Főtámogató: Alkotói pályázat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Főtámogató: Alkotói pályázat"

Átírás

1 Főtámogató: Alkotói pályázat

2 A HIBRYD ART MANAGEMENT Kft. (8274 Téma Köveskál, Városkút u. 15.; a továbbiakban: Kiíró ) és a SPAR MAGYARORSZÁG Kft. (2060 Bicske, SPAR út 0326/1 Hrsz.) közös pályázatot hirdet, melynek célja a des- CÉGÉR a jó bornak! Rajzolj bort! Címke, ing és a bor találkozási pontján a fiatal és arculattervezés. A fiatal magyar grafikusművészek és borászok egymásra borászok vizuális megjelenésének, és találásának elősegítése, továbbá hosszú távon az együtt dolgozás lehetőségének megteremtése. eladhatóságának javítása. A kiválasztott 9 fiatal grafikus 3 SPAR válogatás bornak tervez arculatot.

3 Jelentkezés: Pályázhat minden nagykorú, cselekvőképes magánszemély (a továbbiakban: Művész ), aki: még nem múlt el 40 éves, az alkalmazott grafika területén arculattervezési munkatapasztalattal rendelkezik. nem pusztán jól rajzol, és szép címkét tud tervezni, hanem, hajlandó részt venni a SPAR által szervezett bortréningen, továbbá hajlandó saját költségén felvenni a kapcsolatot a számára kisorsolt bor termelőjével. Ezáltal a vizuális terv azt az életérzést, filozófiát, is visszaadja, amit a borász képvisel, és megismeri a termék jelenlegi marketing pozícióját. és aki a későbbiekben is vállalni tudja, hogy együtt dolgozzon a pályázatban közreműködőkkel ezen a területen. Pályázati dossziénak tartalmaznia kell: A Művész portfólióját, ami tartalmaz hasonló jellegű munkákat. A pontosan kitöltött jelentkezési adatlapot (az adatlap letölthető a honlapról). A Művész szakmai önéletrajzát (minden személyes adatot bizalmasan kezelünk!). Az első fordulóban részt vevő pályázatot.

4 Első forduló: A bor leírása: Az első forduló keretében valamennyi pályázónak Bock Megjelenésében Albus félszáraz fehér 0,75L borához kell címke terv(ek) szín fedezhető fel. Illatában intenzív, mediterrán et készíteni. Egy pályázó több címke tervvel is pályázhat. gyümölcsökre emlékeztető, kissé fűszeres, mézes jelleg jelenik gyümölcsök elbírálás: Az első forduló jelentkezési határidejének lezárultát követően, június 7. napjáig, a Kiíró által felkért szakmai zsűri kiválasztja a 9 (kilenc) legjobbnak tartott pályázót. Ez a 9 pályázó vehet részt a második fordulóban. A 9 legjobb pályázót a Kiíró ben értesíti a tükrösen meg. csillogó Izében köszönnek szalmasárga barack, vissza. egzotikus Maradék tartalma még kerekebbé teszi a bort, amely komplex íz világával a hölgyek nagy kedvence lehet. A pályázatokat ben az: info@hybridart.hu címre várjuk (max 10MB) A pályázati jelentkezés elküldésének határideje: május 22. éjfél. továbbjutásáról. A pályázatok értékelésének főbb szempontjai: cukor A kiíró és SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kizárja felelősségét a számítógépes grafikai minőség (tipográfia, arányérzék, színállás, kompozíció, kidolgozottság) kategória megértése vizuális oldalról formabontó ötlet üzenet érthetősége bármely jogcímen támasztott igényekkel pozícionálás kapcsolatosan. sajátos vizuális világ hálózat működése miatti késedelmes benyújtásból, a más általi jogosulatlan cím használatból eredően a Pályázónál vagy harmadik személynél jelentkező

5 Második forduló: A második forduló keretében az első forduló alapján a szakmai zsűri által kiválasztott 9 pályázó elutazik a SPAR Magyarország bicskei központjába, ahol részt vesz egy 1 napos bortréningen a SPAR kijelölt borszakértőjével. Ezt követően egy sorsolás alapján minden pályázó megkapja a bort, amire a második forduló keretében cím- elbírálás: A szakmai zsűri a második forduló keretében leadott címkék közül július 14. napján, tervezetten a Design Terminál Pavilonjában kiválaszt egy-egy díjazottat a 3 kategóriában (fehér-vörös-rozé). A három kategória-győztes tervhez tartozó bor a nyertes címkékkel kerül forgalomba folyamán. Ezt követően a 3 kategória-győztes terv közül a zsűri kiválasztja a legjobbat, aminek tervezője megkapja a Díjat. két kell terveznie. A pályázók között összesen 3 fehér-, 3 vörös-, és 3 rozé bor kerül kisorsolásra a bortréning során. Mindenképpen fontos, hogy olyan címkék szülessenek, amiket a borok borászai is szeretnek, elfogadnak, éppen ezért a tervezési szakaszban a Művészeknek egyeztetniük kell a borászokkal is, akár ben, akár személyesen, saját költségükön. Közönség forduló: A második fordulóban elkészített, rövid szöveges koncepciót, címketerveket és látványterveket is tartalmazó PDF-formátumú prezentáció beküldésének határideje: július 11. éjfél. A második forduló elbírálását követően a Kiíró, a Cégér Facebook oldalán elindítja a közönség szavazást, mely július 31. napjáig tart.

6 Díjak: Szakmai zsűri első helyezettje: , (azaz négyszázezer) Ft értékű SPAR utalvány; Közönségdíj: , (azaz százötvenezer) Ft értékű SPAR utalvány; A 9 kiválasztott Művész, helyezéstől függetlenül 2-2 db belépőjegyet kap a 2016-os budavári Borfesztiválra.

7 További pályázati információk és feltételek A pályázaton való részvétel díjmentes. pályázatra beadott minden anyag nyil- deti szerzői alkotásával pályázhat. E A határidő után beérkezett, valamint vánosságra hozatalához és Magyaror- feltétel megsértése esetén a pályázat bármely jelentkezési feltétel szerint szág területén időbeli korlátozás nélkül érvénytelenné válik, és a pályázó díjat hiányos pályázati anyagot nem áll mó- bármely nyomtatott vagy elektronikus nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást dunkban elfogadni. módú ellentételezés nélküli felhaszná- követően válik ismertté, akkor a pá- lásához. lyázó köteles a díjat visszaszolgáltatni, A pályázati munkákat nem szolgáltatjuk vissza. A Művész a jelentkezési lap aláírásával továbbá a HYBRID ART MANAGEMENT szavatol azért, hogy a beadott pályázati Kft.-vel szemben harmadik személy ál- jelen program során létrejött tervek, munka harmadik személy jogát nem sé- tal különösen szerzői jogsértés címen arculati elemek, és az alkotás folyama- rti, valamint harmadik személynek nem esetlegesen támasztott mindennemű tának dokumentációja több helyen és áll fenn olyan joga, amely a pályázat követelésért helytállni és szavatolni. Ily- időpontban is kiállításra kerülnek, a megvalósulását bármilyen mértékben en jogvitás helyzetben vagy eljárásban megjelenésekhez Magyarország terül- akadályozná, bármilyen mértékben ko- a pályázó köteles mindent megtenni etén időbeli korlátozás nélkül bármely rlátozná vagy megnehezítené, ideértve annak érdekében, hogy a Kiíró helyébe nyomtatott vagy elektronikus felhaszná- különösen a jelen pályázati felhívásban lépjen és a Kiíró az ilyen helyzetből lásához a Pályázó ellentételezés nélkül a Kiíró részére biztosított jogok gya- vagy eljárásból elbocsátásra kerüljön. hozzájárul.. korlásának akadályozását, korlátozását A Művész tudomásul veszi, hogy a A szerzői alkotással szemben támasz- vagy megnehezülését. Mindezen es- tott új kritériumnak olyan alkotások tervezett grafikákat a borászok további etekben a pályázót terheli a teljes körű felelnek meg, amelyek publikálására térítés nélkül, költségmentesen használ- felelősség, amelyet a pályázó a jelen korábban sem belföldön, sem külföldön hatják a 2016-os évjárattól a palackok pályázati kiírás részét képező nyilatko- és semmilyen formában sem (ideérve címkéin. zatban vállal. A Pályázó a jelen pályázat az ötletet, koncepciót és egyéb tervet során elkészített művet nem jogosult is) került sor. Amennyiben a pályázó aki vállalkozik a pályázati kiírásban használni, a használatot a Kiírókon kívül alkotása ennek a kritériumnak nem közzétett feladat elvégzésére, és a harmadik személynek vagy szervezet- felel meg, akkor köteles részletes fel- pályázati kiírás feltételeit magára nézve nek átengedni. táró nyilatkozatot benyújtani, amelyben A pályázók tudomásul veszik, hogy a Érvényesen pályázhat az a Művész, kötelezőnek fogadja el, hozzájárul a A Művész kizárólag saját, új és ere- részletes és mindenre kiterjedő tájékoz-

8 További pályázati információk tatást ad arról, hogy az alkotás korábban benyújtásával önkéntesen és kifejezetten milyen mértékben, módon és hol került elfogadja a pályázati kiírásban foglalt publikálásra, felhasználására. feltételeket és aláveti magát a Kiíró és a A HYBRID ART MANAGEMENT Kft., illetve adott esetben a zsűri saját belá- zsűritagok döntésének. A HYBRID ART MANAGEMENT Kft. tása szerint jogosult eldönteni, hogy a felhatalmazza a zsűrit, hogy az általa feltáró nyilatkozatban tett információk kialakított szempontrendszer alapján alapján az adott alkotás részt vehet-e a értékelje és bírálja el a pályamunkákat, és pályázatban. A Kiíró vagy adott esetben ítélje oda a meghirdetett díjakat. A HY- a zsűri sem az elfogadó, sem az elutasító BRID ART MANAGEMENT Kft. fenntartja döntését nem köteles indokolni. Amen- magának a jogot, hogy amennyiben a nyiben a pályázó nem tesz részletes zsűri nem találja megfelelőnek a beé- feltáró nyilatkozatot, vagy ha tesz ug- rkezett művek színvonalát, nem köteles yan, de később kiderül, hogy az abban a díjak kiosztására, továbbá, hogy azokat nyújtott információk valótlanok vagy a pályaműveket, amelyek a zsűri megí- nem kellően részletesek voltak, akkor a télése szerint a formai vagy tartalmi pályázatot a Kiíró, illetve adott esetben követelményeknek nem teljesen felelnek a zsűri érvénytelenné nyilváníthatja és a meg és ez a körülmény az értékelést pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a nem teszi lehetővé a pályázatból díjátadást követően válik ismertté, akkor kizárja. A zsűri és a HYBRID ART MAN- a pályázó köteles a díjat visszaszolgál- AGEMENT Kft. döntése ellen kifogásnak tatni. Ebben az esetben a Kiíró jogosult helye nincs. a jelen pályázati feltételekben és jog- A Művész a jelentkezésével hozzájárul szabályokban részére biztosított egyéb személyes adatai rögzítéséhez, nevének jogokat is érvényesíteni. és az általa elkészített címkéinek nyil- A Művész a pályázati dokumentáció vánosságra hozatalához.

9 Szerzői és felhasználói jogok A Művész tudomásul veszi, hogy az ál- zenét, mozgóképet és egyéb audiovizuális taluk létrehozott címkék vagyoni jogai, anyagot) a pályázat és saját maga, vala- a Kiíró részére történő átadás napjától a mint a HYBRID ART MANAGEMENT Kft. Kiírót illetik meg. A Művész tudomásul promótálása és népszerűsítése céljából veszi továbbá, hogy az általuk a jelen pro- szabadon, területi és időbeli korlátozás gram során létrehozott mindazon szellemi nélkül, harmadik személynek átengedhető alkotást, amelyek tekintetében a vagyoni módon, díj fizetésének kötelezettsége jogok a mindenkor hatályos jogszabályok nélkül felhasználhatja, így többek között alapján nem átruházhatók, a Kiíró területi nyilvánosságra hozhatja, nyilvános és időbeli korlátozás nélkül szabadon és előadáson felhasználhatja (pl. kiállításon), valamennyi jelenleg ismert felhasználási többszörözheti, terjesztheti, nyilvánosság- módon, kizárólagosan jogosult felhasználni, hoz közvetítheti (így többek között arra harmadik személynek, így különösen a bármely, tetszőleges honlapra felteheti), SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-nek, kiállíthatja, átalakíthatja. A Kiíró részére biz- illetve a borászoknak további felhasználási tosított felhasználási jog különösen kiterjed engedélyt adni. arra, hogy a Kiíró referenciaként használja a pályázati munkákat, valamint az azokkal A Művész a pályázati dokumentáció bekül- kapcsolatos bármilyen anyagokat. désével hozzájárul ahhoz, hogy a Kiíró a beadott pályázati munkákat, az azokkal kapcsolatos bármilyen anyagokat (ideé- Elérhetőségek: rtve különösen, de nem kizárólagosan info@hybridart.hu fényképfelvételeket, képernyőmentéseket, leírásokat, grafikai elemeket, szöveget,

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., Cégjegyzékszám: 01-09-729523, a továbbiakban: Szervező), A Myrtis Creative Kft. (telephelye: 1052 Budapest,

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték 1. A Játék időtartama A Bacardi Limited 2015. június 26. 0 óra és 2015. augusztus 3. reggel 06 óra között nyereményjátékot

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére

NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére (1) A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA A jelen pályázati

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek JÁTÉKSZABÁLYZAT A sorsolás Szervezője: Andreas Stihl Kft. (2051 Biatorbágy-Budapark, Paul Hartmann u 4. Központi e-mail cím: info@stihl.hu) A Szervező megbízottja (Clair and Curtis Communications Kft.,

Részletesebben

1) A Lakberendezők Országos Szövetsége Pályázatot ír ki emblémájának (logójának) megtervezésére.

1) A Lakberendezők Országos Szövetsége Pályázatot ír ki emblémájának (logójának) megtervezésére. 1) A Lakberendezők Országos Szövetsége Pályázatot ír ki emblémájának (logójának) megtervezésére. 2) A tervpályázat célja: A kiíró pályázati formában keresi a legalkalmasabb arculati elemek együttesét,

Részletesebben

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkozó részei elválaszthatatlan részét képezik mindazon Hirdetési szerződésnek (a továbbiakban: Egyedi Szerződés), melyet a Femina Média

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN AZ ANGELLICA+4 ELSŐ 2000DB PIACRA BEVEZETETT TERMÉKE INDUL. MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN JÁTSZANI, AKI AZ ELSŐ 2000

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata 1. A játék A Magyar Telekom Nyrt. (cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928, székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., a továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Experiment Food Kft. Akciójának részvételi-, játék- és adatvédelmi szabályzata. 1. Az Akció szervezője Experiment Food Kft. Székhely: 1211 Budapest, Színesfém u.

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett Regisztrálj és nyerj! játékhoz Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat vonatkozik minden, a Netex-Magyarország

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágy 452 hrsz-ú

Részletesebben

Adatvédelmi rendelkezések

Adatvédelmi rendelkezések Adatvédelmi rendelkezések (Partneri Együttműködési Feltételek 7. számú melléklete) I. Adatvédelemre vonatkozó általános rendelkezések A Partner kijelenti és szavatol azért, hogy az általa átvett, rendelkezésére

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ( Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban: Játék vagy Nyereményjáték ) szervez.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy

Részletesebben

MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA

MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1) Jelen Általános Szerződési Feltételek rendelkezési

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum: A Ferencvárosi Torna Club sportolói évszázados szárnyalásának jelképe a Fradi Sas. A mindenki számára jól ismert zöld sasok kifejezés eltéveszthetetlenül utal a tiszteletet

Részletesebben

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Nyerjen 2 fő részére szóló repülőjegyet Törökországba! 2015. szeptember 25. 2015. szeptember 30. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya.

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. Hivatalos játékszabályzat A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban meghatározott

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték 1. A Játék időtartama A DunaPro Drink Kft. két szakaszban: 2015. november 27. 00:00 óra és december 31. 24:00 között (1. szakasz), valamint

Részletesebben

VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték

VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték SZABÁLYZAT (2015. november 26. - december 13.) A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOSTVAGYOK játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

1.A Játék és a Szervező

1.A Játék és a Szervező 1.A Játék és a Szervező Jelen szabályzat (a továbbiakban Játékszabályzat) Hargitai János E.V. (Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 4. Adószám: 73827966-2-35) a továbbiakban: Szervező) által a http://www.waldlaufer.hu/jatek

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG HATÁLYOS 2014. ÁPRILIS 2-TŐL TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 1.1. Az Általános Szerződési

Részletesebben

Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat

Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., Cégjegyzékszám: 01-09-729523, a továbbiakban: Szervező), A Myrtis Creative Kft. (telephelye: 1052 Budapest,

Részletesebben

Összefoglaló a Rehab-XVI. Kft. ügyvezető tisztségviselői pályázatokról

Összefoglaló a Rehab-XVI. Kft. ügyvezető tisztségviselői pályázatokról Összefoglaló a Rehab-XVI. Kft. ügyvezető tisztségviselői pályázatokról Pályázat elbírálásánál figyelembe vett szempontok felsőfokú (egyetemi, vagy főiskolai) végzettség Siklósi Attila Simon László Kucsera

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Jelen pályázat kiírásának fő célkitűzése a Borfesztivál jubileumi arculatának megtervezése.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Jelen pályázat kiírásának fő célkitűzése a Borfesztivál jubileumi arculatának megtervezése. PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A PÁLYÁZAT CÉLJA Jelen pályázat kiírásának fő célkitűzése a Borfesztivál jubileumi arculatának megtervezése. A Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. (a továbbiakban a Kiíró) a MOME

Részletesebben

Felhasználói Megállapodás

Felhasználói Megállapodás Felhasználói Megállapodás Mely létrejött egyrészről az SME Marketplace Kft. (cégjegyzék szám: 13 09 173668, vezetve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága által, adószám: 25121168 2 13, bankszámlaszám:

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

Részletesebben

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG 1. SZERVEZŐ CÉG: ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG AZ ELISE CHALMIN X PROMOD c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod

Részletesebben

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS. 1 Előzmények. 2 A Szerződés Tárgya. 3 Felek együttműködése. Szerződésszám: 1-159427,43/2013. Amely létrejött egyrészről

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS. 1 Előzmények. 2 A Szerződés Tárgya. 3 Felek együttműködése. Szerződésszám: 1-159427,43/2013. Amely létrejött egyrészről Szerződésszám: 1-159427,43/2013 MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Székhely: 1145 Budapest, Pétervárad utca 2. Adószám: 15735777-2-42 KSH szám:

Részletesebben

Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata

Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata A pályázat kiírója: Nestlé Hungária Kft. (széhelye: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.; cégejgyzékszáma: 01-09- 267926

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Megrendelés: Írásban történik a megadott formanyomtatványon, melyet postai úton illetve e-mailben fogadunk el. A Kiadó a részére beérkező megrendelő lapot cégszerűen

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A minőséggel most Ön is nyerhet! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek

A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek Jelen játékszabályzat tartalmazza a Nokia Komárom Kft. (székhely: 2900 Komárom, Nokia u. 1., fióktelep: 1093 Budapest, Czuczor

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://25ev.spar.hu

Részletesebben

1.2. A Szervező a játékot a Jaaqob Interaktív Ügynökség (40 Tooting High Street Tooting Broadway SW17 0RG London) közreműködésével bonyolítja le.

1.2. A Szervező a játékot a Jaaqob Interaktív Ügynökség (40 Tooting High Street Tooting Broadway SW17 0RG London) közreműködésével bonyolítja le. Autókereskedők cserebere a világ körül játék részvételi feltételei Játékszabályzat és a játékhoz kapcsolódó adatkezelési szabályok 1. Általános tájékoztatás 1.1. Jelen Játékszabályzat szabályozza a Discovery

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testület 2015. október 6. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. október 6-i ülésére 1. napirendi pont Tárgy:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! MEMÓRIAJÁTÉK ALKALMAZÁSHOZ

JÁTÉKSZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! MEMÓRIAJÁTÉK ALKALMAZÁSHOZ JÁTÉKSZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! MEMÓRIAJÁTÉK ALKALMAZÁSHOZ KÉRJÜK, HOGY A DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST, ILLETVE CSAK

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

A nyeremény átadása előtt megkérjük a nyertest, hogy mutassa be egy Disney Hercegnő Hasbro baba vásárlását igazoló blokkot.

