Oriflame Colour. Tökéletes alapozás Oriflame alapozókkal. Érezze jól magát a bőrében! A szépség záloga a tökéletes alapozás.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Oriflame Colour. Tökéletes alapozás Oriflame alapozókkal. Érezze jól magát a bőrében! A szépség záloga a tökéletes alapozás."

Átírás

1 Dekorkozmetikumok Arcra Oriflame Colour Oriflame Colour Extra hidratáló alapozó T-zóna kontroll speciális alapozó Szépségfokozó alapozó Szépségfokozó porpúder 2568 T-zóna kontroll kőpúder Szépségfokozó kőpúder 2583 Arcpír SUNglow bronzosító púder SUNkiss bronzosító zselé 3521 Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt! Tökéletes alapozás Oriflame alapozókkal Érezze jól magát a bőrében! A szépség záloga a tökéletes alapozás. Fokozza arcbőre szépségét és kendőzze el a hibáit! Először keresse meg a megfelelő színárnyalatot. Válassza ki a bőre tónusához közel álló árnyalatokat. Vigyen fel belőlük egy keveset az áll vonalára. Vizsgálja meg természetes fénynél. A tökéletes árnyalat teljesen egybeolvad a bőr színével. Ezután válassza ki azt a készítményt, amely a legjobban megfelel bőre szükségleteinek.

2 Dekorkozmetikumok Arcra Oriflame Colour Extra hidratáló alapozó A bőrt egész napon át hidratáló alapozó normál/száraz bőrtípusra. Előnyei: Egész nap folyamatos hidratálást biztosító mikro-kapszulák. 3-PhytoActive nyugtatja, hidratálja és védi a bőrt. 8-as fényvédőt tartalmaz. Töltősúly/csomagolás: 35 ml. Kék tubus, csavaros kupakkal. Porcelain 2319 Natural Ivory 2314 Natural Beige 2315 Sand 2316 Honey Amber 2317 Cinnamon 2318 T-zóna kontroll speciális alapozó Továbbfejlesztett, zsírmentes folyékony alapozó, kombinált bőrre. Előnyei: A bőr olajos csillogásától mentes, hosszantartó, természetes, matt hatás. 3-PhytoActive nyugtatja, hidratálja és védi a bőrt. 8-as fényvédelem. Töltősúly/csomagolás: 35 ml. Rózsaszín tubus, csavaros kupakkal. Porcelain 2329 Natural Ivory 2324 Natural Beige 2325 Sand 2326 Honey Amber 2327 Cinnamon 2328 Szépségfokozó alapozó Továbbfejlesztett, pehelykönnyű, folyékony alapozó. Előnyei: Elkendőzi a bőr hibáit, természetesnek ható, matt bőrfelszínt eredményez. 3-PhytoActive nyugtatja, hidratálja és védi a bőrt. 8-as fényvédelmet biztosít. Töltősúly/csomagolás: 35 ml. Bézsszínű tubus, csavaros kupakkal. Porcelain 2354 Natural Ivory 2355 Natural Beige 2356 Sand 2357 Honey Amber 2358 Cinnamon 2359 Translucent 2568 Szépségfokozó porpúder Ultrafinom porpúder, amely elhalványítja a bőr hibáit és mattá teszi annak felületét. Észrevehetetlen fedést biztosít. Selymesen sima bőrfelületet ad. Fényvisszaverő pigmentjeinek köszönhetően eltünteti a bőr apró hibáit. Töltősúly/csomagolás: 12 g. Lila műanyag. Az árnyalatok kiválasztásához tekintse meg a Színkalauzt!

3 Dekorkozmetikumok Arcra Oriflame Colour T-zóna kontroll kőpúder Finom, zsírmentes kőpúder, amely természetes hatást biztosít a normál/kombinált bőrnek. Egyenletes, természetes bőrtónust ad. Faggyútermelést szabályozó, aktív hatóanyagot tartalmaz, megakadályozva a bőr olajos csillogását. Zsírmentes formula. Töltősúly/csomagolás: 8 g. Lila műanyag. Light/Medium 2581 Medium/Dark 2582 Translucent 2583 Szépségfokozó kőpúder Fényűző kőpúder, amely észrevehetetlen fedést és természetes, matt hatást eredményez. Minden bőrtípusra ideális. Láthatatlan fedés, természetes, egyenletes bőr. Fényvisszaverő pigmentek a hibák elkendőzésére. Simább bőrfelszín. Töltősúly/csomagolás: 8 g. Lila műanyag. Arcpír Minden arcpír duó két, ragyogó árnyalatot tartalmaz. A színhatás fokozható a színek keverésével. A parányi színrészecskék természetes, ragyogó hatást biztosítanak. Antioxidáns hatású E-vitamin-tartalma védi a bőrt. Egyszerű alkalmazás, fokozható színhatás. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Lila műanyag. Love Blush 2570 Passion Blush 2571 Crush Blush 2572 SUNglow bronzosító púder Arcbarnító púder, amely tiszta, természetes, bronzos árnyalatot ad. Azonnal napcsókolta színt biztosít. Fokozatos fedést nyújt. Finom púder természetes, bronzos ragyogással. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Aranyszínű kompakt. Golden 3509 Terracotta 3510 Sparkling Bronze 3511 Az árnyalatok kiválasztásához tekintse meg a Színkalauzt!

4 Dekorkozmetikumok Arcra Oriflame Colour Bronzosító zselé Színezett zselé, amely egészséges, természetes ragyogást ad a bőrnek. Selymes állagának köszönhetően tökéletesen belesimul a bőr tónusába, ezért alkalmazása könnyű. Színezett zselé, a bőrnek természetes ragyogást ad. Könnyű felvinni és letisztítani. 6-os faktorú fényvédelmet biztosít. Töltősúly/csomagolás: 50 ml. Aranyszínű tubus, csavaros kupakkal Az árnyalatok kiválasztásához tekintse meg a Színkalauzt!

5 Dekorkozmetikumok Szempillaspirálok Oriflame Colour Oriflame Colour Vízálló szempilla-hosszabbító spirál Extra szempilladúsító spirál Szempilla-hosszabbító és -göndörítő spirál Szempillaspirál érzékeny szemre Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt! Találja meg a hosszú, göndör, dús szempillák titkát Vitaminokban és természetes hatóanyagokban gazdag összetevőkkel hidratálják, táplálják és védik a szempillákat. Ha csak egyszerű szemsminket szeretne, akkor válassza a szempillaspirált! Hosszabbá, dúsabbá vagy göndörebbé teheti szempilláit akár egy lépésben is, ha a megfelelő összetételű készítményt alkalmazza. Az Oriflame szempillaspiráljai, termékfejlesztőinknek köszönhetően, minden igényt kielégítenek.

6 Dekorkozmetikumok Szempillaspirálok Oriflame Colour Extra szempilladúsító spirál Speciális, 3 dimenziós komponensével a szálakat egyenként fedi be, ezzel dús, sűrű hatást kelt. 500%-kal fokozza a szempilla dússágát. 3 dimenziós formulája sűrűbbnek és tömöttebbnek ható szempillákat biztosít. Kondicionáló hatású összetevőjének köszönhetően a pillák egészségebbnek látszanak. Kefe: Exkluzív, szabadalmazott keféje minden szálat különválaszt. Alkalmazása: Húzza végig a spirált a szempilla tövétől egészen a végéig többször egymás után. A spirál szárát mozgassa cikkcakk irányban, így elkerülheti a festék összecsomósodását. Ne pumpálja a spirállal a tubust, mert levegő kerülhet bele, és a festék gyorsabban beszárad. Töltősúly/csomagolás: 8 ml. Lila műanyag. Black 3610 Brown 3611 Blue 3612 Black 3614 Brown 3615 Blue 3616 Szempilla-hosszabbító és -göndörítő spirál Különleges keféjének köszönhetően pillái elbűvölően hosszúak és göndörek lesznek ha ezt a spirált alkalmazza. 52*%-kal hosszabbítja és 35*%-kal göndörebbé teszi a szempillát. Multipolimer-tartalma rögzíti a pillák ívét, így azok hosszabbnak hatnak. *58 vásárló véleménye szerint. Kefe: A szempillákat göndöríti és minden pillaszálat különválaszt. A tökéletes forma záloga. Alkalmazása: Kezdje a spirálozást a kefe rövidebbik oldalával ettől sűrűbb, majd a folytassa hosszabbal, ettől hosszabb lesz a szempilla. Töltősúly/csomagolás: 8 ml. Sötétszürke műanyag. A megfelelő árnyalat kiválasztásához használja a Színkalauzt!

7 Dekorkozmetikumok Szempillaspirálok Oriflame Colour Black 3604 Brown 3605 Blue 3606 Vízálló szempilla-hosszabbító spirál Ettől a különleges spiráltól dúsabb és rugalmasabb lesz a szempilla. Továbbfejlesztett, vízálló összetevők Rugalmas réteget von a pillákra, megőrizve azok hajlékonyságát. Speciális keféje dúsítja a pillákat, és nem csomósítja össze rajtuk a festéket. Kefe: A spirál keféje minden egyes szempillát különálló festékréteggel von be, megakadályozva a festék csomósodását. Alkalmazása: A szempilla tövétől, végéig vigye fel a festéket, cikkcakk mozdulatokkal. Töltősúly/csomagolás: 8 ml. Kék műanyag. Szempillaspirál érzékeny szemre Az érzékeny szem pilláit is szálanként hangsúlyozza. Hangsúlyos szempillák az érzékeny szemnek is. E-vitamin-tartalma kondicionálja a szempillákat és megvédi a szabadgyököktől. Kefe:Továbbfejlesztett, mikroszálas keféje minden egyes szempillaszálat bevon, még a legvékonyabbat is. Alkalmazása: A szempillák tövétől egészen a végéig húzza a kefét úgy, hogy a tövénél mozgassa a spirált ide-oda. Így a festék egészen a szempilla tövétől bevonja a pillát, és az hoszszabbnak hat. Ügyeljen arra, hogy a szempillák végét is befedje a festék. Töltősúly/csomagolás: 8 ml. Szürke műanyag. Brown 3617 Black 3618 Blue 3620 Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt!

8 Dekorkozmetikumok Ajkakra Oriflame Colour Oriflame Colour Ajakrúzs élénk színben , Spa ajakrúzs Extra fényű, csillogó ajakrúzs , Matt Glam ajakrúzs Kristálycsillogású szájfény , PLUMP & GLOSS ajakrúzs Urban ajakrúzs Tartós szájkontúrceruza Extra hidratáló ajakbalzsam 4270 A kívánt árnyalat kiválasztásához használja a Színkalauzt. Az Oriflame termékskálájában a legkülönbözőbb rúzsok széles választéka is megtalálható A speciális, vitaminokban és természetes hidratálószerekben gazdag összetevők ápolják és védik az ajkat. Az Oriflame a legkülönfélébb összetételű és hatású rúzsok gazdag választékát kínálja vásárlóinak. Rúzsaink nem csupán selymes, matt, fényes, extrafényes vagy nedvesen csillogó hatást keltenek, de hidratálják és védik is az ajkat. A széles színválaszték garantálja, hogy mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban illik a bőre tónusához, és az általa kívánt hatás eléréséhez.

9 Dekorkozmetikumok Ajkakra Oriflame Colour Ajakrúzs élénk színben Selymes árnyalatok, rendkívül egyenletes fedés. 3 dimenziós pigmentek, 20 intenzív szín. Sheavaj a simább, puhább ajkakért. E-vitaminban gazdag, így fokozott védelmet nyújt, barackmagolaj-tartalma pedig hidratáló hatást biztosít az ajkaknak. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Lila műanyag. Baby Beige 4286 Caramel 4287 Golden Bronze 4288 All Spice 4289 Definitely Red 4290 Goldspun Coral 4291 Rich Copper 4292 Zest 4293 Clover Haze 4294 Rose Dew 4295 Nude Pink 4296 Luscious Pink 4297 Very Berry 4298 Cranberry 4299 Sumptuous 4300 Forget Me Not 4352 Pink Dusk 4353 Frosted Plum 4354 Mother Of Pearl 4355 Molten 4356 Pink Spice 4271 ColourSPA ajakrúzs Burnished Gold 4272 Szuperhidratáló hatás. Nugget 4273 Különlegesen bársonyos állag, selymes hatás. Krémes és könnyű érzetű. Hydra-complex összetevője azonnal háromszorosára növeli az ajak nedvességét. Hidratálást biztosít az ajaknak még akkor is, amikor a szín már lekopott az ajakról. 12-es fényvédelmet biztosít. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Kék műanyag. Dusk 4274 Tango Mambo 4275 Delicious Red 4276 Temptation 4277 Sunset 4278 Flirt 4279 Kiss Kiss 4280 Flamingo 4281 Delicate Rose 4282 Mulberry 4283 Crushed Ruby 4284 Pink Passion 4285 Extrafényű csillogó ajakrúzs Tükörfényes, csillámló rúzs minden alkalomra. Fényvisszaverő részecskék, még fénylőbb hatás. Az ajak hidratálására gazdagon tartalmaz E-vitamint és repceolajat. Speciális, svéd komponensek kombinációjával védi az ajkat. 12-es fényvédelmet nyújt. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Rózsaszín műanyag. Pink Strass 4216 Lilac Strass 4217 Fuchsia Strass 4218 Caramel Strass 4219 Mocha Glacé 4246 Raisin Frappé 4247 Pink Fantasy 4248 Strawberry Bite 4249 Frosted Champagne 4250 Saffron Shiver 4251 Matt Glam ajakrúzs 8, mély tónusú, enyhén matt árnyalat. 4 órán át megőrzi az ajak ragyogó színét. Pehelykönnyű, krémes állaga könnyen siklik az ajkon, merész színei csábítóak. E-vitamint, csipkebogyó-kivonatot és szőlőmag-olajat tartalmaz az ajak hidratálására. 8-as faktorú fényvédővel óvja az ajkat. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Fekete műanyag. Rita 4343 Liz 4344 Lauren 4345 Jean 4346 Greta 4347 Audrey 4348 Bette 4349 Marilyn 4350 A kívánt árnyalat kiválasztásához használja a Színkalauzt.

10 Dekorkozmetikumok Ajkakra Oriflame Colour Kristálycsillogású szájfény Áttetsző, csillogó, nedvesnek ható ajkak. Extrafényes. Nyugtató és kondicionáló hatása van. 12-es fényvédelmet nyújt. Töltősúly/csomagolás: 8 ml. Áttetsző tubus bordó cimkével. Topaz Tease 4221 Moonstone Magic 4222 Diamond Dare 4223 Pure Heaven 4243 Gold Reflection 4244 Plump & Gloss ajakrúzs Vibráló színek Extrafényű ragyogás. Teltebb ajkak, intenzív színek, vibráló fényesség. Teltebbnek látszik tőle az ajak. Lakkszerűen fényes felületet biztosít. 15-ös faktorú fényvédelmet nyújt. Speciális applikátorának köszönhetően könnyű felvinni. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Átlátszó, szögletes műanyag, bordó kupakkal. Hot & Spicy 4254 Bombshell 4255 Sassy 4256 Bewitched 4257 Razzle Dazzle 4258 Spring Fling 4259 Pout 4260 Breathless 4261 URBAN ajakrúzs Szaténos, matt szín. Tökéletes fedés, pehelykönnyű formula, matt hatás. Szőlőmagolajjal és jojobaolajjal gazdagítva az ajak hidratálására. E-vitamin-tartalma védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen. Töltősúly/csomagolás: 1,6 g. Bordó műanyag. Topaz 4262 Soft Almond 4263 Sequin 4264 Crushed Berries 4265 Precious Spice 4266 Grape Sorbet 4267 Cherry Blossom 4268 Cotton Candy 4269 Tartós szájkontúrceruza Hidratáló hatású precíziós ceruza, amely 4 órán át tartós kontúrt biztosít. Bisabolol- és pantenol (B5-vitamin) -tartalma hidratálja, kondicionálja és óvja az ajkat. Tökéletesen kontúrozott ajkak. Vissszacsavarható és hegyezést nem igényel. Töltősúly/csomagolás: 0,3 g. Bordó, műanyag kupakkal. Nude 4237 Ginger 4238 Fudge 4239 Berry 4240 Walnut 4241 A kívánt árnyalat kiválasztásához használja a Színkalauzt.

11 Dekorkozmetikumok Ajkakra Oriflame Colour Extra hidratáló ajakbalzsam Egésznapos hidratáló hatás. Különleges, bársonyos textúra, szaténos hatással. Pillekönnyű, krémes állag. Hydra-complex alkotórésze 3-szoros* hidratálást nyújt. (*a megszokott rúzsokhoz képest) Akkor is hidratálja az ajkat, amikor már annak a színe megkopott. 8-as faktorú fényvédelmet nyújt az ajkaknak. Töltősúly/csomagolás: 4 g. Fehér műanyag. LipSPA Lip Balm 4270 A kívánt árnyalat kiválasztásához használja a Színkalauzt.

12 Colour Cosmetics Ajkakra Oriflame Beauty Ízesített ajakfény Extrafényű ajakrúzs Szájkontúrceruza Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt! Az Oriflame a ragyogó ajkak varázslatos világát tárja Ön elé Az Oriflame rúzsokkal a ragyogó ajkak természetesek!

13 Colour Cosmetics Ajkakra Oriflame Beauty Ízesített ajakfény Íízesített, folyékony szájfény ultrafényes, enyhén áttetsző árnyalatokban. Komponenseinek köszönhetően ultrafényes. 5, zamatos, áttetsző árnyalat, ragyogó szín- és finom ízhatás. Különleges kiképzésű teteje könnyű alkalmazhatóságot biztosít. Töltősúly/csomagolás: 10 ml. Áttetsző, világos tubus. Red Currant Peach Melba Black Currant Sugar Glaze Toffee Extrafényű ajakrúzs Enyhén áttetsző, az ajaknak 3 dimenziós, különleges ragyogást biztosít.. Csillogó Metashine részecskéinek köszönhetően az ajkat ultrafényessé teszi. 95% egyetért*. Az ajak hidratáltabbnak érezhető 85% egyetért*. Csipkebogyómag-olaj és E-vitamin-tartalma hidratáló hatást fejt ki. Extrakrémes állagának köszönhetően könnyen kenhető. 12-es fényvédelmet nyújt. Töltősúly/csomagolás: 1.6 g. Ezüstmetál színű műanyag. Sunset Rose Pink Punch Rose Bite Clover Haze Sexy Plum Trendy Berry Frosted Champagne Sweet Nude Cocoa Burst Brown Attitude Peach Nectar Sangria Red Szájkontúrceruza Krémes állagú, tartós kontúrceruza, amely tökéletes az ajak vonalának hangsúlyozására. Továbbfejlesztett, bőrlágyítószerekben gazdag textúrájának köszönhetően könnyen rajzolható precíz kontúr. A rúzsok és a szájfények 2-szer hosszabb ideig fennmaradnak* Könnyen siklik az ajkon 92%* hatékonyság* Nem folyik meg és nem kenődik el 89% hatékonyság* Töltősúly/csomagolás: 1 g. Ceruza *90 hölgyvásárló véleménye szerint Nude Touch Pink Punch Berry Kiss Red Love Soft Brown Invisible Touch Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt!

14 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Beauty Francia manikűr / Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt! A tökéletes, egészséges, ragyogó körmök titka... Az emberről sokat elárul a körme. Az Oriflame kiváló minőségű körömápolókkal és -lakkokkal áll vásárlói rendelkezésére, hogy megőrizhessék körmük tökéletességét és ragyogó szépségét. A manikűrtől a körömlakkig, a kondicionálástól a körömnövekedés serkentéséig, az Oriflame Beautysorozatban mindent megtalál, amire az egészséges körmökhöz és a jól ápolt kezekhez szükség van.

15 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Beauty Morning Dew 6363 Rose Shimmer 6364 Gold Dust 6365 Soft Peach Soft Ivory Francia manikűr Soft Pink A lakkban magas koncentrációban vannak jelen az úgynevezett mikro-pigmentek. Ennek köszönhetően a lakkozott köröm simább, egyenletesebb, hosszabban megőrzi színét és ragyogását. 99% extra fényes lakkfelületet.* 98% könnyen felvihető textúra, egyenletes felszín.* Legalább 7 napig tartó, fényesen csillogó felület!* *93, a tesztelésben résztvevő hölgy véleménye %-ban kifejezve. Töltősúly/Csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg fehér kupakkal. Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt!

16 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Colour Oriflame Colour Tartós körömlakk Francia manikűr Körömlakk-korrigáló toll 6565 Körömágybőr-eltávolító zselé 6569 Francia manikűr körömfehérítő duó 6571 Tartós extrafényes védőlakk 6572 Gyors körömjavító alapozó 6579 Körömvég-fehérítő ceruza 6573 Erősítő gyenge körömre 6574 Körömlakk-eltávolító balzsam 6575 Körömnövekedés-serkentő 6576 VITAMINOS köröm- és körömágyápoló krém 6577 Köröm- és körömágy-erősítő 6578 Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt! Körömlakkok divatos színekben, valamint különleges kéz- és körömápolók a ragyogó, körmökhöz Az Oriflame Colour-család a teljeskörű körömápoláshoz kiváló minőségű termékekkel áll vásárlói rendelkezésére. A kéz és a körmök legalább annyira szem előtt vannak, mint az arc. Mivel mindenféle környezeti ártalomnak ki vannak téve, ezért hamar megjelenhetnek rajta a ráncok, repedezések, könnyen válhatnak irritálttá. Az Oriflame körömápolószerei, és körömlakkjai tökéletes megoldást nyújtanak a kéz ápolására.

17 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Colour Black Cherries 6580 Damson 6581 Tartós körömlakk Passion Red napig tartó fényes, hibátlan lakkfelület, Very Berry 6583 amely nem pattog le. ATartós extrafényes védőlakkal körmei 7 napig megőrzik hibátlan szépségüket. Tengeri alga-tartalmának köszönhetően erősíti a körmöt. Továbbfejlesztett lapos, ovális kiképzésű ecsetjével tökéletesen vihető fel. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg, bordó kupakkal. Francia manikűr Franciás elegancia, erős körmök. 5 napon át tartja a színét 34%-kal fokozza a köröm erősségét. 1 perc alatt megszárad! Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg, fehér kupakkal. Clover Haze 6584 Natural Shimmer 6585 Gold Rush 6586 Diva 6587 Fairytale 6588 Candy Sparkle 6589 Sunset Rose 6590 Lilac Dream 6591 Orchid 6592 Pink Punch 6593 Blaze 6594 Frost Pearl 6641 Soft Rose 6642 Blueberry 6643 Ivory 6644 Melon 6645 Illusion 6646 Rose Pearl 6647 Honey 6648 Passion Fruit 6649 Mango 6650 Körömlakk-KORRIGÁLÓ TOLL 6565 Körömlakk-korrigáló toll A tökéleteseen precíz lakkozáshoz. Könnyen eltávítható vele a körömágyba befolyt felesleges lakk. Acetonmentes. Töltősúly/csomagolás: 4 ml. Fehér műanyag. Körömágybőr-ELTÁVOLÍTÓ ZSELÉ 6569 Körömágybőr-eltávolító zselé Puhítja, hidratálja a simává varázsolja a bőrt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy a körömágy szebb és puhább legyen. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg, fehér kupakkal. Az árnyalatok kiválasztásához használja a Színkalauzt

18 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Colour FRANCIA MANIKűR körömfehérítő duó 6571 Francia manikűr körömfehérítő duó A tökéletes francia manikűrhöz. Két választható árnyalat. Könnyen alkalmazható ecset. Töltősúly/csomagolás: 2,5 m x 2. Mindkét végén üveg fiola. Tartós extrafényes VÉDőLAKK 6572 Tartós extrafényes védőlakk Fényesebbé és tartósabbá teszi a körömlakkot. 1 perc alatt száradó, extrafényes, védő lakkréteget képez. Megháromszorozza a lakkok tartósságát. UVA és UVB védelmet nyújt a városi ártalmak ellen. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg, fehér kupakkal. KÖRÖMVÉG-FEHÉRÍTő ceruza 6573 Körömvég-fehérítő ceruza Egészségesnek ható köröm. Kifehéríti a körömvég belső oldalát. Alkalmazása egyszerű. Francia manikűr hatás. Töltősúly/csomagolás: 1 g. Fehér ceruza. Gyors körömjavító alapozó Alapozóréteg a köröm egyenetlenségeinek ellensúlyozására. Simább körömfelszínt biztosít. A körömlakk 20%-kal tartósabb lesz. Gyorsan szárad. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes műanyag flakon, fehér kupakkal. Gyors körömjavító alapozó 6579

19 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Colour ERőSÍTő gyenge körömre 6574 Erősítő gyenge körömre Erősíti a körmöt és megakadályozza a további letöredezését. Hatékony körömerősítő kezelésre szolgál. Megóvja a körmöt a letöredezéstől. Már öt nap alatt látványos hatás! Még szebbé teszi a körömlakkot. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes üveg, fehér kupakkal. KÖRÖMLAKK-ELTÁVOLÍTÓ balzsam 6575 Körömlakk-eltávolító balzsam Kíméli a körmöt és finoman eltávolítja a körömlakkot. Kálciumot tartalmaz a köröm erősítésére. Selyemprotein tartalma hidratál és nyugtat. Acetonmentes. Töltősúly/csomagolás: 75 ml. Szögletes műanyag flakon, fehér kupakkal. KÖRÖMNÖVEKEDÉS-serkentő 6576 Körömnövekedés-serkentő Fokozza a köröm növekedését. Jelentősen gyorsítja a köröm növekedését. Már 7 nap után fokozott növekedés. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes műanyag flakon, fehér kupakkal. VITAMINOS köröm- és körömágyápoló krém 6577 Vitaminos köröm- és körömágyápoló krém Javítja a köröm és körömágybőr állapotát. C -vitaminnal és proteinekkel erősíti a körmöt. Éjszakai körömápoló krémként is alkalmazható. Hidratál. Töltősúly/csomagolás: 10 ml.tubus bordó kupakkal.

20 Dekorkozmetikumok Körömre Oriflame Colour Köröm- és körömágy erősítő A köröm rugalmasságának megkétszerezésére. 5 napon belül sokkal rugalmasabb körmök. Megakadályozza a köröm lemezes kettéválását és letöredezését. Vitaminokat és mandulaolajat tartalmaz a köröm hidratálására. Töltősúly/csomagolás: 7 ml. Szögletes műanyag flakon, fehér kupakkal. Köröm- és körömágy-erősítő 6578

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok.

SMINK. SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. SMINK SZÉPSÉGRE teremtett nô vagyok. Érzékeny vagyok, de erôsnek kell lennem. Akár dolgozom és a karrierem építem, akár a családom az életem legfontosabb része, nem lehetek meg a neszesszerem és a kedvenc

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

fm group 2012 04 Húsvéti akciós szórólap

fm group 2012 04 Húsvéti akciós szórólap fm group FM GROUP Hungary, 2012 2012 04 Húsvéti akciós szórólap Az FM Group Hungary kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden munkatársának és vásárlójának! Az akciós szórólap 2012. március 20-tól április

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

ORIFLAME SZÍNKALAUZ DEKORKOZMETIKUMOK

ORIFLAME SZÍNKALAUZ DEKORKOZMETIKUMOK ORIFLAME SZÍNKALAUZ DEKORKOZMETIKUMOK TARTALOM 4 9 AJKAK 10 13 ARC 14 18 SZEMEK 19 KÖRMÖK Smink termékcsaládjaink A a kifinomult elegancia, a luxus és a nőiesség megtestesítője olasz stílusban. Magabiztos,

Részletesebben

Ú j d o n s á g o k kínálata!

Ú j d o n s á g o k kínálata! Ú j d o n s á g o k kínálata! Fedezd fel a többi újdonságot is az fm group parfüm 18 katalógusban! FM 358 FM 334 luxus kollekció NŐKNEK FM 357 6 890 FT FM 333 luxus kollekció férfiaknak FM 359 6 490 FT

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

CC báziskrém COLOUR & CARE

CC báziskrém COLOUR & CARE CC báziskrém COLOUR & CARE Mi a CC BÁZISKRÉM COLOUR & CARE? Ez egy olyan termék, mely több funkciót is ellát: tökéletesen ápolja és kiegyenlíti a bőr tónusát, előkészíti a bőrt a sminkre, lecsökkenti a

Részletesebben

Magyarország Árlista

Magyarország Árlista Magyarország Árlista Folyékony táplálék-kiegészítők Termék kód Termék neve Ár* PV BV F130004-16-01 SpectraMaxx, 750ml 14 850 50 45,25 F127769-16-01 Eternity, 500ml 12 182 40,61 36 F127769-16-02 Eternity,

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

2015 Summer/Nyár. 2015 Nyár. aden Nyár 2015 1

2015 Summer/Nyár. 2015 Nyár. aden Nyár 2015 1 2015 Summer/Nyár 2015 Nyár aden Nyár 2015 1 Kristály Strasszkő 18 Jet Black, ss4 980,- Csavaros szemceruza Praktikus, kiváló minőségű, professzionális termék 6 különböző árnyalatban. Egyszer muszáj kipróbálnia,

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok.

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. .. A bambusz szepsege kivul.. A bambusz hatekonysaga belul * *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. Az első utántölthető sminkmárka, 100% természetes eredetű és vegán öszetevőkkel, Ecocert

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR. aden Fall / Winter 1

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR. aden Fall / Winter 1 2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR aden Fall / Winter 1 980,- CSAVAROS SZEMCERUZA Praktikus, kiváló minőségű, professzionális termék 6 különböző árnyalatban. Egyszer muszáj kipróbálnia, miért is várna még? Most

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

2. számú termékkatalógus 2010

2. számú termékkatalógus 2010 2. számú termékkatalógus 2010 A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t. A katalógusban szereplő termékekre vonatkozó árak a készlet erejéig, vagy az új katalógus megjelenéséig érvényesek. Az

Részletesebben

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON jokeszmaria@gmail.com Feladó: Oriflame Magyarország Küldve: 2016. december 7. 19:41 Címzett: jokeszmaria@gmail.com Tárgy: Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

MINI KATALÓGUS 4999,- 111178 4599 999,- 2299,- Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes.

MINI KATALÓGUS 4999,- 111178 4599 999,- 2299,- Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes. MINI KATALÓGUS Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes. 16 Green szilikon sütőtál 1 liter 111178 4599 999,- 2299,- 4999,- Green konyhai eszközök 111179

Részletesebben

HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke.

HATÁS Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen kelléke. ARCSZÍN SZÍNALAPOZÓ Anim Teint, PT0 Üvegflakon mûanyag spatulával 30 ml 1 szín: Fehér Elôkészíti az alapozásra a bôrt. Az arcszín egyenletesen ragyogóvá válik, a hatás fiatalos. A tökéletes smink elengedhetetlen

Részletesebben

CC krém Colour & Care

CC krém Colour & Care CC krém Colour & Care Mi az a CC Colour & Care krém? Egy többfunkciós termék, amely egyszerre használható arckrémként, alapozóként és naptejként. Milyen hatást nyújt a CC Colour & Care krém? Táplál, hidratál,

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR

2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR 2015 Summer/Nyár 2015 NYÁR CSAVAROS SZEMCERUZA Praktikus, kiváló minőségű, professzionális termék 6 különböző árnyalatban. Egyszer muszáj kipróbálnia, miért is várna még? Most megrendelheti ezt a magas

Részletesebben

katalog produktów nr 3 2011

katalog produktów nr 3 2011 katalog produktów nr 3 2011 3. számú termékkatalógus 2011 Építsen velünk iskolát Mozambikban! a l a p í t v á n y www.golden-tulip.com A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak, 25%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

S Z É P S É G Á P O L Á S

S Z É P S É G Á P O L Á S SZÉPSÉGÁPOLÁS Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

termékkatalógus 8 2013 / 2014

termékkatalógus 8 2013 / 2014 termékkatalógus 8 2013 / 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 8 2013. novemberétől érvényes. A katalógusban szereplő ár- és termékajánlat

Részletesebben

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 fm group Az FM GROUP 9. akciós katalógusa 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 Farsangi csábítás a Spa Senses kollekcióval 16 3 Hajkiegészítők

Részletesebben

Ihletet adunk! Segíts, hogy tudjunk másokon segíteni!

Ihletet adunk! Segíts, hogy tudjunk másokon segíteni! Termékkatalógus 5 2012 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP termékeinek értékesítése illetve reklámja tekintetében az egyedüli hivatalos információforrásnak

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

Mindent a látványos hatásért!

Mindent a látványos hatásért! FM GROUP termékkatalógus No. 9. 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 9 2014. júniusától érvényes. A katalógusban szereplő ár-

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

2018 decemberi szortiment AJKAK...3 SZEMEK...7 ARC...10 ECSETEK...13 TARTALOMJEGYZÉK...18

2018 decemberi szortiment AJKAK...3 SZEMEK...7 ARC...10 ECSETEK...13 TARTALOMJEGYZÉK...18 2018. december J................3 SZM...............7 RC.................10 CST.............13 TRTLOMJGYZÉ......18 2 J TRMÉ z abszolút holografikus ragyogás lenyűgöző hatással. Holografikus pigmentek a

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 p roduct of the Igazi luxus hö lgyeknek ajándék manikű rkészlettel és ajándék nesz esszerrel! Akciós ár: 18 250 Ft XM12 Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 Gold Regenesis Fiatalító szemránckrém 20 ml FM GR03

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem Barnulás és sejtszintű fényvédelem Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE 2015 ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok fm group Az FM GROUP 11. akciós katalógusa 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok Próbáld ki az új luxus parfümjeinket! Megtalálod őket az FM GROUP új parfümkatalógusában! Férfi parfüm 50 ml

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself!

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself! LOOkX KOKTÉL TRENDKOLLEKCIÓ 2014 TAVASZ/NYÁR Shake it baby! A legfinomabb nyári koktélok inspirálták az új LOOkX trendkollekciót, mely limitált szériában készült. A pasztell gyümölcsszínek felidézik a

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

KATALÓGUS. 2015 www.makeupstudio.hu

KATALÓGUS. 2015 www.makeupstudio.hu KATALÓGUS 2015 www.makeupstudio.hu 2 A Make-up Studio márkát az 1980-as években, Amszterdamban alapította a világ egyik első sminkmestere. Amszterdam a művészet, a tolerancia és a sokszínűség otthona.

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

-50% MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE FORDÍTSD MEG AZ ÚJSÁGOT, HOGY MEGTUDD MI LETT A 2019-ES ÉV SLÁGERSZÍNE! FOLYTATÓDIK 1+1 AKCIÓNK!

-50% MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE FORDÍTSD MEG AZ ÚJSÁGOT, HOGY MEGTUDD MI LETT A 2019-ES ÉV SLÁGERSZÍNE! FOLYTATÓDIK 1+1 AKCIÓNK! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE NA656100 NABA X One Lac Gel Alap készlet Eredeti ár: 9.990 Ft Akciós ár: 4.995 Ft FORDÍTSD MEG AZ ÚJSÁGOT, HOGY MEGTUDD MI LETT A 2019-ES ÉV SLÁGERSZÍNE! FOLYTATÓDIK AKCIÓNK!

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Sminkelj és nyerj! Játék hivatalos Szabályzata

Sminkelj és nyerj! Játék hivatalos Szabályzata Sminkelj és nyerj! Játék hivatalos Szabályzata 1. Az AVON Cosmetics Hungary Kft., mint az alábbi Játék (a továbbiakban: Játék) Szervezője (székhely: 2100 Gödöllő, Haraszti út 3., cégjegyzékszám:13-09-

Részletesebben

Alapozókat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Alapozókat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 43/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) újabb terméktesztjéről, amelynek

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

a szeretet és az együttlét ünnepe!

a szeretet és az együttlét ünnepe! 2017/17-es katalógus Érvényes:2017. november 28-tól december 18-ig. 2017/17-es katalógus, Érvényes:2017. november 28-tól december 18-ig. KARÁCSONY... a szeretet és az együttlét ünnepe! Bemutatjuk az Oriflame

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem A kozmetikus szakemberek személyre szólóan ajánlják önnek a különleges hatású GUINOT termékeket, amelyek kizárólag a legkiválóbb kozmetikai szalonokban és SPA-kban kaphatók. Az Ön kozmetikusa A GUINOT

Részletesebben

es Katalógus. anioriteam.hu

es Katalógus. anioriteam.hu 2018. 2-es Katalógus Minden, amire szüksége van, a szeretet! A Valentin-nap több, mint csak egy nap. Ez az a nap, amikor kifejezhetjük szerelmünket és odaadásunkat kedvesünknek. A 2-es katalógus telis-tele

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

katalog produktów nr

katalog produktów nr katalog produktów nr 3 2011 3. számú termékkatalógus 2011 Építsen velünk iskolát Mozambikban! a l a p í t v á n y www.golden-tulip.com A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak, 25%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrfeszesít ő szemránckrém 2128 Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Az egyetlen olyan, a bőr öregedését

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel.

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel. Piperecikkek fürdéshez, tusoláshoz NATURE fürdéshez, tusoláshoz Energizáló tusolózselé lime-mal és gyömbérrel 4204 Energizáló szappan lime-mal és gyömbérrel 4205 Hidratáló folyékony szappan aloe verával

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

11999,- 5999,- 7499,-

11999,- 5999,- 7499,- Uptown Chic pénztárca Mérete: 18,5 x 3 x 9,5 cm. 31392 4 Uptown Chic kistáska Mérete: 28,5 x 6 x 20,5 cm. 31413 4 Uptown Chic utazótáska 31386 24 11 Elfordítható kapoccsal zárható Lecsatolható pánt 3 3

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

Magyarország Árlista 06/2015

Magyarország Árlista 06/2015 Magyarország Árlista 06/2015 Folyékony táplálék-kiegészítők F131724-00-01 FuCoyDon Intensified, 750 ml 23200 70 70 F130004-00-01 SpectraMaxx, 750 ml 28900 87 84 F127770-00-01 Eternity, 750 ml 24100 73

Részletesebben

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! ÚJ! ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS Különleges akcióinkért lapozd át a magazint és keresd az Alveola

Részletesebben

www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS

www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS Nail Vital / Repair a hatásos körömerősítő Nail Vital / Repair Light körömerősítő műköröm után Nail Vital / Repair Matt a láthatatlan körömerősítő

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com Spicy Black Chocolate 200x-os kozmetikum, tingle kivonattal, mely használat után bőrpírt okoz, így érzékeny bőrűeknek nem ajánlott. Antioxidánsban gazdag, étcsokoládé tartalma stabilizálja a bőr kollagén

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben