Beregszászi Iskolaújság

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beregszászi Iskolaújság"

Átírás

1 Beregszászi Iskolaújság 2017/2018-as tanév Szalagtűző Határtalanul Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Karácsony Nyílt Nap Elsősavató

2 Szalagtűző ünnepség október 28-án hagyományokhoz híven a Hódos Imre Sportcsarnokban került megrendezésre iskolánk szalagtűző ünnepsége. A 4 végzős osztály rokonai, barátai, ismerősei töltötték be a helyiséget. Trombita hangja jelezte, hogy a műsor kezdődik. A zászlók felkerültek a helyükre, majd a Himnusz dallamai zendültek fel. Iskolánk igazgatónője, Nagyné Oláh Katalin megtartotta az ünnepi beszédet, majd az osztályfőnökökre és a kiemelkedő diákokra tűzte fel a szalagot: 12.A osztály: Bódi Dániel, Dobi Gergő, Gellért Zoltán, Hajzer Iván Richárd, Sipos Klaudia Ilona 12.C osztály: Lakatos Bence, Pető Róbert 12.D osztály: Gábor Richárd András, Vincze Szabolcs Bence, Molnár Regina Angelika, Fülöp Ágnes, Nyul Róbert, Kiss Krisztián Sándor 3/11.1 osztály: Bozó Gergő Csaba, Pallás Imre, Atyi Tibor, Hodosi László, Jónás Péter József Majd szalagtűzésre szólították a végzős osztályok osztályfőnökeit: Krómer Erika (12.A) tanárnőt, Csányiné Tokai Tünde (12.C) tanárnőt, Szentesiné Pető Ildikó (12.D) tanárnőt, Nagy Sándor Tiborné (3/11.1) tanárnőt. Az osztályfőnökök feltűzték a szalagot, majd az osztályok a betanult táncukat adták elő. Elsőként a 12.D osztály táncát láthattuk, a táncuk neve DANCE EVOLUTION. Másodikként a 12.C osztály kápráztatott el bennünket ELEKTRO Swing táncukkal, majd a 3/11.1-es osztály HIP-HOP nevű és stílusú táncukkal robbantották fel a színpadot. Igazán színessé tette a repertoárt a 12.A osztály Bajor sörtánca. De itt még nem volt vége a műsornak, egy igazán szép meglepetés tánccal készült a 12.D osztály néhány tanulója és méltó lezárása volt az estének a bécsi keringőjük. Fergeteges hangulat volt. Gratulálunk a végzős diákoknak és sok sikert a közeledő érettségi és szakmai vizsgákhoz!

3 12.A Bajor sörtánc 12.C ELEKTRO Swing 12.D DANCE EVOLUTION 3/11.1 HIP-HOP

4 BEREGSZÁSZI NAPOK Elsősavató a Beregszásziban A november 17-én megrendezett hangulatos elsősavató a kilencedikes diákok és osztályfőnökeik bemutatkozásával kezdődött. Sok jó ötletet láthattunk, és voltak köztük igen vicces is. A bemutatkozást követően az ebédlőben kezdődtek a felsőbb évesek által kitalált programok. Először is egy zászlót kellett készíteniük, amelynek megtervezésében és kivitelezésében az egész osztálynak kollektíven kellett részt vennie. A zászló elkészítése közben a kiválasztottak és az önként jelentkezők különféle versenyszámokban mérték össze ügyességüket, gyorsaságukat. Ilyen volt például fekvőtámasz közben lufi fújás, a sorversenyek, végül pedig a lisztben elrejtett gumicukrok megkeresése. A műsor fénypontja az osztályok közös éneklése volt, amelynek nem minden gyerek örült egyformán. A dalok, amelyeket elénekeltek jól ismert slágerek voltak (pl.: Bulibáró ). A játékos verseny nyertese az idei évben a 9.A osztály lett. Reméljük, hogy akik jövőre jönnek az iskolánkba, ugyanilyen kellemesen érzik majd magukat ezen a rendezvényen!

5

6 Határtalanul! Együttműködés szakképző iskolák között Iskolánk két sikeres Határtalanul! pályázatot tudhat magáénak. A Barangolás (Hajdúságtól Szilágyságig) pályázatban évfolyamos informatika szakmacsoportos diákok, a lépés (Debrecentől Nagykaposig) pályázatban pedig elektrotechnika-elektronika szakmacsoportos diákok vettek részt között iskolánk 40 diákja négy tanár kíséretében látogatott el Szilágycseh városába, a Partiumba. Vendéglátóink a helyi Liceul Tehnologic Gheorghe Pop de Basesti magyar tagozatának tanárai és diákjai voltak. Utazásunk során felkerestük Koltón a Teleki kastélyt, Nagybányán sétáltunk. Jártunk Zsibón, a Wesselényi kastélyban, s annak botanikus kertté alakított parkjában, a Sárkányok kertjében Almásgalgón, s meglátogattuk Zilahot a hepehupás vén Szilágy központját. Az élményekkel teli út legfontosabb tapasztalata mégis az a szeretet volt, amivel vendéglátóink fogadtak bennünket, mintha csak hazaérkeztünk volna hozzájuk között a szilágycsehi diákok és tanárok jöttek Debrecenbe, iskolánkba. Az itt töltött napok alatt nagyon sok programban vettek részt, iskolánk tanulóival együtt. Nagyné Oláh Katalin igazgatónő és Juhász-Mázló Ibolya gyakorlati oktatásvezető bemutatta nekik iskolánkat, az itt folyó képzéseket. Irodalmi-történelmi sétát szerveztünk Debrecenben, valamint ellátogattunk az Agóra Tudományos Élményközpontba. Remek volt a budapesti kirándulás is. A szeptemberi utunk során elkezdett kisfilmeket ekkor fejeztük be, és a búcsúesten le is vetítettük a résztvevőknek. Óriási sikere volt, akárcsak a szülők által készített finom sütiknek! A pályázatot témanap zárta le, de ezzel csak a pályázat hivatalos része ért véget. Baráti kapcsolatok sokasága született és tudjuk, hogy találkozni fogunk még, akár szabadidőnkben, akár iskolai kapcsolatok révén.

7

8 A második pályázat részeként között iskolánk 40 diákja négy tanár kíséretében látogatott el a felvidéki Nagykaposra. Vendéglátónk a helyi Stredná odborná škola - Szakközépiskola magyar tagozata volt. Ottlétünk alatt kirándultunk Kassára, ahol a városi sétán túl megtekintettük a Szent Erzsébet főszékesegyházat, benne a Rákóczi kriptával és a Rodostói házat. Jártunk Tőketerebesen, az Andrássy kastélyban, s annak parkjában az Andrássyak Mauzóleumában, meglátogattuk Nagymihályt a térség járási központját. Felkerestük a Leleszi prépostságot és Dobóruszkán Dobó István sírját a helyi katolikus templomban között vendégeskedtek nálunk a szlovákiai magyar diákok és tanáraik. Az itt töltött napok alatt nagyon sok programban vettek részt, iskolánk tanulóival együtt. Megismertettük vendégeinket iskolánkkal, Debrecen nevezetességeivel. Többek között felkerestük a Nagytemplomot, a Református Kollégiumot, a Nagykönyvtár Arany János-emlékkiállítását, a Debreceni Egyetem főépületét. Sétáltunk a Nagyerdőn, és a karácsonyi vásárban is. A nagykaposi küldöttség iskolánk diákjaival együtt meglátogatta a National Instruments debreceni üzemét is, ahol megismerkedtek az elektrotechnikai-elektronikai gyártási folyamatokkal is. Nagy sikere volt a budapesti kirándulásnak, melynek során felkerestük a Petőfi Irodalmi Múzeum kiállításait (Szabó Magda, Arany János és Petőfi Sándor), illetve a Budai Vár nevezetességeit: Mátyás templom, Halászbástya, Sándor palota. A novemberi utunk során megtervezett áramkörök megépítésével zártuk az együttműködést. Bár a résztvevő tanulók iskoláink évfolyamáról kerültek ki, mégis mindenkinek sikerült megépítenie a futófény-áramkört, illetve a szabályozható tápegységet, amiket a témanapon be is mutattak diákjaink. KÖSZÖNJÜK, HOGY RÉSZESEI LEHETTÜNK ENNEK A PROGRAMNAK ÉS KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET, TÁMOGATÁST!

9

10 További történések az iskola életében A szeptember rögtön azzal kezdődött, hogy a DSZC iskoláit véradásra kérték fel, melynek helyszínéül a DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnázium épülete szolgált. Iskolánkból 10 tanuló támogatta ezt a kezdeményezést, de mi DÖK-ösök is készítettünk plakátot, hogy felhívjuk a figyelmet a véradás fontosságára: Szeptember 25-én pedig részt vettünk egy másik fontos eseményen, melyet a DSZC Könnyűipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája szervezett az Elfogadás Napja alkalmából. Diákjaink igazán jól érezték magukat, hiszen nagyon színesek és interaktívak voltak a programok.

11 A DÖK vezetője Molnár Regina és helyettesei Vincze Szabolcs és Bádogos Bence idén is részt vettek szeptember 26-án a HABIDISZ tanévnyitó közgyűlésén. Októberben sem volt üres a naptárunk, ekkor is jó néhány rendezvényen részt vettünk és igyekeztünk iskolánk diákjait is mozgósítani saját programmal. Október 10-én, immár második alkalommal vettünk részt az Országos Haditorna Verseny megyei fordulóján. A Kossuth Lajos laktanya sportpályán került megrendezésre a verseny, ahol iskolánkból két csapat három-három fővel mérettette meg magát különböző versenyszámokban. A 9.B osztályból verbuválódott csapat a középmezőnyben végzett, 8. helyezést értek el. Gratulálunk nekik!

12 A kilencedikeseket is bevontuk programjainkba és október 17-én a Teret nyitunk program keretein belül jobban megismerkedhettek egymással és természetesen az Ifjúsági Ház adta programlehetőségekkel.

13 Iskolánk ebben az évben is több alkalommal igyekezett a most felvételizős diákokat megszólítani: Szelet a vitorlába Mi a pálya? 2017 Beregszászi Nyílt Napok és

14 AK-KOR megyei magyar-történelem verseny általános iskolák 7-8. osztály számára Arany János születésének 200. és a kiegyezés megkötésének 150. évfordulója alkalmából. A verseny 3 fordulós volt: az 1. forduló online, a 2. forduló Arany Jánosról, míg a 3. forduló a kiegyezésről szólt. A 3. fordulót, december 13-án az Epreskerti Általános Iskola 7. b osztálya nyerte január 13-án rendezték meg a Kölcsey Központban a Farsangnyitó Dalidót. A Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményei mellett iskolánk, a Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is bemutatkozott. Érdekes programokkal vártuk a kilátogató kicsiket és nagyokat.

15 Idén is nagy izgalommal vártuk a Mikulást és készültünk a Karácsonyra. Sikeres félévzárást kívánunk mindenkinek!

16 Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 4032 Debrecen, Jerikó utca január

Debreceni SzC Irinyi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Debreceni SzC Irinyi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Debreceni SzC Irinyi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Iskolánkról 1952-ben az akkori Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium (MÉM) alapította iskolánkat, amely dohányipari technikumként kezdte

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT Pályaválasztási Nyílt Napok Hajdú-Bihar Megyében Abigél Alapfokú Művészeti Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium Berettyóújfalui SzC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági

Részletesebben

Beregszászi Iskolaújság

Beregszászi Iskolaújság Beregszászi Iskolaújság 2016/2017-es tanév Decemberi szám Szalagtűző ünnepség 2016. október 29-én hagyományokhoz híven a Hódos Imre Sportcsarnokban került megrendezésre iskolánk szalagtűző ünnepsége. Az

Részletesebben

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE Szorgalmi időszak: Szakközépiskola nappali tagozat: 9-11. osztályok 2012. szeptember 3. - 2013. június 14. 12.B, G és a 13. A osztályok 2012. szeptember 3. - 2013.

Részletesebben

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15.

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15. Debreceni Szc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019-es tanévre szakgimnázium 179 tanítási nap szakközépiskola 180 tanítási nap szakgimnázium 8 tanítás

Részletesebben

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre munkanap áthelyezések március 16. pihenőnap, helyette március 10. munkanap április 30.

Részletesebben

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2017/2018-as tanévre munkanap áthelyezések március 16. pihenőnap, helyette március 10. munkanap április 30.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ. Hajdú - Bihar megye. Debrecen, Domb utca november 09. EREDMÉNYEK

2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ. Hajdú - Bihar megye. Debrecen, Domb utca november 09. EREDMÉNYEK 2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ Hajdú - Bihar megye Debrecen, Domb utca 2018. november 09. EREDMÉNYEK Nyíltirányzékú Légpuska 20 lövéses - Fiú "a" kategória - EGYÉNI 1 Szabó Zsolt

Részletesebben

Köszönetünket fejezzük ki Szakács Zoltánnak a sárbogárdi TÜZÉP vezetőjének, aki 19db udvari ülőkének való fával támogatta iskolán öko programjának

Köszönetünket fejezzük ki Szakács Zoltánnak a sárbogárdi TÜZÉP vezetőjének, aki 19db udvari ülőkének való fával támogatta iskolán öko programjának Október első napján Énekel az iskola, elnevezésű programmal emlékeztünk meg a zenei világnapról. Elsősorban Bodoki Györgyné Betti néni volt segítségünkre ebben, ő volt az, aki megénekeltette az iskola

Részletesebben

CEGLÉDI SZC NAGYKÁTAI IPARI SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉVES MUNKATERVE 2016/17 TANÉV. igazgató

CEGLÉDI SZC NAGYKÁTAI IPARI SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉVES MUNKATERVE 2016/17 TANÉV. igazgató Ceglédi Szakképzési Centrum Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM: 203068, Az:141103 2760 Nagykáta, Csonka köz 6. Tel: +36 (29) 440-254 Web: ipariszki.hu Email: ipariszki@ipariszki.hu

Részletesebben

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt)

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején 7.00-16.00 (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Rendezvények, események a 2018/19-es tanév során Dátum Nap Esemény, rendezvény 2018.09.02

Részletesebben

Munkaterv a 2018/2019-es tanévre Eseménynaptár

Munkaterv a 2018/2019-es tanévre Eseménynaptár Munkaterv a 2018/2019-es tanévre Eseménynaptár Időpont Tevékenység, program Felelős 2018. szeptember Első félév: szeptember 1 január 25. Első tanítási nap 3. Tanévköszöntő Osztályfőnöki órák 4-5. Gólyaprogram

Részletesebben

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. munkanap. nélküli augusztus

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. munkanap. nélküli augusztus Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája dátum i 2017. augusztus 2017. augusztus 28., hétfő hétfő Alakuló értekezlet Javító- és különbözeti vizsgák 9.00 13.00

Részletesebben

2015/2016. tanév helyi rendje

2015/2016. tanév helyi rendje Salgótarjáni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolája és Szakiskolája 3100 Salgótarján, Zemlinszky Rezső út 4. OM azonosító: 203 048 (32) 412-504 (32) 510-290 http://www.ker-st.hu 2015/2016.

Részletesebben

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete Pályázati azonosító: TÁMOP-3.3.10.B-12-2013-0016. Továbbtanulás erősítő kezdeményezések támogatása pályázati felhívás keretében, Továbbtanulás erősítése a Móricz Zsigmond Iskolában. SZAKMAI BESZÁMOLÓ A

Részletesebben

A AS TANÉV MUNKARENDJE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK - KIEMELT FELADATOK

A AS TANÉV MUNKARENDJE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK - KIEMELT FELADATOK FELADATOK Javító vizsgák szaktanári konzultációs lehetőség Tankönyvosztás Tanévnyitó ünnepség Első tanítási nap Tanulók fizikai állapotának és edzettségének vizsgálata Szülői értekezlet a 11-12. évfolyamon

Részletesebben

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok 1. Szorgalmi idő A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok Esemény Időpont Felelős Első tanítási nap Utolsó tanítási nap Utolsó tanítási nap a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév

Részletesebben

Pályaválasztási nyílt napok a tanévben

Pályaválasztási nyílt napok a tanévben Intézmény Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium Pályaválasztási nyílt napok/beiskolázási k Előre történő bejelentkezés alapján az érdeklődő diákok az iskola bemutatása után

Részletesebben

IDEIGLENES KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI RANGSOR 2013 2014 TANÉV

IDEIGLENES KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI RANGSOR 2013 2014 TANÉV Dankó Pista Egységes Óvoda - Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 4235 Biri Mező Imre út 21. Tel/fax: 42-263-137 e-mail: info@dankop.hu, www.dankop.hu IDEIGLENES KÖZÉPISKOLAI

Részletesebben

Bezerédj István Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola, Kereskedelmi Szakiskola

Bezerédj István Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola, Kereskedelmi Szakiskola tagozat kód: 11 tagozat megn.: szakközépiskola: 4 középiskolai évf. + a szakképző évfolyam(ok); kerettantervekre épülő helyi tanterv; kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport; a tagozaton

Részletesebben

A jubileumi év 2017/18

A jubileumi év 2017/18 A jubileumi év 2017/18 Mintha tegnap lett volna Célunk Méltó megemlékezés Közösségteremtés Hálózatépítés Tehetségpont tevékenység Támogatói közeg kialakítása Pályaorientáció Példaképek bemutatása Intézményi

Részletesebben

Szeptemberi októberi programok

Szeptemberi októberi programok Szeptemberi októberi programok Szeptember 17 én, 18 án iskolánkban papírgyűjtés volt. A felsőtagozat összesen 5623 kg papírt gyűjtött. A tavalyi évben többet gyűjtöttünk. Reméljük a következő tanévben

Részletesebben

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje Időpont Nap Események megnevezése 2016. aug.31. sze Beköltözés a

Részletesebben

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. Játsszunk együtt! 4. Kedves Nagycsoportos Óvodások! Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. A részvétel ingyenes!

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 augusztus 22. 9:00 Alakuló értekezlet augusztus 23-26. 8:00 Javító-, és osztályozóvizsgák augusztus 29. 8:00 Tanévnyitó értekezlet szeptember 02. 8:00 A szorgalmi idő első napja

Részletesebben

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2016/2017-es tanévre

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2016/2017-es tanévre Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve 2016/2017-es tanévre munkanap áthelyezések október 31 pihenőnap, helyette október 15. munkanap A végzősök 156

Részletesebben

1. A / e s t a n é v m u n k a r e n d j e

1. A / e s t a n é v m u n k a r e n d j e 1. A 2 0 1 8 / 2 0 1 9 - e s t a n é v m u n k a r e n d j e Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma tanítási munka 2018. augusztus 21. kedd 22. szerda 23. csütörtök Munkaközösségi

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév

A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév 2. számú melléklet Ütemterv, naptári terv Szent György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév 47/2013. (VII. 4.) EMMI rendelet a tanév rendjéről alapján

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja

A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja A tanév rendjét és munkatervét a 13/2018. (VI.14) EMMI rendelet, a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum éves keretmunkaterve és az iskola Pedagógiai Programja

Részletesebben

A 2016/2017. tanév rendje, munkaterve, fő feladatai, programja

A 2016/2017. tanév rendje, munkaterve, fő feladatai, programja SZOLNOKI MŰSZAKI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM Azonosító: 203056 H-5100 Jászberény, Hatvani út 2. Tel.: igazgatóság: 06-20/394-9349, gazdasági iroda: 06-20//393-8112

Részletesebben

A 2016/2017-os tanév munkarendje

A 2016/2017-os tanév munkarendje A 2016/2017-os tanév munkarendje 1. Tanévnyitó tantestületi értekezlet: 2016. augusztus 30. 8.00 Tanévnyitó: 2016. szeptember 1. tanévnyitó, osztályfőnöki nap 2. A szorgalmi időszak kezdete: 2016. szeptember

Részletesebben

2018. augusztus szeptember

2018. augusztus szeptember Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája dátum 2018. augusztus 28. hétfő 2018. augusztus 28. kedd 2018. augusztus 29. szerda 2018. augusztus 30. csütörtök

Részletesebben

2017/2018 A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁK ÉRTESÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK TELJESÍTÉSE

2017/2018 A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁK ÉRTESÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK TELJESÍTÉSE GYŐRI KOVÁCS MARGIT NÉMET NYELVOKTATÓ NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, IPARMŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁK ÉRTESÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK TELJESÍTÉSE

Részletesebben

Határtalanul! Program Együttműködés gimnáziumok között Arany János emlékére a magyar irodalom útján a Vajdaságban és Tolnában

Határtalanul! Program Együttműködés gimnáziumok között Arany János emlékére a magyar irodalom útján a Vajdaságban és Tolnában Osztályfőnöki beszámoló osztálykirándulásról A 11. d a Határtalanul program keretében töltött öt napot Bácskában és a Bánátban. Az utazás május kilencedikén kezdődött és tizenharmadikán ért véget. 25-én

Részletesebben

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Miniszteri dicséretben részesült az Irinyi János Általános Iskola

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Miniszteri dicséretben részesült az Irinyi János Általános Iskola A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Miniszteri dicséretben részesült az Irinyi János Általános Iskola A Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben az idei évben Létavértes település

Részletesebben

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda Kollégiumi Tagintézménye 2018/2019 tanév munkarendje

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda Kollégiumi Tagintézménye 2018/2019 tanév munkarendje Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda Kollégiumi Tagintézménye 2018/2019 tanév munkarendje Időpont Nap Események megnevezése 2018. aug.21. k Alakuló

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre Hét Hónap, nap Eseménytervezet szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. hétfő Első tanítási nap: munkavédelmi oktatás a 9.évfolyam számára 2. 2. kedd 3. 3. szerda Tanévnyitó

Részletesebben

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában.

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. A 2016-2017. tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Időpont Esemény 2016. 08.31. Tanévnyitó értekezlet. (nevelőtestület) 2016. 09. 01. Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. 2016. 09. 05-ig Jelentkezés

Részletesebben

A Haza és haladás vetélkedő döntője

A Haza és haladás vetélkedő döntője A Haza és haladás vetélkedő döntője 2013. május 27. Debrecen Részletek az előzetes feladatokból A megnyitó A csapatok munka közben Nézzük, kit rejt a léggömb? A zsűri a feladatok értékelése közben, nagy

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

A ES TANÉV MUNKARENDJE

A ES TANÉV MUNKARENDJE A 2018-2019-ES TANÉV MUNKARENDJE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK - KIEMELT FELADATOK FELADATOK Javító vizsgák szaktanári konzultációs lehetőség Tankönyvosztás Tanévnyitó ünnepség Első tanítási nap Tanulók fizikai

Részletesebben

Kolping Katolikus Szakiskola, Speciális szakiskola és Kollégium Diákönkormányzatának Szervezeti és működési szabályzata

Kolping Katolikus Szakiskola, Speciális szakiskola és Kollégium Diákönkormányzatának Szervezeti és működési szabályzata Kolping Katolikus Szakiskola, Speciális szakiskola és Kollégium Diákönkormányzatának Szervezeti és működési szabályzata Ezen Szervezeti és Működési Szabályzat a Kolping Katolikus Szakiskola Tanulói, tanulóközösségei

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2017/2018-as tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2017/2018-as tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2017/2018-as tanévre Hét szeptember Hónap, nap 1.hét 1. "" hét 1. péntek 2.hét 2. "" hét 4. hétfő Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség

Részletesebben

A középiskolák honlapjának elérhetősége és nyílt napjainak időpontja

A középiskolák honlapjának elérhetősége és nyílt napjainak időpontja 1. számú melléklet A középiskolák honlapjának elérhetősége és nyílt napjainak időpontja 1. 2. 3. 4. 5. Középfokú ek Debreceni Ady Endre Gimnázium Tóth Árpád Gimnázium Kodály Zoltán Zeneművészeti Zeneiskola-Alapfokú

Részletesebben

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolája és Szakiskolája. esemény

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolája és Szakiskolája. esemény dátum tanítási nap sorszáma tanítás nélküli munkanap sorszáma Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolája és Szakiskolája nap egyéb esemény időpont (óra:perc) felelős 2015. augusztus

Részletesebben

Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30.

Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30. Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30. Pályázat száma: HAT-14-01-0643 A pályázat címe: Kastélydombi gyerekek a Felvidéken A pályázaton nyert összeg: 1 022 700Ft Az felvidéki utazáson harminckét

Részletesebben

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység Projektnapló Előkészítő tevékenység A Kardos László Általános Iskola diákjaiként nagyon megörültünk, mikor tanév végén meghallottuk a jó hírt: pályázati munkánk sikeresnek bizonyult a Bethlen Gábor Alapkezelő

Részletesebben

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap Szeptember Tanítási napok száma: 22 nap Feladatok Határidők Szervezők Tanévnyitó szentmise (Endrődi Lukács László 2014. 08. 31. 17-18.30 óra

Részletesebben

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE 1. Tanév előkészítése: 2015. augusztus 21-től augusztus 31-ig 2. Alakuló-értekezlet: 2015. augusztus 25. 8.00 óra (kedd) 3. Iskolai javítóvizsgák lebonyolítása 2015. augusztus

Részletesebben

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató SZEPTEMBER SZEPTEMBER 1. 5. 8. 13. 15. 20.- 22. - 20. 21. 22. 27. 16:00 12:00 12:00

Részletesebben

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36.

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36. Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36. A tanévkezdés feladatai: Feladat ellátási terv a 2016/2017-es tanévre Alakuló

Részletesebben

2017/2018 tanév. Beszámoló

2017/2018 tanév. Beszámoló 2017/2018 tanév Beszámoló A művészeti oktatásra az általános iskolai kötelező órákon kívül lehetett jelentkezni, ugyanúgy, mint az eddigi évekhez hasonlóan. Általában délutáni órakeretben történt a képzés.

Részletesebben

Útinapló Együtt Európában HAT

Útinapló Együtt Európában HAT Útinapló Együtt Európában HAT-15-07-0110 2016. május 27-én indultunk Felvidékre, Rimaszombatra, hogy a Kereskedelmi Magán Szakközépiskola diákjaival közösen megvalósítsuk projektünket. Az előkészítő foglalkozásokon

Részletesebben

Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium. 2004 Általános Iskola

Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium. 2004 Általános Iskola Helyezés Név Szül.év Iskola IV. korcsoport leány 1. Kovács Kata Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium 3. Gerhák Petra i Széchenyivárosi Arany

Részletesebben

PÁLYAVÁLASZTÁSI, TOVÁBBTANULÁSI

PÁLYAVÁLASZTÁSI, TOVÁBBTANULÁSI PÁLYAVÁLASZTÁSI, TOVÁBBTANULÁSI KISOKOS PÁLYAVÁLASZTÁSI, TOVÁBBTANULÁSI FÜZET PEDAGÓGUSOKNAK 2017/2. Nógrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pályaválasztási Tanácsadó Kiadványa 1 Tisztelt Kolléga! A Pályaválasztási,

Részletesebben

F e l a d a t t e r v a / e s t a n é v r e. Események: Időpontok: Felelősök: Gólyatábor augusztus Pallagi Zs., 9.

F e l a d a t t e r v a / e s t a n é v r e. Események: Időpontok: Felelősök: Gólyatábor augusztus Pallagi Zs., 9. Események: Időpontok: Felelősök: Gólyatábor 2018. augusztus 21-24. Pallagi Zs., 9.-es ofők Alakuló és értekezlet 2018. augusztus. 28. 9 óra Csabai Róbert Javítóvizsgák 2018. augusztus 29. 8 óra Havas János

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje A tanév helyi rendje Időpont AUGUSZTUS 16-17. 9 00 Vezetői 22. 8 00 Munkaközösségi Alakuló megbeszélések 25. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 29-31. 8 00 Tanév előkészítése Iskolavezetés

Részletesebben

Felsős Diákönkormányzat 2008/2009

Felsős Diákönkormányzat 2008/2009 Felsős Diákönkormányzat 2008/2009 A DÖK fő céljai ebben a tanévben a következők: - Az alsós programok és a felsős DÖK munkáját lehetőség szerint összehangolni, együttműködni az önkormányzat ifjúsági irodájával.

Részletesebben

Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) 2016/2017. tanév I. félév

Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) 2016/2017. tanév I. félév Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) 2016/2017. tanév I. félév Jókor szokjál e gondolathoz; a társaságban született ember nem önmagáé. Kölcsey Ferenc Iskolai közösségi

Részletesebben

0630/ telefonszáma: Írásbeli vizsga szervező intézmény 6 évfolyamos gimnáziumi vizsgatípusra

0630/ telefonszáma: Írásbeli vizsga szervező intézmény 6 évfolyamos gimnáziumi vizsgatípusra Vizsgahely keresési eredmények 2018.11.16. 9:18 17 feladatellátási hely 14 intézményben 031107 Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Intézmény címe: 4024 Debrecen, Szent Anna

Részletesebben

Eseménynaptár 2016/2017

Eseménynaptár 2016/2017 Eseménynaptár 2016/2017 A tanítási év A 2016/2017 tanévben a tanítási év első tanítási napja: 2016. szeptember 1. (csütörtök) utolsó tanítási napja: 2017. június 15. (csütörtök). Az iskola utolsó, befejező

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2004/2005 tanév Pécs, április V-VI. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2004/2005 tanév Pécs, április V-VI. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Pécs, 2005. április 15-17. Hely. Cím Csapatnév 1 Makó Erdei Ferenc Szki. 47,700 47,750 47,250 47,250 47,600 46,400 283,950 2 Sárospatak Református Koll. és Gimn. 47,550 47,250 46,450 46,700 47,150 46,100

Részletesebben

Iskolai Közösségi Szolgálat a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumában

Iskolai Közösségi Szolgálat a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumában Iskolai Közösségi Szolgálat a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumában Bodnár Lili Anna 9.A osztályos tanuló Debrecen-Budapest, 2015. november 19. Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziuma

Részletesebben

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap)

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Feladat Határidő Felelős Javító- és osztályozó vizsgák augusztus 25. 8.00 Munkaközösségi értekezletek augusztus 26-27. Tanév-előkészítő nyitóértekezlet

Részletesebben

Intézmény neve Címe Fő időpont. Szakképző Iskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma

Intézmény neve Címe Fő időpont. Szakképző Iskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma Sorszám Vizsgálati Intézmény neve Címe Fő időpont. Szeptem- Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János 55 Martfű, Gesztenye ber 8. Szakképző Iskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma sor 5.. Szolnoki Széchenyi

Részletesebben

Az iskola nyitvatartási ideje a Vénkert u. 2.szám alatti telephelyen: A Sinay Miklós utcai telephely nyitvatartási ideje:

Az iskola nyitvatartási ideje a Vénkert u. 2.szám alatti telephelyen: A Sinay Miklós utcai telephely nyitvatartási ideje: Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nyitvatartási rendje, a 2016/2017-es tanévre tervezett jelentősebb események Az iskola nyitvatartási ideje a Vénkert u.

Részletesebben

Pápai Petőfi Sándor Gimnázium

Pápai Petőfi Sándor Gimnázium A tanév rendje, a 2018/19-es tanév feladatainak ütemezése augusztus 24. péntek augusztus 25. szombat augusztus 26. vasárnap augusztus 27. hétfő augusztus 28. kedd augusztus 29. szerda augusztus 30. csütörtök

Részletesebben

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV December a hónap folyamán Történelem háziverseny harmadik fordulója a 9-10. évfolyam számára a második világháború témaköréből felelős: Hartmann Mónika Kirándulás a bécsi

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje A tanév helyi rendje 2016-17. AUGUSZTUS 16-17. 9 00 Vezetői 22. 8 00 Munkaközösségi Alakuló megbeszélések 25. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 29-31. 8 00 Tanév előkészítése Iskolavezetés

Részletesebben

A tanév rendje 2016/2017

A tanév rendje 2016/2017 MISKOLCI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM MEZŐKÖVESDI SZENT LÁSZLÓ GIMNÁZIUMA ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKGIMNÁZIUMA 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 146. Telefon/fax: 49/500-033; 500-034 Web: www.szlgimi.t-online.hu E-mail:

Részletesebben

2017/2018. tanév helyi rendje

2017/2018. tanév helyi rendje Salgótarjáni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája 3100 Salgótarján, Zemlinszky Rezső út 4. OM azonosító: 203 048 (32) 412-504 (32) 510-290 http://www.ker-st.hu

Részletesebben

Magyar Olívia Dóra éneke mindenkit megindított (Fotó: Gyarmati Gábor)

Magyar Olívia Dóra éneke mindenkit megindított (Fotó: Gyarmati Gábor) Múlt és jövő közeli és távoli perspektívában: megtartotta éves közgyűlés és Vöröskereszt világnapi megemlékezését a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. Személyesen jött el Kardos István,a

Részletesebben

Országos fordulón elért pontszám DÍJ / HELYEZÉS. Felkészítő tanár(ok) TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA

Országos fordulón elért pontszám DÍJ / HELYEZÉS. Felkészítő tanár(ok) TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA DÍJ / HELYEZÉS TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA I. díj Homonnay Bálint Bp VIII. Budapest I. díj Németh Ilona Bp VIII. Budapest II. díj Tatár Dániel Bp VIII. Budapest II. díj Ágoston Péter Bp VIII. Budapest

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2013 Fenntartói jelentés 10. évfolyam KLIK Debreceni Tankerülete

FIT-jelentés :: 2013 Fenntartói jelentés 10. évfolyam KLIK Debreceni Tankerülete FIT-jelentés :: 2013 KLIK Debreceni Tankerülete 4026 Debrecen, Kálvin tér 11. Fenntartói azonosító: 39011654-082000 Létszámadatok Létszámadatok Országos kompetenciamérés 1 Az intézmények kódtáblázata A

Részletesebben

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba.

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. PÁLYÁZAT Gömörországban jártunk Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. Izgatottan készültünk az utazásra. Két előkészítő

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2019/2020-as tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2019/2020-as tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2019/2020-as tanévre Hét Hónap, nap szeptember 1.hét 1. "" hét 2. hétfő 2. 3. kedd Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség nappali

Részletesebben

MUNKATERVI PROGRAMOK, HAGYOMÁNYAINK, RENDEZVÉNYEINK 2017/2018.

MUNKATERVI PROGRAMOK, HAGYOMÁNYAINK, RENDEZVÉNYEINK 2017/2018. MUNKATERVI PROGRAMOK, HAGYOMÁNYAINK, RENDEZVÉNYEINK 2017/2018. IDŐ MUNKATERVI PROGRAMOK SZERVEZÉSI KOORDINÁTOR VIII. 22. 9:00 VII. 23. 9:00 VIII.22.- 31. VIII. 24. VIII. 28. 8:00-17:00 VIII. 29. 8:00-17:00

Részletesebben

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában működő Minősített Tehetséggondozó Műhely 2017/2018-as tanévi tevékenységei

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában működő Minősített Tehetséggondozó Műhely 2017/2018-as tanévi tevékenységei Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában működő Minősített Tehetséggondozó Műhely 2017/2018-as tanévi tevékenységei Az Új Nemzedék Központ (UNK) a Tehetségek Magyarországa című EFOP 3.2.1-15-2016-00001

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2018/2019-es tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2018/2019-es tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2018/2019-es tanévre Hét Hónap, nap szeptember 1.hét 1. "" hét 3. hétfő Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség nappali tagozaton

Részletesebben

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2016/2017-es tanévre. SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2016/2017-es tanévre. SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus NAPTÁRI ÜTEMTERV 2016/2017-es tanévre SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus Tantestületi alakuló értekezlet Határidő: augusztus 22. (hétfő) 8.00

Részletesebben

PROGRAMNAPTÁR. 2018/2019. tanév

PROGRAMNAPTÁR. 2018/2019. tanév Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma 8360 Keszthely, Rózsa u. 1. Telefon: 83/31-030, Fax: 83/314-08 E-mail: titkarsag@kozgazd.hu, igazgato@kozgazd.hu www.kozgazd.hu OM kód: 03067 PROGRAMNAPTÁR

Részletesebben

Az V. Ábrahám Örzse Emlékverseny döntőjébe bejutott tanulók

Az V. Ábrahám Örzse Emlékverseny döntőjébe bejutott tanulók Az V. Ábrahám Örzse Emlékverseny döntőjébe bejutott tanulók I. kategória: 3 fő sorszám név pontszám iskola felkészítő tanár 1 Fenyődi Anna Sophie 76 Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola,

Részletesebben

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ALAPÚ TEHETSÉGGONDOZÁS

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ALAPÚ TEHETSÉGGONDOZÁS KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ALAPÚ TEHETSÉGGONDOZÁS Szolgáltató intézmény neve és pontos címe: Oktatási Hivatal Budapest DEBRECENI PEDAGÓGIAI OKTATÁSI KÖZPONT 4029 Debrecen, Monti ezredes u. 7. Kapcsolattartó személy

Részletesebben

Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc út 2.) tel./fax: 06-36/

Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc út 2.) tel./fax: 06-36/ Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc út 2.) tel./fax: 06-36/311-211 Tisztelt Vizsgázó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a(z) szakképesítés

Részletesebben

A pályázatról. Ebben a tanévben harmadik alkalommal veszünk részt a pályázati programban

A pályázatról. Ebben a tanévben harmadik alkalommal veszünk részt a pályázati programban A pályázatról A pályázat célja, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülése, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítése A pályázatról Ebben a tanévben

Részletesebben

A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE

A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE FELADATOK A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK - KIEMELT FELADATOK ELSŐ FÉLÉV HATÁRIDŐ Javító vizsgák szaktanári konzultációs lehetőség 2016. augusztus 24-26. konzultáció biztosítása augusztus

Részletesebben

Munkaterv a as tanévre. Augusztus. Időpont Program Felelős

Munkaterv a as tanévre. Augusztus. Időpont Program Felelős Munkaterv a 2017-2018-as tanévre Augusztus Időpont Program Felelős 2017. augusztus 23. 8 óra Alakuló értekezlet 2017. augusztus 23. 8.30 Korrepetálások, tantermek-tanári rendezése 2017. augusztus 24-25.

Részletesebben

Akcióban a nyertes ifjúsági, kossuthos csapat fotó: Gyarmati Gábor

Akcióban a nyertes ifjúsági, kossuthos csapat fotó: Gyarmati Gábor Segítségért kiabáló, földön heverő sérültek, ellátást akadályozó zavart emberek életszerű baleseti szituációkban kellett helytállniuk a vöröskeresztes elsősegélynyújtó verseny területi fordulóján a debreceni

Részletesebben

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI RANGSOR TANÉV

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI RANGSOR TANÉV Dankó Pista Egységes Óvoda - Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 4235 Biri Mező Imre út 21. Tel/fax: 42-263-137 e-mail: info@dankop.hu, www.dankop.hu KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI

Részletesebben

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma 4014 Debrecen, Mezőgazdász u. 1. Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debrecen, 2013. szeptember 23. dr. Cserpák

Részletesebben

10. / Szakács. Tanuló neve: Balázs Erik Károly Javítás. Számlázási cím: 5712 Szabadkígyós, Ókígyósi út 92. Tanuló neve: Balázsházi Renáta Javítás

10. / Szakács. Tanuló neve: Balázs Erik Károly Javítás. Számlázási cím: 5712 Szabadkígyós, Ókígyósi út 92. Tanuló neve: Balázsházi Renáta Javítás Tanulói adategyeztető 10. / Szakács Tanuló neve: Balázs Erik Károly Javítás Oktatási azonosító: 76830010947 Juhász Andrea Számlázási cím: 5712 Szabadkígyós, Ókígyósi út 92. Tanuló neve: Balázsházi Renáta

Részletesebben

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre!

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre! Sikerek 2013/2014: Iskolánkban nagyon népszerű a Bendegúz Levelezős Verseny. Az idén is több diákunk jutott el a Tatán megrendezett megyei fordulóba, ahonnan nagyon szép helyezésekkel tértek haza. Bencz

Részletesebben

HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG. munkaterv tanév. A munkaközösség tagjai:

HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG. munkaterv tanév. A munkaközösség tagjai: HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG munkaterv 2016-2017. tanév A munkaközösség tagjai: Barócsi-Bozsik Katalin Bezsák Eszter Bognár István Farkas Lászlóné Éliás Zsuzsanna Juhász Gergely Monoki Ágnes Nagyné Kovács Erzsébet

Részletesebben

A tanév helyi rendje - TSZC Bottyán János Szakgimnáziuma - (Készült a 11/2019.(VII.03.) EMMI rendelet alapján)

A tanév helyi rendje - TSZC Bottyán János Szakgimnáziuma - (Készült a 11/2019.(VII.03.) EMMI rendelet alapján) A 2019-2020. tanév helyi rendje - TSZC Bottyán János Szakgimnáziuma - (Készült a 11/2019.(VII.03.) EMMI rendelet alapján) Munkahét Tanítási hét Dátum Nap Tanítási nap száma: 178 PROGRAM - Szakközépiskola

Részletesebben

HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓ A 2016/2017. TANÉVRŐL (VÁZLAT)

HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓ A 2016/2017. TANÉVRŐL (VÁZLAT) HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓ A 2016/2017. TANÉVRŐL (VÁZLAT) Szerteágazó és színes tevékenység a tanév során: - Diákok számára élményt jelentő, igényes tantárgyi programok - Versenyfelkészítések, örvendetes

Részletesebben

Továbbtanulási mutatók

Továbbtanulási mutatók tanulók száma Továbbtanulási mutatók 009/010. 010/011. 011/01. 01/013. 013/014 014/015 015/016 016/017 Gimnázium 5 7 3 8 7 9 7 10 Szakközépiskola 8 7 7 7 9 6 6 4 Szakiskola 6 4 5 3 1 Továbbtanulási mutatók

Részletesebben

SZAKGIMNÁZIUMI OSZTÁLYOK

SZAKGIMNÁZIUMI OSZTÁLYOK Szolnoki Szolgáltatási SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája 5000 Szolnok, Károly Róbert utca 2. kereskedelmi.szolnokcentrum@gmail.com Tel.: 56/800-130 Tagintézményi szintű szakmakínálati

Részletesebben

Székács Elemér Mezőgazdasági és 5200 Törökszentmiklós, Almásy Élelmiszeripari Szakképző Iskola és út 50 Kollégium

Székács Elemér Mezőgazdasági és 5200 Törökszentmiklós, Almásy Élelmiszeripari Szakképző Iskola és út 50 Kollégium Törökszentmiklósi Tagintézmény kötelező kontroll Vizsgálati időpont Ssz. neve címe fő Október 3. Tiszapüspöki Általános 5 Tiszapüspöki, Fő út 85 4. Tiszapüspöki Általános 5 Tiszapüspöki, Fő út 85 7 3.

Részletesebben

2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE

2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE 2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE Helyszín: Debrecen Időpont:2009. május 14. A Versenybíróság elnöke: Benéné Lipcsey Irén 2008/2009. TANÉVI ATLÉTIKA

Részletesebben

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola Iskolánk harmadikos és hatodikos tanulói szeptember végén idén is erdei iskola projekt keretében természet közelben tanultak öt-öt napig.

Részletesebben