K K i f i n o m u l t

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K K i f i n o m u l t"

Átírás

1 C I T R O Ë N

2 C I T R O Ë N

3 K Kifinomult

4

5 Formabontó alakjával a C6 sikeresen ötvözi egy kupé lendületét, melyet a keret nélküli ajtók sugallnak, és egy limuzin méltóságteljes erejét, melyet 18 colos könnyûfém felnik hangsúlyoznak. A teljesítmény és a stabilitás fokozása érdekében a csomagtérfedél felsô részében egy sebességfüggô automata légterelô kapott helyet. A Citroën C6 nemcsak erôt sugárzó, dinamikus formatervezésével, hanem kényelmével, hasznos technikai újításaival és az általa nyújtott vezetési élménnyel tûnik ki.

6

7 I Irányítás

8 A leginkább újdonságnak számító, tetszés szerint be- és kikapcsolható hologram-kivetítô rendszer egy virtuális kép segítségével a szélvédô elé, a vezetô látóterébe vetíti a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat (sebesség, navigációs adatok, vészjelzések). A szem fele annyi idô alatt képes kiolvasni az ilyen képen szereplô adatokat, és közben a vezetônek egy pillanatra sem kell levennie szemét az útról. A fedélzeti számítógép folyamatosan tájékoztatja a vezetôt a különféle adatokról (a tartályban lévô üzemanyaggal megtehetô távolság, eddig megtett távolság, pillanatnyi- és átlagfogyasztás, átlagsebesség). A mûszerek hibás mûködésére a kijelzôn megjelenô üzenetek vagy a vészjelzô lámpák hívják fel a figyelmet. A Citroën C6 mûszerfalának központi paneljébe tökéletesen illeszkedô NaviDrive rendszer vezérli az összes audio berendezést, a mobiltelefont és a hangfelismerô funkcióval rendelkezô GPS navigációs rendszert. A szükséges információkat egy nagy méretû, 7 colos, 16:9-es képarányú színes kijelzôn jeleníti meg a vezetô számára. Az elsô és hátsó parkolást segítô berendezés (parkolóradar) a hangszórókon keresztül érkezô hangjelzéssel egy idôben a többfunkciós színes kijelzôn képi megjelenítéssel is jelzi a gépkocsi elôtt, illetve mögött lévô akadályokat.

9 A Citroën C6 új, vezérelt lengéscsillapítású és rugózású felfüggesztéssel büszkélkedhet. A legmodernebbek közé számító elsô és hátsó futómûveket mondhatja magáénak, melyek az elektronikusan vezérelt hidropneumatikus felfüggesztéshez készültek. A felfüggesztés biztosítja: az állandó karosszériamagasságot, bármekkora legyen is a gépkocsi terhelése; a sebességtôl és az út állapotától függô szabad magasságot, hogy a fogyasztás és a hasmagasság mindig optimális legyen. A C6 vezetôje kétféle vezetési mód közül választhat: normál (alapbeállítás) a nyugodt, az út egyenetlenségeit kiküszöbölô vezetéshez és sport a maximális vezetési élményhez, teljesen biztonságos körülmények között. A rugalmasság és a vezérelt lengéscsillapítás automatikus váltást tesz lehetôvé a lágy és kemény rugózás között, a 16-féle lengéscsillapítási szabály pedig egyszerre képes kielégíteni a kényelmi igényeket és a karosszéria megfelelô tartásának kívánalmait. Az aktív felfüggesztést a két lengôkaros, osztott forgástengelyû elsô futómû tökéletesíti, amely példanélküli úttartást és remek kormányozhatóságot biztosít. Hátul egy új, többkaros futómû teszi kivételessé a jármû irányíthatóságát és stabilitását. A Citroën C6 vezetést segítô berendezései közül külön említést érdemel a sebességszabályozó (tempomat) berendezés, amely lehetôvé teszi, hogy az autó egy megadott sebességgel haladjon, anélkül, hogy a vezetônek a gázpedálra kellene lépnie. A sebességkorlátozó berendezés feladata egy adott a vezetô által beprogramozott sebesség alatt tartani a gépkocsit, amely csak a gázpedál teljes, elakadási ponton túli benyomásával léphetô túl.

10 Erô

11 A Citroën C6 kétféle V6-os motorral, auto-adaptív, hatfokozatú, szekvenciális vezérlésû automata váltóval és sebességfüggô hidraulikus szervokormánnyal rendelhetô. A benzines 3.0i V6 motor 215 lóerô (155 kw) teljesítményre képes 290 Nm maximális nyomaték mellett. Az új 2,7 V6 HDi dízelmotor 208 lóerôt (150 kw) fejt ki 440 Nm maximális nyomatékon. Az igény szerint 4-féle (normál, sport, csúszós utak vagy szekvenciális) üzemmódban mûködô automata váltóval maximálisan kihasználható a motor nyomatékából adódó teljesítmény, és minimálisra csökken a váltásokkal együtt járó fordulatszámesés. Mindkét motor megfelel az EuroIV környezetvédelmi norma által támasztott követelményeknek. A V6 HDi motor ráadásul részecskeszûrôvel (FAP) is rendelkezik, amely utóégetés révén lehetôvé teszi az ún. fekete füstért felelôs részecskék megsemmisítését. A négy választható mód (normál, sport, csúszós utak vagy szekvenciális) segítségével az auto-adaptív automata váltó mindig optimális motornyomatékot tesz lehetôvé. Az elektronikus érzékelôknek köszönhetôen a rendszer képes elemezni a vezetési körülményeket utak állapota, vezetési stílus, fékútra ható tényezôk annak érdekében, hogy a legmegfelelôbb haladást támogassa ideális motor-futómû áttétellel.

12 P Presztizs

13 K Kiválóság

14 A vezetô pozíciójának kialakításakor a tervezôk arra törekedtek, hogy a vezetéssel és a kényelmi berendezésekkel kapcsolatos információk, valamint a vezérlôk könnyen és bármikor elérhetôk legyenek. A Citroën C6 vezetôje így minden erejével az útra koncentrálhat! A hologram-kivetítônek köszönhetôen a gépkocsi sebessége például közvetlenül a vezetô látóterében jelenik meg, így egyetlen pillanatra sem kell levennie szemét az útról. A kényelmi berendezésekkel kapcsolatos információk könnyen leolvashatók a mûszerfal felsô részén található többfunkciós, színes kijelzôrôl. Az elektromosan vezérelhetô elsô ülések, melyek vezérlôi egyszerûen elérhetôk az ajtótáblákon, két különbözô vezetési helyzetet képesek tárolni memóriájukban. A kényelemrôl 5-féle beállítási lehetôség gondoskodik: a hosszanti beállítás, az ülôlap magasságának és dôlésszögének, valamint a háttámla dôlésszögének beállítása, illetve a deréktámasz. Az ülésbeállításokkal együtt az elektrokróm külsô visszapillantók (éjszakai, fényvisszaverôdés-gátló funkcióval), illetve a hologram kivetítô rendszer helyzete is tárolódik a memóriában.

15 A hátul utazók kényelme: A Citroën C6 két különálló, elektromos vezérlésû hátsó fotelje egyaránt csúsztatható és dönthetô, tökéletes pihenô-, sôt akár fekvô pozíciót kínálva az utasoknak. Az ülések vezérlôje a hátsó ajtókon, a könyöktámaszon kapott helyet. A jobb hátsó utasnak lehetôsége van az elsô utasülés hosszanti beállításának szabályozására is, így akár 1 méteres lábteret is kialakíthat magának. Hôszabályozás: A háromfokozatú gyenge, közepes, erôs ülésfûtés az elsô és hátsó ülések ülôlapját és háttámláját egyaránt melegíti. A jobb és bal elsô ülések légkondicionálása külön-külön szabályozható. A finom levegôelosztó rendszer egyenletes hômérsékletet, huzatmentes légteret biztosít. A hátsó utasok maguk szabályozhatják a befújt levegô mennyiségét és irányát. A gépkocsiba beépített napsugárzásérzékelô segítségével a kétzónás automata klímaberendezés kompenzálja az erôs napsütés okozta hirtelen felmelegedést az utastérben. Ennek köszönhetôen az utasok mindig azonos hômérsékletben részesülnek, amely nagymértékben növeli a komfortérzetet.

16

17 Nyugalom

18 Az autópályán vagy gyorsforgalmi úton használható véletlen sávelhagyásra figyelmeztetô jelzés (AFIL) a gépkocsi elején elhelyezett és a talaj felé irányított infravörös érzékelôk segítségével figyeli a hosszanti útburkolati jelek átlépését. Ha a gépkocsi 80 km/óránál nagyobb sebességgel halad, és valamelyik irányban átlépi a felfestést úgy, hogy nincs bekapcsolva az irányjelzôje, a letérés irányától függôen a vezetô ülésének jobb vagy bal oldala vibrálni kezd, minek köszönhetôen az autó még idôben helyes pályára állítható. A funkció a központi panelen található vezérlôvel kapcsolható be. Éjszakai vezetésnél, az elektronikus kiszolgálórendszeren keresztül vezérelt irányítható, kettôs funkciójú Xenon fényszórók a gépkocsi fordulási szögének és sebességének megfelelôen, valós idôben képesek követni az utat. A hologram-kivetítô rendszer mindenféle körülmények között lehetôvé teszi a vezetô számára, hogy a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információkról úgy tájékozódjon, hogy közben ne kelljen levennie tekintetét az útról.

19 Az új Citroën C6 kiválóan teljesítette az EuroNCAP ütközéstesztjeit, ötcsillagos mínôsítést kapott. Aktív motorháztetejének köszönhetôen a lehetô legtöbb csillagot kapta a gyalogosvédelem kategóriában. Ezt a kiemelkedô újítást a német Auto-Bild 2006-ban az Innnovácis Díj odaítélésével jutalmazta. Az aktív motorháztetô lehetôvé teszi, hogy km/órás sebességnél, egy esetleges gázolás esetén a gyalogos kisebb sérüléseket szenvedjen. Ha a lökhárítóba épített érzékelôk ilyen ütközést érzékelnek, egy központi vezérlôegység által irányított pirotechnikai berendezés 40 milliszekundum alatt résnyire felnyitja a motorháztetôt. A motor felett így kialakuló 65 mm-es légréteg, illetve a felemelkedô motorháztetô elnyeli a gyalogos becsapódásából eredô energia jelentôs részét, ezáltal enyhítve a baleset következményeit. A Citroën C6 külsô és belsô, elektrokróm visszapillantó tükrei a speciális fényérzékelôknek köszönhetôen automatikusan elsötétednek, hogy kiszûrjék a mögöttünk jövô gépjármûvek fényszóróinak vakító fényét. A nagyfrekvenciás távvezérlônek köszönhetôen a Citroën C6 összes ajtaja egyetlen gombnyomással nyitható, illetve reteszelhetô. A távvezérlô szuperzár funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza az ajtók mind kívülrôl, mind belülrôl történô nyitását. A riasztó a gépkocsi külsô védelmét az ajtókon elhelyezett érzékelôkkel, a belsô védelmet pedig az ultrahangos mozgásérzékelôk segítségével biztosítja. A középkonzolon elhelyezett, kívülrôl is jól látható jelzôlámpa tájékoztat a riasztó állapotáról, amely automatikusan kikapcsol, ha a gépkocsit a nagyfrekvenciás távvezérlôvel nyitják.

20

21 AKTÍV FEJTÁMLA ÉS 9 LÉGZSÁK Hátulról jövô ütközés esetén, az övfeszítôvel egyidôben, az aktív fejtámlák automatikusan elôrébb csúsznak a tarkó felé, hogy csökkentsék a gerinc sérülésének veszélyét. Ütközés esetén 9 légzsák gondoskodik az utasok maximális védelmérôl. A vezetô frontális védelmére az ütközés súlyosságától függôen kétféle (42 vagy 83 literes) méretben kinyíló, adaptív légzsák szolgál. A lábakat egy 20 literes térdlégzsák védi. Az elsô utas frontális védelmét 120 literes légzsák látja el. Egy esetleges oldalirányú ütközés esetén négy oldallégzsák védi az utasokat. Az elsô és hátsó utasok fejének védelmét függönylégzsákok látják el. Az elsô, valamint a hátsó szélsô ülésekhez hárompontos, pirotechnikai övfeszítôvel és erôhatárolóval felszerelt övek tartoznak. A hátsó középsô ülés 3 pontos biztonsági öve övfeszítôvel rendelkezik. KETTÔS FUNKCIÓJÚ, IRÁNYÍTHATÓ XENON FÉNYSZÓRÓK A Citroën C6 bi-xenon fényszórói tompított és országúti fénynél egyaránt gázkisüléses technológiát alkalmaznak. A világítás az irányítható fényszórókkal kiegészülve így még hatékonyabb. Ez, a Citroën által kidolgozott technológia lehetôvé teszi, hogy a fényszórók sugara a kormány elfordulási szögétôl és a gépkocsi sebességétôl függô mértékben kövesse az utat. Kanyarodáskor a belsô fénysugár kb. 15 -os szögben az útnak a korábban sötétben maradt részét világítja meg, miközben a külsô fénysugár sokkal kisebb szögben mozogva a gépkocsi pályáját és az út teljes szélességét kivilágítja. HOLOGRAM-KIVETÍTÔ A hologram-kivetítô közvetlenül a vezetô látóterébe vetíti a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat, így semmi nem vonhatja el figyelmét a vezetéstôl. A mûszerfalba épített speciális kijelzô egy optikai rendszer segítségével virtuális képet alkot, melyet a vezetô szemmagasságában a szélvédôre vetít. A vezetô a kijelzett információkat a gépkocsi elôtt fénytöréssel megjelenített képrôl olvashatja le. A berendezés egy egyszerû mozdulattal be- és kikapcsolható, a sofôr kiválaszthatja a megjeleníteni kívánt információt, illetve beállíthatja a kép pontos magasságát és fényerejét. ABS + REF + AFU + ELEKTROMOS RÖGZÍTÔFÉK Az ABS elektronikusan szabályozza a féknyomást, megakadályozva ezzel a kerekek blokkolását, megôrizve ugyanakkor a gépkocsi tapadását és kormányozhatóságát. Az ABS-hez kapcsolódó automatikus fékerôelosztó (REF) a maximális fékhatás érdekében kiegyenlíti a (elsô/hátsó, jobb/bal oldali) kerekekre jutó féknyomást. A vészfékezés-rásegítô (AFU) a fékpedál hirtelen megnyomása esetén fokozza a féknyomást, a lehetô legkisebbre csökkentve ezzel a fékutat, valamint automatikusan bekapcsolja a vészvillogókat, hogy figyelmeztesse a mögöttünk haladókat. Az elektromos rögzítôfék erôkifejtés nélkül mûködésbe hozható a középkonzolon található vezérlô segítségével, amely automatikusan be is állítja a gépkocsi rögzítéséhez szükséges erô mértékét. ESP + ASR Az elektronikus menetstabilizáló (ESP) (Electronic Stability Program) a fékerôelosztóra és a motor-fordulatszámra hatva szabályozza a gépkocsi mozgását kanyarodás közben, amennyiben elektronikus érzékelôi túlkormányzást vagy alulkormányzást érzékelnek. Az ESP-hez kapcsolódó kipörgésgátló (ASR) megakadályozza a kerekek kipörgését induláskor, vagy csúszós úton történô túlzott gyorsítás esetén, a meghajtó kerekek teljesítményének csökkentésével. AFIL Véletlen sávelhagyásra figyelmeztetô jelzés (AFIL): az újításnak számító, vezetést segítô rendszer figyelmezteti Önt, ha véletlenül átlépi az útburkolatra festett terelô-, vagy záróvonalat. Abban az esetben, ha autópályán, vagy autóúton a gépkocsi 80 km/óránál nagyobb sebességgel halad és irányjelzés nélkül vált sávot, az AFIL rendszer elsô lökhárító mögött található infra-érzékelôi a vezetôülés bal-, ill. jobb oldalába épített rezgôfej bekapcsolásával figyelmeztetik a vezetôt. Mivel a rezgô elemek jelzik a kitérés irányát, lehetôvé teszik a vezetô számára, hogy visszakormányozza a gépkocsit a megfelelô irányba. Ez a funkció egy mozdulattal ki- illetve bekapcsolható. AKTÍV FELFÜGGESZTÉS A Citroën C6 elektronikusan vezérelt lengéscsillapítású és rugózású aktív felfüggesztéssel rendelkezik. A felfüggesztés biztosítja: az állandó karosszériamagasságot, bármekkora legyen is a gépkocsi terhelése; a sebesség és az út állapotának megfelelôen változó szabad magasságot, hogy a fogyasztás és a hasmagasság mindig optimális legyen. A karosszéria magasságát folyamatosan érzékelôk ellenôrzik, és az adatokat azonnal a felfüggesztés vezérlôegységébe továbbítják, amely a gépkocsi sebességéhez igazítja a magasságot, a gépkocsi stabilitásának és az utasok kényelmének szem elôtt tartásával. Nagy sebesség mellett a jobb úttartás érdekében a hasmagasság automatikusan 10 mm-rel csökken. Ha az út minôsége már nem teszi lehetôvé, vagy csökken a sebesség, a gépkocsi automatikusan normál magasságba emelkedik. Ha rossz az út minôsége és a gépkocsi kénytelen lelassítani, a vezérlôegység kb. 10 mm-rel megemeli a hasmagasságot. 60 km/órás sebesség felett, vagy ha az út minôsége javul, a gépkocsi ismét normál magasságba áll be. A Citroën C6 modelleken az aktív felfüggesztést az elektronikusan vezérelt lengéscsillapítás teszi még hatékonyabbá: minden egyes kerék függôleges elmozdulásérzékelôvel és egy elektronikusan vezérelt lengéscsillapítóval rendelkezik, amely azonnal kiküszöböli a függôleges eltéréseket, minden keréken külön-külön kiválasztva a 16-féle csillapítási szabály közül a megfelelôt. A lengéscsillapítás másodpercenként akár 400 korrekciót is végezhet, az út egyenetlenségeinek minél jobb kiküszöbölése végett. A 16 csillapítási szabály mellett a rugózás a kényelmet elônyben részesítô maximális lengéscsillapítás és a dinamikus vezetéshez szükséges úttartáshoz elengedhetetlen kemény rugózás között változik. Így az elektronikusan vezérelt lengéscsillapítású és rugózású felfüggesztés az útburkolatnak, az út minôségének, a sebességnek és a vezetési stílusnak megfelelôen alakítja a gépkocsi úttartását és tapadását. A Citroën C6 vezetôjének a kényelem és úttartás legelônyösebb kombinációját kínálja, a legmagasabb szintû vezetési élmény mellett.

22 Création et réalisation: ER27. Edition: ALTAVIA PRODITY. Imprimé en U.E. 09/06. C6/kat/1 Az Európai Unióban forgalomba kerülô Citroën gépjármûvek felszereltsége országonként eltérô lehet. A Citroën típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírását illetôen nézze meg a Felszereltségek és mûszaki jellemzôk címû kiadványt, vagy keresse fel márkakereskedôjét! Minden további információért hívja márkakereskedôjét, a Citroën Hungária Kft. Ügyfélszolgálatát (levelezési cím: Citroën Hungária Kft, 1701 Budapest, Pf.4, telefon: (06 1) , fax: (06 1) , citroeninfo@citroen.hu), vagy nézze meg a honlapot. A CITROËN a Total-t választotta.

23

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

CITROËN XSARA TEMPOMAT A kívánság szerint be- illetve kikapcsolható sebességkorlátozó berendezés segítségével az autó nem lépi túl a beállított felsô sebességhatárt. Ez akényelmi funkció különösen

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY

NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY CITROËN C3 1H MÉG STÍLUSOSABB Elölrôl nézve azonnal szembetûnik a lekerekített vonalvezetésû, elegáns, rövidebb hûtôrács, amelyet nagyobb méretû Citroën embléma díszít, alul pedig szélesebb lökhárító

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën CITROËN C1 Tetszetôs külsô Kényelmes belsô Az ön stílusa A kompakt, fiatalos, ugyanakkor elegáns megjelenésû autó legapróbb részletei is mint például a kétszínû és belülrôl kézzel állítható visszapillantó

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

AJTÓK (1. fejezet) ABLAKEMELÕK (3. fejezet) Az ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ központi. ABLAKOK (3. fejezet) ablakemelõk

AJTÓK (1. fejezet) ABLAKEMELÕK (3. fejezet) Az ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ központi. ABLAKOK (3. fejezet) ablakemelõk JTÓK (1. fejezet) Indításgátló berendezés z indításgátló berendezés a kódolt gyújtáskulcs nélkül lehetetlenné teszi a jármû elindítását. LKEMELÕK (3. fejezet) C D z ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM Renault SCénIC LISTAÁR Motor Limited BOSE Energy TCe 115 5 340 000 Energy dci 110 6 050 000 Energy dci 130 6 550 000 7 100 000 Scénic Limited: magasra teszi a mércét KiemeLT ajánlatunk Limited verziók

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER 2015 májusi gyártástól érvényes árlista, EURO 6 motorizációk Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Kedvezmény használtautó beszámítással*

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

CITROËN GRAND C4 PICASSO

CITROËN GRAND C4 PICASSO CITROËN GRAND C4 PICAO Akár 1 000 000 Ft összkedvezménnyel használtautóbeszámítás esetén! * ALAPÁRAK (2015. novemberi gyártástól érvényes árlista) MOTOR TELJEÍTMÉNY (LE) HENGER EBEÉG VÁLTÓ FELZERELTÉGI

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

A korszerű személygépjárművek műszaki felépítése

A korszerű személygépjárművek műszaki felépítése A korszerű személygépjárművek műszaki felépítése New Car Technology Elmélet nélkül a gyakorlat csak a szokás ereje által irányított rutinmunka. (Pasteur) Szemlits Gyula Pécs MJV HÖT A személygépjárművek

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Járművizsgálati tanúsítvány

Járművizsgálati tanúsítvány Szemle helye: GOR-CAR KÜLS HELYSZÍN A jármű adatai: Forgalmi rendszám: GOR-000 Gyártmány: SUZUKI Típus: SWIFT 1.3 GC AC Alvázszám: TSMMZC11S1234578 Magyarországi üzembe helyezés: 2007.09.19. Járművizsgálati

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

2011. márciusi gyártástól érvényes árlista PEUGEOT ajtós ACCE ACTIVE PA7A3L3504A080 1PA7A3N3504A080 Bruttó ár regisztrációs adó nélkül

2011. márciusi gyártástól érvényes árlista PEUGEOT ajtós ACCE ACTIVE PA7A3L3504A080 1PA7A3N3504A080 Bruttó ár regisztrációs adó nélkül PEUGEOT 207 3 ajtós Urban Trendy Premium 1.4 1.4 1.6 VTi 1PA7A3F3551A 1PA7A3L3551A 1PA7A3HCA551A Bruttó ár regisztrációs adó nélkül (Ft) 2 448 000 2 918 000 3 273 000 Regisztrációs adó (Ft) 361 000 361

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

http://www.bosch-mobilitysolutions.com/en/de/specials/specials_safety/bosch_abs_1/abs_startpage.html

http://www.bosch-mobilitysolutions.com/en/de/specials/specials_safety/bosch_abs_1/abs_startpage.html 1 http://www.bosch-mobilitysolutions.com/en/de/specials/specials_safety/bosch_abs_1/abs_startpage.html ABS: Antilock Braking System. A kerekek blokkolását gátolja meg, minden keréknél van egy keréksebesség-mérő

Részletesebben

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes CITROËN C8 STÍLUSOS UTAZÁS A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik a vezethetőség, a biztonság, a modularitás és a kényelem terén

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER TYLE ALLURE ACTIVE ACCE ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER Az EURO 5-ös motorok csak 2015 májusi gyártásig rendelhetők, részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben. 2015. áprilisi gyártásig vagy a készlet erejéiog

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

DACIA DUSTER A KIA SPORTAGE ELLEN

DACIA DUSTER A KIA SPORTAGE ELLEN DACIA DUSTER A KIA SPORTAGE ELLEN Forgalmazás kezdete: 11 / 2004 Ár: 5 999 000-7 299 000 Ft KIA SPORTAGE A DUSTER VÁLASZA + Biztonságos menettulajdonságok a Hyundai Tucson-éval azonos műszaki alapokkal

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

címlapsztori Kisportolva

címlapsztori Kisportolva As Sun As Possible Új szelek fújnak a Volkswagen Beetle körül: megérkezett az ikonikus modell legújabb változata, a Beetle Cabriolet. A sikermodell most újra a nyitott autók babérjaira tör amely modern,

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

Új CITROËN SPACETOURER

Új CITROËN SPACETOURER Új CITROËN PACETOURER Felszereltség Változat Motor Teljesítmény Típuskód Ülések száma Listaár X 1.6 BlueHDi & 115 Le 1CK0NMPKZKB0A0B0 5 10 210 000 M 1.6 BlueHDi & 115 Le 1CK0NNPKZKB0A0B0 5 10 490 000 BUINE

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 840 000 7 416 800 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 965 000 7 575 550

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Vonalvezetés, formatervezés

Vonalvezetés, formatervezés CITROËN C4 Vonalvezetés, formatervezés A bumeráng formájú elsô lámpaegységek, a krómozott hûtôrács vonalát követô Citroën embléma, az optimális aerodinamikai tulajdonságok érdekében megnyújtott vonalak,

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben