HERBÁRIA. Termékkatalógus. Válassza a m no séget! Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HERBÁRIA. Termékkatalógus. Válassza a m no séget! Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák"

Átírás

1 Hagyomány Minôség HERBÁRIA Termékkatalógus Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák Gyógyszernek nem m no sülo gyógyhatású f lteres és szálas Teakeverékek Élvezet teák Kozmet kumok Lekvárok, szörpök, fu szerek Válassza a m no séget!

2 Hagyomány Minôség Hagyomány Minôség Cégbemutatás Cégünk, a Herbária Zrt április 1-én a Földmûvelôdésügyi Minisztérium alapításával kezdte meg tevékenységét, amely az alapítás óta kizárólag magyar tulajdonban van. Alaptevékenységünk keretében gyógynövények felvásárlásával, gyógyteák, gyógyhatású teakeverékek és gyógynövény hatóanyagú kozmetikai termékek elôállításával, illetve forgalmazásával foglalkozunk. Hosszú évek alatt az itt dolgozó emberek felhalmozott tapasztalata, tudása, a közel 60 éves múlt és a több, mint száz éves receptek alapján készülô Pannonhalmi teacsalád szerves részét képezi mindannak, amit a Herbária fontosnak, megôrizendônek tart. A rohanó életmód, a stressz, a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás és a dohányzás egyre több ember egészségét fenyegeti. Célunk, hogy az emberekben felkeltsük a felelôsségérzetet egészségük megôrzése iránt, és hogy az egészségmegôrzés és betegségmegelôzés területén felmerült fogyasztói igényeket minél szélesebb körben tudjuk kielégíteni. Küldetésünknek tekintjük, hogy hidat építsünk a természettôl eltávolodott ember és a természet egészségét megôrzô, védô és megújító forrásai között. HERBÁRIA Gyógyszerkönyv m no ségu Monoteák Monoteák Késztermékeink elôállításakor a népgyógyászati hagyományok ötvözôdnek a korszerû kutatási módszerek eredményeivel, és szerepet kapnak a legfejlettebb termelési, minôségbiztosítási és vállalatirányítási megoldások is. Termékeink minôsége a legszigorúbb gyógyszerkönyvi követelményeknek felel meg, míg a kozmetikumok ISO es minôsítéssel rendelkezô balmazújvárosi üzemünkben készülnek. A kiváló termékeknek köszönhetôen a Herbária név mára a minôség, a bizonyított hatás és az egészséges életmód egyik fogalmává vált. Több, mint fél évszázad alatt jelentôs kutató és tudományos munkát is végeztünk, olyan tudásanyagot halmoztunk fel, mely Magyarországon egyedülálló a gyógynövények területén. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ôsi receptúrák a tudományos kutatások eredményeivel ötvözôdjenek az új termékekben, és ennek segítségével is hozzájáruljanak a fogyasztók egészségének megôrzéséhez. Ezen szempontok figyelembe vételével folyamatosan bôvítjük termékválasztékunkat, fejlesztjük termékeinket. Intenzív kiskereskedelmi fejlesztô tevékenységünk eredménye egy olyan egyedülálló szaküzlethálózat, mely az ország egész területét lefedi. Jelenleg több, mint nyolcvan szaküzletet mûködtetünk franchise és üzemeltetéses rendszerben, melyek számát folyamatosan bôvítjük. Soproni Tamás elnök Egyházy Gábor vezérigazgató A tea felmelegít, ha fázol, hu sít, ha meleged van; felv dít, ha rossz a kedved, és megnyugtat, ha zaklatott vagy W ll am Gladstone A gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas monoteák teljes l stája a oldalon lévo táblázatban található.

3 Kamillavirágzat 25x1,2 g filter/doboz, 50 g és 100 g; Bio Kamillavirágzat 25x1 g filter/doboz és 40 g Belsôleg alkalmazva görcsoldó, gyulladáscsökkentô, fertôtlenítô és enyhe nyugtató hatású gyógynövény. A tápcsatorna gyulladásos megbetegedéseiben, emésztôrendszeri görcsök és puffadás esetén önállóan vagy gyógyszeres terápia kiegészítéseként alkalmazható. Felsô légúti megbetegedésekben inhalálva antibakteriális hatása révén gyorsítja a gyógyulás folyamatát. Külsôleg alkalmazva sebkezelésre, szemborogatásra valamint szájvizekben gyulladáscsökkentôként használható. Bodzavirág 25x1 g filter/doboz és 50 g; Bio Bodzavirág 25x1 g filter/doboz és 40 g Enyhíti a meghûléses, lázas megbetegedések felsô légúti tüneteit. Izzasztó, enyhe gyulladáscsökkentô, valamint váladéktermelést serkentô, köptetô hatású. Enyhe hashajtó és vizelethajtó hatással is rendelkezik. Mézzel vagy csipkeszörppel ízesítve a gyógynövénybôl készült tea hatékonysága fokozható. Monoteák Csipkehús, Bio Csipkehús 25x3 g filter/doboz és 100 g A csipkebogyó C-vitamin tartalmánál fogva fôként megfázásos és fertôzéses megbetegedések megelôzésére, illetve tüneteinek enyhítésére használható. Növeli a fertôzésekkel szembeni ellenállóképességet. Enyhén fokozza a gyomorsavtermelést, segíti az emésztést, valamint gyulladáscsökkentô hatással rendelkezik. CickafarKfû 25x1,2 g filter/doboz és 50 g; Bio Cickafarkfû 25x1,2 g filter/doboz és 40 g Belsôleg alkalmazva: emésztést elôsegítô, görcsoldó, szélhajtó, gyulladáscsökkentô hatású gyógynövény. Enyhe antibakteriális, valamint vérzéscsillapító hatással rendelkezik. Hurutos gyomor- és bélbetegségek kezelésére és megelôzésére alkalmazható. Ismert a vízhajtó, lázcsillapító hatása. Külsôleg: fertôtlenítô, gyulladáscsökkentô és sebgyógyulást elôsegítô hatású. Hársfa-virág 25x1,5 g filter/doboz és 50 g; Bio Hársfa-virág 25x1,5 g filter/doboz és 40 g Meghûléses, lázas megbetegedéseknél izzasztó, gyulladáscsökkentô. Megfázást kísérô köhögésben és felsôlégúti hurutoknál enyhe köptetô hatású. A népgyógyászatban enyhe nyugtatóként, emésztési zavarok kezelésére, vizelethajtóként, vérnyomáscsökkentôként, valamint fejfájás csillapítására használják. Csalánlevél, Bio Csalánlevél 25x1 g filter/doboz és 30 g A nagy és az apró csalán levele gazdag vitaminés ásványianyag-forrás, immunrendszert erôsítô, antibiotikus, vérzéscsillapító, gyenge vércukorszintcsökkentô hatású. Serkenti a vizeletkiválasztó rendszer mûködését. Használata elônyös lehet vese- és hólyagkô képzôdésre hajlamos személyek kezelésében, valamint salaktalanítóként alkalmazhatjuk.

4 Orbáncfû, Bio Orbáncfû 25x2 g filter/doboz és 40 g Belsôleg: hatékony szorongás és/vagy ideges eredetû nyugtalanság, kimerültség, klimakteriális panaszok kezelésében. Enyhe gyulladáscsökkentô, vírus- és baktériumellenes hatású. Felhasználható megfázásos megbetegedések, valamint az emésztô- és vizeletkiválasztó rendszer gyulladásainak kezelésére is. Külsôleg: hámosító, sérülések utókezelésére alkalmazható. Mályvalevél 20x1 g filter/doboz és 40 g Köhögéscsillapító, köptetô hatású, a felsôlégúti hurutok népgyógyászatban alkalmazott ellenszere. Nyálkahártya bevonó hatása révén száraz köhögésnél csökkenti a köhögési ingert és a légzôszervi ingerlékenységet. Nyálkahártya bevonó hatásának köszönhetôen gyomorés bélgyulladások enyhítésére is kiváló. Monoteák Zsurlófû 25x1,2 g filter/doboz és 50 g; Bio Zsurlófû 25x1,2 g filter/doboz és 40 g Belsôleg alkalmazva a vizeletkiválasztó rendszer alsó szakaszának bakteriális és gyulladásos megbetegedéseiben fertôtlenítô hatású, hólyaghurut kezelésére használható. Vizelethajtó hatása révén vesehomok képzôdésének megelôzésére, salaktalanító és fogyókúrák alkotórészeként alkalmazható. Jótékony hatású köszvény, idült ízületi betegségek kiegészítô kezelésekor. Szennalevél 20x1,5 g filter/doboz és 50 g Növényi hashajtó, növeli a bélmozgást, gátolja a víz és az ásványi anyagok visszaszívódását a vastagbélbôl. Fogyasztása 12 éves kor alatt, valamint terhesség és szopatás ideje alatt ellenjavalt. Tartós alkalmazása kerülendô. Fehér fagyöngy 20x1 g filter/doboz és 100 g Csökkenti a magas/ingadozó vérnyomást és annak kísérô tüneteit, az ebbôl eredô fejfájást, szédülést. Sejtregeneráló, immunerôsítô hatású. Galagonya virágos hajtásvég 20x1 g filter/doboz és 40 g Növeli a szív koszorúereinek véráramlását, fokozza az összehúzódások erejét. Ideges eredetû szívpanaszok kezelésére, valamint a keringési funkciók általános javítására alkalmas. Fokozza a szívizom anyagcseréjét. Felhasználható koszorúér elmeszesedéssel járó ún. öreg szív, és fertôzések után elôforduló szívgyengeség kezelésére. Hatása lassan alakul ki, így hosszantartó alkalmazása ajánlott.

5 Hagyomány Minôség Borsosmenta levél 25x1,5 g filter/doboz és 30 g Fôként emésztési zavarokban, puffadás esetén, epehólyag és az epevezeték gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére alkalmazható. Görcsoldó és antibakteriális hatással rendelkezô gyógynövény. Külsôleg alkalmazva illóolaja meghûléses, megfázásos betegségek, valamint köhögés esetén jótékony hatású. Körömvirág 20x0,8 g filter/doboz és 30 g HERBÁRIA Gyógyszernek nem m no sülo, gyógyhatású Teakeverékek Teakeverékek Gyulladáscsökkentô, görcsoldó és hámsejt regeneráló hatással rendelkezik. Forrázata belsôleg gyomor- és nyombélfekély kezelésére, száj- és toroknyálkahártya öblögetésére használható. Külsôleg sebek, fekélyek, bôrgyulladás, aranyér kezelésére ajánlott teája. Kerti kakukkfû 25x1 g filter/doboz és 40 g Gyulladáscsökkentô, fertôtlenítô, baktérium- és gombaellenes hatású gyógynövény. Oldja a légzôés emésztôrendszer görcseit, köhögéscsillapító, köptetô hatású. Fôként meghûléses, hurutos légúti megbetegedések kezelésére alkalmazható. Forrázata szájüregi gyulladás, rossz szájszag esetén öblögetésre is használható. A gyógyszernek nem m no sülo gyógyhatású f lteres és szálas teakeverékek teljes l stája a 29. oldalon lévo táblázatban található. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelôorvosát, gyógyszerészét!

6 Pannonhalmi Salaktalanító filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A pannonhalmi bencések ôsi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítô kezelés formájában alkalmazható a szervezet salaktalanítására. Gyógynövény komponensei csökkentik a tápanyagok felszívódását, elôsegítik a felesleges anyagcseretermékek kiürülését, ezáltal hozzájárulnak az igénybe vett szervezet felfrissüléséhez és javítják a szervezet általános állapotát. Pannonhalmi Szívnyugtató filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A teakeverék túlterheltség és kimerültség okozta, valamint idôskori és ideges eredetû szívpanaszok csökkentésére, kezdôdô magas vérnyomás enyhe eseteiben és anginás panaszok elôfordulásakor kiegészítô terápiaként alkalmazható. Pannonhalmi Fogyókúrát kiegészítô filteres teakeverék 20x1 g filter/doboz A teakeverék kiválóan alkalmazható a fogyókúra kiegészítésére. Mivel a gyógyteának vizelethajtó és enyhe hashajtó hatása van, csökkenti a tápanyagok felszívódását, megkönnyíti ill. elôsegíti a felesleges tápanyagok kiürülését. Pannonhalmi Vesperas -nyugtató hatású filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A teakeverék a szerzetesek esti imájáról kapta a nevét. Gyógynövény-komponensei enyhe nyugtató hatással rendelkeznek. A teakeverékbôl készített gyógytea feszültség, ingerlékenység, nyugtalanság, szorongás, elalvási nehézségek leküzdésére alkalmazható; mérsékli az ideges eredetû emésztôrendszeri panaszokat, valamint a szív- és keringési zavarokat. Teakeverékek Pannonhalmi Májvédô filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A teakeverék önállóan vagy kiegészítô kezelés formájában alkalmazható különbözô eredetû májbántalmakban, a máj fokozott megterhelése esetén (alkoholfogyasztás) jelentkezô májkárosodások, gyomor- és bélbántalmak, epebetegségek megelôzô, kiegészítô és utókezelésére. Pannonhalmi Laudes filteres teakeverék meghûlésés betegségekre 20x1,5 g filter/doboz A laudes a bencések reggeli imája. Meghûléses betegségek megelôzésére és a meghûlés tüneteinek enyhítésére, a szervezet ellenálló-képességének fokozására szolgáló készítmény. A teakeverék gyógynövény-komponensei enyhítik a köhögési ingert, köptetô, antibakteriális, gyulladáscsökkentô, enyhe görcsoldó, izzasztó és immunerôsítô hatásúak; aszkorbinsav-tartalmú komponensei segítik a szervezet regenerációját. Pannonhalmi Vesetisztító filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A pannonhalmi bencések ôsi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítô kezelés formájában alkalmazható vizelethajtóként a vesehomok és apróbb vesekövek kialakulásának megelôzésére, illetve átöblítô kúrában azok eltávolításának megkönnyítésére. Enyhe tünetekkel járó, antibiotikus kezelést nem igénylô, húgyúti fertôzések esetén alkalmazható, fertôtlenítô, antibakteriális hatású. Hatása összetett, enyhe görcsoldó, gyulladáscsökkentô tulajdonságú. Pannonhalmi Ízületi bántalamak kezelésére ajánlott filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A pannonhalmi bencések ôsi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítô kezelés formájában alkalmazható ízületi gyulladásokban, enyhíti a fájdalmakat. A teakeverék használatával javulnak a rheumatikus megbetegedéseket kísérô tünetek, csökken az ízületek környékén jelentkezô gyulladás, duzzanat, valamint mérséklôdik a fájdalom. A tünetek enyhülésével csökken a mozgáskorlátozottság, az ízületek, izmok mozgatására jelentkezô fájdalom

7 Herbária Emésztést elôsegítô teakeverék 20x1 g filter/doboz és 100 g A teakeverék komponenseinek hatóanyagai serkentik az emésztômirigyek mûködését, elôsegítik az epehólyag kiürülését. Görcsoldó hatása révén csökkenti a puffadásos tüneteket, enyhe szélhajtó hatású. Herbária Vízhajtó teakeverék 25x1,5 g filter/doboz és 100 g A teakeverék összetevôinek hatóanyagai a vesemûködésre kifejtett enyhe stimuláló hatásuk következtében fokozzák a vizelet kiválasztását, elôsegítik a vesehomok és az apróbb vesekövek eltávozását, enyhe görcsoldó és húgyuti fertôtlenítô hatásúak. Herbária Hashajtó teakeverék 25x1 g filter/doboz és 100 g Akut vagy krónikus székrekedés, aranyeres panaszok és bélrenyheségi problémák esetén ajánlott a teakeverék fogyasztása. Alkotórészei hashajtó, szélhajtó és bélgörcsoldó hatásúak. Herbária Elhízás elleni teakeverék 25x1 g filter/doboz és 50 g A teakeverék alkalmazása testsúlyfelesleg esetén ajánlott. Kiváló kiegészítôje lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását. Fogyasztásával enyhülnek a fogyókúrát kísérô kellemetlen tünetek pl. puffadás, fáradtság stb. Herbária Mecsek Gyomor teakeverék 25x1 g filter/doboz és 50 g A teakeverék gyógynövény-komponensei gyulladáscsökkentô, görcsoldó, nyálkahártyavédô, sejtregenerációt fokozó, szélhajtó hatásúak. A készítmény gyomorbántalmak esetén gyomor- és nyombélfekély megelôzésére, a gyógyszeres terápia kiegészítésére alkalmazható. Herbária Meghûlés tüneteit enyhítô teakeverék 20x1,3 g filter/doboz és 100 g A teakeverék gyógynövény-komponensei feloldják a légutakban lerakódott nyákot, enyhítik a köhögési ingert, köptetô, fertôtlenítô, gyulladáscsökkentô, enyhe görcsoldó, izzasztó és immunerôsítô hatásúak. Köhögéssel, váladékképzôdéssel járó hurutos légúti megbetegedések kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására szolgáló készítmény. Akut és krónikus hörghurut (pl. dohányzás) esetén is alkalmazható. Herbária Nyugtató teakeverék 25x1 g filter/doboz és 100 g A Nyugtató teakeverék hangulati zavarok, feszültség, ingerlékenység, nyugtalanság, szorongás, elalvási nehézségek csökkentésére alkalmazható. Mérsékli az ideges eredetû emésztôrendszeri- és szívpanaszokat. Herbária mecsek Érelmeszesedés elleni teakeverék 25x1,2 g filter/doboz és 100 g A teakeverék gyógynövény összetevôi egymás hatását kiegészítve és erôsítve hozzájárulhatnak az érelmeszesedés kialakulásának megelôzéséhez és tüneteinek mérsékléséhez, illetve kiegészíthetik a kezelésére szolgáló gyógyszeres terápiát. Herbária Laktoherb filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz; Herbalakt teakeverék 20x1,5 g filter/doboz és 100 g A teakeverékek gyógynövény-komponensei görcsoldó, emésztést elôsegítô, enyhe gyulladáscsökkentô hatásúak, komplex hatásuk révén serkentik a tejelválasztást, megkönnyítik a mellek kiürülését; csökkentik az anya emésztési zavarait, a puffadást, gátolják a bélgázok képzôdését. A teakeverékek szoptatós anyáknál az anyatej termelésének fokozására, illetve az anya és az anyatejjel táplált csecsemô esetleges emésztési zavarainak csökkentésére alkalmazhatóak. Teakeverékek 12 13

8 Herbária Prostata filteres teakeverék 20x1 g filter/doboz Hagyomány Minôség A teakeverék mérsékli a jóindulatú prosztata (dülmirigy) megnagyobbodás okozta vizelési zavarokat (gyakori éjszakai és nappali vizelés, gyenge vizeletürítés, elégtelen hólyagkiürítés érzése, gyakori vizelési inger, utócsepegés). Csökkenti a dülmirigy duzzanatát, ezáltal a vizelés könnyebb lesz és megszûnnek a kellemetlen kísérô tünetek. Herbária Cukordiétát kiegészítô filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz Cukorbetegségre való hajlam esetén illetve a cukordiéta kiegészítésére fejlesztettük ki a Cukordiétát kiegészítô teakeverékünket. Cukorbetegségre való hajlam akkor áll fenn, ha a családban van vagy volt cukorbeteg, illetve a túlsúly jelent fokozott kockázatot. A teakeverék fogyasztása gyógynövény komponensei révén elôsegíti a diéta és más egészséges életmódbeli tanácsok betartásával elérhetô egyensúlyi állapotot. Herbária Hangulatjavító filteres teakeverék 20x1,5 g filter/doboz A teakeverék közönséges orbáncfû virágos hajtását, macskagyökeret és orvosi citromfû leveles szárát tartalmazza, amelyek a feszültség, nyugtalanság, hangulati labilitás, ingerlékenység, ideges eredetû alvászavar átmeneti enyhítésére alkalmasak. HERBÁRIA Élvezet teák Élvezet teák Herbária Memória filteres teakeverék 20x1 g filter/doboz 14 A teakeverék hatékony agyi és perifériás keringésjavító. Gyógynövény komponensei segítségével (páfrányfenyôlevél, ginzenggyökér, matélevél) fokozza a koncentrálóképességet, enyhíti a memóriazavart. Fogyasztásával javulnak a feledékenységgel, zavartsággal, kimerültséggel járó agyi keringési zavarok tünetei. Összetevôi javítják az agyi keringési funkciókat, ezáltal jótékonyan befolyásolják az idôskori emlékezethiányos állapotokat és javítják a tanulási készséget. Fogyasztása átmeneti vagy tartós fokozott szellemi igénybevételnek kitett állapotokban (pl. vizsgaidôszak), a fáradtságérzet csökkentése és a koncentráló képesség fokozása esetén ajánlott. Az élvezet teák teljes l stája a oldalon lévo táblázatban található. 15

9 Babamosoly Baba filteres tea 20x1,5 g filter/doboz és Gyerek filteres teakeverék 20x2 g filter/doboz Hagyomány Minôség A Baba tea édeskömény termést tartalmaz. Bélgörcsoldó, szélhajtó és puffadásgátló hatású. A belôle készült tea használatát a baba négyhónapos korától javasoljuk. A Gyerek tea csipkehús, kamillavirág és hibiszkuszvirág keverékébôl áll. A már féléves kisbabának adható teakeverék ideális a napi folyadékszükséglet fedezésére. Koffeinmentes, frissítô hatású ital készíthetô belôle. Friss reggel 20x2 g, Jókedvû nap 20x1,8 g, Nyugodt este 20x2 g, és Egy teljes nap tea 3x7 db filter/doboz A Friss reggel málna ízû filteres tea segít elûzni az álmosságot. A Jókedvû nap ananász ízû filteres tea vitalizáló összetevôi felüdítik a napi rohanásban. A Nyugodt este teában a galagonyabogyó nyugtató hatása harmonikus almás ízzel párosul. Az Egy teljes nap teánkból mindenki kiválaszthatja a napszaknak megfelelô teát. HERBÁRIA Gyógynövény alapú Kozmet kumok Rooibos teák natúr, narancs és mogyoró-vanília ízesítéssel 20x1,5 g filter/doboz A dél-afrikai kontinens ôslakosai már évezredek óta ismerik és használják a vörös teát, ami gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, valamint sok flavonoidot tartalmaz. Nincs benne koffein, a tea mégis frissítô hatású és egészséges. Zöld tea Lime ízesítéssel 20x1 g filter/doboz A teljes fermentációt elkerülô tealevelek megôrzik eredeti zöld színét és a bennük lévô hatóanyagok természetes formájukban maradnak meg a felhasználásig. A zöld tea értékes hatóanyagai kedvezôen hatnak a szív-és érrendszer mûködésére, serkentik a vérkeringést és fokozzák a szellemi frissességet. Kozmet kumok Gyümölcstea Eper darabokkal, Ôszibarack darabokkal, Narancs- és Erdei gyümölcs ízesítéssel 120 g Az apró darabokra vágott gyümölcsöket tartalmazó teák természetes ízükkel, aromájukkal növelik a teafogyasztás élvezetét. A gyümölcskockák ízét a virágszirmok (hibiszkusz, napraforgó), a gyógy- és fûszernövények emelik ki és teszik harmónikussá. Fekete teát nem tartalmaznak, ezáltal a nap bármely szakában kellemes ital készíthetô belôlük a család minden tagja számára. 16 A gyógynövény alapú kozmet kumok teljes l stája a oldalon lévo táblázatban található. 17

