J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 1/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 17-én (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. Jelen vannak: Oláh Kálmán Szikora Pál Ferenc Csikós Gábor Kesjár Jánosné Mórocz Ildikó Oláh Lajos Sándorné Véróné Erzsiák Beáta polgármester alpolgármester képviselő képviselő képviselő képviselő képviselő Tanácskozási joggal meghívottként van jelen: dr. Lipták Péter Megyeriné Lepsényi Aliz Éva jegyző aljegyző További meghívottként van jelen: Pepó Jánosné intézményvezető A Csanádapácai Civil szervezetek képviseletében jelen vannak: Szemenyei Katalin Tóth Béláné Oravecz István Kvasz Pál Annus Istvánné Csernus Imre elnök titkár elnök elnök elnök elnök Tervezett napirend: 1. Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ évi beszámolója Előadó: Pepó Jánosné intézményvezető 2. Csanádapácai székhelyű civil szervezetek évi szakmai beszámolója

2 3. A Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetése Előadó: Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző 4. Csanádapáca Község Önkormányzat évi közbeszerzési tervének az elfogadása 5. Orosházi Kistérség Többcélú Társulás alapító okiratának a módosítása és dr. Lipták Péter jegyző 6. Egyebek (bejelentések) Oláh Kálmán polgármester: Köszöntöm a Képviselő-testület tagjait, a meghívottakat dr. Lipták Péter jegyző urat és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszonyt. Köszöntöm körünkben Pepó Jánosné intézményvezető asszonyt és a Csanádapácai Civil Szervezetek képviselőit. Az előterjesztéseket és a meghívót mindenki megkapta. Megállapítom, hogy az ülés határozatképes. Ismertetem a tervezett napirendet, és kérem, hogy aki azzal egyetért, kézfeltartással jelezze. tartózkodás nélkül fogadta el a január 17. nap soros nyílt ülés napirendjét. 1. Napirendi pont: Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ évi beszámolója Előadó: Pepó Jánosné intézményvezető Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést és az írásos beszámolót mindenki megkapta. Megkérdezem Pepó Jánosné intézményvezető asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni? Pepó Jánosné intézményvezető: Először is meg szeretném köszönni azt a segítséget és támogatást, amelyet az önkormányzat nyújtott az intézménynek. Ami a beszámolót illeti, változás annyi, hogy a szolgáltatásonkénti mutatók mások lettek, ez összefügg a konyha rekonstrukciójával. A házi segítségnyújtásnak a módszertana megváltozott, az adminisztrációs terhek nőttek. Csanádapáca település térítésmentesen tudja biztosítani még ezt a szolgáltatást. A nappali ellátás területén a foglalkoztatás okozott némi problémát, mert április 1-től december 31.-ig, tartott a fejlesztő foglalkoztatás. Januártól új pályázatot nyújtottunk be, ez a pályázat nyert, és 3 évre van befogadva. Az intézményi elhelyezésre várók sokan vannak, az átlagéletkor magas. Ennyit kívántam röviden elmondani, ha kérdés van, készséggel válaszolok.

3 Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm a tájékoztatást intézményvezető asszonynak. Kérdés ezzel kapcsolatban van-e? Véróné Erzsiák Beáta képviselő: Én nem kérdezek, csak annyit kívánok elmondani, hogy ez a 21 oldalas beszámoló nagyon átfogó, jól kidolgozott, mindenre kiterjedt. Köszönöm a magam és az iskola nevében is az együttműködést és várjuk azt, hogy tudjatok főzni nekünk és kapjuk a finom ételeket. Oláh Kálmán polgármester: Én is szeretném megköszönni a munkáját az intézménynek és a vezetőnek. Tavaly több ellenőrzés volt, kifogást, hiányosságot nem találtak. További sok sikert és kitartást kívánok. Kérdés, hozzászólás, ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a beszámolóval egyetért, kérem, hogy kézfeltartással jelezze. 1/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ évi tevékenységéről szóló átfogó beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Határozatról értesül: Pepó Jánosné intézményvezető Oláh Kálmán polgármester: Mielőtt rátérnék, a következő napirendünkre itt szeretném elmondani, hogy Pepó Jánosné intézményvezető asszonyt továbbra is szívesen látjuk körünkben, ha ideje engedi. Pepó Jánosné intézményvezető: Köszönöm, de sajnos időm nem engedi, hogy tovább maradjak. Viszontlátásra! 2. Napirendi pont: Pepó Jánosné intézményvezető távozik a teremből Csanádapácai székhelyű civil szervezetek évi szakmai beszámolója Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. A civil szervezetek elkészítették a szakmai beszámolójukat. Kovács Lajos az Előre FC sportegyesület elnöke jelezte felém elfoglaltságát. A beszámolót kezdjük a Gábriel Polgárőr Egyesülettel. Megkérdezem Kvasz Pál elnök urat, hogy kívánja-e kiegészíteni a polgárőrség beszámolóját?

4 Kvasz Pál elnök: Leírtam mindent, talán annyit elmondanék, hogy mi háttérmunkát végzünk. Afféle csendestársak vagyunk, ahol kell, ott vagyunk. Megpróbálunk együttműködni mindenkivel, és a jövőben is ott leszünk, ahol szükség van ránk. Ha kérdés van, készséggel állok rendelkezésre. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Mórocz Ildikó képviselő: Köszönjük a polgárőrség munkáját. Remélem az aktív polgárőr létszám, emelkedik, szükség van rátok. Kvasz Pál elnök: Ez itt nem a reklám helye, de tényleg ott vagyunk, ahol kell. Bővítjük a létszámot, de nagyon nehéz megfelelő, elkötelezett egyéneket találni. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm a munkáját a polgárőrségnek. Én is örülnék, ha legalább 8-10 aktív taggal többen lennétek. További jó munkát és sok sikert kívánok. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a beszámolóval egyetért, kérem kézfeltartással, jelezze. 2/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Gábriel Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: A következő beszámoló az Önkéntes Tűzoltó Egyesületé. Megkérdezem Csernus Imre elnök urat, hogy az Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolóját kívánja-e kiegészíteni? Csernus Imre elnök: Szakmai téren nem kívánom kiegészíteni a beszámolót. Azonban ezúton szeretném megköszönni az önkormányzatnak a támogatást. Továbbá szeretném, megköszöni a tagoknak is a végzett munkát. Ha kérdés merül fel a beszámolóval kapcsolatban, állok rendelkezésre. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm szépen. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Csikós Gábor képviselő: Hány fő tűzoltó van jelenleg? Csernus Imre elnök: Az összlétszám 29 fő, ebből 20 fő az aktív. Jelenleg pár főt kisgép kezelői tanfolyamra szeretnénk elküldeni.

5 Oláh Kálmán polgármester: Kérdés van-e még? Ha nincs, akkor meg köszönöm a tűzoltóság munkáját. Most már hivatalosan is bejegyzett az egyesület, tudtatok pályázni és bízom abban, hogy a megyével is jó kapcsolat fog kialakulni. További sok sikert kívánok nektek. Aki egyetért a beszámolóval, kérem, hogy kézfeltartással jelezze. 3/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Csanádapácai Önkéntes Tűzoltó Egyesület évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: A következő beszámoló a Mozgáskorlátozottak Helyi Egyesülete részéről jött be. Megkérdezem Annus Istvánné elnök asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni? Annus Istvánné elnök: Nem kívánom kiegészíteni, annyit emelnék ki, hogy pályáztunk és küzdünk, továbbra is védjük az érdekeinket. Oláh Lajos Sándorné képviselő: És meg szabad kérdezni, hogy mire pályáztatok? Annus Istvánné elnök: Természetesen. Most is működésre pályáztunk. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás van-e még? Ha nincs, megköszönöm a munkátokat én is. Fontos, amit a település érdekében végeztek, nagy segítség az időseknek. Sok sikert kívánok a továbbiakban is. Aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 4/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Mozgáskorlátozottak Csanádapáca és Vidéke Egyesülete évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: Következő beszámoló a Vöröskereszt Helyi Szervezete részéről érkezett. Megkérdezem Tóth Béláné titkár asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni?

6 Tóth Béláné titkár: A beszámolóban leírtam minden lényegeset. Csak annyit kívánok elmondani itt, hogy pénteken véradás lesz. Aki részt tud venni rajta, azt várjuk, mert a vér nagyon kell. Békéscsabán fizetőssé tették a véradást, ezt sajnos észrevesszük mi is. Szeretném megköszönni az önkormányzat segítségét és támogatását. Köszönöm, hogy meghallgattak, ha kérdés van, akkor készséggel válaszolok. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás, ezzel kapcsolatban van-e? Véróné Erzsiák Beáta képviselő: Szeretném megkérdezni, hogy hányan szoktak jelen lenni egy véradáson? Tóth Béláné titkár: Ez változó, 35 fő van előirányozva, a múltkor 12 fő volt jelen. Plakáton szerepeltetjük, meghívókat küldünk, de nagyon nehéz összehangolni. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés van-e még ezzel kapcsolatban? Ha nincs, megköszönöm én is a Vöröskereszt munkáját. Kitartást és sok sikert kívánok a továbbiakban. Aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 5/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Magyar Vöröskereszt csanádapácai szervezetének évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: Következő beszámoló a Szivárvány Nyugdíjas Egyesületé. Megkérdezem Szemenyei Katalin elnök asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni? Szemenyei Katalin elnök: A beszámolónkat mindenki megkapta. Vannak problémák, hiszen az idősek korosak, sajnos a programokban mindig csak ugyanazok a személyek vesznek részt. Vannak törekvéseink a fiatalok bekerülésére. Idén a vezetőség mandátuma lejár, vezetőségválasztás is lesz. A vidéki programokra többnyire csak a fiatalabbak jönnek el. Négy nagy rendezvényünket az önkormányzati támogatásból valósítottuk meg. Az idén első alkalommal pályáztunk, várjuk az eredményét. Köszönjük az önkormányzat segítségét és támogatását. Ennyit kívántam röviden elmondani, ha kérdés van, állok rendelkezésre. Oláh Kálmán polgármester: Ezzel kapcsolatban van- e kérdés, hozzászólás? Véróné Erzsiák Beáta képviselő: Nem kérdés, csak köszönetet szeretnék mondani azért, hogy az iskolai rendezvényeken is részt vesz az egyesület.

7 Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás van-e még? Amennyiben nincs, én is szeretném megköszönni az egyesület munkáját. Sok sikert kívánok a jövőben is. Aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 6/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Csanádapácai Szivárvány Nyugdíjas Egyesület évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: Következő beszámoló az Előre FC sportegyesület részéről érkezett. Itt már jeleztem, hogy Kovács Lajos elnök úr jelezte felém elfoglaltságát. A beszámolót mindenki megkapta. Azt tapasztalom, hogy az egyesület nagy mozgatást igényel, de megtalálta az önkormányzattal a közös utat. Mivel az ifi és a felnőtt csapatok mérkőzései nem egy időpontban vannak, ez az utak megszervezésénél kis problémát okozott. Azonban azt le kell szögeznem, hogy nem rossz eredményeket értek el a csapatok. Alpolgármester úrnak nem kis része van ebben. Megkérdezem Szikora Pál Ferenc alpolgármester urat, hogy kívánja-e kiegészíteni a beszámolót? Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Csak annyit kívánok elmondani, hogy ezek egy közösséget alkotnak és szeretik azt, amit csinálnak! Ez a lényeg, Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, szeretném megköszönni én is az egyesület munkáját. Alpolgármester úr a te személyed lényeges, meghatározza ennek a létét. Aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 7/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Csanádapácai Előre FC évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: A következő beszámoló a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesületé. Megkérdezem Oravecz István elnök urat, hogy kívánja-e kiegészíteni?

8 Oravecz István elnök: Nem kívánom kiegészíteni, azt hiszem bőven kifejtettük benne a tevékenységünket. A programok rendezvényekhez, ünnepségekhez kötődnek. Próbáljuk a hagyományokat a fiatalok átadni. A tavalyi évünk jól sikerült a pályázatok és a közösségi programok végett. Köszönjük az önkormányzatnak a támogatást, az egyesület is megpróbálja viszonozni, és amit tudunk, megvalósítunk. Minden kérdésre szívesen válaszolok. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Véróné Erzsiák Beáta képviselő: Köszönöm, hogy jó az iskolával a kapcsolattartás. Az egyesületnek azt mondom, hogy soha nem szabad feladni. Kiemelném az adventi programot, azt hiszem, hogy sok városi gyerek ezt nem tapasztalja meg. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás van-e még? Ha nincs, én is megköszönöm az egyesület munkáját. Kiemelném, hogy több közös pályázatot tudtunk megvalósítani, további sok sikert kívánok. Aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 8/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyólag elfogadta a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület évi szakmai beszámolóját. Oláh Kálmán polgármester: Minden civil szervezetnek szeretném megköszönni az együttműködést. Segítség az önkormányzatnak, amikor ott vannak a rendezvényeinken. Korábban ilyen nagy aktivitást nem tapasztaltam. Még egyszer köszönöm mindenki munkáját. Sok sikert kívánok és továbbra is, várjuk a segítséget a rendezvényekre. Az önkormányzat továbbra is támogat minden civil szervezetet. Az egyesületek vezetőit az ülés további részében is szívesen látjuk, ha idejük engedni. Kvasz Pál elnök: Az összes civil szervezet nevében jelezném, hogy köszönjük a szíves invitálást, de várnak bennünket az egyesületeinkkel kapcsolatos teendőink, így együttesen távoznánk. Viszontlátásra! 3. Napirendi pont: A civil szervezetek vezetői távoznak a teremből. A Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetése Előadó: Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző

9 Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. Megkérdezem Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni? Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző: Nem kívánom kiegészíteni, részletesen leírtam benne mindent. A lényege, hogy a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal kiadási és bevételi főösszege ,- Ft-ban került megállapításra, az előterjesztés 1 mellékletének megfelelő tartalommal. A Közös Hivatal létszámát a 2. melléklet szerint 22 főben határoztuk meg. Ha kérdés van, készséggel állok rendelkezésre. Oláh Kálmán polgármester: Az Ügyrendi, Vagyonnyilatkozatkezelő és Pénzügyi Ellenőrző Bizottság is tárgyalta ezt a napirendet. Megkérem Oláh Lajos Sándorné elnök asszonyt, hogy ismertesse a bizottság álláspontját. Oláh Lajos Sándorné elnök: A bizottság tárgyalta a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetését, és azt az előterjesztésnek megfelelő tartalommal elfogadásra javasolja a Képviselő-testület felé. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 9/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) megtárgyalta a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal (a továbbiakban: Közös Hivatal) évi költségvetésének megállapítása tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozza: A képviselő-testület: 1. A Közös Hivatal évi bevételi és kiadási előirányzatainak főösszegét Ft-ban határozza meg az előterjesztés 1. mellékletének megfelelő tartalommal. 2. A Közös Hivatal létszámát a 2. melléklet szerint 22 főben határozza meg. 3. Az egységes rovatrend K1102. Normatív jutalmak rovat terhére a költségvetési évben együttesen az egységes rovatrend K1101. Törvény szerinti illetmények, munkabérek rovat eredeti előirányzatának 12 %- áig engedélyez kötelezettségvállalást. 4. Felkéri a jegyzőt a Közös Hivatal költségvetésének Csanádapáca Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletébe történő beépítésére. Felelős: dr. Lipták Péter jegyző Határidő: február 15.

10 4. Napirendi pont: Csanádapáca Község Önkormányzat évi közbeszerzési tervének az elfogadása Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. Megkérdezem dr. Lipták Péter jegyző urat, hogy kívánja-e kiegészíteni? dr. Lipták Péter jegyző: Nem kívánom kiegészíteni, 2 beruházást tekintünk közbeszerzés kötelesnek, ha elfogadja a javaslatot a Képviselő-testület. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 10/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja Csanádapáca Község Önkormányzatának, a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. Törvény alapján összeállított évi közbeszerzési tervét. Határidő: március Napirendi pont: Orosházi Kistérség Többcélú Társulás alapító okiratának a módosítása és dr. Lipták Péter jegyző Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. A lényege, hogy a fizetendő hozzájárulás mértéke a települések esetében 13 Ft/hó, a gyermekjóléti feladatok ellátása 52 Ft/hó, az orvosi ügyelet ellátása 43 Ft/hó. Az orvosi ügyelet körzete kibővült Árpádhalom településsel és Nagymágoccsal. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 11/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete dönt arról, 1.) hogy az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának Társulási Megállapodását január 01. napján való hatályba lépéssel a módosítással nem érintett részek további hatályban tartása mellett az alábbiak szerint módosítja:

11 a) A Társulási Megállapodás I. fejezet 5. pontját hatályon kívül helyezi, és helyébe a következő rendelkezés lép: 5. A Társulás tagjai, azok székhelye és lakosságszáma: *a települések lakosságszáma január 1-jén * Békéssámson Község 5946 Békéssámson, Önkormányzata Képviselő-testülete Hősök tere Zámbori Tamás Csanádapáca Község 5662 Csanádapáca, Önkormányzata Képviselő-testülete Szent Gellért út Oláh Kálmán Csorvás Város Önkormányzata 5920 Csorvás, Képviselő-testülete Rákóczi u Baráth Lajos Gádoros Község Önkormányzata 5932 Gádoros, Képviselő testülete Kossuth u Maronka Lajos Gerendás Község Önkormányzata 5925 Gerendás, Képviselő-testülete Petőfi u Lengyel Zsolt Kardoskút Község Önkormányzata 5945 Kardoskút, Képviselő-testülete Március 15. tér Lengyel György Nagyszénás Nagyközség 5931 Nagyszénás, Önkormányzata Képviselő-testülete Hősök útja Nyemcsok János Orosháza Város Önkormányzata 5900 Orosháza, Képviselő-testülete Szabadság tér Fejes Róbertné Pusztaföldvár Község 5919 Pusztaföldvár, Önkormányzata Képviselő-testülete Rákóczi u Dr. Baranyi István Tótkomlós Város Önkormányzata 5940 Tótkomlós, Fő 5999 Dr. Garay Rita Képviselő testülete Árpádhalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete (tagság kezdete: július 1.) Nagymágocs Nagyközség 6622 Nagymágocs, Önkormányzata (tagság kezdete: Szentesi út január 1.) A Társulás lakosságszáma: út Árpádhalom, Petőfi u Szarka Attila Szebellédi István b) A Társulási Megállapodás VII. fejezet 2. pontját hatályon kívül helyezi, és helyébe a következő rendelkezés lép: 2. saját bevétel - állami támogatás - állami költségvetési hozzájárulás - egyéb bevételek /állami pályázati forrás, a Társulás vagyonának hasznosításából vagy pénzbeli befektetéséből származó, az adott évben fel nem használt tőke pénzpiaci elhelyezéséből származó hozadéka, stb./ - A pénzügyi hozzájárulás a Társulás működéséhez és feladatainak végrehajtásához, valamint pályázatok benyújtásához szükséges saját erő biztosítása amennyiben a saját erőt nem a Társulás fedezi saját vagyona terhére a lakosságszám arányában történik. A lakosságszám megállapítása a költségvetési törvényben Endre

12 meghatározott normatív támogatásoknál figyelembe vett lakosságszám alapján történik. A hozzájárulást a Társulási Tanács határozattal állapítja meg évenként, évben a tagok által fizetendő hozzájárulás mértéke: a munkaszervezeti feladatokra a Társulásban résztvevő települések esetében 13 Ft/hó, családsegítés és gyermekjóléti feladatellátásban résztvevő települések esetében (Orosháza, Békéssámson, Tótkomlós, Pusztaföldvár, Csanádapáca, Kardoskút, Gádoros, Csorvás) 52 Ft/hó, míg az orvosi ügyelet feladat ellátására 43 Ft/hónap lakosonként. A hozzájárulás megfizetése havi rendszerességgel történik a Társulás által kiállított számla ellenében a Társulás bankszámlájára utalással. Egyéb befizetések teljesítésére a Társulási Tanács által meghatározott időpont az irányadó. c) felhatalmazza a Oláh Kálmán polgármestert, hogy a tagtelepülések döntését követően a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Társulási Megállapodást aláírja. Felelős: Határidő: Oláh Kálmán polgármester azonnal 6. napirendi pont: Egyebek (bejelentések) 1. pont: Iskolai körzethatárok tervezete Oláh Kálmán polgármester: Az anyagot mindenki megkapta, a lényege, hogy továbbra is Csanádapáca közigazgatási területe a körzethatár. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 12/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 50. (8) bekezdésében meghatározott hatáskörében eljárva a Békés Megyei Kormányhivatal kötelező felvételt biztosító általános iskolák felvételi körzeteiről kialakított tájékoztatójában az Orosházi Tankerület intézményi felvételi körzeteinek meghatározásával egyetért.

13 2. pont: Orosházi Kórház támogatási kérelme Oláh Kálmán polgármester: Egy levél érkezett hozzám az Orosházi Kórház részéről. Támogatást szeretnének kérni az önkormányzattól hivatkozva a sürgősségi betegellátásra. Korábban az ügyeleti szinten segítettünk már, jelenleg a Kistérség biztosítja a pénzt erre. Várom a javaslatokat, véleményeket ezzel kapcsolatban. Megjegyzem, hogy a 2018-as költségvetésünk még nem készült el, amikor elkészül, akkor döntenénk ebben a témában. Ez így elfogadható? Akkor itt most nem szükséges dönteni. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Elnézést kérek, de távoznom kell, mivel elfoglaltságom van, és tovább nem tudok jelen lenni. Szikora Pál Ferenc alpolgármester távozik a teremből. Oláh Kálmán polgármester: megállapítom, hogy a képviselő-testület létszáma 6 főre csökkent Alpolgármester Úr távozásával. 3. pont: Bevándorlással kapcsolatos tájékoztatás Oláh Kálmán polgármester: Érkezett felém egy bevándorlással kapcsolatos levél. Azt gondolom, hogy nem szükséges Bevándorlás Szervező Irodákat működtetni az orosházi járás területén. Az ún. Soros-tervet az orosházi járás területén elutasítom. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 6 jelenlévő tagja, 6 igen szavazattal, ellenszavazat és 13/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1. elutasítja az ún. Soros-tervet, az illegális bevándorlók szervezett betelepítését, továbbá a bevándorlást szervező irodák létrehozását az orosházi járás területén,

14 2. felkéri a Magyar Kormányt, hogy az 1. pont szerinti potenciális veszélyek megelőzése és elhárítása érdekében a legnagyobb körültekintéssel és szigorral járjon el. 4. pont: Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ, konyhai eszközök beszerzésére kért árajánlatok elbírálása Oláh Kálmán polgármester: Korábban szó volt már arról, hogy az indításhoz hiányoznak még konyhai eszközök. Megkértük az árajánlatokat erre és 3 cégtől érkezetett ajánlat. A legkedvezőbb ajánlatot az Universal Gastro Kereskedőház Kft, 1044 Budapest, Váci út 40. adta, ők bruttó ,- Forintért vállalják az eszközök beszerzését. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 6 jelenlévő tagja, 6 igen szavazattal, ellenszavazat és 14/2018.(I.17.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy 1. bruttó Forintot biztosít a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ által működtetett konyha funkcionális eszközbeszerzéseinek végrehajtása érdekében, melynek pénzügyi fedezetét Csanádapáca évi költségvetésének Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ évi felhalmozási kiadások sora terhére biztosít, 2. felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert, hogy az 1. pont szerinti összeget Csanádapáca község évi költségvetésében rögzítse, 3. megbízza Pepó Jánosné intézményvezetőt az 1. pont szerinti ingóságok megrendelésével és adásvételi szerződés megkötésével. Határidő: értelem szerint Értesül: Pepó Jánosné intézményvezető Oláh Kálmán polgármester: Megkérdezem, hogy valakinek kérdése, közérdekű bejelentése van-e? Amennyiben nincs, mindenkinek megköszönöm a munkáját. Az ülést berekesztem, a továbbiakban zárt üléssel folytatjuk.

15 K.m.f. Oláh Kálmán polgármester dr. Lipták Péter jegyző Jelen jegyzőkönyv 5 eredeti példányban készült.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. 2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: A községháza díszterme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén. 10/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 22-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 22-én (péntek) délután 13 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 17/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án megtartott soros nyílt ülésén. 29/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án megtartott soros nyílt ülésén. Jelen vannak: Oláh Kálmán Szikora Pál Ferenc Csikós Gábor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 16/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén. 18/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 6/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. 14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. 8/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. 5/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 5/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. 7/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 28/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén. Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. 8/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. 5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 1/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testülete 2013. január 22-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 35/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 28-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. 17/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Kardoskút Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 3/2019. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 30-án (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén. 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2016. március 16-án tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 30/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2019. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. február 20-án (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros (munkaterv szerinti) nyílt ülésén.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 22/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 3/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-én tartott soros nyílt képviselő-testületi üléséről Az ülés helye: A községháza díszterme 5662

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 20/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. 15/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 7/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 24/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 14-én tartott soros (Munkaterv szerinti) nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén. 22/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. november 18- án, tartott nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme. 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2018 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 27/2018 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartott soros nyílt ülésén. 1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 27-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-én megtartott soros nyílt ülésén. 10/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 24-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én tartott soros nyílt ülésén. 5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 24-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 12-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 12-én megtartott soros ülésén. 6/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 47/2013.(VI.26.) sz. Többcélú Társulási határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 47/2013.(VI.26.) sz. Többcélú Társulási határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült: Polgármesteri Hivatal (5700.Gyula, Petőfi tér 3.) Ovális termében 2013. június 26-án 8.30 órakor kezdődő Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 20-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 20-án megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 20-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár, Rákóczi

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 15/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért u. 31 13/2012 sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Önkormányzat képviselő testületének 2012. május 10.-én

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzata 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 3/2012. ikt. Sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 3-án, 09 óra

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 20/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14-én megtartott soros ülésén. 1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 14-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én tartott soros nyílt ülésén. 3/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 31-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén. 21/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (15:30) Kiss Sándorné alpolgármester (15:30) Gorgosilits Márta képviselő (15:30)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (15:30) Kiss Sándorné alpolgármester (15:30) Gorgosilits Márta képviselő (15:30) Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 5/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-én 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 21. napján délután 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2018. május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 29-33 /2018. (V.29.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék:

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék: JEGYZŐKÖNYV Készült: Kistérségi Iroda (5700.Gyula, Damjanich. u.6. sz.) 2010. június. 25-én 10.00 órakor kezdődő a Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa Rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Meghívott vendégként jelen van Bozori Zsuzsanna, a KEMKH Kisbér Járási Kormányhivatal vezetője

Jegyzőkönyv. Meghívott vendégként jelen van Bozori Zsuzsanna, a KEMKH Kisbér Járási Kormányhivatal vezetője Jegyzőkönyv Készült: 2013. január 28-án 15,00 órakor Réde és Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének együttes -testületi üléséről. Helye: Bakonybánk Községháza Jelen vannak: Réde Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén. 16/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA VII. Iktatószám: 278-4/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 2018. február 28-án megtartott, nyílt,soros üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án megtartott soros nyílt ülésén. 27/2106. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 26-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 1/ 2016. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2016. január 28-án 18,00 órai kezdettel tartott együttes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete 2012. március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 87/2012. (III.30.)KT. Határozat: A jelen ülés napirendjéről 88/2012.

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott soron következő testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 33-12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 26-án 9,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 451/5/2016. Magyarcsanádi Román Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 15. napján 09.00 órakor megtartott,soros, nyílt ülésének Határozatok : J E G Y Z Ő K ÖN Y V

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 22-én (szerda) délután 15 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 6/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 13-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben