A Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. Westend Királynője részvételi szabályai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. Westend Királynője részvételi szabályai"

Átírás

1 A Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. Westend Királynője részvételi szabályai 1. A Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Markweb Kommunikációs Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett, promóciós nyereményjátékban (továbbiakban: Promóció/Játék), kizárólag a jelen játékszabályzat (a továbbiakban Játékszabályzat) 2. pontjában foglalt feltételeknek megfelelő személyek (továbbiakban "Regisztráló/Játékos") vehetnek részt, akik az akció ideje (lásd 3. pont) alatt a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek betartásával és rögzített módon, regisztrálnak a oldalon (továbbiakban: Facebook oldal). 2. A Szervező megbízásából a Markweb Kommunikációs Szolgáltató Kft. által lebonyolított aktivitásban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek: a) Magyarországon bejelentett állandó vagy ideiglenes lakóhellyel rendelkeznek és 18. életévüket betöltött, cselekvőképes természetes személyek és b) a regisztrált tagjai és c) a játék időtartama alatt a Játékszabályzatnak megfelelő módon pályáznak 3. A Játék április 1. 10:00 órától május :00 óráig tart. Az ezen időtartam előtt vagy után, illetve a Játékszabályzatban írtak szerint nem, vagy nem megfelelően feltöltött pályázatok/beérkezett szavazatok az aktivitásban nem vesznek részt. 4. A promóció menete A Westend Királynője díjért a felhasználó abban az esetben indulhat, ha április 1. 10:00 és április 9. 24:00 között regisztrál a oldalon, ahol megadja a szükséges adatokat (név, születési dátum, telefonszám, cím, testmagasság, súly), majd feltölti a saját magáról készült képet (személyenként egy darab egész alakos képet fogadunk el), mely megfelel az alábbi feltételeknek (lsd. 5. pont). A képek csak a Lebonyolító által történt moderálást követően kerülnek ki az oldalra, melynek időtartama 24 óra. Lakatos Márk által 3 kategóriába kerülnek besorolásra a feltöltött képek, mely 3 kategórában Márk kihirdeti a kategóriánkénti 5-5 nyertest és 3-3 pótnyertest. Ezen 5-5 nyertes részvételével a továbbiakban kisfilmek készülnek, melyek ugyancsak felkerülnek a Westend Facebook applikációjába. Játékos regisztrációjával vállalja, hogy a megadott forgatási napokon részt vesz, illetve elfogadja, hogy a róla készült videók felkerüljenek a Westend Facebook oldalán lévő applikációba.

2 1. A kiválasztott nyertesek (5-5 nyertes) kategóriánként heti megoszlásban vesznek részt a kisfilm forgatásokon, mely során a Westend által biztosított fejenként Ft, azaz százezer forint értékben vásárolhatnak ruhaneműt a megadott stílusnak megfelelően. A forgatások meghatározott napokon és időpontokban történnek. Amennyiben a Márk által kiválasztott nyertes nem tud megjelenni a megadott forgatási napokon, úgy a pótnyertesként kiválasztott nyertes jogosult helyette ezen forgatásokon részt venni. A kisfilm felvételek és az elődöntők az alábbiak szerint zajlanak. Fontos, hogy a nyertesek által megvásárolt ruhaneműk nem képezik a nyeremény tárgyát, csak abban az esetben, ha a nyertes az adott kategória végső nyertese is egyben. Ennek kiválasztási folyamatát lásd a 4.2-es pontban. a. Az első kategória kisfilmjének forgatási időpontja, mely során a kategória kiválasztott 5 nyertesét Márk és stábja végig követi és filmre veszi (a három kategória közül az első 5 kiválasztottal történő forgatás): (hétfő), (kedd) Első elődöntő forgatása, mely során a nyertesek az általuk vásárolt ruhában a Westend kifutóján vonulnak végig. A bemutató végeztével Márk a kategória 5 nyerteséből, akik a kifutón bemutatták ruhájukat kiválaszt 1 fő nyertest és 1 fő pótnyertest. A nyertes automatikusan bekerül a döntőbe, de amennyiben bármely okból kifolyólag (visszamondja a lehetőséget, lebetegszik stb.) nem tud részt venni a döntőn, úgy a kiválasztott pótnyertesnek van lehetősége a döntőn szerepelni kedd Első elődöntő kisfilmjeinek feltöltése: b. A második kategória kisfilmjének forgatási időpontja, mely során a kategória kiválasztott 5 nyertesét Márk és stábja végig követi és filmre veszi (a három kategória közül a második 5 kiválasztottal történő forgatás): (csütörtök-péntek) Második elődöntő forgatása, mely során a nyertesek az általuk vásárolt ruhában a Westend kifutóján vonulnak végig. A bemutató végeztével Márk a kategória 5 nyerteséből, akik a kifutón bemutatták ruhájukat kiválaszt 1 fő nyertest és 1 fő pótnyertest. A nyertes automatikusan bekerül a döntőbe, de amennyiben bármely okból kifolyólag (visszamondja a lehetőséget, lebetegszik stb.) nem tud részt venni a döntőn, úgy a kiválasztott pótnyertesnek van lehetősége a döntőn szerepelni.

3 kedd Második elődöntő kisfilmjeinek feltöltése: c. A harmadik kategória kisfilmjének forgatási időpontja, mely során a kategória kiválasztott 5 nyertesét Márk és stábja végig követi és filmre veszi (a három kategória közül a harmadik 5 kiválasztottal történő forgatás): (csütörtök-péntek) Harmadik elődöntő forgatása, mely során a nyertesek az általuk vásárolt ruhában a Westend kifutóján vonulnak végig. A bemutató végeztével Márk a kategória 5 nyerteséből, akik a kifutón bemutatták ruhájukat kiválaszt 1 fő nyertest és 1 fő pótnyertest. A nyertes automatikusan bekerül a döntőbe, de amennyiben bármely okból kifolyólag (visszamondja a lehetőséget, lebetegszik stb.) nem tud részt venni a döntőn, úgy a kiválasztott pótnyertesnek van lehetősége a döntőn szerepelni kedd Harmadik elődöntő kisfilmjeinek feltöltése: Miután az elődöntők során kiválasztásra került a 3 döntős (kategóriánként 1-1 fő), a 3 kategória 4-4 még versenyben lévő versenyzőjéről készült felvételek felkerülnek a Westend Facebook applikációjába. A továbbiakban a felhasználóknak személyes adataik megadásával (név, cím) lehetőségük nyílik az oldalra történő regisztrációjára, majd ezt követően letehetik voksukat, azaz szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt hölgyekre. a. Szavazás időpontja első kategória versenyzőire: b. Szavazás időpontja második kategória versenyzőire: c. Szavazás időpontja harmadik kategória versenyzőire: Ezen közönségszavazatok alapján kerül ki 3 újabb nyertes és minden nyerteshez 3 pótnyertes (kategóriánként 1-1 fő nyertes és 1-1 fő pótnyertes), akik szintén részt vehetnek a döntőben. A döntőn a nyerteseknek van lehetőségük részt venni, de amennyiben bármely kategóriában a közönség által megválasztott nyertes bármely okból nem tud a döntőn részt venni, úgy az adott kategóriában helyette kiválasztott pótnyertesnek van lehetősége szerepelni.

4 A Márk által kiválasztott 3 hölgy és a közönségszavazat alapján bejuttatott 3 hölgy együttesen, azaz összesen 6 fő vehet részt a JOY napon, azaz én megrendezésre kerülő Westend Királynő választáson. Ezen résztvevők közül kerül ki a nyertes, akit Márk választ ki, illetve az 5 még versenyben maradt hölgy közül a közönségnek a helyszínen tableten van lehetősége szavazatát leadni az általa legszebbnek ítélt hölgyre, melynek eredményeképpen eldől kié lesz a közönségdíj. Döntő: o (szombat) Nyeremények: Az elődöntők nyertesei számára (kategóriánként 1-1 Márk által kiválasztott hölgy számára): A Westend által felajánlott Ft értékű ruha, melyet a résztvevők az elődöntők kisfilmjének elkészítése során vásároltak Az elődöntők nyertesei számára (kategóriánként 1-1 a közönség által kiválasztott hölgy számára): 3 db Westend által felajánlott kisebb értékű ajándék A döntő nyertese számára (a ei JOY napon megrendezésre kerülő döntő alkalmával Márk által kiválasztott 1 fő, a Westend Királynőjének díja): 1 db 2 fő részére szóló wellness hétvége A döntő nyertese számára ((a ei JOY napon megrendezésre kerülő döntő alkalmával a közönség által kiválasztott 1 fő, a közönségdíjas nyereménye): Westend által felajánlott kisebb értékű ajándék 5. A fénykép kikerülésének feltételei: - egy profilhoz tartozóan kizárólag egy egészalakos fénykép tölthető fel - a fotón kizárólag 18 év felettiek szerepelhetnek - a fotók semmilyen formában nem lehetnek közszemérem és személyiségi jogokat sértők és nem tartalmazhatnak vallásilag, fajilag, etnikailag, politikailag sértő vagy trágár megnyilvánulásokat Mindazon Játékosok, akik az általuk feltöltött képpel a jelen pontban felsorolt kritériumoknak együttesen nem tesznek eleget, a Játékból azonnal kizárásra kerülnek. 6. A beküldött regisztrációk hiányosságáért/hibájáért (pl. kért adatok hiánya, helytelensége stb.), a Szervező és a Lebonyolító érdekkörén kívül felmerülő technikai problémákért ( cím elévülése, cseréje), az időközbeni esetleges változással járó, valamint a Szervező és a Lebonyolító érdekkörén kívüli technikai okból felmerülő

5 problémákért, a nyeremény átadása a Nyertesnek felróható magatartása miatti elmaradásáért vagy késedelmes beváltásáért a Szervező és a Lebonyolító a Nyertes felé semmiféle felelősséget nem vállalnak. Az átadás során a nyereményben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a Szervező és a Lebonyolító a Regisztrálók felé semmiféle felelősséget nem vállalnak. Szervező és a Lebonyolító nem vállal felelősséget abban az esetben sem, ha a Regisztráló a megadott elérhetőségen nem elérhető, vagy adatai alapján egyáltalán nem vagy nem egyértelműen beazonosítható. 7. A promóció szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Szervező az általa megbízott Markweb Kommunikációs Szolgáltató Kft. (1037 Budapest, Bokor u ) mint Lebonyolító útján végzi. 8. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Regisztráció használata során a Regisztrációval jogviszonyban álló internet szolgáltató üzletszabályzata változatlanul irányadó. A Regisztrálók elfogadják, hogy a Promócióban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező és/vagy a Lebonyolító számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. 9. Mi történik, ha nem működik az internet szolgáltatás? Időnként előfordulhat, hogy a Szervezőn vagy a Promóció szervezésében résztvevő partnerein kívülálló okokból a szolgáltatás nem használható. A Regisztráló tudomásul veszi, hogy az üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebesség a kiszolgáló technikai feltételeinek függvénye, és ezért és az ebből eredő következményekért a Szervező és a Lebonyolító felelősséget nem vállal. A fentieket kedvezőtlenül befolyásolhatja a hálózati leterheltség és egyéb olyan, a Szervezőn és partnerein kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) hálózati torlódás, lefedettség, kapcsolati hibák, az eszközök teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító nem vállal felelősséget olyan esetekben sem, amikor azért nem érkezik meg (időben) az üzenet, mert a) nem megfelelő a hálózat lefedettsége, vagy a Játékos címe bármely egyéb ok miatt nem elérhető, b) a Játékos fiókja betelt és nem képes további üzenetek fogadására, c) az internetszolgáltatón, illetve az t-t kézbesítő harmadik félen kívül álló okból kifolyólag nem tudjuk kézbesíteni a Játékos számára az üzenetet A Szervező és a Lebonyolító nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért sem. 10. A Játékban való részvétellel Regisztráló automatikusan elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tartja a Játékszabályzatban leírtakat. A Regisztráló tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvételt megelőzően az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a Játék részvételi szabályairól, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat és elmulasztás nem eshet a Szervező, illetve a Lebonyolító terhére.

6 11. Regisztráló a Promócióban való részvétellel hozzájárul és elfogadja, hogy a Nyereményt Lebonyolító csak abban az esetben tudja részére átadni, amennyiben az ajándékok után megfizetendő adózáshoz szükséges adatokat megadja. Erre Lebonyolító a regisztráció és a sikeres egyeztetést követően nyilatkozatot küld a Nyertesnek. Az adatlapon a fenti 4. pontban megadott adatokon kívül a születési hely, valamint az adóazonosító jel megadására van szükség a meghatározott 5 napon belül. A nyereményhez tartozó nyereményadó fizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. 12. Lebonyolító a feltöltés utolsó napjától, azaz től számított 2 munkanapon belül összesen 3 alkalommal kísérli meg értesíteni a Márk által kiválasztott és így a döntőbe jutott kategóriánként 5-5 fő hölgyet, hogy tájékoztassa a nyerés tényéről, és így a forgatási időpontokról. A 4-es pontban leírt elődöntők lebonyolítását követően a szintén a 4-es pontban meghatározott módon történő közönségszavazatok eredményéről Lebonyolító az utolsó, azaz 3. elődöntő utolsó napját, azaz t követően maximum 1 munkanapon belül értesíti a résztvevőket. Az ilyen módon nyertesként értesített közönség díjasok vehetnek részt a én a JOY napok alkalmával megrendezésre kerülő döntőn a Westend által biztosított helyszínen. 13. Mind az elődöntők, mind pedig a döntők alkalmával kiválasztott Nyerteseknek és közönség szavatatos nyerteseknek a Lebonyolító által történt értesítéstől számított 24 órán belül van lehetősége részvételi szándékát megerősíteni vagy a részvételről lemondania írásban a jatek@markweb.hu címen, melynek függvényében Lebonyolító jogosult lemondás esetén a nyertes helyett pótnyertesként kiválasztott hölgyet nyertesként értesíteni, aki így Nyertesként vehet részt az elődöntőn vagy a döntőn. 14. A Szervező megbízottjaként eljáró Lebonyolító a Nyertest a döntő napjától számított 5 munkanapon belül 3 alkalommal kísérli meg értesíteni munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között a nyeremény átvételének módjáról. A Lebonyolító a nyereményekről a Nyertest a regisztrációkor megadott címen értesíti. Ha a Nyertes a Lebonyolító 3. alkalommal megkísérelt értesítésére sem válaszol 3 munkanapon belül, úgy a Regisztráció hatályát veszíti és a Nyertes nem jogosult a továbbiakban a nyeremény átvételére. Szervező a Nyertes sikeres értesítése esetén a sikeres értesítéstől számított 30 napon belül átadja a nyereményt a Nyertes részére. Abban az esetben tekinthető sikeresnek az értesítés, amennyiben a fent említett felkeresések alkalmak bármelyikén a Nyertest Lebonyolító eléri és a nyeremény átvételéről érdemben tudnak egyeztetni. Amennyiben a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Játékos által megadott személyes adatok nem valósak, tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a Játékszabályzatban írt feltételeknek, e tény bekövetkezésével a Regisztráció hatályát veszíti. A hatályát veszített Regisztrációt érvénytelennek kell tekintetni. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és a Lebonyolítót felelősség nem terheli. 15. A nyereményt a Nyertesen kívül közeli hozzátartozója (Ptk. 8:1. (1) 1. vagy más, teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott személy veheti át. Ha a Játékos cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

7 16. A Nyertes köteles együttműködni a Szervezővel és a Lebonyolítóval, illetve megbízottjával annak érdekében, hogy a Nyeremény átadására Játékos ben történő reagálásától számított 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a Nyertes nem tesz eleget, és így a Nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy e körülményért a Szervező és a Lebonyolító felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a fenti határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása az érintett Nyertesre nézve jogvesztő. 17. A nyereményt Lebonyolító a sikeres értesítéstől számított 30 napon belül kísérli meg átadni. A nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő, a Játékszabályzatban kifejezetten nem szabályozott további költségek és kiadások a Játékost terhelik. 18. A Szervező/Lebonyolító a nyereményt adja át a Nyertesnek, azok készpénzre vagy más ajándéktárgyra át nem válthatók, át nem ruházhatóak. A Nyertes által megadott adatok kezelése a cél megvalósításához szükséges ideig, illetve visszavonásig tart, figyelembe véve a nyeremény átadásához szükséges eljárást. Amennyiben a Játékos a Játék időtartama alatt vonja vissza hozzájárulását az adatkezelést illetően, úgy a nyereményjátékban nem tud részt venni, azaz a Regisztráció hatályát veszíti. A nyereményhez tartozó nyereményadó fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. 19. A Játékos a részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint egyértelműen és kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy Nyertesként az adatait (név, értesítési cím, cím, telefonszám, születési dátum, adóazonosító jel stb.) a Szervező és a Lebonyolító, kizárólag a Játékhoz kapcsolódóan kezelje, illetve a Nyertes esetében értesítés céljából felhasználja és további adatokat kérjen be a Nyertestől a vonatkozó adófizetési kötelezettség teljesítése céljából. Az adatok a Játékos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adatok megismerésére a Játék lebonyolításában (a Szervező és a Lebonyolító Marketing Osztálya), illetve az adókötelezettség teljesítésében résztvevő személyek (a Szervező és a Lebonyolító Pénzügyi Osztálya) jogosultak. Játékos a Játékba történő regisztrációval elfogadja hogy a WestEnd hírlevelet küldjön. A hírlevélről történő leiratkozás az alábbi címen lehetséges: jatek@markweb.hu. A Szervező és a Lebonyolító általi adatkezelés során a Játékos bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, ellenőrizheti személyes adatai tartalmát, illetve kérheti azok helyesbítését, törlését. Az adatok kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve az adatok módosítása, törlése iránti igényeket a jatek@markweb.hu címre juttatható el a Játék időtartama alatt. Az adatok módosításából eredő hibákért Lebonyolító felelősséget nem vállal. A regisztráció során megadott adatoknak a Játék időtartama alatti törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a Játékban való részvételre, ezáltal a Nyeremény átvételére sem. A Lebonyolító, mint Adatkezelő a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezelést a NAIH-hoz bejelentette. Adatkezelés nyilvántartási száma: feldolgozás alatt. A Játékos a Regisztráció véglegesítésével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy: adatai a Szervező és a Lebonyolító adatbázisába kerüljenek, és azokat a

8 Szervező és a Lebonyolító- esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen promóció során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználhassa. Szervező és a Lebonyolító a Játékos számára rendszeresen hírlevelet küldjön, a Játékos által megadott címre. 20. A Játékosok a Játékkal kapcsolatban telefonos felvilágosítást kérhetnek a as telefonszámon. 21. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket vagy magát a Promóciót kiegészítse vagy módosítsa. Szervező jogosult a Játékszabályzatot annak egyidejű közzétételével honlapon bármikor módosítani. 22. A nyereményjáték szervezésében a Facebook semmilyen formában nem vesz részt. 23. A Játék Szervezője és Lebonyolítója a Facebook mindenkori Működési szabályzatát tekinti irányadónak. 24. A Játékból ki vannak zárva: (a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. (1) 1.); (b) a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. (1) 1.). (c) Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. és annak összes leányvállalatának, képviseleti irodájának, fióktelepének vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottja és mindezen személyek közeli hozzátartozói a Ptk. 8:1. (1) 1. bekezdése alapján A Szervező és a Játékban közreműködő partnerei a legnagyobb gondossággal járnak el a rendszer működtetése terén, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármilyen technikai, adatkommunikációs hibáért, adatvesztésért vagy a játékosokat ért veszteségekért. 25. Adatkezelés a játék ideje alatt, személyhez fűződő jogok A Játékos 4. pont szerinti pályázatának elküldésével (regisztrációval) tudomásul veszi, és a részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy: a) személyes adatait a Szervező és a Lebonyolító a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt harmadik félnek, e célból átadja. Az adatszolgáltatás önkéntes (2011. évi CXII. tv.). b) adatait a Szervező és a Lebonyolító díjmentesen és jogszerűen felhasználják a jelen Játék lebonyolítása céljára, valamint a vonatkozó adófizetési kötelezettség teljesítése céljából. A nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek jelen nyereményjáték, illetve

9 későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő-, területi- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül. Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft., Szervező Budapest,

A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai

A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai 1. A Trimera G.B. Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Markweb Kommunikációs Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. A Book24 Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett, promócióban (továbbiakban: Promóció vagy Játék), kizárólag a

Részletesebben

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai A SPAR nyereményjáték véget ért! A kisebb nyeremények 500 HUF-os Spar vásárlási utalvány és a termék nyeremények még 2014. Április 6-ig beválthatóak a Spar és Interspar áruházakban! A fődíj nyeremények

Részletesebben

A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka 2017.05.11. 2017.05.14. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben

A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, 2402/1. hrsz.; adószám: 10986772-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

A Pólus Nyerj fesztiválbelépőt! elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Pólus Nyerj fesztiválbelépőt! elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Nyerj fesztiválbelépőt! elnevezésű nyereményjátéka 2017.06.02. 2017.06.05. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a

Részletesebben

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Játék lebonyolítója a MEEX Agent Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48.), (a továbbiakban: Szervező) 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos) JÁTÉKSZABÁLYZAT Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez. (továbbiakban: Játék). A Játék lebonyolításában közreműködik az Intermedius

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Pólus Center Szerencsekerék nyereményjáték ( ) JÁTÉKSZABÁLYZAT

Pólus Center Szerencsekerék nyereményjáték ( ) JÁTÉKSZABÁLYZAT Pólus Center Szerencsekerék nyereményjáték (2018.06.18. 2018.06.25.) JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276,

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték (2019.01.17. 2019.02.13.) Játékszabályzat A Pepkor Hungary Kft. (1138 Budapest, Váci út 187., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat )

MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat ) MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat ) 1. Az Akvizíciós kampány Szervezője és Lebonyolítója: Szervező: Az MKB Bank Zrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci utca 38. cégjegyzék

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Adamsky Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Katica és a fekete macska kalandjai játék

Katica és a fekete macska kalandjai játék Katica és a fekete macska kalandjai játék Játék szabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a játék szabályzatot a játék megkezdése előtt! 1. Általános rendelkezések 1.1 A Katica és a fekete macska Játék

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Polus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Az LG Keresd az ívet fotópályázat (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: LG Electronics Magyar Kft. (Cím: 1097 Budapest,

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Éva magazin és az F&F közös felhívása a A legstílusosabb család 2017-ben elnevezésű

Részletesebben

Media Markt Húsvéti tojáskeresés elnevezésű játék 2015.04.05 2015.04.11. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Húsvéti tojáskeresés elnevezésű játék 2015.04.05 2015.04.11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Húsvéti tojáskeresés elnevezésű játék 2015.04.05 2015.04.11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 23562459-2- 13) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

"Tampax Sampling BALATON SOUND program

Tampax Sampling BALATON SOUND program "Tampax Sampling BALATON SOUND program Hivatalos játékszabályzat 1. A Program szervezője 1.1 A Tampax Sampling BALATON SOUND program (továbbiakban: Program) Szervezője és Adatkezelője (továbbiakban: Megbízó)

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték Szervező: Wrigley Hungária Kft. (1113, Budapest, Bocskai út 134-146. A épület, továbbiakban: Szervező ) Az előkészítésben és lebonyolításban közreműködik:

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

MKB PLAZA TUDÁSALAPÚ JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

MKB PLAZA TUDÁSALAPÚ JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK MKB PLAZA TUDÁSALAPÚ JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Játékszabályzat 1. A Tudásalapú játék szervezője és Lebonyolítója Szervező: Az MKB Bank Zrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci utca 38. cégjegyzék helye és

Részletesebben

Nye reményját é k sz a b ál y z at

Nye reményját é k sz a b ál y z at Nye reményját é k sz a b ál y z at A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Cutler Fitness Center Kft. (7627 Pécs, Bokor utca 6.) által üzemeltetett, www.cutlerpecs.hu/szabalyzat20180609.pdf

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata

A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata I. Részvételi és játékszabályzat 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége:

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége: MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.,. továbbiakban:

Részletesebben