Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel!"

Átírás

1 Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel! Kellemes ünnepeket kíván a Bauknecht!

2 PureClean az öntisztító mesterszakács A PureClean technológiával nincs több ráégett ételmaradék: a sütő és az ajtó speciális felületkezelése révén a lecsöpögő, odaégett ételmaradványoknak semmi esélye sincs. Ma már ilyen gyors a tisztítás. Felejtse el a tisztítószereit! Sütést követõen egyszerûen kapcsolja be a PureClean programot, majd 35 perc elteltével törölje át a sütõ belsejét nedves törlõvel - máris ragyog minden, készen áll a következõ menü elkészítésére. Sütés több szinten. Három különbözõ ételt is süthet egyszerre, mivel a kifinomult sütési rendszer megakadályozza az ízek és aromák keveredését. * Pirolitikus öntisztító rendszerrel rendelkezõ Bauknecht sütõhöz képest. Tökéletes tisztítás nyugodt lelkiismerettel A PureClean vízzel tisztít, vegyszerek nélkül, és csak 90 C-on. Ez kíméli a környezetet, a hagyományos tisztítási technológiához képest 97% energiát takarít meg*, és az Ön dolgát is megkönnyíti, hiszen a PureCleannel elegendõ a belsõ tér gyors áttörlése. Sütés - főzés előmelegítés nélkül. A hatékony fûtõrendszernek köszönhetõen nincs szükség a sütõ elõmelegítésére, amely akár 26%-os idõmegtakarítást, és 20%-os energiamegtakarítást is jelenthet. Finoman záródó sütőajtó. A sütõ ajtaja lassan és csendesen záródik.

3 Kompakt készülékek avagy az okos konyha kis helyen is elfér A kompakt készülékekkel a konyhában helyet, a főzésnél pedig időt takarít meg. A gőzpároló és a mikrohullámú sütő révén az innovatív főzési technológiák sokasága lehetőséget nyújt az egészséges és változatos főzésre. Tetszőlegesen variálható készülékek. Komfort termékcsalád tagjai: beépíthetõ sütõk, Speedoven (kombinált sütõ - mikrohullámú sütõ), Gõzsütõ - gõzpároló, Mikrohullámú sütõk. Egészségesebb ételek gőzsütővel. A gõz erejével a fõzés kíméletesebb, megõrizhetõk a tápanyagok és vitaminok, melyek az egészséges táplálkozás alapjai. A hõlégbefúvással kombinált gõzsütõ - gõzpároló hagyományos sütõként is használható, maximálisan beállítható hõmérséklet 230 C. Különlegesség: ropogós étel a mikrohullámú sütőből! Az egyedülálló Crisp TM funkcióval a mikrohullámú sütõben akár a csirkecomb, de még a mélyhûtött pizza is pillanatok alatt ropogósra sül. Külön zsiradék hozzáadása nélkül.

4 Edényhez igazítható fõzõfelület. Energiatakarékosság kompromisszumok nélkül. Ön dönti el, hogy milyen főzőlapra lenne szüksége, választhat indukciós, üvegkerámia vagy gázlapok közül. Indukciós főzőlapjaink igazán sokoldalúak: rugalmasan alakíthatók, a nemes SCHOTT üvegfelületük révén valódi szépségek, ezenkívül pedig az energia- és időhatékonyság bajnokai is. Bővebben olvashat készülékeinkről a következő oldalakon. A hatékony elegancia. Az indukciós fõzõlap elõször a megjelenésével nyûgöz le, majd tudásával gyõz meg: csak akkor kezd el melegíteni, amikor az edény a felületen áll. Pontosan az edénymérethez igazodik és a hõfok is gyorsan szabályozható. Egyszóval jellemezve a fõzõlapot: ez a megalkuvás nélküli energiatakarékosság. Kapcsoljon nagyobb sebességre! Gyorsan fel kell rakni a teát. Gyorsan meg kell fõzni a tésztát vagy a zöldségeket. Néha egyszerûen sietni kell. Erre a célra szolgál az indukciós fõzõlapok gyorsító (Booster) funkciója, mely arról gondoskodik, hogy az étel villámgyorsan elérje a kívánt hõfokot. Egy főzőlap több edény? A FlexiCook fõzõzónán több edény is használható egyszerre - eltérõ hõfokon. Egyikben zubogva, másikban gyöngyözve fõzhet. Ha elmozdítja az edényt, a hõteljesítmény automatikusan követi. Egyenletes hőfok nagyobb méretű edényben? A FlexiCookkal két fõzõzónát egyesíthet egy óriási méretûvé, így a nagyméretû lábos vagy sütõedény alatt is egyenletesen oszlik el a hõ. SCHOTT Ceran az elsõ üvegkerámia, amely az arzén és antimon mérgezõ nehézfémek felhasználása nélkül készül.

5 Hagyja magát inspirálni: vigyen egy kis mûvészetet konyhájába! A Bauknecht páraelszívók megszabadítják konyháját a szagoktól és a főzés során keletkezett párától, valamint széles szín- és dizájnpalettából válogathat. A T jegyében Különlegesen elegáns megoldás a fordított T-formájú dizájnelszívó. Könnyed elegancia jellemzi, nem hivalkodó. Úgy tûnik, mintha lebegne. ixelium TM nemesacél felületű gázfőzőlap Az 5 fõzõzónával rendelkezõ gázfõzõlap speciális égõinek köszönhetõen több, mint 20%-kal hatékonyabban és 50%-kal kevesebb széndioxid-kibocsátással mûködik, mint egy hagyományos gázfõzõlap. (TGZ 5758/IXL) ixelium felület Hagyományos felület A felületük is intelligens Az ixelium -mal bevont elszívók különösen ellenálló felülettel rendelkeznek és könnyen kezelhetõek. A zsírlerakódások, ujjlenyomatok, gõzcseppek egyszerûen vízzel tisztíthatók.

6 Innovatív hûtés és fagyasztás kombinálva. Mindennapi kényelem az élelmiszerek frissentartásához A legújabb generációjú Bauknecht kombinált hűtőszekrények kímélik a környezetet, ugyanakkor Önt is, hiszen a NoFrost technológia megakadályozza a jegesedést, így feleslegessé teszi a leolvasztást. Természetesen nem hiányozhatnak a hosszan tartó frissességet szolgáló innovatív funkciók, mint a ProFresh és a ProFresh 0. Az Ön személyes frissentartó pultja Amilyen eltérõek az ízlések, annyiféle lehetõség van az élelmiszerek tárolására. Mindennek megvan a maga helye, Ön pedig könnyen átlátja mi hol van, és mindenhez könnyen hozzáférhet. ProFresh 0 zóna: hal és zöldségek optimális frissen tartása gombnyomásra A ProFresh 0 zónában külön bekapcsolható ventillátor gondoskodik a kényes élelmiszerek optimális tárolásáról állandó páratartalom mellett, valamint 0 C és 2 C közötti ideális hõfokon. * Az SLG tesztje alapján. Sz RR-PP Bauknecht NoFrost hûtõszekrénnyel összehasonlítva. Mindig tökéletes körülmények az ételeknek Hûtõszekrényének belsõ terét teljesen az igényeinek megfelelõen rendezheti be. Számos rugalmasan használható belsõ elem teszi lehetõvé az egyedi kialakítást.

7 Fedezze fel: 1 tisztítás és szárítás mindössze 1 óra alatt! Az új Bauknecht mosogatógépektől Ön nem csak tisztaságot várhat el, hanem tökéletes szárítást is. Nincs többé kézi törölgetés, és természetesen nincs többé vízfolt, sem az üveg-, sem pedig a műanyagfelületeken. Ezen magas igények kielégítésére a Bauknecht kifejlesztette a PowerDry-t, mely egyben gyorsabb tempót is diktál: az edények mindössze egy óra alatt tiszták és cseppmentesen szárazak is lesznek. Az új megoldás neve: kettős légáramlás A PowerDry kettõs légáramoltató rendszere aktív szárítást jelent. Ez a szárítás új szintje, ahol az edények nagyon gyorsan száradnak. De az olyan bosszantó jelenség is, mint a gép kinyitása után kiáramló, és a konyhabútort rongáló forró vízgõz már a múlté. A kettõs légáramoltatás teljesen feleslegessé teszi az edények utólagos kézi áttörlését. Az üveg- és mûanyagfelületek is foltmentesen száradnak. PowerClean+: * A 1 hour wash & dry programban a PowerClean funkció nem áll rendelkezésre. Egyedülálló Microban szûrõ antibakteriális felülettel. Az igazi technikai nagyság a műanyag edényeknél mutatkozik meg. A PowerDry számûzi az utólagos kézi törölgetést. Még a mûanyag tányérok és mûanyag poharak is szárazan kerülnek ki a mosogatógépbõl így azokat egyenesen beteheti a szekrénybe. * tíz tányérral több* A PowerClean+ további elõnye, hogy a függõleges edényelhelyezés miatt több edény fér a gépbe. Így nyugodtan hívhat több vendéget. A nagynyomású rendszer A PowerClean+ 28 nagynyomású fúvókából álló rendszer. A fúvókák úgy helyezkednek el, hogy a szennyezõdéseket célzottan, a lehetõ legjobban fel tudják oldani. A lábosokat, tepsiket elõttük úgy helyezzük el, hogy a víz pontosan a tisztítandó helyekre irányuljon. És garantált, hogy csak arra irányul.

8 Választható ajándék Kitchenaid termékek * Kitchenaid Artisan robotgép Rozsdamentes acél, 4,8 literes kapacitású keverõtál Direct Drive meghajtás Egyedi bolygómozgású keverõ-dagasztó fej Stabil és robosztus, teljes fém konstrukció FÉNYES FEKETE 5KSM150PSEOB TŰZPIROS 5KSM150PSEER Kitchenaid Artisan vízforraló Sima, lekerekített design - 1,5 literes kapacitás Duplafalú kivitel 50 C 100 C között beállítható hõmérséklet Külsõ hõmérséklet kijelzõ FÉNYES FEKETE 5KEK1522EOB TŰZPIROS 5KEK1522EER Kitchenaid Artisan botmixer Vezeték nélküli kivitel, tölthetõ 12V akkumulátorral Rozsdamentes acél S penge (rápattintható pengevédõvel) 5 sebességfokozat LED jelzéssel Ergonomikus kialakítás FÉNYES FEKETE 5KHB3583EOB TŰZPIROS 5KHB3583EER Kitchenaid Artisan turmixgép 1,5 literes üvegkancsó + 0,75 literes mûanyag (BPA mentes) Nagyteljesítményû motor, intelligens teljesítmény-szabályozás Éles, rozsadamentes acél pengék 7 különbözõ funkció: pulzálás, jégdaralás, aprítás, pürésítés, keverés, turmixolás és habverés FÉNYES FEKETE 5KHB3583EOB TŰZPIROS 5KHB3583EER * A vásárlás végösszegétõl függõen választhat Kitchenaid Artisan termékek közül

9 MEGRENDELÕLAP Kizárólag a Bauknecht termékek vásárlását igazoló számlával együtt érvényes! NÉV CÍM: TELEFONSZÁM: VÁLASZTOTT AJÁNDÉK KITCHENAID TERMÉKEK: Bruttó Ft vásárlási összeg felett (1 db KitchenAid vízforraló vagy botmixer) Kitchenaid Artisan vízforraló vagy botmixer: FÉNYES FEKETE vízforraló vagy TÛZPIROS vízforraló FÉNYES FEKETE botmixer vagy TÛZPIROS botmixer Bruttó Ft vásárlási összeg felett (1 db KitchenAid Artisan robotgép és 1 db KitchenAid vízforraló vagy botmixer) Kitchenaid Artisan vízforraló vagy botmixer: FÉNYES FEKETE vízforraló vagy TÛZPIROS vízforraló FÉNYES FEKETE botmixer vagy TÛZPIROS botmixer Kitchenaid Artisan robotgép: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Bruttó Ft vásárlási összeg felett ajándék (1 db KitchenAid Artisan robotgép és 1 db KitchenAid vízforraló vagy botmixer és 1 db KitchenAid turmixgép) Kitchenaid Artisan vízforraló vagy botmixer: FÉNYES FEKETE vízforraló vagy TÛZPIROS vízforraló FÉNYES FEKETE botmixer vagy TÛZPIROS botmixer Kitchenaid Artisan robotgép: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Kitchenaid Aritsan turmixgép: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Bruttó Ft vásárlási összeg felett ajándék (1 db KitchenAid Artisan robotgép és 1 db KitchenAid vízforraló és 1 db KitchenAid Artisan botmixer és 1 db KitchenAid Artisan turmixgép) Kitchenaid Artisan vízforraló: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Kitchenaid Artisan botmixer: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Kitchenaid Artisan robotgép: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS Kitchenaid Aritsan turmixgép: FÉNYES FEKETE vagy TÛZPIROS A Whirlpool Magyarország Kft. az Ön által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat az adatkezelési és adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelõen kezeli, dolgozza fel, illetve továbbítja ( Az adatkezelés nyilvántartási száma a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál: NAIH-76721/ aláírás

10 Ismerje meg a jövõbe mutató, izgalmas termékújdonságokat, csodálja meg a szemetgyönyörködtetõ dizájnt és a Bauknecht segítségével fedezze fel a német színvonalú prémium minõség titkát. *A promóció szeptember 15-tõl a készlet erejéig érvényes. Az ajándék gépek két színben (Tûzpiros, Fényes fekete) választhatók. A vásárlásnál a színek és termékek preferált sorrendjét kérjük megadni (ahol az elsõ helyen szerepel a leginkább tetszõ szín és termék). Az ajándék készülékek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében tudjuk teljesíteni a készlettõl függõen. Az ajándék kiválasztásához és átvételéhez minden esetben a számla másolata szükséges, melyet a leaflet hátsó oldalán lévõ nyomtatvánnyal együtt juttathat el számunkra.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2014 2 Ismerje meg a jövőbe mutató, izgalmas termékújdonságokat, csodálja meg a szemetgyönyörködtető dizájnt és a Bauknecht segítségével

Részletesebben

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. TEGYE SZEBBÉ KARÁCSONYÁT BAUKNECHT KÉSZÜLÉKEKKEL! PROMÓCIÓJÁNAK

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. TEGYE SZEBBÉ KARÁCSONYÁT BAUKNECHT KÉSZÜLÉKEKKEL! PROMÓCIÓJÁNAK A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. TEGYE SZEBBÉ KARÁCSONYÁT BAUKNECHT KÉSZÜLÉKEKKEL! PROMÓCIÓJÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A promóció elnevezése, szervezője: A promóció elnevezése:

Részletesebben

Meglepően valódi ízek

Meglepően valódi ízek Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Meglepően valódi ízek Miele gőzpároló Vitasteam-technológiával Miele gőzpároló Ízek élvezete egészségesen Két fő részére szóló Miele Főzőiskola belépő! Az

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK EK 2017 2018 TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS EK HATÉKONYSÁG Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy a poharakon, üvegedényeken vagy műanyag tálakon foltok és vízcseppek

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

Angelo PO FX61 E3 TOP

Angelo PO FX61 E3 TOP Angelo PO FX61 E3 TOP 2 404 300.-Ft 1 990 000.-Ft 17% Hőlégkavarásos sütő-gőzpároló, elektromos üzemű kívül-belül teljesen rozsdamentes acél kivitel, automata tistzító rendszer Alap funkciók: Légkeveréses

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk.

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot! Az akció időtartama: 2018.10.15-12.31.

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

Szezonkezdő előrendelés 2017

Szezonkezdő előrendelés 2017 Szezonkezdő előrendelés 2017 Szezonkezdő előrendelés 2017 - Oktatás A rendelés felvétel időtartama: 2017. május 12- június 16. Az egyes rendelések a következő kiszállítási időtartamra szólnak: 2017. május

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell

Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell háztartás Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell lemondanom. háztartás ~ gyorsfőző készlet

Részletesebben

Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával

Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával GÁZFŐZŐLAPOK TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával Hosszantartó ragyogás: ixelium gázfőzőlapok Köszönhetően a forradalmi és exkluzív ixelium nanotechnológiás

Részletesebben

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!*

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* Promóciós időszak: 2018. január 1. - február 28. www.bosch-home.com/hu ajándék robotgép * A tájékoztatás

Részletesebben

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2015 2 Tartalom 3 Tartalomjegyzék 04 A Bauknecht márkafilozófiája 06 A Bauknecht dizájnfilozófiája 08 BlackLine a technológia káprázatos

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői HASZNÁLT BEMU- TATÓTERMI DARAB 2 161 350.-Ft 1 837 150.-Ft 15% Hőlégkavarásos sütő-gőzpároló berendezés, elektromos üzemű fordított nyitás iránnyal! (a kép illusztráció)

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között.

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKVÁLASZTÉK 2014 A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. A Whirlpool tisztában van az Ön igényeivel, és tudja, hogy Ön nap mint nap törődik mindazzal, amit

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az ünnepekre!

Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot!* Az akció időtartama: 2019.10.01.-12.31. www.bosch-home.com/hu

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére

Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére Tevékenységünk célja 1. A 2010-es évben bekövetkezett devecseri és kolontári vörösiszap katasztrófa károsultjainak támogatása

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az eperszezonra!

Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Csodálatos süteményeket és édességeket tervez az idei friss eperből? Szerezze be idejében a munkálatokat megkönnyítő Bosch robotgépét, és igényelje az ajándék tartozékot!*

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL Hagyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! Keret nélküli tükör felszín Hűtés közben hideg, kék színű fényhatás A szuperkemény felületnek köszönhetően időtálló és karcmentes

Részletesebben

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén!

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és a tökéletes receptek elkészítéséhez most egy elegáns tabletet is adunk ajándékba!* Promóciós időszak:

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2013 2 A Bauknecht új világa már várja Önt. Engedje magát elvarázsolni és fedezze fel a legújabb, intelligens megoldásokat, melyek

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű olajsütők

Szabadonálló gázüzemű olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal

Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal M-iClean US HASZNÁLT KÉSZÜLÉK 1 509 200.-Ft 1 291 370.-Ft 14,5% Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal Elektromos teljesítmény: 6,80 kw Kosárméret: 400 x 400

Részletesebben

ASonic ultrahangos tisztító

ASonic ultrahangos tisztító ASonic HOME ultrahangos tisztítók Az ASonic HOME sorozat készülékeit elsősorban háztartási használatra szánták, azonban bárhol felhasználhatók, ahol a kapacitásuk és teljesítményük elegendőnek bizonyul

Részletesebben

Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel!

Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel! Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel! Nyári krémlevesek és jeges italok gyorsan és egyszerűen! Krémlevesekhez és jégaprításhoz! Botmixer-szett ZHB1220B Maximális

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

AX-1100. Intelligens főzés. Gőzsütő + mikrohullám + grill

AX-1100. Intelligens főzés. Gőzsütő + mikrohullám + grill AX-1100 Intelligens főzés Gőzsütő + mikrohullám + grill Gőzölés: egyszerűen finom A készülék gőz fejlesztője 70 C és 100 C közötti hőmérsékletű gőzt állít elő Intelligens főzés Eljött az Intelligens főzés

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

Új beépíthető sütők a Siemens-től.

Új beépíthető sütők a Siemens-től. Új beépíthető sütők a Siemens-től. Partner Program www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Sütés könnyedén: Számtalan lehetőség a beépített automatikának és szöveges kijelzőnek köszönhetően Győződjön

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus újdonságok, design, stílus akciós szórólap az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 109 990 Ft 99 990 Ft ECT 610 ASC-1 Beépíthetõ üvegkerámia fõzõlap 4 főzőzóna, gyerekzár, hi-light fűtőszál,

Részletesebben

LUX GOURMET FŐZŐRENDSZER Egészséges táplálkozás egy életen át

LUX GOURMET FŐZŐRENDSZER Egészséges táplálkozás egy életen át LUX GOURMET FŐZŐRENDSZER Egészséges táplálkozás egy életen át EasyQuick gyorsfőző fedő (opcionális) Wok (opcionális) Piramis aljú grillsütő (opcionális) 2010-ben és 2011-ben a LUX márka elnyerte a Business

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

Gáz- és kerámia főzőlapok

Gáz- és kerámia főzőlapok Gáz- és kerámia főzőlapok főzőlapok Általános jellemzők 46 47 Design Plus 48 49 Admiral 50 51 Opera 52 53 Trend 54 55 Pulsar 56 57 Cartesio 58 59 Planar 61 Kerámia főzőlapok 62 65 Domino 66 Fedlapok 67

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel!

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Válasszon a Bosch PerfectSelection válogatás készülékei közül, és igényelje a 10%-os visszatérítést a készülék árából! Az akció időtartama: 2018. október

Részletesebben

Angelo PO KN Ft Ft 7% ÚJ KÉSZÜLÉK

Angelo PO KN Ft Ft 7% ÚJ KÉSZÜLÉK Angelo PO KN50 576 200-Ft 534 865.-Ft 7% Professzionális pohár-, és tányérmosogató gép Kivűl-belül rozsdamentes acél (AISI304) kivitel 1 db kerek evőeszköz-, és 1 db univerzális mosogató kosárral Kosárméret:

Részletesebben

Páraelszívók. Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról.

Páraelszívók. Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról. Páraelszívók Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról. A beépítés módja szerint az alábbi készülékeket különböztetjük meg: Szekrénybe építhető

Részletesebben

Sokkolók. Hűtés. Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202

Sokkolók. Hűtés. Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202 Hűtés Sokkolók Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202 Hűtés és fagyasztás...78 ATM Sokkoló hűtők és fagyasztók...80 ATA Sokkoló hűtők és fagyasztók...81

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért.

Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért. A BSH csoport a Siemens AG védjegyjogosultja. Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért. Vásároljon most Siemens iq700 és iq500 beépíthető készülékeket és egészítse ki a főzési élményt

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható!

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! 8 darabos készlet: 16/20 cm fazék + 22/24/28 cm serpenyő + fedők + fogantyú L6589402 Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! Ingenio: a sokoldalú főzőedény A tűzhelyről,

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! 2010.10.11-12.24-ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! 2010.10.11-12.24-ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! AKCIÓ * konyhabútorra! *) * Részletek az áruházakban. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. 2010.10.11-12.24-ig

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az indukciós főzőlap Electrolux indukciós főzőlapok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az indukciós főzőlap

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU

ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU A TE ICONOD, ABBAN A FORMÁTUMBAN, AMELYIKBEN SZERETNÉD. Három különböző modell három eltérő teljesítménnyel. MŰSZAKI GYÁRTÁSI JELLEMZŐK Tökéletesen sima, lekerekített szélű főzőkamra.

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

2/4/6 égős asztali gáztűzhelyek

2/4/6 égős asztali gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Zanussi akció - 2015 MOSOGATÓGÉPEK

Zanussi akció - 2015 MOSOGATÓGÉPEK Zanussi akció - 2015 MOSOGATÓGÉPEK cikkszám 402071 Modell: NGWDPDD Pohármosogató gép, 40x40cm kosár, 30 kosár/óra Pohár magassága max. 28cm, vízfogyasztás 2,3 lt/ciklus, ürítpumpa, mosószer adagoló, öblítszer

Részletesebben

Vaníliás kifli sütőlapok

Vaníliás kifli sütőlapok hu Termékismertető és recept Vaníliás kifli sütőlapok Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú vaníliás kiflik sütése! A szilikon sütőlapok nagyon rugalmasak és felületük tapadásmentes.

Részletesebben

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK 41518510 HS 615 E 41521410 HS 635 E02 inox 41524310 HS 725 E00 inox 41522510 HS 735 E01 41524313 HS 710 fekete E00 Energiaosztály: A, 5 funkciós, süllyeszthető

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség Zöldségszeletelők KG-201 KG-203 KG-251 KG-253 KG-353 KG-453 Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők kis és nagy mennyiségű gyártás teljeskörű kielégítése kiváló minőség, megbízható, időtálló teljes egészében

Részletesebben

Készletkisöprés. Sirman PDR3000T Ft Ft 20% ÚJ!

Készletkisöprés. Sirman PDR3000T Ft Ft 20% ÚJ! Sirman PDR3000T ÚJ! 176 715.-Ft 141 372.-Ft 20% Kontakt grill, dupla, alul-, felül bordázott sütőfelülettel, időzítő kapcsolóval Elektromos üzemű kontakt grill, rozsdamentes acél (DIN 1.4301F) kivitel

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból beépíthető háztartási készülékek meghosszabbítva! 2016.dec. 31-ig Érvényes: 2016. május 9

Részletesebben