Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: MCM1110. HU Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: MCM1110. HU Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: MCM1110 HU Felhasználói kézikönyv

2 1 Fontos! Biztonság Biztonsági jelzések ismertetése áramütést okozhat. A háztartásban tartózkodók biztonsága érdekében FIGYELEM: Az áramütés veszélyének csökkentése érdekében óvja a tárgyakat, például virágvázát. illessze be teljesen az aljzat széles nyílásába. a Gondosan olvassa el az utasításokat. b

3 c d Kövesse az utasításokat. e f A tisztítást kizárólag száraz ruhával végezze. g készülék telepítését a gyártó utasításai szerint végezze. h i j Kizárólag a gyártó által javasolt tartozékokat használja. k Kizárólag a gyártó által javasolt vagy a termékhez tartozó l Vihar idején, vagy ha hosszabb ideig nem használja a lejátszót, m A készülék javítását, szervizelését bízza szakemberre. A készüléket

4 n Akkumulátor használata: VIGYÁZAT Az akkumulátorszivárgás a károsodását okozhatja, ezért: látható + és - jelölésre. Ne keverje az akkumulátorokat és elemeket (régi és új, vagy szén és alkáli stb.). Vegye ki az akkumulátorokat, ha hosszabb ideig nem használja Az akkumulátorokat és akkumulátorcsomagokat óvja a magas o p q Figyelem A készülék borítását megbontani tilos. Tilos a készülék bármely alkatrészének a kenése. Tilos a készüléket más elektromos berendezésre ráhelyezni. legyen, hogy a készüléket le tudja választani a hálózati áramról.

5 Vigyázat Fejhallgató biztonságos használata decibeltartományban képes megszólalni, amely egy percnél rövidebb használat esetén is halláskárosodást okozhat. A készülék a halláskárosultak érdekében képes a magasabb decibel-tartományok megszólaltatására is. hallja a zenét. halláskárosodást okozhat.

6 zajokat. stb. közben, mert közlekedési balesetet okozhat, és sok helyen szabályellenes is. Megjegyzés A készülék - a Philips szórakoztató elektronika üzletága kifejezett engedélye teheti a vásárló termékhasználati jogát. Ez a termék megfelel az Európai Közösség rádióinterferenciára vonatkozó követelményeinek. Ez a termék megfelel az alábbi direktívák és irányelvek követelményeinek: 2004/108/EC /95/EC

7 amelyek újrahasznosíthatók és újra felhasználhatók. A termékhez kapcsolódó áthúzott kerekes kuka szimbólum azt jelenti, hogy a termékre vonatkozik a 2002/96/EK európai irányelv. Tájékozódjék az elektromos és elektronikus termékek szelektív egészség károsodását. A termék akkumulátorai megfelelnek a 2006/66/EK európai irányelv követelményeinek, ezért ne kezelje ezeket háztartási hulladékként.kérjük,

8 A termék csomagolása nem tartalmaz felesleges csomagolóanyagot. Igyekeztünk úgy kialakítani a csomagolást, hogy könnyen szétválasztható A rendszerben található anyagokat erre specializálódott vállalat a csomagolóanyagok, kimerült akkumulátorok és régi készülékek Másolásvédett anyagokról (beleértve a számítógépes programokat, fájlokat, berendezés nem használható ilyen célokra. Megjegyzés A típustábla a készülék alján található.

9 2 Az Ön mikrorendszere Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! a terméket a címen. Bevezetés FM-rádióállomások hallgatása Az alábbi hanghatással gazdagítható a hangzás:

10 A doboz tartalma 2 hangszóró MP3-csatlakozókábel Gyors üzembe helyezési útmutató Felhasználói kézikönyv

11 i j a b c d e k l m n f g h a Készenléti üzemmódba kapcsolás b SOURCE Egy forrás kiválasztása.

12 c STOP Lejátszás leállítása vagy program törlése. d PLAY/PAUSE Lejátszás indítása vagy szüneteltetése. e / belül. Hangoljon be egy rádióállomást. f g h Fejhallgató csatlakoztatása. i A lemeztálca kinyitása illetve bezárása. j Aktuális állapot kijelzése. k MODE forrásban. forrásban. l CLOCK Óra beállítása.

13 m Tárolt rádiócsatorna kiválasztása. n

14 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t

15 a Egy forrás kiválasztása. b CLOCK Óra beállítása. c REPEAT Válassza ki a lejátszás ismétlési módját: egy zeneszám vagy összes zeneszám ismétlése. d / Hangoljon be egy rádióállomást. e PROG Zeneszámok beprogramozása. Rádióállomások beprogramozása. Választás a 12 és a 24 órás formátum között. f / belül. g Tárolt rádiócsatorna kiválasztása. h MUTE Hang némítása. i DSC j TIMER

16 k Készenléti üzemmódba kapcsolás. l DIMMER m SLEEP n SHUFFLE o Lejátszás indítása vagy szüneteltetése. p DISPLAY Lemezlejátszási információ megjelenítése q Lejátszás leállítása vagy program törlése. r s DBB t RDS Dinamikus mélyhangkiemelés be- és kikapcsolása. megjelenítése.

17 3 Üzembe helyezés Vigyázat Ha a Philips vállalat ügyfélszolgálatához fordul, szükség lesz a termék típusés sorozatszámára egyaránt. A típusszám és a sorozatszám a készülék alsó részén található. Írja ide a számokat: Típusszám Gyári szám Megjegyzés illeszkednek-e egymáshoz.

18 1 Tartsa lenyomva az aljzat ajtaját. 2 Illessze bele teljesen a vezeték lecsupaszított végét. Illessze a jobb oldali hangsugárzó vezetéket az RIGHT aljzatba, a bal oldali hangsugárzó vezetékeit pedig az LEFT Illessze a vörös vezetéket a + 3 Engedje vissza a pöcköt.

19 a b c Vigyázat megegyezik-e a készülék hátoldalán vagy alján feltüntetett feszültséggel. Áramütésveszély! A váltakozó áramú hálózati kábel kihúzásakor minden esetben a csatlakozódugónál fogva húzza ki azt az aljzatból. A kábelt tilos húzni. csatlakoztatást elvégzett.

20 Csatlakoztassa a tápkábelt a fali aljzathoz.

21 Vigyázat típusú vagy márkájú akkumulátorokat. Ha az akkumulátort rosszul helyezi be, felrobbanhat. Cserélni csak azonos vagy 1 Nyissa ki az elemtartó rekesz fedelét. 2 (+/-). 3 Zárja be az elemtartó rekeszt.

22 A bekapcsoláshoz nyomja meg a gombot.» Az egység visszaáll az utoljára kiválasztott forrásra. CD, TUNER, MP3 LINK. A készülék készenléti üzemmódba kapcsolásához nyomja meg a gombot.» Megjegyzés Ha az egység 15 percig inaktív marad, automatikusan kikapcsol a készenléti üzemmódból.

23 Óra beállítása 1 Az órabeállítási mód aktiválásához készenléti módban tartsa CLOCK gombját.» A 12/24 órás formátum villogni kezd. 2 A / gombok ismételt megnyomásával válassza ki a formátumot.» 3 Nyomja meg az / gombot az óra beállításához. 4 Nyomja meg a CLOCK gombot.» 5 Nyomja meg a / gombot a perc beállításához. 6 A jóváhagyáshoz nyomja meg a CLOCK gombot. Az órabeállításból való kilépéshez nyomja meg a gombot, ha nem szeretné menteni a beállításokat. 7 CLOCK. Megjegyzés Ha 90 másodpercig inaktív módban van (nem történik gomblenyomás), a rendszer automatikusan kilép az órabeállításból.

24 4 Lejátszás Gomb / lejátszáshoz való visszatéréshez pedig engedje fel. Lejátszás közbeni szüneteltetés vagy folytatás. INFO REPEAT SHUFFLE Más lejátszási adatok kiválasztása. A lejátszás megismétlésének kiválasztása: [REP] (ismétlés): aktuális zeneszám ismételt lejátszása. [REP ALL] (összes ismétlése): összes zeneszám ismételt lejátszása. Nyomja meg ismét a normál lejátszáshoz való visszatéréshez. Nyomja meg ismét a normál lejátszáshoz való visszatéréshez.

25 Lemezek lejátszása 1 CD gombot. 2 gombot.» Kinyílik a lemezajtó. 3 Helyezzen egy lemezt a tálcára (felirattal felfelé), és nyomja meg ismét a gombot.» / gombot, majd a gombot.

26 Megjegyzés tartalmaz. 1 aljzatához. 2 USB gombot.» 3 Mappa kiválasztásához nyomja meg az gombot. 4 A fájl kiválasztásához nyomja meg a / gombot. 5 A gomb megnyomásával kezdheti meg a lejátszást.

27 Hangbeállítás Gomb MUTE Funkció

28 DBB DSC A dinamikus mélyhangkiemelés be- és kikapcsolása. a [DBB] megjelenik. A kívánt hangzás kiválasztása. [POP] (pop) [JAZZ] (jazz) [CLASSIC] (klasszikus) [ROCK] (rock) Zeneszámok beprogramozása 1 gombot. 2 Nyomja meg a PROG gombot.» a [PROG] (program) üzenet megjelenik. 3 gomb ismételt lenyomásával választhat albumot. 4 /, majd a PROG 5 beprogramozásához. 6 A» Lejátszás közben a [PROG] (program) megjelenik.» A lejátszás megszakadása közben a program.

29 5 Rádió hallgatása Megjegyzés antennát. 1 Nyomja meg a TUNER gombot. 2 Nyomja le és két másodpercig tartsa lenyomva a / gombot rádióállomások behangolásához. 3 Ha a frekvencia megváltozik, engedje fel a gombot.» állomást. 4 További állomások behangolásához ismételje meg a 2 3. lépéseket. Nyomja meg ismételten a / gombot, amíg meg nem találja az optimális vétel helyét.

30 Megjegyzés FM-hangolóegység módban nyomja a PROG gombot 3 másodpercig az automatikus programozás aktiválásához.» Megjelenik az [AUTO] (automatikus) üzenet.» Az egység automatikusan eltárolja az összes FM rádióállomást, és az Rádióállomások kézi beprogramozása Megjegyzés 1 Hangoljon be egy rádióállomást. 2 A PROG gomb lenyomásával lépjen programozási üzemmódba. 3 A gomb megnyomásával rendeljen hozzá egy 1 és 20 közötti számot az adott rádióállomáshoz, majd nyomja meg a PROG» frekvenciája.

31 4 További állomások tárolásához ismételje meg az 2 3. lépést. Megjegyzés Egy beprogramozott állomás törléséhez tároljon másik állomást a helyére. 1 2 Nyomja meg többször az RDS való végiglépkedéshez (ha rendelkezésre állnak).» Állomásnév» Program típusa, például [NEWS] (hírek), [SPORT] (sport), [POP M] (popzene)...» Rádiótext» Frekvencia 1

32 2 Tartsa nyomva az RDS gombot 2 másodpercig.» [CT SYNC] - megjelenik, és az egységen automatikusan az» Ha a készülék nem érzékel jelet, a [NO CT] üzenet jelenik meg. Megjegyzés Megjegyzés

33 1 Készenléti üzemmódban nyomja meg és tartsa lenyomva a TIMER gombot, amíg a [TIMER SET]» A [SELECT SOURCE] 2 A SOURCE 3 A jóváhagyáshoz nyomja meg a TIMER gombot.» 4 A / gombok ismételt lenyomásával állítsa be az órát, majd a jóváhagyáshoz nyomja meg ismét a TIMER gombot.» 5 A / gomb lenyomásával állítsa be a percet, majd a TIMER gombot.» A üzenet jelenik meg. Készenléti módban nyomja meg ismételten a TIMER be- vagy kikapcsolásához.» ikon. Megjegyzés

34 Az egység bekapcsolt állapotában nyomja meg többször a SLEEP gombot a» Ha az elalváskapcsoló aktiválva van, megjelenik a üzenet.» Az elalváskapcsoló kikapcsolásához nyomja meg ismét a SLEEP gombot, amíg a 1 Csatlakoztassa az audioeszközt. Audioeszköz fejhallgató-csatlakozóval: Csatlakoztassa a tartozék MP3 link kábelt a fejhallgató LINK aljzatába, valamint az audiolejátszó fejhallgató aljzatába. 2 Forrás kiválasztása. 3 Fejhallgató használata Csatlakoztasson egy fejhallgatót az egységen található aljzatba.

35 7 Termékadatok Megjegyzés Válaszfrekvencia Lemez Lézertípus Támogatott lemezek 12 cm / 8 cm CD-DA, CD-R, CD-RW, MP3-CD

36 Audió DAC 24 bit / 44,1 khz Teljes harmonikus torzítás <1% Válaszfrekvencia 60 Hz -16 khz (44,1 khz) H/Z arány Tuner Hangolási tartomány FM: 87,5-108 MHz Hangolórács 50 KHz Érzékenység Keresési szelektivitás Teljes harmonikus torzítás < 3% Hangsugárzók Hangszóró-impedancia 4 ohm Hangszórómeghajtó 3,5" Érzékenység Tápfeszültség V, 50/60 Hz

37 Teljesítményfelvétel Teljesítményfelvétel készenléti üzemmódban Méretek - Hangsugárzódoboz (sz x ma x mé) Tömeg - Hangsugárzódoboz 10 W < 1 W 150 x 227 x 208,5 mm 140 x 227 x 158,6 mm 1,265 kg 2 x 1,063 kg Kompatibilis USB tárolóeszközök: kártyaolvasó szükséges) (szektorméret: 512 byte) MP3 átviteli sebesség (adatsebesség): kb/s és változó átviteli sebesség Könyvtárak egymásba ágyazottsági szintje: legfeljebb 8 Albumok / mappák száma: legfeljebb 99 Zeneszámok / felvételek száma: legfeljebb 999 ID3 tag címke 2.0-ás és újabb változat

38 Üres albumok: az üres albumok olyan albumok, amelyek nem tartalmaznak MP3-/WMA-fájlokat. fájlokat. Figyelmen kívül hagyja és nem játssza le például a.doc MP3-fájlokat. AAC-, WAV- és PCM-hangfájlok DRM védelemmel ellátott WMA fájlok (*.wav, *.m4a, *.m4p, *.mp4, *.aac) WMA-fájlok Címhosszúság legfeljebb: 512 karakter (a fájlnév hosszúságától Maximális albumszám: 255 Támogatott mintavételi frekvenciák: 32 khz / 44,1 khz / 48 khz Támogatott bitsebességek: 32~256 (kbps), változtatható bitsebességek

39 8 Hibakeresés Figyelem A készülék borítását megbontani tilos. Ne próbálja önállóan javítani a készüléket, mert ezzel a garancia érvényét veszíti. Ha a készülék használata során problémákba ütközik, nézze át az alábbi látogasson el a Philips weboldalára ( Amikor felveszi a kapcsolatot a Philips képviseletével, tartózkodjon a készülék csatlakoztatva. Energiatakarékossági okokból a rendszer automatikusan kikapcsol, Csatlakoztassa le a fejhallgatót. vezetékei.

40 A készülék nem reagál Húzza ki, majd csatlakoztassa újra a hálózati csatlakozódugót, majd kapcsolja be ismét a rendszert. Energiatakarékossági okokból a rendszer automatikusan kikapcsol, Csökkentse a távirányító és az egység közötti távolságot. polaritással. Cserélje ki az akkumulátort. A készülék nem észlel lemezt Helyezzen be egy lemezt. Cserélje ki vagy tisztítsa meg a lemezt. lemezt. A fájlok formátuma nem támogatott. másik eszközzel. Növelje a távolságot az egység és a TV, vagy a videomagnó között. Húzza ki teljesen az FM-antennát.

41 Állítsa be helyesen az órát. Megszakadt a tápellátás vagy ki lett húzva a hálózati kábel.

42 All rights reserved. MCM1110_12_UM_V1.0

A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a. AE5250. Felhasználói kézikönyv

A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a.  AE5250. Felhasználói kézikönyv A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a www.philips.com/welcome AE5250 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 3 Biztonság 3 Magyar 2 Az FM/DAB-rádió 4 Bevezetés

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv SBA3011/00

Felhasználói kézikönyv SBA3011/00 A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome SBA3011/00 Felhasználói kézikönyv 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági

Részletesebben

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Felhasználói kézikönyv

Registrer dit produkt, og få support på.   SBA1710. Felhasználói kézikönyv Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA1710 Felhasználói kézikönyv a b c d 1 Fontos! Biztonság Biztonsági jelzések ismertetése Ez a termék megfelel az Európai Közösség rádióinterferenciára

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 HU Felhasználói kézikönyv Magyar 1 Fontos! Megjegyzés A készülék - a Philips szórakoztató elektronika üzletága kifejezett engedélye

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! SPA2335 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE1500

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE1500 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AE1500 Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at AE3300. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AE3300. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AE3300 HU Felhasználói kézikönyv 1 a b c f e d 2 3 + _ + + _ + _ + + _ Magyar 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze

Részletesebben

Register your product and get support at SPA1260. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at   SPA1260. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 HU Felhasználói kézikönyv a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX HU Vigyázat! A terméket óvja a rácsepegő vagy ráfröccsenő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZM310

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZM310 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZM310 Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at AJ1000. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AJ1000. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AJ1000 HU Felhasználói kézikönyv 1 Fontos! Biztonság a b c d e f g h i j k l m Olvassa el az utasításokat. Őrizze meg az utasításokat. Ügyeljen a figyelmeztetésekben

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome SBM130 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: OR7000. Felhasználói kézikönyv

Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: OR7000. Felhasználói kézikönyv Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: OR7000 Felhasználói kézikönyv Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome Question?

Részletesebben

Register your product and get support at AE2330. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at   AE2330. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/support AE2330 HU Felhasználói kézikönyv 1 a b c f e d 2 3 + + _ + _ + + _ + _ Magyar 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások a Olvassa

Részletesebben

A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome AE1120 HU Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 3 2 Az Ön hordozható

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE2600

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE2600 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AE2600 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv SBT50/00

Felhasználói kézikönyv SBT50/00 A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome SBT50/00 Felhasználói kézikönyv a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Fontos!

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ3200

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ3200 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AJ3200 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM3150

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM3150 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! MCM3150 Felhasználói

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome SBM100 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM2300

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM2300 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! MCM2300 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM1350

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM1350 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! MCM1350 Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD713 HU Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 4 Magyar 2 Dokkolós szórakoztatórendszer 5 Bevezetés 5 A doboz tartalma 5 A főegység

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ318

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ318 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZ318 Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ390

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ390 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Є питання? Зверніться до Philips AZ390 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome OS685 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE2170

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AE2170 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AE2170 Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM2020. FI Käyttöopas 65

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM2020. FI Käyttöopas 65 Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM2020 CS DA PL EL RU FI Käyttöopas 65 SK Magyar Biztonság Figyelem használata során. Magyar zenei rendszere a o b n c d e f g h m l a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ1003

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ1003 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AJ1003 Felhasználói

Részletesebben

Always there to help you. Register your product and get support at AE2430. Felhasználói kézikönyv

Always there to help you. Register your product and get support at  AE2430. Felhasználói kézikönyv Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE2430 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 2 Biztonság 2 Megjegyzés 3 2 Az Ön hordozható rádiója

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2310

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2310 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! BTM2310 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ4300

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ4300 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AJ4300 Felhasználói

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AE1125 HU Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 3 2 Az Ön hordozható

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome AJ4000 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ2000

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ2000 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AJ2000 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM5120

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM5120 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! BTM5120 Felhasználói

Részletesebben

HU Felhasználói kézikönyv MCM166

HU Felhasználói kézikönyv MCM166 HU Felhasználói kézikönyv MCM166 Magyar 1 Figyelem! Biztonság a b c d e f g h i j k Olvassa el az utasításokat. rizze meg az utasításokat. Ügyeljen a gyelmeztetésekben foglaltakra. Kövesse az utasításokat.

Részletesebben

Register your product and get support at AZ202. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AZ202. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AZ202 HU Felhasználói kézikönyv Magyar 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen a

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AZ783 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ780

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ780 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZ780 Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a www.philips.com/support következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AZ105 Kérdése

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AZ385 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at AZ1048. Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AZ1048. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AZ1048 HU Felhasználói kézikönyv CD SOUNDMACHINE AZ1048 a b c d e f h g i j k l TUNER USB CD OFF o m n HU 1 Fontos! Safety Fontos biztonsági utasítások a b c d

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips

Részletesebben

Register your product and get support at. DS6200/10. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at.   DS6200/10. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS6200/10 HU Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 3 Fontos biztonsági utasítások 3 2 Dokkolós szórakoztatórendszer 4 Bevezetés

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! GoGEAR SA4MIN02 SA4MIN04

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! GoGEAR SA4MIN02 SA4MIN04 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome GoGEAR Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! SA4MIN02 SA4MIN04

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome AEM120BLU Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ215 AZ216

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ215 AZ216 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZ215 AZ216 Felhasználói

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome SBT550WHI/12 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R HU Felhasználói kézikönyv Magyar 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ100/12

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ100/12 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZ100/12 Felhasználói

Részletesebben

HU Felhasználói kézikönyv MCM169

HU Felhasználói kézikönyv MCM169 HU Felhasználói kézikönyv MCM169 Magyar 1 Fontos! Biztonság a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen a figyelmeztetésekben foglaltakra. d Kövesse az utasításokat. e Óvja a

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DC290 CS Příručka pro uživatele 3 EL Εγχειρίδιο χρήσης 17 FI Käyttöopas 33 Felhasználói kézikönyv 47 PL Instrukcja obsługi 61 PT Manual

Részletesebben

CS Příručka pro uživatele. PT Manual do utilizador. RU Руководство пользователя. ES Manual del usuario. HU Felhasználói kézikönyv

CS Příručka pro uživatele. PT Manual do utilizador. RU Руководство пользователя. ES Manual del usuario. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM186 CS Příručka pro uživatele ES Manual del usuario Felhasználói kézikönyv PL Instrukcja obsługi PT Manual do utilizador RU Руководство

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

DA Brugervejledning 3. PL Instrukcja obsługi 83. CS Příručka pro uživatele 103. FI Käyttöopas 21. EL Εγχειρίδιο χρήσης 39

DA Brugervejledning 3. PL Instrukcja obsługi 83. CS Příručka pro uživatele 103. FI Käyttöopas 21. EL Εγχειρίδιο χρήσης 39 Register your product and get support at www.philips.com/welcome MCM7000 DA Brugervejledning 3 FI Käyttöopas 21 EL Εγχειρίδιο χρήσης 39 RU Руководство пользователя 61 PL Instrukcja obsługi 83 CS Příručka

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Telepítési kézikönyv és használati útmutató

Telepítési kézikönyv és használati útmutató Megjegyzés: A készülék tápfeszültsége 12 V / 24 V. A túl magas vagy túl alacsony feszültség a készülék károsodását vagy meghibásodását okozhatja. A készüléket az USB lemezzel vagy SD kártyával csak a jármű

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM3160

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM3160 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! BTM3160 Felhasználói

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AJ3400 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

PL Instrukcja obsługi 61. PT Manual do utilizador 77. RU Руководство пользователя 91. SK Príručka užívateľa 105

PL Instrukcja obsługi 61. PT Manual do utilizador 77. RU Руководство пользователя 91. SK Príručka užívateľa 105 Register your product and get support at DC950/12 CS Příručka pro uživatele 3 EL Εγχειρίδιο χρήσης 17 FI Käyttöopas 33 Felhasználói kézikönyv 47 PL Instrukcja obsługi 61 PT Manual do utilizador 77 RU Руководство

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ7034D HU Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 3 Biztonság 3 8 Hibakeresés 13 9 13 2 Dokkolós szórakoztatórendszer 4 Bevezetés

Részletesebben

CS Příručka pro uživatele 3. ES Manual del usuario 19. HU Felhasználói kézikönyv 35. PL Instrukcja obsługi 53. PT Manual do utilizador 71

CS Příručka pro uživatele 3. ES Manual del usuario 19. HU Felhasználói kézikönyv 35. PL Instrukcja obsługi 53. PT Manual do utilizador 71 Register your product and get support at www.philips.com/welcome DC5070 CS Příručka pro uživatele 3 ES Manual del usuario 19 Felhasználói kézikönyv 35 PL Instrukcja obsługi 53 PT Manual do utilizador 71

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM377 CS Příručka pro uživatele DA Brugervejledning EL Εγχειρίδιο χρήσης Felhasználói kézikönyv PL Instrukcja obsługi RU Руководство пользователя

Részletesebben

HU Felhasználói kézikönyv MCM167

HU Felhasználói kézikönyv MCM167 HU Felhasználói kézikönyv MCM167 Magyar 1 Fontos! Biztonság a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen a figyelmeztetésekben foglaltakra. d Kövesse az utasításokat. e Óvja a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ3116

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AJ3116 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AJ3116 Felhasználói

Részletesebben

CS Příručka pro uživatelei 3. PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 91. EL Εγχειρίδιο χρήσης 19. FI Käyttöopas 39

CS Příručka pro uživatelei 3. PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 91. EL Εγχειρίδιο χρήσης 19. FI Käyttöopas 39 Register your product and get support at www.philips.com/welcome MCM233 CS Příručka pro uživatelei 3 EL Εγχειρίδιο χρήσης 19 FI Käyttöopas 39 Felhasználói kézikönyv 55 PL Instrukcja obsługi 73 PT Manual

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome OST690 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at AJ3123. Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at  AJ3123. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/support AJ3123 Felhasználói kézikönyv a b d SLEEP 15 30 60 90 120 OFF e 1 2 PRESET/ SET TIME 2 sec HOUR 3 4 MIN PRESET/ SET TIME f 1 2 RADIO ON/OFF

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM2450

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! MCM2450 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! MCM2450 Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at AZ1838. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at   AZ1838. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1838 HU Felhasználói kézikönyv a b c d e f n m l k j i h g o AC-MAINS r q p HU 1 Fontos! Biztonság Biztonsági jelzések ismertetése A villám

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2360

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2360 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! BTM2360 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Felhasználói kézikönyv a b Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips által biztosított

Részletesebben

Register your product and get support at DC220. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at DC220. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at DC220 HU Felhasználói kézikönyv HU 1 Fontos! Safety Fontos biztonsági utasítások a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen a figyelmeztetésekben

Részletesebben

Register your product and get support at. SBT75/12. Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at.  SBT75/12. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT75/12 Felhasználói kézikönyv 2 HU Tartalomjegyzék 1 Fontos! 4 Biztonság 4 4 2 A Bluetooth hangszóró 6 Bevezetés 6 A doboz tartalma 6

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome AZ305 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/support MCM2050 CS Příručka pro uživatele ES Manual del usuario Felhasználói kézikönyv PL Instrukcja obsługi PT Manual do utilizador RU Руководство

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1027/12. Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1027/12. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1027/12 HU Felhasználói kézikönyv LINE-IN 1 a b c d e f g h k j i l LINE-IN o m n 2 3 6 x 1.5V R-14/UM-2/C-cell 4 6 8 5 7 PROG ALL Magyar

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome DCB2077 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Docking Entertainment System DC315 HU Felhasználói kézikönyv 1 a f b c d e g h i j m k l HU 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások

Részletesebben

PL Instrukcja obs ugi. CS P íru ka pro uživatele. PT Manual do utilizador. Käyttöopas. HU Felhasználói kézikönyv. SK Príru ka užívate a

PL Instrukcja obs ugi. CS P íru ka pro uživatele. PT Manual do utilizador. Käyttöopas. HU Felhasználói kézikönyv. SK Príru ka užívate a Register your product and get support at www.philips.com/welcome FWM154/12 CS P íru ka pro uživatele EL PL Instrukcja obs ugi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU HU Felhasználói kézikönyv SK Príru

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS6600 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Fontos! 4 Biztonság 4 5 2 Dokkolós szórakoztatórendszer 7 Bevezetés 7 A doboz tartalma 7

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/support AZ787 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1880 Felhasználói kézikönyv 47 Tartalomjegyzék 1 Fontos! 48 Biztonság 48 Figyelmeztetés 49 2 Az Ön CD Zenegépe 50 Bevezetés 50 A doboz

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome DCM2055 Příručka pro uživatelei 1 Εγχειρίδιο χρήσης 21 Käyttöopas 41 Felhasználói kézikönyv 59 Instrukcja obsługi 77 Manual do utilizador

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ700T

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! AZ700T Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! AZ700T Felhasználói

Részletesebben

Register your product and get support at AJ3138. HU Felhasználói kézikönyv

Register your product and get support at AJ3138. HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at AJ3138 HU Felhasználói kézikönyv HU 1 Fontos! Biztonság a Olvassa el az utasításokat. b Őrizze meg az utasításokat. c Ügyeljen a figyelmeztetésekben foglaltakra.

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ3551 HU Felhasználói kézikönyv 1 a d b c j k l e f g m n h i HU 1 Fontos! Biztonság Fontos biztonsági utasítások a Olvassa

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! GoGEAR SA4MIN02 SA4MIN04

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! GoGEAR SA4MIN02 SA4MIN04 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome GoGEAR Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! SA4MIN02 SA4MIN04

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2460

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! BTM2460 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! BTM2460 Felhasználói

Részletesebben

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! A termék regisztrációja és a rendelkezésre álló támogatás igénybevétele a következő weboldalon lehetséges: www.philips.com/welcome AD620 Kérdése van? Lépjen kapcsolatba

Részletesebben