Jelentes I. /feb20-26/

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentes I. /feb20-26/"

Átírás

1 Jelentes I. /feb20-26/ Februar 18-an erkeztunk Firenzebe. A szallasunk egy kozeli panzioban volt, melyet korabban foglaltunk le interneten keresztul. Egy negy fos szobaban laktunk, amelynek egyetlen gondja az volt, hogy soha nem tudtuk aznap kik lesznek a szobatarsaink. Az irodaba februar 20-an jottunk eloszor. Nagyon rendesek voltak velunk. A fonok Micelle Piccini, aki a munka mellett tanar a helyi egyetemen. Korbevezetett minket az irodan, es megmutatta nekunk az elozo munkaikat. Az Archiplan epitesziroda Tagjai meg Marco Mattei, es Lorenzo Pierini. Altalaban diakokat foglalkoztatnak szerte europabol, illetve mar volt pelda, hogy Azsiabol is jottek. Az irodaban egy Cseh lany, Rita, es egy Spanyol fiu, Xurxo gyakorlatozik jelenleg. Az elso napon nem kellett dolgoznunk, hagyott, hogy nyugodtan keressunk alberletet, pontosabban megkerte Xurxot es Ritat, hogy segitsen, hala nekik masnap mar volt alberletunk. az iroda egy palyazatra keszul, melynek a temaja egy Pratoi gyar es a korulotte levo park rehabilitacioja illetve melygarazs tervezese. A leadas marcius 10-en lesz. Az en feladatom a tervben szereplo tengely, egy zold fal formai megtervezese volt. A zold fal, egy ket meter vastag es hat meter magas acelhalo, melyre fel van futtatva meg szamunkra meghatarozatlan noveny. Keszitettem jonehany variaciot. A kovetkezo feladatom a gyarban levo belso udvarhoz valo otleteles volt. A hetvegen ismerkedtunk a kornyekkel ahol az alberletunk van. Majd elmentunk az Ufizzi keptarba es a Santa Maria Del Fiorebe / kozismert neven a domba/.

2 Jelentes II. /Feb27-Marc5/ Az elso napokba nem sok dolgom volt, csak a het kozepen keztuk el a palyazat rajzait osszetenni. Az en feladatom, grafikat keresni kulonbozo folyoiratokbol, majd a homlokzatok grafikai kidolgozasa volt. A leadas kozelsege miatt a hetveget is munkaval kellett tolteni. A hetvegen nagy meglepetesunkre nem szakadtunk meg a munkatol, nem is ertettuk, hogy mit keresunk akkor az irodaban (biztosan ezt nevezik olasz mentalitasnak). Viszont a hetvegen kellemes meglepetes is ert minket, ugyanis amikor az erkelyen alltam meghallottam egy magyar hangot, En is magyar vagyok am!, nagyon jo volt magyar hangot hallani, bar en nem panaszkodhatom. A lanyt Andreanak hivjak, es ot eve el Firenzeben.

3 Jelentes III. /Marc6-12/ Folytattuk tovabb a munkat a leadasra. Az en feladatom meg mindig a homlokzatok, illetve egy belso homlokzat keszitese volt. Mivel szerdara keszen kellett lenni a rajzokkal, ezert szerdan a munkaido utan par oraval ismet vissza kellett jonni, hogy be tudjuk fejezni a rajzokat. Igazi leadas hangulat volt az irodaban, reggelre fejeztuk be. Csutortokon delutan csak beneztunk az irodaba, hogy esetleg szukseg van-e rank, de mar nem volt kulonosebb dolgunk. A penteket megkaptuk szabadnapnak, igy volt egy hosszu hetvegenk. Ezt kihasznalva felmentunk a Piazzale Michelangelohoz amely Firenze egyik legmagasabb pontja, nagyon szep kilatas nyilik a varosra. Itt talalhato a harmadik (bar fembol keszult) David, plusz meg ezernyi kis gipszhasonmas. Szombaton pedig Perugiaban voltunk a szomszed lannyal. Ket oras ut vonattal Firenzebol ( kb 150km tavolsag, D-Ny-ra), az ut alatt is gyonyoru helyeken mentunk keresztul, a vonat alagutakon ki-be kozlekedett, az alfold utan szokatlan volt. Perugiaban az uj varosreszben van a vasutallomas, ezert busszal kozelitettuk meg a nagy teruletet felolelo, festoi hangulatu ovarost. Megismerkedtunk a hely gasztronomiai kulonlegessegeivel is. Peruggia nagyon hires a csokoladerol, otthon is biztosan lehet kapni.

4 Jelentes IV. /Marc13-19/ Az iroda egy dokumentaciot keszit Firenze kozeleben levo kissebb telepules-egyuttesrol, magyraul tanyakrol. A videk neve Calvana melybol mi nyolc telepulessel foglalkozunk (Calvagliano, Mezzana, Parmigno, San Leonardo, Sant Anna, Savignano, Torri, Valibona). Ez tulajdonkeppen egy felmeres minden haz allapotarol, ugyanis ha igy folytatodik a kornyek hazainak romlasa akkor 5 ev mulva, lakatlanok lesznek. A epuletek ertekessegere probalja felhivni a figyelmet ez a dokumentacio. Egesz heten ezzel foglalkoztunk. A heten nem mentunk kulonosebben sehova sem, de annal tobbet pihentunk.

5 Jelentes V. /Marc 20-26/ A heten kulonos munkat kaptam, ugyanis semmi koze az epiteszethez. A fonok kb. egy evvel ezelott kezdett bele egy kisautonak a tervezesebe, aminek akkor a kulso karosszeriajat tervezte meg. Amit Kinaban meg is epittettek. Most pedig a belso kialakitasa volt a feladat. Michelle keszitett agyagbol egy modellt ami alapjan nekunk meg kellett rajzolni Autocadon. Rengeteg problema felmerult... A hetvegen ementunk a Santa Maria Novellaba Firenze egyik legszebb, es legkulonosebb temlomaba. A munkatarsainknak, Ritanak es Xurzonak, marcius vegen lejar a gyakorlati ideje, ezert Michelle ugy gondolta, meghivja az egesz irodat a videki hazaba, hogy ott bucsuztassuk el oket. Ennyire kozelrol most talalkoztunk eloszor a toscan tajjal, nagyon szep. Keskeny szerpentin utakon mentunk vegig, es az utak menten nem a hagyomanyos fembol keszul utszeli korlat van, hanem elo cedrus fak. A Michelle elmeselte nekunk hogy ot generacio ota a gyaladjae a birtok. A masik fenypontja az estenek hogy csinalt nekunk, igazi kemenceben sult pizzat.

6 Jelentes VI. /Marc 27- Apr02/ A kis autoval (a neve eco fly) problemak merultek fel, ugyan is kicsinek bizonyult a kulso vaz. Sajnos informaciokat sem kapunk, pl pontosan azt sem tudjuk hogy 2,1m vagy 2,2m hosszu (ami nagyon fontos lenne hiszen egy kis autorol van szo) az eco fly, ugyanis a fonok azt mondta, hogy nagyon nehez megszerezni az informaciokat olyan messzirol. A feledatom a rajzok korrigalasa utan, egy olyan dokumentacio osszeallitasa volt ami osszehasonlitja az eco fly-t mas hasonloan kis autokkal. Penteken bucsut vettunk Ritatol es Xurxotol, csinaltunk nekik gulyast es gundel palacsintat, furcsa lesz hogy nem lesznek itt. A hetvegen elmentunk megnezni a szobankbol nyilo kilatast kozelebbrol. A hegy neve Fiesole, Firenze kulvarosaban van. Gyonyoru kilatas nyilik egesz Firenzere, hihetetlen lehet itt egy villaban elni, ahonnan akar minden pillanatban reszesulhet az ember ilyen csodaban. Furcsa, hogy keves turista jar Fiesolebe, bar igazabol nem is banom. Nagy esemeny tortent Firenzeben ami az egesz varost megmozgatta, ugyanis Roma- Fiorentina, meccs volt a hetvegen a dontobejutas volt a tet. Nagyon fontos az itt eloknek a foci a gyerekektol az idosekig, megbenult a kozlekedes is a meccs elott es utan. Azert mi is lattunk am a meccsbol vmit, ugyanis a kilatasban a sportcsarnok is benne volt, ha nem is lattunk mindent, de a szurkolok hangjat hallottuk.

7 Jelentes VII. /Apr 03-09/ A heten mar csak ketten maradtunk diakok, Tamassal az irodaban. Uj feladatot kaptam a het vege fele, a kinai kis auto utan, a kinai nagyfalat. Ningxia es Toscana tartomanyok kozott letrejott egy egyezmeny, miszerint Toscana segit megovni, illetve felhivni a figyelmet a Ningxia teruleten athuzodo falszakaszra /erre a feladarta az irodat kertek meg/. A kinai nagy fal otode Ningxiaban talalhato, nagy resze romos alapotban, vagy mar el is tunt a fold szinerol. Az en feladatom egy prospektust csinalni, amiben osszefoglalom Ningxia tortenemet, gazdasagat, stb..., illetve az ertekeit, mint peldaul a nagy fal. Luccaba latogattunk egy napra a hetvegen. A varosnak kedves, odon hangulata van. A tortenelmi belvaros egy fallal van korulveve, es a hazakat olyan surun helyeztek el, hogy minel tobben elferjenek a falon belul. A fal kulso oldalat, gyonyoru zold mezo veszi korul.

8 Jelentes VIII. /Apr 10-16/ A heten visszazokkentem egy rovid idore az otthoni eletbe, ugyanis kedves latogatoim voltak, a parom, es a barataim. Nagyon orultem nekik, feltoltottek energiaval (a feltoltodesemhez az is hozzajarult meg, hogy egy teljes hetig nem kellett dolgoznom). Het napig turista voltam az ideiglenes varosomban, diakszallokban laktunk, megalltam a bazarsok elott nezelodni, es ha valami ujat lattam akkor azt lefenykepeztem. Az utolso par napban egy videki kempingben szalltunk meg, Firenzetol 15km-re Chianti videken, Cellaiban. Orultem, hogy nem Firenzeben volt a szallasunk, mert igy legalabb tobb lehetosegem nyilt megismerni a Chianti videket kozelebbrol. Az utolso napon elindultunk autoval nezelodni a kornyeken, es ha valami erdekeset lattunk akkor megalltunk es megneztuk. Igy volt ez egy gyonyoru elhagyatotnak tunt kastellyal is. Mivel ugy lattuk, hogy nem lakik ott senki, de mi nagyon szerettuk volna megnezni, ezert bemasztunk a keritesen, hatha talalunk megis valakit aki esetleg korbevezetne minket. Kozben azon izgultunk, hogy nehogy szaladjon felenk egy hatalmas kutya. Vegul talalkoztunk egy kedves bacsival, akit igazabol nem ertettunk, de megengette hogy korbenezzunk. Nagy elmeny volt korbejarni a gondosan apolt kertet. Kozben az is kiderult, hogy meg sem voltunk maganteruletsertok, ugyanis szallokent is funkcional a kastely. Kicsit fejtetore allt a firenzei eletem, ugyanis a zajos, nyuzsgo varosbol kikerultem a csendes Toscan tajba, illetve a csendes tarsasagi eletem hirtelen felpezsdult. Hianyzott mar mind a ketto!

9 Jelentes IX. /Apr 17-23/ Nem volt tul izgalmas hetem, ugyanis folytattam tovabb a prospektus anyagat osszegyujteni, egesz ido alatt az internetet bujtam, ertekes kepek es adatok utan kutatva. Hogy miert mindig Kina? A en fejemben mindig ez jar. Annyira sok epitesz van olaszorszagban, (rengeteg muemlekkel), hogy nagyon keves munka marad, azt mondta Michele, hogy ha nincs itt, megyunk Kinaba. A szombaton a Palazzo Pitti kertjeben (Boboli) voltunk. A kutakkal és szobrokkal díszített park felnyúlik egeszen a domboldalra, szamos teraszaról nagyon szép kilátás nyúlik Firenzére. Vasarnap kirandulgattunk a foberlonk ferjevel Firenzeben (es kornyeken). Anuar beszel arabul, franciaul es olaszul, ugyhogy mondanom sem kell, hogy fel volt adva a lecke...

10 Jelentes X. /Apr 24-30/ Michele a jovoheten utazik Kinaba, a ningxiai tartomany vezetosegevel targyalni, es ha mar ott van akkor elmegy megnezni az Eco Fly-t is. Ezert ossze kellett allitanom egy olyan tanulmanyt, ami bemutatja a kulonbsegeket, illetve hasonlosagokat, mas hasonloan kicsi autokkal szemben. Miutan vegeztem folytattam tovabb a prospektus formai megtervezeset A hetvegen Romaba latogattunk ket szep napra. Nagy csalodas volt, hogy tobb kinaival talakoztunk, mint olasszal, tobbek kozott Kinai volt a vendeglatonk is a szalloban. Az elso nap csak a Vatikanba latogattunk el, azon belul is a Szent Peter Bazilikaba, nagy elmeny volt latni, nagyon szep. Vasarnap elindultunk a Vatikani Muzeumba annak remenyeben, hogy megnezzuk a Sixtusi Kapolnat, de sajnos nem neztuk meg, mert akkora sor allt, hogy egeszen elkanyarodott a Szent Peter terig. Inkabb elmentunk megnezni mas latnivalokat, ugyhogy bepotoltuk az elozo napot es megneztunk mindent, meg ha csak kivulrol is nehanyat.

200 nap. Firenze. Útinapló. Horváth Tamás, a Széchenyi István Egyetem építész hallgatójának

200 nap. Firenze. Útinapló. Horváth Tamás, a Széchenyi István Egyetem építész hallgatójának Feb 13 14 15 16 17 18 19 Feb 20 21 22 23 24 25 26 Feb 27 28 01 02 03 04 05 Már 06 07 08 09 10 11 12 Már 13 14 15 16 17 18 19 Már 20 21 22 23 24 25 26 Már 27 28 29 30 31 01 02 Ápr 03 04 05 06 07 08 09 Ápr

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1449 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze - Hills Magnificent luxus villa eladó Firenze

Részletesebben

Erasmus+ Lengyelország

Erasmus+ Lengyelország Erasmus+ Lengyelország 2016.05.30.-2016.06.05. Hétfőn indultunk Lengyelországba vonattal, az út 8 óra hosszú volt. A vége felé mindenki unta már az ülést. Katowicénél át kellett szállni egy másik vonatra,

Részletesebben

Svájci tanulmányút. Basel

Svájci tanulmányút. Basel Svájci tanulmányút Basel A tanulmányúton öten vettünk részt; két tanár, Gál Anikó és Dékány István, valamint három diák: Annus Péter, Pászti Ferenc és én, Papp Zsolt. 2013. január 22-én hajnali 2 órakor

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0537 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUS INGATLAN ELADÓ FIRENZE KÖZELÉBEN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0868 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze PRESZTÍZS LAKHELY ELADÓ FIRENZÉBEN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0846 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze TÖRTÉNELMI VILLA ELADÓ FIRENZÉBEN

Részletesebben

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap 1. Nap Életem első repülése volt, nagyon élveztem. Este érkeztünk meg a szállásra, ami nagyon szép helyen van. Aztán elmentünk vacsorázni egy étterembe. 2. Nap Reggeliztünk a szállón. Reggelire zsömle

Részletesebben

1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb.

1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb. Munkanapló-Vécsi Dóra 1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb. 2. Nap: Megbeszéltük a házirendet és beosztottuk,

Részletesebben

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián Beszámoló Szakmai gyakorlatról Lengyelország 2018. május Készítette: Nedreu Flórián Első hét Reggel 5-kor indultam Kétegyházáról, nagyon szép tájakon vezetett az utunk. Az első megálló egy benzinkútnál

Részletesebben

Beszámoló Szabó Letícia

Beszámoló Szabó Letícia Beszámoló Szabó Letícia A küldő iskola neve: BVHSZC Kanizsay Dorottya Szakképző iskolája A szakma neve: Szociális gondozó és ápoló A projekt neve: Erasmus+ program, M.I.T.O. - Mobilitá in Toscana - Ápoló

Részletesebben

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Az emeletes buszunk, mellyel utaztunk Így mentünk Kárpátaljára Elindultunk: 7 órakor, Budapestről Délkor elértük a határt, kis idő után

Részletesebben

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt.

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. 2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. Szeptember 20. csütörtök Óföldeáki biciklitúra Az első nap Óföldeákra bicikliztünk az osztállyal. Remek idő volt a kerékpározáshoz.

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

Hollandia (2010. márc máj. 03.)

Hollandia (2010. márc máj. 03.) Hollandia (2010. márc.29-2010. máj. 03.) Az első napunk utazással telt. Hajnal ötkor találkoztunk és indultunk útnak. Este kilenc és tíz között érkeztünk és foglaltuk el a szállást. Cees, aki kinti dolgainkat

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1604 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Luxus apartman komplexum eladó Siena LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0636 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Castiglione della Pescaia VILLA ELADÓ A TOSZKÁN TENGERPARTON

Részletesebben

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31.

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31. Készítette: Puskás Péter 2013.08.11. (vasárnap) Reggel negyed öt és fél öt között gyülekeztünk a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1000 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Kastély eladó Toszkánában, Sienaban LEIRÁS Toszkána

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0317 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Montespertoli Luxus Villa Toscana LEIRÁS Egy olyan területen,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0445 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze KASTÉLY ELADÓ FIRENZÉBEN LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1034 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze LUXUSVILLA ELADÓ FIRENZÉBEN LEIRÁS Ez a valóban

Részletesebben

Kubik Adrienn Beszámoló

Kubik Adrienn Beszámoló Kubik Adrienn Beszámoló A küldő iskola neve: BVHSZC Kanizsay Dorottya Szakképző iskolája A szakma neve: Szociális gondozó és ápoló A projekt neve: Erasmus+ program, M.I.T.O. - Mobilitá in Toscana - Ápoló

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0543 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze Luxusbirtok Toszkánában LEIRÁS Ennek a régi,

Részletesebben

Málta nem Attard 205

Málta nem Attard 205 Málta Sziasztok! Mészáros Andrea vagyok, negyedéves villamosmérnök hallgató. Kicsit eltérnék a sablon beszámolóktól, szeretnék közvetlenebb, barátibb hangnemet megütni. Már korábban is megfogalmazódott

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0642 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti vidék, Firenze CSODÁLATOS KASTÉLY ELADÓ A CHIANTI

Részletesebben

Pole and Hungarian, Two good friends project

Pole and Hungarian, Two good friends project Pole and Hungarian, Two good friends project A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit. Önkéntesként

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1029 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena LUXUSVILLA ELADÓ SIENA VÁROSÁBAN LEIRÁS A zöld

Részletesebben

Név: Szép Veronika. Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba. Fogadó város: Palma de Mallorca

Név: Szép Veronika. Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba. Fogadó város: Palma de Mallorca Név: Szép Veronika Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba Fogadó város: Palma de Mallorca Szakmai beszámoló: Hétfő: a hetet a zártsorú beépítésben lévő épület homlokzatának

Részletesebben

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA Szakmai gyakorlatomat Máltán, a Vera Sant Fournier Interior Design Studionál végeztem. Ez a csupán három főből álló cég elsősorban magánlakások

Részletesebben

Máltai szakmai gyakorlat 2018

Máltai szakmai gyakorlat 2018 Máltai szakmai gyakorlat 2018 Brettschneider Márk vagyok, villamosmérnök hallgató és a 6. félévem után 2018. június 29. 2018. szeptember 3. között vettem részt szakmai gyakorlaton, Erasmus+ támogatással.

Részletesebben

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység Projektnapló Előkészítő tevékenység A Kardos László Általános Iskola diákjaiként nagyon megörültünk, mikor tanév végén meghallottuk a jó hírt: pályázati munkánk sikeresnek bizonyult a Bethlen Gábor Alapkezelő

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0460 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze - Hills Modern luxus villa eladó a Hills Firenze

Részletesebben

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM APÁCZAI CSERE JÁNOS KAR ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ Gyakorlati hely: Park Hotel Le Sorgenti Gyakorlat időtartama: 2012. május 01.-augusztus 01. Készítette: Szabó Alexandra

Részletesebben

Sikerrel indult a dél-európai szakmai gyakorlat Máltán

Sikerrel indult a dél-európai szakmai gyakorlat Máltán Dél-európai üzemi gyakorlat a szakképzésben résztvevı tanulók számára LdV-HU-10-IVT-1021 Sikerrel indult a dél-európai szakmai gyakorlat Máltán Iskolánk négy vendéglátós tanulója 2011. május elején kezdte

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB Török Fanni A 2004-ben alapított díj másik díjazottja 2008-ban lett Medgyaszay-díjas. A középiskolai évek után ezek történtek vele: Érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolára jelentkeztem a külkereskedelmi

Részletesebben

Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31

Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31 Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31 Készítette: Szakál Gyula 1. nap: Aug. 11. vasárnap: Indulás Békéscsabáról 2013. augusztus 11. hajnal 5:00 körül! Reggel 8:00-kor megérkeztünk

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0059 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti Nagyértékű ingatlan eladó Chiantiban LEIRÁS

Részletesebben

Erasmus beszámoló Kréta, Chania

Erasmus beszámoló Kréta, Chania Erasmus beszámoló Kréta, Chania 2016.02.14-2016.06.15. Pár évvel előttünk az egyik barátom volt itt Erasmuson az iskolából, neki nagyon tetszett a hely és ő ajánlotta nekünk, hogy menjünk ide, valamint

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0909 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Montecatini Terme ELEGÁNS VILLA ELADÓ TOSZKÁNÁBAN LEIRÁS

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Készítette: Ondrejcsik Ákos. Drezda, 2013.08.11.-31.

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Készítette: Ondrejcsik Ákos. Drezda, 2013.08.11.-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11.-31. Készítette: Ondrejcsik Ákos 0. nap Augusztus 11. (vasárnap) Reggel 5órakkor indultunk a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközép iskolából

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0461 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Venezia Luxusvilla golfpályával eladó Velencében LEIRÁS

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba.

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. PÁLYÁZAT Gömörországban jártunk Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. Izgatottan készültünk az utazásra. Két előkészítő

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1143 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdinievole Luxusvilla Valdinievoleban LEIRÁS E csodás

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1456 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Eladó mezőgazdasági birtok Livorno közelében

Részletesebben

- LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért

- LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért Beszámoló- Törökország Pogány Frigyes - LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért Készítette: Popp Judit Linda A projekt időtartama: 2014.június 29.- 2014.július 26. Helyszín:

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0662 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána, Lucca - Versilia LUXUSVILLA ELADÓ VERSILIÁBAN,

Részletesebben

Szombathely. Utazás. Vasárnap

Szombathely. Utazás. Vasárnap Szombathely Utazás Élmény ország kapuja megnyílt előttünk, amikor 2016.03.04-én elindultunk Szombathely fele. Mindenki hatalmas energiákkal és jó kedvel indult az útnak, akkor még senki sem számította

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0489 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Argentárió LUXUSVILLA ELADÓ AZ ARGENTÁRIÓI

Részletesebben

Határtalanul! Négyfalu

Határtalanul! Négyfalu Határtalanul! Négyfalu 2016.03.03 2016.03.06. A 2015/2016. tanévben a Határtalanul! program keretében sikeres pályázatot nyújtottunk be, így lehetőségünk nyílt az erdélyi testvériskolánkba ellátogatni

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Splendid villa eladó a Comói-tó LEIRÁS Néző

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2124 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze Luxusház eladó Firenzében LEIRÁS Firenze belvárosában,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1054 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói tó Luxusvilla eladó a Comói tó partján LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1101 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lake Maggiore Magnificent Luxury Villa Lake Maggiore

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0826 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze LUXUSAPARTMAN ELADÓ FIRENZÉBEN LEIRÁS Az egyik

Részletesebben

2012. november 22 december 9.

2012. november 22 december 9. 2012. november 22 december 9. Egész életen át tartó tanulás program Leonardo da Vinci alprogram Küldő intézmény: Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola Budapest Fogadó intézmény: Ecole du

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2578 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUSVILLA ELADÓ FIRENZÉBEN LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 21093 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti BORGAZDASÁG ELADÓ A CHIANTI VIDÉKEN LEIRÁS

Részletesebben

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma: HU01-KA

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma: HU01-KA Munkanapló Külföldi szakmai gyakorlatról Projekt száma: 2017-1-HU01-KA102-035318 Célország: Törökország Mobilitás időpontja: 2018. március 18 április 7. Szakma: Faipari technikus Résztvevő neve: Juhász

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0934 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Luxusvilla eladó saját parkkal Rómában LEIRÁS Rómában,

Részletesebben

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken)

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) A tények: Időpont: 2012. október 10 13. Helyszínek, látnivalók, programok: Dachau: koncentrációs tábor megtekintése Strasbourg: angolosok: részvétel

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Értékes ingatlan eladó Umbriában LEIRÁS Umbria

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien 1. nap (aug. 11.) Vasárnap hajnalban, 4:15-kor gyülekeztünk az iskola előtt. Amikor az iskolához értünk már majdnem

Részletesebben

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a Szardínia Szicília 2012. március 28-tól április 5-ig Készített: Varga Orsolya 13. a 1.nap: Már hetek óta várt utazás végre kezdetét vette. Mindenki izgatottan várta a repülő utat, a fogadó családját, az

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1238 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Magnificent luxus villa eladó Lucca LEIRÁS Csak

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0814 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LIBERTY STÍLUSBAN ÉPÜLT LUXUSVILLA

Részletesebben

Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk

Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk 1. nap (hétfő) Ferihegyi felszállásunk után, alig egy óra elteltével már ott is voltunk Bariban, ahol elég rossz esős idő volt. Jó volt a repülés,

Részletesebben

A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba

A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba Szeptember 20-án, csütörtökön korán reggel indultunk busszal Szentendrére. Időben megérkeztünk a városba, kényelmesen sétálva bementünk a város központjába, a Czóbelmúzeumba.

Részletesebben

Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló

Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló 2012.10.06 (szombat) Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló - Délelőtt 11:40-kor indulás a Liszt Ferenc reptérről, EasyJet géppel. 13:40-kor megérkeztünk Párizsba, a Roissy Charles de Gaulle repülőtérre.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0129 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze TÖRTÉNELMI LUXUS REZIDENCIA ELADÓ

Részletesebben

Eresszen! Legyen olyan kedves, Lang úr. Most szépen elalszik még két órácskára, aztán mikor már világos lesz, elmehet sétálni.

Eresszen! Legyen olyan kedves, Lang úr. Most szépen elalszik még két órácskára, aztán mikor már világos lesz, elmehet sétálni. Amikor Konrad Lang felébredt, sötét volt. Idegen ágyban feküdt. Keskeny volt és magas, Elisabeth nem feküdt mellette. Fel akart kelni, de nem tudott. Az ágy két oldalán rács volt. Hé! kiáltotta. Majd hangosabban.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0977 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca 1600-as évekbeli luxusvilla eladó Luccában LEIRÁS

Részletesebben

A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is helyt álltam Németországban.

A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is helyt álltam Németországban. 2017 évi Erasmus program Pálfi Ilona vagyok (1997.07.31.) a Toldi Miklós Él. iskola tanulója. A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0080 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 tóparti luxusvillák Luxusvilla eladó a Trasimeno tó

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0991 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze LUXUSAPARTMAN FIRENZEI VILLÁBAN LEIRÁS A toszkán

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 8. szám Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. bajnokcsapataink Bajnok

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1219 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Trento Antik kastély eladó Trentoban LEIRÁS Az észak-olasz

Részletesebben

München Munkanapló

München Munkanapló 2015. 02. 05. 02. 26. München Munkanapló 02.05. Indulás 7:15-kor Érkezés Münchenbe 14:30-ra A müncheni diákok és Gregor Hanke vártak minket a pályaudvaron. Elkísértek minket a szállásunkra, majd este együtt

Részletesebben

2. nap 2014.05.07. Szerda

2. nap 2014.05.07. Szerda 2. nap 2014.05.07. Szerda Az előző napi hosszú út után nem túl frissen ébredtünk a második nap reggelén, de a finom reggeli és a tartalmas útvonal lelkesítőleg hatott mindenkire. - Irány Parajd! hangzott

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0857 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Argentario LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓN LEIRÁS

Részletesebben

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon Barangolás a hangulatos toszkán tájakon A hegytetőre épült miniállam: San Marino A festői Toscana és pompás fővárosa: Firenze Szállások: minden éjszaka ****-os hotelekben A pisai Ferdetorony és Assisi

Részletesebben

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai Főnixmadár A hazugság polipkarjai Előszó A könyv igaz történet, a szerző által megélt és felidézett eseményeken alapul. Egy történet két lélek egymásra találásáról, amelyet a hazugság polipkarjai tartanak

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 21046 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Pisai luxusvilla eladó LEIRÁS A csodás Pisa környéki

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2535 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUSLAKÁS ELADÓ FIRENZÉBEN LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1140 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Luxusvilla eladó az olasz Monte Argentario

Részletesebben

USTRON. Nemzetközi diákkonferencia 2009

USTRON. Nemzetközi diákkonferencia 2009 USTRON Nemzetközi diákkonferencia 2009 Hogyan jutottunk ki Ustronba? Újbuda önkormányzatának egyebek között egy lengyel várossal, Ustronnal is testvérvárosi kapcsolata van. Ustron néhány évente nemzetközi

Részletesebben

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés Szociális és Gyermekvédelmi Iroda Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés A Segítő Kéz Kispesti

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0869 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Eladó luxusvilla Rómában LEIRÁS Ezt a csodás Rómában

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0378 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze Vidéki uradalom eladó a firenzei dombságban

Részletesebben

Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév

Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév Porto-Portugália Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév 1 Porto Hogy miért Porto? Mikor 1,5 évvel ezelőtt kitaláltam, hogy Erasmusra szeretnék menni, egy dolog lebegett a szemem előtt, mégpedig

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1265 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Savona Gyönyörű luxus villa medencével a tenger Liguria

Részletesebben

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015. JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2015. szeptember 14-én 17 30 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Közösségi Ház tárgyalóterme,

Részletesebben

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép,

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, Gyulai emlék Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, tiszta és turistákkal teli kisváros. Gyönyörűek a belváros szökőkútjai, a vár körüli sétány, ahol a nyári melegben

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1120 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Alessandria Luxusvilla eladó észak-olaszországban, Piemonteban

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0186 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Grosseto Luxus ház eladó LEIRÁS Luxus ház eladó Maremma

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben