BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: november 29.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: 2007. november 29."

Átírás

1 Verziószám: 1.0(HU) 1 oldal. BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: november A készítmény neve: Gyártó cég neve: Tremco illbruck s.r.o. cím: Uvalska 737/ Prága 10, Cseh Köztársaság Tel.: Fax: Forgalmazó cég neve: Orbay Kft. cím: 1108 Budapest, Gyömrői út 140. tel/fax.: (+36-1) Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: Fax: Díjmentesen hívható: Veszélyesség szerinti besorolás: Xi, irritatív F tűzveszélyes Veszélyszimbólum: András kereszt, F-nek megfelelő piktogram A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok: R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást R67 Gőzök álmosságot vagy szédülést nak. 2. Veszélyes anyag tartalom: CAS EINECS Megnevezés % Veszélyjel R- mondat szám szám etilacetát Xi, F nafta, F,Xn,N / hidrogénezett, könnyű n-hexán <1,0% Xn, F, N /20-51/ Elsősegélynyújtás Belégzést követően: vigyük a sérültet friss levegőre, panasz, rosszullét esetén orvossal konzultáljunk. Bőrre jutáskor: töröljük le a bőrt, majd mossuk le a bőrt bő meleg szappanos folyóvízzel. Ismételjük meg többször a műveletet, amíg a szennyeződés nem szűnik meg. Panasz vagy irritatív tünetek jelentkezése-kor forduljunk szakorvoshoz. Szembe jutás esetén: Öblítsük ki a szemet - legalább percen át - bő folyóvízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó egyidejű mozgatása mellett. Forduljunk szakorvoshoz. Lenyelés esetén: Hánytatás tilos. A szájüreget öblítsük vízzel, és a sérülttel itassunk vizet. Mutassuk meg a címkét az orvosnak.

2 Verziószám: 1.0(HU) 2 oldal. 5. Tűzveszélyesség 5.1. Tűzoltás: Tűzoltáshoz habot, CO2-t, poroltót, vízpermetet kell használni. Nagyobb tűz vízpermettel vagy alkoholálló habbal oltható. A veszélyeztetett helyen lévő flakonokat vízzel hűteni kell, és lehetőleg el kell távolítani a veszélyzónából. Tűz esetén CO x -ek, egyéb mérgező bomlástermékek keletkeznek. A keletkező gázokat nem szabad belélegezni Tűzoltáskor a teljes testfelületet védő, antisztatikus anyagból készült ruházat, védőkesztyű, védőlábbeli, a szemet és az arcfelület védelmét biztosító, a veszélyes bomlástermékek ellen is hatásos védelmet nyújtó izolációs légzésvédő használata kötelező A tűzoltás során visszamaradó égéstermékek és oltóvíz megsemmisítéséről az előírásoknak megfelelően gondoskodni kell. 6. Óvintézkedés baleset esetén 6.1. Személyi védelem Megfelelő szellőztetést biztosítani. Minden gyújtóforrást meg kell szüntetni. A veszélyeztetett munkatérben csak a mentésben részt vevő, kijelölt személyek tartózkodhatnak. Védőruha, védőkesztyű, védőlábbeli, védőszemüveg használata szükséges. Veszélyes bomlástermékek keletkezésének lehetősége esetén a légzésvédelem biztosítása is kötelező Kiömlés esetén A kiömlött anyagot papírtörlővel vagy száraz textíliával kell feltörölni. Megsemmisítés: hatósági előírások szerint. Vizekbe, közcsatornába történő bejutás esetén a területileg illetékes hatóságok és üzemeltetők értesítendők Környezetvédelem A készítményt élővízbe, talajba és közcsatornába juttatni nem szabad. 7. Kezelés és tárolás Kezelés: Csak megfelelően szellőztetett helyen alkalmazható. A flakonokat szorosan lezárva kell tartani. A készítmény gőzének belégzését, bőrre és szembe jutását kerülni kell. Használata során a 8. pontban előírt egyéni védőeszközöket viselni kell, az ipari és személyi higiénés előírásokat be kell tartani. A használat közben enni, inni nem szabad. Gyújtóforrástól távol tartandó, tilos a dohányzás! Tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, nyílt lángtól, napsugárzástól, gyújtóforrástól, sugárzó hőtől védve, élelmiszerektől elkülönítetten tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó. 8. Az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételei 8.1. Műszaki intézkedések A ragasztó felhasználása folyamatos szellőztetés biztosítása mellett történjen Munkahelyi levegőben megengedett határérték: A munkahelyi légtérben biztosítani kell a megengedett határértékek betartását: etilacetát ÁK-érték: 1400 mg/m 3 CK-érték: 1400 mg/m 3 n-hexán ÁK - érték: 180 mg/m 3 CK - érték: 720 mg/m 3 A légtérszennyezettség koncentrációját levegőmérésekkel kell ellenőrizni. Biológiai exp. mutató Mintavétel ideje Megengedhető határérték n-hexán 2,5-hexán-dion műszak után 3,5 mg/g kreatinin

3 Verziószám: 1.0(HU) 3 oldal. 3,5 mikromol/mmol kreatinin 8.3. Egyéni védelem Testfelület: felhasználásához védőkesztyű, szembe jutás veszélye esetén védőszemüveg viselése szükséges. Légzésvédelem: rendeltetésszerű felhasználás esetén légzésvédelem biztosítása nem szükséges. Elégtelen hatásfokú szellőzés mellett történő munkavégzéskor, nagyobb mennyiség alkalmazásakor a légzésvédelem is indokolt Egyéb Óvatos munkavégzéssel kerülni kell a készítmény kiömlését, szembe, bőrre való jutását, az esetleg keletkező gőz/bomlástermék belégzését. A munkavégzés szüneteiben és a munka befejezésekor folyóvizes, szappanos tisztálkodás szükséges.a készítménnyel való munkavégzés során a foglalkozási expozíció ellenőrzése, illetve kockázatbecslés szükséges. 9. Fizikai-kémiai jellemzők: - Fizikai állapot: - halmazállapot: folyadék - szín: szilárd - szag: oldószer - forráspont: 77 C - lobbanáspont: -15 C - gyulladási hőmérséklet:>200 C - robbanásveszély: alsó 0,6 tf%, felső 11,5 tf% - sűrűség (20 C-on): 0,93 g/cm 3 - oldhatóság: részlegesen oldódik -dinamikus viszkozitás (20 C-on): 4700 mpas 10. Stabilitás és reakciókészség Rendeltetésszerű alkalmazás és tárolás során veszélyes reakciók nincsenek. Kerülendő anyagok: oxidálószerekkel, savakkal reakcióba lép. Veszélyes reakciók: nem ismertek. Hőbomlás vagy tűz esetén CO x, -ek keletkeznek. Kerülendő körülmények: forró felület, magas hőmérséklet. 11. Toxikológiai információk A ragasztó néhány másodperc alatt a bőrre és szemre ragad. Akut toxicitás Primér irritációs hatás: Ismétel vagy hosszantartó expozíciója bőrirritációt. Szemirritációs hatás: szemizgató hatású. Kiegészítő toxikológiai információk: Gőzeinek belégzése szédülést, álmosságot. 12. Ökotoxikológiai adatok: Víztoxicitás: Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást A készítményt élővízbe, vízfolyásokba és a talajba juttatni nem szabad.

4 Verziószám: 1.0(HU) 4 oldal. 13. Hulladékkezelés, ártalmatlanítás A termék maradékainak és göngyölegeinek kezelésére a 98/2001.(VI.15.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Továbbiakban lásd a 6.2. és a 6.3. pont alatt leírtakat. EWC kódszám: (szerves oldószereket vagy más veszélyes anyagokat tartalmazó ragasztók, tömítőanyagok hulladékai) 14. Szállításra vonatkozó előírások A termék a veszélyes áruk nemzetközi szállítását szabályozó egyezmények alapján a gyártó szerint jelölésköteles. ADR/RID osztály: 3. gyúlékony, folyékony anyag. Kemler szám: 33 Csomagolási csoport: III Veszélycímke: 3 Megnevezés: ragasztók IMDG osztály: 3. Címke: 3 Csomagolási csoport: II (III ha a csomagolás < 30l) EMS: F-E, S-D Tengerszennyezés: Pontos technikai megnevezés: ragasztók ICAO/IATA osztály: 3. Címke: 3 Csomagolási csoport: II (III ha a csomagolás < 30l) Pontos technikai megnevezés: ragasztók 15. Szabályozási információk Címke: Xi, irritatív, F tűzveszélyes A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok: R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást R67 Gőzök álmosságot vagy szédülést nak. A veszélyes anyagok biztonságos használatára utaló S mondatok: S9 Az edényzet jól szellőztethető helyen tartandó S16 Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni. S29 Csatornába engedni nem szabad S33 A sztatikus feltöltődés ellen védekezni kell S51 Csak jól szellőztetett helyen használható S61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni/biztonsági adatlap A termékkel végzett tevékenységgel kapcsolatban a következő jogszabályi előírások, szabványok, közlemények vagy tájékoztatók különösen fontosak: Veszélyes anyagok:

5 Verziószám: 1.0(HU) 5 oldal évi XXV. törvény a kémiai biztonságról és vonatkozó rendeletei, 26/2007. (VI.7.) EüM, és a 33/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000. (XII. 27) EüM rendelet 1907/2006. EK rendelet Munkavédelem: A évi XI. törvénnyel módosított évi XCIII. törvény a munkavédelemről és az ehhez kapcsolódó miniszteri rendeletek Munkahelyi levegőben megengedhető határértékek: 25/2000. (IX.30) EüM-SZCSM együttes rendelet a munkahelyek kémiai biztonságáról Hulladékok: 98/2001.(VI.15.) Korm. rendelet, 16/2001.(VII.18.)KöM rendelet 16. Egyéb előírások A termék alkalmazása előtt a használati utasítást figyelmesen el kell olvasni. 2. pontban felsorolt R-mondatok: R38 Bőrizgató hatású R48/20 Hosszabb időn át belélegezve ártalmas: súlyos egészségkárosodást R51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást R52 Ártalmas a vízi szervezetekre R62 A fertilitásra (fogamzóképességre vagy nemzőképességre) ártalmas lehet R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást R66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését ja R67 Gőzök álmosságot vagy szédülést nak Ez a biztonsági adatlap a gyártó által február 1-én felülvizsgált biztonsági adatlap alapján készült és meggyőződésünk szerint az abban foglalt adattartalomnak megfelelő mértékig megfelel a kémiai biztonságról szóló évi XXV. törvénynek illetve ennek végrehajtásáról rendelkező 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és módosításai előírásainak. A biztonsági adatlapban foglalt információk, adatok és ajánlások ismereteink és tájékozottságunk legjaván alapszanak és azokat a kiadás időpontjában pontosnak, helytállónak ismerjük, illetve hisszük.

H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu

H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: Geocel alga és moszatölőszer Gyártó cég neve: Geocel

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.1 (HU) 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: - Grill- és sütő tisztító (Concentryl Active

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyarországi Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) éjjel-nappal hívható száma: 06-80- 201-199

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyarországi Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) éjjel-nappal hívható száma: 06-80- 201-199 1/6 A kiállításának kelte: 2001. 03. 12. Aktualizálás kelte: 2005. 08. 02. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Línea HS 2000 útjelző festék sárga Gyártó cég neve/forgalmazó cég neve: Chemimark Kft.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 10, 37, 51/53, 65, 66, R67 64742-82-1 265-185-4 nafta (petróleum) <1 Xn, N hidroszulfurizált, nehéz 10, 51/53, 65, 66, R67

BIZTONSÁGI ADATLAP. 10, 37, 51/53, 65, 66, R67 64742-82-1 265-185-4 nafta (petróleum) <1 Xn, N hidroszulfurizált, nehéz 10, 51/53, 65, 66, R67 1. oldal A kiállítás kelte: 2008. április 21. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Carsystem KS-2100 fehér/világos-tömítı Gyártó cég neve:

Részletesebben

1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP

1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP 1/4 A kiállítás kelte: 2005. augusztus 2. 1. A készítmény neve: Fleckenteufel ragasztó +rágógumi eltávolító Gyártó cég neve: delta pronatura Cím: Hans-Böckler Str. 5., D-63263 Neu-Isenburg

Részletesebben

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455 BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Csónaklakk Gyártó cég neve Trilak

Részletesebben

VPS Tray Adhesive 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: VPS Tray Adhesive

VPS Tray Adhesive 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: VPS Tray Adhesive 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 07. 18. Dokumentum szám: 17-9416-3 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: VPS Tray

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.3 (HU) 1 oldal CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Adatlapszám: 218A-5 Felhasználási

Részletesebben

TRINÁT magasfényű zománcfesték

TRINÁT magasfényű zománcfesték BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-11-28 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Zománcfesték Gyártó cég neve

Részletesebben

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 09. 20. Dokumentum szám: 18-9027-6 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: 3M(TM)Espe(TM)

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ 1069 Budapest, Nagyvárad tér 2.)

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ 1069 Budapest, Nagyvárad tér 2.) BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 A kiállítás kelte: 2002. március 10. Utolsó felülvizsgálat időpontja: 2007. szeptember 17. 1. A készítmény neve: Motorolaj adalék Cikkszám: 705/706 Gyártó cég neve: Kleen-Flo Tumbler

Részletesebben

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38 A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 07. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: EPAMIN CINKPOROS

Részletesebben

Verziószám: 1.0(HU) 1.oldal Foam Filter Oil BIZTONSÁGI ADATLAP

Verziószám: 1.0(HU) 1.oldal Foam Filter Oil BIZTONSÁGI ADATLAP 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: - bevonóanyag Cikkszám: 800002471 Gyártó cég neve: Fuchs Lubricants (UK) PLC. Cím: New Century Street Hanley, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5HU, Egyesült

Részletesebben

2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA Besorolás a gyártó, az EU, a 44/2000.(XII. 27.) EüM rendelet szerint: Veszélyjel: F Xn

2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA Besorolás a gyártó, az EU, a 44/2000.(XII. 27.) EüM rendelet szerint: Veszélyjel: F Xn 1/6 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Kiállítás kelte: 2006. 10. 01. Aktualizálás kelte: 2012. 08. 01. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: Észter hígító Kiszerelés:

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.4(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

3M (TM)ESPE (TM)ADPER(TM)Single Bond Adhesive 3M HUNGÁRIA Kft. 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M (TM)ESPE (TM)ADPER(TM)Single Bond Adhesive 3M HUNGÁRIA Kft. 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2005.02.13. Dokumentum szám: 18-3854-9 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 3M (TM)ESPE (TM)ADPER(TM)Egy komponensű fogászati ragasztó 3M

Részletesebben

30601 Polyether Adhesive -17ML Bottle (NA) 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 30601 Polyether Adhesive -17ML Bottle (NA)

30601 Polyether Adhesive -17ML Bottle (NA) 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 30601 Polyether Adhesive -17ML Bottle (NA) 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 Dokumentum-szám: 16-4015-0 A kiállításának kelte: 2007.03.20. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 30601 Polyether Adhesive -17ML Bottle (NA) Fogászati poliéter ragasztó Gyártó

Részletesebben

Verziószám: 1.0 (HU) F-450 (URKI-SYSTEM) alapozó Nyomtatás idıpontja:2007.09.25. 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP

Verziószám: 1.0 (HU) F-450 (URKI-SYSTEM) alapozó Nyomtatás idıpontja:2007.09.25. 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal A kiállítás kelte: 2007. április 20. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: F-450 (URKI-SYSTEM) ólom-kromát mentes Termék kód: 39100000000 Gyártó cég neve: Bernardo Ecenarro, S.A. cím: Pol.

Részletesebben

WÜRTH SZERELÉSTECHNIKA KFT BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10.

WÜRTH SZERELÉSTECHNIKA KFT BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10. BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: Féktisztító új (Würth-Bremsenreiniger neu 500 ml) Cikkszám: 890

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: 2011. október.

1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: 2011. október. 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2011. október. 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény azonosítása: WD-40 aeroszol A készítmény használata: univerzális kenőanyag Gyártó: Den

Részletesebben

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2006.05. 25. Dokumentum szám: 05-7376-5 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.2 (HU) 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Anyagszám: 155 Felhasználási terület: felületfertőtlenítő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2007. október 26.

BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2007. október 26. 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2007. október 26. 1. A készítmény neve: CS SOFT Alkalmazási terület: töltıkitt Gyártó cég neve: Vosschemie GmbH. cím: Esinger Steinweg 50 D-25436 Uetersen

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): 1.2.

Részletesebben

Adper Single Bond 2 70201036764 Fogászati ragasztó 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP

Adper Single Bond 2 70201036764 Fogászati ragasztó 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP Adper Single Bond 2 70201036764 Fogászati ragasztó 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2004.08.28. Dokumentum szám: 18-9027-6 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Adper Single Bond 2 70201036764

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.2(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kiállítás dátuma: 2009.06.30. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: A-008 Felhasználási terület: Vegyi anyag építkezéshez,

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: RUBBERCLEAN

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: RUBBERCLEAN 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Cikkszám: 2203523 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011.01.24. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: RENOVA kádfelújító

Részletesebben

Felülvizsgálat kelte: 2008-10-10 a 2007.06.11.-én készült angol 1/8 nyelvű gyártói adatlap alapján

Felülvizsgálat kelte: 2008-10-10 a 2007.06.11.-én készült angol 1/8 nyelvű gyártói adatlap alapján Felülvizsgálat kelte: 2008-10-10 a 2007.06.11.-én készült angol 1/8 nyelvű gyártói adatlap alapján BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY, A GYÁRTÓ, A FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA 1.1. A készítmény neve: BODY HEAT

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1/7oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2004. 06. 05. Aktualizálás kelte: 2010. 04. 20. Módosítás: 2012.06.27. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény

Részletesebben

A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint

A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: Dunaplaszt Cellfix

Részletesebben

Dulux Grunt ICI Paints Hungary Kft. 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP

Dulux Grunt ICI Paints Hungary Kft. 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP ICI Paints Hungary Kft. 1/4 A kiállításának kelte: 2006. 01.19. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Dulux Grunt Vizes mélyalapozó festék Gyártó cég neve:polifarb-pilawa S.A. 08-440 Pilawa ul.przemyslowa

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

ALL ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓSZER

ALL ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓSZER BIZTONSÁGI ADATLAP 1/3 A kiállítás kelte: 2001. április 20. 1. A készítmény neve: ARMOR ALL ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓSZER Termékleírás: műanyag, gumi, vinil, kikészített bőr és réteges fa egyszerű és biztonságos

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 1. A készítmény éa a vállalkozás azonosítása Kereskedelmi név: Felhasználás: VALMOR Biztonságos padló- és jelölőfesték Kül- és

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: BLEACH

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: BLEACH 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Cikkszám: 8100699 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2008.11.14. Aktualizálás kelte: 2013.05.23. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2009-07-30 Módosítás kelte: 2010-02-19. Gyártó cég neve PPG DECO POLSKA SP. Z O. O. ul. Kwidzynska 8, 51-416 Wroclaw

Kiállítás kelte: 2009-07-30 Módosítás kelte: 2010-02-19. Gyártó cég neve PPG DECO POLSKA SP. Z O. O. ul. Kwidzynska 8, 51-416 Wroclaw BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2009-07-30 Módosítás kelte: 2010-02-19 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása UNIVERZÁLIS SZÍNEZŐPASZTA A készítmény felhasználása: színezőpaszta

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.0(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Relevánsan azonosított

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5 (HU) 1/7 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Termék neve: SCHWEGO SOFT 8117 Előző változat kelte: 2002. 09. 24. 1/5 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Termék neve: SCHWEGO SOFT 8117 Előző változat kelte: 2002. 09. 24. 1/5 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05. 1/5 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05. 1. A készítmény neve: SCHWEGO SOFT 8117 (8117) nedvesítővíz-adalék Gyártó cég neve: Bernd Schwegmann GmbH & Co. KG Címe: Wernher-von-Braun Strasse 14. D-53501 Grafschaft-Gelsdorf

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján A kiállítás kelte: 2009. január 21. A felülvizsgálat kelte: 2010. április 9. Verzió: 2. 1. A készítmény és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Termék neve: SCHWEGO START 8182 Előző változat kelte: 2002. 12. 19. 1/6 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Termék neve: SCHWEGO START 8182 Előző változat kelte: 2002. 12. 19. 1/6 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05. 1/6 Aktualizálás kelte: 2006. 05. 05. 1. A készítmény neve: SCHWEGO START 8182 (8182) festékfrissítő és a gépindulást könnyítő szer Gyártó cég neve: Bernd Schwegmann GmbH & Co. KG Címe: Wernher-von-Braun

Részletesebben

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7. oldal A magyar változat kiállításának kelte: 2004. 06. 05. Aktualizálás kelte: 2007. 02. 12. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: (Gyorshatású felületfertőtlenítő szer) Gyártó cég neve: GmbH Postfach

Részletesebben

BODY LP PLUS SOFT POLYESTER FILLER 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

BODY LP PLUS SOFT POLYESTER FILLER 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2010.06.14. Aktualizálás kelte: 2012. 11.27. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH 1. Az anyag/ készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: PRIME SOURCE Vízkőoldó koncentrátum

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: DEGREASER 2000

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: DEGREASER 2000 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: DEGREASER 2000 Cikkszám: 2201799 1.2.

