Számlás Mobil Internet tarifacsomagok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Számlás Mobil Internet tarifacsomagok"

Átírás

1 Pannon Mobil Internet tarifacsomagok 1. Pannon számlás Mobil Internet tarifacsomagok - netezzen bárhonnan, bármikor 2. Pannon kártyás Mobil Internet tarifacsomagok - mobil internet egyszerően, szerzıdéskötés nélkül Számlás Mobil Internet tarifacsomagok Pannon számlás Mobil Internet tarifacsomagok Oda viszi az internetet, ahová akarja, s közben ugyanúgy szörfözhet a világhálón, ezhet, ahogyan azt megszokta, immáron mobil szélessávon! Aktuális internet ajánlatunk Pannon Internet gyerekjáték csatlakozni A Pannon Internettel könnyő dolga lesz. Egyszerően csak megveszi, hazaviszi, percek alatt telepíti és máris netezhet. Bármilyen számítógéphez könnyedén csatlakoztathatja, és akár magával is viheti. Ráadásul az akciós idıszakot követıen bármikor válthat az 5 Gbyte-os és a 10 Gbyte-os csomagok között. Most kétszer annyit internetezhet!

2 Melyik Mobil Internet csomagot választja? Most akcióban! *0 Ft az egyszeri csatlakozási díj! Az akció egyszeri csatlakozási díja a ig megkötött Mobil Internet elıfizetésekre vonatkozik, az akció ideje után az ÁSZF szerinti egyszeri csatlakozási díj érvényes. ** " Dupla forgalmi keret 0 Ft-os havidíjért 3 hónapon át" akció a és között Mobil Internet 100MB, 5GB, 10GB tarifacsomagokkal kötött új elıfizetésekre érvényes - eszköz vásárlása nélkül 1 éves, kedvezményes eszköz vásárlása esetén 2 éves hőségnyilatkozat aláírásával - és a szerzıdéskötéstıl számított elsı 3 hónapra vonatkozik. Az akciós idıszakot követıen a tarifacsomagok az ÁSZF szerinti díjon és feltételekkel vehetıek igénybe. A havidíjban foglalt forgalmi keret nem vihetı át a következı hónapra, valamint kizárólag belföldön a Pannon hálózatán belül használható fel. Tarifacsomag váltási szándék a Pannon Ügyfélszolgálatán jelezhetı. 0 Ft-ért Öné lehet az adatátviteli eszköz (adatkártya vagy USB-modem), Mobil Internet 5 GB vagy 10 GB tarifacsomag vásárlása és kétéves, tarifacsomagra vonatkozó hőségnyilatkozat aláírása esetén! Ft kedvezménnyel Öné lehet az adatátviteli eszköz (adatkártya vagy USB-modem), Mobil Internet 100 MB tarifacsomag vásárlása és kétéves, tarifacsomagra vonatkozó hőségnyilatkozat aláírása esetén. A Mobil Internet megrendelhetı tarifacsomagként, illetve meglevı vagy új számlás elıfizetés mellé kiegészítı szolgáltatásként. A mobil internetezéshez szükség van egy adatátviteli eszközre, ami lehet BEÉPÍTETT 3G MODEM, külsı adatkártya, vagy USB-modem. A mobil internet tarifacsomagok a Pannon mobil szélessávú hálózatának használatát teszik lehetıvé.

3 Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy új számlás elıfizetés értékesítésekor a tarifacsomagban foglalt forgalmi keret az elsı számlazárásig csak idıarányosan használható fel. További részletes információk a tarifacsomagokról és mobil internetezésrıl: illetve a Pannon 1220 telefonszámon elérhetı ügyfélszolgálatán. Laptopjával vagy asztali számítógépével internetezne? Most 3 egyszerő lépésben megteheti! Pannon Mobil Szélessáv Lefedettség Egyre több településen érhetı el a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító (3G/UMTS) szolgáltatás. A lefedettséggel kapcsolatos bıvebb információért hívja a Pannon információs vonalát a 1220-as számon, vagy tekintse meg az aktuális térképet a Pannon honlapján:

