Kedves Szülők! A beiratkozás során kitöltendő dokumentumok (melyek megtekinthetőek, letölthetőek/beiratkozást megelőzően kitölthetőek) :

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Szülők! A beiratkozás során kitöltendő dokumentumok (melyek megtekinthetőek, letölthetőek/beiratkozást megelőzően kitölthetőek) :"

Átírás

1 Kedves Szülők! A leendő első osztályosok beiratkozása április 20-án és 21-én ig tart. Helyszín: Remetekertvárosi Általános Iskola könyvtára A beiratkozáshoz szükséges iratok: a gyermek születési anyakönyvi kivonata, ha van személyi igazolványa a gyermek lakcímkártyája a gyermek TAJ kártyája, iskolaérettségi igazolás a gyermek OM azonosítója a szülő személyi igazolványa, lakcímkártyája A beiratkozás során kitöltendő dokumentumok (melyek megtekinthetőek, letölthetőek/beiratkozást megelőzően kitölthetőek) : Szülői nyilatkozat (4.sz. melléklet ) Életvitelszerű tartózkodás nyilatkozat (5.sz. melléklet) Hittan vagy erkölcstan tantárgy választására vonatkozó nyilatkozat Könyvtári nyilatkozatok (kölcsönzés és számítógép használat engedélyezése) Adatfelvételi lap Kérelem iskolaválasztás ügyében (körzeten kívüli tanulók számára) Egyéb beiratkozással kapcsolatos dokumentumok, tájékoztatók: Tankönyvellátással kapcsolatos tájékoztató A Remetekertvárosi Általános Iskola sorsolási szabályzata Körzetek Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatók

2 4. sz. melléklet NYILATKOZAT 1) A szülők együttesen gyakorolják a szülői felügyeleti jogot Alulírott.. és. szám alatti lakosok nyilatkozunk, hogy kk... (... szám alatti lakos vonatkozásában a szülői felügyeleti jogot együttesen gyakoroljuk. 2) Az egyik szülő gyakorolja a szülői felügyeleti jogot Alulírott (sz.n:, szül.:., an.: ) szám alatti lakos nyilatkozom, hogy kk.... szám alatti lakos vonatkozásában a mellékelt dokumentum* alapján szülői felügyeleti jogot egyedül gyakorlom. *szülők gyámhivatalban felvett nyilatkozata a szülői felügyeleti jog gyakorlásáról; másik szülő halotti anyakönyvi kivonata; Gyámhivatal határozata; Bíróság ítélete 3) Gyám(ok) a törvényes képviselő(k) Alulírott. szám alatti lakos(ok) nyilatkozom/ nyilatkozunk, hogy kk... (.szám alatti lakos vonatkozásában a gyámhivatal számú döntése alapján a törvényes képviseletet én/mi látom/látjuk el.

3 5. számú melléklet NYILATKOZAT Név: Születési hely, idő: Lakóhely: Tartózkodási hely: Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy gyermekemmel: Név: Születési hely, idő: életvitelszerűen címen élek., április Aláírás

4 Intézmény OM azonosítója és neve: Remetekertvárosi Általános Iskola OM azonosító: NYILATKOZAT Alulírott... (név)... (cím - település, utca, házszám) alatti lakos, szülő/törvényes képviselő nyilatkozom, hogy... nevű gyermekem a 2016/2017. tanévtől kezdődően erkölcstan hit- és erkölcstan oktatásban kíván részt venni. (A kívánt oktatást kérem egyértelműen, aláhúzással jelölje meg!) Tudomásul veszem, hogy a nyilatkozat a 2017/2018-as tanévtől érvényes, azon módosítani csak írásban, minden év május 20-ig tudok, amely módosítás a következő tanévtől lép érvénybe. Hit- és erkölcstan oktatás választása esetén kérem, töltse ki a következőt: Gyermekem a(z)... (egyház neve) egyház által szervezett hit- és erkölcstan órán vesz részt a 2017/2018-as tanévtől. Tudomásul veszem, hogy nyilatkozatommal egyidejűleg hozzájárulok gyermekem nevének és osztálya megnevezésének a megjelölt egyház részére történő átadásához. Dátum: szülő/törvényes képviselő a

5 NYILATKOZAT A KÖNYVTÁRI KÖLCSÖNZÉS ENGEDÉLYEZÉSÉRŐL (Kérjük NYOMTATOTT NAGY BETŰKKEL kitölteni!) Alulírott., mint a nevű gyermek szülője/gondviselője anyagi felelősségem tudatában kijelentem, hogy gyermekem a Remetekertvárosi Általános Iskola Könyvtárából dokumentumot kölcsönözhet. nem kölcsönözhet. Egyúttal tudomásul veszem, hogy a kölcsönzés tiltása nem jár együtt az alapszolgáltatások helyben használatának lehetőségének tiltásával, mivel az sértené a gyermek tanuláshoz való jogát /Magyarország Alaptörvénye, Szabadság és felelősség, XI. cikk ; évi CXC. tv. a nemzeti köznevelésről, 46. (6) bekezdés c) pont/. Budapest, NYILATKOZAT A KÖNYVTÁRI SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATÁNAK ENGEDÉLYEZÉSÉRŐL (Kérjük NYOMTATOTT NAGY BETŰKKEL kitölteni!) Alulírott., mint a nevű gyermek szülője/gondviselője anyagi felelősségem tudatában kijelentem, hogy gyermekem számára a könyvtári számítógép használatát Nem engedélyezem. Egy tanítási napon legfeljebb negyed órára engedélyezem. Egy tanítási napon legfeljebb fél órára engedélyezem. Egy tanítási napon legfeljebb 2 x fél órára engedélyezem. Budapest,.

6 Remetekertvárosi Általános Iskola ADATFELVÉTELI LAP Tanuló neve (anyakönyvben szereplő név) :. Születési helye, ideje:... Anyanyelve: Állampolgársága: TAJ száma:... Kérjük csatolja a TAJ kártya másolatát! Tanulói azonosító száma: Diákigazolvány száma: Mobil száma:.. címe: Lakcímkártya szerinti Állandó lakhelye: Tartózkodási helye:. Gyógyszer, amit rendszeresen szed (a betegség jellege) :.. Van-e valamilyen allergiája?... Apa /gondviselő neve (anyakönyvben szereplő név)*:. Lakcímkártya szerinti Állandó lakhelye: Tartózkodási helye: Telefonszáma (vezetékes, mobil): címe:... Felajánlás, az iskolai munka segítésére (festés, másolás, kisérés, egyéb) :. Anya neve (anyakönyvben szereplő név):.... Leánykori név:.. Lakcímkártya szerinti Állandó lakhelye: Tartózkodási helye: Telefonszáma (vezetékes, mobil): címe:. Felajánlás, az iskolai munka segítésére (festés, másolás, kisérés, egyéb) :. Bírósági végzés illetve egyéb okok miatt gondviselő:.. *A megfelelő rész aláhúzandó! Gyermekem számára napközis/tanulószobai ellátást: kérek nem kérek Gyermekem fényképe megjelenhet a 2017/2018 tanév alatt az iskolai vagy kerületi médiában (pl.: fénykép, digitális évkönyv, iskola Web oldala, Budai Polgár, stb): hozzájárulok nem járulok hozzá Szülő a: Dátum: Köszönjük a precíz adatszolgáltatást!

7 Kérelem iskolaválasztás ügyében ( Kérjük, hogy minden adatot olvashatóan töltsön ki ) A választott iskola a Remetekertvárosi Általános Iskola ( 1028 Bp. Máriaremetei u. 71. ) A gyermek neve :. Születési helye, ideje :.. Anyanyelve :.. Állandó lakhelye : Tartózkodási helye :.. Az apa, gondviselő neve : Foglalkozása :. Munkahelye :. Telefonszáma :.. Állandó lakhelye :. Tartózkodási helye : címe :... Az anya leánykori neve :... Foglalkozása :.. Munkahelye :.. Telefonszáma :... Állandó lakhelye :. Tartózkodási helye : címe :. A kérelem indoklása : Kelt :

8 A Remetekertvárosi Általános Iskola első évfolyamára jelentkezők sorsolással történő felvételi szabályzata Remetekertvárosi Általános Iskola (1028 Budapest, Máriaremetei út 71.) a sorsolással eldöntendő felvétel szabályozását a A évi CXC. Tv. 50. (6) és 51. (1)-(2) bekezdése és A 20/2012. EMMI rendelet 24. (5)-(7) bekezdése alapján alkotta meg. Intézményünk a kötelező (körzetes) felvételi kötelezettsége, valamint a különleges helyzetű gyermekek felvételének teljesítése után a szabad férőhelyeire további felvételi kérelmeket is teljesíthet. Erről sorsolással dönt. Sorsolás nélkül is felvehető a sajátos nevelési igényű tanuló, továbbá akinek különleges helyzete indokolja. 1. A különleges helyzet meghatározása Különleges helyzetű az a gyermek, akinek testvére tanulói jogviszonyban áll, vagy állt iskolánkkal, akinek gondviselője intézményünkben, alkalmazásban áll, ha munkáltatói igazolás alapján szülőjének munkahelye az iskola körzetében található, ha az iskola a lakóhelyétől, ennek hiányában tartózkodási helyétől egy kilométeren belül található, akit személyes körülményei alapján az iskola igazgatója sajátos helyzetűnek ítél. 2. A sorsolás időpontja A sorsolás időpontját az aktuális tanévre vonatkozó Tanév rendjét szabályozó miniszteri rendelet, valamint a Közép Budai Tankerületi Igazgatóság rendeletei és határozatai szerint állapítjuk meg. Intézményünk a fenntartó közreműködésével dönt a sorsolás időpontjáról, melyre a Közép Budai Tankerületi Igazgatóságon a beiratkozás egyeztetésére szervezett intézményvezetői értekezlet és a végleges létszámok beküldési határideje közti időszakban kerül sor. 3. A sorsolás helyszíne A Remetekertvárosi Általános Iskola könyvtárának olvasóterme 4. A sorsolásban közreműködők A sorsolás az érintettek (kérvényt benyújtó szülők) számára nyilvános. Sorsolási bizottság tagjai: minimum 4 fő, leendő elsős tanítók, szervezeti munkaközösség vezetője/képviselője, 1fő vezetőségi képviselő (igazgató vagy igazgatóhelyettes), iskolatitkár.

9 A Sorsolási Bizottság felelősei: - bizottság vezetője - jegyzőkönyvvezető - sorsolást szervező: 2 fő 5. A sorsolás menete Az iskola igazgatójához érkezett, iktatott kérelmeket jelölés nélküli, zárt borítékban az iskola titkár a jelenlevők előtt behelyezi a sorsolási urnába. Az urnából a jelenlévő szülők közül önként vállalkozók, ennek hiányában a sorsolási bizottság 1-1 tagja 1-1 dokumentumot kiemelnek, majd jól hallhatóan felolvassák a kérelmező gyermek nevét, mely azonnal jegyzőkönyvezésre kerül. Mindez addig folytatódik, amíg a rendelkezésre álló férőhelyek be nem töltődnek. 6. Értesítési kötelezettségek A kérelmező szülőket írásban (tértivevényes levélben) és iskolánk bejáratánál elhelyezett hirdető táblán és a honlapunkon értesítjük a sorsolás időpontjáról, helyszínéről, a sorsolással felvehető gyermekek számáról. A szülőket írásban (tértivevényes levélben) értesítjük a sorsolás eredményéről. 7. A szabályzat közzététele A szabályzatot az érintettekkel ismertetni kell, melynek módja: hirdető táblán való közzététel beiratkozáskor, kérvény beadásakor való figyelemfelhívás, bemutatás honlapon való közzététel. 8. A szülő joga és kötelezettsége különösen: a szülő a felvétel elutasítása esetén a Köznevelési törvény 37. (2)-(3) bekezdése alapján érdeksérelemre hivatkozással nyújthat be kérelmet a kézhezvételtől számított 15 napon belül. Az eljárást megindító kérelmet, fellebbezést az iskolaigazgatónak kell benyújtani. Az igazgató javaslatával és a keletkezett iratokkal együtt 8 napon belül megküldi a másodfokon eljáró tankerületi igazgató részére, ha saját hatáskörben hozott döntését változatlanul fenntartja. A benyújtott kérelmeket a Tankerület a beérkezéstől számított 21 napon belül köteles elbírálni. a szülő, ha gyermeke sorsolás alapján több iskolába is felvételt nyert a sorsolást követő három munkanapon belül írásban nyilatkozik döntéséről. A nyilatkozattétel elmulasztása jogvesztő. Az adott tanévre felelősökkel, határidőkkel kiegészített konkrét folyamattervet kell készíteni a Szabályzat alapján, legkésőbb a mindenkori beiratkozás első napjáig. Felelőse: intézményvezető Budapest, március 30. Nagy Andrea intézményvezető

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola. Az első évfolyamra jelentkezők sorsolással történő felvételi szabályzata

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola. Az első évfolyamra jelentkezők sorsolással történő felvételi szabályzata Budaörsi 1. Számú Általános Iskola Az első évfolyamra jelentkezők sorsolással történő felvételi szabályzata Tartalom 1. Törvényi hivatkozások... 2 2. A nem körzetünkbe lakó tanulók a következőképpen juthatnak

Részletesebben

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között Tisztelt Szülők! Az általános iskolai beiratkozásról az alábbi tájékoztatást nyújtjuk: Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között 2016. április 15. (péntek) 8.00-19.00 óra között Helyszín:

Részletesebben

ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP

ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP a KLIK Budapest XV. Tankerületének általános iskoláiba Alulírott... kérem, hogy a 2016/2017. tanévtől gyermekem elhelyezését a... Általános Iskolában* a... osztályban szíveskedjék

Részletesebben

Tárgy: 2014/2015. tanévre történő általános iskolai beiratkozás. Tisztelt Igazgató Asszony! / Tisztelt Igazgató Úr!

Tárgy: 2014/2015. tanévre történő általános iskolai beiratkozás. Tisztelt Igazgató Asszony! / Tisztelt Igazgató Úr! VALAMENNYI TANKERÜLETI ÁLTALÁNOS ISKOLA IGAZGATÓJÁNAK Iktatószám: 180-2 /2014/KLIK/065 Ügyintéző: Schinogl Ferenc Melléklet: 3 Hivatkozás: - DUNAÚJVÁROSI TANKERÜLET Tárgy: 2014/2015. tanévre történő általános

Részletesebben

nyilatkozat életvitelszerű lakcímről ( 2. sz. melléklet) Ké rjük, kitöltve szív eske djék magáv al hozni!

nyilatkozat életvitelszerű lakcímről ( 2. sz. melléklet) Ké rjük, kitöltve szív eske djék magáv al hozni! Beíratással kapcsolatos teendők a 2019/20-as tanévben: A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumok szükségesek: a gyermek nevére kiállított személyi azonosító; a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek

Részletesebben

NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL

NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL (A nyilatkozat releváns részeit nyomtatott betűkkel kérjük kitölteni, valamint a megfelelő részt egyértelműen aláhúzni!) Alulírott(ak) jogi felelősségem(ünk)

Részletesebben

Beíratás a 2016/2017. tanévre

Beíratás a 2016/2017. tanévre Beíratás a 2016/2017. tanévre A tanköteles korba lépő gyermekek beíratásának ideje a Budapest Főváros Kormányhivatala által meghatározottak szerint. A beíratáskor be kell mutatni: - a szülő, törvényes

Részletesebben

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz ADATLAP Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Kérjük, az adatlapot nyomtatott betűvel töltse ki!) A TANULÓ ADATAI: 1. Személyes adatok Oktatási azonosítója*:...

Részletesebben

3. számú melléklet Felvételi szabályzat

3. számú melléklet Felvételi szabályzat 3. számú melléklet Felvételi szabályzat 1. AZ ELLÁTÁSRA JOGOSULTAK KÖRE 1.1. A Lenvirág Bölcsőde Nagykovácsi Nagyközség közigazgatási területén lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezőknek 20 hetestől

Részletesebben

ÉRDI TANKERÜLET FELHÍVÁS. a tankötelessé váló gyermekek iskolai beiratkozására

ÉRDI TANKERÜLET FELHÍVÁS. a tankötelessé váló gyermekek iskolai beiratkozására FELHÍVÁS a tankötelessé váló gyermekek iskolai beiratkozására A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45. (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktatásban

Részletesebben

Köszönjük szépen közreműködésüket!

Köszönjük szépen közreműködésüket! Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beiratkozáson a megváltozott eljárásrend miatt gyermekükkel együttes megjelenésük szükséges 2019. 06.20-án. Amennyiben nem ellenőrizték az online rendszerben

Részletesebben

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek)

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek) Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja 2017. május 4-5. (csütörtök - péntek) A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. jáig a harmadik életévét betölti, a nevelési

Részletesebben

NYILATKOZAT. 2. számú melléklet. Név: Születési hely, idő: Lakóhely: Tartózkodási hely: Kijelentem, hogy gyermekemmel: Név: Születési hely, idő:

NYILATKOZAT. 2. számú melléklet. Név: Születési hely, idő: Lakóhely: Tartózkodási hely: Kijelentem, hogy gyermekemmel: Név: Születési hely, idő: 2. számú melléklet NYILATKOZAT Név: Születési hely, idő: Lakóhely: Tartózkodási hely: Kijelentem, hogy gyermekemmel: Név: Születési hely, idő: életvitelszerűen címen élek., 2017. április.. Aláírás NYILATKOZAT

Részletesebben

NYILATKOZAT. Alulírott... (születési név:... születési helye, ideje..., anyja neve:... )... szám alatti lakos és...

NYILATKOZAT. Alulírott... (születési név:... születési helye, ideje..., anyja neve:... )... szám alatti lakos és... NYILATKOZAT 3. számú melléklet 1) A szülők együttesen gyakorolják a szülői felügyeleti jogot Alulírott... (születési név:... születési helye, ideje...,... szám alatti lakos és......szám alatti lakos nyilatkozunk,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A ÉVI ÓVODAI FELVÉTEL ELJÁRÁSRENDJÉRŐL. Tisztelt Szülők!

TÁJÉKOZTATÓ A ÉVI ÓVODAI FELVÉTEL ELJÁRÁSRENDJÉRŐL. Tisztelt Szülők! TÁJÉKOZTATÓ A 2018. ÉVI ÓVODAI FELVÉTEL ELJÁRÁSRENDJÉRŐL Tisztelt Szülők! Az óvodai felvétel eljárásával kapcsolatosan tájékoztatom Önöket arról, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzata a törvényi előírásoknak

Részletesebben

Eljárás rend az általános iskolák 2019/2020. tanév

Eljárás rend az általános iskolák 2019/2020. tanév Eljárás rend az általános iskolák 2019/2020. tanév első évfolyamaira történő beiratkozásra vonatkozóan Az általános iskolai beiratkozás ideje: 2019. április 11. (csütörtök 8.00-19.00) 2019. április 12.

Részletesebben

Az R. 4. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

Az R. 4. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2019. (V. 30.) önkormányzati rendelete az Ócsai Életút Program keretében nyújtandó támogatások rendjéről szóló 7/2019. (III. 28.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2016/2017 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Állampolgársága: Állampolgársága: Állampolgársága: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme:

JELENTKEZÉSI LAP. Állampolgársága: Állampolgársága: Állampolgársága: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: 2. sz. melléklet a 31./2018. (II.22.) K. t. számú határozathoz JELENTKEZÉSI LAP A 2018/2019-es nevelési évre, a törökszentmiklósi önkormányzati fenntartású óvodákba. Egy gyermekre egy jelentkezési lap

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP a.../ tanév első évfolyamára jelentkező tanköteles gyermek számára GYERMEKRE VONATKOZÓ ALAPADATOK

JELENTKEZÉSI LAP a.../ tanév első évfolyamára jelentkező tanköteles gyermek számára GYERMEKRE VONATKOZÓ ALAPADATOK A gyermek neve: Születési helye, ideje: Állampolgársága: Anyja neve: Lakcím: JELENTKEZÉSI LAP a.../ tanév első évfolyamára jelentkező tanköteles gyermek számára Oktatási azonosító száma: GYERMEKRE VONATKOZÓ

Részletesebben

Dunakeszi Város Önkormányzata. Óvodai Jelentkezési lap 2018/2019

Dunakeszi Város Önkormányzata. Óvodai Jelentkezési lap 2018/2019 Óvodai Jelentkezési lap 2018/2019 Gyermek neve:... Születési hely, év, hó, nap:... TAJ szám:. (!) Lakcíme (lakcímkártya alapján) Lakcím kártya száma:.. Lakóhelye: Tartózkodási helye:..... Állampolgársága:.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az óvodai beiratkozásról

HIRDETMÉNY. az óvodai beiratkozásról HIRDETMÉNY az óvodai beiratkozásról Az óvodába járási kötelezettség: - A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND. Szentannai Sámuel Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium kollégiumában. a 2014/2015-ös tanévre

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND. Szentannai Sámuel Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium kollégiumában. a 2014/2015-ös tanévre KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND A Szentannai Sámuel Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium kollégiumában a 2014/2015-ös tanévre 1. Általános rendelkezések Jelen eljárásrend a Szentannai Sámuel Gimnázium,

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2015/2016 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

NOBILIS HUMÁN SZOLGÁLTATÓ

NOBILIS HUMÁN SZOLGÁLTATÓ NOBILIS HUMÁN SZOLGÁLTATÓ gyermekek napközbeni ellátását biztosító szakmai egység( bölcsőde) BÖLCSŐDEI FELVÉTELI SZABÁLYZATA Készítette: Horváth Katalin Jóváhagyta: Fáki László polgármester 42/2015(III.24...Kt.

Részletesebben

2018. április 12. (csütörtök) óra és április 13. (péntek) óra. közötti időszakot határoztam meg.

2018. április 12. (csütörtök) óra és április 13. (péntek) óra. közötti időszakot határoztam meg. Ügyiratszám: SO-04B/OKT/000087-4/2018. Tárgy: A 2018/2019. tanév első évfolyamára történő általános iskolai beiratkozás időpontjának meghatározása. A Kaposvári Járás illetékességi területén valamennyi

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések 1 Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (IV.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzati fenntartású óvodákba történő jelentkezés, a felvétel/átvétel eljárási rendjéről, az óvodai

Részletesebben

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT SZMSZ. számú melléklete SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT BÖLCSŐDEI FELVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szigethalom Város Önkormányzat, mint fenntartó által biztosított bölcsődei

Részletesebben

( Egységes szerkezetben a 7/2016.(IV.1.) számú rendelettel) Általános rendelkezések

( Egységes szerkezetben a 7/2016.(IV.1.) számú rendelettel) Általános rendelkezések 1 Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (IV.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzati fenntartású óvodákba történő jelentkezés, a felvétel/átvétel eljárási rendjéről, az óvodai

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA 1. A kollégiumi felvétel Kérelem: Kollégiumi, externátusi elhelyezést minden tanuló

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2014/2015. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2014.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2014/2015. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2014.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2014/2015 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2014.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1.

Részletesebben

Kedves Szülők! Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Sokorópátka, március 26. Tisztelettel: Inotayné Pécsi Mária intézményvezető

Kedves Szülők! Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Sokorópátka, március 26. Tisztelettel: Inotayné Pécsi Mária intézményvezető Sokorópátkai Általános Iskola 9112 Sokorópátka, Öreg út 63. Tel.: 06-96-700 039 e-mail: iskola.sokoro@gmail.com web: http://iskola.sokoropatka.hu/ Kedves Szülők! Engedjék meg, hogy a Sokorópátkai Általános

Részletesebben

Óvodások leszünk 2014/2015!

Óvodások leszünk 2014/2015! Óvodások leszünk 2014/2015! - Jelentkezni a meghirdetett időpontban a lakóhely szerinti körzetileg illetékes vagy választott - önkormányzati, továbbá nem önkormányzati óvodában lehet - A jelenleg bölcsődében

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Napfény Óvodában és a Hétszínvirág

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A Batthyány Fülöp Gimnázium és Általános Iskola 201202 KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA a. tanév középfokú beiskolázásához A középfokú iskolába történő jelentkezés rendjét és a felvételi eljárás szabályait

Részletesebben

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat TÁJÉKOZTATÓ az óvodai felvételekről

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat TÁJÉKOZTATÓ az óvodai felvételekről Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat TÁJÉKOZTATÓ az óvodai felvételekről A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nkt.) 8. (1) bekezdése szerint az óvoda a gyermek három

Részletesebben

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők!

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők! Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. /: (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Előzetes információk a beiratkozásról

Részletesebben

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról (Egységes szerkezetben a 3/2018. (V.02.) önkormányzati rendelettel) Ózd Város

Részletesebben

A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata

A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata I. Jogszabályi háttér A nemzeti köznevelésrõl szóló 2011. évi CXC. Törvény 94. (1) bekezdésének r) pontja 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási

Részletesebben

A beiratkozás időpontja: május 6-től május 10-ig.

A beiratkozás időpontja: május 6-től május 10-ig. HIRDETMÉNY Az óvodai felvételekről A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban Nkt.) 8. (l) bekezdése szerint az óvoda a gyermek három éves korától a tankötelezettség kezdetéig

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2018. (III. 14.) önkormányzati rendelete. egyes védőoltások költségeinek átvállalásáról

Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2018. (III. 14.) önkormányzati rendelete. egyes védőoltások költségeinek átvállalásáról Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2018. (III. 14.) önkormányzati rendelete egyes védőoltások költségeinek átvállalásáról Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kedves Szülők! Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Diákok! Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az alapfokú művészetoktatásban hogyan lehet tanulói jogviszonyt létesíteni, valamint arról, hogy a hatályos jogszabályok

Részletesebben

Kedves Szülők! A leendő első osztályos, tanköteles gyermekek beíratásával kapcsolatos információkra szeretnénk felhívni a figyelmüket.

Kedves Szülők! A leendő első osztályos, tanköteles gyermekek beíratásával kapcsolatos információkra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola OM: 032351 KLIK 122013 Cím: 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu Kedves Szülők!

Részletesebben

Kizárólag az 1-8. évfolyamon, valamint az 1-8. évfolyamon felül nappali rendszerű oktatásban részt vevő tanulók részére

Kizárólag az 1-8. évfolyamon, valamint az 1-8. évfolyamon felül nappali rendszerű oktatásban részt vevő tanulók részére 6724 Szeged, Huszár u. 1. (6701 Szeged, Pf.:485) Tel.: (62) 561-961 Fax: (62) 561-962 E-mail: titkarsag@ngsz.hu Web: www.ngsz.hu Adószám: 15484990-2-06 RAIFFEISEN BANK ZRt: 12067008-00103129-08400000 NYILATKOZAT

Részletesebben

HOGYAN VÁLASSZUNK ISKOLÁT? TUDNIVALÓK ISKOLAVÁLASZTÁS ELŐTT TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS SZÜLŐKNEK

HOGYAN VÁLASSZUNK ISKOLÁT? TUDNIVALÓK ISKOLAVÁLASZTÁS ELŐTT TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS SZÜLŐKNEK HOGYAN VÁLASSZUNK ISKOLÁT? TUDNIVALÓK ISKOLAVÁLASZTÁS ELŐTT TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS SZÜLŐKNEK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELADATA A TOVÁBBTANULÓK ÉS SZÜLEIK RÉSZLETES, PONTOS TÁJÉKOZTATÁSA. A BEKÜLDENDŐ DOKUMENTUMOK

Részletesebben

HIRDETMÉNY A 2017/2018. NEVELÉSI ÉVRE SZÓLÓ ÓVODAI, BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSRÓL ÓVODAI BEIRATKOZÁS

HIRDETMÉNY A 2017/2018. NEVELÉSI ÉVRE SZÓLÓ ÓVODAI, BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSRÓL ÓVODAI BEIRATKOZÁS HIRDETMÉNY A 2017/2018. NEVELÉSI ÉVRE SZÓLÓ ÓVODAI, BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSRÓL Budakeszi Város Önkormányzata, mint a Pitypang Sport Óvoda, a Budakeszi Szivárvány Óvoda, a Budakeszi Bölcsőde, a Mosolyvár

Részletesebben

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA Cím: 1107 Budapest, Száva utca 1. Tájékoztató 1. Az Átvételi kérelmen

Részletesebben

CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki!

CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki! CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki! 1. SZEMÉLYI ADATOK BETEG GYERMEK ADATAI Név: Születési hely: Születési idő: Anyja születési neve: Testvérek száma: TAJ

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM Lőrinci Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztály 3021 Lőrinci, Szabadság tér 26. ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM Kérelmező neve: Születési neve :.... Anyja neve:. Családi állapota:..

Részletesebben

1. A felvételi lehetőségről szóló tájékoztatás

1. A felvételi lehetőségről szóló tájékoztatás 1. A felvételi lehetőségről szóló tájékoztatás Az iskolába jelentkező tanulók felvételének és átvételének szabályai 1. A tanulói jogviszony felvétel vagy átvétel útján keletkezik. A felvétel és az átvétel

Részletesebben

SZENT FERENC EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY Telefon: 57/411-504 Fax: 57/404-875 5100 Jászberény, Hatvani út 35. e-mail: jb.egyszoci@pr.

SZENT FERENC EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY Telefon: 57/411-504 Fax: 57/404-875 5100 Jászberény, Hatvani út 35. e-mail: jb.egyszoci@pr. Kérelem jelzőrendszeres házi segítségnyújtás igénybevételéhez Az ellátást igénybe vevő adatai: Név: Születési neve: Anyja neve:. Születési helye, időpontja:. Lakóhelye:.. Tartózkodási helye: Állampolgársága:

Részletesebben

a) neve:. b) lakóhelye:. Telefonszáma:. Legközelebbi hozzátartozójának (törvényes képviselőjének): c) telefonszáma:..

a) neve:. b) lakóhelye:. Telefonszáma:. Legközelebbi hozzátartozójának (törvényes képviselőjének): c) telefonszáma:.. Kérelem házi segítségnyújtás igénybevételéhez Az ellátást igénybe vevő adatai: Név: Születési neve: Anyja neve:. Születési helye, időpontja:.. Lakóhelye:.. Tartózkodási helye: Állampolgársága: Bevándorolt,

Részletesebben

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja:

Részletesebben

Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató Felvételi tájékoztató Jelen tájékoztató a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet és a 3/2012. (VI. 8.) EMMI rendelet 3. számú melléklete alapján a Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ

Részletesebben

RENDSZERES ÚJBUDAI TÁMOGATÁS iránti kérelem

RENDSZERES ÚJBUDAI TÁMOGATÁS iránti kérelem Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Szociális ügyfélszolgálat: 1113 Budapest, Zsombolyai utca 4. Telefon: 372 3450, telefax: 372 3496 RENDSZERES ÚJBUDAI TÁMOGATÁS iránti kérelem 2017. március

Részletesebben

NYILATKOZAT 1-8. osztályos nappali rendszerű általános iskolai ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez

NYILATKOZAT 1-8. osztályos nappali rendszerű általános iskolai ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez NYILATKOZAT 1-8. osztályos nappali rendszerű általános iskolai ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez 3. számú melléklet Iskola neve: Alulírott... (születési név:...,

Részletesebben

K É R E L E M. Súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményei ügyében KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL, OLVASHATÓAN KITÖLTENI!

K É R E L E M. Súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményei ügyében KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL, OLVASHATÓAN KITÖLTENI! (Átvétel: Szignó: Előzmény: ) K É R E L E M Súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményei ügyében KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL, OLVASHATÓAN KITÖLTENI! KÉRELMEZŐ ADATAI: Név: Születéskori

Részletesebben

/ tanítási év (2 példányban tanévenként kitöltendő)

/ tanítási év (2 példányban tanévenként kitöltendő) 6724 Szeged, Huszár u. 1. (6701 Szeged, Pf.:485) Tel.: (62) 561-961 Fax: (62) 561-962 E-mail: titkarsag@ngsz.hu Web: www.ngsz.hu Adószám: 15484990-2-06 RAIFFEISEN BANK ZRt: 12067008-00103129-00100005 NYILATKOZAT

Részletesebben

A rendelet célja. Az iskolakezdési támogatás nyújtása és biztosításának szabályai. A támogatás mértéke

A rendelet célja. Az iskolakezdési támogatás nyújtása és biztosításának szabályai. A támogatás mértéke Balatonakarattya Község Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2015.(VIII.17.) Önkormányzati rendelete a 2015. évi önkormányzati iskolakezdési támogatásról Balatonakarattya Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Gyámhivatal

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Gyámhivatal Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Gyámhivatal 1153 Bp., Bácska u. 14. 1601 Bp. Pf. 46. Tel.: 305-3100 Fax.: 305-3211 gyamhivatal@bpxv.hu www.bpxv.hu Ügyfélfogadási idı:

Részletesebben

É R E L E M T E L E P Ü L É S I T Á M O G A T Á S

É R E L E M T E L E P Ü L É S I T Á M O G A T Á S Melléklet a 3/2015. (II.27.) önkormányzati rendelethez K É R E L E M T E L E P Ü L É S I T Á M O G A T Á S - lakhatási, - létfenntartási, - letelepedési,- születési,- térítési díj,- egyszeri támogatás,-

Részletesebben

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához I. A tanuló adatai: II./1. II./2. III. 1. A tanuló neve: 2. Lakcíme: 3. Születési hely: idő: év hó nap 4. Személyi igazolvány

Részletesebben

KEREKEGYERDŐ BÖLCSŐDE FELVÉTELI SZABÁLYZATA I. AZ ELLÁTÁSRA JOGOSULTAK KÖRE:

KEREKEGYERDŐ BÖLCSŐDE FELVÉTELI SZABÁLYZATA I. AZ ELLÁTÁSRA JOGOSULTAK KÖRE: KEREKEGYERDŐ BÖLCSŐDE FELVÉTELI SZABÁLYZATA Kerekegyháza Város Önkormányzata a három éves kor alatti gyermekek napközbeni ellátását a Kerekegyerdő Bölcsődében ( 6041 Kerekegyháza, Erdő u. 31/a) biztosítja.

Részletesebben

Hegyvidéki Óvodai Jelentkezési lap 2015/2016

Hegyvidéki Óvodai Jelentkezési lap 2015/2016 Hegyvidéki Óvodai Jelentkezési lap 2015/2016 Alulírott... (név), kérem, hogy gyermekem óvodai elhelyezését a.......óvodában szíveskedjék biztosítani. Körzeti óvoda:... Kérem Nem kérem Gyermek neve:...

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. A Humán Erőforrás Bizottság 2015. március 23-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. A Humán Erőforrás Bizottság 2015. március 23-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s

Részletesebben

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA CISZTERCI SZENT MARGIT ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA PÉCS 1 KOLLÉGIUMI TÉRÍTÉSI DÍJ Azon kollégisták számára fizetendő, akik nappali oktatás munkarendje

Részletesebben

A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata

A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata A Herman Ottó Gimnázium felvételi szabályzata I. Jogszabályi háttér A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. Törvény 94. (1) bekezdésének r) pontja 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási

Részletesebben

KÉRELEM gyógyszertámogatás megállapítására

KÉRELEM gyógyszertámogatás megállapítására Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata KÉRELEM gyógyszertámogatás megállapítására 1. A kérelmező személyre vonatkozó adatok: Neve:... Születési neve:... Anyja neve:... Születési helye, ideje (év, hó, nap):...

Részletesebben

Mosoly Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Családi Napközi 2626 Nagymaros, Rákóczi utca 14. Tel/fax: 06-27-354-054

Mosoly Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Családi Napközi 2626 Nagymaros, Rákóczi utca 14. Tel/fax: 06-27-354-054 Mosoly Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Családi Napközi 2626 Nagymaros, Rákóczi utca 14. Tel/fax: 06-27-354-054 CSALÁDI NAPKÖZI FELVÉTELI KÉRELEM A gyermek neve:.. Születési helye:...év:.hó:..nap:.

Részletesebben

KÉRELEM a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás - szociális étkeztetés - igénybevételéhez

KÉRELEM a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás - szociális étkeztetés - igénybevételéhez KÉRELEM a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás - szociális étkeztetés - igénybevételéhez 1. Az ellátást kérelmező adatai: Név:. Születési név: Anyja neve:. Születési helye, időpontja:.. Lakóhelye:..

Részletesebben

KÉRELEM TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ KÉRELEM TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ (KÉREM, SZÍVESKEDJEN NYOMTATOTT BETŰKKEL KITÖLTENI) Kérelmező neve: Születési neve :.... Anyja neve:. Családi állapota:.. Születési helye:. Ideje:..év...hó.nap

Részletesebben

Kérem, a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló többször módosított 164/1995. (XII. 27.) Korm.

Kérem, a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló többször módosított 164/1995. (XII. 27.) Korm. KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI KÉRELEM Kérelmező adatai: családi és utóneve:... születési neve:... anyja neve:... születési helye, ideje:..., év... hó... nap... családi állapota:... személyi ig. száma:...

Részletesebben

TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 -

TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 - TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános rendelkezések... 3. 2. A felvételi eljárás menete... 3. 3.A kollégiumi elhelyezés...

Részletesebben

KÉRELEM A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

KÉRELEM A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Piroska-Liget Átmeneti Gondozóház 1106 Budapest, X. ker., Jászberényi út 24-36. Intézményvezető: 70/503-9146 Gazdasági iroda: 70/408-1879 e-mail: info@piroskaliget.hu www.piroskaliget.hu KÉRELEM A SZEMÉLYES

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének február 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének február 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének 2015. február 26-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2015. (II.26.) Ök. sz. határozata: Nádudvar Város Önkormányzat

Részletesebben

A tankönyvellátás rendje

A tankönyvellátás rendje A tankönyvellátás rendje Az iskolai tanulók tankönyvtámogatása megállapításának, az iskolai tankönyvellátás megszervezésének, a tankönyvrendelés helyi rendjének szabályozásának 23/2004. (VIII. 27) OM rendelet

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor

JELENTKEZÉSI LAP. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor JELENTKEZÉSI LAP Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor - 2019.07.01 08.16. Gyermek neve: Általános Iskolája: Osztálya: Születési helye, ideje:

Részletesebben

A kérelmezővel közös háztartásban élők adatai a kérelem benyújtásának időpontjában:

A kérelmezővel közös háztartásban élők adatai a kérelem benyújtásának időpontjában: KÉRELEM újszülöttek egyszeri pénzbeli támogatására Kérelmező neve: Születési neve: Születési helye: Születési ideje: Anyja neve: Társadalombiztosítási Azonosító Jele (TAJ): Állampolgársága: Családi állapota:

Részletesebben

Elsős beiratkozás tájékoztató 2019/2020 tanévre. Városmajori Gimnázium és Kós Károly Általános Iskola Ének-zene Tagozatos Általános Iskolája

Elsős beiratkozás tájékoztató 2019/2020 tanévre. Városmajori Gimnázium és Kós Károly Általános Iskola Ének-zene Tagozatos Általános Iskolája Elsős beiratkozás tájékoztató 2019/2020 tanévre Városmajori Gimnázium és Kós Károly Általános Iskola Ének-zene Tagozatos Általános Iskolája Iskola bemutatása VÁROSMAJORI GIMNÁZIUM ÉS KÓS KÁROLY ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 12-én tartandó ülésére

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 12-én tartandó ülésére Szajol Község Polgármesterétől 5081. Szajol, Rózsák tere 1. ELŐTERJESZTÉS Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. február 12-én tartandó ülésére a Szajoli Tiszavirág Óvodába, a 2015/2016.

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név: Születési neve: Anyja neve: Születési helye, időpontja:. Lakóhelye: Tartózkodási helye:..

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2018. július 31. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya

Részletesebben

A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA

A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA OM 201172 Készítette: Jóváhagyta: Reményi Ferencné intézményvezető Nevelőtestület 2017. január 9. 1 1. Általános rendelkezések

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK AZ ISKOLAVÁLASZTÁS TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁSA

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK AZ ISKOLAVÁLASZTÁS TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁSA ÁLTALÁNOS ISKOLÁK AZ ISKOLAVÁLASZTÁS TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁSA Magyarország az Alkotmány X. cikkének (1) bekezdése alapján biztosítja (...) a lehető legmagasabb szintű tudás megszerzése érdekében a tanulás

Részletesebben

FELVÉTELI SZABÁLYZAT. Azonosító kód: SZ6 Verzió: 4. Dátum: 2012. 09. 07.

FELVÉTELI SZABÁLYZAT. Azonosító kód: SZ6 Verzió: 4. Dátum: 2012. 09. 07. SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 1121 Budapest, Remete út. 16/A 1536 Budapest 114. Pf.: 253 E-mail: sola@sola.hu Web: www.sola.hu 06-1/391-01-80; 06-20/379-6260 Intézményi azonosító: FI70788 FELVÉTELI

Részletesebben

a) neve:. b) lakóhelye:. Telefonszáma:. c) telefonszáma:..

a) neve:. b) lakóhelye:. Telefonszáma:. c) telefonszáma:.. Kérelem időskorúak és demens személyek nappali ellátásának igénybevételéhez Az ellátást igénybe vevő adatai: Név: Születési neve: Anyja neve:. Születési helye, időpontja:.. Lakóhelye:.. Tartózkodási helye:

Részletesebben

NYILATKOZAT. Amennyiben a gyermek az iskolai étkezést igénybe veszi, kérjük az alábbi adatokat kitölteni:

NYILATKOZAT. Amennyiben a gyermek az iskolai étkezést igénybe veszi, kérjük az alábbi adatokat kitölteni: NYILATKOZAT Alulírott.. nyilatkozom, hogy.. nevű gyermekem részére a 2016/2017. tanévben az iskolai étkezést az alábbiak szerint kívánom igénybe venni: - Tízórait + ebédet kérek - Ebédet kérek - Tízórait

Részletesebben

Koppány-völgyi Alapszolgáltatási Központ 8660 Tab, Petőfi Sándor u. 4.,Tel/fax: 84/ ,

Koppány-völgyi Alapszolgáltatási Központ 8660 Tab, Petőfi Sándor u. 4.,Tel/fax: 84/ , Koppány-völgyi Alapszolgáltatási Központ 8660 Tab, Petőfi Sándor u. 4.,Tel/fax: 84/525-018, e-mail: iroda@kvtktm.t-online.hu KÉRELEM a házi segítségnyújtás, étkeztetés, idősek nappali ellátása esetén 1.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 131/2016. (XII. 15.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 15-i ülésére Tárgy: Javaslat személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról

Részletesebben

K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához

K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához 7. melléklet a 35/2015. (XII.18.) önkormányzati rendelethez K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához Alulírott kérem, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere indokaim alapján részemre

Részletesebben

Miskolci SZC Baross Gábor Szakgimnáziuma

Miskolci SZC Baross Gábor Szakgimnáziuma Felvételi tájékoztatója a 2019/2020. tanévre Általános tájékoztató adatok: Tagintézmény-vezető: Kovács János A tagintézmény OM azonosító száma: 203060 Cím: 3532 Miskolc, Rácz Ádám út 54-56. Telefonszámok:

Részletesebben

Óvodai beíratás. 2013 évben betölti az 5. életévét és még nem járt óvodába

Óvodai beíratás. 2013 évben betölti az 5. életévét és még nem járt óvodába Óvodai beíratás Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az óvodai beíratás a zilizi Napközi Otthonos Óvodába a 2013/2014. évi nevelési évre 2013. április 23.- tól május 17.-ig naponta 00 00 8-11 óra között

Részletesebben

11. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez. KÉRELEM az óvodáztatási támogatásra való jogosultság megállapításához

11. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez. KÉRELEM az óvodáztatási támogatásra való jogosultság megállapításához 11. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez KÉRELEM az óvodáztatási támogatásra való jogosultság megállapításához Alulírott... szülői felügyelet gyakorlására jogosult szülő /kirendelt családbafogadó

Részletesebben

Tárgy: Térítési díj és tandíj megállapítása Ügyintéző: Iktatási szám: Tisztelt Szülő!

Tárgy: Térítési díj és tandíj megállapítása Ügyintéző: Iktatási szám: Tisztelt Szülő! Ebesi Arany János Magyar Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4211 Ebes, Széchenyi tér 5. Tel: (52) 565-023 Fax: (52) 565-022 E-mail: iskolatitkar@arany-ebes.sulinet.hu www.arany-ebes.sulinet.hu

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2016. (VII. 15.) önkormányzati rendelete az újszülöttek életkezdési támogatásáról

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2016. (VII. 15.) önkormányzati rendelete az újszülöttek életkezdési támogatásáról Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2016. (VII. 15.) önkormányzati rendelete az újszülöttek életkezdési támogatásáról Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA CISZTERCI SZENT MARGIT ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS KOLLÉGIUM TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA PÉCS 1 KOLLÉGIUMI TÉRÍTÉSI DÍJ Azon kollégisták számára fizetendő, akik nappali

Részletesebben

A Székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Intézmény Térítési- és tandíj szabályzata 2018/19-es tanév

A Székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Intézmény Térítési- és tandíj szabályzata 2018/19-es tanév A Székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Intézmény Térítési- és tandíj szabályzata 2018/19-es tanév A Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium Alapfokú Művészeti

Részletesebben