Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról. 166/2012.(V.31.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Moldvai Csángómagyarok Szövetsége részére ,- Ft támogatást nyújt a Moldvai magyar fiatalok továbbtanulására magyar oktatási tannyelvő középiskolában. Szőcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezetı A Moldvai Csángómagyarok Szövetségével a megállapodás október 1-én megkötésre került. A képviselı-testület által megítélt ,- Ft támogatás október 3-án át lett utalva. 217/2012.(VIII.1.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program IV. tengelyének 76/2011.(VII.29.) VM rendelet alapján benyújtott Járdafelújítás Dévaványán városrekonstrukció sétány kialakításával címő pályázatához kapcsolódó építés lebonyolítására a beérkezett ajánlatok közül a BORGULA-ÉP Kft. (5650 Mezıberény, Jeszenszky u. 20.) ,- Ft bruttó áras ajánlatát, mint legalacsonyabb összegő árajánlatot nyújtót hirdeti ki nyertesnek. A Képviselı-testület megbízta a polgármestert a vállalkozási szerzıdés aláírásával. Feke László mőszaki irodavezetı Határidı: március A pályázat lebonyolítására - A BORGULA-ÉP Kft-vel a vállalkozási szerzıdés augusztus 22-én aláírásra került. A Kft. dolgozói a sétány kialakításával kapcsolatos munkálatokat elkezdték.

2 2 234/2012.(VIII.1.) Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a tulajdonát képezı Dévaványa, Eötvös úti depóniában található ágyazati kıanyagból m 3 mennyiséget 3.300,- Ft/m 3 +Áfa áron, azaz ,- Ft + Áfa, azaz bruttó ,- Ft áron a Borgula-Ép Kft. (5650 Mezıberény, Jeszenszky u. 20.) részére értékesít. A Képviselı-testület megbízta a polgármestert az adásvételi szerzıdés aláírásával. Szőcsné Horváth Margit pénzügyi irodavezetı Feke László mőszaki irodavezetı A Borgula-Ép Kft-vel az adásvételi szerzıdés augusztus 6-án megkötésre került. A teljes mennyiségő betontörmeléket elszállította a Kft. A számla október 17-én kiállításra és elküldésre került. 249/2012.(VIII.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy 350 ha mezıgazdasági földterület hasznosítására vonatkozóan árajánlatot kér az alábbi talajmőveletekre vonatkozóan: - 208,36 ha lucerna feltörése, - 141,36 ha szántása, elmunkálása, ha talaj elıkészítése kettı alkalommal, ha magágyelıkészítése, ha telepítése startertrágyázással vetés lezárásával. A talajmőveletek elvégzésére az alábbi vállalkozásoktól kér árajánlatot: 1. Bartha-Agrár Kft Dévaványa, Külterület 072/ Fehér Mihály mezıgazdasági vállalkozó 5510 Dévaványa, Mikszáth u Földvári István mezıgazdasági vállalkozó 5510 Dévaványa, Jéggyár u Szőcs Tibor Imre mezıgazdasági vállalkozó 5510 Dévaványa, Mikszáth u. 48/1. 5. Agrodéva Kft Dévaványa, Széchenyi u. 4. A telepítéshez szükséges vetımag beszerzésére az alábbi vállalkozóktól kér árajánlatot: 1. MEDICAGO Kft Szarvas, Ipartelep u Bartha Sándor vetımagtermesztési szakmérnök 5510 Dévaványa, Külterület 072/23 3. AGRODÉVA Kft.

3 Dévaványa, Széchenyi u Euro-Öko Farm Projekt Csoport 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth u. 99. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy az érintett vállalkozásokat árajánlattételre kérje fel. Földi Imre szervezı Határidı: október 25. A határozatban felsorolt vállalkozásoktól tájékoztató jelleggel árajánlatokat kértünk a évi költségvetés tervezésének könnyítése érdekében. A megadott határidıig talajmőveletek elvégzésére 2 ajánlat, a vetımag beszerzésére szintén 2 ajánlat érkezett. A talajmőveletek elvégzésére Szőcs Tibor Imre mezıgazdasági vállalkozó nyújtott be ajánlatot, valamint az Agrodéva Kft., amelyek a következık: - Szőcs Tibor mezıgazdasági vállalkozó ajánlata: ,- Ft + áfa, - Agrodéva Kft. ajánlata: ,- Ft + áfa. A vetımag beszerzésére a Bartha-Agrár Kft. és az Agrodéva Kft. nyújtott be ajánlatot, amelyek a következık: - Bartha-Agrár Kft. ajánlata: 1.200,- Ft/kg + áfa, kg x 1.200,- Ft = ,- Ft + áfa - Agrodéva Kft. ajánlata: 1.500,- Ft/kg + áfa kg x 1.500,- Ft = ,- Ft + áfa A közbeszerzési eljárás lebonyolításáról a képviselı-testület a késıbbiekben hoz döntést. 251/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a Csapadékvíz-elvezetı rendszer fejlesztése Dévaványán címő tárgyban indított közbeszerzési eljárás során beérkezett ajánlatok elbírálása kapcsán az alábbi döntéseket hozta: 1. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Csapadékvíz elvezetı rendszer fejlesztése Dévaványán címő tárgyban indított közbeszerzési eljárás eredményeként a TriGon Invest Kft. (1042 Budapest, Árpád u. 70.) ajánlatát érvénytelennek tekinti a Kbt. 74. (1) e) pontja alapján, míg a FUTIZO Kft. (5700 Gyula Mátyás Király u. 31/1.) ajánlata megfelel a jogszabályban, a felhívásban és a dokumentációban foglalt alkalmassági és érvényességi feltételeknek. 2. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Csapadékvíz-elvezetı rendszer fejlesztése Dévaványán kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás eredményeként a FUTIZO Kft. (5700 Gyula Mátyás Király u. 31/1.) mint összességében legelınyösebb ajánlattevı ,- Ft nettó áras ajánlatát hirdeti ki nyertesnek. 3. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Csapadékvíz-elvezetı rendszer fejlesztése Dévaványán kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja.

4 4 A Képviselı-testület megbízta a polgármestert az építési szerzıdés aláírásával. Feke László mőszaki irodavezetı Szőcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezetı Határidı: szeptember 21. Az építési szerzıdés az önkormányzat részérıl nem került aláírásra, mivel a nyertes vállalkozó a szerzıdéshez szükséges meghiúsulási kötbérre vonatkozó dokumentumokat nem bocsátotta rendelkezésre. 252/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa város belterületén lévı útalapos utcák mart aszfaltos technológiával történı felújítási munkálatainak elvégzéséhez az alábbi vállalkozókat kéri fel ajánlattételre: - ÚTRÉGIÓ Kft. (1054 Budapest, Honvéd u. 8.), - Gold Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1134 Budapest, Kassák Lajos u. 76. VI./59.), - FUTIZÓ Kft. (5700 Gyula, Mátyás király u. 31/3.). A képviselı-testület megbízta a polgármestert az ajánlatkérı dokumentáció összeállításával és lebonyolításával. Felelıs: Határidı: Pap Tibor polgármester Feke László mőszaki irodavezetı értelem szerint A határozatban foglaltak szerint az ajánlatkérı dokumentáció össze lett állítva, amely ki lett küldve a vállalkozások részére. A beérkezett ajánlatokról a képviselı-testület a szeptember 17-én tartott ülésén hozott döntést, mely szerint a legalacsonyabb ajánlatot tevı Gold Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft ,- Ft/m 2 bruttó áras ajánlatát hirdette ki nyertesnek. 253/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete egy gyermek betegsége miatti magántanulói oktatását tudomásul vette és engedélyezte az Általános Mővelıdési Központ óratömegének heti 10 órával történı növelését.

5 5 A képviselı-testület megbízta az Általános Mővelıdési Központ igazgatóját, hogy a heti 10 órával történı óratömeg emelésének figyelembevételével készítse el tantárgyfelosztását. Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója Határidı: értelem szerint A testület által hozott határozat egy példánya szeptember 13-án megküldésre került Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója részére. 254/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Békés Megyei Tisza Kálmán Szakképzı Iskola, Gimnázium, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium Dévaványai Oktatási Egysége 5510 Dévaványa, Mezıtúri u. 2. szám alatti intézmény kérelmét elfogadja. A képviselı-testület a Seres István Sporttelep épületében lévı öltözı helyiség és a sportpálya bérleti díját az oktatási egység szakmai munkájának segítése érdekében 1.500,- Ft/óra + ÁFA összegben határozza meg. A képviselı-testület megbízta a polgármestert a bérleti szerzıdés megkötésével. Szőcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezetı A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya szeptember 13-án megküldésre került Tóth Erika a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény oktatási egység vezetıje részére. 255/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a Seres István Sporttelepen lévı mőfüves pálya bérleti díját az alábbiak szerint határozta meg: Mőfüves pálya bérleti díja: - öltözı használata nélkül: 2.000,- Ft/óra + ÁFA - villamos-energia költsége: 500,- Ft/óra + ÁFA - öltözı használata esetén: 3.000,- Ft/óra + ÁFA - villamos-energia költsége: 500,- Ft/óra + ÁFA

6 6 A Képviselı-testület bízza meg a Polgármestert, hogy a lakosság részére a mőfüves pálya használat lehetıségének meghirdetésérıl gondoskodjon. A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya szeptember 13-án megküldésre került Tóth Erika a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény oktatási egység vezetıje, valamint Adamecz István a Seres István Sporttelep gondnoka részére. 256/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testület úgy döntött, hogy a Dévaványa város tisztított kommunális szennyvizének hasznosítási lehetıségeirıl szóló döntésmegalapozó szakvéleményt elfogadja. A képviselı-testület megbízta a polgármester a tisztított kommunális szennyvízhasznosítás megoldása céljából további lehetıségek keresésével, az alternatívák összehasonlításával. Gyuricza Máté mőszaki ügyintézı A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya szeptember 13-án megküldésre került Dr. Pekár Ferenc vízgazdálkodási-vízökológiai szakértı, a SYNEDRA Szakértıi és Szolgáltató Betéti Társaság vezetıje részére. 257/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Önkormányzati Társulás KEOP-1.1.1/1F pályázattal megvalósuló beruházás keretében ismételten kezdeményezi a tervezett hulladékudvar létesítését és a hozzá kapcsolódó fejlesztések megvalósítását. Amennyiben a pályázat keretében az átadott tervdokumentációk figyelembevételével a létesítmény megvalósul, annak üzemeltetését vállalja az Önkormányzat. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy a testület döntésérıl a Délkelet- Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Önkormányzati Társulást értesítse. Gyuricza Máté mőszaki ügyintézı Határidı: szeptember 14.

7 7 A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya szeptember 13-án e- mailben és postai úton megküldésre került Csizmadia Ibolya a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Önkormányzati Társulás elnöke részére. 258/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a szlovákiai Szepsi város 3-4 fıs küldöttségét egy késıbbi esetleges testvérvárosi kapcsolat létesítése elıkészítése érdekében a szeptember 22-én megrendezésre kerülı Betakarítási Ünnep rendezvényre meghívja. Az idıpont egyeztetése, a Dévaványán tartózkodás alatti program összeállítása érdekében utasította a Polgármestert, hogy konzultáljon Szepsi város Polgármesterével. Határidı: azonnal A Betakarítási Ünnep néven megtartásra került rendezvényünkre a testület döntése értelmében Szepsi város polgármestere által vezetett 3-4 fıs küldöttséget egy elızetes, ismerkedési jellegő látogatásra meghívtam. A Polgármester Úr ben tájékoztatott, hogy sajnos a rendezvényen nem tudnak részt venni, mivel már elıre tervezett programjaik vannak. Bízik abban, hogy a jövıben lesz arra lehetıség, hogy Dévaványára látogassanak. A meghívás részükrıl is esedékes, - ha alkalmas ünnepséget találnak - szívesen látják Dévaványa küldöttségét Szepsiben. 260/2012.(IX.6.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a 3 / 6 -od tulajdoni illetıségő Oros Ferencné Dévaványa, Zrínyi Miklós utca 78. sz., 2212 hrsz. alatt nyilvántartott ingatlanára bejegyzett jelzálogjogot érvényesíteni kívánja és ,- Ft tartozás erejéig, a fenti ingatlanra vonatkozó végrehajtási eljárásba bekapcsolódik. A képviselı testület megbízta a polgármestert a végrehajtási eljárásba való bekapcsolódás lebonyolításával.

8 8 Mitykó Pál önálló bírósági végrehajtó a testületi döntésrıl tájékoztatva lett, valamint a végrehajtási eljárásba történı bekapcsolódáshoz a szükséges iratok szeptember 9-én megküldésre kerültek. 263/2012.(IX.17.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy Dévaványa, belterületén lévı útalapos utcák útalapjának martaszfaltos technológiával történı megerısítési munkálatainak kivitelezése címő tárgyban indított helyi beszerzési eljárás során beérkezett ajánlatok elbírálása kapcsán az alábbi döntéseket hozza: 1. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa, belterületén lévı útalapos utcák útalapjának martaszfaltos technológiával történı megerısítési munkálatainak kivitelezése elvégzésére irányuló helyi beszerzési eljárásra a GOLD PARTNER Kft. (1134 Budapest, Kassák L. u. 76. VI/59.) és az ÚTRÉGIÓ Kft. (1054 Budapest, Honvéd u. 8.) ajánlattevıknek az ajánlattételi határidı lejártáig zárt borítékban benyújtott ajánlatait érvényesnek és alkalmasnak nyilvánítja. 2. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa, belterületén lévı útalapos utcák útalapjának martaszfaltos technológiával történı megerısítési munkálatainak kivitelezése elvégzésére irányuló helyi beszerzési eljárás eredményeként az Ajánlattételi felhívás 9. pontja alapján a GOLD PARTNER Kft. (1134 Budapest, Kassák L. u. 76. VI/59.) mint legalacsonyabb összegő ajánlattevı az útfelújításra vonatkozó 1.650,- Ft/m 2 bruttó áras ajánlatát hirdeti ki nyertesnek. 3. Dévaványa Város Önkormányzat úgy döntött, hogy az Ajánlattételi felhívás 19. pontja alapján az árajánlatkérésben szereplı kettı utcából csak a Gyızelem utca felújítása valósul meg m 2 mennyiségben ,- Ft bruttó összegért. 4. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa, belterületén lévı útalapos utcák útalapjának martaszfaltos technológiával történı megerısítési munkálatainak kivitelezése elvégzésére irányuló helyi beszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja. 5. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Barcéi utca vonatkozásában a befizetési határidıt szeptember 21-ig meghosszabbítja és amennyiben a befizetések elérik a szükséges mértéket úgy ezen feltételekkel a Barcéi utca is m 2 mennyiségben bruttó ,- Ft összegben felújításra kerül. A Képviselı-testület megbízta a polgármestert a Vállalkozási szerzıdés aláírásával. Felelıs: Határidı: Pap Tibor polgármester folyamatos szeptember 26-án a vállalkozási szerzıdés megkötésre került, a GOLD PARTNER Kft. a munkálatokat megkezdte.

9 9 Határozat 265/2012.(IX.17.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete Kónya András Zoltán és Kónyáné Seifert Katalin kérelmére úgy döntött, hogy a Dévaványa, Táncsics utca 26. számú hrsz-on nyilvántartott ingatlanra vonatkozóan tudomásul veszi a megkötött házastársi közös tulajdont megszüntetı szerzıdésben foglaltakat, mely alapján a fent említett ingatlan 1 / 2 -ed tulajdoni illetıségét Kónya András Zoltán átruházza Kónyáné Seifert Katalin javára. Hozzájárul, hogy az Önkormányzat felé fennálló tartozását a továbbiakban Kónyáné Seifert Katalin fizeti. A képviselı testület megbízta a polgármestert, a házastársi-közös tulajdont megszüntetı szerzıdés érvényességéhez szükséges hozzájárulás aláírásával. Csatári Mónika pénzügyi ügyintézı Kónya András Zoltán a képviselı-testület által hozott határozat egy példányát szeptember 19-én Csatári Mónika pénzügyi ügyintézıtıl átvette. 271/2012.(IX.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete jóváhagyólag elfogadta a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Kft. tájékoztatóját, amely a lakossági kommunális szemétgyőjtéssel és szállítással kapcsolatos tapasztalatokról szól. Felelıs: - Határidı: - A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya október 10-én megküldésre került Fekete József a Gyomaközszolg Kft. ügyvezetıje részére. 272/2012.(IX.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy az Organoferm Kft-nek a komposztáló telep vagyonkezelıjének a évi mőködésérıl szóló tájékoztatóját a Kft. ügyvezetıjének kérésére a napirendrıl leveszi, a október 25-én tartandó ülésén tőzi újból napirendre. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy az Organoferm Kft. ügyvezetıjét a testület döntésérıl tájékoztassa. Határidı: értelem szerint

10 10 A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya október 10-én e- mailben és postai úton megküldésre került Dr. Köles Péter az Organorferm Kft. ügyvezetıje részére. 273/2012.(IX.27.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának köztisztviselıivel szemben támasztott hivatásetikai alapelvek és az etikai eljárás szabályainak meghatározása címő elıterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: A Képviselı-testület Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának köztisztviselıivel szemben támasztott hivatásetikai alapelveket és etikai eljárás szabályait az elıterjesztés melléklete szerint elfogadja. Utasította a jegyzıt, hogy Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának köztisztviselıivel szemben támasztott hivatásetikai alapelveket és etikai eljárás szabályait a Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatához mellékletként csatolja. Felelıs: Balogh Csilla jegyzı Határidı: értelem szerint A testületi határozatban foglaltak értelmében Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának köztisztviselıivel szemben támasztott hivatásetikai alapelveket és etikai eljárás szabályai a Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatához mellékletként lett csatolva. A hivatal köztisztviselıi részére a dokumentum átadásra került. 275/2012.(IX.27.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy az E- FORTE 5.0 E-Idıpont rendszer szoftverhez a ,-Ft+ÁFA összegő pótelıirányzatot biztosítja a évi általános mőködési tartalék elıirányzat terhére. A évi költségvetés készítésekor fedezetet biztosít az E-FORTE szoftverekre vonatkozó support feladatok elvégzésére, verziókövetésre és jogszabálykövetésre. A Képviselı-testület megbízta a Polgármestert a határozatban foglaltak szerint járjon el. Határidı: értelem szerint

11 11 A szolgáltatási szerzıdés október 9-én 4 példányban elküldésre került a Transcontrol Kft. részére, a jelentés készítéséig az általuk aláírt megállapodás nem érkezett vissza. 276/2012.(IX.27.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy az Önkormányzat évi költségvetésébe betervezi a HURO/1001/238/1.1.3 számú a Gyomaendrıd-Nagyvárad közötti vasúti vonalszakasz visszaállítását, felújítását elıkészítı pályázat Dévaványára esı ,- Ft fedezetet fejlesztési célra átadott kiadásai között. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy az önkormányzat évi költségvetésének elıkészítésekor a döntés kerüljön figyelembe vételre, a döntésrıl a Társulatot tájékoztassa. Határidı: értelem szerint A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya október 10-én megküldésre került Balog Károlyné a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás irodavezetıje részére. 280/2012.(IX.27.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete úgy döntött, hogy a BARTHA- AGRÁR Mezıgazdasági Kft. (5510 Dévaványa, Kısziget major 072/23) vállalkozás által kért 40 m 3 kohósalakkal/törtbetonnal hozzájárul a Dévaványa, Kıszigeti bekötıút (069 hrsz, 072/12 hrsz) kátyúzási munkálataihoz, amennyiben a kért útépítési anyag rakodását, kiszállítását és bedolgozását az érintettek vállalják. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy a kérelmezıt a testület döntésérıl tájékoztassa. Lengyel László mőszaki ügyintézı A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya október 11-én megküldésre került Bartha Sándor a BARTHA-AGRÁR Mezıgazdasági Kft. ügyvezetıje részére. Az ügyvezetı szóban jelezte, hogy a tervezett útjavításhoz szükséges többi anyag beszerzését követıen kívánnak a munkákhoz hozzá fogni, amikor az általunk adott anyagot is elszállítják az általunk megjelölt tároló helyrıl

12 12 282/2012.(IX.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ladjánszki Ferenc Dévaványa, Bánomkert u. 23. szám alatti lakos ügyében a Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szociális és Egészségügyi Bizottsága I. fokon meghozott II-2/2807/2012. iktatószámú, július 18-án kelt határozatát helybenhagyta, a fellebbezést elutasította. A képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy a kérelmezıt a testület döntésérıl tájékoztassa. Határidı: értelem szerint Ladjánszki Ferenc Dévaványa, Bánomkert u. 23. szám alatti lakos a testület döntésérıl a határozat egy példányának megküldésével október 11-én értesítve lett. 283/2012.(IX.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete az otthonteremtés helyi támogatásáról szóló 28/2009.(X.30.) Önkormányzati rendelet alapján támogatásban részesítette kamatmentes kölcsön formájában, 5 év alatt történı visszafizetési kötelezettséggel: - Juhászné Dékány Renáta és Juhász Árpád Dévaványa, Barcéi u. 14. szám alatti lakosokat ,- Ft összegben, - Földi Zoltán Dévavaványa, Jéggyár u. 45. sz. és Kardos Szilvia Dévaványa, Hámán u. 45. sz. alatti lakosokat ,- Ft összegben, - Bereczki Erzsébet Dévaványa, Ladányi M. u. 1. sz. alatti lakost ,- Ft összegben. A Képviselı-testület megbízta a polgármestert, hogy a hivatal útján a vonatkozó támogatási szerzıdés megkötésérıl és kifizetésérıl intézkedjen. Gyányi Irén igazgatási ügyintézı Csatári Mónika pénzügyi ügyintézı A támogatási szerzıdés a testület döntése értelmében megkötésre került a támogatásban részesülıkkel. A támogatási szerzıdéseket Dr. Kulcsár László ügyvéd ellenjegyezte. A szükséges iratok a Szarvasi Földhivatal Gyomaendrıdi Kirendeltségéhez megküldésre kerültek.

13 13 Határozat 284/2012.(IX.27.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete Magyar Józsefné képviseletében Dr. Ugor Éva ügyvéd kérelmére úgy döntött, hogy a Dévaványa, Jókai u. 13. számú 986. hrsz-on nyilvántartott ingatlanra vonatkozóan engedélyezi a végrehajtási jog törlését, valamint a tartozás teljes összegének megfizetését, mely összeg letétbe helyezésre került az ügyvédnınél. A képviselı testület megbízta a polgármestert a végrehajtási jog törlési engedélyének kiadásával. Csatári Mónika pénzügyi ügyintézı A képviselı-testület által hozott határozat egy példánya Dr. Ugor Éva ügyvéd részére átadásra került október 1-én a hivatal házi pénztárába a tartozás teljes összege be lett fizetve. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, október 18. Pap Tibor polgármester

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Múzeum köz 1. sz. ingatlan értékesítése Sorszám: 5 Elıkészítette: Véleményezı bizottság: Váczi Julianna osztályvezetı Gazdálkodási Osztály Dr. Farkas László jogi munkatárs Pénzügyi Bizottság Döntéshozatal

Részletesebben

A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a módosított egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat aláírására.

A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a módosított egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat aláírására. 58/2011. /VIII. 30./ számú határozat: A Gábor Áron Általános Iskola és Óvoda Zalaapáti egységes szerkezetbe foglalt módosított alapító okiratát elfogadja. A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

Zalaapáti Mővelıdési Ház évi közmővelıdési munkatervét, évi beszámolóját - az elıterjesztés szerint elfogadja.

Zalaapáti Mővelıdési Ház évi közmővelıdési munkatervét, évi beszámolóját - az elıterjesztés szerint elfogadja. 13/2012. /III. 01./ számú határozat: Zalaapáti Mővelıdési Ház 2012. évi közmővelıdési munkatervét, 2011. évi beszámolóját - az elıterjesztés szerint elfogadja. Felelıs: Pozsegovits Borbála Mőv. Ház vezetı

Részletesebben

Füzesabony Város Képviselı-testületének szeptember 10-i nyilvános ülésén hozott határozatok:

Füzesabony Város Képviselı-testületének szeptember 10-i nyilvános ülésén hozott határozatok: 2008. szeptember 10-i nyilvános ülésén hozott határozatok: 107/2008./IX.10./ határozata Füzesabony Város képviselı testülete az elıterjesztésben foglaltakat megtárgyalta és úgy határozott, hogy az 53/2008

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

47/2010. /VII. 27./ számú határozat:

47/2010. /VII. 27./ számú határozat: 47/2010. /VII. 27./ számú határozat: Zalaapáti Község Önkormányzata Képviselı-testülete A családsegítı és gyermekjóléti feladatok ellátásának átszervezése címő elıterjesztést megtárgyalta és az alábbi

Részletesebben

M E G H Í V Ó november 15-én (csütörtök) napjára de órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó november 15-én (csütörtök) napjára de órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. október 17-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI.1377/2008 ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére Tárgy: Ingatlanhasznosítással összefüggı ügyek 5/2008 Döntés pályázatok

Részletesebben

I-1/5-13/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv

I-1/5-13/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv I-1/5-13/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2012. szeptember 17.- én megtartott Pénzügyi- Ellenırzı- Önkormányzati Vagyonkezelı Bizottság rendkívüli

Részletesebben

30. számú elıterjesztés

30. számú elıterjesztés A határozati javaslat elfogadásához egyszerő többség szükséges! 30. számú elıterjesztés Bátaszék Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 21-én, 14,00 órakor megtartandó ülésére A bátaszéki

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Tisztelt Képviselı-testület! E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának október 26. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának október 26. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 65/2011. (X. 26.) CsKTT. 16-7726-20/2011 Tárgy: Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és Programjának elfogadása A Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. október 17-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének január 31-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének január 31-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. január 31-én tartandó ülésére, a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról. 335/2012.(XI.29.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a október 27-én tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a október 27-én tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 370/2011.(X.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. október 27-én tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a temetı üzemeltetésérıl és a temetkezési

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Mellékletek: - képviselıtestületi határozat - áttekintı térképmásolat - tulajdoni lap másolat 1 Pályázati Felhívás Kadarkút Város Önkormányzata (székhelye:7530. Kadarkút, Petıfi

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5219-4/2016. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes,

Részletesebben

Elıterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének november 29-én tartandó ülésére

Elıterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének november 29-én tartandó ülésére Elıterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. november 29-én tartandó ülésére Tárgy: Az önkormányzat tulajdonát képezı 01631/25 hrsz-ú terület értékesítésre kijelölésérıl döntés

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a október 11-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a október 11-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 289/2012.(X.11.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2012. október 11-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a képviselı-testületnek - a Sárospatak Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére Elıterjesztés 13. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési tervének módosítása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

Elıterjesztés a Képviselı-testület 2010. május 26-án tartandó ülésére

Elıterjesztés a Képviselı-testület 2010. május 26-án tartandó ülésére Elıterjesztés a Képviselı-testület 2010. május 26-án tartandó ülésére Tárgy: Városi Bölcsıde infrastrukturális fejlesztése, kapacitás bıvítés címő pályázat kapcsán nyilvánosság tájékoztatása feladat tárgyban

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2/1/2013. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 2-8., 11. TARTALOMJEGYZÉK OK: 2/2013.(I.15.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 25-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Az önkormányzat saját művelésében lévő 179 ha összterületű földterületein

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

MEGHÍVÓ július 17. (csütörtök) napjára du.17 órakor összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

MEGHÍVÓ július 17. (csütörtök) napjára du.17 órakor összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (4) bekezdése alapján a

Részletesebben

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült 2013. évi 2. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült J E G Y Z İ K Ö NYV T Á R GY MUTATÓ Határozat/Rendelet száma Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2010. I. félévi MUNKAPROGRAMJA. Elfogadva: /2009. (XII.17.) ÖKT sz. határozat

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2010. I. félévi MUNKAPROGRAMJA. Elfogadva: /2009. (XII.17.) ÖKT sz. határozat ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2010. I. félévi MUNKAPROGRAMJA Elfogadva: /2009. (XII.17.) ÖKT sz. határozat 1 2010. JANUÁR 14 / CSÜTÖRTÖK/, 16 óra ***************************** 1./ Rendezési

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

M E G H Í V Ó november 9. (kedd) napjára órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó november 9. (kedd) napjára órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (4) bekezdése alapján

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Hajdúnánás Városi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 6. Száma: 14273-7/2014. Elıkészítı: Kónya Brigitta önkormányzati és vagyonhasznosítási ügyintézı és Gonda Renáta vagyonkezelési és hasznosítási

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Dabasi János, dr. Fekete Károly, Hanek Gábor, Jugovics Sándor, Lırincz

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30,

Részletesebben

Az eljárás nyertese: Ajánlattevő: Földvár Terv Kft Budapest, Bartók Béla u. 34. IV. em. 7.

Az eljárás nyertese: Ajánlattevő: Földvár Terv Kft Budapest, Bartók Béla u. 34. IV. em. 7. 148/2017.(VIII.09.) KT 1.) Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a "Bölcsőde fejlesztés Dunaföldváron a TOP-1.4.1-15-TL1-2016-00009 számú pályázati konstrukció keretében tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Balatonlelle Város Képviselı-testületének 2012. szeptember 10-i rendkívüli nyílt ülésérıl, amelyet a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodájában tartottak. Jelen vannak: Kenéz

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Ajánlatkérı: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a /2009. (...) IRM rendelethez Hivatalos név: Balatonboglár Város Önkormányzata Postai cím: Erzsébet u. 11.

Részletesebben

Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete által. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének 36/2011. (VI. 30.

Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete által. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének 36/2011. (VI. 30. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete által a 2011. június 30-i nyilvános képviselı-testületi ülésen hozott határozatok 36/2011. (VI. 30.) határozata Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete

Részletesebben

Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére

Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse és Felsılajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek - Karbantartási Szerzıdés

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült. Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. március 4-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, dr Almássy Antalné,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. június 7-én 9 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 7-én - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kihagyva a kihagyandókat! K I V O N A T Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből 225/2009.

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez f FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.- /2018 2. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-1/2011. Tárgy: Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 7. szám alatti épületben

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 143-16/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE

Részletesebben

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a 2012. február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 30/2012. (I.26.) Kt. határozatával úgy döntött, hogy

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Elıterjesztés az SZMJVK Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2010. április 27- én tartandó ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - a TÁMOP 5.1.1. számú foglalkoztatási

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - az Építési vállalkozási szerzıdés

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére Elıterjesztés 16. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Belvízvédelmi rendszer fejlesztésével kapcsolatos pályázat lezárása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének január 19-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének január 19-i ülésére 5. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. január 19-i ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum és a belvízelvezetı

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-29 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. november 7-én tartott rendkívüli ülésérıl

Részletesebben

Elıterjesztés a május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése

Elıterjesztés a május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése Tisztelt Képviselı-testület! Elıterjesztés a 2013. május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése Dr. Puskás György háziorvos 2013. május

Részletesebben

Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum vonatkozásában

Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum vonatkozásában 4. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 16/2010. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2010. augusztus 3-án (kedden) a i Hivatal Házasságkötı

Részletesebben

1. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a 288/2013.(XII.19.) határozatát visszavonja.

1. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a 288/2013.(XII.19.) határozatát visszavonja. Kivonat! Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 155/2014.(VII.25.) az Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program keretében hitel felvétele tárgyában új döntés meghozataláról 1. Szekszárd

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzati Képviselı-testületének 280/2009./IX.9./ sz. h a t á r o z a t a

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzati Képviselı-testületének 280/2009./IX.9./ sz. h a t á r o z a t a K I V O N A T 2009. szeptember 9-i rendkívüli ülése jegyzıkönyvébıl 30/2009. (IX. 10.) ÖR. Az iparosított technológiával épült lakóépületek energiatakarékos korszerősítésének, felújításának támogatásáról

Részletesebben

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára Aszód Város Önkormányzat Címzetes Fıjegyzıjétıl 2170 Aszód, Szabadság tér 9 Tel.: 28/500-666 Fax: 28/400-575 Email: jegyzı.aszod@invitel.hu 689 - /2010 szám Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 18/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 110-112. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 110/2011.(IX.27.)

Részletesebben

(8200 Veszprém, Pillér u. 11.) tette: ,- Ft +ÁFA ajánlati árral.

(8200 Veszprém, Pillér u. 11.) tette: ,- Ft +ÁFA ajánlati árral. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: /2011. Elıkészítı: Kosler Zoltán E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselı-testület 2011. június 23-i ülésére

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 776-10/2010 ELİTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Szlahó Csaba polgármester: A mai rendkívüli ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja a Képviselıtestület:

Jegyzıkönyv. Szlahó Csaba polgármester: A mai rendkívüli ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja a Képviselıtestület: Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2009. június 2-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 11.00 óra) Jelen vannak: Alattyányi

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2017. december 8.-i ülésére Tárgy: Javaslat a TOP-1.2.1-15-SO1-2016-00005 kódszámú Kulturális turizmus fejlesztése Segesden című projekt keretében az Építési beruházások

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. 2. Mővelıdési Ház nagyterem padlóburkolat felújítására vonatkozó kivitelezı kiválasztása, beérkezett ajánlatok értékelése.

JEGYZİKÖNYV. 2. Mővelıdési Ház nagyterem padlóburkolat felújítására vonatkozó kivitelezı kiválasztása, beérkezett ajánlatok értékelése. I-1/6-10/2012. ikt.sz. JEGYZİKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak: Pap Tibor

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

- 2. KROKAVECZ LÁSZLÓ: az ismertetett formában támogathatónak tartja a határozat meghozatalát, az elızıekben elmondottak miatt.

- 2. KROKAVECZ LÁSZLÓ: az ismertetett formában támogathatónak tartja a határozat meghozatalát, az elızıekben elmondottak miatt. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. szeptember 27-én 16 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 1. számú szobája

Részletesebben

M E G H Í V Ó október 30. (péntek) napjára 7.30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó október 30. (péntek) napjára 7.30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (1) bekezdése alapján

Részletesebben