4 Mit hozzon magával a szerzıdéskötéshez? 1. Cég / gazdálkodó szervezet (rt., kft., kkt., bt., stb.): Eredeti cégpapírokat fogadunk el! A) bejegyzett cég: a) 1 hónapnál nem régebbi cégkivonat - Cégbíróságtól, vagy - közjegyzı által hitelesített, vagy - IM Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatától szárm. bélyegzett másolat b) aláírási címpéldány (lehet 30 napnál régebbi is): önálló vagy együttes + meghatalmazás: ha nem az ügyfél az aláíró (max. 30 napos, 2 tanú aláírta, mindkét fél neve, anyja neve, lakcíme, sz. ig. száma szerepel) c) bélyegzı: ha az aláírási címpéldányon van céges bélyegzı d) bankszámlaszerzıdés vagy a bankszámlavezetı bank igazolása e) érvényes személyazonosító okmányok (valamelyik variáció): 1. "karton" (keményfedelő) régi személyi igazolvány 2. "régi" (puhafedelő) személyi igazolvány 3. "új" (kártyás) személyi igazolvány + lakcímkártya 4. "új" (kártyás) jogosítvány + lakcímkártya 5. útlevél + lakcímkártya - nem fogadható el: régi típusú jogosítvány B) elıtársaság (bejegyzés alatt): uaz, mint fenn; kivéve: a) cégbírósági tanúsítvány (kft.: 30 nap; bt., rt.: 60 nap): tartalma: teljes + rövid cégnév, székhely, adószám, KSH-azonosító, cégbíróságra beadás dátuma b) alapító okirat / társasági szerzıdés: minden tag aláírta, ügyvéd ellenjegyezte 2. Magánszemély: a) az alábbiak közül két fényképes, érvényes személyazonosító okmány bemutatása szükséges: 1. karton (keményfedelő) régi személyi igazolvány 2. régi (puhafedelő) személyi igazolvány 3. régi (puhafedelő) személyi igazolvány + lakcímkártya 4. új (kártyás) személyi igazolvány + lakcímkártya 5. új (kártyás) jogosítvány + lakcímkártya 6. régi típusú jogosítvány 7. útlevél + lakcímkártya b) még egy dokumentum (valamelyik az alábbiak közül): 1. érvényes bankkártya (hitelkártya) 2. adókártya 3. 1 hónapnál nem régebbi kereseti igazolás 4. 3 hónapnál nem régebbi, az állandó lakcímre szóló, kifizetett közüzemi számla 5. nyugdíjas igazolvány Ha nincs meg minden igazolványa: készfizetı kezes mutatja fel (kezességvállalási nyilatkozat mellett) 3. Egyéni vállalkozó: a) személyazonosító okmányok (ld. fent) b) vállalkozói igazolvány Kártyás Mobil Internet tarifacsomagok

5 Használatra kész internet-hozzáférés, akár eszközzel is, gyorsan, papírmunka és várakozás nélkül! Ha azonnal szeretné élvezni a Pannon mobil szélessávú internet nyújtotta szabadságot, elég bejönnie egyik üzletünkbe és leemelni a polcról az Ön számára legmegfelelıbb csomagot. Nincs szükség helyszíni elıfizetés megkötésére, pár perc múlva már a világhálón barangolhat! Rendszeres internethasználat és az azt biztosító eszköz egy csomagban Rendszeres internethasználat és az azt biztosító eszköz egy csomagban: HSDPA USB modem Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára május 1-jétıl a készlet erejéig bruttó Ft helyett Ft. Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. Az USB modem asztali és hordozható számítógéphez egyaránt használható! Az USB modem könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). Az USB modem és a hozzá szükséges internet csomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, e- mailezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıség. PCMCIA adatkártya Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára augusztus 18-ától a készlet erejéig Ft. Az elsı havi internethasználati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. A PCMCIA adatkártya könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). A PCMCIA adatkártya és a hozzá szükséges internetcsomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, ezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıséged.

6 Express adatkártya Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára augusztus 18-ától a készlet erejéig Ft. Az elsı havi internethasználati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. Az Express adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. Az Express adatkártya könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). Az Express adatkártya és a hozzá szükséges internetcsomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, ezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıséged. Ha Ön már rendelkezik adatkártyával vagy USB modemmel az internetezéshez, esetleg telefonját használná modemként, vagy mobiltelefonról internetezne, csak egy internet-elérést biztosító csomagra van szüksége. A Praktikum Expressz + Mobil Internet 100 MB csomagot akkor ajánljuk, ha Ön számítógépén alkalmanként internetezik, vagy ha mobiltelefonján rendszeresen böngészik a világhálón. A csomag ára bruttó 3490 Ft, ami 500 Ft kezdıegyenleget tartalmaz! Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a bruttó havidíj 1990 Ft. A Mobil Internet 100 MB csomag havi 100 MB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 1,00 Ft. Ha Ön már rendelkezik adatkártyával vagy USB modemmel az internetezéshez, esetleg telefonját használná modemként, és gyakran internetezik, egy olyan internet-elérést biztosító csomagra van szüksége, ami ezt biztosítja: a Praktikum Expressz + Mobil Internet 5 GB csomagot ajánljuk. A csomag ára bruttó 6990 Ft, ami 500 Ft kezdıegyenleget tartalmaz! Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a bruttó havidíj 5990 Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kbként 0,12 Ft.

7 Tudnivalók: - A havidíjban foglalt forgalmi keret belföldi igénybevétel esetén, bármely számlázási idıszakban felhasználható. A forgalmi keret felhasználását követıen a szolgáltatás forgalmi díj megfizetésével vehetı igénybe. A szolgáltatásokkal kapcsolatos további információ az Általános Szerzıdési Feltételekben található. Telefonos ügyfélszolgálat: Pannon infovonal: A Praktikum tarifacsomag esetében a belföldi, nemzetközi és roaming forgalmi díjak mérése egyperces egységekben történik, kivéve az emelt díjas szolgáltatást (hívás alapon), ahol a számlázási egység egy másodperc. Minden megkezdett egység díjköteles. A Praktikum csomag érvényességi ideje egy év. - A kezdıegyenleg felhasználható beszélgetésre, SMS-küldésre, illetve a 100 MB vagy 5 GB forgalmi keret felhasználását követıen a forgalmi díj megfizetésére. A kezdı egyenleg továbbá beszámításra kerülhet bármely Mobil Internet csomag következı havi elıfizetési díjába.

A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni.

A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. Internet azonnal! Mobilinternet egyszerően! Használatra kész internet-hozzáférés papírmunka, várakozás és hőségnyilatkozat nélkül! Ha azonnal szeretnéd élvezni a Pannon mobil szélessávú internet nyújtotta

Részletesebben

Hatályos: április 24-től Készítés időpontja:

Hatályos: április 24-től Készítés időpontja: 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ Hatályos: 2018. április 24-től Készítés időpontja: 2018.03.22. SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ, MEGHATALMAZÁSSAL TÖRTÉNŐ ÜGYINTÉZÉSHEZ

Részletesebben

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez I. Meghatalmazással

Részletesebben

Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28. Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28. Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28 A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával

Részletesebben

Hatályos: március 7-dikétől Készítés időpontja:

Hatályos: március 7-dikétől Készítés időpontja: 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ Hatályos: 2017. március 7-dikétől Készítés időpontja: 2017.02.02. SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ, MEGHATALMAZÁSSAL TÖRTÉNŐ ÜGYINTÉZÉSHEZ

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Budapest, 2014. szeptember 11. Tisztelt Partnerünk! TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ MASZ MOBIL FLOTTÁVAL KAPCSOLATOS DÍJAKRÓL ÉS TEENDŐKRŐL! A MASZ és a Telenor között új Keretszerződés jött létre komplex mobil távközlési

Részletesebben

Érvényes: 2007. március 25-étıl

Érvényes: 2007. március 25-étıl A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETİ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. Üzletszabályzatához) Érvényes: 2007. március 25-étıl 1. A DÍJAK

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

Kártyás tarifacsomag 2015.06.30-ig 2015.07.01-től 2015.06.30-ig 2015.07.01-től

Kártyás tarifacsomag 2015.06.30-ig 2015.07.01-től 2015.06.30-ig 2015.07.01-től A Telenor Magyarország Zrt. a lentiekben felsorolt kártyás (igénybevételi díjat előre fizető) tarifacsomagjai valamint egyéb szolgáltatásai bruttó díjait az alábbiak szerint módosítja 2015. július 1-jével.

Részletesebben

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal).

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal). Szabolcs Szatmár - Bereg Megyei Önkormányzat Pszichiátriai Szakkórháza Gazdasági Igazgató 4321 Nagykálló, Szabadság tér 13., Pf. 18. Tel: (42) 563-800, Fax.: (42) 563-890 E-mail: mpsz@kallokorhaz.hu Web:

Részletesebben

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről A Szegedi Tudományegyetem a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, a dolgozók és azok hozzátartozói részére, kedvezményes mobil szolgáltatásra

Részletesebben

Tartalomjegyzék. predsz_ /54

Tartalomjegyzék. predsz_ /54 A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELİRE FIZETİ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. Üzletszabályzatához) Érvényes: 2007. június 25-étıl Tartalomjegyzék

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. október 6-ától Készítés időpontja: 2016.10.05. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