Részletesebben

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-28. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-28. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455 BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-28 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Olajfesték Gyártó cég neve Trilak

Részletesebben

- 1907/2006( XII.18) EK ISO

- 1907/2006( XII.18) EK ISO Biztonsági Adatlap - 1907/2006( XII.18) EK ISO 11014-1 szerint Oldal: 1/7 Revízió:2 Pattex Palma Lemosó és Hígító Revízió dátuma: 2008-10-01 Kiadás dátuma: 2008-10-01 1. A készítmény neve Pattex Palma

Részletesebben

1.1 Felhasználása: Besűrűsödött Palmatex, Palmafix hígítására, valamint a ragasztós szerszámok tisztítására.

1.1 Felhasználása: Besűrűsödött Palmatex, Palmafix hígítására, valamint a ragasztós szerszámok tisztítására. Biztonsági Adatlap a 44/2000 (XII.27) EüM rendelet alapján Oldal: 1/5 Revízió:1 Palma Lemosó és Hígító Revízió dátuma: 2004. 06. 14. Kiadás dátuma: 004. 06. 14. 1. A készítmény neve Palma Lemosó és Hígító

Részletesebben

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838 1/6. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2004. 06. 05. Aktualizálás kelte: 2007. 02. 12. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: (Alkoholos gyorsfertőtlenítő törlőkendő) Gyártó cég neve: GmbH

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján A kiállítás kelte: 2008. március 20. *1. A készítmény és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján A kiállítás kelte: 2008. április 17. *1. A készítmény és

Részletesebben

Piktor-Depo Kft. TEKNOZINC SS cinkpor paszta 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

Piktor-Depo Kft. TEKNOZINC SS cinkpor paszta 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP TEKNOZINC SS cinkpor paszta 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiadás dátuma: 2008-12-05 1. KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A KÉSZÍTMÉNY NEVE: TEKNOZINC SS cinkpor paszta Felhasználás: Időjárásnak kitett vagy

Részletesebben

Nyomtatás kelte:2008.07.11. 1907/2006/EK szerint Átdolgozva: 2008..07.11 Készült: 2009. 09. 11 THINNER FOR PLASTI DIP Termék szám:19 1/6

Nyomtatás kelte:2008.07.11. 1907/2006/EK szerint Átdolgozva: 2008..07.11 Készült: 2009. 09. 11 THINNER FOR PLASTI DIP Termék szám:19 1/6 Termék szám:19 1/6 1.AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 A készítmény neve: F-740 A készítmény felhasználása: a Plasti Dip termékek hígítója 1.2 Gyártó/vállalkozó cég neve, címe: Plasti

Részletesebben

Piktor-Depo Kft. Woodex Wood oil (Woodex Faolaj Faanyagvédő szer) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

Piktor-Depo Kft. Woodex Wood oil (Woodex Faolaj Faanyagvédő szer) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Woodex Wood oil (Woodex Faolaj Faanyagvédő szer) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiadás dátuma: 2008-12-05 1. KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Woodex Wood Oil (Woodex Faolaj Faanyagvédő

Részletesebben

FONTECRYL 10 BIZTONSÁGI ADATLAP

FONTECRYL 10 BIZTONSÁGI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7 A magyar változat kiállításának kelte: 2009.08.11. Aktualizálás kelte: 2013. 03.16. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (terméknév):

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék: 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.04. Aktualizálás kelte: 2012.11.13. (2. változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. TIKKURILA Dátum: 2003. 05. 22. BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. A TERMÉK MEGHATÁROZÁSA / ÉS GYÁRTÓJA 1.1 A termékre vonatkozó információ A termék neve: 1.2 A gyártóra

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Pattex Palmafix Burkolatragasztó oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 398743 Felülvizsgálat ideje: 19.05.2010 Nyomtatás ideje: 17.06.2010

Részletesebben

3M TM Espe TM Silorane Adhesive Primer 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M TM Espe TM Silorane Adhesive Primer 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 09. 25. Dokumentum szám: 23-1411-0 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: 3M TM Espe

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC szerint: Veszélyes keverék

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC szerint: Veszélyes keverék 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2009.03.19. Aktualizálás kelte: 2013.03.16. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (terméknév):

Részletesebben

- 1907/2006( XII.18) EK ISO

- 1907/2006( XII.18) EK ISO Biztonsági Adatlap - 1907/2006( XII.18) EK ISO 11014-1 szerint Oldal: 1/5 Revízió: 1 Palmafix Habragasztó Revízió dátuma: 2008-11-14 Kiadás dátuma: 2008-11-14 1. A készítmény neve Palmafix Habragasztó

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2007. szeptember 20. Felülvizsgálat időpontja: - BIZTONSÁGI ADATLAP

Elkészítés időpontja: 2007. szeptember 20. Felülvizsgálat időpontja: - BIZTONSÁGI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Felhasználás: a Policolor hőszigetelő rendszer zárórétegeként, vagy alapvakolt felületek bevonására alkalmazható. 1.2.

Részletesebben

1.1 A készítmény neve: PLASTI DIP Spray (minden szín)

1.1 A készítmény neve: PLASTI DIP Spray (minden szín) Termék szám:18 1/6 1.Az anyag/készítmény és vállalkozás azonosítása 1.1 A készítmény neve: A készítmény felhasználása: Multifunkcionális gumibevonat. Fémre, fára, üvegre, gumira, betonra, műanyagra, kötélre,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása verziószám: 5.0 - HU 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP k é s z ü l t a 1 9 0 7 / 2 0 0 6 / E K é s 4 5 3 / 2 0 1 0 / E U r e n d e l e t e k n e k m e g f e l e l ő e n 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Besorolás az EU és a 44/2000.(XII.27.) EüM. rendelet és a gyártó szerint: Xi

BIZTONSÁGI ADATLAP. Besorolás az EU és a 44/2000.(XII.27.) EüM. rendelet és a gyártó szerint: Xi BIZTONSÁGI ADATLAP 0987 130 1/6 Kiállítás kelte: 2003.10.25. Aktualizálás: 2007.05.13. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Forrasztó paszta Cikkszám:

Részletesebben

MSDS Töltést elősegítő folyadék 1/5 Verzió: 1.0 HU Készült: 2009. 01. 21. Utolsó nyomtatás: 2009. 01. 27. BIZTONSÁGI ADATLAP

MSDS Töltést elősegítő folyadék 1/5 Verzió: 1.0 HU Készült: 2009. 01. 21. Utolsó nyomtatás: 2009. 01. 27. BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS Töltést elősegítő folyadék 1/5 Verzió: 1.0 HU BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK rendeletnek megfelelő en 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Töltést elősegítő folyadék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: TEMALAC AB 50

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: TEMALAC AB 50 TEMALAC AB 50 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: TEMALAC AB 50 Termékkód: B2139062 baza TCL B2139065 baza TAL Felhasználás: festék Gyártó cég

Részletesebben

10-20- 36/37/38-51/53 Mezitilén 108-67-8 203-604-4-0,1-0,25 N, Xi 10-37-51/53 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kénmentesített nehéz. 1 / 7.

10-20- 36/37/38-51/53 Mezitilén 108-67-8 203-604-4-0,1-0,25 N, Xi 10-37-51/53 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kénmentesített nehéz. 1 / 7. B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék kód: 1817 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe: festék fémfelületre.

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.0(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Relevánsan azonosított

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.0(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EK, 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Relevánsan azonosított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: ipari felhasználás Gyártó, Az anyag beszerzése

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Pritt Fluid Hibajavító oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 43355 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2008 Nyomtatás ideje: 09.12.2008 1. Anyag/készítmény

Részletesebben

BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiadás dátuma: 2008-12-05 1. KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A KÉSZÍTMÉNY NEVE: BIOkleen Töhrynpoisto grafitti eltávolítószer Felhasználás:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fertix fehérítőszer citrom illattal

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fertix fehérítőszer citrom illattal Fertix 1/6 Verziószám: 2 BIZTONSÁGI ADATLAP veszélyes készítményhez 1. A készítmény azonosítása Fertix fehérítőszer citrom illattal A készítmény neve: Fertix fehérítőszer Felhasználási terület: tisztítás,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint Verziószám: 1.3 (HU) Oldal 1 / 5 BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK és a 453/2010/EU rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: (Becksteine

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 44/2000 (XII.27.) EüM, a 33/2004 (IV.26.) ESZCSM, a 26/2007 (VI. 7.) EüM, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján A kiállítás kelte: 2007. november 14. *1. A készítmény és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 64742-48-9 265-150-3-10-25 Xn 10-65-66 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kezelt nehéz*

BIZTONSÁGI ADATLAP. 64742-48-9 265-150-3-10-25 Xn 10-65-66 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kezelt nehéz* BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék kód: - REACH regisztrációs szám: - 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Kiállítás dátuma: 1998.01.21. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.08. Aktualizálás kelte: 2012.12.02. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (anyag/keverék

Részletesebben

Montagepaste E-COLL 1/5 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

Montagepaste E-COLL 1/5 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Montagepaste E-COLL 1/5 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2009. 05.27. Aktualizálás kelte: 2013. 11.16. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Csomagolási forma: Kannás. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. 1.2. Gyártó cég neve: MR-Chemie GmbH Nordstr. 61-63 Tel./Fax +49 (0)2303/95151-0/+49(0)2303-95151-10

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

3M 80349 Perfect-It III Extra Fine Compound 3M HUNGÁRIA Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M 80349 Perfect-It III Extra Fine Compound 3M HUNGÁRIA Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008. 09 19. Dokumentum szám: 24-3877-8 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény

Részletesebben

Boróka fakonzerváló alapozó Változat: 1 Felülvizsgálat: Kiadás kelte: 2008.05.16. Oldal: 1/10

Boróka fakonzerváló alapozó Változat: 1 Felülvizsgálat: Kiadás kelte: 2008.05.16. Oldal: 1/10 Változat: 1 Felülvizsgálat: Kiadás kelte: 2008.05.16. Oldal: 1/10 1. ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. A készítmény azonosítása: 1.2. A készítmény felhasználása: vízzel hígítható

Részletesebben

Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2009.07.30. Aktualizálás kelte: 2013.08.01. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 1. Anyag / készítmény és a vállalkozás azonosítása 1.1 A készítmény megnevezése: FACTOR AQUA IMPREGNÁLÓ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP POLI-FARBE

BIZTONSÁGI ADATLAP POLI-FARBE Változat: 1 Felülvizsgálat: Kiadás kelte: 2012. 11. 29. Oldal: 1/13 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: Kémiai jellemzők: Vizes diszperzió, szervetlen polimer szénhidrogénnel.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: Kémiai jellemzők: Vizes diszperzió, szervetlen polimer szénhidrogénnel. Termék neve: SCHWEGO DUR 8293 (8293) 1/5 Aktualizálás kelte: 2006. 04. 26. 1. A készítmény neve: SCHWEGO DUR 8293 (8293) nyomóhenger tisztító paszta Gyártó cég neve: Bernd Schwegmann GmbH & Co. KG Címe:

Részletesebben

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó Változat: 4 Felülvizsgálat: 2010. 02. 16. Kibocsátás

Részletesebben

1.4. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel: +36 1 476 6464, +36 80 201 199

1.4. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel: +36 1 476 6464, +36 80 201 199 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Gumi- és külső műanyag impregnáló REACH regisztrációs szám: - előregisztrált, várható regisztrálási idő: ld.3. pont 1.1. Felhasználás: Gumi-

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap A kiállítás kelte: 2012.02.20. A felülvizsgálat kelte: 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) Cím H-2657 Tolmács, Arany J. u. 2.

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) Cím H-2657 Tolmács, Arany J. u. 2. A kiállítás kelte: 2012.09.19. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) 1. Az anyag / keverékek és a vállalat / vállalkozás azonosítása Termékazonosító A készítmény neve Alkonek B Termékszáma - Az

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1/6. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2002. 11. 15. Aktualizálás kelte: 2010. 04. 20. Módosítás: 2012.06.27. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény

Részletesebben

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva)

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) Oldalszám: 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1. 1. Az anyag vagy készítmény azonosítása Az anyag/készítmény neve: CAS szám:

Részletesebben

R Nátrium-hidroxid-oldat, hígított Wagner Pharma Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

R Nátrium-hidroxid-oldat, hígított Wagner Pharma Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP Wagner Pharma Kft. 1907/2006/EK REACH 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat felújításának kelte: 2011.07. 18. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1.Termékazonosító (terméknév): A keverék

Részletesebben