Ahol a család és az üzlet találkozik

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ahol a család és az üzlet találkozik"

Átírás

1 Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket már régóta ismerünk. Ilyen többek között az egyik legrégebbi gyógynövény, az ALOE, amelyet már az ókori Egyiptomban is ismert, Nefertiti és Kleopátra is használt egészségének és szépségének megőrzésére. Aloe, mint kozmetikum Kozmetikumokra évről évre egyre többet költünk. Szükség van erre, mert a környezeti ártalmak növekedése, a stresszes életmód nyomai mind-mind meglátszanak bőrünkön is. Nem mindegy azonban, hogy mit használunk! Számos kozmetikum olyan anyagokat tartalmaz, ami nemhogy segítené bőrünk megfelelő karbantartását, hanem további problémák forrásává is válhat. A különböző szintetikus adalékanyagok beszívódnak bőrünkbe, bekerülhetnek a véráramba és így károsíthatják szervezetünket. Tudatosan figyelnünk kell arra, hogy milyen kozmetikumot használunk, mit kenünk magunkra. Mindenki tökéletesen ápolt, fiatalos, egészséges bőrről álmodik. Olyan hitelesítetten bio bőrápoló termékeket kínálunk, amelyeket az Australian Aloe Ltd., a déli félteke legnagyobb Aloe vera termelője és feldolgozója állít elő, és amelyek segítenek megőrizni és visszaállítani a bőr üdeségét, fiatalos vitalitását. Ezek a készítmények már a férfiak igényeit is figyelembe veszik! Fedezze fel az Aloe 2000 éves titkát! Az aloe az egészség szimbóluma, sokoldalú felhasználása igazolja kivételes hatásának titkát Kivonatát a szépségápolásban előszeretettel használják, mert a bőr számára hihetetlenül értékes összetevőket tartalmaz. Az Aloe-Organics skincare készítmények regeneráló, nyugtató és gyulladás gátló hatásúak. A termékek együttes összhangja optimális ápolást nyújt bőrének, így kényezteti Önt a hétköznapokon is. A bio körülmények között termesztett aloe és gyógynövények keveréke, egy igazán különleges kezeléssel ajándékozza meg bőrét. Az Aloe-Organics skincare készítmények gyártójának kutatómunkája és páratlan szakértelme révén kifejlesztett termékcsaládban felhasznált aloe által lesz a bőre szép és üde! Hatékonyságának mértékéről eddig álmodni sem mertünk! Hitelesen igazolt, bio gazdálkodásból származó gyógynövény alapanyagok hatóanyagaiból készülő termékeink összetevői ösztönzik a bőr öngyógyító erőit, ezzel

2 segítik annak egészséges, kiegyensúlyozott működését, és a bőr tökéletes szépségének elérését. Egyes kozmetikumokkal ellentétben nem terhelik meg a bőrt, sőt fokozottan segítik a regenerálódását. Minden bőrtípusra, még az érzékeny bőr ápolására is kiválóak. A bőr visszanyeri szépségét, vitalitását és feszességét, eközben megfelelően táplálja és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekben is. Az Aloe-Organics skincare a tökéletes bio bőrápoló! Hatékony ápolás - Természetesen! Ahhoz, hogy bőre megőrizze feszességét, rugalmasságát és nedvességtartalmát, ápolásra van szüksége. És mivel tudná jobban ápolni bőrét, mint egy természetes, csúcsminőségű, speciálisan kialakított termékcsaláddal? Az Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád gondosan kifejlesztett bio növényi hatóanyagok felhasználásával a bőr különleges igényeihez alkalmazkodik. Termékeit adaptogén hatóanyagainak köszönhetően úgy alakítottak ki, hogy száraz, érzékeny, normál és vegyes bőrtípusra egyaránt használhatóak. Segítenek megőrizni bőre természetes kisugárzását és szépségét nap, mint nap összhangban a természettel. Bioaktív hidegsajtolás - teljes mértékben hasznosuló hatóanyagok Csak a hideg sajtolási eljárással előállított aloe lé kínál csúcsminőségű aktív összetevőket, mivel az értékes növényi olajak, kivonatok, vitaminok és esszenciális olajok a gyártási eljárás során nincsenek kitéve semmiféle hőkezelésnek, szintetikus oldószerrel való kivonásnak. Miért pont az Australian Aloe? Mert az Aloe Wellness Australia Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer /Aust/ Pty Ltd.) olyan, hitelesítetten bio gazdálkodást folytató Aloe vera termelő és feldolgozó cég, aki az ehhez szükséges minősítéseket, igazolásokat megszerezte. Így vall erről a gyártó: Cégünk célkitűzése egyszerű: a legjobb bio aloe előállítónak lenni a világon. Ennek az eléréséhez sok éven keresztül alakítottuk ki a 100%-osan bio gazdálkodási rendszerünket. Az eredmény pedig az, hogy megszereztük a hatóságoktól az erre vonatkozó igazolásokat. Termékeink kiváló minősége a természetnek köszönhető. Célunk, hogy termékeink megőrizzék az Aloe vera természetes állapotát, ennek érdekében a termesztés és a feldolgozás minden szakaszában szigorú minőségellenőrzést alkalmazunk.

3 Tökéletes és teljes körű bőrápolás férfiaknak is! Az Aloe-Organics skincare termékek segítségével egyszerű és hatékony az arcápolás a férfiak számára is. A férfiak bőre a rendszeres borotválkozás következtében érzékeny. Bőrüknek ellenállónak kell lennie a légszennyezéssel, az UV sugárzással, a stressz helyzetekkel szemben is. Számos káros hatásnak, és a hölgyek bőrénél jóval több sérülésnek vannak kitéve, illetve lényegesen kevesebb figyelmet fordítanak a bőrük ápolására. Ezért férfiaknak egyszerű napi bőrápolásra van szükségük, melynek hatása azonnal és hosszú távon érezhető. Kiváló bőrápolási lehetőség számukra az olyan hatékony termék, mint az Aloe-Organics skincare termékcsalád. Megalkotása valódi megoldás a férfi bőrápolás terén is. Az Aloe-Organics skincare termékcsalád teljes bőrápoló programot nyújt minden napra: tisztítás, borotválkozás, hidratálás és speciális ápolás, akár károsodott bőr esetén is. A termékek tartalmuknak köszönhetően intenzíven hidratálnak, segítik a bőr természetes sejtmegújító folyamatát, és ragyogó kinézetet varázsolnak. Szintetikus anyagoktól mentesek, semleges illatúak, érzékeny bőrűek is használhatják. Egyedülálló termékek a világ egy különleges tájáról Az Aloe Wellness Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer (Aust) Pty Ltd.) a déli félteke legnagyobb hitelesítetten BIO Aloe vera termelője és exportálója. A cég Ausztráliában, Queensland-ban található, ahol az időjárás alkalmas a legjobb fajtájú és minőségű Aloe vera növény (Aloe barbadensis Miller) termesztéséhez. A jó minőségű (bio, vegyszermentes) termőföldek, melyeken éves átlagban 300 napsütéses nap van, tápanyagokban gazdagok és egész évben fagymentesek. Igazoltan természetes gazdálkodásnak köszönhetően az itt termett aloe a legjobb minőségű a világon. A cég mindent maga végez, az ültetvények gondozásától, egészen a kész termékek előállításáig. Betakarítás után egy órával a levelek már az üzemben vannak, ahol azonnal elkezdődik a feldolgozásuk. Előzetes szemrevételezés után egy 7 lépcsős tisztítási és előkészítési folyamaton mennek keresztül. Megvizsgálják a leveleket, hogy csakis a legjobb minőségűekből vonják ki a gélt. Miután a levelekből a gélt kinyerték, hidegen stabilizálják és palackozzák. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a friss növényben található sok vitamin, ásványi anyag, enzim és aminosav épen megmaradjon. A feldolgozási folyamat során többször végeznek minőség ellenőrzést, így biztosítva a kiváló terméket. Az Aloe Wellness Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer (Aust) Pty Ltd.) termékei csak természetes, vegyszermentes, ellenőrzött anyagokat tartalmaznak A termesztést, feldolgozást és a termékek minőségét folyamatosan felügyeli a TGA (Ausztrál Terápiás Termékek Hivatala), IFOAM (Nemzetközi Bio Minősítő Szervezet) valamint a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (International Aloe Scientific Council, IASC). Ezen nemzetközi szervezetek ellenőrzései és igazolásai a védjegyei a minőségnek!

4 Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád Az Aloe-Organics skincare márka minden terméke a legújabb tudományos kutatások alapján a különböző bőrtípusok igényeihez tökéletesen igazodva került kifejlesztésre, bio összetevőkből, melyek kiváló hatásukkal tökéletesen alkalmazkodnak a bőrtípusok igényeihez és kitűnően alkalmasak azon vásárlóink számára, akiknek a bio minőség fontos. Az Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád termékei a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelően hitelesen bio minőségűek. A termékeken található hitelesítő bio pecsét az Ön garanciája, hogy termékeink csak valóban tiszta, bio anyagokat tartalmaznak. A certified organic (hitelesítetten bio) elnevezés használatát olyan nemzetközileg elismert intézetek szabályozzák, mint pl. az ACO Ausztráliában, vagy a Biocontroll Hungária Kht. Magyarországon. Mindkét szervezet tagja a nemzetközileg elismert IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) szervezetnek. E kontroll szervezet által garantált termékekben bízhatunk! Ilyen logó nélkül minden arra vonatkozó állítás, hogy egy termék csak természetes anyagokat tartalmaz, ellenőrizhetetlen. Az Aloe-Organics skincare termékei biológiailag bevizsgáltak és rendelkeznek ezen szervezetek védjegyeivel. Aloe-Organics skincare Pure Aloe vera Gel Tiszta Aloe vera bőrápoló gél Az Aloe vera jótékony hatásait a bőrre nézve már Kleopátra óta ismerjük. A tiszta Aloe vera gél teljesen természetes, a cég saját tulajdonú bio farmján termesztett Aloe növényből készült és mentes mindenféle szintetikus tartósítószertől, színezőanyagtól, külön hozzáadott illatosítószertől. Bio hatóanyagai nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatásúak. Jó az érzékeny bőr megnyugtatására, viszketés enyhítésére, vagy a napozás utáni leégés csillapítására. Csökkenti a bőr szárazságát, viszketését, gyulladtságát. Érzékeny, könnyen irritálódó bőrre is alkalmazható. Az egész család használhatja minden bőrtípusra. A gél növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, keserű narancs kivonat, római kamilla virág víz, levendula virág víz.

5 Aloe Organics skincare Cleansing Milk arctisztító tej Kíméletesen és alaposan tisztítja az arcbőrt a mindennapi szennyeződésektől, az alapozótól, a felesleges zsírtól, és optimálisan előkészíti a további arcápolásra. Egy teljesen természetes tisztító kezelés, melytől tiszta és sugárzó lesz a bőre. A cég saját biofarmján termesztett Aloe verából és a Föld legjobb minőségű bio gyógynövényeiből készült tisztító tej hidratál és semlegesíti a környezet káros hatásaitól létrejött száraz, vízhiányos állapotot. Nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású, segíti a bőrregenerációt. Rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Arcbőre puha, sugárzó, hidratált, rugalmas és friss lesz. Az arctisztító tej növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, szappanfű kivonat, keserű narancs kivonat, kamilla kivonat, grapefruit mag kivonat, körömvirág kivonat, oliva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat, makadámia dió olaj, narancs esszenciális olaj, kókusz olaj. Aloe-Organics skincare Moisturizing Face Cream hidratáló arckrém Ez a luxus éjszakai és nappali krém maga a tubusba zárt természet. A legjobb minőségű gyógynövény tartalma által hidratálja, ápolja és revitalizálja a bőrt és segít eltűntetni az apróbb ráncokat. Azonnal felszívódva mélyen kondicionál. Bőrpuhító, regeneráló hatású. Zsírsavakban gazdag. A sejtközökön át könnyedén eljut egészen a bőr mélyebb rétegeibe is. Hidratál és optimális bőrpuhító hatást biztosít anélkül, hogy a pórusokat eltömítené. Táplál, javítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát, rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Nyugtató, bőrvörösödést enyhítő hatású, az öregedésmegelőző ápolás fontos része. Egyszerűen csodás! A krém növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, jojoba mag olaj, makadámia dió olaj, kajszibarack olaj, grapefruit mag kivonat, rózsa olaj, keserű narancs kivonat, édes mandula olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat, shea vaj. Aloe-Organics skincare Hand and Body Lotion kéz és testápoló Kezeinek is szenteljen figyelmet, és alvás előtt használja a regeneráló kéz- és testápolót. A könnyed, friss, természetes ápoló krém a legjobb minőségű gyógynövényekből készül, halványítja a pigmentfoltokat, mialatt védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Táplálja a bőrt, mely ezáltal nagyon puha és finoman hidratált lesz. Azonnal, nyom nélkül felszívódik, és hosszantartó hatást eredményez. Értékes hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású. Növeli a bőr rugalmasságát, nyugtató, vörösödést enyhítő hatása kiváló. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, kókusz olaj, jojoba mag olaj, keserű narancs kivonat, grapefruit mag kivonat, shea vaj, édes mandula olaj, sáfrányos szeklice mag olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat.

6 Aloe-Organics skincare Herbal Heel Balm sarokápoló balzsam A cég saját biofarmján termesztett Aloe verából és a legjobb minőségű bio gyógynövényekből, méhviasszal készült sarokápoló balzsam mélyen behatol a bőrbe. Megszűnteti annak repedezettségét és szárazságát. Hatékonyan szabályozza a száraz, repedezett bőr zsír- és vízháztartását, segít a bőrnek újjáépíteni a saját fiziológiás védőköpenyét. Bőrtápláló, puhító, vitaminokban és nyomelemekben gazdag. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, kakaóvaj, méhviasz, avokádó olaj, makadámia dió olaj, rózsa olaj, grapefruit mag kivonat, keserű narancs kivonat, édes mandula olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat. Aloe-Organics skincare Herbal Ultra Recovery Gel ultra regeneráló hatású gyógynövényes gél A legjobb minőségű bio gyógynövényeket tartalmazó készítmény a nap bármely szakában használható. A gazdag gyógynövény és Aloe vera tartalom mélyen behatol a bőrbe, hidratálva azt. Kiválóan használható a nappali krém előtt, minden bőrtípusra. Hatóanyagai javítják a bőr vízháztartásának egyensúlyát, rugalmasabbá és ellenállóbbá teszik a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Nyugtatja az irritált bőrt. Ideális megoldás szőrtelenítés vagy borotválkozás után! Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, római kamilla virág víz, keserű narancs kivonat, levendula kivonat, körömvirág kivonat, komló kivonat, citromfű kivonat, grapefruit mag kivonat. Aloe-Organics skincare Herbal Ultra Recovery Mist ultra regeneráló hatású gyógynövényes permet A legjobb minőségű bio gyógynövényeket tartalmazó készítmény a nap bármely szakában használható. A gazdag gyógynövény és Aloe vera tartalomnak köszönhetően mélyen behatol a bőrbe, hidratálva azt. Kiválóan használható a nappali krém előtt, és tökéletes alapozás előtt is. Minden típusú bőrre használható. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, római kamilla virág víz, keserű narancs kivonat, levendula kivonat, körömvirág kivonat, komló kivonat, citromfű kivonat, grapefruit mag kivonat.

7 Aloe-Organics skincare Skin Conditioner bőrkondicionáló Teljesen természetes, alkoholmentes kondicionáló, mely a legjobb minőségű gyógynövényeket tartalmazza. Ajánlott minden bőrtípusra. Kiváló kiegészítője a Tisztító Tejnek. Használatával a bőr egészséges és jól táplált lesz. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, keserű narancs kivonat, grapefruit mag kivonat, kamilla kivonat, nagylevelű varázsmogyoró kivonat, nagybojtorján kivonat, fehérmályva kivonat, csodaszép golgotavirág kivonat, makadámia dió olaj, sáfrányos szeklice mag olaj.

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS

A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. Természetes, hatékony, bőrbarát Természetesen hatásos formulák, melyeket az érzékeny bőr is jól visel Természetes kozmetikumok mindenki számára Széles termékskála,

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia Minőségi, magyar kézműves termékekből álló Ünnepi Ajándékcsomagok Cégek számára az év végi ajándékozáshoz mikrovállakozásoktól a különlegességet igénylőknek Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

S Z É P S É G Á P O L Á S

S Z É P S É G Á P O L Á S SZÉPSÉGÁPOLÁS Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától Az új termékcsalád bemutatása Testápolók a Weledától Tartalom 1. Bevezetés a Natúrkozmetikumok piacába 2. Új termékcsalád 3. Új csomagolás, piaci verseny előny 4. Csomagolás. Piackutatás eredménye. 5.

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt 1 Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e 2 GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e 3 L Angelica Officinalis sampon&hajkondícionáló 2in1 kamillával és lengmaggal 1/20 4 schauma 7 gyógynövény

Részletesebben

Széleskörű sorozat az egészségesebb életért

Széleskörű sorozat az egészségesebb életért Akuna Karrier zéleskörű sorozat az egészségesebb életért A Akuna zéles termékskálát kínál a felhasználók számára, átfogó megoldásként hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal a szervezet tisztulásáért.

Részletesebben

Weleda tréning. Dobogókő 2012

Weleda tréning. Dobogókő 2012 Weleda tréning Dobogókő 2012 A Weleda úttörő a természetes kozmetikumok terén 1921 1967 1976 1989 1975 1977 1986 Weleda a kezdet Dr. phil. Rudolf Steiner * 27. Februar 1861 30. März 1925 Dr. med. Ita Wegman

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben