Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer"

Átírás

1 Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

2

3 Felszereltségi szintek Színek és kárpitok Keréktárcsák Környezetvédelmi felelősség Motor- és sebességváltó-választék Menetdinamika/futómű Biztonság Kényelem/FlexFix Astra Sports Tourer kényelem/csomagtér Kényelem/csomagtér Komfort Információs és szórakoztató rendszer Kiegészítők OPC Line Ajándéktárgyak 54 A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek (2012. március). A specifikációk és a felszereltség változásának jogát fenntartjuk. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez.

4

5 Magasan a többiek felett. A személygépkocsik kompakt kategóriájának élén már két autó áll a sikeres Opel Astra és az Opel Astra Sports Tourer. Mindkettő izgalmas külsőt és élvonalbeli technikai megoldásokat vonultat fel, hogy Ön egyedülálló vezetési élményben részesüljön! Ezeken az autókon látni és érezni is, hogy a többiek felett állnak.

6

7 Kezdődhet a borzongás! Az Ön Opel Astrája mindig is mágnesként fogja vonzani a tekinteteket. Formás külseje folyton vonzza a fényt, és olyan érzést kelt, mintha állandóan mozgásban lenne még álló helyzetben is.

8

9 Megmozgatja Önt. Amikor az Opel Astra akcióba lép, egyértelművé válik, hogy ő az utak mestere. Minden a finoman kiegyensúlyozott futóművön és a hozzá illeszkedő hajtóművön múlik. Foglaljon hát helyet a kormánynál, fordítsa el a kulcsot, és máris az Öné lehet az élmény!

10

11 Rejtett képességek. Az Opel Astra Sports Tourer letisztult körvonalai mögött ott rejtőzik mindaz a stílus és teljesítmény, amire Ön vágyhat, és még ennél is több, hiszen rengeteg helyet kínál a sokoldalú és innovatív megoldások révén.

12

13

14

15

16

17 És az érzés még a látványt is felülmúlja! Kézzelfogható a minőség. A vezetőfülke lendületes vonalaitól a legapróbb részletekig.

18 Izgalmasnak tervezték. Az Opel Astra valamennyi utazáshoz a lehető legbiztonságosabb és legnyugodtabb környezetet biztosítja, köszönhetően a jelenleg elérhető legmodernebb technológiáknak. És arra is van mód, hogy minden útját a pillanatnyi hangulatához igazítsa.

19

20 Opel Astra Selection Az Opel Astra esszenciája. Érezhető a különbség! Az Selection felszereltségi szint a színek és belső kialakítás széles skáláját ajánlja, hogy kiemeljen és kiemelkedjen. A gazdag alapfelszereltség az alábbiakat tartalmazza: Légkondicionálás részecskeszűrővel MP3-lejátszós CD 300 rádió háromfunkciós információs kijelzővel Elektromos, fűthető külső visszapillantó tükrök a karosszéria színében Tetősínek, fekete (Sports Tourer) Állandó nappali fényszórók Műszerek krómozott gyűrűkkel Elektromos ablakemelők elöl Távirányítású elektromos ajtózár Olvasólámpák elöl Elektromos csatlakozó a csomagtartóban (Sports Tourer) Sebességfüggő szervokormány Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) ESP Plus 60 : 40 arányban osztható hátsó ülések ISOFIX a második üléssor szélső ülésein Légzsák kikapcsoló Lehajtható csomagtérpadló (Sports Tourer) Vezető- és utasoldali légzsák és oldallégzsák Pedálkioldó rendszer Rögzítő kampók a csomagtartóban 16 méretű acél keréktárcsák dísztárcsával Gumiabroncs-javító készlet A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

21 Selection 17

22

23 Enjoy Opel Astra Enjoy Ruházza fel autóját egyéniséggel. Az adaptív fényszórók (AFL), a FlexRide futómű, a Sport futómű, a tempomat, az ergonomikus sportülések és a napfénytető is azon a hosszú listán van, amelyek elérhetőek az Enjoy számára. A felszereltség a következőket tartalmazza a Selection felszereltségen felül: Különleges belső kárpit és dekorelemek MP3-lejátszós CD 400 rádió grafikus információs kijelzővel Rádió kezelőszervek a kormánykeréken Tempomat Aktív fejtámlák elöl Függönylégzsák Világítás csomag, amely tartalmazza az olvasólámpákat hátul, és a megvilágított sminktükröket Tárolózsebek az első ülések hátulján EasyAccess csomagtérfedő roló a hátsó csomagtérben (Sports Tourer) A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók. 19

24 Opel Astra Sport A sportos stílus kedvelőinek. Az Opel Astra Sportot a magas teljesítmény teszi különlegessé. A rendelhető bőrülések és a teljesítményt fokozó felszerelések széles skálája biztosítja, hogy Opel Astra Sport modelljét pontosan elképzelései szerint alakítsa. A felszereltség a következőket tartalmazza az Enjoy felszereltségen felül: Első ködlámpák Kilátás és Világítás csomag, amely tartalmazza az esőérzékelőt, a fényérzékelős visszapillantó tükröt és az automatikus világításkapcsolót alagútérzékelővel Prémium belső kárpitozás és kéttónusú dekorelemek Sötétített első és hátsó világítótestek Tetősínek, ezüst (Sports Tourer) Első küszöbborítás Áttetsző műszerfal-világítás Kétzónás elektronikus légkondicionáló Állítható kartámasz elöl Emelkedő-startasszisztens Fedélzeti számítógép visszajelző rendszerrel Elektromos csatlakozó a központi konzolban hátul Perforált bőrborítású kormánykerék a rádió kezelőszerveivel 17 méretű, 5 küllős könnyűfém keréktárcsák A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

25 Sport 21

26

27 Opel Astra Cosmo Az Opel Astra kényelme és stílusa Cosmo Elegáns és kifinomult; az Opel Astra Cosmo minden úton a stílust és luxust jelenti. A felszereltség a következőket tartalmazza az Enjoy felszereltségen felül: Morrocana belső kárpitozás és kéttónusú prémium dekorelemek Sötétített hátsó világítótestek Első ködlámpák Kilátás és Világítás csomag, amely tartalmazza az esőérzékelőt, a fényérzékelős visszapillantó tükröt és az automatikus világításkapcsolót alagútérzékelővel Tetősínek, ezüst (Sports Tourer) Első küszöbborítás Áttetsző műszerfal világítás Kétzónás elektronikus légkondicionáló Középkonzol két fedett pohártartóval és zárt tárolóval Állítható kartámasz elöl Emelkedő startasszisztens Fedélzeti számítógép visszajelző rendszerrel Elektromos csatlakozó a központi konzolban hátul Kétszólamú kürt Bőrborítású kormánykerék a rádió kezelőszerveivel 17 méretű, többküllős könnyűfém keréktárcsák A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók. 23

28

29 Királykék Summit fehér Tűzpiros Műszaki szürke Selyem árnyék Ezüst tó Sovereign ezüst Szénfekete Vízi világ Sötét mahagóni Ásványfehér 1 1 Csak 5 ajtós modellhez kapható.

30 Selection: Cordoba/Atlantis, fekete Díszítőelemek: Sötét gyöngy Enjoy: Scene/Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Enjoy: Scene, Tűzpiros/ Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Sport: Lace/Atlantis, fekete Díszítőelemek: kéttónusú Folyadék Palládium/Zongoralakk Enjoy: Scene, Óceán/Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Cosmo: Ribbon/Morrocana, fekete Díszítőelemek: kéttónusú Folyadék Palládium/Sötét Mátrix Cosmo: Ribbon, Kakaó/ Morrocana, Choccachino 1 Díszítőelemek: kéttónusú Forró Folyadék Palládium/Forró Mátrix Cosmo: Ergonomikus sportülések: Bőr, kakaó 1 Díszítőelemek: kéttónusú Forró Folyadék Palládium/Forró Mátrix Ergonomikus sportülések: Bőr, fekete A választott modelltől függően különböző díszítőelemek. Ergonomikus sportülések: Lace/Atlantis, fekete A választott modelltől függően különböző díszítőelemek. 1 Csak Sports Tourerhez kapható.

31 Modell Selection Enjoy Sport Cosmo Kárpit neve Kárpit színe Alapszínek Cordoba/ Atlantis Fekete/ fekete Fekete/ fekete Scene/ Atlantis Tűzpiros/ fekete Óceán/ fekete Lace/ Atlantis 1,2 Fekete/ fekete Lace/ Bőr 1,2,4 Ribbon/ Atlantis 3 Morrocana 5 Fekete/ fekete Fekete Fekete/ fekete Kakaó/ Choccachino 6,7 Lace/ Atlantis 1,2 Bőr 1,2,4 Fekete/ fekete Fekete Kakaó 7 Színek és kárpitok Királykék Summit fehér Ragyogó alapszín 1 Tűzpiros Kétrétegű metálfényezések 1 Műszaki szürke Selyem árnyék Ezüst tó Sovereign ezüst Szénfekete Kétrétegű gyöngyházfényezések 1 Vízi világ Sötét mahagóni Ásványfehér 8 Díszítőelemek Sötét gyöngy Ezüst por Folyékony Palládium/Zongoralakk Folyékony Palládium/Sötét Mátrix Forró Folyékony Palládium/Forró Mátrix = kapható = nem kapható Rendelhető. Ergonomikus sportülések. A sportülés alapfelszereltség, az ergonomikus sportülések rendelhetők. Bőr kárpit, bőrbetétes ülések. Műbőr. TopTec-kel. Csak Sports Tourerhez kapható. Csak 5 ajtós modellhez kapható. 25

32 Acél keréktárcsák dísztárcsával, 6,5 J x 16, 205 (215)/60 R 16 méretű gumiabroncsokkal (PWM). Selection és Enjoy esetén alapfelszereltség. Acél keréktárcsák dísztárcsával, 7 J x 17, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWP). Selection és Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém hatású erősített acél keréktárcsák, 7 J x 17, 5 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWT). Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 5 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWX). Sport esetén alapfelszereltség, Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, többküllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PGQ). Cosmo esetén alapfelszereltség, Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 7 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (RCN). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 7 küllős kialakítás titán fényezéssel, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (RCQ). Rendelhető: Selection, Enjoy, Sport és Cosmo. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 10 ikerküllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PXS). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, 5 ikerküllős kialakítás, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (PZV/PZJ). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, 5 ikerküllős kialakítás fekete fényezéssel, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (RD9/ PXR). R: Selection, Sport és Cosmo. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, többküllős kialakítás, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (PZW/PZK). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, 5 küllős kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (PZS). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, 5 küllős kétszínű kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (PZT). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, többküllős kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (RV4). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, többküllős, sötét titán fényezés, 235/40 R 19-es abroncsokkal (PZU). Rendelhető: Enjoy, Sport és Cosmo.

33 Keréktárcsák 27

34

35 Kötelezettségvállalásunk a jövő felé. Egyazon világon osztozunk, ezért mindannyiunk felelőssége vigyázni rá. Az Opelnél a káros gázok kibocsátását nem csak azzal csökkentjük, hogy új, egyre gazdaságosabb gépkocsikat kínálunk, hanem folyamatosan tökéletesítjük jelenlegi modelljeinket is. Az energiatakarékos ecoflex modellek nemrégiben történt bemutatása jól bizonyítja, hogy az Opel Astra kínálatában továbbra is megtalálhatók a kategória legalacsonyabb CO 2 -kibocsátású modelljei. És azt bizonyára Ön is jól tudja, hogy a kisebb szennyezőanyag-kibocsátás az alacsonyabb fogyasztás eredménye. Ezen túlmenően, miközben egyre tisztább, hatékonyabb alternatív energiaforrások válnak használhatóvá, az Opelnél az új Opel Ampera kifejlesztésén dolgoznak. Ez az E-REV (Extended-Range Electric Vehicle = Megnövelt Hatótávú Elektromos Jármű) elnevezésű villanyautó képes akár km-t is megtenni kizárólag akkumulátoros hajtással, mielőtt a gépkocsi generátora bekapcsolna, egészen 500 km-re növelve a hatótávolságot. Azonban a környezet megőrzése és megóvása iránti elkötelezettségünk ennél jóval messzebb mutat: drasztikusan csökkentettük a gyártás során bekövetkező szennyezést és hozzáférhető újrahasznosítási telepeket biztosítunk Európa szerte. Ily módon minden egyes jármű életciklusának minden egyes fázisában tanúsítjuk a természet iránti tiszteletünket.

36

37 Opel Astra ecoflex. Az 5 ajtós és a Sports Tourer modellek rendelhetők ecoflex változatban is a takarékos 70 kw-os (95 LE) 1,3-as CDTI motorral, az 5 ajtós modellek akár az 1,7-es CDTI motorokkal is, melyek teljesítménye 81 kw (110 LE), illetve 96 kw (130 LE). A Start/Stop technológia és az aktív léghűtőrács valamennyi esetében alapfelszereltség. Minden Opel Astra ecoflex modellben megtalálhatók az optimalizált váltófokozatok, az üzemanyag-takarékos vezérlés és a felkapcsolásra figyelmeztetés a központi kijelzőn. Az ECOTEC motorok bizonyítják, hogy meg lehet találni az egyensúlyt az élénk teljesítmény, az üzemanyag-takarékosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás között. Vezető technológia, gazdaságosabb, zöldebb, és a csomagok szállítása is élmény vele: az Opel Astra ECOTEC motorok kiváló teljesítményt nyújtanak fogyasztási hátrányok nélkül. A dízelmotorok több változata is elérhető, a takarékos 1,3 CDTI-től kezdve az 1,7 CDTI modelleken át egészen a 2,0 CDTIig, melyekhez Start/Stop rendszer és alacsony gördülési ellenállású abroncsok opcionálisan rendelhetők. Valamennyinél megtalálható a többszörös, közös nyomócsöves befecskendezés, a változó geometriájú turbófeltöltők és a 16 szelepes technológia. A benzinmotorok választéka a normál 1,4 és 1,6 literestől az erőteljes és kisméretű turbófeltöltős, 132 kw-os (180 LE) változatig terjed. Az 1,4-es (74 kw/100 LE), 1,6-os (85 kw/115 LE), 1,4-es Turbo (88 kw/120 LE) és 1,4-es Turbo (103 kw/140 LE) egységek rendelhetők alacsony gördülési ellenállású abroncsokkal és Start/Stop rendszerrel is, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást különösen városi forgalomban. Az 1,4-es Turbo (103 kw/140 LE) cseppfolyós gázzal (LPG) üzemelő változatban is kapható, amely majdnem megduplázza a tankolások közötti hatótávolságot, és jelentősen csökkenti az üzemanyagköltségeket. Fogyasztás és károsanyag-kibocsátás, 5 ajtós (Sports Tourer) ecoflex modell Start/Stop rendszerrel Start/Stop rendszerrel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Motorok 1,3 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 2 1,7 CDTI ECOTEC 2 1,7 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 2,0 CDTI ECOTEC 1,3 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 2,0 CDTI ECOTEC (70 kw/95 LE) (81 kw/110 LE) (96 kw/130 LE) (81 kw/110 LE) (96 kw/130 LE) (121 kw/165 LE) (70 kw/95 LE) (81 kw/110 LE) (92 kw/125 LE) (121 kw/165 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 MT-5 MT-6 MT-6 MT-6/AT-6 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 4,7 (4,9) 4,3 (4,7) 4,3 (4,7) 5,1 (5,2) 5,1 (5,2) 5,4 (5,7) 4,9 (5,1) 5,4 (5,5) 5,4 (5,5) 6,2 (6,5)/7,9 (7,9) Országúti 3,5 (3,7) 3,4 (3,5) 3,4 (3,5) 3,9 (4,0) 3,9 (4,0) 4,0 (4,1) 3,7 (3,7) 4,0 (3,9) 4,0 (3,9) 3,9 (4,2)/4,7 (4,7) Vegyes 3,9 (4,1) 3,7 (3,9) 3,7 (3,9) 4,3 (4,4) 4,3 (4,4) 4,5 (4,7) 4,1 (4,3) 4,5 (4,5) 4,5 (4,5) 4,8 (5,1)/5,8 (5,8) CO 2-kibocsátás vegyes (g/km) (109) 99 (104) 99 (104) 114 (117) 114 (117) 119 (124) 109 (113) 119 (119) 119 (119) 129 (134)/154 (154) Motor- és sebességváltó-választék Fogyasztás és károsanyagkibocsátás, 5 ajtós (Sports Tourer) Start/Stop rendszerrel Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin LPG/Benzin Motorok 1,4 ECOTEC 1,6 ECOTEC 1,4 Turbo ECOTEC 1,4 Turbo ECOTEC 1,4 ECOTEC 3 1,4 ECOTEC 1,6 ECOTEC 1,4 Turbo ECOTEC 1,4 Turbo ECOTEC 1,6 Turbo ECOTEC 1,4 LPG Turbo ECOTEC (74 kw/100 LE) (85 kw/115 LE) (88 kw/120 LE) (103 kw/140 LE) (64 kw/87 LE) (74 kw/100 LE) (85 kw/115 LE) (88 kw/120 LE) (103 kw/140 LE) (132 kw/180 LE) (103 kw/140 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-5 MT-6 MT-6 MT-5 MT-5 MT-5/AT-6 MT-6 MT-6/AT-6 MT-6/AT-6 MT-6 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 6,7 (7,1) 7,8 (8,1) 7,1 (7,5) 7,1 (7,5) 7,1 7,1 (7,6) 8,3 (8,6)/9,8 (10,1) 7,9 (8,4) 7,9 (8,4)/9,0 (9,1) 8,8 (9,0)/9,9 (10,1) 10,6 (10,8)/7,9 (8,1) Országúti 4,5 (4,9) 4,8 (5,0) 4,6 (4,8) 4,6 (4,8) 4,6 4,6 (4,9) 5,1 (5,1)/5,5 (5,5) 4,7 (4,9) 4,7 (4,9)/5,4 (5,4) 5,6 (5,5)/5,6 (5,8) 6,4 (6,6)/4,9 (5,0) Vegyes 5,3 (5,7) 5,9 (6,1) 5,5 (5,8) 5,5 (5,8) 5,5 5,5 (5,9) 6,3 (6,4)/7,1 (7,2) 5,9 (6,1) 5,9 (6,1)/6,7 (6,8) 6,8 (6,8)/7,2 (7,4) 7,9 (8,1)/6,0 (6,1) CO 2-kibocsátás vegyes (g/km) (134) 139 (144) 129 (136) 129 (136) (139) 147 (149)/167 (169) 138 (144) 138 (144)/157 (159) 159 (159)/169 (174) 129 (132)/141 (144) MT-5/MT-6 = 5/6 fokozatú kézi sebességváltó AT-6 = 6 fokozatú automata sebességváltó 1 A 715/2007/EK rendelet szerint (a verziónak megfelelően). 2 Sports Tourerhez rendelhető 2012 márciusától. 3 Csak 5 ajtós. Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát, amely befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK rendeletnek megfelelően (a vonatkozó verzió szerint) az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2-kibocsátási adatokat eredményezhet. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2-kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán különböző gépkocsiváltozatok összehasonlítására szolgálnak. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel és 125 kg-os terheléssel értendők. 31

38

39 FlexRide (Adaptív stabilizáló technológia). A FlexRide rendszer 3 különböző vezetési üzemmódot kínál: a Sport gomb megnyomásával sportos visszajelzésre kapcsolhat át feszesebb lengéscsillapítással, a Tour gombbal pihentető utazásra. A Normal az alapállapot. Szélsőséges vezetési helyzetekben a FlexRide automatikusan beállítja a futómű lengéscsillapítását a maximális biztonság és irányíthatóság érdekében minden üzemmódban. FlexRide. Képzeljen el egy autót, amely folyamatosan alkalmazkodik az útviszonyokhoz és az Ön vezetési stílusához. Képzelje el, hogy egyetlen gombnyomással választhat a kényelmes cirkáló vagy a dinamikus sportautó között. A FlexRide rendszer pontosan ezt nyújtja: a vezetési üzemmód vezérlés (DMC) az elektronikus agy, ami mindezt lehetővé teszi. Ez az intelligens szoftver 11 féle különböző vezetési helyzetet ismer fel, mint például a hosszú utazás, lassú vezetés, gyors kanyarodás, fékezések stb., és automatikusan ennek megfelelően állítja be a futómű alrendszereit. Azt is észleli, ha Ön dinamikus vezetési stílus mellett dönt, és szükség esetén átmenetileg átkapcsol a Sport beállításra. A folyamatosan szabályozott lengéscsillapítás (CDC) a legjobb úttartás érdekében a másodperc tört része alatt változtatja a lengéscsillapító beállítását. A DMC három különböző előre programozott vezetési móddal is rendelkezik. Normál vagy alapbeállítás, amely tökéletes a változatos mindennapi helyzetekhez. Túra mód a pihentető, hosszú távú kényelem érdekében, vagy Sport beállítás az agilitás és élmény jegyében. A Sport mód választása élesebbé teszi a sebességfüggő szervokormány viselkedését, gyorsítja a gázadás és az automata sebességváltó reagálását. Menetdinamika/futómű Sport? Túra? Csak egy gombnyomás, és az autó teljes menetdinamikája megváltozik, hogy felejthetetlen sportélményt vagy nyugodt, hosszú távú autózást biztosítson, a már megszokott biztonsággal és stabilitással. 33

40 Opel Eye. Az Opel Eye egy különleges kamera, amely figyelemmel kíséri és megjegyzi az előzési tilalmat jelző és a sebességkorlátozó táblákat. A rendszer az aktuális táblát megjeleníti a műszerfalon. A forgalmi sávok véletlen elhagyására is előre figyelmezteti a vezetőt. Jelzőtábla-figyelő. A széles látószögű kamera felismeri a sebességkorlátozásokat, valamint az előzést tiltó jelzéseket, és megjeleníti őket a műszerfalon a korlátozás végéig. Véletlen sávelhagyás-figyelő. Jelzi, ha a gépjármű a vezető szándéka nélkül hajt át záró- vagy terelővonalon. Figyelmeztető hang kíséretében, villogó fénnyel jelez a sofőrnek.

41 Biztonság 35

42 Bi-Xenon adaptív fényszórók. Az éjszakai vezetés mindig nagyobb koncentrációt igényel. Az Opel Astra fejlett adaptív fényszóró (AFL) rendszere kilenc különböző fényszóró funkciót kínál, melyek optimális megvilágítást biztosítanak minden vezetési helyzetben, anélkül, hogy a többi vezetőt elvakítanák. Az eredmény: kisebb stressz, nagyobb biztonság. LED-es nappali világítás. A többi vezető figyelmét az alacsony sugarú világítás kelti fel, mindezt kisebb fogyasztással, mint a tompított fény. Járdára irányuló lámpa (30 km/h sebességig). A megszokottnál szélesebb fénycsóva (plusz 8 fok jobbra és balra egyaránt), amely megvilágítja az esetleges veszélyforrásokat. Városi világítás (30 55 km/h). Szélesebbre és alacsonyabbra irányítja a fényt. A jármű sebessége és az utcai közvilágítás együttesen aktiválják. Országúti világítás ( km/h). A normál tompított fényszórónál szélesebb és fényesebb fénycsóva. Hatótávolsága 70 méter, a szembejövő elvakítása nélkül. Autópálya-világítás (115 km/h felett). 140 méteres hatótávolság, magasabb és fényesebb a szokásos tompított fényszórónál, anélkül, hogy a szembejövőt elvakítaná. Ködlámpa (70 km/h sebességig). Rossz időjárási körülmények esetén az ablaktörlő vagy az esőérzékelő hozza működésbe. Asszisztenssel ellátott távolsági fényszóró (40km/h felett). A szembejövő vagy az Ön előtt haladó jármű érzékelésével automatikusan kapcsol távolsági fényszóróról tompított fényszóróra. Dinamikus kanyarvilágítás (bármilyen sebesség mellett). A kormányzási szög és a sebesség aktiválja, a fényszórók akár 15 fokkal beljebb fordulnak a kanyarban. Statikus kanyarvilágítás (akár 40 km/h sebességig, tolatás közben is). 90 fokkal jobbra vagy balra irányítja a fényt a jobb oldalirányú kilátás érdekében.

43 Biztonság 37

44 Fektessen be biztonságába. Az Opel Astra nem csak a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, de példamutató passzív biztonsági technológiákkal is védi utasait. A markáns lökhárítók és kiemelkedően hatékony energia-elnyelő rendszere hárítja a kisebb ütközéseket. A lökhárító gondos elhelyezése maximális védelmet ad az alacsony sebességnél másik autóval történő ütközés esetén, ezzel csökkentve a javítási költségeket, és garantálva egy kiemelkedően jó biztosítási kategóriát. A merev utasfülke elsősorban nagy erősségű acélból készült, és körülöleli egy optimalizált deformációs zóna, amely előre tervezetten védelmez. Belül együttes erővel védenek: elöl a biztonsági övfeszítők, az első, oldal- és függönylégzsákok, a pedálkioldó rendszer és az aktív fejtámlák. Hogy az Opel Astra a tolvajoktól is biztonságban legyen, elérhető egy fejlett riasztórendszer, amely a legszigorúbb biztosítási feltételeknek is megfelel. Parkolóradar. Hatásosan előzi meg az apróbb ütközéseket, hiszen a szenzorok olyan akadályokat is jeleznek, melyek a vezető számára láthatatlanok. Aktív fejtámlák. Védenek az ostorcsapáshatásból eredő és a felső testet érő sérülések ellen.

45 Biztonság 39

46 FlexFix. Teljesen beépített kerékpárszállító rendszer, amely két kerékpár szállítását teszi lehetővé, és használaton kívül észrevétlenül eltüntethető a hátsó lökhárítóban. Mindig ott van, ha kell, és diszkréten megbújik, amikor nincs szükség rá. Lenyűgöző sokoldalúság. Az 5 ajtós Opel Astra és az Opel Astra Sports Tourer modellek FlexFix rendszere kényelmes megoldást kínál kerékpárok szállítására. A FlexFix a hátsó lökhárítóból csúszik ki, így nem igényel külön tárolóhelyet az otthonában. Az 5 ajtós modellre 2, egyenként legfeljebb 20 kg-os (18 28 vázméretű) kerékpár erősíthető fel. A Sports Tourerre 2 darab, egyenként legfeljebb 30 kg-os kerékpár fér rá, lehetővé téve elektromos kerékpárok szállítását is. Kiegészítő adapterrel további két, 20 kg-os kerékpár szállítható (Sports Tourer esetén a maximális terhelhetőség: 80 kg). Különleges tipp: a csomagtér felhelyezett kerékpárokkal is hozzáférhető a FlexFix hátrafelé történő döntésével. Mivel alacsonyan helyezkedik el, könnyű rá felpakolni a kérékpárokat. Továbbá rendkívül biztonságos: tolatáskor hangjelzés figyelmeztet arra, ha a tartó ki van húzva.

47 41Kényelem/FlexFix

48 FlexFold hátsó ülések. A hátsó ülések előredöntése most könnyebb, mint valaha. Az ülések kioldógombjai kényelmesen a csomagtér hátuljának oldalfalában találhatók, a gépkocsi két oldalán. Elég egyetlen gombnyomás, és az ülés máris automatikusan előredől. Easy Access csomagtérfedő roló. A 4 irányban is feltekerhető csomagtérfedő roló hátulja egyetlen mozdulattal felemelhető, hogy könnyebb legyen a bepakolás. Az összehajtott roló a csomagtérpadló alatt tárolható, kivéve ha Infinity hangrendszer vagy teljes méretű pótkerék van a gépkocsiban. Padló alatti extra tárolórekeszek. Azokhoz a tárgyakhoz, amelyek kellenek, de ne legyenek szem előtt, ez a 73 literes rejtett tároló nagyon hasznos lehet a lehajtható csomagtérpadló alatt. Tágítsa ki a teret! A hátsó üléspárnák és háttámlák előrehajtása csak pár másodperc. Ehhez még csak a fejtámlákat sem kell kivennie, és végeredményül egy hosszú, sík rakodótér tárul fel. Akár literes csomagtér. Mivel az Opel Astra Sports Tourer üléseit lehet a kategóriáján belül a legnagyobb mértékben mozgatni, megoldottuk azt is, hogy az előredöntött hátsó üléspárnákat könnyedén ki lehessen szerelni. Ennek eredményeként még több csomagtér vagy nagyobb lábtér állhat rendelkezésére.

49 Astra Sports Tourer kényelem/csomagtér 43

50 Mindennek megvan a helye. Az Opel Astra számos hihetetlenül praktikus rakodási lehetőséget kínál. A vezetőtől és utasaitól karnyújtásnyira kényelmes tárolóhelyek találhatók. Ajtózsebek, elöl és hátul palacktartókkal, egy vezetőoldali tárolódoboz, hat pohártartó, egy hatalmas kesztyűtartó, első és hátsó kartámlák zárt tároló rekeszekkel. Flex Floor. Középső állásban az erős Flex Floor panel és a ledöntött hátsó ülések teljesen sík rakodóteret nyújtanak. A panel lesüllyeszthető a lehető legnagyobb csomagtér kialakításához, vagy a hátsó küszöbbel egy szintbe emelhető a könynyebb ki- és bepakoláshoz.

51 Kényelem/csomagtér 45

52 Az Opel Astra vezetőüléséből a világ jobb és kényelmesebb helynek tűnik. A háttérvilágítás, a kiváló és kényelmes ülés, az ösztönösen irányítható, kormánykerékről vezérelhető információs és szórakoztató rendszer, a tökéletesen elhelyezett kezelőszervek, kijelzők és műszerek nyújtják az első kellemes érzést az autóba ülve. Üdvözöljük ebben a különleges környezetben, ahol még ennél is sokkal több várja! Ergonomikus sportülések. Nem számít, hogyan vezet, vagy milyen messzire visz az útja, az ülések kényelme létfontosságú. Az Opel Astra teljes mértékben ortopédiailag ergonomikus, hat irányban állítható ülése a négy irányban állítható deréktámasszal tökéletesen illeszkedik testtartásához. Továbbá rendelkezik egy állítható ülőpárna-bővítéssel, mintegy pihentető lábtámaszként. A felső részen perforált bőrrel ellátott, fűtött ülés emeli az Opel Astrát a luxus kategóriába. Ha választása mégis a szövet borítású változatra esik, akkor is ugyanazt a magas szintű kialakítást kapja, kosztaszító képességgel kiegészítve. Elektronikus klímaszabályozó (ECC). A kétzónás klímaszabályozó kijelzőjén külön-külön állítható be a vezetőnek és utasának a megfelelő hőmérséklet. TopTec. Nano technológiás fejlesztés a frissebb és tisztább belső tér érdekében. A különleges borítású szövetkárpit kosztaszító és vízálló tulajdonsággal is rendelkezik, ugyanakkor továbbra is jó szellőzést biztosít. A TopTec szövet alapfelszereltségként része az Opel Astra Sports Tourer Cosmo szövetkárpitjának. 4 irányba állítható aktív fejtámlák 4 irányba állítható deréktámasz Dönthető ülés Ülésmagasság-állító Dőlésbeállítás Állítható ülőlap-kiegészítés Magasságban állítható, fűthető kormánykerék

53 Kényelem 47

54 Az Opel kommunikációs portálja. Akár közlekedési információ vagy navigációs segítség érkezik, akár a kedvenc rádióállomását keresi, vagy az MP3-lejátszóját használja, az Opel Astrában az integrált információs és szórakoztató rendszert ösztönösen és könnyen lehet használni, ugyanakkor könnyen átlátható. A CD 300 tartalmaz MP3-lejátszót, 3 x 6 előválasztott állomásmemóriát, 4 x 20 W kimenetet, 4 hangszórót, valamint kiegészíthető kormányról történő irányítással is. A CDC 400 tökéletes választás a zeneimádóknak. 7 sávos grafikus hangszínszabályozó, digitális hangprocesszor, 4 x 20 W kimenet és 7 hangszóró nyújt kivételes hangzást; aux-bemenettel, és opcionális USB-csatlakozással. A Navi 600 és a Navi 900 Europe ugyanolyan hangtulajdonságokkal bírnak, mint a CD 400, továbbá egy nagy felbontású, 7 méretű színes képernyőt is tartalmaznak. SD-kártya tárolja a keletközép európai navigációs térképadatokat a Navi 600 esetén, illetve több mint 30 európai ország navigációs adatait és egy átfogó útikönyvet a Navi 900 Europe esetén. Mindkét változatnál alapfelszereltséghez tartozik az MP3- lejátszás, az USB és az aux-bemenet. A Navi 900 Europe szolgáltatásai közé tartozik a naplózás, az érdekes helyek (POI) automatikus kijelzése, valamint a navigációt, a telefont, a rádiót és a CD/ USB-funkciókat vezérlő hangfelismerés. Világosabbá tett navigáció. Magasan, a vezető szemvonalában helyeztük el a CD 500 Navi 18 cm-es színes kijelzőjét, amely így kiválóan látható, akárcsak a DVD 800 Navi kijelzője, amelyen madártávlat-nézet is megjeleníthető. A zavaró közvetlen napfénytől süllyesztett kialakítása védi. Mobiltelefon-portálok. Választhatja a Bluetooth -kapcsolatot vagy egy beépíthető rendszert telefonspecifikus tartóval és töltővel. Minden fontos telefonfunkció a kormánykerékről vagy hanggal vezérelhető. Infinity hangrendszer (ISS). Az abszolút tökéletes hangzás érdekében az Opel Astrához a kivételes minőségű Infinity hangrendszer (ISS) is megrendelhető. Ez 7 x 45 W közvetlen csatornát használ, hogy megszólaltassa a 8 darab prémium minőségű hangszórót. Az audiojelek digitalizáltak, hogy finomhangolhatóak legyenek a digitális hangprocesszorral (DSP) a pontos hangzás érdekében.

55 Információs és szórakoztató rendszer 49

56 Opel kiegészítők. A széles körű, kiegészítőket összefoglaló program segíti, hogy az Ön Opel Astrája megfeleljen elképzeléseinek és életstílusának. Legyen szüksége tetőcsomagtartóra, sportfelszerelésre, vagy üzleti igényei miatt több kényelmi lehetőségre, van olyan termékünk, amely megkönnyíti életét. A bővülő családoknak kellenek a gyermekülések, a nap elleni védelem vagy esetleg a belső rendszerezhetőség. A választék kiterjed mind a külső, mind a belső stílusos és sportos megjelenésig. Valamennyi kiegészítő megfelel az Opel szigorú minőségi előírásainak. Amennyiben kíváncsi a lehetőségekre, lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével. Könynyen hozhat ki többet Opel Astrájából. Csomagtértálca. Ez az egyedileg formázott tálca tisztán és rendben tartja az Opel Astra Sports Tourer csomagterét. Csúszásgátló bevonattal és a hátulján magasított peremmel ellátva kapható. Felosztható padló alatti tálca. Az Astra csomagtérpadlója alatti térhez illeszkedő tálca három különböző méretű alumínium betéttel igény szerint felosztható a biztonságos tárolás érdekében. FlexOrganizer Szerszámos doboz. Többfunkciós, vízálló tárolódoboz pl. szerszámok elhelyezésére. Az Opel Astra Sports Tourerhez külön rendelhető FlexOrganizer rendszer sínkampóihoz kapcsolható. Az autó tetősínnel, szörfdeszka tartóval és árnyékolókkal felszerelt. A kiegészítők teljes listáját megtalálja a weboldalon, vagy tekintse meg az Opel Astra kiegészítőinek prospektusát. Oldalsó díszlécek. Hangsúlyos vonalvezetést és kimunkált külsőt kölcsönöz, ugyanakkor óvja is Opel Astráját a négy darabból álló oldalsó díszléc készlet. Előkészítő alapozással kapható, és bármilyen színre fényezhető. Vízszintes rakodóháló. Könnyebb tárgyak rögzítésére használható, és jobban kihasználhatóvá teszi a csomagteret. Rugalmas, hálós szerkezetű anyagból készült, és könnyen használható. Védőfólia-készlet. Átlátszó védelem az első lökhárító, a motorháztető, az ajtók és a külső tükrök sérülékeny, festett felületeihez. A fényezés károsítása nélkül eltávolítható.

57 Kiegészítők 51

58 Adjunk hozzá egy kis sportos hatást. Finom, de jelentőségteljes: az OPC Line kiegészítések diszkrét sportosságot kölcsönöznek az autónak. Valamennyi elem céltudatosan tervezett, és az Ön Opel Astrájának szigorú követelményei alapján épített. OPC Line csomag. Az Ön Opel Astrájához illő alkatrészek gyárilag előkészített csomagban vagy Opel márkakereskedőjétől mint kiegészítők is rendelhetők. OPC Line első lökhárítóspoiler OPC Line hátsó lökhárítóspoiler OPC Line küszöbspoilerek OPC Line hátsó tetőspoiler OPC Line jelvény

59 OPC Line 53

60 Bianchi által tervezett Opel mountainbike.

61 PEFC/ Opel szerviz. Az Opelnél a minőség többet jelent, mint kiválóan tervezett autókat. Átfogó szervizprogramunkkal állunk vásárlást követően is ügyfeleink rendelkezésére. Kétéves garancia új gépjárművekre Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Alkatrész- és tartozékszerviz Opel alkatrészek és kiegészítők megrendelhetők a helyi Opel márkakereskedésben, ahol mindent megtalál a szaktanácsadás mellett, hogy kényelmesebbé vagy egyedibbé tegye gépjárművét. 12 éves korrózió elleni garancia Az Opel megbízható, hosszú távú garanciát vállal átrozsdásodás ellen, feltéve, hogy a szervizkönyvben szereplő összes kötelező szervizen és átvizsgáláson részt vesz gépjárművével. Hároméves garancia az Opel akkumulátorokra A gyárilag beszerelt Opel akkumulátorokra vállalt hároméves garanciával az indulási gondjai megszűnnek, még a legzordabb télben is. Opel az interneten Azonnali információra van szüksége? A oldalon bőséges információt talál minden Opel modellről, szervizről és kiegészítőről. Látogasson meg minket az interneten, ahol értesülhet az Opel legfrissebb híreiről és termékújdonságairól. Újrahasznosítás. Az újrahasznosításról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatóak. A katalógusban lévő adatok a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét módosítsuk. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatóak. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában a pontos tájékoztatás érdekében kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Klórmentes, környezetbarát papírra nyomtatva. Kiadva: március PEFC által tanúsított Ez a kiadvány fenntartható művelésű erdőből és ellenőrzött forrásokból származik. HU/MY12.5

62

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit idéző belső térnek

Részletesebben

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ.

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. OPEL GTC ASTRA AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. A GTC Astra már elsőre meghatározó benyomást kelt. A letisztult, izmos vonalak, a formás vállrész és az alacsony, széles kiállás igazi sprintert takar.

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra Classic III. Kifejezetten

Részletesebben

INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is.

INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is. Új Opel Astra INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is. A számtalan fejlett technológiai újításon túl még

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824752

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824752 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Motor ajtós Váltómű Insignia Edition port Benzin 1.6 ECOTEC (85 kw) 85 kw/115 LE 1.6 TURBO ECOTEC 132 kw/18 LE 1.8 VVA ECOTEC (13 kw) 13 kw/1 LE 2. Turbo ECOTEC 162 kw/22 LE

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL Astra OPC Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata Opel Astra edan Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi 5 290 000 6-fokozatú automata 5 720 000 Rendelhető felszerelések 2 Világítás csomag Napellenzők

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Selection. Cosmo. Dízel. 1.6 ECOTEC Start/Stop 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop AWD 103 kw/140 LE

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Selection. Cosmo. Dízel. 1.6 ECOTEC Start/Stop 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop AWD 103 kw/140 LE Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin 5ajtós 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top AWD 103 kw/140 LE Váltómű election 5fokozatú kézi 4 630 000 5 030 000 5 480 000 6fokozatú kézi 5 730 000

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. *

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. * Opel Astra edan A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max. 100.000 km futásteljesítményig. * Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!*

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!* Opel Astra edan Válassza Ön is jubileumi BET modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár 4 550 000 Ft-ért!* hátsó parkolóradar érintőképernyő telefonkivetítéssel fűthető első ülések és rengeteg

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Opel Astra. 4-ajtós. Enjoy. Benzin. 4-ajtós Enjoy. Dízel

Opel Astra. 4-ajtós. Enjoy. Benzin. 4-ajtós Enjoy. Dízel Opel Astra Opel Astra 1 Benzin Motor 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 4 74 6-fokozatú automata

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824770

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824770 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Opel Astra Sedan. 4-ajtós. Enjoy. Benzin. 4-ajtós. Enjoy. Dízel

Opel Astra Sedan. 4-ajtós. Enjoy. Benzin. 4-ajtós. Enjoy. Dízel Opel Astra edan Opel Astra edan 1 Benzin Dízel Motor 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE Motor tart/top 81 kw/11 LE ecoflex

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA.

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. OPEL Vivaro Tour LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Akár családtagjait, barátait, munkatársait, akár ügyfeleit szállítja, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Opel Zafira. Akár 4 499 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat:

Opel Zafira. Akár 4 499 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Zafira Akár 4 499 000 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Zafira 7-üléses utastérrel, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával, CD lejátszós rádióval és rádió távirányítással felszerelt bőrborítású kormánykerékkel

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Opel Astra. Akár 4 019 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat:

Opel Astra. Akár 4 019 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Akár 4 019 000 Ftért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra 5ajtós karosszériával, 1.4 (87 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 4 019 000 Ftért. Opel Astra ports Tourer 1.4 (100

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR.

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA 11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint 11 millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben