Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig"

Átírás

1 Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig

2 Komplett, kulcsrakész kivitelezés az ötlettől a stand fizikai megvalósulásáig Szívesen részt veszünk már a terület kiválasztásában, engedélyeztetésekben, a standhoz kapcsolódó szolgáltatások megrendelésében (áram-, vízszolgáltatás). Ismerjük a kiállítási helyszíneket, amely előnyt jelent a terület kiválasztásánál, mivel frekventált területen nagyobb a standlátogatottság. Tapasztalt szakmai gárdánk a büdzséhez igazodóan látványos kiegészítőkkel emeli ki a tömegből az Ön cégének standját. Cégünk több, mint 15 éves kiállítás tervezési és kivitelezési tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt évek alatt több száz látványtervet készítettünk, aminek egy részét megtalálja weblapunkon is. Ön elmondja elképzeléseit és mi megvalósítjuk! Mondja el mire van szüksége - megmutatjuk a legjobb választást. Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy egyszerű legyen a keresés, az ötletelés. * Tudja, hogy hány négyzetméteren állít ki? 4-15 nm-ig Kicsi nm-ig Közepes nm-ig Nagy 100 nm felett Extra * Tudja, hogy milyen lesz a stand elhelyezkedése? Sor (3 oldalon zárt 1 nyitott) Sarok (2 oldalon zárt 2 nyitott) Fej (1 oldal zárt 3 nyitott) Sziget (4 oldal nyitott, azaz önálló stand) * Több vállalat képviseli magát a standon? Mindenre van megoldás, megmutatjuk!

3 Kiállítási megkeresés, igények felmérése Ötletterv, 3D-s látványterv Egyeztetés, módosítási igények Végleges látványterv megrendelése Gyártás és standkivitelezés Bontás, számlázás

4 Kis méretű típus standok 4 m 2 -től 15 m 2 -ig

5 Sarok stand, 6 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A két oldalán nyitott standot egy íves fallal tesszük látványossá. A falelemek különböző méretűek, gyári fóliával, különböző színűre kasírozott elemekkel növelve a teret. A falba épített plazmatévén filmeket, videókat, prezentációkat mutathatnak be. Az információs pult 2 bárszékkel lehetőséget biztosít az ügyfelek fogadására. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 2 m.

6 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

7 Sarok stand, 9 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A standot a fronton lévő kapuzat és a körfríz emeli ki a többi stand közül. Az információs pultnál tudják az ügyfeleket, érdeklődőket fogadni. A belső részben egy tárgyaló asztal biztosítja a nyugodt megbeszélések helyszínét. A stand különlegessége az egyedi, digitális technikával nyomtatott járófelület. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 3 m.

8 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

9 Sarok stand, 10 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A stand fő látványeleme a háttérben lévő pop-up fal, amely egységes hátteret ad a tárgyaló mögött. A stand különlegessége a belülről megvilágítható grafikai felület. A falba épített plazmatévén filmeket, prezentációkat mutathatnak be. Az információs pult bárszékkel lehetőséget biztosít az ügyfelek fogadására. A kényelmes leülésre a standon kihelyezett ülőgarnitúránál van lehetőség az információs pult mögött. Előnye még a mobilitása. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 5 m.

10 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

11 Sarok stand, 12 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A stand elsősorban a teljes falfelület grafikázásával kerül a figyelem középpontjába. A stand különlegessége a plexi térelválasztó, aminek egyik oldalán az információs pultnál fogadhatják vendégeiket, míg a másik oldalon az ügyfelekkel kényelmesen helyet foglalva a tárgyalásokat bonyolíthatják. A falba épített plazmatévén filmeket, videókat, prezentációkat mutathatnak be. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 6 m.

12 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

13 Sarok stand, 15 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Két oldalán nyitott stand, amit a belülről megvilágított élű kapuzattal teszünk látványossá. A stand különlegessége a gyári fekete falelem, ami a tökéletes egységes színt biztosítja. A cég nevét plasztikus (3D) betűkkel írtuk ki. Elől információs pult, hátul kényelmes fotelek állnak rendelkezésre a vendégek fogadására. A falba épített plazmatévén filmeket, prezentációkat mutathatnak be. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 5 m.

14 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

15 Sor stand, 6 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Egy oldalán nyitott stand, amiben egy rejtett raktár is helyet kapott. A stand különlegessége a hátfalba épített roll-up, amely mellé zöld növényeket helyeztünk a stand otthonosabbá tételének érdekében. Az információs pultnál kényelmesen fogadhatják vendégeiket. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 3 m.

16 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

17 Sor stand, 8 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Egy oldalán nyitott stand, amit a vitrinekkel beépített kapuzattal teszünk látványossá. A vitrinek tovább futnak a stand többi elemén is, különböző szélességben. Gyári fóliával egyszínűre kasírozott felülettel érjük el a tökéletes összhangot. Elöl információs pult, hátul asztal és székek állnak rendelkezésre a vendégek fogadására. A falba épített plazmatévén filmeket, prezentációkat mutathatnak be. Rejtett raktár segít a termékek, információs anyagok tárolásában. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 4 m.

18 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

19 Sor stand, 10 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Egy oldalán nyitott stand, amit a hullámos hátfallal teszünk még érdekesebbé, izgalmasabbá. Elöl a fallal harmonizáló íves információs pult, a stand másik részén kényelmes fotelek és asztal áll rendelkezésre a vendégek fogadására. A stand teljes falfelülete grafikázott, így lehetőség nyílik bemutatni a céget, termékeiket. Zöld növényekkel tehetjük hangulatossá, barátságossá a standot. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 5 m.

20 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

21 Sor stand, 10 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Egyszerűségében nagyszerű! Letisztult színek és forma. A frontoldalon körbefutó piros szín zártságot kölcsönöz a nyitott standnak. A tetőelemekbe világítást helyeztünk el, ezzel növelve az optikai teret. Az egyik oldalfalon hagyományosan helyeztük ki a plazmatévét, a másik oldalon pedig beépítve a falba. A zavartalan megbeszélések helyszínét pedig a két asztal a modern székekkel biztosítja. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 2 m.

22 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

23 Sor stand, 12 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Egy oldalán nyitott stand, amit a rejtett élvilágítású egyedi üvegdobogó tesz különlegessé. Elöl információs pult, a stand másik részén asztal és székek állnak rendelkezésre vendégeik fogadására. A grafikázott falak belülről megvilágítva vonzzák a látogatók figyelmét. A hátsó falból a cég fő üzenete emelkedik ki, mely figyelemfelkeltő, de egyben funkciót is nyer: itt helyeztünk el egy tárolót. Harmonika prospektustartó segíti a kollegák munkáját. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 6 m.

24 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

25 Fej stand, 4 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Különleges, íves falú stand, mely látványban felejthetetlent nyújt. A falfelületeket gyári fóliával egyszínűre kasíroztuk, emellett a főoldalon gyönyörű image fotókat használtunk. Az íves fal egy raktárt rejt, ahova a nem használt eszközöket, promóciós anyagokat tudják elrejteni. A bemutatott stand alapterülete 1 m x 4 m.

26 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

27 Fej stand, 8 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Három oldalán nyitott stand különlegessége az íves fal, aminek vonalát az információs pult is követi. A falfelületeket gyári fóliával egyszínűre kasíroztuk, középen pedig a cég logója és termékképei jelennek meg. A hátfal grafikája visszaköszön az információs pult elején, ahol 2 bárszék kap még helyet. Az üzleti tárgyalásra a stand másik részén kihelyezett asztal és bárszékek a legalkalmasabbak. Termékbemutatásra kiváló lehetőséget biztosít a stand baloldalán felállított zárt vitrin. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 4 m.

28 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

29 Fej stand, 10 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Három oldalán nyitott stand különlegessége a konzolos fríz, mintegy keretet adva a standnak. A falfelületeket gyári fóliával egyszínűre kasíroztuk illetve igény szerint logóztuk, grafikáztuk. A hátsó falelem belső világítást kapott. A standon a látogatók figyelmét a magasan elhelyezett logózott kocka látványelem hívja fel. Két információs pult ívesen kanyarodik a kényelmes használat érdekében. Jobb oldalon, harmónika ajtó mögé rejtett raktár került kialakításra, ahová elfér minden, ami éppen nem kell a stand előterében. A tökéletes összhangot a zöld növények elhelyezésével értük el. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 5 m.

30 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

31 Fej stand, 12 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Három oldalán nyitott stand különlegessége az oszlopokkal osztott íves falfelület. A falfelületeket gyári fóliával egyszínűre kasíroztuk, illetve logóztuk, grafikáztuk. A járófelület digitálisan nyomtatott grafikát kapott. Az információs pult vonala követi az íves fal vonalát, jobb oldalon pedig bárszékek és asztal, ami mögött egy LED tv került beépítésre, ahol videók, bemutatkozó anyagok vetítésére van lehetőség. Az íves fal mögött egy raktár került kialakításra, ahová elfér minden, ami éppen nem kell a stand előterében. A tökéletes összhangot a zöld növények elhelyezésével értük el. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 4 m.

32 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

33 Fej stand, 15 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Három oldalán nyitott stand különlegessége a középen magasodó totem, melybe egy hatalmas tévét építettünk. A hátsó fal csak egy oldalán íves, így lehetőség van a belsejében egy raktárrész kialakítására. A bejárati ajtó rejtett, grafikázott, így ezt a felületet is tökéletesen ki tudjuk használni. A falfelületeket gyári fóliával egyszínűre kasíroztuk illetve igény szerint logóztuk, grafikáztuk. A dupla információs pult vonala követi az íves fal vonalát, jobb oldalon pedig székek és asztal segíti a zavartalan megbeszélések lebonyolítását. A stand látványát az ezüst prospektustartó dobja fel, a tökéletes összhangot zöld növények elhelyezésével értük el. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 5 m.

34 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

35 Sziget stand, 9 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A körbejárható stand mottója: kis helyen látványosat! Az íves szendvicsfalat teljes felületén grafikáztuk. Az információs- és egyben bárpult íve válasz a szemközti falra és keretbe zárja a standot. Két különleges bárszék áll a vendégek fogadására. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 3 m.

36 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

37 Sziget stand, 9 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! Körbejárható stand különlegessége a középen magasodó 4 méteres, raktárként is funkcionáló totem, melybe minden oldalról egy plazmatévét építettünk be. A raktár 2 méteres oldalához a megrendelői igényekhez igazodva vitrineket építettünk. Minden oldalon egy információs pultot helyeztünk el, így lehetőség nyílik egyszerre több ügyféllel való zavartalan beszélgetésre. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 3 m.

38 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

39 Sziget stand, 15 m 2 Kis alapterületen is tudunk látványosat alkotni! A körbejárható stand különlegessége az átlósan elhelyezett falelem, melybe a Megrendelő termékeit építettük be. A falakat teljes felületükön grafikáztuk. A látogatókkal való tárgyalásra a stand jobb oldalán elhelyezett asztalok és székek nyújtanak lehetőséget. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 5 m.

40 A bemutatott stand mind színben mind formában és kiegészítőkben modosítható és bővíthető. Az Ön igényeihez igazítjuk a standot! Keresse kollegánkat: Grisztel András:

Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig

Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig Sarok stand, 16 m 2 A kecses standot a hullámos hátfal teszi különlegessé, dinamikussá. A stand bal oldalán információs pult, középen tárgyaló asztalok

Részletesebben

Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat

Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat STAND KIVITELEZÉSI ÁRA 8.500 Ft/m2, standelemek építése-bontása fehér határoló falakkal, torony kimagasítás fehér betétekkel, zárható raktár, polcozva

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület Helyszín: Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Jelentkezési

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS.

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. SAJTÓHÁTFAL Pop up falak 1 A multi vállalatok már tudják miért kihagyhatatlan a pop up fal a cég bemutatóin,

Részletesebben

1. Üres kiállítói terület:

1. Üres kiállítói terület: Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 28. Kérjük, küldje vissza a jelentkezési lapot amint lehetséges: - e-mail-ben az info@budaexpo.com címre, vagy - faxon a +36-23-444-926-os számra. 1. Üres kiállítói

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

1. Üres kiállítói terület:

1. Üres kiállítói terület: Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 1. Kérjük, küldje vissza a jelentkezési lapot amint lehetséges: - e-mail-ben az info@budaexpo.com címre, vagy - faxon a +36-23-444-926-os számra. 1. Üres kiállítói

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk.

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy manapság az audiovizuális dömpingben nem elég ha csak egy népszerű dizájnnal rendelkezik. Egy olyan látványtervre van szüksége, ami tökéletes összhangban van az ötlettel,

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista

DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista TERVEZÉS + NYOMTATÁS + DEKORÁCIÓ EGY HELYEN! Kreatív grafikai csapatunk, tapasztalt nyomdászaink és dekoratőreink a termékeket használatra készen adják át a lehető legrövidebb

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2019 Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás Időpont: 2019. október 16-18. Helyszín: Hungexpo A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar

Részletesebben

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban BERENDEZÉS Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban Sztenderd konferencia bútoraink Könyöklő 110 db (90cm átmérő, 110cm magas) Körasztal 150 db (180cm átmérő) Táblaasztal 100 db (160x80cm, 72cm

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A Magyarország vezető, díjakkal többszörösen elismert márkastratégiai és marketingstratégiai tanácsadó- és reklámügynökségi csoportja. Több, mint 10 éve dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: 17. LABORTECHNIKA SZAKMAI PARTNER: H-1146 Budapest, Dózsa Gy. út 1. Laboratóriumi műszer, eszköz, berendezés, H-1119 Budapest, Hadak útja 41. bútor és vegyszer szakkiállítás

Részletesebben

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE)

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek

Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek T Á J F U N : e r ő, l e n d ü l e t MINŐSÉG ESZTÉTIKUM BIZTONSÁG Az általunk gyártott könnyűszerkezetes mobil épületekben mindezt megtalálja gyorsan

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR SZOLGÁLTATÁSOK Megjelenés a cégkatalógusban Bemutatkozó oldal Bemutatkozó oldalak javítása Reklámoldal A bemutatkozó oldalhoz a szöveget és a logót honlapunk Ügyfél Adminisztrációs Rendszerén keresztül

Részletesebben

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail:

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ 1 TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ Fedezd fel az új dizájnt. Hagyd, hogy a Wallgo tartósított zuzmódekorációk elcsábítsanak egyedi stílusukkal! KATALÓGUS 2 3 TARTALOM 6 8 10 12 14 18 20 22 24 A betakarítás Színek

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

tervezéstől a kivitelezésig

tervezéstől a kivitelezésig Egyedi igények, egyéni megoldások Modulrendszerek a kivitelezésben egyedi standok tervezése, kivitelezése Tető alá hozott tervek 25 ÉV TAPASZTALATA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN bemutatkozunk... Társaságunk 25 éve

Részletesebben

EWA TAVASZI NAPOK 2015

EWA TAVASZI NAPOK 2015 EWA TAVASZI NAPOK 2015 BudapestI VÍZ KonferencIA A víz értéke A szolgáltatás díja Tapasztalatok Kihívások - Szakmai irányvonalak 2015 március 4-6., Budapest Vízipari kiállítás Vízipari kiállítás A Budapesti

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6.

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. 1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. A megrendelő lap leadásának határideje a stand kijelölésétől számított egy hét, de legkésőbb 2011. február 21. 2011. február 21. után további

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT. Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: október

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT. Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: október DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: 2018. október 17-19. A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése és támogatása. Ennek elősegítése

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: IPAR NAPJAI MACH-TECH Nemzetközi ipari és gépgyártás-technológiai szakkiállítás Időpont: 2019. május 14-17. Helyszín: Hungexpo A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar

Részletesebben

2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Címe:.

2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Címe:. JELENTKEZÉSI LAP 2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Kiállító cég neve:. Címe:. Tel.: Fax: E-mail:. Web:.. Cégvezető

Részletesebben

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA A víz értéke A szolgáltatás díja Tapasztalatok Kihívások - Szakmai irányvonalak 2015 március 4-6., Budapest TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Támogatói felhívás A Budapesti

Részletesebben

AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS

AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS TOKIÓ, MAKUHARI MESSE, 2018. MÁRCIUS 6-9. Áttekintés A Foodex Japan

Részletesebben

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20.

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20. TISZTELT PARTNERÜNK! 2007. május 17-20-án a Pécs Expo társrendezvényeként kerül megrendezésre a a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Rendezvényszervezô Kht szervezésében. A PÉCS

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen LaserArt I. Lézertehnikai szakkiállítás Budapest 2008 október 24-25-26, Hálózatos Televíziók Rt., Konferenciaterem. Budapest, Bartók Béla út. 152/L Általános tájékoztató, ismertetı és megrendelılap 1.

Részletesebben

Pavilon/stand: Kapcsolattartó:

Pavilon/stand: Kapcsolattartó: Kiállítás: OMÉK 2015 Kiállító neve: Számlázási cím: E-mail: Teljesítés dátuma: Pavilon/stand: Kapcsolattartó: Telefonszám: VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2015 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat: név leírás leírás

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! 2013. március 22. és 24. (péntek vasárnap) között 23. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központban az Utazás és Szabadidő 2013 Kiállítás és Vásár. A hagyományos kiállítói

Részletesebben

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa Jelentkezési lap Megrendelő, szerződő fél adatai (jelentkezési határidő: 2015. július 15.) Kiállító cég neve: Kiállító cég székhelye: Számlázási cím: Levelezés cím: Adószám: Telefonszám: E-mail: Cégvezető

Részletesebben

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C É L B A É R N

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

belsőépítésze feladat

belsőépítésze feladat belsőépítésze feladat Tervezési feladat: Belsőépítészeti koncepcióterv kialakítása és rajzi megjelenítése. (a feladathoz mellékeltük az ügyfél igényeit, az alaprajzot, és a jelenlegi lakás fotóit ill.

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a debreceni Utazás és Szabadidő Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár 2011-ben 21. alkalommal kerül megrendezésre. Bár a tavalyi évhez képest a látogatók

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285-505 x 2 295

Részletesebben

Perforált fal készlet. Szélesség: 800 mm. Magasság: 1000 mm Ft. Magasság: 1500 mm Ft. Magasság: 2000 mm Ft

Perforált fal készlet. Szélesség: 800 mm. Magasság: 1000 mm Ft. Magasság: 1500 mm Ft. Magasság: 2000 mm Ft 06 20 254 1419 Perforált fal készlet Szélesség: 800 mm Magasság: 1000 mm 11 118 Ft Magasság: 1500 mm 15 634 Ft 22 250 Ft Szimpla kampó 120 mm 125 Ft Dupla kampó 120 mm 100 Ft Hátfal nélküli polcos fal

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285.- 2 505 x 295

Részletesebben

CÉGBEMUTATÁS. A fenti szellemi termékek az Effekt Marketing Kft kizárólagos tulajdona. Másolásuk még részekben sem engedélyezett.

CÉGBEMUTATÁS. A fenti szellemi termékek az Effekt Marketing Kft kizárólagos tulajdona. Másolásuk még részekben sem engedélyezett. CÉGBEMUTATÁS 1. Kiállítások, standok 2. Mobil kiállítási rendszerek 3. Digitális nyomtatás 4. Grafikai tervezés 5. Kültéri megoldások 6. Egyedi kivitelezés 7. Kommunikációs kiegészítők 8. Informatikai

Részletesebben

HUNGEXPO MÉDIAAJÁNLAT ÉS VÁSÁRTÉRI REKLÁMLEHETŐSÉGEK

HUNGEXPO MÉDIAAJÁNLAT ÉS VÁSÁRTÉRI REKLÁMLEHETŐSÉGEK Fejlődés van. 2016. május 24-27. HUNGEXPO MÉDIAAJÁNLAT ÉS VÁSÁRTÉRI REKLÁMLEHETŐSÉGEK A Hungexpo számára elsődleges kiállítóinak sikeressége, ezért egy minden csokorra érvényes kiadványt állított össze

Részletesebben

MOBIL INSTALLÁCIÓS ESZKÖZÖK

MOBIL INSTALLÁCIÓS ESZKÖZÖK MOBIL INSTALLÁCIÓS ESZKÖZÖK Mobil-prezentációs eszközök Hordozható prezentációs állványok X Banner A 4.800,- X Banner B 5.800,- X Banner C 1200 x 2000 14.800,- X Banner Bamboo 4.600,- X Banner With Water

Részletesebben

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt!

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt! Egyedi sapkák...ahol az ötlet formát ölt! Egyedi baseball sapkák készítése az Önök igénye és elképzelése szerint, a tervezéstől a kivitelezésig. Használja ki a sapka egész felületét arra, hogy az Ön Cégének,

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149

Ajánlattételi felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149 Ajánlattételi felhívás visszavonása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149 1 Beszerzés tárgya: Nyertes ajánlattevő kötelezettsége mindkét rész vonatkozásában a tulajdonba adáson túl: a. termékek teljesítési

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012-ben 22. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Utazás és Szabadidő Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár. Az utazási szakma képviselői jövőre

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! XXIV. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központban az Utazás és Szabadidő 2014 Kiállítás és Vásár március harmadik hétvégéjén 2014. március 14. és 16. (péntek vasárnap)

Részletesebben

LAKÁSVÁSÁR 2008 2008. szeptember 26-28. SYMA Sport- és Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1. Műszaki tájékoztató

LAKÁSVÁSÁR 2008 2008. szeptember 26-28. SYMA Sport- és Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1. Műszaki tájékoztató 1. Egységstand ajánlat Műszaki tájékoztató Ábra: 6 m2-es egységstand (a mennyezeti raszter extra felszereltség) 6 nm-es egységstand: 3x2 12 nm-es egységstand: 4x3 szőnyegezés, 2 db spotlámpa, szőnyegezés,

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE MDT Családorvosi Munkacsoport regionális továbbképző rendezvénye HELYSZÍN Hotel Eger & Park****, Eger IDŐPONT 2018. augusztus 31 szeptember 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/mcsm2018

Részletesebben

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA A SIAL CHINA, SANGHAJ NEMZETKÖZI ÉLELMISZER SZAKKIÁLLÍTÁSON SHANGHAI NEW INTERNATIONAL EXPO CENTRE, 2018. MÁJUS 16-18

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE Tavaszi Diabetes Továbbképzés HELYSZÍN Hotel Eger & Park****, Eger IDŐPONT 2019. május 31 június 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/tdt2019 S T A N D - A R T E V E N T M A N A G

Részletesebben

BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG

BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG TARTALOM I CONTENT SZÉKEK I CHAIRS 2-7 BÁRSZÉKEK I BARSTOOLS 8-10 FOTELEK I ARMCHAIRS 11-13 PUFFOK I CHAIRS 14 KANAPÉK I SOFAS 15 ASZTALOK I TABLES 16-18 FOGASOK I COAT

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek Általános feltételek Mely létrejött az AVKKF. Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13., adószám: 19033039-2-02), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:.

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

CREATIVE Expo Sopron, 2014. október 1-4.

CREATIVE Expo Sopron, 2014. október 1-4. CREATIVE Expo Sopron, 2014. október 1-4. Részvételi feltételek és információk A CREATIVE Expo helyszíne a Liszt Ferenc Konferencia Központ. Címe: 9400 Sopron, Liszt F. u. 1. A belvárosi elhelyezkedés miatt

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS kanapé EMMA KANAPÉ Méretek: Ülőmagasság: Anyag: Színek: Darabszám: 220x90x75 cm 42cm textilbőr gyöngyház fehér, bézs gyöngyház fehér (8db), bézs (23db) fotel EMMA FOTEL Méretek:

Részletesebben

Levélcím: 7603 Pf. 31. Telefon/fax: (72) 213-032 (30) 947-5756 www.fairexpo.hu fairexpo@fairexpo.hu SCENICA EXPO PÉCS. Pécs, 2007. június 8 10.

Levélcím: 7603 Pf. 31. Telefon/fax: (72) 213-032 (30) 947-5756 www.fairexpo.hu fairexpo@fairexpo.hu SCENICA EXPO PÉCS. Pécs, 2007. június 8 10. SCENICA EXPO PÉCS Pécs, 2007. június 8 10. Pécs városa méltán rangos helyen szerepel a hazai és az európai városok körében; ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy elnyerte az Európa Kulturális Fõvárosa 2010

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK 2019 2019 SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS SOLAR Solar Cabin itan Vibro XL 58 Itt minden megtörténhet! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs

Részletesebben

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail:

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám: Kapcsolattartó: Cégér felirat:

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE HELYSZÍN A MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG XXVI. KONGRESSZUSA József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Szeged IDŐPONT 2018. április 19-22. RENDEZVÉNY HONLAPJA www.diabet.hu/mdt2018 Tisztelt

Részletesebben

ART-STUDY Mûvészeti Kiállítás és Vásár Mûvészetoktatási konferencia 2007. november 8-11.

ART-STUDY Mûvészeti Kiállítás és Vásár Mûvészetoktatási konferencia 2007. november 8-11. TISZTELT IGAZGATÓ ÚR / ASSZONY! TISZTELT PARTNERÜNK! Ez évben hagyományteremtô szándékkal, a régióban elsô ízben kerül megrendezésre az Art-Study Mûvészeti Kiállítás és Vásár, mely kapcsolódik az Európai

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Négygyermekes családra szabva

Négygyermekes családra szabva Négygyermekes családra szabva A lakás 110 nm-vel a magyarországi átlag négyzetmétereket tekintve azt jóval meghaladja (Budapesten 64 nm, míg vidéken 88 nm), mégis igazi kihívás volt az eredeti alaprajzból

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE A Magyar Gyermekorvosok Társasága Délmagyarországi Decentrum Tudományos Ülése HELYSZÍN Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont, Gyopárosfürdő IDŐPONT 2017. április 28-29. RENDEZVÉNY

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2013

VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2013 Kiállítás megnevezése: Ügyintéző: Kiállító neve: Leszállítás kért időpontja: Visszaszállítás kért időpontja: Beküldendő e-mail-en, postai úton, vagy faxon! Pavilon/Standszám: sége: A kiállítás építését

Részletesebben

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad?

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad? Mit érdemes átgondolnia mielőtt lakberendezőt fogad? Munkafüzet E r d é l y i K r i s z t i n a - w w w. e r d e l y i k r i s z t i n a. h u Amennyiben kitölti ezt a kérdéssort, az 20.000 Ft megtakarítást

Részletesebben

Pult projekt becslési munkalap

Pult projekt becslési munkalap Pult projekt becslési munkalap Töltsd ki ezt a munkalapot ÁDH pultod előzetes felméréseként, hogy megbecsüld a beruházásod. Munkapultod ára nagyban függ a lap fajtájától, szinétől, az élzárástól/ profiltól

Részletesebben

belsőépítészeti terv XY REKLÁMÜGYNÖKSÉG

belsőépítészeti terv XY REKLÁMÜGYNÖKSÉG belsőépítészeti terv XY REKLÁMÜGYNÖKSÉG belsőépítészeti terv - ütemezés új szerződéskötés 2011.01. akció újrakötött tervezői szerződés koncepciótervezés szakasz 2011.02.01. munkaközi koncepciótervi prezentáció

Részletesebben

A BÁLVÁNY PRO KFT. FESZTIVÁL INSTALLÁCIÓS AJÁNLATA

A BÁLVÁNY PRO KFT. FESZTIVÁL INSTALLÁCIÓS AJÁNLATA Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a rendezvény kivitelezés területén. Kínálatunk 8, 12 és 16 m 2 -es faházakból, fedett színekből, elárusító asztalokból áll, bérelhető továbbá rendezvénysátor,

Részletesebben

Minta weboldal. 8 Keresés. A helyi közösségek saját weboldalainak arculati megkötései és elrendezési javaslata.

Minta weboldal. 8 Keresés. A helyi közösségek saját weboldalainak arculati megkötései és elrendezési javaslata. Webarculat A weboldal A LEADER Helyi Akciócsoportok weboldalai mind-mind egyedi megoldások, a helyi közösséggel kapcsolatos információk megosztóhelyei. Ezek a weboldalak szabadon szerkeszthetők, bizonyos

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden

Részletesebben

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye V.2008.3.1. 1. Ruhásszekrény sifon 2. Fenyőfából készített, gazdagon díszített asztalos munka. A bútor egész felületét beborítják a sárga és a szürkésfehér alapozásra festett növényi indákkal összekötött

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 17. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Expo Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden évben megrendezésre

Részletesebben

Eredmény-tájékoztató. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76

Eredmény-tájékoztató. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76 Eredmény-tájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

Dísznövény dekoráció. kölcsönzés

Dísznövény dekoráció. kölcsönzés Dísznövény dekoráció kölcsönzés Fontos tudnivalók: A Plantart 1991 óta foglalkozik dísznövény-dekorációk tervezésével, kivitelezésével, és ehhez kapcsolódóan rendezvények, kiállítások dísznövénydekorációjának

Részletesebben