(Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Program:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "(Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Program:"

Átírás

1 Időpont: március 15. (Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Folyamatos utazással időnkénti megállókkal érkezünk Enns városába. A városnézés során bejárjuk a fő tér nevezetességeit és ellátogatunk Ennsegg kastélyához. Az Enns és Duna összefolyásától számítjuk a Niebelungen út kezdő pontját. Mi is ezen az ősi útvonalon utazunk tovább a Duna csodálatos kanyarulatait és áttöréseit követve. Melk városa önmagában is egy látványosság, melyet megkoronáz a bencés apátság. A Wachauban haladunk tovább Dürnstein és Krems településeken megállva egy-egy sétával tekintjük meg a főbb nevzetességeket. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban. Felszállási lehetőségek az útvonal mentén: Budapest Tatabánya Tata Győr. Részvételi díj: Ft/fő mely tartalmazza az utazás, idegenvezetés költségeit, de nem tartalmazza az esetleges fakultatív programokat és a belépők árát. Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás köthető: 560 Ft/fő. Belépő: Melki apátság: 9,50 / fő- felnőtt.

2 KIRÁNDULÁS MARIAZELLBE Mariazell európai hírű üdülő és zarándokhely, nekünk magyaroknak különösen kedves. Jó néhány történelmi emlék fűződik a kereszténység e kiemelt zarándokhelyéhez. Nem csak vallási központ, hanem történelmi városközpontja és a néhány perc alatt elérhető látványosságok különösen nagy vonzerőt biztosítanak a festői hegyekkel körülölelt városkának! Időpont: szombat Útvonal: Bp - Dorog - Tata Győr - Mariazell Győr - Tata Dorog - Bp Indulás Mariazellbe. Séta a festői szépségű zarándokhelyen. Kirándulási lehetőség a mozgó Betlehemhez, fakultatív látogatás a Pirker család mézeskalács műhelyébe. (Szép idő esetén a Bürgeralpera kirándulunk felvonóval). Hazaindulás a délutáni órákban. Részvételi díj: Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, idegenvezetés díját, de nem tartalmazza a fakultatív programok, belépők (kb. 6,5 /fő) és a balesetbiztosítás árát. Fakultatív kirándulás a Bürgeralpenra ebéddel: kb. 25 EUR/ fő A megadott részvételi díj minimum 30 fő jelentkezése esetén érvényes!

3 szombat Egy napos kirándulás. Útvonal: Budapest Tata Győr Pozsony Vöröskő Lednice Valtice Győr Tata Budapest Indulás reggel Budapestről, az útvonal mentén felszállási lehetőséggel. Kirándulásunk során átutazunk Pozsonyon, majd néhány kilométer után megérkezünk Vöröskőre. A hajdani Pálffy birtokra épített középkori vár, teljes pompájában várja a látogatókat. Átkelve a Kis-Kárpátok hegyvonulatán a Morva-mezőn haladunk Lednicébe. A Lichteinstein család ősi kastélya helyére épített birtokon, ma a 19. század végére kiépült kastély, tórendszer, angolpark és számos más érdekes építmény várja a látogatót. A Világörökség részét képező kulturtáj másik nevezetessége Valtice, mely városka méltán híres bortermelésről és kastélyáról. Visszatérés Budapestre az esti órákban. Részvételi díj: Ft/ fő, mely tartalmazza az autóbusz, idegenvezető-csoportkísérő költségeit. Nem tartalmazza a belépőket és a baleset-, betegség,- poggyászbiztosítás árát! Tájékoztató árak a belépőkről: Vöröskői vár: kb. 6 / fő; Lednicei kastély + Minaret: Kč

4 Időpont: (Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest Tatabánya - Tata - Komárom Győr Stockerau Horn Eggenburg Retz és vissza. Indulás kora reggel Budapesről, majd utazás Hegyeshalom irányába. Az Alsó-Ausztriai tartomány egyik tájegysége a Borvidék. Lankás, dombos területe kiválóan alkalmas a szőlőtermelésre és borkészítésre. A táj szépségén kívül azok a kisvárosok jelentik a fő vonzerőt, melyek történelmi hangulatukat megőrizték. Három ilyen települést keresünk fel utunk során. Az első városka, Horn. A városfallal körülvett település ódon hangulatú főtérrel büszkélkedik. Sétánk során látogatást teszünk a főbb nevezetességeknél. Eggenburg a hangulatos kisváros megőrizte középkori hangulatát. Ódon házai között barangolva az utas a múltban érzi magát. Végezetül a cseh határ közelében fekvő Retz városát keressük fel. A főtér ölelésében megmaradt reneszánsz és barokk házak, és a Városháza tornya adja a jellegzetességét ennek a településnek. A városnézést követően lehetőség lesz egy fakultatív borkóstolóra is egy környékbeli borászatban. Hazatérés Budapestre a késő esti órákban. Részvételi díj: Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, idegenvezetés költségeit, de nem tartalmazza az esetleges fakultatív (borkóstoló) programokat és a belépők árát. Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás köthető.

5 Időpont: június (5 nap/4 éj) 1 nap: Győr - Budapest - Beregszász - Bene Indulás a reggeli órákban. Érkezés Beregszászra, városnézés: Hősök tere, Rákóczi tér - ezen a téren bontotta ki a Rákóczi-felkelés zászlaját Esze Tamás, a "talpasok" vezére-, Bethlen kastély. Szállás Benén (4 éj). 2 nap: Nagyszőlős - Huszt vára - Iza Szinvéri-tó Kirándulás a Máramarosi-havasokba. Rövid megálló a Rákóczi szabadságharc turulos emlékművénél, Tiszaújlakon. Következik Nagyszőlős, (Árpád kori római katolikus templom, Perényi kastély) majd Huszt-várát tekintjük meg. Ezután Iza rutén faluba utazunk, ahol a vesszőből font termékek vásárlására van lehetőség. Ökörmező területén keresztül Felsőszinevér érintésével Kárpátalja legnagyobb tavához, a Szinevéri-tóhoz érkezünk. Benén borkóstoló egy helyi picében. (1.500 Ft/fő) 3. nap: Vereckei hágó - Szolyva - Beregvár Utazás a Keleti-Beszkidekbe. Rövid túra a Vereckei hágón a millecentenáriumi emlékűmhöz, majd Szolyván tiszteletadás az között fennálló gyűjtőtábor áldozatainak emlékművénél. Beregváron a Schönborn grófok kastélyának megtekintése. Az 50 hektáros park közepén, a Latorca völgyében álló beregvári Schönborn-kastély Kárpátalja legszebb műemlékei közé tartozik. 4. nap Munkács - Ungvár Utazás Munkácsra, ahol megtekintjük a Várat, melyet Zrínyi Ilona védett. Következik a Csernek-hegyi kolostor és templom, mely egykoron görög katolikus volt, ma ortodox búcsújáró hely. Ezután Kárpátalja legnagyobb városába, Ungvárra utazunk: Vár, belvárosi séta, Kárpátalja tájegységeit bemutató szabadtéri Néprajzi Múzeum. Este fakultatív zenés búcsúest. 5. nap: Csetfalva Tákos Győr A csetfalvi református és görög katolikus templom megtekintése. Majd átkelés a határon. Magyarországon megtekintjük még a mezítlábas Notredamot Tákoson. Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés az esti órákban. Elhelyezés: Ellátás : Falusi turizmus keretében, vendégszerető magyar családoknál. Félpanzió (reggeli és estebéd) Részvételi díj: Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, a szállás, a megadott ellátás és idegenvezetés költségét. Belépők: kb Ft/fő. Utasbiztosítás köthető Ft/fő Figyelem! Ukrajnába csak érvényes útlevéllel lehet belépni!!

6 Időpont: Útvonal: Győr - Komárom - Budapest - Nagyvárad- Kolozsvár - Magyarfenes - Marosvásárhely Szováta - Szentegyháza - Csíkszereda Békás-szoros Gyilkos-tó Székelyudvarhely Korond Torda - Csucsa Budapest Komárom - Győr 1. nap: Kora reggeli indulás Győrből, Budapesten át az Ártánd-i határátkelőhöz.. Nagyváradon városnézés. A Körös völgyét követve Kolozsvárra érkezünk. Végül a szállás elfoglalása, vacsora Magyarfenesen. 2. nap: Reggeli után indulunk Marosvásárhelyre. Innen a Sóvidék legismertebb üdülőhelyére Szovátára utazunk. A Hargita oldalában felkapaszkodva Szentegyházára érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat, vacsora. 3. nap: A reggelit követően előbb Csíkszereda és Csíksomlyó nevezetességeivel ismerkedünk, majd a vadregényes szépségéről híres Gyilkos-tóhoz és a Békásszorosba látogatunk. Visszaútban a Hargita szépséges hágóján a Libán-tetőn keresztül érkezünk vissza szálláshelyünkre.vacsora, majd fakultatív táncházi este. 4. nap: A reggeli elfogyasztását követően a nevezetes fazekas és népművészeti központba Korondra látogatunk. Majd az erdélyi sóbányászat és művelődés egyik fellegvárába Tordára utazunk. Megtekintjük a Fő tér nevezetességeit, majd leereszkedünk a nevezetes sóbánya mélyébe. Végül szállásunkra utazunk Magyarfenesre. Vacsora. 5. nap: Reggeli után útra kelünk és a Kalotaszegi-medence népművészeti központjába. Körösfőn, majd Bánfyhunyadon ismerkedünk a nevezetességekkel. Erdélytől a Király-hágón búcsuzunk. Hazaérkezés az esti órákban. Elhelyezés: Ellátás: Magyarfenesen és Szentegyházán vendégszerető magyar családoknál Félpanzió reggeli és meleg vacsora. Részvételi díj: Ft/ fő, mely tartalmazza az utazás, szállás, a megadott ellátás és az idegenvezetés költségeit. De nem tartalmazza a belépők és a baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás árát. Gyermek 12 éves korig: Ft/fő. Felszállási lehetőségek: Komárom, Tata, Tatabánya, Szolnok, Berettyóújfalu.

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk! egy csésze eredeti olasz espressora vagy ristrettora!

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk! egy csésze eredeti olasz espressora vagy ristrettora! Hon Tours 2015 Ha ajós utak Emlékutak az Isonzóhoz Különvonat Csíksomlyóra Körutazások www.hontours.hu Kedves Utasaink, Partnereink! Örömmel ajánljuk figyelmükbe 2015. évi prospektusunkat. Idei, 18. nyári

Részletesebben

VIDÉKI FELSZÁLLÁS: Kecskemét, Tatabánya, MINIMUM LÉTSZÁM: 35 fô

VIDÉKI FELSZÁLLÁS: Kecskemét, Tatabánya, MINIMUM LÉTSZÁM: 35 fô 38 INDULÁSI IDÔPONTOK: V. 19., VI. 16., VII. 21., IX. 8. UTAZÁS: komfortos autóbusszal VIDÉKI FELSZÁLLÁSI LEHETÔSÉGEK: Kecskemét ELHELYEZÉS: 3*-os belárosi szállodák 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban. *VI.10-i

Részletesebben

AUSZTRIA NÉMETORSZÁG CSEHORSZÁG ROMÁNIA HORVÁTORSZÁG OLASZORSZÁG. Varázslatos bajor kastélyok. Neuschwanstein

AUSZTRIA NÉMETORSZÁG CSEHORSZÁG ROMÁNIA HORVÁTORSZÁG OLASZORSZÁG. Varázslatos bajor kastélyok. Neuschwanstein www.volantourist.hu AUSZTRIA NÉMETORSZÁG CSEHORSZÁG ROMÁNIA HORVÁTORSZÁG OLASZORSZÁG Varázslatos bajor kastélyok 14 Budapestrôl. Utazás a Salzkammerguti-tóvidékre, ahol a Salzburg mellett álló, a barokk

Részletesebben

További 25 körút ajánlata: www.vidamdelfin.hu

További 25 körút ajánlata: www.vidamdelfin.hu 2 Hasznos információk: Az ajánlatoknál feltüntetett árak tartalmazzák: a szállás, félpanziós ellátás, idegenvezetés, utaskíséret és a busszal utazás költségét. (min. 16 fô esetén 19 fôs busszal, min. 35

Részletesebben

Körutazások. Csehország Szlovákia Lengyelország Románia Ukrajna Szlovénia Olaszország Portugália Kanada USA Indonéza

Körutazások. Csehország Szlovákia Lengyelország Románia Ukrajna Szlovénia Olaszország Portugália Kanada USA Indonéza Hosszú hétvége Prágában Barangolás a Felvidék várainál Látogatás Dél-Lengyelországban Pillantás Erdélyre Történelmi emlékeink nyomában Kárpátalján Szlovénia rejtett kincsei 4 Körutazások Csehország Szlovákia

Részletesebben

1. FELVIDÉK. Öt nap Csák Máté földjén. Pozsony

1. FELVIDÉK. Öt nap Csák Máté földjén. Pozsony HONISMERETI KIRÁNDULÁSOK A KÁRPÁT- MEDENCÉBEN Utazni vágyó tanárok, diákok, baráti közösségek figyelmébe! A Kárpáteurópa utazási iroda főleg a Kárpát medence területére szervez utazásokat. Az iroda és

Részletesebben

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria 2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia Erdély Lengyelország Horvátország Csehország Szlovákia Olaszország Ausztria ELŐSZÓ FONTOS A programfüzetben szereplő utazások minimum 35 fő utaslétszám esetén indulnak.

Részletesebben

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén!

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén! IDŐPONT PROGRAM* IDŐTART. ÁR (Ft/fő)* Old. Március 21. Bécsi tavasz 1. (Belvedere + Stadtpark + Óváros) 1 nap 8.600 2. Április 18. Tavasz az olasz Adrián: Trieszt 1 nap 14.500 3. Április 25. Bécsi tavasz

Részletesebben

Country Tours U T A Z Á S. Toszkána Üdülés a Ligur tengerparton. Szabadságán, legyen szabad!

Country Tours U T A Z Á S. Toszkána Üdülés a Ligur tengerparton. Szabadságán, legyen szabad! U T A Z Á S Country Tours Toszkána Üdülés a Ligur tengerparton 1. nap: Lavagna Kora hajnalban indulunk Nagykőrösről Cegléd-Kecskemét- Budapest csatlakozási lehetőséggel. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk

Részletesebben

OURIST2011 MEGMUTATJUK EURÓPA IGAZI ARCÁT. www.volantourist.hu

OURIST2011 MEGMUTATJUK EURÓPA IGAZI ARCÁT. www.volantourist.hu OURIST2011 MEGMUTATJUK EURÓPA IGAZI ARCÁT FEDEZZE FEL NÉMETORSZÁGOT LISZT NYOMÁBAN! AZ ÉV AJÁNLATA: Egy magyar Türingiában Liszt Ferenc születésének 200. évfordulójára Boldog az utas, százszor is boldog,

Részletesebben

Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn 2012. november 1 4.

Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn 2012. november 1 4. Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn 2012. november 1 4. A varázslatos hangulatú Prágát a Városok Anyját hasonlították már Rómához is, Firenzéhez is, noha önmagán kívül nem hasonlítható semmihez.

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Körutazások Városlátogatások Tengerparti nyaralások Belföldi utak GyŐri, Soproni, szombathelyi indulások H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel/Fax.: 0036/99/312-024, 99/523-792 Tel: 0036/99/328-109, 99/523-610,

Részletesebben

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610 www.jakabbus.hu E-mail: office@jakabbus.hu Városlátogatások nyaralóprogramok természetjárások

Részletesebben

EURÓPAI KÖRUTAZÁSOK 2013

EURÓPAI KÖRUTAZÁSOK 2013 EURÓPAI KÖRUTAZÁSOK 2013 www.apollontravel.hu alapítva 1997 BEVEZETŐ TISZTELT UTASAINK! Utazóközönségünk kívánságának és igényeinek eleget téve az idei évben megjelentettünk egy kis programfüzetet, melyben

Részletesebben

köszöntő Kedves Utastársak! Tisztelt Klubtagok!

köszöntő Kedves Utastársak! Tisztelt Klubtagok! köszöntő Kedves Utastársak! Tisztelt Klubtagok! Az elmúlt ősszel nagykorúak lettünk! A felnőtt kor első évében bizakodóan tekintünk a 2013. esztendőre! Utazási étlapunkon bőséges választékot nyújtunk az

Részletesebben

GABBIANO Travel U T A Z Á S I I R O D A

GABBIANO Travel U T A Z Á S I I R O D A Gabbiano a Sirály Önökkel Önökért! GABBIANO Travel U T A Z Á S I I R O D A 9700 Szombathely, Kiskar u. 1/A. Tel.: 94/500-509, 500-510 Tel/fax: 94/315-959 E-mail: gabbiano@t-online.hu www.gabbianotravel.hu

Részletesebben

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014.

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK

ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK FELVIDÉKI BÁNYAVÁROSOK SZEPTEMBER 27-ÉN Részvételi díj: 6.990 Ft/fő Kötelező BBP biztosítás: 440 Ft/fő Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Folyamatos utazás kisebb pihenőkkel,

Részletesebben

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia Csoportos és egyéni szervezésben 2014 2015 december május INGYENES: Felszállás 12 városban Parkolás repül s útjainknál Európa Amerika Afrika Ázsia Tisztelt Útitársunk! Ön a Proko Travel tél-tavasz katalógusát

Részletesebben

MEGMUTATJUK európa igazi arcát!

MEGMUTATJUK európa igazi arcát! www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2015 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! Kedves Utasunk! Őszinte tisztelettel és szíves ajánlással nyújtjuk át Önnek a Kisalföld Travel 2015. évi programfüzetét. Lapjait

Részletesebben

UTAZÁSI AJÁNLATAINK A 2010-ES ÉVRE

UTAZÁSI AJÁNLATAINK A 2010-ES ÉVRE I Z A IG MAGYAR TER M É K Prága Csíksomlyó VÁROSLÁTOGATÁSOK Árva vára KÖRUTAZÁSOK ZARÁNDOKLATOK missziotours@missziotours.hu Róma Kolozsvár Tel.:+36/20-5653258 UTAZÁSI AJÁNLATAINK A 2010-ES ÉVRE 2 Jót,

Részletesebben

KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL PROGRAM:

KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL PROGRAM: KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL 1. NAP: Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban autóbusszal, Kecskemét és Szeged érintésével, (folyamatos utazás pihenőkkel) Katerini-Paralia üdülőhelyre. Késő

Részletesebben

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR!

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! 2015.Szeptember 12-20.(9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp 2015.Október 17-25. (9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp Eredeti ár : 78.900,-Ft/fő(-Bp-Catania

Részletesebben

BRDSZ ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2011 KÜLFÖLDI UTAK

BRDSZ ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2011 KÜLFÖLDI UTAK BRDSZ ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2011 KÜLFÖLDI UTAK Általános tudnivalók: 1. A meghirdetett utaknál az Euro árfolyamának változása szerint a részvételi díjak eltérhetnek a füzetben szereplő áraktól. 2. Az árak

Részletesebben

Dolomiti Utazási iroda

Dolomiti Utazási iroda Dolomiti Utazási iroda 2008 Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. Honlap: tavaszi nyári ajánlatok Mobil: 06 20 999-6066 E-mail: info@newtime.hu Grafikusaink és programozóink magas minőségű munkákat

Részletesebben

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát!

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az mindent elszalaszt amiért útrakelt! Kedves (leendő) Utasunk! Köszönjük

Részletesebben

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI Kulturális KörutazásoK 2014 NÉHÁNY ÉRV A CARTOUR MELLETT, AMIERT ÉRDEMES VELÜNK UTAZNIA ÉS IDEJÉBEN LEFOGLALNIA UTAZÁSÁT Irodánk 23 éve szervez utazásokat mind bel-, mind pedig külföldre. Buszos utazásainkon

Részletesebben

Country Tours U T A Z Á S. Török Riviera - Alanya. Szabadságán, legyen szabad! éves az iroda

Country Tours U T A Z Á S. Török Riviera - Alanya. Szabadságán, legyen szabad! éves az iroda U T A Z Á S Country Tours 25 2015 éves az iroda Török Riviera - Alanya HOTEL WIEN *** REPÜLŐVEL, FÉLPANZIÓS ELLÁTÁSSAL, Háztól-házig transzferrel 1. nap: Elutazás a Liszt Ferenc repülőtérről, várhatóan

Részletesebben

2013.január. Baráti Társaság programajánlója. Harmadik évfolyam, első szám. Rell Kata: Csak a fényt

2013.január. Baráti Társaság programajánlója. Harmadik évfolyam, első szám. Rell Kata: Csak a fényt 2013.január 1 Harmadik évfolyam, első szám Baráti Társaság programajánlója Rell Kata: Csak a fényt Csak a fényt keresem Szürkülő alkonyon, Mikor árny motoz már A lélek ablakon. S amikor meglelem Elveszni

Részletesebben