Easy Series beszélő riasztóközpont. Termékleírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Easy Series beszélő riasztóközpont. Termékleírás"

Átírás

1 Easy Series beszélő riasztóközpont Termékleírás

2 Tartalom 3 1. Tények 2. A rendszer áttekintése Easy Series központ 6 Easy Series kijelzőállapotok Központ és eszközök Easy Series vezeték nélküli eszközök Riasztásértesítés Téves riasztások számának csökkentése Jellemzők és előnyök Programozás

3 1 Tények 3 Az Easy Series forradalmian új behatolásjelző központ otthoni és kisebb üzleti alkalmazásokhoz; telepítése és működtetése hihetetlenül egyszerű. Támogatja a vezeték nélküli SecurityNetwork wlsn-technológia használatát. Alkalmazások: Behatolás Tűz Pánik / orvosi Mélyhűtők és hűtőgépek, központi fűtés stb. felügyelete Kényelmi funkciók (világításvezérlés, garázsajtók, redőnyök stb.) Easy Series tények: Funkciók és kapacitás otthoni és kisebb üzleti felhasználók számára Mutatós központ egyedi funkciókkal Egyszerű működtetés az integrált rádiófrekvenciás azonosítóval Teljes élőszavas támogatás az Ön anyanyelvén Ikonalapú, szöveg nélküli kijelző Különböző élesítési lehetőségek (PIN-kód, RFID-kulcs, kézi távadó, távoli élesítés/ kiélesítés) Számos funkció a téves riasztások kiszűrésére Integrált, kétirányú hangellenőrzés Intelligens tévesriasztást megelőző technológia Keresztirányú zónázás Fokozatos riasztásjelzés Hihetetlenül egyszerű leírás Betanítás nem szükséges

4 4 1 Tények wlsn indítja: Kétirányú átvitel a nagyobb megbízhatóság és biztonság érdekében Automatikus beállítás az egyszerű és gyors programozásért wlsn rádiófrekvenciás technológia: 868 MHz biztonsági sáv Többcsatornás működtetés (8 csatorna) Egyszerű wlsn rádiófrekvenciás jelszintteszt: Rádiófrekvenciás diagnosztikai eszköz Rádiófrekvenciás eszközök Több beépített riasztástovábbítási lehetőség: Hangtárcsázó modul Digitális tárcsázó (SIA, Contact ID, Fast Format) Egyéni szöveges üzenetküldés: SMS (TAP) Távoli vezérlőlehetőség az DTMF és/vagy RPS (távprogramozó szoftver) segítségével 8 zónabemenet, 32 vezetékes és vezeték nélküli zónára bővíthető, plusz 20 kézi távadó Legfeljebb 4 kezelőegység 4 kimenet plusz legfeljebb 4 vezeték nélküli kimenet Akár 20 felhasználó: minden felhasználó saját PIN-t kap (az RFID-kulcs és a rádiófrekvenciás kézi távadó opcionális lehetőség) 500 dátummal és időponttal ellátott esemény tárolása 5 év elem-élettartam a legtöbb wlsn-eszközhöz EN , 2. fokozat

5 2 A rendszer áttekintése Easy Series központ A központ hang- és vizuális jelek kombinációját kezeli. Jelenlétérzékelő Erős kontrasztú, többszínű ikonkijelző Speciális funkciógombok Integrált hangszóró Beépített mikrofon Beépített RFIDműködtetés Egyműveletes információgomb Beépített vízszint az egyszerű telepítés érdekében Külön gombok [1+2] rendőri, tűz- vagy orvosi riasztáshoz. A többi gomb használható felhasználók kezelésére [3], a csengők ki- és bekapcsolására [4] vagy hangerőbeállításra [5] A gombbal hozzáférhet a súgó menühöz. A rendszer bekapcsolására is használható. A központ érzékeli a felhasználó jelenlétét. Ha a rendszer az Ön távollétében problémát észlel, a központ azonnal értesíti, amint közeledik. A beépített hangszóró anyanyelven nyújt támogatást az üzemeltetéshez. A beépített mikrofon kétirányú hangkommunikációt tesz lehetővé. A belső rádiófrekvenciás azonosítóval be- és kikapcsolhatja a rendszert, elnémíthatja a riasztót és beléphet a felhasználó menübe.

6 6 2 A rendszer áttekintése Easy Series kijelzőállapotok: A rendszer ki van kapcsolva Rendszerhiba Egy vagy több ponton hibás Kilépési késleltetés folyamatban A rendszer be van kapcsolva (foglalt) A rendszer be van kapcsolva (nem foglalt) Tűz- vagy behatolásriasztás (a rendszer ki van kapcsolva) Tűz- vagy behatolásriasztás (a rendszer be van kapcsolva)

7 2 A rendszer áttekintése Központ és eszközök: Hangmodul Programozókulcs Szabotázskapcsoló Tápellátás Központ Kezelőegység közelítéses kulccsal

8 8 2 A rendszer áttekintése Easy Series központ és eszközök: Központ Az Easy Series központ kis üzleti felhasználók és lakóházak számára készült. A rendszer többféle alkalmazásra használható, köztük behatolásriasztás, tűzjelzés és orvosi vészhívások. Közelítéses kulcs és kártya A rendszer vezérlése felhasználóspecifikus közelítéses kulccsal történik. A specifikációt lásd a Központ részben az 5. oldalon. Központ Hangmodul A hangmodul az adott nyelven minden nyelvi elemet tartalmaz. Több mint 20 nyelven kapható.

9 2 A rendszer áttekintése 9 Programkulcs Programozási információk feltöltése és letöltése. A programozó kulcs használatával több központ programozható egyszerre azonos jellemzőkkel, például nagy projektek esetében és adatok kimentésekor. Szabotázskapcsoló A kombinált szabotázskapcsoló érzékeli a nyitott házat és a falról történő eltávolítást. Olyan áramkört tartalmaz, melyre további szabotázskimenetek köthetőek. Tápellátás V AC beköthető tápegység az elsődleges vezetékes tápkövetelményekhez.

10 10 2 A rendszer áttekintése 2.3 Easy Series vezeték nélkül eszközök: wlsn-hub (rádiófrekvenciás jeltovábbító) A wlsn hub akár 32 wlsn-pontot támogat, továbbá 4 wlsn-kimenetet és 20 kézi távadót külső antenna nélkül. Kis méretének köszönhetően nagyobb beavatkozás nélkül beilleszthető a lakótérbe. wlsn kézi jeladó A kompakt kialakítású, 5 gombos vezeték nélküli kézi távadó a rendszer élesítésére/kiélesítésére valamint pánikfunkcióhoz használható. Kényelmi jellemzői is vannak, például garázsajtók és a világítás vezérlése. A két LED visszajelzést ad a központ állapotáról. Ezen kívül villogófunkciója is van. wlsn-telepítőeszköz A wlsn diagnosztikai eszköz meghatározza a wlsneszközök legjobb telepítési helyét. Méri a jelerősséget, a jel-zaj arányt és a csomaghiba-arányt. wlsn üvegtörés-érzékelő A wlsn üvegtörés-érzékelő kettős akusztikus technológiát alkalmaz. A hangjel és a nyomáshullám határozza meg, hogy az üveg eltört-e. Ez 7,6 méteres tartományban érvényes. Nem kell közvetlenül az üvegre felszerelni, tehát nagyobb beavatkozás nélkül beilleszthető a lakótérbe.

11 2 A rendszer áttekintése 11 wlsn PIR-mozgásérzékelő A jó minőségű, kisállatokra immunis wlsn PIRmozgásérzékelőnek jó az érzékelési hatékonysága, hatósugara pedig 12 x 12 méter. Mivel az érzékelőt nem kell beállítani, nem történhet hibás igazítás. wlsn kettős mozgásérzékelő MW/PIR A jó minőségű, kisállatokra immunis wlsn kettős PIR/MW-mozgásérzékelő két érzékelési technológiát alkalmaz összetett környezetben. Jó az érzékelési hatékonysága, hatósugara pedig 11 x 11 méter. Mivel az érzékelőt nem kell beállítani, nem történhet hibás igazítás. wlsn-sziréna (beltéri) A 85 db-es wlsn beltéri sziréna helyben figyelmezteti a lakókat és elriasztja a behatolókat. A rendszer kétirányú rádiófrekvenciás vezérléssel felszerelt, és nagyobb beavatkozás nélkül beilleszthető a lakótérbe.

12 12 2 A rendszer áttekintése 2.3 Easy Series vezeték nélkül eszközök: wlsn-relémodul A 2A/28V-os wlsn-relémodul (DC/AC) egyetlen zónabemenete a biztonsági és kényelmi alkalmazásokat is ellátja. A csatlakoztatott eszközök vezérlése (pl. garázsajtók, világítás) a wlsn kézi távadóval és/vagy az események (pl. riasztások) alapján történik. wlsn-füstérzékelő A wlsn-füstérzékelő a füstkibocsátás optikai érzékelését végzi. A tesztfunkcióval egyszerűen tesztelhető. A beépített jeladóaljzat tűz esetén jelez. wlsn 3405 tehetetlenség-érzékelő A wlsn tehetetlenség-érzékelő érzékeli az ajtók vagy ablakok nyitását, vagy az ellenük intézett agresszív támadást. Két érzékenységi lehetőség állítható be. A mágnes az érzékelő bal vagy jobb oldalára szerelhető. Az érzékelő nagyobb beavatkozás nélkül beépíthető a lakótérbe.

13 2 A rendszer áttekintése 13 wlsn ajtó-ablak csatlakozó A wlsn ajtó-/ablakérintkező két reed érzékelővel felügyeli az ajtókat és ablakokat. Egy további zónabemenetet kínál a második érintkezőnek. A mágnes az érzékelő bal vagy jobb oldalára szerelhető. wlsn mini ajtó-ablak csatlakozó A wlsn mini ajtó-/ablakérintkező két reed érzékelővel felügyeli az ajtókat és ablakokat. A mágnes az érzékelő bal vagy jobb oldalára szerelhető. Rendkívül kis méretének köszönhetően nagyobb beavatkozás nélkül beilleszthető a lakótérbe. wlsn süllyesztett ajtó-ablak csatlakozó A süllyesztett wlsn ajtó-ablak csatlakozó láthatatlanul felügyeli az ajtókat és ablakokat. Az ajtók, ablakok és egyéb keretek belsejére szerelik.

14 3 Riasztásjelzés A riasztásértesítés különböző módjai: Digitális tárcsázó SMS Hangtárcsázó modul Riasztóeszközök Felügyeleti központ Mobiltelefon Telefon Sziréna/fényjelző

15 3 Riasztásértesítés 15 A riasztástovábbítás különböző módjai: Digitális tárcsázó A digitális kommunikátor jelentéseket küld a felügyeleti központnak. A vett jelentés alapján a felügyeleti központ előre meghatározott műveleteket hajt végre. A támogatott kommunikációs formátumok: SIA, Contact ID, és Fast Format. C900TTL-E hozzáadásával Ethernet alapú jelentés is lehetséges. Hangtárcsázó modul Ez a formátum akkor használható, ha az esemény jelentéséhez előre beállított élőszavas üzenet elküldése szükséges. Ez a funkció a felügyeleti központ felé történő jelentés és személyes üzenetküldés céljára egyaránt használható. Személyes szöveges üzenet (SMS) Ha ezt a szolgáltatást beállítja, SMS-ben kap értesítést a riasztásokról, rendszerproblémákról, valamint a rendszer be-, illetve kikapcsolásáról. Sziréna/fényjelző Ezek a figyelmeztetőeszközök tűz és behatolás esetén szolgáltatnak jelzést. Opcionális riasztástovábbítás Az Ethernet és GSM rendszerű riasztástovábbítás opcionális.

16 4 Téves riasztások számának csökkentése A téves riasztások csökkentésének módjai: Fokozatos riasztásjelzés Ha egy biztonsági pont behatolást észlel, a riasztás jelzése fokozatosan erősödik. A rendszer növeli a kezelőegység hangerejét, megváltoztatja, a kijelző animációját, majd bekapcsolja a figyelmeztető eszközöket, mielőtt vészriasztást küldene a felügyeleti központnak (a felhasználó a jelentés elküldését megszakíthatja vagy törölheti) Keresztirányú zónázás (más néven szekvenciális ellenőrzés) Ha a megadott időn belül két vagy több bemeneti érzékelő is aktiválódik, a behatolási riasztás ellenőrzöttnek tekintendő. Például, ha egy ajtóérzékelő és egy mozgásérzékelő egyidejűleg riaszt, a rendszer ellenőrzött riasztásjelentést küld (egyébként nem ellenőrzött riasztásjelentést küld). Intelligens tévesriasztást megelőző technológia A vezérlőközpont a pillanatnyi védelmi szint, a bemeneti eszközök típusa és a riasztásjelzések összesített száma alapján értékeli a lehetséges veszély mértékét. Bizonyos szintű veszély esetén a rendszer ellenőrzött riasztásjelentést küld (ellenkező esetben nem ellenőrzött jelentést). Kétirányú hangellenőrzés Riasztás esetén kétirányú kommunikációra nyílik lehetőség. A részleteket lásd a 17. oldalon.

17 4 Téves riasztások számának csökkentése 17 Kétirányú hangellenőrzés: Minden központ mikrofont és hangszórót tartalmaz. Ezek a részegységek lehetővé teszik, hogy a felhasználó, illetve a felügyeleti központ élőszavas kommunikációt folytasson. Így a hangriasztás ellenőrzése és a személyes kommunikáció egyaránt lehetséges. Ha a kétirányú kapcsolat létrejött, a távoli felhasználó mindegyik csatlakoztatott kezelőegységgel beszélgetést folytathat. Riasztás 2 Belehallgatás 3 Beszéd Beépített kommunikátor Beépített mikrofon Integrált hangszóró Példa: 1 A vezérlőközpont a riasztást a vevőállomás felé továbbítja. 2 A felügyeleti központ személyzete megfigyelheti az adott helyiséget, és a rendszer tulajdonságainak köszönhetően különbséget tud tenni téves és valódi riasztás között. 3 A személyzet kommunikálhat a helyiséggel. Véletlen riasztás esetén az ügyfél előre meghatározott kód alapján azonosíthatja magát jogosult felhasználóként. A felhasználó telefonhíváshoz hasonló módon belehallgathat a védett területen folyó eseményekbe (olyan, mint a babafigyelő).

18 5 Jellemzők és előnyök wlsn A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Nincsenek vezetékek Gyors és egyszerű telepítés Alacsony telepítési költség Nem kell átfúrni a falakat és a mennyezetet Behatolásmentes telepítés 868 MHz-es biztonsági sáv (EMEA) Rendkívül megbízható (nem interferál a többi rádiófrekvenciás rendszerrel) Versenyképes előnyök Rendkívül megbízható Nem interferál a többi rádiófrekvenciás rendszerrel (pl. babafigyelők, vezeték nélkül telefonok stb.) Többcsatornás működtetés (8 csatorna) Tartósabb rendszerfelépítés Kevesebb szervizhívás Megbízhatóbb- és tartósabb (nem interferál a szomszédos rádiófrekvenciás rendszerekkel) Kétirányú átvitel A telepítés előre átlátható Biztonságos, tartós és megbízható Biztonságos, tartós és megbízható: a kézi távadó visszajelző LED-jei meggyőzik a helyes működtetésről Automatikus beállítás Gyors és egyszerű programozás/ konfigurálás Alacsony telepítési költség Jelerősség kijelzése A rádiófrekvenciás jelerősség gyors és egyszerű ellenőrzése felszerelés előtt A telepítés előre átlátható Megbízhatóság Vezeték nélküli kimeneti eszközök Kiegészítő üzleti alkalmazások / lehetőségek Versenyképes előnyök Kényelmi és biztonsági alkalmazások a kézi távadóval (pl. garázsajtók, világítás stb. vezérlése) Akár 5 éves elemélettartam Hosszantartó, megbízható működés Kevesebb megszakítás a biztonsági cég részéről és alacsonyabb költség

19 19 Központ A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Újszerű kialakítás Versenyképes előnyök Illik a berendezéshez Kiválóan illeszkedik a lakótérbe Kontrasztos, többszínű ikonalapú, szöveg nélkül kijelző Versenyképes előnyök Egyszerű működtetés Jobb áttekintés Intuitív használat Integrált rádiófrekvenciás azonosító Előnyös ár Gyors és egyszerű rendszerhasználat Nincsenek kiegészítő eszközök külön költségért Nem kell kódokat megjegyezni Magas biztonsági szint Beépített mozgásérzékelő Versenyképes előnyök A billentyűzet lényeges rendszeradatokat közöl, amint a felhasználó a közelbe ér Beépített mikrofon és hangszóró Kétirányú élőszavas ellenőrzés Azonnali segítség a felügyeleti állomásról Egyszerű riasztás-visszaigazolás Teljes élőszavas támogatás az Ön anyanyelvén Könnyű keresés a menüben Egyszerű működtetés Csöndes központ mód Zavarás kizárása a késleltetett bevitel miatt, pl. hálószobában

20 20 5 Jellemzők és előnyök Működés A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Kulcs Hihetetlenül biztonságos Ha az egyik elvész, másikkal kiváltható Egyszerű működtetés Egygombos Gyors élesítés Belépés a súgó menübe Teljes telefonos távvezérlés Gyors támogatás a végfelhasználóknak Könnyű karbantartás Távoli információ és működtetés Külön szövegrögzítés a pontoknál és kimeneteknél Egyszerű működtetés Egygombos rendszerteszt Alacsony szervizköltségek Erős védelem Lehetőség a nyitott pontok kiiktatására Egyéni védelem Alkalmazkodás az ügyféligényekhez

21 5 Jellemzők és előnyök 21 Telepítés A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Integrált vízszint A billentyűzet vízszintes telepítése biztosított 45 színes csatlakozók Egyszerűen szerelhető Optimális hozzáférés a vezetékekhez Fedett PCB Nincs rövidzárlat a vezetékek miatt Egyszerű telepítés a fedőlapon olvasható részletes leírás alapján EMV-védelem Programozás A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Programozás telefon vagy laptop segítségével, távolról vagy helyben Távoli programozás és karbantartás Távoli támogatás a helyben dolgozó szakember számára Gyors és egyszerű programozás Költségmegtakarítás Gyors támogatás meghibásodás esetén Programozás és ROMfrissítőkulcsok Megfelelő programozás a többközpontos nagy projektekhez Adatok biztonsági mentése Alacsonyabb programozási költségek Automatikus beállítás országkód alapján Az országspecifikus követelmények már előre programozottak Gyakran nincs szükség további programozásra Alacsonyabb programozási költségek

22 22 5 Jellemzők és előnyök Téves riasztások számának csökkentése A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Téves riasztások számát csökkentő funkciók (részletesen lásd a 15. oldalt) Elégedett ügyfél Kevesebb téves riasztás Megbízhatóbb rendszer Riasztási jelátvitel A készülék jellemzői Segíti a telepítőt Segíti a felhasználót Beépített hangtárcsázó modul Nincsenek extra költségek Nincsenek kiegészítő eszközök külön költségért Riasztástovábbítás egyéni célpontokra, pl. barátok, szomszédok Integrált digitális tárcsázóformátumok: SIA, Fast Format, Contact ID Az üzenetek szinte minden felügyeleti állomáson felismerhetők Nincsenek extra költségek Nincsenek kiegészítő eszközök külön költségért Személyes szöveges üzenet (SMS) Versenyképes előnyök Nincsenek kiegészítő eszközök külön költségért Nincsenek kiegészítő eszközök külön költségért Riasztásértesítés bárhol, bármikor GSM (opció) Nincs szükség PSTN-telefonvonalra Nincs szükség PSTN-telefonvonalra Ethernet (opcionális) Költségtakarékos üzenetátvitel

23 6 Programozás és működtetés 23 Easy Series telepítőmenü fája: 1 Idő- és dátumbeállítás 1 2 Teljes rendszerteszt Rendszerkarbantartás 3 Rendszerteszt 4 Eseménylista 5 Rendszer alaphelyzetbe állítása 6 Vezeték nélküli beállítás 2 1 Telepítőkód módosítása Felhasználó menü 2 Felügyelői kód módosítása 1 Zónák Kód 3 Alapszintű programozás 2 3 Jelentés beállításai Kimeneti programozás 4 Országkód 4 2 Tételszám megadása Emelt szintű programozás 5 1 Beszédhez Kétirányú hangkapcsolat 2 Hallgatáshoz 6 1 Helyszínleírás rögzítése Felvétel 2 Szervizhívások rögzítése 7 1 Adatátvitel kulcsról központba Programozókulcs 2 Adatátvitel központból kulcsra

24 Bosch Security Systems További információért látogasson el a weboldalra. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2006 Minden változtatás joga fenntartva Nyomtatva Németországban 08/06 HOL AS-OT-hu-55_ _02

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Minden tesztelve Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Hatékony és egyszerű behatolásjelző központ A hatékony behatolásjelző

Részletesebben

PROGRAMOZÓI MÓD SZERVIZ MÓD ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK

PROGRAMOZÓI MÓD SZERVIZ MÓD ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK Kijelzés ARMED piros LED indikátor villog SYSTEM sárga LED indikátor villog Leírás Programozói mód aktiválva Érvényes paraméter bevitel és további érvényes értékekre várás 2. oldal PROGRAMOZÓI MÓD Programozói

Részletesebben

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: ,

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: , TP 5 MIKROPROCESSZOROS KÖZPONT Felhasználói Leírás VERZIÓ 1.0-11/00 Az Ön telepítõje: Tecn alarm MICROALARM KFT. 1111 Budapest, Kende u. 1. Tel.: 385-33-37, 385-33-39 TP5 FELHASZNÁLÓI LEIRÁS - +! Gyorsan

Részletesebben

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz 1 Kezelési útmutató ICON kezelővel szerelt MATRIX 6 típusú központhoz A kezelő gombjai és jelzései 2 Számbillentyűk Kódok, egyéb számadatok bevitele A és B gomb Élesítési mód kiválasztása Élesítés gomb

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás GSM-GPS Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H -1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel.:(00-36-1)368-2052 Fax.(00-36-1)368-8093 E-mail: mcmkft@.axelero.hu. 1. 2004. 06. 24. Pintér Tamás Nagy Mihály

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP4, 8 és 16 kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik.

Részletesebben

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Mi a wlsn? A Bosch Security Systems vezeték nélküli Local SecurityNetwork (wlsn) terméke

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft.

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft. Kezelési útmutató RF-811 Kétirányú rendszerrádió RF Elektronikai Kft. Rendszertechnikai leírás 2 Az RF 811 készülék a felhasználónál van elhelyezve. Telepítés után a hálózatot keresi, majd a kapcsolódás

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer 2 Termék katalógus 4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer Az új Esprit E55 központok megbízható, kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő biztonságot nyújtanak. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD,

Részletesebben

MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS

MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Programozási munkalap 1 Belépés programozói módba [mérnöki kód] Kilépés: [0] Mérnöki kód [125] [ ] (új kód) : 9999 [ ] (új kód mégegyszer) Ha

Részletesebben

Intelligens otthoni GSM riasztó központ

Intelligens otthoni GSM riasztó központ Intelligens otthoni GSM riasztó központ Működési útmutató Ipari karakteres LCD kijelző, amin 32 karakter látható. (16 oszlop, 2 sor) A központ fő felületén, az állapotsoron található az állapotikonok,

Részletesebben

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó:

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó: Satalarm SA816 riasztó központ Előadó: Szatori Tamás Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Satalarm SA816P Behatolás jelző panel, mely ideális lakások, házak, irodák védelmére LED és LCD kezelő állapot

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

Vezetéknélküli biztonsági rendszer

Vezetéknélküli biztonsági rendszer Vezetéknélküli biztonsági rendszer A Cooper Security Homelink 75 Rádiós rendszer bemutatása 2006 Előadó: Barotai Csaba Kustor András 868 Radio Spectrum Scantronic Class VI Radio 868.6625 Rádiós kapcsolat

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKPLCD, LCDL kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról HANGMODUL INT-VG int-vg_hu 12/11 Az INTEGRA és VERSA vezérlőpanelekkel összekapcsolt INT-VG modul lehetővé teszi a hangüzenetküldés funkció végrehajtását (leváltja a CA-64 SM hangszintetizátor bővítőt).

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás jogát. A gyártó

Részletesebben

Easy Series beszélő behatolásjelző központ

Easy Series beszélő behatolásjelző központ Behatolásjelző rendszerek Easy Series beszélő behatolásjelző központ Easy Series beszélő behatolásjelző központ Összesen 32 bemeneti pont (vezetékes, vezeték nélküli vagy ezek kombinációja) Egyszerű, ikon

Részletesebben

TK-868. Távkapcsoló család. RF Elektronikai Kft. Tartalomjegyzék Ismertetés Termékválaszték Műszaki adatok Készülékek beépítési méretei, bekötés

TK-868. Távkapcsoló család. RF Elektronikai Kft. Tartalomjegyzék Ismertetés Termékválaszték Műszaki adatok Készülékek beépítési méretei, bekötés TK-868 Távkapcsoló család Tartalomjegyzék -> -> -> -> Ismertetés Termékválaszték Készülékek beépítési méretei, bekötés RF Elektronikai Kft. Ismertetés A TK-868 távkapcsoló család tagjai olyan, új fejlesztésű,

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

Szoftver fő funkciói. Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7

Szoftver fő funkciói. Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7 Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7 Diszpécser rádió funkciók Funkciók - Egyedi, csoport és összes tagállomás hívása a diszpécser konzolról - Tagállomások

Részletesebben

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek www.boschsecrity.h Az behatolásjelző rendszer lakóépületek, illetve kis- és közepes vállalkozások védelméhez használható.8 zónás és 2 partíciós, dobozzal és transzformátorral

Részletesebben

NAPCO XP 600 telepítoi programozási útmutató

NAPCO XP 600 telepítoi programozási útmutató NAPCO XP 600 telepítoi programozási útmutató A tasztatúrán az egyes billentyuk speciális jelentéssel bírnak a mérnöki programmódban: * gomb: Belépés mérnöki üzemmó dba: * 8 majd a mérnöki kód 4 számjegye,

Részletesebben

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató Alien kezelőegység Rövid használati útmutató A kezelőegység jelzései A B C D A SmartLiving központ dátuma és ideje. Ha a központ szervíz módban van, ez a mező az Alien és a benne lévő kártyaolvasó címét

Részletesebben

Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK

Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK www.jpmtech.hu 1 rendeles@jpmtech.hu Kezelői kézikönyv A tűzjelző központ csak a megfelelő verziószámú EasyLyon szoftverrel (v4.0 vagy magasabb)

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

MATRIX 6 Icon 1. MATRIX 6 LCD ikonos kezelő

MATRIX 6 Icon 1. MATRIX 6 LCD ikonos kezelő MATRIX 6 Icon 1 MATRIX 6 LCD ikonos kezelő MATRIX 6 Icon 2 A kezelő gombjai IKONOS LCD kezelő LED kezelő Élesítés gomb Tűzriasztás Orvosi segélykérő gomb Pánikgomb Funkciógomb Fel/le gombok Számbillentyűk

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

Easy Series. Felhasználói kézikönyv. Behatolásjelző központ

Easy Series. Felhasználói kézikönyv. Behatolásjelző központ Easy Series HU Felhasználói kézikönyv Behatolásjelző központ Easy Series Felhasználói kézikönyv A kezelőegység használata A kezelőegység használata Megjelenítési állapotok Megjelenítő Leírás Védelem letiltva.

Részletesebben

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul Digitális kapcsolóórák Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul 9 148 Ft Minimális kapcsolási időtartam 15perc; maximális kapcsolási szám: 672; IP40 védettség, tápfeszültség:

Részletesebben

Nexus GSM modul. GameOver. Telepítői és programozási útmutató

Nexus GSM modul. GameOver. Telepítői és programozási útmutató Nexus GSM modul GameOver Telepítői és programozási útmutató A beüzemelés lépései: 1. Helyezzük be a SIM kártyát a foglalatba (PIN kérést tiltsuk le) 2. Tegyük SERV állásba a központon található jumpert.

Részletesebben

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás

Részletesebben

VB IP. IP Kommunikátor

VB IP. IP Kommunikátor VB IP IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...5 4. HIBAELHÁRÍTÁS...7 5. ENIGMA II ELÉRÉS

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11

PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11 TD-1 PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11 1. Alkalmazás Az érzékelő a hőmérsékletet érzékeli és információt nyújthat: a túl alacsony hőmérsékletről, pl. melegház, virágüzlet, gyerekszoba, stb.;

Részletesebben

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet Jellemzők - 500 kártya vagy kulcstartós kártya tanítható meg akár vegyesen is - 30 programozható, maximum 6 számjegyű

Részletesebben

Satel Integra riasztóközpont leírása

Satel Integra riasztóközpont leírása Satel Integra riasztóközpont leírása Bekapcsolás: A készülék egy négyjegyű kóddal élesíthető ( gyári kód: 1234 vagy 1111 ), a kód után #-et kell nyomni. Pl.: 1 2 3 4 # Opcionálisan a különböző élesítési

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv S, K és N1 szériához Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt 1. Csomaglista Név Mennyiség Kódzár 1 Felhasználói kézikönyv 1 Szerszám 1 Tipli

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL 8 GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail:

Részletesebben

AMAX panel 4000. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 4000. www.boschsecurity.hu. 64 vezetékes zóna / 16 terület / 250 felhasználói kód

AMAX panel 4000. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 4000. www.boschsecurity.hu. 64 vezetékes zóna / 16 terület / 250 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek www.boschsecrity.h 64 vezetékes zóna / 16 terület / 250 felhasználói kód 3 x 256 esemény pontos dátmának és időpontjának tárolása Beépített hangtárcsázó modl Makrófnkciók Közvetlen

Részletesebben

AMAX panel 3000. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 3000. www.boschsecurity.hu. 32 vezetékes zóna / 8 terület / 128 felhasználói kód

AMAX panel 3000. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 3000. www.boschsecurity.hu. 32 vezetékes zóna / 8 terület / 128 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek www.boschsecrity.h Ez a központ lakóépületek, valamint kis- és közepes vállalkozások védelmére szolgál. 32 zónás és 8 területes, dobozzal és transzformátorral szállítjk. A rendszer

Részletesebben

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Kérem olvassa el figyelmesen a tájékoztatót a hatékony és gyors beüzemelés érdekében! Első lépések: Helyezze feszültség alá a riasztóközpontot, az egység

Részletesebben

AN900 B háromsugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei

AN900 B háromsugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei AN900 B háromsugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei A TÁPFESZÜLTSÉG (POWER) ZÖLD színű jelzőfénye akkor kapcsol be, amikor az adóegység működésbe lép. SZINT jelzőfény (piros)

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: +36 1 450-1583 Fax: +36 1 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

Az Orbit sorozat tartalmaz:

Az Orbit sorozat tartalmaz: Az Orbit sorozat olyan moduláris központokat tartalmaz, ami biztosítja akár az otthoni akár az intézményi objektumokat 6-tól 96 zónáig. Az Orbit központokat könnyű használni, telepíteni, programozni egy

Részletesebben

Központok. B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G. Rövid felhasználói útmutató 3 DEF JKL 8 TUV 6 MNO 9 WXYZ CMD ESC

Központok. B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G. Rövid felhasználói útmutató 3 DEF JKL 8 TUV 6 MNO 9 WXYZ CMD ESC GAS GAS HH:MM DD/MM/YYYY GAS GHI PQRS ABC GHI PQRS GHI PQRS ABC JKL TUV MNO WXYZ ABC Központok B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G PREV HELP NEXT 1 2 3 DEF 4 7 5 8 6 9 ESC 0 CMD

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV +DJ\RPiQ\RV WĦ]MHO]Ę N ]SRQWRN Tartalomjegyzék 1. Felhasználói útmutató......3 1.1 LED jelzések... 3 1.2 Akusztikus figyelmeztetések... 6 1.3 Vezérlőgombok... 6 1.4 Kezelési módok...

Részletesebben

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Matrix 424/832 programozási munkalap 1 MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Programozási munkalap Matrix 424/832 programozási munkalap 2 Belépés programozói módba: 23. old. [ ] Alap: 999999

Részletesebben

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK 1. BEVEZETŐ Az IB aktív infravörös mozgásérzékelő szenzorok különböző magasságban és szélességben védik az átjárókat, beltéri és kültéri ablakokat. Az eszközök két darabos, adó és vevő kiszerelésben készülnek,

Részletesebben

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Ismertető Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás AC-MFP-X7 RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Telepítés... 3 2. Alkalmazás lehetőségek és funkciók... 3 3. Csatlakozás... 4 3.1 Elektromos zár csatlakoztatása...

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre:

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre: Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A leírás a v5.x modul verziókhoz

Részletesebben

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 DIGITÁLIS PASSZÍV INFRAÉRZÉKELŐ BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁSSAL 1. Tulajdonságok Duál-elemes pyroszenzor. Teljesen digitális mozgásérzékelési algoritmus. Kettős jelelemzés, érték és

Részletesebben

Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account 1

Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account 1 Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account Esemény hívás irány Jelentés beállítások Távfelügyeleti szám # / vevő Távfelügyeleti szám # / vevő Contact ID felülírás Élesít / hatástalanít Rendszer hatástalanítás

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő kimenet (külső CPL relé nélkül) Állandó távirányított Zárás/Nyitás

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel Beüzemelés Első lépésként készítsük elő a mérleg helyét. A mérleg fémkeretét hozzá lehet rögzíteni a kaptár aljához. A keret megmunkálása közben

Részletesebben

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0 Verzió: 2.0 Tartalomjegyzék WiLARM-MICRO... 1... 1 A GSM modul működése, főbb funkciói... 3 A modul részei... 3 Mini USB csatlakozó... 3 Sorkapcsok... 3 Tápellátás... 3 Bemenetek... 3 LEDek... 4 LEDek

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

DICENTIS Konferenciarendszer

DICENTIS Konferenciarendszer DICENTIS Konferenciarendszer hu Felhasználói útmutató DICENTIS Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Biztonság 4 2 A kézikönyvről 5 2.1 Célközönség 5 2.2 Szerzői jog és felelősség kizárása 5 2.3 A dokumentum

Részletesebben

Rövidített használati útmutató Ability központokhoz

Rövidített használati útmutató Ability központokhoz Rövidített használati útmutató Ability központokhoz A kezelőegység jelzései A védett objektum állapotának kijelzése K: Riasztó kikapcsolva B: Riasztó bekapcsolva (minden zóna éles) M: Éjszakai mód bekapcsolva

Részletesebben

DP3000 Társasházi kaputelefon-rendszerek

DP3000 Társasházi kaputelefon-rendszerek DP3000 Társasházi kaputelefon-rendszerek esővédő kicsi *Süllyesztett kivitel, peremes kialakítás * kb.20 név elhelyezésére *Méret: 215 x 290 x 45 mm esővédő kicsi *Falon kívüli kialakítással *kb.20 név

Részletesebben

MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz

MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz Dokumentum verzió: 1.0 2 Tartalomjegyzék 1. Első indítás...4 2. Kezdőképernyő...5 2. 1. Területállapot...5 2. 2.

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

AN900 D választható frekvenciájú négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei

AN900 D választható frekvenciájú négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei AN900 D választható frekvenciájú négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei 2. Telepítési szempontok Az érzékelő telepítési helyének kiválasztásakor kerülje az alábbi területeket:

Részletesebben

A rendszer jelzései és működése

A rendszer jelzései és működése A rendszer jelzései és működése CC 600 A rendszer jelzései és működése A Kezelő A kezelő az a felület, melyen keresztül a felhasználó a riasztó központjával kommunikál. A parancsok kiadásának eszköze,

Részletesebben

WiLARM-ContactID GSM Átjelző Modul Telepítői útmutató Version: 2.0

WiLARM-ContactID GSM Átjelző Modul Telepítői útmutató Version: 2.0 Tartalomjegyzék 2 A GSM modul működése, főbb funkciói A központ által kezdeményezett kommunikációt a modul a WiLARM Commander szoftver segítségével beállított csatornán továbbítja. Ez lehet telefonhívás

Részletesebben

INFRASOROMPÓ NR40TX/NR80TX

INFRASOROMPÓ NR40TX/NR80TX INFRASOROMPÓ NR40TX/NR80TX Kérjük telepítés előtt olvassa el a következő fontos információkat! 1. A biztonságos telepítéshez Ez a telepítési útmutató fontos információkat tartalmaz az eszköz biztonságos

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonhívó egység VDT TPS VDT-TPS Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Telefonhívó egység leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Konfiguráció... 4 4.1 A VDT-TPS LEDek és

Részletesebben

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0 ROGER UT-2 1 Roger UT-2 Kommunikációs interfész V3.0 TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV ROGER UT-2 2 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az UT-2 elektromos átalakítóként funkcionál az RS232 és az RS485 kommunikációs interfész-ek között.

Részletesebben

VBIP PRO. IP Kommunikátor

VBIP PRO. IP Kommunikátor VBIP PRO IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. VBIP PRO LED KIJELZÉSEK...5 4. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...6 5. HIBAELHÁRÍTÁS...7

Részletesebben

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol A TRBOnet egy kliens szerver diszpécser szoftver MOTOTRBO rádiók száméra. A TRBOnet szoftver jól alkalmazható a MOTOTRBO rádiós rendszereknél. A szoftver

Részletesebben

Kezelési útmutató a MATRIX 424/832 riasztóközponthoz 1. Kezelési útmutató a LED kezelővel szerelt MATRIX 424/832 riasztóközponthoz

Kezelési útmutató a MATRIX 424/832 riasztóközponthoz 1. Kezelési útmutató a LED kezelővel szerelt MATRIX 424/832 riasztóközponthoz Kezelési útmutató a MATRIX 424/832 riasztóközponthoz 1 Kezelési útmutató a LED kezelővel szerelt MATRIX 424/832 riasztóközponthoz Kezelési útmutató a MATRIX 424/832 riasztóközponthoz 2 Tartalom A KEZELŐ

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

KAPCSOLÓÓRÁK ÉS ALKONYKAPCSOLÓK

KAPCSOLÓÓRÁK ÉS ALKONYKAPCSOLÓK W ANALÓG SZINKRON KAPCSOLÓÓRA TEMPUS ANALOG 1KE BZ926448 W SCHRACK INFO Analóg kapcsolóóra 1 csatornás Napi program Járási tartalék nélkül 96 kapcsoló szegmens Hálózat szinkron : 15 perc Csavaros kapcsok

Részletesebben

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER Az G4S eyesecure egy korszerű kétirányú vezeték nélküli behatolás jelző rendszer, melyet lakossági és a kisüzleti felhasználásra terveztek. A felhő alapú

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM VDT-GSM Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető...3 2. Felépítés és funkciók...3 3. Rögzítés...5 4. Telefonszámok beállítása a monitorokról...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram 18- - Kombinált kapcsolók (fénykapcsoló + mozgásérzékelő) 10 A 18- Mozgás- és jelenlétérzékelők Érzékelési teru let max. 120 m 2 A 18.51-es típusnál két érzékelési teru let: - Belső (4 x 4) m-es teru let:

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

YK-520L. Telepítési es programozási útmutató LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK JELZÉSEK ÉS ELÖLAP KÜLTÉRI KÓDBILLENTYŰZET ÉS KÁRTYAOLVASÓ. YLI S IKMAGNESEK Kft

YK-520L. Telepítési es programozási útmutató LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK JELZÉSEK ÉS ELÖLAP KÜLTÉRI KÓDBILLENTYŰZET ÉS KÁRTYAOLVASÓ. YLI S IKMAGNESEK Kft LEÍRÁS Vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó TULAJDONSÁGOK Négy féle ajtónyitási mód: - számjegyű kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és számjegyű kóddal (8 szett számjegyű kód) - Proximity

Részletesebben