A nyeremény átadása előtt megkérjük a nyertest, hogy mutassa be egy Disney Hercegnő Hasbro baba vásárlását igazoló blokkot. Disney Játékszabályok Hasbro Merj Nagyot Álmodni Lehetőséget adunk egy (1) embernek arra, hogy megnyerjen egy családi hétvégét négy (4) személy részére (maximum 2 felnőtt és 2 tizenkét év alatti gyermek)

Részletesebben

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Híres Kedvencek elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az E-BOLA MÉDIA Kft. (székhely: 1026 Budapest,

Részletesebben

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lipton Ice Tea rajongói oldalon ( Rajongói oldal ) szervezett

Részletesebben

A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven

A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven Az alábbi üzletszabályzat a Cycleogy Workshop Kft. (székhely: 1225 Nagytétényi út 246. 6/39. adószám: 23897249-1-43) - továbbiakban:

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ Fogalom meghatározások: Fizetési számla: a Pannon Takarék Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) által a Számlatulajdonos részére vezetett, a Szerződésben

Részletesebben

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj Activia fitt kosarat! néven termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékot szervez. A

Részletesebben

RAAB KARCHER Gödöllő: sorsolásos nyereményjáték-akció játékszabályzata - ZALAKERÁMIA NYEREMÉNYJÁTÉK -

RAAB KARCHER Gödöllő: sorsolásos nyereményjáték-akció játékszabályzata - ZALAKERÁMIA NYEREMÉNYJÁTÉK - RAAB KARCHER Gödöllő: sorsolásos nyereményjáték-akció játékszabályzata - ZALAKERÁMIA NYEREMÉNYJÁTÉK - RAAB KARCHER Gödöllő: sorsolásos nyereményjáték-akció játékszabályzata - ZALAKERÁMIA NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő

Részletesebben

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja.

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Legyél Te az új Syoss Gloss Sensation arca (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A PANNONTEJ Zrt. (1117 Budapest, Gábor D. u. 2.) továbbiakban: Szervező, ajándéksorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

A " Nyerjen tornaterem-felújítást gyermeke iskolájának!" Hivatalos programszabályzata

A  Nyerjen tornaterem-felújítást gyermeke iskolájának! Hivatalos programszabályzata A " Nyerjen tornaterem-felújítást gyermeke iskolájának!" Hivatalos programszabályzata I. A Program szervezője 1. A "Nyerjen tornaterem-felújítást gyermeke iskolájának" (a továbbiakban: Program) szervezője

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett Budapest IX.

Részletesebben

Területi Kórház Mátészalka 4700 Mátészalka Kórház út 2-4.

Területi Kórház Mátészalka 4700 Mátészalka Kórház út 2-4. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. AZ AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME, TELEFON- ÉS TELEFAXSZÁMA Területi Kórház Mátészalka 4700 Mátészalka Kórház út 2-4. Telefon : 06-44/501-545 Fax : 06-44/501-520 Kapcsolattartó: Dr. Tóth

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Kik és hogyan vehetnek részt a játékban? A Primőr Kozmetikai Kft. (székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget utca 3., adószáma: 11094418-2-03.,

Részletesebben

ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. az első világháború hőseinek központi emlékhelye. tárgyú nyílt ötletpályázati eljáráshoz

ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. az első világháború hőseinek központi emlékhelye. tárgyú nyílt ötletpályázati eljáráshoz ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ az első világháború hőseinek központi emlékhelye tárgyú nyílt ötletpályázati eljáráshoz 2015. december PREAMBULUM Magyarország Kormánya az első világháború centenáriumával összefüggésben

Részletesebben

"Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat

Nagy karácsonyi Facebook kérdőív játékszabályzat "Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen résztvevő személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

ALDI Szelfi Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Szelfi Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Szelfi Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett 1095 Budapest,

Részletesebben

Pályázati felhívás. 1. Az értékesítésre kínált ingatlan

Pályázati felhívás. 1. Az értékesítésre kínált ingatlan Pályázati felhívás A MARK Ingatlan Zrt. továbbiakban: a MARK Ingatlan Zrt., vagy a Kiíró nyílt értékesítési pályázatot továbbiakban: a Pályázat hirdet a RESIDEAL Ingatlanforgalmazási, Befektetési és Gazdasági

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Név: Gyulai Közüzemi Kft. Székhely: 5700 Gyula, Szent László u. 16. Képviselő: Daróczi László, ügyvezető igazgató Cégjegyzékszám: 04-09-003599 Adószáma:

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) Az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény és az állami vagyonnal

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Tiszavasvári Város Önkormányzata ÉAOP-4.1.1/A-11-2012-0006 Tiszavasvári, Ifjúság u. 8. szám alatti, 2795/3 hrsz-ú ingatlanon található Fülemüle óvoda bővítés és felújítás kivitelezése

Részletesebben

A jelentkezőknek hét (7) és tizenöt (15) év közöttinek kell lennie és a szülő hozzájárulása is szükséges.

A jelentkezőknek hét (7) és tizenöt (15) év közöttinek kell lennie és a szülő hozzájárulása is szükséges. DECEMBERI NÉZD ÉS NYERJ verseny szabályai és feltételei (érvényben 2011 december 1-től) A verseny részletei: Itt a lehetőség hogy decemberben, minden nap díj(ak)at nyerhess. 2011 december 1-je és 30-a

Részletesebben

Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon!

Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon! Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon! Gyere el a VOLT Fesztiválra, készítsd el saját graffitis alkotásod, és még nyerhetsz is! Játékszabályzat A Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. (cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat 1. A pályázat kiírója a Müpa Budapest - Művészetek Palotája Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (Müpa Budapest Nonprofit

Részletesebben

1. Szerződő felek azonosítása

1. Szerződő felek azonosítása Az Instantweb Kft. által üzemeltetett MetService online szolgáltató rendszer Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2014.06.15. 1. Szerződő felek azonosítása A szolgáltató adatai A

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek Az LXO.HU Felhasználási Feltételek A jelen Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Feltételek) a Szűcs Gábor E.V. (székhely: 6640 Csongrád, Thököly Imre utca 13., adószáma: 67105827

Részletesebben

PRÁNANADI Egyesület Alapszabály* (Szolnoki Törvényszékhez benyújtva 2016. május 26-án)

PRÁNANADI Egyesület Alapszabály* (Szolnoki Törvényszékhez benyújtva 2016. május 26-án) Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény (a továbbiakban: Ectv.), valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Jam Mester elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) célja, hogy a Lechner Nonprofit Kft. által kínált E építési

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A játék szervezője: Az Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Május

Részletesebben

Cashless kihívás - Játékszabályzat

Cashless kihívás - Játékszabályzat Cashless kihívás - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International Kft által meghirdetett Cashless Kihívás promóciós játék (a továbbiakban: a Játék ) alábbi részvételi feltételeit.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet 1097 Budapest, Vágóhíd 35-37. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által

Részletesebben

Tanúsítási eljárás Szabályzata

Tanúsítási eljárás Szabályzata Magyar Termék Nonprofit Kft. 2541 Lábatlan Rákóczi Ferenc út 105. Tanúsítási eljárás Szabályzata A PÉLDÁNY SORSZÁMA: A PÉLDÁNY TULAJDONOSA NÉV: MUNKAKÖR: TANÚSÍTÁSI ELJÁRÁS SZABÁLYZATA 2010.11.02. 1/22.

Részletesebben

JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET

JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET Van, aki hidegen szereti. Mások melegen isszák. Van, aki bögréből kortyolja. Mások üvegpohárba töltik. Van, akik gyorsan ledönti. Mások lassan iszogatják. És Ön hogy issza

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz

HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz Az önkormányzati kifüggesztés napja: 2016.05.17 amelynek célja a természeti értékek megóvása

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Pomáz Város Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2012. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete az

Részletesebben

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. Egyszer használatos ágyneműk beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz Budapest, 2014. február Tartalomjegyzék I. Pályázati felhívás II. Felolvasólap

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Albertirsa Város Önkormányzata (2730 Albertirsa, Irsay Károly u. 2.), mint megrendelő, a továbbiakban: Megrendelő, (adószám: 15390723-2-13; számlaszám:

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) Az állami vagyonról 2007. évi CVI. Törvény és a 254/2007. (X. 4.) Kormányrendelet

Részletesebben

AZ OPTANET KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOKRA INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

AZ OPTANET KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOKRA INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE AZ OPTANET KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Érvényes 2012. július 1-től Készült 2005. december 1. Utolsó módosítás:

Részletesebben

Tisztelt Képviselőtestület!

Tisztelt Képviselőtestület! Előterjesztés Közbeszerzési pályázat kiírása Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola engedélyezési tervezési feladatainak elkészítésére Tisztelt

Részletesebben

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2. sz. melléklet ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY ELFOGADÁSÁRA (2016/I.) 1 Tartalomjegyzék I.

Részletesebben

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Hipernet Roadshow elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő

Részletesebben