Klasszik 2 + 2XS tarifakategória. Kezdőrészlet: 11 990 Ft. havi részlet max. (12 hó) futamidővel 9 000 Ft 8 333 Ft

Klasszik 2 + 2XS tarifakategória. Kezdőrészlet: 11 990 Ft. havi részlet max. (12 hó) futamidővel 9 000 Ft 8 333 Ft Az árlista 2015. március 5-étől visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Vásárolj készüléket akár részletvételre és válaszd ki, mekkora havi törlesztőt szeretnél fizetni! Készülék és eszköz aink

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. április 13-ától Készítés időpontja: 2015.03.10. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek IV. számú módosításának kivonata 2010. március 15. Általános szerzıdési

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2014. június 1-jétől Készítés időpontja: 2014.04.28. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

postdsz_ /70

postdsz_ /70 A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETİ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. Üzletszabályzatához) Érvényes: 2007. június 25-étıl 1. A DÍJAK

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

Érvényes: 2015. június 1-étől visszavonásig Közzététel napja: 2015. május 29.

Érvényes: 2015. június 1-étől visszavonásig Közzététel napja: 2015. május 29. Kondíciós Lista Befektetési szolgáltatásokra Érvényes: 2015. június 1-étől visszavonásig Közzététel napja: 2015. május 29. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános kondíciók... 3 2. Számlavezetési szolgáltatások...

Részletesebben

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel 2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban 2011.11.15-től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Netbook akció az Online Shopban

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Havidíj belföldi, normál díjas SMS ÁSZF érintett Számlás tarifacsomag

Havidíj belföldi, normál díjas SMS ÁSZF érintett Számlás tarifacsomag A Telenor Magyarország Zrt. a lentiekben felsorolt számlás (igénybevételi díjat utólag fizető) tarifacsomagjai, valamint egyéb szolgáltatásai bruttó díjait az alábbiak szerint módosítja 2015. július 1-jével.

Részletesebben

SOHO ÉS KISVÁLLALATI (KKV) KÉSZÜLÉK ÁRLISTA

SOHO ÉS KISVÁLLALATI (KKV) KÉSZÜLÉK ÁRLISTA 15 401 Ft - 18 40 nettó 14 401 Ft - 15 40 nettó 12 901 Ft - 14 40 nettó 9 691 Ft - 12 90 nettó 7 801 Ft - 9 69 nettó 5 401 Ft - 7 80 nettó 4 191 Ft - 5 40 nettó 3 191 Ft - 4 19 nettó 1 50-3 19 nettó -

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

AJÁNLAT. Kfl Telefonrendszer Prepaid szolgáltatás használatára. Kfl Informatikai Betéti Társaság. Kommunikációs üzletág

AJÁNLAT. Kfl Telefonrendszer Prepaid szolgáltatás használatára. Kfl Informatikai Betéti Társaság. Kommunikációs üzletág Ajánlat AJÁNLAT Kfl Telefonrendszer Prepaid szolgáltatás használatára. Kfl Informatikai Betéti Társaság Kommunikációs üzletág www.eur21.eu info@eur21.eu +36 24 200 000 +36 209 243 486 Page 1 Bemutatkozás

Részletesebben

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja: 2010. 12. 02. Utolsó módosítás időpontja: 2010.11.07.

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja: 2010. 12. 02. Utolsó módosítás időpontja: 2010.11.07. 1/A. sz. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja:

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás Ft

Fizetés módja: Banki átutalás Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési azonosító:

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 4. Az előfizeti szolgáltatás

Részletesebben

Érvényes: július 16-ától Tartalomjegyzék

Érvényes: július 16-ától Tartalomjegyzék A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. ÁSZF-hez) Érvényes: 2008. július 16-ától Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. ÁSZF-hez) Érvényes: 2007. augusztus 27-étől Tartalomjegyzék

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. május 15-étől Készítés időpontja: 2018.05.14. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Érvényes: 2011. november 14-től visszavonásig Közzététel napja: 2011. november 11.

Érvényes: 2011. november 14-től visszavonásig Közzététel napja: 2011. november 11. Kondíciós Lista Befektetési szolgáltatásokra Érvényes: 2011. november 14-től visszavonásig Közzététel napja: 2011. november 11. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános kondíciók... 3 2. Számlavezetési szolgáltatások...

Részletesebben

1. A díjak alkalmazásának általános szabályai

1. A díjak alkalmazásának általános szabályai A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI RT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú függelék a Pannon GSM Üzletszabályzatához) Érvényes: 2005. augusztus 2-től 1. A díjak alkalmazásának

Részletesebben

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet a -tól Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? A Internet segítségével vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhatsz az internetre, hordozható

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. április 24-étől Készítés időpontja: 2018.03.22. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Fizetés módja: Csoportos beszedési megbízás Ft

Fizetés módja: Csoportos beszedési megbízás Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. Üzletszabályzatához) Érvényes: 2007. július 6-ától 1. A DÍJAK

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Malév és GH adott hó 18. öt munkanappal a zárás után ACE adott hó 25. öt munkanappal a zárás után

Malév és GH adott hó 18. öt munkanappal a zárás után ACE adott hó 25. öt munkanappal a zárás után Tisztelt Leendő Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Malév a Vodafone-t választotta telekommunikációs partneréül. Szeretnénk ismertetni Önnel, hogyan érintheti ez Önt személy szerint, milyen lehetőségek

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. október 26-ától Készítés időpontja: 2015.09.22. Tartalomjegyzék

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása Korlátlan karácsonyi akciós készülék csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil Korlátlan csomagban igénybe vehető iphone,

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2015. december 1-jétől. Készítés időpontja: 2015.11.30.

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2015. december 1-jétől. Készítés időpontja: 2015.11.30. 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2015. december 1-jétől Készítés időpontja: 2015.11.30. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Brókeri adatlap 1 / 6. 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez. 1. Kötendő szerződésekkel kapcsolatos adatok. 2. Vállalkozás adatai SPM

Brókeri adatlap 1 / 6. 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez. 1. Kötendő szerződésekkel kapcsolatos adatok. 2. Vállalkozás adatai SPM Brókeri adatlap 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez Jelen adatlap kitöltésével Ön: felhatalmazza az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepét és az AXA Biztosító Zrt-t (továbbiakban: AXA),

Részletesebben

2 Személyi igazolvány ügyek - Személyazonosító igazolvány, amennyiben azzal az ügyfél rendelkezik. - Érvényes útlevél, vagy kártya formátumú vezetői e

2 Személyi igazolvány ügyek - Személyazonosító igazolvány, amennyiben azzal az ügyfél rendelkezik. - Érvényes útlevél, vagy kártya formátumú vezetői e Tájékoztató Okmányirodai ügyintézéssel kapcsolatos legfőbb tudnivalókról Útlevél ügyek - személyazonosító igazolvány (SZIG hiányában kártya típusú vezetői engedély/állampolgársági bizonyítvány/, érvényes

Részletesebben

Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak!

Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak! Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak! Mint arról már a többség bizonyára értesült, 2017.02.15.-től a Magyar Vöröskereszt mobil telefonhálózatát a Telenor Magyarország üzemelteti.

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása Családi összevontan lebeszélhető akciós csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil családi csomagban igénybe vehető kedvezményes

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: március 1-jétől. Készítés időpontja:

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: március 1-jétől. Készítés időpontja: 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2017. március 1-jétől Készítés időpontja: 2017.02.28. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től

Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től ERSTE LEASING CÉGCSOPORT H-1138 Bp. Népfürdő u. 24-26. Telefon: (06 1) 325 2000 Telefax: (06 1) 325 2010 www.ersteleasing.hu info@ersteleasing.hu Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing

Részletesebben

e-aláírás és az e-fizetés bevezetése a földhivatali szolgáltatásoknál

e-aláírás és az e-fizetés bevezetése a földhivatali szolgáltatásoknál e-aláírás és az e-fizetés bevezetése a földhivatali szolgáltatásoknál Weninger Zoltán Földmérési és Távérzékelési Intézet GisOpen 2008. Székesfehérvár március 12-14 Tartalomjegyzék Az e-aláírással és az

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 5. számú Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 5. számú Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalomjegyzék: 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Általános akciók... 3 2.1. Vodafone Family... 3 2.1.1.

Részletesebben

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2 Mobiltelefon számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek 2. J melléklet Üzleti Duó promóció 2011. december 1-től visszavonásig hatályos Részvételi Feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. Tartalomjegyzék

Részletesebben

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól)

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) Igényelhető SIM (max) darabszám ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) A. Lakossági családi ( Marad MobilHang) csomagok

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

vodafone 1111111111111111111111111 POST 0000429 VODAFONCGEPU03 EFS TK Kft. Filadelfi Pál Budapest Nap u. 37. 9.127. 1082

vodafone 1111111111111111111111111 POST 0000429 VODAFONCGEPU03 EFS TK Kft. Filadelfi Pál Budapest Nap u. 37. 9.127. 1082 1111111111111111111111111 POST 0000429 VODAFONCGEPU03 Filadelfi Pál Nap u. 37. 9.127. 1082 Orescher. Nyomda ({) 3471.~.~OOGyártási szám: N3000843 11111111I111111111I111111 POST 0000431 VODAFONE_GEPI_003

Részletesebben

2. O. melléklet. Részvételi feltételek a Családi Kedvezmény promóció keretében kötött havi elıfizetési díjas tarifákhoz

2. O. melléklet. Részvételi feltételek a Családi Kedvezmény promóció keretében kötött havi elıfizetési díjas tarifákhoz 2. O. melléklet Részvételi feltételek a Családi Kedvezmény promóció keretében kötött havi elıfizetési díjas tarifákhoz Felhívjuk Ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a 2009. július 1-tıl hatályos az általános

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: november 17-étől. Készítés időpontja:

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: november 17-étől. Készítés időpontja: 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. november 17-étől Készítés időpontja: 2016.11.16. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50 Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor. Az új, egyszerű és átlátható Telenor Kártyás ajánlatok előnye, hogy a 19 Ftos percdíj mellett a korábbinál több mobilinternetet kínálnak. A Telenor Kártyás

Részletesebben

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet a -tól 2 Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? Akkor itt az alkalom, hogy megismerd mind azokat a lehetôségeket a -nál, amelyek segítségével

Részletesebben

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés: 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést

Részletesebben

Pénzmosás elleni szabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat Pénzmosás elleni szabályzat A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvényben foglaltak értelmében az Euro Quattro Bróker Kft. köteles ügyfeleit

Részletesebben

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek Kedves Ügyfelünk A havidíjas számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint bemutatjuk, hogy mit jelentenek a számlán

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: december 24-étől. Készítés időpontja:

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: december 24-étől. Készítés időpontja: 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. december 24-étől Készítés időpontja: 2016.12.22. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Pénzügyi szolgáltatások

Pénzügyi szolgáltatások Pénzügyi szolgáltatások Kedvező pénzügyi megoldásainkkal részletre is vásárolhatsz áruházainkban. Néhány perces ügyintézést követően, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal haza is viheted.

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ

A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. ÁSZF-hez) Érvényes: 2008. július 13-ától Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint:

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. május 9. napjától Internet-hozzáférési és bérelt

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: július 15-étől. Készítés időpontja:

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: július 15-étől. Készítés időpontja: 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. július 15-étől Készítés időpontja: 2016.07.14. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Egyenlegfeltöltés

Tartalomjegyzék. 1. Egyenlegfeltöltés A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI ZRT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELİRE FIZETİ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú melléklet a Pannon GSM Távközlési Zrt. Üzletszabályzatához) Érvényes: 2007. március 25-étıl Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Vezetékes telefonszolgáltatás Vezetékes telefonszolgáltatás Üzleti ajánlatok Lakossági ajánlatok Megjegyzés Csatlakozás típusai Magyar Telekom Nyrt szolgáltatási területén

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Kötbér Telepítési díjkedvezmény új

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény új előfizető visszavonásig országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott tartamú

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között!

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között! Kedves Ügyfelünk Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között A számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint

Részletesebben

Az árlista május 5-étől a következő árlista publikálásáig érvényes új és meglévő lakossági ügyfeleknek. KIEMELT HETI AJÁNLATAINK

Az árlista május 5-étől a következő árlista publikálásáig érvényes új és meglévő lakossági ügyfeleknek. KIEMELT HETI AJÁNLATAINK Az árlista 2017. május 5-étől a következő árlista publikálásáig érvényes új és meglévő lakossági ügyfeleknek. zámlás tarifacsomagok XX KIEET HETI AJÁNATAINK amsung Galaxy 8+ teljes ár 149 990 Ft 189 990

Részletesebben

Vodafone-internetszolgáltatásra

Vodafone-internetszolgáltatásra Ajánlat a K-Systems Bt. részére Vodafone-internetszolgáltatásra 2010. 04.20. Mozgó üzletkötő Név: Kiss Klaudia corporate account manager Mobil: 70 948 9292 Fax: 70 288 4647/3329 E-mail: klaudia.kiss@vodafone.com

Részletesebben

Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek

Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek Alakítsd tarifacsomagodat a saját ízlésed szerint! Olvasd át kiadványunkat, és válaszd ki, melyik költségcsökkentő szolgáltatásunkkal

Részletesebben