Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander"

Átírás

1 Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander

2 Immár több mint négy évtizede arra tanítoma nőket, hogy legyenek a lehető leggyönyörűbbek. Mint szépségtanácsadó, amellett köteleztem el magam, hogy megmutassam a nőknek hogyan kell valójában használni a szépítő szereket. Nem az a célom, hogy megváltoztassam a kinézetét, arra szeretném megtanítani, hogyan emelheti ki a természetes szépségét A legújabb technológia kifejlesztésével igazán minőségi kozmetokumokat sikerült megalkotnom, amik megadják Önnek a kísérletezés elhetőségét, felhasználva az én professzionális meglátásaimat és tapasztalataimat. Lépésről-lépésre megtanítom Önnek, hogyan válhat önmaga profi sminkmesterévé. Jerome Alexander

3 A szépségiparban eltöltött mintegy negyven évével, azon dolgozva, hogy a nők minél szebbek legyenek, senki nem rendelkezhet több tudással, mint Jerome Alexander. A jó smink elkészítése azon alapul - mint mondja - hogy a sötét-világos illúziója megvalósuljon. A művészetben ez egy alaptézis - a sötét dolgok kevésbé emelkednek ki a háttérből, és kisebbnek tűnnek. A világos dolgok kiemelkednek a háttérből, és nagyobbnak látszanak. Mindig emlékezzen erre az alapelvre. Az arca sminkelése közben ez vezesse minden döntését. Mindennek, amit az arcunkra kenünk, egy nagyon határozott céllal kell oda kerülnie, ahová kerül. Semmi sem szabad az arc bőrfelületére juttatni anélkül, hogy az egy teljesen átgondolt terv része legyen. A színválasztás, az árnyalatok, azok pontos elhelyezése, a smink ereje mind-mind pontos tervezés részei kell legyenek. Jerome Alexander a mesés gazdagságot és luxus színvonalat képviselő bőrápolás és szépítőszerek élvonalbeli képviselője. Elegáns csomagolás, kizárólag a legminőségibb alapanyagok használata, szakmai tervezés, az új termékcsalád egyesíti magában a legmodernebb technológiákat a múlt időtálló és hatékony felfedezéseivel.

4 TARTALOMJEGYZÉK Első lépések Ecsetek és eszközök Árnyékolás és világos színek hasnálata Alapozó felhelyezése, arcformázása Arcpirosító Hogyan használja az arcpirosítót Szemek Szemhéjpúder, szemceruza, szempillafesték Ajkak Hogyan színezzük az ajkakat A tökéletes smink elkészítésének végső mozzanatai Hogyan használjuk a translucent púdert nappal és este 17 19

5 ELSŐ LÉPÉSEK Tisztítsa meg és hidratálja a bőrét. A bőr testünk legérzékenyebb és a környezeti hatásoknak leginkább kitett része.hogy bőrünk minél tökéletesebb maradhasson a rendszeres arctisztítás és hidratálás a napi rutin részévé kell váljon. Sminkelés előtt először győzödjen meg róla hogy a bőre elég tiszta és sima, különben két dolog történhet: 1. A smink megköti az olajat és a szennyeződéseket a bőr felszínén (against) 2. A bőrtípustól függően a bőrén lévő zsírok és bőrpikkelyek hatására a sminkje a felvitel után nem sokkal elkenődik, elmaszatolódik. Tisztítás A bőrápolás legfontosabb napi eleme az arctisztítás. Az arctisztítás kitisztítja a bőr pórusaiból a lerakodott zsírt, port és a szennyeződéseket. Hidratálás Kenjen a bőrére egy védőréteget, hogy megőrizze bőre nedvesség tartalmát. A rendszeres hidratálás simává és puhává teszi a bőrt. A kor előrehaladtával a bőr egyre inkább igényli a nedvességpótlást. A hidratálókrémet mindig fürdés után használja amikor a bőr eleve nedves. A hidratálás nem nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem meggátolja hogy a bőrben lévő nedvesség elillanjon. Jóval több nedvesség marad a bőrében ha akkor hidratál amikor az arca enyhén nedves. Kerülje az olyan arctisztítók használatát, amik túlzottan kiszárítják a bőrt. NE FELEJTSE! Naponta kétszer mosson arcot, egyszer reggel és egyszer lefekvés előtt. Mielőtt aludni térne minden sminket távolítson el gondosan az arcáról. A bőr hidratálása valószínűleg a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását. Tipp: Ne ragadjon le az arcánál. Tisztítsa meg és ápolja a nyakát ugyanúgy. A testének ez a része ugyanannyira szem előtt van mint az arca, pillanatok alatt megmutatja a korát.

6 ECSETEK Részlet ecset A részlet ecset szemceruzák része lehet, a felső vagy alsó végüknél, arra valók hogy a festéket finoman elkenjük, maszatoljuk. Szemkiemelő ecset A Szem Árnyék Ecsetet a szem árnyékának odarajzolására használjuk. Használja a kis méretű ecsetet a felső szemhéjon, és használja a nagyobb ecsetet a járomcsont területén. Ajak ecset A tompa vége arra szolgál, hogy körberajzolja az ajkát, míg a lapos vége arra szolgál, hogy kitöltse színnel az ajkát. Arcpirosító ecset Arra szolgál hogy felvigyük és elsimítsuk a pirosítót. Púder ecset A púder ecset a legnagyobb a kozmetikai ecsetek között. Ezt mindig a sminkelés végén használjuk, hogy rögzítsük a sminket. Részlet ecset Szükséges eszköz a tökéletes szempillákhoz. A szempillaspirállal nem lehet igazán közel kerülni a pillák tövéhez, ez különösen szőke pillák esetén látszik. Használjuk ezt a részlet ecsetet, hogy a pillák tövére is felvigyük a szempillafestéket. Szemhéjfesték tipp Tisztítsuk le mindig a szemhéjpúder ecsetet két szín felvitele között, így nem keverednek össze a színek. Ajakecset tipp A profi végeredményhez a szájfényt is ajakecsettel vigyük fel. Arcpiorsító ecset tipp Használjuk ezt az ecsetet az állcsúcsnál, az állon, a homlokon és az orron. Púderecset tipp Használható az egész arcon, vállon, nyakon, háton és a dekoltázson. Szemöldök kefe A szemöldök kefével tudja szemöldökét a természetes állásába fésülni.

7 KONTÚROK ÉS KIEMELÉSEK SZÍNKORREKTOROK A színes korrektorok javítanak a bőr tónusán és sima felszínt adnak a bőrnek, amire jobban tudja felvinni a sminkjét. A korrogáló smink segít, hogy kiemelje a legelőnyösebb vonásait, a kevésbé előnyösöket pedig elrejtse. TIPP Minden használatnál tisztítsa ki az ecsetet és gondosan vigye fel rá az új alapozót. Rózsaszín Élettetlivé varázsolja a sápadt fénytelen bőrt, ragyogást ad az arcnak amikor a világosítást igénylő területeken használjuk, a szemöldök csonton,az orcák felett,az orr közepén, az állon és a homlokon. Menta Azoknak, akik könnyen elpirulnak vagy elszíneződések vannak a bőrén. Az arc bármely területén használhatja, hogy elfedje vele a problémás területeket, és még arra is jó hogy javítson az arc tónusát. Levendula Segít eltüntetni a sárgás,sebes bőrhibákat. Segít elrejteni az estleges hegeket. Sárga A szemkörnyékén használja. Segít eltüntetni a karikákat, az elszíneződéseket és a hegeket.

8 SMINK ELŐKÉSZÍTÉSE Amint kellőképp megtisztította és hidratálta bőrét,jöhet az alapozó vagy a smink felhelyezése. Akár arra is használhatjuk az alapozót hogy out skin tone (?) és egy sima bőrfelületet kapjuk amire felhelyezhetjük a sminket. Az alapozót az ujjaival vigye fel a bőrére és terítse szét egy kis sminkszivaccsal. Akár meg is nedvesítheti a szivacsot a felesleges vizet kipréselve,később pedig megszárítja egy zsebkendőn, vagy dolgozhat száraz szivaccsal és ekkor maga az alapozó adja a kellő nedvességet. A száraz szivacs segít a természetes hatású smink kialakításában. Az ujjbegyeivel vigye fel az alapozót apró pontokban az arc egész területén, úgy hogy mindenképp érintse a homlokát,az orcáit, az állát,az orrát és a nyakát. Ezután oszlassa szét az alapozót a sminkszivaccsal a a nyakától egészen a hajtövekig. Mindig felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozzon,,és ügyeljen rá hogy az alapozót az arc egész felületén dolgozza elbeleértve az ajkakat és a szemhéjakat is. Simítsa el a nyakánál és fent körbe a haj vonalát követve, akár használjon még egy kis alapozót a fülek külső részénél. Mindenképp ügyeljünk rá, hogy az alapozó felkenésekor ne húzzunk csíkokat. AZ ARC FORMÁZÁSA Most már kezdheti is az arc további formázását, egy általános ideált alapul véve. A tökéletes arc az ovális, mert ennek a formának a szélesség-hosszúság arányait látjuk a legkellemesebbnek. Formáljon két kezéből egy oválist az arca előtt. Ha alacsony a homloka ka az oválist igazítsa a hajtövekhez. Ha magas a homloka kezdődjön az ovális a a hajtöve és a szemöldöke között. Ha előreugró, csúcsos álla van az ovális vége essen egybe az áll vonalával. Ugyanakkor ha kicsi az álla az ovális végződjön valamivel az álla alatt. Pár pillanatig tanulmányozza figyelmesen az oválist. Az arcának azon részét, ami az oválison kívül esik, kontúrozza, vagy árnyékolja sötét színnel, hogy kisebbnek tűnjön, and appear to recede. Az oválison belüli részen használjon világos színeket,hogy előtérbe kerüljön, azt az illuziót keltve ezzel, hogy nagyobb mint amekkora a valóságban. TIPP Elkenni, elkenni, elkenni! Sok nő az áll alatt már nem keni el sminkjét. A smink szétkenése az áll alatt is fontos, a nyaki területen. A gondos elkenés megakadályozza azt is, hogy ruháink beszennyeződjenek a sminktől.

9 A kontúrozáshoz sötétebb árnyalatú kozmetikumokra lesz szüksége, hogy az arc ezen részei kisebbnek tűnjenek. Ehhez használjon: sötét smink alapozót sötétebb arcpirosítót bronzosítót (bronzer) Az arc részeinek kiemelésében a világos színek segítenek, nagyobbnak mutatva azokat. Ehhez használjon: világos smink alapozót világosabb arcpirosítót kiemelőket A világosabb árnyalatok lehetnek mattok (nem fényes) vagy gyöngyházfényűek(irizálóak)a gyönygyházfényű kozmetikumok dupla világosítóként viselkednek,mivel a világos szín és az irizáló hatás egyaránt segítenek kiemelni az arc részeit. Ez a dupla világosító hatás nagyon nkülönösen jól működik alkalmi sminkeknél. Most, figyelembe véve arca természetes alakját,kövesse lépésről lépesre az instrukciókat és árnyékolja illetve halványítsa úgy az arcát, hogy azzal az ovális forma illuzióját keltse. A rajzokon az árnyékolandó részt sötét vonals, a kiemelendő részeket pedig szagatott vonal jelzi. KEREK ARC Az arc szélességének csökkentéséhez használja a legsötétebb árnyalatot és árnyékolja a homlokát a két szélén. Folytassa ezt az árnyékolást lefelé az arc szélénés körbe a járomcsontnál. Jól simítsa el a szivaccsal. HOSSZÚKÁS ARC Hogy hosszúkás arcát kisebbé várázsolja használjon sötétebb árnyalatot a homlokán végig a hajtöveknél és a az állcsúcson. Jól dolgozza el a szivaccsal. SZÖGLETES ARC Árnyékolja a homlok, az orcák és a járomcsont szögleteit, így lágyabbá válnak arca kemény vonásai. Simítsa el jól szivaccsal a hajtöveknél kerekded hatást kialakítva.

10 GYÉMÁNTFORMÁJÚ ARC Világosítson a homlok széleinél és a járomcsontnál.jól simítsa el a szivaccsal. HÁROMSZÖGALAKÚ ARC Világosítson halántéktájona hajtöveknél ás folytassa ezt végig az arccsontokon hogy így szélesebbnek tűnjön a homloka. Sötétítsen az arc alsó részén az áll és a járomcsont alatt.jól simítsa el a szivacsal. FORDÍTOTT HÁROMSZÖG ALAKÚ ARC A homlok mindkét szélén sötétítsen, egészen le, a fülkagyló tetejéig közel a hajtövekhez. Lent a járomcsont két szélét világossal emelje ki. Jól dolgozza el a szivaccsal. OVÁLIS ARC Még az ovális arcnak is szüksége van egy kis árnyékolásra és világos árnyalatokra ha az arc bármely része kilóg a kezünkkel formált ovális alakzatból. Ne felejtse el, az oválison kívüli részeket árnyékoljuk. Minden ami az ovális részen belül van kiemelendő. AZ ÁLL ÉS A JÁROMCSONT Most vessen egy pillantást az állára. Kiugró vagy csúcsos az álla? Akkor árnyékolja az állcsúcsot. Ha az áll két oldala az oválison belül helyezkedik el, akkor világosítson rajta. A kettős áll eltűntetéséhez használjon sötétebb alapozót a járomcsont felett és alatta, az áll vonaláig. AZ ORR A nagy orrot keskenyebbé tehetjük ha a két oldalán sötét alapozót használunk, középen pedig világosabbat. Hogy Kisebbé váljon. Használjon világos concealert az orcákon és az orr két szélén, hogy kisebbnek tűnjönek. Ha kicsi és lapos az orra használjon világos alapozót az orr középső részén végig. Ez hosszabbnak fogja láttatni az orrát. A HOMLOK Ha alacsony a homloka ezt a részt kell világosítani, hogy a a szempillák és a hajtövek közötti rész nagyobbnak tűnjön. Ha magas a homloka árnyékolja a területét, hogy csökkentse a hajtövek és a szemöldökök közötti távolságot.

11 ARCPIROSÍTÓ Hogyan használjuk az arcpirosítót Bármilyen púderrel is dolgozzon hozzá kell szokjon hogy a kezét vagy egy zsebkendőt használjon palettaként. Én, mint profi sminkmester ezt teszem. Én jobban szeretem a kezeemt használni ehhez mert a festék ami közvetlenül az ecsetről kerül az arcra túl intenzív színű. A púderek nagyon koncentráltak,nagyon intenzívek, így a festéket könnyen elsimíthatjuk a kézfejünkön, amíg el nem érjük azt a színerősséget amit használni szeretnénk az arcunkon. Kezdje egy sötét pirosítóval kontúrnak. Kövesse az utat amit az arc formálásakor emelt ki, az oválison kívüli helyeken finoman színezzen a a sötét pirosítóval. Ezután következik a járomcsont. Húzzon egy képzeletbeli vonalat, ami közvetlen a szeme közepéből indul lefelé. A vonal mentén képzeljen el egy összefüggő területet az arcán a járomcsont alatt. Vigye fel az arcpirosítót erre a területre, felfelé, a haj vonala felé irányuló mozdulatokkal. Finoman satírozza el a szivaccsal. Ha fényt szeretne adni arcának,most térjen át a világosabb arcpirosítóra. A legegyszerűbb módja, hogy mindig tudja hol kell használni a világosítót, ha észben tartja, hogy a jó arcpirosítás úgy kell kinézzen, mint a nap természetes csókja a bőrön. Ha nap éri a bőrét, ahol először meglátszik a helye, az az orrhegy, az orcák, a homlok és az áll. Ezekre a területekre vigye fel a világos arcpirosítót az arcpírosító pamaccsal. Amikor sminkel mindig jól satírozza el a festékeket a szivaccsal.

12 A sötét arcpírosító használatára ugyanezek a szabályok vonatkoznak,de a világos arcpirosító használatára vonatkozik két különleges eset, amikor máshogy kell festeni az arcot. Az első eset az, ha valakinek kerek az arca.mivel ekkor az arc majdnem ugyanolyan széles mint hosszú ( az álltól mért távolság a homlokig, illetve a két orca közti távolság majdnem ugyanakkora),mindenképp meg kell teremteni a hosszúkás arc illúzióját. Ehhez a világos arcpírósítóra lesz szükség.nézzen egyenesen előre, képzeljen el egy, az íriszéből kiinduló vonalat ami egészen a járomcsontjáig húzódik. A halvány pirosítóval színezze,ki a járomcsontját, a szemet elhagyva egészen fel a halántékig. TIPP Fontos, hogy ahányszor pirosítót viszünk fel az arcunkra, mindig osszuk azt el egyenletesen a bőrön a szivacs segítségével Az arcpirosító felvitele után fontos, hogy újra átsimítsa a felvitt festéket a szivaccsal, hogy egyáltalán ne mardjanak a csíkok az arcon. Akkor jó a végeredmény, ha egyszerűen nem lehet megmondani, hol kezdődik az arcpirosító és hol ér véget. Akkor is másképp kell használja az arcpirosítót ha hosszúkás az arca. A homlok-áll távolság ilyenkor sokkal nagyobb mint a két orca közötti szélesség, így egy kis szélesítésre van szükség. Hogy a szélesség illuzióját megkapja, mosoly-szerű vonalat kell húznia az arcocsonton indítva az írisz közepével egy vonalban, hátrafelé dolgozva a fül közepének irányába.

13 SZEMEK Nekem az a véleményem, hogy jobb függőleges irányba felvinni a szemhéjpúdert, mintsem vízszintesen, abból a tényből kiindulva, hogy a szem multidimenzionális. A szemhéjpúder függőleges felvitele lehetővé teszi, hogy játszunk picit a szem homorú és domború területeivel. Tapintsa végig a szemöldökcsontját az orr kezdetétől a szemgödör végéig.a szemgödörtől kezdjen dolgozni lefelé a szempillák irányába.még egyszer képzelje maga elé a három részre osztott szemhéjat, kezdje a munkát az első részen. A nagy szemhéjpúder ecsettel egyenletesen mossa össze a három árnyalatot, egységes hatást teremtve ezzel. Akkor végez jó munkát ha egyáltalán nem látszik, hogy hol végződik az egyik árnyalat és kezdődik a másik. Közel ülő szemek A szemhéj orrhoz közel eső harmadán használjon világos színeket, hogy úgy tűnjön a szemek távolabb esnek egymástól. Távolülő szemek A szem első harmadán használjon sötét színeket, hogy úgy tűnjön a két szem közelebb van egymáshoz. Arányosan elhelyezkedő szemek Választhat, hogy a szemhéj első harmadán világos vagy sötét szemhéjpúdert használ. Minden szemtípusnál a szemhéj közepe valamilyen nagyon világos árnyalatot igényel. A szemhéj utolsó harmadán sötétebb szemhéjfestékeket használjon. Határozza meg jól ezt a területetet. Húzzon végig egy szemhéjecsetet a szemgödör végéig. Utána haldjon visszafelé a szempillák alatt, V-t formálva. Töltse meg ezt a V alakzatot a sötét festékkel. A következő lépés az, hogy elválassza a szemöldökcsontot a szemöldöktől. Ez mélységet teremt és drámai hatást kölcsönöz a szemnek. A kis szemhéjfesték-ecsetet használva vigyünk fel egy kis árnyéklást vékony csíkban a szemöldök vonalán, de ne a szemöldökcsonton és ne is pont a szemöldökön. A vonalat a következő módszerrel rajzolja meg: Egyenlő távolságban illetve távol ülő szemek A vonalat kezdje a szemzugban a szemhéj első harmada felett és folytassa egészen a szemhéj végéig.

14 SZEMCERUZA A szemzeruza feladata hogy mélységet kölcsönözzön a szemeknek, a szempillák sösötétebbnek és hosszabbank tűnnek, és új formát adnak a szemnek ezzel. Ez elég komoly teljesítmény egy egész pici vonaltól, ami szinte láthatatlan. De ez jól szemlélteti hogy a megfelelő smink, mennyire kifejező és hatásos tud lenni. Közel ülő szemek Kezdje a vonalat a szemzugban, a szemöldök közepétől indulva és folytatva szemöldök végéig. Ezt a lépést végezheti bármilyen sötétebb színnel, akár szemhéjpúderrel, de egy szemceruza is megteszi. A felvitel után használjon egy nagyobb szemhéjecsetet és satírozza el a szem külső része felé. A legvégén egy világosabb árnyalatot használjon a szemöldökcsont külső felén, de épp hogy csak. FELSŐ SZEMHÉJ Közel ülő szemek Kezdje a vonalat a szemhéj közepének a kezdetétől és húzza kifelé a szemhéj végéhez, közel a szempillák tövéhez. Egyenletesen elhelyezkedő és távol ülő szemek Kezdje a vonalat a szemhéj első harmadának kezdeténél és húzza egészen a szemhéj végéig. Azt gondolom a szemceruzákról, hogy a legjobb hatást akkor érhetjük el, ha egy keményebb ceruzával húzunk egy vékony vonalat, és azt elkenjük egy ecsettel vagy egy szivacsos végű aplikátorral, ahelyett hogy egy vastag,túl erős vonalat húznánk csak, ami amelett hogy kemény túl szigorú is. A szemek átformálásához, hogy kicsit megemelje őket,a szemhéj kezdetétől a végéig dolgozzon a ceruzával, de ahelyett, hogy a szemhéj

15 természtes vonalát követné, a szemhéj utolsó harmadánál húzza kicsit felfelé a vonalat.most tegye az ujját a szemöldökcsont végéhez. Amikor elkeni a szemceruzát az ecsettel vagy a szivacsvégű aplikátorral,felfelé dolgozzon a szemöldökcsont végétől indulva a szemöldök irányába. Ezután szinte teljesen tüntesse el magát a vonalat egy szivacsos végű applikátorral, csak egy sötét árnyalatot hagyva. Ezzel sikerült is megteremtenie a felfelé nyújtott szemek illuzióját. Alsó szemhéj Az alsó szemhéjon ugyanazért használja a szemceruzát,a miért a felső szemhéjon- vagyis hogy kiemelje és újraformálja a szemet. Közvetlenül a szempillák alatti területen a szemhéj aljánál is használhatja a szemceruzát. Ha sötét szemceruzát használunk a szemhéj aljánál, a szem kisebbnek fog tűnni. Ezért azt javaslom, hogy csak azok használjanak itt szemceruzát, akiknek tényleg nagy a szemük. A nagy szem képes ellensúlyozni a látszólagos csökkenést, cserébe drámai hatást és mélységet kölcsönöz a tekintetnek. Az alsó szemhéj kiemeléséhez használjon egy keményebb ceruzátl,végighúzva a teljes alsó szemhéjon, tekintet nélkül arra, hogy a szemei túl közel, távol vagy egyenlően helyezkednek el egymáshoz képest. Egy kis kefével vagy szivacsos végű aplikátorral maszatolja el a festéket, elmosva az erős kontúrt. A maszatolást felfelé irányuló apró mozdulatokkal kezdje, aztán folytassa a szemöldökcsont végének irányába. Ne kösse össze szemzeruzával az alsó és a felső szemhéjat, hiszen ez kisebbnek mutatja a szemeket. TIPP Mielőtt szemceruzát használunk, az ujjbegyünkkel mindig győzödjünk meg róla, hogy nem túl hegyes a vége.

16 SZEMPILLASPIRÁL A szempillák keretbe vonják a szemeket. A szempilla spirál hatására a szempillák dúsabbnak, sötétebbnek és hosszabbnak tűnnek. Tekintsen úgy a szemeire mint egy-egy gyönyörű festmény, amik gyönyörű keretet érdemelnek. Akkor használja helyesen a szempilla spirált, ha minden egyes szempillát bevon a festék, vagyis nem ragadnak össze, elkülönülnek a szálak. A szempillaspirál használata a felső és az alsó pilláknál A legtöbben vízszintesen tartják a spirált, és igy mozgatják le-fel. Ehelyett én azt tanácsolom, hogy tartsa függőlegsen a spirált és igy mozgassa jobbra-balra. A spirált tartó kezének kisujját támassza meg az arccsontján, így biztosabb kézzel tud dolgozni. Ezzel a módszerrel egyenként festheti meg a pillákat, befedve őket oldalt és a hegyüknél is, egészen a pillák tövéig. Ez különösen fontos ha ön szőke vagy vörös és világosak a pillái. A szempillafesték felvitele után, de még mielőtt megszáradna, vegyen kézbe egy szemöldök ecsetet és egy szemöldök kefét, és válassza szét velük egyenként a pillákat, eltávolítva közben a felesleges festéket. Ha túl sok a festék a pillák könnyen összeragadnak. Kétszer elég áthúzni a spirált a pillákon. Két festés között vigyünk fel egy kevés áttetsző púdert a pillákra. Ez abban segit, hogy a szempilla festék jobban tapadjon a pillákra. Az alsó pillák festését a szem belső sarkából kezdje, és onnan haladjon kifelé. Itt is válassza szét a pillákat és távolitsa el a felesleges festéket egy szemöldök kefével vagy ecsettel.

17 AJKAK Akár csak a szemek, az ajak arcunk egyik legmeghatározóbb része. Hogyan színeze az ajkakat? Mielőtt nekikezdene, fontos hogy az ajkai szárazak legyenek. Távolítoson el minden régebbi rúzsnyomot. Az ajkak színe képes megváltoztatni a rúzs színét. Az eredeti gazdag szín eléréséhez,vigyen fel egy kevés krémet az ajkakra,várja meg amíg megszárad, és utána használja csak a rúzst. A kontúrceruza segit élesebbé tenni az ajkak vonalát.segít abban is, hogy a rúzs ne kenődjön el az ajak vonalán túlra, és egy ajakceruzával bármilyen formát mgadhatunk az ajkaknak. Először rajzolja újra az ajka vonalát a ceruzával, és utána az így kapott formát töltse fel rúzzsal. A vékony ajkak pedig teltebbek lesznek, ha a rúzst kicsivel az ajak vonalán tú l is használjuk. A vonalak megrajzolását az ajkak csúcsától kezdje a szájsarkak felé haladva. A csúcsnál finoman kerkitse el a vonalat,hogy az ajkak V formája ne legyen csúcsos. Ecsetet használva finoman rajzolja újra a vonalat, enyhítve a túl erős kontúrt. Egy kontúrceruzával rajzoljon egy V alakot a felső ajkak hajlatában. Folytassa a vonalat a szájzug felé mindkét irányban. Finoman kerekitse le a vonalat, hogy a V-forma ne legyen csúcsos. A kontúrceruza erős vonalainak finomitásához használjon egy ajakecsetet, amivel finoman elkenheti a festéket. A túl vaskos ajkakat vékonyabbá teheti, ha a rúzst az ajak vonalán belül használja csak.

18 TIPP Jó tanács: ha frissen hegyezte ki a szájkontúr ceruzát, finoman görgesse végig egy fás papírzsebkendőben,az ujjai között. Szín felvitele az ajkakra A rúzst ajakecsettel tudja a legjobban felvinni az ajkakra. Amíg dolgozik, támassza meg valami szilárd ponton a könyökét, hogy minél biztosabb kézzel tudjon dolgozni. Hogy a rúzs ne fogja meg a fogakat ezt tegye: felvitel után tegye ez ujjait a szájába,csücsörítve fordítsa ki az ajkait, majd vissza. Jó sok rúzst vigyen fel az ecsetre.kezdje a felső ajkával, kezdje a szinezést az ajkak közepétől a szélek felé haladva, vagy épp fordítva. Ismételje meg ezt az alsó ajkánál is, végül töltse ki az üres helyeket is. Győzödjön meg róla, hogy egyenletesen vitte fel a rúzst. Legyen saját maga profi sminkmestere. Higgye el, a tökéletes árnyalatú rúzs nem létezik. A kivánt árnyalat eléréséhez keverjen össze kettő vagy még több árnyalatot a kézfején,használjon egy ecsetet, hogy az igy kikevert árnyalatot felvigye az ajkakra. A csókos hatás eléréséhez egy másik tiszta ecsettel vigyen fel egy kis szájfényt az ajkak középső részére.

19 PÚDER Ha a sminkje már teljesen kész, a legutolsú művelet az áttetsző púder használata. A teljes smink elkészitésének ezt az utolsó lépését nagyon sok nő kihagyja. Apróságnak tűnik, de pont ez a különbség egy egyszerűen csak jó és egy profi sminkelés között. Ezek azok az apró mozdulatok, amik egy profi sminknek megadják a jellegzetes porcelán hatást. Egy végső púderezés egy áttetsző púderporral megadja ezt a hatást. A smink befejezésékor használatos púderek előrhetőek áttetsző vagy színezett formában.én jobban kedvelem az áttetsző típust. Ezzel is el lehet érni a kivánt hatást, de a korábban felvitt smink színein már nem változtat. Ez a púder kapható áttetsző és matt változatban is. A javaslatom az, hogy a nappali sminkhez használja a matt változatot, a csillogást és ragyogást pedig tartogassa az esti sminkekhez. Hogyan használja: Az áttetsző púdert bőségesen vigye fel a nagy púder ecsettel. Miután felvitte az arc egészére, beleértve a szemhéjakat és a szempillákat is, púderezze be a nyakát és a vállát is, ha szeretné, akár még a dekoltázsát is. Miután jól felvitte a púdert, alaposan kenje el azt az ecsettel.ezzel rögzíti a sminket és megakadályozza, hogy a púder leperegjen nyomot hagyva esetleg a ruháján. Az áttetsző púder használata különösen fontos a szempillákon. Bevonja a szempillákat és ha újra szükség lenne a spirál használatára, a festék szépen rátapad a pillákra, vékonynak, hosszabbnak és sötétnek mutatva azokat. Ne felejtse el magával vinni a a szemöldök kefét és ecsetet sem, hogy el tudja távolitani a felesleges festéket. Szánjpon még pár pillanatot arra, hogy még egyszer átfésülje, majd a helyes irányba simítsa a szemöldökét, ezzel megszabadulhat a felesleges festéktől is. Áttetsző púder nappali és esti sminkhez Nappalra én ragyogás nélküli áttetsző púdert ajánlanék, éppcsak egy keveset, hogy elkerüljük a sápadt, túl sok sminket. Az igazán jó nappali sminkhez csak lehelet vékonyan vigye fel az áttetsző púdert. Ha megfelelően viszi fel a púdert, az egész napra megőrzi a sminkjét.ez különösen hasznos azoknak, akiknek zsíros a bőre, két okból is: egyrészt a púder megakadályozza, hogy a smink elkenődjön, másrészt megakadályozza hogy fényessé váljon az arcbőr. Estére, főleg rossz fényviszonyok között, amilyen például egy gyertyafényes vacsora, használjon szines, csillogó púdert. Ez a púder fényt és csillogást külcsönöz a sminkjének, ami különösen szép a gyengébb fényviszonyok között.

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt?

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Kis írásunkból megtudhatod, hogyan lehetsz lenyűgöző a munkahelyeden, vagy az esti parti alkalmával. Hihetetlen, de tényleg csak 5 percet kell rászánnod

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok.

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. .. A bambusz szepsege kivul.. A bambusz hatekonysaga belul * *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. Az első utántölthető sminkmárka, 100% természetes eredetű és vegán öszetevőkkel, Ecocert

Részletesebben

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra színek a sminkben Cheri Oteri A Cheri által játszott mulatságos figurák gyakran távolról sem vonzóak, de mindig egyediek és megdöbbentôen hitelesek. Ez és az egyedülálló tetterô, amely Cherit jellemzi,

Részletesebben

CC báziskrém COLOUR & CARE

CC báziskrém COLOUR & CARE CC báziskrém COLOUR & CARE Mi a CC BÁZISKRÉM COLOUR & CARE? Ez egy olyan termék, mely több funkciót is ellát: tökéletesen ápolja és kiegyenlíti a bőr tónusát, előkészíti a bőrt a sminkre, lecsökkenti a

Részletesebben

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Melyik szemüveg illik az arcformájához? Melyik szemüveg illik az arcformájához? Rémes látvány! Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret,

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok.

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. SMINK SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. Érzékeny vagyok, de erôsnek kell lennem. Akár dolgozom és a karrierem építem, akár a családom az életem legfontosabb része, nem lehetek meg a neszesszerem és a kedvenc

Részletesebben

Egyedi tökéletesség. Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó

Egyedi tökéletesség. Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó Egyedi tökéletesség Gyengéden ápoló és vitalizáló alapozó Nem álarc ez a saját bőröm A belső fényem az, ami átsugárzik. A temperamentumom az, ami látszik. A bőröm kiegyensúlyozottá válik a természet sosem

Részletesebben

103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE

103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE 103 SMINKTIPP, AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KÉNE Megpróbáltál megint füstös szemet készíteni, de csak egy maszat lett a vége? Nem passzol az alapozó színe, ezért egy újabb sminkterméked köt ki a kukában? Sminkelnéd

Részletesebben

Csipesz, szemöldökkefe, egy világos színű szemceruza és egy jól megvilágított tükör - ezek az alapfeltételek, ha a tökéletességre törekszel.

Csipesz, szemöldökkefe, egy világos színű szemceruza és egy jól megvilágított tükör - ezek az alapfeltételek, ha a tökéletességre törekszel. SZÉPSÉGTIPPEK: A SZEMÖLDÖK ÁPOLÁSA Szőrös, ível és gondozást igényel: szemöldök. Megannyi kellemetlen megjegyzés a szemöldököddel kapcsolatban - ne is mondd! Alapvető tudnivalók, és elengedheted a kozmetikusod

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

Összecsukható mini trambulin

Összecsukható mini trambulin CIKK SZÁM: 1254 Összecsukható mini trambulin JYFM38"-DIA96CM JYFM40"-DIA101.6CM JYFM48"-dia121.92CM JYFM48"-DIA121.92CM Kérjük olvassa el az alábbi használati utasítást, mert ez elengedhetetlen részét

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke.

HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke. ARCSZÍN SZÍNALAPOZÓ Anim Teint, PT0 Üvegflakon mûanyag spatulával 30 ml 1 szín: Fehér Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából Színes névtáblák Fimo Kids kiégethető gyurmából Készítsünk színes, ötletes névtáblákat gyermekünkkel szobájának ajtajára, ajándékkísérőnek. A táblákhoz a Fimo Kids, gyerekkézre tervezett, puha és vidám

Részletesebben

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató 60 SECOND TM FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év feletti gyermek

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések T3 EXPERIENCE FÉRFIAKNAK Kezelési idő: 5 perc Termékek: (1) Teafa termékcsalád esszenciális olajai; Levendulás Mentás és Citromos, Zsályás illatok (2) Frissítő

Részletesebben

Gondolatok a könyvről

Gondolatok a könyvről 1 Gondolatok a könyvről Miért is kezdünk el sminkelni? Ősi ösztön talán? Vagy csak a kíváncsiság hajt bennünket? A választ talán a Mikor kezdtünk el sminkelni? kérdésnél kell keresnünk. Az első szépségápolással

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

A Paint program használata

A Paint program használata A Paint program használata A Windows rendszerbe épített Paint program segítségével képeket rajzolhat, színezhet és szerkeszthet. A Paint használható digitális rajztáblaként. Egyszerű képek és kreatív projektek

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

www.pillafutar.hu Tartalom

www.pillafutar.hu Tartalom Használati útmutató Köszönjük, hogy az IBeauty nanotechnológiás porlasztó készüléket választotta. A hordozható, bőrszépítő nano- porlasztókészülék a bőr mélyreható ápolását teszi lehetővé a nanométer ionizációs

Részletesebben

ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521

ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521 ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521 Anyaglista: 2 Nyárfafurnérlap 200 x 200 x 6 mm (A) 2 Nyárfafurnérlap 195 x 55 x 8 mm (B) 3 Műanyag doboz kb. 50 x 50 x 40 mm Megjegyzés az oktatónak: Pontosan ügyeljünk

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Kozmetikus feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 51 7812 01 KOZMETIKUS A szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3.

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. Az előretöltött injekciós toll előkészítése az injekció

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató LIFT PLUS TM 60 SECOND FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Habszóró Tömítôpisztoly Kés Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu TIPPEK ÉS ÖTLETEK Tömítés Lyukak és repedések tömítése Hézagok

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS: Fokozottan figyeljen azokban az esetekben, ha ismert a sztóma, vagy a sztóma körüli bőrfelület keringési problémája.

FIGYELMEZTETÉS: Fokozottan figyeljen azokban az esetekben, ha ismert a sztóma, vagy a sztóma körüli bőrfelület keringési problémája. Combihesive Alakítható Konvex Bőrvédő Alaplap Használati utasítás CVT LOGO Egyszer használatos Kérjük, olvassa el a használati útmutatót. TÁROLÁSI FELTÉTELEK MISC 2047 Tárolási hőmérséklet. MISC 2063 Száraz

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

WALLART 3D FALPANEL FELRAKÁSI ÚTMUTATÓJA. Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat a termék használata előtt!

WALLART 3D FALPANEL FELRAKÁSI ÚTMUTATÓJA. Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat a termék használata előtt! WALLART 3D FALPANEL FELRAKÁSI ÚTMUTATÓJA Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat a termék használata előtt! 1. lépés: Szükséges anyagok és eszközök - nedves rongy és víz - tapétavágó kés -350-es

Részletesebben

OPTIKAI CSALÓDÁSOK. Vajon valóban eltolódik a vékony egyenes? A kávéházi fal. Úgy látjuk, mintha a vízszintesek elgörbülnének

OPTIKAI CSALÓDÁSOK. Vajon valóban eltolódik a vékony egyenes? A kávéházi fal. Úgy látjuk, mintha a vízszintesek elgörbülnének OPTIKAI CSALÓDÁSOK Mint azt tudjuk a látás mechanizmusában a szem által felvett információt az agy alakítja át. Azt hogy valójában mit is látunk, nagy szerepe van a tapasztalatoknak, az emlékeknek.az agy

Részletesebben

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal)

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Tini arckezelés (18 év alatt) Méregtelenítő pórustisztító arckezelés Bioptron fényterápiával Gépes ampullás kezelés pakolásokkal Oxigénes energetizáló

Részletesebben

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25.

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25. WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY 2018. február 25. 1 Feladatok 1./ Szőrtelenítés spatulás technikával Elkészítési idő: 30 perc A versenyzőnek lábszáron kell végrehajtani egy szőrtelenítő

Részletesebben

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát?

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Alapanyagok - egy teljes BDU (Battle Dress Uniform) öltözet (nadrág, zubbony) vagy overall - háló (4-5 cm négyzetrácsközökkel) - vászon (víztaszító) - hab - zsákvászon

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó Függőpolc készítése Nemrég olvasói levelet kaptunk, melyben láncokkal a mennyezetre függesztett polc ötletét vetették fel (Offtopic rovatunkban olvasható). Látványos, de meglehetősen ingatag megoldás.

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK!

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! FOREO LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, a LUNA play T-Sonic arctisztító készülék megvásárlásával megtette az igazi arctisztítás

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára!

Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára! KAMI-ITO - KAM101 Tapéta felrakási útmutató A Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára! Tapéta felrakási útmutató G SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE

Részletesebben

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Az autós mobiltartó A Nokia CR-123 mobiltartó & HH-22 rögzítőeszköz segítségével mindig egyszerűen elérheti telefonját.

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Fiatal lány vagy öregasszony?

Fiatal lány vagy öregasszony? Zöllner-illúzió. A hosszú, átlós vonalak valójában párhuzamosak, de a keresztvonalkák miatt váltakozó irányúnak látszanak. És bár egyiküket sem látjuk párhuzamosnak a szomszédjával, ha figyelmesen és tudatosan

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Ecsetkatalógus. ecsetek

Ecsetkatalógus. ecsetek Ecsetkatalógus kozmetikai és mukörmös ecsetek Kis-, és Nagykereskedés: 1133 Budapest, Vág utca 13. Nyitva: H-P: 10-18-ig Tel./Fax: 06-1/330-01-84 E-mail: boszecset@boszecset.hu www.ecsetshop.hu púderecsetek

Részletesebben

A Jungle Speed -et 2 15 (vagy még több!) játékos játszhatja, hétéves kortól.

A Jungle Speed -et 2 15 (vagy még több!) játékos játszhatja, hétéves kortól. A Jungle Speed -et 2 15 (vagy még több!) játékos játszhatja, hétéves kortól. A JÁTÉK CÉLJA A játékosok megpróbálnak minél gyorsabban megszabadulni a kártyáiktól. A JÁTÉK ELŐKÉSZÍTÉSE A totemet a kör közepére

Részletesebben

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Termékkód: GYVS6 Használati utasítás Üzembe helyezés elıtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! - 2 - Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...3 Mőszaki adatok...3

Részletesebben

Tapéta felrakási útmutató

Tapéta felrakási útmutató Tapéta felrakási útmutató Útmutató a sua1xx - sua4xx jelzésű termékekhez. SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE Felhelyezés előtt győződjön meg róla, hogy az átvett szállítmány minden darabja ugyanazzal a tételszámmal

Részletesebben

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Évszakok - - Tavasz Szervezetünkre a vitaminhiány, a fáradtság és az enyhe depresszió a jellemző. Az első napfény azonban veszélyes

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Magyar 57 Magyar 57 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne)

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás

Részletesebben

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a kubista mûvészet inspirációjából merítenek. Tárgyaik megmutatásakor tisztán geometriai

Részletesebben

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása (Forrás: Az Amerikai Alaszkai Malamut Klub bírói oktatóanyaga) Összeállította: W. Willhauck Fordította: Romoda Csilla Fajta eredete:

Részletesebben

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv GARÁZS Felhasználói kézikönyv AZ ÖSSZESZERELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT Felhasználói kézikönyv. Az összeszerelés megkezdése előtt kérjük értesítse a helyi önkormányzatot, hogy szükséges e építési engedély. Kérjük

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

PHŐNIX - sikló 900 WINKLER - Nr

PHŐNIX - sikló 900 WINKLER - Nr PHŐNIX - sikló 900 WINKLER - Nr. 100782 Anyaglista: 2 Balza-szárnyprofil 460 x 100 x 10 mm... Szárnyprofil (A), (B) 2 Fenyőléc 460 x 3 x 3 mm... Orrléc (C) 1 Fenyőléc 120 x 10 x 2 mm... Szárnytartó (D)

Részletesebben

AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD. Készítményei és használatuk

AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD. Készítményei és használatuk AZ ÁLCÁZÓ CSALÁD Készítményei és használatuk az álcázó család Részlet egy szakvéleményből A DERMACOLOR sminkcsaládot azért fejlesztették ki, hogy egy javító fedéssel korrigálni lehessen az örökölt vagy

Részletesebben

Robert Bosch GmbH. Letisztult mosdó

Robert Bosch GmbH. Letisztult mosdó Letisztult mosdó Tiszta sor Letisztult mosdó A fürdőszobában a purista formavilág a divat. Joggal, ahogy ez a mosdóasztal bizonyítja: ugyanis a kevesebb több! 1 Bevezetés Igazán pompás ötlet volt: A purista

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf Donald X. Vaccarino játéka 2-4 játékos részére, 8 éves kortól A játék elemei 8 különböző játéktábla rész (A továbbiakban negyed) A játékosok célja Minden játékos települések ügyes megépítésével saját birodalmát

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben