-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! 2010.10.11-12.24-ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!"

Átírás

1 Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! AKCIÓ * konyhabútorra! *) * Részletek az áruházakban. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható ig *

2 Megérkezett Magyarországra! Az egyetlen konyhamárka, amely 9 exkluzív garancia-ígéretet nyújt Garantáljuk a minőséget - melyet 10 éves garancaivállalásunk ** is alátámaszt A Vonderstedt konyha: német termék minőségi alapanyagokból, gondos kidolgozással készül. Az egyes gyártási fázisokban végzett folyamatos ellenőrzések és terhelési tesztek garantálják a legmagasabb minőséget, amelyért 10 év garanciát** vállalunk. 2. Garantáljuk az egyedi kivitelezést a legapróbb részletekig A Vonderstedt konyha részletgazdagsága le fogja nyűgözni Önt. A fiókok és szekrények alaposan átgondolt kialakításától kezdve az optimális fény- és hátfal megoldásokon keresztül egészen a praktikus kiegészítőkig - nem marad kivánság beteljesítetlenül. 3. Garantáljuk az ergonómiailag tökéletes kivitelezést minden méretben Egy Vonderstedt konyha 3 különböző alsószekrénnyel, 4 lábazat magassággal és 2 féle munkalap-vastagsággal - összesen 24 szenzációs lehetőséget kínál, ezáltal a munkafelületet ergomómiailag a hát számára is optimális magasságba és az Ön testmagasságához igazodva lehet beállítani. AkCIÓ * 2 * Érvényes ig minden "Vonderstedt" márkájú konyhabútor vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, részletek az áruházakban. **Részletek az áruházakban.

3 Garantáljuk, hogy a megtervezett konyhát mm-pontossággal készítjük el Minden Vonderstedt konyhát gondosan megtervezünk és egyenként készítünk el, mert csak így garantálhatjuk ügyfeleinknek a milliméter-pontos és az egyedi konyhának megfelelő tervezést - legyen szó akár kicsi vagy óriási térről. 5. Garantálunk olyan extrákat, amelyek nem kerülnek extra költségbe Egy Vonderstedt konyha legyen tökéletes - ehhez olyan részletek tartoznak, mint a fiókok üveg oldalfala, vagy az ajtó- és fiók-becsapódásgátlók, melyek az alapfelszereltség részei és nem drága extrák. 6. Garantáljuk a design-t minden izlésnek megfelelően Akár klasszikus vagy új design, rusztikus vagy modern stílusú, a Vonderstedt design-részlege tudja, mire vágynak a konyhavásárlók. Széles frontválasztékot kínálunk, amely sem optikailag, sem színben vagy anyagában nem hagy kívánnivalót maga után Garantáljuk a jó lelkiismeretet A Vonderstedt egyike a kevés PEFCbizonyítvánnyal rendelkező konyhabútorgyártónak. A PEFC jelentése: egyfelől elkötelezettség a környezet és a tartósság iránt - így kizárólag ellenőrzött és természetközeli erdőgazdálkodásból származó fa alapanyagokat használunk fel - felelősséggel a ma és a jövő nemzedékéért. 8. Garantáljuk az ingyenes minőségi vizsgálatot A Vonderstedt konyha sok örömet fog okozni Önnek, de hogy ez biztos legyen, amikor Ön úgy szeretné, a vásárlást követő 12 hónapon belül szívesen elmegyünk Önhöz és leellenőrizzük a konyha minőségét beállítjuk a frontokat, ellenőrizzük a záró/nyíló elemeket és a konyha egészét átnézzük. 9. Garantáljuk, hogy a Vonderstedt konyhamárka csak a kika áruházakban kapható Mindezt a közismerten professzionális kika szolgáltatásokkal és a garantáltan kedvező áron. 6 áruházzal Magyarországon 3 kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

4 Puncta tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Beépíthető mosogatógép Új mosogatószekrény megoldás Felsőszekrénybe épített páraelszívó AkCIÓ * 4 Ingyenesen megtervezzük konyhabútorát! * Érvényes ig minden "Vonderstedt" márkájú konyhabútor vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, részletek az áruházakban.

5 Salvia tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Beépített szemetes Forgókosaras sarokszekrény Zsalus rátétszekrény 5 kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

6 Fresia tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Rozsdamentes Liftmechanikás felsőszekrény ajtók Beépített sütő kerámia főzőlappal Ft/db Teka BASICO 79 1B1D mosogatótálca mérete 790 x 500 mm, megfordítható, szűrőkosár a lefolyóba ( ) AkCIÓ * *Részletek az áruházakban. 6 Ingyenesen megtervezzük konyhabútorát! * Érvényes ig minden "Vonderstedt" márkájú konyhabútor vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, részletek az áruházakban.

7 Lavis tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Fogantyú nélküli front Kerámia főzőlap Üveges felsőszekrény Különböző magasságok Konyhabútorok személyre szabva: A Kika 3 konyhatípusa segít Önnek a könnyebb árösszehasonlításban. BÁZIS konyha Az összeállítás 210 x 210 cm /gépek, kiegészítők nélkül/ FAMILY konyha Az összeállítás 260 x 280 cm /gépek, kiegészítők nélkül/ DESIGN konyha Az összeállítás 180 x 260 x 240 cm /gépek, kiegészítők nélkül/ 7 kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

8 Estera tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Új mosogatószekrény megoldás Felfelé nyíló felsőszekrény Konyhasziget krómozott lábakon AkCIÓ * 8 Ingyenesen megtervezzük konyhabútorát! * Érvényes ig minden "Vonderstedt" márkájú konyhabútor vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, részletek az áruházakban.

9 Primula tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett kihúzható nagy mélységű tároló-fiók Beépíthető mosogatógép Ft/db Teka Inca egykaros króm csaptelep kerámia szeleppel ( ) 9 kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

10 Ribera tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Design páraelszívó Nagyvonalú kamraszekrény Liftmechanikás felsőszekrény AkCIÓ * 10 Ingyenesen megtervezzük konyhabútorát! * Érvényes ig minden "Vonderstedt" márkájú konyhabútor vásárlása esetén. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, részletek az áruházakban.

11 Lenura tervezhető konyhaösszeállítás Family árpélda: ,- helyett ,- Design árpélda: ,- helyett ,- ( ) Az árak a beépíthető készülékek valamint a kiegészítők árát nem tartalmazzák Ft/db ,- helyett Ergonómikus főzőegység Üveges felsőszekrény Sütő alatti tároló fiók 11 kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

12 gyermekzár maradékhő-kijelzés 80 cm Stop&Go Ft/db gyermekzár 3 szintes teleszkópos tálcavezető Ft/db Teka HX 715 Inox beépíthető sütő multifunkciós, 6 funkció, hőlégbefúvás, teleszkópos tálcavezető ( ) Ft/db Teka 60 Basic FB kerámia főzőlap 4 High-Light főzőfelület ( ) Ft/db Teka GKST 80 I4 FB BoosterSlider kerámia főzőlap 4 indukciós főzőfelület, slider érintőgombok, programozható főzési idő ( ) Teka HX 790 Inox beépíthető sütő multifunkciós, 14 funkció, húshőmérő, gyorsfelfűtés,, tripla üvegű sütőajtó ( ) Energiaosztály Energiaosztály Energiaosztály 223 l / 61 l ürtartalom Energiaosztály Ft/db gyermekzár Ft/db Küppersbusch EKI F kerámia főzőlap 4 indukciós főzőzóna, 12 teljesítményfokozat, maradékhő kijelzés ( ) Küppersbusch EEBK PWX INOX beépíthető elektromos sütő 5 program, 6 sütési mód ( ) 90 cm széles falra szerelhető Tisztítóhatékonyság Szárítóhatás 60 cm széles Ft/db "Teka DG3 90" üvegernyős páraelszívó nyomógombos kivitel, halogén világítás, fémszűrő, légszállítás: 770/880/1200 m3/h* ( ) 49 db Ft/db Teka DW7 61S mosogatógép 12 terítékes, 6 program fokozat, 16 l vízfelhasználás, aquastop funkció ( ) Ft/db "Teka TKI 325" beépíthető kombinált hűtő/ fagyasztószekrény antibakteriális, állítható üvegpolcok, leolvasztás funkció, 5 kg / 24 h fagyasztási teljesítmény ( ) Budapest 1135 Budapest, Lehel u. 51. Telefon: 06-1/ Nyitva: H - Szo: ig, vasárnap: ig Budaörs A legnagyobb kika! 2040 Budaörs, Kinizsi u. 5. Telefon: 06-23/ Nyitva: H - Szo: ig, vasárnap: ig Soroksár / M Budapest, Bevásárló út 6. Telefon: 06-1/ Nyitva: H - Szo: ig, vasárnap: ig Győr 9012 Győr, Királyszék u. 35. Telefon: 06-96/ Nyitva: H - Szo: ig, vasárnap: ig Debrecen 4031 Debrecen, Kishatár u. 32. Telefon: 06-52/ Nyitva: H-Szo: ig, vasárnap: ig Pécs 7634 Pécs, Makay István u. 7. Telefon: 06-72/ Nyitva: H - Szo: ig, vasárnap: ig Áraink ig, illetve az akció időtartamán belül a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak minden esetben a jelzett kivitelre/összeállításra vonatkoznak és a képeken szereplő kiegészítőket, műszaki cikkeket nem tartalmazzák. Felhívjuk figyelmüket, hogy vidéki áruházainkban a prospektusban hirdetett termékeknek egy része csak rendelésre vásárolható. Az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk, szín- és mintaeltérés lehetséges. Kereskedelmi mennyiségben nem szolgálunk ki! Kérjük vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben bizonyos termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, a készlet erejéig érvényesek ill. bizonyos esetekben megrendelhetőek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére egyes termékek a nem várt kereslet következtében az akció vége előtt elfogynak, úgy ezért szíves elnézésüket kérjük. (9413) További információk:

1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! * -40% Álomkonyhát mindenkinek! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! * -40% Álomkonyhát mindenkinek! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Álomkonyhát mindenkinek! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! : Spot tervezhető konyhaprogram Bázis: 819.900,- helyett 489.900,- Family: 1.414.900,- helyett 839.900,- (11533967) 489.900.- 819.900.-

Részletesebben

-40% 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** Álomkonyha - álomáron! minden tervezett konyhabútorra! **

-40% 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** Álomkonyha - álomáron! minden tervezett konyhabútorra! ** Álomkonyha - álomáron! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Ingyenesen 419.900.- Ft 699.900,- helyett Manhattan tervezhető konyhaprogram Bázis: 699.900,- helyett 419.900,- Family: 1.34.900,- helyett

Részletesebben

-40% -20% minden tervezett konyhabútorra! **

-40% -20% minden tervezett konyhabútorra! ** Minőségi konyhabútorok az Ön konyhájába! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 010.05.5-06.7 -ig Konyhabútorát 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** **Az a 010.05.5-06.7. között vásárolt

Részletesebben

Vételár: 197.900,- Törlesztő részlet: 36 x 7.872,- Saját erő: 0,- THM: 28,08% 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.

Vételár: 197.900,- Törlesztő részlet: 36 x 7.872,- Saját erő: 0,- THM: 28,08% 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03. Konyhabútorok ízlés szerint! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.02.26-03.18. SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERVEZÉS Speed tervezhető konyha-összeállítás Speed tervezhető konyha-összeállítás Sokféle munkalap és fogantyú, széles

Részletesebben

11.990.- Ft 14.990,- helyett -16%

11.990.- Ft 14.990,- helyett -16% -17% -0% -7% 1 4.790.- Ft 5.790,- helyett 11.990.- Ft 14.990,- helyett 1.990.- Ft 17.990,- helyett 4 BPA mentes műanyag! -15% 150 ml 1.690.- Ft 1.990,- helyett 5-16%.490.- Ft.990,- helyett 010.0. - 04.5.

Részletesebben

Bázis árpélda: 489.900.-Ft/összeáll. 819.900.- helyett AKCIÓ -40% MINDEN TERVEZETT NOLTE KONYHABÚTORRA! *

Bázis árpélda: 489.900.-Ft/összeáll. 819.900.- helyett AKCIÓ -40% MINDEN TERVEZETT NOLTE KONYHABÚTORRA! * Álom konyhák álom áron! SPOT tervezhető konyhaprogram Bázis: 819.900,- helyett 489.900,- Family: 1.414.900,- helyett 839.900,- (11533967) 489.900.-Ft/összeáll. 819.900.- helyett -21% 12.990.- Ft/db 16.490.-

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

3.490.- Ft/szett. 2.690.- Ft/db

3.490.- Ft/szett. 2.690.- Ft/db 1 1.990.- Ft/szett.90.- Ft/szett 5.990.- Ft/db A készlet erejéig! : kb. 100 cm 590.- Ft/db.790.- Ft/pár 5.90.- Ft/db 790.- Ft/szett 0 C Bamboo -%.990.- Ft/db Mais -% 1.990.- Ft/db 7.90,- helyett.990,-

Részletesebben

Konyha- és étkezőbútorok!

Konyha- és étkezőbútorok! Konyha- és étkezőbútorok! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2011.05.23-06.12-ig 2011.05.23-06.12-ig -30% I H R E G A R A N T I E K Ü C H E konyhabútorra! * *Részletek az áruházakban. Az akció más

Részletesebben

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény!

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény! Várja Önt egy világ, ahol a szép álom nem csak álom már! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! MATRAC - AKCIÓ! minden matracra, ágyrácsra és matrac szettre! * Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig *Az akció

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

-10% -10% 99.950.-Ft/szett 199.900.- helyett -50% Téli bútor-vásár! AKCIÓK SZEKRÉNYSORRA! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

-10% -10% 99.950.-Ft/szett 199.900.- helyett -50% Téli bútor-vásár! AKCIÓK SZEKRÉNYSORRA! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Téli bútor-vásár! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 99.950.-/szett 199.900.- helyett -50% Merida hálószoba szett, dió dekor/sötét szürke front Elemei: 5/1 tükörajtós szekrény 2 fiókkal, 226 x 210

Részletesebben

-21% 19.990.- Ft/szett. 490.- Ft/szett 690,- helyett -22% -33% -28% Alacsony árakon, szinte minden raktáron! 229.

-21% 19.990.- Ft/szett. 490.- Ft/szett 690,- helyett -22% -33% -28% Alacsony árakon, szinte minden raktáron! 229. Big Deal hálószoba szett dió dekor/fekete Elemei: tolóajtós szekrény, 252 x 213 x 67 cm panelfranciaágy, fekvőfelület: 160 200 cm (Ágyrács, matrac nélkül!) éjjeliszekrény szett, 50 x 36 x 42 cm (18157588)

Részletesebben

az otthon szíve: A Konyha

az otthon szíve: A Konyha az otthon szíve: A Konyha Az otthon szíve a konyha, de azt is tudjuk, hogy mennyi utánajárást és időt igényel, mire a megfelelőt megtaláljuk. Mi most levesszük az Ön válláról a terhet. Lakberendezőink

Részletesebben

2014.04.18-04.20-ig MINDEN

2014.04.18-04.20-ig MINDEN Irány a kert! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.04.16-05.13. Peru kartámlás szék párnával 21.900. Peru kerti étkezőgarnitúra Alumínium váz, szürke műrattan fonat Fotel, párnával, kb. 56 x 62 x 92 cm, ára: 79.900,-

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK 41518510 HS 615 E 41521410 HS 635 E02 inox 41524310 HS 725 E00 inox 41522510 HS 735 E01 41524313 HS 710 fekete E00 Energiaosztály: A, 5 funkciós, süllyeszthető

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HA 890 Listaár: 249.900 Multifunkciós (9 funkció) Ajtónyitásra a sütô automatikusan kikapcsol Tripla üvegû sütôajtó Push/pull és érintô gombok

Részletesebben

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA bézs, antracit, szín EH 60 4G HLX 60 4G önálló gázlap 4 gázégő, oldalsó kezelőszervek, elektromos szikragyújtás, zománcozott égőfejek és rácsok önálló gázlap 4 gázégő 1 háromkörös,

Részletesebben

119.900,- Ft /garn. Alacsony árakon, szinte minden raktáron!

119.900,- Ft /garn. Alacsony árakon, szinte minden raktáron! LED- világítással* Triple X vitrinkombináció dió/fehér dekor, 254 x 181 x 47 cm (16884810,-5074,-5131,-5719) 99.900,- helyett 20% 79.900,- Ft /komb. törlesztőrészlet: 12 x 7.958,- Ft THM: 40,19% Carrera

Részletesebben

minden függöny, textil, szőnyeg, lámpa, lakásdísz, lakásfelszerelési

minden függöny, textil, szőnyeg, lámpa, lakásdísz, lakásfelszerelési kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2 méretben, huzat: 100% pamut, (172527) /db többféle színben, 15 x 2,5 cm (17287) részes "Multi" terítékalátét szett műanyag, mintás,,5 x 28,5 cm (172988) Ébredő

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA Típus Cikk szám leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123 gázfőzőlap GCI 57 black 3910 75 990 Ft 8435025739109 gázfőzőlap GCI 57 white 3939

Részletesebben

Megnyitottunk a budaörsi KIKA áruházban! június között nyitó akciókkal várunk, a készlet erejéig! budaörs

Megnyitottunk a budaörsi KIKA áruházban! június között nyitó akciókkal várunk, a készlet erejéig! budaörs Érvényes: 017. június. - július. budaörs www.abrabutor.hu top nappali fal.900,- Mert szeretem a jó árakat! Az első 100 vásárló ajándékot kap! Top nappali fal Sonoma tölgy / fehér dekor kivitelben, 0 x

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK

BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 219.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra piros kijelzôvel (a készlet erejéig kék színnel is kérhetô) Elôre beprogramozott

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2014.október 06- tól visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

THM. BUTOR ,- 10% kedvezmény ,- /db ,- Mert szeretem. /db

THM. BUTOR ,- 10% kedvezmény ,- /db ,- Mert szeretem. /db Érvényes: www.abrabutor.hu Mert szeretem a jó árakat! Sanremo elemes nappali rendszer Sanremo tölgy dekor váz, magasfényű fehér vagy sanremo tölgy front, vitrinekhez LED világítás vásárolható.. Sanremo

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 229.900 Multifunkciós (10 funkció) Érintôgombos vezérlés digitális kijelzôvel Elôre beprogramozott receptek Elektronikus hômérséklet

Részletesebben

THM. BUTOR w w w.ab rab u to r.hu ,10% KEDVEZMÉNY ,-/db MERT SZERETEM A JÓ ÁRAKAT! Colorado nappali program. Lorenzo sarokkanapé

THM. BUTOR w w w.ab rab u to r.hu ,10% KEDVEZMÉNY ,-/db MERT SZERETEM A JÓ ÁRAKAT! Colorado nappali program. Lorenzo sarokkanapé Érvényes: w w w.ab rab u to r.hu Colorado nappali program Fehérített fenyő dekor, szürke tetőlappal.. Colorado magas vitrin, 68 x 98 x 4 cm, ára: 9.900,- helyett 5.900,- 2. Colorado TV szekrény, 55 x 49

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2 Az akció 2014. szeptember 10-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: Livinox mosogatók és kiegészítôk Silverline

Részletesebben

3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA

3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA BETA 600 és VENERE 900 kürt s páraelszívó BETA 600 FALI PÁRAELSZÍVÓ (60 cm) 3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA 59 990 Ft 1680 m 3 /h (max.) légszállítás elektronikus vezérlés halogén világítás id zít (utószell ztetés)

Részletesebben

BUTOR Hitelösszeg: 30 ezer és 360 ezer Ft között Futamidő: 10 hónap. 0% önerő 0% kezelési költség 0% éves ügyviteli kamat THM

BUTOR  Hitelösszeg: 30 ezer és 360 ezer Ft között Futamidő: 10 hónap. 0% önerő 0% kezelési költség 0% éves ügyviteli kamat THM Érvényes: 07. 06. 07-06. 0. BUTOR www.abrabutor.hu Mert szeretem a jó árakat! Törlesztő részlet: 0 x.990,- Vételár: 9.900,- Kayla kanapé 0.000 Ft kedvezmény 0 ezer és 60 ezer Ft között Futamidő: 0 hónap

Részletesebben

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT 3:1 SZETT AJÁNLAT (sütőfőzőlappáraelszívó) L 604 FTI gázfőzőlap BASIC L 604 FTI gázfőzőlap MEDIUM 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 60 cm vagy 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás,

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2013.április 10-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt fogyasztói ár EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123

Részletesebben

Beépítheto konyhai készülékek 2012. Wir

Beépítheto konyhai készülékek 2012. Wir Beépítheto konyhai készülékek 2012 Wir ELEKTROMOS SÜTÔK MIKROHULLÁMÚ SÜTÔK HX 790 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra piros kijelzôvel Elôre beprogramozott receptek Elektronikus

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

2014.12.27-12.28-ig -15% MINDEN KÉPRE, KÉPKERETRE, TÜKÖRRE, LAKÁSDÍSZRE, HÁZTARTÁSI- ÉS KONYHAI ESZKÖZRE

2014.12.27-12.28-ig -15% MINDEN KÉPRE, KÉPKERETRE, TÜKÖRRE, LAKÁSDÍSZRE, HÁZTARTÁSI- ÉS KONYHAI ESZKÖZRE VÁSÁR KIKA, HOVA MÁSHOVA! ÉRVÉNYES: 2014.12.27-2015.01.13. A KÉSZLET EREJÉIG KAPHATÓ! szimbolikus fotó 99.900,- 49.9 GALAXY NAPPALI VITRINKOMBINÁCIÓ sonoma tölgy, kb. 253,5 x 200 x 41,5 cm (20520814, 20716463)

Részletesebben

-15% -20% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN LÁMPÁRA! * MINDEN KONYHÁRA. 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram. 2016.06.15 06.

-15% -20% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN LÁMPÁRA! * MINDEN KONYHÁRA. 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram. 2016.06.15 06. OTTHON AZ ÉLETEDBEN! 2016.06.15 06.28. Törlesztő részlet: 24 x 8.807,- Vételár: 175.900,- THM: 19,88% 207.736 Ft 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram CALABRIA TEVEZHETŐ KONYHAPROGRAM

Részletesebben

Gáz- és kerámia főzőlapok

Gáz- és kerámia főzőlapok Gáz- és kerámia főzőlapok főzőlapok Általános jellemzők 46 47 Design Plus 48 49 Admiral 50 51 Opera 52 53 Trend 54 55 Pulsar 56 57 Cartesio 58 59 Planar 61 Kerámia főzőlapok 62 65 Domino 66 Fedlapok 67

Részletesebben

Beépíthető háztartási készülékek

Beépíthető háztartási készülékek Beépíthető háztartási készülékek 2 0 0 7 Néhány mondatban az ARDO-ról... Az ARDO hazánkban feltörekvő márkának számít, legalábbis ahhoz mérten, hogy a terméket előállító olasz cég, az Antonio Merloni S.p.a.

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

10.000,- Ft. 199.900.- Ft/garn. -14% Varázsoljuk újjá a nappalit! KUPON. 9.990.- Ft/szett 13.990,- helyett -28% 234.900,- helyett

10.000,- Ft. 199.900.- Ft/garn. -14% Varázsoljuk újjá a nappalit! KUPON. 9.990.- Ft/szett 13.990,- helyett -28% 234.900,- helyett Varázsoljuk újjá a nappalit! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! jobbos-balos kivitelben széles elemválaszték Rocket ülőgarnitúra 286 x 192 cm Elemei: 2-es kanapé jobbos karral Ottomán kartámlával

Részletesebben

TekaBe08_UJ.qxd 2/20/08 3:50 PM Page 1. Beépíthetô konyhai készülékek

TekaBe08_UJ.qxd 2/20/08 3:50 PM Page 1. Beépíthetô konyhai készülékek TekaBe08_UJ.qxd 2/20/08 3:50 PM Page 1 Beépíthetô konyhai készülékek TekaBe08_UJ.qxd 2/20/08 3:51 PM Page 2 BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HA 890 Multifunkciós (9 funkció) Ajtónyitásra a sütô automatikusan

Részletesebben

1.690.-Ft. 1.090.-Ft. 990.-Ft. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! /db-tól. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 30 x 50 cm.

1.690.-Ft. 1.090.-Ft. 990.-Ft. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! /db-tól. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 30 x 50 cm. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! "Multi" virágos díszpárna méretben, huzat: 100% pamut, töltet: 100% PES, 40 x 40 cm, ára:.990,- (177841, -).490.-Ft

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva.

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva. sorozat 213. 12. 31-ig Több mint 3 e gyártunk szagelszívókat. 3 es tapasztalattal és a mindennapos elkötelezettséggel ajánljuk Önnek a minőséget, a részletekre irányuló figyelmet, az európai tökély legmagasabb

Részletesebben

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Hôlégbefúvás Érintôgombos vezérlés digitális kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

Karácsonyi Konyhagép Vásár

Karácsonyi Konyhagép Vásár Karácsonyi Konyhagép Vásár Conovtherm C4 6.10 EasyTouch Új szériás, érintő képernyős, oldalra csúszó ajtóval felszerelt kombipároló készülék 6db GN 1/1 kapacitással (Vízlágyító és állvány nélkül) Ár: 2.189.000Ft

Részletesebben

A katalógusban található készülékekhez magyarországi gyári garancia levelet adunk!

A katalógusban található készülékekhez magyarországi gyári garancia levelet adunk! KONYHAI s z é l e s v á l a s készülékek z t é k b a n Érvényes: 2012. október 25-tôl visszavonásig Az Ön márkakereskedôje: 2012/2 Forgalmazó: Planning & Trading Kft. 8000 Székesfehérvár, Rozs u. 14-16.

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 HX 760 HX 45 15 COMBO Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra piros kijelzôvel Elôre beprogramozott receptek

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/1

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/1 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/1 Az akció 2019. március 1-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: Livinox mosogatók és kiegészítôk Evido

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus év tapasztalat, hónap garancia! újdonságok, design, stílus A 2010. május 1. és augusztus 31. között vásárolt 50 000 forintnál nagyobb értékű Gorenje háztartási gépeinkre 60 hónapos (3 év teljeskörű + 2

Részletesebben

-15% -15% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN KONYHÁRA + INGYEN SZERELÉS MAGYARORSZÁG MINDEN KONYHÁRA + INGYEN SZERELÉS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN!

-15% -15% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN KONYHÁRA + INGYEN SZERELÉS MAGYARORSZÁG MINDEN KONYHÁRA + INGYEN SZERELÉS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN! OTTHON AZ ÉLETEDBEN! ÓRIÁSI ELEMVÁLASZTÉK! NÉMET MINŐSÉG VÁSÁROLJ ONLINE! www.kika.hu IMPULS IP4810 TERVEZHETŐ KONYHA Magasfényű fehér MDF ajtófront, fehér korpusz, fém fogantyú. Széles front, munkalap,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/2

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/2 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2019/2 Az akció 2019. szeptember 1-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: Livinox mosogatók és kiegészítôk Evido

Részletesebben

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel Hőlégbefúvás Az ételek gyors és többszintű sütése. Egyenletes hőmérséklet eloszlás a sütőben. Slider Pontosabb, egyszerűbb teljesítményszabályozás ujjmozgatással és érintéssel. Facette Csiszolt kerámialap,

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Hotpoint Ariston - Indesit Bemutatóterem Konyhatechnológia Kft. 1085 Budapest, József krt. 5. Tel.: 06-1-486-1467 www.kta.hu Nyitvatartás: Hétfõ, Szerda, Péntek: 10:00-18:00 óráig Kedd, Csütörtök: 10:00-19:00

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból beépíthető háztartási készülékek meghosszabbítva! 2016.dec. 31-ig Érvényes: 2016. május 9

Részletesebben

KIEMELT AJÁNLAT. 74.900 Ft. 106.900 Ft. 67.500 Ft. 112.400 Ft. 89.900 Ft

KIEMELT AJÁNLAT. 74.900 Ft. 106.900 Ft. 67.500 Ft. 112.400 Ft. 89.900 Ft 59.900 Ft 66.700 Ft szett ár: 109.800 Ft 22.900 Ft ZOB 335 X multifunkciós sütő, 3 sütőfunkció, légkeverés, inox, percszámláló,dupla üvegezésű ajtó, A energia osztály, felület ZOB 361 X multifunkciós sütő,

Részletesebben

KONYHAI beépíthetô. készülékek 2013/1. Az Ön márkakereskedôje:

KONYHAI beépíthetô. készülékek 2013/1. Az Ön márkakereskedôje: KONYHAI beépíthetô készülékek s z é l e s v á l a s z t é k b a n Érvényes: 2013. július1-tôl visszavonásig Az Ön márkakereskedôje: 2013/1 Forgalmazó: Planning & Trading Kft. 8000 Székesfehérvár, Rozs

Részletesebben

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok _indukciós biztonságos, mert csak ott meleg, ahol kell A főzőlapok csak akkor kapcsolnak

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

Az Ön Kereskedője BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Az Ön Kereskedője BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK Az Ön Kereskedője BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 17 A SILVERLINE VÁLLALATRÓL A Silverline 1994-ben alakult Törökországban, a beépíthető készülékek gyártásának megvalósításáért. A beépíthető konyhai készülékek termelésében

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2018/2

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2018/2 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2018/2 Az akció 2018. október 1-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: Livinox mosogatók és kiegészítôk Evido

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

COMPAGNUCCI FORMENTI & GIOVENZANA

COMPAGNUCCI FORMENTI & GIOVENZANA Tartalomjegyzék Tiramigiù... 3 Kihúzható kamraszekrények... 4 Sarokszekrény kihúzható vasalatok... 5 Kihúzható kamraszekrények alsó szekrénybe... 9 Edénycsepegtetők... 12 Mosogató alatti szerelvények...

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

FEHÉR KONYHA alsószekrények

FEHÉR KONYHA alsószekrények FEHÉR KONYHA alsószekrények KISKERESKEDELMI ÁRLISTA I. KATEGÓRIÁS FRONTTAL H-04 Budapest, IV. Árpád út 90-9. E-mail: konyhastudio@kifa.hu Telefon: -09- Fax: -09- www.kifa.hu 008. janu. AK-5A 5x8x568 mm

Részletesebben

TEKA KONYHAI CSAPTELEPEK

TEKA KONYHAI CSAPTELEPEK Konyhagépek 2019 TEKA KONYHAI CSAPTELEPEK Az egyszerűség kedvelőinek Ezeket a készülékeket, azoknak ajánljuk, akik a legegyszerűbb hétköznapi feladatokat szeretnék gyorsan és kényelmesen ellátni. Akiknek

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus újdonságok, design, stílus akciós szórólap az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 109 990 Ft 99 990 Ft ECT 610 ASC-1 Beépíthetõ üvegkerámia fõzõlap 4 főzőzóna, gyerekzár, hi-light fűtőszál,

Részletesebben

Beépítheto konyhai készülékek 2012

Beépítheto konyhai készülékek 2012 Beépítheto konyhai készülékek 2012 Teka CSOPORT Gyárak és irodák Gyár és leányvállalat Leányvállalat Kizárólagos importőr Képviselet A Teka termékeivel az elsők között található a mosogatók és beépíthető

Részletesebben

2015.01.17-01.18-ig SZOMBATON ÉS VASÁRNAP

2015.01.17-01.18-ig SZOMBATON ÉS VASÁRNAP VÁSÁR KIKA, HOVA MÁSHOVA! 15.01.07-01.. RUBI HÁLÓSZOBA SZETT Sanremo tölgy dekor korpusz és front/fehér betét. 4/2 tükörajtós szekrény, 226 x 210 x 54 cm, ára: 89.900,- helyett 62.000,-/db. Panelfranciaágy,

Részletesebben

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával...

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... LEVANTE A páraelszívó magassága igény szerint fel-le változtatható egy távirányítós motor segítségével. A magasság szükség szerint 8 fokozatban állítható. Amikor

Részletesebben

ÁRLISTA. sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő. 3év garancia. érvényes: 2008. június 15-től

ÁRLISTA. sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő. 3év garancia. érvényes: 2008. június 15-től ÁRLISTA B E É P Í T H E T Ő H Á Z T A R T Á S I G É P E K sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő 2008 érvényes: 2008. június 15-től 2 E4000 főzőlapok Élvezetes ételkészítés A Cata elit főzőlap-családja

Részletesebben

-15% VÁSÁR 169.900 MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA!* -43% 2016.06.25 06.26-ig. 299.900 Ft. Ft/db AMÍG A KÉSZLET TART!

-15% VÁSÁR 169.900 MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA!* -43% 2016.06.25 06.26-ig. 299.900 Ft. Ft/db AMÍG A KÉSZLET TART! VÁSÁR AMÍG A KÉSZLET TART! -43% 299.900 Ft 169.900 Ft/db POLLY SAROKGARNITÚRA Műbőr korpusz, szövet ülőfelület, kb. 200 x 310 x 153 cm. (21284328, 21315123) VENDÉGÁGYFUNKCIÓ ÉS ÁGYNEMŰTARTÓ 2016.06.25

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában FŐZŐLAPOK Hightech megoldások és avangarde design az Ön konyhájában Teka FŐZŐLAPOK Teka Flex: 30%kal nagyobb extra főzőfelület Teka Flex indukciós zónák 280 x 385 mm. Lehetséges példák. 9 cm 2 cm 9 cm

Részletesebben

VÁSÁR -15%

VÁSÁR -15% VÁSÁR 2017. 01.18 01.31. VENDÉGÁGYFUNKCIÓ szimbolikus fotó DUPLA ÁGYNEMŰTARTÓ Törlesztő részlet: 24 x 6.887,- Vételár: 149.900,- 199.900 Ft 149.900 Ft/db TARA SAROKGARNITÚRA Kb. 248 x 176 cm, 2 db párnával.

Részletesebben

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető Nagy teherbírású Csendesebb Rövidebb beszerelési idő Térkihasználás. A fedél kiegészítő lerakóhelyként

Részletesebben

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45 NOVA TOP sorozat 42 Lassanként a múlté lesznek a túl egyszerű, minimalizált trendek. A natúr anyagok utánzása gyakran a lakkozás benyomását is kelti, a kifejező furnérozásnak pedig nagyon megkapó hatása

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KONYHAI KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KONYHAI KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ KONYHAI KÉSZÜLÉKEK S Z É L E S V Á L A S Z T É K B A N Érvényes: 2013. november 4-tôl visszavonásig Az Ön márkakereskedôje: Forgalmazó: Planning & Trading Kft. 8000 Székesfehérvár, Rozs u. 14-16.

Részletesebben

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel ötlettel teli A mosdók két változatban kaphatóak: klasszikus íves vagy modern szögletes mélyedéssel. A mosdók nagy tárolófelületei tovább növelik a termékek funkcionalitását. A két, 50 és 60 cm méretben

Részletesebben

Schachermayer. Mosogatók startprogram II.

Schachermayer. Mosogatók startprogram II. AKCIÓK Schachermayer Mosogatók startprogram II. EGY MÉLY (PANEL) MOSOGATÓTÁLCA N144 EGY MÉLY (PANEL) MOSOGATÓTÁLCA EC149 Medence méret: Cikkszám: 113 523 008 48 x 48 cm 40,5 x 35,5 x 15,5 cm másfél collos,

Részletesebben

2011.11.26-ÁN SZOMBATON. 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE,

2011.11.26-ÁN SZOMBATON. 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE, 5 éves a soroksári és a pécsi kika * ünnepeljünk együtt 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! 2011.11.26-ÁN SZOMBATON MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE, DEKORANYAGRA,

Részletesebben

Quattro modern, szögletes design

Quattro modern, szögletes design modern, szögletes design A kerámiával felszerelt fürdőszobák kiegyensúlyozottak, a hangsúlyos szögletes formának köszönhetően a belső tér modern megjelenésű. A mosdók és a bidék alakja letisztult, azok

Részletesebben

A Nardi készülékek szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva.

A Nardi készülékek szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva. Kedves Érdeklődő! Ön a 2011/2 kiadványát tartja a kezében. Bízunk abban, hogy Ön is tagja annak a Magyarországon is folyamatosan növekvő felhasználói körnek, aki ismeri vagy reményeink szerint már örömmel

Részletesebben