1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban"

Átírás

1

2 1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban Az 1994-ben alapított Nimue termékeit kifejezetten az egészségügyi piacra fejlesztették. A készítmények célja a pre- és posztoperatív kezelések hatékony biztosítása volt. A Nimue ma is az elsők között van az innováció, a kutás és fejlesztés területén. A világszínvonalú készítmények által elért eredményeket az összetevők hatékony kombinációja, koncentrációja és ph-értéke adja ezek rendkívül intenzív hatásának köszönhetően váltak a Nimue termékek tudományosan is elismertté és egyedülállóvá. A Nimue szakított a klasszikus, genetikailag determinált bőrtípus-rendszerezéssel, és saját bőrterápiás osztályozási szisztémát dolgozott ki. Ezzel, illetve négy kezelési alapelvével forradalmasította a globális szépészeti ipart. Négyféle bőrterápiás osztályát (környezeti károsodást szenvedett bőr, hiperpigmentált bőr, problémás bőr, érzékeny bőr) illetve fiatalításra, helyreállításra, antioxidálásra és napvédelemre fókuszáló négy kezelési alapelvét a Nimue kifejezetten úgy alkotta meg, hogy minden bőrproblémára a bőrt funkcionálisan is megújító, a bőr természetes, egészséges működését visszaállító, hatékony és tartós megoldást nyújtson.

3 Gyakran feltett kérdések 2 1. Mit jelent az orvos-kozmetikai termék? A hagyományos kozmetikumok nem változtatják, nem fiatalítják meg a bőrt, csak felületi kezelést biztosítanak vagy elfedik a problémát. Az orvos-kozmetikai termék ezzel szemben aktívan megújítja a bőrt, és így nemcsak hatékonyan kezeli a bőrkárosodás tüneteit, de egészségesebbé is teszi a bőrt és annak szerkezetét. 2. Mitől más a Nimue? A Nimue termékek olyan újgenerációs, aktív bőrkezelést nyújtó orvos-kozmetikai termékek, melyek orvosi készítményekhez mérhető szintű hatással bírnak, magát a bőr szerkezetét és biológiai funkcióit befolyásolják, s szemmel láthatóan egészségesebb, optimálisan működő bőrt eredményeznek. 3. Milyen összetevőket tartalmaznak a 4. Milyen bőrtípusokra ajánlott a Nimue? Nimue termékek? A Nimue nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeit A Nimue készítmények biotechnológiai és természetes a legfrissebb tudományos kutatások alapján, eredetű összetevői mindig a legfrissebb tudományos kutatási eredményeken alapulnak. A szigorúan a legmagasabb minőségű alapanyagokat a Nimue olyan innovatív hordozórendszerekhez kapcsolja, melyekkel a hatóanyagok hatékonyan célba juttathatók, a bőr pedig valóban eredményesen kezelhető. folyamatosan fejlessze. A Nimue Egészséges Bőr Program otthoni és professzionális kezelési eljárásokat kínál környezeti károkat szenvedett, hiperpigmentált, aknés/problémás vagy átmenetileg érzékennyé vált bőrre. Termékei minden bőrtípuson alkalmazhatók és mindenki számára használhatók, de fontos, hogy a legmegfelelőbb bőrkezelési programot a Nimue bőrterapeuta egyedileg állítsa össze Önnek. Az AHA és amfoter AHA-savak megfelelő koncentrációja, kombinációja illetve ph-értéke, valamint az A-vitamin és antioxidánsok (alfaliponsavak, C- és E-vitamin észterek, valamint mikrokapszulált A-, C- és E-vitamin) egyedi összeállítsa a korszerű bőrkezelés terén átütő erejű fejlesztésének számít. Az egyéb támogató összetevők, mint a mikrokapszulált teafa olaj és retinol, UV-filterek, L-aszkorbinsav, enzimek, pigmentgátlók, peptidek, növényi őssejtek és egyéb növényi összetevők szója- és rizsprotein, kolbászfa és esszenciális olajak keveréke egymás hatását erősítve tisztítják, fimonítják és újítják meg a bőrt egészen a mélyebb hámrétegekig. 5. Miért van szükség otthoni és szalonban végzett, professzionális ápolásra is? A Nimue otthonápolási termékek egyrészt megalapozzák, másrészt fokozzák is a professzionális kezelések hatékonyságát: felkészítik a bőrt, hogy a kabinkezelések során optimális eredményeket érhessünk el. A professzionális kezelések ugyanakkor az otthoni bőrápolás aktív összetevőinek beépülését is fokozzák. Az otthoni és a professzionális kezelés együtt végső soron a bőr egészségének kimagasló javulását eredményezi.

4 3 Milyen bőrproblémákra javallott a Nimue? a fiatal bőr környezeti károsodásának megelőzésére környezeti ártalmaknak kitett bőrre a helyreállított, egészséges bőrállapot megőrzésére, további bőrkárosodás megelőzésére problémás bőrre hiperpigmentált bőrre és egyenetlen bőrszínre általános ápolásra és az egészséges bőr állapotának megőrzésére időszakosan érzékeny bőrre kisebb rendellenességeket mutató bőrre A Nimue-val várható eredmények: a bőr természetes fényének és vitalitásának fokozott visszaállítása a bőr feszességének javítása a mimikai ráncok és mélyebb barázdák csökkenése fiatalosabb, egészségtől sugárzó bőr a bőr szárazságának és olajosságának csökkenése hiperpigmentációs állapot javulása a problémás bőr állapotának javulása a bőr szerkezetének finomítása Ami még a Nimue-t értékessé teszi: globálisan elismert, korszerű bőrfiatalító technológia eredményorientáltság gazdaságos utántöltőkkel kompatibilis, egyedi csomagolás laboratóriumban és in vivo is tesztelt termékek folyamatos kutatás és fejlesztés tudományos szintű innováció, legmagasabb minőség a legszigorúbb minőségellenőrzési szabványoknak és biztonsági előírásoknak való megfelelés csiszolóanyagoktól, ásványi olajoktól, lanolintól, parabénektől, mesterséges színezékektől és illatanyagoktól mentes készítmények állatokon nem tesztelt termékek újrahasznosítható termékcsomagolások

5 Nimue kezelési alapelvek 4 Fiatalítás Az aktív hatóanyagoknak alfa-hidroxi sav (AHA), A-vitamin észter, peptidek és DMAE köszönhetően a bőr fiziológiai értelemben újra funkcionálni kezd, állapota javul, visszanyeri egészségét. A Nimue bőrterápia így megalapozza a bőr a strukturális javulását. Az alfa-hidroxi savak (AHA) egyedi hármas kombinációjának összhatása fokozza, növeli az egyes savak hatékonyságát. Helyreállítás A készítmények hatóanyagai biotechnológiai illetve természetes eredetűek, amelyek képesek javítani a bőr fiziológiai funkciójának egyensúlyát. Antioxidálás A készítmények E- és C-vitamin észtert, L-aszkorbinsavat, és kiemelkedő antioxidáns hatással bíró alfa-liponsavat tartalmaznak. Ezen hatóanyagok szinergikus kombinációja képes semlegesíteni vagy gátolni a szabadgyökök káros hatásait, s így védeni a bőrt az idő előtti öregedéstől. Az alfa-liponsav továbbá nagyfokú gyulladáscsökkentő hatással is bír. Fényvédelem A fényvédelem igen fontos része a Nimue Egészséges Bőr Programjának. A Nimue tudományos kutatásai által egy biztonságos, magas minőségű fényvédőkrém született, amely segíti a bőrt megvédeni az UV-A és UV-B sugarak káros hatásaitól, továbbá csökkenti a már kialakult károsodás mértékét. Kölcsönös támogatás Mind az egymásra épülő termékek, mind a termékek összetevői (peptidek, szója- és rizsprotein, növényi szimbionták, Pentavitin, kolbászfa, növényi őssejtkivonatok és aromakeverékek) a bőrosztályozási típusok mentén és a négy kezelési alapelvvel összhangban erősítik egymás hatásait, s elősegítik, hogy a Nimue Egészséges Bőr Programja maximális eredményt érhessen el.

6 5 Nimue bőrterápiás osztályozási rendszer A hagyományos kozmetikumok általában a genetikailag determinált bőrtípusok (pl. száraz vagy zsíros bőr) felületi kezelésére fókuszálnak, és a bőr természetes adottságainak megváltoztatását ígérik. A Nimue célja ezzel szemben a bőr egészséges állapotának és természetes funkcionálásának visszaállítása. Ennek elérése érdekében mindenfajta hagyományos bőrtípus számára alkalmas, de egyedi bőrterápiás osztályozási rendszerben elérhető, speciálisan fejlesztett programot kínál. A Nimue bőrterápia az alábbi bőrtípus-osztályozási rendszert alkalmazza: Környezeti károsodást szenvedett bőr (főként fénykárosodott, a biológialiag öregedés jeleit mutató bőr) Hiperpigmentált bőr (melanin túltermelődés) Problémás bőr (aknés, pattanásos bőr) Érzékeny bőr (átmenetileg gyulladt, érzékennyé vált bőr) A terápiás programokat a Nimue kutatói kimondottan úgy fejlesztették ki, hogy a kezelési fázisokon keresztül optimális eredményt érjünk el minden bőrtípusra.

7 Nimue Egészséges Bőr Program 6 Környezeti károsodást szenvedett bőr Hiperpigmentált bőr Problémás bőr Érzékeny bőr I. Fázis Otthoni kezelés Cleansing Gel (Tisztító gél) (Kondicionáló) Nimue Day / Multi Day Plus+ (Nappali krém) Moisturiser Plus / Multi Night Plus+ (Éjszakai krém) Nimue SUN-C, SPF40 (Napvédelem) Exfoliating Enzyme (Hámlasztó enzim) II. Fázis Aktív otthoni kezelés Active Lotion / Active Gel III. Fázis Professzionális kezelés a Nimue bőrterapeuta javallata szerint Támogató termékek I. Fázis Otthoni kezelés Cleansing Gel (Tisztító gél) (Kondicionáló) Day Fader (Nappali krém) Night Fader (Éjszakai krém) Night Fader Plus Nimue SUN-C, SPF40 (Napvédelem) Exfoliating Enzyme (Hámlasztó enzim) II. Fázis Aktív otthoni kezelés Active Lotion / Active Gel III. Fázis Professzionális kezelés a Nimue bőrterapeuta javallata szerint Támogató termékek I. Fázis Otthoni kezelés Cleansing Gel (Tisztító gél) (Kondicionáló) Moisturiser Lite (Nappali krém) Purifier (Éjszakai krém) Nimue SUN-C, SPF40 (Napvédelem) Exfoliating Enzyme (Hámlasztó enzim) II. Fázis Aktív otthoni kezelés Active Gel III. Fázis Professzionális kezelés a Nimue bőrterapeuta javallata szerint Támogató termékek I. Fázis Otthoni kezelés Cleansing Gel Lite (Tisztító gél) Lite (Kondicionáló) Moisturiser Lite (Nappali krém) Nimue SUN-C, SPF40 (Napvédelem) Exfoliating Enzyme (Hámlasztó enzim) II. Fázis Aktív otthoni kezelés a Nimue bőrterapeuta javallata szerint III. Fázis Professzionális kezelés a Nimue bőrterapeuta javallata szerint Támogató termékek

8 7 Nimue Egészséges Bőr Program A Nimue az egészséges bőr eléréshéhez az alábbi, 3 fázisú bőrápolási rendszert fejlesztette ki. I. fázis: otthoni, alapozó ápolás II. fázis: otthoni, aktív felkészítő ápolás III. fázis: professzinális kezelés A legoptimálisabb eredmény a fázisok egymásra épülő rendszerének követésével érhető el.

9 8 TERMÉKEK Tisztítók és kondicionálók Eye Make-up Remover Gyengéden, de hatékonyan távolítja el a szemfesték- és rúzsmaradványokat Fokozottan hidratál Ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket Cleansing Gel Szappanmentes, krémes gél tisztító Gyengéden hidratál A bőr textúráját javító kondicionáló Zsírtalanító és mélytisztító Antibakteriális és gyulladásgátló Cleansing Milk Enyhén hámlasztó arctisztító tej, mely fokozottan hidratál Helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát Cleansing Gel Lite Szappanmentes, hidratáló, krémes gél tisztító Eltávolítja a szemfestékmaradványokat Lite Alkoholmentes kondicionáló Hűsíti és megnyugtatja a bőrt Hidratál és véd 100 ml 140 ml 140 ml 140 ml 140 ml 140 ml Fő összetevők ph 5,5 GGP Sheavaj Fő összetevők ph 4,5 1,4% Triple AHA Complex Fő összetevők ph 4,5 7% Triple AHA Complex Fő összetevők ph 5,5 1% AHA Complex Tejpeptidek Ceramide-3 Fő összetevők ph 5,5 Polyhydroxy Acid Complex Fő összetevők ph 5,5 Polyhydroxy Acid Complex

10 9 TERMÉKEK Nappali és éjszakai készítmények Nimue Day Csökkenti a mimikai ráncokat és mélyebb barázdákat Fokozza a bőr hidratáltságát és véd a káros környezeti hatások ellen Multi Day Plus+ Érettebb, környezeti károsodásokat szenvedett bőrre Csökkenti a bőr szárazságát, enyhíti a ráncokat Feszesíti a bőrt 50 ml 50 ml Moisturiser Plus 50 ml Szabályozza a faggyútermelést és fokozza a hidratáltságot Csökkenti a mimikai ráncokat és mélyebb barázdákat Fő összetevők ph 4,5 0,5% Triple AHA Complex 3% Lacto Complex Fő összetevők ph 4,5 0,5% Triple AHA Complex Argán őssejtek Szójabab kivonat Fő összetevők ph 4,5 5% Triple Amphoteric AHA Complex Encapsulated Vitamin A, C & E Complex Multi Night Plus+ Érett, száraz, irritált bőrre Csökkenti a bőr petyhüdtségét Feszesíti a bőrt és fokozza annak rugalmasságát Day Fader Javítja a bőr színét és szerkezetét Szabályozza a pigmenttermelést 50 ml 50 ml Fő összetevők ph 4,5 5% Triple Amphoteric AHA Complex Argán őssejtek Milk Peptide Complex Fő összetevők ph 5,5 Skin Brightening Complex 5% Medveszőlő kivonat 5% Botanical Blend

11 10 Night Fader Javítja a bőr tónusát és szerkezetét Szabályozza a pigmenttermelést Night Fader Plus Multiaktív készítmény a hiperpigmentáció előrehaladott stádiumának javítására Anti-ageing hatású és hidratáló Purifier A problémás bőr kezelése annak kiszárítása nélkül Fertőzésmegelőző Szabályozza az olajtermelést 50 ml 50 ml 50 ml Fő összetevők ph 5,5 Skin Brightening Complex 5% Medveszőlő kivonat 8% Botanical Blend Fő összetevők ph 5,0 Alpha Arbutin Százszorszép Fő összetevők ph 4,5 5% Triple Amphoteric AHA Complex Encapsulated helyileg Retinol Moisturiser Lite 50 ml Kiegyensúlyozza az olajtermelést Hidratál, puhít és fokozza a bőr rugalmasságát Fő összetevők ph 4,5 2,5% Multi Fruit Acid Complex 6% Lacto Complex

12 11 TERMÉKEK Hámlasztás / Védelem a nap és környezeti ártalmak ellen Exfoliating Enzyme 60 ml Nem irritatív, nem csiszoló hatású enzimes hámlasztás Finomítja a bőr szerkezetét Fő összetevők ph 5,5 Papaja enzimek Ananász enzimek Element Barrier Hidratálja a felhámréteget Csökkenti az UV- és infraérzékenységet, csökkenti a gyulladásokat 20 ml / 100 ml Fő összetevők ph 6,0 Complex of Phytoceramides-6 Artemia Salina Extract Könnyű, nem olajos, nem fehérítő emulzió UV-A/UV-B védelem Anti-ageing hatású Active Lotion Hámlasztja és megújítja a bőrt Elősegíti a bőr szerkezetének javulását Active Gel Hámlasztó, csökkenti a bőrfelszín olajosságát Gyulladásgátló, antibakteriális Javítja a bőr szerkezetét 20 ml / 60 ml 60 ml 60 ml Fő összetevők ph 6,5 Szervetlen fizikai fényvédők Szerves kémiai fényvédők Fő összetevők ph 3,5 10% Triple Amphoteric AHA Complex Fő összetevők ph 3,5 10% Triple AHA Complex

13 TERMÉKEK Boosterek 12 Alpha Lipoic Activator 30 ml Szuper-antioxidáns Csökkenti a mimikai ráncokat, feszesíti a petyhüdt bőrt (2. fázis) Multi Rejuvenating Serum 30 ml Erősíti, kisimítja és hidratálja a bőrt Csökkenti a mimikai ráncok és mélyebb barázdák megjelenését, javítja az egyenetlen bőrtónust (2. fázis) Super Hydrating Serum Azonnali hidratálás Védelem a káros környezeti hatásokkal szemben (Átmeneti időszak, 1. fázis) 30 ml Corrective Serum 30 ml Szabályozza a faggyútermelést, gátolja a pattanások kialakulását Tisztítja a bőrt, szabályozza a pattanásokat, elősegíti a bőr gyógyulását (Átmeneti időszak, 1. fázis) Maintenance Complex Pigmentgátló hatású, ragyogóvá teszi a bőrt Gyulladásgátló (2. fázis) Stemplex Serum Ránctalanító, erősítő, bőrkisimító Azonnali bőrfeszesítő hatású (1. fázis) 30 ml 30 ml Fő összetevők ph 4,0 Alfa-liponsav DMAE Fő összetevők ph 3,0 Vitamin C L Ascorbic Acid Palmitoyl Tripeptide-3 Fő összetevők ph 5,0 Phytoprotect Hydrating Bio Complex Fő összetevők ph 4,0 Seboregulating complex Lacto Complex Szalicilsav Fő összetevők ph 4,0 Kojic Acid Alpha Arbutin Mikrokapszulált retinol Szalicilsav Fő összetevők ph 5,5 Növényi őssejtkivonat Pichia Resveratrol

14 13 TERMÉKEK Kiegészítő kezelések, szemápolók Adult Spot Treatment Szabályozza a pattanások kialakulását Fade Treatment Csökkenti a melanintermelést és a pigmentációt Egyenletesebbé teszi a bőrszínt 10 ml 10 ml Fő összetevők ph 5,0 5% Neem mag olaj Teafalevél olaj Seboregulating Complex Fő összetevők ph 4,5 Alpha Arbutin Százszorszép Eye Treatment 15 ml Csökkenti a mimikai ráncokat és mélyebb barázdákat Javítja a bőr szerkezetét, tónusát és színét Fő összetevők ph 4,5 DMAE Palmitoyl Penta peptide-4 Eye Serum Ödémákra, táskákra, ráncokra és karikás szemre Duzzanatcsökkentő Anti-ageing Eye Cream Energiával tölti fel a fáradt bőrt Vastagítja, sűríti a bőrt Fetölti a ráncokat 15 ml 15 ml Fő összetevők ph 4,5 Botanical Complex Fő összetevők ph 4,5 Cyclotetrapeptide-24 Saccharomyces, Rhodeola Root and Betaine complex Collagen Eye Film tasakban Hidratál, lágyítja a mimikai ráncokat és barázdákat Csökkenti a szem alatti duzzanatokat és táskákat Frissíti a szemkörnyéki bőrt Fő összetevők Hydrolyzed Marine Collagen

15 TERMÉKEK Maszkok Rejuvenating Mask Gátolja a bőr idő előtti öregedését Ragyogóbb, simább bőrt, sugárzó és üde arcszínt biztosít 60 ml Clarifying Mask 60 ml Tisztít, megszünteti a bőrfelszín zsírosságát, miközben hidratál Antibakteriális (Átmeneti időszak) Super Hydrating Mask 60 ml Megszünteti a bőrszárazságot és a dehidratációt, csökkenti a mimikai ráncokat (Átmeneti időszak) Glyco Mask Hámlasztó Feszesítő Csökkenti a mimikai ráncokat és mélyebb barázdákat Melano Fade Mask Ragyogóvá teszi a bőrt Gyulladásgátló Pigmentgátló Anti-ageing Leave-on Mask Csökkenti a mimikai ráncok megjelenését Feltölti a bőrt 10 ml 30 ml 60 ml Fő hatóanyagok ph 4,5 Alfa-liponsav 10 percig Vitamin C Ester Vitamin A Ester 1-2x hetente Fő hatóanyagok ph 4,5 Teafa olaj 10 percig Vitamin A Ester 1-2x hetente Fő hatóanyagok ph 4,5 Hydrating 15 percig Bio-complex 1-2x hetente Fő hatóanyagok ph 3,5 Amfoter glikolsav max. 10 percig Szalicilsav 1x hetente Fő hatóanyagok ph 4,5 Alpha Arbutin hagyja a bőrön Phytoceutical Complex Biobright 1-3x hetente Fő hatóanyagok ph 5,0 GGP hagyja a bőrön Lindera Strychnifolia Root Extract 1-2x hetente Cyclotetrapeptide-24 14

16 15 TERMÉKEK Kiegészítő készímények Skin Refirmer Csökkenti az izomösszehúzódásokat és a ráncok mélységét Csökkenti a bőr petyhüdtségét, fokozza rugalmasságát, erősségét 50 ml Skin Regulator 15 ml Finomítja a bőr textúráját, szabályozza a faggyútermelést Porcelán hatást kölcsönöz a bőrnek Fő hatóanyagok ph 5,0 Polypeptide & Tetrapeptide Octapeptide & Hexapeptide Manilkara Multinervis Fő hatóanyagok ph 5,5 Phytosymbiont Lacto Complex Cell Hydrating Complex Barrier védelem (véd a környezeti hatások ellen) Nyugtatja és hidratálja a bőrt Vita Boost Fényvisszaverő részecskéket tartalmaz Feltöltő hatású Reduct Derma Balm Csökkenti a bőrpírt Megelőzi az irritatációt Vitamin C Moisture Mist Hidratálás és védelem Frissítő és élénkítő, antioxidáns Hydro Lip Therapy Csökkenti az öregedést az ajkak környékén 10 ml 15 ml 30 ml 60 ml 5 g Fő hatóanyagok ph 5,0 Essential Oil Blend Fő hatóanyagok ph 4,0 Macelignan Hyaluronic Acid Light Reflecting Particles Fő hatóanyagok ph 5,5 Biophytex Complex Peptide Complex Rosacea Botanical Complex Fő hatóanyagok ph 5,5 Vitamin C Ester Phyto-endorphin Complex Fő hatóanyagok ph 5,5 Vitamin E Ester Allantoin

17 TERMÉKEK Y:SKIN 16 Facial Wash Fertőzéscsökkentő hatású Szappanmentes, gélszerű tisztító Facial Balance Hidratál Védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól Facial Care Könnyű, nem zsíros állagú Hámlasztó Szabályozza a faggyútermelést Active Blemish Control Fertőtlenítő hatású Kitisztítja a faggyúmirigyeket Szabályozza a faggyútermelést 200 ml 60 ml 60 ml 15 ml Fő hatóanyagok ph 4,5 1,4% Triple AHA Complex Fő hatóanyagok ph 4,0 Pentavitin Plant Extract Co-Enzyme Q10 Complex-Ubiquinone Fő hatóanyagok ph 4,5 5% Triple AHA Complex Teafa olaj Lacto Complex Fő hatóanyagok ph 3,5 6%Triple AHA Complex Szalicilsav Purifying Mask Fertőtlenít, enyhít, gyógyít 60 ml 20 ml / 60 ml Könnyű állagú, nem olajos, nem fehérítő hatású emulzió UV-A/UV-B védelem Anti-ageing hatású Fő hatóanyagok ph 3,5 Teafa olaj 10 percig Kaolin 1-2x hetente Fő hatóanyagok ph 6,5 Szervetlen fizikai fényvédők Szerves kémiai fényvédők

18 17 TERMÉKEK Nimue MAN Hydro Balance Hidratáló Antioxidáns Javítja a bőr szerkezetét Treatment After Shave Tonizál és hidratál Hűsíti és nyugtatja a bőrt borotválkozás után 100 ml 100 ml Fő hatóanyagok ph 4,5 2,5% Fruit Acid Complex Vitamin C & E Ester Fő hatóanyagok ph 6,0 DMAE Allantoin 60 ml Könnyű állagú, nem olajos, nem fehérítő hatású Széles körű védelem Fő hatóanyagok ph 4,5 Szervetlen fizikai fényvédők Szerves kémiai fényvédők Lip Care Hidratálja az ajkak környékét Minimálisra csökkenti az öregedés jeleit UV-védelem 5 g Fő hatóanyagok ph 4,5 Allantoin Omega olaj

19 18 TERMÉKEK Body Body Lotion Javítja a bőr tónusát és szerkezetét Hámlaszt Csökkenti az idő előtti öregedés jeleit 200 ml Fő hatóanyagok ph 5,0 Phytonim 3% Triple AHA Complex Active Hand Repair 100 ml Szabályozza az öregségi foltok kialakulását Hámlaszt és javítja a bőr szerkezetét Segítséget nyújt pikkelysömör, ekcéma, napégés és bőrkiütések esetén Main Ingredients ph 4,5 3% Triple AHA Complex 5% Kolbászfa kivonat

20 19 Kezelési mátrix környezeti károsodást szenvedett bőr alaptermékek Cleansing Gel Szappanmentes, krémes, gél állagú tisztító és szemfestéklemosó Cleansing Milk Könnyű, hámlasztó hatású arctisztító tej, fokozottan hidratál és visszállítja a bőr természetes egyensúlyát Eltávolítja a zsírt, mélytisztító, szerkezetjavító 1. fázis 2. fázis 3. fázis minden fázis támogató termékek boosterek támogató kezelések az 1. és 2. fázisban Corrective Serum Therapeutic Szabályozza a faggyútermelést, Treatment megfékezi a pattanásokat, Terápiás kezelés elősegíti a bőr gyógyulását Stemplex Serum Ránctalanító, erősítő, a bőrt simábbá teszi és azonnal feszesíti Super Hydrating Serum Azonnali hidratálás Exfoliating Enzyme Nem irritatív, nem csiszoló hatású hámlasztó készítmény, segít eltávolítani az elhalt maszkok hámsejteket, finomítja a bőr szerkezetét Nimue Day Anti-ageing Leave on Multifunkcionális nappali készítmény Mask AHA-kkal, csökkenti az apróbb Táplál, feltölt és hidratál ráncokat és barázdákat, hidratál és véd Moisturiser Plus Clarifying Mask Multifunkcionális nappali készítmény Eltávolítja a szennyeződéseket AHA-kkal, csökkenti az apróbb és a felesleges olajat, hidratál, ráncokat és barázdákat, hidratál és véd antibakteriális hatású Multi Day Plus+ Multifunkcionális nappali készítmény AHA-kkal érett bőrre, dehidratáltság, szárazság ellen, a bőr erejének, egészségének helyreállítására Multi Night Plus+ Multifunkcionális éjszakai készítmény AHA-kkal érett bőrre, dehidratáltság, száraz és meggyengült bőr kezelésére Moisturiser Lite AHA-mentes nappali készítmény (olajos bőrre), hidratál, javítja a bőr szerkezetét, puhít és növeli a bőr rugalmasságát Széles spektrumú UV-A/UV-B védelem anti-ageing hatással Element Barrier Véd a környezeti ártalmak, a szél és az extrém hőhatások ellen Rejuvenating Mask Elősegíti a ragyogó, sima és tiszta bőrt, csökkenti az idő előtti öregedést és véd a szabadgyökök ellen Super Hydrating Mask Enyhíti a bőr szárazságát és dehidratáltságát, csökkenti az apróbb gyűrődéseket a bőrön aktív termékek Active Lotion Aktív hámlasztó, fokozza a sejtképződést és -megújulást, javítja a bőr szerkezetét (száraz bőrtípusoknál) Deep Cleanse Active Gel Treatment Aktív hámlasztó, antibakteriális, Mélytisztító kezelés gyulladásgátló, csökkenti a bőr olajosságát (olajos bőrtípusoknál) Eye Treatment Kiegészítő szemápoló kezelés támogató termékek boosterek Alpha Lipoic Activator Szuper antioxidáns, gyulladásgátló és anti-ageing hatású, csökkenti a bőrpírt és a bőr irritáltságát Maintenance Complex Ragyogóbbá teszi a bőrt, gyulladásgátló, pigmentgátló aktív kezelések a 2. fázist követően Active Rejuvenation Treatment (15% Bio-Active Complex) Aktív fiatalító kezelés Active Rejuvenation Booster Treatment (15% Bio-Active Complex & Nimue TDS TM ) Multi Rejuvenating Serum 35% Glycolic Erősíti, simábbá teszi és hidratálja a bőrt, Treatment Anti-ageing és pigmentgátló hatású Glikolsavas kezelés maszkok Glyco Mask Gyorsmaszk hámlasztáshoz a ragyogó bőrért, azonnal feszesít, javítja a bőr szerkezetét Melano Fade Mask Ragyogóvá teszi a bőrt, gyulladásés pigmentgátló 7.5% TCA Treatment (egyelőre csak az EU-n kívül) Penta Salaic Treatment Penta-szalicilsavas kezelés Bio-Lacto Treatment Microneedling Treatment Mikrotűs kezelés MILYEN BŐRÁLLAPOTOKRA JAVASOLT? Egyenetlen, durva bőr Időskori pigmentfoltok Olajos területek Mimikai és mélyebb ráncok és megereszkedett bőr Száraz területek Látható hajszálerek, érzékeny bőr, kipirult területek Napkárosodott bőr Szabálytalan pigmentáció egyéb szemkezelések egyéb termékek Eye Make-up Adult Spot Treatment Remover Helyileg alkalmazható készítmény, Gyendéden és hatékonyan tisztító hatásával kezeli és megfékezi távolítja el a sminkmaradványokat a mitesszereket, pattanásokat Anti-ageing Eye Cream Cell Hydrating Complex Védi, feltölti, stimulálja és Védi a bőrt a környezet káros energiával tölti fel a fáradt bőrt hatásaitól, táplál Collagen Eye Film Fade Treatment Csökkenti a duzzanatokat, szem Pigmentkezelés, ami elősegíti az alatti táskákat, hidratál és frissít egyenletes bőrszín kialakulását Eye Treatment Kisimítja a mimikai és mélyebb ráncokat, javítja a bőr szerkezetét, tónusát és színét Eye Serum Anti-ageing hatású, csökkenti a karikákat és duzzanatokat, táskákat és ráncokat Hydro Lip Kondicionál, táplál és véd Reduct Derma Balm Bőrpír elleni készítmény finom bőrre, kitágult hajszálerek kezelésére Skin Refirmer Anti-ageing hatású kezelés, ami csökkenti a bőr megereszkedettségét, feszesíti az arcot, nyakat és dekoltázst Skin Regulator Finomítja a bőr szerkezetét, szabályozza a faggyúmirigyek működését (száraz és olajos bőrre) Vita Boost Revitalizálja és feltölti a bőrt az ajkak és szemek környékén Vitamin C Moisture Mist Antioxidáns, hidratál, frissít és véd Treatment Foundation Könnyű alapozó közepes fedéshez fényvédelemmel, egyben ápolja is a bőrt

21 Kezelési mátrix problémás (aknés, pattanásos) bőr 1. fázis 2. fázis 3. fázis minden fázis alaptermékek Cleansing Gel Szappanmentes, krémes, gél állagú tisztító és szemfestéklemosó Eltávolítja a zsírt, mélytisztító, szerkezetjavító Exfoliating Enzyme Nem irritatív, nem csiszoló hámlasztó az elhalt hámsejtek fellazítására, finomítja a bőr szerkezetét támogató termékek boosterek Corrective Serum Szabályozza a faggyútermelést, megfékezi a pattanásokat, elősegíti a bőr gyógyulását Super Hydrating Serum Hidratálja a kezelések/ gyógyszerek által igénybevett bőrt maszkok Moisturiser Lite Clarifying Mask AHA-mentes nappali készítmény Eltávolítja a szennyeződéseket (oiajos bőrre), hidratál, puhít, és a felesleges olajat, hidratál, javítja a bőr szerkezetét és antibakteriális hatású rugalmasságát Nimue Day Multifunkcionális nappali készítmény AHA-kkal, csökkenti az apróbb ráncokat és barázdákat, hidratál és véd Day Fader Pigmentszabályzó nappali készítmény, mely a bőrt ragyogóbbá teszi, javítva annak szerkezetét és tónusát Purifier Fertőzéseket megelőző és olajtermelést szabályozó éjszakai készítmény. Nappalra helyileg alkalmazható. Széles spektrumú UV-A/UV-B védelem anti-ageing hatással Element Barrier Véd a környezeti ártalmak, a szél és az extrém hőhatások ellen támogató kezelések az 1. és 2. fázisban Therapeutic Treatment Terápiás kezelés Deep Cleanse Treatment Mélytisztító kezelés Eye Treatment Kiegészítő szemápoló kezelés aktív termékek Active Lotion Aktív hámlasztó, fokozza a sejtképződést és -megújulást, javítja a bőr szerkezetét (száraz bőrtípusoknál) Active Gel Aktív hámlasztó, antibakteriális, gyulladásgátló, csökkenti a bőr olajosságát (olajos bőrtípusoknál) Túlzottan olajos bőr Kitágult pórusok Egyenetlen bőrszín és/vagy hegek Gyulladt bőr támogató termékek boosterek Alpha Lipoic Activator Szuper antioxidáns, antiageing hatású, gyulladásgátló, csökkenti a bőrpírt és a bőr irritáltságát maszkok Glyco Mask Gyorsmaszk hámlasztáshoz a ragyogó bőrért, azonnali feszesítés, javítja a bőr szerkezetét aktív kezelések a 2. fázist követően Active Rejuvenation Treatment (15% Bio-Active Complex) Aktív fiatalító kezelés 35% Glycolic Treatment Glikolsavas kezelés MILYEN BŐRÁLLAPOTOKRA JAVASOLT? Pattanások és mitesszerek Gyennyes, égő duzzanatok 7.5% TCA Treatment (egyelőre csak az EU-n kívül) egyéb szemkezelések Eye Make-up Remover Gyendéden és hatékonyan távolítja el a sminkmaradványokat Anti-ageing Eye Cream Védi, feltölti, stimulálja és energiával tölti fel a fáradt bőrt Penta Salaic Eye Treatment Treatment Kisimítja a mimikai és Penta-szalicilsavas kezelés mélyebb ráncokat, javítja a bőr szerkezetét, tónusát és színét Eye Serum Anti-ageing hatású, csökkenti a karikákat és duzzanatokat, táskákat és ráncokat Időszakos pattanások vagy makacs pattanásos bőr egyéb termékek Adult Spot Treatment Helyileg alkalmazható készítmény, tisztító hatásával kezeli és megfékezi a mitesszereket, pattanásokat Fade Treatment Pigmentkezelés, ami elősegíti az egyenletes bőrszín kialakulását Collagen Eye Film Hydro Lip Csökkenti a duzzanatokat, Kondicionál, táplál és véd szem alatti táskákat, hidratál és frissít Skin Regulator Finomítja a bőr szerkezetét, szabályozza a faggyúmirigyek működését (száraz és olajos bőrre) Vita Boost Revitalizálja és feltölti a bőrt az ajkak és szemek környékén Vitamin C Moisture Mist Antioxidáns, hidratál, frissít és véd Treatment Foundation Könnyű alapozó közepes fedéshez, ápolja a bőrt, fényvédelemmel 20

22 19 21 Kezelési mátrix hiperpigmentált bőr 1. fázis 2. fázis 3. fázis minden fázis alaptermékek Cleansing Gel Szappanmentes, krémes, gél állagú tisztító és szemfestéklemosó Cleansing Milk Könnyű hámlasztó, fokozottan hidratáló, visszállítja a bőr természetes egyensúlyát támogató termékek boosterek Corrective Serum Szabályozza a fagygyú-termelést, megfékezi a pattanásokat, elősegíti a bőr gyógyulását Stemplex Serum Ránctalanító, erősítő, a bőrt simábbá teszi és azonnal feszesíti támogató kezelések az 1. és a 2. fázisban Therapeutic Treatment Terápiás kezelés Deep Cleanse Treatment Mélytisztító kezelés Super Hydrating Serum Eye Treatment Eltávolítja a zsírt, mélytisztító, javítja a bőr szerkezetét Azonnali hidratálás Kiegészítő szemápoló kezelés Exfoliating Enzyme Nem irritatív, nem csiszoló hámlasztó, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, finomítja a bőr szerkezetét Day Fader Pigmentszabályzó nappali készítmény, mely a bőrt ragyogóbbá teszi, javítva annak szerkezetét és tónusát maszkok Anti-ageing Leave on Mask Táplál, feltölt és hidratál Night Fader Clarifying Mask Pigmentszabályzó Eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat, éjszakai készítmény a bőr ragyogását fokozó hatással, hidratáló és antibakteriális ami javítja a bőr szerkezetét hatású és tónusát Night Fader Plus Multiaktív éjszakai készítmény a hiperpigmentáció előrehaladott stádiumára (Melano Fade Mask-kal vagy Maintenance Complex-szel együtt ne használja) Széles spektrumú UV-A/ UV-B védelem anti-ageing hatással Element Barrier Véd a környezeti ártalmak, a szél és az extrém hőhatások ellen Rejuvenating Mask Elősegíti a ragyogó, sima és tiszta bőrállapot elérését, csökkenti az idő előtti öregedést és véd a szabadgyökök ellen Super Hydrating Mask Enyhíti a bőr szárazságát és dehidratáltságát, csökkenti az apróbb gyűrődéseket a bőrön aktív termékek Active Lotion Aktív hámlasztó, fokozza a sejtképződést és -megújulást, javítja a bőr szerkezetét (száraz bőrtípusoknál) Active Gel Aktív hámlasztás, antibakteriális, gyulladásgátló, csökkenti a bőr olajosságát (olajos bőrtípusoknál) támogató termékek boosterek Alpha Lipoic Activator Szuper antioxidáns, gyulladásgátló és anti-ageing hatású Maintenance Complex Ragyogóbbá teszi a bőrt, gyulladásgátló, pigmentgátló Multi Rejuvenating Serum Erősíti, simábbá teszi és hidratálja a bőrt, anti-ageing és pigmentgátló hatású. maszkok Glyco Mask Gyorsmaszk hámlasztáshoz a ragyogó bőrért, azonnali feszesítés, javítja a bőr szerkezetét Melano Fade Mask Ragyogóvá teszi a bőrt, gyulladás- és pigmentgátló (Night Fader Plus vagy Maintenance Complex-szel együtt ne használja) aktív kezelések a 2. fázist követően Active Rejuvenation Treatment (15% Bio-Active Complex) Aktív fiatalító kezelés egyéb szemkezelések Eye Make-up Remover Gyendéden és hatékonyan távolítja el a sminkmaradványokat Active Rejuvenation Anti-ageing Eye Cream Booster Treatment Védi, feltölti, stimulálja és (15% Bio-Active Complex energiával tölti fel a fáradt bőrt & Nimue TDS TM ) Aktív fiatalító booster kezelés 35% Glycolic Treatment Glikolsavas kezelés 7,5% TCA Treatment (egyelőre csak az EU-n kívül) Bio-Lacto Treatment Microneedling Treatment Nimue Nimue TDS TM -sel Mikrotűs kezelés MILYEN BŐRÁLLAPOTOKRA JAVASOLT? Pigmentált területek Melasma/chloasma Gyulladást követő hiperpigmentáció egyéb termékek Adult Spot Treatment Helyileg alkalmazható készítmény, tisztító hatásával kezeli és megfékezi a mitesszereket, pattanásokat Cell Hydrating Complex Védi a bőrt a környezet káros hatásaitól, táplál Collagen Eye Film Fade Treatment Csökkenti a duzzanatokat, szem Pigmentkezelés, ami elősegíti az alatti táskákat, hidratál és frissít egyenletes bőrszín kialakulását Eye Treatment Kisimítja a mimikai és mélyebb ráncokat, javítja a bőr szerkezetét, tónusát és színét Eye Serum Anti-ageing hatású, csökkenti a karikákat és duzzanatokat, táskákat és ráncokat Hydro Lip Kondicionál, táplál és véd Skin Regulator Finomítja a bőr szerkezetét, szabályozza a faggyúmirigyek működését (száraz és olajos bőrre) Vita Boost Revitalizálja és feltölti a bőrt az ajkak és szemek környékén Vitamin C Moisture Mist Antioxidáns, hidratál, frissít és véd Treatment Foundation Könnyű alapozó közepes fedéshez fényvédelemmel, egyben ápolja is a bőrt

23 Kezelési mátrix átmenetileg érzékennyé vált bőr alap készítmények Cleansing Gel Lite Szappan- és AHA-mentes, nyugtató, hűsítő, krémes gél és szemfestéklemosó 1. fázis 2. fázis 3. fázis minden fázis támogató boosterek támogató kezelések az 1. és 2. fázisban Stemplex Serum Therapeutic Ránctalanító, erősítő, nyugtató Treatment és azonnal feszesítő hatású Terápiás kezelés aktív támogató boosterek aktív kezelések a 2. fázis után egyéb szemkezelések egyéb termékek Eye Make-up Remover Cell Hydrating Complex Gyendéden és hatékonyan eltávolítja a Védi a bőrt a környezet káros hatásaitól, táplál sminkmaradványokat Cleansing Milk Könnyű hámlasztó fokozott hidratálással, helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát Super Hydrating Serum Azonnali hidratálás Eye Treatment Kiegészítő szemápoló kezelés Anti-ageing Eye Cream Védi, feltölti, stimulálja és energiával tölti fel a fáradt bőrt Fade Treatment Pigmentkezelés, ami elősegíti az egyenletes bőrszínt Lite Nyugtató és gyógyító, AHA-mentes készítmény, ami hidratál és védi a bőrt maszkok Exfoliating Enzyme Anti-ageing Leave on Nem irritatív, nem csiszoló hámlasztó, Mask segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, Táplál, feltölt és hidratál finomítja a bőr szerkezetét Moisturiser Lite Super Hydrating Mask AHA-mentes nappali készítmény (oiajos Enyhíti a bőr szárazságát és bőrre), hidratál, puhít, javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát apróbb dehidratáltságát, csökkenti az gyűrődéseket Az átmenetileg érzékennyé vált bőrön nem alkalmazunk aktív készítményeket, sem a 2. vagy 3. fázis kezeléseit mindaddig, míg a bőr egészségét helyre nem állítottuk. Collagen Eye Film Hydro Lip Csökkenti a duzzanatokat, szem Kondicionál, táplál és véd alatti táskákat, hidratál és frissít Eye Treatment Csökkenti a mimikai és mélyebb ráncokat, javítja a bőr szerkezetét, tónusát és színét Eye Serum Anti-ageing, csökkenti a karikákat és duzzanatokat, táskákat és ráncokat Reduct Derma Balm Bőrpír elleni készítmény érzékeny bőrre, kitágult hajszálerek kezelésére Skin Regulator Finomítja a bőr szerkezetét, szabályozza a faggyúmirigyműködést (száraz és olajos bőrre) Széles spektrumú UV-A/UV-B védelem öregedésgátló hatással Element Barrier Véd a környezeti elemek, a szél és az extrém hőhatások ellen MILYEN BŐRÁLLAPOTOKRA JAVASOLT? Vékony, sérülékeny bőr Irrirált, gyulladt bőr Bőrpír és érzékenység Szúró, égő bőr Ingerekre érzékeny bőr Rosacea Pikkelysömör Dermatitisz Ekcéma Diabétesz Vita Boost Revitalizál és feltölti az ajkak és a szemek környékét Vitamin C Moisture Mist Antioxidáns, hidratál, frissít és véd Treatment Foundation Könnyű alapozó közepes fedéshez fényvédelemmel, egyben ápolja is a bőrt

24 19 23 Kezelési mátrix ALAP támogató kezelések ALAP támogató kezelések Nimue-t még nem, vagy nem régóta használó, otthoni ápolási fázisban lévő páciensek számára Therapeutic Treatment (terápiás kezelés) Deep Cleanse Treatment (mélytisztító kezelés) Eye Treatment (szemkörnyékápoló kezelés) Anti-ageing Hand & Arm Treatment (kéz- és karkezelés) BŐRTERÁPIÁS OSZTÁLY KEZELÉS kényeztető, a páciens egyedi igényeire hatékony arctisztító kezelés speciális kezelés kifejezetten a szemkörnyéki feszesítő és fiatalító kezelés 15%-os AHA szabott kezelés finom bőr kezelésére gyümölcssavval 1 Konzultáció Konzultáció Konzultáció Konzultáció 2 Tisztítás Eye Make-up Remover Tisztítás Eye Make-up Remover Tisztítás Eye Make-up Remover Tisztítás Cleansing Gel Cleansing Gel / Cleansing Gel Lite Cleansing Gel Cleansing Gel / Cleansing Gel Lite 3 Kondicionálás Kondicionálás Intenzív szemkezelés Kondicionálás / Lite Intensive Eye Serum 4 Hámlasztás Hámlasztás Szemkezelés Hámlasztás Exfoliating Enzyme Exfoliating Enzyme Collagen Eye Film Exfoliating Enzyme (opcionális) 5 Arctisztítás Arctisztítás Maszk Aktív kezelés opcionális opcionális Alginate Mask Bio-Active Complex 6 TDS booster Maszk Utóápolás Semlegesítés Ascorbic Acid / DMAE Purifying Mask / Clarifying Mask Remaining Intensive Eye Serum Neutraliser Maszk Super Hydrating Mask / Rejuvenating Mask / Anti-ageing Mask / Purifying Mask / Clarifying Mask Masszázs Massage Cream Utóápolás After Care Hydrator / Hyaluronic Acid Gel Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist Utóápolás After Care Hydrator / Hyaluronic Acid Gel Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist Masszázs Massage Cream Utóápolás Active Hand Repair Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist

25 21 Professzionális kezelések* 24 ALAP támogató kezelések Terápiás kezelés Nyugtató kezelés, mely egyszerre biztosít tisztítást, hámlasztást, gyengéd gőzölést, masszázst és maszkokat. A Nimue összes bőrterápiás osztálya számára alkalmas, eredményorienált támogató kezelés. Mélytisztító kezelés Hatékony tisztító bármely bőrterápiás osztály számára. Tisztítást, opcionális gőzölést, kivonatokat és maszkot foglal magába. Szemkörnyékápoló kezelés Kollagénnel gazdagított filmréteg és maszk, mely intenzív és mély hidratálást, valamint fiatalosabb megjelenést biztosít. *a kezelések összefoglaló táblázatát lásd a köv. oldalon HALADÓ kezelések Aktív fiatalító kezelés 15%-os Nimue Bio-Active Complex tartalmú, fiatalító hatású kezelés bármely bőrterápiás osztálya számára, hármas kombinációjú alfa-hidroxi-savval (ph 3). Hatékony, de gyengéd kezelés meggyőző eredményekkel: összehúzza a kitágult pórusokat, finomítja a bőr szerkezetét, biztosítja fokozott rugalmasságát, ragyogását és vitalitását. Booster fiatalító kezelés Szuper-antioxidáns, 15%-os Nimue Bio-Active Complex és Alpha Lipoic Activator tartalmú kezelés nap- és környezeti ártalmak károsította, valamint hiperpigmentált bőr számára. Fokozza a bőr rugalmasságát, javítja tónusát és szerkezetét, az arcnak egészséges fényt és ragyogást biztosít. EXKLUZÍV kezelések 35% glikolsavas hámlasztás Biztonságos, ellenőrzött és kiszámítható eljárás, amely fokozatosan eltávolítja a felületi hámsejteket. Aktív bőrfiatalító kezelés, javítja a bőr textúráját és megjelenését. Bio-lacto hámlasztás Felületi hámlasztás környezeti károsodást szenvedett és hiperpigmentált bőrre. A komplex savak, mint a tejsav, glikolsav, citromsav, mandulasav és piroszőlősav kombinációja biztosítja az egyenletes behatolást és felszívódást a bőrbe. Penta-szalicilsavas hámlasztás Felületi hámlasztás problémás bőrre. Aktív összetevők: szalicilsav, azelainsav, piroszőlősav, fűzfakéreg-kivonat, amfoter glikolsav. Dermaroller + Nimue TDS Azonnal látható és tartós bőrfiatalítást és megújulást eredményez. A minimálisan invazív dermaroller-henger nagyon finom, 1 mm hosszúságú tűkből áll. Több kezelés javasolt, mivel a kezelések hatása kumulatív. A kezelések hetente, vagy havonta megismételhetők.

26 professzionális kezelések 25 Kezelési mátrix BŐRTERÁPIÁS OSZTÁLY KEZELÉS Active Rejuvenation Treatment (aktív fiatalító kezelés) Booster Treatment (booster kezelés) HALADÓ és EXKLUZÍV professzionális kezelések Nimue 1. és 2. fázist követően 35% Glycolic Treatment (glikolsavas kezelés) 7.5% TCA Treatment (TCA-kezelés) (csak EU-n kívül) Bio-Lacto Treatment (Bio-Lacto kezelés) Penta Salaic Treatment (penta-szalicilsavas kezelés) Microneedling Treatment (dermarolleres kezelés) 15% Bio-Active kezelés a 15% Bio-Active és Nimue hidratáló, mélyhámlasztó mélyhámlasztó kezelés fiatalító kezelés fiatalító kezelés felületi bőrfiatalítás elősegítésére TDS TM kezelés azonnali, kezelés, javítja a felületi hámlasztással, ami felületi hámlasztással hámlasztással problémás látható eredményekkel bőr szerkezetét és ragyogó és kisimult bőrt hiperpigmentáció bőr kezelésére megjelenését eredményez kezelésére 1 Konzultáció Konzultáció Konzultáció Konzultáció Konzultáció Konzultáció Konzultáció Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Hámlasztás Exfoliating Enzyme Kondicionálás Arctisztítás opcionális Aktív kezelés Bio-Active Complex Semlegesítés Neutraliser Maszk Alginate Mask / Collagen Face Film Utóápolás After Care Hydrator / Hyaluronic Acid Gel Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Hámlasztás Exfoliating Enzyme Kondicionálás Aktív kezelés Bio-Active Complex Semlegesítés Neutraliser TDS booster Ascorbic / DMAE / Nimeu TDS Maszk Super Hydrating Mask Utóápolás After Care Hydrator / Hyaluronic Acid Gel Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Hámlasztás Exfoliating Enzyme Előkészítés Prepping Solution Aktív kezelés 35% Glycolic Acid Semlegesítés Neutraliser Maszk Alginate / Anti-ageing Mask / Collagen Face Film Utóápolás After Care Hydrator / Hyaluronic Acid Gel Védelem Revitalizálás Vitamin C Moisture Mist Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Hámlasztás Exfoliating Enzyme Előkészítés Prepping Solution Aktív kezelés Bio-Active Complex Semlegesítés Neutraliser Aktív kezelés 7.5% TCA Utóápolás After Care Hydrator Védelem Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás speciális fiatalító kezelés a kollagén-újratermelődés és a bőr feszességének elősegítésére Sterilizálás Microneedle Roller in Sterilising Solution Tisztítás Eye Make-up Remover Cleansing Gel Kondicionálás Hámlasztás Exfoliating Enzyme Előkészítés Prepping Solution Aktív kezelés Hámlasztás Tetra Enzymatic Exfoliator Hámlasztás Tetra Enzymatic Exfoliator Előkészítés Prepping Solution Előkészítés Prepping Solution Aktív kezelés Bio-Lacto Peel Aktív kezelés Penta Salaic Peel Semlegesítés Neutraliser Semlegesítés Neutraliser Microneedling Maszk Utóápolás TDS booster Anti-ageing Mask After Care Hydrator Ascorbic Acid / DMAE (optional) Utóápolás Védelem Maszk After Care Hydrator Alginate Mask / Collagen Face Film Védelem Utóápolás Hyaluronic Acid Gel Sterilizálás Microneedle Roller in Sterilising Solution 20

27 Általános kontraindikációk Nagyon érzékeny bőr és komolyabb hajszáleresség Dermatitisz / ekcéma Aktív bőrelváltozások, illetve bármilyen bőrfertőzés IPL-es vagy lézeres beavatkozást, bőrmegújítást és kémiai hámlasztó eljárásokat megelőzően és az azokat követő időszakban az elvégzett kezelés intenzitásának függvényében 2 8 hétig ne alkalmazzon Nimue professzionális terápiát. Gyantázást, elektrolízist, borotválkozást vagy szőrtelenítő krémek használatát követő 3 napban kerülje a Nimue professzionális terápia alkalmazását. Kortizon- és isotretinoin-tartalmú szerek, valamint Accutane szedése alatt ne alkalmazzon Nimue professzionális terápiát. Aszpirin-allergia esetén a penta-szalicilsavas hámlasztás ellenjavallott Botox és/vagy feltöltők használata esetén várjon 2 hetet a Nimue kezelés megkezdéséig. A Nimue professzionális terápia után 3 napig még ne használjon botoxot és feltöltőket. Bőrrák esetén orvosi beleegyező nyilatkozat hiányában semmilyen Nimue kezelés nem kezdhető meg! Konkrét kezelésekkel kapcsolatos részletesebb kontraindikációkért kérjük, forduljon szakképzett Nimue terapeutáinkhoz! Kutatás és fejlesztés A Nimue Skin Technology vezető szerepet tölt be a nemzetközi orvoskozmetikai iparban azzal, hogy termékeiben egyesíti az összetevőkre vonatkozó legújabb tudományos eredményeket, koncepciókat, illetve haladó szállítórendszereket használ. A Nimue Kutatás és Fejlesztés részlege számos elismert kozmetikai szakértővel, kozmetológussal, mikrobiológussal és gyógyszerésszel dolgozik együtt a világ különböző pontjain található (dél-afrikai, svájci, francia, spanyol és egyesült államokbeli) csúcslaboratóriumokból, ami garantálja, hogy a Nimue valamennyi termékébe csakis a legfrissebb tudományos kutatások alapján összeállított alapanyagok kerülnek

28 Australia Austria China Canada Denmark Estonia Finland Greece Germany Hungary Ireland Iceland Malaysia Namibia Netherlands New Zealand Norway Poland Seychelles South Africa Sweden Switzerland UAE UK A Nimue termékek összetevőit francia, spanyol, egyesült államokbeli és svájci laboratóriumokban fejlesztik. ENGLISH/02/2014

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK AZ ÚJ T R PERFEC UE TION SOROZ ATTAL oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK 2015 Hogyan válassza ki a megfelelő bőrápolási termékeket? Az alábbi útmutató segítséget nyújt a vásárlók

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára.

Részletesebben

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL Mandula sav Tejsav Glycol sav Tejsav Citrom sav Szalicil sav Alma sav Bőrkő sav A gyümölcssavak AHA Természetes gyümölcs kivonatok

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

A bőrápolás tudománya

A bőrápolás tudománya A bőrápolás tudománya ARC TEST Száraz bőr hidratálása Ráncok elleni harc Zsíros-aknés bőr kezelése Pigmentációs problémák 360º-os bőrápolás 8. oldal 14. oldal 28. oldal 34. oldal 38. oldal Facial Cleanser

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2013 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90 perc,

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK KLASSZIKUS MEGKÖZELÍTÉS: BOTOX injekciók Botox a márkaneve a Clostridium botulinum baktérium által termelt toxinnak. Az izom, amelybe befecskendezik nem tud összehúzódni,

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

NEUTROGENA BEST SELLERS Size EAN MOQ NEUTROGENA Extra Gentle Cleanser 200mL 200mL NEUTROGENA Visibly Clear Daily

NEUTROGENA BEST SELLERS Size EAN MOQ NEUTROGENA Extra Gentle Cleanser 200mL 200mL NEUTROGENA Visibly Clear Daily NEUTROGENA BEST SELLERS Size EAN MOQ 26805092 NEUTROGENA Extra Gentle Cleanser 200mL 200mL 70501058008 12 29010038 NEUTROGENA Visibly Clear Daily Mask 150mL 150mL 3574661332543 12 27001050 NEUTROGENA Hydro

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október ÚJ HYDRA Bőrmegújító kezelések ELÉRHETŐ: 2017 október SZÉPSÉGÁPOLÁS HÁMLASZTÁSSAL ELTÜNTETI AZ ÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT FELFEDI A TÜNDÖKLŐ BŐRSZÍNT HALVÁNYÍTJA A PIGMENT FOLTOKAT ÉLÉNKÍTI A BŐR TÓNUSÁT

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban C O L L E C T I O N K o t a l a n s z é p s é g L u x u s á p o l á s a z é e t t b ő s z á m á a Aanykolloid szövetséges a múló idővel vívott hacban A Gold Regenesis exkluzív kozmetikai temékcsalád létehozásával

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING A BŐR A LÉLEK PALÁSTJA KÖVETKEZÉSKÉPPEN A TESTET ÖLTÖTT ÖNTUDAT AZ EURÓPAI NÉPESSÉG EGYRE ÖREGEBB A LAKOSSÁG FELE 40+ AZ ÖREGEDÉSSEL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEK BIZONYTALANSÁG

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

PLASZTIKAI SEBÉSZEK ÁLTAL KIFEJLESZTVE

PLASZTIKAI SEBÉSZEK ÁLTAL KIFEJLESZTVE PLASZTIKAI SEBÉSZEK ÁLTAL KIFEJLESZTVE PLASZTIKAI SEBÉSZEK ÁLTAL KIFEJLESZTVE A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK tudománya Az öregedés jelei elleni harchoz kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási program szükséges. Az

Részletesebben

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2016 ÖSZ - TÉL 1. HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml 2. HIDROGÉL HEGEKRE, 30ml KARÁCSONYI AKCIÓK - AJÁNDÉKCSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSOK,

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA ARC ÉS TESTÁPOLÁS Baalbek Stúdió: 1051 Budapest, V. Arany János u. 9. (csengô: 65) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806, E-mail: baalbekstudio@gmail.com www.baalbekstudio.hu

Részletesebben

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrfeszesít ő szemránckrém 2128 Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Az egyetlen olyan, a bőr öregedését

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem Barnulás és sejtszintű fényvédelem Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE 2015 ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK Letisztítók, bőrradírok Lágy tisztító tej (Gentle Milky Cleanser)... 200 ml 6 700 Ft A Lágy tonik (Gentle Toning Lotion)... 200 ml 6 700 Ft A Gyengéd tisztító tej (Gentle Soothing

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek ÉLETRE KELTI A SZÉPSÉGED, TERMÉSZETESEN INNOVÁCIÓ OXYGEN COMPLEX OXIGÉN A BŐRÖDÉRT ELGONDOLÁSUNK

Részletesebben

A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT

A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT Speciális bőrápolás Új Babé arcápolás A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT Új Babé arcápolás A ragyogó arcbőrért A Babé új arcápolási termékcsaládjának minden egyes tagja azt nyújtja Önnek, amit egy dermokozmetikumtól

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE A FIATALSÁG FORRÁSA Különleges konzisztenciában egy szérum könnyedsége és lágysága, egy emulzió finomságával és eleganciájával egyesül. A Ilsactivine

Részletesebben

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével 18 ARCÁPOLÁS OPTIMALS RADIANCE, OPTIMALS HYDRA ROYAL VELVET ARCÁPOLÁS 19 Legyen bôre még RAGYOGÓBB! A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével C-VITAMIN Ez a fantasztikus antioxidáns harcba

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Lágy textúrájuk és az 1001 éjszaka illata még értékesebbé teszi.

Lágy textúrájuk és az 1001 éjszaka illata még értékesebbé teszi. Zafir termékcsalád A nôk ragyogó arcának a titka a zafír termékcsalád értékes hatóanyagaiban rejlik. Különleges bánásmód, luxuskezelés a legigényesebbeknek is, mellyel a bôr friss és fiatal marad. A nôi

Részletesebben

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2016 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft - tól Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2014 január A bör öregedésének jelei Az öregedés jelei a vendég szemszögéböl Ráncok és barázdák megjelenése (szarkalábak, barázdák, szemöldök

Részletesebben