REGISZTRÁCIÓS LAP. 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "REGISZTRÁCIÓS LAP. 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál"

Átírás

1 Jelentkez - neve: - postacíme: - címe: - telefonszáma: - állampolgársága: REGISZTRÁCIÓS LAP Kerékpárral a Körösök lágy ölén 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál - MKTSZ tag-e? igen nem Érkezés ideje: Távozás ideje: Szállást kíván-e el foglalni? igen nem Kérem, jelölje be a választott szállást! Szállás megnevezése Ár Lefoglalom Dánoki Üdül központ Panzió: 2 ágyas WC-vel, zuhanyzóval felszerelt szobák. Körépület: 6 f s szobák, két szobához egy fürd szoba tartozik Faház: vizes blokkos Faház: vizes blokk nélkül Kemping Ft/f /éj Ft/f /éj Ft/f /éj Ft/f /éj Ft/2 f s sátor Farkas Gyula Közoktatási Intézmény Középiskolai Kollégiumok Pet fi Sándor utcai kollégium Szánthó Albert utcai kollégium Ft/f /éj Ft/f /éj Dübög Szálloda,Étterem és Esküv ház Szállodai szoba Ft/f /éj A fenti árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely mértéke 200 Ft/f /éj! Foglalás esetén 20% el leget kérünk befizetni a regisztrációs díjjal. Az el leg összege utáni lemondás esetén nem jár vissza! Megjegyzések (kivel kíván együtt lenni, hány ágyas szobát kér, stb.):

2 TÚRA JELENTKEZÉSI LAP Kérem, jelölje be a túrát, amin részt kíván venni! kedd C0 - Városnéz túra Békésen szerda A1 - Kígyós, Gyula túra B1 - Póstelek C1 Dánfok Szanazug - Dánfok két keréken és vízen csütörtök A2 - Gyomaendr d, Vészt túra B2 - Bodoky Károly Vízügyi Múzeum C2 Gyula városnéz túra péntek A3 Sarkad túra B3 - Doboz, Bélmegyer túra C3 Gasztrotúra szombat C4 Hagyomány rz délel tt B4 Dánfok Köröstarcsa - Dánfok két keréken és vízen C5 Gasztrotúra 2 Étkezés: Tudnivalók: Az étkezés rendelése és fizetése érkezéskor a helyszínen történik a regisztrációs sátorban. Részvételi díj: június :00 h-ig beérkez jelentkezés és fizetés esetén: - MTSZ tagoknak: Ft/f, - nem tagoknak: Ft/f június 20. után, vagy helyszíni jelentkezés és fizetés esetén: - MTSZ tagoknak: Ft/f, - nem tagoknak: Ft/f. A részvételi díj tartalmazza a találkozó emblémás kit z jét, h t mágnest, a regisztrációs kártyát, balesetbiztosítást a rendezvény idejére, valamint a regisztrációs kártyához kapcsolódó kedvezményeket, de nem tartalmazza a túrák, belép k, étkezések, közlekedés költségeit, ezeket az árakat a túrakiírások fogják tartalmazni. Jelentkezés: A feta.info.hu oldalról letölthet regisztrációs lapon, melyet a: - feta.bekes@gmail.com elektronikus címre, vagy Békés, Iskola u. 13. postai címre kérünk eljuttatni. Fizetés: A regisztrációs díjat és a szállás foglalási díját az Endr d és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett számlaszámra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel nevét, címét.

3 Kerékpárral a Körösök lágy ölén Kerékpárral a Körösök lágy ölén ȱ 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál július Békés-Dánfok Békés megye Magyarország feta.info.hu

4 Kerékpárral a Körösök lágy ölén Rendezı: A Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége megbízásából a Fenntartható Térségért Alapítvány (FETA). Fenntartható Térségért Alapítvány FETA 5630 Békés, Iskola u. 13. feta.info.hu, Tel.: , feta.bekes@gmail.com Együttmőködı partnerek: Békés Városi Kulturális Központ 5630 Békés, Jantyik Mátyás u Tel/fax: , bekesikultura@bekesikultura.hu Békés Város Önkormányzata Tel/fax: , varoshaza@bekesvaros.hu Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. Tel/fax: , kozepbekes@pannonmail.hu Kis Autós-Motoros Iskola 5630 Békés, Kossuth u. 3. kisautosiskola.hu, Tel.: nfo@kisautosiskola.hu A találkozó célja: A rendezvény célja kettıs: - A kerékpáros természetjárók és túrázók részére lehetıséget biztosítani a személyes találkozásra, kölcsönös tapasztalatszerzésre, együtt-túrázásra, teljesítmény-túrázásra, valamint a Körösök völgye értékeinek megismerésére, - a térségben élı kerékpárosok részére értékes és érdekes programokat és a helyi értékek megismerésére lehetıséget biztosítani.

5 Általános információk: A találkozó egész ideje alatt orvosi ügyelet biztosított. A KRESZ szabályainak betartása kötelezı, fejvédı használata ajánlott! A programokon minden résztvevı saját felelısségére indul. A rendezıktıl semmilyen címen kártérítés nem igényelhetı. Dohányozni és tüzet rakni csak a kijelölt helyeken szabad! Non-stop információs pult, érték- és csomagmegırzı várja a résztvevıket. Részvételi díj: június :00 h-ig beérkezı jelentkezés és fizetés esetén: - MKTSZ tagoknak: Ft/fı, - nem tagoknak: Ft/fı június 20. után, vagy helyszíni jelentkezés és fizetés esetén: - MKTSZ tagoknak: Ft/fı, - nem tagoknak: Ft/fı. A részvételi díj tartalmazza a találkozó emblémás kitőzıjét, hőtımágnest, a regisztrációs kártyát, balesetbiztosítást a rendezvény idejére, valamint a regisztrációs kártyához kapcsolódó kedvezményeket, de nem tartalmazza a túrák, belépık, étkezések, közlekedés költségeit, ezeket az árakat a túrakiírások fogják tartalmazni. Jelentkezés: A feta.info.hu oldalról letölthetı regisztrációs lapon, melyet a: - feta.bekes@gmail.com elektronikus címre, vagy Békés, Iskola u. 13. postai címre kérünk eljuttatni. Fizetés: A regisztrációs díjat és a szállás foglalási díját az Endrıd és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett számlaszámra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel nevét, címét. Szállás: A rendezvény 3 hivatalos szálláshellyel áll rendelkezésre, melyek közt mindenki megtalálhatja a saját igényeihez illı lehetıséget. Dánfoki Üdülıközpont Tel.: 06-20/ , csokmeine.agnes@gmail.com A rendezvénynek otthont adó üdülıközpont számos szolgáltatással, szabadstranddal, sportpályákkal, vendéglátással várja vendégeit. Panzió: 2 ágyas WC-vel, zuhanyzóval felszerelt szobák. Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) Körépület: 6 fıs szobák, két szobához egy fürdıszoba tartozik. Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) Faházak: A 15 faház közül 7 tartalmaz vizes blokkot, a többi faház lakóinak a központi épületben nyílik lehetısége a mosdó használatára. Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) Kemping: sátorozási lehetıség. Zuhanyzási lehetıség a központi épületben. Ár: Ft/2 fıs sátor + IFA (200Ft/fı/éj)

6 Farkas Gyula Közoktatási Intézmény Középiskolai Kollégiumok Békés, Petıfi S. utca. 7. és Szánthó A. utca 8., Tel.: , A két kollégium Békés szívében, a Dánfoki Üdülıtábortól 2 km-re található. Zárt kerékpár tárolási lehetıség megoldott. Petıfi Sándor utcai kollégium: Szánthó Albert utcai kollégium: A szobák 2-8 ágyasak közös zuhanyzókkal. Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) Dübögı Szálloda,Étterem és Esküvıház Békés, Szánthó A. u. 2., Tel.: , , Fax: dubogo@dubogo.hu Békés megye egyik legszebb és legújabb szállodája, amely 2007 augusztus 13-án nyitotta meg kapuit. A szálloda a meglepetések szállodája, melyben található cseppkıbarlang, az emeleten vízesés, a szoba falából kilépı tuareg, ingyen Limuzin, Pizzéria, sörözı, étterem, 14, különbözı stílusú szoba Ár: Ft/éj + IFA (200Ft/fı/éj) A szállodában szauna, jacuzzi és teljes akadálymentes környezet várja a vendégeket. Egyes szálláslehetıségek korlátozottak, így a jelentkezés sorrendjében a kapacitások rendelkezésre állásának erejéig tudunk szállást biztosítani. Jelentkezni a regisztrációs lapon lehet elıleg befizetése mellett. A szállások közvetlen megkeresését az egységes szervezés miatt nem javasoljuk, de természetesen közvetlen foglalás is lehetséges. Ebben az esetben kérjük, jelezzék, hogy a kerékpáros találkozóra érkeznek! Egyéb szálláslehetıségek a feta.info.hu és a bekesvaros.hu weboldalakon. Étkezés: Napi egy meleg vacsorát biztosítunk szervezetten, ennek ára 600 Ft/fı, rendelése a jelentkezési lapon történik. A vacsorával az egész napos programon résztvevıket megvárjuk. Aki olyan túrára jelentkezik, ahol étkezési lehetıség is van, arra a napra neki nem ajánlott vacsora rendelése, de lehetséges. Igény esetén napi háromszori étkezés: 1800 Ft/fı. Önellátás az üdülıtáboron belüli büfében és kisboltban vagy a közeli élelmiszerboltokban és éttermekben megoldható, illetve tőzrakó helyek és tőzifa az üdülıterületen belül rendelkezésre áll. Az elıre rendelt étkezést a helyszínen, a regisztráció alkalmával kell megfizetni.

7 Beérkezés, regisztráció, szállás elfoglalása. Szabadprogram, fürdés a szabad strandon. Sétahajózás a Körösökön. Programok: kedd 17:00 19:00 h C0 - Városnézı túra Békésen Vezetett kerékpáros városnézés és idegenvezetés a Békési Városvédı- és Szépítı Egyesület vezetésével. Info: Táv: 10 km Költségek: regisztrációs kártyával díjmentes, kártya nélkül 300 Ft. Túravezetı: Mester Péter 20:00 h Találkozó ünnepélyes megnyitója szerda 9:00 17:00 h A1 - Kígyós, Gyula túra Útvonala: Békés Békéscsaba Szabadkígyós Gyula sarkadi elágazás Doboz Bélmegyer Békés Elsı megállónknál, Szabadkígyóson megtekintjük a Wenckheim-kastélyt és ısparkját. Innen Gyulára tekerünk, ahol a várat tekintjük meg. Végezetül megtekintjük a Bélmegyer- Fáspusztai Wenckheim-kastély, és visszatérünk Békésre. Táv: 104 km Fokozata: nehéz Költségek: Túra részvételi díja 300 Ft. A gyulai várba belépık: Ft - teljes ár, 600 Ft - kedvezményes ár, 400 Ft fényképezés, Ft - csoportos tárlatvezetés. Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület 16:00 19:00 h B1 - Póstelek Útvonala: Békés Gerla Vesze Póstelek Vesze Élıvíz-csatorna partja Békéscsaba Békés Célunk a pósteleki Wenckheim-kastély rom és park megtekintése. Innen az Élıvíz-csatorna menti kerékpárúton betekerünk Békéscsabára, majd vissza Békésre. Info: Táv: 35 km Költségek: regisztrációs kártyával 200 Ft, kártya nélkül 300 Ft. Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület 9:00 15:00 h C1 Dánfok Szanazug - Dánfok két keréken és vízen Útvonala: Dánfok Szanazug Dánfok

8 A túra során kerékpárral a Kettıs-körös töltésén átkerekezünk Szanazugba, a Fekete- és a Fehérkörös összefolyásához. A gyulai oldalon lévı üdülıközpontban strandolási, pihenési lehetıség, majd egy tartalmas bográcsos elfogyasztása után hajóba ülünk és visszaevezünk Dánfokra. Info: Táv: kerékpárral és kenuval km Fokozata: közepes Költségek: 2000 Ft, regisztrációs kártyával 1800 Ft. A díj tartalmazza a túrakenuk bérlését szállítását, a kerékpárok szállítását és a bográcsos ebédet. Túravezetı: Békési Kajak-Kenu Club Egyéb: a túra minimum 18, maximum 35 fıvel indul, ezért kérjük az elıregisztráció során jelezni a részvételi szándékot. 20:00-tól Tábortőz, szabadprogram 20:00 22:00 Esti beszélgetések Vezetett beszélgetések neves, eredményes kerékpárosokkal Moderátor: Kesjár Attila csütörtök 9:00 17:00 A2 - Gyomaendrıd, Vésztı túra Útvonala: Békés Mezıberény Csárdaszállás Gyomaendrıd Körösladány Szeghalom Vésztı Tarhos Békés Gyomaendrıdön a kocsi múzeumot tekintjük meg, majd vésztı-mágori történelmi emlékhelyet. A túra során a Körösök völgyének jellegzetes településein haladunk át, így a résztvevık képet kaphatnak a helyiek mindennapjairól, a települések jellegérıl. Info: www. gyomaendrod.hu, Táv: 105 km Fokozata: nehéz Költségek: 300 Ft Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület 16:00 19:00 h B2 - Bodoky Károly Vízügyi Múzeum Útvonala: Békés Mezıberény Bodoky Károly Vízügyi Múzeum Békés Békésrıl kerékpárúton közelítjük meg Mezıberényt, ahol a látványosságainak megtekintése után a Kettıs-körös mellett fekvı Bodoky Károly Vízügyi Múzeumot nézzük meg, majd kis forgalmú utakon visszatérünk Békésre. Info: Táv: 40 km Költségek: 300 Ft Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület

9 9:00 15:00 h C2 Gyula városnézı túra Útvonala: Békés-Dánfok Szanazug Gyula Békés A Kettıs-körös töltésén Szanazugon keresztül közelítjük meg Gyulát, ahol a helyi látnivalók megtekintése után a városfıterén megpihenünk. Étkezési lehetıség a Hambugerbárban, ahonnan visszaindulunk Veszén keresztül Békésre. Táv: 50 km Költségek: 600 Ft idegenvezetéssel. Étkezés saját költségre. Túravezetı: FETA 20:00-tól Tábortőz, szabadprogram 20:00 22:00 Esti beszélgetések Vezetett beszélgetések neves, eredményes kerékpárosokkal Moderátor: Kesjár Attila péntek 9:00 16:00 A3 Sarkad túra Útvonala: Békés Tarhos - Bélmegyer Vésztı Okány Sarkadkeresztúr Sarkad Doboz Gerla Békés Elsı megállónk Tarhoson a zenepavilon, majd a településeken keresztül haladva Sarkadra jutunk, ahol a város nevezetességeit tekintjük meg. Visszafele jövet megtekintjük Dobozon Wenckheim kápolnát és kriptát. A túra során a Körösök völgyének jellegzetes településein haladunk át, így a résztvevık képet kaphatnak a helyiek mindennapjairól, a települések jellegérıl. Táv: 78 km Info: Fokozata: nehéz Költségek: 300 Ft Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület 14:00 17:00 h B3 - Doboz, Bélmegyer túra Útvonala: Békés Gerla Doboz Bélmegyer Békés Dobozon Wenckheim kápolnát és kriptát tekintjük meg, majd Tarhoson a zenepavilont A túra során a Körösök völgyének jellegzetes településein haladunk át, így a résztvevık képet kaphatnak a helyiek mindennapjairól, a települések jellegérıl. Táv: 37 km Info: Költségek: 300 Ft Túravezetı: Csabai Bihargók Turista Egyesület

10 17:00 20:00 h C3 Gasztrotúra 1 Útvonala: Békés belterület A békési Klement-féle kolbászüzem meglátogatása, a technológia megtekintése, kóstoló a program elsı része. Ezt követıen a Diós tanyát látogatjuk meg, ahol a diófás kertet lehet megtekinteni és helyi termékeket kóstolni. Innen visszatérünk a táborba. Táv: 7 km Info: Költségek: a túra díja 2000Ft, regisztrációs kártyával 1800 Ft. mely magában foglalja a két kóstolót is. Túravezetı: FETA 18:00 19:00 h Bringás, görkoris felvonulás A találkozó résztvevıi a városi kerekesekkel kiegészülve a városban egy rövid kört tesznek rendırségi felvezetéssel, zárással azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet a kerékpározás fontosságára. 20:00-tól Tábortőz Bringás party zenés táncos est, karaoke bár 20:00 22:00 Esti beszélgetések Vezetett beszélgetések neves, eredményes kerékpárosokkal Moderátor: Kesjár Attila szombat 8:00 12:00 h C4 Hagyományırzı délelıtt Reggel közös kerekezés a helyi piacra, ahol a találkozó tiszteletére hagyományırzı piacot szerveznek. Az eseményen helyi termékek bemutatója, kóstolója, biopiac, kenyérsütés, libatepertı sütés, kézmőves foglalkozások és vásár és számtalan más érdekes program várja a résztvevıket. A helyszínen reggelizési lehetıség (lángos, kolbász, friss kenyér, gyümölcsök, s minden mi jó) Útvonala: Békés belterületén Táv: 4 km Info: Költségek: a túra költsége 300 Ft, regisztrációs kártyával díjmentes Túravezetı: Békés Város Polgármesteri Hivatala 9:00 17:00 h B4 Dánfok Köröstarcsa - Dánfok két keréken és vízen Útvonala: Dánfok Köröstarcsa Dánfok A túra során túrakenukkal a békési kishajó kikötıbıl Kettıs-körösön leevezünk a köröstarcsai kikötıbe, ahol strandolási, pihenési lehetıség, majd egy tartalmas bográcsos elfogyasztása után kerékpárra ülve a Kettıs-körös töltésén visszakerekezünk a Bodoky Károly Vízügyi Múzeumotérinte és azt meglátogatva. Táv: kerékpárral 22 km, kenuval 26 km Fokozata: közepes

11 Költségek: 2500 Ft, regisztrációs kártyával 2000 Ft. A díj tartalmazza a túrakenuk bérlését szállítását, a kerékpárok szállítását és a bográcsos ebédet. Túravezetı: Békési Kajak-Kenu Club Egyéb: a túra minimum 18, maximum 35 fıvel indul, ezért kérjük az elıregisztráció során jelezni a részvételi szándékot. 17:00 20:00 h C5 Gasztrotúra 2 Útvonala: Békés belterület A békési házikolbászt gyártó Kovács-féle kolbászüzem meglátogatása, a technológia megtekintése, kóstoló a program elsı része. Ezt követıen a hungaricumként nyilvántartott Békési Pálinkával ismerkedünk meg a Békési Pálinka Centrum, majd a Békési Pálinkafızde megtekintése során. A túrát Dottó kisvonattal tesszük meg. Táv: 7 km Info: Költségek: a túra díja 3500Ft, regisztrációs kártyával 3100 Ft, mely magában foglalja a két kóstolót és a Dottó kisvonat bérleti díját is. Túravezetı: FETA Egyéb: a túra minimum 10, maximum 30 fıvel indul, ezért kérjük az elıregisztráció során jelezni a részvételi szándékot. 16:00 19:00 h Kerékpáros eljutási verseny A verseny során megjelölésre kerül a városban 4-5 jellegzetes pont, amit a versenyzık térképen bejelölve kapnak meg. A jelölt pontokat tetszıleges sorrendben fel kell keresni és ott a pontırtıl bélyegzılenyomatot kell kérni. A versenyt az nyeri, aki az adott pontokat legrövidebb idı alatt teljesíti. A versenyzık 16:00 és 18:00 között bármikor indulhatnak. Költségek: a nevezés 300 Ft, regisztrációs kártyával díjmentes. Díjazás: tárgynyeremények, oklevél 20:00-tól Díjak átadása Bringás party zenés táncos est, karaoke bár 20:00 22:00 Esti beszélgetések Vezetett beszélgetések neves, eredményes kerékpárosokkal Moderátor: Kesjár Attila vasárnap Egyéni túrázások, fürdés. Táborbontás, takarítás, elbúcsúzás. Szállás elhagyása 14 óráig, hazautazás.

12 Kísérıprogramok: Bringasuli Kerékpáros ügyességi pálya, KRESZ tesztek, kerékpáros oktatások, játékos KRESZ és számos közlekedésbiztonsági program várja a gyermekeket és a fiatalokat, a balesetmentes kerékpározás jegyében. Helyszíne: Dánfoki Üdülıtábor Ideje: csütörtök-szombat Szervezı: Kis Autós-Motoros Iskola Spinning maraton Közel 50 spinning kerékpárral 8 órán keresztül tekernek a nevezık a szabadstrand melletti területen. Helyszíne: Dánfoki Üdülıtábor Ideje: szombat Veterán Kerékpárosok Országos Találkozója Az 1920-as évektıl kezdve minden évtized képviselteti magát teljesen felújított és üzemképes kerékpárokkal. A kerékpárok megtekinthetıek és a tulajdonosok számos érdekes információval szolgálnak. Helyszíne: Dánfoki Üdülıtábor Ideje: szombat Info: Fotó és rajzverseny A Találkozó alkalmával fotó és rajzpályázatot hirdetünk a következı témában: Én és a bringám A pályázat célja, hogy népszerősítsük a kerékpározást, mint életformát, amely a fenntarthatóságot szolgálja mind saját életünk, szervezetünk, mind környezetünk szempontjából. A pályázóknak az kell bemutatniuk, hogy ık kerékpárjukkal hogyan szolgálják a fenntarthatóságot saját életükben (sportolás, mozgás, kikapcsolódás, ) vagy környezetükben (környezetkímélı közlekedés, tudatos életvitel, ) A fotópályázatra július 10-ig várjuk a 15 x 21 cm-es papírképeket az 5630 Békés, Iskola u. 13. postai címre, vagy a digitális képeket a feta.bekes@gmail.com címre. A borítékra kérjük feltétlenül írják rá: fotópályázat. Az tárgyának írják be: fotópályázat. A fotók hátuljára, illetve az be kérjük írja meg nevét, korát, lakhelyét, postai vagy címét, telefonszámát. A beérkezett képek és rajzok kiállításra kerülnek a találkozó helyszínén és idıpontjában. Díjazás: szombaton 20:00 h-kor. Használtbringa börze A használt kerékpárt árusító boltok kitelepülnek, illetve mindenkinek lehetısége van használt kerékpárját elcserélnie. Helyszíne: Dánfoki Üdülıtábor Ideje: péntek-szombat

13 Kerékpáros Szakmai Nap a közlekedésbiztonság jegyében A kerékpáros szakma szakértıi, döntéshozói és szereplıi részére a békési Városházán szakmai konferenciát szervezünk. Helyszíne: Városháza Ideje: péntek Program, elıadások: 10:00 Köszöntı - Izsó Gábor, Békés Város Polgármestere 10:10 A kerékpáros közlekedés biztonságáért 10:30 Megalakult a KTE Közlekedésbiztonsági Tagozat 11:00 A rendırség szerepe a kerékpáros közlekedésbiztonság fejlesztésében 11:30 KBAP és az Élet Úton program 12:00 Ebédszünet 13:00 Infrastruktúrafejlesztés és közlekedésbiztonság 13:30 A Magyar Kerékpárosklub szerepe és feladatai 14:00 Turizmus és közlekedésbiztonság - helyi fejlesztések bemutatása 14:30 Szakmai konzultáció, következtetések 15:00 Zárszó 18:00 Részvétel a kerékpáros felvonuláson Sok szeretettel várunk minden érdeklıdıt a Találkozóra! Gyebnár Péter rendezı feta.bekes@gmail.com /

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Versenykiírás. 4.TÁPIÓMENTI MARATON 2015. június 20. A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke.

Versenykiírás. 4.TÁPIÓMENTI MARATON 2015. június 20. A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke. A verseny célja: 4.TÁPIÓMENTI MARATON 2015. június 20. Versenykiírás A Tápió-vidék egyik legszebb részének, a Gödöllői dombság délnyugati részének bemutatása, az itt elterülő települések megismertetése

Részletesebben

Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.)

Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.) Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.) Ebben az évben a külföldi bibliatáborunkat Észak-Olaszországban szervezzük meg. Táborunk során

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Természetbarátok!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Természetbarátok! VERSENYKIÍRÁS KÖSZÖNTŐ Kedves Természetbarátok! Engedjétek meg, hogy egy kicsit saját szemszögemből ajánljam nektek az idei rendezvényt. Elolvastam az előző évek köszöntőit és mindegyikben megtaláltam,

Részletesebben

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Sky Escort Hungary Aero Club Opitz Nándor Repülőklub. AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Gödöllő. 2015. 10. 2-3-4 2 Sky Escort Hungary Aero

Részletesebben

NYARALÁS SPANYOLORSZÁGBAN

NYARALÁS SPANYOLORSZÁGBAN NYARALÁS SPANYOLORSZÁGBAN A nyaralás helyszíne a Tossa de Martól 3 km-re lévő, európai szinten is elsőosztályú, négycsillagos Cala Llevadó kemping, amelyhez négy öböl tartozik és közel 2 km hosszú, homokos,

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Beszámoló az intézmény 2014. évi működéséről 2015. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A Strandfürdő és Gyógyászat jelenlegi működési rendje... 3

Részletesebben

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára A Pénzügyőr Sport Egyesület Vitorlás és Vízi Sport Szakosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári tábort szervez a NAV dolgozók gyermekeinek. A tábor

Részletesebben

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben I. Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV) A Vidékfejlesztési

Részletesebben

SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA

SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2006. MÁJUS 13-14. SALGÓTARJÁN IDŐBEOSZTÁS A kiírás elküldése (nevezések kezdete): 2006. április 9. Nevezési zárlat (postabélyegző kelte): 2006. április 25. Nevezések

Részletesebben

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 12. 20 6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2011. október 18-án 14.00 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe.

M E G H Í V Ó. 2011. október 18-án 14.00 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 386-122 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 3. FUTAM A. GENERALI BIZTOSÍTÓ Kupáért RÁBARING VERSENYKIÍRÁS. www.a-r-c.hu

CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 3. FUTAM A. GENERALI BIZTOSÍTÓ Kupáért RÁBARING VERSENYKIÍRÁS. www.a-r-c.hu CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 3. FUTAM A GENERALI BIZTOSÍTÓ Kupáért RÁBARING VERSENYKIÍRÁS www.a-r-c.hu 1 IDŐBEOSZTÁS 2012. Szeptember 2. Vasárnap 22:00 Nevezési zárlat 2012. Szeptember 8. Szombat

Részletesebben

A Magyar Posta Pénzforgalmi Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei

A Magyar Posta Pénzforgalmi Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei TARTALOMJEGYZÉK (1) Általános szabályok 1) Készpénzátutalási megbízás, Expressz készpénzátutalási megbízás 2) Készpénzfelvételi utalvány 3) Pénzforgalmi betétkönyv 4) Kifizetési utalvány 5) 1 6) 2 7) 3

Részletesebben

KELE NAPJA Fekete István Általános Iskolák Országos Találkozója 2014. április 12. BUDAPEST KŐBÁNYA

KELE NAPJA Fekete István Általános Iskolák Országos Találkozója 2014. április 12. BUDAPEST KŐBÁNYA KELE NAPJA Fekete István Általános Iskolák Országos Találkozója 2014. április 12. BUDAPEST KŐBÁNYA A fantázia vágtató csikóit el nem veheti senki, és álmaim tobzódásába senki bele nem szólhat. Fekete István

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd, 2013. december 6. Lehóczkiné Timár Irén s.k. bizottsági elnök

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd, 2013. december 6. Lehóczkiné Timár Irén s.k. bizottsági elnök Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 283-288 Web site:

Részletesebben

A NYUGDÍJASKLUBOK ÉS IDŐSEK ÉLETET AZ ÉVEKNEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE SZAKMAI BESZÁMOLÓJA A 2014. ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL

A NYUGDÍJASKLUBOK ÉS IDŐSEK ÉLETET AZ ÉVEKNEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE SZAKMAI BESZÁMOLÓJA A 2014. ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL A NYUGDÍJASKLUBOK ÉS IDŐSEK ÉLETET AZ ÉVEKNEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3.) SZAKMAI BESZÁMOLÓJA A 2014. ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL Szövetségünk feladatát az alapszabályában

Részletesebben

DUNAKANYAR ORSZÁGOS PASKIEVICS TAROKKVERSENY SZŐDLIGET 2010. AUGUSZTUS 28-ÁN 10.00 ÓRAI KEZDETTEL A SZŐDLIGETI ÜVEGHÁZ ÉTTEREMBEN.

DUNAKANYAR ORSZÁGOS PASKIEVICS TAROKKVERSENY SZŐDLIGET 2010. AUGUSZTUS 28-ÁN 10.00 ÓRAI KEZDETTEL A SZŐDLIGETI ÜVEGHÁZ ÉTTEREMBEN. DUNAKANYAR ORSZÁGOS PASKIEVICS TAROKKVERSENY SZŐDLIGET 2010. AUGUSZTUS 28-ÁN 10.00 ÓRAI KEZDETTEL A SZŐDLIGETI ÜVEGHÁZ ÉTTEREMBEN. NAPIREND: 7.30-9.30 Érkezés és regisztráció, sorsolás, reggelizési lehetőség,

Részletesebben

Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama

Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama A/H - LADA KUPA, H - BMW kupa NK-3 kupa, STK kupa A rendező különdíja Historic versenyautók részére meghívásos formában VERSENYKIÍRÁS MNASZ Országos Rali Utánpótlás

Részletesebben

Zúzmara Expressz Mahócára

Zúzmara Expressz Mahócára Lillafüredi Állami Erdei Vasút Üzemigazgatóság 3535 Miskolc, Erdész utca 24. +36 (46) 530-593, +36 (30) 488-7528 www.eszakerdo.hu, www.laev.hu A reggel 9:30-kor Miskolcról Mahócára induló kirándulóvonatra

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. január 21.

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. január 21. RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek nevelési-oktatási intézmények részére 2014. január 21. Tisztelt Érdeklődő! Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti

Részletesebben

Hírlevél szeptember-október

Hírlevél szeptember-október Hírlevél szeptember-október Kedves Barátaink! Új iskolai szezon kezdődött, melyben Egyesületünk nagy lépést tett a kisebb térségünk néptánc ügyeinek fejlesztése terén. Sok nagy ívű terv jár az eszünkben,

Részletesebben

Elnökségi ülés 2011. szeptember 13.

Elnökségi ülés 2011. szeptember 13. Elnökségi ülés 2011. szeptember 13. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint Napirendi pontok: 1.) 2011. 08. 16-i elnökségi ülés határozatainak áttekintése. 2.) İszi megyei vezetıi értekezlet elıkészítése 3.)

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2015. február 12-15 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

Programfüzet. Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója. Eger Felsőtárkány 2016.

Programfüzet. Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója. Eger Felsőtárkány 2016. Programfüzet Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója Eger Felsőtárkány 2016. Szerkesztő: Papp László főtitkár Heves Megyei Természetbarát

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2014. december 15-én 8:00 órakor

M E G H Í V Ó. 2014. december 15-én 8:00 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ. VESZPRÉM 2015. április 25.

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ. VESZPRÉM 2015. április 25. Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ VESZPRÉM 2015. április 25. 1 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. március 4.

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. március 4. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. k KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek nevelési-oktatási intézmények részére 2014. március 4. Tisztelt Érdeklődő! Budapest

Részletesebben

Befektetési szolgáltató adatszolgáltatása értékpapír átruházásáról 12K90-es számú nyomtatvány

Befektetési szolgáltató adatszolgáltatása értékpapír átruházásáról 12K90-es számú nyomtatvány Befektetési szolgáltató adatszolgáltatása értékpapír átruházásáról 12K90-es számú nyomtatvány Az adatszolgáltatás benyújtásának módja, időpontja: Az adatszolgáltatás csak elektronikus úton 1 teljesíthető!

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEK

VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEK BERECZKI MÁTÉ Elérhetőségek: Szakképző Iskola és Sportiskola 6500 Baja, Szent Antal u. 96. Felnőttképzési Tagozat Tel/Fax: 79/425 619 Felnőttképzési ny. szám: 00457-2009. Akkreditációs lajstromszám :AL-2610

Részletesebben

Heti garantált programfüzet 2016

Heti garantált programfüzet 2016 Heti garantált programfüzet 2016 HÉTFŐ május 1 - október 1. Vízisí és wakeboard oktatás, fánkozás hajóvontatással a tiszta és kellemes vizű Pilismarótiöbölben Az oktatás a hajóforgalomtól elkülönítve egy

Részletesebben

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség Szám: 4 /2013 V E R S E N Y K I Í R Á S A ( továbbiakban: MTSZ ) az Országos Tanács 2013. február 5-án megtartott ülése határozatának

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2016. március 31-én 13:30 órakor

M E G H Í V Ó. 2016. március 31-én 13:30 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 4. FUTAM 2012. Október 14. Szombathely-Söpte VERSENYKIÍRÁS www.a-r-c.hu

CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 4. FUTAM 2012. Október 14. Szombathely-Söpte VERSENYKIÍRÁS www.a-r-c.hu CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2012. 4. FUTAM 2012. Október 14. Szombathely-Söpte VERSENYKIÍRÁS www.a-r-c.hu 1 IDŐBEOSZTÁS 2012. Október 8. Hétfő 24:00 Nevezési zárlat 2012. Október 13. Szombat Helyszín:

Részletesebben

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas. Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.hu Tartalomjegyzék 1. Bevezető 2. 2014. évi Versenyrendszer 3. 2014. évi

Részletesebben

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA. Nagy László Lázár grafikája ÖNKORMÁNYZATI HÍREK

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA. Nagy László Lázár grafikája ÖNKORMÁNYZATI HÍREK C H A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA Nagy László Lázár grafikája XVI. évfolyam 8. szám Cegléd város honlapja: www.cegled.hu 2005. október 20. ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Sós János polgármester a két ülés közötti idõszakról

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2011. október 17-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe.

M E G H Í V Ó. 2011. október 17-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 386-122, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. január 26-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. január 26-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Véleményező bizottság: A KBC által benyújtott HURO/1001/111/1.2.3. CrisPer pályázat tagi kölcsöne dr. Farkas László aljegyző dr. Uhrin Anna jogász Pénzügyi Bizottság Sorszám: IV/8

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2015. március 17-én 14:00 órakor

M E G H Í V Ó. 2015. március 17-én 14:00 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

Békés Megyei Lovas Szövetség. A GYERAJ MIHÁLY emlékére kiírt Megyei Fogathajtó Bajnokság (C kategória) versenyszabályzata 2013.

Békés Megyei Lovas Szövetség. A GYERAJ MIHÁLY emlékére kiírt Megyei Fogathajtó Bajnokság (C kategória) versenyszabályzata 2013. Békés Megyei Lovas Szövetség A GYERAJ MIHÁLY emlékére kiírt Megyei Fogathajtó Bajnokság (C kategória) versenyszabályzata 2013. Póni kettes fogatok ill. egyes- és kettes fogatok részére ver 1.0 A versenykiírás

Részletesebben

2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA

2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA 2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA VERSENYKIÍRÁS A Magyar Szörf Szövetség, mint a verseny rendezője az RS:X, Bic T193, Raceboard és Formula osztályok versenyzőit hívja meg, hogy vegyenek

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2011. szeptember 19-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe.

M E G H Í V Ó. 2011. szeptember 19-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 386-122, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

Üdülési lehetőség 2016

Üdülési lehetőség 2016 Üdülési lehetőség 2016 Kedves Kollégák! A PSZ Tolna Megyei Szervezete üdülői: 1. 2. 3. 4. 5. Balatonmáriafürdő, Dózsa György u. 95. Óbánya, Fő u. 67. Fadd-Dombori üdülőtelep, Ibolya u. 9. Harkány, Bartók

Részletesebben

45. BÁNYAGÉPÉSZETI ÉS BÁNYAVILLAMOSSÁGI KONFERENCIA 2012. szept. 27-28.

45. BÁNYAGÉPÉSZETI ÉS BÁNYAVILLAMOSSÁGI KONFERENCIA 2012. szept. 27-28. 45. BÁNYAGÉPÉSZETI ÉS BÁNYAVILLAMOSSÁGI KONFERENCIA 2012. szept. 27-28. TÁJÉKOZTATÓ, ELŐZETES MEGHÍVÓ HOTEL ARANYHÍD PANORÁMA Balatongyörök, Petőfi u. 5. A BÁNYAGÉPÉSZET A MŰSZAKI FEJLŐDÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Beszámoló az intézmény működéséről 2012. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3. 2. Strandfürdő és Gyógyászat jelenlegi működési rendje 3. 3. Strandfürdő

Részletesebben

Programajánló. XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj. Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban

Programajánló. XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj. Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban VIII. Sárréti Boszorkányfesztivál XXXII. Kösely Kupa Lovasverseny Szatmári Fesztivál:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2014. november 27-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2014. november 27-i rendkívüli ülésére BALATONFÜREDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. bfuredph@t-online.hu Szám:./2014 Előkészítő: Horváth Zsolt ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2014. november

Részletesebben

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Kishunmajsán. Fedezze fel a majsai fürdőt, és pihenjen ki nálunk egész éves fáradalmait.

Részletesebben

I. Fejezet Szekszárd Város Napjának megállapítása

I. Fejezet Szekszárd Város Napjának megállapítása Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 11/2016. (III. 31.) önkormányzati rendelete a Szekszárd Város Napjának megállapításáról és a helyi kitüntetések és elismerő címek alapításáról és

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2013. május 25-26-án, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-6/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-6/2014. ikt.sz. I-1/9-6/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-én megtartott nyílt ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki Róbert

Részletesebben

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Indulás: Indulás 18:00 órakor Budapest Planetárium bejáratától, amely a Népligetnél található, a helyközi buszpályaudvartól pár perc gyaloglásra. Térképen itt tudod

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2008. február 28-i üléséről a Városháza Nagytermében.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2008. február 28-i üléséről a Városháza Nagytermében. Gyomaendrőd 4/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült 2008. február 28-i üléséről a Városháza Nagytermében. Jelen vannak: Várfi András polgármester, Csányi István alpolgármester Babos László, Béres János, Czibulka György,

Részletesebben

Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009. Versenykiírás. http://suh.sep.hu

Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009. Versenykiírás. http://suh.sep.hu Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009 Versenykiírás 1 1 A verseny célja: Nemzetközi ranglista verseny a Laser Radial, Laser 4.7, Cadet és Optimist osztályban. 2 Faktorszám: 1.2 minden hajóosztályban. 3 Verseny

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 9028 Győr, Arató utca 5.

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 9028 Győr, Arató utca 5. Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata. 2094 Nagykovácsi, Bánya utca, Zsíroshegyi út

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata. 2094 Nagykovácsi, Bánya utca, Zsíroshegyi út Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2009 / 95 Ajánlatkérő: Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata 2094 Nagykovácsi,

Részletesebben

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március március 14-15. Kikelet a Hortobágyon Március közepén már megérkeznek téli szálláshelyükről a gólyák. A hortobágyi kiállító- és bemutatóhelyek

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor KÖSZÖNTŐ Kedves Diákok, Testnevelők, Sportbarátok! Köszöntelek Benneteket a Magyar Diáksport Szövetség nevében a 2013. évi Atlétika Diákolimpia korcsoportos országos döntőjének alkalmából! Ettől a tanévtől

Részletesebben

(Egységes szerkezetben a módosításáról szóló 29/2011.(XII.16.), 41/2008.(XII.12.), 16/2008.(VI.27.) ör-rel)

(Egységes szerkezetben a módosításáról szóló 29/2011.(XII.16.), 41/2008.(XII.12.), 16/2008.(VI.27.) ör-rel) A Mohácsi Önkormányzat 37/2006.(XII.27.) r e n d e l e t e a városi általános iskolák működési, felvételi körzetének meghatározásáról és az általános iskolai beiratások rendjéről (Egységes szerkezetben

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24.-én

Részletesebben

GYULA TAVASZI PROGRAMOK A HÉT MINDEN NAPJÁRA WWW.VISITGYULA.COM. A project az Európai Unió támogatásával, az Európai

GYULA TAVASZI PROGRAMOK A HÉT MINDEN NAPJÁRA WWW.VISITGYULA.COM. A project az Európai Unió támogatásával, az Európai A project az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. WWW.VISITGYULA.COM GYULA TAVASZI PROGRAMOK A HÉT MINDEN NAPJÁRA Tavaszi programok a hét

Részletesebben

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Ranglista verseny a 470 hajóosztály, Grand

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013 Versenykiírás A Strandröplabda Magyar Bajnokság a Magyar Röplabda Szövetség /továbbiakban MRSZ/ hivatalos országos strandröplabda bajnoksága. Három Mesterversenyből

Részletesebben

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes Kázmér

Részletesebben

III. Farkasszigeti Daruvonulás

III. Farkasszigeti Daruvonulás III. Farkasszigeti Daruvonulás futónaptár.hu Idıpont, helyszín: Idıpont: 2016. október 22. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rendezvény kezdési idıpontja: 9:30 Táv, útvonal, frissítés Távok:

Részletesebben

Tűzvédelmi előírások

Tűzvédelmi előírások Címzett: MAROZSI ANDRÁS TÜ. ALEZREDES ÚR RÉSZÉRE BÁCS-KISKUN MEGYEI KATASZTRÓFA VÉDELMI IGAZGATÓSÁG KECSKEMÉTI KATASZTRÓFA VÉDELMI KIRENDELTSÉG 6000 KECSKEMÉT DEÁK FERENC TÉR 3. Tárgy: BEJELENTÉS TŐSERDŐÉRT

Részletesebben

Vállalkozási feltételek. 1, Képző szerv megnevezése: - Andrássy és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Vállalkozási feltételek. 1, Képző szerv megnevezése: - Andrássy és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Andrássy és Társa KFT 3943 Bodrogolaszi Vasút út 38/A Tel/Fax: 47/324888 mobil: 30/9635368 E-mail: autosiskola@andrassykft.hu www.andrassyautosiskola.hu 1, Képző szerv megnevezése: Vállalkozási feltételek.

Részletesebben

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tác-Csősz Gorsium Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Tác-Csősz GSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 208100 A kérelmező

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

Gépiparisták Nagykanizsán Emléknap

Gépiparisták Nagykanizsán Emléknap Gépiparisták Nagykanizsán Emléknap 1. sz. szervezési körlevél Az alapító évfolyam műhelymunkája: a technikum címere. Tervezte: Vértes Imre Preambulum. A nagykanizsai gépipariban végzettek osztálytalálkozói

Részletesebben

A BADACSONYTOMAJI ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ ÜDÜLÉSI SZABÁLYZATA

A BADACSONYTOMAJI ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ ÜDÜLÉSI SZABÁLYZATA A BADACSONYTOMAJI ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ ÜDÜLÉSI SZABÁLYZATA Tulajdonos: Hajdúhadház és Téglás Város Önkormányzata ÜDÜLÉSI SZABÁLYZAT A tulajdonos Önkormányzatok a kijelölt időszakban kedvezményes üdülési

Részletesebben

Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.)

Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.) Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.) Ebben az évben a külföldi bibliatáborunkat Tirolban szervezzük meg. A híres tiroli völgyek és hegyvonulatok idilli tájai és a Bajor Alpok különleges

Részletesebben

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra A próba össztávja: Id méréses futamok: 0-40 nevez között 16 km (Ő x Ő kör) 40 nevez felett 1ő km (3 x ő kör)

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03.

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők!

Részletesebben

VIII. PELIKÁN KUPA 2013. április 6. VERSENYFELHÍVÁS

VIII. PELIKÁN KUPA 2013. április 6. VERSENYFELHÍVÁS Tisztelt Kollégák, Versenyzők! VIII. PELIKÁN KUPA 2013. április 6. VERSENYFELHÍVÁS Örömmel mondhatjuk el, hogy az idei évben nyolcadik alkalommal is megrendezésre kerül a PELIKÁN KUPA gasztronómiai verseny,

Részletesebben

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2015. (IX. 24.) önkormányzati rendelete

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2015. (IX. 24.) önkormányzati rendelete MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2015. (IX. 24.) önkormányzati rendelete a közterület használatáról és a közterület használat díjáról Záradék: A rendelet megalkotás napja: 2015.

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS A BÉKÉSI KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS LÉTREHOZÁSÁRÓL

MEGÁLLAPODÁS A BÉKÉSI KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS LÉTREHOZÁSÁRÓL MEGÁLLAPODÁS A BÉKÉSI KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS LÉTREHOZÁSÁRÓL (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szöveg) A Magyar Köztársaság Alkotmányának rendelkezései, a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

MEGHÍVÓ XVI. TISZASZIGETI FALUNAPRA 2011. AUGUSZTUS 27 28.

MEGHÍVÓ XVI. TISZASZIGETI FALUNAPRA 2011. AUGUSZTUS 27 28. Tisztelt Tiszaszigeti, Térvári lakosok! MEGHÍVÓ XVI. TISZASZIGETI FALUNAPRA 2011. AUGUSZTUS 27 28. Tiszasziget Község Önkormányzata a korábbi évek hagyományait követve - és néhány új ötlettel gazdagítva

Részletesebben

A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT. Könyvvizsgálói feladatok ellátására

A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT. Könyvvizsgálói feladatok ellátására PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-12 /2011. A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Könyvvizsgálói

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. május 20.

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2014. május 20. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. k KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek nevelési-oktatási intézmények részére 2014. május 20. Tisztelt Érdeklődő! Budapest

Részletesebben

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 101/2011.

Részletesebben

Az összefoglalók beküldési határideje: 2004. március 1. A határidő végleges, a később érkezett előadásokat nem tudjuk programba iktatni!!

Az összefoglalók beküldési határideje: 2004. március 1. A határidő végleges, a később érkezett előadásokat nem tudjuk programba iktatni!! M O OT V. Magyar Osteologiai Kongresszus Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság XIII. Kongresszusa Magyar Radiológusok Társaságának Osteologiai Szekciója XIV. Osteologiai Napok Balatonfüred,

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított lakossági hitelek kondícióiról Érvényes: 2016. június 1-től

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított lakossági hitelek kondícióiról Érvényes: 2016. június 1-től HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított lakossági hitelek kondícióiról Érvényes: 2016. június 1-től I.1.1. Piaci kamatozású ingatlan célú hitelek (új lakás építés, használt lakás vásárlás, felújítás,

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2013. március 11.

Pályázati lehetőségek. nevelési-oktatási intézmények részére. 2013. március 11. RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek nevelési-oktatási intézmények részére 2013. március 11. Tisztelt Érdeklődő! Budapest Főváros

Részletesebben

"PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata

PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB Játék hivatalos szabályzata "PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

38. POSTÁS KUPA nemzetközi tájfutóverseny

38. POSTÁS KUPA nemzetközi tájfutóverseny 38. POSTÁS KUPA nemzetközi tájfutóverseny Szárliget 2016. április 9-10. A verseny védnökei: Kocsis Mihály Vértesi Erdő Zrt. vezérigazgatója Mezei Ferenc Szárliget Község polgármestere Rostás Gábor a POSTÁS

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 1/2009.(II.3.) rendelete a közterületek használatáról *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 1/2009.(II.3.) rendelete a közterületek használatáról * Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 1/2009.(II.3.) rendelete a közterületek használatáról * Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2014. december 8-án 14 órakor. kezdődő ülésére az Új Városháza üléstermébe.

M E G H Í V Ó. 2014. december 8-án 14 órakor. kezdődő ülésére az Új Városháza üléstermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

29 darab defibrillátor beszerzése

29 darab defibrillátor beszerzése 29 darab defibrillátor beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ (Eljárás száma: 15/TB-294/12) 2012. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

be/sfp-10089/2015/mlsz

be/sfp-10089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Merkapt Maraton Team SE A kérelmező szervezet rövidített neve Merkapt SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3345 A kérelmező jogállása

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2011. április 16-án 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe.

M E G H Í V Ó. 2011. április 16-án 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 386-122, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2016. március 23-án 14 órakor

M E G H Í V Ó. 2016. március 23-án 14 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S 1 SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL E L İ T E R J E S Z T É S - a Képviselı-testületnek - Sárospatak Város Önkormányzatának 2010. évi költségvetési koncepciójára Tisztelt Képviselı-testület! Az államháztartásról

Részletesebben

Koporsók beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Koporsók beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Koporsók beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: 2013.07.01. Iktatószám:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. július 14-i rendkívüli ülésére. Szociális és Egészségügyi Bizottság

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. július 14-i rendkívüli ülésére. Szociális és Egészségügyi Bizottság ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. július 14-i rendkívüli ülésére Minősített többség Tárgy: A munkahelyteremtés támogatásáról szóló önkormányzati rendelet Előterjesztő:

Részletesebben