9. Kékpántlika ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 13. Versenykiírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "9. Kékpántlika ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, 2016. július 13. Versenykiírás"

Átírás

1 9. Kékpántlika ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 13. Versenykiírás A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes Kázmér A Versenybíróság elnöke: Tusnai Tamásné 1. Versenyszabályok 1.1. A versenyen az alábbi szabályok érvényesek: a vitorlázás versenyszabályai, , a Magyar Vitorlás Szövetség Általános Versenyutasítása, Versenyrendelkezései és Reklámszabályzata, a résztvevő osztályok osztályelőírásai, a 42-es szabály P függelék szerinti különleges eljárásai jelen versenykiírás. 2. Hirdetések 2.1. A versenyen résztvevő valamennyi hajón, az orrtól számított 30 centiméteren belül, mindkét oldalfelületen el kell helyezni a verseny támogatóinak logóját is tartalmazó öntapadós matricát. A matrica felragasztásának elmulasztása óvást vonhat maga után. 3. Versenyrésztvevő, részvételi jogosultság 3.1. Hajóosztályok: 420, Laser Radial ifjúsági, Laser 4.7 összetett, Cadet, Optimist 3.2. Nevezhető versenyzők A versenyen január 1-jén, vagy az után született versenyzők indulhatnak A versenyen résztvevő magyar személyeknek meg kell felelniük az MVSz évi Versenyrendelkezések 1.1. pontjában (Részvételi jogosultság) előírt feltételeknek Külföldi versenyzők nevezéséhez az adott ország vitorlás szövetsége által elismert valamely klubhoz vagy szervezethez való tartozás szükséges.

2 4. Nevezés 4.1. Online nevezés Lehetőség van online nevezésre a VIHAR rendszeren keresztül. ( Azok az egységek, akik a nevezést június 13-ig véglegesítik, és a nevezési díjat kiegyenlítik a kiírás szerinti nevezési díjból 10% kedvezményt kapnak Akik június 14. és július 8. között végzik el online nevezésüket és egyenlítik ki a nevezési díjat a kiírás szerinti nevezési díjat fizetik Akik július 8-át követően, vagy a helyszíni nevezésen véglegesítik nevezésüket a kiírás szerinti nevezési díj 10%-kal növelt összegét kötelesek megfizetni A nevezési díjat online bankkártyás fizetéssel vagy a helyszíni nevezésen készpénzben vagy bankkártyával tudnak kiegyenlíteni A kifizetett nevezési díjat a versenyrendezőségnek nem áll módjában visszafizetni Helyszíni nevezés helye és ideje Balatonfüreden július 12-én, kedden 19:00 21:00 óra között, a balatonfüredi Nemzetközi Vitorlásközpont területén (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 8.) található versenyirodán A nevezés érvényessége Az előnevezés akkor válik érvényessé, ha a fenti nevezési időben a helyszínen: bemutatásra kerül a nevezési feltételeket igazoló és a VIHAR rendszerben nem regisztrált összes irat. a nevezési lapon fel kell tüntetni a nevezett hajók mentését vállaló motoros és vezetője nevét, mobiltelefon elérhetőségét. a csapat képviselője aláírásával igazolja a nevezést. a nevezési díj kiegyenlítésre kerül, a csapat felveszi a hajó nevezési egységcsomagját, amelyet aláírásával igazol Ellenkező esetben az érintett egység nevezése törlésre kerül Nevezési díj: Ft/fő. 5. Hajók azonosítása 5.1. A versenyben lévő hajók kötelesek viselni: a vitorlájukon szabályos osztályjelzést, a nevezéskor kapott kék pántlikát, amelyet az árboc végére kell felerősíteni oly módon, hogy az biztonságosan fennmaradjon, és jól látható legyen.

3 6. Versenyzők tájékoztatása 6.1. A versenyzőket a balatonfüredi Nemzetközi Vitorlásközpont (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 8.) területén található versenyiroda mellett lévő hivatalos hirdetőtáblán kifüggesztett közleményekkel tájékoztatják A versenyprogram esetleges változásai, legkésőbb július 12-én, 20:00 óráig lesznek kifüggesztve a hirdetőtáblára, valamint a nevezési sátorba A parti jelzéseket a balatonfüredi Nemzetközi Vitorlásközpont főárbocán tűzik ki A Versenyrendezőség kormányosi és edzői értekezletet tart a július 13-án 8:00 órakor a hivatalos hirdetőtábla előtt A üzemelő online hirdetőtábla tájékoztató jellegű. Az ott megjelent információk vagy azok hiányossága óvás tárgyát nem képezheti. 7. Versenypálya 7.1. A versenyen 2 kitűzendő pálya lehetséges, melyek közül a Versenyrendezőség a szélviszonyok figyelembevételével tűzik ki az egyiket. A figyelmeztető jelzés előtt a vitorlázandó pálya számlengője kerül felhúzásra a rendező hajón es pálya: Balatonfüred (rajt) Tihanyi (öreg) kikötő Hajógyári öböl Balatonfüred (cél). Jelölése a rendező hajón: 1-es lengő es pálya: Balatonfüred (rajt) Tihanyi (rév) hajókikötőtől keleti oldali vízfelületre elhelyezett bója Hajógyári öböl Balatonfüred (cél). Jelölése a rendező hajón: 2-es lengő Mind két pályán minden pályajelet jobb kéz felől kell elhagyni A pályajelek sárga színű, henger alakú, felfújt műanyag bóják. 8. Rajt 8.1. A rajtterület a Balatonfüred Tihany és a Balatonfüred Siófok hajójárat által közrezárt háromszögben lévő vízterületen helyezkedik el A rajtvonal iránya és hossza a balatonfüredi BAHART kikötő előtt, mintegy 250 méterre lehorgonyzott Szövetség motoros, narancssárga lobogót viselő árboca, és az attól 600 méterre lévő piros-fehér csíkos lobogóval ellátott rajtbója közötti egyenes A tervezett rajtidőpont valamennyi osztály részére július 13-án, szerdán 10:00 óra. A rajt előtt jelentkezni kell Rajteljárás 09:45 A vitorlázandó pálya megjelölése narancs lobogó és szám lengő 1 hangjel 09:50 Figyelmeztető jelzés code V-lobogó 1 hangjel 09:55 Előkészítő jelzés code P-lobogó 1 hangjel 09:59 Egyperces code P-lobogó bevonása 1 hangjel

4 10:00 Rajt jelzés code V-lobogó bevonása 1 hangjel 8.5. Jelen rajteljárás módosítja a VSz 26. pontját Általános visszahívás esetén a megismételt rajt 10:20-kor lesz az alábbiak szerint: 9. Cél 10:05 Vitorlázandó pálya megjelölése narancs lobogó és szám leng 1 hangjel 10:10 Figyelmeztető jelzés code V-lobogó 1 hangjel 10:15 Előkészítő jelzés code Z-lobogó 1 hangjel 10:19 Egyperces code Z-lobogó bevonása 1 hangjel 10:20 Rajt jelzés code V-lobogó bevonása 1 hangjel 9.1. A célterület a balatonfüredi BAHART kikötő előtti vízterületen, a Tihany Balatonfüred és a Balatonfüred Siófok hajózási útvonal között, mintegy 200 méterre a kikötőtől kerül kihelyezésre A célvonal a kék lobogót viselő Szövetség motoros, narancsszínű lobogós árboca, és az attól DK-re elhelyezett kék-fehér lobogós bója közötti egyenes. 10. Büntetésvállalás Valamely büntetésvállalás teljesítéséről az óvási határidőn belül a versenyirodán írásos nyilatkozatot kell tenni. 11. Időkorlátozás A célba futás utolsó lehetséges időpontja: július 13-án, szerdán 15:00 óra. Halasztott rajt esetén a limitidő a tényleges rajttól számított 5 óra Az eddig az időpontig be nem érkezett hajókat a Versenyrendezőség»célba nem ért«dnf jelzéssel értékeli. 12. Óvások Óvás esetén az MVSz évi Általános Versenyutasításától eltérően minden osztályban a verseny folyamán végig viselni kell az óvást jelző lobogót. Célba futáskor a célhajó regisztrálja az óvólobogót viselő hajókat. 13. Hivatalos hajók A hivatalos hajókat a következőképpen jelölik. Versenyrendezőség Versenybíróság Média fehér színű lobogó, RC felirattal. sárga színű lobogó, JURY felirattal. fehér színű lobogó PRESS felirattal.

5 13.2. A rajt- és célvonalak végein álló versenyrendezőségi hajók nem tűznek ki azonosító lobogót A hivatalos hajók tevékenysége nem képezheti orvoslati kérelem alapját. Ez módosítja a 62. szabályt. 14. Biztonság A versenyzők a vízen tartózkodás teljes időtartama alatt, kivéve a ruházat cseréjére vagy igazítására fordított rövid időszakokat, kötelesek az egyéni úszóeszközt viselni. Ez módosítja a 40. szabályt. Ezen szabály megsértéséért járó büntetés, ha Versenybíróság úgy dönt, kisebb is lehet, mint a kizárás (DPI) A kísérőmotorosok az egész mezőnyt érintő vészhelyzet esetén a versenyrendezőség jelzéseivel (halasztás, érvénytelenítés) összhangban, a versenyvezető utasításait követve zónás rendszert kialakítva kötelesek a hajókat a kikötő felé terelni, azokat vontára venni és a kikötőbe hajózni Vészhelyzet esetén elsődleges feladat az életmentés, így nem mindig van lehetőség a hajókat is partra vontatni. A vízen hagyott, felügyelet nélküli hajókat élénk színű szalaggal kell megjelölni, hogy az arra hajózó motorosok tudják, hogy a hajóból hiányzó versenyző(k) biztonságban van(nak). Hasonlóképpen meg kell jelölni a halasztás közben magára hagyott hajót. 15. Értékelés Abszolút értékelésre kerül a befutás sorrendjében valamennyi nevezett és célba ért hajó Értékelésre kerül valamennyi kiírt hajóosztály befutási sorrendje alapján. 16. Díjazás Az abszolút győztes hajó elnyeri a Balaton évi Kékpántlikáját, a évi Kékpántlika Verseny díszkupáját. Az abszolút győztes hajó versenyzői éremdíjazásban részesülnek Az abszolút befutási sorrend II VI. helyezett hajói serleg, versenyzői éremdíjazásban részesülnek, az abszolút befutási sorrend VII X. helyezett hajó versenyzői éremdíjazásban részesülnek Valamennyi hajóosztály győztes hajója elnyeri a évi Kékpántlika Verseny kupáját, az I VI. helyezett hajók versenyzői éremdíjazásban részesülnek Különdíjban részesül az abszolút értékelésben legeredményesebb leány egység Hajóosztályonként a legeredményesebb leányversenyzők tiszteletdíjban részesülnek. 17. Díjkiosztó ünnepség Az ünnepélyes díjkiosztó július 13-án, szerdán 18:00 órakor lesz, A díjkiosztó pontois helyszínét a hirdetőtáblán közli a versenyrendezőség A díjkiosztó rendezői kérik, hogy a díjazott versenyzők a részükre kijelölt területet legkésőbb 17:45-ig foglalják el a díjkiosztó zavartalan lebonyolítása érdekében A díjkiosztó ünnepségen kérjük, az alkalomhoz illő öltözetben megjelenni szíveskedjenek.

6 18. Média A nevezők nevezésükkel tudomásul veszik, hogy a versenyről, a versenyre történő ki- és behajózásról és a parti programokról film- és fotófelvételek készülhetnek, amelyeken a hajók, illetve a hajón tartózkodó személyek látszhatnak. Ezeket a fotókat, illetve filmfelvételeket amennyiben nem sértik a személyiségi jogokat a Versenyrendezőség korlátlanul felhasználhatja, nyilvánosságra hozhatja, értékesítheti, illetve továbbadhatja harmadik személyeknek. Elfogadják továbbá, hogy a balatonfüredi nevezés során a kikötőben működő biztonsági kamerák is felvételeket készíthetnek róluk. A nevezők és résztvevők ezzel kapcsolatban mindennemű utólagos követelésről, vagy kártérítési igényükről kifejezetten lemondanak. 19. Szavatosság kizárása A versenyen való részvétellel kapcsolatos, illetve annak során előforduló, vagy okozott személyi sérülésekért beleértve az esetleges elhalálozást is és vagyoni károkért a verseny rendezője és a Versenyrendezőség semmilyen felelősséget nem vállal. Minden versenyző egyéni felelőssége dönteni a versenyen való indulásról vagy annak folytatásáról (lásd: Vsz 4. szabály Döntés a versenyen való részvételről) A versenyen minden résztvevő a saját felelősségére vitorlázik. Jó szelet kíván a Versenyrendezőség!

7 Pályarajz 1-es pálya

8 2- es pálya

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes Kázmér

Részletesebben

TOLNAY KÁLMÁN LÁSZLÓ EMLÉKVERSENY BALATONFÜRED, 2016. ÁPRILIS 30. VERSENYKIÍRÁS

TOLNAY KÁLMÁN LÁSZLÓ EMLÉKVERSENY BALATONFÜRED, 2016. ÁPRILIS 30. VERSENYKIÍRÁS TOLNAY KÁLMÁN LÁSZLÓ EMLÉKVERSENY BALATONFÜRED, 2016. ÁPRILIS 30. Rendező szervezet: Balatonfüredi Yacht Club VERSENYKIÍRÁS RÖVIDÍTÉSEK: [NP] A szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás alapját.

Részletesebben

KEKSZALAG.HU VERSENYKIÍRÁS KÉKPÁNTLIKA ERSTE NAGYDÍJ, IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, JÚLIUS 25.

KEKSZALAG.HU VERSENYKIÍRÁS KÉKPÁNTLIKA ERSTE NAGYDÍJ, IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, JÚLIUS 25. m e d i a i n n o v a t i o n f o r y o u KEKSZALAG.HU VERSENYKIÍRÁS KÉKPÁNTLIKA ERSTE NAGYDÍJ, IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2018. JÚLIUS 25. Névadó támogató: Kiemelt médiapartnerek: Rendezõ:

Részletesebben

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17.

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17. 12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, 2019. július 17. VERSENYKIÍRÁS rövidítések [NP] A szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás alapját. Ez módosítja az RRS 60.1(a) szabályt. [DP]

Részletesebben

2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG

2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG 2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG Tóth László Emlékfutam V e r s e n y k i í r á s (Együtt érvényes a Magyar Vitorlás Szövetség 2013. évi Általános Versenyutasításával és Versenyrendelkezéseivel.) A verseny

Részletesebben

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ TÓ 2015. augusztus 07-09. 1 1. A verseny célja: Fertő-bajnokság POLIPROFIL KUPA Schranz Mátyás Emlékverseny 2015 Versenykiírás Minősítő

Részletesebben

hunsail.hu Erste World Nagydíj VERSENYUTASÍTÁS 10. KÉKPÁNTLIKA Erste World Nagydíj IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY Balatonfüred, július 5.

hunsail.hu Erste World Nagydíj VERSENYUTASÍTÁS 10. KÉKPÁNTLIKA Erste World Nagydíj IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY Balatonfüred, július 5. hunsail.hu Erste World Nagydíj VERSENYUTASÍTÁS 10. KÉKPÁNTLIKA Erste World Nagydíj IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY Balatonfüred, 2017. július 5. 10. Kékpántlika - Ifjúsági távolsági verseny - ERSTE World Nagydíj

Részletesebben

Pünkösdi Regatta. 35. PÜNKÖSDI REGATTA Nemzetközi nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2016. május 14-15-16.

Pünkösdi Regatta. 35. PÜNKÖSDI REGATTA Nemzetközi nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2016. május 14-15-16. rssailing.com/hu 35. Pünkösdi Regatta versenykiírás 2016 pünkösdi regatta Nemzetközi nagyhajós túraverseny időpont: 2016. május 14-15-16. www.tvsk.hu 35. PÜNKÖSDI REGATTA Nemzetközi nagyhajós túraverseny

Részletesebben

Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS

Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület Dávid

Részletesebben

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17.

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17. 12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, 2019. július 17. 1 rövidítések [NP] A szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás alapját. Ez módosítja az RRS 60.1(a) szabályt. [DP] A szabály megsértéséért

Részletesebben

8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS

8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS 8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR A VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ

Részletesebben

2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ

2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ 2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ és 420 Sail Centrop Cup 2016. szeptember 30-október 2. 420, Laser Standard 2016. október 1-2. Laser Radial, Laser 4,7, F18, M3 VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny rendezője:

Részletesebben

Pünkösdi Regatta TVSK - AIS AHICO. Kupa

Pünkösdi Regatta TVSK - AIS AHICO. Kupa Pünkösdi Regatta TVSK - AIS AHICO Kupa nagyhajós túraverseny, a 2008. évi BALATON KUPA 1.-2. futama 2008. május10-12. VERSENYPROGRAM Május 10-én: Balatonföldvár - Keszthely (a TVSK- AIS-AHICO Kupa és a

Részletesebben

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Ranglista verseny a 470 hajóosztály, Grand

Részletesebben

MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2012. Balatonfüred, 2012. augusztus 21-26. VERSENYKIÍRÁS

MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2012. Balatonfüred, 2012. augusztus 21-26. VERSENYKIÍRÁS MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2012 Balatonfüred, 2012. augusztus 21-26. 1. ALAPADATOK VERSENYKIÍRÁS 1.1. A verseny helye: Koloska Marina Vitorlás Kikötő (8230 Balatonfüred, Kouvola u. 1. 1.2.

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

2SZALAG KATAMARÁN REGATTA

2SZALAG KATAMARÁN REGATTA 2SZALAG KATAMARÁN REGATTA NEMZETKÖZI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR A VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE:

Részletesebben

FÉLSZIGET-KERÜLÕ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED SZEPTEMBER 15. Rendezõ: NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.

FÉLSZIGET-KERÜLÕ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED SZEPTEMBER 15. Rendezõ: NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL. FÉLSZIGET-KERÜLÕ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED 2018. SZEPTEMBER 15. Rendezõ: NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU FÉLSZIGET-KERÜLŐ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY Balatonfüred, 2018.

Részletesebben

A ONE DESIGN TROPHY II.

A ONE DESIGN TROPHY II. III. LVE OD KUPA A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója Siófok, 2012. május 19 20. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Lellei Vitorlás Egylet Erdélyi Béla dr. Balla György

Részletesebben

2016. évi F18 és M3 Bajnokság. Versenykiírás

2016. évi F18 és M3 Bajnokság. Versenykiírás 2016. évi F18 és M3 Bajnokság Versenykiírás 1. Bevezetés 1.1. Verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. július 21-24. 1.2. Résztvevő hajóosztályok F18 és M3 osztályok 2. A verseny rendezője 2.1. A verseny

Részletesebben

VERSENYUTASÍTÁS. FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG Balatonfüred, július 1.

VERSENYUTASÍTÁS. FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG Balatonfüred, július 1. hunsail.hu FEHÉR SZALAG 2017 XX. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj VERSENYUTASÍTÁS FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM Balatonfüred, 2017. július

Részletesebben

FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYUTASÍTÁS BALATONFÜRED JÚLIUS 21. NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU

FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYUTASÍTÁS BALATONFÜRED JÚLIUS 21. NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYUTASÍTÁS BALATONFÜRED 2018. JÚLIUS 21. Támogatók: Rendező: NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 21. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC

Részletesebben

Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009. Versenykiírás. http://suh.sep.hu

Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009. Versenykiírás. http://suh.sep.hu Soproni Ünnepi Hetek Kupa 2009 Versenykiírás 1 1 A verseny célja: Nemzetközi ranglista verseny a Laser Radial, Laser 4.7, Cadet és Optimist osztályban. 2 Faktorszám: 1.2 minden hajóosztályban. 3 Verseny

Részletesebben

6. Kékpántlika Windows - Nagydíj

6. Kékpántlika Windows - Nagydíj 6. Kékpántlika Windows - Nagydíj IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2013. Versenykiírás és Versenyutasítás A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2013. július 24. A verseny rendezője: Versenyvezető: A Versenybíróság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

hunsail.hu NAGYDÍJ ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU

hunsail.hu NAGYDÍJ ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU hunsail.hu 2017. ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ NAGYDÍJ 2017. ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU 2017. évi Balatoni Évadnyitó T- Systems Nagydíj Balatonfüred, 2017. május 13.

Részletesebben

Balatonfüred, május 11.

Balatonfüred, május 11. NAGYHAJÓS Rendező szervezet: Magyar Vitorlás Szövetség 2019. évi Balatoni Évadnyitó Balatonfüred, 2019. május 11. VERSENYKIÍRÁS rövidítések [NP] A szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás

Részletesebben

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ TÓ 2018. augusztus 10-12. Fertő-bajnokság POLIPROFIL KUPA Schranz Mátyás Emlékverseny 2018 Versenykiírás 1. A verseny célja: Vitorlás verseny

Részletesebben

SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás

SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2009. július 2. A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes

Részletesebben

Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred, 2014. július 17-19.

Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred, 2014. július 17-19. Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, 2014. július 17-19. 1 2014/2015. TANÉVI VITORLÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A vitorlázó

Részletesebben

2Szalag Erste World Nagydíj Katamarán Regatta

2Szalag Erste World Nagydíj Katamarán Regatta 2Szalag Erste World Nagydíj Katamarán Regatta Nemzetközi Távolsági Verseny Balatonfüred, 2016. július 16. 1 Bevezetés Versenykiírás 1.1 Versenyrendező: Magyar Vitorlás Szövetség 1.2 Versenyvezető: Kerekes

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI VITORLÁS HAJÓK VERSENYEIRE 5/2015. (2015.01.13.) számú MVSz elnökségi határozat Bevezető

Részletesebben

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17 III. Auchan Szlalom Törökbálint, Auchan parkoló (Versenykiírás ) 2016-07-17 Verseny szervezője: Speed Rally Team A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor

Részletesebben

MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31.

MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31. MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31. Rendező szervezet: Magyar Villamos Művek Sportegyesület, együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel VERSENYUTASÍTÁS

Részletesebben

MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA VERSENYKIÍRÁS

MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA VERSENYKIÍRÁS MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA BALATONFÜRED, 2014. JÚNIUS 17-19. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja:

Részletesebben

2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama VERSENYKIÍRÁS

2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama VERSENYKIÍRÁS 2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama Balaton Kupa futam VERSENYKIÍRÁS 1. Bevezetés A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2015. szeptember

Részletesebben

V e r s e n y k i í r á s

V e r s e n y k i í r á s Minősítő nemzetközi verseny, faktorszám: 11 FD, M3 és F-18 faktorszám: 1,2 V e r s e n y k i í r á s A verseny helye: Balatonfüred A verseny ideje: 2010 október 23-24 A verseny rendezője: Versenyvezető:

Részletesebben

FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED JÚLIUS 13. NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU

FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED JÚLIUS 13. NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFÜRED 2019. JÚLIUS 13. Támogatók: Rendező: NAGYHAJÓS VERSENYEK HUNSAIL.HU RÖVIDÍTÉSEK FEHÉR SZALAG GENERALCOM NAGYDÍJ 22. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG Balatonfüred, július 1.

VERSENYKIÍRÁS. FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG Balatonfüred, július 1. hunsail.hu FEHÉR SZALAG 2017 XX. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj VERSENYKIÍRÁS FEHÉR SZALAG GeneralCom Nagydíj 20. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM Balatonfüred, 2017. július

Részletesebben

BALATONFÜRED, JÚLIUS 9. A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ

BALATONFÜRED, JÚLIUS 9. A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ FEHÉR SZALAG 19. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY GENERALCOM NAGYDÍJ CLASSIC ROUND FUTAM BALATONFÜRED, 2016. JÚLIUS 9. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR

Részletesebben

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama TECON KUPA Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2015. augusztus 01-02. A verseny rendezője: Versenyvezető: Versenybíróság

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

III. SVERT KUPA DELL TÚRAVERSENY Zamárdi, augusztus 12. Rendező szervezet: Svert Kupa Vitorlás Egyesület VERSENYUTASÍTÁS

III. SVERT KUPA DELL TÚRAVERSENY Zamárdi, augusztus 12. Rendező szervezet: Svert Kupa Vitorlás Egyesület VERSENYUTASÍTÁS III. SVERT KUPA DELL TÚRAVERSENY VERSENYUTASÍTÁS RÖVIDÍTÉSEK: NP a szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás alapját DP a szabály megsértéséért járó büntetés a Óvási bizottság döntésétől függ

Részletesebben

I. LAKTANYA SZLALOM 60 NAGYGOMBOS LAKTANYA

I. LAKTANYA SZLALOM 60 NAGYGOMBOS LAKTANYA I. LAKTANYA SZLALOM 60 I. NAGYGOMBOS LAKTANYA 2013-11-24 MNASZ REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATBAN A VERSENY SZERVEZőJE: SPEED RALLY TEAM SPORTEGYESÜLET A VERSENY HIVATALOS HONLAPJA: WWW.CSAPASSuNK.Hu A VERSENY VEZETőSÉGE:

Részletesebben

F18 M3

F18 M3 2016. évi Balatoni Vitorlás Hét, Utánpótlás Magyar Bajnokság Laser Standard, Laser Radial női, felnőtt férfi és 470 felnőtt Bajnokság 2016. szeptember 22-25. F18 M3 Ranglista verseny: 2016. szeptember

Részletesebben

IV. SVERT Kupa Ifjúsági túraverseny vitorlás túraverseny uszonyos kishajóknak ZAMÁRDI, augusztus 11. VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS

IV. SVERT Kupa Ifjúsági túraverseny vitorlás túraverseny uszonyos kishajóknak ZAMÁRDI, augusztus 11. VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS IV. SVERT Kupa Ifjúsági túraverseny vitorlás túraverseny uszonyos kishajóknak ZAMÁRDI, 2018. augusztus 11. VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Verseny helye és ideje: ZAMÁRDI, 2018. augusztus 11. Rendező

Részletesebben

2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS

2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 1. Bevezetés A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. szeptember 17. A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető:

Részletesebben

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 2016. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Balatonfüred, 2016. július 23-28. VERSENYKIÍRÁS 1 BEVEZETÉS 1.1 A verseny célja: Magyar Bajnoki cím elnyerése a Kalóz hajóosztályban

Részletesebben

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6.

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 2014 Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna

Részletesebben

SPARTACUS IFJÚSÁGI KUPA

SPARTACUS IFJÚSÁGI KUPA SPARTACUS IFJÚSÁGI KUPA Balatonföldvár, 2019 július 20-22 Ranglistaverseny a 29er osztálynak, Verseny a 420-as, Laser Radial és Laser 4.7 osztálynak Rendező szervezet: Spartacus Vitorlás Egylet VERSENYUTASÍTÁS

Részletesebben

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS 59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 16-21. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Nyugati régió 2. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak az

Részletesebben

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13.

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Rali- Túra Bajnokság 6. futama LADA KUPA BMW KUPA STK KUPA MNASZ Országos

Részletesebben

Szeged Félmaraton és futófesztivál

Szeged Félmaraton és futófesztivál Szeged Félmaraton és futófesztivál Időpont / Helyszín A verseny időpontja: 2016. május 15. vasárnap A rajt helyszíne, versenyközpont: Szeged Városi Sportcsarnok, Székely sor Versenyközpont nyit: 7:00 órakor

Részletesebben

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával A ONE DESIGN TROPHY I. fordulója Balatonkenese, 2013. április 27-28. VERSENYKIÍRÁS MÓDOSÍTOTT 2013. április 23. Rendező szervezet:

Részletesebben

IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa. A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója. Siófok, május VERSENYKIÍRÁS

IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa. A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója. Siófok, május VERSENYKIÍRÁS IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója Siófok, 2013. május 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Lellei Vitorlás Egylet Versenyvezető: Dániel Gábor VB elnök: Kerekes Kázmér Versenyorvos:

Részletesebben

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1.

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Kecskemét, 2016. január 24. VASÁRNAP 09.30 A verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a gyermek korosztály számára a téli időszakban teremverseny

Részletesebben

MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS

MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, 2016. JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Optimist ranglistaverseny 1.2. A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. július 2-4.

Részletesebben

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS MNASZ által regisztrált verseny A bajnokság honlapja: www.rte.hu (a verseny hivatalos dokumentációi,/átvételi idők,nevezési lista,rajtlista,stb./

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Ha a nyelvek között ellentmondás van, úgy a magyar nyelvű szöveg az irányadó.

VERSENYKIÍRÁS. Ha a nyelvek között ellentmondás van, úgy a magyar nyelvű szöveg az irányadó. 2018. ÉVI LASER BAHIA FLOTTABAJNOKSÁG * ORFŰ, Pécsi-tó - 2018. június 14-17. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Flottabajnoki cím elnyerése a Laser Bahia hajóosztályban 1.2. A verseny helye

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. AMTOSZ által regisztrált verseny. Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama. A bajnokság honlapja: www.amtosz.

VERSENYKIÍRÁS. AMTOSZ által regisztrált verseny. Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama. A bajnokság honlapja: www.amtosz. VERSENYKIÍRÁS AMTOSZ által regisztrált verseny Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama A bajnokság honlapja: www.amtosz.hu (a verseny hivatalos dokumentációi,/átvételi idők,nevezési lista,rajtlista,stb./

Részletesebben

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra A próba össztávja: Id méréses futamok: 0-40 nevez között 16 km (Ő x Ő kör) 40 nevez felett 1ő km (3 x ő kör)

Részletesebben

Bükk-Kapu Trail (7km 330m D+, félmaraton 990m D+, Manó-trail 1m D+)

Bükk-Kapu Trail (7km 330m D+, félmaraton 990m D+, Manó-trail 1m D+) Versenykiírás Bükk-Kapu Trail (7km 330m D+, félmaraton 990m D+, Manó-trail 1m D+) A verseny ideje 2016. augusztus 13. (szombat) A versenyek helyszíne (rajt-, célterület, versenyközpont) Felsőtárkány Szikla-forrás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK

VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY 2016.július 02-03. CSOPAK VERSENYSZABÁLYOK A versenyen a WS "Vitorlázás Versenyszabályai 2013-2016", az MVSZ 2016. évre érvényes Általános Versenyutasítása (ÁVU)

Részletesebben

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2016. március 06., vasárnap, 11.00 Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra

Részletesebben

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm Utánpótlás sport MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm 2012 évi Alapkiírása Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Bizottsága A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny!

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny! M e g h í v ó Somogy Tour országúti kerékpárverseny! Somogy Tour, ahol a rendezőség is rajthoz áll! Szervezés A Somogy Tour országúti kerékpárversenyt 2011. évben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI)

Részletesebben

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS Az országos bajnoki címek és helyezések eldöntése. A crossfit jellegű edzésmódszer népszerűsítése. A rendészeti munkához

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km)

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Időrend: 11,00: Kerékpáros előverseny, 20 km 11,05: 25 km-es futás,egyéni

Részletesebben

Versenykiírás és Versenyutasítás

Versenykiírás és Versenyutasítás Versenykiírás és Versenyutasítás A verseny helye és ideje: Keszthely, 2017. szeptember 16-17. A verseny rendezője: Felelős rendező: Versenyvezető: Versenybíróság elnöke: Versenyorvos: Keszthelyi Yacht

Részletesebben

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 Versenykiírás A XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság neve: XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2. A bajnokság

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, július VERSENYKIÍRÁS

KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, július VERSENYKIÍRÁS KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, 2014. július 26-27. VERSENYKIÍRÁS Pályaverseny a 75-ös, 70-es, Összevont (+40/2 és 40/4), 50-es, 30-as és 22-es cirkáló Európa 30-as, Dragon, 25-ös és 15-ös túrajolle, valamint

Részletesebben

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail.

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail. VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: 44. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ NAGYHAJÓS FUTAM Verseny jellege: Meghívásos túraverseny a nagyhajós osztályok számára Verseny időpontja: 2015. szeptember 12.

Részletesebben

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM NAGYHAJÓS TÁVOLSÁGI VERSENY A BALATON KUPA VERSENYSOROZAT FUTAMA BALATONFÜRED, 2015. JÚNIUS 27. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR

Részletesebben

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Elfogadta: a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Elnöksége 2015. december 17-én Felelős Kiadó: dr. Székely Mózes főtikár

Részletesebben

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS Az országos bajnoki címek és helyezések eldöntése. A crossfit jellegű edzésmódszer népszerűsítése. A rendészeti munkához

Részletesebben

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS. Balaton Kupa 5. futama szeptember 10.

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS. Balaton Kupa 5. futama szeptember 10. TECON KUPA Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama szeptember 10. A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. szeptember 10-11. A verseny rendezője: Versenyvezető:

Részletesebben

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport

Részletesebben

vitorlázóknak Elméleti továbbképzés Budapesten a Közlekedési Múzeumban, február 9-tól minden csütörtökön 16 órától

vitorlázóknak Elméleti továbbképzés Budapesten a Közlekedési Múzeumban, február 9-tól minden csütörtökön 16 órától Elméleti továbbképzés vitorlázóknak szervezésében 12 előadásból álló képzés-sorozat Budapesten a Közlekedési Múzeumban, február 9-tól minden csütörtökön 16 órától Balatonfüreden a Vaszary Villában, február

Részletesebben

Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió

Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió Rádió amatőr iránymérés bajnoki szabályzata B rész verseny 2.11/2013 változat Elfogadva: 2012. Szeptember 14-én, Kopaonikban IARU R1 ARDF Working Group ülésen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30..

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30.. VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY 2012. Szeptember 29 30.. Rali- Túra Bajnokság 2012. évi 6. futama Országos Historic Rallye bajnokság 2. futama Az RTE bajnokság honlapja: www.rte.hu A verseny hivatalos

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre

VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre 8600 Siófok, Vitorlás u. 6. Tel: +36 84 311 497 VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre 1. A verseny célja Távolsági verseny, mely ranglista verseny a 15-ös jolle és Összevont cirkáló

Részletesebben

Versenyszabályzat Tour de Tur XI - 2016

Versenyszabályzat Tour de Tur XI - 2016 Versenyszabályzat Tour de Tur XI - 2016 1. Bevezető Jelen versenyszabályzat a Tour de Tur kerékpáros tájékozódási verseny (továbbiakban TdT) versenyszabályzata, mely verseny 2016. május 21-én kerül megszervezésre

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK

VERSENYKIÍRÁS EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK VERSENYKIÍRÁS EGIS KUPA PÁLYAVERSENY 2017.július 22-23. CSOPAK VERSENYSZABÁLYOK A versenyen a WS "Vitorlázás Versenyszabályai 2017-2020,az MVSZ 2017. évi Általános Versenyrendelkezései, a Szabálykönyv

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Északi régió III. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak

Részletesebben

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel Versenykiírás 1. Hatálya 1.1. Jelen versenykiírás Magyarország 2014-as felnőtt, férfi, női amatőr, III. Magyar Indoor Országos Tamburello kupájára vonatkozik, melyet a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

TERVEZET EZ A TERVEZET A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI. Gazdasági és Közlekedési Minisztérium GKM/14831/7/2007.

TERVEZET EZ A TERVEZET A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI. Gazdasági és Közlekedési Minisztérium GKM/14831/7/2007. TERVEZET EZ A TERVEZET A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI Gazdasági és Közlekedési Minisztérium GKM/14831/7/2007. A víziközlekedés irányítására és a hajóút kitűzésére szolgáló jelekről, valamint e jelek

Részletesebben

Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny. Versenykiírás és versenyutasítás

Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny. Versenykiírás és versenyutasítás Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny 2015 Versenykiírás és versenyutasítás 1 1. A verseny célja: Vitorlás verseny Optimist, Laser Radial, Laser 4,7, Finn és Kalóz hajóosztályban, versenylehetőség

Részletesebben

I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012

I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012 I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012 I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta Nemzetközi távolsági vitorlás verseny 2012. BALATONFÜRED, JÚLIUS 7. VERSENYKIÍRÁS A verseny helye

Részletesebben

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Auto Autocross Országos Bajnokság - I. futam A verseny neve: Duna Autó Autocross Országos Bajnokság I. futam - helye: Dömsöd,

Részletesebben

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együtt 2015/2016-os

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZATA 2016 TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1 Általános rész... 4 2 Általános meghatározások... 5 VERSENYZŐK... 6 3 A versenyző páros...

Részletesebben

MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, AUGUSZTUS

MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, AUGUSZTUS MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, 2014. AUGUSZTUS 20-24. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos Bajnokság

Részletesebben