Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal!"

Átírás

1 Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal! TARTALMAS, EGYNAPOS KIRÁNDULÓPROGRAMOK csoportok, osztályok részére A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. együttműködésében élményekben, különleges látnivalókban gazdag kirándulásokat kínálunk Önöknek. Tartsanak velünk, és mi mindent megszervezünk, a részleteket ránk bízhatják!

2 Göcsej kincsei, kisvonatozás a zalai erdőkben (május 1. és szeptember 15. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal Lentibe, a kisvasút végállomására. A Göcsej kincsei, az erdő és a fa erdészeti, fűrészipari és vasúttörténeti kiállítás megtekintése. Kisvasúttal a gyönyörűséges zalai erdők felfedezése. Vonatozásunkat Pákán megszakítjuk, látogatást teszünk Öveges professzor szülőházában és a helyi, több száz éves templomban. Továbbutazás kisvonattal Kistolmácsra, séta a horgásztó körül. Kisvonattal Csömödérig utazunk vissza, és autóbusszal a szombathelyi vasútállomásra érkezünk. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre Göcsej kincsei erdei kisvonatozás és a Budafai Arborétum (május 1. és szeptember 15. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal Lentibe, a kisvasút végállomására. A Göcsej kincsei, az erdő és a fa erdészeti, fűrészipari és vasúttörténeti kiállítás megtekintése. Kisvonattal a gyönyörűséges zalai erdők felfedezése. Kisvasúttal Bázakerettyéig, onnan autóbusszal Budafára utazunk. Túra a 46 hektáron elterülő pusztai arborétumba (azálea, rododendron, cserjék, örökzöldek, újonnan épített kilátó). Visszautazás a Szombathelyre autóbusszal a vasútállomásra. Hazautazás. Hagyományok és értékek az Őrség felfedezése (egész évben) A hajdani őrvidék ezeréves hagyományaival, népi kézművességével ismerkedünk, építészeti emlékeihez látogatunk! Utazás vonattal Szombathelyig, majd autóbusszal indulás az Őrségbe. Pankaszon a szoknyás harangláb, Pityerszeren a múzeumfalu mutatja be a népi építészet őrségi remekműveit. Az őriszentpéteri és a veleméri templom a középkori erődtemplomok kiemelkedően szép példája, gazdag freskódíszítéssel. Szentgyörgyvölgyön Csótár Rezső fazekasmester avatja be az érdeklődőket a korongozás rejtelmeibe, gazdagon díszített gyönyörű kerámiáit emlékül magunkkal is vihetjük. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre

3 Burgenlandi kalandozások barangolás a magyar emlékek nyomában (május 1. és október 31. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd tovább autóbusszal Oberwartba (Felsőőr). A Bányamúzeum megtekintése, ahol földalatti bányajáratokban ismerkedhetünk meg a nemesszerpentin bányászatával és feldolgozásával, valamint a borostyán és a borostyánkő út történetével. Továbbutazás Güssingbe, ahol Güssing (Németújvár) középkori várát tekintjük meg, amely Burgenland legrégebbi vára, és egy hatalmas, már kihunyt vulkánon fekszik. A következő állomás Rohonc, ahol sétát teszünk a fák tetején! Élvezhetjük a gyönyörű kilátást, és a madarak énekét. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre Burgenlandi kalandozások vendégségben az Esterházyaknál (május 1. és október 31. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal tovább Oberwartba. Séta a ma is magyar lakta városban, amely Bernstein féldrágakövéről, a nemes szerpentinről várt ismertté, a kő múzeum megtekintése. Léka vára a 17. század elején épült, a tartomány legmagasabb pontja az Írottkő alatt áll. Eisenstadt (Kismarton), Burgenland tartományi fővárosa a Lajtahegység déli lejtőin terül el hegyekkel, szőlődombokkal koszorúzva. Legkiemelkedőbb látnivalója az Esterházy-kastély, melynek parkja Európa legszebb kertjeinek egyike. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Bivalyrezervátum, Matula kunyhó és Fekete István Emlékhely (június 21. és augusztus 31. között) Utazás GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Külön autóbusszal indulás a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba. A rezervátumban a Kis-Balaton élővilágát bemutató játékos elemekkel, pihenőhelyekkel és kilátópontokkal, ahonnan távcsőből kémlelheti a tájat a látogató. Továbbutazás a Kis-Balatonhoz. A Diás-szigeti túra keretében bemutatjuk a Matula kunyhót, valamint a Berek írója, Fekete István és a természettudós Vönöczky Schenk Jakab emlékszobáját. Visszautazás Keszthelyre, szabadprogram. Hazautazás. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre

4 A tihanyi Bencés Apátság és a Levendula Ház Látogatóközpont (június 21. és augusztus 31. között) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Badacsonyba. Külön autóbusszal továbbutazás Tihanyba. Látogatás az 1055-ben alapított Bencés Apátságban. Itt található az apátság alapítólevelének másolata, mely egyben a legrégebbi nyelvi emlékünk, és I. András király sírja. Az állandó kiállítás a tihanyi bencések történetét mutatja be a kezdetektől. Szabadprogram keretében a Balaton egyik legszebb sétányáról csodálatos kilátás nyílik a teljes keleti medencére, majd könnyed sétával sétával megtekinthető a visszhangdomb, és a nemrégiben felújított kálvária is. A Levendula Ház Látogatóközpontban a Vulkánoktól a levenduláig interaktív kiállítás tekinthető meg, amely a Tihanyi-félsziget múltjáról és jelenéről szól, vulkánokkal, hévforrásokkal, virtuális és kézzel fogható érdekességekkel, levendula-lepárlóval. Visszautazás Badacsonyba, szabadprogram. Hazaindulás. Sopronból Badacsonyba Szombathelyről Badacsonyba Győrből Badacsonyba Budapestről Badacsonyba Művészetek Völgye és a Káli-medence (július 26. és augusztus 4. között) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Indulás autóbusszal Kapolcsra, részvétel a fesztivál forgatagában Továbbutazás Nagyvázsonyra: Kinizsi vár és a Posta Múzeum megtekintése. Utazás a Káli-medencén át, Monoszlónál séta a Hegyestű tetejére, ahonnan gyöngyőrű panoráma nyílik a Balatonra és a Káli-medencére. Szentbékkálla: Kő tenger megtekintése. Séta a Salföldi-majorban, ahol őshonos magyar háziállatfajtákat, (rackajuhot, bivalyt, szürkemarhát, baromfit, pásztorkutyákat) és lovakat mutatnak be. Szabadprogram a keszthelyi mólónál a vonat visszaindulásáig. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre Afrika múzeum, Balatonederics Tapolcai Tavas-barlang Várjáték a Szigligeti Várban (június hónapban a várjátékokhoz igazodva, egyéb esetben május 1. és augusztus 31. között.) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Indulás autóbusszal Balatonedericsre, Afrika múzeum látogatása Továbbutazás Tapolcára: tavasbarlang látogatása, séta a Malom-tó körül Innen továbbutazás a szigligeti várhoz, középkori várjátékok megtekintése Szabadprogram a keszthelyi mólónál a vonat visszaindulásáig. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

5 Hegyek között, völgyek között zakatol a vonat és e közben minden osztály vidáman utazhat! A GYSEV TOVÁBBI AJÁNLATA ISKOLÁSOKNAK, KIRÁNDULÓKNAK Vasúti kedvezmény csoportoknak gyermek- és diákcsoportok részére belföldön Csoport Legalább 10 főből álló óvodás csoport, valamint 10 gyermekenként 3 fő kísérő Legalább 6 főből álló, 10 éven aluli gyermekcsoport, valamint 10 gyermekenként 2 fő kísérő Legalább 6 főből álló, 10 éven felüli diákcsoport, valamint 10 diákonként 1 fő kísérő felnőtt csoportok részére belföldön Csoport Kedvezmény mértéke 90% 50% 50% Kedvezmény mértéke Csoport létszáma 10-től 19 főig 20% Csoport létszáma 20-tól 49 főig 33% Csoport létszáma 50 főtől 50% Menetjegy árak 50% mértékű kedvezmény diákoknak, menettérti útra, 2. kocsi osztályon: Útvonal Sopron Budapest Sopron Győr Sopron Pécs Sopron Kőszeg Csorna Győr 650 Csorna Budapest Csorna Pécs Csorna Kőszeg Szombathely Budapest Szombathely Pécs Szombathely Kőszeg 370 Szombathely Győr Az árak tájékoztató jellegűek, pontos információ elérhetőségeinken. További kedvezmények a GYSEV vonattal utazóknak: Hova Vasúti kedvezmény mértéke Kedvezmény a belépő árából A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központba látogatóknak 33% 20% Büki Kristálytoronyba látogatóknak 33% 20% ill. 50%* * A kedvezményekről további részletek a oldalon. Az Országház és az országos múzeumok megtekintésekor a fogadó nyilatkozattal rendelkező csoportok kísérőikkel díjmentesen utazhatnak. A csoportos utazás feltételei: együttes elhelyezés, illetve különkocsi igénylése legalább az utazást megelőzően 7 nappal lehetséges, így tudjuk biztosítani a csoport együttes utazását.

6 Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Egy kellemes nap, maradandó élmény, időutazás... A nagycenki Széchenyi-kastély szomszédságában András, a gőzmozdony és Kiscenk, a dízelmozdony várja a kisvasutazni vágyókat. Megújult játék- és vasútpark, Magyarországon egykor közlekedett mozdonyok, vasúti kocsik, vonathinta, egyedülálló természeti környezet! Közlekedés A múzeumvasút április 12-től szeptember 28-ig szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon, valamint a következő pénteki napokon közlekedik menetrend szerint: május 23, 30.; június 6, 13.; szeptember 5, 12, 19, 26. Ünnepeljük a Gyerkőcöket zakatolással! A kisvasút május 25-én, vasárnap színes programokkal, gyermekműsorokkal várja látogatóit! Az András gőzös mellett játszópark, kézihajtány, kézművesek, lufi-hajtogató bohóc, ugrálóvár és bábelőadás káprázatja el a Nagyközönséget! Ezen alkalomból előre meghirdetett időpontokban a fertőbozi fűtőházat is meg lehet tekinteni kísérettel szeptember 21. A Múzeumvasút születésnapja! Ünnepeld velünk a kisvasút 42. születésnapját Nagycenken! Modellvasút és történeti kiállítás, hajtányozás és tárlatvezetés András, a gőzös és Kiscenk, a dízel várja egész nap látogatóit! Ismerkedj meg gróf Széchenyi István életével és munkásságával, a legnagyobb magyar születésének évfordulóján! Kedvezményes belépő a Széchenyi István Emlékmúzeumba és a Széchenyi Mauzóleumba. Töltsön velünk egy teljes napot a festői környezetű Nagycenken! Érkezés vonattal Nagycenkre Kastélylátogatás (csoportoknak: 6400 Ft-tól/csoport) Lovarda megtekintése idegenvezetéssel (kedvezményes: 500 Ft/fő) Szent István plébániatemplom megtekintése (díjmentes) Mauzóleum megtekintése (diákoknak: 300 Ft/fő) Múzeumvasutazás Séta a hársfasoron, majd Széchenyi Béla és Erdődy Hanna síremlékének megtekintése Fertőboz, Gloriette-kilátó (Dottó vagy lovaskocsi bérlése lehetséges.) Tartson velünk! Izgalmas, megkapó utazásban lesz része! Részletes programjainkat keresse honlapunkon!

7 Részletek és információ: Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. 9400, Sopron, Mátyás király u. 19. Telefonszám: 06/99/ * *2014. április 1-jétől 06/99/ Vasi Volán Zrt./ÉNYKK Zrt. 9700, Szombathely, Körmendi út 92. Tel: 06/94/ vagy 06/94/ A programváltoztatás jogát mindenkor fenntartjuk!

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek AJÁNLATAINK iskolásoknak, kirándulóknak Szervezett kirándulások Hegyek Fesztivál kedvezmények között völgyek Fürdőjegyek között zakatol Balatoni a utazások vonat Kerékpárral a vonaton Győr Kombinált Sopron

Részletesebben

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait!

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! Utazzunk együtt! Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! GYSEV Vasi Volán együttműködés Bemutatkozunk Kombinált félhavi és havi bérlet Kombinált kirándulóprogramok

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás! Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás. Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1.

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1. Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz 2018. április 28.- május 1. Nemrég a Keszthelyi hegységben túráztunk, az egyik kilátóból szépen látszott a 2018. évi Tour majális túra színtere, a Tapolcai medence a

Részletesebben

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Rendezvények Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Bahn & Bike Belföldi és nemzetközi kedvezmények Győr Sopron

Részletesebben

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8.

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8. II. Kárpát-medencei Tehetségtábor Révfülöp, 2018. július 2-8. Főszervező: Magyar Természettudományi Társulat (www.mtte.hu) Társszervezők: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) Magyar Bányászati

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztivál kedvezmények Fürdőjegyek Balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Belföldi kedvezmények

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon!

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! kirándulások 2016 mesebeli várak színes vásári forgatag levendulamezők trópusi virágpompa Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE

Részletesebben

KIS-BALATON ÖKOTURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK ISKOLÁKNAK 2015

KIS-BALATON ÖKOTURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK ISKOLÁKNAK 2015 KIS-BALATON ÖKOTURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK ISKOLÁKNAK 2015 Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság +36-30-664-0404 A Kis-Balaton fokozottan védett területe, annak méltán híres, a Tüskevár hangulatát

Részletesebben

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény A Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata először érkezik

Részletesebben

Programok, kirándulások

Programok, kirándulások Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Fesztivál kedvezmények Balatoni utazások Bahn & Bike Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Belföldi és nemzetközi

Részletesebben

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL Székhely, levélcím: 8500 Pápa, Celli u. 69. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1626 Hévíz Balatonfüred Várpalota autóbuszvonalon - 223 sz.

Részletesebben

Zalaegerszegi Diákkonferencia 2013. 4. 19-21.

Zalaegerszegi Diákkonferencia 2013. 4. 19-21. Zalaegerszegi Diákkonferencia 2013. 4. 19-21. Péntek reggel az iskola udvarról indultunk az Igazgató Úrral, Csák tanár úrral és diák társammal Szőke Szilviával. Hosszú út elébe néztünk, pontosan még mi

Részletesebben

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! Szombathely Zalaszentiván 4% Szombathely Kőszeg Egyéb vonalak 3% 1% Hegyeshalom Szombathely 18% Fertőszentmiklós

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút. menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút. menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás! Széchenyikastély Barátság Köszöntő Kastély Ikva

Részletesebben

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ (Ft/fő/éj) Szállás teljes panzióval * félpanzióval* Reggeli* Ebéd*

Részletesebben

Széchenyi Múzeumvasút

Széchenyi Múzeumvasút Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Menetrend, árak, érdekességek Aktuális ajánlatok, rendezvények 2017 Széchenyikastély Barátság Köszöntő Kastély Ikva Tisztelt Utasunk, kedves Vendégünk! Nádtelep Fertőboz

Részletesebben

SZENT GYÖRGY LOVAGREND XXI. NYÁRI EGYETEME

SZENT GYÖRGY LOVAGREND XXI. NYÁRI EGYETEME SZENT GYÖRGY LOVAGREND XXI. NYÁRI EGYETEME 2014. július 20. július 26. FŐVÉDNÖK: DR. VERES ANDRÁS szombathelyi megyéspüspök A SZENT GYÖRGY LOVAGREND XXI. NYÁRI EGYETEME 2014. július 20. 2014. július 26.

Részletesebben

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ 2014 GYSEV, velünk élmény az utazás! Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális

Részletesebben

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok)

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok) NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 3. sz. Módosítás 1. füzet a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ ÉRVÉNYES: 2014. szeptember 1-jét l 47401-1/2014/START Jó ajánlatokban utazunk

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztiválkedvezmények Fürdőjegyek, balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Rendezvényvonatok

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz.

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját! Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. BALATON-PART

Részletesebben

ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től

ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től ZALA VOLÁN KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRÜEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 16., Tel.: 92/503-620, Fax.: 92/503-628, E-mail: menetrend@zalavolan.hu

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába Program: 1. nap: április 10., csütörtök 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába 14.00 Ondrejovi Obszervatórium megtekintése Csehország legnagyobb csillagászati

Részletesebben

Tavaszi tőzike túra , 10:00-12:00. Szerről-szerre Szalafőn , 10:00-13:00. Csörgőalma oltónap , 10:00-15:00

Tavaszi tőzike túra , 10:00-12:00. Szerről-szerre Szalafőn , 10:00-13:00. Csörgőalma oltónap , 10:00-15:00 Tavaszi tőzike túra 2019-03-02, 10:00-12:00 Körmend - Horvátnádalja - Dobogó-erdő Találkozási pont: Horvátnádalja, Dobogó-erdő EOV : 461 285; 186 850 Szerről-szerre Szalafőn 2019-03-16, 10:00-13:00 Gyalogtúránk

Részletesebben

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Az Ön sokoldalú partnere Programok, kirándulások n Szervezett kirándulások n Fesztiválkedvezmények n Fürdőjegyek, balatoni utazások n Kerékpárral a vonaton n Rendezvényvonatok

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban (kizárólag óvodás és iskolai csoportoknak, iskolai tanévben) 2019. május - június, szeptember - október Hortobágy, hazánk varázslatos szépségű tája,

Részletesebben

Vonali menetrend 20/25. Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg. Érvényes: 2013. december 15-től

Vonali menetrend 20/25. Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg. Érvényes: 2013. december 15-től Vonali menetrend 20/25 Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg Érvényes: 2013. december 15-től Kedves Utasunk! 2013. december 15-től új menetrendi struktúrát vezetünk be Zalaegerszeg, Szombathely,

Részletesebben

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen megszólítása,

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark megközelíthetősége tömegközlekedéssel

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark megközelíthetősége tömegközlekedéssel A Körösvölgyi megközelíthetősége tömegközlekedéssel A i autóbusz ról szeri Volán járatokkal érdemes eljutni a Körösvölgyi és Állatparkhoz legközelebb eső buszmegállóhoz, mely a 44-es főúton található.

Részletesebben

JEGYÁRAK. "AZ OTTHON MELEGE". CSERÉPKÁLYHA-TÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS 9022 Győr, Kiss János u. 9. Telefon: 06-20/967-6567, Fax: 06-96/310-731

JEGYÁRAK. AZ OTTHON MELEGE. CSERÉPKÁLYHA-TÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS 9022 Győr, Kiss János u. 9. Telefon: 06-20/967-6567, Fax: 06-96/310-731 JEGYÁRAK GYŐR XÁNTUS JÁNOS MÚZEUM 9022 Széchenyi tér 5. Telefon: 96/310-588, 524-888 Fax: 96/310-731 IV. 1.-IX. 30: 10-18 óráig, (X. 1.-III. 31.:10-16 óráig) szünnap: hétfő Könyvtár: Kedd: 10-14 óráig,

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! VESZPRÉMI ÁLLATKERT BELÉPŐJEGY ÁRAK (Érvényes: 2018. március 14-től a visszavonásig)* Forrás: veszpzoo.hu EGYÉNI FT Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) 2100Ft

Részletesebben

Beszámoló a BURGENLANDI táborról 2010. 09. 26 10. 02.

Beszámoló a BURGENLANDI táborról 2010. 09. 26 10. 02. Beszámoló a BURGENLANDI táborról 2010. 09. 26 10. 02. Ebben az évben burgenlandi szálláshelyünket délről közelítettük meg. Útunk a Balaton déli partján vezetett, a Fonyód-Bélatelep strandon fogyasztottuk

Részletesebben

Hosszú hétvége az üdülőben a legszebb látnivalók, amiket egy badacsonyi hétvégén vétek kihagyni

Hosszú hétvége az üdülőben a legszebb látnivalók, amiket egy badacsonyi hétvégén vétek kihagyni Hosszú hétvége az üdülőben a legszebb látnivalók, amiket egy badacsonyi hétvégén vétek kihagyni A pazar panorámára vágyóknak, akik szeretik a természetet, és nem vetik meg egy kellemes séta/túra végén

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain A vasúti személyszállítási kedvezmények - a 6 év alatti gyermekek és a hadirokkantak, hadiözvegyek kivételével - csak 2. kocsiosztályon vehetőek igénybe. Az 1. kocsiosztály

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA EFOP-3.6.2-16-2017-00017 Fenntartható, intelligens és befogadó regionális és városi modellek A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA ÉLMÉNYPONTOK HARGITAI DÁVID MÁTÉ A SZABADIDŐS

Részletesebben

A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA

A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA Érvényes: 2017. április 1-től Előjegyzés a Díjszabás módosításairól Módosítás Értesítő Sor-száma száma kezdete kelte 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.

Részletesebben

8 Győr Sopron ç910 ÝÅŎ. ç930. ç912. ç932. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 535

8 Győr Sopron ç910 ÝÅŎ. ç930. ç912. ç932. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 535 8 Győr Sopron 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ Debrecen - Erdőspuszta 2010. szeptember 18. szombat I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ 2010. szeptember 18. szombat A Magyar Diáksport Szövetség és a Hajdú-Bihar Megyei

Részletesebben

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

Vágányzári információ

Vágányzári információ Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy. április 7-től.június 1-ig Köröshegy Balatonszentgyörgy állomások között,. május -án Balatonszentgyörgy Keszthely állomások között,. június 4-én, június 1-én és június

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1/6 Vasi Volán Zrt. Szombathely, Körmendi út 92. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2011. december 11-től kezdődően az alábbi menetrendmódosítások kerülnek bevezetésre: 1662

Részletesebben

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Találkozó: Óváros tér/köd utcai parkoló Időtartam: 2-2,5 óra Ismerkedés Veszprémmel és a várnegyeddel Azoknak ajánljuk, akik előszőr járnak a városban,

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI TATA, 2017. AUGUSZTUS 23 25. TÉMA MOTTÓ RÉSZLETEK A VÁROSBAN OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus 23. szerda

Részletesebben

Kisbetyárok a Bakonyban

Kisbetyárok a Bakonyban Az erdő a világ egyetlen olyan könyvtára, mely akkor is tudáshoz juttat, ha csendben és nyitott szemmel sétálsz benne. /Madas László erdőmérnök/ 1. oldal (összes: 5) Az erdő rovaraival ismerkedünk Az erdei

Részletesebben

Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére. Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről

Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére. Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről 1 Tulajdonosi összetétel A GYSEV Zrt. magyar-osztrák tulajdonú vasúttársaság. A jelenlegi

Részletesebben

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ Zrt. 1087 Budapest, Könyves K. krt. 54-60. Postacím: 1940 Budapest Telefon (1) 511-5032 Mobil: 30 / 87 03 519 Fax: (1) 511-1001 Webcím: www.mav-start.hu Veszprém vasúti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Időpont Nap Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen

Részletesebben

Parancskönyv /2017. DR. Díjszabási Rendelkezés

Parancskönyv /2017. DR. Díjszabási Rendelkezés 1506/ 2017. Sopron, 2017. szeptember 6. Ügyintéző: Sipos Ferencné Parancskönyv 15.-/2017. DR. Díjszabási Rendelkezés Díjmentes múzeum és Országház látogatás diákcsoportok részére elnevezésű kedvezmény

Részletesebben

Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató

Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató MÁV-START / ÉKSZ - 07/015/2015 Kirándul az egész iskola! Charter vonatainkat nagy létszámú, több száz f s csoportok részére ajánljuk. A vonatok menetrendjét

Részletesebben

Fedezd fel Lenti és Lendva térségét két keréken!

Fedezd fel Lenti és Lendva térségét két keréken! Hívogató Hatátvidék! Fedezd fel Lenti és Lendva térségét két keréken! Lenti Az ország csücske 1. túra Családi tekergés Bicajra fel! Élvezetes családi biciklizés kerékpárúton (14 km) Lenti az ország délnyugati

Részletesebben

Vágányzári információ

Vágányzári információ Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2. június 15-én Keszthely Vonyarcvashegy állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 26 Balatonszentgyörgy Ukk vasúton egyes vonatok módosított menetrend

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Forrás:

Forrás: Forrás: http://cms.sulinet.hu/get/d/2d67b1e8-cfd4-4d3f-bb07-e1ad606f5f63/1/7/b/large/k0292.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

A javítási-értékelési útmutatótól eltérő helyes megoldásokat is el kell fogadni.

A javítási-értékelési útmutatótól eltérő helyes megoldásokat is el kell fogadni. A 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 812 03 Turisztikai szervező, értékesítő Tájékoztató A vizsgázó az első lapra

Részletesebben

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Amiről szó lesz: Mit tud a Hungary Card? Hogyan lehet hozzájutni és mennyibe kerül? Miért kedvező a

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap*

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Belépő a Fővárosi állat- és növénykertbe, 2 főre 25% S 1.250 Ft ebéd a Hotel Benczúr zsolnay éttermében 30% 2.400 Ft Bringóhintózás

Részletesebben

Személyszállítás, számítási feladatok. Készítette: Szűcs Tamás

Személyszállítás, számítási feladatok. Készítette: Szűcs Tamás Személyszállítás, számítási feladatok Készítette: Szűcs Tamás 2015 Útmutató: Elvira 2015 Elvira 2016 Számítások I. Az ELVIRA* segítségével egészítse ki a hiányzó részeket! Egy négytagú család 2016. január

Részletesebben

P A N N O N H A L M I FŐA P Á T S Á G

P A N N O N H A L M I FŐA P Á T S Á G P A N N O N H A L M I FŐA P Á T S Á G 996-ban Géza fejedelem bencés szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. Az István király által jogaiban megerősített monostor feladata a kereszténység terjesztése

Részletesebben

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben! Gyulai vár A gyulai vár a 15.század első felében

Részletesebben

A BALATON ÉS KÖRNYÉKE

A BALATON ÉS KÖRNYÉKE A BALATON ÉS KÖRNYÉKE A TÓ ÁLTALÁNOS JELLEMZÉSE A Balaton elhelyezkedése A Balaton az őrbıl Lóczy Lajos, a magyar tenger legodaadóbb kutatója A Balaton általános jellemzıi A Balaton a múltban, a legnagyobb

Részletesebben

Nyári menetrendi módosítások

Nyári menetrendi módosítások Nyári menetrendi módosítások Változások Budapest elővárosában 80 sz. Budapest Miskolc vasútvonal Kínálatbővítésként az 5108-as gyorsvonat megáll Pécel, Isaszeg és Tura állomásokon. Ezáltal az esti órákban

Részletesebben

Nap/Day Időpont/Time Program Helyszín/Venue Jegyek/Tickets

Nap/Day Időpont/Time Program Helyszín/Venue Jegyek/Tickets Ezt ajánljuk! 2015.06.20-tól 2015.08.09-ig 2015.07.19-ig Pécsi Nyári Színház (http://www.pecsinyariszinhaz.hu/) Örmény képzőművészek jelene és jövője (Megnyitó: július 3. 17.00 óra) Király u. 24. 2015.07.04

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

8 Győr Sopron ç910 ÝÅ Ď Ď. BOROSTYÁNKŐ 759 ĉ. ĉ ĉ ď ď

8 Győr Sopron ç910 ÝÅ Ď Ď. BOROSTYÁNKŐ 759 ĉ. ĉ ĉ ď ď 8 Győr Sopron 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

8 Győr Sopron. ç910 ÝÅ. ç930 ÝÅ. ç912 ÝÅ. ç932 ÝÅ. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ

8 Győr Sopron. ç910 ÝÅ. ç930 ÝÅ. ç912 ÝÅ. ç932 ÝÅ. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 8 Győr Sopron 8 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

Beszámoló (Kispesti Deák Ferenc Gimnázium) Gimnáziumunk, Deák és kora címmel tematikus napokat szervezett március én a Diákönkormányzat

Beszámoló (Kispesti Deák Ferenc Gimnázium) Gimnáziumunk, Deák és kora címmel tematikus napokat szervezett március én a Diákönkormányzat Beszámoló (Kispesti Deák Ferenc Gimnázium) Gimnáziumunk, Deák és kora címmel tematikus napokat szervezett március 13-14-én a Diákönkormányzat bevonásával. Fontos volt, hogy diákjainak megismerhessék azokat

Részletesebben

PÖRBÖLY. egyéb.140.7319

PÖRBÖLY. egyéb.140.7319 PÖRBÖLY 1. A település területére vonatkozó információk: Teljes terület 1111.1208 Ebből szántó 597.8635 gazdasági erdő..362.5254 védett terület 362.5254 ipari hasznosítású..10.0000 terület egyéb.140.7319

Részletesebben

Lombkorona tanösvény - Pannonhalma

Lombkorona tanösvény - Pannonhalma 1. oldal (összes: 6) A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. 2. oldal (összes: 6) saját kivitelezésében elkészült Lombkorona tanösvénye olyan hihetetlenül népszerű kirándulóhely lett, amire még a legmerészebb álmunkban

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerik a Hortobágy

Részletesebben

93/2018 DR 62405/2018/STAR

93/2018 DR 62405/2018/STAR 93/2018 DR 62405/2018/STAR Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

Dél-Toszkána június

Dél-Toszkána június Dél-Toszkána 2020. június Toszkána neve fogalommá vált az utazók körében. Legtöbbjük azonban a nyüzsgő északot ismeri, mely azonban nem hasonlítható a valódi toszkán életérzéshez. Ahol az idő megáll és

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A vonatok szolgáltatásai közül kivételre került a Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik jelölés, helyette: a csak 2. osztályú kocsikkal

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

LÁTNIVALÓK A FERTŐDI ESTERHÁZY-KASTÉLYBAN

LÁTNIVALÓK A FERTŐDI ESTERHÁZY-KASTÉLYBAN Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr! Nagy örömmel ajánljuk figyelmébe az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. vagyonkezelésébe tartozó műemlékegyütteseket, melyek

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló Veszprémi Állatkert Árak (2016. július 1-től) Forrás: www.veszpremzoo.hu ÁRAK EGYÉNI FT/FŐ Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) Felnőtt Támogatói jegy Regisztrációs

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Wien Budapest Debrecen/Beograd Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Válasszon Ön is START Klub kártyát! Akár féláron vagy díjmentesen is utazhat vonatainkon a START Klub

Részletesebben