J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén."

Átírás

1 21/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. Jelen vannak: Oláh Kálmán polgármester Szikora Pál Ferenc Oláh Lajos Sándorné Csikós Gábor Kesjár Jánosné Nagy Zoltánné Mórocz Ildikó Tanácskozási joggal meghívottként van jelen: dr. Lipták Péter jegyző Megyeriné Lepsényi Alíz aljegyző Dr. Lustyikné Papp Anikó, az Orosházi Járási Hivatalvezető hivatalvezetője Radics Zénó, a Csanádapácai Helyi Választási Bizottság Elnöke Tervezett napirend: 1./ A Helyi Választási bizottság tájékoztatója a október 12-i önkormányzati és polgármester választás lebonyolításáról és eredményéről (szóbeli előterjesztés) 2./ A -testület tagjainak eskütétele (írásbeli előterjesztés) 3./A polgármester eskütétele (írásbeli előterjesztés) 4./ Alpolgármester választása, eskütétele Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester (írásbeli előterjesztés) 5./ Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester és dr. Lipták Péter jegyző (írásbeli előterjesztés)

2 6./Egyebek Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester Oláh Kálmán polgármester: Köszöntöm a Képviselő-testület tagjait, valamint a meghívottakat, Dr. Lustyikné Papp Anikó járási hivatalvezető asszonyt, továbbá Radics Zénó HVB elnököt és dr. Lipták Péter jegyző urat és Megyeriné Lepsényi Alíz aljegyző asszonyt. Köszöntöm továbbá egész Csanádapáca Község lakosságát. Mielőtt az ülést megkezdenénk, hallgassuk meg együtt a himnuszt. Oláh Kálmán polgármester: A meghívókat és az előterjesztéseket mindenki megkapta. Megállapítom, hogy a Képviselő-testület teljes létszámban jelen van, az ülés határozatképes. Ismertetném a tervezett napirendi pontokat. Kérem, hogy aki a napirendi pontokkal egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal elfogadta a október 22. napi alakuló ülés napirendjét. 1. Napirendi pont: A Helyi Választási Bizottság tájékoztatója a október 12-i önkormányzati és polgármester választás lebonyolításáról és eredményéről Oláh Kálmán polgármester: Megkérem Radics Zénó urat, a Csanádapácai HVB elnökét, hogy tartsa meg tájékoztatóját. Radics Zénó HVB elnök: A köztársasági elnök október 12-re írta ki a választások napját. A Helyi Választási Bizottság végezte munkáját, ügyelt a törvényesség betartására, a választás tisztaságára. A választáson rendbontás, esemény nem történt. A választási eredményekről annyit kívánok elmondani, hogy Oláh Kálmán 786 szavazatot kapott, így a polgármesteri tisztséget továbbra is ő fogja ellátni. Gratulálok neki és eredményes munkát kívánok. A k megválasztásáról annyit kívánok elmondani, hogy az alábbi személyek kerültek megválasztásra: Szikora Pál Ferenc 537 szavazatot Kesjár Jánosné 299 szavazatot Oláh Lajos Sándorné 356 szavazatot Nagy Zoltánné 416 szavazatot Mórocz Ildikó 424 szavazatot Csikós Gábor 491 szavazatot kapott. Gratulálok megválasztásukhoz, a továbbiakban sok sikert és kitartást kívánok a munkájukhoz. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm Radics Zénó Úrnak a tájékoztatását, folytatnánk az ülést a következő napirendi ponttal.

3 2. Napirendi pont: A Képviselő-testület tagjainak eskütétele Oláh Kálmán polgármester: Következik a -testület eskütétele, itt átadom a szót Radics Zénó HVB elnöknek Radics Zénó HVB elnök: Az önkormányzati esküjének szövegét a Mötv. tartalmazza. Felolvasnám és kérem, hogy mindenki egyenként, tisztán, érthetően mondja utánam. Radics Zénó HVB elnök: Köszönöm a közreműködést, kérem, hogy írják alá az okmányokat. Még egyszer köszönöm mindenkinek az aktív közreműködést és most a polgármester eskütétele következik. 3. Napirendi pont: A polgármester eskütétele Oláh Kálmán polgármester: Most a polgármester eskütétele következik, átadom a szót Radics Zénó HVB elnöknek. Radics Zénó HVB elnök: A polgármester a megválasztását követően tesz esküt a -testület előtt, majd aláírja az okmányt. Az eskü szövegét felolvasom, a polgármester tisztán, érthetően mondja utánam. Radics Zénó HVB elnök: Köszönöm a figyelmet. Kérem a polgármester urat, hogy az okmány aláírásához fáradjon ide és vegye át a megbízatását. Még egyszer köszönöm neki is az aktív közreműködést és további jó munkát kívánok mindenkinek. Radics Zénó elhagyja az üléstermet 4. Napirendi pont: Alpolgármester választása, eskütétele Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta, az alpolgármester a polgármester irányításával látja el feladatait. Korábban is egy alpolgármester volt megválasztva társadalmi megbízatásban, ettől nem térünk el most sem. Ami lényeges az alpolgármestert titkos szavazással választja meg a -testület. Javaslom a szavazatszámláló bizottságba megválasztani az alábbi személyeket: Nagy Zoltánné elnök, Csikós Gábor tag, Oláh Lajos Sándorné tag. Kérdés, hozzászólás, javaslat ezzel kapcsolatban van-e, amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze:

4 132/2014. (X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község önkormányzatának Képviselő-testülete megbízatásának időtartamára a titkos szavazások lebonyolítására szavazatszámláló bizottságot választ. A szavazatszámláló bizottság tagjai: 1. Nagy Zoltánné (elnök) 2. Csikós Gábor 3. Oláh Lajos Sándorné A szavazatszámláló bizottság ellátja megbízatásának ideje alatt a titkos szavazás lebonyolításával kapcsolatos teendőket. Határidő: azonnal és folyamatos Felelős: Szavazatszámláló bizottság elnöke Polgármesteri javaslat az alpolgármester személyére vonatkozóan: Oláh Kálmán polgármester: Javaslom Szikora Pál Ferenc urat alpolgármesternek megválasztani. dr. Lipták Péter jegyző: A titkos szavazáshoz kiosztom a szavazólapokat, a szavazáshoz a rendelkezésre álló urna el van helyezve. A szavazatokat kérem az urnába helyezni. Oláh Kálmán polgármester: A titkos szavazás idejére szünetet rendelek el. A titkos szavazásról külön jegyzőkönyv készül. 10 perc szünet Oláh Kálmán polgármester: A szünet után megállapítom, hogy a testület teljes létszámban jelen van, az ülés határozatképes. Átadom a szót a Szavazatszámláló Bizottság elnökének. Nagy Zoltánné elnök: A Képviselő-testület tagjainak szavazatai alapján ismeretem a szavazás eredményét. Érvénytelen szavazat nem volt. 7 igen szavazattal és 0 nem szavazattal, Szikora Pál Ferencet társadalmi megbízatású alpolgármesterré választja meg a -testület. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás van-e, amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze.

5 133/2014. (X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete a titkos szavazás eredményeként 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal Szikora Pál Ferenc t társadalmi megbízatású alpolgármesterré választotta. Határidő: azonnal és folyamatos, a legközelebbi önkormányzati k és polgármester választásáig, illetve ellenkező tartalmú döntésig. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Oláh Kálmán polgármester: Most az alpolgármester eskütétele következik, és kell egy határozatot hozni a díjazásával kapcsolatban is. Megkérem Szikora Pál Ferenc urat, hogy érthetően, tisztán mondja el utánam az eskü szövegét. Oláh Kálmán polgármester: Megkérem alpolgármester urat, hogy fáradjon ide és vegye át a megbízólevelét. A társadalmi megbízatású alpolgármester illetménye: Oláh Kálmán polgármester: tájékoztatom a Képviselő-testület tagjait, hogy Szikora Pál Alpolgármester Úr írásbeli nyilatkozatot juttatott el hozzám, melyben a tiszteletdíja teljes egészéről lemond. A Képviselő-testületnek jelen helyzetben nincs más feladata, mint a nyilatkozat szerint eljárni. Oláh Kálmán polgármester: Most pedig határozati javaslattal élnék az alpolgármester díjazását illetően. Felolvasom a javaslatot. Kérdés ezzel kapcsolatban van-e, amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 134/2014. (X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szikora Pál Ferenc társadalmi megbízatású alpolgármester részére tiszteletdíjat nem állapít meg, tekintettel az érintett írásbeli nyilatkozatára és figyelemmel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 80. (2) bekezdésére. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: azonnal 5. napirendi pont: Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester és dr. Lipták Péter jegyző Oláh Kálmán polgármester: Két módosító javaslattal szeretnék élni a rendelettervezettel kapcsolatban. Az egyik, hogy a testületi ülések tervezett időpontja a hónap második szerdai napja legyen, másodsorban, hogy a polgármester főállásban, nem pedig társadalmi megbízatásban látná el a teendőit.

6 Oláh Kálmán polgármester: Annyival kívánom talán még kiegészíteni az előterjesztést, hogy az elmúlt ciklusban 3 bizottságunk volt, ezeket javaslom összevonni, mert nem indokolt ennyi bizottság egyidejű működetése. Álláspontom szerint 2 bizottsággal kezdenénk el a munkát. Ügyrendi, Vagyonnyilatkozat-kezelő és Pénzügyi Bizottság, melynek elnöke Oláh Lajos Sándorné lenne, tagjai: Csikós Gábor és Mórocz Ildikó k. A másik bizottság az Oktatási, Egészségügyi és Szociális Bizottság lenne, melynek elnöke Kesjár Jánosné tagjai: Mórocz Ildikó, Nagy Zoltánné k, nem tagjai pedig: Szekeres Istvánné és Véróné Erzsiák Beáta lenne. Átadnám most a szót dr. Lipták Péter jegyző úrnak, egészítse ki. dr. Lipták Péter jegyző: A bizottságok megalakítására és tagjainak megválasztására a következő ülésen kerül majd sor. A szervezeti és Működési Szabályzat módosításával kapcsolatban annyit kívánok elmondani, hogy csupán a szükséges jogszabályi korrekciót hajtottam végre rajta. Az SZMSZ korábban a kormányhivatal szűrőjén átment, a törvényességi ellenőrzés tekintetében. Ez a -testület bibliája. Kérem, hogy mindenki tegye majd magáévá a benne foglaltakat. Oláh Kálmán polgármester: Kérdése, hozzászólása ezzel kapcsolatban valakinek van-e? Oláh Lajos Sándorné : jegyző úr említette, hogy az ülések a hónap II. hetének szerdai napjaira esnek, ez Nagy Zoltánné esetében problémát jelent, mivel neki ezen a napon képzésen kell megjelennie. Nem lehetne másik napra tenni az üléseket? dr. Lipták Péter jegyző: Akkor javaslom a szerdai nap helyett, a keddi napot kijelölni. Megkérdezem azért, hogy másnak nem okozna-e gondot a keddi nap? Mórocz Ildikó : Nekem a keddi nap jelent némi gondot, mert akkor nekem tanácsadásom van. Azonban, ha 3 óra után kezdődik az ülés, akkor meg tudom oldani. Oláh Kálmán polgármester: Akkor a hónap 2. hetének szerdai napja helyett, kerüljön be a hónap 3. hetének szerdai napja fordulat. Megkérdezem, hogy ez megfelel mindenkinek? Ugyanis tudjuk, hogy a pedagógus inknek is vannak elfoglaltságaik, és kötelezettségeik. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Egyetlen dolgot szeretnék még kérni, szeretném, ha az Oktatási, Egészségügyi és Szociális bizottság nevébe bekerülne az a szó is, hogy Sport. Korábban is benne volt, ragaszkodnék hozzá most is. dr. Lipták Péter jegyző: rendben van, nincs akadálya. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki egyetért, a fentiekkel kézfeltartással jelezze. alábbi rendeletet alkotta:

7 Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(X.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról 6. napirend: A rendelet a jegyzőkönyv 1 sz. melléklete. Egyebek Előterjesztő: Oláh Kálmán polgármester 1. pont: A polgármester illetményének és költségtérítésének meghatározása. Oláh Kálmán polgármester: Nem kívánok ennek a napirendnek a megvitatásában részt venni. Átadom a szót Szikora Pál Ferenc alpolgármester úrnak. Oláh Kálmán polgármester elhagyja az üléstermet Szikora Pál Ferenc alpolgármester: megkérném jegyző urat, hogy tájékoztassa a Képviselő-testületet a polgármesteri illetményt érintő fontosabb jogszabályi rendelkezésekről. dr. Lipták Péter jegyző: A főállású polgármester megbízatásának időtartamára havonta illetményre jogosult. Az illetmény összegét a helyettes államtitkár juttatásaiból vezethető le, melyről a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvényben rendelkezik. Az fő lakosságú település esetén a főállású polgármester illetménye ,- Forint 60 %-a, ami ,- Forint. A főállású polgármester havonta az illetményének 15 %-ában meghatározott költségtérítésre is jogosult, ez esetünkben ,- Forint. A polgármesteri illetmény mértékéről tehát törvény rendelkezik, attól eltérni érvényesen nem lehet. Ez lényegében egy technikai döntés, mivel a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Államkincstár ezt megköveteli tőlünk. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Ismertetem, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően Oláh Kálmán főállású polgármester havi illetménye bruttó ,- Ft, költségtérítése , Ft. Kérdés van-e ezzel kapcsolatban? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az 135/2014.(X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat -testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény (a továbbiakban: Mötv.) 71. (4) bekezdés c) pontja alapján Oláh Kálmán főállású polgármester havi illetményét október 12. napjától ,- Ft. Azaz:

8 négyszáznegyvennyolcezer-hétszázhuszonhat forintban, valamint az Mötv. 71. (6) bekezdése alapján a költségtérítését ,- forint, azaz hatvanhétezerháromszázkilenc forintban állapítja meg. Határidő: azonnal Felelős: dr. Lipták Péter jegyző Oláh Kálmán polgármester visszatért a terembe 2. pont: Delegálás Társulási Tanácsba Oláh Kálmán polgármester: Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulási Tanácsában Csanádapáca település jének személyét is meg kell választani. Már nem automatikusan a polgármester képviseli a Társulási Tanácsban települést, ezért a -testület döntése alapján kell delegáltat választani. Kérem a -testületet, hogy hozzon döntést a Társulási Tanácsba delegált személyről. Várom a javaslatokat! Csikós Gábor : Javaslom a polgármester úr Oláh Kálmán megválasztását. Oláh Lajos Sándorné : Egyetértek. Oláh Kálmán polgármester: Más javaslat? Megjegyzem még egy helyettes személyt is meg kell nevezni, akadályoztatásom esetére. Várom a javaslatokat! Oláh Lajos Sándorné : Mórocz Ildikó t javaslom helyettesként. Oláh Kálmán polgármester: Más javaslat? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A -testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az 136/2014.(X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község önkormányzat -testülete tekintettel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény 94. (2) bekezdésére Orosházi Kistérség Többcélú társulás Társulási Tanácsába tagként Oláh Kálmán polgármestert delegálja. A polgármester akadályoztatása esetén helyettesítését Mórocz Ildikó látja el. A Képviselő-testület megbízza a jegyzőt, hogy a döntést tartalmazó határozatot a Társulás részére haladéktalanul küldje meg. Felelős: dr. Lipták Péter jegyző Határidő: október 22.

9 3. pont: Javaslat a Csanádapáca II. sz. háziorvosi körzet, helyettesítéssel történő ellátására Oláh Kálmán polgármester: Az Országos Alapellátási Intézet december 01-től szerződést fog kötni az önkormányzattal, mivel Dr. Fodor Zsuzsanna szerződése október végén hatályát veszti. Az új doktornővel Dr. Körmöczy Ildikóval egy háromoldalú megállapodást kötünk, de sajnos a november hónapot még helyettesítéssel kell megoldanunk. Ezért a korábbi helyetteseket próbáltuk bevonni erre az időszakra. A helyettesítést november 3-tól november 30-ig, Dr. Gógucz Mónika Erzsébet és Dr. Nyerges Sándor háziorvosok látnák el. December elejétől már lesz a településen orvos és remélhetőleg az orvosi ellátás egyenesbe kerül. Kérdése, hozzászólása ezzel kapcsolatban van-e valakinek? Mórocz Ildikó : Kérdezni szeretnék. A gyerekekre vonatkozóan Dr. Pálmai Szilárddal van szerződésünk továbbra is? dr. Lipták Péter jegyző: Jelenleg tudomásom szerint igen. Amikor az új doktornő munkába áll akkor áttekintjük a szerződéses jogviszonyainkat és szükség szerint megkötjük a megfelelő szerződéseket. Mórocz Ildikó : Dr. Pálmai Szilárd neve helyettesként nem került fel? dr. Lipták Péter jegyző: Erre a kérdésre most inkább nem válaszolnék. Nagy Zoltánné : Az új doktornő a védőnői szolgálatnál elláthatja majd a feladatokat? dr. Lipták Péter jegyző: Véleményem szerint igen, de az ezzel kapcsolatos szakmai állásfoglalást még beszerzem az ÁNTSZ-től és/vagy az OALI-tól. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e még? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 137/2014. (X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert, hogy a tartósan betöltetlen háziorvosi körzet helyettesítéssel történő ellátása érdekében megbízási szerződést kössön Dr. Gógucz Mónika Erzsébet és Dr. Nyerges Sándor háziorvosokkal, a tól ig terjedő időszakra. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: pont Javaslat a október 29-i -testületi ülés elnapolására

10 Oláh Kálmán polgármester: A következő -testületi ülés a munkatervünk szerint október 29-re volt betervezve. Ettől eltérünk, mivel nincs sürgető téma. Kérdése, hozzászólása esetleg van-e valakinek? Amennyiben nincs, aki egyetért az elnapolással, kézfeltartással jelezze. A -testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az 138/2014.(X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca község önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a október 29-i -testületi ülést elnapolja. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: értelemszerűen 5. pont: Gábriel Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület kérelme Oláh Kálmán polgármester: Érkezett hozzám egy írásos kérelem a polgárőrségtől, melyet itt most kiosztok mindenkinek. A kérelemben az áll, hogy vásárolt az egyesület egy autót és szeretnék, ha a logójukban szerepelne Csanádapáca Község címere. Tudjuk, hogy a polgárőrök korábban saját autójukkal látták el a szolgálatot, de ez semmiképp sem volt kifizetődő, ezért most hozzájutottak egy szolgálati autóhoz. Szeretnék a címert feltüntetni ezen a járművön, de ennek a kérdésnek az eldöntése a -testület hatásköre. Várom a javaslatokat. Oláh Lajos Sándorné : Legyen rajta, engedjük meg nekik. Mórocz Ildikó : A polgárőrök ott vannak minden rendezvényen, mindenhol képviseltetik magukat. Nem látom akadályát annak, hogy ott legyen a címer az autójukon. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki egyetért, kézfeltartással jelezze. 139/2014. (X.22.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a Csanádapácai Gábriel Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület Csanádapáca község címerét feltüntetesse az egyesület szolgálati járművén. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: értelemszerűen Oláh Kálmán polgármester: Én az egyebekben nem kívánok többet elmondani. Megkérdezem, hogy van e valakinek bejelenteni valója?

11 dr. Lipták Péter jegyző: A k és a polgármester vagyonnyilatkozatának leadására adott 30 nap, ezek a jövő hét folyamán rendezésre kerülnek. Azonban van még egy dolog, amiről szólni kívánok. A felettes szervünk, a Békés Megyei Kormányhivatal decemberben egy képzést szervez, amelyen mindenkinek részt kell vennie. Ez a kormánymegbízott úr kérése. A későbbiekben írásban mindenkivel közölni fogom az időpontot és a részleteket. Oláh Kálmán polgármester: Ha nincs kérdés, akkor szeretném még egyszer megköszönni a szavazatokat. Igaz a részvételi arány alacsonyabb volt az átlagnál, de azt gondolom, hogy azt a munkát tudjuk folytatni, amit 2010-ben elkezdtünk. Köszönöm mindenkinek a megjelenést, a továbbiakban hasznos munkát és jó egészséget kívánok mindenkinek. Az ülést ezennel bezártnak tekintem. K.m.f... Oláh Kálmán Polgármester. dr. Lipták Péter Jegyző Jelen jegyzőkönyv 5 eredeti példányban készült.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 17/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én 11.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása 1 Községi Önkormányzat Nemeskér 7-1/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 27/2014.(X.23.) 28/2014.(X.23.) 29/2014.(X. 23.) 30/2014.(X.23.) 31/2014.(X.23.) 32/2014.(X. 23.) 33/2014.(X.

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198.

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Szám: Svh/79-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án (hétfőn)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 105-9/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a napirendi pontok tárgyalására tett javaslatot egyhangúlag elfogadta.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a napirendi pontok tárgyalására tett javaslatot egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 20-án megtartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János, Dr. Kárpáti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén. 10/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 22-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én órakor kezdődött rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én órakor kezdődött rendkívüli ülésén. 1 Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000 14/2013. Jegyzőkönyv Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 09-én 16.00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. október 22-én 16,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket.

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 KISBERZSENY Szám: 129-34/2014/Tv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én (kedd) 9,00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: D-20-11 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Oroszi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 17 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Ülés helye: Képviselő-testület

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez 161/2014.(X.21.) sz. önk.hat. 18/2014.(X.29.) önk.rend. 162/2014.(X.21.) sz. önk.hat. Napirendek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 22-én (péntek) délután 13 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 20-37 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről. Jelen voltak: Mlinkó

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme

JEGYZŐKÖNYV. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-i alakuló üléséről Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Hunyadfalva Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 54/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 16/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 16/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén. Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 6/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 138-8/2014/Np. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én (péntek) 14,00 órai kezdettel

Részletesebben

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta.

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta. Alakuló ülés Szabó Tibor korelnök: Köszönti az alakuló ülésen megjelenteket. Megállapítja a határozatképességet Ismerteti az ülés meghívó szerinti javasolt napirendjét. 1./ Választási Bizottság tájékoztatója

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

Gratulál a polgármesternek és a képviselő-testület tagjainak, részükre a megbízóleveleket átadja.

Gratulál a polgármesternek és a képviselő-testület tagjainak, részükre a megbízóleveleket átadja. 11. számú Jegyzőkönyv Készült a Balatonszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 19-én 14,00 órakor a Községháza dísztermében (Balatonszentgyörgy, Berzsenyi D. u. 91.) megtartott

Részletesebben

2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN

2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN JEGYZŐKÖNYV NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN MEGTARTOTT ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL Az ülés alkalmával a képviselő-testület az alábbi határozatokat fogadta el: 62/2014.

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. 14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 192-12/2014. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel,

Részletesebben

Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzata Képviselő-testületének alakuló ülésén 2014. október 22. napján 16.00 órakor, a Közösségi Ház Dísztermében

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 17-én (Péntek) 16:00 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. október 17. Határozat:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. Jegyzőkönyv Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Községháza Gilvánfa Az ülés ideje: 2014. október 22., 08.00 óra

Részletesebben

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Szám: V/105-23/2014. Készült: 2 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének Szám: 789-13/2017/K 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 11. napján megtartott rendkívüli testületi ülése 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 5/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 1/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testülete 2013. január 22-én

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2014. október 21-én 17 00 órai kezdettel megtartott alakuló képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Közösségi Ház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. 17/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: D/17-11 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 16-án 17 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Képviselő-testület hivatala 8482

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. 8/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. 8/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1-17/2014. szám J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaja Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 13-án (csütörtök) 14 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jelen

Részletesebben

/ sz. példány

/ sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 9395-28/2018. 2 sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. szeptember

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 16-án 16.30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Básti

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSE JEGYZŐKÖNYV Készült: Dozmat Község képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén Helye: Dozmati Faluház Jelen vannak: Horváth Ádám Csongor

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6. M E G H Í V Ó

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6.   M E G H Í V Ó Bucsa Község Önkormányzata 5527. Bucsa, Kossuth tér 6. E-mail: bucsa@bucsa.hu M E G H Í V Ó nyilvános alakuló ülését 2014. október 20-án (hétfőn) 15 00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 13 -án megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 13 -án megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 13 -án megtartott alakuló üléséről. Határozat száma Tárgy 73/2010.(X.13.) Szavazatszámláló bizottság létrehozása az alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 30/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 22-én megtartott. alakuló ülés jegyzőkönyvéhez

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 22-én megtartott. alakuló ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 22-én megtartott alakuló ülés jegyzőkönyvéhez 109/2014.(X.22.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 110/2014.(X.22.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. Jelen vannak: Csordás Julianna képviselı Harangozó Csaba képviselı Kaponya Sándor

Részletesebben

Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u /2014. Jegyzőkönyv

Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u /2014. Jegyzőkönyv Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u. 12. 21./2014. Jegyzőkönyv Készült: Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27-én 17.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykutas Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 21-én 18 órakor megtartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testülete ülésének helye: Faluház (Nagykutas,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 28/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november

Részletesebben

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián.

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. október 21-én 9 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Képviselő-testület 2014. október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 104. 114. (X. 16.) számú határozatokat 9. számú rendelet 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én, órakor megtartott alakuló ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én, órakor megtartott alakuló ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 27-én, 18.00 órakor megtartott alakuló ülésének jegyzőkönyve 140/2014. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítő elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-12/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V VAJSZLÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 7838 VAJSZLÓ, SZÉCHENYI U. 13. 73/485-141. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vajszló Nagyközség Önkormányzata testületének 2013. március 14-én 17 00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND. 4. Alpolgármester megválasztása, eskütétele, tiszteletdíjának megállapítása Előadó: polgármester. jegyző

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND. 4. Alpolgármester megválasztása, eskütétele, tiszteletdíjának megállapítása Előadó: polgármester. jegyző JEGYZŐKÖNYV Száma: 17-90962-1/2014 Készült: Tard Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.október 27.- én 17 órai kezdettel az Önkormányzati Hivatal Házasságkötő termében megtartott alakuló testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 12-én (kedd) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. október 31-én megtartott alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. 15/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 21-én megtartott Alakuló ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 21-én megtartott Alakuló ülésének jegyzőkönyvéből. Tét Város Önkormányzat -testületének Alakuló ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: Tét Város Önkormányzat -testületének 138/2014.

Részletesebben

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről.

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Szám: 1/1337-2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. október 22-én 17.00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Ambrus Tibor polgármester, Balogh

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. 2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: A községháza díszterme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. 7/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános, alakuló üléséről.

Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános, alakuló üléséről. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 24-20/2014/Iszk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Kardoskút Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 106/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről:

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről: ! 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 3.-án a Községházán 13 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Antalné

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

1.) napirend A Választási Bizottság elnökének tájékoztatója a választás eredményéről Ea.: Kovács Tamásné a HVB elnöke

1.) napirend A Választási Bizottság elnökének tájékoztatója a választás eredményéről Ea.: Kovács Tamásné a HVB elnöke J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Vámoscsalád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 22-én 19 órakor a Vámoscsaládi Kultúrház klubhelyiségében megtartott ünnepélyes alakuló üléséről. Jelen

Részletesebben

Vámosszabadi Község Önkormányzat. Jegyzőkönyv. Készült: Vámosszabadi Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Vámosszabadi Község Önkormányzat. Jegyzőkönyv. Készült: Vámosszabadi Község Önkormányzat Képviselő-testületének Vámosszabadi Község Önkormányzat Jegyzőkönyv Készült: Vámosszabadi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27-én (hétfő) 18.00 órakor tartott alakuló üléséről Az ülés helye: Vámosszabadi

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ö T E R J E S Z T É S. A polgármester megnyitja az alakuló ülést és átadja a szót a Helyi Választási Bizottság elnökének.

E L Ö T E R J E S Z T É S. A polgármester megnyitja az alakuló ülést és átadja a szót a Helyi Választási Bizottság elnökének. E L Ö T E R J E S Z T É S Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 27. napján tartandó alakuló ülésére (az előterjesztés egyben forgatókönyv is) A polgármester megnyitja az alakuló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért u. 31 13/2012 sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Önkormányzat képviselő testületének 2012. május 10.-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2014. október 21-én 16,30 órakor tartott alakuló üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2014. október 21-én 16,30 órakor tartott alakuló üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2014. október 21-én 16,30 órakor tartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Kistolmács Jelen vannak: Birkás Zoltán polgármester,

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-10/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. október 11-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

1./ Helyi Választási Bizottság tájékoztatója a választás eredményéről Előadó: Eisenberger Nóra HVB elnök

1./ Helyi Választási Bizottság tájékoztatója a választás eredményéről Előadó: Eisenberger Nóra HVB elnök Jegyzőkönyv Készült: 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Művelődési Ház, Alattyán Jelen vannak: Koczkás Gábor Budai Gábor Bárkányi Adrienn Ferencsik Gyula Józsáné Kovács Mónika

Részletesebben

/2014. ikt.sz. 1/2014.

/2014. ikt.sz. 1/2014. Füzesgyarmati Roma Nemzetiségi Önkormányzat K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Tel: 66/491-058, fax: 66/491-361. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 20-án 14,00 órakor a művelődési ház nagytermében megtartott képviselő-testület alakuló üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Tisztelettel köszöntöm a

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/ BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 24-én megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27-én (hétfőn) 18.00 órai kezdettel tartott a l a k u l ó üléséről. Az ülés helye: Révfülöp Általános

Részletesebben