10 Fekete nadálytô balzsam 100 ml A fekete nadálytô kivonatot már az ókori görögök és rómaiak a sérv és csonttörés különleges orvosságának tartották. Ma is jótékony hatású törések, zúzódások, ütések tüneteinek enyhítésére. A bôrbe masszírozva lazítja az izmokat. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. A készítmény a mentol tartalmának köszönhetôen jótékony, hûsítô hatású. Körömvirág balzsam 100 ml A balzsam körömvirág kivonatot és olajat tartalmaz. Ezt a sokoldalúan használatos balzsamot célszerû mindig magunknál tartani, mert a kiszáradt bôrt azonnal megnyugtatja, puhítja, védi. Jótékony hatású az egész testfelület kezelésében, elôsegíti a bôrfelület regenerálódását. Nyugtatja a bôrt, regenerál és hidratál egyszerre. Rozmaring balzsam 100 ml Ez a könnyen beszívódó készítmény értékes hatóanyagának köszönhetôen nemcsak a bôr felsô rétegeinek, de a mélyebben fekvô izmoknak is javítja a vérkeringését. Használata kiváló nemcsak a fokozott igénybevételt követôen, de a sportolást, mozgást megelôzô izomlazításra is. A rozmaringolaj ismert hatása, hogy csökkenti az izmok és ízületek gyulladásos eredetû fájdalmait, valamint a rheumatikus okokra visszavezethetô tüneteket. Kézápoló balzsam 100 ml A Kézápoló balzsam körömvirág kivonatot, Aloe vera-t és kamilla olajat tartalmaz, amely elôsegíti a bôr természetes megújulását, valamint enyhe bôrnyugtató hatással rendelkezik. Használatával helyreáll a bôr fiziológiás egyensúlya, víz/ zsír aránya, így egészséges, puha, ápolt bôr képzôdése indul meg. Levendula balzsam 100 ml A levendula közkedvelt, sokirányú felhasználásáról ismert gyógynövény. Ez a könnyen felszívódó balzsam segít a kimerült izmok, ízületek regenerálásában, ellazításában a sportolást (futás, kerékpározás) és a kerti munkákat (ásás, kapálás, veteményezés, stb.) követôen. Kíméletes masszírozással juttassuk be a balzsamot a fáradt, megterhelésnek kitett testrészek (kéz, láb, váll, hát) bôrébe. Bôrregeneráló balzsam 100 ml A balzsam bôrpuhító, bôrmegújító hatással rendelkezik. Hámosító, regeneráló és bôrtápláló tulajdonsága a vitaminoknak (E- és A-vitamin), gyógynövényeknek (körömvirág, Aloe vera, Ginseng gyökér), növényi olajoknak (jojoba-, tökmag-, avokádó-, ligetszépe-, kamilla-, búzacsíra-, kukoricacsíra olaj) köszönhetô. Minden testrészre és bôrtípusra ajánlott a használata. Kozmet kumok Árnika balzsam 100 ml Hatóanyaga az alpesi legelôk régóta alkalmazott, kedvelt gyógynövényének az árnika virágának (Arnica montana L.) a kivonata. Sokoldalú felhasználása a kivonat fô komponenseinek (szeszkviterpének, flavonoidok, illóolaj) köszönhetô, melyek együttes hatása javítja a bôr vérkeringését, hámképzôdését és elôsegíti az enyhe gyulladások mérséklôdését. Könnyen kenhetô, gyorsan a bôrbe szívódó anyagai hozzájárulnak a hámréteg épségének megôrzéséhez. Alkalmas rovarcsípések kellemetlen tüneteinek enyhítésére is. Venenherb balzsam visszeres panaszok enyhítésére 100 ml A balzsam fô alkotórésze a varázsdió (Hamamelis virginiana L.), amely egy észak-amerikai gyógynövény. A kéreg gyógyhatását (gyulladáscsökkentô, összehúzó) már az indiánok is nagyra értékelték, használták duzzanatok, horzsolások, értágulatok, rovarcsípések ápolására. A balzsam másik összetevôje a vadgesztenye mag (Hippocastani semen) kivonat, elsôsorban a vénák rugalmasságának megôrzésében segít, javítja a kötôszövet és a bôr keringését. A Venenherb balzsam kiválóan alkalmas a fáradt, duzzadt, megerôltetett láb ápolására

11 Bánfi sampon, hajbalzsam, hajszesz Lady Bánfi hajszesz 250 ml Bánfi termékcsaládunk eredményesen alkalmazható a hajhullás csökkentésére és a hajnövekedés serkentésére. A család tagjainak egymást kiegészítô hatása akkor érvényesül a legjobban, ha a hajnövekedést elôsegítô és a hajhullást csökkentô kozmetikumokat (hajszesz, sampon, balzsam) rendszeresen együtt alkalmazzuk. Cserszömörcés szájvíz Citrom-, Menthol- és Keserûmandula ízesítéssel 250 ml A fogágybetegségek, a szájnyálkahártya-gyulladás ma már népbetegségnek számítanak. Ezek megelôzésére és kezelésére fejlesztettük ki a Cserszömörcés szájvíz családot. A szájvizek hatóanyaga a cserszömörce és a kakukkfû. A cserszömörcében lévô csersav jelentôs összehúzó, vérzéscsillapító hatást fejt ki, a kakukkfû illóolaja pedig igen hatékony fertôtlenítôszer. Erôsíti a fogínyt, megakadályozza a fogak kilazulását, fertôtlenít és friss leheletet biztosít. A készítmény hatását klinikai vizsgálatok igazolják! Bojtorján sampon 2in1 és hajszesz 250 ml Herbária Bojtorján 2in1 sampon használatát zsíros, korpás hajra ajánljuk. Az ôsidôk óta használt bojtorjángyökérnek, valamint a hozzáadott egyéb természetes hatóanyagoknak köszönhetôen különösen hatékony a serdülôkorban jelentkezô hajzsírosodás esetén. Kedvezôbb hatás elérése érdekében a sampon mellett a Bojtorján hajszesz használatát is javasoljuk. Csalán sampon (normál-; száraz hajra), hajbalzsam, hajszesz 250 ml A Csalán hajápoló családot (Csalán sampon, balzsam, hajszesz) a festett, száraz, erôsen igénybevett haj ápolására fejlesztettük ki. A csalánkivonat, a keratin és a sokféle vitamin egyedülállóan hatékony kombinációban van jelen ezekben a termékekben. Csalán krémtusfürdô, testápoló 250 ml A hidratáló krémtusfürdô gyengéd habja kíméletesen tisztít. Fürdés után egész nap kellemes, bársonyos érzést ad a bôrnek. A csalánkivonat mellett glicerint, E- és B 5 - vitamint, valamint természetes visszazsírozó anyagokat tartalmaz, melyek védik és ellenállóvá teszik a bôrt. A Csalán testápoló különleges vitalizáló és bôrregeneráló hatású, bôrbarát összetevôket tartalmaz (pantenol, D-vitamin). Cserszömörcés Foggél Zsályával - és a Fodormenta kellemes ízével; Echinaceaval - és az Ánizs kellemes ízével 100 ml A kétféle foggél cserszömörcelevél és orvosi zsálya levél illetve kasvirág gyökér speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmuknak köszönhetôen jelentôs összehúzó és vérzéscsillapító hatásúak, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre. A zsályalevél ill. kasvirág gyökér és a cserszömörce levél fertôtlenítô hatású, ami a száj egészséges baktérium összetételének kialakulását segíti elô. A foggél egyedülálló, természetes hatóanyagainak köszönhetôen alkalmas a mindennapos szájápolásra. Kamilla krém száraz-; normál bôrre 50 ml A krémek fô alkotórésze a tejprotein, ami természetes módon képes újjáépíteni a bôr elasztin és kollagén rostjait. Ezáltal a bôr még feszesebbé és selymesebbé válik. A kamilla hatóanyagai gyulladáscsökkentô, bôrnyugtató hatásúak. A krém védi a száraz, érzékeny, kipirosodásra hajlamos bôrt a környezeti ártalmakkal szemben. Körömvirág krém és kenôcs 50 ml A körömvirág hatóanyaga elôsegíti a hámosodást és a sejtmegújulást. A krém hámvédô hatása a bôr legalsó rétegéig terjed. A kenôcs antibiotikus-, bôrsarjadást és hámosodást elôsegítô hatású. Kozmet kumok 20 21

12 Wellness fürdôk - Relaxáló; Szépség; Frissítô 2x50 g/doboz Hagyomány Minôség A gyógynövényes fürdô ôsi találmány: a testnek és léleknek egyaránt felüdülést jelent. A Relaxáló fürdô kedvezôen befolyásolja a nyugtalansággal, kimerültséggel járó állapotot. Használatával pihentnek és fittnek érzi magát. A Szépség fürdô összetevôi révén felfrissíti a bôrt, jótékonyan befolyásolja a bôrmegújító folyamatokat, a hámréteg egészséges újraképzôdését. A Frissítô fürdô alkalmazásával frissebbnek, fittebbnek érezheti magát. Wellness masszázskrémek - Regeneráló; Lazító; Sport 75 ml A rendszeres testmasszázs fontos része az egészséges életmódnak. A Herbária Wellness Regeneráló masszázskrémet a mindennapok idegeskedésében megfáradt ember felfrissülésére fejlesztettük ki. A Lazító masszázskrémet a feszültségben, idegeskedésben, stresszhelyzetekben kimerült embereknek ajánljuk. A Sport masszázskrém a sportolás vagy megerôltetô fizikai munka után jelentkezô kellemetlen tünetek mérséklésére, a fáradt, sajgó testrészek masszírozására alkalmas. Wellness illóolaj- (Citromolaj, Borsosmentaolaj, Eukaliptuszolaj, Narancsolaj, Levendulaolaj, Kakukkfûolaj) 10 ml Az aromaterápia olyan természetes gyógymód, mely az illatokkal történô gyógyítást jelenti. Az illatokat a szaglószerv közvetíti az agyba közvetlenül, szûrés nélkül. Az illatok gyógyereje, melyet az emberi szervezetre gyakorolnak, tudományosan is igazolt. Az illóolajok fertôtlenítô, baktériumölô, gombaölô, konzerváló, görcsoldó és vérbôséget okozó hatással rendelkeznek. Párologtatásra, inhalálásra alkalmasak, valamint masszázshoz, szaunához, fürdôkhöz használhatók. HERBÁRIA Lekvárok, szörpök fu szerek Lekvárok, szörpök, fu szerek Wellness Álompárna 150 g Az álompárna elônyösen alkalmazható alvászavarok enyhe eseteiben, illetve ideges, feszült állapotban hozzásegít a gyorsabb elalváshoz. 22 A lekvárok, szörpök, fu szerek teljes l stája a 31. oldalon lévo táblázatban található. 23

13 Hecsedli lekvár 230 g; Diabetikus Hecsedli lekvár 200 g Hagyomány Minôség A Hecsedli lekvár a csipkebogyó minden fontos alkotórészét tartalmazza. Karotin tartalma által rendszeres fogyasztás mellett elôsegíti a nyálkahártyák és a bôr egészségének megôrzését, kiváló vitaminforrásunk a téli és a tavaszi idôszakban. A Diabetikus Hecsedli lekvár a cukorbetegek és a fogyókúrázók számára készül csökkentett cukortartalmú és kalóriaszegény formában. Áfonya lekvár 230 g Diabetikus Áfonya lekvár 200 g Az Áfonyalekvár a vadételek elmaradhatatlan kísérôjeként teszi zamatossá a fogásokat. Háziszerként gyakran alkalmazzuk emésztés javítóként, illetve erôsítô, roboráló szerként. A Diabetikus Áfonya lekvár a cukorbetegek és a fogyókúrázók számára készül csökkentett cukortartalmú és kalóriaszegény formában. HERBÁRIA Egyéb termékek 24 Zölddió lekvár 220 g A zölddióban lévô keserû- és cseranyagok serkentôleg hatnak az epekiválasztásra, az étvágytalanságra, a gyomor- és bélpanaszokra, valamint javítják az emésztést is. Magas vastartalma jótékonyan hathat a vashiányos állapotok megelôzésében. A Zölddió lekvár különösen ajánlható sápadtság, vérszegénység és levertség esetén. Csipke szörp; Áfonya szörp 0,5 l A Csipke szörp a napi C-vitamin biztosítása mellett természetes formában tartalmazza a P-vitamint, ami elôsegíti a C-vitamin felszívódását, kedvezôen hat a hajszálerekre, erôsíti rugalmasságukat. Ezenkívül A-, B 1 -, B 2 -, K- vitamint, gyümölcssavat, pektint, karotint és magnéziumot tartalmaz. Az Áfonya szörp sokféle felhasználhatóságát a benne lévô magas ásványi só, fém és nyomelem tartalmának köszönheti. Gazdag vitaminforrás (A-, D-, C-vitamin). Elfogadott szív- és érrendszeri betegségek, epe- és hólyagbetegségek megelôzésében. Az egyéb termékek teljes l stája a 31. oldalon lévo táblázatban található. 25 Egyéb termékek

14 Aloe Vera Italkészítmény 500 ml; Aloe Vera 200 kapszula 30x450 mg/ doboz Az Aloe Vera Italkészítmény és az Aloe Vera 200 kapszula magában hordozzák a friss tiszta aloe minden jótékony tulajdonságát, amelyek szükségesek az élettani tisztító, pihentetô, megújító funkciók mûködése számára és támogatják a védekezô mechanizmust. Aloe Vera Protektív gél 200 ml A tápláló összetevôk (mucopoliszacharidok, vitaminok, ásványi anyagok) természetes jelenlétének köszönhetôen hidratálja, védi és felfrissíti a száraz bôrt, enyhíti a napégést, bôrirritációt és viszketést. Fürdés utáni mindennapos használata során táplálja és bársonyossá teszi a bôrt. A gél minden bôrtípusra alkalmazható naponta akár többször is. Aloe Vera Gastro rágótabletta 30x1000 mg/ doboz A tabletta az aloe és más funkcionális növényi elemek jótékony hatásának köszönhetôen pozitívan hat az emésztôrendszerre, enyhíti a túlzott savtermeléssel járó panaszokat. Echinacea csepp 50 ml Keskenylevelû kasvirág alkoholos kivonata, amely alkalmas a szervezet ellenálló képességének növelésére. Enyhe meghûléses megbetegedések esetén kiegészítô és megelôzô kezelésre alkalmas. Külsôleg nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bôrbetegségek esetén alkalmazható. Herbalucid + C-vitamin 35x1,2 g/ doboz Pecsétviaszgomba-ôrleményt és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítô. Alkalmazása fokozott fizikai terhelés, feszült, felfokozott életmód esetén; a környezetben jelenlévô szennyezôanyagok és az egészségre káros behatások, dohányzás, kémiai anyagok, egészségtelen táplálkozás, stressz okozta szabadgyökök nemkívánatos hatásainak enyhítésére; a kimerült szervezet felerôsítésére és a természetes öregedési folyamat lassítására ajánlott. Log szt ka adatok Cikkszám Vámtarifa szám EAN kód Termék megnevezése Kiszerelés Gyûjtô csom. G Y Ó G Y S Z E R K Ö N Y V I M I N Ô S É G Û M O N O T E Á K TASAKOLT MONOTEÁK Akácvirág 30 g Ánizstermés 50 g Aranyvesszôfû 40 g Babhéj 100 g Bodzavirág 50 g Boróka-tobozbogyó 100 g Borsosmentalevél 30 g Cickafarkfû 50 g Citromfûlevél 50 g Csalánlevél 30 g Csipkebogyó áltermés (egész) 100 g Csipkebogyó hús 100 g Diófalevél 40 g Édesgyökér 40 g Édesköménytermés 50 g Ezerjófû 40 g Fehér fagyöngy 100 g Fehér mustármag 250 g Fehér ürömfû 40 g Fekete ribizlilevél 40 g Fodormenta levél 30 g Galagonya virágos hajtásvég 40 g Galagonyatermés 40 g Ginseng-gyökér 30 g Gyermekláncfûgyökér 40 g Hársfavirág 50 g Hibiszkuszvirág 30 g Kálmosgyökértörzs 30 g Kerti kakukkfû 40 g Kisvirágú fûzike 40 g Komló toboz 30 g Körömvirág 30 g Közönséges orbáncfû virágos hajtás 40 g Kukoricabibe 40 g Kutyabenge-kéreg 25 g Lestyángyökér 40 g Levendulavirág 40 g Macskagyökér 40 g Málnalevél 40 g Mályvalevél 40 g Máriatövis-termés 40 g Martilapu levél 40 g Medveszôlôlevél 40 g Mezei zsurlófû 50 g Nyírfalevél 40 g

15 Cikkszám Vámtarifa szám EAN kód Termék megnevezése Kiszerelés Gyûjtô csom Orvosi pemetefû 40 g Orvosiszékfû-virágzat (Kamillavirágzat) 50 g Orvosiszékfû-virágzat * (Kamillavirágzat) 100 g Orvosizilíz-gyökér 40 g Orvosizilíz-levél 40 g Orvosizsálya-levél 40 g Palástfû 40 g Párlófû 40 g Szederlevél 40 g Szennalevél 50 g Szennatermés 50 g Szúrós gyöngyajakfû 40 g Tarackbúza-gyökértörzs 40 g Tejoltógalajfû 40 g Utifûlevél 40 g Vadsóskamag 40 g 20 BIO TASAKOLT MONOTEÁK BIO Orvosiszékfû-virágzat (BIO Kamillavirágzat) 40 g BIO Bodzavirág 40 g BIO Cickafarkfû 40 g BIO Csalánlevél 30 g BIO Csipkebogyó hús 100 g BIO Hársfa-virág 40 g BIO Orbáncfû * 40 g BIO Zsurlófû * 40 g 20 FILTERES MONOTEÁK Babhüvely filt.tea 25 db/dob. 1 g Bodzavirág filt.tea 25 db/dob. 1 g Borsosmentalevél filt.tea 25 db/dob. 1,5 g Cickafarkfû filt.tea 25 db/dob. 1,2 g Citromfû levél filt.tea 25 db/dob. 1 g Csalánlevél filt.tea 25 db/dob. 1 g Csipkebogyó hús filt.tea 25 db/dob. 3 g Fehér fagyöngy borítékolt filt. tea* 20 db/dob. 1 g Galagonyavirágos hajtásvég borítékolt filt.* 20 db/dob. 1 g Hársfa-virág filt. tea 25 db/dob. 1,5 g Kakkukfû filt.tea 25 db/dob. 1 g Kamillavirágzat filt.tea 25 db/dob. 1,2 g Kisvirágú fûzikefû filt.tea 25 db/dob. 1 g Körömvirág borítékolt filt.tea* 20 db/dob. 0,8 g Levendulavirág filt.tea 25 db/dob. 1 g Mályvalevél borítékolt filt.tea* 20 db/dob. 1 g Orbáncfû filt.tea 25 db/dob. 2 g Szennalevél borítékolt filt.tea* 20 db/dob. 1,5 g Szik Aranya Kamillavirágzat borítékolt filt.tea * 20 db/dob. 1,2 g Zsurlófû filt.tea 25 db/dob. 1,2 g 20 BIO FILTERES MONOTEÁK BIO Kamillavirágzat filt. 25 db/dob. 1 g BIO Bodzavirág filt. 25 db/dob. 1 g BIO Cickafarkfû filt. 25 db/dob. 1,2 g BIO Csalánlevél filt. 25 db/dob. 1 g 20 Cikkszám Vámtarifa szám EAN kód Termék megnevezése Kiszerelés Gyûjtô csom BIO Csipkehús filt. 25 db/dob. 3 g BIO Hársfa-virág filt. 25 db/dob. 1,5 g BIO Orbáncfû filt. * 25 db/dob. 2 g BIO Zsurlófû filt. * 25 db/dob. 1,2 g 20 Gyógyszernek nem minôsülô GYÓGYHATÁSÚ filteres és szálas TEaKeverékek GYÓGYSZERNEK NEM MINÔSÜLÔ GYÓGYHATÁSÚ FILTERES TEAKEVERÉKEK Herbária Gyermek filt. teakeverék 25 db/dob.1,3 g Herbária Hashajtó filt. teakeverék 25 db/dob. 1 g Herbalakt borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Herbária Cukordiétát kiegészítô borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Herbária Emésztést elôsegítô borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1 g Herbária Hangulatjavító borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Herbária Lady Klimax filt. teakeverék 25 db/dob. 1,2 g Herbária Meghûlés tüneteit enyhítô borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,3 g Herbária Memória borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1 g Herbária Laktoherb borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Herbária Mecsek érelmeszesedés elleni filt. teakeverék 25 db/dob. 1,2 g Herbária Mecsek gyomor filt. teakeverék 25 db/dob. 1 g Herbária Nyugtató filt. teakeverék 25 db/dob. 1 g Pannonhalmi Fogyókúrát kiegészítô borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1g Pannonhalmi Ízületi bántalmak kezelésére ajánlott borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob.1,5 g Pannonhalmi Laudes borítékolt filt. teakeverék 20 db/dob. 1,5 g Pannonhalmi Májvédô borítékolt filt. teakeverék 20 db/dob. 1,5 g Pannonhalmi Salaktalanító borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Pannonhalmi Szívnyugtató borítékolt filt. teakeverék 20 db/dob. 1,5 g Pannonhalmi Vesetisztító borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1,5 g Pannonhalmi Vesperas borítékolt filt. teakeverék 20 db/dob. 1,5 g Herbária Prostata borítékolt filt. teakeverék* 20 db/dob. 1 g Herbária Szélhajtó filt. teakeverék 25 db/dob.1,5 g Herbária Vízhajtó filt. teakeverék 25 db/dob.1,5 g 20 GYÓGYSZERNEK NEM MINÔSÜLÔ GYÓGYHATÁSÚ SZÁLAS TEAKEVERÉKEK Herbária Elhízás elleni teakeverék 50 g Herbária Emésztést elôsegítô teakeverék 100 g Herbária Gyermek teakeverék 100 g Herbária Harmónia teakeverék 100 g Herbária Hashajtó teakeverék 100 g Herbalakt teakeverék 100 g Herbária Hurutoldó teakeverék 100 g Herbária Mecsek diétás teakeverék 100 g Herbária Mecsek érelmeszesedés elleni teakeverék 100 g Herbária Mecsek gyomor teakeverék 50 g Herbária Meghûlés tüneteit enyhítô teakeverék 100 g Herbária Nyugtató teakeverék 100 g Herbária Salaktalanító teakeverék 100 g Herbária Szélhajtó teakeverék 100 g Herbária Vízhajtó teakeverék 100 g 10 É L V E Z E T I T E Á K Babamosoly Baba tea borítékolt filt. * 20 db/dob. 1,5 g Babamosoly Gyerek tea borítékolt filt. * 20 db/dob. 2 g Borvarázs filteres fûszerkeverék 25 db/dob. 1,5 g

16 Cikkszám Vámtarifa szám EAN kód Termék megnevezése Kiszerelés Gyûjtô csom Earl Grey filt.tea 25 db/dob. 1,5 g Egy teljes nap 3 féle teakev.borítékolt filt.tea 3*7db=21 filt./dob.(40,6g) Eper ízû filter tea 25 db/dob. 1,5g Erdei gyümölcs ízû filt.tea 25 db/dob. 1,5 g Exkluzív vegyes gyümölcstea filt. 25 db/dob. 2 g Friss reggel málna ízû borítékolt filt.tea 20 db/dob. 2 g Gyümölcstea eper darabokkal* 120 g Gyümölcstea erdei gyümölcs ízesítéssel* 120 g Gyümölcstea narancs ízesítéssel* 120 g Gyümölcstea ôszibarack darabokkal* 120 g HERBA VARIA Citrom ízû bodzavirág borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,3 g HERBA VARIA Meggy ízû csipkebogyó borítékolt filt. tea 20 db/dob. 3 g HERBA VARIA Narancs ízû Kamilla borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,3 g HERBA VARIA Menta citromhéjjal ízû borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,5 g Herbamix filt. tea 25 db/dob. 1,5 g Jó éjszakát filt. tea 25 db/dob. 1,5 g Jókedvû nap ananász ízû borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,8 g Mesés kelet egzotikus ízesítésû borítékolt filt. tea* 20 db/dob. 1,5 g Nyugodt este alma ízû borítékolt filt. tea 20 db/dob. 2 g ROOIBOS mogyoró-vanília ízeítésû vörös borítékolt filt. tea* 20 db/dob. 1,5 g ROOIBOS narancs ízeítésû vörös borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,5 g ROOIBOS natúr vörös borítékolt filt. tea 20 db/dob. 1,5 g Szépség filt. tea 25 db/dob. 1,5 g Varázskunyhó rumos ízesítésû borítékolt filt. tea* 20 db/dob. 1,5 g Zöld tea jázmin ízesítéssel filt. tea 25 db/dob. 1 g Zöld tea lime ízesítéssel borítékolt filt. tea* 20 db/dob. 1 g 10 K O Z M E T I K U M O K HAJÁPOLÓ KOZMETIKUMOK Bánfi hajbalzsam 250 ml Bánfi hajszesz 250 ml Bánfi sampon 250 ml Bojtorján hajszesz 250 ml Bojtorján sampon 2in1 250 ml Csalán hajszesz 250 ml Csalán sampon normál hajra 250 ml Csalán sampon száraz hajra 250 ml Csalán kondicionáló hajbalzsam 250 ml Lady Bánfi hajszesz 250 ml 12 SZÁJÁPOLÓ TERMÉKEK Cserszömörcés szájvíz citrom ízû 250 ml Cserszömörcés szájvíz mandula ízû 250 ml Cserszömörcés szájvíz menthol ízû 250 ml Cserszömörcés foggél echinaceaval* 100 ml Cserszömörcés foggél zsályával* 100 ml 12 BÔRÁPOLÓ- ÉS EGYÉB KOZMETIKUMOK Csalán testápoló 250 ml Csalán krémtusfürdô 250 ml Herbária Bôrregeneráló balzsam* 100 ml Herbária Fekete nadálytô balzsam* 100 ml Herbária Kézápoló balzsam* 100 ml Herbária Körömvirág balzsam* 100 ml 12 Cikkszám Vámtarifa szám EAN kód Termék megnevezése Kiszerelés Gyûjtô csom Herbária Levendula balzsam* 100 ml Herbária Rozmaring balzsam* 100 ml Árnika balzsam* 100 ml Venenherb balzsam visszeres panaszok enyhítésére* 100 ml Kamilla krém normál bôrre 50 ml Kamilla krém száraz, érzékeny bôrre 50 ml Körömvirág kenôcs 50 ml Körömvirág krém 50 ml Wellness Frissítô gyógynövényfürdô 2 x 50 g Wellness Relaxáló gyógynövényfürdô 2 x 50 g Wellness Szépség gyógynövényfürdô 2 x 50 g Wellness Lazító masszázskrém * 75 ml Wellness Regeneráló masszázskrém * 75 ml Wellness Sport masszázskrém * 75 ml Wellness Borsosmentaolaj* 10 ml Wellness Citromolaj* 10 ml Wellness Eukaliptuszolaj* 10 ml Wellness Kakukkfûolaj* 10 ml Wellness Levendulaolaj* 10 ml Wellness Narancsolaj* 10 ml 20 L E K V Á R O K, S Z Ö R P Ö K, F Û S Z E R E K LEKVÁROK Herbária Áfonya lekvár 230 g Herbária Diabetikus hecsedli lekvár 200 g Herbária Diabetikus áfonya lekvár 200 g Herbária Hecsedli lekvár 230 g Herbária Zölddió lekvár 220 g 10 SZÖRPÖK Herbária Csipke szörp 0,5 l Herbária Áfonya szörp 0,5 l 10 FÛSZEREK Borókabogyó 50 g Fehér mustármag 50 g Rozmaringlevél 50 g Sonkapác 200 g 10 E G Y É B T E R M É K E K Herbalucid +C-vitamin étrendkiegészítô* 35*1,2 g/doboz Álompárna 150 g Exkluzív álompárna 150 g Herbária Méregtelenítô tapasz * 10 db/dob Herbária teáskészlet filtertartóval* Wellness Álompárna* 150 g Erba Vita Aloe Vera italkészítmény* 500 ml Erba Vita Aloe Vera 200 Kapszula* 30x450 mg Erba Vita Aloe Vera Gastro Rágótabletta* 30x1000 mg Erba Vita Aloe Vera Immuno Mix* 500 ml Erba Vita Aloe Vera Protektív Gél* 200 ml Erba Vita Echinacea csepp* 50 ml 12 * Csillaggal az új termékeket jelöltük 30 31

17 Herbár a Zrt Budapest, Dózsa György út 144. Tel.: e-ma l: herbar a@herbar a.hu a.hu

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Panaszok szerint: sportbalesetek esetén: Körömvirág krém, Fekete nadálytő krém és bedörzsölőszer,

Panaszok szerint: sportbalesetek esetén: Körömvirág krém, Fekete nadálytő krém és bedörzsölőszer, TERMÉKKATALÓGUS Bús Anikó ügyvezető igazgató Katalógusunkban bemutatjuk teljes termékskálánkat, amely gyógyhatású krémeket, kivonatokat, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat és gyógynövénykeveréket tartalmazó

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..)

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) A képek alapján próbáljátok felismerni az adott gyógynövényt, azonosítsátok be a hatását, és hogy a növény melyik

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

H E RBÁR I A. Salaktalanítás, méregtelenítés. HERBÁRIA -tól! Van megoldás! Új Pannonhalm Salaktalanító. teakeverék a. Méreganyag? Salakanyag?

H E RBÁR I A. Salaktalanítás, méregtelenítés. HERBÁRIA -tól! Van megoldás! Új Pannonhalm Salaktalanító. teakeverék a. Méreganyag? Salakanyag? Méreganyag? Salakanyag? Úgy érz felhalmozódott a szervezetében? Van megoldás! Új Pannonhalm Salaktalanító a HERBÁRIA -tól! a filteres alkotórészei csökkentik a tápanyagok felszívódását enyhe vizelethajtó

Részletesebben

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 Szervezetünk egészséges működéséhez szükséges anyagok, melyeket élelmiszerek, táplálék kiegészítők, vitamin készítmények révén kaphatja meg a testünk. Ha

Részletesebben

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai 13 gyógyító tipp cickafarkfűből A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai Glikozidikus keserűanyag, illóolaj (0,05 0,25%) amelynek komponensei a kamazulén, a kámfor, a szabinén,

Részletesebben

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is A gyógyító csalán A hagyományos természet-gyógyászatban fontos helyet foglalt el a rég kipróbált tavaszi k Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok,

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03

Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03 Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03 591/96 Ashwagandha kapszula A13A 547/95 Baby Luuf balzsam

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ. HERBÁRIA Cukordiétát kiegészítõ. filteres teakeverék 20 x 1,5 g (Herbária Zrt.)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ. HERBÁRIA Cukordiétát kiegészítõ. filteres teakeverék 20 x 1,5 g (Herbária Zrt.) BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielõtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése. Készítette: dr. Májerné Tobak Edit

Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése. Készítette: dr. Májerné Tobak Edit Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése Készítette: dr. Májerné Tobak Edit Szervezetünkben folyamatosan keletkeznek ráksejtek! De! a megfelelően működő immunrendszer irányítása alatt tevékenykedő

Részletesebben

OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája

OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája Nytsz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 570/95 Alkymer

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A kisebb-nagyobb mértékű testtömeg-felesleg és az elhízás sokaknak okoz közérzeti zav A természet patikája A testtömeg karbantartására a súlyfelesleg kialakulásának

Részletesebben

Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft. Emésztőrendszerre

Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft. Emésztőrendszerre Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft Emésztőrendszerre Apróbojtorján (Agrimonia Eupatoria) Torokfertőtlenítésre, máj-és epeműködés szabályozására, bélrenyheségre, vizelettartási problémákra teáját,

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

1.33 Fehérfolyás ellen 1.34 Fejfájás megszüntetésére 1.35 Fejfájás, hányinger ellen 1.36 Felfúvódás elleni keverék 1.37 Felfúvódás elleni keverék

1.33 Fehérfolyás ellen 1.34 Fejfájás megszüntetésére 1.35 Fejfájás, hányinger ellen 1.36 Felfúvódás elleni keverék 1.37 Felfúvódás elleni keverék Gyógytea keverékek Teakeverék Gyógyteakeverékeket magunk is ö sszeállíthatunk: szerezzük be a kívánt keverékhez szükséges gyógynö vényeket, és egy csavaros tetejű üvegbe egy mércével, mondjuk egy evőkanál

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben

A TUDÁS AJÁNDÉKA.

A TUDÁS AJÁNDÉKA. www.patikarium.hu 2 TEÁK A ma használatos gyógynövények nagy része már az ókorban is ismert volt. A természetben megtalálható hatóanyagok, teákban, illóolajokban, kenőcsökben, stb. történő alkalmazása

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK

Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK Termékeink Herba officinalis A Pannonhalmi Főapátság 996 óta működő Gyógynövénykertjében mintegy 35 féle gyógynövényt termesztünk. A növényeket frissen levágva, vagy szárított formában hasznosítjuk, értékesítjük.

Részletesebben

Hidegensajtolt szappanok

Hidegensajtolt szappanok Hidegensajtolt szappanok Gyöngyvirág szappan Ez a kis csengettyű alakú virág szeles körben segiti az emberiséget. A kozmetikai ipar arclemosót készít belőle. A gyógyászat vizelethajtó hatását felhasználva

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni,

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk Méz kínálatunk A legfinomabb és legkülönlegesebb mézeket gyűjtöttük itt össze Önöknek, melyek remek ajándékként szolgálnak az ünnepek közeledtével. Termékeink más és más kiszerelésben kaphatóak. 36g tól

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Körömvirág- Calendula officinalis

Körömvirág- Calendula officinalis Körömvirág- Calendula officinalis Szárítás: A leszedett teljes virágzatok és külön is gyűjthető nyelves virágok szellős, árnyékos, meleg helyen száríthatók egy rétegben elhelyezve vagy azonnali műszárítás

Részletesebben

Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával

Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával Az egészségmegőrzésnek Az többféle öngyógyításnak módja van: persze például vannak a táplálkozás, szabályai, amelyeket a mozgás, ajánlatos a masszázs

Részletesebben

Dfs Siófok 2008. április 26.

Dfs Siófok 2008. április 26. Dfs Siófok 8. április 6. Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek és gyógynövények az egészséges táplálkozás és életmód tükrében V. Országos Szakmai Konferencia

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Magazin ÚJDONSÁGOK: KOZMETIKUM: EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Herbária teakeverékek. Téli bôrápolás. Gyógyulás gyógyszer nélkül

Magazin ÚJDONSÁGOK: KOZMETIKUM: EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Herbária teakeverékek. Téli bôrápolás. Gyógyulás gyógyszer nélkül ÚJDONSÁGOK: Herbária teakeverékek KOZMETIKUM: Téli bôrápolás EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Gyógyulás gyógyszer nélkül TEA TÚRA 2: Oroszország, a hosszú rideg tél hazája Herbalakt anyatej elválasztást fokozó f lteres

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS. BIOEXTRA Zrt. 1149 Budapest, Bíbor u. 10. Telefon: +36 1 383-8546 E-mail: bioextra@bioextra.hu. www.bioextra.hu

TERMÉKKATALÓGUS. BIOEXTRA Zrt. 1149 Budapest, Bíbor u. 10. Telefon: +36 1 383-8546 E-mail: bioextra@bioextra.hu. www.bioextra.hu TERMÉKKATALÓGUS BIOEXTRA Zrt. 1149 Budapest, Bíbor u. 10. Telefon: +36 1 383-8546 E-mail: bioextra@bioextra.hu www.bioextra.hu 2 Magyar gyógynövénykincs / cseppek, tinktúrák Bioextra www.bioextra.hu Magunkról

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039.

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda 2010.05.03-2010.05.25. Amikor a tölgyet kivágják, az egész erdő visszhangzik az esésétől, de száz makkot vet csöndben egy észrevétlen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ibutop

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1.

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 1. feladat: Felnőtt beteg C-vitamin tartalmú készítményt szeretne kérni Öntől. Tájékoztassa a beteget a vízben oldódó vitaminkészítményekről és a rendelkezésre álló C- vitamin tartalmú termékekről! A tájékoztatás

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Gyógyteakeverék Figyelmeztetés a gyógynövények használatával kapcsolatban A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt feltétlenül kérje ki kezelőorvosa,

Részletesebben

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Miért fontos a szervezetnek a vas? A vas számos enzim összetevője, így fontos kémiai reakciókban vesz részt. A hemoglobin és a

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Magnesium 250 mg Pharmavit pezsgőtabletta Magnesium Pharmavit 250 mg pezsgőtabletta

Részletesebben

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!)

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!) E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 171,15 144,26 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 729,02 608,95 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 121,80 91,60 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

Természetes gyógymódok. Amióta az emberiség létezik, azóta léteznek a betegségek is. A betegség nem válogat: gyerek,

Természetes gyógymódok. Amióta az emberiség létezik, azóta léteznek a betegségek is. A betegség nem válogat: gyerek, Természetes gyógymódk Amióta az emberiség létezik, azóta léteznek a betegségek is. A betegség nem válgat: gyerek, felnőtt, férfi, nő, idős, fiatal, mind egyre megy. Mit is teszünk ilyenkr? Bevesszük a

Részletesebben

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Összeállította: Szűcs Szilvia Mi is az a Smoothie? A Smoothie gyümölcsből vagy zöldségből pépesítés és némi hígítás után létrejött krémes ital, melyet fogyaszthatjuk

Részletesebben

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Glutén Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Mi is az a glutén? Az egész életen át tartó intoleranciát a gluténnek (sikér) nevezett összetett fehérje okozza, melyet a búza-,

Részletesebben

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME Minden,ami gyógyír,minden,ami só SÓSZAPPAN NAPI HASZNÁLATRA,BŐRBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE SÓPÁRNA KEREK IZÜLETI FÁJDALMAK,FÜLGYULLADÁS,HÁTFÁJÁS,KÖHÖGÉS

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl.

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl. Fűszerek Ánizs Általános használata: főzelékek (sárgarépa, tök, cékla, vöröskáposzta), vadételek mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére,

Részletesebben

A szárított virágokból készített forrázat vízhajtó, enyhe hashajtó, húgyúti betegségek ellen használható

A szárított virágokból készített forrázat vízhajtó, enyhe hashajtó, húgyúti betegségek ellen használható FÖLDANYA PATIKÁJA 2. RÉSZ, folytatás... KÖKÉNY A szárított virágokból készített forrázat vízhajtó, enyhe hashajtó, húgyúti betegségek ellen használható Teakészítés: 1 evőkanálnyi szárított virágot 2 dl

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Lőrincz Balázs. Tea kézi- könyv. A tea a filozófusok itala

Lőrincz Balázs. Tea kézi- könyv. A tea a filozófusok itala Lőrincz Balázs Tea kézi- könyv A tea a filozófusok itala www.egeszsegeletmod.hu 2011 Tartalomjegyzék Meghatározás... 2 Teakultúra... 2 Teakészítés... 2 Tea fajták... 3 Fekete tea... 3 Zöld tea... 3 Fehér

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! B BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Jumex 5 mg tabletta

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo- Plant Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben