LifeBOX. Médiaajánlat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LifeBOX. Médiaajánlat"

Átírás

1 LifeBOX Médiaajánlat

2 li e B O X Az élet kép O RENGETEG DOLOG JÓ, DE A LifeBOX, MIÉRT JOBB? A LifeBOX, egy egyedi, internetes tartalomszolgáltató komplex és sokrétű rendszer, amely egyszerre foglalkozik honlapok audio - vizuális tartalommal történő ellátásával, képi és szöveges anyagok gyártásával és sugárzásával. - Arcív és élő adások sugárzása az interneten közvetítve egyenesen az Ön honlapjára - A tematikusan válogatott műsorok bármikor megtekinthetőek az Ön honlapja látogatói számára - Élő adások elérhetősége kényelmesen az otthonából - Gyors, és olcsó hirdetési lehetőség nem csak a saját, hanem a partneroldalakon is - A honlapja látogatói számának növelése egyszerű beágyazással - Saját marketing lehetőségeinek a kibővítése, szélesítése - Egyetlen szolgáltatóval áll kapcsolatban akár tartalomszolgáltatás, műsorgyártás vagy meglévő műsorainak sugárzását szeretné megvalósítani.

3 TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI li e B O X LifeBOX Base - Beágyazás egy adott méretű képernyő felületen - A tematikának megfelelő képi archív és élő műsorok sugárzása - Havi frissítés a Base archívumban - Az Ön honlap látogatójának csak annyi a dolga, hogy rákattint a PLAY gombra, mintha egy televíziót kapcsolna be, de akár barangolhat a Base archívumban is és kiválaszthatja az idejéhez és épp aktuális hangulatához illeszkedő műsort. Az előfizetés díja: Negyed évre: Ft + 27% ÁFA Fél évre: Ft + 27% ÁFA Egy évre: Ft + 27% ÁFA A fenti ár ig érvényes. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

4 li e B O X LifeBOX PRO TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI O - Beágyazás egy adott méretű képernyő felületen - A beágyazott felületen, a három nyomógombbal különböző tematika szerinti műsorok kerülhetnek lejátszásra (tematikák: természetgyógyászat, spiritualitás, tudomány, művészet, egészséges életmód, ökológia ) - Havi frissítés a PRO archívumban - Az Ön honlapja látogatójának csak annyi a dolga, hogy kiválassza a rendelkezésére álló három gombból a számára legideálisabbat. Az előfizetés díja: Negyed év: Ft + 27% ÁFA Fél év: Ft + 27% ÁFA Egy év: Ft + 27% ÁFA A fenti ár ig érvényes. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

5 TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI li e B O X LifeBOX PRO extra A LifeBOX Pro szolgáltatást igénybe vevő Partnerek számára a megvásárolt csomag mellé az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Az ominózus 4. gomb: Egy olyan egyedi lehetőség biztosítása, ahol a Partnerünk Önmaga határozza meg a sugárzott műsort a saját honlapján, akár önálló műsortematika szerint. A 4. csatorna beágyazási ára Ft + 27% ÁFA/év, valamint az esetlegesen felmerülő jogdíjak megvásárlásának költsége. Teljes képernyő: A teljes nagyítás lehetővé teszi, a szöveges reklámok kiküszöbölését amennyiben úgy dönt, hogy honlapjának látogatói reklám és hirdetésmentesen, zavartalanul élvezzék az Ön által nyújtott szolgáltatást. A plusz szolgáltatás díja: Negyed évre: Ft + 27% ÁFA Fél évre: Ft + 27% ÁFA Egy évre: Ft + 27% ÁFA A két extra szolgáltatás együtt és külön- külön is igénybe vehető. A fenti ár napjáig érvényes. Az érvényességi időn belül történő szerződéskötések esetén, a szolgáltató garantálja ugyan azon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

6 li e B O X LifeBOX PREMIUM TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI O Kiemelt Partneri Csomag. Kizárólagosan egyedi megállapodás keretein belül vehető igénybe. Az egyedi sugárzási rendszer létrehozásának díja: Ft + 27% ÁFA Reklám és marketing lehetőségek a LifeBox keretein belül: Szöveges üzenet: karakteres szöveges üzenetek megjelenítés a képernyő alsó 20%-ában, ami folyamatosan látható a LifeBOX partneri honlapjain. A LifeBOX, mint szolgáltató garantálja a napi százszoros ismétlésszámot, valamint havi egyszeri szövegmódosítási lehetőséget. Negyedéves díja: Ft + 27% ÁFA A fenti ár ig érvényes. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

7 TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI li e B O X Reklám és marketing lehetőségek a LifeBox keretein belül: Műsorok előtti reklám: Maximálisan 30 másodperc terjedelemben a LifeBOX által sugárzott műsorok előtt (az élő adások kivételével) a megrendelő által kiválasztott 50 adás vagy adás sorozat kerülnek elhelyezésre. Havi díja: Ft + 27% ÁFA / hó Műsorsugárzás: Már meglévő felvételeit a LifeBOX segítségével megismertetheti, népszerűsítheti partneri és ügyfélbázisa növelése érdekében. Lehetősége nyílik arra, hogy bekerüljön a LifeBOX tematikus archívumaiba, lehetővé téve felvételeinek korlátlan és díjtalan megtekintésének a lehetőségét. Díjak: - Sugárzás: Ft + 27% ÁFA/perc - Archiválás: Ft + 27% ÁFA/anyag/hó - Technikai fejlesztés: Ft + 27% ÁFA/óra (A tetszőleges adathordozón keresztül átadott anyag beillesztése a LifeBOX sugárzási rendszerébe) A fenti árak ig érvényesek. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

8 li e B O X Reklám és marketing lehetőségek a LifeBox keretein belül: TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI O Gyártási költségek: Amennyiben nem rendelkezik önálló felvételekkel vagy meglévő anyagait frissítené, új arculatot, megjelenési formát szeretne létrehozni, rendelje meg a LifeBOX műsorgyártási szolgáltatását. A 30 másodperces reklámtól akár a több órás műsorig. Díjak: 30 másodperces reklám: Ft + 27% ÁFA költségtől Ft + 27% ÁFA költségig a speciális igények függvényében. Az ár tartalmazza az utómunkálatok költségeit is. Műsorgyártás: Ft + 27% ÁFA/nap Ft + 27% ÁFA/óra utómunka A fenti árak ig érvényesek. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

9 TARTALOMSZOLGÁLTATÁSI li e B O X Reklám és marketing lehetőségek a LifeBox keretein belül: Élő adások: A LifeBOX Partnereinek lehetőségük van interneten keresztül történő élő adások közvetítésének a megrendelésére. Előadása, tanfolyama nem korlátozódik egy adott településre, az ország bármely pontján élő adásban élvezhetik partnerei a megtekintést az ön által meghatározott feltételek szerint. Díjak: Élő adás létrehozása: Ft + 27% ÁFA költségtől Ft + 27% ÁFA költségig a technikai felszereltség igényétől függően A LifeBOX rendszeren belül történő élő adás sugárzási díja: FT + 27% ÁFA / perc Egyéb, felmerülő költségek: Egyedi megállapodás alapján kerül megállapításra, mely tartalmazhat utazási, szállási, étkezési költségeket, valamint plusz technikát és kezelő személyzetet. A fenti árak ig érvényesek. esetében a szolgáltató garantálja ugyanazon áron történő, egyszeri hosszabbítás lehetőségét.

10 LifeBOX A LifeBOX egyedi, sokrétű és rugalmas! Független helytől, időtől és a lehetőségek olyan széles tárházát kínálja fel, ahol mindig mindenki megtalálhatja és kiaknázhatja a sajátjait.

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

PULZUS TV. Média ajánlat

PULZUS TV. Média ajánlat PULZUS TV Média ajánlat Érvényes: 2009. január 1-től a következő tájékoztató megjelenéséig! Az árak az ÁFA összegét nem tartalmazzák! 1 MŰSOROK A televízió adása Sopronban és szűk vonzáskörzetében a UPC

Részletesebben

Médiumajánló 2014. Sztárok Gasztro Életmód

Médiumajánló 2014. Sztárok Gasztro Életmód Médiumajánló 2014 Sztárok Gasztro Életmód Exkluzív direkt felületek Klasszikus bannerek PR cikkek TV reklám spotok Műsorszponzoráció facebook közösség Integrált web-médium Az első magyar integrált web-médium.

Részletesebben

Hirdetési információk - lakasvasar.com - bevezető árak! Banner Méret (képpont) Heti ár Havi ár Full - standard banner (fekvő) 468 x 60 px 50 000 140 000 Dupla banner 468 x120 px 60 000 170 000 Button banner

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT MÉDIA EGER NONPROFIT KFT.

MÉDIAAJÁNLAT MÉDIA EGER NONPROFIT KFT. MÉDIAAJÁNLAT MÉDIA EGER NONPROFIT KFT. Értékek mentén Mindennap értéket teremtünk. Ki azzal, hogy előállít valamit, ki azzal, hogy létrehoz egy rendezvényt, ki azzal, hogy mindezt felkutatja, megörökíti,

Részletesebben

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN A sikeres kampányok tervezésében az internet a médiamix mára már kihagyhatatlan elemévé vált. A jóváhagyott költésgvetések tervezéséhez

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig.

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. Röviden televíziónkról A Szombathelyi Televízió 22-25 km- es sugárzási körzetével a vasi megyeszékhely környékét, 55.000 háztartást fed le. Hétköznapokon

Részletesebben

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE MÉDIAAJÁNLAT RÓLUNK ITTHON VAGYUNK A gazdag országos programkínálat mellett igen figyelemre méltó módon növekszik a helyi televíziók nézettsége. Ez a tény elsősorban annak köszönhető, hogy túl gazdag ma

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ Sopronmédia. Soprontv

MÉDIAAJÁNLÓ Sopronmédia. Soprontv MÉDIAAJÁNLÓ 2017 Soprontv Soproni Kommunikációs Központ Kft. 9400 Sopron Liszt Ferenc utca 1. www.sopronmedia.hu info@sopronmedia.hu Reklám nélkül eddig csak a pénzverdéknek sikerült pénzt csinálniuk.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

Mi játsszuk a slágereket!

Mi játsszuk a slágereket! A FRISSS FM Szombathely, 97.7 immáron több, mint másfél éve zengi körbe kiváló zenéivel, és friss híreivel Szombathely és 25 30 km es vertikális körzetét. A térség egyetlen kereskedelmi rádiójaként több

Részletesebben

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT 2017. Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió Érvényes: 2017. február 17-től visszavonásig Célcsoport Az ECHO TV célcsoportja a világ történéseire, a gazdaság változásaira,

Részletesebben

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011 Oázis Magazin Médiaajánlat 2011 A Magazin története számokban 7 év, több mint 1,000,000 olvasott példány 2,6 Ft/elérés/fő/1 oldalas hirdetés esetén Már évi 6 megjelenés 2,2 olvasó/lapszám A Magazin olvasói

Részletesebben

TV Eger. A térképen a TV Eger jelenlegi sugárzási területe látható.

TV Eger. A térképen a TV Eger jelenlegi sugárzási területe látható. Új lendület Változás. Rajtunk múlik, milyen lesz. Ez a maroknyi csapat, amit összefog a Média Eger Kft., azon dolgozik, hogy a változás pozitív irányú, felfelé ívelő legyen. Nemcsak magunk, hanem a partnereink,

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek Médiaajánlat Szolgáltatás Megjelenési csomagok Minimál regisztráció Szállásfoglalási regisztráció Standard kiemelések Prémium kiemelések Szálláshely önálló adatlap ismertetővel, szolgáltatások bemutatásával

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Bemutatkozás Az angliai magyarok oldala az Angliai Kisokos egy 2015-ben alapított független információs és hirdető portál, ahol mindig a legfrissebb, legaktuálisabb információkat

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2013. Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA. 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal / 1 hét 12.500 Ft + Áfa ( 41 ) Magánszemélyek részére: 1 oldal / hó

KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA. 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal / 1 hét 12.500 Ft + Áfa ( 41 ) Magánszemélyek részére: 1 oldal / hó GYTV@CHELLO.HU 37/ 311-355 fax: 37/ 505-145 Marketing: 37/ 505-147 KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA Vállalkozások részére: 1 oldal / hó 30.000 Ft + Áfa ( 100 ) 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal /

Részletesebben

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34 21 új tévécsatorna élő műsorával bővül a Telenor online tévészolgáltatásának kínálata. Az újdonságok közt megtalálhatók vezető amerikai hírcsatornák (CNN, Fox), ismeretterjesztő (pl. Animal Planet, Discovery

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Médiaajánlat. Opauszki Zoltán ügyvezető

Médiaajánlat. Opauszki Zoltán ügyvezető Médiaajánlat Napjaink társadalmi és gazdasági életének egyik legnagyobb kihívása a média jelenléte az országos portálokon túlmenően a helyi közösségi centrumokban is. Békés megye dinamikusabban fejlődő

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére. Érvényes: 2010. Május 1-jétől

Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére. Érvényes: 2010. Május 1-jétől Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére Érvényes: 2010. Május 1-jétől Az Ön cége se hagyja ki cége kommunikációs tervéből a telkopiac.hu távközlési portált!

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Neston.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat Neston.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Neston.hu bemutatkozás 3 Neston.hu tartalmi elemei 4 A Neston.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hajraegeszseg.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Otthontérkép ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT OTTHONTÉRKÉP Az ország első számú térképes, innovatív ingatlankereső portálja Prémium környezet és felületek Jól célozható közönség (ingatlan eladók és keresők) Komplex

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA.

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA. Nyitóoldal Mobil Otthoni Üzleti Rólunk AKCIÓK KÉSZÜLÉKEK TV INTERNET TELEFON SEGÍTÜNK BELÉPEK Telekom előfizetéseim TV DÍJCSOMAGOK ELÉRHETŐ NÁLAD A SZOLGÁLTATÁS? Add meg a lakcímed! Alap Családi Családi+HD

Részletesebben

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT BEVEZETŐ ITTHON VAGYUNK Az elektronikus média egyre inkább meghatározza életünket. Gondoljunk csak a televízióra, ami ma már az

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. BEMUTATKOZÁS A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak a gyermekgyógyászati, gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat Alkotokboltja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alkotokboltja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

Rólunk, nekünk. Médiaajánlat

Rólunk, nekünk. Médiaajánlat Rólunk, nekünk. Médiaajánlat Rólunk, nekünk. Médiaajánlat Napjaink társadalmi és gazdasági életének egyik legnagyobb kihívása a média jelenléte az országos portálokon túlmenően a helyi közösségi centrumokban

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Trollfesz.hu médiaajánlat

Trollfesz.hu médiaajánlat Trollfesz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Trollfesz.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Trollfesz.hu-n

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

Videohirek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat Videohirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Videohirek.hu bemutatkozás 3 Videohirek.hu tartalmi elemei 4 A Videohirek.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat Klasszikradio.hu médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Klasszikradio.hu bemutatkozás 3 A Klasszikradio.hu tartalmi elemei 4 A Klasszikradio.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig

Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig Az alábbi árak listaárak, azaz nem tartalmazzák a kedvezményeket és az ÁFA-t. Az egyedi megjelenések technikai leírását az ajánlatadótól kérje. A kampányindítással

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

Talalkapont.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat Talalkapont.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Talalkapont.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

08. A SZOFTVERFRISSÍTŐ SZOLGÁLTATÁS BEÁLLÍTÁSA

08. A SZOFTVERFRISSÍTŐ SZOLGÁLTATÁS BEÁLLÍTÁSA 08. A SZOFTVERFRISSÍTŐ SZOLGÁLTATÁS BEÁLLÍTÁSA A.) Előkészítő információk Napjainkban változatos kártételi formák keringenek az Interneten. Ezek sikerének nagy részét az teszi lehetővé, hogy a rengeteg

Részletesebben

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MOBIL PORTFÓLIÓJA

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MOBIL PORTFÓLIÓJA MOBILMÉDIA MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MOBIL PORTFÓLIÓJA 1 800 000 alkalmazásletöltés 260 000 egyedi látogató naponta 2 900 000 AV naponta Forrás: Gemius; saját forrás AV CSOMAG AV csomagjaink költséghatékony

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Topauto.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat Topauto.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topauto.hu bemutatkozás 3 A Topauto.hu tartalmi elemei 4 A Topauto.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén

ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén 1/10 Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen forgalmi as*** prepaid 20 4096/1024-792 Ft 990 Ft - 2 072 Ft 2 590 Ft - 2 392 Ft 2 990 Ft - 4 392 Ft 5 490 Ft - 5 592 Ft 6 990 Ft - 7 992

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata Bemutatkozás Az akibic.hu oldalt a KIBIC Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége működteti, mely nyilvántartott, tagsággal rendelkező civil szervezet.

Részletesebben

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet.

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet. blackpanther Custom 2009. Tisztelt Cégvezető Úr/Hölgy! A blackpanther Custom egy olyan technológiai megoldás a sokoldalú blackpanther-től, ami lehetővé teszi, hogy partnereink igényeik, illetve a vásárlóik

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai 576.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 576.hu bemutatkozás 3 576.hu tartalmi elemei 4 Az 576.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56 A Telenor egy évvel ezelőtt indította el okoseszközökre és számítógépekre tervezett szolgáltatását, a MyTV-t. Az első év tapasztalatai alapján a szolgáltatás megújul: bővebb csatornakínálat, még több tematikus

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Mi is ez voltaképpen?

Mi is ez voltaképpen? AJÁNLATAI A KUKÁBAN VÉGZIK? KERÜLJÖN KÉPBE DIGITÁLIS PLAKÁTTAL, HOGY ÜGYFELEI GONDOLJANAK ÖNRE! BEMUTATKOZIK A DIGITÁLIS PLAKÁT! Mi is ez voltaképpen? Digitális médium egyedi funkciókkal és lehetőségekkel.

Részletesebben

Aktuális tanácsaink Figyeljen oda!

Aktuális tanácsaink Figyeljen oda! Aktuális tanácsaink Figyeljen oda! Sajtótájékoztató 2010. december 17. Takács Péter Hírközlési és Média Biztos, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Buda Dóra szóvivő, kommunikációs főosztályvezető, Nemzeti

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. bestofcafe.hu@gmail.com. Egy oldal, nagy lehetőségekkel!

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. bestofcafe.hu@gmail.com. Egy oldal, nagy lehetőségekkel! MÉDIAAJÁNLAT Egy oldal, nagy lehetőségekkel! bestofcafe.hu@gmail.com Tartalom Bemutatkozás... 3 Tartalmi elemek... 3 A Bestofcafe.hu értékei... 3 Miért érdemes a Bestofcafe.hu-n hirdetni?... 3 Látogatottsági

Részletesebben

RSM DTM Hungary Zrt. Gyógy- és wellness szállodák marketingkommunikációja II. Országos Konferencia. 2015.03.04. Előadó: dr. Fekete Zoltán Titusz

RSM DTM Hungary Zrt. Gyógy- és wellness szállodák marketingkommunikációja II. Országos Konferencia. 2015.03.04. Előadó: dr. Fekete Zoltán Titusz RSM DTM Hungary Zrt. Gyógy- és wellness szállodák marketingkommunikációja II. Országos Konferencia 2015.03.04. Előadó: dr. Fekete Zoltán Titusz Tartalom 1. Adóköteles tevékenység 2. Reklámadó alanya 3.

Részletesebben

Általános hirdetési feltételek. Online hirdetési, megjelenési lehetősége a weboldalon

Általános hirdetési feltételek. Online hirdetési, megjelenési lehetősége a   weboldalon 02 MÉDIAAJÁNLAT 04 Általános hirdetési feltételek 06 Nyomtatott, hirdetési megjelenési lehetőségek a Csabai Mérlegben 08 Nyomtatott PR CIKK megjelenési lehetőségek a Csabai Mérlegben 10 Online hirdetési,

Részletesebben

M é d i a a j á n l at 2014

M é d i a a j á n l at 2014 Médiaajánlat 2014 Normál hirdetési felületeink és áraink Belíven 290 000 Ft+áfa 1/1 oldal 177 120 mm 86 245 mm 180 000 Ft+áfa Kifutós méret (kifutó nélkül) 215 145 mm Kifutós méret (kifutó nélkül) 110

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben