A Deák Udvarház esküvői ajánlata 2019-re

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Deák Udvarház esküvői ajánlata 2019-re"

Átírás

1 A Deák Udvarház esküvői ajánlata 2019-re Köszönjük, hogy megtiszteltek minket érdeklődésükkel. Engedjék meg, hogy az alábbiakban bemutassuk esküvői szolgáltatásainkat, javaslatainkat. Udvarházunk főig vállalja esküvők lebonyolítását, csak helyszíni és éttermi szolgáltatással együtt. A menüt és az italcsomagot a pár igényei szerint alakítjuk. Az ajánlatban feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. Szolgáltatásaink: Hangulatos kerti vendégfogadás: Udvarházunk teraszán remek lehetőség nyílik a hangulatos, szabadtéri, kerti vendégfogadásra. Ceremónia: Lehetőséget biztosítunk az Udvarház mellett lévő kerti tó partján vagy a pavilon alatt a polgári szertartás lebonyolítására. A szertartás idejére a berendezéseket (1 asztalt, kerti székeket 40 főre, többi székeket 300 Ft/darab áron biztosítjuk) térítésmentesen biztosítjuk. Árnyékoló pavilonokat Ft/darab áron telepítünk. Beltéri igény estén, a szertartásokat a télikertünkben bonyolítjuk le. A hangosításról a pár gondoskodik vagy térítés ellenében az Udvarház biztosít, előzetes egyeztetés alapján. Lovas hintó: Igény estén lovas hintó is lehet rendelni. A lovas hintó költsége Ft/óra/hintó. Szerencsepatkó szögelés: Az ifjú pár elkészítheti közösen életük első emlékét, mellyel megkovácsolják szerencséjüket Ft/alkalom. 1.

2 Esküvői menü kínálatunk: Családunk és séfünk három hagyományos fatüzelésű kemencében süti a finom falatokat. Esküvői menünket és ital csomagunkat egyedi igényeknek megfelelően is kialakítjuk. Felár ellenében vállaljuk paleo, gluténmentes, laktózmentes, makrobiotikus, vega, vegán ételek elkészítését is előzetes egyeztetés után. Az ajánlatok egyszeri terítést tartalmaznak. Vendégváró variációk (büféasztalon): Kemencében sült tepertős és/vagy krumplis pogácsa Házi Rétes 2 ízben Ft/fő Kemencében sült tepertős/sajtos/krumplis pogácsa Kerti paradicsomos - fetás falatok Margit mama fasírtja Majonézes burgonyasaláta Ft/fő Kemencében sült tepertős és/vagy krumplis pogácsa és/vagy sajtos Vargányás jérce galantin Margit mama fasírtja Franciasaláta, Almás zellersaláta, Idény gyümölcsök Ft/fő Amennyiben a pár magának gondoskodik a vendégváró falatokról, a szervízdíj összege Ft/fő. Ételeink a Rokonok szája-íze szerint: Vacsora Leves: Főételek: Éjfél után Marha húsának erőlevese friss kerti zöldekkel és cérnametélttel Lakodalmi sültes tál kemencés finomságokkal: Morzsában forgatott sertéskaraj, csirkecombból mátrai borzas, gombafej, karfiol Kemencében sültek: sült fokhagymás sertéstarja, csirkecomb, Zöldségekkel töltött cukkini sajt dunna alatt, Kemencés pároltzöldségek, gyümölcsmártás, burgonyapüré, párolt rizs Ica mama kovászos uborkája Bakonyi sertésragu vagy sertéspörkölt galuskával Ételeink Gazduram szája-íze szerint: Vacsora Leves: Főételek: Éjfél után Udvarházi tárkonyos legényfogó raguleves Ferenc gazda marha pörköltje sós burgonyával, Lakodalmi sültes tál kemencés finomságokkal: Morzsában forgatott sertéskaraj, cordon bleu, gombafej, karfiol Kemencében sültek: fokhagymás sertéstarja, ropogós csirkecomb Pároltzöldségek, hagymás törtburgonya, párolt gombás rizs Ica mama kovászos uborkája, Káposztasaláta Zúza vadasan tésztával és/vagy roppanós virsli 2.

3 Ételeink Gazdasszony szája-íze szerint: Vacsora Leves: Főételek: Éjfél után Gazdasszony házi tyúkhús levese friss kerti zöldségekkel és cérnametélttel Udvarházi sertéspörkölt sós burgonyával, kemencés kenyérrel Lakodalmi sültes tál kemencés finomságokkal: Morzsában forgatott sertéskaraj, csirkemell/comb, gombafej, cukkini Natúr csirkemell sajttal-paradicsommal sütve Kemencében sültek: csirkecomb, sertéstarja fokhagyma krémmel Zöldségekkel töltött cukkini sajt dunna alatt Rukkolás burgonyapüré, rizibizi, pároltzöldségek Ica mama kovászos uborkája, Káposztasaláta Kemencés káposzta erdélyi cserépedényben főve, házi kemencés kenyérrel 3.

4 A menük, variálhatóak, átjárhatóak. A vacsora menü felszolgálása: leves 4-5 személyes porcelán tálakban, pörkölt svédasztalon (létszám 40%-ára készítve) sültek 4-5 személyes fatálakon szervírozva. A hajnali étel felszolgálása svédasztalon történik a létszám 80%-ára készítve. A teljes svédasztalos szervírozáshoz kérje ajánlatunkat. Kemencében sült csülök: Gyümölcs asztal: Sajtkóstoló: Süteménycsomag: Csomagolós sütemény: Kemencés sültes tálakra csülökkóstoló: Válogatás idény gyümölcsökből Újlaki Major Sajtműhely termékeiből 15 db vegyes édes (vacsora után, cukrászattól) Családi dobozban (15 db vegyes, cukrászattól) Ft/csülök Ft/fő Ft/fő Ft/fő Ft/doboz Ételek és alapanyagok behozatalára nincs lehetőség. Kizárólag cukrászipari engedéllyel ellátott és a hűtési lánc megszakítása nélkül szállított termékek, sütemények, torták tárolását vállaljuk díjmentesen a rendezvény napjára. Hűteni max. 1 db mennyasszonyi tortát, 4 db kisebb tortát, 200 db süteményt tudunk díjmentesen, a további sütemények, torták hűtése plusz költség ( Ft mennyiségtől függően). Felelősséget nem vállalunk a külső beszállító által hozott cukrászipari termékekért! Az Udvarház fenntartja magának a jogot, hogy a nem megfelelő minőségű vagy hűtésű süteményeket nem veszi át és nem szolgálja fel. A torták érkezésének időpontját előre egyeztetni kell, valamint a mennyiséget. Külső cukrász által beszállított süteményeket tányérokra előre kipakolva kérjük. Ha az Udvarház pakolja ki a süteményeket, ennek egyszeri díja: Ft mely a sütemények egyszeri ki és visszapakolását tartalmazza a vacsora után. Az Udvarház személyzete a sütemények csomagolását nem vállalja. Amennyiben csomagolni szeretnék a süteményeket a rendezvény másnapján 10:00-ig biztosítunk helyszínt a csomagolásra vagy előre csomagolt süteményeket lehet rendelni. A megmaradt ételek, termékek kiadása a rendezvény másnapján 10:00 óráig lehetséges. A csomagoláshoz, ételek elviteléhez szükséges eszközökért díjat számítunk fel, a hozott edényekbe való csomagolás díjmentes. 4.

5 Esküvői italcsomag kínálatunk: Udvarházi vendégváró italcsomag: Kávé, cappuccino, ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), szódavíz, levendula szörp, Csapolt sör, Ház borai válogatás a Lelovits Pincészetből, Villányból Ft/fő A kiszolgálás az Udvarház teraszán lévő pultnál történik (jó idő esetén). (Vendégek érkezésétől számítva a vacsora kezdetéig korlátlan fogyasztással.) Mulatság vendégváró italcsomag: Kávé, cappuccino, ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), szódavíz, levendula szörp, Csapolt sör és Ház borai válogatás, Békési barackpálinka, Baileys, Martini Ft/fő A kiszolgálás az Udvarház teraszán lévő pultnál történik (jó idő esetén). (Vendégek érkezésétől számítva a vacsora kezdetéig korlátlan fogyasztással.) Udvarházi vacsora italcsomag: Kávé, cappuccino, forró tea Üveges szódavíz, ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), Szénsavas üdítők: Coca Cola, Cola light,fanta, Gyömbér, Rostos üdítők: 100%-os alma és narancs, Házi levendula szörp, Csapolt sör, Ház borai válogatás a Lelovits Pincészetből, Villányból (Vacsorától indul korlátlan italcsomag 8 óra hosszára.) A kiszolgálás az asztaloknál és a télikertben lévő pultnál történik. A fenti vacsora menü árak az Udvarházi vacsora italcsomaggal együtt: Ft/fő + Vendégváró finomságok + Udvarházi vendégváró italcsomag (plusz költség) Mulatság vacsora italcsomag: Kávé, cappuccino, forró tea Üveges szódavíz, ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), Szénsavas üdítők: Coca Cola, Cola light,fanta, Gyömbér, Rostos üdítők: 100%-os alma és narancs, Házi levendula szörp, Csapolt sör, Ház borai válogatás a Lelovits Pincészetből, Villányból Rövid italok: Jägermaister, Martini, Bailyes, Békési barackpálinka (A négy féle rövid italból egy cserélhető azonos értékben más fajtára.) (Vacsorától indul korlátlan italcsomag 8 óra hosszára.) A kiszolgálás az asztaloknál és a télikertben lévő pultnál történik. A fenti vacsora menü árak az Mulatság italcsomaggal együtt: Ft/fő + Vendégváró finomságok + Udvarházi vendégváró italcsomag (plusz költség) 5.

6 Ceremónia utáni koccintáshoz előzetes megrendelés estén Törley pezsgőt (édes, száraz) szolgálunk fel, melynek költsége 500 Ft/fő. Amennyiben a pár hozza, a pezsgőt, úgy a szervízdíj 400 Ft/pohár. Az italcsomagok 8 óra hosszára biztosítják a korlátlan fogyasztást utána Udvarházi vacsora italcsomag esetén Ft/óra, Mulatság vacsora italcsomagnál Ft/óra a hosszabbítás. A behozott röviditalok és borok után szervizdíjat számolunk fel, melynek összege Ft/ fő, 18 éves kortól számítva. Udvarházunk semmiféle felelősséget nem vállal a külső helyről beszállított italokért. A Mulatság vacsora italcsomag választása esetén a behozott röviditalok után szervízdíjat nem számolunk fel. Rendelkezésre álló termek: A nagy teremben maximum 110 fő foglalhat helyet, a télikert befogadóképessége 80 fő. A nagy teremben történik az ültetés, vacsoráztatás, a télikertben pedig a tánctér kerül kialakításra, amennyiben a létszám 110 fő felett van, a télikertben is ülnek vendégek a tánctér mellett. A 60 főnél kisebb esküvők esetében az ültetés és a tánctér kialakítása egy teremben is megoldható. A fűtési szezonban 60 főig az ültetés és a tánctér a nagy teremben valósítható meg kizárólag. Ettől nagyobb létszám esetén a télikert fűtése felár ellenében történik. A nagy terem és a télikert egy kétszárnyas nagy ajtóval és két dupla ablakkal egybe nyitható. Az ültetési tervet az esküvő előtt min. 2 héttel szükséges egyeztetni az Udvarházzal. A termet az esküvő előtti 7. napig leadott végleges ültetési tervvel biztosítjuk berendezve, ettől eltérni később nem tudunk. Esküvő estén főszezonban (májustól-októberig) Ft terembérletet számítunk fel, főszezonon kívül (novembertől-áprilisig) Ft terembérletet számítunk fel. A terembérlet szavatolja, a termek zártkörűségét! Továbbá a díj tartalmazza a terem használatán felül a kültéri ceremónia helyszínt 40 kerti székkel berendezve (további kerti székek 300 Ft/db áron bérelhetőek), rosszidő esetén beltéri helyszínt, az egyedi berendezést a vacsorához (asztalok, székek) rusztikus tálakkal, az ünnepi terítést és fehér papír szalvétát. A meglévő kültéri fotóhelyszínt megfelelő időjárási viszonyok esetén kerül felállításra az udvaron. A termeket az esküvő napján 15:00 órától másnap 03:00 óráig biztosítjuk, 03:00 óra után óránként Ft/ minden megkezdett óra az üzemeltetési költség. A rendezvény napján 13:00-től fogadjuk az esküvőt kiszolgáló személyzetet, dekoratőrt, zenekart, stb. A terembérlet az esküvő, rendezvény időtartamára vonatkozik. Hosszabbítani maximum hajnal 05:00-ig lehet. Esküvő, rendezvény másnapján hajnal 05:00-tól a kizárólagosság megszűnik. Főszezonban (április 1-jétől október 31-ig) pénteki időpontok esetén minimum 70 főtől (a felnőtt létszámra vonatkozik), szombati időpontok esetén pedig minimum 100 főtől (a felnőtt létszámra vonatkozik) vállaljuk esküvők lebonyolítását. Amennyiben a végleges felnőtt létszám nem éri el a megadott minimumot, abban az esetben is a minimum létszámmal kalkulálunk. Amennyiben alacsonyabb létszámmal szeretnék megtartani az esküvőt, abban az esetben is a fenti minimum létszámokat kell kifizetni. Hétfőtől csütörtökig minimum 30 felnőtt főtől vállaljuk esküvők lebonyolítását, vasárnap minimum 70 felnőtt főtől. A gyerek és egyéb kedvezményezettek létszáma nem tartoznak bele a minimum létszámba! 6.

7 Szállás: Udvarházunk egy nászutas lakosztállyal, öt darab kétágyas és két háromágyas szobával rendelkezik. Ezen kívül a tulipános parasztházban két négyfős szoba áll a vendégek rendelkezésre. Pótágyakkal együtt összesen 29 fő elszállásolását tudjuk biztosítani. További szállásigény a környező szálláshelyeken lehetséges. Szobák bemutatása: Minden szobánk egy általunk kedvelt virágról lett elnevezve, a szoba színében hangulatában visszatükrözi a virág jellegzetességeit. Rózsa nászutas lakosztály: 2 személyes franciaágy Hortenzia szoba: 2 személyes franciaágyas Liliom szoba: 2 személyes franciaágyas (pótágyazható) Rozmaring szoba: 2 személyes franciaágyas Kék nefelejcs szoba: 2 személyes franciaágyas Pipacs szoba: 2 személyes franciaágyas (pótágyazható) Hóvirág szoba: 3 személyes három egyágyas Levendula szoba: 3 személyes három egyágyas Szobáink a Tulipános parasztházban: Kakas szoba: 3 személyes három egyágyas (pótágyazható) Tyúk szoba: 4 személyes négy egyágyas (pótágyazható) Szobáink saját fürdőszobával felszereltek. Az esküvő napjára az ifjú pár részére biztosítunk egy szobát az átöltözéshez, vagy amennyiben az összes szobát kiveszik a nászutas lakosztályt ajándékba adjuk a nászéjszakára! Szobaárak: Ft/2 személyes szoba Ft/3 személyes szoba Ft/4 személyes szoba Babaágy bekészítés: Ft Pótágy: Ft A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00 óráig szükséges elhagyni. Igény esetén esküvő másnapján reggel a megmaradt süteményekből, pogácsákból szervírozunk és biztosítunk kávét, üdítőt hozzá Ft/fő áron, 9:00-10:00 óra között. 7.

8 Kedvezmények: Gyermek kedvezmények: 0-3 éves korig ingyenes (etetőszékes ültetéssel), 3-6 éves korig 50%, 6-10 éves korig 35% kedvezmény a vacsoracsomag árából. Személyzeti kedvezmény: Az esküvőn résztvevő szolgáltatók pl.: fotós, videós, zenekar, vőfély számára megrendelt vacsoracsomag árából 10% kedvezményt biztosítunk. A hétköznapi esküvők esetén (Hétfő-Csütörtök) a teljes árú vacsoracsomag árából 10%, Pénteki napon 5% kedvezményt nyújtunk a teljes árú menüből min. 70 fő felnőtt létszám esetén. Kiemelt ünnepi időszakra történő foglalás esetén kérje egyéni ajánlatunkat. Megrendelés menete: A megrendelés módja: Helyszíni szerződéskötéssel és foglaló befizetésével lehetséges. A megrendelés pontosítása: Legkésőbb az esküvő időpontja előtt 7 nappal, a tényleges elszámolás alapját is ez képezi. A teljes árú menüt fogyasztók végleges létszáma a szerződés-kötéskori tervezett létszámtól ezen időpontban 10%-kal csökkenhet díjmentesen, 10%-tól nagyobb mértében való eltérés estén Ft létszám csökkenési díjat számolunk fel. A tervezett létszámtól felfelé való eltérés díjmentes, a plusz vendégek étkeztetése a szerződésben szereplő árak szerint történik. Az esküvő előtt 7 nappal véglegesítendő adatok: -létszám -menü -ültetés -programterv -szobabeosztás -reggeli csomag megrendelése Két megbeszélési időpontot biztosítunk díjmentesen, minden további személyes egyeztetés Ft/alkalom. Kérjük a pár felkészülten érkezzen a második megbeszélésre! Fizetési feltételek: Foglaló: A foglaló összege Ft a megrendeléssel egy időben fizetendő. Előleg: Az esküvő előtt minimum 14 nappal fizetendő. Ennek összege a tervezett létszám 80%-a csökkentve a foglaló összegével. Amennyiben az előleg kifizetése csúszik, a végösszeg + 10%-át számoljuk fel! Végszámla: Az esküvőt követő napon, a helyszínen fizetendő. Az elszámolás alapját az esküvő időpontja előtt 7 nappal írásban leadott végleges létszám képezi, amennyiben az utolsó héten létszám emelkedés nem történt a leadott végleges létszámhoz képest. Amennyiben nem történik meg a végleges létszám leadása min. 1 héttel az esküvő előtt, abban az esetben a tervezett létszámmal kalkulálunk mind árban, mind ültetésben, és a végösszeg + 10%-át számoljuk fel. Köszönjük a megtisztelő érdeklődést, egyedi árajánlat kérése estén, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket bizalommal! Üdvözlettel: Deák család Deák Udvarház Telefon: vagy info@deakudvarhaz.com Cím: Kakucs, Nagyligetes Tanya 8.

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK:

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK: A J Á N L A T Szeretik a magyar hagyományokat és ÉLETÜK egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Lókötő Csárdát! Tanyasi hangulatú

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK:

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK: AJÁNLAT Szeretik a magyar hagyományokat és ÉLETÜK egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

Magdolna Rendezvényház

Magdolna Rendezvényház Magdolna Rendezvényház Esküvõi ajánlatok Magdolna Rendezvényház Ital csomagok: 1. Korlátlan italfogyasztás, amely tartalmaz: - Kóla, narancs, õszilé, almalé ásványvíz, - Konyak, vodka, cherry, unicum,

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 H-1121 Budapest, Jánoshegyi út 10503/9 hrsz. Tel.: (+36 1) 395 40 18 Fax.: (+36 1) 395 64 91 E-mail: sales@budaisporthotel.hu Web: www.budaisporthotel.hu Miért

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie.

Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Esküvői Ajánlat Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelemes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha Ti is a tökéletességre vágytok, ajánljuk figyelmetekbe

Részletesebben

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre I. Variáció Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (zöldségfélék és a hús külön feltálalva tormával

Részletesebben

Esküvői Menü ajánlatok. Fekete Gólya étterem

Esküvői Menü ajánlatok. Fekete Gólya étterem Fekete Gólya étterem Esküvői Menü ajánlatok Érkezés: Kerti vendégfogadó Pogácsa (sajtos, szezámmagos, tejfölös): Vegyes gyümölcstál idény gyümölcsökből: Bagett szendvicsek (zöldfűszeres vajkrémmel, szalámis-sajtos,

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Szeged Utcai Szabadidőpark Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos

Részletesebben

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/ Esküvői ajánlat 2016-2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com Esküvői menü ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sós rúd Leves: o Tyúkhúsleves

Részletesebben

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK:

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK: Tisztelt Hölgyem/Uram! Mókus Sörkert étel és ital ajánlata rendezvényekre: Tányérszerviz esetén: 25 fő felett az étlapról választott egyfajta ételsor árából 10% kedvezményt adunk. Svédasztalos rendezvény

Részletesebben

Esküvői megrendelés

Esküvői megrendelés Esküvői megrendelés 2018... Ezen megrendelés létrejött a mai napon egyrészről Név:. Cím: Telefonszám:. E-mail-cím:.. mint megbízó, másrészről a Casa Dinapoli Kft. Felsőzsolca, Balázs János - ügyvezető,

Részletesebben

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü 2. Menü Éjféli grill terasz 3. Menü Sós sütemény Marhapörkölt főtt burgonyával Desszert asztal Éjféli grill terasz 100 Fő-ig 7500.-Ft/fő 100-150 Fő között 7200.-Ft/fő 150

Részletesebben

Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie.

Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Pollushof Panzió Esküvői ajánlat 2013. Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha Ti is a tökéletességre

Részletesebben

Étvágygerjesztő italok 3 cl Zwack Unicum 40% Jägermeister 35% Kosher Szilvapálinka 40% 300,- Kosher Barackpálinka 40% Kalinka Vodka 37,5% Tequila 38% Martini 16% 160,- 5 cl 500,- 640,- 640,- 260,- 550,-

Részletesebben

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne.

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne. ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 HK ONFERENCIA K HOTEL Hotel Konferencia - Győr KEDVES MENYASSZONY, VŐLEGÉNY! A Hotel Konferencia Győr belvárosában, a Székesegyház szomszédságában, a Püspökvár mellett

Részletesebben

Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra. I. Variáció. Helyszínen készült ételek ebédre

Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra. I. Variáció. Helyszínen készült ételek ebédre Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra I. Variáció Helyszínen készült ételek ebédre 30 adag Tárkonyos vadragú leves rozscipóban tálalva fa evőkanállal 40 adag Gulyásleves zöldségekkel és csipetkével

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás.

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás. Kedves Jegyespár! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy egy ilyen fontos esemény lebonyolításához Szállodánkat ajánlatkérésükkel megkeresték. A szállodakomplexum 15 hektáros területen található,

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z

ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2014 Családias vendéglátás a környék legelegánsabb rendezvényhelyszínén. ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z Ötösfogat Étterem és Kávéház KEDVES JEGYESPÁR! Nagy öröm

Részletesebben

Álomesküvő 2017 La- G u n a É t t e r e m & M o r i S u s h i

Álomesküvő 2017 La- G u n a É t t e r e m & M o r i S u s h i Álomesküvő 2017 La- G u n a É t t e r e m & M o r i S u s h i Kedves Ifjú Pár! Életük egyik legnagyobb döntését hozták! Megtisztelve éreznénk magunkat, ha szeretteikkel, barátaikkal esküvőjüket megünnepelni,

Részletesebben

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK:

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK: Tisztelt Hölgyem/Uram! Mókus Sörkert étel és ital ajánlata rendezvényekre: Tányérszerviz esetén: 25 fő felett az étlapról választott egyfajta ételsor árából 10% kedvezményt adunk. Svédasztalos rendezvény

Részletesebben

ViVin. Esküvıi Menüajánlat. Tel./Fax: + 36 (62) Mobil: + 36 (70)

ViVin. Esküvıi Menüajánlat. Tel./Fax: + 36 (62) Mobil: + 36 (70) 2012 Menüjavaslataink tetszés szerint variálhatóak, amely egyedi menü,- és árajánlatot készítünk az Ifjú Pár részére. 1. vacsora: Leves: Pörkölt: köret: Sültes tál: köret: Saláta: Pékáru: - Tyúkleves házi

Részletesebben

Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére

Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére Esküvői ajánlat Jótékonysági esküvő 2018 részére Főbb ismérvek: Esküvő dátuma: 2018. május 24. Kedves Ifjú Pár Mivel Önök is arra vágynak, hogy életük egyik legfontosabb eseménye, az esküvőjük felejthetetlen

Részletesebben

A Belga Étterem romantikus hangulatával és különleges esküvői vacsora ajánlatainkkal elbűvöljük Önt és vendégeit.

A Belga Étterem romantikus hangulatával és különleges esküvői vacsora ajánlatainkkal elbűvöljük Önt és vendégeit. Köszönjük bizalmát, hogy álomesküvője színhelyéül a Belga Éttermet választja. Esküvője napján számunkra Ön és párja a legfontosabb, hogy Életük Nagy Eseménye tökéletes legyen. A Belga Étterem romantikus

Részletesebben

1.LAKODALMAS AJÁNLAT

1.LAKODALMAS AJÁNLAT 1.LAKODALMAS AJÁNLAT Leves: Gyöngyöző húsleves finommetélttel Pecsenyés tál: Argentin csirkemellsteak; Cigánypecsenye; Sonkával; sajttal töltött sertésjava Húsmentes: Rántott sajt Köretek: Hasábburgonya;

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2018 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne.

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2018 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne. ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2018 HK ONFERENCIA K HOTEL Hotel Konferencia - Győr Hotel Konferencia - Győr KEDVES MENYASSZONY, VŐLEGÉNY! A Hotel Konferencia Győr belvárosában, a Székesegyház szomszédságában,

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink 2011-re

Esküvői Ajánlataink 2011-re Esküvői Ajánlataink 2011-re Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Üdvözlő pezsgő Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Legényfogóleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi pulyka,grillezett

Részletesebben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Ne hagyja, hogy e gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatti aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a régóta tervezett nagy nap fontos és sokáig

Részletesebben

Esküvői ajánlat

Esküvői ajánlat Esküvői ajánlat 2017-2018 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni

Részletesebben

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben****

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** A Zichy Park Hotelt körülvevő természetes környezet, ideális helyszínt nyújt egy esküvő megrendezéséhez. A szállodakomplexum 15 hektáros területen fekszik, melynek

Részletesebben

2013. ERDÉLYI SZILVESZTERI MULATSÁG AZ ALCSI HOLT-TISZA VENDÉGHÁZBAN SZOLNOK, TÖLGY ÚT 7-9. www.alcsifood.hu

2013. ERDÉLYI SZILVESZTERI MULATSÁG AZ ALCSI HOLT-TISZA VENDÉGHÁZBAN SZOLNOK, TÖLGY ÚT 7-9. www.alcsifood.hu 2013. ERDÉLYI SZILVESZTERI MULATSÁG AZ ALCSI HOLT-TISZA VENDÉGHÁZBAN SZOLNOK, TÖLGY ÚT 7-9. www.alcsifood.hu 19.00 GYÜLEKEZŐ VENDÉGVÁRÓ: ÁFONYA PÁLINKÁVAL VALAMINT BÚBOS KEMENCÉBEN KÉSZITETT SAJTOS, KÁPOSZTÁS

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2018

Esküvői ajánlat 2018 Esküvői ajánlat 2018 Szeged Utcai Szabadidőpark Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos

Részletesebben

Kapcsolattartó: Albrecht Viktor

Kapcsolattartó: Albrecht Viktor Menüajánlatok utazási irodák részére 2019 w w w. k o l o s k a c s a r d a. h u Kapcsolattartó: Albrecht Viktor +36 70 776 6384 Érkezéskor üdvözlô falatokat (többek közt házi disznótoros falatokat) kínálunk.

Részletesebben

Kedves Házasulandók! Tegyék fekejthetetlenné közös életük egyik legszebb napját, tartsák éttermünkben esküvőjüket és lakodalmukat!

Kedves Házasulandók! Tegyék fekejthetetlenné közös életük egyik legszebb napját, tartsák éttermünkben esküvőjüket és lakodalmukat! Kedves Házasulandók! Tegyék fekejthetetlenné közös életük egyik legszebb napját, tartsák éttermünkben esküvőjüket és lakodalmukat! Különleges szolgáltatásaink egyedi lehetőségeket kínálnak! Lánykikérés,

Részletesebben

Berki lakodalmas (I.) Lakodalmas (II.)

Berki lakodalmas (I.) Lakodalmas (II.) Berki lakodalmas (I.) Lazacterrine Újházy tyúkhúsleves Főtt tyúk, zsemlemártás, torma (pulyka Cordon Bleu, tekercsnyárs, sertésszűz vargányamártással, joghurtban pácolt csirkemell, köretek: rizs, petrezselymes

Részletesebben

Erzsébet Királyné Étterem és Kávézó

Erzsébet Királyné Étterem és Kávézó Erzsébet Királyné Étterem és Kávézó Az Erzsébet Királyné Szálloda a múlt század elején, szecessziós stílusban épült. Felújított épületében működik Gödöllő nagypolgári eleganciáját tükröző étterme, az Erzsébet

Részletesebben

Álomesküvő 2014. La-Guna Étterem

Álomesküvő 2014. La-Guna Étterem La-Guna Étterem Kedves Ifjú Pár! Életük egyik legnagyobb döntését hozták! Megtisztelve éreznénk magunkat, ha szeretteikkel, barátaikkal esküvőjüket megünnepelni, éttermünket tüntetnék ki bizalmukkal. Fogadják

Részletesebben

1. LAKODALMAS AJÁNLAT

1. LAKODALMAS AJÁNLAT 1. LAKODALMAS AJÁNLAT Leves: Gyöngyöző húsleves finommetélttel Pecsenyés tál: Argentin csirkemellsteak; Cigánypecsenye; Sonkával, sajttal töltött sertésjava Húsmentes: Rántott sajt Köretek: Hasábburgonya;

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő Esküvői Ajánlataink Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Tárkonyos pulykarauleves Aranyló kacsaleves Nyírségi gombócleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi

Részletesebben

Rostos gyümölcslevek Szénsavas üdítőitalok Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz Teák több féle ízben Kávé variációk

Rostos gyümölcslevek Szénsavas üdítőitalok Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz Teák több féle ízben Kávé variációk AJÁNLAT Megrendelő neve: Telefonszám: E-mail: Megbízott: MaN Vendéglátó Kft. Cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57. Kapcsolattartó: Zabolai Réka Telefonszám: +061 325 6078 E-mail: Tárgy: cafe57@cafe57.hu

Részletesebben

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2016. ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból alkalmanként eltérő választékkal Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Alábbiakban szeretnénk bemutatni a Bástya Bisztró 2009 évi ajánlatát. Termeink befogadóképessége az asztalok elrendezésétől függően: Étterem 60-100 fő Kávézó 40-50 fő Különterem 50-80

Részletesebben

K E D V E S J E G Y E S P Á R!

K E D V E S J E G Y E S P Á R! K E D V E S J E G Y E S P Á R! Köszönjük, hogy a Rozmaring Kertvendéglőre gondoltak és reméljük, hogy életük legszebb pillanatához éttermünket választják helyszínül. A Rozmaring Kertvendéglő több mint

Részletesebben

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt!

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! ESKÜVŐI MENÜK November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! A. Ültetett, tálakon szervírozott menük A/1. Húsleves gazdagon Rántott jércemell, roston sült tarja Burgonyapüré, rizi-bizi,

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017.

Esküvői ajánlat 2017. Esküvői ajánlat 2017. Kedves Menyasszony és Vőlegény! Engedjék meg, hogy szívből gratuláljunk a közeljövőre tervezett házasságkötésükhöz! Örömünkre szolgál, hogy minket is számításba vettek, ennek a fontos

Részletesebben

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2016. ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból alkalmanként eltérő választékkal Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős

Részletesebben

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Esküvői és Lakodalmi ajánlataink

Esküvői és Lakodalmi ajánlataink Esküvői és Lakodalmi ajánlataink 2016. Borudvarunk étterme és terasza is kiváló esküvői helyszín, ha az ifjú pár különleges helyszínen szeretné kimondani a boldogító igent. Mindenki számára mást jelent

Részletesebben

Budapestről, Gödöllőről csupán 10 percre 2144 Kerepes, Szabadság út 286.

Budapestről, Gödöllőről csupán 10 percre 2144 Kerepes, Szabadság út 286. Esküvői ajánlata, 2018-19 Nagy szeretettel ajánljuk magunkat, ha esküvőhöz keresnek megfelelő helyszínt. Elegáns és meghitt környezetet tudunk biztosítani ha nálunk szeretné esküvőjét tartani, Kerepesen

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2017. szeptember 1. - 2018. augusztus 31. Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT BOURBON PARTY SERVICE ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT BOURBON PARTY SERVICE ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2017. ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból alkalmanként eltérő választékkal Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős

Részletesebben

Előre megrendelhető ételeink csoportok részére

Előre megrendelhető ételeink csoportok részére Előre megrendelhető ételeink csoportok részére (Tálak minimum 4 főtől) Kérjük, maximum A.-B. menüt állítsanak össze konyhánk korlátozott kapacitása miatt! Köszönjük szépen! Érvényes: 2017. 11. 01-től 1.

Részletesebben

Legkedveltebb programtervünk:

Legkedveltebb programtervünk: Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 80/2017. külső megrendelésre étkeztetés biztosítása

Az előterjesztés száma: 80/2017. külső megrendelésre étkeztetés biztosítása A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható! Az előterjesztés száma: 80/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. május 4. napján

Részletesebben

Választható menük a rendhagyó ajánlathoz

Választható menük a rendhagyó ajánlathoz Választható menük a rendhagyó ajánlathoz I. Menüsor rendhagyó ajánlat Előétel tányéron szervírozva Rosé kacsamáj, dió-dresszinges madársalátával Leves csészében tálalva Fácán erőleves zöldségszalmával

Részletesebben

'B'' Menü. Ünnep Ünnep Ünnep

'B'' Menü. Ünnep Ünnep Ünnep 2017. május.01.-május. 05. Ünnep Ünnep Ünnep Csurgatott tojásleves Csontleves masni tésztával Csontleves masni tésztával Bakonyi sertéstokány Kefíres szárnyas húsos Sertés chilis rizottó Bulgur rakott

Részletesebben

Lakossági Katalógus. Érvényes: szeptember 15-től visszavonásig. Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/

Lakossági Katalógus. Érvényes: szeptember 15-től visszavonásig. Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/ Lakossági Katalógus Érvényes: 2017. szeptember 15-től visszavonásig Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/ 536-536 Rendelésfelvétel: 101-es 103-as és 118-as mellék ÁSZ Salátabár Halköz Üzletház

Részletesebben

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem E-mail: Tárgy: ajánlat Kedves Vendég! Veszprém, 2015. május 16. Örömünkre szolgál, hogy Veszprém legújabb rendezvényhelyszíneként tájékoztatást adhatunk szolgáltatásainkról és ajánlatunkat küldhetjük rendezvényükre

Részletesebben

Ahol valóra válnak az álmok!

Ahol valóra válnak az álmok! 2019 E S K Ü V Ő I A J Á N L A T C CAMPUS - É T T E R E M - Ahol valóra válnak az álmok! WWW.CAMPUSETTEREM.HU KEDVES HÁZASULANDÓ PÁR! C Köszönjük és megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük egyik legfontosabb

Részletesebben

Étlap. Hideg reggeli (szalámik, sajt, vaj, méz, jam) 550 Ft Bundás kenyér 450 Ft Sajtos omlett (3 tojás) 590 Ft Ham and eggs (2db tojás +sonka) 590 Ft

Étlap. Hideg reggeli (szalámik, sajt, vaj, méz, jam) 550 Ft Bundás kenyér 450 Ft Sajtos omlett (3 tojás) 590 Ft Ham and eggs (2db tojás +sonka) 590 Ft Étlap Holle Anyó Étterme Reggeli ételeink: Hideg reggeli (szalámik, sajt, vaj, méz, jam) 550 Ft Bundás kenyér 450 Ft Sajtos omlett (3 tojás) 590 Ft Ham and eggs (2db tojás +sonka) 590 Ft Levesek: Gulyásleves

Részletesebben

Esküvői ajánlat Campus Étterem Ahol valóra válnak az álmok! Kedves házasulandó pár!

Esküvői ajánlat Campus Étterem Ahol valóra válnak az álmok! Kedves házasulandó pár! Esküvői ajánlat -2018- Campus Étterem Ahol valóra válnak az álmok! Kedves házasulandó pár! Köszönjük és megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként

Részletesebben

Esküvői menüsor. Borh ote l Sziluett F arkas mály w w w. h o t e l s z i l u e t t. h u

Esküvői menüsor. Borh ote l Sziluett F arkas mály w w w. h o t e l s z i l u e t t. h u Esküvői menüsor M e g r e n d e z z ü k á l m a i e s k ü v ő j é t! Esküvői rendezvények lebonyolításában nagy tapasztalattal rendelkező személyzetünk és jól felszerelt éttermünk már több mint 30 alkalommal

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Kedves ifjú párok! All inclusive ellátás:

Kedves ifjú párok! All inclusive ellátás: Kedves ifjú párok! Maximus rendezvénytermünkben, valamint éttermünkben fogadjuk esküvői rendezvényre a házaspárokat és kedves vendégeiket. Az ifjú párnak szállást biztosítunk a nagy eseményre, ahol az

Részletesebben

A HOTEL CLAUDIUS AJÁNLATA ÉLETÜK LEGSZEBB NAPJÁRA!

A HOTEL CLAUDIUS AJÁNLATA ÉLETÜK LEGSZEBB NAPJÁRA! A HOTEL CLAUDIUS AJÁNLATA ÉLETÜK LEGSZEBB NAPJÁRA! Kedves ifjú párok! Szállodánk, a szombathelyi Hotel Claudius Maximus rendezvénytermében 150 főig tudja fogadni esküvői rendezvényre a házaspárokat és

Részletesebben

Culinart Esküvőpark Ravazd - 2016

Culinart Esküvőpark Ravazd - 2016 Tisztelt Hölgyem/Uram! Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket érdeklődésével, esküvői rendezvényükkel kapcsolatosan a következő tájékoztatót adjuk. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a tájékoztatónk

Részletesebben

Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával Tárkonyos borjú raguleves

Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával Tárkonyos borjú raguleves Három Gúnár Rendezvényház Hungary-6000 Kecskemét, Festő u. 8. A Klasszikus esküvői menü Vörösboros marhapörkölt Borjúpaprikás Kakaspörkölt Birkapörkölt - Köretek: sósburgonya, galuska, kétféle Vegyes salátatál:

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy foglalása rögzítése érdekében előleg megfizetésére van szükségünk. Ennek összege a teljes csomagár 33 %-a, melyet

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy foglalása rögzítése érdekében előleg megfizetésére van szükségünk. Ennek összege a teljes csomagár 33 %-a, melyet A Hertelendy Kastély esküvői ajánlata Az esküvő lehetséges dátuma: Az esküvő lehetséges létszáma: Maximum 200 fő Az esküvő lehetséges helyszínei: polgári szertartás: egyházi szertartás: vacsora: a Kastély

Részletesebben

Esküvői ajánlat

Esküvői ajánlat Esküvői ajánlat -2018- Esküvői ajánlat Debrecen szívében Köszönjük és megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek a Centrum Rendezvényteremről.

Részletesebben

ESKÜVŐI AJÁNLAT 2014. VADÁSZCSÁRDA

ESKÜVŐI AJÁNLAT 2014. VADÁSZCSÁRDA ESKÜVŐI AJÁNLAT 2014. VADÁSZCSÁRDA Kedves Ifjú Pár! Nagy öröm számunkra hogy esküvőjük helyszínéül a Forster Vadászkastély és Szállodára is gondoltak. Engedjék meg, hogy bemutassam szolgáltatásainkat:

Részletesebben

BOURBON GROUP ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK

BOURBON GROUP ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK BOURBON GROUP 2019. ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős és kapros-túrós pogácsa Parajos, káposztás

Részletesebben

01. hét DÁTUM A MENÜ B MENÜ Hétfő Daragaluska leves Daragaluska leves

01. hét DÁTUM A MENÜ B MENÜ Hétfő Daragaluska leves Daragaluska leves 01. hét 01. 02. Hétfő Daragaluska leves Daragaluska leves Zöldborsó főzelék Csőbensült csirkemell Pulykafasírt feltét Parajos burgonyapüré 01. 03. Kedd Becsinált leves Becsinált leves Gránátos kocka Gombaszeletek

Részletesebben

Esküvői menüajánlatok

Esküvői menüajánlatok Esküvői menüajánlatok A Klasszikus esküvői menü Újházi tyúkhúsleves Izsáki csigatésztával vagy Vörösboros marhapörkölt Borjúpaprikás Kakaspörkölt Birkapörkölt.. választás szerint / kétféle lehet / - Köretek

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

az Avalon Park választása életük első közös és legjobb döntése volt.

az Avalon Park választása életük első közös és legjobb döntése volt. ESKÜVŐI AJÁNLATOK Az esküvő minden ember életében az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb esemény, melynek emléke örökké szívünkben él. A Nagy Napot igazán felejthetetlenné és különlegessé szeretné varázsolni

Részletesebben

az Avalon Park választása életük első közös és legjobb döntése volt.

az Avalon Park választása életük első közös és legjobb döntése volt. ESKÜVŐI AJÁNLATOK Az esküvő minden ember életében az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb esemény, melynek emléke örökké szívünkben él. A Nagy Napot igazán felejthetetlenné és különlegessé szeretné varázsolni

Részletesebben

ALAP STANDARD KIEMELT ITALAJÁNLAT BOURBON PARTY SERVICE ÉVI CSALÁDI NAPI MENÜSOROK

ALAP STANDARD KIEMELT ITALAJÁNLAT BOURBON PARTY SERVICE ÉVI CSALÁDI NAPI MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2017. ÉVI CSALÁDI NAPI MENÜSOROK ALAP ÉTELSOROK REGGELIRE KÍNÁLJUK Reggeli péksütemények (1 db / fő) Sonkás és sajtos croissant Kakaós csiga, túrós táska, briós Kávé, tejeskávé, tea,

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás.

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás. Kedves Jegyespár! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy egy ilyen fontos esemény lebonyolításához Szállodánkat ajánlatkérésükkel megkeresték. A szállodakomplexum 15 hektáros területen található,

Részletesebben

Az Esküvő specialista

Az Esküvő specialista Az Esküvő specialista Árajánlat 2015. évben tervezett esküvő szervezéséhez Kedves Ifjú pár! Köszönöm, hogy megkeresték csapatomat. Gratulálok a döntésükhöz, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Az

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Hölgyem/Uram! 8881 Sormás, M7 autópálya 219-es sormási kihajtójától 1km-re Üzemeltető: GIB HUNGARY KFT. Adószám:11862381-2-20 Szlsz.:14100134-17109449-01000002 Tel./Fax: (36) 93-375-511, Mobil:(36) 30-9396-500 Web.:

Részletesebben

Esküvői menüajánlatok 2020.

Esküvői menüajánlatok 2020. Esküvői menüajánlatok 2020. A Klasszikus esküvői menü Vörösboros marhapörkölt Borjúpaprikás Kakas pörkölt Birkapörkölt.. választás szerint / 2 féle lehet / - Köretek sósburgonya, galuska Vegyes salátatál

Részletesebben

Kakas Vendéglő Étterem

Kakas Vendéglő Étterem Ajánlatunk a 2011. Decemberi Rendezvényekre Mint minden évben, ezúttal is szeretnénk segíteni Önöknek a céges ebédek, illetve vacsorák lebonyolításánál. Menü ajánlataim most is két részből állnak: hagyományos

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlatok Érvényes tól, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlatok Érvényes tól, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlatok Érvényes

Részletesebben

Paradicsom leves Rakott burgonya. En: 5679 kj /1352 kc Fehérje: 34,5 gr Sznh.: 133,5 gr Cuk:44,5gr Só:8,1 gr Zsír:70,5 gr Tzs:0 gr

Paradicsom leves Rakott burgonya. En: 5679 kj /1352 kc Fehérje: 34,5 gr Sznh.: 133,5 gr Cuk:44,5gr Só:8,1 gr Zsír:70,5 gr Tzs:0 gr Heti étlap: 2017.08.01. - 2017.08.06. A / Napi egyszeri étkeztetés szolgáltatása / 15-18 év 2017.08.01. kedd 2017.08.02. szerda 2017.08.03. csütörtök 2017.08.04. péntek 2017.08.05. szombat 2017.08.06.

Részletesebben

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését ÉTLAP Előételek 1. Rántott Camembert áfonyával 1260.- 2. Juhtúróval töltött gombafejek rántva 1190.- 3. Görög saláta 490.- 4. Tenger gyümölcsei, kerti zöldségekkel 1200.- Levesek Csésze Tál 5. Tejszínes

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2016. szeptember 1. - 2017. augusztus 31. a Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

Szlovák Étterem 5600 Békéscsaba Kossuth tér 10. É T L A P. 650,- 870,- Galambhúsleves csigatésztával 1090,- Kiszelyleves 990,- Bográcsgulyás 1090,-

Szlovák Étterem 5600 Békéscsaba Kossuth tér 10. É T L A P. 650,- 870,- Galambhúsleves csigatésztával 1090,- Kiszelyleves 990,- Bográcsgulyás 1090,- É T L A P Levesek Hideg gyümölcsleves tejszínhabkoronával Orjaleves cérnametélttel 650,- 870,- Galambhúsleves csigatésztával 1090,- Kiszelyleves 990,- Bográcsgulyás 1090,- Készételek Pacal pörkölt 1380,-

Részletesebben

Karácsonyi ajánlat. Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint:

Karácsonyi ajánlat. Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint: Karácsonyi ajánlat Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint: CSOMAGÁR I. : 7.500,- Ft + ÁFA / fő mely tartalmazza bármelyik választott

Részletesebben

ESKÜVŐI AJÁNLAT VADÁSZCSÁRDA

ESKÜVŐI AJÁNLAT VADÁSZCSÁRDA ESKÜVŐI AJÁNLAT 2016. VADÁSZCSÁRDA Kedves Ifjú Pár! Nagy öröm számunkra hogy esküvőjük helyszínéül a Forster Vadászkastély és Szállodára is gondoltak. Engedjék meg, hogy bemutassuk szolgáltatásainkat:

Részletesebben

Étlap. 45.Hét Jó étvágyat kívánunk! Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16.

Étlap. 45.Hét Jó étvágyat kívánunk! Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Gasztro-Gál Kft 45.Hét. 2017. 11.06. 2017. 11.12. Hétfő: Karfiol leves A: Rántott sertésszelet, párolt rizs kukoricával B: Kapros tejszínes pulykafalatok, szarvacska tészta Kedd: Sárgarépa krémleves A:

Részletesebben

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 MENÜAJÁNLATOK A BISTROBAN A Bistro, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak,

Részletesebben

Kedves Ifjú Pár! Szállodánk 49 db szobában és lakosztályban 133 fő elhelyezésére alkalmas. A következő szobatípusokkal rendelkezünk:

Kedves Ifjú Pár! Szállodánk 49 db szobában és lakosztályban 133 fő elhelyezésére alkalmas. A következő szobatípusokkal rendelkezünk: ESKÜVŐI AJÁNLAT 2014 Kedves Ifjú Pár! Nagy öröm számunkra hogy esküvőjük helyszínéül a Forster Vadászkastély és Szállodára is gondoltak. Engedjék meg, hogy bemutassuk szolgáltatásainkat: Szolgáltatásaink:

Részletesebben

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 Menüajánlatok a Bistroban A Bistro, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak,

Részletesebben