Bush Automata mosógép. Használati utasítás A146Q

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bush Automata mosógép. Használati utasítás A146Q"

Átírás

1 útmutató Kezelési Bush Automata mosógép Használati utasítás A126Q A146Q

2 Ez az Ön mosógépe Mosószer tartó fiók Munkalap Programválasztó tárcsa Be- és kikapcsológomb Ajtó Betöltő nyílás Ajtófogantyú Hálózati kábel Tartalék földelés Csavarok (3 db) Vízleeresztő tömlő Vízleeresztő tömlő rögzítő Dobrögzítő csavarok (3 db) Hátlap Biztonsági jelzések Az Ön biztonsága érdekében a kézikönyvben az ezzel a Figyelmeztetés jelzéssel ellátott utasításokat pontosan be kell tartani. Az Ön biztonsága és a mosógép károsodásának elkerülése érdekében a kézikönyvben az ezzel a Stop jellel ellátott utasításokat pontosan be kell tartani.

3 Biztonsági útmutató Biztonság 1. Az áramellátáshoz szükséges egy külön földelt konnektor. A mosógépet úgy kell elhelyezni, hogy a hálózati kábele elérjen a konnektorig. 2. A mosógép áramtalanításakor ne a kábelt, hanem a dugót fogva húzza ki a vezetéket a konnektorból. 3. Az elektromos hálózatban 15 A jelzésű biztosítékra van szükség. A kábelnek Y típusú csatlakozása van. Ha az elektromos vezeték megsérül, azt szakembernek kell kicserélnie a baleset elkerülése érdekében. 4. Ne érintse meg és ne használja a mosógépet mezítláb, illetve ha vizes a keze vagy a lába. 5. Ne használjon gyúlékony mosószert vagy vegytisztítószert; ne használjon gyúlékony sprayt a mosógép közelében; ne húzza ki, és ne csatlakoztassa a villanydugót gyúlékony gáz jelenlétében. 6. A mosógép ajtaja a melegítés során felforrósodik. Melegítéskor ne érjen az ajtóhoz. A biztonság érdekében tartsa távol a gyermekeket a mosógéptől. 7. A készülék kicsomagolása után a csomagolóanyagokat tartsa gyermekek elől elzárva.

4 Biztonsági útmutató 8. A mosógépet ne üzemelje be a szabadban vagy nyirkos helyen. Vízkifolyás vagy ráfröccsenés esetén hagyja, hogy a gép magától megszáradjon. 9. A mosógépet nem szabad közvetlenül szőnyegre, fal mellé, vagy bútor közelébe helyezni. 10. Tartsa távol a készüléket hőforrásoktól és a közvetlen napfénytől, hogy a műanyag és gumi alkatrészek ne károsodjanak. 11. Az üzembe helyezés során ügyeljen arra, hogy az elektromos kábel ne szoruljon a készülék alá, illetve ne sérüljön. A hálózati kábel sérülése esetén az áramütés elkerülése érdekében a kábel cseréjét bízza szakemberre. A használat során 1. Használat előtt ellenőrizze a vízbeeresztő tömlő, a vízcsap és a vízleeresztő tömlő csatlakozásait a víznyomás ingadozásaiból eredő problémák elkerülése érdekében. Ha a csatlakozások meglazultak, vagy ha szivárgást észlel, zárja el a vízcsapot és szorítsa meg a csatlakozásokat. Ne használja a mosógépet mindaddig, amíg a tömlők nincsenek szorosan rögzítve. 2. A program kiválasztásához egyszerűen forgassa el a tárcsát az óra mutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba.

5 Biztonsági útmutató 3. Ne helyezzen nehéz, forró vagy nedves tárgyakat a mosógép tetejére. 4. Magas hőfokon (40º C felett) ne mosson hab, gumi vagy szivacsszerű anyagokat. 5. Mosás előtt kapcsolja össze a zipzárakat, gombokat és ruhakötőket. A kis tárgyakat, zoknit, cipőfűzőt vagy melltartót tegye mosózsákba vagy párnahuzatba. 6. A mosás ideje alatt ne nyissa ki a mosószertartó fiókot. 7. Az ajtó önműködő zárszerkezettel van ellátva, és csak a mosás befejezése után 2-3 perccel nyílik ki. Ne erőltesse az ajtó kinyitását! Ne nyissa ki az ajtót, ha a víz szintje eléri az ajtónyílás peremét. 8. Az egyes mosási programokat követően, a szivárgások elkerülése érdekében zárja el a vízcsapot, húzza ki a hálózati csatlakozóból a mosógépet és törölje szárazra a betöltőnyílást, az ajtót és a mosószertartó fiókot. 9. A kellemetlen szagok kialakulásának elkerülése érdekében a használaton kívüli gépen tartsa résnyire nyitva az ajtót. Ne takarja le a mosógépet műanyag borítóval, mert a készülék könnyen párásodik.

6 Üzembe helyezés Távolítson el minden csomagolóanyagot (a habszivacs talpat is), hogy használatkor ne rázkódjon a gép. (1. ábra) A doboz kinyitásakor esetleg vízcseppeket láthat a műanyag csomagolón és az ajtón. Ez a jelenség normális, a gyári vízpróbától ered. 1. ábra Vegye le a szállításhoz felszerelt dobrögzítő csavarokat (2. ábra) A rögzítőcsavarok meggátolják a mosógépben lévő alkatrészek rázkódását a szállítás alatt. Használat előtt: 1. Távolítsa el a hátlapot. 2. Távolítsa el a három dobrögzítő csavart a hátlapról, és vegye ki a gumitömlőt. 3. Helyezze vissza a hátlapot. 4. A dobrögzítő csavarok furatait zárja le a műanyag dugókkal. (Figyelem! A rögzítő csavarokat és a gumitömlőt őrizze meg a későbbi szállítások esetére.) 2. ábra A mosógép beállítása A mosógép alján állítható lábak vannak. Használat előtt állítsa vízszintbe a készüléket. (3. ábra) 3. ábra

7 Üzembe helyezés A vízbeeresztő tömlő és a mosógép csatlakoztatása 1. Illessze a vízbeeresztő tömlő anyát a Vízbeeresztő szelep csatlakozójára. Vízleeresztő tömlő 2. Finoman mozgassa meg a vízbeeresztő tömlő anyát, hogy lássa, megfelelően van-e rögzítve. Vízbeeresztő szelep csatlakozója Vízleeresztő tömlő A vízleeresztő tömlő végének 80 és 100 cm közötti magasságban kell lennie. A leeresztő csövet biztonságosan kell rögzíteni a mosógép hátoldalán lévő tömlőrögzítővel. Használja a vízleeresztő tömlőhöz kiegészítőként kapott könyök idomot (pl.: mosdókagylóra vagy kádra). Ne használjon túl hosszú vízleeresztő tömlőt. Ha meg kell toldani a tömlőt, kérje szakember segítségét. A vízleeresztő tömlő ne legyen hosszabb 250 cm-nél, ez ugyanis a víz kétirányú áramlását idézheti elő. Figyelem! A vízleeresztő tömlő nem érhet vízbe, rögzítve kell, hogy legyen, továbbá szivárgásmentesnek kell lennie. Elektromos bekötés Mielőtt a csatlakozót az aljzatba dugná, ellenőrizze a következőket: A hálózati feszültségnek és a mosógépen (adattáblán) feltüntetett feszültségértéknek meg kell egyeznie. A készülékhez 15 A biztosíték szükséges. A feszültségnek el kell érnie az előírt értéket. A konnektor megfelelő méretű kell, hogy legyen, hogy gond nélkül beleférjen a gép hálózati kábelének dugasza. Használat előtt a mosógépet le kell földelni. 5

8 Vezérlő Panel Functiók Funkciók 1. Mosószer fiók 2. Indítás / szünet gomb 3. Öblítő Vezérlőpanel stop gomb funkci 4. Extra öblítés gomb 5. Vasalás könnyítés gomb 6. Működés jelző fény 7. Program vége fény 8. Program választó gomb 1. Mosószer tartó fiók a: Előmosás mosószer tartó b: Fő mosás mosószer tartó c: Öblítőszer tartó d: Szifon dugó e: Folyékony mosószer tartó (tartozék) 2. Start / Pause gomb Program választás után indítási funkció, mosás alatt szünet funkció 3. Öblítés stop gomb Akkor használja ezt a funkciót, a program végén nem tudja azonnal kivenni a gépből a ruhát. Ennek a funkciónak a segítségével az utolsó öblítés után a ruha a vízben lebegve marad, így elkerülhető a gyűrődés. 4. Extra öblítés gomb Nyomja meg ezt a gombot, es a mosógép elvegez meg egy öblítést, így a ruhák meg tisztábbak lesznek, es nem kell aggódnia a visszamaradt mosószerszemcsék allergén hatása miatt. 5. Vasalás könnyítés Ennek a funkciónak a segítségével a ruhák kevésbé lesznek gyűröttek a mosás után

9 Vezérlő Panel Functions 6. Program fény Állítsa a program választó gombot a kívánt programra 7. Program vége fény Az Ön mosógépe automatikusan megáll, amikor a program a végére ér. Ekkor a program vége fény világít 8. Program választó gomb A program gomb segítségével válassza ki a programot, amellyel mosni szeretné a ruháit. A gomb mindkét irányban elfordíthatjuk, melynek segítségével állíthatjuk be a kívánt programot. Figyelni kell, hogy a gomb pontosam a kívánt program jelén álljon. Ha a gombot (0) állásba állítja mosás alatt, úgy törli a programot. Megjegyzés: Amennyiben használni akarja a kiegészítő funkciókat, nyomja meg a funkció gombját. Amennyiben világít a funkció gomb fénye, úgy aktiválva van a funkció. Amennyiben nem világít, úgy nincs aktiválva.

10 Egyéb funkciók E: Kijelző üzenetek: Err1: E rr2: Err3: Err4: Err5: Err6: Err7: Err8: Err9: A betöltő ablak nincs jól bezárva. (The start/pause fény villog). A hiba elhárítása: Csukja be jól a betöltőablakot. Vízleeresztési hiba (A Program lámpa villog). A víz nem ürül 4 perc alatt. A hiba elhárítása: Tisztítsa meg aszűrőt és ellenőrizze, hogy a vízleeresztő tömlő nincs-e eldugulva. Haahiba továbbra is fennáll, forduljon szakemberhez. Hőmérséklet szenzor rövidzárlata. (Start/Pause lámpa, és a Program lámpa villog) A hiba elhárítása: forduljon szakemberhez. Fűtőelem meghibásodása. A hiba elhárítása: forduljon szakemberhez. A víz nem éri el a megfelelő szintet 8percen belül. (Start/Pause lámpa, és a Program lámpa villog) A hiba elhárítás a: ellenőrizze acsapot és avíznyomást. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, forduljon szakemberhez. Motorhiba. (Program lámpa és a program end lámpa villog) A hiba elhárítása: forduljon szakemberhez. Motorhiba. (Start/Pause lámpa, a Program lámpa, és a Progam vége lámpa folyamatosan világít) A hiba elhárítás a: forduljon szakemberhez. A víz meghaladja a biztonságos szintet. (Start/Pause lámpa, a Program lámpa, és a Progam vége lámpa villog) A hiba elhárítása: ellenőrizze az áramellátást és forduljon szakemberhez. A hálózati feszültség túl magas (A Program lámpa és a Program vége lámpa folyamatosan világít.) Amennyiben a hálózati feszültség alacsonyabb 150 V-nál, vagy magasabb 260 V-nál, a mosógép leáll. Amennyiben helyre áll a feszültség, a gép folytatja a mosást.

11 Program Választó Segédlet PAMUT SYNTETIKUS FINOM GYAPJÚ Program Program idő mosószer rekesz max töltési kapacitás Ruha fajták Piszkos, főző, pamut and lenvászon texti 2-60 (ELŐMOSÁS) nagyon piszkos, pamut, színes és lenvászon textil ** Piszkos, pamut, színes és lenvászon textil enyhén piszkos, festett, pamut, színes és lenvászon textil 5-40 ECO Piszkos, pamut, színes és lenvászon textil MOSÁS Enyhén piszkos, pamut, színes és lenvászon textil 7-30 GYORS MOSÁS Enyhén piszkos, pamut, színes és lenvászon textil 8-COLD Enyhén piszkos, pamut, színes és lenvászon textil Mosás hideg vízben 9-40 MIX MOSÁS Piszkos vagy nagyon piszkos, foltos, pamut, színes és lenvászon textil piszkos, szintetikus vagy szintetikus vegyes textil 2-50 BABY& Baby ruhák mosása : TOTYOGÓ MOSÁS Enyhén piszkos, szintetikus vagy szintetikus vegyes textil 4-40 SPORT Sport ruhák RUHÁK 5-COLD Enyhén piszkos, szintetikus vagy szintetikus vegyes érzékeny ruhák. Mosás hideg vízben FÜGGÖNY Tüll és függöny érzékeny mosoda MOSÁS Enyhén szennyezett, pamut, színes, szintetikus vagy szintetikus keverék érzékeny mosoda 3-COLD enyhén szennyezett, hideg vizes mosás, színes, szintetikus vagy szintetikus keverék ruhák 1-30 HAND WASH enyhén szennyezett, hideg vizes kézi mosás, színes, szintetikus vagy szintetikus keverék ruhák Piszkos, kézi és gépi mosás gyapjú ruhákra 3-COLD Nagyon enyhén szennyezett, hideg vizes kézi és gépi mosás gyapjú ruhákra ÖBLÍTÉS Amikor a mosás után szükséges még egyszer használni az öblítés funkciót CENTRIFUGA LEERESZTÉS Amikor szükség van további centrifugálásra. Minden programhoz használhatja A mosógépben lévő vizet (szennyvizet) leereszti. (*) You can use softeners in all programs (except spinning and draining programs) optionally. When you arrange the quantity of the softener, comply with the warning of the softener producer. Fill your softener in the 0(softener) compartment of the detergent drawer. (**) Energy label data based on program tested in accordance with EN Note:Durations vary according to wash load (weight and type), tap water, ambient temperature and selected extra functions.

12 A mosógép előkészítése 1. Hálózati áram Csatlakoztassa a készüléket a hálózati áramra. ( V ~50Hz) 2. Vízellátás Nyissa ki a vízcsapot, hogy meggyőződjön arról, hogy tiszta-e a víz. Figyelem: A mosógép beindítása előtt nyissa ki a vízcsapot, és ellenőrizze, hogy a vízcsap és a vízbeeresztő tömlő helyesen csatlakoznak, és nincs vízszivárgás. 3. A mosószer kiválasztása Kizárólag fékezett habzású mosószer használható az automata forgódobos mosógépben. Ne használjon vegyes szövésű anyaghoz vagy gyapjúszövethez készült különleges mosószert. Ne használjon vegytisztítószert (triklór-etilén, stb.) Figyelem: Csak a szükséges mennyiségű mosószert töltse be. 4. A ruha előkészítése, szétválogatása Válogassa szét a ruhákat típusuk és a szennyezettség mértéke szerint. A ruhákat három anyagtípus szerint osztályozhatjuk: pamut, szintetikus és gyapjú (kasmír, selyem). Válassza külön a fehér anyagokat a színesektől. Ha a fehéreket és a színeseket együtt mossa, győződjön meg róla, hogy a színes anyagok színtartóak. - A rojtos szélű ruhákat mosás előtt helyezze mosózsákba vagy párnahuzatba. - Mosás előtt javítsa meg a szakadt ruhákat, meglazult gombokat, elromlott zippzárakat és kapcsokat. - A lepedőket és terítőket lazán töltse be, és ne hajtsa össze őket. Ez a mosógép háztartási használatra készült és gépi úton mosható ruhákhoz tervezték. Ne használja a ruha címkéjén mosógépben nem moshatónak jelzett ruhák mosására. 10

13 A mosás menete 1. Betöltés Nyissa ki a mosógép ajtaját, és egyenként helyezze be a mosni- valót, majd csukja be az ajtót. Megjegyzés: 1.Amosógép első használatakor futtasson le egy programot töltet nélkül, annak érdekében, hogy a mosógépből származó olaj vagy piszkos víz ne ejtsen foltot a ruhán. 2. Ne töltse túl amosógépet. kevert anyagok (kb. 800g) ing (kb. 300g) overal (kb. 950g) dzseki (kb. 800g) gyapjú takaró (kb. 3000g) farmer (kb. 800g) lepedő (kb. 800g) pizsama (kb. 200g) póló (kb. 300g) alsónemű (kb. 70g) zokni (kb. 50g) 2. A mosószer betöltése Húzza ki a mosószertartó fiókot, és töltse a mosószert és az öblítőszert a megfelelő rekeszekbe. Óvatosan tolja be a fiókot. Figyelmeztetés: 1. Előmosás program esetén az 1. és a 2. rekeszbe is kell mosószert tölteni. Más programok esetén ne töltsön mosószert az 1. rekeszbe. 2. Ne használjon túl sok öblítőt, mert ez a műszál károsodásához vezet. Használat közben kövesse az útmutatót. 3.A mosóprogram kiválasztása A mosás legjobb hatásfoka érdekében a mosandó anyagnak megfelelő mosóprogramot kell kiválasztani. Megjegyzés: A programok beállítása előtt kapcsolja ki a gépet, és áramtalanítsa néhány másodpercre, így az esetleg amemóriában maradt beállítások törlődnek. Amennyiben nem kapcsolja ki és nem áramtalanítja akészüléket, úgy a Start/Szünet gomb megnyomásával a mosógép onnan folytatja a programot, ahol korábban megállt.

14 Energiatakarékossági tanácsok 4. A mosás hőmérsékletének beállítása Állítsa a hőmérséklet szabályozó gombot a * pozícióba, ha melegítés nem szükséges, máskülönben válassza ki a kívánt hőmérsékletet. (A maximum mosási hőmérsékletet illetően lásd az Útmutató a megfelelő mosó program kiválasztásához c. Fejezetet.) 5. A megfelelő funkció kiválasztása Amennyiben szükséges, válassza ki a kívánt funkciót. (Lásd a Funkciók c. Fejezetet.) 6. Mosás Nyomja le a START / SZÜNET gombot és a mosógép az előre kiválasztott mosási programot fogja elkezdeni. 7. Befejezés A mosógép a program végén automatikusan leáll. Ekkor megjelenik az End (Vége) felirat. Nyissa ki az ajtót, és vegye ki a frissen mosott ruhát. Zárja el a vízcsapot, és áramtalanítsa a készüléket. Energiatakarékossági tanácsok 1. Egy teljes mosásra való ruhaadagot gyűjtsön össze. 2. Ne töltse túl a mosógépet. 3. Erősen szennyezett ruháknál végezzen előmosást. 4. Kevésbé szennyezett ruháknál csökkentse a mosószer mennyiségét, és hasz- náljon kímélő programot. 5. Válasszon megfelelő mosási hőfokot. Csak erősen szennyezett ruháknál lépje túl a 60º C-t. 6. Ne használjon a szükségesnél több mosószert. 7. Az öblítőszerektől a ruha lágyabb és könnyebben vasalható lesz. Egyéb: Öblítő hozzáadásával a ruha nem csak puha lesz, hanem a sztatikus feltöltődéstől is megszabadul így könnyítve meg a vasalást.

15 Karbantartás 1. Minden mosás után zárja el a vízcsa- pot és húzza ki az elektromos csatlako- zót. A párásodás és a kellemetlen szagok kialakulásának elkerülése érdekében nyissa ki a mosógép ajtaját. Ha hosszú idegi nem használja a mosógépet, szivattyúzza ki a gépben maradt vizet, és távolítsa el a vízleeresztő tömlőt. 2. Tisztítás és karbantartás idejére áramtalanítsa a gépet. Használjon szappanos vízzel megnedvesített pu- ha törlőrongyot a gép és a gumi ele- mek megtisztításához. Ne használjon maró vagy karcoló hatású vegyszere- ket vagy oldószereket. 3. Tisztítsa rendszeresen a mosószertartó fiókot. (1. ábra) Kissé megemelve távolítsa el a mosószertartó fiókot, majd tisztítás után helyezze vissza. 4. Tisztítsa ki a szűrőt. (Havonta egyszer ajánlott.) 1. Távolítsa el a fedőlapot (2. ábra); 2. Csavarja ki a szűrőt az óramutató járásával ellentétes irányban (3. ábra); 3. Folyóvízben öblítse tisztára a szűrőt; 4. Helyezze vissza a szűrőt az óramutató irányába csavarva, és helyezze vissza a fedőlapot. (4. ábra) Figyelem! A szűrőt gondosan kell beilleszteni, hogy elkerüljük a szivárgást. 1. ábra 5. A víz elzáródása és a szennyeződések megelő- zése érdekében tisztítsa rendszeresen a vízbeeresztő nyílást és a vízszűrőt. 2. ábra 3. ábra 4. ábra 6. Ha a gépet nagy távolságra szállítják, helyezze vissza a dobrögzítő csavarokat, amelyeket üzembe helyezéskor eltávolított. 7. Ha a mosógépet sokáig nem használják, zárja el a vizet és áramtalanítsa a gépet. Résnyire nyissa ki a mosógép ajtaját, hogy megelőzze a pára és a kellemetlen szagok kialakulását. Távolítsa el a hátsó lemezt Távolítsa el a gumi dugókat Helyezze be a rögzítőket Helyezze vissza a hátsó lemezt

16 Hibaelhárítás A következő körülmények nem jelentenek problémát. Ne lépjen kapcsolatba a szervízzel, amíg meg nem győződött a probléma okáról. Probléma Lehetséges ok Nem indul el a mosógép A mosógép nem töltődik fel vízzel Nincs rendesen csatlakoztatva a hálózathoz Nincs áram a vezetékben Nincs rendesen becsukva a mosógép ajtaja Nincs bekapcsolva a mosógép A vízcsap nincs kinyitva A víznyomás kisebb 0.03 MPa-nál A vízbeeresztő tömlő meg van törve Nem jön víz a vezetékből A program nincs megfelelően beállítva Az mosógép ajtaja nincs rendesen becsukva A vízbeeresztő tömlő szűrője eltömődött A gép töltés közben vízleeresztést végez A mosógép nem szivattyúz A mosógép erősen rázkódik centrifugálás közben A mosógép leáll a program befejezése előtt A gép megáll egy időre Túlzott habzás a forgódobban, ami eléri a mosószertartó fiókot is A vízleeresztő tömlő teteje 80 cm-nél alacsonyabban van ( cm között kell lennie) A vízleeresztő tömlő vízben van A vízleeresztő tömlő el van záródva A vízleeresztő tömlő vége több mint 100 cm-rel a talaj szintje fölött van Nem lett eltávolítva az összes szállításhoz felszerelt rögzítő A mosógép egyenetlen felszínen áll A gépbe 7 kg-nál több mosnivalót tettek Nem távolítottak el minden csomagolóanyagot a motorból Víz- vagy áramkimaradás A mosógép áztató programot hajt végre A mosógép áztató programot hajt végre A mosógép hibát jelez A mosószer nem fékezett habzású, vagy kézi mosásra való Túl sok a mosószer

17 Technikai adatok Modell A126Q A146Q Teljesítméyn adatok ( ) V ~/50Hz ( ) V ~/50Hz Max áram felvétel 10 amp 10 amp Víznyomás Maximum : 1Mpa Maximum : 1Mpa Minumum : 0.01 MPa Minumum : 0.01 MPa Maximum teljesítmény 2100 watt 2100 watt Maximum ruha töltet 6 kg 6 kg Centrifuga fordulatszám 1200 rpm 1400 rpm Mosási program Méret 845x597x x 597 x 527 Nettó súly 69 kg 69 kg MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT A fentiekben ismertetett termék/termékek gyártója teljes felelőssége tudatában kijelenti, hogy a leírt termék/termékek megfelelnek a fontos EU egészségvédelmi és biztonsági irányelvek követelményeinek, valamint azt, hogy ezzel kapcsolatosan rendelkezésre állnak az illetékes hatóságok által kiállított megfelelő vizsgálati jelentések, s azok megkérhetők akészülékek gyártójától, különös tekintettel agyártó által kiállított vagy a gyártó által bekért CE Megfelelőségi nyilatkozatra. A terméken vagy a csomagoláson található jelzés azt jelzi, hogy ez a termék nem kezel- hető háztartási hulladékként, hanem az elektromos és elektronikus berendezések újrafel- használására szolgáló megfelelő gyűjtőhelyen kell leadni. A termék megfelelő gyűjtőhelyen történő leadásával segít megelőzni akörnyezetre és az emberi egészségre ható lehetséges negatív következményeket, amelyeket ezen termék nem megfelelő hulladékkezelése okozhatna. Ezen termék újrahasznosítására vonatkozó részletes információkért, kérjük, forduljon ahelyi önkormányzathoz, a háztartási hulladékot gyűjtő szolgáltatóhoz, vagy ahhoz a bolthoz, aholaterméket vásárolta. Fordította:

18

19

20

Kezelési útmutató. Tartalom. Automata forgódobos mosógép

Kezelési útmutató. Tartalom. Automata forgódobos mosógép Kezelési útmutató Automata forgódobos mosógép HMS1000TVE Tartalom Az első mosás előtt Ez az Ön mosógépe...1 Biztonsági útmutató...2-4 Üzembe helyezés...5-6 Funkciók...7-8 Hogyan működik a mosógép Program

Részletesebben

Kezelési útmutató. Tartalom. Automata forgódobos mosógép HVS1200 HVS1000. Downloaded From WashingMachine-Manual.com Manuals

Kezelési útmutató. Tartalom. Automata forgódobos mosógép HVS1200 HVS1000. Downloaded From WashingMachine-Manual.com Manuals Kezelési útmutató Automata forgódobos mosógép HVS1200 HVS1000 Tartalom Az első mosás előtt Ez az Ön mosógépe...1 Biztonsági útmutató...2-4 Üzembe helyezés...5-6 Funkciók...7-8 Hogyan működik a mosógép

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK 10029330 MOSÓGÉP Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Ultrahangos párásító

Ultrahangos párásító Ultrahangos párásító 100318 1003183 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Mini mosógép

Mini mosógép Mini mosógép 10030788 10030789 10030790 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

Automata mosógép Használati utasítás

Automata mosógép Használati utasítás Automata mosógép Használati utasítás 1 HASZNÁLTAL ELŐTT Biztonsági utasítások - Ne használjon se adaptert, se hosszabbítót! - Ne használjon olyan csatlakozót, aminek a zsinórja sérült! - Ha a kábel sérült,

Részletesebben

Beépítési és használati utasítás

Beépítési és használati utasítás Beépítési és használati utasítás MOSÓGÉP Magyar AQUALTIS AQSF 291 U Összefoglalás Üzembe helyezés, 50 51 Kicsomagolás és vízszintbe állítás Víz- és elektromos csatlakozás Mûszaki adatok A készülék leírása,

Részletesebben

Popcorn készítő eszköz

Popcorn készítő eszköz Popcorn készítő eszköz 10030485 10030486 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Használati útmutató MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény Hűtőszekrény 10005399 10005439 10005400 10005440 10032778 10032779 Tisztelt Vásárló, Gratulálunk a megvásárolt termékhez. Kérjük, figyelmesen olvassa el az útmutatót, és kövesse az alábbi utasításokat,

Részletesebben

Mosogatógép DW12-EFM. Code 0120505536 - 1 -

Mosogatógép DW12-EFM. Code 0120505536 - 1 - Mosogatógép DW12-EFM Code 0120505536-1 - Biztonsági figyelmeztetések Gondosan olvassa el a kezelési útmutatóban szereplő utasításokat, mivel azok fontos információkat tartalmaznak a készülék biztonságos

Részletesebben

Bella Konyhai robotgép

Bella Konyhai robotgép Bella Konyhai robotgép 10008232 10008233 10008234 10005314 10005315 10005316 10031672 10031673 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

Beltéri kandalló

Beltéri kandalló Beltéri kandalló 10030731 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Tartalom 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Köszönjük, hogy termékünket választotta. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át a használati utasítást, amely minden, a mosogatógép megfelelő

Részletesebben

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató. www.whirlpool.eu/register

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató. www.whirlpool.eu/register Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató www.whirlpool.eu/register MAGYAR...3. oldal 2 MAGYAR EGÉSZSÉGVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGI, HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI, VALAMINT

Részletesebben

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk! Klarstein Congenio Használati útmutató Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12 Használati útmutató RIZSFŐZŐ RC-12 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII Mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 88169HB1XVII 2016-08 334 063 A termék biztonsági műszaki megoldásokkal rendelke - zik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat, és az esetleges

Részletesebben

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG HU EN DE BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A berendezés használata előtt figyelmesen olvassa el a használai útmutatóban található utasításokat!

Részletesebben

GRX OUTLET. Használati utasítás. Összefoglalás IWSD 51251 MOSÓGÉP

GRX OUTLET. Használati utasítás. Összefoglalás IWSD 51251 MOSÓGÉP Használati utasítás MOSÓGÉP Magyar IWSD 51251 Összefoglalás Üzembe helyezés, 50-51 Kicsomagolás és vízszintbe állítás Víz- és elektromos csatlakozás Első mosási ciklus Műszaki adatok A mosógép leírása

Részletesebben

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. KEZELŐPANEL...6 5. PROGRAMTÁBLÁZAT...7 6. FOGYASZTÁSI

Részletesebben

Használati utasítás MOSÓGÉP. Összefoglalás AVL 109

Használati utasítás MOSÓGÉP. Összefoglalás AVL 109 Használati utasítás MOSÓGÉP Magyar AVL 109 Összefoglalás Üzembehelyezés, 62-63 Kicsomagolás és vízszintbe állítás, 62 Víz és elektromos csatlakozás, 62-63 Elsõ mosási ciklus, 63 Mûszaki adatok, 63 Mosógép

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez. Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez. Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com FONTOS TUDNIVALÓK A biztonságos és hosszú élettartamú működés érdekében kérjük,

Részletesebben

LED-es függőlámpa. Szerelési útmutató 88346HB54XVII

LED-es függőlámpa. Szerelési útmutató 88346HB54XVII LED-es függőlámpa hu Szerelési útmutató 88346HB54XVII 2017-07 Megjegyzések az útmutatóhoz A termék biztonsági megoldásokkal rendelkezik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat,

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

Használati utasítás MOSÓGÉP. Összefoglalás AVTXF 149

Használati utasítás MOSÓGÉP. Összefoglalás AVTXF 149 Használati utasítás MOSÓGÉP Magyar AVTXF 149 Összefoglalás Üzembehelyezés, 38-39 Kicsomagolás és vízszintbe állítás, 38 Víz és elektromos csatlakozás, 38-39 Elsõ mosási ciklus, 39 Mûszaki adatok, 39 Mosógép

Részletesebben

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HU F E G D B C A 3 MAGYAR 26-28 4 HAIR DRYER HD 3700 Biztonság Kérjük, vegye figyelembe az alábbi utasításokat a készülék használatakor. 7 A készülék kizárólag otthoni felhasználásra

Részletesebben

Mosógép WMD 25105 TS WMD 25105 T WMD 25085 T

Mosógép WMD 25105 TS WMD 25105 T WMD 25085 T Mosógép WMD 25105 TS WMD 25105 T WMD 25085 T 1 Óvintézkedések Általános biztonsági kérdések Soha ne helyezze a gépet szõnyegre. A szükséges légáramlás nélkül ugyanis túlhevülhet a gép. Ez pedig problémákat

Részletesebben

Elektromos grill termosztáttal

Elektromos grill termosztáttal 10028472 Elektromos grill termosztáttal Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

Konyhai robotgép

Konyhai robotgép Konyhai robotgép 10006254 10006255 10008235 10008236 10008237 10031674 10031675 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! Használati utasítás Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! 1 A készülék adatai Teljesítmény: 600 W Átmérő: 13,5 cm Tartály nélküli magasság:

Részletesebben

Főzőlap

Főzőlap Főzőlap 10031348 10031349 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! Ahhoz, hogy átfogóbb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon A készülék

Részletesebben

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Használati útmutató ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen

Részletesebben

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk! Léghűtő berendezés Használati útmutató Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül

Részletesebben

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER HU Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER Tartalomjegyzék Biztonsági előírások... 3 Az első használat előtt... 5 Kicsomagolás... 5 A készülék elhelyezése... 5 Kenyérpirítás... 5 Kenyéremelő... 5 Kenyérszelet

Részletesebben

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Padló ventilátor JÓTÁLLÁS A készülékre 2 év garancia van. A garanciális időszakban a gyártó garanciát vállal minden gyártói hibára. A hiba előfordulása esetén a készüléket megjavítják

Részletesebben

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 96228HB43XVIII

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 96228HB43XVIII Mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 96228HB43XVIII 2018-01 Megjegyzések az útmutatóhoz A termék biztonsági megoldásokkal rendelkezik. Ennek ellenére figyelme - sen olvassa el a biztonsági előírásokat,

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben

Klarstein Herakles

Klarstein Herakles Klarstein Herakles 10020774 10027718 10027719 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

Függőlámpa. Szerelési útmutató 91060AB4X4VII

Függőlámpa. Szerelési útmutató 91060AB4X4VII Függőlámpa hu Szerelési útmutató 91060AB4X4VII 2017-04 Megjegyzések az útmutatóhoz A termék biztonsági megoldásokkal rendelkezik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat és az esetleges

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG DX-21.60DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE HELYEZÉS... 5 HASZNÁLAT

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV FORGALMAZÓ: GEMSYS EUROPE Kft. www.gemsys.hu BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A készülék egyszemélyi használatra készült Működési folyamat közben ne végezzen egyéb

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD készülékhez FIGYELEM! 1. Amennyiben gyermekek, idősek, mozgáskorlátozottak vagy fizikailag sérült személyek használják a készüléket, különös tekintettel figyeljen

Részletesebben

Jégkocka készítő gép

Jégkocka készítő gép Jégkocka készítő gép 10013323 10013324 10013325 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR 10008166 10008167 10008168 10079 100796 00797 Kedves vásárló, Gratulálunk a KLARSTEIN termék megvásárlásahoz. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat

Részletesebben

Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika DD8E ELEKTROMOS SZÁRÍTÓGÉP

Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika DD8E ELEKTROMOS SZÁRÍTÓGÉP Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DANUBE INTERNATIONAL DD8E ELEKTROMOS SZÁRÍTÓGÉP GYÁRI SZÁM: Levélcím: 2220 Vecsés Bulcsú u. 13. E-mail:

Részletesebben

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 Kedves vásárlónk, ma kitűnően választott. Az ön porszívója az ECO-TRON tapasztalatai alapján készült. Az ECO-TRON- nak vezető szerepe

Részletesebben

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás 14 SZÍNES MONITOR Használati utasítás Modell: LSM C114M LSM C114P Mielőtt bekapcsolja, beállítja vagy használja a terméket, kérjük olvassa el az utasításokat! Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Olvassa

Részletesebben

Turbo fritőz

Turbo fritőz Turbo fritőz 10028288 10028289 10028290 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 91712HB54XVII

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 91712HB54XVII Mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 91712HB54XVII 2017-06 Megjegyzések az útmutatóhoz A termék biztonsági műszaki megol - dásokkal rendelkezik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat

Részletesebben

Összeszerelési és használati útmutató

Összeszerelési és használati útmutató Összeszerelési és használati útmutató 1. ábra 2. ábra 3. ábra 4. ábra Pontosan kövesse az útmutató utasításait Páraelszívó leírása - 1. ábra 1. Kapcsolótábla 2. Zsírszűrő 3. Halogén lámpák 4. Teleszkópos

Részletesebben

Mosógép. Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501

Mosógép. Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501 Mosógép Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501 1 1 Óvintézkedések Általános biztonsági kérdések Soha ne helyezze a gépet szõnyegre. A szükséges légáramlás nélkül ugyanis túlhevülhet a gép.

Részletesebben

BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM

BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM Használati útmutató 1. Fontos útmutatók a biztonsághoz és környezethez Ez a rész biztonsági útmutatókat tartalmaz, amelyek segítenek a személyi sérülés és az anyagi kár

Részletesebben

Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modellszám: SJM A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót!

Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modellszám: SJM A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót! Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: SJM-1501 A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót! KIZÁRÓLAG HÁZTARTÁSI CÉLRA HASZNÁLHATÓ FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Az elektromos

Részletesebben

EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW...

EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW... EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW...... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Használati útmutató OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 98030AB5X5VIII

Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 98030AB5X5VIII LED-es éjszakai lámpa hálózati és USB aljzattal hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98030AB5X5VIII 367 048 2018-04 Kedves Vásárlónk! A beépített mozgásérzékelő automatikusan bekapcsol -

Részletesebben

PÁRAELSZÍVÓ

PÁRAELSZÍVÓ PÁRAELSZÍVÓ1 10028655 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Általános - Ez a használati utasítás arra szolgál, hogy megismerkedjen a készülék működésével. Őrizze meg ezt a használati útmutatót, hogy bármikor segítségül

Részletesebben

BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN SAMMIC SL-21B mosogatógép

BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN SAMMIC SL-21B mosogatógép BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN SAMMIC SL-21B mosogatógép Műszaki útmutató a berendezést forgalmazza: www.nagykonyhaigepek.hu 1 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1.1 A gép beszerelését, üzembe

Részletesebben

Biztonsági utasítások A mosógép igen nehéz - óvatosan emelje fel. Figyelem: a megfagyott csövek elszakadhatnak/elrepedhetnek. Ne helyezze üzembe a mosógépet kültéren vagy olyan helyen, ahol fagyveszély

Részletesebben

DANUBE INTERNATIONAL. DANUBE HUNGÁRIA Kft. HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS DA8P SOROZATSZÁM:

DANUBE INTERNATIONAL. DANUBE HUNGÁRIA Kft. HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS DA8P SOROZATSZÁM: DANUBE HUNGÁRIA Kft. DANUBE INTERNATIONAL HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS DA8P SOROZATSZÁM: 1 FEJEZETEK 1 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK 2 HASZNÁLAT 3 MŰKÖDÉSI HIBÁK, KARBANTARTÁS 4 ELEKTROMOS VÁZLATOK Köszönjük,

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás A Vivamax ultrahangos párásító magas frekvencián gyors

Részletesebben

EWF 1497 HDW2. HU Mosógép Használati útmutató

EWF 1497 HDW2. HU Mosógép Használati útmutató EWF 1497 HDW2 HU Mosógép Használati útmutató 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 6 4. KEZELŐPANEL...7 5. PROGRAMOK... 8 6. FOGYASZTÁSI

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

Szerelési útmutató ONE

Szerelési útmutató ONE Szerelési útmutató ONE A termékeinket úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljenek minden minőségi, esztétikai és használhatósági feltételnek. Gratulálunk a sikeres vásárláshoz, és kívánjuk, hogy a

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika DA8E MOSÓ-CSAVARÓGÉP

Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika DA8E MOSÓ-CSAVARÓGÉP Danube Hungária kereskedelmi és szolgáltató kft Professzionális mosodatechnika KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DANUBE INTERNATIONAL DA8E MOSÓ-CSAVARÓGÉP GYÁRI SZÁM: Levélcím: 2220 Vecsés Bulcsú u. 13. E-mail: info@danubehungaria.hu

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Quickstick Free Sous-vide

Quickstick Free Sous-vide Quickstick Free Sous-vide 10033286 Tisztelt ügyfél, Gratulálunk Önnek termékünk megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet és tartsa be a benne található utasításokat, hogy elkerülje

Részletesebben

ELEKTROMOS MELEGÍTŐ TAKARÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ELEKTROMOS MELEGÍTŐ TAKARÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS MELEGÍTŐ TAKARÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU A termék üzembe helyezése előtt, kérjük ismerkedjen meg a használati útmutatóval, még abban az esetben is, ha ismeri a hasonló termékek kezelését! A terméket

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmesen olvassa el a felhasználói útmutatót, a készülék használata előtt. Az útmutatót őrizze meg gondosan! 2 3 4 1 HU Termékleírás 1. Fogantyúk 2. Levehető,

Részletesebben

LFM Használati útmutató

LFM Használati útmutató Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 LFM Használati útmutató Oldalak 1 1.ábra 2.ábra Oldalak 2 3.ábra

Részletesebben

Mosógép WMD 65125 WMD65105S WMD 65105 WMD 65085

Mosógép WMD 65125 WMD65105S WMD 65105 WMD 65085 Mosógép WMD 65125 WMD65105S WMD 65105 WMD 65085 1 Óvintézkedések Általános biztonsági kérdések Soha ne helyezze a gépet szõnyegre. A szükséges légáramlás nélkül ugyanis túlhevülhet a gép. Ez pedig problémákat

Részletesebben

R-332. Használati útmutató GŐZÖLŐS VASALÓ. Gőzölős vasaló R-332

R-332. Használati útmutató GŐZÖLŐS VASALÓ. Gőzölős vasaló R-332 Használati útmutató GŐZÖLŐS VASALÓ R-332 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben