PORSCHE. Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PORSCHE. Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje"

Átírás

1 PORSCHE Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje A klasszikus Bulli-dizájn még élesebb, pontosabb és igényesebb Kisebb üzemanyag-fogyasztás új motorok és Start-stop funkció szériában Nagyobb biztonság a legkorszerűbb vezetéstámogató asszisztens rendszerek Nagyobb kényelem adaptív futómű, elektromosan állítható ülések és elektromos mozgatású hátsóajtó Több információ új rádió-navigációs rendszerek beépített online szolgáltatásokkal Hannover/Amszterdam/Budapest, április 17. Április 15-én a Volkswagen Haszonjárművek márka bemutatta a Hannoverben készülő, sikeres Transporter modellsorozat hatodik generációját. Jelentős műszaki újításai nagyobb biztonságot és kényelmet, illetve jobb menetdinamikát nyújtanak, kisebb üzemanyag-fogyasztás mellett. Ez egy rendkívül sikeres modell új kiadása: ugyanis a Volkswagen Haszonjárművek T-sorozata Németországban évtizedek óta piacvezető. Elődjéből közel 12 év alatt mintegy kétmillió példányt értékesítettek világszerte. A teljes modellsorozat 65 éve alatt pedig körülbelül 12 millió jármű talált gazdára, ami 65 évnyi ügyfelekkel szerzett tapasztalatot és 65 évnyi korszerű szállítási megoldást jelent. A maga idejében mindegyik generáció élen járt műszaki megoldásokban, és pontosan megfelelt a kor piaci igényeinek. Éppúgy 18 colosak, de teljesen más megjelenést nyújtanak a csillogó Disc könnyűfém keréktárcsák. Ezek a a nagy elődöt idézik, ugyanis erősen emlékeztetnek a T1 acél keréktárcsáira.

2 Az oldalsó holttérfigyelő (Side Assist), a sebességtartó automatika (tempomat) és az adaptív távolságtartó automatika (Adaptive Cruise Control ACC) csak néhány példa a T6 Generation SIX szériafelszerelései közül. Dizájn: A Bulli egy igazi klasszikus a dizájn terén. Ezért csak óvatosan korszerűsítették, még élesebb, pontosabb és igényesebb, mint eddig volt. Vonalai, domborulatai és élei megszakítás nélkül futnak végig a jármű elejétől a hátuljáig. Így az egész karosszéria úgy néz ki, mintha egy darabból állna, mintha egy tömbből faragták volna ki, ezért elődeihez hasonlóan az új T-generáció is azonnal felismerhető. A T-sorozat összes modelljének az alapja: a haszonjármű, amelynek nap mint nap a legkeményebb teszteket kell kiállnia, és amelyet profiknak fejlesztettek ki. Robusztus és megbízható. A modellsorozat csúcsán pedig a Multivan áll. A családok és a szabadidősportok rajongói különösen nagyra értékelik legendás variálhatóságát. A kettő közötti összekötő kapocs a Caravelle. Ezt az üzleti és magánfelhasználásra egyaránt alkalmas, nagyterű buszlimuzint most szintén továbbfejlesztették, és most először már Highline kivitelben is elérhető. A formatervezők és a mérnökök belül is igen tág határok között dolgoztak, és a jármű mindkét változatának kiváló minőségű belsőteret alkottak: kifejezetten praktikusat a Transporter változatok számára és rendkívül kifinomultat, illetve személyre szabhatót a Multivan számára, kielégítve a különböző ügyfélkörök igényeit. A tárolóhelyek és rekeszek kialakítása is a modellváltozattól függ. Itt mindennek megvan a megfelelő helye, legyen szó colostokról, kávésbögréről, mobiltelefonról vagy táblagépről. A funkció határozza meg a formát. A legjobb Bauhaus-hagyományt követve. Motorok: az Euro 6-os piacok számára egy teljesen új TDI motorgeneráció mutatkozott be a T- sorozatban, amelynek belső gyári elnevezése EA288 Nutz. Ezeket a motorokat kifejezetten a haszonjárművek kemény követelményeinek megfelelően fejlesztették ki. Így a tartósság és a robusztusság jelentették a legfőbb tervezési szempontokat. A keresztben beépített és nyolcfokos szögben előredöntött TDI motor (1968 cm 3 ) 62 kw / 84 LE, 75 kw / 102 LE, 110 kw / 150 LE és 150 kw / 204 LE teljesítménnyel szerepel a kínálatban. Az új Multivan Highline és az új Transporter

3 Kizárólag a piaci bevezetés ideje alatt rendelhető a Multivan Generation SIX különleges kiadás, amely leginkább négy változatban kínált kétszínű fényezésével tűnik ki. A benzinmotorok tekintetében szintén egy 2,0 literes, négyhengeres erőforrás áll rendelkezésre, 110 kw / 150 LE vagy 150 kw / 204 LE teljesítménnyel. A modellsorozat minden tagja esetében az új motorok körülbelül egy liter üzemanyagot takarítanak meg száz kilométerenként az előző generációhoz képest. Minden Euro 5-ös és Euro 6-os motorhoz szériafelszerelés a Start-stop funkció. Így összesen átlagosan 15 százalékkal is csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás. Kényelem: Az újdonságnak számító adaptív futóműszabályzás Dynamic Cruise Control (DCC) amely a személyszállító és dobozos modellekhez elérhető.. Ennek révén a jármű viselkedése háromféle üzemmódhoz igazítható: Komfort, Normál és Sport. Minden egyes esetben az elektromosan állítható lengéscsillapítók a kiválasztott menetstílushoz igazodnak egy előre meghatározott program szerint. Ezáltal a DCC még tovább javítja a már eleve példás menettulajdonságokat. Az üléselrendezés variálhatósága igazi játszótérré avatja a hátsó teret. A normál csomagtartótól az óriási raktérig minden lehetséges. Mostantól pedig kifejezetten könnyű a hátsóajtó felnyitása, illetve lecsukása. A tisztán kézi működtetés mellett már az alapváltozattól extraként elérhető az ajtó lecsukását segítő automatikus rendszer is. Ennek köszönhetően sokkal kisebb erőkifejtéssel lecsukható az ajtó, zárja pedig lényegesen csendesebben fog záródni. Még kényelmesebb az új, teljesen elektromos mozgatású változat. Ez esetben a hátsóajtó a fogantyújával automatikusan felnyitható, zárni pedig egy hurok meghúzásával vagy gombnyomással lehet. Ezenkívül a vezetőoldali ajtón vagy a kulcsba épített távirányítón elhelyezett gomb megnyomásával is kinyitható. Kívülről olyan extrákról ismerhető fel a Highline kivitel, mint a széria 17 colos, ezüstszínű Cascavel könnyűfém keréktárcsák és a LED-es hátsó lámpák.

4 A műszerfal letisztult és geometrikus, a négyszintű vízszintes tagolás kihangsúlyozza a műszerfal szélességét. Biztonság: a Transporter, Multivan és Caravelle modellekhez opcionális, a Multivan Business modellekben pedig széria a Front Assist, amely a jármű előtti területet figyelő rendszer radarja segítségével felismeri az elöl haladó járműhöz képest veszélyesen kis követési távolságot, és segít lerövidíteni a fékutat. A rendszer veszélyes helyzetekben hang- és fényjelzéssel, valamint a fékpedál enyhe rezegtetésével figyelmezteti a járművezetőt. Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) esetében egy érzékelő méri a követési távolságot és a sebességkülönbséget az elöl haladó járműhöz képest. A DSG váltóval együttműködve az ACC le tudja lassítani a járművet, például dugóban araszoláskor, akár álló helyzetig. A helyzettől függően az ACC egy meghatározott időtartam után automatikusan újból indul. A Front Assist és az ACC beépített eleme a városi vészfékfunkció (City Break), amely 30 kilométer/óra alatti sebességnél nyújt segítséget a vezetőnek, jelentősen fokozva a biztonságot, elsősorban sűrű városi forgalomban. Ha a járművezető nem vesz észre egy akadályt, a rendszer automatikusan fékezni kezd, és így gondoskodik az ütközési sebesség csökkentéséről. Az ilyen helyzetekben előforduló sorozatos ütközés veszélyének minimalizálására a Transporterben immár szériafelszerelés az ütközés után is automatikusan fékező rendszer (Multi Collision fék). Egy további opció a Light Assist, amely kameravezérléssel automatikusan kapcsolja fel, illetve le a távfényt. A multifunkciós kijelzővel ellátott járművekben szériafelszerelés a Fáradtságérzékelő, amely felismeri a normálistól eltérő vezetési viselkedést, és figyelmezteti a járművezetőt, hogy tartson pihenőt. Menet közben az opcionálisan kapható elektronikus beszédhang-erősítő segít a járművezetőnek tekintetét az úton tartani. Ez a rendszer a vezető hangját automatikusan felerősíti, és a rádió hangszóróin keresztül kiközvetíti a hátsó utasok felé, így a vezetőnek nem kell hátrafordítania a fejét társalgás közben. Minden 4MOTION összkerékhajtású modellhez választható extrafelszerelés a lejtmenetvezérlés. Ez a rendszer a kerekek egyenkénti fékezésével - amire a vezető a fékpedál használatával nem lenne képes - és a motor fordulatszámának csökkentésével biztonságos és ellenőrzött lejtmenetről gondoskodik. Utánfutó vontatásakor az elektronikus vontatmánystabilizáló rendszer az elektronikus menetstabilizáló elemeinek használatával jelentősen hozzájárul a biztonságos vezetéshez. Elsősorban hideg, havas éghajlati területekre ajánlott az új szélvédőfűtés, amely mindig zavartalan kilátást biztosít. A Highline változat kívülről többek között a hűtőrács alsó bordájának krómozott díszlécéről és a ködfényszóróról ismerhető fel.

5 A Highline változat kívülről többek között a hűtőrács alsó bordájának krómozott díszlécéről és a ködfényszóróról ismerhető fel. Információs és szórakoztatórendszerek: a vezetés biztonsága érdekében mindegyik készülék Bluetoothos mobiltelefon-kihangosítóval rendelkezik. A 6,33 colos képernyő esetében a Volkswagen Haszonjárművek most először alkalmaz távolságérzékelős kijelzőt: amint a vezető, illetve mellette ülő utasa kezével megközelíti az érintőképernyőt, a rendszer automatikusan átvált kijelző módról kezelő módra. A képernyő egy további funkciója azt is lehetővé teszi használóinak, hogy kézmozdulatokkal görgessék át saját médiatáruk listáját vagy CD-borítóit, amely például egy SD-kártyán tárolható. Ezenkívül felszereltségtől függően a Comfort mobiltelefon-társítási funkció is rendelkezésre áll. Ez indukciós kapcsolatot biztosít a jármű mobiltelefon-antennájához, valamint egy további USB-csatlakozót és a mobiltelefonnak egy ergonomikus tárolóhelyet kínál. Az elmúlt években jelentősen nőtt az internethasználat gyakorisága az olyan mobil eszközökön, mint például az okostelefonok és a táblagépek. Ezáltal nagyobb a felhasználói igény arra, hogy az információk bárhol, bármikor elérhetők legyenek. Ezt a trendet követve a Discover Media és a Discover Media Plus navigációs rendszerek etraként a Car-Net Guide & Inform szolgáltatásait is nyújtják. Az Euro 6-os piacok számára egy teljesen új TDI motorgeneráció mutatkozott be a T-sorozatban. A Transporter műszerfala számos praktikus tárolóhelyet kínál.

6 Generation SIX: kizárólag a piaci bevezetés idejére kínálja a Volkswagen Haszonjárművek a Generation SIX különleges kiadást. Ez a Multivan Comfortline modellen alapul, és számos exkluzív felszerelés gazdagítja, amelyek jelentősen növelik az értékét. Például a sötétített üvegek az utastérben, a teljes LED-es fényszórók és hátsó lámpák, a kanyarvilágításként is szolgáló ködfényszórók és a krómcsomag mind a szériafelszereltség része. Továbbá kizárólag ehhez a modellhez rendelhető a négyféle kétszínű fényezés valamelyike a műszerfal ehhez illeszkedő színű dekorbetéteivel, valamint a 18 colos, kétféle színösszeállításban választható, retro formatervezésű Disc könnyűfém keréktárcsák. Ezenkívül a különleges kiadás rendkívül jól felszerelt elektronikus segédrendszerekkel. Szériafelszerelés például a parkolóradar rendszer elöl és hátul, a Side Assist oldalsó holttérfigyelő, elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrökkel, a sebességtartó automatika és az adaptív távolságtartó automatika (ACC). Szintén alapfelszerelés a Composition Media rádiókészülék. A belsőtérben egyedi, kétszínű Alcantara kárpitozású ülések, kontrasztvarrással ellátott, bőrbevonatú kormánykerék, illetve váltógomb, valamint kontrasztszínű szegélyt viselő szőnyegbetétek kényeztetik a szemet. Miközben a fűthető első ülések és a 3-zónás Climatronic légkondicionáló mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. A magyarországi piaci bevezetés ősszel várható, amelyet egy várhatóan nyáron induló előértékesítési időszak előz meg. Az oldalsó holttérfigyelő (Side Assist), a sebességtartó automatika és az adaptív távolságtartó automatika (Adaptive Cruise Control ACC) csak néhány példa a T6 Multivan Generation SIX szériafelszerelései közül. A Highline változat kívülről többek között a hűtőrács alsó bordájának krómozott díszlécéről és a ködfényszóróról ismerhető fel. A Multivan második üiéssorában egy vagy két elforgatható, egyszemélyes ülés található.

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline. Az új Multivan Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet

GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet Hovány- Carlion Kft. Ügyintéző: Szakács Gyula Tárgy: Előszetes vitarendezés a GYEMSZI részére hivatali gépjárművek beszerzése

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4.354.331 65.000 5.595.000 1.4 TB MultiAir

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4.472.441 65.000 5.745.000 1.4 TB MultiAir 170LE

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

ŠKODA ÜZLETI HÍRLEVÉL. harmadik negyedév BŐVEBB INFORMÁCIÓ

ŠKODA ÜZLETI HÍRLEVÉL. harmadik negyedév BŐVEBB INFORMÁCIÓ ŠKODA ÜZLETI HÍRLEVÉL 2017 harmadik negyedév BŐVEBB INFORMÁCIÓ ŠKODA KAROQ - EGY KARAKTERES SUV MODELL Teljesen új fejlesztésű kompakt szabadidő-autó a ŠKODA KAROQ a nagy hagyományokkal rendelkező cseh

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Új CITROËN BERLINGO furgon

Új CITROËN BERLINGO furgon Raktér térfogata (m3) Terhelhetőség (kg) 3,3-4,1 625-890 kg között COMFORT HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 e-hdi 90 ETG6 L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 115 5 seb

Részletesebben

Városi crossover a Renault-tól

Városi crossover a Renault-tól Renault Captur Városi crossover a Renault-tól A Captur a Renault új városi crossover modellje. Lendületes vonalai kiemelik jellegzetes arányait, ugyanakkor nagyméretű kerekei, megfelelően emelt hasmagassága,

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Fiesta Van Modell Motor 3 ajtós nettó bruttó 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 569 000 Ft 4 532 630 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6.2 FWD 3 999 000 Ft 5 078 730 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 669 000 Ft

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

1. A vizsgálat tárgya: 2. A vizsgálat módszere: 3. A vizsgálat ideje: 4. A vizsgálat előírásai: 2.1. A forgalmi érték megállapítás szempontjai:

1. A vizsgálat tárgya: 2. A vizsgálat módszere: 3. A vizsgálat ideje: 4. A vizsgálat előírásai: 2.1. A forgalmi érték megállapítás szempontjai: 1. A vizsgálat tárgya: 1 db Skoda Octavia Combi 2,0 CR TDI típusú tehergépkocsi műszaki felülvizsgálata, valamint belföldi forgalmi értékének meghatározása. 2. A vizsgálat módszere: A gépkocsi műszaki

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine ALPINA B5 Limousine 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/40 ZR 19, hátul 275/35 ZR 19 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Dakota bőrkárpitozás ALPINA

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig hivatalos árlista CT 200h Érvényes: 2017. augusztus 23-tól visszavonásig CT 200h elegance SFX: 17 LISTAÁR: 9 000 000 Ft KEDVEZMÉNYES ÁR: 7 900 000 Ft ÁRELŐNY: 1 100 000 Ft Tempomat Halogén fényszóró Intelligens

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Megbízó: Lombard Lízing Zrt. Szeged Szemle helyszíne: Székesfehérvár MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY KRG-620 frsz-ú VOLKSWAGEN TRANSPORTER 7HK típusú jármő esetében. Az állapotlap 8 oldalt tartalmaz. Készítette:

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Új és mégis az eredeti: az új Multivan. Az új Multivan Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

Innovatív nyolcas. Beetle Cabriolet Design 1.4 TSI DSG

Innovatív nyolcas. Beetle Cabriolet Design 1.4 TSI DSG Innovatív nyolcas A hagyományokhoz híven idén is megrendezzük az országjáró InnovaTurnét! Április elejétől az ősz végéig, Budapesttől Kaposvárig országszerte várjuk a tesztelni vágyókat. Jöjjön, ismerje

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben