Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2007/1

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2007/1"

Átírás

1 Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2007/1 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

2 2 Design Design EG-Electrolux mosógép olyan társ, amilyenről mindig is álmodott z EG-Electrolux 1994 óta az Electrolux Csoport tagja. Évente több mint 40 millió Electrolux Csoport által gyártott terméket adnak el a világ több mint 150 országában. z Electrolux Csoport által gyártott EG-Electrolux készülékeknél folyamatosan jelen van az a német örökség, amely a prémium termékekre jellemző. Milyen egy EG-Electrolux mosógép, amely a legkiválóbb termékek kategórájába tartozik? Olyan mosógép, amely gondolkodik és dolgozik Ön helyett. Mindannyian tudjuk, hogy a tökéletes forma nem minden de ha ehhez még funkcionális értékek is tartoznak, az már maga a tökéletesség! LVMT mosógépek feltűnően szép külseje letisztult, funkcionális filozófiát testesít meg. Fedezze fel a matt és metál felületek kombinációját, a robusztus, elegáns gombokat és a kontrollpanel ergonomikus formáját. Olyan hatékony, mint amilyennek egy nagy teljesítményű EG-Electrolux mosógépnek lennie kell, az alacsony energia- és vízfogyasztási értéktől a hihetetlenül csendes működésig. Intelligens súlyérzékelők és többféle időbeállítás, különböző ellenőrző opciók segítenek, hogy pontosan rögzíthesse a saját programbeállításokat. z Ön kényelme érdekében csak mentse el kedvenc mosóprogramját a MEMÓRI funkció segítségével. Tapasztalja meg: az EG-Electrolux mosógépek profik a ruhaneműi hozzáértő és kíméletes tisztításában még a kényes ruhaneműknek is talál megfelelő programot. Minden érv a LVMT mellett szól! Még több metál Matt felületek, fém díszítőgyűrűvel a mosógép ajtaján, és az értéket jelző EG-Electrolux logó igen, erről lehet az új LVMT mosógépeket felismerni. Kívül szép, belül hallatlanul okos. Tökéletes forma, tökéletes működés. Ergonómia és kényelem z új EG-Electrolux mosógépek használatakor nem kell többet lehajolni, letérdelni, mert az enyhén megdöntött kezelőpanel minden gombját és kijelzőjét kényelmesen, egyenesen állva is jól lehet használni. Megvilágított mosódob Kipakolásnál nem történhet már meg az a baleset, hogy egy kis színes zokni a gépben maradva a következő mosásnál a fehér ruhákat elszínezi. Vonzó külső és praktikus tárolás: extra tárolási lehetőség a speciális tartófiókban. Mindig kérdés, hogy hol tároljuk az öblítőt, a vasaláskönnyítőt, a fehérítőt vagy a folteltávolítót? z EG-Electrolux egy praktikus és elegáns megoldást ajánl a ruhatisztításhoz szükséges anyagok tárolására: a tartófiókot. Ez a kihúzható fiókos tartó a szabadonálló mosógépekhez és szárítógépekhez kapható. Miután elhelyezte mosógépét a speciális tartón, tapasztalni fogja, hogy milyen kényelmes így a használata: a ruhák betöltése és kiemelése mostantól könnyű, mert a tartó miatt a készülék magasabban helyezkedik el, ezáltal megkíméli Önt a hajlongásoktól. mosógéptartó kimondottan esztétikus megoldás és a mosógép körül is mindig rend van. * speciális tartófiók Magyarországon nincs forgalomban.

3 Kontroll Kontroll 3 Szabadon összeállítható programok. Minden, ami csak a ruhának kell! z új EG-Electrolux mosógépszériánál nem csak az előre betáplált programok közül lehet kiválasztani mit, hogyan mossunk a rugalmatlanságnak ezzel vége. Igen egyszerűen és könnyen egyedi mosóprogramok is összeállíthatók, a sokféle lehetőség, kiegészítő funkció között tallózva, szinte végtelen kombinációban. kívánság szerint kiválasztott mosási folyamatokat el is lehet menteni, így későbbi mosáskor könnyen lehívhatóak a kedvelt programok. négy memórialehetőség mellett azt is be lehet állítani, hogy a leggyakrabban használt változatot először ajánlja fel a gép, így még gyorsabban el lehet indítani. Sőt, akár az összes családtag kidolgozhat magának egy-egy kedvenc programsort és azzal moshat. Egyszerű használat: LVLOGIC négy lépésben 1. Nyomja meg a kerek főkapcsoló gombot, és a kijelzőn a gép automatikusan felajánlja a leggyakrabban használt programot (pl. Színeskímélő program). 2. Ha nem ezt szeretné használni, a gombot jobbra vagy balra forgathatja addig, amíg a kívánt program megjelenik (pl. Selyem program). 3. zonnal elindíthatja a gépet vagy választhat a kiegészítő funkciók közül. 4. Beállíthatja például a késleltetett indítás funkciót, amelynél rögtön kiszámolja a gép, hogy mikorra lesz kész a mosás. Kiírja, mi történik belül LVLOGIC navigációs kijelzőjéről folyamatosan leolvasható, hogy a mosás hol tart. z elejétől a végéig nyomon követhető, mit csinál éppen a gép. zt is kiírja, mikor lesz kész a mosás. MEMÓRI funkció előnyei leggyakrabban használt programokat, akár a választott kiegészítœ funkciókkal együtt is el lehet menteni. (Pl. SzíneskímélŒ mosás + extra öblítés.) Egy programot bekapcsolás után azonnal felajánl a gép, így még gyorsabb az indítás. programozás nagyon egyszerı, és szinte nem lehet elvéteni.

4 4 Kontroll Egyszerű választás, egyértelmű kiírások jól áttekinthető mosógépvezérlés Kont LVLOGIC navigációs kijelző nagy, folyadékkristályos LCD-kijelző nemcsak a programokról és a mosási időről tájékoztat, hanem a választott nyelven szövegesen kiír minden fontos adatot és tudnivalót. z interaktív használatot nyomógombok is megkönnyítik, ennél egyszerűbben már nem is lehetne programozni, használni a gépet. LCD-kijelző Mindent egy pillantásra. kijelzőről könnyen leolvashatók a szöveges üzenetek, többek között az, hogy hol tart a mosás és mikor fejeződik be a program. LED Multi-Display Tiszta ügy: a világító LED-kijelzők tökéletes információt adnak, például könnyen leolvasható, mennyi van még hátra a programból, ha előre be volt programozva az indítási idő. Biztos, ami biztos. z EG-Electrolux teljes körű vízvédelmi rendszere, az QU-CONTROL három területen is véd a víz okozta károktól. dupla falú vízbevezető tömlő és a készülékbe épített ki- és túlfolyás elleni védőrendszer megbízható védelmet nyújt a vízkárok ellen. Ha mégis zavar támad, egy szivattyú távolítja el a készülékből az összegyűlt vizet akkor is, ha a mosógép ki van kapcsolva. Egyes készülékek hangjelzéssel is figyelmeztetnek a vízzel kapcsolatos üzemzavarra (QU-LRM). Nem történhet semmi baj garantálja az EG-Electrolux új mosógépszériájának minden eleménél, méghozzá a LVMT készülékek egész élettartama alatt. Interaktív kommunikáció z új EG-Electrolux mosógépsorozat tagjainak navigációs rendszere olyan, hogy egyszerű kommunikálni a készülékkel. kijelzett párbeszédelemek egyértelműen kapcsolódnak az LCD-kijelzőkhöz és a funkciógombokhoz. és egyértelmű válaszok z új EG-Electrolux szériához tartozó mosógépek figyelmeztetnek arra, ha valami nincs rendben. zonnal jelzik például, ha nincs kinyitva a vízcsap vagy nyitva maradt az ajtó. Vízkárok elleni megoldások Teljes körı vízvédelem QU-CONTROL QU-CONTROL és QU-LRM hangjelzés

5 roll Kontroll 5 Technológiai koncepció a teljes mosási folyamat kontroll alatt z EG-Electrolux új generációs mosógépeibe először építette be azt a technológiai koncepciót, amely új komfort- és teljesítménykategóriát jelent. megvalósult fejlesztések már a jövő intelligens készülékeit jellemzik. Teljesen automatikusan épülnek egymásra a technikai lehetőségek: a súlyérzékelés, a vízszennyezettség szenzora, a FUZZY-LOGIC elektronikus vezérléssel. Ezek lehetővé teszik, hogy a ruhákat kíméletesen mossa ki a készülék a lehető legkevesebb víz, áram és mosószer felhasználásával. Súlyérzékelő Vízszennyezettség mérése gépbe helyezett ruha súlyát a készülék pakolás közben folyamatosan méri és fél kilogrammonként kiírja. Ezzel pontosan meg lehet állapítani, mennyi ruhát lehet még a gépbe rakni. kijelzőn megjelenik a maximális töltetmennyiség, a már bepakolt szennyes súlya és a telítettség. Ennek segítségével pontosan ki lehet használni a gép kapacitását, illetve a szükséges mosópormennyiséget. Egy szenzor folyamatosan érzékeli a mosó-, illetve az öblítővíz szennyezettségét, és szükség szerint mosás vagy öblítés közben gondoskodik a vízfelvételről. Így válik lehetővé a LVMT mosógépekre jellemző optimális öblítési folyamat csekély vízfelhasználása. technológiai koncepció előnyei nagy kapacitás gazdaságos kihasználása. gépbe rakott ruha súlyának mérése minden programnál. z adott programtól függœ kapacitás kijelzése. gépbe rakott ruha súlyának kiírása pakolás közben. Javaslat a mosószer mennyiségére. Víztakarékosság. Könnyı kezelés, nagy biztonság. Vízmennyiség kontroll átfolyásérzékelő szenzorral zért, hogy a mosógép csak annyi vizet használjon fel, amennyi szükséges, a készülékbe vízátfolyást mérő szenzort építettek. z adott programhoz szükséges automatikus vízmennyiség vételezése a korábbi megoldásoknál még pontosabb. z LCD-kijelző előnyei használatot egyértelmı, logikus kiírások segítik. Egy szempillantásra látható minden fontos információ. Hibajelzések egyértelmı kijelzése. Minden funkció könnyen programozható.

6 6 Teljesítmény Teljesít Egyre kevesebb vízzel, egyre jobban mosni ez nem álom: valóság z elmúlt években kifejlesztett mosógépek egyre gazdaságosabbak lettek. z EG-Electrolux is sokat tett ezen a területen, hiszen tradíciója és technikai bázisa szinte kötelezővé is teszi ezt számára. z új mosógépválaszték most még takarékosabb és hatékonyabb készülékekből áll, mint eddig. használati komfortot szolgálja az a tény, hogy a takarékos megoldások nem járnak együtt a mosási idő meghosszabbításával. Sőt, ellenkezőleg. Gyors mosóprogramok, rugalmas hőmérséklet-választási lehetőségek, egyénileg beállítható kiegészítő funkciók váltak lehetővé, miközben a fogyasztási költségek csökkentek a kettő nem zárja ki egymást az EG-Electrolux új sorozatánál. Csak 43 liter 7 kg szennyesnél Csupán 43 literes vízfogyasztás Pontosan 6,1 liter vízfogyasztás jut 1 kilogramm szennyes ruhára a LVMT LVLOGIC mosógépnél teljes kapacitás mellett mindez az eddigieknél nagyobb mosási hatékonysággal jár együtt. Csökkentett kapacitás mellett természetesen még alacsonyabb a vízfogyasztás. Mindez nemcsak a pénztárcát kíméli, hanem a környezetet is. Just-in-time: négylépcsős tisztítószer-adagolás tisztítószer jó időben történő adagolása a megoldás a makacs foltok ellen. LVMT mosógépeknek ezért programvezérelt, négylépcsős tisztítószeradagolója van, négy elkülönített tartállyal. vízlágyítót vagy előmosószert, a mosószert, a folttisztítót és az öblítőszert a gép úgy adagolja, hogy hatásukat a legjobban fejtsék ki. foltoknak semmi esélye nincs. Miközben az adagolás takarékos, a környezetet is kímélik a készülékek.

7 mény Kiemelkedő energiatakarékosság a mosógépek új a Teljesítmény 7 Ha víz- és energiatakarékosság szempontjából összehasonlítjuk a mostani LVMT mosógépeket a régebbi készülékekkel, hamar szembetűnik, milyen gyorsan megtérül egy új készülék ára. z eddigi energiaba tartozó gépek fogyasztását az újabbak közül néhányan tíz százalékkal is lekörözték, ezek lettek az PLUSZ ú gépek. jelenlegi LVMT modellek a legtakarékosabb és leghatékonyabb modellek közé tartoznak, az Európában megvásárolható mosógépek közül. készülékek a vásárlás napjától kezdve komoly megtakarítást tesznek lehetővé használójuknak, mert takarékosak az energiával, vízzel, mosószerrel, öblítővel. Energia Gyártó Típus Hatékonyabb Kevésbé hatékony Energiafogyasztás kwh/ciklus (60 C pamut programra végzett szabványos vizsgálati eredmények alapján.) B C D E F G tényleges energiafogyasztás függ a készülék használatától. Mosási teljesítmény : nagyobb G: kisebb Centrifugálási hatékonyság : nagyobb G: kisebb Centrifugálási sebesség (ford/perc) Kapacitás (pamut) kg Vízfogyasztás (liter) Zaj db() Mosás Centrifugálás LVMT LVLOGIC ,19 BCDEFG BCDEFG EU-szabványok előírásai z új készülékekről határozottan állítható, hogy energia- és vízfelhasználás területén a legjobb pozícióban vannak. legkedvezőbb energiahatékonysági ba kerültek a legújabb EU-szabványok szerint. z EG-Electrolux készülékek adatai a nemzetközi mérési szabványok szerint készültek, ezért az EU-szabványok alapján jól összehasonlíthatóak más készülékek teljesítményeivel, illetve energiafogyasztásával. készülékeket +-tól G-ig terjedő ba sorolják az EU-szabványok. z + a legjobb, a G a gyenge teljesítményt jelöli. katalógusban a készülékek leírásánál megtalálhatók az ba sorolások is. Energia takarékosság új kategóriája Ez a jel mutatja, hogy az PLUSZ a rendkívüli takarékosság a. szigorú normákat előíró energianál magasabb kategóriát képviselnek az ezzel a jellel ellátott készülékek. z PLUSZ kategóriának azok a mosógépek felelnek meg, amelyek nem fogyasztanak többet 0,17 kwh áramnál 1 kilogramm szennyes ruhára számolva. Ez az érték néhány évvel ezelőtt még elérhetetlennek tűnt. További információk a termékismertetőben MSZ EN szabvány 77/1990 (XII. 22.) GM rendelet Opti-Cycle technológia z OPTI-CYCLE technológia optimális időtartamú, precíz és kíméletes, valamint extra csendes mosást tesz lehetővé. z optimális időtartamú mosást beleértve az extra rövid programokat és az energiatakarékos programokat is és a precíz, kíméletes működést a kíméletes centrifugálás, a beállítható centrifuga-fordulatszámok és a különböző szenzorok garantálják. csendes működést a lecsökkentett motorhang teszi lehetővé.

8 8 Teljesítmény száradási idő lerövidítése SUPER centrifuga-hatékonysággal z új LVMT mosógépsorozat készülékei szenzációsan csendesek lettek. rendkívül alapos hangszigetelés, a rázkódásmentes működést lehetővé tevő konstrukció és mosódob-felfüggesztés, valamint a különösen halkan működő SILENCE motor a csúcskészülékeknél csendes működést, illetve centrifugálást tesznek lehetővé. Elmondható, hogy az összes mai LVMT készülék működése fele akkora zajjal jár, mint tíz évvel ezelőtt készült társaiké. Jól hallható a különbség. Nemcsak a családtagok hálásak a csendért, hanem a szomszédok is, így nyugodtan mehet a mosógép este is, ami takarékosabb is ott, ahol éjszakai áram van ford./perc Csendes üzemmód. Csekély rezgés centrifugálásnál. Lakótérben is elhelyezhető. Kihasználható a kedvező éjszakaiáramtarifa. Energia kiváló, intelligens motortechnika vezérelte centrifugálás érezhetően lerövidíti a száradási időt. z optimalizált centrifugavezérlés és az új SILENCE motor együttesen lehetővé teszi, hogy a készülék percenkénti 1800 fordulatos centrifugasebességnél is vigyázzon a holmijaira. LVMT mindig kíméletes a textilhez, különösen a kényes ruhaneműkhöz. magas fordulatszám miatt a maradék nedvesség annyira csekély, hogy szinte száraznak tűnik a ruha. Ezt nyújtja a SZUPER kategória. kiváló tulajdonság gazdaságosság szempontjából is megtérül, ha a ruhák szárítógépben száradnak. LVTHERM szárítógép lényegesen rövidebb idő alatt és kisebb energiaköltséggel dolgozik. csend forradalma új SILENCE motor mosógép motorját a tulajdonos sohasem látja. z új SILENCE motort nemcsak látni, hallani sem fogják a felhasználók. Teljesen újonnan kifejlesztett szerkezet, semmiben sem hasonlít a megszokott, szénkefés társaihoz. SILENCE motor erősebb és csendesebb, élettartama hosszabb, és lehetővé teszi, hogy a készülék magasabb fordulatszámon centrifugáljon. SILENCE motor tulajdonságai JelentŒsen csendesebb mıködés. Nincs benne elkopó szénkefe. Magasabb termikus terhelhetœség, ezáltal rövidebb programidœ. Csendes üzemmód miatt éjjel is használható a gép. Hosszabb élettartam. IdŒ- és költségtakarékosság. Előnyök z új centrifugálási technika előnyei Kíméletes centrifugálás. ruha gyűrődése csekélyebb. Kényes textil is centrifugálható nagy fordulatszámon. Rövidebb száradási idő. SUPER centrifugálásnál kisebb maradék nedvességtartalom. Gyorsabb művelet. Szárítógép használatakor energiamegtakarítás.

9 Idő Idő 9 z új LVMT mosógépek az időgazdálkodás jegyében születtek Gyors, takarékos, kényelmes MIX program Kényelmesebb már nem is lehetne! z eddig külön-külön 40, illetve 60 C-on mosott ruhák most együtt rakhatók a gépbe, és a mosási hatékonyság kiváló marad. z új MIX programmal nem kell többet kis mennyiségeket egymást követő programokon mosni, ezért kényelmes, egyszerű, idő- és energiatakarékos. Beállítható, hogy mikor mosson a gép Egy gombnyomással beállítható, hogy a mosógép hány óra múlva kapcsoljon be. Ezzel lehetőség van arra, hogy hosszabb áztatási idő legyen vagy akkor fejezze be a gép a mosást, amikor teregetni szeretne a felhasználó, illetve éjszakai árammal kívánja üzemeltetni a készüléket. kezdésig hátralevő idő leolvasható a kezelőpanelről. Csak az EG-Electroluxtól: SZUPERGYORS program 20 perces program enyhén szennyezett ruháknál. Gyors frissítœ azoknak a holmiknak, amelyeket csak egyszer vettek fel. kedvenc ruha rövid idœ múlva újra felvehetœ. leggyorsabb program. 20 perc LVMT mosógépek számtalan olyan lehetőséget kínálnak, ami illik a felhasználók különféle életstílusához. Például a mindig sietőknek, akiknek kevés idejük van a házimunkára, a leggyorsabb mosást, a SZUPERGYORS programot kínálják. csúcsba tartozó készülékek képesek akár 20 perc alatt is végezni, enyhén szennyezett ruhák esetében, kímélőprogramon. Praktikus a program végéig hátralévő idő kijelzése percnyi pontossággal. mosás kiválasztásánál megjelenik, hogy várhatóan mikor ér véget a program, majd jelzi a készülék, hogy mennyi van még hátra. Így tudni lehet, mikor kell teregetni és a felhasználó jobban beoszthatja idejét.

10 10 Kíméletes Kímé Kíméletesen mossa a ruhákat töltetmennyiség: 8 kg 8 kg ruha befogadására alkalmas, nagy dobban kíméletesen mossa a gép tisztára a kényes holmikat is, éppen nagy mérete miatt, mert a mozgástér is nagyobb. Igény szerint akár egy egész ruhahegyet is képes befogadni és egyszerre kimosni, természetesen a legjobb, + hatékonysági nak megfelelően. Ha sok ruhát is mos, egy biztos: a mosási eredmény kiváló és higiénikus. 8 kg-os mosódobbal a működés gyorsabb és takarékosabb, mint a megszokott 5 kg-os gépeknél, hiszen kevesebb alkalommal kell használni, kevesebb időre, vízre és áramra van szükség. Egyedi programok gyapjú-, selyemruhák számára, vasaláskönnyítéssel SELYEM finom textíliát lágyan és kíméletesen mossa ki a gép, nem érheti csalódás a felhasználót. GYPJÚ Végre a kézi mosásnál is kíméletesebben lehet a gyapjút mosni, gépben. pulóverek, gyapjúruhák nem filcesednek, nem mennek össze. VSLÁSKÖNNYÍTÉS Már mosás közben a vasalás van szem előtt. 1 kg ruhát (pl. 5-6 ing vagy blúz) olyan levegősen mos ki a gép, hogy szinte nem is látszanak rajtuk a gyűrődések, fogasra rakva könnyen megszáradnak. 8 kg-os mosódob előnyei Nagyobb kapacitás. Egyszerre több ruha mosható. Nagyobb hely a C MIX program számára (kímélœ mosás színes ruhákhoz). Kis töltetnél kíméletesebb mosás. IdŒ-, energia- és víztakarékos. FSHION program a nevében rejlik z olyan anyagoknak, mint például a viszkóz, ajánlott a speciális FSHION program. cellulózbázisú, modern mosható textíliákhoz fejlesztették ki. Pont a legdivatosabb ruhák készülnek ilyen anyagból, ezért mosásuk odafigyelést igényel, mert a szövet könnyen deformálódik. FSHION programon egyszerre 3 kg ruha fér a gépbe, így az eddig csak vegyileg tisztítható darabokat most már otthon is lehet mosni, kiváló hatásfokkal. KÍMÉLŐ program finom fehérneműkhöz Finom holmikkal finoman is kell bánni, ezért a LVMT LVLOGIC mosógépek egy speciális fehérnemű programot kínálnak, és egyben biztonságot, hogy a kényes, drága kis darabok sokáig szépek maradjanak.

11 etes Egészséges, tiszta ruha SZENZITÍV mosás Kíméletes 11 zok számára, akiknek érzékeny a bőrük, illetve kifejezetten allergiások részére tökéletesítette SZENZITÍV mosóprogramját az EG-Electrolux. ruhát a gép ötször öblítí, ezen belül kétszer hosszabb ideig és alaposabban, mint ahogyan egyébként szükséges, így a textíliában esetlegesen benne maradó mosószer mennyisége elenyésző. Mindez csökkentett mosódobmozgással jár együtt azért, hogy a ruha ne kopjon. SZENZITÍV program minden fehér, színes, kímélő, illetve energiatakarékos mosáshoz választható. Extra öblítés Külön választható egy kiegészítő öblítés is a mosóprogram végén, ha a felhasználó érzékeny a mosószermaradványokra. z öblítővíz mennyiségét természetesen automatikusan a szennyezettségnek megfelelően adagolja a gép. Mosószer-túladagolás ellen készülék mosószer-túladagolást jelez ki, ha túl sok vagy nem megfelelő mosóport tettek a gépbe. Ezt jó tudni, mert a következő mosásnál már megfelelően lehet adagolni, így a szükséges minimális mennyiségre lehet csökkenteni a mosószer-felhasználást. SZENZITÍV program előnyei Két kiegészítœ öblítési lehetœség. ruhát kíméli a csökkentett dobmozgás. Teljesen minimális mosószer marad a textilen. Ideális allergiások, asztmások. és érzékeny bœrıek számára.

12 12 Elöltöltős mosógép LVMT LVLOGIC 1620 SILENCE-motor: új, rendkívül csendes meghajtás mosásnál és centrifugálásnál; rövidebb programidő, hosszabb élettartam Súlyérzékelés és adagolási javaslat: méri a ruha súlyát bepakoláskor, mutatja a kapacitást és javaslatot tesz az optimális mosószer-mennyiségre Vízszenyezettség-mérés: garantálja a hatékony öblítést Vízátfolyás-érzékelő: kiszámított vízadagolás a mosóprogram és a szennyes ruha mennyiségének megfelelően 99 perces üzemidő 60 C-os pamutprogramon Nagy navigációs LCD-kijelző mindenre kiterjedő felhasználói utasításokkal Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat MEMÓRI funkció: négy egyénileg összeállított mosóprogram mentése Indításprogramozás 20 órával előre (LCD-kijelzőn) Időbeállítás: mosóprogram vége QU-CONTROL és QU-LRM vízvédelem IDŐTKRÉKOS programok: mosás fele idő alatt SZUPERGYORS program SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához FSHION program: mosható modern textíliákhoz, pl. viszkóz KÍMÉLŐ program finom fehérneműkhöz MIX program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához SELYEM program: kényes selyemruhákhoz GYPJÚ program: speciális kézi mosás gyapjúhoz és finom textíliákhoz VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás Megvilágított mosódob Mosószer-túladagolás kijelző FUZZY vezérlésű érzékelő automatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Gyorsnedvesítő rendszer: kíméli a ruhát Gyerekbiztonsági ajtózár utomatikusan beállítódó láb a kiváló stabilátás érdekében Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 LVMT LVLOGIC 1620 Mosó- hatás Centrifuga- hatékonyság 7kg 43 l* Töltősúly: 7 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1600 ford./perc, amely 1400/1200/1000/800/600/400 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Páratlan fogyasztási értékek: 43 liter víz, 1,19 kwh áram (7 kg ruhánál) * 7 kg ruhanemű esetén

13 Elöltöltős mosógépek 13 LVMT LVMT LVMT Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 6kg 39 l Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 7kg 49 l Mosó- hatás Centrifuga- hatékonyság 6kg 49 l Töltősúly: 6 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1400 ford./perc, amely 1200/1000/800/600/400 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Páratlan fogyasztási értékek: 39 liter víz, 1,02 kwh áram (6 kg ruhánál) Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes Vízszennyezettség-mérés: garantálja a hatékony öblítést Vízátfolyás-érzékelő: kiszámított vízadagolás a mosóprogram és a szennyes ruha mennyiségének megfelelően LCD-kijelző korszerű felhasználói utasításokkal MEMÓRI funkció: három egyénileg összeállított mosóprogram mentése Indításprogramozás 20 órával előre (LCD-n) Időbeállítás: mosóprogram vége QU-CONTROL és QU-LRM vízvédelem IDŐTKRÉKOS programok: mosás fele idő alatt SZUPERGYORS program SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához MIX-program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 Töltősúly: 7 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1400 ford./perc, amely 1000/700/500 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,19 kwh áram Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat LED-kijelző Indításprogramozás 23 órával előre maradékidő-kijelzéssel QU-CONTROL vízvédelem SZUPERGYORS program VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához MIX-program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 Töltősúly: 6 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1600 ford./perc, amely 1000/600 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,02 kwh áram Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes LED-kijelző Indításprogramozás 23 órával előre maradékidő-kijelzéssel QU-CONTROL vízvédelem SZUPERGYORS program VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60

14 14 Elöltöltős mosógépek LVMT LVMT LVMT 1246/1046 Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 6kg 49 l Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 6kg 49 l Mosó- hatás Centrifuga- B/C hatékonyság 47 l mélység 45 cm Töltősúly: 6 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 1000/600 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,02 kwh áram Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes LED-kijelző Indításprogramozás 23 órával előre maradékidő-kijelzéssel QU-CONTROL vízvédelem SZUPERGYORS program VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Gyerek biztonsági ajtózár Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 Töltősúly: 6 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 1000/600 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,12 kwh áram Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes LED-kijelző Indításprogramozás 23 órával előre maradékidő-kijelzéssel QU-CONTROL vízvédelem SZUPERGYORS program VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Gyerek biztonsági ajtózár Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 Töltősúly: 4,5 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200/1000 ford./perc, amely 900/700/400 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Kiváló fogyasztási értékek: 47 liter víz, 0,85 kwh áram Feliratok a kezelőpanelen Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Hangszigetelés Indításprogramozás 19 órával előre Nagy betöltőnyílás (30 cm) LED-kijelző Teljes körű vízvédelem ÖBLÍTÉS + program: intenzív öblítés GYPJÚ program: speciális kézimosás-program kényes ruhákhoz VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás ÁZTTÓ program SZENZITÍV program: gyermekek és érzékeny bőrűek védelmére Mosószer-túladagolás kijelzése FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja Háromrekeszes tartály a mosószernek, folttisztítónak és öblítőnek Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 44,8

15 40 cm Felültöltős ha kevés a hely Felültöltős mosógépek 15 méretből lehet engedni, a mosógéppel szemben elvárt követelményekből nem. z EG-Electrolux felültöltős mosógépei csak 40 cm szélesek, ezért mindenhol elférnek, ahol takarékoskodni kell a hellyel. lábakon gördülő felültöltős LVMT-széria hordozható, nem szükséges állandó helyet kialakítani számára a vízcsap közelében. Mosás után vissza lehet gurítani oda, ahol nem zavar senkit. Ez a rugalmasság természetesen semmit sem változtat a kiváló használati tulajdonságokon, az alacsony fogyasztáson és a ragyogó mosási eredményen. felültöltős LVMT termékválaszték minden tagja 5,5 kg ruhát minimális víz- és áramfelhasználással mos tisztára. z elektronikus vezérlés, a sokféle program, a kis helyigény és a pénztárcát kímélő fogyasztás szinte természetes az EG-Electroluxnál. Felültöltősek: nemcsak a hellyel takarékoskodnak Óriási teljesítmény kis helyen. z új EG-Electrolux mosógépszériánál ez nem elvárás, hanem alapteljesítmény. z egyetlen különbség az elöl- és a felültöltős LVMT mosógépek között az, hogy az utóbbiak olyan helyen is elférnek, ahol nagy társaik nem. Csupán 40 cm szélesek, sőt mivel kerekeken gurulnak és könnyen csatlakoztathatóak, szinte bárhol lehet tárolni őket. Csak a mérettel takarékoskodtak a fejlesztők, a teljesítmény viszont ugyanaz mindkét készülékfajtánál. Különlegesség: lassan és biztonságosan nyílik szét a mosódob ajtaja mosógép úgy áll le, hogy a dob nyílása fent van és LED-kijelző mutatja, ha ki lehet nyitni. Ha az ajtó nyitva van, a dob stabilan áll, nem fordítható el. Gombnyomásra lassan szétnyílnak az ajtószárnyak, a nagy nyíláson keresztül kényelmes a be-, illetve kipakolás. Tiszta ruha, fele idő alatt z időkapcsoló gombbal a mosás ideje három lépésben akár a felére is lerövidíthető: normál, rövid, extra rövid program választható. Ennek nagy hasznát lehet venni, ha sietni kell a mosással. Mindezt alátámasztják a magukért beszélő hatékonysági ok: három kategória az energiafogyasztásra, a mosóhatásra és a centrifugahatékonyságra. felültöltős gépek 5,5 kg szennyes ruha mosását ugyanazzal a precizitással végzik el, mint nagy társaik, természetesen azonos szolgáltatásokkal a MEMÓRI funkciótól kezdve az időtakarékos programig. kényelmet szolgálja például a gombnyomásra lassan szétnyíló mosódobajtó. Kitűnő zat LVMT felültöltős mosógép 1500 percenkénti fordulatszámú centrifugálási teljesítményéért belépett a 3 minősítésű gépek sorába. másik két zatot az energiatakarékosságáért és a mosási teljesítményéért kapta. kiváló fogyasztási értékek és a magas centrifugálási fordulatszám (1500 ford./perc) igen sok pénzt takarít meg tulajdonosának, sőt gyorsabban meg is szárad a kimosott ruha obr./min.

16 16 Felültöltős mosógépek 5,5 kg Kis méret óriási felszereltség Most a felültöltős gépeknél is QU-CONTROL és QU-LRM Háromrekeszes tisztítószertartály megbízható teljes körű védelem a felültöltős mosógépeknél azért is különösen fontos, mert sokszor más helyen működnek, mint ahol tárolják őket, illetve a kevésbé féltett mosókonyha helyett leginkább a lakásban vannak. z EG-Electrolux QU-CONTROL rendszer a topmodelleknél kétszeres védelemmel van ellátva. Ezek a dupla falú bekötőcső, illetve a figyelmeztető hangjelzés. z EG-Electrolux garantálja, hogy nem történhet baj. mosógép tetőajtajában található a kényelmesen és könnyen feltölthető tisztítószertartály, egymástól jól elkülönített három rekesszel. Speciális programok ruhakímélő megoldások SZENZITÍV zoknak, akiknek különösen érzékeny a bőrük. gép a ruhát ötször öblíti, két öblítés pedig az előzőeknél hosszabb ideig tart. SZENZITÍV programnál a mosódob kevesebbet forog, így a gyakori mosás sem árt a ruhának, mert nem koptatja, gyűri a szövetet. Egyénileg összeállított mosóprogramok mentése z új MEMÓRI funkció azt a célt szolgálja, hogy a leggyakrabban használt egyéni kiegészítő funkcióval összeállított programokat a felhasználó elmentse. (Például, ha a színes kímélő programhoz mindig extra öblítés szükséges.) Ezek az egyedi programok mindig könnyen és gyorsan elérhetőek lesznek. Jobb, mint kézzel, a GYPJÚ és SELYEM programmal Most lehetővé vált a gyapjú, selyem és egyéb kényes textíliák gépi mosása. Sőt, a készülék kíméletesebben és biztonságosabban mossa ezeket. Ez a megoldás nemcsak a ruhát kíméli, hanem a kezet is mentesíti. EXTR ÖBLÍTÉS mosóprogram után választható kiegészítőfunkció azoknak, akiknek a bőrük rendkívül kényes a mosószermaradványokra. z öblítővíz mennyiségét a gép automatikusan állítja be. VSLÁSKÖNNYÍTÉS 1 kg finom ruhaneműt (5-6 inget vagy blúzt) lehet kíméletesen, levegősen mosni ezen a programon. Nem képződik gyűrődés a ruhán, mosás után csak fogason kell szárítani és nem gond a vasalás.

17 Felültöltős mosógép 17 LVMT Töltősúly: 5,5 kg Könnyen, egy ujjal nyitható mosódobajtó, Carboran üst Vízszennyezettség-érzékelő: kiszámított vízadagolás a mosóprogram és a szennyes ruha mennyiségének megfelelően Jól áttekinthető LCD-kijelző Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat MEMÓRI funkció: 3 egyénileg összeállított mosóprogram mentése Mosódobrögzítés: nyitott állapotban kézzel nem lehet elfordítani Nagy betöltőnyílás, kényelmes ki- és bepakolás Indításprogramozás 20 órával előre (LCD-kijelzőn) Időbeállítás: mosóprogram vége Programidő-kijelzés órával QU-CONTROL és QU-LRM vízvédelem Extra öblítés intenzív öblítőprogram Mosási idő lerövidítése több lépcsőben, a legjobb mosási hatékonysággal SZUPERGYORS program KOMBI program: színes és kímélő mosás együtt MIX-program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához SELYEM program: kényes selyemruhákhoz GYPJÚ program: speciális kézi mosás gyapjúhoz és finom textíliákhoz VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás Energiatakarékos program fehér és színes ruhákhoz ÁZTTÓ program Mosószer-túladagolás kijelző FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Háromlépcsős tisztítószer-adagolás, háromrekeszes tartály a mosószernek, folttisztítónak és az öblítőnek Hibakijelzés és felhasználói tájékoztató Csendes, éjszakai üzemmód Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 40 x 60 LVMT Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 5,5 kg 46 l Töltősúly: 5,5 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1300 ford./perc, amely 1000/800 ford./percre csökkenthető, öblítőstop Páratlan fogyasztási értékek: 46 l víz és 0,93 kwh áram felhasználása

18 18 Felültöltős mosógépek LVMT LVMT Mosó- hatás Centrifuga- B hatékonyság 5,5 kg 49 l Mosó- hatás Centrifuga- C hatékonyság 5,5 kg 49 l Töltősúly: 5,5 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 900/700/400 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Páratlan fogyasztási értékek: 49 l víz, 0,93 kwh áram Könnyen, egy ujjal nyitható mosódobajtó, Carboran üst Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Mosódobrögzítés: nyitott állapotban kézzel nem lehet elfordítani Nagy betöltőnyílás, kényelmes ki- és bepakolás LED-kijelző Indításprogramozás 4-8 órával előre, maradékidő-kijelzéssel IDŐTKRÉKOS program: rövid ideig hordott ruha frissítésére SZUPERGYORS program SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához MIX-program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához Speciális KÉZI MOSÁS program: gyapjúhoz, selyemhez és más finom textíliákhoz VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás ENERGITKRÉKOS program fehér és színes ruhákhoz Mosószer-túladagolás kijelző FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 40 x 60 Töltősúly: 5,5 kg Maximális centrifuga-fordulatszám: 1000 ford./perc, amely 900/700/400 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop Páratlan fogyasztási értékek: 49 l víz, 0,93 kwh áram Könnyen, egy ujjal nyitható mosódobajtó, Carboran üst Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Mosódobrögzítés: nyitott állapotban kézzel nem lehet elfordítani Nagy betöltőnyílás, kényelmes ki- és bepakolás LED-kijelző Indításprogramozás 4-8 órával előre maradékidő-kijelzéssel IDŐTKRÉKOS program: rövid ideig hordott ruha frissítésére SZUPERGYORS program SZENZITÍV program: különösen hasznos kisbabák és érzékeny bőrűek ruháinak mosásához MIX-program 40, illetve 60 C-ot igénylő színes ruhák együttes mosásához Speciális KÉZI MOSÁS program: gyapjúhoz, selyemhez és más finom textíliákhoz VSLÁSKÖNNYÍTŐ program gyűrődések elkerülése érdekében FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás ENERGITKRÉKOS program fehér és színes ruhákhoz Mosószertúladagolás kijelző FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást a töltetmennyiséghez igazítja FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 40 x 60

19 Mosó-szárító gépek 19 Kényelmes LVMT TURBO mosó-szárító gép jó dolgok kombinációja LVMT TURBO kombinált mosó- és szárítógép egyetlen készülékbe integrál egy mosó-, és egy kondenzációs szárítógépet kiváló fogyasztás és rendkívüli mosási hatékonyság mellett. kombi készülékeknek csak egy víz-, illetve áramcsatlakozóra van szüksége. LVMT TURBO 3 kg ruhát tud egy programmal nonstop (mosó- és szárítóprogram összekapcsolása) kimosni és megszárítani. kapacitása nagy dobja miatt mosás esetén 6 kg. 30 cm átmérőjű, nagy betöltőnyíláson át könnyű és kényelmes a ki- és a bepakolás még nagy darabok esetén is ford./perc Választható startidő z indulási idő 23 órával előre programozható, amivel ki lehet használni a kedvező éjszakaiáram-tarifát, ezzel jelentős megtakarítás érhető el. startig hátra lévő időt a készülék elektronikusan, percben jelzi ki. Ha siet az ember: időkapcsolás z IDŐKPCSOLÓ gombbal a mosási programidőt csökkenteni lehet ideális megoldás rövid ideig hordott ruhák mosásához. Centrifugateljesítmény: 1600 fordulat/perc LVMT TURBO es készülék centrifugájának csúcsteljesítménye kifizetődő tulajdonság. szárítási idő lerövidül és kevesebb az energiafelhasználás is, ami jelentős pénzmegtakarítással jár. 6 kg ruha a dobban nagy és kímélő z 54 literes dobban 6 kg ruha mosható egyszerre. nagy méret lehetővé teszi, hogy a ruhának nagy mozgástere legyen a gépben, ezáltal kíméletes a mosás. Mindez mosó-szárító gép esetében kivételesnek számító, kategóriás mosási hatékonyság mellett. gép kapacitása mosó-szárító nonstop programnál 3 kg. Szekrény- vagy vasalásszáraz ruha, kívánság szerint Gombnyomásra állítható be, hogy a LVMT TURBO olyan szárazra szárítsa-e a ruhát, hogy azonnal a szekrénybe lehessen tenni vagy egy kicsit párásan hagyja, hogy könnyű legyen vasalni. szárítási idő egyénileg, percben is megadható. Mosás közben a vasalásra gondol: VSLÁSKÖNNYÍTÉS 1 kg finom ruhaneműt (5-6 inget vagy blúzt) lehet kíméletesen, levegősen mosni a VSLÁSKÖNNYÍTŐ programon. Nem képződik gyűrődés a ruhán, mosás után csak fogason kell szárítani és nem gond a vasalás. Jobb, mint kézzel mosni: GYPJÚ és SELYEM Gyapjú, selyem és egyéb kényes textíliák mosásakor a LVMT TURBO kíméletes, kézimosás-programja kiváló. Biztos, hogy a készülék kíméletesebben és biztonságosabban mossa ki ezeket a holmikat. Ez a megoldás nemcsak a ruhát kíméli, hanem a kezet is.

20 20 Mosó-szárító gép LVMT B Mosó- hatás 6 kg 79 l 4,70 kwh Nagy betöltőnyílás Töltősúly: 6 kg mosásnál 3 kg szárításnál 3 kg nonstop mosás-szárításnál Maximális centrifuga-fordulatszám: 1600/1200/900/700 percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop FUZZY-LOGIC érzékelő súlyautomatika Elektronikus, egygombos programvezérlés, beépített hőmérséklet-szabályzóval VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében SZENZITÍV program: gyermekek és érzékeny bőrűek védelmére Speciális KÉZI MOSÁS program: gyapjúhoz, selyemhez és más finom textíliákhoz FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás Biofázis: fehérje-, zsír- és keményítőfoltok eltávolítására ELEKTRONIKUS SZÁRÍTÓ program, illetve időbeállítási lehetőség 130 perc Elektronikus nedvességmérés a kondenzátorban Beállítható szárítási hőmérséklet Dob és fűtőelemek rozsdamentes acélból Környezetbarát Carboran üst Hosszú élettartam, korrózióvédelemmel ellátott test Állítható magasságú lábak a padló egyenetlenségeinek korrigálására Lassú felfutású, elektronikus hajtórendszer Elektronikus ellenőrző és korrigáló rendszer (UKS) kiegyensúlyozatlan állapot esetére utomatikus léghűtés fehér és színes ruha, illetve kímélő programhoz Kondenzációs szárítás légelvezetés nélkül Kíméletes szárítás finom ruhákon csökkentett fűtésteljesítménnyel Egyenletes, gyűrődésmentesen szárító automatika Szárítás vége előtt 10 perccel kezdődő hűtőfázis Konyhabútor alá építhető Teljes körű vízvédelem LED-kijelző Indításprogramozás 23 órával előre maradékidő-kijelzéssel Mosószer-túladagolás kijelző Gyorsnedvesítő rendszer, amely kíméli a ruhát Háromrekeszes tartály a mosószernek, folttisztítónak és öblítőnek Csendes üzemmód, teljes körű hangszigetelés Inverter motor Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60,6 Meglepően takarékos* Mosás Szárítás Mosás/szárítás * 60 C színes ruha = mosás szekrényszáraz színes ruha = maximális centrifugálás után Modell (6 kg) 39 l 1,07 kwh 99 perc (3 kg) 20 l 2,1 kwh 80 perc (3 kg) 79 l 4,7 kwh 249 perc

21 Szárítógépek 21 Design Egyedülállóan új forma Legyőzhetetlen páros: LVMT és LVTHERM Tökéletesen illenek egymáshoz, és nem csak a formájuk miatt. mi összeköti még őket, az a képességük, hogy egyedileg tudják kezelni a különböző textíliákat, használatuk egyszerű és kapacitásuk nagy (6-6 kg). z összeépítési lehetőség egy állvány segítségével (TRZ-903) az EG-Electrolux megoldása a helyproblémára. Minden LVTHERM szárító egybeépíthető LVMT elöltöltős mosógéppel. stabil alapot a LVMT adja, erre lehet egy speciális építőkerettel együtt felrakni a LVTHERM szárítót. Csak egy 60x60 centiméteres alap kell, és a mosás-szárítás problémája elintézett. Csendes teljesítmény ez magától értetődő az új LVTHERM szárítógépeknél. nnak ellenére, hogy különösen nagy teljesítményűek, sokrétűek és 6 kg ruha szárítására alkalmasak a készülékek, a működés közben keletkezett zaj szinte elenyésző. 6 kg ruha egy menetben z új elektronika ezt is lehetővé teszi: a szárítógépbe 6 kg ruha fér. Ezt a mennyiséget a gép lágyan, kíméletesen szárítja. ruha puha és szellős lesz. Ráadásul a készülék energiatakarékos és időt spórol használójának. Nincs nála csendesebb z EG-Electrolux új LVTHERM szárítógépének az Európában jelenleg kapható készülékek között a legcsendesebb a levegőkondenzációs szárítása. Új SZBDIDŐ program Szabadidőruhákhoz, melegítőkhöz, farmerhez, pamutfelsőhöz készült a SZBDIDŐ program. Garantált, hogy tökéletesen megszáradnak a ruhák a kényes, többrétegű varratoknál, betéteknél, kötőknél is. 62 db() B energiaú szárítógép készülék minden alkatrészére kiterjedő fejlesztéseknek köszöhetően elértük a B" energia besorolást.

22 22 Szárítógépek LVTHERM LVTHERM B 3,36 kwh 6kg Legcsendesebb C 3,60 kwh 6kg Legcsendesebb Töltősúly: 6 kg Energiafogyasztás: szekrényszáraz pamutruha 1400 (1000) ford./perc centrifugálás után csak 2,8 (3,36) kwh LCD-kijelző, könnyű használat MEMÓRI funkció: 3 egyénileg összeállított program elmenthető 15 elektronikus szárítóprogram Szárítás végének beprogramozása 20 órával előre, maradékidő-kijelzéssel (LCD-kijelzőn) perces programok (kevesebb, mint 1 kg töltet szárításához) Felhasználó által választható szárítási szint Nagyon csendes, kondenzációs szárítás, csak áramcsatlakozó szükséges Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Rendkívül nagy betöltőnyílás SZBDIDŐ program SZENZITÍV program: különösen kímélő szárítás FELFRISSÍTŐ program: frissíti, szagtalanítja a ruhát VSLÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében GYPJÚ program Megvilágított dob Hangjelzés a művelet végén (beállítható) Változtatható ajtónyitás Opcionális lehetőség: összeépíthető keret (a mosógép és a szárítógép csatlakoztatásához) Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 60 Töltősúly: 6 kg Energiafogyasztás: szekrényszáraz pamutruha 1400 (1000) ford./perc centrifugálás után csak 3,0 (3,6) kwh 14 elektronikus szárítóprogram Külön beállítható 30 perces szárítás Szárítás végének beprogramozása 23 órával előre, maradékidő-kijelzéssel LED-kijelző: programfutás Nagyon csendes, kondenzációs szárítás, csak áramcsatlakozó szükséges Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Rendkívül nagy betöltőnyílás SZBDIDŐ program SZENZITÍV program: különösen kímélő szárítás FELFRISSÍTŐ program: frissíti, szagtalanítja a ruhát VSLÁSKÖNNYÍTŐ program gyűrődések elkerülése érdekében GYPJÚ program Megvilágított dob Hangjelzés a művelet végén (beállítható) Változtatható ajtónyitás Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 85 x 60 x 58

23 Szárítógép 23 LVTHERM CE C 2,60 kwh 3,4 kg Töltősúly: 3,4 kg Kompakt kondenzációs szárító, csak áramcsatlakozó szükséges Energiafogyasztás: szekrényszáraz pamutruha 1400 (800) ford./perc centrifugálás után csak 2,3 (2,6) kwh Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat Nagy betöltőnyílás 4 elektronikus szárítóprogram Külön beállítható szárítási idő 100 perc Kímélő program magas hőmérsékletre érzékeny ruhákhoz Nagy kondenzációs tartály (2,5 l) LED-kijelző a tartálytelítettségről Kondenzációs tartály csatlakoztatása lefolyóba Hangjelzés a művelet végén (beállítható) jtónyitás gomb Mosó- és szárító gép összekötő keretbe illeszthető Falra szerelhető, a tartozék szériafelszereltség Dob rozsdamantes acélból Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)]: 68,6 x 59,5 x 42

24 Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft Budapest, Erzsébet királyné útja 87. Telefon: 1/ Fax: 1/ Internet: modellek és paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. műszaki változtatások joga fenntartva! z esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. További katalógusaink: Mosogatógépek Tűzhelyek Tanácsadás és értékesítés: Hűtő- és fagyasztó készülékek Porszívók és kis háztartási készülékek Beépíthető készülékek gondos formai újító. Megesett már Önnel, hogy kibontott egy ajándékot, és önkéntelenül így kiáltott fel: Ó! Hogy találtad ki? Éppen erre vágytam! Nos, mi az Electrolux formatervezői ezt az érzést szeretnék kiváltani mindazokból, akik valamelyik termékünket választják vagy használják. Nem sajnáljuk az időt, az ismereteket és az alapos fejtörést, hogy megálmodjuk és megalkossuk azokat a készülékeket, amelyeket vevőink valóban igényelnek és kívánnak. Ez a fajta gondosság megérzéssel párosuló újítást jelent. Ez nem öncélú design, hanem a felhasználók érdekében végzett formatervezés. Számunkra a gondos tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük a készülékek használatát, kellemesebbé a feladatok elvégzését és arra biztatjuk vevőinket, hogy nyugodt lelkiismerettel élvezzék a XXI. század nyújtotta fényűzést. z a célunk, hogy ezt az élvezetet világszerte a mindennapi élet mind több területén, minél több ember számára elérhetővé tegyük. Hogy amikor azt mondjuk, Önre gondolunk, akkor tudja, hogy komolyan így is gondoljuk. Electrolux. Önre gondolunk Gondolatainkról többet is megtudhat a honlapon. PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

25 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

26 kény frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 EG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz kihúzható zöldségtároló rekesz egyszerre kínál bőséges helyet és tökéletes környezetet a tárolni kívánt zöldségeknek. rugalmasan állítható elválasztó polc segítségével pedig szét is választhatja őket, ha szükséges. csúszásrásegítőnek köszönhetően a rekesz könnyedén mozgatható és a bennük tárolt élelmiszer könnyedén elérhető. Elég egy pillantást vetni a kijelzőre Elegáns, világos és közérthető digitális kijelzők biztosítják a kapcsolatot a készülék elektronikája és az Ön igényei között. Egy foknyi pontossággal látja mindig a készülék belsejében lévő hőmérsékletet, másrészt ezen állíthatja be a különböző funkciókat és üzemmódokat, mint például a VÁSÁRLÁS vagy a VKÁCIÓ funkciókat, illetve a FROSTMTIC és COOLMTIC üzemmódokat. VÁSÁRLÁS funkció Egyetlen gombnyomás és máris sokat megtett azért, hogy a készülékben tárolt élelmiszerek tovább frissek maradjanak. Ez a funkció aktiválja a COOLMTIC-ot 6 órányi időtartamra, miközben egy órára bekapcsolja a FROSTMTIC rendszert is. Ideális kombináció azokra az időszakokra, amikor nagybevásárlás után sokat nyitogatja az ember a hűtő és a fagyasztó ajtaját. VKÁCIÓ funkció Megakadályozza a penészképződést és a kellemetlen szagok kialakulását a belső térben, mert a hűtőteret +15 C hőmérsékleten tartja. jégkockák mindig kéznél vannak fagyasztótálcán a jégkockák minden esetben kézre esnek. tálca a kényelem kedvéért becsúsztatható, így tökéletes helyet biztosít az olyan kisebb csomagoknak, amelyek gyakran eltűnnek a fagyasztórészben. COOLMTIC* Nagybevásárlásokkor megnő a hűtőkapacitás iránti igény, hiszen rövid idő alatt nagy mennyiségben kerül a készülékbe nem hűtőtt élelmiszer. Csak egy gombnyomás és a hűtő a következő hat órában 2 C-ra hűti le a belső teret, majd automatikusan visszaáll az előzetesen beállított hőfokra. FROSTMTIC Gazdaságos és kényelmes gyorsfagyasztás. készülék akár 52 órán át folyamatosan működik, majd automatikusan visszaáll az előzetesen beállított hőfokra. Így az élelmiszer gyorsan lefagy +25 C-ról -18 C-ra (100 literenként megközelítőleg 4,5 kg élelmiszer). Hosszabb ideig frissen készülékek fejlesztésekor sok figyelmet fordítottak arra, hogy az élelmiszereket még tovább, még frissebben sikerüljön megőrizni. Ezen fejlesztések eredménye a hosszan friss (LongFresh) fiók. Mindkét hosszan friss LongFresh fiók külön-külön is üzemeltethető. lacsony páratartalom és 0 C-os hőmérséklet: ideális körülmények húsok, halak és sajtok eltartásához. Miközben a saláták, zöldségek, gyümölcsök épp a magas páratartalmat kedvelik. tágas (82 liter űrtartalmú) fiókokban nagy mennyiségű élelmiszer tárolható épp a számukra legideálisabb körülmények között, így akár háromszor annyi ideig megőrzik majd frissességüket és fontos vitamin- és ásványianyag-tartalmukat, mint egy hagyományos hűtőszekrényben. * COOLMTIC a WECO International GmbH bejegyzett védjegye

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009

Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009 Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION Harmóniában ÉLNI HÁZTRTÁSI GÉPEIKKEL z EG-Electrolux mosó- és szárítógépei tökéletesen összehangolt párost alkotnak. Ez

Részletesebben

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele.

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Miele W1 mosógépek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószeradagolással * Minden TwinDos adagolórendszerrel rendelkező W1 Miele mosógéphez

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval.

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. WM 14E443BY WM 12E362BY WM 12E36SBY (sport/fitness ) 20% 20% 10% 20%-kal alacsonyabb 20%-kal alacsonyabb 10%-kal alacsonyabb töltősúly super15 Outdoor/ impregnált

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

mosógépek szárítógépek

mosógépek szárítógépek mosógépek 8 kg-os mosógépek 98 old. 7 kg-os mosógépek 98 old. 6 kg-os mosógépek 98-99 old. 5 kg-os mosógépek 99 old. beépíthető mosógépek 100 old. felültöltős 104-105 old. szárítógépek mosó-szárítógép

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

Mosógépek Szárítógépek

Mosógépek Szárítógépek Mosógépek Szárítógépek A selymesebb, megk m lt ruh k r me MOSÓGÉPEK / SZÁRÍTÓGÉPEK Harmónia a mosásban, az Ön kényelméért Ergonómikus kialakítás a biztonság és a kényelem jegyében. Harmónikus mozdulatokra

Részletesebben

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is.

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. 3 Mosógépek Vario dob* VarioTrommel A hullámos mintázatú dobkialakításnak köszönhetően

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek Ruhái jó formában lesznek minden nap Electrolux ek, ek és mosó-ek Viselje örömmel kedvenc ruháit minden nap A hangulatát, sőt az egész napját meghatározhatja, hogy érzi magát ruhájában. Ha jó formában

Részletesebben

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes.

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Világbajnok Siemens iq 800 Master Class kondenzációs szárító, a legalacsonyabb

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK EK 2017 2018 TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS EK HATÉKONYSÁG Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy a poharakon, üvegedényeken vagy műanyag tálakon foltok és vízcseppek

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2010 AEG Wet 2010 HUM.indd 1 6/4/10 12:34 PM 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével AEG Wet 2010 HUM.indd 2 6/4/10 12:34 PM Mosogatógépek

Részletesebben

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia.

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia. 2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett. 2 + 3 év díjmentes garancia. Bosch mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek most 2+3 év gyártói garanciával.* Promóciós időszak: 2017. szeptember 1. - december 31.

Részletesebben

A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert.

A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert. A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert. Siemens iq800 Master Class mosógép automata mosószeradagolással siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. A mosás soha nem volt még ilyen tökéletes

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az Mosogatógépek Az Ariston mosogatógépek különlegességei Az Ariston összes mosogatógépe A energiaosztályú és A mosogatási minőségű. Egyes mosogatógépek digitális kijelzővel (LCD) rendelkeznek, melyen a mosogatás

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2016/1

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2016/1 WHIRLPOOL SZONÁLLÓ TRMÉKVÁLSZTÉK 2016/1 Tartalomjegyzék Mosógépek Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények agyasztószekrények és fagyasztóládák Tűzhelyek Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? EGYSZERŰ. VEGYE KÖNNYEDÉN! 1 FŐZÉS KÖNNYEDÉN Tűzhelyek 12 50 cm széles tűzhelyek 12 Mikrohullámú sütők 18 HŰTÉS KÖNNYEDÉN Kombinált hűtő-fagyasztók

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek mosogatógépek szabadonálló 78-79 old. beépíthető 82-84 old. Mosogatógépek tripla A a környezetért mi törődünk az emberrel és környezetével 40% energiamegtakarítás 25% vízmegtakarítás Fejlett változó fogyasztás.

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

háztartási készülékek

háztartási készülékek 2006 háztartási készülékek Zanussi háztartási készülékek a megfelelő választás Önnek is tartalom 03 04 kombinációk 0 kombinációk és hűtőszekrények 06 hűtőszekrények 07 hűtőszekrények és fagyasztószekrény

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2009 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével A modern életvitel művészi értelmezése: AEG-Electrolux Az AEG készülékek 2004-től az

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 Tartalom 03 TARTALOM Bemutatkozás 4 Hűtés-fagyasztás Side by side hűtőszekrény 16 Alulfagyasztós kombinált hűtők 18 Felülfagyasztós kombinált hűtők 22

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

légkondícionálók 2008

légkondícionálók 2008 légkondícionálók 2008 2 electrolux légkondícionálók Arra gondoltunk, miért ne élvezhetnénk a hûvös, tiszta levegôt a lakásban is! Sokoldalúság az ideális levegôért Az Electrolux kínálatának termékei hôszivattyúval

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax: 209-21-87 Honlap: www.ash.hu, e-mail: ash@ash.hu A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax:

Részletesebben

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal.

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* * Akciós időszak 2016.08.01 2017.01.31, 15 x 20 Miele UltraTabs

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek.

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Miele Active mosogatógépek Kimagasló tisztítási teljesítmény a leghosszabb élettartam mellett Ragyogóvá tesszük edényeit

Részletesebben

EWM Müszaki tulajdonságok

EWM Müszaki tulajdonságok EWM 1000 Müszaki tulajdonságok 1 EWM 1000 - Áttekintés Teljeskörü elektronikai szabályozás Hálózati feszültség: 220/240 V 50/60 Hz (beállítható) Mosórendszer: Tradícionális vagy Öko golyó Carboran üst

Részletesebben

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő.

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő. Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői Megérint a jövő. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy Önnek alacsonyabb legyen az energiaszámlája. Kiemelkedő teljesítmény,

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje.

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Ünnepeljük együtt a Miele evőeszközfiók 30. születésnapját Jubileumi modellek kedvezményes áron már 239 900 Ft-tól Mindenkinek van valami,

Részletesebben

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 Whirlpool Magyarország Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 91 93. Tel.: (36-1) 382-7500, fax: (36-1) 382-7538 www.whirlpool.hu Whirlpool Központi Márkaszerviz Budapest VII. kerület,

Részletesebben

PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

PERFEKT IN FORM UND FUNKTION Mosogatógépek 2008 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION 2 Teljesítmény Teljesít TriatlongyŒztes: három az energiacímkén EG-Electrolux mosogatógépek. Teljesítmény, funkcionalitás, precizitás és letisztult forma

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Mosó- és szárítógépek 2013/2014

Mosó- és szárítógépek 2013/2014 Mosó- és szárítógépek 2013/2014 2 Egy háztartási gép, melyet az ember első pillantásra ért Home Professional mosógép. Igazi mosási szakértő, mert: Meggyőz az egyedülálló kezelőpanel révén A legjobb mosási

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem.

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Rcool légkondicionálók Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Prime2 Komfort és design felsőfokon. 3+2 év kiterjesztett garancia 1 Fűtés -25 C külső Automatikus tálcafűtés Integrált Wi-Fi vezérlés Extra csendes

Részletesebben

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja Virtuális hegesztés A jövő kiképzési módja Valósághű tanulás a szimulátorral 100%-ban biztonsági kockázat nélkül Erőforrás takarékos A sikeres oktatócsomag ÁLTALÁNOS TUNDNIVALÓK A jövő hegesztési kiképzésének

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás érdekében regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon. A Használati útmutató

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

Beépítési és használati utasítás

Beépítési és használati utasítás Beépítési és használati utasítás MOSÓGÉP Magyar AQUALTIS AQSF 291 U Összefoglalás Üzembe helyezés, 50 51 Kicsomagolás és vízszintbe állítás Víz- és elektromos csatlakozás Mûszaki adatok A készülék leírása,

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2 WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2 Tartalomjegyzék Mosógépek Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél 2 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima Az első mosógép beépített szárítótetővel. A legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect Elöltöltős mosógépek te 0% 10 te 0% 10 WE28463BY Maxx** te 0% 10 WE2449KBY(Maxx for Kids) Maxx** WE20464BY Maxx** 1400f/p 1,05 kwh / 4 liter 5 db / db Nagy piktogrammos LCD kijelző quaspar mosás Gyermekzár

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk

Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk 2010 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION 2 Termékjellemzők Design, teljesítmény, kontroll, higiénia, rend Elegáns megjelenés és jól átgondolt ergo nó mia ezek azok

Részletesebben

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító CD Rozsgamentes acél munkafelülület ellenáll a víznek és egyéb más anyagoknak PID szabályzó lehetőséget ad hogy minden napra beállítsunk szárítási időt Szervízablak lehetőséget ad a fő tartály gyors tisztítására

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket?

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket? Készen áll, hogy megismerje a Vaillant készüléket? Minden az Ön rendelkezésére áll Ezeket értékelik az ügyfelek Könnyű telepítés Időmegtakarítás a külön rendelhető karbantartó csapkészletnek köszönhetően

Részletesebben

Szabadon álló háztartási készülékek. Érvényes 2009. szeptember 1-tôl

Szabadon álló háztartási készülékek. Érvényes 2009. szeptember 1-tôl Szabadon álló háztartási készülékek Érvényes 2009. szeptember 1-tôl A következô generáció Döntsön helyesen 2 4. A következô generáció 14. Speciális programok 16. Mosógépek 20. Felültöltôs mosógépek 21.

Részletesebben