CENTRAL SCHOOL OF ENGLISH EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TARTÓ KOLLÉGIUMOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CENTRAL SCHOOL OF ENGLISH EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TARTÓ KOLLÉGIUMOK"

Átírás

1 1 CENTRAL SCHOOL OF ENGLISH EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TARTÓ KOLLÉGIUMOK 1. Bowden Court Bowden Court egy hatalmas diákszálló Notting Hill Gate divatos negyedének egyik fasorral szegélyezett utcájában. Remek elhelyezkedése miatta nemzetközi diákok közkedvelt szálláshelye. Elérhető szállások: szobák Letét: Étkezések: Felszereltség és 1 ágyas szobák félpanziós ellátással és (kevesebb számban) 2 ágyas Érkezéskor 20 GBP letétet kell fizetni a kulcsért, amely összeget távozáskor a diák visszakapja. Ha elveszti kulcsát vagy belépőkártyáját, darabonként 10 GBP-ért kaphat újat. egész nap, kivéve reggel 4.30 és 6.00 óra között Reggelizni hétfőtől péntekig 7.00 és 8.15 között, hétvégén pedig később, 9.30 és között lehet. A vacsorát hétfőtől péntekig és között tálalják. Hétvégén vacsora helyett ebéd van és között. A szobák tágasak és mosdókagylóval felszereltek, 4 szobának van közös fürdőszobája. Ágyneműt adnak, de TÖRÖLKÖZŐT hozzon magával! A szobákat minden nap takarítják, kivéve hétvégén. Az épülethez egy kis kert is tartozik, csakúgy, mint egy dohányzó és nemdohányzó tv-szoba, egy társalgó, egy tanulószoba, internet szoba, mosoda és szendvics- és üdítőautomaták. Az internet használata 1 GBP / óra. A wifi heti költsége: 3 GBP. A recepció egész nap nyitva tart, kivéve reggel 4.30 és 6.00 között. Értékeit is megőrzik. Ennek napi díja 1 GBP, heti díja 3.50 GBP, havi díja pedig 10 GBP. A recepción és az iskolában be kell jelenteni, ha vendéget akar éjszaka elszállásolni, természetesen ennek külön díja van.

2 2 A legközelebbi metrómegálló csupán rövid sétára van: a Notting Hill Gate. A Central (piros) vonallal keleti irányba 6 megállót utazva eljut a Tottenham Court Roadhoz. Ez kb. 20 percet vesz igénybe. Busszal 45 perc alatt ér az iskolához. A Notting Hill Gate M buszmegállójában a 390-es buszra kell szállnia, ami szintén a Tottenham Court Roadig viszi. Minimum 1 hetes előzetes bejelentés. 2. Janet Pool House Bloomsbury központjában, a Centraltól mindössze 15 perc sétára található a Janet Pool House, amely önellátó stúdióival várja a diákokat. Letét: Felszereltség és 1 ágyas és 2 ágyas szobák saját fürdőszobával nincs A kulcsokat a londoni Bedford Place Kollégium (London WC1B 5JA) irodájában lehet átvenni, amely minden nap 0-24 óráig tart nyitva. Bejelentkezés délután 2-től, kijelentkezés délelőtt 10-ig lehetséges. Minden szobának saját tv-je, fürdőszobája és konyhája van. Mosógépek és vasalók a diákok rendelkezésére állnak. Ágyneműt és törölközőket biztosítanak. Minden nap 9.00 és között takarító személyzet is van az épületben. wifi van az egész épületben kis összegű havidíjjal A vendégek fogadását egyeztetni kell az iskolával. Csak akkor maradhat ismerős éjszakára, ha őt bejelentették, és a szükséges díjat kifizették. Gyalog. A Tottenham Court Road ugyanis csupán 15 perc sétára van. 14 napon belüli lemondás esetén nem térítik vissza a foglalás árát.

3 3. International Student House Az ISH egy hatalmas diákszálló London központjában, a csodás Regent s Park mellett. 2 épülete van, amelyek 7 perc sétára vannak egymástól. Remek elhelyezkedése, turista látványosságokhoz való közelsége miatt a szálló rendkívül sok kultúrából érkező vendéget fogad be. Letét: Étkezések: 1 ágyas és 2 ágyas szobák reggelivel vagy félpanziós ellátással Bejelentkezéskor a diákok kapnak egy Smart Card kártyát, amellyel az épületbe, a szobájukba és az ebédlőbe tudnak bejutni. Érkezéskor ezért 10 GBP letétet kell fizetni, amit kijelentkezéskor a diák visszakap. Ha a kártya elvész, pótlása 15 GBP. A főépületben (229 Great Portland Street) kell bejelentkezni után és kijelentkezni előtt. Az étkezések szintén a főépületben vannak. Reggeli hétfőtől péntekig , hétvégén , vacsora hétfőtől péntekig , hétvégén között van tálalva. Ebédlő, társalgó és büfé, internet kávézó, felújított konditerem extra költségért, mosoda (érmés rendszer), valamint szendvics- és üdítőautomaták. Ágyneműt és kéztörlőt biztosítanak. Internet kávézó, valamint wifi áll a diákok rendelkezésére a bár, az ebédlő és a recepció területén. Szélessávú internet extra költségért kérhető. 24 órás recepció van. Meg kell beszélni az iskolával és a kollégium vezetésével a vendégek éjszakai elszállásolását. A legközelebbi metrómegálló a Great Portland Street. Innen 3 vonallal lehet a Tottenham Court Roadhoz eljutni. Gyalog mindössze 20 perc a Central 2 épülete. Az iskolából kilépve balra kell fordulni, és egyenesen menni tovább. A Goodge Street megállót érintve az Euston Roadnál ismét balra kell fordulni, amíg el nem jut a Great Portland Street metrómegállóig. E mögött van a kollégium. Minimum 1 hetes előzetes bejelentés. 3

4 4 4. Nevern House A 12 nemzetközi diáknak szállást adó Nevern House Earls Courtban található egy 5 emeletes György-korabeli házban. Letét: 1 ágyas szobák önellátással Érkezéskor 25 GBP letéti díjat kell fizetni, amelyet távozáskor a diák visszakap. Az érkezés kb. idejét előre jelezni kell, hogy legyen valaki a recepción. Egyébként a legtöbb este és hétvégén a recepció nyitva tart. A kijelentkezést reggel ig meg kell oldani. A szobák világosak, természetesen szellőznek, és központi fűtés van. 2 diák használ egy közös fürdőszobát, és hárman egy közös konyhát. A konyhában van hűtőszekrény, tűzhely sütővel, teafőző, tányérok, evőeszközök stb. Egy közös társalgóban van TV is. A szobákat hetente takarítják, ágyneműt és törölközőket is hetente biztosítanak. Az épületben van wifi. A legközelebbi metrómegálló az Earl s Court. A Picadilly metróvonalon 7 megállót kell utaznia a Leicester Square megállóig. Onnan pedig 5-10 perc séta alatt eljut a Charing Cross Roadhoz. Az utazás kb. 35 percet vesz igénybe. Minimum 1 hetes előzetes bejelentés.

5 5 CSAK NYÁRON ELÉRHETŐ KOLLÉGIUMOK 1. Bedford Place A bedfordi herceg birtokán fekvő csodás György-korabeli épületet nemrég újították fel. Hatalmas, tágas szobák várják az itt megszállókat. Mikor szállhatok meg itt? Júliusban és augusztusban. 1 ágyas és 2 ágyas apartmanok önellátással Bejelentkezés órától, kijelentkezés ig lehetséges. A kulcsokat is itt (19 Bedford Place, London, WC1B 5JA, Tel: / ), a földszinten lehet átvenni órás recepció van. Az apartmanokhoz modern, teljesen felszerelt konyha tartozik. Ágyneműt és törölközőket biztosítanak. Az alagsorban lévő mosodát ingyen lehet használni. Az épületben wifi van az alábbi díjakért: - ha 5 hétnél kevesebbet marad, Ł12 a használati díj, - ha 5 hétnél tovább marad, Ł3 / hét a használati díj órás biztonsági szolgálat van. Gyalog mindössze 10 perc alatt, hiszen a legközelebbi metrómegálló a Tottenham Court Road, illetve a Russel Square. 14 napon belül lemondott foglalás esetén nem térítenek vissza semmit.

6 6 2. Dinwiddy House Dinwiddy House egy 1996-ban épült egyetemi kollégium, amelyben 5-7 szobás, apartmanok és az apartmanon belül egy közös konyha áll a diákok rendelkezésére. A kollégium remek helyen, a Kings Cross és az Islington között található. Mikor szállhatok meg itt? Június közepétől szeptember közepéig. 1 ágyas szobák saját fürdőszobával, önellátással Bejelentkezni után, kijelentkezni ig lehet. 5-7 szoba, egy közös konyha és ebédlő alkot egy apartmant. A konyhához 2 tűzhely, 2 hűtőszekrény, 2 mosogató, 1 mikrohullámú sütő és egy fagyasztó tartozik. A konyha ételtárolásra alkalmas, és a szobákban is van zárható ételtároló szekrény. A konyhát és a folyosót hetente egyszer takarítják. Egy vákuumos takarítógéppel a diákok is takaríthatnak a szobájukban. A közös helyiségek tisztán tartása a diákok feladata. A szobák egyben tanulószobák is, és mindegyikhez tartozik egy saját zuhanyzó, WC és mosdókagyló. A szobában ágy, íróasztal, szék, könyvespolc, szekrény és fiókok vannak, valamint konnektorok. Van telefon- és internet dugalj is. Ágyneműt adnak, de törölközőről a diáknak kell gondoskodnia. Az épületben van egy közös társalgó tv-vel, DVD lejátszóval, biliárdasztallal ás szendvics- és üdítőautomatákkal. Egy érmével működő mosoda is használható. Az internet havi díjas szolgáltatás, amelynek összege a választott internet sebességétől függ óráig tart nyitva a recepció. Napi 1.5 GBP-ért értékeit is megőrzik.

7 Metróval: a Kings Cross megállónál a Picadilly metróvonalra felszállva a Holborn megállóig kell utazni, innen már csak 5-10 perc sétára van az iskola. Busszal: Dinwiddy House előtt a 73-as buszra kell felszállni, amely a Tottenham Court Roadnál teszi le az utasokat. Kb. 20 percig tart az út. Gyalog is mindössze 30 perc alatt ér a Centralhoz. Minimum 2 hét előzetes bejelentés. 3. Hughes Parry Hall Hughes Parry Hall 1969-ben nyitotta meg kapuit 8 londoni egyetem diákjai előtt, és azóta is több mint 300 diáknak kínál szállást 14 emeleten. A kollégium a központi egyetem területén található, és nagyon közel van a West End látványosságaihoz. Remek tömegközlekedési csomópontok is elhelyezkednek mellette, mint pl. a Kings Cross Road, a Russel Square, a Goodge Street és az Euston Square metrómegállók. Ráadásul a fő buszvonalak is érintik a kollégiumot. Mikor szállhatok meg itt? Étkezések: Júliusban és augusztusban. 1 ágyas szobák félpanziós ellátással vagy csak reggelivel Bejelentkezni után lehet, kijelentkezni pedig a távozás napján óráig. Reggeli hétfőtől péntekig között, hétvégén között. Vacsora minden nap között. Az épületben egy bár, egy síkképernyős tv-vel ellátott TV szoba és társalgó, és asztalitenisz is van. Ezen kívül teniszezni és squash-ozni is lehet. A szobákat hetente takarítják. Ilyenkor cserélik az ágyneműt és a kéztörlőket. Törölközőt minden diáknak magának kell hoznia. Érmével működő mosó- és szárítógépek, és vasalási lehetőség is van. Minden 7

8 szinten talál érmés telefonkészülékeket is, csakúgy, mint kávé és tea főzésére alkalmas készülékeket. Minden szobában van internet. A főbejárati ajtókat minden éjszaka bezárják. Gyalog mindössze percre van az iskola. Metróval pedig a Northern Line vonalon az Euston Stationtől a Tottenham Court Roadig kell utazni mindössze 15 percet. Minimum 2 hét előzetes bejelentés. 4. Schafer House A Schafer House egy önellátó diákszálló London központi részében. Sétatávolságra helyezkedik el az Oxford Streettől, és ugyancsak 3 perc sétára van a Warren Street metrómegállótól. Számtalan étterem várja a diákokat a közeli Charlotte vagy Drummond utcákban. 3 fő metróvonal is 5-10 perc sétatávolságra van a kollégiumtól. Továbbá a gyönyörű Regent s Park, a Londoni Állatkert és a szabadtéri színház is a közelben található. Mikor szállhatok meg itt? Júliusban és augusztusban. Kényelmes, öt darab 1 ágyas szobából álló apartmanok önellátással. Bejelentkezni tól lehet, de a csomagokat korábban is el lehet a szállóba juttatni. Kijelentkezés ig lehetséges. Minden apartmanhoz tartozik 1 zuhanyzó, 2 WC, 1 telefon és egy teljesen felszerelt konyha. Minden hálószobában van egy szekrény és egy mosdókagyló. Az épületben van tágas társalgó tv-vel, egy teljesen felszerelt mosoda, és szendvics- és üdítőautomaták is. 8

9 9 Az apartmanok takarítása és az ágyneműcsere hetente történik. Törölközőt a diákoknak kell magukkal hozniuk. A diákoktól elvárják, hogy a közös helyiségeket tisztán tartsák és mosogassanak el maguk után. A diákok kuponokat vásárolva használhatják az internetet a szobájukban. Az automatikusan megjelenő bejelentkezési ablakban a Visitor opciót kell választani órás recepció szolgálat van és a közös helyiségekben, valamint a bejáratnál kamerákat is elhelyeztek. A diákok emellett 3 kulcsot kapnak: a főbejárathoz (mindig zárva van), az apartman és a hálószoba ajtajához. A Drummond Roadnál balra fordulva az Euston Roadon kell mennie egészen a kereszteződésig, és innen kell a Tottenham Court Roadra fordulnia. A Warren Street és a Goodge Street megállókat elhagyva jobbra kell fordulni, és itt találja az iskolát. Gyalog mindössze 20 perc alatt odaér. Minimum 2 hét előzetes bejelentés.

RENNERT BILINGUAL NEW YORK CITY APARTMANOK

RENNERT BILINGUAL NEW YORK CITY APARTMANOK RENNERT BILINGUAL NEW YORK CITY APARTMANOK 1. Upper East Side apartmanok Manhattan központjában, luxuskörülmények között, a 90. utcában az 1. sugárút és a York Avenue között. Önellátó, 2 és 3 egyágyas

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt!

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! HOTEL MÜNCHNERHOF*** 3 nap/2 éjszaka A csomag foglalható: 2008.02.01-11.01. között tetszőlegesen. A csomag tartalma: szállás a Hotel Münchnerhof-ban, mely Kleinbasel városrészben,

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

Belvárosi Albérletház. Budapest Semmelweis út 11.

Belvárosi Albérletház. Budapest Semmelweis út 11. Belvárosi Albérletház Budapest Semmelweis út 11. Bérlakások a belváros szívében! Élj ott, ahol a dolgok történnek! Belvárosi albérletház tájékoztató Oldal 1 Tartalom 1. Lokáció 2. Általános bemutatás Szobák

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

Youth Football Festival

Youth Football Festival 2018 Youth Football Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Football Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthfootballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at SISSIPARK Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban 1 Apartmanok Studió plusz A stúdió plusz egy légterű, nappali/hálószobás apartman dupla ággyal és kihúzható kanapéval. A stúdiókhoz étkező, teljesen

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Oktatás: Egy olyan dinamikus tanfolyamon vesznek részt a diákok, amely lökést ad ahhoz, hogy a diákok nyelvtudása magabiztosabb legyen. Nagy hangsúlyt fektetnek

Részletesebben

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F (3. emeleti) ref.: SPI305 11 Avenue Général de Gaulle, 05100 Brinacon központjától 100 m-re található. Nagyon szép világos keleti fekvésű, közelben

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5.

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5. MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP Település Munkásszállás Listára kerültek Az adatlapot a minta összeállítója tölti ki, munkásszállóként egyszer kell kitölteni! Mintába kerültek A munkásszálló adatai: 1. A munkásszálló:

Részletesebben

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezıiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelmően jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon :

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon : Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : 01.03.. -06.30. és 09.01.-12.22 Főszezon : 07.01. - 08.3 4 éjszakától 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 4 éjtől 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 3800.- 4600.- 5200.- 4800.- 5300.-

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

Fekvőbeteg ellátás november

Fekvőbeteg ellátás november Fekvőbeteg ellátás 6. november Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? 9 8 7 5 először már voltam itt Hogyan érkezett hozzánk? 9 8 7 5 áthelyezéssel előjegyzéssel Az előzetesen megkapott időponthoz

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Helyszín: Ez a londoni ifjúsági program Ealing kerületben indul, amely egy kellemes, zöldövezeti kerülete Londonnak, a belvárostól metróval 25 percre. Ealing

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

Youth Football Festival

Youth Football Festival 2016 Youth Football Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Football Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthfootballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Youth Football Festival

Youth Football Festival 2015 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthfootballfestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YFF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Labdarúgó Fesztivál

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b Irodaház XIII. kerületben 3,5 / m 2 tól! Általános leírás Az irodaház a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésétől 100 méterre helyezkedik el (3-as metró Dózsa György úti megállóhelye), de mégis nyugodt,

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM 4. 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM Budapest, 2007. április május A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú mellékletének,

Részletesebben

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje Veszprém 2017 KOLLÉGIUMI HÁZIREND I. Rendtartás a kollégium hallgatói részére A házirend minden bentlakó kollégista részére kötelező. Ennek

Részletesebben

A PEGAZUS SPORT TOURS AJÁNLATA A MAGYAR EDZŐK TÁRSASÁGA RÉSZÉRE

A PEGAZUS SPORT TOURS AJÁNLATA A MAGYAR EDZŐK TÁRSASÁGA RÉSZÉRE A PEGAZUS SPORT TOURS AJÁNLATA A MAGYAR EDZŐK TÁRSASÁGA RÉSZÉRE 2011. március 31-ig történő befizetés esetén a Magyar Edzők Társasága tagjainak 10 % kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból, illetve

Részletesebben

Követelmények szálláshelytípusonként

Követelmények szálláshelytípusonként ,, Követelmények szálláshelytípusonként (A 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete) 1. Szálloda 1/A. Engedélyezési követelmény: 1. Fogadóhelyiség, közös tartózkodó helyiség, étkező, 30 ágy felett

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép:

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: 2. számú melléklet a /2006. ( ) Korm. rendelethez 1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: Üdülő az a nem üzleti

Részletesebben

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős La Maison de l'alpe U4 (4. emelet) A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű, ideális helyen közvetlen Gyönyörű kilátással

Részletesebben

Zsuzsanna Vendégház. Bakonyjákó Úttörő u.6.

Zsuzsanna Vendégház. Bakonyjákó Úttörő u.6. Zsuzsanna Vendégház Bakonyjákó Úttörő u.6. A Vendégház a Bakony szívében helyezkedik el. Gondozott környezetben, kényelmes, tágas ízlésesen berendezett családi házba várj ák a pihenni vágyó Vendégeket.

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

2011. Nyugat-magyarországi Egyetem Soproni Kollégiumai Kollégiumi Bizottság ELÉGEDETTSÉGI VIZSGÁLAT ÉRTÉKELÉS. Mizda Balázs 2011.10.31.

2011. Nyugat-magyarországi Egyetem Soproni Kollégiumai Kollégiumi Bizottság ELÉGEDETTSÉGI VIZSGÁLAT ÉRTÉKELÉS. Mizda Balázs 2011.10.31. 2011. Nyugat-magyarországi Egyetem Soproni Kollégiumai Kollégiumi Bizottság ELÉGEDETTSÉGI VIZSGÁLAT ÉRTÉKELÉS Mizda Balázs 2011.10.31. 507 Válaszadó megkérdezésével folyt felmérésünk (2011.10.24. 10:30-2011.10.31.

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

Síelés Pamporovo-ban, a bolgár síközpontban es szezon

Síelés Pamporovo-ban, a bolgár síközpontban es szezon Síelés Pamporovo-ban, a bolgár síközpontban 2016-17-es szezon Síeljen velünk Bulgária legújabb sícentrumában, Pamporovoban! A magyar síelők számára szinte alig ismert síközpont Szófiától délre helyezkedik

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

Fekvőbeteg ellátás november

Fekvőbeteg ellátás november Fekvőbeteg ellátás 11. november Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? 9 először már voltam itt Hogyan érkezett hozzánk? 9 áthelyezéssel előjegyzéssel Mennyi idő telt el a beutalástól a befekvésig?

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben

EILC Beszámoló. Vaasa, Finnország

EILC Beszámoló. Vaasa, Finnország EILC Beszámoló Vaasa Finnország 2013.08.05. 2013.08.23. Név: Nagy János Küldő intézmény: Óbudai Egyetem KVK EILC kurzus helye: Vaasa, Finnország EILC kurzust szervező intézmény: University of Vaasa Kurzus

Részletesebben

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014 SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM 6720 Szeged, Dugonics tér 13. SZTE Közalkalmazotti és FDSZ Egyetemi Iroda 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 103. E-mail: eszoke@eco.u-szeged.hu Tel: 62-544-424 Üdülési lehetőségek felsőoktatási

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe AGENCE GIVERDON IMMOBILIER BP 26 - Avenue des Jeux 38750 Alpe d'huez www.giverdon-immobilier.fr

Részletesebben

Fekvőbeteg ellátás november

Fekvőbeteg ellátás november Fekvőbeteg ellátás 1. november Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? 1 9 7 5 3 1 először már voltam itt Hogyan érkezett hozzánk? 1 9 7 5 3 1 áthelyezéssel előjegyzéssel Mennyi idő telt el a beutalástól

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT ZAKYNTHOS A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 0 km-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak

Részletesebben

http://www.apartmany-bilic.eu

http://www.apartmany-bilic.eu Apartmani MILENKO - Ždrelac, Otok Pašman www e-mail mob. http://app-bilic.studiom.ba * milenko.bilic@zd.t-com.hr * ++385 (0)98 16 35 204 http://apartmani_eva.studiom.ba KULDJE EL EGY BAR ATJANAK! A ház

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

Barcs Város Címzetes Főjegyzőjének 7570 Barcs, Bajcsy-Zs. u. 46. Tel.: 82/ , A szálláshely-szolgáltató adatai:

Barcs Város Címzetes Főjegyzőjének 7570 Barcs, Bajcsy-Zs. u. 46. Tel.: 82/ , A szálláshely-szolgáltató adatai: Barcs Város Címzetes Főjegyzőjének 7570 Barcs, Bajcsy-Zs. u. 46. Tel.: 82/463-081, 565-961 Illetékbélyeg helye: Iktatóbélyegző BEJELENTÉS a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

BUDAKESZI POLGÁRMESTERI HIVATAL 2092 Budakeszi, Fő utca /

BUDAKESZI POLGÁRMESTERI HIVATAL 2092 Budakeszi, Fő utca / BUDAKESZI POLGÁRMESTERI HIVATAL 2092 Budakeszi, Fő utca 179. 06-23-535-710/182 06-23-535-712 igazgatas@budakeszi.hu Illetékbélyeg helye 3.000 Iktatóbélyegző Neve: Előző üzemeltető Szálláshely típusa: SZÁLLÁSHELY-ÜZEMELTETÉSI

Részletesebben

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat.

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Házirend Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Pihenésük kellemessé tétele és az Önök után érkező vendégek megtisztelése érdekében

Részletesebben

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: ,

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: , Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: 2655-056, 2655-106 Megközelíthető: A 3-as Metró Kőbánya-Kispesti megállójától a 182, 282 E jelű, a Népliget metrómegállótól a 254 E jelű autóbuszokkal, Ferihegy Vasútállomástól

Részletesebben

SZÁLLÁSHELY-ÜZEMELTETÉSI ENGEDÉLY IRÁNTI KÉRELEM

SZÁLLÁSHELY-ÜZEMELTETÉSI ENGEDÉLY IRÁNTI KÉRELEM SZÁLLÁSHELY-ÜZEMELTETÉSI ENGEDÉLY IRÁNTI KÉRELEM A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.

Részletesebben

Hotelben. 1. A négycsillagos Bio-Sport Hotel Lövér. Egészítse ki a -val/-vel megfelelő alakját!

Hotelben. 1. A négycsillagos Bio-Sport Hotel Lövér. Egészítse ki a -val/-vel megfelelő alakját! Hotelben 1. A négycsillagos Bio-Sport Hotel Lövér. Egészítse ki a -val/-vel megfelelő alakját! foglalunk egy szobát / kiveszünk egy szobát egy hotelben szállunk meg = egy hotelben töltjük az éjszakát a

Részletesebben

2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR

2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a főútvonal

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

BEJELENTÉS a bejelentés-köteles szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásáról ADATVÁLTOZÁS BEJELENTÉS

BEJELENTÉS a bejelentés-köteles szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásáról ADATVÁLTOZÁS BEJELENTÉS BAKONYSZENTKIRÁLYI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL J E G Y Z Ő J E Illetékbélyeg helye: 3.000.- Ft BEJELENTÉS a bejelentés-köteles szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásáról ADATVÁLTOZÁS BEJELENTÉS

Részletesebben

A Grund játszótér, hostel, bár

A Grund játszótér, hostel, bár A Grund játszótér, hostel, bár A hostel A Játszótér A Bár Fiatal szívű felnőttek által megálmodott menedék 537 nm-en: zöldbe borított, napos kerthelyiség, egy fedett kert, középen az eperfával, tánctér

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK I G A L Hegyi u.1. Önellátó üdülési lehetőség júniustól-szeptemberig A üdülő a gyógyfürdő

Részletesebben