Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012. (II.15.) önkormányzati RENDELETE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012. (II.15.) önkormányzati RENDELETE"

Átírás

1 Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012. (II.15.) önkormányzati RENDELETE LŐRINCI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Lőrinci Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: képviselőtestület) a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 18. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a törvényben foglaltak végrehajtására, a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény (továbbiakban: Ötv.) 16. -ának (1) bekezdésében megállapított feladatkörében eljárva, Lőrinci Város Önkormányzata vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól az alábbi rendeletet alkotja. A rendelet hatálya 1. (1) A rendelet hatálya kiterjed Lőrinci Város Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat): a) tulajdonában álló dolgokra, pénzügyi eszközökre, b) társasági részesedéseire, vagyoni értékű jogosultságaira (vagyoni értékű jogokra), illetve b) által irányított önkormányzati költségvetési szervekre és 100 %-os tulajdonában álló gazdasági társaságára. (2) E rendelet hatálya kiterjed továbbá az Önkormányzat: a) pénzvagyonára b) követeléseire, kötelezettségeire. Az önkormányzat vagyona 2. (1) Az Önkormányzat vagyona a nemzeti vagyon külön részét képező törzsvagyon (a továbbiakban a törzsvagyon) és üzleti vagyon lehet. Az önkormányzati vagyon körét a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 5. (1)-(4) bekezdései határozzák meg (továbbiakban együtt önkormányzati vagyon). (2) Az Önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának elemeit e rendelet 1. számú, a törzsvagyonának elemeit e rendelet a 2. számú melléklete tartalmazza a (2) bekezdés szerinti szabályok figyelembe vételével, bontásban. (3) Az Önkormányzat üzleti vagyonát e rendelet 3. számú melléklete szerinti vagyonelemek alkotják. (4) Az önkormányzati vagyon (2) és (3) bekezdés szerinti minősítését a tulajdonosi jog megszerzését követően el kell végezni. (5) Az (4) bekezdés szerinti minősítés, illetve a korábbi besorolás megváltoztatása - ha a jogszabály eltérően nem rendelkezik - a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

2 Az önkormányzat vagyonának hasznosítására vonatkozó általános szabályok 3. A nemzeti vagyon alapvető rendeltetését a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 7. (1) bekezdése határozza meg. 4. (1) Az Önkormányzat vagyonkezelő szerve a Polgármesteri Hivatal. Vagyonkezelő az Önkormányzat tulajdonában álló vagyon tekintetében az Önkormányzat: a) által irányított önkormányzati költségvetési szerv az alapító okiratában meghatározott feladatellátását szolgáló vagyon tekintetében, valamint b) 100 %-os tulajdonában álló gazdasági társaság a vele kötött vagyonkezelési szerződés szerint. (a továbbiakban együtt a vagyonkezelő) (2) A vagyonkezelő a lévő önkormányzati vagyonnal az önkormányzati közfeladat ellátásának sérelme nélkül köteles a helyi önkormányzatokra vonatkozó jogszabályok és e rendelet keretein belül rendeltetésszerűen gazdálkodni (3) Az Önkormányzat tulajdonosi jogainak gyakorlását érintő döntések előkészítésére és végrehajtására, valamint az önkormányzati vagyon üzemeltetésére, kezelésére az önkormányzat vagyonkezelő szerve jogosult a hatályos jogszabályok és e rendelet alapján. (4) A vagyont a hatályos jogszabályok alapján az Önkormányzat vagyonkezelő szerve tartja nyilván. (5) A vagyonkezelő jogosult a vonatkozó jogszabályok és e rendelet keretein belül foglalt korlátozásokkal a lévő önkormányzati vagyon: a) működtetésére, b) az önkormányzati feladat ellátása során átmenetileg nélkülözhető vagyon hasznosítására. (6) Az Önkormányzat vagyonkezelő szerve látja el az önkormányzati vagyon nyilvántartásával, fenntartásával, üzemeltetésével, karbantartásával, felújításával kapcsolatos feladatok ellátására, továbbá az Önkormányzat feladatellátása szempontjából feleslegessé váló önkormányzati vagyon elidegenítésével kapcsolatos feladatokat. A vagyonkezelő kötelessége az önkormányzati vagyon jogszabály és e rendelet előírásainak megfelelő működtetése, értékének megőrzése, állagának védelme - ide értve a birtokvédelmet is -, értéknövelő használata, hasznosítása, gyarapítása. (7) Az Önkormányzat vagyonkezelő szerve és a vagyonkezelő a vagyonkezelési feladatok végrehajtásáról az éves zárszámadás keretében kötelesek számot adni. A vagyongazdálkodási hatáskörök 5. (1) Az önkormányzati vagyon feletti tulajdonosi jogok és kötelezettségek a Képviselőtestületet illetik meg. A tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület, illetve átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja. (2) Az önkormányzati vagyon értékét növelő fejlesztések, felújítások beruházások esetében a tulajdonosi joggyakorló - a tárgyévi költségvetésben meghatározott előirányzat felhasználása során - a polgármester.

3 (3) Az önkormányzati vagyon értékének megállapításához szükséges értékbecslés, értékelés beszerzéséről átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik. (4) A forgalomképtelen önkormányzati vagyon hasznosítására irányuló megállapodások, szerződések megkötéséről (pl. bérlet, használat, illetve használati jog), valamint a tulajdonosi jognyilatkozatok (pl. reklámjog biztosítására irányuló megállapodások, a telekrendezési eljárás, birtokvédelem), kiadásáról, a biztosítási szerződések megkötéséről átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik. (5) A önkormányzati vagyon hasznosítására irányuló megállapodások, szerződések megkötéséről (pl. bérlet, használat, illetve használati jog), ha a megállapodás, szerződés időtartama az 5 évet nem haladja meg, valamint a tulajdonosi jognyilatkozatok (pl. reklámjog biztosítására irányuló megállapodások, a telekrendezési eljárás, birtokvédelem) kiadásáról, a biztosítási szerződések megkötéséről átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik, kivéve a vagyonkezelésbe adott vagyontárgyak bérbeadás útján történő hasznosítása esetében. (6) Az üzleti önkormányzati vagyon hasznosítására irányuló megállapodások, szerződések megkötéséről (pl. bérlet, használat, illetve használati jog), ha a megállapodás, szerződés időtartama az 5 évet nem haladja meg,valamint a tulajdonosi jognyilatkozatok (pl. reklámjog biztosítására irányuló megállapodások, a telekrendezési eljárás, birtokvédelem) kiadásáról, biztosítási szerződések megkötéséről átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik. (7) Az átmenetileg szabad pénzeszközök egy évnél rövidebb lejáratú lekötéséről és tőke garantált értékpapírba való befektetésről - összeghatártól függetlenül - átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik. 6. (1) Az Önkormányzat rendelkezhet gazdálkodó szerv tagsági, részvényesi tulajdonával. (2) Azon gazdálkodó szervezetek estében, amelyek nem az Önkormányzat kizárólagos részvételével működnek, az Önkormányzatot a gazdálkodó szervezet legfőbb szervének ülésén a polgármester, vagy az általa megbízott személy képviseli. A törzsvagyon használata, hasznosítása 7. (1) A Polgármesteri Hivatal, valamint az Önkormányzat által irányított egyéb költségvetési szervek az alapító okirat szerinti feladataik ellátásához - használják és alapfeladataik ellátásának sérelme nélkül - bérbeadás útján hasznosíthatják az alapító okiratukban meghatározott önkormányzati vagyont. (2) Az önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság - a létesítő okirata szerinti feladataik ellátása érdekében - használják és - az általuk ellátott önkormányzati feladat ellátásának sérelme nélkül - bérbeadás útján hasznosíthatják a feladatellátáshoz használatba, illetve vagyonkezelésre adott önkormányzati vagyont.

4 8. (1) A forgalomképtelen önkormányzati vagyon nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető meg, azon dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető. (2) A önkormányzati vagyon elidegenítését, gazdasági társaságba való bevitelét, megszerzését és megterhelését illetően a Képviselőtestület gyakorolja a tulajdonosi jogokat, az illetékes szakmai bizottság véleményezése és - jogszabályi kötelezettség esetén - az illetékes minisztérium jóváhagyása mellett. (3) Amennyiben az ingó vagyon elem átszervezés vagy feladatváltozás miatt az Önkormányzat által irányított költségvetési szervnél feleslegessé válik, a költségvetési szerv vezetője javaslatára átruházott hatáskörben a polgármester gondoskodik a hasznosításról. A hasznosításból származó bevétel a költségvetési szervet illeti meg. A vagyonkezelői jog ellenértéke, a jogok gyakorlásának és ellenőrzésének szabályai 9. (1) Az Önkormányzat az e rendelet 4. (1) bekezdése szerinti - kijelölt - vagyonkezelők részére ingyenesen biztosítja a vagyonkezelői jogot. (2) A költségvetési szerv a működéséhez szükséges, a számviteli törvény szerinti immateriális jószág, tárgyi eszköz (műszaki berendezés, gép, felszerelés stb.), készlet megvásárlására - ingatlan kivételével - adásvételi szerződést köthet. A szerződés megkötésével a dolog az Önkormányzat a vagyonkezelési szerződés alapján a költségvetési szerv vagyonkezelésébe kerül. (3) A vagyonkezelőt - ha jogszabály másként nem rendelkezik - megilletik a tulajdonos jogai, és terhelik a tulajdonos kötelezettségei - ideértve a számvitelről szóló törvény szerinti könyvvezetési és beszámoló-készítési kötelezettséget is - azzal, hogy a vagyont nem idegenítheti el, továbbá használati joggal, szolgalommal vagy más dologi joggal nem terhelheti meg, biztosítékul nem adhatja, valamint a vagyonkezelői jogot harmadik személyre nem ruházhatja át és nem terhelheti meg. (4) A vagyonkezelőnek vállalnia kell a közfeladat ellátása mellett, hogy: a) a (3) bekezdésben előírt beszámolási, nyilvántartási, adatszolgáltatási kötelezettségeket teljesíti, b) az átengedett önkormányzati vagyont a szerződési előírásoknak és a e rendelet adott vagyontárgyakra vonatkozó rendelkezéseinek, valamint a meghatározott hasznosítási célnak megfelelően használja, c) a hasznosításban - a hasznosítóval közvetlen vagy közvetett módon jogviszonyban álló harmadik félként - kizárólag a jogszabályoknak megfelelő személyek, szervek vesznek részt. d) a rábízott ingatlanon beruházást, felújítási tevékenységet kizárólag a képviselő-testület előzetes hozzájárulásával végezhet, és végeztethet. e) a vagyonkezelésébe vett vagyon használatából, működtetéséből származó bevételeit, illetve közvetlen költségeit és ráfordításait elkülönítetten tartja nyilván oly módon, hogy az a saját vagyonnal folytatott vállalkozási tevékenységéből származó bevételeitől, költségeitől és ráfordításaitól egyértelműen elhatárolható legyen. f) a tulajdonosi ellenőrzést tűrni.

5 (5) A 4. (1) bekezdés b) pontja szerinti vagyonkezelő a vagyon felújításáról, pótlólagos beruházásáról legalább a vagyoni eszközök elszámolt értékcsökkenésének megfelelő mértékben gondoskodik és e célokra az értékcsökkenésnek megfelelő mértékben tartalékot képez. (6) A vagyonkezelő az ellenőrzés érdekében köteles minden közérdekből nyilvános adat, valamint - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény rendelkezéseit nem sértő - az önkormányzati vagyonra és vagyonkezelésre vonatkozó adat szolgáltatására és okirat bemutatására. Az ellenőrzésre egyebekben a belső ellenőrzésre vonatkozó szabályok az irányadók. Az önkormányzati vagyon hasznosításának nyilvánossága 10. (1) 1 A 25 millió forint forgalmi értéket meghaladó önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni - ha torvény kivételt nem tesz Képviselő-testület döntésétől függően versenyeztetéssel, vagy licites vagyonértékesítéssel, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. A licites vagyonértékesítés esetében jelen rendelet 4. sz. mellékletében szereplő: A Lőrinci Város Önkormányzat licites ingó és ingatlan vagyon értékesítési szabályzatát kell alkalmazni. (2) Ingatlan értékesítése esetében - értékhatártól függetlenül - az elővásárlási jog gyakorlására jogosultak nyilatkozattételi jogának biztosításával. (3) Önkormányzati vagyon tulajdon jogának átruházását előkészítő döntéshez a forgalmi érték megállapítása érdekében forgalmi értékbecslést kell készíttetni. (4) Az Ft értékhatár feletti vagyonértékesítésre, vagyonhasznosításra vonatkozó szerződéseket, kötelező közzétenni a szerződés létrejöttét követő 60 napon belül. A közzétételről a polgármester gondoskodik. (5) Az (1) bekezdés szerinti értékhatár alatti értéket képviselő vagyon tulajdonjogát átruházásáról az (1) bekezdésben meghatározott feltételek alkalmazásával a Képviselő-testület dönt a Lőrinci Város honlapján, hírportálján és a Szuper Infó lapban való hirdetéssel, a legelőnyösebb ajánlatot tevő javára dönt. Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása 11. (1) A vagyon értékének megállapítására általában a nyilvántartási érték, vagy a 60 napnál nem régebben készült hivatalos szakértői értékbecslés az irányadó. (2) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani: - értékpapír esetén a névérték alapján, - egyéb ingó és ingatlan vagyon esetén 60 napnál nem régebbi értékbecslés alapján. (3) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó. (4) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi. 1 A R. 10. (1) bekezdését módosította a 31/2012.(V.22.) önk. rendelet 1. -a. Hatályos: 2012.V.31-től.

6 Eljárás a tulajdonos képviseletében 12. Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról a polgármester gondoskodik. A követelések elengedése 13. Az önkormányzat és szerve csak az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről: a) csődegyezségi megállapodásban, b) bírói egyezség keretében, c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg, d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térült meg, e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető, f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított, g) peren kívüli megegyezés során, h) a mindenkori költségvetési törvényben meghatározott értékhatárt el nem érő kis összegű követelések esetében. A felajánlott vagyon elfogadása 14. (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére. (2) Az önkormányzat részére bármilyen összegű, ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására, abban az esetben amennyiben az kötelezettségeket is eredményez. Az üzleti vagyon hasznosítása 15. (1) A vagyon kezelőjének feladata - a testületi döntésnek megfelelően - a vagyon hasznosítása érdekében a szükséges intézkedések megtétele. (2) A lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására a mindenkor hatályos jogszabályok az irányadók.

7 A vagyongazdálkodással kapcsolatos döntések meghozatalának szabályai 16. (1) A vagyongazdálkodással kapcsolatos döntések meghozatala előtt széles körben tájékozódni kell a piaci viszonyokról, és a számba vehető egyéb ajánlatokról. (2) A döntések meghozataláért felelős személyek a lehető legnagyobb körültekintéssel, az önkormányzat érdekeinek figyelembevételével - fegyelmi és kártérítési felelősség mellett - kötelesek a vagyonkezeléssel kapcsolatos döntéseket meghozni. A vagyon értékvesztésének, terven felüli értékcsökkenésének elszámolása 17. Értékvesztésről, terven felüli értékcsökkenés elszámolásáról a képviselő-testület dönt minden esetben. Vegyes rendelkezések 18. (1) Az önkormányzat képviselő-testülete az éves költségvetés megtárgyalásakor meghatározza az éves vagyongazdálkodás irányelveit összhangban a közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervvel. (2) Az önkormányzati vagyont az éves zárszámadáshoz csatolt vagyonleltárban kell kimutatni. (3) E rendelet nem érinti a hatályba lépését megelőzően megkötött egyes vagyontárgyak hasznosításáról szóló szerződéseket. (4) Az önkormányzati vagyon megszerzésére, elidegenítésére, megterhelése, gazdasági társaságba vitelére a magasabb szintű jogszabályokban nem szabályozott kérdésekben e rendelet rendelkezéseit kell alkalmazni. Az önkormányzat e rendelet tárgykörébe tartozó kérdéseket szabályozó egyéb rendeletei (önkormányzat éves költségvetéséről szóló rendelete, az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésére és bérletére vonatkozó rendelete, a közterület használatára vonatkozó rendelete stb.) az önkormányzat vagyonával való gazdálkodást a magasabb szintű jogszabályokban foglaltakkal, e rendelettel összhangban szabályozhatja, de az e rendeletben foglaltaktól eltérően nem rendelkezhet kivéve, ha magasabb szintű jogszabály másként nem rendelkezik Értelmező rendelkezések 19. E rendelet alkalmazásában a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 3. (1) bekezdése szerinti értelmező rendelkezések az irányadók.

8 Záró rendelkezések 20. Jelen rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, és ezzel egyidejűleg a Lőrinci Város Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/2008 (III.27.) önkormányzati rendelet hatályát veszti. Víg Zoltán sk. polgármester Pammerné Gaál Ágnes sk jegyző Kihirdetési záradék: II.15. Pammerné Gaál Ágnes sk.. kihirdetés napja aláírás 1. sz. melléklet: Forgalomképtelen törzsvagyon 2 2. sz. melléklet: Korlátozottan törzsvagyon 3 3. sz. melléklet: Önkormányzati üzleti vagyon sz. melléklet: Lőrinci Város Önkormányzat licites ingó és ingatlan vagyon értékesítési szabályzata 2 A R. 1. sz. mellékletét módosította a 5/2014.(III.31.) ÖR. 1 (1) bekezdése. Hatályos: IV. 01-től. 3 A R. 2. sz. mellékletét módosította a 5/2014.(III.31.) ÖR. 1 (1) bekezdése. Hatályos: IV. 01-től. 4 A R. 3. sz. mellékletét módosította a 5/2014.(III.31.) ÖR. 1 (1) bekezdése. Hatályos: IV. 01-től. 5 A Rendeletet 4. sz. melléklettek egészítette ki a 31/2012.(V.22.) önk. rendelet.

9 Lőrinci Város Önkormányzata vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 1/2012. (II. 15.) számú önkormányzati rendeletének 1. számú melléklete Forgalomképtelen törzsvagyon 1. sz. melléklet 6 az ökormányzat kizárólagos tulajdonát képező forgalomképtelen nemzeti vagyon ség ingatlan jelleg Hrsz. Megnevezés Utca, hsz. Terület Bruttó érték ( ) nettó érték ( ) hasznosítási javaslat forgalomképteklen 0022/003/0/000 Gázfogadó állomás Selyp orvosi Város Kft. egyéb építmények rendelő mögött forgalomképteklen 0109/001/0/000 Buszmegálló selypi sarok Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 1058/000/0/000 Buszmegálló Szabadság tér Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 0399/000/0/000 Buszmegálló Árpád út (volt Város Kft. egyéb építmények piac tér) forgalomképteklen 0427/001/0/000 Buszmegálló volt RIO előtt Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 1456/005/0/000 Buszmegálló Erőmű tér Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 1451/000/0/000 Buszmegálló Bajcsy út 65, Város Kft. egyéb építmények előtt forgalomképteklen belterületi utak 0023/000/0/000 Lőcsei út Lőcsei út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0059/000/0/000 Pozsonyi út Pozsonyi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0067/007/0/000 Szoc.Int.hez út Szoc.Int-hez út (M.E.) Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0151/000/0/000 Marx út Marx út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0213/000/0/000 Aradi út Aradi út Város Kft. 6 A R. 1. sz. mellékletét módosította a 5/2014.(III.31.) önk. R. 1. -a. Hatályos: április 1-től.

10 forgalomképteklen belterületi utak 0274/000/0/000 Damjanich út Damjanich út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0286/000/0/000 Temesvári út Temesvári út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0356/000/0/000 Kis utca Kis utca Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0401/000/0/000 Mikszáth út Mikszáth út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0464/000/0/000 Jókai út Jókai út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0511/000/0/000 Radnóti Radnóti út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0562/000/0/000 Viola Viola út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0592/000/0/000 Akácfa Akácfa út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0593/000/0/000 Táncsics út Táncsics út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0713/000/0/000 Kossuth út Kossuth út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0805/000/0/000 Ságvári út Ságvári út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0882/000/0/000 Vasvári út Vasvári út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0892/000/0/000 Ságvári út Ságvári út (zsákutcája) Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0910/000/0/000 Bem út Bem út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0962/000/0/000 Balassi út Balassi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0981/000/0/000 TÜZÉP út Volt TÜZÉP út (Rákóczi-ból) Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0984/001/0/000 Rendőrség e. út Szab.tér Rendőrség Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0991/000/0/000 Rákóczi út Rákóczi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0991/000/0/000 Rákóczi út Rákóczi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1105/000/0/000 Szervízút Árpád út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1106/000/0/000 Kerékpárút Árpád út Város Kft.

11 forgalomképteklen belterületi utak 1168/000/0/000 József A.Összeköt.folyt József A.Összeköt.folyt Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1185/000/0/000 Ady E.u. Ady E.út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1220/000/0/000 Vörösmarty,Ady Vörösmarty- Ady-Összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1229/000/0/000 Vörösmarty Vörösmarty Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1276/000/0/000 Vörösmarty-J.A. Vörösmarty- József a.-össz Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1293/000/0/000 József A.u. József a. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1354/000/0/000 Bajcsy-József A.-Össz út. Bajcsy-József A.-Összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1411/001/0/000 Út Bajcsy-Vasút Összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1450/000/0/000 Jegenyesor út Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1455/000/0/000 Nagykörút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1457/000/0/000 Nagykörút átkötőútja Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1459/000/0/000 Iskola-nagykörút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1461/000/0/000 Kiskörút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1477/000/0/000 Vörössápi út (tó mellett) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1477/001/0/000 Kerékpárút Bajcsy Bajcsy út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1480/000/0/000 Vörössápi-Összekötő Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1483/000/0/000 Gumi Ktsz mögötti út Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1487/000/0/000 Gumi Ktsz utáni út Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1491/000/0/000 Gumi Ktsz-hez út Gumi Ktsz-hez vezető út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1495/000/0/000 Meggyfa úttal párh. földút vasút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1496/000/0/000 Meggyfa-Bercsényi összekötő Lőrinci Erőmű Város Kft.

12 forgalomképteklen belterületi utak 1523/000/0/000 Bercsényi út Bercsényi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1556/000/0/000 Mátra út Mátra út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1589/000/0/000 Meggyfa út Meggyfa út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1642/000/0/000 Hámán Kató út Hámán K. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1671/000/0/000 Határ út Határ út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1677/000/0/000 Csokonai út Csokonai út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1688/000/0/000 Gyergyó út Gyergyó út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1700/000/0/000 Arany J. út Arany J. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1772/000/0/000 Gábor Á.út Gábor Á. Út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1802/000/0/000 Kállai É. út Kállai É. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1815/000/0/000 Kölcsei F. út Kölcsey F. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1827/001/0/000 Május 1 út Május 1 út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1836/000/0/000 Rózsa F. út Rózsa F. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1841/000/0/000 Tabán út Tabán út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1885/000/0/000 Kállai É. út Kállai-Tabán Összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1933/000/0/000 Május 1 út Május 1 út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1945/000/0/000 Béke út Béke út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2007/007/0/000 Kastélykertben az út Vörösmajori út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2014/000/0/000 Út az ISZI-hez Út az ISZI-hez Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2073/000/0/000 Gyár út vége Gyár út vége Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2074/000/0/000 Gyár út Gyár út Város Kft.

13 forgalomképteklen belterületi utak 2586/015/0/000 Út folytatása Bercsényi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2598/000/0/000 Tölgyfa út Tölgyfa út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2627/000/0/000 Hársfa út Hársfa út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2629/000/0/000 Út sorház mögött Út sorház mögött Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0261/000/0/000 Belter.földút Damjanich-al párhuzamos Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0252/000/0/000 Belter földút Temesvári utról a Zagyva Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0424/000/0/000 Z.szántón föld Selypi út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0635/000/0/000 Bacsa köz Bacsa köz Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 0976/000/0/000 Belter földút Ocsovszki köz (Rákócziból) Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1337/000/0/000 Belter földút Gátőrház előtti út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1446/001/0/000 Belter földút 56 garázs mellett Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1446/040/0/000 Belter földút 56 garázs mellett Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1454/000/0/000 Belter földút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1460/015/0/000 Út garázsokhoz Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1486/000/0/000 Belter földút Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1607/000/0/000 Belter földút Hámán Kató úttal párhuzamos Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1619/000/0/000 Belter földút Hámán Kató vasút összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1830/000/0/000 Belter földút Út állomás és foci pálya Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1835/000/0/000 Belter földút Rózsa F. út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1849/000/0/000 Belter földút Kállai-Tabán - Összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 1897/000/0/000 Belter földút Május Város Kft.

14 Kállai- Összekötő forgalomképteklen belterületi utak 1935/000/0/000 Belter földút Vasút melletti út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2004/001/0/000 Belter földút Csőszer melletti út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2585/000/0/000 Belter földút Meggy-Mátra Bercsényi Város Kft. összekötő forgalomképteklen belterületi utak 2590/000/0/000 Belter földút Névtelen út Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2591/000/0/000 Belter földút Vasút- 21-es összekötő Város Kft. forgalomképteklen belterületi utak 2594/000/0/000 Belter földút Keleti út Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0079/000/0/000 Selyp vasúttól, Mikszáth útig Árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0335/000/0/000 Pékhíd-zsilip árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0344/000/0/000 Bacsaköz árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0436/000/0/000 Árok Jókai-Táncsics között árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0500/000/0/000 Radnóti-Jókai út között árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0527/000/0/000 Mikszáth-Radnóti út között árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 0624/000/0/000 Kossúth út laposon árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 1008/000/0/000 Bem utca váge /Csincsa/ árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 1108/000/0/000 Árpád úton túli Csincsa árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 1964/000/0/000 Selyp Vörösmajori út 21- es előtt árok Város Kft. forgalomképteklen belterületi árkok 2016/000/0/000 ISZI-hez bevezető út mellett árok Város Kft. forgalomképteklen telkek 0399/000/0/000 Buszmegálló telek Árpád út piactér Város Kft. forgalomképteklen telkek 1058/000/0/000 Buszmegálló telek Szabadság téri Város Kft. forgalomképteklen telkek 1153/002/0/000 Közösségi Ház telek Szabadság tér Város Kft.

15 forgalomképteklen telkek 1451/000/0/000 Buszmegálló telek Bajcsy út Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0007/030/0/000 földút Héhalom határában Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0018/000/0/000 földút Héhalom határában Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0021/002/0/000 földút 21-es Selyp állomás között Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0021/004/0/000 földút 21-es mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0033/000/0/000 földút 21-es mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0036/000/0/000 földút Tsz. Nagykökényesi Város Kft. út forgalomképteklen külterületi földutak 0044/000/0/000 földút 21-es mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0067/007/0/000 földút Gíbár mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0067/009/0/000 földút Gíbár mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0083/000/0/000 földút Zagyva mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0088/000/0/000 földút Temető mellett Város Kft Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0089/006/0/000 földút Temetőhöz bevezető földút forgalomképteklen külterületi földutak 0099/000/0/000 földút pékhídtól Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0100/011/0/000 földút Pékhíd mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0101/029/0/000 földút Pusztai rét Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0108/005/0/000 földút Zagyvaszántón Más településen van Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0112/004/0/000 földút Z.szántó határa Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0115/000/0/000 Volt iparvágány Petőfibánya út mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0122/000/0/000 földút Zagyva mellett Város Kft.

16 forgalomképteklen külterületi földutak 0132/000/0/000 földút Zagyva mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0140/000/0/000 földút Cseremonta alatt Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0149/002/0/000 földút Új temető kereszt között Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0150/000/0/000 földút Paskom mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0152/000/0/000 földút Paskom mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0153/000/0/000 földút Paskom mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0160/000/0/000 földút Kacsaúsztató mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0162/000/0/000 földút Kacsaúsztató mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0164/000/0/000 földút Kacsaúsztató mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0167/000/0/000 földút Kacsaúsztató mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0168/000/0/000 földút Kacsaúsztató mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0172/000/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0175/000/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0192/000/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0195/000/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0199/000/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0211/002/0/000 földút Ecsédi határ Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0235/000/0/000 földút Csurgói erdő alatt Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0240/000/0/000 földút Paskom mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0249/000/0/000 földút Mulató mögött Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0251/009/0/000 földút Mulató mögött Város Kft.

17 forgalomképteklen külterületi földutak 0253/003/0/000 földút Külterleti földút Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0254/000/0/000 földút Külterületi földút Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0268/000/0/000 Volt iparvágány Petőfibánya út mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0270/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0277/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0285/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0288/010/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0296/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0300/001/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0302/001/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0304/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0316/003/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0317/000/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 0318/004/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13001/001/0/000 földút Petőfibánya mellett Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13001/109/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13002/008/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13002/050/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13002/074/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13002/096/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi földutak 13002/117/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft.

18 forgalomképteklen külterületi földutak 13003/066/0/000 földút Petőfibánya hobbi telkeknél Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0094/000/0/000 Kápolna mellett árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0101/002/0/000 Lencse-rét árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0109/000/0/000 Szuha patak árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0119/000/0/000 Büdösárok árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0121/000/0/ ha mellett árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0124/000/0/000 Pusztai rét árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0126/000/0/000 Pusztai rét árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0223/001/0/000 Aradi útról árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0307/000/0/000 Kopaszhegy alatt árok Város Kft. forgalomképteklen külterületi árkok 0314/000/0/000 árok árok Város Kft. forgalomképteklen közterületek 0334/000/0/000 Árpád u mellett (híd felé) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 0398/000/0/000 Volt piactértől Bem utcáig Közterület Város Kft. Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 0675/000/0/000 Mikszáth - Bem utca között forgalomképteklen közterületek 0675/000/0/000 Bioco-Bancsa köz közötti járda Város Kft. forgalomképteklen közterületek 0984/002/0/000 Posta előtt Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 0990/056/0/000 Kt.Erika butik mellett Rákóczi út Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1052/000/0/000 Bisztró előtt Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1054/000/0/000 ÁBC-bisztró között Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1056/000/0/000 Közterület Szabadság tér Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1057/002/0/000 Városháza földter Szabadság tér Város Kft.

19 forgalomképteklen közterületek 1105/000/0/000 Árpád út (2-86) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1107/000/0/000 Árpád út (1-61) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1109/000/0/000 Kisóvoda mögötti köz Árpád út 69. mellett, mögött Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1145/000/0/000 Szennyvíztisztító után Közterület Város Kft Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1150/001/0/000 Emlékpark Emlékpark (régi temető) forgalomképteklen közterületek 1152/000/0/000 Közösségi Ház előtt Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1157/000/0/000 Könyvtár előtt Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1163/001/0/000 Ady út végén Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1164/000/0/000 Ady út végén szennyvíz átemelő Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1382/000/0/000 Bajcsy út széle (páratlan oldal) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1418/000/0/000 Bajcsy út (páros old. Gíbártól->) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1436/000/0/000 Erőműi isk. (út kertek felé) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1453/009/0/000 Kiserdő (1-7 lakásnál) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1456/005/0/ között főtér Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1458/013/0/000 Közterület (22-30 lakásnál) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1460/014/0/000 Volt kertészet előtti kt. Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1460/016/0/000 közterület (8-36 lakásnál) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1460/017/0/000 közerület (33-19 lakásnál) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1462/009/0/000 Közterület (13-20 lakásnál) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1468/000/0/000 Közt. buszmeg.mögött(erdő) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1482/000/0/000 Közterület Erőmű mögött Lőrinci Erőmű Város Kft.

20 forgalomképteklen közterületek 1484/000/0/000 Közterület Erőmű mögött Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1489/007/0/000 Közp.(Erőműből kijövő vez.) Lőrinci Erőmű Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1722/000/0/000 Közt. (Herédi u. páratlan oldal) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1723/000/0/000 Közt. (Herédi u. H.K vasút közt) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1725/001/0/000 Herédi út (36., 38. előtt) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1725/002/0/000 Herédi út (Gábor A.- Kállai É.) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1726/000/0/000 Herédi út (36., 38. előtt) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1727/000/0/000 Herédi út (32., 34. előtt) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1827/002/0/000 Herédi út (Májis 1-vasút között) Közterület Város Kft. forgalomképteklen közterületek 1827/003/0/000 Herédi út (Májis 1-K.É. között) közterület Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1107/000/0/000 Útbaigazító város térkép Szabadság tér 26. előtt Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1056/000/0/000 Város központ árok lefedés Szabadság tér Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1105/000/0/000 Petőfi szobor,világh.emlék felúj Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1462/009/0/000 ME támfalak Kiskörút Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1008/000/0/000 Park Családsegítőnél Bem u Város Kft. forgalomképteklen egyéb építmények 1150/001/0/000 Térburkolat Kegyeleti Város Kft. Parkba forgalomképteklen egyéb építmények 1150/001/0/000 Térburkolat Kegyeleti Város Kft. Parkba forgalomképteklen egyéb építmények 1482/000/0/000 ME szobor restaurálása forgalomképteklen egyéb építmények 1107/000/0/000 Szabadság téri támfalak forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat. gravit Gerinc forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat. gravit gerinc forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat. gravit

21 bekötő forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat nyomóvezeték forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat nyomóvezeték forgalomképteklen vagyonért. Jog Szennyvízcsat Nyomóvezeték forgalomképteklen vagyonért. Jog Szvt.közs.átem.építészet akt. Értéke forgalomképteklen vagyonért. Jog Szvt.közs.átem.energia ellátás forgalomképteklen 1157/000/0/000 Parkoló CBA előtti Város Kft. egyéb építmények parkoló forgalomképteklen 0019/004/0/ os emlékmű talapzata Selyp kultúrház Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 1458/006/0/000 Orvosi rendelő parkoló ME Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen egyéb építmények 1058/000/0/000 Parkoló Ph-val szemben forgalomképteklen egyéb építmények 0166/006/0/000 Dögkút BAD szonda forgalomképteklen 0166/006/0/000 Dögkút Gyep, legelő Város Kft. forgalomképteklen 0166/006/0/000 Dögkút rekultiváció Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen 0089/002/0/000 Temetődomb emlékmű Város Kft. egyéb építmények forgalomképteklen PH előtti parkolók Város Kft. beruházás forgalomképteklen PH.előtti buszmegálló Város Kft. beruházás forgalomképteklen PH. előtti járda Város Kft. beruházás Szennyvízcsat.Műszerezés Város Kft forgalomképtelen irány.tech,.akt.ért. Szennyvízcsat.gépészet Város Kft. forgalomképtelen akt. értéke forgalomképteklen Parkolók (ME, Kegyeleti Város Kft. beruházás Park) forgalomképteklen szobrok 1458/001/0/000 Női szobor Erőmű főtér Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1150/000/0/000 Férfi és női emlékfa Emlékpark (volt temető) Város Kft.

22 forgalomképteklen szobrok 1150/000/0/000 Fa kereszt Emlékpark (volt temető) Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1150/000/0/000 Kőfal Emlékpark (volt temető) Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1105/000/0/000 I. világháborús emlékmű Árpád út 2. előtt Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1107/000/0/ as emlékmű Árpád út 69. előtt Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1107/000/0/000 Lőrinci Város Címere Szabadság tér 26. előtt Város Kft. forgalomképteklen szobrok 0019/004/0/ os emlékmű Kultúrház melletti park Város Kft. forgalomképteklen szobrok 1456/001/0/000 Szökőkút Kastélykert Város Kft. forgalomképteklen szobrok 0089/002/0/000 Temetődomb emlékmű Újtemető Város Kft. forgalomképteklen vagyonért. Jog Kerékpárút temetőhöz veze.k Város Kft. út.kiv.f.ber. forgalomképteklen vagyonért. Jog OTP kertészeti terve Város Kft. forgalomképteklen vagyonért. Jog Településrechabilitáció Város Kft nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű forgalomképtelen nemzeti vagyon ség ingatlan jelleg Hrsz. Megnevezés Utca, hsz. Terület Bruttó érték ( ) nettó érték ( ) hasznosítási javaslat forgalomképteklen épületetek 1057/002/0/000 Városháza Polgármesteri Hivatal Szabadság tér Város Kft. forgalomképteklen épületetek 1153/002/0/000 Közösségi Ház Szabadság tér Város Kft. forgalomképteklen épületetek 1057/002/0/000 Polgármesteri Hiv. 2 db garázs Szabadság tér Város Kft

23 Lőrinci Város Önkormányzata vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 1/2012. (II. 15.) számú önkormányzati rendeletének 2. számú melléklete Korlátozottan törzsvagyon 2. sz. melléklet 7 nemzeti vagyontárgyak ség ingatlan jelleg Hrsz. Megnevezés Utca, hsz. Terület Bruttó érték ( ) nettó érték ( ) hasznosítási javaslat épületek 0089/002/0/000 Temető ravatalozó Lőrinci külterület Város Kft. kezelésébe épületek 1159/002/0/000 könyvtár Szabadság tér 4/A Kulturális és Sport Int. építmények 0089/002/0/000 Kolombárium Város Kft. kezelésébe építmények 0089/002/0/000 Kolombárium Város Kft. kezelésébe építmények 0089/002/0/000 Kolombárium Város Kft. kezelésébe építmények 0089/002/0/000 Kolombárium Város Kft. kezelésébe építmények 1159/002/0/000 Kerékpártároló - Könyvtár udvar Kulturális és Sport Int. építmények 1159/002/0/000 Kerítés Könyvtár Kulturális és Sport Int. építmények 1159/002/0/000 Könyvtár udvar Szabadság tér Kulturális és Sport (térburkolat) Int. Általános isk. kez. 1050/000/0/000 földterület Szabadság tér Általános iskola Általános isk. kez. 0189/000/0/000 földterület Temesvári út Általános iskola Általános isk. kez. 1050/000/0/000 Ált. Iskola Lőrinci Szabadság tér Általános iskola 7 A R. 1. sz. mellékletét módosította a 5/2014.(III.31.) önk. R. 1. -a. Hatályos: IV.1-től.

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012. (II. 10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól /Egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.13.), a 23/2012.(XI. 23.),

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község Önkormányzatának

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya EGYSÉGES SZERKEZET Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon

Az önkormányzati vagyon Murakeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének 8/2004. (IV. 16.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012.(XI. 29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás főbb szabályairól Demjén Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselőtestület a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cigánd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete 1 Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Borsodszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2008.(X.18.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete Balatonederics Települési Önkormányzat Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya Halásztelek Város 1 Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2003. (V.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a 11/2004.(IV.28.), 10/2011.(VI.9.),

Részletesebben

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól FÜRGED KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2005./III. 8./ számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Értény Község

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e az önkormányzati vagyonáról és a vagyonnal kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásáról egységes szerkezetben az e rendeletet módosító

Részletesebben

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gönyű Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 8/2005.(IV.20.) kt. rendelete Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed:

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed: RUDABÁNYA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (III. 31.) sz. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Módosításokkal egységes szerkezetben) Rudabánya

Részletesebben

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Egységes szerkezetben a 14/2012.(VI.19.)és a 2/2013.(III.14.) önkormányzati

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete Az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Nagyecsed Város

Részletesebben

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (a 8/2009. (IX.16.) és az 5/2013.(III.12.) rendelettel egységes

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések

I. fejezet Általános rendelkezések PUSZTAVACS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 14/2004. (VI.23.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. 6. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2014. (XI...) rendelete

Részletesebben

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben)

Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben) Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben) az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete a 11/1994. (III.9.) KT. sz. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Képviselő-testülete a nemzeti

Részletesebben

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta község Önkormányzat képviselő-testülete, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30. IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Részletesebben

forgalomképteklen épületetek 1057/4 Polgármesteri Hiv. 2 db garázs Szabadság tér 26. 42 276 690 Ft 207 354 Ft

forgalomképteklen épületetek 1057/4 Polgármesteri Hiv. 2 db garázs Szabadság tér 26. 42 276 690 Ft 207 354 Ft forgalomképesség ingatlan jelleg Hrsz. Megnevezés Utca, hsz. Terület Bruttó érték nettó érték hasznosítási javaslat (2009.12.31 (2009.12.31) épületetek 1057/4 Városháza Polgármesteri Hivatal Szabadság

Részletesebben

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A Képviselô-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(X.12.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás

Részletesebben

Az önkorm. nyzati vagyon.

Az önkorm. nyzati vagyon. Fábi biánsebesty nsebestyén Közs zség Önkorm nkormányzat nyzat Képvisel pviselő-test -testület letének 2/2013. (II. 25.) önkorm nyzati rendelete az önkorm nkormányzat nyzat vagyonáról, és a vagyongazdálkod

Részletesebben

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18.

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18. Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestületének 29/2004. (VII. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosítva: - Kihirdetve: 2004. VII.1. 16/2005.

Részletesebben

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1..

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1.. Adásztevel Község Önkormányzatának 8/2001./VI.8./ r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól a 3/2003./III.28./, az 5/2004/III.25./, a 13/2006.(XII.20.) 1

Részletesebben

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2..

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2.. BÁRÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T E 4/2012. (II.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 41/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a 24/2016. (X. 21.) és

Részletesebben

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képvisel -testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Község Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodásáról Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8/999. (IV. 28.) sz. R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól egységes szerkezetben a 2/200. (VII. 7.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére Siófok Város Jegyzője 8600 Siófok, Fő tér 1. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére Tárgy: Vagyonrendelet módosítására javaslat Előterjesztő: Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya Takácsi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2013. (II. 19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás szabályairól (egységes szerkezetben) Takácsi

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete 1. sz. melléklet Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Hangony Község

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya

I. Fejezet. A rendelet hatálya Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (IV.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Velem Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

2009. november 6. 12. szám. Tartalomjegyzék RENDELET

2009. november 6. 12. szám. Tartalomjegyzék RENDELET 2009. november 6. 12. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 13/2009. (XI. 6.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szóló 26/2009. (XII. 30.) Kgy. rendelet módosítása

Részletesebben

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Nagybánhegyes község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2007. (IV. 20.) ÖR. számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete,

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, a 6/2016. (VIII.19.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetbe foglalt szövege az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány nagyközség nemzeti vagyonáról (egységes szerkezetben) 1 Jászladány Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Egységes szerkezetbe foglalva a 7/2008. (X.14.) számú rendeletmódosítással A Nagybakónak

Részletesebben

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról Nyíribrony Község Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvényben

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-4/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-i ülésére Tárgy: Eplény község közép- és hosszú

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ábrahámhegy Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ 1993. /VII.2/ Kt. számú rendelete Hajdúbagos Község Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának és a vagyon

Részletesebben

Berente Község Önkormányzata 3704 Berente Esze T. út 18. /fax 48/411-435

Berente Község Önkormányzata 3704 Berente Esze T. út 18. /fax 48/411-435 Berente Község Önkormányzata 3704 Berente Esze T. út 18. /fax 48/411-435 TERVEZET Berente Községi Önkormányzat Képviselő-testületének /2013.(IX...) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2.

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete Nádudvar Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nádudvar Város Önkormányzatának

Részletesebben

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (III...) önkormányzati rendelete

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (III...) önkormányzati rendelete Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013. (III...) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Pusztaföldvár Községi

Részletesebben

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról Tura Város Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény

Részletesebben

Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 20 -i ülésére

Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 20 -i ülésére Sárbogárd Város Polgármestere 7000 Sárbogárd Hősök tere 2. Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 20 -i ülésére Tárgy: a Sárbogárd Város Önkormányzat vagyonpolitikai

Részletesebben

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati

Részletesebben

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza. Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012.(XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás egyes szabályairól szóló 37/2010.(X.21.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosítására kiadott 5/2003.

Részletesebben

Nagyvisnyó Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének. 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete

Nagyvisnyó Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének. 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete Nagyvisnyó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete az önkormányzat vagyonáról és az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagyvisnyó Községi Önkormányzat

Részletesebben

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodási szabályairól A Képviselő-testület, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról 1 Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011.

Részletesebben

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Felsőtárkány, 2013. március 27. I. TÁRSADALMI KÖRNYEZET: A közszférában is jelentkező folyamatos változások többek között

Részletesebben

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére.

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére. Kiszombor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2006.(II. 28.) KKÖT rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. (Egységes szerkezet) Kiszombor Község Önkormányzatának

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Értelmező rendelkezések

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Értelmező rendelkezések Sokorópátka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (VI.08.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról 1 Sokorópátka Község

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület november 26-án tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület november 26-án tartandó ülésére Tárgy: Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. november 26-án tartandó ülésére Javaslat az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 24/2008. (XII. 1.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatára

Részletesebben

K I V O N A T. Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről

K I V O N A T. Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről K I V O N A T Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2013. (VI.17.) Kt. számú határozata

Részletesebben

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól [A 17/2012. (IX. 28.), a 7/2013. (IV. 29.), a 4/2014. (II.

Részletesebben

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben