Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tegyen minden utazást emlékezetessé!"

Átírás

1 Opel Zafira

2 OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülésrendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a merész és dinamikus kialakítás, a leleményes sokoldalúság és az izgalmas vezetési élmény egységét. A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek (2010. október). A specifikációk és a felszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez.

3

4

5 Tegyen minden utazást emlékezetessé! Az Opel Interaktív vezetési rendszere (IDS) igazán lenyűgöző menettulajdonságokat biztosít az Opel Zafirának, függetlenül attól, hogy Ön melyik motort választja. Így jó tudni, hogy a vezetés örömét akkor is élvezheti, ha közben a kibocsátott anyagok tisztábbak az Opel Zafira ecoflex-ben.

6 Csináljunk helyet a bajnokoknak! A győztesek szeretnek ünnepelni és sohasem egyedül! Nagyobb csomagtérre van szükség? Több ülésre? Az egyedi Flex7 ülésrendszernek hála mindig igényeinek megfelelően alakíthatja át az Opel Zafira belső terét anélkül, hogy egyetlen ülést is ki kellene szerelnie.

7

8 TekinTsen másképpen a világra! Mindenki ablak melletti ülést kap. Öt tárolóval és négy színezett üveggel kiegészülve az opcióként rendelhető panorámatető az utazás új perspektíváját kínálja utasainak.

9

10

11 Mozgás! Nincs olyan úticél, ami túl messze lenne. Nincs olyan kaland, ami túl ambiciózusnak tűnne. Az e célra kialakított Opel tartozékok minden expedícióhoz tökéletes járművé változtatják az Ön Opel Zafiráját. Választékunkat a oldalon találja.

12 Opel Zafira Essentia Tér, rugalmasság, kényelem, élvezet vezetni és jó ránézni. Innovatív Flex7 ülésrendszerétől megnyugtató védelmi és biztonsági szintjéig az Opel Zafira Essentia túlteljesíti az Ön összes vezetési elvárását. 12 Essentia Majdnem minden autót megtestesít, melyre Önnek valaha szüksége lehet. A Standard Essentia felszereltség a következőket tartalmazza: 7 ülés Flex7 rendszerrel Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) Vezető- és utasoldali első, valamint oldallégzsákok SAFETEC biztonsági rendszer Sötétített fényszórók Részecske-/pollenszűrő Elektromos ablakemelők elöl Elektromos visszapillantó tükrök Elektromos ajtózár távirányítóval Vezetőoldali ülésmagasság-állító Csomagtérfedő roló Első és hátsó lökhárító a karosszéria színében Belső világítás az első és hátsó utastérben Fekete visszapillantó tükrök, oldalborítás és ajtókilincs Matt króm középkonzol Szénfekete dekorelemek Elektromos csatlakozás a második üléssornál és a csomagtérben 16 méretű acél keréktárcsák Tárolóháló, utasoldali középkonzol Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP Plus ) Gumijavító készlet Fekete hátterű fényszóró Krómozott hűtőrács A képeken külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

13 Opel Zafira Enjoy Az Essentia összes eleme extra stílussal és egyéniséggel. Az Opel Zafira Enjoy olyan autó, amely minőségi időtöltést nyújt. Egy autó, mely teljes mértékben rászolgált nevére. Az Essentia felszereltségen kívül a következőket tartalmazza: Légkondicionáló berendezés CD 30 rádió fedélzeti információs kijelzővel Bőrborítású kormány Piano Paint színű küllőbetéttel Rádió-kezelőszervek a kormánykeréken Világításcsomag (olvasólámpák elöl és a 3. sorban) Színrefújt, fűtött elektromos külső visszapillantó tükrök Intelligens biztonságiöv-emlékeztető (csak a vezető oldalon) 16 colos könnyűfémhatású keréktárcsák Behajtható indítókulcs Tárolózsebek az első ülések hátulján Krómbetétes oldalsó ablak Első és hátsó lökhárítók, oldalsó védelem Színre fújt díszlécek és kilincsek Piano Paint színű középkonzol Matt króm vagy Maze fekete színű díszítő elemek Krómgyűrűs műszerek Fekete oszlopok textilbevonattal Solar Protect 13 Enjoy A képeken külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

14 Opel Zafira Cosmo A Cosmo a kifinomultság, technológia és stílus kivételes egységét testesíti meg, mely a maga nemében a legjobb, legkívánatosabb autóvá teszi. 14 Cosmo A ranglista élén. Az Essentia és Enjoy alapfelszereltségen felül a következőket tartalmazza: Fedélzeti számítógép visszajelzővel és sebességtartó automatikával Elektromos ablakemelő elöl és hátul 16 könnyűfém keréktárcsák Ködlámpák Belső világításcsomag, amely a világított sminktükröket is magában foglalja Napszemüvegtartó Ezüst tetősín Sportos és stílusos első ülések Kartámasz tárolóval elöl Króm biztonságiöv-tartó Piano Paint színű középkonzol Matt króm vagy Zebrano fa színű díszítő elemek Krómózott fényszórók Küszöbborítás az első ajtókon A képeken külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

15 15 Cosmo

16 Színezze ki a világot! Engedje, hogy Opel Zafirája az Ön egyéniségét tükrözze. Válasszon az egyszínű, metál és gyöngyház hatású színek széles skálájából. 16 Olimpiai fehér Színek Villám ezüst Pannacotta

17 17 Királykék Tűzpiros Sovereign ezüst Színek Műszaki szürke Metro Vízi világ Ultra kék Mitikus zöld Zafírfekete

18 18 Alpha/Elba szénfekete. Dekorelemek: Szénfekete. Alpha ezüst/elba szénfekete. Dekorelemek: Matt króm vagy Maze króm. Alpha ezüst/morrocana szénfekete. Dekorelemek: Matt króm. Alpha Kasmír/Morrocana szénfekete. Dekorelemek: Zebrano fa. Kárpitok Silenius fehér/elba szénfekete. Dekorelemek: Maze fekete. Twist/Elba szénfekete. Dekorelemek: Matt króm. Mondial bőr szénfekete. Dekorelemek: Matt króm.

19 Válasszunk! Színek és kárpitok. Válogassa össze saját ízlésének megfelelően Opel Zafirája kialakításához. Modell Essentia Enjoy Cosmo Kárpit megnevezése Alpha/ Elba Silenius/ Elba Kárpit színe Szénfekete Fehér/ szénfekete Alapszínek Twist/ Elba Szénfekete Alpha/ Elba Ezüst/ szénfekete Alpha/ Morrocana 3 Ezüst/ szénfekete Alpha/ Morrocana 3 Kasmír/ szénfekete Olimpiai fehér Királykék Fényes karosszériaszínek 1 Tűzpiros Two-coat metallic body colours 1 Sovereign ezüst Villámezüst Műszaki szürke Metro Kétrétegű, gyöngyházhatású karosszériaszínek 1 Vízi világ Pannacotta Ultra kék Mitikus zöld Zafírfekete Dekorelemek Szénfekete Maze fekete Matt króm Maze kék Zebrano fa Középkonzol Matt króm Zongoralakk = rendelhető = nem rendelhető 1 Opcionális. 2 Bőrkárpit, bőrből kialakított ülőfelületek az 1. és a 2. üléssorban. 3 Bőrutánzat. Bőr Mondial 1,2 Szénfekete 19 Színek és kárpitok

20 Acél keréktárcsa dísztárcsával, 6,5 J x 16, 7 küllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém-hatású keréktárcsa, 6,5 J x 16, 5 küllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, 7 ikerküllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal 20 Keréktárcsák Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, 10 küllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16 és 7 J x 17, 10 küllős, titán felülettel, 205/55 R 16 vagy 225/45 R 17 gumikkal Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16 és 7 J x 17, 10 ikerküllős kivitel, 205/55 R 16 vagy 225/45 R 17 méretű gumikkal Könnyűfém keréktárcsa, 7 J x 17, 10 küllős kivitel, 225/45 R 17 méretű gumiabroncsokkal

21 21 Keréktárcsák Könnyűfém keréktárcsa, 7,5 J x 18, 11 küllős kivitel, 225/40 R 18 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém keréktárcsa, 7,5 J x 18, 5 küllős kivitel, 225/40 R 18 méretű gumiabroncsokkal Keréktárcsák és gumiabroncsok PY3 QN1+E9D QQ0 QL5 PXL+37P/ PXM+37P PXV/PXS QL7 P33 P38 Essentia / / Enjoy 1 2 / 2 / 2 2 Cosmo / 2 / = alapfelszereltség = opcióként rendelhető = nem rendelhető 1 Alapfelszereltség 1,6-os CNG Turbo ECOTEC esetén. 2 Nem rendelhető 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorhoz. 3 Csak Sport Chassis csomaggal.

22 5 csillagos Euro NCAP minősítés. Az Opel SAFETEC rendszer alapja egy 5 csillaggal minősített merev utasvédelmi szerkezet. A számítógéppel tervezett és gyakorlatban tesztelt szerkezetet úgy alakították ki, hogy az elölről, hátulról vagy oldalról érkező, súlyos ütközés esetén a lehető legkisebb mértékű deformálódást és a lehető legnagyobb mértékű védőteret biztosítsa. Ezt egészítik ki az egyéb védelmi elemek, például az ESP Plus, IDS, ABS, a kanyarodási fékszabályozás (CBC), az aktív fejtámlák, a pedálki oldó rendszer (PRS), a vezető- és utasoldali, valamint oldal- és fejlégzsákok, az auto mata vészfékjelző stb. 22 Biztonság Bi-Xenon adaptív fényszórók (AFL). Az Ön sebességét és kormányzását követve az adaptív első fényszóró elfordul annak érdekében, hogy az éjszakai vezetést a kanyarvilágítással még biztonságosabbá és könnyedebbé tegye. Légzsákok. Teljes méretű első- és oldallégzsákok a vezető és az első ülésen ülő utas védelmére. A teljes modellválasztékhoz rendelhetők függönylégzsákok az összes utas védelme érdekében. Rendelhető továbbá gyermekülés-felismerő szenzorral felszerelt utasérzékelő rendszer is az első üléshez. TMPS gumiabroncs-nyomásellenőrző rendszer. A szenzorok minden egyes gumiabroncs nyomását érzékelik, és amennyiben nyomáscsökkenés következik be, az érintett gumiabroncsot megjelölő figyelmeztetés jelenik meg a grafikus vagy színes információs kijelzőn.

23 ABS fékek, kanyarodási fékszabályozással (CBC). Az extra szabályozás érdekében a Opel Zafira blokkolásgátló rendszere CBC-vel is rendelkezik azért, hogy a gépkocsi kanyarodás közbeni fékezés esetén is stabilan irányítható maradjon. IDS Plus. Az IDS Plus karosszéria az IDS összes jellemzőjével, valamint folytonos lengéscsillapítás-szabályozással (CDC) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az érzékelők folyamatosan ellenőrzik a jármű mozgását és az optimális kezelhetőség és úttartás érdekében szabályozzák a felfüggesztést. Vészfék szabályozás (EBC). Vészhelyzet esetén történő fékezéskor a fékrendszerben egy extra szelep nagyobb nyomást fejt ki a biztonságosabb megállás érdekében. Az blokkolásgátló rendszer aktiválásakor a féklámpák rövid intervallumonként felvillannak a gépkocsit követő forgalom figyelmeztetése céljából. Elektronikus menetstabilizátor (ESP Plus ). Az akár 3 keréken is működő, szabályozott fékbeavatkozás még rendkívüli mértékű alulkormányozottságot is képes ellensúlyozni, (például hirtelen kikerülés esetén), hogy megőrizze uralmát gépjárműve felett. Emelkedő startasszisztens (HSA). Az opcióként rendelhető HSA érzékeli, ha a gépkocsi emelkedőn áll és 5 másodperccel tovább működteti a fékeket annak érdekében, hogy a kézifék használata nélkül se induljon el az autó hátrafelé. A funkció előre irányuló mozgáskor kikapcsol. A sport kapcsoló az IDS sportfutóműhöz és az IDS Plus -hoz rendelhető. A Sport üzemmód aktiválásával sportos lendületet biztosít az autónak: a szervokormányzás, gázpedál és amennyiben tartozék az automata sebességváltó, valamint a folytonos lengéscsillapításszabályozás (CDC) élesebbre, sportosabbra hangolódnak. Ez azonnal extra reakcióképességet és feszesebb kezelést tesz lehetővé. Az eredmény szinte olyan, mintha két autója lenne. 23 Menetdinamika

24

25 TiszTeljük világunkat! egyazon világon osztozunk, ezért mindannyiunk felelőssége vigyázni rá. az Opelnél a káros gázok kibocsátását nem csak azzal csökkentjük, hogy folyamatosan tökéletesítjük legújabb modelljeinket, hanem egyben számos tisztább, hatékonyabb alternatív energiaforráson is dolgozunk. jelenleg, például, célunk a zéró emisszió elérése egy fejlett üzemanyagcella technológiával. azonban a környezet megőrzése és megóvása iránti elkötelezettségünk ennél jóval messzebb mutat: drasztikusan csökkentettük a gyártás során bekövetkező szennyezést és hozzáférhető újrahasznosítási telepeket biztosítunk európa szerte. ily módon minden egyes jármű életciklusának minden egyes fázisában tanúsítjuk a természet iránti tiszteletünket. Mert az Ön világa a mi világunk is. A kiemelkedően gazdaságos és környezetbarát jellemzőket illetően kérjük, tekintse meg ecoflex ajánlatunkat a Motorok és sebességváltók részben.

26 ecoflex. Mostanában nincs még egy olyan fontos beszédtéma, mint a klímaváltozás és környezetvédelem. Felelősségteljes autógyártóként tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy konstruktív megoldásokat kell találnunk a problémákra. Valójában összesített vállalati energiáinkat környezetvédelmi stratégiánk megvalósítására fordítottuk, amelyet mára ecoflex néven meg is vásárolhat. A név mögött számos olyan intézkedés rejlik, amely minden sofőr számára lehetővé teszi, hogy élvezze a mobilitás szabadsáságát, s közben aktívan védi a környezetet. 26 ecoflex benzinnel vagy dízellel. A benzin- vagy dízelmeghajtású ecoflex-modellek az Opel Zafira családon belül a minimális üzemanyagfogyasztásra és károsanyagkibocsátásra lettek kifejlesztve. Minden motor megfelel az Euro 5-előírásoknak, és a leghatékonyabb működésre vannak kalibrálva. Ennek eredménye az átlag 6,7 l/100 km üzemanyag-fogyasztás és 157 g/km CO 2 -kibocsátás az 1,6 ECOTEC motornál és az 5,1 l/100 km fogyasztás és 134 g/km CO 2 -kibocsátás az 1,7 CDTI ECOTEC motornál. Motorok és sebességváltók Üzemanyag-fogyasztás ecoflex sűrített földgázzal. A sűrített földgázzal (CNG, Compressed Natural Gas) történő hajtás tökéletes környezetbarát megoldást kínál az üzemanyagköltségek csökkentésére anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a biztonság és a funkcionalitás között. Valójában a károsanyag-kibocsátást akár 80%-kal is csökkentheti. Az Opel Zafira 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorját kifejezetten úgy optimalizáltuk, hogy csökkenjen a károsanyag-kibocsátás, de továbbra is biztosítsa az elvárt egyenletes teljesítményt. A 21 kg-os CNG-tartályok mellett egy 14 literes benzintartálynak köszönhetően a gépkocsi továbbra is mozgásban maradhat, amennyiben a következő CNG-töltőállomás nincs elérhető közelségben, illetve egészen kivételes távolságot tehet meg. Benzin Dízel Dízel CNG Motorok 1,6 ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 1,6 CNG Turbo ECOTEC (85 kw/115 LE) (81 kw/110 LE) (92 kw/125 LE) (110 kw/150 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-6 MT-6 MT-6 Városi 1 8,7 6,1 6,1 10,8 (7,1) 2 Országúti 1 5,5 4,5 4,5 6,0 (3,9) 2 Vegyes 1 6,7 5,1 5,1 7,7 (5,1) 2 CO 2-kibocsátás (g/km) l/100 km az EK/715/2007 és az EK/692/2008 rendeletnek megfelelően. H-gáz m 3 /100 km-ben (kg/100 km). MT-5 = 5 fokozatú manuális váltó MT-6 = 6 fokozatú automata váltó

27 Motorok és sebességváltók. Öt egyenletes teljesítményű, továbbfejlesztett és könnyen irányítható, az Euro 5 szabványnak megfelelő ECOTEC motor nyújt az Opel Zafira járművek számára széles választékot. Valamennyi korszerű motorvezérlő rendszerrel rendelkezik, amely azonnal reagál a vezető mozdulataira. A négyszelepes iker vezérműtengelyes technológiát kettős vezérműtengely-fázisállítás és folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVT) egészíti ki. Ez azt jelenti, hogy az égés mindig tökéletesen illeszkedik a motor igényeihez, amely így hatékony, ezzel együtt még egyenletesebb, még lenyűgözőbb teljesítményt nyújt. 1,6-os CNG Turbo ECOTEC. A 110 kw (150 LE) és a 200 km/h csúcssebesség révén az 1,6-os CNG Turbo ECOTEC kiváló teljesítményt nyújt. Teljesen feltankolva a 21 kg sűrített földgáz a 14 liter benzinnel együtt közel 500 km-es távolság legyőzését is lehetővé teheti. A két 1,7-es CDTI ECOTEC turbódízel motor változó geometriájú turbófeltöltővel és kisfeszültségű izzítógyertyákkal rendelkezik, amelyek felgyorsítják a felmelegítést, és csökkentik az üzemanyag-fogyasztást. Az 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorokhoz hasonlóan az Opel 6 fokozatú kézi sebességváltója segítségével közvetítik a teljesítményt. Mind az 1,6, mind az 1,8 literes ECOTEC benzinmotorok precíz, könnyen váltható, 5 fokozatú kézi sebességváltóval vannak felszerelve. Üzemanyag-fogyasztás Benzin Motorok 1,8 ECOTEC (103 kw/140 LE) Kibocsátási norma Euro 5 Sebességváltó MT-5/MTA-5 Városi 1 9,6/9,6 Országúti 1 5,7/5,5 Vegyes 1 7,2/7,0 CO 2-kibocsátás (g/km) 168/164 Easytronic sebességváltó. Az 1,8-as ECOTEC motor 5 fokozatú Easytronic sebességváltóval is kapható, amelyben a sportos, tengelykapcsoló nélküli váltások eléréséhez az automata váltók kényelme a kézi váltók előnyeivel párosul. Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát, amely befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyagfogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása megfelel a EK/715/2007 és a EK/692/2008 irányelvnek, az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhet. Emellett növelheti az üres jármű tömegét, bizonyos esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A fenti adatok üres gépjárművel (vezető nélkül) és 200 kg-os terheléssel értendők. 27 Motorok és sebességváltók 11 l/100 km az EK/715/2007 és az EK/692/2008 rendeletnek megfelelően. MT-5 = 5 fokozatú manuális váltó MTA-5 = 5 fokozatú Easytronic váltó

28 28 FlexOrganizer. Bármin töri is a fejét, az Opel Zafira leleményes rakodási lehető ségei révén mindig talál rá helyet. A FlexOrganizer rendszerrel a különféle, kifejezetten e célra tervezett elválasztók, hálók és tárolók az oldalsó oszlopokhoz rögzíthetők saját rakterének kialakítása gyerekjátékká válik. Mivel elemekből áll és tartozékként kapható, az esetleges új igény felmerülésekor is megvásárolható. A FlexOrganizer az Ön Opel Zafiráját és szál lítmányát bármi legyen is az egyaránt megvédi. Sokoldalúság Tér és kényelem hét személynek. Az osztott, előredönthető hátsó ülések növelik a rakodási rugalmasságot.

29 Flex7 ülésrendszer. Gyorsan, egyszerűen és minimális erőfeszítéssel átrendezhető a kívánt csomagtér vagy ülésszám eléréséhez. A Flex7 rendszer valódi rugalmasságot és kényelmet jelent. Például, a harmadik sor ülései közül egyet vagy azok mindegyikét lehajthatja a padlóra. A 60 : 40 arányban dönthető ülések a második sor ban és a síalagút tovább bővítik a térnyerés lehetőségét. Választhat, hogy egyszerűen előredönti a háttámlákat, vagy az első sor hátuljához hajtja fel az üléseket. Az üléskonfigurációt tényleg 15 másodperc alatt 2 ülésből 7 üléssé alakíthatja. A lapos, előredönthető első utasülés hasznos munkateret jelent a laptop számára, vagy egyszerűen előredönthető akár 2,7 méteres, extra hosszú rakomány számára is. Így összesen 72 különböző üléselrendezési kombináció lehetséges. Amennyiben az Opel Zafira kapacitását meghaladó szállítmánya van, a megengedett 100 kg tetőterhelés lehetővé teszi, hogy az Opel tetőcsomagtartó rendszerei további tartalékkal szolgáljanak. 29 Amennyiben mindkét hátsó ülést előredönti, 645 liter csomagteret nyer. Kétüléses konfiguráció esetén tekintélyes, literes tér áll rendelkezésre. Sokoldalúság

30 Elektromos ablakemelők és visszapillantó tükrök. A vezetőoldali ajtóban elhelyezett, kényelmesen elérhető ablakemelő gombok segítségével az ablak egy mozdulattal le/fel mozgatható, biztonsági leállító funkcióval. Automata légkondicionáló berendezés (AAC). Az Opel Zafira belső hőmérsék letét érzékelők, a külső hőt pedig a napsugárzás-érzékelők figyelik. Ezek szabályoz zák a ventilátort, hogy a kellemes belső hőmérséklet állandó maradjon. 30 Felszereltség Open & Start. Antenna által aktivált, vezetőfelismerő egységre alapuló, kulcsnélküli rendszer az oldalsó ajtók és a csomagtérajtó nyitásához/zárásához. Beszállást követően a vezető egy gomb megnyomásával el tudja indítani az autót. Elektronikus klímaszabályozás (ECC). Az elektronikus klímaszabályozás teljesen automatikus, egyénileg állítható és napfényérzékelővel van ellátva, hogy minden körülmények között biztosítani tudja az állandó klímakomfortot.

31 Panorámatető. Egyedi koncepció, mely ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást. A négy üvegpanel erősíti a fény és a levegős belső tér hatását, de egyetlen gombnyomással napellenzőkkel lezárható. A panelek között integrált tetőkonzol található, mely 5 kifejezetten e célra tervezett tárolót is magában foglal, melyekben ideálisan elhelyez hető a napszemüveg, CD-k, könyvek és térképek stb. Parkolóradar. A parkolás során előforduló akadályok esetén az elöl és hátul felszerelt érzékelők figyelmeztető hangot aktiválnak. A rendszer egy nyomógombbal kikapcsolható. 31 Felszereltség Magasságban és mélységben állítható kormány. Az ergonomikusan magasra szerelt sebességváltón kívül az Opel Zafira tovább növeli a vezető kényelmét a magasságban és mélységben állítható kormány segítségével, mely tökéletes, ellazult vezetési tartást tesz lehetővé.

32 Integrált információs és szórakoztató rendszer. Az Opel információs és szórakoztató rendszerei pontosan ugyanolyan jó látványt nyújtanak, mint amilyen hanghatást biz tosítanak. Az Opel rendszereinek tervezése és kialakítása úgy történt, hogy teljes mértékben integrálódjanak a jármű belső terébe, valamint ugyanolyan hatékonyak és egyszerűen használhatók legyenek, mint az Opel Zafira összes többi eleme. CD 30. CD-s rádió, 4 x 9 előre beállítható rádióállomás, 4 x 17 W, 6 hangfal. Mobiltelefonportállal vagy elektronikus klímaszabályozóval való felszereltség esetén megjelenítés a fedélzeti információs kijelzőn (BID) vagy grafikus kijelzőn (GID). 32 CD 30 MP3. Sztereó CD-s rádió MP3-lejátszással és aux-bemenettel. 4 x 9 előre beállítható rádióállomás, 4 x 20 W és 7 hang szóró. Mobiltelefon-portállal vagy elektronikus klímaszabályozóval való felszereltség esetén megjelenítés a fedélzeti információs kijelzőn (BID) vagy grafikus kijelzőn (GID). Információs és szórakoztató rendszer CDC 40 Opera. Kifejezetten az igényesebb zenehallgatók számára lett kifejlesztve. 7 sávos grafikus hangszínszabályzó és digitális hangprocesszor teszi lehetővé az akusztikai jellemzők finomhangoláshoz. Egy 150 W-os erősítő és 7 kiváló minőségű hangszóró biztosítja a nagy hangerőt és a tiszta hangzást. A beépített, hatlemezes CD-lejátszó MP3 lejátszásra is alkalmas. A kormányra telepített kezelőszervek és a grafikus kijelző alapfelszereltség. CD 70 Navi. A CD 70 Navi külön CD meghajtóval rendelkezik navigációs célokra és MP3 lejátszásra. Az alapfelszereltség részét képező grafikus kijelző (GID) jelek segítségével és/vagy hangvezérléssel működik. A kettős keresős megoldás optimális TMC (forgalmi információs csatorna)-vételt tesz lehetővé, ezáltal hatékony és dinamikus navigációt biztosít. A kormánykerékre telepített kezelőszervek, a 4 x 10 előre beállítható rádióál lomás, a 4 x 20 W, 7 hangszóró és az aux-bemenet az alapfelszereltség része. Kormánykerékre telepített rádiókezelőszervek. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében az információs, szórakoztató és kommunikációs eszközök széles skálája vezérelhető anélkül, hogy levenné kezét a kormányról vag y szemét az útról.

33 Navigáció. Az Opel műholdas navigációs rendszereiről köztudott, hogy könnyen használhatóak és pontos adatokat szolgáltatnak. A CD- vagy DVD-ROM meghajtós navigációs rendszerek naprakész információt biztosítanak az útelágazá sokra, stb. vonatkozóan grafikus kijelző (GID) vagy egy színes kijelző (CID) segítségével. A GID kijelződinamikus nav igációt biztosít (jelzi a torlódásokat, és automatikusan jelzi az elkerülő utakat), rácsatlakoztatható a telefon, memóriája pedig 20 célállomást képes raktározni. A CID ugyanazokat tudja, mint a GID, de színes térképpel és/vagy nyilakkal, piktogrammokkal és osztott képernyővel is rendelkezik. A rendszeresen frissített DVD-ROM több mint 20 európai ország térképeit tartalmazza. CD-ROM rendszer esetében az információ több CD-n található. Twin Audio. Lehetővé teszi a hátsó ülésen utazóknak, hogy hozzáférjenek a jármű audiorendszeréhez, miközben az első ülésen utazók által kiválasztott rádió- vagy CD-programoktól eltérőeket hallgatnak. A kezelőszervek a középkonzol hátulján találhatók és külön hangerőszabályozóval rendelkeznek a bal és jobb oldali fülhallgatókhoz. Mobiltelefon-portál. Az Opel Zafirához a legtöbb mobiltelefonos berendezés rendelkezésre áll, beleértve a kihangosítót is. A telefon egy készülék-specifikus adapterrel ellátott univerzális konzolba helyezhető, és a CD 30 csomag feletti felszereltség esetén az információs és szórakoztató rendszer kormánykerékre telepített kezelőszerveivel irányítható. A Bluetooth 1 és a hangvezérlés alapfelszereltség. A rendszert felkészítették a következő generációs mobiltelefonok fogadására. 1 Mivel azonban rendkívül sokféle mobiltelefon kapható, a kompatibilitás nem garantálható minden egyes készülék esetében. A kompatibilis modellekről a dokumentumból, illetve Opel márkakereskedőjétől kaphat további tájékoztatást. Aux-bemenet (aux-in). A középkonzolra szerelt külső csatlakozó minden fülhallgató-kimenettel rendelkező mobileszköz (például MP3-lejátszó) azonnali csatlakoztatását teszi lehetővé. 33 Információs és szórakoztató rendszer

34 1. OPC Line csomag. Első és hátsó alulsó spoiler, küszöbspoilerek, hátsó tetőspoiler és OPC embléma, melyek az Opel Zafira teljesítményét extra sportos külsővel fokozzák. ( /026/027/028/029) Vonóhorog-választék. Az Opel Zafirához eltávolítható vagy merev gömbfejjel rendelkező vonóhorgok kaphatók. ( /118) 34 OPC csomagok és tartozékok 2. OPC Line csomag. Ebben a csomagban a külső díszítőelemek mellett a belső részletekben is megjelenik az OPC Line stílus. A csomag része az első és hátsó lökhárító, a küszöbspoilerek, a hátsó tetőspoiler, az OPC Line kormánykerék és sebességváltó-gomb, a Recaro ülések és az OPC emblémák. ( , , , ) Kihúzható síléctartó. Segítségével bázisról-bázisra biztonságosan szállíthat akár 6 pár normál (carving) sílécet vagy 4 snowboardot. Felszereléséhez tetősín szükséges. ( /145) Tetődobozok. Nyolcféle modell közül választhat. A méretek x 800 x 400 mmtől x 940 x 400 mm-ig terjednek. Felszerelésükhöz tetősín szükséges. ( )

35 Csomagtér-elválasztó rács. Stabil és precízen beszerelt védelem az utastér csomagtértől történő elválasztásához. A csomagtér a felszerelt elválasztó ráccsal megfelezhető. ( / ) Diszkrét árnyékolók. Kiválóan illeszkednek a hátsó oldalablakok és a hátsó ablak méretéhez, könnyedén felszerelhetők és az ablakok letekerésekor is fent lehet őket hagyni. ( / ) FlexOrganizer rögzítőadapterek. Az egyéb FlexOrganizer elemek, pl. biztonsági háló rögzítésére szolgáló adapterek. A rögzítősínekhez csatlakoznak. ( ) FlexOrganizer rögzítőszíjak. A folyamatosan állítható szíjakkal a különböző tárgyak kiválóan rögzíthetők a csomagtér falához. ( ) FlexOrganizer oldalfali háló. Hasznos tartóháló kisebb tárgyak biztonságos tárolására; kampókkal vagy rögzítőadapterekkel használatos. ( ) FlexOrganizer kampók. A kampók táskák vagy hasonló tárgyak függőleges helyzetben tartására szolgálnak, de az oldalfali háló rögzítésére is használhatók. ( ) 35 Tartozékok Kemény csomagtértálca. Az egyedileg préselt tálca tisztán és rendben tartja az Opel Zafira csomagterét. Csúszásgátló felülettel és hátul megemelt peremmel. ( ) FlexOrganizer tárolódoboz. Többfunkciós, vízálló doboz, például szereléshez szükséges tárgyak számára. A FlexOrganizer kampókhoz csatlakozik. ( )

36 Opel szerviz. Az Opelnél a minőség többet jelent, mint kiválóan tervezett autókat. Átfogó szervizprogramunkkal állunk vásárlást követően is vásárlóink rendelkezésére. Új járművek garanciája. Kétéves garancia új járművekre. Ez 24 hónapig vonatkozik minden új Opel gépjárműre, kilométer korlátozás nélkül, a forgalomba helyezés vagy az átvétel napjától számítva attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Alkatrész- és tartozékszerviz. Opel alkatrészek és kiegészítők rendelhetők a helyi Opel kereskedésben, ahol mindent megtalál a szaktanácsadás mellett, hogy kényelmesebbé vagy egyedibbé tegye gépjárművét. 12 éves korrózió elleni garancia. Az Opel megbízható, hosszú távú garanciát vállal átrozsdásodás ellen, feltéve, hogy a szervizkönyvben szereplő összes kötelező szervizen és átvizsgáláson részt vesz járművével. Hároméves garancia az Opel akku mulátorokra. A gyárilag beszerelt Opel akkumulátorokra vállalt hároméves garanciával az indulási gondjai megszűnnek, még a legzordabb télben is. Opel az Interneten. Azonnali információra van szüksége? A oldalon elegendő mennyiségű információt talál minden Opel modellről, szervizről és tartozékról. Kapcsolódjon az Internetre, és értesülhet az Opel legfrissebb híreiről és termékújításairól. Újrahasznosítás. Az újrahasznosítást figyelembe vevő tervezési megoldásokról, az élettartamuk végére ért járművek (ELV) visszavételi helyeiről illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Az adatok a kiadás időpontjában érvényesek. Kérjük, keresse fel Opel márkakereskedését a modellváltozásokkal kapcsolatos tájékoztatásért. Az adatok tájékoztató jellegűek, és az Opel nem vállal felelősséget azok esetleges helytelenségéért. A nyomtatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. Az opcióként rendelhető felszerelések felár ellenében vásárolhatók meg. Rendelés előtt látogasson el a legközelebbi Opel kereskedésbe az adott modell rendelkezésre állásával kapcsolatosan. Opel Southeast Europe LLC Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: okt. McCann Momentum HU/MY11.5

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra Classic III. Kifejezetten

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülésrendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824770

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824770 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL ZAFIRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2825111

Az Ön kézikönyve OPEL ZAFIRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2825111 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ.

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. OPEL GTC ASTRA AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. A GTC Astra már elsőre meghatározó benyomást kelt. A letisztult, izmos vonalak, a formás vállrész és az alacsony, széles kiállás igazi sprintert takar.

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Opel Zafira. Akár 4 499 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat:

Opel Zafira. Akár 4 499 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Zafira Akár 4 499 000 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Zafira 7-üléses utastérrel, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával, CD lejátszós rádióval és rádió távirányítással felszerelt bőrborítású kormánykerékkel

Részletesebben

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA.

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. OPEL Vivaro Tour LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Akár családtagjait, barátait, munkatársait, akár ügyfeleit szállítja, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 5 490 000 6 930 000 5-fokozatú

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL Astra OPC Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Motor ajtós Váltómű Insignia Edition port Benzin 1.6 ECOTEC (85 kw) 85 kw/115 LE 1.6 TURBO ECOTEC 132 kw/18 LE 1.8 VVA ECOTEC (13 kw) 13 kw/1 LE 2. Turbo ECOTEC 162 kw/22 LE

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata Opel Astra edan Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi 5 290 000 6-fokozatú automata 5 720 000 Rendelhető felszerelések 2 Világítás csomag Napellenzők

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!*

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!* Opel Astra edan Válassza Ön is jubileumi BET modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár 4 550 000 Ft-ért!* hátsó parkolóradar érintőképernyő telefonkivetítéssel fűthető első ülések és rengeteg

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Felszereltségi szintek 16 21. Színek és kárpitok 22 25. Keréktárcsák 26 27. Motorok 30 31. Biztonság 32 33. Kényelem és praktikum 34 39

Felszereltségi szintek 16 21. Színek és kárpitok 22 25. Keréktárcsák 26 27. Motorok 30 31. Biztonság 32 33. Kényelem és praktikum 34 39 Opel Meriva Felszereltségi szintek 16 21 Színek és kárpitok 22 25 Keréktárcsák 26 27 Motorok 30 31 Biztonság 32 33 Kényelem és praktikum 34 39 Információs és szórakoztató rendszer 40 41 Kiegészítők 42

Részletesebben

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. *

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. * Opel Astra edan A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max. 100.000 km futásteljesítményig. * Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE TWINPORT ECOTEC fokozatú kézi. 51 kw/70 LE

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE TWINPORT ECOTEC fokozatú kézi. 51 kw/70 LE Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 3 35 48 kw/65 LE 2 389 764 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 185 51 kw/7 LE 2 5 3 725 2 933 71 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 775 55 kw/75

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824742

Az Ön kézikönyve OPEL ASTRA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824742 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Selection. Cosmo. Dízel. 1.6 ECOTEC Start/Stop 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop AWD 103 kw/140 LE

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Selection. Cosmo. Dízel. 1.6 ECOTEC Start/Stop 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop AWD 103 kw/140 LE Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin 5ajtós 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top AWD 103 kw/140 LE Váltómű election 5fokozatú kézi 4 630 000 5 030 000 5 480 000 6fokozatú kézi 5 730 000

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1.

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1. Opel Opel PC 1 Benzin tart/top 1.4 CNG Turbo ECOTEC tart/top tart/top 5fokozatú kézi 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi election L1H1 normál teherbírás

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Dízel Motor 1.6 74 kw/100 LE 1.8 92 kw/125 LE 2.0 Turbo 129 kw/175 LE 2.2 DIRECT 114 kw/155 LE 2.2 DIRECT 114 kw/155 LE 2.8 V6 Turbo 169 kw/230 LE 2.8 V6 Turbo 169 kw/230

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel OPEL Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 1.8 VVA ECOTEC 103 kw/140 LE 1.8 VVA ECOTEC 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es Érvényes: 201 Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop 6 095 000 Ft 1.0l EcoBoost (140LE) M6

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es modellév - 2018/8. Érvényes: 2018.09.10-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop

Részletesebben