A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA"

Átírás

1 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA

2 Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, jót akarni és a legjobbat adni - ez az, amire hivatott az ember. Moses Mendelssohn

3

4 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA A drhazi kozmetikumok kizárólag természetes eredetű anyagok, főként növényi hatóanyagok felhasználásával készülnek. Ötvözzük az ősi tapasztalatokon nyugvó tudást, a legújabb innovatív biotechnológiai kutatások eredményeivel. Az egészségesen szép bőr jól hidratált, kiegyensúlyozott anyagcseréjű, jó vérkeringésű és tónusos, ezáltal természetes arcszínű, vonzó, lágy és rugalmas megjelenésű. Mindannyian erre vágyunk. Ezt a természetes szépséget szeretnénk előhívni, támogatni és megtartani. A számunkra irányadó holisztikus kozmetikai megközelítés nem csupán elfedni kívánja a panaszokat, hanem megkísérli felfedezni és a lehető legtermészetesebb módon megszüntetni a tünetek mögött rejlő okokat. Ebből következhet a bőr teljes egészsége és ezáltal a szépség visszanyerése. Termékeink alkotórészeinek hatásmechanizmusa egymásra épül, egymás hatását erősítik. Valójában maximálisan koncentrált hatóanyag kozmetikumok, melyekből kevesebb mennyiség használatával is fokozottabb hatás érhető el, mint a hagyományos termékekkel.

5 A testünk - maga a természet, tökéletes krémet állít elő a számunkra, mely bőrünk védelmi funkcióját látja el. Ez egy vízből (hidro) és zsírból (lipo) álló emulzió, amit hidrolipid filmrétegnek nevezünk. A bőr felszínét védi és külső barrierként funkcionál. A hidrolipid filmréteg vizes része képezi a védő savköpenyt, melyet főként tejsav, szabad zsírsavak, aminosavak és pirrolidin karboxilsav alkotnak. Zsírkomponense kémiai szempontból a következő molekulákból áll: trigliceridek, zsírészterek, zsírsavak, szkvalén, digliceridek, koleszterinészterek, koleszterin, ceramid és foszfatidilkolin. Az egészséges bőr megtartja az egyensúlyt a zsír és a nedvesség között, ami a bőrt rugalmassá teszi. A negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás és a stressz hatására a bőr elveszítheti ezt a képességét, hogy a tökéletes krémet előállítsa számunkra. Ennek következményei lehetnek a különféle bőrproblémák és az idő előtti bőröregedés. Kizárólag egy olyan struktúrájú kozmetikum képes optimálisan felszívódni és beépülni a bőr szerkezetébe, mely emlékezteti a bőrt saját lipidszerkezetére. Így a hozzáadott vitaminok, hatóanyagok is kiválóan képesek hasznosulni.

6 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA Ezen szemléletmód alapján a következő kozmetikai irányelvek szerint készítjük kozmetikai termékeinket. NATUR - Természetes SKINIDENTIC - Bőrazonos HIGHTECH - Innovatív Élet az életből lehet. A gyógynövények évezredek óta bizonyítottak a gyógyításban. Kozmetikumaink összetevői teljes mértékben természetes eredetűek, és különösen gyengédek az emberhez és a környezethez. A kozmetikumok szerkezetét és összetételét a bőr saját védelmi rendszere inspirálja, ezért az így készült kozmetikumok felszívódása és beépülése hatékonyabb a bőrbe, mint a hagyományos termékeknek. Alapját főként a bőrt felépítő természetes anyagok adják, melyeket modern biotechnológiai folyamatokkal állítanak elő. Mindent megad a bőrnek amire szüksége van. Az ilyen termékek használata során a bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek. A növények minden kultúra ősi tudásának alapjait képezik. A mai tudomány a kvantumfizikával és molekuláris biológiával bizonyítani is képes ezt a csodát. A biotechnológia olyan speciális hatóanyagokat állít elő növényi alapanyagokból, melyek használatával fantasztikus eredmények érhetőek el a bőrfiatalítás, bőrregenerálás területén és a bőrproblémák, bőrirritáció kezelésében. Termékeink vivőanyag nélküli, innovatív hatóanyag kozmetikumok. Évszázadok titkai bontakoznak ki ezen hatóanyagok által.

7 A drhazi kozmetikumokban levő hightech biotechnológiai peptidek, növényi olajok, hidrolizátumok, kivonatok, aromaterápiás illóolajkombinációk és a különleges bőrazonos hatóanyagok, mind a természetes szépséget támogatják. Ezek nagyon magas rezgésű anyagok, igazi gyógyító erővel. Visszaállítják a bőr természetes egészségét, a bőr funkcióit és szépségét. A harmóniát.

8 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA Elköteleztük magunkat a tisztaság és a kompromisszumok nélküli legmagasabb minőségi követelmények mellett. Szabályaink: - következetesen alkalmazzuk az aktuális dermatológiai és allergológiai eredményeket a leghatékonyabb és legbiztonságosabb összetevők kiválasztásához - a kozmetikumok tudatosan lettek felépítve, minden összetevőjük jótékony az adott bőr típusra - a termék 100% hatóanyag - harmónikus összhangra törekszünk - alapanyagaink, segédanyagaink is hatóanyagok (pl. víz helyett virágvizeket alkalmazunk) - melyek a bőr egészséges szerkezetét és anyagcseréjét támogatják - kozmetikumaink megfelelnek az ECOCERT Natur és ECOCERT Bio követelményrendszerének ezért: - oldószer és szennyezésmentes, hidegen préselt növényi olajokat használunk - alapanyagaink gyógyszerészi minőségűek, főként bio termesztésből származó növényi anyagok - az optimális bőrtolerancia érdekében kerüljük a káros anyagok, vegyi és szintetikus szerek alkalmazását, melyek gyorsítják a bőröregedési folyamatokat - még nyomnyi mennyiségben sem alkalmazzuk a készítményekben - nem alkalmazunk színező és illatanyagokat - termékeink bőrgyógyászatilag teszteltek - kerüljük a halott állati alapanyagok használatát és ellenezzük az állatokon végzett kísérleteket - nem alkalmazunk génmanipulált alapanyagokat - a termékeink kielégítő eltarthatóságát növényi kivonatok, a modern, csíramentes gyártási technológia és a higénikus csomagolási mód biztosítják - sterilizálható, újrahasznosítható és higénikusan használható csomagolóanyagokat használunk A DRHAZI hatékony, bőrbarát, állatbarát és környezetbarát termékkollekció.

9 Számunkra az egészségtudatos bőrápolás feltétele, hogy kizárólag olyan anyagot használjunk a kozmetikumokban, melyek bizonyítottan jótékony hatásúak. A termékeken sokszor feltüntetik, mit nem tartalmaznak. Mi leírjuk, mit tartalmaznak. Egyetlen szempont alapján lehet eldönteni, hogy a kozmetikum biztonságos, a tégelyen vagy csomagoláson megtalálható apróbetűs lista, a termék hivatalos összetevőinek a felsorolása (INCI Deklaration). Mely legtöbbünk számára teljesen érthetetlen. A DRHazi termékeken segítségképpen a csomagoláson feltüntetjük érthető nyelven az összetevők listáját. Tapasztalja meg Ön is ezen különleges fiatalító, gyógyító hatóanyagkomplexek hatását, a kozmetika új dimenzióját.

10 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 1. Bőrtisztítás A hatékony és mégis gyengéd bőrtisztítás a tökéletes bőrápolás alapja. Célja a külső szennyeződések és elhalt hámsejtek eltávolítása. Hatására a bőrápoló készítmények felszívódása lehetővé válik. A normál arctisztítók alapja főként a természetes fekete szappan, mely gyengéden távolítja el az elhalt hámréteget anélkül, hogy kiszárítaná az arcbőrt. Mélytisztító hatásával segíti a fiatalító hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. Stabilizálja a bőr ph-ját. Hidratálja a bőrt és kíméletesen távolítja el a smink és a kozmetikumok maradványait.

11 ANTI AGE face cleaner ANTI AGE arctisztító gél SENSITIVE face cleaner Szenzitív arctisztító gél PURIFYING face cleaner Regeneráló arctisztító gél Hozzáadott gyógynövénykivonatok, finom olajok és növényi hatóanyagok gondoskodnak a bőr rétegeinek megújításáról, visszaadva ezáltal a bőr természetes ragyogását és frissességét. Ghanai fekete szappan - Rózsavíz - Thermál gyógyvíz Növényi glicerin - Vadrózsa olaj - Argán olaj - Rozmaring kivonat - Zöld tea kivonat - Rózsafa olaj - Levendulaolaj Növényi emulgeátor - Növényi alkohol - Növényi hidratáló tenzid - Xantán gumi A hozzáadott gyógyító növényi kivonatok és hatóanyagok nyugtatják a bőrt és csökkentik annak érzékenységét. A szenzitív bőr számára ideális ápolást nyújt. Ghanai fekete szappan - Kamilla virágvíz - Citromfűvíz Thermál gyógyvíz - Allantoin - Orbáncfű kivonat - Kamilla kivonat - Körömvirág kivonat - Rizsolaj - Növényi hidratáló tenzid - Növényi alkohol - Növényi emulgeátor - Levendulaolaj Citromfűolaj - Cickafarkolaj - Xantán gumi - Aloe vera olaj Hatását az antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó növényi összetevők, hatóanyagok teszik teljessé. Nyugtatják a gyulladt bőrt és segítik a problémás bőr mindennapi kezelését. Ghanai fekete szappan - Borsmentavíz - Rozmaringvíz Thermál gyógyvíz - Növényi glicerin - Neem olaj - Ichtiol Tiszta só - Növényi emulgeátor - Növényi hidratáló tenzid Aloe vera por - Télizöld olaj - Borsmenta olaj - Teafaolaj Cédrusfaolaj - Rozmaring olaj - Xantán gumi Alkalmazás: Reggel és este (minden bőrápolási program előtt) a folyékony szappanból borsónyi mennyiséget a tenyerünkben kevés meleg vízzel habosítsunk fel. A habot lágy, körkörös mozdulatokkal vigyük fel a bőrünkre. Folyóvíz segítségével mossuk le az arcbőrről. Tisztító maszkként is alkalmazható, így használva perc hatóidő után mossuk le a kezelt bőrfelületről.

12 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 2. A bőr felszínének tonizálása A bőrtisztítást követi az arcbőr tonizálása. Az arcápolás második lépéseként előkészíti a bőrt a következő programra, mely lehet az éjszakai vagy nappali ápolás. Célja az arcbőr hidratálása és a védő savköpeny visszaállítása. Emellett segíti az olajtartalmú szérumok és krémek bejutását a bőr legmélyebb rétegeibe. ANTI AGE toning water ANTI AGE arcvíz ANTI AGE sensitive toning water ANTI AGE szenzitív arcvíz Alapkozmetikumként alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat, erősíti az anyagcsere tevékenységet, ezzel fokozza a kötőszövetek duzzadóképességét. A rózsavíz önmagában, egy direkt nedvességforrás a bőrnek. Ideális arcvíz az érzékeny bőr számára. Hataóanyagai nyugtatják és erősítik a meggyengült bőrt, csökkentik annak érzékenységét, ösztönzik a bőrfunkciókat és erősítik az anyagcserefolyamatokat. Rózsavíz - Hársfavirág víz - Zöld tea kivonat - Tigrisfűkivonat Hibiszkuszmag kivonat - Sáfrányvirág kivonat - Kollagén protein - Hialuronsav - Urea - Meggymag olaj - Lecitin - Tejsav - Totarol - Vitamin C - Pálmarózsa olaj - Rózsafa olaj Patchouli olaj Citromfűvíz - Hársfavirágvíz - Aloe vera por - D-Panthenol Allantoin - Hibiszkuszmag kivonat - Kollagén protein Ananász por - Mályva kivonat - Hialuronsav - Meggymag olaj Lecitin - Tejsav - Totarol - Citromfűolaj - Borsmenta olaj Levendulaolaj

13 PURIFYING toning water Regeneráló arcvíz a tiszta bőrért LIGHTENING toning water Pigmentfolthalványító arcvíz COUPEROSE toning water Arcvíz rosaceás bőrre Nyugtató, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású hatóanyagokat tartalmaz. Ideális a kombinált, problémás és tágpórusú bőr ápolására. Összetevői pórusösszehúzó tulajdonságúak és látványosan javítják a bőrképet. Ideális arcvíz a pigmentfoltos bőr számára. Gyógyító összetevői szabályozzák a bőr melanin termelését. Speciális növényi hatóanyagai halványítják a meglévő pigmentfoltokat, ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt. Ideális arcvíz az irritált, vörösödésre hajlamos bőr ápolására. Gyógynövény összetevői erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést, csökkentik a bőr érzékenységét és hatásosan nyugtatják a bőr rétegeit. Rozmaringvíz - Levendulavíz - Thermál gyógyvíz - Zöld tea kivonat - Uborka kivonat - Almaecet - Panthenol - Fűzfakéreg kivonat - Zöld tea kivonat - Neem olaj - Lecitin - Aloe vera por - Tiszta só - Növényi AHA - Totarol - Rozmaring olaj - Levendulaolaj - Télizöld olaj Kamilla virágvíz - Goslarit por - Medveszőlő kivonat Mitracarpe kivonat - Emblícia kivonat - Rebarbaragyökér kivonat - Niacinamide -Vitamin B3 - Kojic sav - Allantoin Tejsav - Totarol - Aloe vera olaj Szalmagyopár víz - Kamilla virágvíz - Allantoin - Vörösszőlő kivonat - Gesztenyehéj kivonat - Niacinamide-Vitamin B3 Resveratrol ferment - Vitamin C - Kollagén protein - Acerola cseresznye por - Ligetszépe olaj - Lecitin - Tejsav - Totarol Pálmarózsa olaj - Geranium olaj Alkalmazás: Az arctisztítás után kevés mennyiséget pumpáljunk a tenyerünkbe és finom körkörös mozdulatokkal nyomkodjuk az arc, nyak és dekoltázs bőrébe. Vattalapot ne használjunk, hogy a jótékony ápoló és fiatalító szubsztanciákat ne távolítsuk el a bőrről.

14 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 3. Regenerálás - a bőr mély rétegeinek feltöltése A komplex szérumok a bőr legmélyebb rétegeibe jutva sejtszinten töltik fel a bőrt tápanyagokkal és speciális hatóanyagokkal. ANTI AGE vitality oilserum day ANTI AGE nappali olajszérum A nappali szérum gyorsan felszívódó, intenzív hatású. A szinergikus növényi komplexek, tápláló és regeneráló anyagok egymás hatását erősítve veszik fel a harcot a bőr öregedésével szemben. Sejtszintű napfényvédelmet biztosít. Avokádó olaj - Kendermag olaj - Szkvalén - Ligetszépe olaj Búzacsíra olaj - Ribizli olaj - Rizs olaj - Gránátalma magolaj Acmella kivonat - Lótuszvirág kivonat - Zöld tea kivonat - Orgonavirág kivonat - Tigrisfű kivonat - Jerikói rózsa kivonat Geránium olaj - Pálmarózsa olaj - Mirhaolaj - Vitamin E - Vitamin C

15 ANTI AGE vitality oilserum night ANTI AGE éjszakai olajszérum ANTI AGE facelift oilserum ANTI AGE facelift olajszérum ANTI AGE facelift serum ANTI AGE facelift szérum A hatóanyagokban gazdag, tápláló, koncentrált olajszérum segíti a bőr ideális megfiatalodását. Komplex növényi hatóanyagai intenzíven és látványosan újrastruktúrálják a bőrét az éjszakai pihenés során. Kendermagolaj - Makadámia olaj - Ligetszépe olaj - Argán olaj - Vadrózsaolaj - Ribizli olaj - Gránátalma magolaj - Búzacsíra olaj - Rizs olaj - Acmella kivonat - Százszorszép kivonat - Lótuszvirág kivonat - Ginsenggyökér kivonat Orgonavirág kivonat - Lucerna kivonat - Narancsvirág olaj Pacsuli olaj - Rózsafa olaj - Vitamin E - Vitamin C - Vitamin A A világ legfinomabb tápláló alap és hatóanyag olajainak értékes kombinációja. Komplex növényi összetevői és vitaminjai támogatják a bőr funkcióit és látható módon újrastruktúrálják a bőrt. Sejtszintű napfényvédelmet biztosít. Makadámdió olaj - Jojoba olaj - Avokádó olaj - Argánolaj Babassu olaj - Vadrózsa olaj - Gránátalma magolaj - Rizsolaj - Acmella kivonat - Tigrisfű kivonat - Zöld tea kivonat Jerikói rózsa kivonat - Vitamin C - Vitamin E - Rózsa olaj Pálmarózsa olaj - Rózsafa olaj Könnyen felszívódó olajmentes szérum. A legmodernebb biotechnológiai bőrmegújító hatóanyagok komplex keveréke. Serkenti a fibroblasztok biomechanikai működését és segít megújítani a bőrszerkezetet. Szemmel láthatóan kisimítja a bőr felületét. Kombinálható bármely más olajos készítménnyel. Rózsavíz - Argirelin - Glicerin - Ceramid komplex - Urea Allantoin - Matrixyl 6 - Glikán építő peptid - Vitamin C Ferulasav - L-Prolin - Lecitin - Vitamin E - Tripeptid 5 Rózsa olaj - Pálmarózsa olaj - Hialuronsav - Tejsav Totarol - Xantán gumi Alkalmazás: Előzetes tisztítást követően vigyünk fel a szérumból néhány cseppet, az arcvízzel enyhén megnedvesített arcra, nyakra és dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk a bőrbe. Az olajszérum könnyebb felszívódását, kevés arcvíz nagyban segíti. Néhány perc múlva alkalmazhatjuk a bőr típusnak megfelelő ápoló krémet.

16 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA Az érzékeny bőr regeneráló ápolása Az érzékeny bőr nem annyira bőr típus, mint inkább adottság. Az érzékeny bőr minden őt ért behatásra erősebben reagál. A sérült bőrfelületet, ahol megromlott a bőr védekező képessége különösen fontos, hogy tiszta és természetes anyagokkal ápoljuk. Tisztítása és ápolása során arra kell törekedni, hogy a bőr visszanyerje fiziológiai egyensúlyát, és mind jobban képes legyen a regenerálódásra. Célja a bőr teljes újjáépítése és érzékenységének megszüntetése.

17 ANTI AGE sensitive oilserum day ANTI AGE szenzitív nappali olajszérum ANTI AGE sensitive oilserum night ANTI AGE szenzitív éjszakai olajszérum A gyorsan felszívódó olajszérum koncentrált hatóanyagtartalmával a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. Gyógyító és nyugtató összetevőivel regenerálja, fiatalítja a bőrt és csökkenti annak érzékenységét. Ideális minden bőr típusra, az érzékeny bőrt is beleértve. Ribizli olaj - Meggymagolaj - Rizsolaj - Jojoba olaj - Szkvalén Neem olaj - Ligetszépe olaj - Acmella kivonat - Fügekaktuszvirág kivonat - Jerikói rózsakivonat - Körömvirág kivonat - Mályva kivonat Kamillavirág kivonat - Cickafark olaj - Geránium olaj - Mirha olaj - Bisabolol - Koenzim Q10 - Vitamin E - Vitamin C A hatóanyagokban gazdag, tápláló koncentrált olajszérum segíti a bőr ideális megfiatalodását az éjszakai pihenés során. A speciális gyógyító és nyugtató összetevői regenerálják, fiatalítják a bőrt és csökkentik annak érzékenységét. Kendermagolaj - Argánolaj - Makadámia olaj - Ligetszépe olaj - Búzacsíra olaj - Ribizlimag olaj - Rizsolaj Fügekaktuszvirág kivonat - Körömvirág kivonat - Mályva kivonat - Kamillavirág kivonat - Bisabolol - Vitamin E Vitamin A - Vitamin C - Aloe vera olaj - Geranium olaj Cickafark olaj Alkalmazás: Előzetes tisztítást követően vigyünk fel az olajszérumból néhány cseppet az enyhén arcvízzel megnedvesített arcra, nyakra és dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk a bőrbe. Kevés arcvíz segíti az olajszérum könnyebb felszívódását. Néhány perc múlva alkalmazhatjuk a bőr típusnak megfelelő ápoló krémet.

18 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA

19 Speciális növényi hatóanyagokkal kiváló eredmények érhetők el a bőrhibák kezelésében. Oilserum special LIGHTENING Speciális pigmentfolt olajszérum Oilserum special COUPEROSE Speciális olajszérum rosaceás bőrre A gyorsan felszívódó olajszérum, koncentrált hatóanyagtartalmával a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. Gyógyító összetevői szabályozzák a bőr melanintermelését. Speciális növényi hatóanyagai halványítják a meglévő pigmentfoltokat, ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt. Rizsolaj - Fehérliliom virágkivonat - Ligetszépe olaj - Homoktövis magolaj - Gránátalama magolaj - Homoktövis kivonat - Kamillavirág kivonat - Zsálya kivonat - Rozmaring kivonat - Anatto kivonat - Kövirózsa kivonat - Mitracarpe kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Bisabolol - Koenzim Q10 Aloe vera olaj - Kamillaolaj - Zsályaolaj - Vitamin E - Vitamin C Gyógynövény kivonatokban különösen gazdag, gyorsan felszívódó olajszérum, összetevői szinergetikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést és hatásosan nyugtatják az epidermist. A bőr visszanyeri eredeti színét és szöveti állapotát. Rizsolaj - Szőlőmagolaj - Ligetszépe olaj - Homoktövis magolaj - Gránátalma magolaj - Homoktövis kivonat - Körömvirág kivonat - Vadgesztenye kivonat - Szőlőtermés kivonat - Tigrisfű kivonat - Krizantémvirág kivonat - Japán lonc virágkivonat - Jerikói rózsa kivonat - Panthenol Bisabolol - Koenzim Q10 Rozmaring kivonat - Guajakfa olaj - Balzsamos szuhar olaj Aloe vera olaj - Pálmarózsa olaj - Vitamin E - Vitamin C Alkalmazása: Előzetes tisztítást követően vigyen fel az olajszérumból néhány cseppet az enyhén arcvízzel megnedvesített arcra, nyakra és dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsa a bőrbe és hagyja hatni. Éjszakai bőrápolásra arcvízzel és/vagy olajmentes szérummal kombinálva kiváló.

20 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 4. Hidratálás - a bőr teljes rétegének feltöltése Miután a legmélyebb rétegek ápolása megtörtént, következhet a bőr teljes felületének hidratálása, tápanyagokkal és hatóanyagokkal való feltöltése. A biotechnológiailag előállított bőrazonos hatóanyagok és speciális peptidek intenzíven és látványosan újrastruktúrálják bőrét. A nappali krémek a sejtszinten ható fényvédő anyagokon kívül egy természetes, biztonságos és az ECOCERT Bio által is elfogadott mechanikai napfényszűrő komplexet tartalmaznak. A bőr típusától és minőségétől függően összekombinálhatók az ideális kezelési krémek és gélek a nappali és éjszakai ápolási szükségleteknek megfelelően. ANTI AGE soft cream ANTI AGE könnyű krém ANTI AGE rich cream ANTI AGE gazdag krém ANTI AGE facelift cream ANTI AGE facelift krém Könnyű, gyorsan felszívódó alapkrém alkalmas a bőr nappali ápolására. Komplex hatóanyagai védenek a környezet oxidatív hatásaitól, táplálják a bőrt és megőrzik annak fiatal sugárzását. Kizárólag sejszintű napfényvédőt tartalmaz. Rózsavíz - Rizs olaj - Sheavaj - Makadámia olaj - Szkvalén Ligetszépe olaj - Barackmagolaj - Ribizli olaj - Lótuszvirág kivonat - Százszorszép kivonat - Zöld tea kivonat - Anatto kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Növényi emulgeátor - Glicerin Allantoin - Urea - Sztearinsav - Koenzim Q10 - L-Prolin Vitamin E - Vitamin C - Totarol - Tejsav - Rózsafa olaj - Pálmarózsa olaj Könnyű, gyorsan felszívódó gazdag tápanyagtartalmú krém hatóanyagkomplexe hidratálja a bőrt, védi a környezeti oxidatív hatásoktól és megőrzi fiatalos ragyogását. SPF 15+, PPD 10 Rózsavíz - Argánolaj - Sheavaj - Szkvalén - Ligetszépe olaj Barackmagolaj - Rizs olaj - Búzacsíra olaj - Lótuszvirág kivonat - Fügekaktuszvirág kivonat - Orgonavirág kivonat - Növényi emulgeátor - Acmella kivonat - Anatto kivonat Rozmaring kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Allantoin - Urea - Tripeptid 5 - Ceramid komplex - Koenzim Q10 - L-Prolin - Fényvédő komplex Sztearinsav - Glicerin - Vitamin C - Vitamin E - Totarol - Tejsav - Rózsafa olaj - Pálmarózsa olaj - Narancsvirág olaj A tápanyagokban és hatóanyagokban gazdag krém összetevői regenerálják a szöveteket, újjáépítik a megfáradt vonásokat. Ideális a tónusát vesztett, rugalmatlan bőrre. SPF 15+, PPD 10 Rózsavíz - Rizs olaj - Sheavaj - Avokádó olaj - Argán olaj Ligetszépe olaj - Búzacsíra olaj - Növényi emulgeátor - Zöld tea kivonat - Ginzeng kivonat - Ribizli olaj - Lótuszvirág kivonat - Százszorszép kivonat - Orgonavirág kivonat Acmella kivonat - Anatto kivonat - Allantoin - Totarol Lecitin - Urea - Ceramid komplex - Argirelin - L-Prolin - Koenzim Q10 - Kollagén protein - Sztearinsav - Vitamin C - Vitamin E - Hialuronsav - Tejsav - Fényvédő komplex - Rozmaring kivonat - Mirhaolaj - Narancsvirág olaj - Rózsafa olaj

21 ANTI AGE night cream ANTI AGE éjszakai tápláló krém ANTI AGE sensitive cream ANTI AGE szenzitív krém A legmodernebb hatóanyagokban gazdag, tápláló krém segíti a bőr ideális megfiatalodását az éjszakai pihenés során. Összetevői serkentik a kollagéntermelést és ellazítják az apró mimikai izmokat. A bőrszerkezet újjáépül, a bőr ráncai kisimulnak és az arc visszanyeri fiatalosságát. Rózsavíz - Rizs olaj - Sheavaj - Argán olaj - Avokádó olaj Ligetszépe olaj - Gránátalma magolaj - Lacto Ceramid Ceramid komplex - Allantoin - Tripeptid 5 - Matrixyl 6 - Urea L-prolin - Lecitin - Koenzim Q10 - Jojoba Protein - Glicerin Vitamin C - Zöld tea kivonat - Lótuszvirág kivonat - Lucerna kivonat - Vitamin A - Sztearinsav - Rozmaring kivonat - Totarol Rózsafa olaj - Narancsvirág olaj - Pálmarózsa olaj Különleges fiatalító ápolás az érzékeny bőr számára. Hatóanyagai együttműködve és egymást erősítve, folyamatosan segítik a bőr egyensúlyának helyreállítását és nyugtatják a meggyengült bőrt, csökkentve annak érzékenységét. SPF 15+, PPD 10 Kamillavíz - Jojoba olaj - Kendermag olaj - Neem olaj Ligetszépe olaj - Rizsolaj - Növényi emulgeátor - Allantoin Urea - Körömvirág kivonat - Mályva kivonat - Kamilla kivonat - Acmella kivonat - Fügekaktuszvirág kivonat - Anatto kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Niacinamid-Vitamin B3 Glycin szója protein - Glicerin - Sztearinsav - Bisabolol Koenzym Q10 - Fényvédő komplex - Vitamin E - Totarol Levendulaolaj - Rózsaolaj - Cickafark olaj Alkalmazása: Reggel vagy este alapos tisztítás után az arc, nyak és dekoltázs bőrébe maszírozzuk. ( SPF15+ = 93.3 % - os UVB védelem + sejtszintű védelem, PPD10 = közepes szintű UVA védelem )

22 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA PURIFYING cream gel Regeneráló krémgél a tiszta bőrért Könnyű, gyorsan felszívódó olajtartalmú krémgél. Faggyúműködést szabályzó növényi hatóanyagai révén gondoskodik a megfelelően hidratált, matt és tiszta bőfelület eléréséről. Hatóanyagkomplexe gyulladás csökkentő, fertőtlenítő és bőrkiegyensúlyozó hatású. SPF 15+, PPD 10 Rozmaringvíz - Fekete csalánmagolaj - Sáfrányos szeklice olaj Neem olaj - Rizsolaj - D-Panthenol - Niacinamide-Vitamin B3 Fűzfakéreg kivonat - Rozmaring kivonat - Zsálya kivonat - Totarol - Zöld tea kivonat - Tigrisfű kivonat - Kamillavirág kivonat Illatos ibolya kivonat - Körömvirág kivonat - Anatto kivonat Allantoin - Glycin szója protein - Bisabolol - Spirulina alga Télizöld olaj - Teafaolaj - Növényi emulgeátorok - Xantán gumi - Tejsav - Sztearinsav - Glicerin - Fényvédő komplex Citomfűolaj - Borsmenta olaj - Aloe vera olaj - Vitamin E

23 PURIFYING gel Regeneráló gél a tiszta bőrért Cream special COUPEROSE Speciális krém rosaceás bőrre Cream special LIGHTENING Pigmentfolthalványító arckrém Olajmentes regeneráló gél. Az antiszeptikus hatású gyógynövény kompozició által hatékony ápolást nyújt a gyulladásra, akne kialakulására hajlamos bőrnek. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású összetevői erősítik, gyógyítják és tisztítják a bőrt. SPF 15+, PPD 10 Rozmaringvíz - Thermál gyógyvíz - Allantoin - Panthenol Spirulina alga - Rozmaring kivonat - Zöld tea kivonat - Tigrisfű kivonat - Mályva kivonat - Fűzfakéreg kivonat - Tölgyfakéreg kivonat - Rozmaring kivonat - Niacinamide-Vitamin B3 - D-Panthenol - Glycin szója protein - Bisabolol - Xantán gumi - Növényi emulgeátor - Fényvédő komplex - Totarol Télizöld olaj - Teafaolaj - Nemesbabér olaj - Borsmenta olaj Tejsav - Vitamin E - Vitamin C Gyógynövény kivonatokban különösen gazdag, lágy krém. Összetevői szinergetikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést, csökkentik a bőr érzékenységét és hatásosan nyugtatják az epidermist. A kezelt felület egyenletes és selymesen hidratált lesz, a bőr visszanyeri eredeti színét és szöveti állapotát. SPF 15+, PPD 10 Szalmagyopárvíz - Rizs olaj - Szőlőmagolaj - Növényi emulgeátor - Ligetszépe olaj - Homoktövis magolaj - Homoktövis kivonat - Körömvirág kivonat - Gesztenye kivonat - Szőlőtermés kivonat - Glükozaminoglikán - Resveratrol ferment - Szőlőlevél kivonat - Tölgyfakéreg kivonat - Tigrisfű kivonat - Rozmaring kivonat - Anatto kivonat - Krizantémvirág kivonat - Japán lonc virágkivonat - Allantoin - Guajakfa olaj - Bisabolol - Glycin szója protein - Tejsav - Glicerin - Sztearinsav Niacinamide - Vitamin B3 - Fényvédő komplex - Totarol - Balzsamos szuhar olaj - Aloe vera olaj - Pálmarózsa olaj - Vitamin C - Vitamin E Gyógyító összetevői szabályozzák a bőr melanin termelését. Speciális növényi hatóanyagai halványítják a meglévő pigmentfoltokat és segítik az új bőrsejtek képződését. Ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt. SPF 15+, PPD 10 Kamillavíz - Rizs olaj - Kendermagolaj - Fehérliliom virágkivonat - Ligetszépe olaj - Növényi emulgeátor Homoktövis magolaj - Homoktövis kivonat - Kamillavirág kivonat - Rozmaring kivonat - Acerola cseresznye kivonat Mitracarpe kivonat - Kövirózsa kivonat- Medveszőlő kivonat - Anatto kivonat - Zsálya kivonat - Allantoin - Niacinamide Vitamin B3 - Alfa arbutin - Sztearinsav - Glicerin - Citrom héj bioferment Fényvédő komplex - Melaninszintézis szabályozó peptid - Kamillaolaj - Aloe vera olaj - Pálmarózsa olaj Vitamin C - Vitamin E - Totarol Alkalmazása: Alapos tisztítás után az arc, nyak és dekoltázs bőrébe maszírozzuk. ( SPF15+ = 93.3 % - os UVB védelem + sejtszintű védelem, PPD10 = közepes szintű UVA védelem )

24 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 5. A szemkörnyék ápolása A szemkörnyék területén a bőr rendkívül vékony. A szemkörnyék izmai szinte állandó mozgásban vannak. A 44 izmocska, amely a szemet környékezi, legalább összehúzódást és elernyedést végez naponta, miközben pislogunk, összevonjuk szemöldökünket, nevetünk vagy éppen sírunk. A bőr alatt alig láthatóak a zsírszövetek és a szemkörnyék vékony bőrében szinte alig találhatóak faggyúmirigyek. Ezért az arcnak ezen részén szárazabb a bőr, mint máshol és sokkal inkább ki van téve környezeti hatásoknak. A szemkörnyék finom bőrét rendszeresen ápolni kell olyan készítményekkel, amelyek gondoskodnak teltségének és feszességének megőrzéséről.

25 ANTI AGE eye cream ANTI AGE szemkörnyékápoló krém Magas hatóanyagtartalmú, mégis lágy, könynyen felszívódó krém gyengéden ápolja a szem körüli érzékeny bőrfelületet. A búzavirágvíz nyugtatja a szemet, a finom, tápláló olajok és speciális peptidek kisimítják a bőrt. ANTI AGE eye cream sensitive ANTI AGE szenzitív szemkörnyékápoló krém A komplex bőrnyugtató hatóanyagösszetétel az érzékenyebb bőr számára lett kifejlesztve, célzottan a szem körüli bőr ápolására és regenerálására. Eye gel special FRESHENING Speciális szemkörnyék frissítő gél A szemfrissítő gél sugárzóvá teszi a fáradt, karikás és táskás szemeket. Növényi hatóanyagkomplexe csökkenti a szem alatti duzzanatokat és sötét elszineződést. Vitalizáló, regeneráló, hűsítő és felfrissítő ápolást nyújt. Búzavirágvíz - Kendermagolaj - Argán olaj - Jojoba olaj Búzacsíra olaj - Növényi emulgeátor - Glikán építő peptid Allantoin - Acmella kivonat - Argireline - Lacto ceramid - Bőrsimító dipeptid - Urea - Vitamin C - Ferulasav - Lecitin - Béta glükán - Sztearinsav - Glicerin - Tejsav - Totarol - Pálmarózsa olaj - Rózsafa olaj - Vitamin E Narancsvirágvíz - Búzavirágvíz - Jojoba olaj - Szkvalén Makadámia olaj - Argán olaj - Gránátalma magolaj - Allantoin Növényi emulgeátor - Lecitin - Acmella kivonat - Bisabolol Allantoin - Vitamin B3 - Lacto ceramid - Bőrsimító dipeptid Vitamin C - Ferulasav - Tejsav - Sztearinsav - Glicerin - Totarol Narancsvirág olaj - Pálmarózsa olaj - Rózsfaolaj - Vitamin E Rózsavíz - Búzavirágvíz - Aloe vera por - Yamgyökér kivonat - Guarana kivonat - Zöld tea kivonat - Borostyánlevél kivonat - Rizs olaj - Szója peptid - Glikán építő peptid - Koffein - Xantan gumi - Totarol - Növényi alkohol Növényi emulgeátor Alkalmazás: Reggel és este alapos tisztítás után egy gyöngyszemnyi mennyiséget lágyan a szem környéki bőrbe simítunk, ujjainkkal enyhe nyomással a bőrbe paskolhatjuk. Smink felvitelével néhány percet várjunk, míg a krém vagy gél felszívódik. A krémek és a gél alkalmazhatók kontaktlencsét viselőknek is.

26 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 6. Alkalomszerű ápolás A természetes hámlás során a bőr havonta magától is megújul, ám idővel ez a folyamat lelassul. A napi ápolás mellett érdemes hetente, kéthetente enzimatikus peeling segítségével eltávolítani az elhalt, megvastagodott hámrétegeket, és tápláló, gyógyító maszkokat alkalmazni a bőr ápolására és gyógyítására.

27 Az ananász és a természetes gyümölcssavak enzimatikus úton, gyengéden és mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, visszaadva ezáltal a bőr természetes ragyogását és frissességét. A hámlasztás során lényegében a bőr önmegújító funkcióját is kihasználjuk, ezáltal mesterségesen regenerációra serkentjük az alsóbb bőrréteget. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése fokozódik, az újonnan képződött bőr felszíne egyenletes és fiatalos lesz. A tápláló és gyógyító kozmetikumok ilyenkor még hatékonyabban képesek kifejteni hatásukat. Enzym peeling sensitive Enzim peeling szenzitív Hatóanyagkomplexét az extra érzékeny bőr is jól tolerálja. Gyógyító és nyugtató összetevőivel regenerálja a bőrt és csökkenti annak érzékenységét. Purifying enzym peeling Enzim peeling a tiszta bőrért Gyógynövénykomplexe kiegyensúlyozza és gyógyítja a problémás bőrt. Segíti az eltömődött pórusok felpuhítását, tisztulását és fertőtlenítését. Kamilla virágvíz - Rózsavíz - Növényi emulgeátor - Növényi tenzidek - Hibiszkuszvirágpor - Szamócapor - Növényi AHA Ananászpor - Xantan gumi - Totarol - Allantoin - Levendulaolaj - Rózsaolaj Rozmaringvíz - Thermál gyógyvíz - Szamócapor - Dióhéjpor Növényi AHA - Növényi tenzidek - Növényi emulgeátor Ananászpor - Xantán gumi - Allantoin - Édesgyökér kivonat Fűzfakéreg kivonat - Totarol - Nardus olaj - Teafaolaj - Borsmenta olaj Alkalmazása: A megtisztított bőrfelületre mogyorónyi mennyiségű peelinget gyengéden, körkörös maszírozó mozdulatokkal vigyünk fel. Az enzim peeling hatásának kifejtéséhez a kezelt felületet fedjük le egy forró, nedves törölközővel. A hatóidő perc, ezalatt a törölközőt szükség szerint cseréljük. A hatóidő letelte után gyengéd mozdulatokkal, vattapamacs és meleg víz segítségével a peelinget eltávolítjuk az arcbőrről.

28 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA ANTI AGE mask ANTI AGE maszk Növényi szaponinok, flavonoidok, poliszacharidok, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok egészítik ki a rózsavíz hatását, sugárzóan feltöltve a bőr mélyebb rétegeit is. A bőrazonos hatóanyagok, mint a Vitamin C, Vitamin A, Vitamin E, Hialuronsav, Ferulasav, Koenzim Q10 és az Urea segítik a bőrt természetes szépségében ragyogni. Minden bőr típus fiatalító, feltöltő kezelésére alkalmas. Rózsavíz - Növényi emulgeátor - Jiaogulan kivonat - Sáfrányvirág kivonat - Hibiszkuszmag kivonat - Glikán építő peptid - Bőrsimító Dipeptid - Urea - Allantoin - Aloe vera por Vitamin C - Vitamin A - Ferulasav - Vitamin E - Hialuronsav Koenzim Q10 - Mirhaolaj - Pálmarózsa olaj - Vadmurok olaj

29 Mask special LIGHTENING Bőrvilágosító maszk PURIFYING cream mask Regeneráló maszk a tiszta bőrért Mask special COUPEROSE Speciális maszk rosaceás bőrre A maszk koncentrált növényi hatóanyagai szabályozzák a bőr melanin termelését. Speciális összetevői halványítják a meglévő pigmentfoltokat, ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt. Minden bőr típus kezelésére alkalmas, amelyen az arcbőr sötétebb pigmentfoltjainak világosítására van szükség. Kamillavíz - Rizs olaj - Rózsaszín agyag - Fehér liliomvirág kivonat - Ligetszépe olaj - Növényi emulgeátor - Homoktövis magolaj - Homoktövis kivonat - Kamillavirág kivonat - Rozmaring kivonat - Acerola cseresznye kivonat - Medveszőlő kivonat - Mitracarpe kivonat - Kövirózsa kivonat - Alfa arbutin Allantoin - Niacinamide-Vitamin B3 - Lecitin - Vadmurok olaj Kamilla olaj - Pálmarózsa olaj - Totarol - Vitamin C - Vitamin A Ferulasav - Vtamin E Hatóanyagkomplexe szabályozza a bőr zsír és folyadékháztartását, kiegyensúlyozza a túlzott faggyúműködést és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Összetevői bőrtisztító, erősítő és fertőtlenítő hatásúak anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt. Rozmaringvíz - Zöld agyag - Fekete csalánmagolaj - Fekete kömény magolaj - Neem olaj - D-Panthenol - Ichtiol Niacinamide - Vitamin B3 - Rozmaring kivonat - Zsálya kivonat - Kamillavirág kivonat - Illatos ibolya kivonat - Tölgyfakéreg kivonat - Allantoin - Növényi emulgeátor - Télizöld olaj - Teafaolaj - Citromfűolaj - Pacsuli olaj - Totarol - Vitamin A - Vitamin E - Ferulasav Gyógynövény komponensei gyógyítják a kipirosodott és tág erezetű bőrt. Összetevői szinergetikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést és hatásosan nyugtatják az epidermist anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt. Szalmagyopárvíz - Rhassoul agyag - Rizs olaj - Növényi emulgeátor - Ligetszépe olaj - Homoktövis magolaj Szőlőmagolaj - Homoktövis kivonat - Allantoin - Ichtyol Körömvirág kivonat - Vadgesztenye kivonat - Szőlőtermés kivonat - Szőlőlevél kivonat - Tölgyfakéreg kivonat - Tigrisfű kivonat - Rozmaring kivonat - Allantoin - Guajakfa olaj Aloe Vera olaj - Pálmarózsa olaj - Ylang olaj - Narancsvirág olaj - Totarol - Vitamin C - Vitamin A - Ferulasav - Vitamin E Alkalmazás: a maszkot hetente 1x vagy 2x, közepesen vékony rétegben visszük fel az alaposan megtisztított, előzetesen arcvízzel megnedvesített arc és nyak bőrfelületére. A szem és a száj közvetlen környezetét hagyjuk ki. A maszk hatóideje perc. Végül egy vattapamacs és meleg víz segítségével távolítsuk el a bőrről.

30 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 7. Kézápolás és testápolás A kéz és test ápolására is nagy figyelmet kell szentelnünk. Nyáron kevés a ruházat rajtunk, így fontos, hogy bőrünk hidratált és egészséges legyen. Télen pedig a hidegtől kiszáradhat a bőrünk, így intenzívebben kell pótolni az elveszített zsírt. A kéz bőre árulja el a korunkat. Végtagjainkon sokkal hamarabb száradhat ki a bőr, mint a testünk egyéb bőrfelületén. FONDNESS hand cream Kényeztető kézkrém A tápláló olajkomponensű krém megfiatalítja a kéz bőrét. Speciális növényi összetevői halványítják a meglévő pigmentfoltokat, ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt. Bőrazonos hatóanyagai segítik a bőrfunkciók helyreállítását. SPF 15+, PPD 10 Rózsavíz - Avokádó olaj - Kendermagolaj - Rizs olaj - Szkvalén Lótuszvirág kivonat - Kövirózsa kivonat - Mitracarpe kivonat Emblícia kivonat - Növényi emulgeátor - Glicerin - Panthenol Urea - Aloe vera por - Allantoin - Tejsav - Lecitin - Fényvédő komplex - Vitamin E - Vitamin C - Rózsafa olaj - Aloe vera olaj REGENERATING hand cream Regeneráló kézkrém A gazdag olajkomponensű krém ápolja a törődésre vágyó és száraz kezeket. Hatóanyagösszetétele regenerálja a bőrt, növeli az ellenállóképességét és csökkenti az érzékenységet. Kamilla virágvíz - Sheavaj - Kendermagolaj - Rizs olaj - Méhviasz - Körömviág kivonat - Kamillavirág kivonat - Mályva kionat Glycerin - Panthenol - Urea - Aloe vera por - Allantoin - Tejsav Lecitin - Növényi emulgeátor - Totarol - Vitamin E - Vitamin C Cickafark olaj - Levendula olaj Alkalmazás: Szükség esetén, a kezek alapos tisztítása után borsónyi mennyiséget a kéz bőrébe maszírozunk.

31 A kényeztető és bőrsimító testápoló vajak és a kézkrémek azok számára készültek, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalos és sugárzó megjelenését. FONDNESS body lotion Kényeztető testápoló tej Természetes polifenolokban gazdag, magas hatóanyagtartalmú testápoló vaj intenzív hidratálást biztosít a bőr mélyebb rétegeinek. Aromaterápiás illóolajkompoziciója bőrfiatalító tulajdonságú. Narancsvirág víz - Kakaóvaj - Sheavaj - Rizs olaj - Makadámia olaj - Kendermagolaj - Avokadó olaj - Méhviasz Növényi emulgeátor - Glicerin - Sztearinsav - Totarol - Jázminvirág kivonat - Rózsafa olaj - Narancsolaj - Fahéj olaj - Pachuli olaj SURFACING body lotion Bőrsimító testápoló tej Hatóanyagkomplexe intenzív zsírbontó és vízelvezető hatású. Segíti a méreganyagok eltávolítását. A mikroalga kivonat növeli a sejtek energia szintjét, aktiválja az élettani folyamatokat és a mélyebb bőrrétegek kollagén termelésének ösztönzésével feszessé teszi a bőrt. Narancsvirág víz - Kakaóvaj - Sheavaj - Rizs olaj - Makadámia olaj - Kendermagolaj - Avokadó olaj - Növényi emulgeátor Borostyánlevél kivonat - Kávé kivonat - Fahéj kivonat L karnitin - Gyömbérgyökér kivonat - Fenyő kivonat Méhviasz - Totarol - Fucus alga kivonat - Kakukkfű olaj Kubebabors olaj - Fahéj olaj - Narancsolaj Alkalmazás: Szükség esetén a testápló tejjel vékonyan kenje át a testét.

32 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 8. Ajakápolás A bőr az ajkakon nagyon vékony és csak kevés melanint termel, amely segíti a bőrt a káros UV-sugarak kiszűrésében. Az ajkak a kevés melanin miatt nagyon sérülékenyek és érzékenyek. A különleges ajakápolók olajkomplexeikkel védik és táplálják a száj érzékeny felszínét. Hatóanyagaik pótolják az elveszített nedvességet és védik az érzékeny bőrt a környezet káros hatásaitól.

33 ANTI AGE lifting lip balm ANTI AGE feltöltő ajakápoló Sensitive lip balm Szenzitív ajakápoló Regenerating lip balm Regeneráló ajakápoló Összetétele segít eltüntetni a száj körüli apró ráncokat. Speciális hatóanyagai által a száj telté, élettelivé, puhává és üde színűvé válik. Kendermagolaj - Argánolaj - Méhviasz - Kakaovaj - Karnauba viasz - Paprikamag olaj - Gránátalma magolaj - Szájfeltöltő petid komplex - Menthol - Rózsafa olaj - Kámfor olaj - Pálmarózsa olaj - Vitamin E - Vitamin C - Vitamin A Gyógynövénykomplexe hámosító hatású, segíti a száj felületi sérüléseinek a gyógyítását és csökkenti a bőrérzékenységet. Kendermagolaj - Meggymag olaj - Argánolaj - Rizs olaj Méhviasz - Kakaovaj - Karnauba viasz - Körömvirág kivonat - Kamillavirág kivonat - Mályva kivonat - Levendula olaj Cickfark olaj - Vitamin E - Vitamin A - Vitamin C Gyógynövénykomplexe antiszeptikus hatású és segíti a száj felületi sérüléseinek gyógyítását. Hatékony ápolója lehet a herpesz kialakulására hajlamos ajkaknak. Hűsíti és fertőtleníti a sérült területet. Kendermagolaj - Rizs olaj - Kakaóvaj - Méhviasz - Karnauba viasz - Neem olaj - Körömvirág kivonat - Citromfű kivonat Szederlevél kivonat - Teafa olaj - Kubebabors olaj - Vitamin E Alkalmazás: Az ajkak folyamatos ápolást igényelnek, ezért szükség esetén érdemes az ajakápoló készítményt a nap folyamán több alkalommal is alkalmazni.

34 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 9. Férfi bőrápolás A nemek közötti különbségek a bőrápolásban is megnyilvánulnak. A szokások, a testi különbözőségek és a lelki beállítottság mássága miatt, a férfiak más kozmetikai termékeket igényelnek. Face cleaner for men Arctisztító gél férfiaknak Az antiszeptikus és gyulladáscsökkentő növényi összetevők, hatóanyagok előkészítik a bőrt a borotválkozásra és segítik a borotválkozás általi mikrosérülések folyamatos regenerálását. Ghanai fekete szappan - Borsmentavíz - Rozmaringvíz Thermál gyógyvíz - Növényi glicerin - Neem olaj - Ichtiol Tiszta só - Növényi emulgeátor - Növényi hidratáló tenzid Aloe vera por - Télizöld olaj - Borsmenta olaj - Teafaolaj - Cédrusfaolaj - Rozmaring olaj - Xantán gumi

35 SHAVING gel Borotválkozó krémgél A növényi összetevőkből készült borotvazselé puhítja és megemeli a szőrszálakat a könnyebb, alaposabb és kényelmesebb borotválkozás érdekében. Gátolja a bőr kiszáradását és segíti a gyors regenerálódást. CREAM for men Arckrém férfiaknak Gazdag hatóanyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban, melyek kondicionálják a bőrt, fokozzák rugalmasságát és látványosan kisimítják a bőr felületét. SPF15+, PPD10 Rozmaringvíz - Szezámolaj - Növényi tenzidek - Növényi emulgeátorok - Növényi glicerin - Édesgyökér kivonat - Tigrisfű kivonat - Rozmaring kivonat - Magnézium sztearát - Magnézium-szulfát Nátrium- szilikát - Allantoin - Xantan Gumi - Koenzim Q10 - Hialuronsav - Tejsav - Vitamin C Totarol - Cédrusolaj - Citromfűolaj - Teafaolaj AFTER SHAVE toning for men Arcvíz férfiaknak Rozmaringvíz - Makadámiaolaj - Sheavaj - Barackmagolaj - Jojoba olaj - Gránátalamamag olaj Urea - L-Prolin - Lecitin - Növényi emulgeátor - Koenzym Q10 - Jojoba protein - Fényvédő komplex - Lacto ceramid - Ceramid komplex - Bőrsimító dipeptid - Zöld tea kivonat - Rozmaring kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Sztearinsav - Glicerin - Tejsav - Allantoin - Totarol - Vitamin C Vitamin E - Szantálfa olaj - Vetiver olaj - Citromfű olaj Eye gel special FRESHENING Speciális szemkörnyék frissítő gél Segíti a bőr Ph értékét normalizálni a borotválkozás után. Nyugtató, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatóanyagai a borotválkozáskor keletkező mikrosérüléseket ápolják. A szemfrissítő gél sugárzóvá teszi a fáradt, karikás és táskás szemet. Növényi hatóanyagkomplexe csökkenti a szem alatti duzzanatot és a sötét elszineződést. Rozmaringvíz - Thermál gyógyvíz - Növényi alkohol - Panthenol - Fűzfakéreg kivonat - Zöld tea kivonat - Tigrisfű kivonat - Rozmaring kivonat - Allantoin - Aloe vera por - Timsó - Növényi AHA - Teafa olaj - Citromfű olaj - Szantálfa olaj - Vetiver olaj Rózsavíz - Búzavirágvíz - Aloe vera por - Yamgyökér kivonat - Guarana kivonat - Zöld tea kivonat - Borostyánlevél kivonat - Glikán építő peptid - Szója - Rizs peptid - Koffein - Xantan gumi - Totarol - Növényi emulgeátor - Vitamin E

36 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA 9. Bőrazonos ápolás A PURE termékcsalád kizárólag természetes alapanyagokat és bőrazonos biotechnológiai hatóanyagokat tartalmaz. Kifejezetten az extra érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, mely nem tolerál allergénként viselkedő növényi kivonatot és illóolajat. Javasolt a neurodermatitiszre, a pszoriázisra hajlamos és a szépészeti beavatkozáson átesett bőr ápolására is. Ha a bőr hidrolipid rétege tartósan károsodik, a vízveszteség fokozódik, a bőr kiszárad és sérülékennyé válik. A bőr elveszíti azon képességét, hogy a tökéletes krémet előállítsa a számunkra. Ennek lehetnek következményei a különféle bőrproblémák. Az arcápoló kozmetikumok feladata a bőr hidrolipid rétegnek feltöltése, a bőr regenerálása és védekező képességének erősítése. Azok a kozmetikumok, melyek bőrazonos hatóanyagokból épülnek fel, illetve a lehető legjobban hasonlítanak a bőr természetes hidrolipid összetevőihez, emlékeztetik a bőrt saját lipidszerkezetére, inspirálják a regenerációra és a helyes funkcióra. Az így készült kozmetikumok felszívódása és beépülése hatékonyabb a bőrbe, mint a hagyományos termékeknek. Ilyen a PURE termékcsalád. SKINIDENTIC - Bőrazonos felépítés - A kozmetikumok szerkezetét és összetételét a bőr saját védelmi rendszere inspirálja. A hatóanyagokat modern biotechnológiai folyamatokkal állítják elő. Mindent megad a bőrnek amire szüksége van. Használata során a bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek.

37

38 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA PURE face cleaner Gyengéd arctisztító A legenyhébb nemionos növényi tenzidek optimális keveréke. Gyengéden távolítja el az arcbőrre rakódott szennyeződéseket. Segíti a bőr savköpenyének helyreállítását. Desztillált víz - Avokádó olaj - Makadámia ojal - Kókusz betain - Coco glukozid - Glyceril oleát - Decyl glukozid Növényi glicerin - Totarol - Xantán gumi - Allantoin PURE cleaner milk Gyengéd sminklemosó PURE skinidentic oilserum Bőrazonos olajszérum PURE skinidentic serum Bőrazonos szérum A legenyhébb nemionos növényi tenzidek és olajok optimális keveréke. Gyengéden távolítja el a vízálló sminket és a nap folyamán felhalmozódott szennyeződést az arcbőrről. Ápolja és hidratálja a bőrt. Desztillát víz - Makadámia olaj - Növényi emulgeátor Coco glukozid - Decyl glukozid - Glyceril oleát - Allantoin Tejsav - Totarol - Xantán gumi Értékes és a bőr lipidszerkezetével azonos zsírsavösszetételű olajszérum. Tömény, gazdag és tápláló olaj, melynek hatóanyagai áplolják és regenerálják a sérült bőrfelületet. Speciális hatóanyagai serkentik a sejtek újraképződését és javítják a bőr elasztikusságát. Jojoba olaj - Avokádó olaj - Makadámia olaj - Ligetszépe olaj - Homoktövis magolaj - Sheavaj - Gránátalma magolaj Koenzim Q10 - Vitamin E - Vitamin C Könnyen felszívódó olajmentes szérum. A bőr sejtmátrixának megfelelő hatóanyagok kompex keveréke, mely segít visszaállítani a bőr egészséges szerkezetét és növeli a kollagénszintézist a bőrben. Erősíti a bőr természetes védekezőképességét és fenntartja az egészséges bőrre jellemző egyensúlyt. Desztillált víz - Glicerin - Lecitin - Urea - Ceramid complex L-Prolin - Tripeptid 5 - Glikán építő peptid - Glycin szója peptid - Hialuronsav - Vitamin C - Ferulasav - Allantoin - Vitamin E

39 PURE skinidentic soft cream Bőrazononos könnyű krém PURE skinidentic rich cream Bőrazonos gazdag krém PURE skinidentic eye cream Bőrazonos szemkörnyék ápoló krém Könnyű, gyorsan felszívódó krém. Hatóanyagkomplexe regenerálja a bőrszerkezetet, táplálja a bőrt, védi a környezet káros oxidatív hatásaitól és növeli a kollagénszintézisért felelős fibroblasztaktivitást a bőrben. SPF 15+, PPD 10 A krém minden összetevője jótékony hatású az extra érzékeny bőrre. A gazdag olajkomponensű krém komplex hatóanyagai intenzíven és látványosan újrastrukturálják a bőrt és láthatóan kisimítják a bőr felületét.. SPF 15+, PPD 10 A lágy, könnyen felszívódó krém gyengéden ápolja a szem körüli vékony bőrfelületet. A legmodernebb bőrazonos biotechnológiai hatóanyagok segítik átszervezni a bőrszerkezetet és eltüntetik a szem körüli szarkalábakat. Desztillált víz - Avokadó olaj - Jojoba olaj - Ligetszépe olaj Sheavaj - Lecitin - Urea - Lacto ceramid - Ceramid complex Tripeptid 5 - Koenzim Q10 - Glicerin - Sztearinsav - Allantoin Fényvédő komplex - Hialuronsav - Totarol - Vitamin C - Vitamin E Desztillált víz - Makadámia olaj - Jojoba olaj - Sheavaj - Avokádó olaj - Ligetszépe olaj - Gránátalama magolaj - Homoktövis magolaj - Glicerin - Sztearinsav - Lecitin - Urea - Lacto ceramid Ceramid komplex - L-Prolin - Koenzim Q10 - Allantoin - Fényvédő komplex - Hialuronsav - Totarol - Vitamin C - Vitamin E Desztillált víz - Makadámia olaj - Jojoba olaj - Sheavaj - Avokádó olaj - Ligetszépe olaj - Gránátalama magolaj - Lecitin Urea - Glicerin - Sztearinsav - Lacto ceramid - Ceramid complex - L-Prolin - Koenzim Q10 - Allantoin - Hialuronsav Totarol - Vitamin A - Vitamin C - Ferulasav - Vitamin E ( SPF15+ = 93.3 % - os UVB védelem + sejtszintű védelem, PPD10 = közepes szintű UVA védelem )

40 A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓJA Bőr típus szerinti ápolási tanácsadó NORMÁL BŐR +20 NORMÁL BŐR +30 ÉRETT BŐR SZENZITÍV BŐR BŐRTISZTÍTÁS Anti Age face cleaner Anti Age face cleaner Anti Age face cleaner Sensitive face cleaner Sensitive face cleaner Sensitive face cleaner Sensitive face cleaner Pure face cleaner TONIZÁLÁS Anti Age toning water Anti Age toning water Anti Age toning water Sensitive toning water Sensitive toning water Sensitive toning water Sensitive toning water NAPPALI ÁPOLÁS Anti Age vitality oilserum day Anti Age vitality oilserum day Anti Age vitality oilserum day Anti Age sensitive oilserum day Anti Age soft cream Anti Age rich cream Anti Age facelift serum Anti Age sensitive cream Anti Age facelift cream Pure skinidentic serum Pure skinidentic creme ÉJSZAKAI ÁPOLÁS Anti Age vitality oilserum night Anti Age vitality oilserum night Anti Age facelift oilserum Anti Age sensitive oilserum night Anti Age facelift serum Anti Age facelift serum Anti Age facelift serum Pure skinidentic serum Anti Age night cream Anti Age night cream Anti Age night cream Pure skinidentic oilserum SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS Anti Age eye cream Anti Age eye cream Anti Age eye cream Anti Age sensitive eye cream SPECIÁLIS ÁPOLÁS Enzym peelig sensitive Enzym peeling sensitive Enzym peeling sensitive Enzym peeling sensitive Anti Age mask Anti Age mask Anti Age mask Alga mask TESTÁPOLÁS KÉZÁPOLÁS AJAKÁPOLÁS Fondness body lotion, Surfacing body lotion Fondness hand cream, Regenerating hand cream Anti Age lifting lip balm, Sensitive lip balm, Regenerating lip balm

41 PROBLÉMÁS BŐR (OLAJOS SEBORRHEA) PROBLÉMÁS BŐR (SZÁRAZ SEBORRHEA) ROSACEÁS BŐR PIGMENTFOLTOS BŐR FÉRFI BŐRÁPOLÁS Purifying face cleaner Anti Age face cleaner Sensitive face cleaner Anti Age face cleaner Face cleaner for men Sensitive face cleaner Sensitive face cleaner Sensitive face cleaner Shaving gel Purifying toning water Anti Age toning water Couperose toning water Lightening toning water After shave toning for men Sensitive toning water Sensitive toning water Purifying cream gel Anti Age sensitive oilserum day Oilserum special couperose Oilserum special lightening Pure skinidentic serum Purifying gel Purifying cream gel Cream special couperose Cream special lightening Cream special for men Anti Age soft cream Pure skinidentic serum Anti Age sensitive oilserum night Oilserum special couperose Oilserum special lightening Pure skinidentic oilserum Pure skinidentic oilserum Anti age facelift serum Anti age facelift serum Pure skinidentic serum Pure skinidentic serum Anti Age sensitive eye cream Anti Age eye cream Anti Age sensitive eye cream Anti Age eye cream Eye gel special freshening Purifying enzym peeling Purifying enzym peeling Enzym peeling sensitive Enzym peeling sensitive Pure skinidentic eye cream Purifying cream mask Anti Age mask Mask special couperose Mask special lightening Alga mask Fondness body lotion, Surfacing body lotion Fondness hand cream, Regenerating hand cream Anti Age lifting lip balm, Sensitive lip balm, Regenerating lip balm

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio?

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? Szaklapok, prospektusok, internet Telis-tele új termékekkel, eljárásokkal, ígéretekkel, tudományosan alátámasztott tényekkel. Nehéz választani!

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag Szeretnél örömet okozni egy olyan ajándékkal, amely praktikus és élvezetes? Akkor válogass az Afrodita Cosmetics 2018 as kiváló minőségű kozmetikai ajándékcsomagjaiból és lepd meg vele Szeretteidet! Kellemes

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL Mandula sav Tejsav Glycol sav Tejsav Citrom sav Szalicil sav Alma sav Bőrkő sav A gyümölcssavak AHA Természetes gyümölcs kivonatok

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

A letisztító páros: arctejek és tonikok

A letisztító páros: arctejek és tonikok A letisztító páros: arctejek és tonikok Hydra Fraicheur Hydra Confort MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 július Tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket Tisztítja a bört és eltávolítja a sminket: Hatásos

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik

Ahol a család és az üzlet találkozik Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Reggel tündöklővé varázsolja a szemet & Éjszaka felfrissíti EYE FRESH MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 május A szem környéke: egy érzékeny terület

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben