HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke."

Átírás

1

2 ARCSZÍN SZÍNALAPOZÓ Anim Teint, PT0 Üvegflakon mûanyag spatulával 30 ml 1 szín: Fehér Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke. ARCSZÍN Ajánlott mindenkinek, minden sminkeléskor, az egész sminkelendô felületen. Az alapozók, púderek használata elôtt rakja fel, a sminkelés elsô fázisaként. Kis pöttyökben vigye fel az arcra, majd egyenletesen oszlassa szét. Soft- Focus komplex természetes fényvisszaverôdést biztosít A vitamin hámregeneráló C és E vitamin anti-oxidáns UV filter fényvédô Természetes cukrok erôsítik a sejtfalat Csillámló fehér likvid. Az arcon nem kelt zsíros, fényes hatást. Ne emelje fel a tetejénél fogva. KORREKTOR CERUZA Correcteur+, CT0, CT1 Ceruza 1,4g 2 szín: Sable, Naturel Eltakarja a bôrhibákat, foltokat, korrigál. Mindenki számára ajánlott, akár sminkeli magát, akár nem. Alkalmazható anyajegyek, foltok, karikák, pattanások eltüntetésére. A Krémpúdert használóknak a Krémpúder feltétele elôtt ajánljuk a használatát. A Hidratáló Alapozót és a Fényvédô Színezett Nappali Krémet használóknál az alapozó használata után, illetve a púder használata elôtt ajánlatos a

3 korrekciót elvégezni. A kívánt területet színezzük be a ceruzával, majd újjheggyel finoman kenje el, hogy ne látszódjon a korrektorozott és a nem korrektorozott felület közötti átmenet. Nagyon jól fedô sûrû, majdnem teljesen szilárd krém. Két árnyalatban létezik a korrektorceruza, jobban illeszkedve a bôrszínhez. FOLYÉKONY ALAPOZÓ KRÉM Ton Sur Ton, FF0 FF3 Üvegflakon mûanyag spatulával 30 ml 4 szín: Clair, Naturel, Rosé, Doré ARCSZÍN Az arcszín egyenletes színûvé válik, selymes átlátszó fátylat borít az arcra, amely teljesen összhangban van a bôrrel. Ajánlott mindenkinek az egész arcon és sminkelendô felületen. Az Alapozás Elôkészítô után kis pöttyökben vigye fel az egész arcra, majd egyenletesen oszlassa szét. Soft focus komplex természetes fényvisszaverôdést biztosít A vitamin hámregeneráló E vitamin anti-oxidáns UV filter fényszûrô Természetes cukrok erôsítik a sejtfalat A finom likvid 4 árnyalata lehetôvé teszi mindenki számára az ideális szín kiválasztását. Ne emeljük fel a terméket a tetejénél fogva. KRÉM PÚDER Modul Teint, FP0 FP3 Kinyitható kerek dobozban tükörrel és szivaccsal 8 g 4 szín: Clair, Naturel, Rosé, Doré Egyenletes arcszínt és bôrfelszínt biztosít. Teljesen matt. Száraz szivaccsal való felvitelével esti smink készíthetô, vízzel, szivaccsal a folyékony alapozóval hasonló hatást érünk el, azonban használata egyszerûbb.

4 A nagyon száraz bôr kivételével minden bôrtípusra ajánlott, az egész sminkelendô felületre. 1. Az alapozás Elôkészítô után száraz szivacsra vigye fel a Krémpúdert és egyenletesen oszlassa szét az egész sminkelendô felületen VAGY 2. Az Alapozás Elôkészítô után nedvesítse be a szivacsot, és azzal vigye fel a Krémpúdert az egész sminkelendô felületre. Soft- Focus komplex természetes fényvisszaverôdést biztosít A vitamin hámregeneráló E vitamin anti-oxidáns Talkum természetes fényvisszaverôdést biztosít UV filter fényszûrô ARCSZÍN Minimálisan olajos, púderes krém, 4 féle színárnyalat. PORPÚDER Natural Teint, PL0 Átlátszó porpúder dobozban szitával púderpamaccsal 8 g 1 szín: átlátszó Tartósítja és tökéletesíti az alapozást, majd a smink többi fázisát. Tartós matt hatást biztosít. Egész nap tartó frissesség a bôrnek. A Folyékony Hidratáló Alapozóval befedett terület. A Folyékony Hidratáló Alapozó felvitele után a pamaccsal púderezze át az egész sminkelendô felületet. A sminkelés közben a szempillaspirál használata elôtt púderezze át a szemet, illetve a száj festése után is púderezze át az ajkakat. Talkum természetes sminkhatás Nedvszívó ásványok felszívják a felesleges faggyút a bôr felszínérôl, semlegesítik a csillogó bôrt, matt hatást biztosítanak Mikronizált pigmentek tökéletes és egyenletes fedést biztosít Levegôs ultrafinom por Nem ajánljuk napközbeni hordozásra, erre a Kompaktpúder a megfelelô. Az arcszínt nem változtatja meg, csak mattít.

5 KOMPAKT PÚDER Natural Teint, PC0 PC2 Púderdobozban pamaccsal 9,6 g 3 szín: Naturel, Clair, Doré Tartósítja a sminket és napközbeni használata állandó matt hatást biztosít. Mindenkinek ajánljuk, bármilyen alapozó használata után, az egész sminkelt felületre. ARCSZÍN Közvetlenül a Hidratáló alapozó feltétele után vigye fel szivacspamaccsal a púdert a sminkelendô felületre, illetve egész nap a sminkelt felületet lehet púderezni az állandó matt hatás érdekében (ebben az esetben a Krémpúder elôzetes használatakor is ajánljuk különösen meleg napokon). Talkum természetes sminkhatás Nedvszívó ásványok matt hatást biztosít Selyem protein selymes ragyogást kölcsönöz Összepréselt finom levegôs porpúder A Kompaktpúder ideális kiegészítôje napközbeni átpúderezésre. Pontosan záródó és praktikus csomagolásának köszönhetôen hordozható. NAP PÚDER Energy Teint, PS0 PS1 Kompakt arcbarnító púder dobozban tükörrel 9,6 g 2 szín: Halé, Cuivré Napbarnított hatást biztosít. A világosabb árnyalatot a világos hajúaknak, a sötét árnyalatot pedig a sötét hajúaknak ajánljuk. Az alkalmazási terület lehet az arc egész felülete, de rafináltabb az arccsont, a homlok egy-egy része és a szemhéjon való használat. Arcpirosító ecsettel vigye fel az egész arcra, illetve az árnyékolni kívánt felületre. Használható alapozás után, de önmagában is. Azok, akik nem szeretik az arcszíntôl más színeket, azok arccsontukra is Nappúdert tegyenek.

6 Színezett pigmentek keveréke ragyogó szín Bisabolol antiirritáns E vitamin anti-oxidáns UV filter fényszûrô Selyem protein selymes ragyogást kölcsönöz Szilárd halmazállapotú púder. Pontosan záródó és praktikus csomagolásának köszönhetôen hordozható. ARCSZÍN KOMPAKT PIROSÍTÓ Sculpt Blush, FJ0 FJ3 Kompakt arcpirosító púderdobozban tükörrel és kozmetikai ecsettel 4,6 g 4 szín: Harmonie, Composition, Structure, Nuance Kellemes ragyogástó, élénk hatást biztosít A világosabb árnyalatot a világos hajúaknak, a sötét árnyalatot pedig a sötét hajúaknak ajánljuk. Az alkalmazási terület lehet az arc egész felülete, de rafináltabb az arccsont, a homlok egy-egy része és a szemhéjon való használat. Arcpirosító ecsettel vigye fel az egész arcra, illetve az árnyékolni kívánt felületre. Használható alapozás után, de önmagában is. Színezett pigmentek keveréke ragyogó szín E vitamin anti-oxidáns UV filter fényszûrô Selyem protein selymes ragyogást kölcsönöz Szilárd halmazállapotú púder. Pontosan záródó és praktikus csomagolásának köszönhetôen hordozható.

7 SZEMEK SZEMÖLDÖK CERUZA Temper Sourcils, CS0 CS1 Fésüvel és kefével ellátott szemöldök ceruza 1,15 g 2 szín: Blond, Brun Egyenletes színû, ideális formájúvá válik a szemöldök. A szemöldök a több árnyalatnak köszönhetôen sötétebb-világosabb lehet. SZEMEK A szemöldök, és a kívánt szemöldök helye. Az alapozás után a szemhéjfestés elôtt rajzolja meg a szemöldök ívét (az árnyékolást nagyban befolyásolja a szemöldök formája). Elôször a ceruza végén lévô spirállal fésülje egy irányba felfelé a szemöldökszálakat, majd rajzolja meg a hiányzó részt. A szemöldök festésénél fontos, hogy azt a részt is fessük be, amely nem szorul korrekcióra az egyenletes hatás miatt. A festésnél ügyeljen arra, hogy apró mozdulatokkal festegesse a szemöldököt, ne egy egyszeri egyenes vonallal. Aránylag kemény ceruzabél. Ne használja a szemöldökceruzát szemhéjra, mert keménysége miatt nehezen lenne használható a szemhéjon. Erre a mûveletre a szemceruzát ajánljuk. SZEMCERUZA Size Regard, Y0 Y3 Szivacs véggel ellátott szemceruza 1,2 g 4 szín: Noir Extreme, Gris Intense, Brun Sensuel, Bleu Magique A szemkontúr finom sminkelését teszi lehetôvé. A szemek környéke. A szem környékét húzza meg, majd applikátorral satírozza el a színt, így a festék természetes hatású, nincsenek kontúrok.

8 Természetes alapanyagú puha ceruza. A több árnyalat lehetôvé teszi a szemhez, hajhoz, öltözékhez illô smink elkészítését. Nem ajánljuk a szemöldök korrekciójára puhasága miatt. Ezt a mûveletet a Szemöldökceruzával ajánlatos elvégezni. SZEMHÉJPÚDER Subtil Regard, O00 O15 Púderdobozban tükörrel 2,5 g 16 szín: Féerie, Secret, Éternité, Intensité, Présence, Volupté, Intimité, Reverie, Sensualité, Tentation, Vibration, Energie, Origine, Mémoire, Tradition, Magie SZEMEK Nagyon természetes árnyékoló hatás az arccsonton és a szemhéjon. Teljesen matt. Mindenkinek ajánljuk. Kettôs alkalmazási területe van az árnyékolópúdernek. Akár az arccsontot, akár a szemhéjat is árnyékolhatja, színezheti vele ( kettô az egyben ). Pirosító ecsetre vigye fel az Árnyékolópúdert és a kívánt felületet árnyékolja. Bátran használhatja, hisz a természetes csillámmentes színek teljesen harmonizálnak az arc színével. Ginseg kivonat anti-age E vitamin anti-oxidáns Lanolin puhító Préselt színes púder. A széles színválaszték lehetôvé teszi a hajszínnel harmonizáló, az öltözékhez illô, a hangulatnak és az alkalomnak megfelelô divatos smink elkészítését. SZEMHÉJ TUS Focus Regard, E0 2,5 ml 1 szín: fekete Tusecsettel való felvitel eredménye egy erôsebb ill. egy halványabb kontúr. Az ecsettel való felvitel eredményeként sötét árnyékolt felhôsmink hatást érhetünk el.

9 Ajánlott mindenkinek, aki az erôs sminket szereti. Tusecsettel való felvitelt csak az egyenes vonalú és macskaszemûeknek ajánljuk. Tusecsettel vigye fel a készítményt, majd a kívánt formát rajzoljuk a szem köré. Fontos, hogy ez a szemhéjfestés utolsó fázisa legyen. Attól függôen, hogy milyen erôs színt szeretne, úgy lehet módosítani az ecset nedvességtartamát. Könnyû, satírozó mozdulatokkal rajzolja meg a kívánt formát. A szemceruzánál erôsebb kontúrhatást biztosít. Az ecsetettel az árnyékolandó felsô szemhéjon apró, szakaszos mozdulatokkal fesse meg a kívánt formát. Nagyon szépen kihangsúlyozza a szemet SZEMEK A szemhéjtus használata sok gyakorlást és odafigyelést igényel. Gyakorlással viszont egyedülálló sminket készíthetünk. SZEMPILLA SPIRÁL Magnetic Mascara, M0 M2 Szempilla hosszabbító és vastagító szemspirál 4 g 3 szín: Noir Extreme, Brun Complice, Bleu Classique Sûrû, hosszú, egymástól teljesen elváló szempillák. Nem kenôdik és nem potyog le, ha megszárad. Kizárólag a szempillák. Tartsa a spirálkefét a végével merôlegesen az arcra. A végével többször haladjon végig a szempillasoron, így elegendô festéket juttatva a pillákra, majd a spirállal a tôtôl kezdve a szemgolyó felôl a pillák vége felé fésülje a szempillákat. Ásványi anyagokban gazdag textúra NMF B5 provitamin C és E vitamin Természetes cukrok Kamilla kivonat könnyû használat, fényesség hidratáló bársonyos, fénylô pillák antioxodáns hidratáció lágyító hatás Krémszerû textúra, nagyon sûrû spirál. Csak szempillára használja, szemöldökre nem ajánljuk, mert a hosszú szemöldökszôrök nem elegánsak. A szemöldök formázására és színezésére a szemöldökceruzát ajánljuk.

10 AJKAK SZÁJKONTÚR CERUZA Exact Contours, L0 L4 Szájecsettel együtt csomagolva 1,2 g 5 szín: Rouge Sublim, Prune Indian, Rose Legend, Beige Light, Marron Modern AJKAK Tökéletesen sminkelt ajkak. Vagy az egész ajak, vagy a kontúr. Az ajkakat púderezze át, majd jelölje meg az alsó- és felsô ajakvastagságot. Kösse össze a jelölést a szájzuggal, törekedjen a szimetriára. Finom ceruzabél, cobolyprém ecset. Alkalmas az ajak formájának korrekciójára. AJAKRÚZS (FÉNYES) Rouge Artist, R00 R20 Fiatalság és Fény 3,5 g 20 szín: Hazel, Californian, Highlight, Flash, Burult, Spicy, In, Legend, Date, Modern, Star, Sublim, Exotic, Must, Fantasy, Indian, Dream, Cyber, Beyond, Tourment, Futurist Leheletfinom, ápolt ajkak. Különösen a szerény sminket kedvelôknek ajánljuk az ajkakra. Elsô lépésként púderezze át az ajkakat. Önmagában használva egyszerûen az ajakecset segítségével felvisszük az ajkakra, napközben nagyon könnyen használható. Ajakceruzával való felvitelekor a kontúr megrajzolása után töltse fel a kontúrceruza végén levô cobolyecsettel az ajkakat. A vitamin ránctalanító C és E vitamin anti-oxidáns Allantoin hámregeneráló Karnauba fényesség Barack olaj tápláló UV filter fényszûrô

11 Finom, lágy textúra. A fényes rúzsok fényt adnak az ajkaknak, de pigmentjeik nem olyan aktívak, mint a rúzsoké. Ezáltal természetesebb hatást érhetünk el, viszont korrekcióra nem alkalmas. TARTÓS AJAKRÚZS Perpetual Rouge, S0 S4 Hosszan tartó ajakrúzs 2,7 g 5 szín: French, Precious, Act, Fatal, Mod AJKAK Ápolt ajkak egész nap. Az ajkak. A sminkelés utolsó fázisa. A púderezett ajkakat rajzolja körbe a rúzshoz illô kontúrceruzával, akár módosítva az ajkak formáját, teltségét. Ajakecset segítségével a kívánt rúzsszínt vigye fel az ajkakra, majd púderpamaccsal púderezze át, így a rúzs tartós, természetes hatást kelt. A vitamin ránctalanító E vitamin anti-oxidáns UV filter fényszûrô Orhídea olaj puhító Kukui olaj hámregeneráló Krémszerû, finom anyag. A rúzst mindig a körömlakkal és a ruhával harmonizáló színben válassza ki, továbbá ügyeljen a saját színeire. A kontúrceruza mindig legyen sötétebb a rúzsnál. AJAKFÉNY Gloss Eclat, G0 G3 Fény és Könnyedség 3,9 g 4 szín: Magnet, Gold, Copper és Prism Érzéki, csillogó ajkak. Nagyon természetes, friss, fiatalos hatás. Ajánlott mindenkinek, nappalra önmagában, estére bármely rúzs fedôjeként.

12 Folyékony polimerek erôs fényes hatás Színes Ajakfény E vitamin anti-oxidáns UVB filter fényvédelem Micagyöngy látványos szín és fényes hatás Viasz Természetes olajok Lágy krém zselé, átlátszó és színes változatban. AJKAK Elengedhetetlen sminkkellék alkalmi smink készítésekor.

13 KÖRMÖK KÖRÖMÁPOLÓ Soin Ougles, GE0 HN1 Tökéletes ápolás 10,5 ml Körömápoló gél, ill. folyadék az ápolt körmökért. KÖRMÖK A manikûr típusától függôen a bôr eltávolítására (gél) ill. a körömápolásra (folyadék). A manikür elengedhetetlen kellékei. MULTIFUNKCIÓS VÉDÔLAKK Vernis Multi-Ougles, VT0 TC3 Transparens védôlakkok 10,5 ml Használatával a köröm nem sárgul, a lakkozás egyenletes és fényes lesz. Mivel a termék többfunkciós, használhatja közvetlenül a körömre, önmagában, vagy a színes Körömlakk alá. A lakkozás befejeztével fedô lakként, egyenletes és fényes lesz. KÖRÖMLAKK Vernis Ougles, V00 VI3 10,5 ml 14 szín: Invetion, émotion, callection, sensation, expression, pereption, eusution, exlation, créatisu, provocutisu, ispiration, imagination, métamorphose, pretection Az ápolt köröm tökéletesíti a sminket. A manikür típusától függôen, a köröm felületére, ill. annak részére. Gyantatartalma révén fényes, tartós, B-vit.-vitalizáló hatású.

14 A SZÉPSÉG ARANYKORA Az új évezred hajnalán örömmel tölt el az a tény, hogy a nôk szebbek akarnak lenni mint valaha, a lehetô legnagyobb önméltósággal készülnek erre az útra, harmóniában egy újkeletû szépséggel. A mai világban, ahol általánosítjuk a külsô megjelenést, túlzásokba visszük a virtualitást, ahol a politikailag megfelelô viselkedés kisimítja az érzelmeinket, a nôk egyre inkább keresik az érzéseket, amelyekkel újra urrá lehetnek testük felett, keresik a kényelmet és a szabadságot, amely teret és idôt enged egy új tipusú spiritualitásnak. Belépünk a Szépség Aranykorába. Az arany színû sminkkolekciónk ennek a szimbóluma. A Dessange Beauté sminktermékekkel egy modern és egyedi szépséget akarunk kínálni a nôknek, egyesítve a rituális hagyományt, a legújabb fejlesztésû futurisztikus technológiával. Sikerünk, sztár vendégeink és a kiválóság iránti szenvedélyünk kötelez minket a igéretek betartására. Meghívom Önöket egy kis utazásra a Dessange szépség világába, az új szépség aranykorába. DESSANGE BEAUTÉ FILOZÓFIA Jacques Dessange

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok.

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. SMINK SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. Érzékeny vagyok, de erôsnek kell lennem. Akár dolgozom és a karrierem építem, akár a családom az életem legfontosabb része, nem lehetek meg a neszesszerem és a kedvenc

Részletesebben

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok.

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. .. A bambusz szepsege kivul.. A bambusz hatekonysaga belul * *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. Az első utántölthető sminkmárka, 100% természetes eredetű és vegán öszetevőkkel, Ecocert

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

CC báziskrém COLOUR & CARE

CC báziskrém COLOUR & CARE CC báziskrém COLOUR & CARE Mi a CC BÁZISKRÉM COLOUR & CARE? Ez egy olyan termék, mely több funkciót is ellát: tökéletesen ápolja és kiegyenlíti a bőr tónusát, előkészíti a bőrt a sminkre, lecsökkenti a

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt?

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Kis írásunkból megtudhatod, hogyan lehetsz lenyűgöző a munkahelyeden, vagy az esti parti alkalmával. Hihetetlen, de tényleg csak 5 percet kell rászánnod

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25.

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25. WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY 2018. február 25. 1 Feladatok 1./ Szőrtelenítés spatulás technikával Elkészítési idő: 30 perc A versenyzőnek lábszáron kell végrehajtani egy szőrtelenítő

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Egyedi tökéletesség. Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó

Egyedi tökéletesség. Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó Egyedi tökéletesség Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó Nem álarc ez a saját bőröm A belső fényem az, ami átsugárzik. A temperamentumom az, ami látszik. A bőröm kiegyensúlyozottá válik a természet sosem

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

katalog produktów nr 3 2011

katalog produktów nr 3 2011 katalog produktów nr 3 2011 3. számú termékkatalógus 2011 Építsen velünk iskolát Mozambikban! a l a p í t v á n y www.golden-tulip.com A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak, 25%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Részletesebben

Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander

Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander Immár több mint négy évtizede arra tanítoma nőket, hogy legyenek a lehető leggyönyörűbbek. Mint szépségtanácsadó, amellett köteleztem el magam, hogy megmutassam

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

púder pirosító alapozó rúzs kefe korrektor árnyékoló tus satírozó

púder pirosító alapozó rúzs kefe korrektor árnyékoló tus satírozó Ecsetkatalógus púder pirosító alapozó rúzs kefe korrektor árnyékoló tus satírozó Kis-, és nagykereskedés: 1133 Budapest, Vág utca 13. Nyitva: H-P:10-18-ig Tel./Fax: 06-1/330-01-84 E-mail: boszecset@boszecset.hu

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

katalog produktów nr

katalog produktów nr katalog produktów nr 3 2011 3. számú termékkatalógus 2011 Építsen velünk iskolát Mozambikban! a l a p í t v á n y www.golden-tulip.com A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak, 25%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Oriflame Colour. Tökéletes alapozás Oriflame alapozókkal. Érezze jól magát a bőrében! A szépség záloga a tökéletes alapozás.

Oriflame Colour. Tökéletes alapozás Oriflame alapozókkal. Érezze jól magát a bőrében! A szépség záloga a tökéletes alapozás. Dekorkozmetikumok Arcra Oriflame Colour Oriflame Colour Extra hidratáló alapozó 2314-19 T-zóna kontroll speciális alapozó 2324-29 Szépségfokozó alapozó 2354-59 Szépségfokozó porpúder 2568 T-zóna kontroll

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

termékkatalógus 8 2013 / 2014

termékkatalógus 8 2013 / 2014 termékkatalógus 8 2013 / 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 8 2013. novemberétől érvényes. A katalógusban szereplő ár- és termékajánlat

Részletesebben

4. számú termékkatalógus 2011/2012

4. számú termékkatalógus 2011/2012 4. számú termékkatalógus 2011/2012 A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az FM Group 4. sz. Make Up katalógusa 2011. novembertől érvényes. A katalógusban található ajánlatok

Részletesebben

2015 Summer/Nyár. 2015 Nyár. aden Nyár 2015 1

2015 Summer/Nyár. 2015 Nyár. aden Nyár 2015 1 2015 Summer/Nyár 2015 Nyár aden Nyár 2015 1 Kristály Strasszkő 18 Jet Black, ss4 980,- Csavaros szemceruza Praktikus, kiváló minőségű, professzionális termék 6 különböző árnyalatban. Egyszer muszáj kipróbálnia,

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

A SZÉPSÉG, TERMÉSZETESSÉG, FENNTARTHATÓ FEJLODÉS, " SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG, MEGFIZETHETOSÉG " SZÖVETSÉGÉBOL " SZÜLETETT MÁRKA

A SZÉPSÉG, TERMÉSZETESSÉG, FENNTARTHATÓ FEJLODÉS,  SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG, MEGFIZETHETOSÉG  SZÖVETSÉGÉBOL  SZÜLETETT MÁRKA KATALÓGUS 2017 2 TUDATOS SMINK 3 A SZÉPSÉG, TERMÉSZETESSÉG, FENNTARTHATÓ FEJLODÉS, " SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG, MEGFIZETHETOSÉG " SZÖVETSÉGÉBOL " SZÜLETETT MÁRKA A BOHO csajos stílusa, a 60-as évek bohém,

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Ecsetkatalógus. ecsetek

Ecsetkatalógus. ecsetek Ecsetkatalógus kozmetikai és mukörmös ecsetek Kis-, és Nagykereskedés: 1133 Budapest, Vág utca 13. Nyitva: H-P: 10-18-ig Tel./Fax: 06-1/330-01-84 E-mail: boszecset@boszecset.hu www.ecsetshop.hu púderecsetek

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

S Z É P S É G Á P O L Á S

S Z É P S É G Á P O L Á S SZÉPSÉGÁPOLÁS Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti

Részletesebben

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR. aden Fall / Winter 1

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR. aden Fall / Winter 1 2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR aden Fall / Winter 1 980,- CSAVAROS SZEMCERUZA Praktikus, kiváló minőségű, professzionális termék 6 különböző árnyalatban. Egyszer muszáj kipróbálnia, miért is várna még? Most

Részletesebben

Ihletet adunk! Segíts, hogy tudjunk másokon segíteni!

Ihletet adunk! Segíts, hogy tudjunk másokon segíteni! Termékkatalógus 5 2012 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP termékeinek értékesítése illetve reklámja tekintetében az egyedüli hivatalos információforrásnak

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself!

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself! LOOkX KOKTÉL TRENDKOLLEKCIÓ 2014 TAVASZ/NYÁR Shake it baby! A legfinomabb nyári koktélok inspirálták az új LOOkX trendkollekciót, mely limitált szériában készült. A pasztell gyümölcsszínek felidézik a

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

2. számú termékkatalógus 2010

2. számú termékkatalógus 2010 2. számú termékkatalógus 2010 A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t. A katalógusban szereplő termékekre vonatkozó árak a készlet erejéig, vagy az új katalógus megjelenéséig érvényesek. Az

Részletesebben

HYDRA-V TM. márkabemutató

HYDRA-V TM. márkabemutató HYDRA-V TM márkabemutató TUDTA? Érdes Száraz Zsír hiánya DEHIDRATÁLT Vízhiány Ezek kombiná -ciója Fakó Zsíros Egyenet -len AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI FOGYASZTÓI IGÉNY A dehidratált bőr fakó, egyenetlen és élettelen

Részletesebben

103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE

103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE 103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE Megpróbáltál megint füstös szemet készíteni, de csak egy maszat lett a vége? Nem passzol az alapozó színe, ezért egy újabb sminkterméked köt ki a kukában? Sminkelnéd

Részletesebben

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre:

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: LES PURIFIANTES Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az epidermisz tisztítása. - A problémás bőr állapotának javítása. - A túlzott faggyúműködés

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

KATALÓGUS. 2015 www.makeupstudio.hu

KATALÓGUS. 2015 www.makeupstudio.hu KATALÓGUS 2015 www.makeupstudio.hu 2 A Make-up Studio márkát az 1980-as években, Amszterdamban alapította a világ egyik első sminkmestere. Amszterdam a művészet, a tolerancia és a sokszínűség otthona.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD. Készítményei és használatuk

AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD. Készítményei és használatuk AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD Készítményei és használatuk az álcázó család Részlet egy szakvéleményből A DERMACOLOR sminkcsaládot azért fejlesztették ki, hogy egy javító fedéssel korrigálni lehessen az örökölt vagy

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON jokeszmaria@gmail.com Feladó: Oriflame Magyarország Küldve: 2016. december 7. 19:41 Címzett: jokeszmaria@gmail.com Tárgy: Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI

Részletesebben

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV Diagnosztizálás Szubjektív tünetek: Objektív tünetek: A diagnosztizálás során kézápolást kizáró ok nem merült fel. 2 Kezelési terv 1. Kézápolás- francia manikűrrel A manikűr

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 815 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ÖSZ - TÉL 1. REVITALIZÁLÓ KEZELÉS CSIGANYÁK KIVONATTAL 2. SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM, 30ml - AJÁNDÉKCSOMAG - DÍSZTASAK KARÁCSONYI AKCIÓK Revitalizáló Kezelés

Részletesebben

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok fm group Az FM GROUP 11. akciós katalógusa 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok Próbáld ki az új luxus parfümjeinket! Megtalálod őket az FM GROUP új parfümkatalógusában! Férfi parfüm 50 ml

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra színek a sminkben Cheri Oteri A Cheri által játszott mulatságos figurák gyakran távolról sem vonzóak, de mindig egyediek és megdöbbentôen hitelesek. Ez és az egyedülálló tetterô, amely Cherit jellemzi,

Részletesebben

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Melyik szemüveg illik az arcformájához? Melyik szemüveg illik az arcformájához? Rémes látvány! Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret,

Részletesebben

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk CSODÁLATOS KÜLSŐ MINDEN OLDALRÓL! Revitalizáló Arcmaszk & Hidratáló Arcmaszk Új Termék! A BŐR KÜLSŐ KÁROSÍTÓ TÉNYEZŐI Nitrogén-monoxid

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Mindent a látványos hatásért!

Mindent a látványos hatásért! FM GROUP termékkatalógus No. 9. 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 9 2014. júniusától érvényes. A katalógusban szereplő ár-

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne)

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Kozmetikus feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 51 7812 01 KOZMETIKUS A szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben