Miért legyen fűnyíró robotom?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Miért legyen fűnyíró robotom?"

Átírás

1 Miért legyen fűnyíró robotom?

2 A gyep ápolása A gyakorlatből tudja minden kerttulajdonos, hogy a gyep ápolása kézrátéttel, gondolatátvitellel, varázslattal bármennyire is szeretnénk, sajnos nem lehetséges. Az is általánosan ismert dolog, hogy a gyep ápolása öntözésből, a megfelelő tápanyag utánpótlásból, esetenként gyepszellőztetésből és rendszeresen elvégzett fűnyírásból áll. Ha ezek közül mindegyiket megfelelően, a fű kívánságainak megfelelően végezzük, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a kertünknek mindenki csodájára jár és élvezzük a puha gyepszőnyegen való kerti életet. Az optimális öntözést ma már a széles választékban kapható automata öntöző rendszerek biztosítják a a legoptimálisabban. Optimálisan a növények és optimálisan a pénztárcánk szempontjából. A gyep pontosan azt kapja egy öntözőrendszerről, amire szüksége van. Se többet se kevesebbet. Egy automata öntözőrendszer általában lehetővé teszi a szükséges gyeptáp pontos adagolását az öntözővízbe történő kijuttatással. Természetesen lehetséges a kert öntözése hagyományos módon, billegő esetleg rotoros öntözők segítségével, melyet időnként áthelyezve a teljes területet előbb vagy utóbb meglocsolhatjuk. Ez azonban korántsem takarékos és főleg időigényes munka. A fű nyírása is sarkalatos pontja a gyepápolásank. Fontos a megfelelő sűrűséggel és precizitással végzett fűnyírás tavasztól egészen őszig a teljes kerti szezonban.

3 Választhatunk a fűnyírásra bárányokat! Őket sajnos télen is etetni kell, amikor nincs legelhető fű. Nehéz őket kordában tartani, mert a fű mellett minden egyéb kerti növényt lerágnak. Ráadásul a füvet inkápp (ki) tépve legelik és nem szépen lerágják. Egy jó kertész aranyat ér! De ő is maximum egyszer jön egy héten a füvet nyírni. A fűnyíró géppel zajt csap, benzint és olajat használ föl hajtóerőként. Valamint a levágott nyesedékkel neki is kezdeni kell valamit. Elviszi, vagy helyben komposztál? Az egyik pénzbe kerül, a másik némi szaghtaással jár. A jó kertészünkre bízzuk inkább a szakmunkát! Metszés, permetezés, sövényvágás, virágápolás. Ez az ő asztala! A fűnyíró robot teszi tökéletessé a gyep ápolását és varászolja igazán álomkertté az Ön zöld birodalmát. Önnek a kerti partikon csak a barátai elismerő szavait kell besöpörnie és nem kell többé törődnie a fűnyírás gondjával.

4 Hogyan működik a fűnyíró robot? A porszívó robotról már nagyon sokan hallottak. Ezek a robotok a lakás helységeiben közlekedve a padlóról az ott található szennyeződést összeszedik, akár olyankor is, miker senki sem tartózkodik otthon. Előre beállított időpontban szorgoskodnak, sok háziasszony munkáját megkönnyítve. Ráadásul olyan tisztaságot biztosítva, amilyet csak nagyon alapos, odafigyelő munkával tudunk elérni egyéb háztartási eszközök, gépek segítségével. A fűnyíró robotok is pontosan így működnek! Egy előre beállított időzítés szerint, melyet mi határozhatunk meg, nyírja a füvet. A hét minden napján, akár éjszaka is dolgozhatnak. Az AMBROGIO robotok annyira halkan dolgoznak, hogy sem Önt, sem a szomszédait nem zavarja a fűnyírás, így valóban, akár éjszaka is dolgozhatnak. Természetesen a kertnek csak azon a területén, ahol mi szertnénk! Nem kell attól tartanunk, hogy kinyiffantja kedvenc virágainkat, hogy letarolja a fűszernövény kertünket, esetleg vesz egy ú- szóleckét a medencében vagy a kerti tóban. Egy határoló kábel segíti a tájékozódásban és abban, hogy megtalálja a töltőállomását, amikor arra szükség van. A határoló kábelt elhelyezhetjük közvetlenül a talaj felszínén ( ezt a növekedő fű néhány nap alatt benövi) illetve a talaj szintje alá is tehetjükm maximum 6 cm mélységig. A talaj szintje alá helyezés előnyös a gyepszellőztetéskor. A kábel talajba helyezését, telepítő szakemberünk végzi, a mélység pontos betartásával. A fűnyíró robotokkkal célszerű a fűnyírást minden nap végeztetni, mivel így biztosítható a tökéletes, tömött, sűrű pázsit. Az AMBROGIO fűnyíró robot minden nap egy pici darabot vág le a fűszálakból. A gyakori vágás a leveleket (fűszálakat) szélesebb növekedésre serkenti, így a gyep felülete lényegesen tömörebb lesz. A gyomnövények nem szeretik az AMBROGIO robotok speciális mulcsuzó vágását, rövidesen kihalnak a kertből. Így megtakaríthatjuk a gyomirtást is. Az apró darabokra vágott fűszálak a gyepszőnyegbe hullanak, így gondoskodnak nedvességről és tápanyagról. Az optimális vágásmagasság 3-4 cm. Sosem szabad viszont a fűszálakat 1/3 hosszánál nagyobb mértékben kurtítani, visszavágni. Amennyiben betartjuk ezt a fűszál magasságot, biztosak lehetünk a következőkben: 1.) A fűszálak fotoszintézise ( táplálék hasznosítása, életfunkciója) intenzívebb lesz 2.) A gyökérzóna megerősödik, így ellenállóbbá, strapabíróbbá válik 3.) A gyep felülete sűrűbb, tömörebb képet mutat 4.) Megnövekszik a gyomokkal szembeni ellenállló képessége, egyszerűen nem engedi meg a gyomok megelepedését.

5 A fű vágásakor nagyon fontos, a vágókés élessége és a fordulatszáma. Valamennyi AMBROGIO robot 4 vagy 8 ágú, rozsdamentes acélból készült vágókéssel rendelkezik, amely nagyon gyorsan forog, így a fűszálak vágásakor a metszett felület precíz és nem roncsolódnak a fűszálak. Miért válasszon AMBROGIO fűnyíró robotot? 16 érv az Ambrogio fűnyíró robot mellett! Itt az idő a telepítésre! nincs kipufogó gáz és környezetterhelés nagyon halk így sem Önt, sem a szomszédait nem zavarja lármázással Már régóta álmodozik gyönyörű, álomszép gyepszőnyegről a kertjében? A mulcsozó nyírás következtében a gyep minősége gyorsan javul és szépül. A macerás bíbelődést a levágott fűvel elfelejtheti, hiszen a fűnyíró robot csak kb. 1 mm-t vág le a fűszálakból, így nem keletkezik problémás nyesedék. Az így levágott fűdarabkák villámgyorsan elkorhadnak, komposztálódnak és természetes hatóanyagként táőlálják a gyepet. Az Ambrogio robot akkor is dolgozik, amikor Ön dolgozik, vagy éppen éjjel alszik. Esővíz ellen védett valamennyi AMBROGIO robot. Akár m2 gyepfelület nyírására is alkalmasak. Akár 45% emelkedésű területen is képesek dolgozni. Ha akadályok vannak a kertben, az sem jelenthet gondot, a fűnyíró robotok kikerülik valamennyit. Esőérzékelő szenzorok védik az esetleges károsodástól kiadós csapadék esetén. A felszereltebb modellek figyelik a fű növekedését és hozzáigazítják a nyírás idejét. Bluetooth-technológia: Az L300 mobiltelefonnal (Bluetooth) is irányítható. Magas biztonság a szabadalmaztatott védelmi rendszernek köszönhetően.: Érintéskor leáll a vágókés Az L75 Elite, L200R Evolution, L200R Elite L300R Elite, és L400 tipusok riasztóval rendel keznek. Valamennyi típus jelszóval védett az illetéktelen használattól 2 év jótállás

6 Az AMBROGIO fűnyíró robotokhoz dekorációs matricák is kaphatók, amelyekkel egyedivé tehetjük házi kedvenceinket. Mi történik a levágott fűvel? A gyakori vágás következtében csak egészen apró, kb. 1 mm nagyságó darabok keletkeznek, amelyek gyorsan elkorhadnak, komposztálódnak és a gyep természetes tápanyagaként szolgálnak. Mekkora füvet tudnak a robotok vágni? A robotfűnyíróval történő fűnyírás lényege a nagyon gyakori fűnyírás, így nincs szükség arra, hogy magasra nőtt fűvel birkozzanak meg. Természetesen, ha néhány napos esős idő miatt a robot nem tud dolgozni és a fű kicsit magasabbra nő, ez nem jelent problémát a robot számára. Bárki tudja a robotot telepíteni? A telepítés menete és szabályai nem bonyolultak. A használati útmutatóban ezeket részletesen bemutatják. Ha nagyon bonyolult a kert alakja, számos szigetet ( robot elől elzárt terület) kell kialakítani, vagy nem jártas ilyen dolgok elvégzésében, rendelje meg a robot telepítését és szakemberünk garanciával, preicízen elvégzi a telepítést és programozást. Mennyi a vágókés élettartama? A rozsdamentes kés könnyedén vágja a fűszálakat. Amennyiben nem kerül a fűnyíró robot kése alá oda nem tartozó akadály (kő, tuskó, stb) akkor nagyon hosszú, akár 4-5 szezon a vágókés élettartama. A kés élezése nem szükséges, mindössze a rendszeres karbantartás során célszerű a rárakódott fűmaradéktól megtisztítani. A kés átfordítható, így mindkét fele használható. Mennyi az akkumulátor élettartama? Az AMBROGIO robotok a legmodernebb lítium-ion akkumulátorral készülnek. Ezek élettartama, az előírt gondozás mellett akár öt év is lehet.

7 Az élet folyamatos fejlődés... Nincs ez másként a kertápolásban sem. Szeretjük, ha rendben vannak körülöttünk a dolgaink, minden rendezett és időnket, energiánkat arra fordíthatjuk, ami a legfontosabb számunkra. Sokan a kertészkedésben és gyakran a fűnyírásban találják meg a kikapcsolódást, a fűnyíró robot nem nekik készült. De vagyunk nagyon sokat, akik a kikapcsolódást sportban, kirándulásban, barátokkal való összejövetelekben, utazásban találjuk meg, ugyanakkor szeretjük, ha hazatértünkkor minden rendben van a ház körül. Szeretjük, ha a nem korlátlan szabadidőnkből a családtagjaink minél többet élvezhetnek és mi is élvezzük a velük, barátokkal töltött időt. Miért is pazarolnánk ezt az időt a fűnyírásra, különösen akkor, ha egy robotfűnyíró nem csak helyettünk dolgozik, de sokkal szebben és alaposabban is végzi el a feladatot, nem csak a mi, hanem a kerti gyep örömére is. A fűnyíró robot minden alkalommal más útvonalon halad a kertben, egy a programja által vezérelt pályán, így a kert minden pontján alaposan vágja le a füvet. Kedveli a frissen vágott fű illatát? Egy fűnyíró robot tulajdonosa minden nap élvezheti ezt a kellemes illatot. A robottal nyírt kertben a fű folyamatosan ugyan olyan magasságú, egyenletes felületű így jóleső érzés a sűrű, tömött, szőnyeg szerű gyep látványa és a rajta való közlekedés. Vegye le a cipőjét, papucsát és élvezze, ahogyan mezitláb belesüpped ebbe a csodás gyepszőnyegbe. Az apróságok is örömmel játszadoznak mezitláb a finom pázsiton, melyet a robotnak köszönhetünk.

8 A fűnyíró robot a számára kijelölt területen véletlenszerű pályát követve a teljesen felületet bejárva nyírja le a gyep Ha egy AMBROGIO robot sűrűbb füvet talál, akkor megnöveli a vágókés fordulatszámát és spirális mozgásba kezd, így növeli a nyírás hatékonyságát. A határoló kábel mutatja a fűnyíró robotnak az utat. Ez vezeti vissza a töltőállomásra és ennek segítségével képezünk robot elől elzárt területeket. A kábel telepítése csak egy egyszeri feladat, a későbbiekben a fűnyíró robot önállóan dolgozik majd.

9 A fűnyíró robot egy igazi technikai újdonság a kertápolásban. gondoljunk csak bele mennyi új, nagyszerű eszközt kaptunk már a háztartásunkba hogy egyszerűbben precízebben, időnket kímélve varázsolhassuk szebbé, tisztábbá, kellemesebbé otthonunkat. Miért habozna? Szerezze meg most!

10 na, akkor! indulhat a fűnyírás? RENDELJEN most! TEL.:

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu Árlista 2013 Robot Planet Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/50108, Fax: +36/26/998211, www.zimmer.hu Fűnyírórobot árlista 2013 Tradíció & csúcsminőség a kertjében Cégünk 1896 óta Európa szerte vezető

Részletesebben

Új gyep kialakítása. 1. A talaj elıkészítése

Új gyep kialakítása. 1. A talaj elıkészítése Új gyep kialakítása 1. A talaj elıkészítése Mindenek elıtt tudnunk kell, hogy a talajokban sok millió gyommag arra vár, hogy mővelést követıen a talaj felszínére kerülve kikeljen. Ezért ne siessük el a

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Lehet bármilyen szép, a műfűn látszik, hogy bizony csak műfű Tudom, hogy találkozott már modernebb technológiával készült gyepszőnyegekkel, de amíg a

Lehet bármilyen szép, a műfűn látszik, hogy bizony csak műfű Tudom, hogy találkozott már modernebb technológiával készült gyepszőnyegekkel, de amíg a Lehet bármilyen szép, a műfűn látszik, hogy bizony csak műfű Tudom, hogy találkozott már modernebb technológiával készült gyepszőnyegekkel, de amíg a Holland Pázsitot nem vette szemügyre, ne mondjon előre

Részletesebben

Szép gyep, könnyed fűnyírás.

Szép gyep, könnyed fűnyírás. Szép gyep, könnyed fűnyírás. Az új Indego robotfűnyírókkal. Home made by you. bosch-indego.com Smart Device Control 63 db(a) Indego 400 Connect Részletek a 12. oldalon. 2 Szép gyep, könnyed fűnyírás. Időt

Részletesebben

Pihenés a fűnyírás legújabb módja

Pihenés a fűnyírás legújabb módja *Forrás: Online kutatás 2013 GARDENA robotfűnyírók Pihenés a fűnyírás legújabb módja Meggyőző minőség: a robotfűnyíró vásárlók 97%-a másnak is ajánlaná a terméket.* SZEBB PÁZSIT, TÖBB SZABADIDŐ A GARDENA

Részletesebben

GARDENA robotfűnyírók. Pihenés a fűnyírás legújabb módja. Meggyőző minőség: a robotfűnyíró vásárlók 98%-a másnak is ajánlaná a terméket.

GARDENA robotfűnyírók. Pihenés a fűnyírás legújabb módja. Meggyőző minőség: a robotfűnyíró vásárlók 98%-a másnak is ajánlaná a terméket. GARDENA robotfűnyírók Pihenés a fűnyírás legújabb módja Meggyőző minőség: a robotfűnyíró vásárlók 98%-a másnak is ajánlaná a terméket. SZEBB PÁZSIT, TÖBB SZABADIDŐ A GARDENA többszörösen kitüntetett robotfűnyíróival.

Részletesebben

Élni és nyírni hagyni. Robotfűnyírók

Élni és nyírni hagyni. Robotfűnyírók 2017 Élni és nyírni hagyni Robotfűnyírók GARDENA Robotfűnyírók Élni és nyírni hagyni. Élvezd a kerted, lazulj el teljesen, dőlj hátra, és ne aggódj egy percig sem hagyd, hogy más végezze el a bosszantó

Részletesebben

Hasznos információk, ötletek a felhasználáshoz. Ismertető Geohumus használatáról füvesítés esetén

Hasznos információk, ötletek a felhasználáshoz. Ismertető Geohumus használatáról füvesítés esetén Hasznos információk, ötletek a felhasználáshoz Ismertető Geohumus használatáról füvesítés esetén 1 Információ a Geohumus használatáról, füvesítés esetén A Geohumus optimálisan használható gyeptéglázás

Részletesebben

Teljesen önállóan nyírja a füvet, így Ön más dolgoknak szentelheti idejét.

Teljesen önállóan nyírja a füvet, így Ön más dolgoknak szentelheti idejét. Takarítson meg időt. Teljesen önállóan nyírja a füvet, így Ön más dolgoknak szentelheti idejét. Az Indego, az intelligens Logicut navigációs rendszerrel felszerelt robotfűnyíró gyorsan és tisztán dolgozik,

Részletesebben

Kérjük, őrizze meg a használati utasítást.

Kérjük, őrizze meg a használati utasítást. GARDENA Suhanó kézi fűnyíró 300 C / 380 C Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa el és tartsa be ezt a használati útmutatót! A használati utasítás segítségével sajátítsa el a Suhanó kézi

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

Ne féljen attól, hogy kinövi a rendelkezésre álló helyet!

Ne féljen attól, hogy kinövi a rendelkezésre álló helyet! GreenX Houses üvegházak A munkavégzéshez szükséges optimális körülmények biztosítása sokszor rendkívül nehéz feladat. Hobbinkat - akár amatőr, akár félprofesszionális szinten végezzük - szeretnénk a lehető

Részletesebben

Kertfenntartás, ápolás Utolsó frissítés január 07.

Kertfenntartás, ápolás Utolsó frissítés január 07. Kertfenntartás, ápolás Utolsó frissítés 2012. január 07. Az intenzív zöldterületek díszkertek, parkok - fenntartása vagyis a kertfenntartás során az esztétikai szempontokon túl a szakmai kritériumoknak

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Kerti, erdészeti akció

Kerti, erdészeti akció Érvényes: 2010.03.01-2010.08.31 -ig illetve a készlet erejéig!! Kiemelt ajánlatunk: Kiemelt ajánlatunk: Az Ön márkakereskedője: PLM4110 Benzinmotoros fűnyíró PLM4110 Benzinmotoros fűnyíró Nettó 47 920

Részletesebben

KOMPOSZTÁLJ UNK EGYÜT T! leírás

KOMPOSZTÁLJ UNK EGYÜT T! leírás KOMPOSZTÁLJ UNK EGYÜT T! leírás Komposztálás Otthoni komposztálással a természetes lebomlási folyamatoknak köszönhetően jó minőségű humusz nyerhető a konyhai és a kerti zöldhulladékokból, amelyek ideális

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 80 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 70% 56/2016. (VIII.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

PIHEN, A ROBOT A KERTJÉT MÍG ÖN RENDBE TESZI

PIHEN, A ROBOT A KERTJÉT MÍG ÖN RENDBE TESZI Robot fűnyírók MÍG ÖN PIHEN, A ROBOT RENDBE TESZI A KERTJÉT ROBOTF NYÍRÓK Az új XR ENDURO széria robotfűnyíróival a Cub Cadet olyan lehetőséget kínál, mellyel feljebb emelheti a lécet az automatizált fűnyírás

Részletesebben

Royal Grass... otthon, az Ön kertjében

Royal Grass... otthon, az Ön kertjében Életstílus ... otthon, az Ön kertjében Ön valószínűleg azért tartja kezében ezt a brossúrát, mert érdeklődik a Royal Grass termékei iránt. Szeretnénk eloszlatni néhány téveszmét a mesterséges fű telepítésével

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Gyepek ifjítása természetesen

Gyepek ifjítása természetesen Gyepek ifjítása természetesen Egy ház gyepfelületének megálmodásakor, mindenki golfpályaszerű, gyönyörű élénkzöld, sehol sem foltos, de gyommentes, mindig szépen alacsonyra nyírt fűről álmodik. Azután

Részletesebben

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI Miért válasszam a WoodPlastic teraszt? Szép luxus teraszra vágyik, amit nem kell karbantartania? Szereti a fa nemes természetességét,

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

WP1 Vezérlő Használati Útmutató

WP1 Vezérlő Használati Útmutató WP1 Vezérlő Használati Útmutató Lásd a kötési diagram. 24Volt 9Volt A vezérlő egy 9V-os Rain Bird szolenoidot működtet. Győződjön meg róla, hogy a szelepeket a vezérlővel összekötő vezeték, kisfeszültségű

Részletesebben

Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik

Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik GARDENA AquaContour automatic: Mert minden kert más! 380 m 2 -ig egy esôztetôvel öntözhet Az új GARDENA AquaContour automatic

Részletesebben

EASY RAIN kezelési útmutató

EASY RAIN kezelési útmutató EASY RAIN kezelési útmutató Az Easy Rain egy elemes időkapcsoló, amely 1 mágnesszelep vezérlésére képes. Bármelyik Rain Bird DV, PGA, PEB, és PESB szelepre fölszerelhető. Az Easy Rainnel a legnagyobb üzemi

Részletesebben

1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI

1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI 1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI 1. sz. melléklet 1. NÖVÉNYÜLTETÉS I11 Cserje, talajtakaró, sövény ültetés 350

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

World Robot Olympiad 2018

World Robot Olympiad 2018 World Robot Olympiad 2018 WRO Football Változat: Végső változat január 15. WRO Focipálya 1. A hivatalos WRO focipálya mérete 1830 mm x 2430 mm. 2. A hivatalos burkolat: zöld színű szőnyeg. Az ajánlott

Részletesebben

13+1 fontos tanács leendő kerttulajdonosoknak

13+1 fontos tanács leendő kerttulajdonosoknak 13+1 fontos tanács leendő kerttulajdonosoknak Kertépítés, házépítés előtt áll? Akkor tanácsaink Önnek szólnak. Több mint 10 éves szakmai múltunk alatt sok mindennel találkoztunk már, ezekből igyekeztünk

Részletesebben

Gyeppárnás ülőke. OBI Csináld magad. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés ideje Az elkészítés teljes ideje :

Gyeppárnás ülőke. OBI Csináld magad. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés ideje Az elkészítés teljes ideje : OBI Csináld magad 1 Gyeppárnás ülőke Szükséges ismeretek: Gyakorlott Tartalom Bevezetés/Ötletek & fortélyok Anyagjegyzék Szerszámlista Barkácsútmutató Tervrajzok 2. old. 3. old. 4. old. 5-8. old. 9-13.

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Gyepgazdálkodás. Sáringer-Kenyeres Tamás

Gyepgazdálkodás. Sáringer-Kenyeres Tamás Gyepgazdálkodás Sáringer-Kenyeres Tamás Bevezetés A telepítés (felújítás) elıkészítése táblásítás. A táblák méreteit a természetes határok, a hasznosítási, továbbá az üzemelési igények figyelembevételével

Részletesebben

7 érvünk van, amik miatt munkája elvégzéséhez Walker fűnyíró traktort fog választani!

7 érvünk van, amik miatt munkája elvégzéséhez Walker fűnyíró traktort fog választani! TÖRTÉNETÜNK Az első front-mower-t 1977-ben Max Walker még saját használatra építette, de nem kellett sokat várni az 1978-ban megjelent, kereskedelmi forgalmazásra szánt prototípusra sem. Egy mezőgazdasági

Részletesebben

ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT

ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT ÁG ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ Több, mint 10 éves szakmai pályafutásom során az építőipar számos szegmensében kipróbáltam magam. A mélyépítéstől a kertépítéson

Részletesebben

2011.12.12. Hogyan tudunk csökkenteni? Az energiafogyasztás csökkentése otthon. Beruházás nélkül: viselkedés megváltoztatásával.

2011.12.12. Hogyan tudunk csökkenteni? Az energiafogyasztás csökkentése otthon. Beruházás nélkül: viselkedés megváltoztatásával. Hogyan tudunk csökkenteni? Az energiafogyasztás csökkentése otthon viselkedés megváltoztatásával Energiatakarékos készülékek Szigetelés Nyílászáró csere Megújuló energiák használata Építkezés Példa: hőveszteség

Részletesebben

Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció

Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció 2016 Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció GARDENA öntözés Az én kertem. Az én szabadidőm. A kert a pihenés és a szabadidő színtere. Azért, hogy növényeid egészségesek, a gyep üde zöld legyen,

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜLT FŰTÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS A RENDSZER HASZNÁLATBAVÉTELE ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ

Részletesebben

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés A HOSSZÚ ÉLET TITKA Önálló tervezés MÜNCHEN, NÉMETORSZÁG A Green Good Design díjat a chicagói Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum valamint az építészet, forma- és várostervezés európai központja

Részletesebben

Őszi sörárpa termesztéstechnológia

Őszi sörárpa termesztéstechnológia Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. szakmai anyag Őszi sörárpa termesztéstechnológia 1. A vetés ideje Fontos a vetés időpontjának meghatározása, optimális periódusnak mondható az október 10-20. között, nem

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz Tartalomjegyzék Beépítés és bekötési rajz Vázlatos bekötési ábrák Szenzorok beépítése A kijelző elhelyezése Központi egység telepítése Funkciók Riasztás A rendszer működése

Részletesebben

Újdonság! Fekete színben is.

Újdonság! Fekete színben is. Design Kryštof Nosál Újdonság! Fekete színben is. Pivot zuhanykabin 100 Pivot A jövő érintése Egyedi ajtónyitás Jó minőségű rozsdamentes acél zsanér, egyszerű, időtálló ajtónyitó-rendszer, amely nem igényel

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

Kert. A varázslatos gyep

Kert. A varázslatos gyep Kert A varázslatos gyep Az a gyep, amely néhány évvel ezelőtt még gyönyörűnek tetszett, ma már nem felel meg ízlésünknek. Hát, még ha átnézünk a szomszédba! Akkor látjuk csak igazán, hogy a szomszéd pázsitja

Részletesebben

TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN

TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN GARDENA MINDEN AMI A KERTNEK KELL A GARDENA több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az intelligens kertészeti termékek és rendszerek fejlesztésében, gyártásában.

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

Önállóan működő. gyommentesítő. mechanikailag. művelő robot

Önállóan működő. gyommentesítő. mechanikailag. művelő robot Zöldségekhez Önállóan működő gyommentesítő-művelő mechanikailag gyommentesítő művelő robot Az első, bárki számára elérhető Teljesen önállóan működő, elektromos mezőgazdasági robot Ágyásokban, sorban ültetett

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

S Z I N T V I Z S G A F E L A D A T

S Z I N T V I Z S G A F E L A D A T S Z I N T V I Z S G A F E L A D A T a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara hatáskörébe tartozó szakképesítéshez, az 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelettel kiadott szakmai és vizsgáztatási

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Fieldmann minőség, design és egyéniség

Fieldmann minőség, design és egyéniség 2016 Katalógus Fieldmann minőség, design és egyéniség Megjelenésünk a Kelet-európai piacokon a minőségi, biztonságos, egyszerűen kezelhető és ergonomikus szerszámok, eszközök friss arculatát hozta magával

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA

A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA Bognár Mariann: A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA Általában igaz, hogy a szőnyeget hosszú időre választja. Ezzel tartósan meghatározza otthonának hangulatát, a hazaérkezés pillanatát. Ha jól választ, minden

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , ,

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , , H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz. 1460476, 1460474, 1436525, 1436526, 1460477, 1460475, 1463527 Ez a használati útmutató kizárólag ezekhez a termékekhez tartozik.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ Kérjük válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát és figyelmesen olvassa el az arra vonatkozó részt Biztonsági előírások

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

A készítmény leírása

A készítmény leírása A készítmény leírása Bevezetõ A sablon a postforming lapok eredményes összekapcsolására szolgál. Az áttetsző műanyag szerkezete, az egyes elemek egyértelmű leírása a sablonba vésve, több összefüggő ütköző,

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

SCOTTS termékcsalád a kert és park minden növényéhez MINERALHOLDING KFT.

SCOTTS termékcsalád a kert és park minden növényéhez MINERALHOLDING KFT. SCOTTS termékcsalád a kert és park minden növényéhez Díszpark mőtrágyák Díszpark főmagkeverékek Gyepmőtrágyaszórók A Scotts szabályozott tápanyag-leadású és lassú feltáródású mőtrágyáinak elınyeit nemcsak

Részletesebben

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 G-OLD Infrapanel 2890 Tata,

Részletesebben

English Čeština Slovenčina Magyarul Polski

English Čeština Slovenčina Magyarul Polski FZR 1010 2 English... 5-10 Čeština...11-16 Slovenčina...17-22 Magyarul...23-28 Polski...29-34 1 FZR 1010 3 2 3 4 5 6 PUSH REEL MOWER USER'S MANUAL 4 7 8 9 FZR 1010 Tartalom 23 HU Kézi fűnyíró HASZNÁLATI

Részletesebben

1. www.summatrade.hu

1. www.summatrade.hu 1. www.summatrade.hu TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés... Az érzékelő ismertetése és működési módja... Az érzékelő telepítése... A vezérlő automata programozása... A z érzékelő és a vezérlő összekötése... Műszaki

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze. Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI

Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze. Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI Bevezetés Robbanásszerű népességnövekedés Föld lakossága 7,5 Mrd. fő

Részletesebben

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK 2019 2019 SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS SOLAR Solar Cabin itan Vibro XL 58 Itt minden megtörténhet! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs

Részletesebben

Genezis műtrágyázási kezelés eredménye futballpályák sportgyepének tápanyagellátásában

Genezis műtrágyázási kezelés eredménye futballpályák sportgyepének tápanyagellátásában műtrágyázási kezelés eredménye futballpályák sportgyepének tápanyagellátásában Genezis eredménye futballpályák sportgyepének tápanyagellátásában A gyepek multifunkcionális, sokoldalú szerepét bizonyítja

Részletesebben

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ Food Processing Equipment ProfiFry FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ A ProfiFry univerzális, folyamatos üzemű, mély olajsütő egy megbízható és univerzális megoldás termékek széles

Részletesebben

1. Ismerd meg az új barátodat: Alpha 1 PRO

1. Ismerd meg az új barátodat: Alpha 1 PRO 1. Ismerd meg az új barátodat: Alpha 1 PRO Ez az ismertető a felhasználással kapcsolatos alap információkat tartalmazza. Emelett bemutatja az összeállítással és az applikáció használattal kapcsolatos instrukciókat.

Részletesebben

6000 Kecskemét Nyíri út 11. Telefon: 76/481-474; Fax: 76/486-942 bjg@pr.hu www.banyai-kkt.sulinet.hu. Gyakorló feladatok

6000 Kecskemét Nyíri út 11. Telefon: 76/481-474; Fax: 76/486-942 bjg@pr.hu www.banyai-kkt.sulinet.hu. Gyakorló feladatok BÁNYAI JÚLIA GIMNÁZIUM 6000 Kecskemét Nyíri út 11. Telefon: 76/481-474; Fax: 76/486-942 bjg@pr.hu www.banyai-kkt.sulinet.hu Gyakorló feladatok I. LEGO Robotprogramozó országos csapatversenyre A következő

Részletesebben

Kerti házak fémből 2013/2014

Kerti házak fémből 2013/2014 Kerti házak fémből 2013/2014 Faimitáció Zöld színű Szabadon álló f ém kerti házak karbantartás-mentes horgonyzott acéllemezből. 15 ÉV GARANCIA ROZSDAMENTESSÉGRE Lemezvastagság 0,26 mm falvastagságú, lemez

Részletesebben

Vízálló padlóburkolat LVT AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. 100% vízálló. Klick illesztés. m2 -től. Élethosszig tartó gyári garancia

Vízálló padlóburkolat LVT AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. 100% vízálló. Klick illesztés. m2 -től. Élethosszig tartó gyári garancia AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA! t y n o s c a r a K g o d l Bo PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA Blackout függöny 280 cm szélességben 9999, 6999 Vízálló padlóburkolat LVT 10 999, m2 -től 7999 100% vízálló Klick illesztés Élethosszig

Részletesebben

Régi módszer, jó módszer...

Régi módszer, jó módszer... Régi módszer, jó módszer... A kukorica a pontycentrikus hazai hazai horgászat máig kiemelkedő jelentőségű csalija.. Régebben a filléres és a lófogú kukoricát kedvelték. A filléresnek onnan a neve, hogy

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor BD 38/12 C Bp Pack Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2

Részletesebben

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell FELCO 11 Metszőollók - Klasszikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 0 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2 3 4 1 2 Megbízható

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

-1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez

-1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez -1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési

Részletesebben

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ Intelligens. Gyors. Alapos. Az új Scout RX1 Képzelje el, hogy hazaérkezik, és a lakás már ki van takarítva. Akarja tudni, hogy mindez hogyan lehetséges? Az új Scout RX1 robotporszívónk

Részletesebben

A hulladék hasznosításának legősibb módja a komposztálás

A hulladék hasznosításának legősibb módja a komposztálás A hulladék hasznosításának legősibb módja a komposztálás A biohulladék elkülönítése és kezelése Egy magyarországi lakos átlagos éves hulladéktermelése meghaladhatja a 430 kg-ot. Ennek akár 45%-a is állhat

Részletesebben

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez i FONTOS INFORMÁCIÓ! 1. Kérjük, válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát

Részletesebben

TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai

TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai Cziráki László 2014. A talajművelés eljárásai Fogalma: meghatározott céllal, kiválasztott eszközzel végzett talajmunka Talajelőkészítés: több talajművelési eljárás

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

STIGA VILLA 85 M READY 85 M

STIGA VILLA 85 M READY 85 M STIGA VILLA 85 M READY 85 M 8211-3039-03 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. R L 9. 10. Y Z X W V 11. MAGYAR HU SZIMBÓLUMOK Az alábbi szimbólumok láthatók a gépen, hogy emlékeztessék Önt: használata közben gondosan

Részletesebben

A komposztálás és annak talaj és növényvédelmi vonatkozásai. 2011.04.16. Alsóörs

A komposztálás és annak talaj és növényvédelmi vonatkozásai. 2011.04.16. Alsóörs A komposztálás és annak talaj és növényvédelmi vonatkozásai 2011.04.16. Alsóörs A növénytermesztés során a növények tápanyagot vonnak el a talajból. A tápanyagot a nagyüzemekben műtrágyával vagy/és szerves

Részletesebben

Igényeim: Napos vagy félárnyékos helyeket kedvelek. Mezofita, azaz közepes vízigényű vagyok. Meszes talajokat is jól viselem

Igényeim: Napos vagy félárnyékos helyeket kedvelek. Mezofita, azaz közepes vízigényű vagyok. Meszes talajokat is jól viselem Igényeim: Napos vagy félárnyékos helyeket kedvelek Fény Árnyékot is elviselem, ám ilyen helyen kevesebbet virágzom, tavaszi kihajtásban kevésbé élénk-piros a levelem Mezofita, azaz közepes vízigényű vagyok

Részletesebben

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT THERMOWOOD TERASZBURKOLAT A THERMOWOOD (HŐKEZELT) FA TÖRTÉNETE Évszázadok óta ismert eljárás, még a vikingek is használták, hogy a fát megégetik, így tartósítva azt. Például szőlőkarók és más cölöpök földbe

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben