Ahol a család és az üzlet találkozik

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ahol a család és az üzlet találkozik"

Átírás

1 Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket már régóta ismerünk. Ilyen többek között az egyik legrégebbi gyógynövény, az ALOE, amelyet már az ókori Egyiptomban is ismert, Nefertiti és Kleopátra is használt egészségének és szépségének megőrzésére. Aloe, mint kozmetikum Kozmetikumokra évről évre egyre többet költünk. Szükség van erre, mert a környezeti ártalmak növekedése, a stresszes életmód nyomai mind-mind meglátszanak bőrünkön is. Nem mindegy azonban, hogy mit használunk! Számos kozmetikum olyan anyagokat tartalmaz, ami nemhogy segítené bőrünk megfelelő karbantartását, hanem további problémák forrásává is válhat. A különböző szintetikus adalékanyagok beszívódnak bőrünkbe, bekerülhetnek a véráramba és így károsíthatják szervezetünket. Tudatosan figyelnünk kell arra, hogy milyen kozmetikumot használunk, mit kenünk magunkra. Mindenki tökéletesen ápolt, fiatalos, egészséges bőrről álmodik. Olyan hitelesítetten bio bőrápoló termékeket kínálunk, amelyeket az Australian Aloe Ltd., a déli félteke legnagyobb Aloe vera termelője és feldolgozója állít elő, és amelyek segítenek megőrizni és visszaállítani a bőr üdeségét, fiatalos vitalitását. Ezek a készítmények már a férfiak igényeit is figyelembe veszik! Fedezze fel az Aloe 2000 éves titkát! Az aloe az egészség szimbóluma, sokoldalú felhasználása igazolja kivételes hatásának titkát Kivonatát a szépségápolásban előszeretettel használják, mert a bőr számára hihetetlenül értékes összetevőket tartalmaz. Az Aloe-Organics skincare készítmények regeneráló, nyugtató és gyulladás gátló hatásúak. A termékek együttes összhangja optimális ápolást nyújt bőrének, így kényezteti Önt a hétköznapokon is. A bio körülmények között termesztett aloe és gyógynövények keveréke, egy igazán különleges kezeléssel ajándékozza meg bőrét. Az Aloe-Organics skincare készítmények gyártójának kutatómunkája és páratlan szakértelme révén kifejlesztett termékcsaládban felhasznált aloe által lesz a bőre szép és üde! Hatékonyságának mértékéről eddig álmodni sem mertünk! Hitelesen igazolt, bio gazdálkodásból származó gyógynövény alapanyagok hatóanyagaiból készülő termékeink összetevői ösztönzik a bőr öngyógyító erőit, ezzel

2 segítik annak egészséges, kiegyensúlyozott működését, és a bőr tökéletes szépségének elérését. Egyes kozmetikumokkal ellentétben nem terhelik meg a bőrt, sőt fokozottan segítik a regenerálódását. Minden bőrtípusra, még az érzékeny bőr ápolására is kiválóak. A bőr visszanyeri szépségét, vitalitását és feszességét, eközben megfelelően táplálja és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekben is. Az Aloe-Organics skincare a tökéletes bio bőrápoló! Hatékony ápolás - Természetesen! Ahhoz, hogy bőre megőrizze feszességét, rugalmasságát és nedvességtartalmát, ápolásra van szüksége. És mivel tudná jobban ápolni bőrét, mint egy természetes, csúcsminőségű, speciálisan kialakított termékcsaláddal? Az Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád gondosan kifejlesztett bio növényi hatóanyagok felhasználásával a bőr különleges igényeihez alkalmazkodik. Termékeit adaptogén hatóanyagainak köszönhetően úgy alakítottak ki, hogy száraz, érzékeny, normál és vegyes bőrtípusra egyaránt használhatóak. Segítenek megőrizni bőre természetes kisugárzását és szépségét nap, mint nap összhangban a természettel. Bioaktív hidegsajtolás - teljes mértékben hasznosuló hatóanyagok Csak a hideg sajtolási eljárással előállított aloe lé kínál csúcsminőségű aktív összetevőket, mivel az értékes növényi olajak, kivonatok, vitaminok és esszenciális olajok a gyártási eljárás során nincsenek kitéve semmiféle hőkezelésnek, szintetikus oldószerrel való kivonásnak. Miért pont az Australian Aloe? Mert az Aloe Wellness Australia Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer /Aust/ Pty Ltd.) olyan, hitelesítetten bio gazdálkodást folytató Aloe vera termelő és feldolgozó cég, aki az ehhez szükséges minősítéseket, igazolásokat megszerezte. Így vall erről a gyártó: Cégünk célkitűzése egyszerű: a legjobb bio aloe előállítónak lenni a világon. Ennek az eléréséhez sok éven keresztül alakítottuk ki a 100%-osan bio gazdálkodási rendszerünket. Az eredmény pedig az, hogy megszereztük a hatóságoktól az erre vonatkozó igazolásokat. Termékeink kiváló minősége a természetnek köszönhető. Célunk, hogy termékeink megőrizzék az Aloe vera természetes állapotát, ennek érdekében a termesztés és a feldolgozás minden szakaszában szigorú minőségellenőrzést alkalmazunk.

3 Tökéletes és teljes körű bőrápolás férfiaknak is! Az Aloe-Organics skincare termékek segítségével egyszerű és hatékony az arcápolás a férfiak számára is. A férfiak bőre a rendszeres borotválkozás következtében érzékeny. Bőrüknek ellenállónak kell lennie a légszennyezéssel, az UV sugárzással, a stressz helyzetekkel szemben is. Számos káros hatásnak, és a hölgyek bőrénél jóval több sérülésnek vannak kitéve, illetve lényegesen kevesebb figyelmet fordítanak a bőrük ápolására. Ezért férfiaknak egyszerű napi bőrápolásra van szükségük, melynek hatása azonnal és hosszú távon érezhető. Kiváló bőrápolási lehetőség számukra az olyan hatékony termék, mint az Aloe-Organics skincare termékcsalád. Megalkotása valódi megoldás a férfi bőrápolás terén is. Az Aloe-Organics skincare termékcsalád teljes bőrápoló programot nyújt minden napra: tisztítás, borotválkozás, hidratálás és speciális ápolás, akár károsodott bőr esetén is. A termékek tartalmuknak köszönhetően intenzíven hidratálnak, segítik a bőr természetes sejtmegújító folyamatát, és ragyogó kinézetet varázsolnak. Szintetikus anyagoktól mentesek, semleges illatúak, érzékeny bőrűek is használhatják. Egyedülálló termékek a világ egy különleges tájáról Az Aloe Wellness Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer (Aust) Pty Ltd.) a déli félteke legnagyobb hitelesítetten BIO Aloe vera termelője és exportálója. A cég Ausztráliában, Queensland-ban található, ahol az időjárás alkalmas a legjobb fajtájú és minőségű Aloe vera növény (Aloe barbadensis Miller) termesztéséhez. A jó minőségű (bio, vegyszermentes) termőföldek, melyeken éves átlagban 300 napsütéses nap van, tápanyagokban gazdagok és egész évben fagymentesek. Igazoltan természetes gazdálkodásnak köszönhetően az itt termett aloe a legjobb minőségű a világon. A cég mindent maga végez, az ültetvények gondozásától, egészen a kész termékek előállításáig. Betakarítás után egy órával a levelek már az üzemben vannak, ahol azonnal elkezdődik a feldolgozásuk. Előzetes szemrevételezés után egy 7 lépcsős tisztítási és előkészítési folyamaton mennek keresztül. Megvizsgálják a leveleket, hogy csakis a legjobb minőségűekből vonják ki a gélt. Miután a levelekből a gélt kinyerték, hidegen stabilizálják és palackozzák. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a friss növényben található sok vitamin, ásványi anyag, enzim és aminosav épen megmaradjon. A feldolgozási folyamat során többször végeznek minőség ellenőrzést, így biztosítva a kiváló terméket. Az Aloe Wellness Ltd. (A Division of Cosmestic Manufacturer (Aust) Pty Ltd.) termékei csak természetes, vegyszermentes, ellenőrzött anyagokat tartalmaznak A termesztést, feldolgozást és a termékek minőségét folyamatosan felügyeli a TGA (Ausztrál Terápiás Termékek Hivatala), IFOAM (Nemzetközi Bio Minősítő Szervezet) valamint a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (International Aloe Scientific Council, IASC). Ezen nemzetközi szervezetek ellenőrzései és igazolásai a védjegyei a minőségnek!

4 Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád Az Aloe-Organics skincare márka minden terméke a legújabb tudományos kutatások alapján a különböző bőrtípusok igényeihez tökéletesen igazodva került kifejlesztésre, bio összetevőkből, melyek kiváló hatásukkal tökéletesen alkalmazkodnak a bőrtípusok igényeihez és kitűnően alkalmasak azon vásárlóink számára, akiknek a bio minőség fontos. Az Aloe-Organics skincare exkluzív kozmetikumcsalád termékei a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelően hitelesen bio minőségűek. A termékeken található hitelesítő bio pecsét az Ön garanciája, hogy termékeink csak valóban tiszta, bio anyagokat tartalmaznak. A certified organic (hitelesítetten bio) elnevezés használatát olyan nemzetközileg elismert intézetek szabályozzák, mint pl. az ACO Ausztráliában, vagy a Biocontroll Hungária Kht. Magyarországon. Mindkét szervezet tagja a nemzetközileg elismert IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) szervezetnek. E kontroll szervezet által garantált termékekben bízhatunk! Ilyen logó nélkül minden arra vonatkozó állítás, hogy egy termék csak természetes anyagokat tartalmaz, ellenőrizhetetlen. Az Aloe-Organics skincare termékei biológiailag bevizsgáltak és rendelkeznek ezen szervezetek védjegyeivel. Aloe-Organics skincare Pure Aloe vera Gel Tiszta Aloe vera bőrápoló gél Az Aloe vera jótékony hatásait a bőrre nézve már Kleopátra óta ismerjük. A tiszta Aloe vera gél teljesen természetes, a cég saját tulajdonú bio farmján termesztett Aloe növényből készült és mentes mindenféle szintetikus tartósítószertől, színezőanyagtól, külön hozzáadott illatosítószertől. Bio hatóanyagai nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatásúak. Jó az érzékeny bőr megnyugtatására, viszketés enyhítésére, vagy a napozás utáni leégés csillapítására. Csökkenti a bőr szárazságát, viszketését, gyulladtságát. Érzékeny, könnyen irritálódó bőrre is alkalmazható. Az egész család használhatja minden bőrtípusra. A gél növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, keserű narancs kivonat, római kamilla virág víz, levendula virág víz.

5 Aloe Organics skincare Cleansing Milk arctisztító tej Kíméletesen és alaposan tisztítja az arcbőrt a mindennapi szennyeződésektől, az alapozótól, a felesleges zsírtól, és optimálisan előkészíti a további arcápolásra. Egy teljesen természetes tisztító kezelés, melytől tiszta és sugárzó lesz a bőre. A cég saját biofarmján termesztett Aloe verából és a Föld legjobb minőségű bio gyógynövényeiből készült tisztító tej hidratál és semlegesíti a környezet káros hatásaitól létrejött száraz, vízhiányos állapotot. Nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású, segíti a bőrregenerációt. Rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Arcbőre puha, sugárzó, hidratált, rugalmas és friss lesz. Az arctisztító tej növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, szappanfű kivonat, keserű narancs kivonat, kamilla kivonat, grapefruit mag kivonat, körömvirág kivonat, oliva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat, makadámia dió olaj, narancs esszenciális olaj, kókusz olaj. Aloe-Organics skincare Moisturizing Face Cream hidratáló arckrém Ez a luxus éjszakai és nappali krém maga a tubusba zárt természet. A legjobb minőségű gyógynövény tartalma által hidratálja, ápolja és revitalizálja a bőrt és segít eltűntetni az apróbb ráncokat. Azonnal felszívódva mélyen kondicionál. Bőrpuhító, regeneráló hatású. Zsírsavakban gazdag. A sejtközökön át könnyedén eljut egészen a bőr mélyebb rétegeibe is. Hidratál és optimális bőrpuhító hatást biztosít anélkül, hogy a pórusokat eltömítené. Táplál, javítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát, rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Nyugtató, bőrvörösödést enyhítő hatású, az öregedésmegelőző ápolás fontos része. Egyszerűen csodás! A krém növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, jojoba mag olaj, makadámia dió olaj, kajszibarack olaj, grapefruit mag kivonat, rózsa olaj, keserű narancs kivonat, édes mandula olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat, shea vaj. Aloe-Organics skincare Hand and Body Lotion kéz és testápoló Kezeinek is szenteljen figyelmet, és alvás előtt használja a regeneráló kéz- és testápolót. A könnyed, friss, természetes ápoló krém a legjobb minőségű gyógynövényekből készül, halványítja a pigmentfoltokat, mialatt védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Táplálja a bőrt, mely ezáltal nagyon puha és finoman hidratált lesz. Azonnal, nyom nélkül felszívódik, és hosszantartó hatást eredményez. Értékes hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású. Növeli a bőr rugalmasságát, nyugtató, vörösödést enyhítő hatása kiváló. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, kókusz olaj, jojoba mag olaj, keserű narancs kivonat, grapefruit mag kivonat, shea vaj, édes mandula olaj, sáfrányos szeklice mag olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat.

6 Aloe-Organics skincare Herbal Heel Balm sarokápoló balzsam A cég saját biofarmján termesztett Aloe verából és a legjobb minőségű bio gyógynövényekből, méhviasszal készült sarokápoló balzsam mélyen behatol a bőrbe. Megszűnteti annak repedezettségét és szárazságát. Hatékonyan szabályozza a száraz, repedezett bőr zsír- és vízháztartását, segít a bőrnek újjáépíteni a saját fiziológiás védőköpenyét. Bőrtápláló, puhító, vitaminokban és nyomelemekben gazdag. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, sáfrányos szeklice mag olaj, kakaóvaj, méhviasz, avokádó olaj, makadámia dió olaj, rózsa olaj, grapefruit mag kivonat, keserű narancs kivonat, édes mandula olaj, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, olíva levél kivonata, csodaszép golgotavirág kivonat. Aloe-Organics skincare Herbal Ultra Recovery Gel ultra regeneráló hatású gyógynövényes gél A legjobb minőségű bio gyógynövényeket tartalmazó készítmény a nap bármely szakában használható. A gazdag gyógynövény és Aloe vera tartalom mélyen behatol a bőrbe, hidratálva azt. Kiválóan használható a nappali krém előtt, minden bőrtípusra. Hatóanyagai javítják a bőr vízháztartásának egyensúlyát, rugalmasabbá és ellenállóbbá teszik a bőrt a mechanikai és kémiai behatásokkal szemben. Nyugtatja az irritált bőrt. Ideális megoldás szőrtelenítés vagy borotválkozás után! Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, római kamilla virág víz, keserű narancs kivonat, levendula kivonat, körömvirág kivonat, komló kivonat, citromfű kivonat, grapefruit mag kivonat. Aloe-Organics skincare Herbal Ultra Recovery Mist ultra regeneráló hatású gyógynövényes permet A legjobb minőségű bio gyógynövényeket tartalmazó készítmény a nap bármely szakában használható. A gazdag gyógynövény és Aloe vera tartalomnak köszönhetően mélyen behatol a bőrbe, hidratálva azt. Kiválóan használható a nappali krém előtt, és tökéletes alapozás előtt is. Minden típusú bőrre használható. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, római kamilla virág víz, keserű narancs kivonat, levendula kivonat, körömvirág kivonat, komló kivonat, citromfű kivonat, grapefruit mag kivonat.

7 Aloe-Organics skincare Skin Conditioner bőrkondicionáló Teljesen természetes, alkoholmentes kondicionáló, mely a legjobb minőségű gyógynövényeket tartalmazza. Ajánlott minden bőrtípusra. Kiváló kiegészítője a Tisztító Tejnek. Használatával a bőr egészséges és jól táplált lesz. Növényi hatóanyagai: aloe barbadensis (aloe vera) levélből nyert lé, keserű narancs kivonat, grapefruit mag kivonat, kamilla kivonat, nagylevelű varázsmogyoró kivonat, nagybojtorján kivonat, fehérmályva kivonat, csodaszép golgotavirág kivonat, makadámia dió olaj, sáfrányos szeklice mag olaj.

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK A NATURA SIBERICA a világon egyedülállóan a szibériai fenyőmag olaját használja fel minden termékük alapjaként. A bázisolaj hatékonyan ötvözi a többi növényi összetevő értékes hatóanyagát,

Részletesebben

Írisz arcápoló termékcsalád

Írisz arcápoló termékcsalád Írisz arcápoló termékcsalád Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Amennyiben arcbőrünk zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az

Részletesebben

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum A legtermészetesebb natúrkozmetikum Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, az

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY H CLEAN UP alapos bőrtisztítás CAMOMILE SENSITIVE az érzékeny bőr gyengéd és teljes körű ápolása KAROTIN a bőr regenerálása, ápolása harminc év felett MANDULA a száraz és fáradt bőr ápolása HYALURON a

Részletesebben

Üdvözöljük Önöket az illatok világában!

Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Parfümkatalógus Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Kedves Barátaink! Örömmel mutatjuk be Önöknek cégünk katalógusát, amelyben megtalálják az ESSENS Társaság valamennyi parfümözött termékét. Az ESSENS

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy

Részletesebben

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AMIKOR 1967-ben megalapítottuk a vállalatot, álmodni sem mertük volna, hogy a kis stockholmi vállalkozás 2005-re egy globális, multinacionális világcéggé növi ki magát, több

Részletesebben

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel!

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Platinum Természetes Kollagén Ajánlott arc, nyak, dekoltázs kezelésére. Rendszeres használata

Részletesebben

Több mint tízmillió embernek segítettek az LR aloe verás ápoló termékei! 10 év alatt több mint 30 millió liter eladott aloe vera ivógél!

Több mint tízmillió embernek segítettek az LR aloe verás ápoló termékei! 10 év alatt több mint 30 millió liter eladott aloe vera ivógél! 2 Több mint tízmillió embernek segítettek az LR aloe verás ápoló termékei! 10 év alatt több mint 30 millió liter eladott aloe vera ivógél! Az LR világszerte az egyik legnagyobb aloe verás termékeket előállító

Részletesebben

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája SKEYNDOR A bôrfiatalítás specialistája A bôrápolás és mindaz, ami a szépség megôrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja cégünket, a SKEYNDOR-t, melynek célja, hogy termékeivel harmonikusabbá,

Részletesebben

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak A szépségipar legdinamikusabban fejlődő üzletágának, az anti-aging kezeléseknek részese lehet Ön is, a WELLMAXX anti-aging skin care

Részletesebben

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ Milyen szükségleteket elégít ki egy-egy ilyen termék? Miért a GNLD a legjobb választás? E rövid termékismertetõ füzet azzal a céllal készült, hogy ezekre a kérdésekre választ

Részletesebben

Kozmetikai Kézikönyv

Kozmetikai Kézikönyv Kozmetikai Kézikönyv Tama Cosmetics Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8. 2040 Budaörs, Baross u. 169. Telefon: +36 23 428 750, Fax: +36 23 428 749 E-mail: info@tama.hu, web: www.tama.hu Tartalom ANESI

Részletesebben

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád Szépség és harmónia A milói Vénusztól Botticelli Három gráciájáig puha vonalak, csábos hajlatok formázzák meg csodálatos tökéletességgel a vonzalom

Részletesebben

Szinte mint a valódi!

Szinte mint a valódi! FOREVE'', Szinte mint a valódi! A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tél

Termékkatalógus 2015 tél Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tavasz

Termékkatalógus 2015 tavasz Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Üdvözöljük. Tisztelettel: J. Robert Lemon, Gyógyszerész Elnök és társalapító Lifeplus

Üdvözöljük. Tisztelettel: J. Robert Lemon, Gyógyszerész Elnök és társalapító Lifeplus Üdvözöljük A Lifeplus fontos szerepet játszik abban, hogy hozzásegítse az embereket egy produktívabb és egészségesebb élethez. Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy Önt is a fedélzeten üdvözölhetjük. Évek

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése és diszkont áruháza 203. MediLine Üzletház Kft. 39 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36--239828 w w w. m e d i l i n e. h u Gyógytermékek,

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus Ahol a család és az üzlet találkozik Termékkatalógus FAMILY BUSINESS Family Business Mi is az a Family Business? A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Termékeink többségében

Részletesebben

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE A Dr. NONA International, Ltd. társaság termékismertetője Izrael A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE 2011. április 1 Tartalom: DINAMIKUS HIDRATÁLÓKRÉM...4 SZEMRÁNC BALZSAM...5 ÉJSZAKAI KRÉM...6 SOLARIS REGENERÁLÓ

Részletesebben

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 Bőrünk folyamatos ápolást igényel. Ma már tudjuk, hogy a szép és egészséges bőr titka életmódunkban, táplálkozási szokásainkban, valamint a bőrtípusunknak

Részletesebben

Hogy a lába jól járjon

Hogy a lába jól járjon Chemische Fabrik since 1868 Németország Hogy a lába jól járjon Hogy a lába jól járjon tartalomjegyzék Gehwol készítmények Gehwol tehermentesítők 6 Száraz bőr 34 Lábujjelválasztók 11 Bőrkeményedés 36 Lábujjvédők

Részletesebben

HERBÁRIA. Termékkatalógus. Válassza a m no séget! Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák

HERBÁRIA. Termékkatalógus. Válassza a m no séget! Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák Hagyomány Minôség HERBÁRIA Termékkatalógus Gyógyszerkönyv m no ségu f lteres és szálas Monoteák Gyógyszernek nem m no sülo gyógyhatású f lteres és szálas Teakeverékek Élvezet teák Kozmet kumok Lekvárok,

Részletesebben

Bioextra Echinacea cseppek. INTERHERB VITAL Súlykontroll Éjjel & Nappal kapszula. 999 Ft. BioCo D3-vitamin 400 rágótabletta gyerekeknek.

Bioextra Echinacea cseppek. INTERHERB VITAL Súlykontroll Éjjel & Nappal kapszula. 999 Ft. BioCo D3-vitamin 400 rágótabletta gyerekeknek. Törődjön többet egészségével! Bioextra Echinacea cseppek Bíbor kasvirág (Echinacea purpureae) vizes-alkoholos kivonata. Az Echinacea hatóanyagai segítik a szervezet természetes védekező rendszerének működését.

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben