Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes"

Átírás

1 Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrfeszesít ő szemránckrém 2128 Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes kollagéntermelődését. Az évek múlásával a bőrben lelassul a kollagén termelődése, amely felelős a bőr simaságáért, teltségéért, feszességéért, így megjelennek a bőrfelszínen a ráncok, barázdák. Hogyan serkenti az Ecollagén a kollagéntermelődést? Ez a 100%-osan természetes Tripeptid Komplex a bőr saját, természetes kollagéntermelődését fokozza (laboratóriumi hatástanulmányok szerint). Az Oriflame kutatóinak először sikerült összekapcsolni 3 természetes peptidet, amelyek szinergikusan, egymás hatását erősítve működnek. Ez a Tripeptid Komplex fokozza a kollagéntermelődést, a sejtek energiatermelését, és a bőr védekező mechanizmusát. Az Ecollagen természetesen, belülről tölti fel a ráncokat. (Laboratóriumi hatástanulmányok szerint).

2 Arcápolás 35 év felett Ecollagen Technológia Tri-Peptide Complex Az Oriflame kutatóközpontja kifejlesztett egy 100%-osan természetes Tripeptid Komplexet, ami 3 peptid kombinációja, amelyek mindegyike célzottan és specifikusan a bőr működé - sére hat. : Serkenti a bőr saját kollagéntermelődését. Természetesen, belülről feltölti a bőrt. Észrevehetően csökkenti a ráncokat. ENERGIZÁLÓ PEPTID Rizsből nyert fehérje, amely növeli a sejtek energiáját.* KOLLAGÉN PEPTID Élesztőből nyert fehérje, amely fokozza a kollagénszintézist* és újramode l lezi a bőrt. ANTIOXIDÁNS PEPTID Búzából nyert fehérje, amely fokozza a bőr védekező mechanizmusát.* **Laboratóriumi hatástanulmányok szerint. A KOLLAGÉN BőRFELTÖLTő HATÁSA Előtte: A kollagén mennyiségének csökkenése a ráncok kialakulásához vezet. Hatás: A természetes Tripeptid Komplex fokozza a kollagéntermelődést.* Utána: A ráncok belül ről töltődnek fel. A bőr si - mábbnak és észrevehe - tően fiatalabbnak látszik.

3 Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrtípus: Bármilyen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel A bőr nap mint nap ragyogó, védett, a ráncok belülről töltődnek fel. 15-ös fényvédővel védi a bőrt az UV-suga - raktól Az édesmandula-olaj azonnal simábbá teszi a bőrt. Technológia Tripeptid Komplex: 100%-osan természetes komplex, amely fokozza a bőr kollagén terme - lődését, és belülről tölti fel a ráncokat. Kulcsfontosságú összetevő. Édesmandula: Aktív összetevő, amelyet az édesmandula biopolimereiből nyernek, és amely azonnal ránctalanító hatást* fejt ki, ráadásul jelentősen javítja a bőr tónusát. * Két óra elteltével. A vásárlók véleménye: Észrevehetően csökkennek a ráncok: 79% egyetért* A bőr simábbnak hat: 78% egyetért* Javul a bőr tónusa: 81% egyetért** 8 heti*, 2 heti** alkalmazása után. Dús, selymes állagú Bőrgyógyászatilag tesztelt 50 ml-es üveg tégely, karton dobozba csomagolva. A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel minden reggel az arcra és a nyakra, majd finoman simítsa bele a teljes felszívódásig Használja együtt az Ecollagen szemránckrémmel (2128) és a Bőrfeszesítő éjszakai krémmel. (2129) A bőr tisztításához és tonizálásához válasszon a bőrtípusának megfelelő Optimals készítményekből. * 54, a felmérésben részt vevő hölgy véleménye a nappali és az éjszakai krém együttes,

4 Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Ultra tápláló, bőrfeltöltő hatású ránctalanító éjszakai krém Ultra tápláló krém, kifejezetten éjszakai al - kal mazásra kifejlesztve, amikor a bőr legjobban befogadja a hatóanyagokat. Antioxidáns hatású fehérteával készült, amely segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedéshez vezető szabadgyököktől. A bőr ébredéskor erősebb, belülről feltöltött, simább és láthatóan fiatalabb lesz. Technológia Tri-Peptide Complex: 100%-osan természetes komplex, amely fokozza a bőr kollagéntermelődését és belülről tölti fel a ráncokat. Édesmandula: Az édesmandula biopolimereiből nyert, azonnali ránctalanító hatást* kifejtő aktív komponens, amely jelen - tősen javítja a bőr tónusát. *Két óra elteltével. Fehértea: A tealevelekből nyert csersav antibakteriális, nyugtató és antioxidáns hatást fejt ki. Napraforgóolaj: Természetes bőrlágyító szer, amely fontos zsírsavakat (F-vitamint) tartalmaz, amely védőrétegként óvja a bőrt a vízveszteségtől. Linolsav tartalmának fontos szerepe van az UVB-sugarak elleni harcban. A vásárlók véleménye: Észrevehetően csökkennek a ráncok: 79% egyetért* A bőr simábbnak hat: 78% egyetért* Javul a bőr tónusa: 81% egyetért** * 54, a felmérésben részt vevő hölgy véleménye a nappali és az éjszakai krém együttes, 8 heti*, 2 heti** alkalmazása után. Gazdag állagú, a bőrbe beleolvadó. 50 ml-es üvegtégely, kartondobozba csomagolva. A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel minden este az arcra és a nyakra, majd finoman simítsa bele a teljes felszívódásig. A bőrfeszesítő éjszakai krémet hasz nálja együtt a bőrfeszesítő nappali krémmel (2127) és az Ecollagen szemránckré mmel (2128). A bőr tisztításához és tonizálásá hoz válasszon a bőrtípusának megfelelő Optimals készítményekből.

5 Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő szemránckrém 2128 Bőrtípus: Bármilyen Szemránckém, amely belülről tölti fel a ráncokat Eltünteti a szem körüli sötét karikákat. Helyreállítja a szem körüli terület ragyogását. Technológia Tri-Peptide Complex: 100%-osan természetes komplex, amely fokozza a bőr kollagéntermelődését és belülről tölti fel a ráncokat. Édesmandula: Aktív összetevő, amelyet az é - desmandula biopolimereiből nyernek, és amely azonnal ránctalanító hatást* fejt ki, ráadásul je - lentősen javítja a bőr tónusát. * Két óra eltel - tével. Szemvidítófű: Kivonatának nyugtató és toni - záló hatása van. Elhalványítja a szem körüli árnyékot. Koffein: Segíti a zsírfelesleg eloszlását és víz - hajtó tulajdonsága van. Javítja a bőr kontúrjait. A vásárlók véleménye: Észrevehetően kisimítja a szarkalábakat: 98% egyetért* Láthatóan csökkenti a szem körüli sötét árnyékot: 72% egyetért** Helyreállítja a szem körüli bőr ragyogását és erejét: 85% egyetért*** 54, a felmérésben részt vevő hölgy véleménye a készítmény *2 heti**4 heti ***6 heti alkalmazása után. Dús, selymes állagú 15 ml. Tubus. Alkalmazza minden reggel és este a szem körüli bőr tisztítása után, ha szükséges a nap folyamán többször is. Finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. Használja együtt az Ecollagen, bőrfeszesítő nappali krémmel (2127) és az Ecollagen éjszakai krémmel (2129). A bőr tisztításához és tonizálásához válasszon a bőrtípusának megfelelő Optimals készítményekből!

6 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance BALANCE Bőrkiegyensúlyozó, mattító arctej 7115 Bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselé 7116 Bőrkiegyensúlyozó nappali gél 8-as fényvédővel 7117 Bőrkiegyensúlyozó, frissítő tonik 7118 Bőrkiegyensúlyozó, hűsítő arcradír zsíros/kombinált bőrre 7119 Bőrkiegyensúlyozó, habzó arctisztító 7120 Továbbfejlesztett bőrápoló család, a tökéletes megol - dás zsíros/kombinált bőrre Bőrtípus: Zsíros/kombinált Az Optimals Balance tökéletes megoldás a zsíros /kom binált bőrnek. Enyhe hidratáló komponensei mellett gazdagon tartalmaz ezüstnyírfa kivonatot és bőrkiegyensúlyozó komplex összetevőt, ennek kö - szönhe tően az Optimals Balance-termékek finoman kontrollálják a zsíros területeket, miközben hidratálják az orcákat. Hatására a bőr tiszta érzetű, kellemes és egészséges lesz. Tökéletes egyensúlyt teremt!

7 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Az Optimals Balance-sorozat ezüstnyírfa ki - vonatot és egy bőrkiegyensúlyozó komplexet tartalmaz, amely mélyen tisztítja a bőrt és megakadályozza a zsíros/kombinált bőrön a pattanások kialakulását, összehúzza a pórusokat. Kontrollálja a bőr zsírosságából adódó problémáit a T-zónában. Kellemes érzetűvé és simábbá teszi a bőrt a vízhiányos területeken. Gazdagon tartalmaz ezüstnyírfa kivonatot és bőrkiegyensúlyozó komplexet. Előtte: Vízhiányos a bőr az orcákon, és zsíros a T-zónában. Utána: A bőr kie gyen - súlyozott, a vízhiányos területek hidratáltak, a zsírosak kontrolláltak. A vásárlók véleménye: Növeli a bőr tisztaságát 83% egyetért* Redukálja a pórusokat 74% egyetért* A bőr üdébb és ragyogóbb lesz 89% egyetért* *Az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó nappali gél 8-as fényvédővel (7117) alkalmazása után. A bőrtípus megállapításához használja az Oriflame Bőrtípus meghatározó papírteszterét. Ezüstnyírfa Az észak-európai hegységek erdeiben honos. A leveleiből nyert kivonat gazdagon tartalmaz flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Tisztító, pórusösszehúzó és anti - bakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. normalizálja a bőr zsíros területeit. A nyírfa rügy közismert bőrkisimító és antibakteriális tulajdonságáról, és segít fenntartani a bőr egészségét. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex Ez a komplex egy különleges biopolimerből és nyírfa rügyből nyert kivonatból tevődik össze. A biopolimer megtartja a nedvességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, miközben egyidejűleg csökkenti a faggyútermelődést és Bőrkiegyensúlyozó komp lexet és ezüstnyírfa-kivonatot tartalmaz* Mattítja a zsíros területeket és hidratálja a vízhiányosakat. * 7115, 7116, 7117, 7118, 7119, 7120 Oriflame Kozmetika Kft

8 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Habzó arctisztító 7120 BALANCE Bőrtípus: zsíros/kombinált bőr Habzó arctisztító Teljesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Mélyen tisztítja a zsíros/kombinált bőrt. Puhítja a vízhiányos területeket. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal normalizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészségének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. Gazdag, habzó arctisztító Bőrgyógyászatilag tesztelt 200 ml Távolítsa el kíméletesen a sminket és a szennyeződéseket ezzel a revitalizáló hatású, habzó arctisztítóval, majd használja a frissítő tonikot a maradványok tökéletes eltünte té - séhez. Alkalmazza az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, frissítő tonikkal (7118), a Bőrkie gyen - súlyozó, hűsítő arcradírral (7119), az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, mattító arctejjel (7115), az Optimals Ba lance, bőrkiegyensúlyozó nappali zselével (7117) és az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselével (7116) együtt.

9 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Bőrkiegyensúlyozó, frissítő tonik 7118 BALANCE Bőrtípus: Zsíros/kombinált Bőrkiegyensúlyozó, frissítő tonik Tisztítja a zsíros/kombinált bőrt Frissít és élénkít Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned - vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal norma - lizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészsé - gének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. A vásárlók véleménye: Észrevehető bőrfeszesítő hatás: 92% egyetért Finom, frissítő hatású tonik. 200 ml Nedvesítsen meg egy vattakorongot a to nik - kal, majd törölje át vele az arcát, a smink - maradványok és a szennyeződések végső eltávolításához. Utána használja a megfelelő krémet. Alkalmazza a Bőr kiegyensúlyozó, mattító arctejjel (7115), a Bőrkie gyen súlyozó, hűsítő arcradírral (7119), a Bőrkiegyensúlyozó, mattító arc tejjel (7115), a Bőrkiegyensúlyozó nappali zse lével (7117) és a Bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselével (7116) együtt..

10 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Bőrkiegyensúlyozó, mattító arctej 7115 BALANCE Bőrtípus: Zsíros/kombinált Bőrkiegyensúlyozó, mattító arctej 6 órán át matt bőrfelületet biztosít. Hidratálja a vízhiányos területeket. Tisztítja a bőrt, és összehúzza a pórusokat. 8-as faktorú fényvédővel óvja a bőrt az UVsugaraktól. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned - vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal norma - lizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészsé - gének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. E-vitamin: Fokozza a bőr felső rétegeinek hidratáltságát és nyugtatja a bőrfelszínt. Könnyű zsírtalan folyadék. 75 ml Megtisztított, tonizált bőrre alkalmazza nappali krémként. Alkalmazza az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, habzó arctisztítóval (7120), a Bőr ki e - gyen súlyozó, frissítő tonikkal (7118), a Bőrki e - gyen súlyozó, hűsítő arcradírral (7119), a Bőrkiegyensúlyozó nappali zselével (7117) és a Bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselével (7116) együtt.

11 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Bőrkiegyensúlyozó, hűsítő arcradír 7119 BALANCE Bőrtípus: Zsíros/kombinált Bőrkiegyensúlyozó, hűsítő arcradír Kontrollálja a T-zóna olajos csillogását. Simává és kellemes érzetűvé teszi a vízhi á - nyos területeket. Mélytisztító hatásával kiemeli a pórusokból a szennyeződéseket. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned - vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal norma - lizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészsé - gének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. Mentol gömböcskék: Hűsítő érzetet adnak, a bőr felfrissül és felélénkül. Élénkítő hatású habzó radír. 75 ml. Nedves bőrre vigye fel heti egy-két alkalommal, és dörzsölje át vele az arcát. Tiszta vízzel mossa le, majd használjon nappali krémet! Alkalmazza az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, habzó arctisztítóval (7120), a Bőr ki - egyensúlyozó, frissítő tonikkal (7118), a Bőrki e - gyensúlyozó, mattító arctejjel (7115), a Bőrkiegyensúlyozó nappali zselével (7117) és a Bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselével (7116) együtt.

12 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Bőrkiegyensúlyozó nappali zselé 7117 BALANCE Bőrtípus: Zsíros/kombinált Mattítja és kontrollálja a zsíros területeket. Intenzíven hidratálálja a vízhiányos felületeket. Tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat. 8-as faktorú fényvédelmet jelent az UVsugarak ellen. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned - vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal norma - lizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészsé - gének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. COMBI-SKIN: Egy ásványi összetevő, ami táplálja és hidratálja a bőrt. Bőrkiegyensúlyozó nappali zselé A vásárlók véleménye: Fokozza a bőr tisztaságát: 83% egyetért Összehúzza a pórusokat: 74% egyetért Könnyű, gyorsan felszívódó 50 ml üvegtégely kartondobozba csomagolva Vigye fel minden reggel a zselét az arcra és a nyakra a bőr tisztítása és tonizálása után, majd gyengéden simítsa bele a bőrbe a teljes felszí - vódásig. Alkalmazza az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, habzó arctisztítóval (7120), a Bőrkie - gyensúlyozó, frissítő tonikkal (7118), a Bőrki e - gyensúlyozó, hűsítő arcradírral (7119 és a Bőrkiegyensúlyozó éjszakai zselével (7116) együtt.

13 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Balance Éjszakai zselé 7116 BALANCE Bőrtípus: Zsíros/kombinált Mattítja és kontrollálja a zsíros területeket. Intenzív hidratálást biztosít a vízhiányos bőrfelületeknek. Kreatintartalma fokozza a sejtek energiáját az éjszaka folyamán, és a mélyebb rétegekig fejti ki bőrmegújító hatását. Technológia Bőrkiegyensúlyozó komplex: Megtartja a ned - vességet a bőr felszínéhez közeli rétegben, és csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal norma - lizálva a zsíros területeket. Segít a bőr egészsé - gének megőrzésében. Az ezüstnyírfa leveleiből nyert kivonat: A levelek gazdagon tartalmaznak flavonoidokat és olyan organikus savakat, mint a C-vitamin. Ennek a kivonatnak tisztító, pórusösszehúzó és antibakteriális hatása mellett tonizáló tulajdonsága is ismert, ezért a zsíros bőrre készült termékek kitűnő hatóanyaga. Kreatin: A szervezetben természetesen jelenlévő aminosav származék. Rendkívül hatékony az UV-sugarak okozta sejtkárosodás elleni Éjszakai zselé védelemben, illetve annak helyrehozásában. Könnyű krémes 50 ml. Üvegtégely kartondobozba csomagolva. A bőr tisztítása és tonizálása után minden este vigye fel a krémet az arcra és a nyakra, majd finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszí vó - dásig. Alkalmazza az Optimals Balance, bőrkiegyensúlyozó, habzó arctisztítóval (7120), a Bőrkiegyensúlyozó, frissítő tonikkal (7118), a Bőrkiegyensúlyozó, hűsítő arcradírral (7119) és a Bőrkiegyensúlyozó nappali zselével (7117) együtt.

14 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort COMFORT Hidratáló arctisztító hab 7121 Hidratáló hatású, krémes arcradír 7122 Hidratáló arclemosó tej 7123 Hidratáló tonik 7124 Hidratáló nappali krém 8-as faktorú fényvédővel 7125 Éjszakai krém 7126 Arctisztító kendő 4651 Továbbfejlesztett bőrápoló sorozat, amely hatékonyan tisztítja és ápolja a normál/száraz bőrt. Bőrtípus: Normál/száraz Az Optimals Comfort készítmények hatékonyan tisz - títják, és azonnali ápolást nyújtanak a száraz bőrnek. Gazdagon tartalmaznak törpemálnamag-olajat és hidratá ló komplexet, ennek köszönhetően regenerálják és puhítják a bőrt. A száraz bőrnek kellemes közérzetet biztosítanak.

15 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Optimals Comfort Az Optimals Comfort termékek fontos komponense egy hidratáló komplex és a törpemálnamag-olaj. Ennek köszönhetően mélyen táplálják és hidratálják a száraz bőrt, hatásukra az puha, és sima lesz. Alaposan feltölti a száraz bőrt. Hatására a bőr kellemes érzetű, sima lesz. Gazdagon tartalmaz törpemálnamag-olajat és hidratáló komplexet. Előtte: Nagyon száraz, feszülő a bőr Utána: A bőr hidra tált, védőrétegének műkö - dé se helyreállt. A vásárlók véleménye: Fokozza a bőr hidratáltságát: 95% egyetért* A bőr puhább és simább lesz: 84% egyetért* Fokozza a bőr komfortérzetét: 86% egyetért* *Vásárlók véleménye a Optimals Comfort, hidratáló nappali krém 8-as faktorú fényvédővel (7125), alkalmazása után. A bőrtípus megállapításához használja az Oriflame Bőrtípus meghatározó papírteszterét. Törpemálnamag-olaj Az Optimals Comfort készítmények fő ható - anyaga a törpemálna (Rubus Chamaemorus), amely az északi félteke egyik legtáplálóbb gyümölcse. A növény az éjszakai napsütés ener giáját magába szívja, s azt cukorrá, zsírsavakká és létfontosságú vitaminokká alakítja, amelyre a sarkvidéki törpemálnának a legnagyobb szük sége van. Kivonatában a bőr számára olyan fontos alkotóelemek vannak, mint a linol és alfa-linol zsírsav, antioxidáns hatású E-vitamin. UV-szűrő és sejtmembrán erősítő tulajdonsággal is bír. Kiváló a száraz bőr hidratálására. Technológia Hidratáló komplex Jelentős vízmegkötő tulajdonságú polimer. Segít megelőzni a vízveszteséget, mintegy vé dő - réteget képezve a bőr felszínén. A száraz bőrt hidratálja, alkalmazása után annak kelle mes, sima érzetet biztosít. Hidratáló komplexet és törpe - málnamag-olajat* tartalmaz Helyreállítja a bőr védőrétegét. *a 7122, a 7125 és a 7126 tartalmazza.

16 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Hidratáló arctisztító hab 7121 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Arctisztító hab Pillekönnyű, ultratisztító állagú. Kíméletesen eltávolítja a sminket és a szeny - nyeződéseket. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. B5-vitamin: Hidratálja a száraz bőrt. Biztosít ja annak kellemes közérzetét és simaságát. Légiesen könnyű hab. 150 ml. Kíméletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a revitalizáló hatású, arctisztító hab. Utána használja a hidratáló tonikot a maradványok tökéletes eltüntetéséhez. Alkalmazza mellette a Hidratáló arclemosó tejet (7123), az Arctisztító kendőt (4651), a Hidratáló tonikot (7124), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122), a Hidratáló nappali krémet 8-as faktorú fényvédővel (7125) és az Optimals Comfort éjszakai krémet (7126).

17 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort COMFORT Hidratáló hatású, krémes arcradír normál/száraz bőrre 7122 Bőrtípus: normál/száraz Enyhe, hidratáló arcradír Megújítja, az arcbőrt és visszaadja egészsé - ges megjelenését. Finoman hámlaszt. Javítja és egyenletessé teszi a száraz bőr textúráját. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. Törpemálnamag-olaj: Rendkívül tápláló vadmálnából származik. A bőr számára olyan fon - tos alkotóelemeket tartalmaz, mint a linol és alfa-linol zsírsav, antioxidáns hatású E-vitamin. UV-szűrő és sejtmembrán erősítő tulajdonsággal is bír. Kiváló a száraz bőr hidratálására. Enyhe, hidratáló arcradír. 75 ml. Nedves arcra vigye fel heti 1-2 alkalommal, és gyengéden dörzsölje át vele a bőrt, majd tiszta vízzel mossa le. Utána használjon arckrémet. Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), a Hidratáló arclemosó tejet (7123), az Arctisztító kendőt (4651), a Hidratáló tonikot (7124), a Hidratáló nappali krémet 8-as faktorú fényvédővel (7125) és az Éjszakai krémet (7126).

18 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Hidratáló arclemosó tej 7123 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Arclemosó tej Alaposan tisztít a bőr kiszárítása nélkül. Ceramidokat tartalmaz, amelyek segítenek helyrehozni a bőr nedvességtartalmát. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. Törpemálnamag-olaj: Rendkívül tápláló vadmálnából származik. A bőr számára olyan fon - tos alkotóelemeket tartalmaz, mint a linol és alfa-linol zsírsav, antioxidáns hatású E-vitamin. UV-szűrő és sejtmembrán erősítő tulajdonsággal is bír. Kiváló a száraz bőr hidratálására. Ceramidok: Ceramidok, koleszterol, phytos - phingosine és zsírsavak koncentrált keveréke, amely fokozza a bőr nedvességtartalmát és védelmét. Gazdag, tejszerű. 200 ml. Távolítsa el kíméletesen a sminket és a szennyeződéseket ezzel a revitalizáló hatású tisztító tejjel! Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), az Arc - tisztító kendőt (4651), a Hidratáló tonikot (7124), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122), a Hidratáló nappali krémet 8-as faktorú fényvédővel (7125) és az Éjszakai krémet (7126).

19 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Hidratáló tonik 7124 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Hidratáló tonik Ultra hidratálást biztosít. után a bőr puha, rugalmas és hidratált lesz. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. Hamamelisz: Közismert pórus összehúzó hatásáról, ennek köszönhetően kí méletesen tonizálja és felfrissíti a bőrt. Kíméletes ultra-hidratáló tonik. 200 ml. Nedvesítsen meg a tonikkal egy vattakorongot, és törölje át vele az arcát. Utána használja a szokásos nappali krémjét Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), a Hidratáló arclemosó tejet (7123), az Arctisztító kendőt (4651), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122), a Hidratáló nappali krémet 8-as faktorú fényvédővel (7125) és az Éjszakai krémet (7126).

20 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Nappali krém 8-as fényvédővel 7125 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Azonnal helyreállítja a bőr rugalmasságát és kom fortérzetét. 8-as fényvédővel óvja a bőrt az UV-sugarak ellen. Ceramidokkal javítja a bőr védőköpenyének működését. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. Törpemálnamag-olaj: Rendkívül tápláló vadmálnából származik. A bőr számára olyan fon - tos alkotóelemeket tartalmaz, mint a linol és alfa-linol zsírsav, antioxidáns hatású E-vitamin. UV-szűrő és sejtmembrán erősítő tulajdonsággal is bír. Kiváló a száraz bőr hidratálására. Szezámmag-olaj: Puhítja a bőrt és a felső ré - tegén egyedülálló hidratáló hatást fejt ki. E-vitamin: Fokozza a felső bőrréteg hidratáltságát, ezáltal enyhülést ad a bőrnek. Ceramidok: Ceramidok, koleszterol, phyto s - phingosine és zsírsavak koncentrált keveréke, amely fokozza a bőr nedvességtartalmát és védelmét. A vásárlók véleménye: Fokozottan hidratálja a bőrt: 95% egyetért Puhítja és kisimítja a bőrt: 84% egyetért Növeli a bőr komfortérzetét: 86% egyetért Gyorsan felszívódó. Nappali krém 8-as fényvédővel 50 ml. Üvegtégely, kartondobozban. Megtisztított, tonizált bőrre vigye fel az arcra és a nyakra minden reggel. Könnyedén simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), a Hidratáló arclemosó tejet (7123), az Arctisztító kendőt (4651), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122), a Hidratáló tonikot (7124) és a Éjszakai krémet (7126).

21 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Éjszakai krém 7126 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Kreatintartalma fokozza a sejtek energiáját az éjszaka pihenés közben, és a mély bőrrétegekig fejti ki bőrfiatalító hatását. Jelentősen fokozza a bőr hidratáltságát. Technológia Hidratáló komplex: Mintegy védő filmréteget képezve a bőrön, segít megelőzni a vízveszte - séget és megkötni a nedvességet. Hidratálja a száraz bőrt, hatására az kellemes érzetű, sima lesz. Törpemálnamag-olaj: Rendkívül tápláló vadmálnából származik. A bőr számára olyan fon - tos alkotóelemeket tartalmaz, mint a linol és alfa-linol zsírsav, antioxidáns hatású E-vitamin. UV-szűrő és sejtmembrán erősítő tulajdonsággal is bír. Kiváló a száraz bőr hidratálására. Kreatin: A szervezetben természetesen jelenlévő aminosav származék, amely rendkívül hatékony az UV-sugarak okozta sejtkárosodás elleni védelemben, illetve annak helyrehozá - sában. Éjszakai krém Gazdag, krémes. 50 ml. Üvegtégely kartondobozba csomagolva. A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel min den este, majd finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), a Hidratáló arclemosó tejet (7123), az Arctisztító kendőt (4651), a Hidratáló tonikot (7124), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122) és a Nappali krémet (7126).

22 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Comfort Arctisztító kendő 4651 COMFORT Bőrtípus: normál/száraz Arctisztító kendő Tisztító hatású komponensei eltávolítják a szennyeződéseket és a sminket. Kíméletes, a bőrt nem szárítja, a komfort - érzetét javítja. Ez a továbbfejlesztett készítmény kíméletes, alkoholmentes, a bőrre szárító hatást nem fejt ki. A szennyeződések eltávolításához tisztító adalékot tartalmaz. 24 törlőkendő visszazárható tasakban. Vegyen ki egy kendőt, és finoman törölje át vele az arcát és a nyakát a szennyeződések eltávolítására. A tasakot zárja vissza. Alkalmazza mellette az Optimals Comfort, hidratáló arctisztító habot (7121), a Hidratáló arclemosó tejet (7123), a Hidratáló tonikot (7124), a Hidratáló hatású, krémes arcradírt (7122), a Nappali krémet (7126) és az Éjszakai krémet (7126).

23 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Sensitive SENSITIVE Arctisztító tej érzékeny bőrre 7128 Nyugtató tonik érzékeny bőrre 7131 Nyugtató nappali krém érzékeny bőrre 7129 Nyugtató éjszakai krém érzékeny bőrre 7130 Bőrtípus: Érzékeny Továbbfejlesztett arcápoló család, amely nyugtatja a bőrt és csökkenti a hiperérzékenységét. Az Optimals Sensitive család ideális megoldást jelent az érzékeny bőrre. Gazdagon tartalmaz echiumolajat és nyugtató komplexet, ezáltal nyugtatja a bőrt és csökkenti hiperérzékenységét.

24 Skin Care For all ages Optimals Sensitive Az Optimals Sensitive-sorozat nyugtató komplexet és echiumolajat tartalmaz, amely finoman ápolja és kellemes komfortérzetet biztosít a bőrnek. A nyugtató hatás mellett táplálja és védi a bőrt. Csökkenti a bőr hiperérzékenységét. Csillapítja és nyugtatja az irritált bőrt. Echiumolajban és nyugtató komplexben gazdag. Előtte A bőr kipirosodott és viszkető Utána: A bőr megnyugodott A bőrtípus megállapításához használja az Oriflame Bőrtípus meghatározó papírteszterét. A vásárlók véleménye: Fokozza a bőr rugalmasságát: 74% egyetért Javítja a bőr komfortérzetét, az simább lesz: 79% egyetért A bőr kevésbé érzékenynek látszik és annak érződik: 66% egyetért *Vásárlói vélemények a 7129 Nyugtató nappali krém érzékeny bőrre alkalmazása után Echiumolaj Az antioxidánsokban gazdag olajat az Echum Plantagineum (kígyószisz) magjából nyerik. Ez a kivonat fenoltartalmú vegyületeket és fontos zsírsavakat is tartalmaz. Ennek köszönhetően hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt, amely létfontosságú a bőr egészségének fenntartásában. Technológia Nyugtató komplex A bőrfelszín nyugodtabb, kellemesebb köz ér - zetű és kevésbé érzékeny az érintésre, a hőre és bármilyen irritációra. A nyugtató komplex csökkenti a bőr túlzott érzékenységét, azokat a kellemetlenségeket, mint a szúró, égő érzés. Echiumolajat és nyugtató komplexet tartalmaz* Csökkenti a bőr túlzott érzékenységét *a 7129, 7130, és a 7131 termék tartalmazza

25 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Sensitive Arctisztító tej érzékeny bőrre 7128 SENSITIVE Bőrtípus: Érzékeny Arctisztító tej érzékeny bőrre Eltávolítja a szennyeződéseket. Hidratálja az érzékeny bőrt. Kamillakivonat: nyugtatja és hidratálja a bőrt Enyhe, illatmentes, tejszerű 200 ml. Távolítsa el kíméletesen a sminket és a szennyeződéseket ezzel a revitalizáló hatású arctisztító tejjel, majd a maradványait törölje le Optimals Sensitive, nyugtató tonikkal! Alkalmazza mellette az Optimals Sensitive, nyugtató tonikot (7131), az Optimals Sensitive, nyugtató nappali krémet (7129) és az Optimals Sensitive, nyugtató éjszakai krémet (7130).

26 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Sensitive Nyugtató tonik 7131 SENSITIVE Bőrtípus: Érzékeny Nyugtató tonik Védi, nyugtatja és hidratálja a bőrt. A bőrt puhává, sima érzetűvé teszi. Technológia Nyugtató komplex A bőrfelszín nyugodtabb, kellemesebb köz ér - zetű és kevésbé érzékeny az érintésre, a hőre és bármilyen irritációra. A nyugtató komplex csökkenti a bőr túlzott érzékenységét, azokat a kellemetlenségeket, mint a szúró, égő érzés. Echiumolaj: Az antioxidánsokban gazdag olajat az Echum Plantagineum (kígyószisz) magjából nyerik. Ez a kivonat fenoltartalmú vegyületeket és fontos zsírsavakat is tartalmaz. Ennek köszönhetően hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt, amely létfontosságú a bőr egészségének fenntartá sá ban. A vásárlók véleménye: Fokozza a bőr rugalmasságát: 74% egyetért Javítja a bőr komfortérzetét: 79% egyetért Csökken a bőr érzékenysége: 66% egyetért Enyhe, allergiát nem okozó tonik. 200 ml. Nedvesítsen meg a tonikkal egy vattakorongot, majd törölje le az arcáról a szennyeződéseket és a sminket. Utána használja a megfelelő krémet. Alkalmazza mellette az Optimals Sensitive, arctisztító tejet (7128), a Nyugtató nappali krémet (7129) és a Nyugtató éjszakai krémet (7130).

27 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Sensitive Nyugtató nappali krém érzékeny bőrre 7129 SENSITIVE Bőrtípus: Érzékeny Azonnal nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt. Védi a bőrt. Technológy Nyugtató komplex A bőrfelszín nyugodtabb, kellemesebb köz ér - zetű és kevésbé érzékeny az érintésre, a hőre és bármilyen irritációra. A nyugtató komplex csökkenti a bőr túlzott érzékenységét, azokat a kellemetlenségeket, mint a szúró, égő érzés. Echiumolaj: Az antioxidánsokban gazdag olajat az Echum Plantagineum (kígyószisz) magjából nyerik. Ez a kivonat fenoltartalmú vegyületeket és fontos zsírsavakat is tartalmaz. Ennek köszönhetően hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt, amely létfontosságú a bőr egészségének fenntartá sá ban. E-vitamin: Fokozza a felső bőrréteg hidratáltságát, ezáltal enyhülést ad a bőrnek. Jojobaolaj: Kondicionáló agensként alkalmazva, fokozza a krém síkosságát és bőrlágyító hatását, a bőr puha és rugalmas lesz. Sheavaj: Nyugtatja, táplálja és védi a bőrt. Nappali krém Illat- és emulgeálószer mentes krém 50 ml. Üvegtégely kartondobozba csomagolva. Vigye fel az arcára és a nyakára a bőr tisztítása és tonizálása után, majd finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig.. Alkalmazza mellette az Optimals Sensitive, arctisztító tejet (7128), a Nyugtató tonikot (7131) és a Nyugtató éjszakai krémet (7130).

28 Arcápolás életkortól függetlenül Optimals Sensitive Éjszakai krém 7130 SENSITIVE Bőrtípus: Érzékeny Védi, nyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt. A kreatin fokozza a sejtek energiáját az éj - szakai pihenés közben, így a mély rétege kig bőrfiatalító hatást fejt ki. Technology Nyugtató komplex A bőrfelszín nyugodtabb, kellemesebb köz ér - zetű és kevésbé érzékeny az érintésre, a hőre és bármilyen irritációra. A nyugtató komplex csökkenti a bőr túlzott érzékenységét, azokat a kellemetlenségeket, mint a szúró, égő érzés. Éjszakai krém Echiumolaj: Az antioxidánsokban gazdag olajat az Echum Plantagineum (kígyószisz) magjából nyerik. Ez a kivonat fenoltartalmú vegyületeket és fontos zsírsavakat is tartalmaz. Ennek kö - szön hetően hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt, amely létfontosságú a bőr egészségének fenn - tartá sá ban. Sheavaj: Nyugtatja, táplálja és védi a bőrt. Csipkebogyómag-olaj: Életre kelti és ragyogóvá teszi a bőrt, fokozza benne a kollagén és az elasztin szintjét. Kreatin: A szervezetben természetesen jelenlévő aminosav származék, amely rendkívül hatékony az UV-sugarak okozta sejtkárosodás elleni védelemben, illetve annak helyrehozásában. Illat- és emulgeálószer mentes krém. 50 ml. Üvegtégely kartondobozban. Az arc tisztítása és tonizálása után vigye fel minden este a krémet, és finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. Alkalmazza mellette az Optimals Sensitive, arctisztító tejet (7128), a Nyugtató tonikot (7131) és a Nyugtató nappali krémet (7129).

29 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Krémes arclemosó 4638 Bőrpuhító tonik 4639 Hidratáló arctej 4640 Szemránckrém 4641 Gazdag nappali krém 15-ös fényvédővel órás éjszakai krém 4643 Bőrtípus: Érett, száraz Páratlan, a bőr öregedését megelőző bőrápolás, amely megőrzi a hölgyek fiatalos szépségét A Royal Velvet-sorozat a száraz, érett bőrű hölgyek arcápolásához készült. Ezek az értékes készítmények minden reggel és este a luxus érzésével ajándékozzák meg bőrét és érzékeit. A termékek gazdagon tartalmaznak íriszből nyert izoflavonokat. Ennek köszönhetően a bőr erősebb és rugalmasabb lesz.

30 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet A Royal Velvet a szépség megőrzésére készült, fényűző arcápoló-sorozat. Exkluzív hatóanyaga az íriszkivonatból nyert írisz izoflavonoid, fokozza a bőr erősségét és rugalmasságát, javítja a bőr tónusát, miközben csökkenti a bőr felszínén megjelenő barázdákat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza a bőr kiszáradását. A bőr selymesen sima, bársonyos lesz. Újra hidratálja és regenerálja a bőrt. Fokozza a bőr erősségét és rugalmasságát, határt szab a vízveszteségének és kiszáradásának. Írisz virág Az illatos írisznek gyönyörű, fehérek a szirmai, nevét a szivárvány görög istennőjétől kapta. A hatalom és a fenség szimbóluma volt már az ókorban is. A mediterrán országokban honos, legalább hároméves íriszfajtákból nyerik az íriszkivonatot. Az írisz virágából készült kivonat az írisz izoflavon ellensúlyozza a lassuló anyagcseréből adódó folyamatokat. Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a kor előrehaladásával együtt járó problémákat.

31 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Krémes arclemosó 4638 Bőrtípus: Érett, száraz Krémes arclemosó Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Írisz izoflavon-kivonatával revitalizálja a bőrt. Használata után a bőr különlegesen puha és kellemes érzetű lesz. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. Sheavaj: Nyugtatja, táplálja és védi a bőrt. Gazdag, krémes. 200 ml. Távolítsa el a szennyeződést és a sminket ezzel a krémes, tejszerű arclemosóval, majd törölje le a maradványait a Royal Velvet, bőrpuhító tonikkal. Alkalmazza mellette a Royal Velvet, bőrpuhító tonikot (4639), a Royal Velvet+ hidratáló arctejet (4640), a Royal Velvet szemránckrémet (4641), a Royal Velvet, gazdag nappali krémet (4642) és a Royal Velvet, 8 órás éjszakai krémet (4643).

32 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Bőrpuhító tonik 4639 Bőrtípus: Érett, száraz Bőrpuhító, tonizáló zselé Letisztítja a bőrt és előkészíti azt a krém felviteléhez. Írisz izoflavon-tartalma revitalizálja a bőrt. Páratlanul sima és hidratált bőrt eredményez. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. Finom, zselés tonik. Bőrgyógyászatilag tesztelt 200 ml. Tegyen a zselés tonikból egy keveset vattakorongra, majd törölje át vele az arcát a sminkmaradványok és a szennyeződések végső eltávolításához. Utána használjon megfelelő krémet! Alkalmazza mellette a Royal Velvet, krémes arclemosót (4638), a Royal Velvet+ hidratáló arctejet (4640), a Royal Velvet szemránckrémet (4641), a Royal Velvet, gazdag nappali krémet (4642) és a Royal Velvet, 8 órás éjszakai krémet (4643).

33 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Hidratáló arctej 4640 Hidratáló nappali lotion Bőrtípus: Érett, száraz Segít a bőr nedvtartalmának megőrzésében. Véd az UV-sugarak ellen. Írisz izoflavon tartalma revitalizálja a bőrt. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. A vásárlók véleménye: Egész napi hidratálást jelent a bőrnek. 26, a tesztelésre önként vállalkozó hölgy véleménye 4 heti alkalmazás után. Hidratáló hatású, könnyű, bársonyos Bőrgyógyászatilag tesztelt 75 ml. Üveg kartondobozban. Az arc tisztítása és tonizálása után vigye fel a krémet minden reggel. Alkalmazza mellette a Royal Velvet, krémes arclemosót (4638), a Royal Velvet, bőrpuhító tonikot 4639), a Royal Velvet szemránckrémet (4641), a Royal Velvet, gazdag nappali krémet (4642) és a Royal Velvet, 8 órás éjszakai krémet (4643).

34 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Szemránckrém 4641 Bőrtípus: Érett, száraz Szemránckrém Revitalizálja és feltölti a szem körüli érzékeny bőrt. Segít megelőzni illetve csökkenteni az apró ráncokat, szarkalábakat. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. A vásárlók véleménye: Jelentősen hidratálja a bőrt: 86% egyetért. 51, a tesztelésre önként vállalkozó hölgy véleménye 2 heti alkalmazás után. Bőrgyógyászatilag tesztelt 20 ml.tubus kartondobozban. Minden reggel és este vigye fel a szem körüli területre. Alkalmazza mellette a Royal Velvet, krémes arclemosót (4638), a Royal Velvet, bőrpuhító tonikot 4639), a Royal Velvet+ hidratáló arctejet (4640), a Royal Velvet, gazdag nappali krémet (4642) és a Royal Velvet, 8 órás éjszakai krémet (4643). Selymes, puha, krémes.

35 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet Gazdag nappali krém 15-ös fényvédővel 4642 Bőrtípus: Érett, száraz Gazdag nappali krém 15-ös fényvédővel Revitalizálja, erősíti és intenzíven hidratálja a bőrt. Különösen puha bőrt eredményez. 15-ös fényvédelmet biztosít. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. A vásárlók véleménye: Egész napon át hidratálja a bőrt: 81% egyetért. Fokozza a bőr erősségét és rugalmasságát: 73% egyetért. Csökkenti a ráncokat: 63% egyetért. 62, a tesztelésre önként vállalkozó hölgy véleménye 4 heti alkalmazás után. Gazdag, bársonyos krém. 50 ml. Üveg kartondobozban. A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel és simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. A vásárlók véleménye: Alkalmazza mellette a Royal Velvet, krémes arclemosót (4638), a Royal Velvet, bőrpuhító tonikot 4639), a Royal Velvet+ hidratáló arctejet (4640) és a Royal Velvet, 8 órás éjszakai krémet (4643).

36 Arcápolás 35 év felett Royal Velvet 8-órás éjszakai krém 4643 Pazar, 8-órás éjszakai krém Bőrtípus: Érett, száraz Klinikailag bizonyított, hogy 20%-kal csökkenti a ráncok mélységét. Az éjszakai pihenés alatt helyreállítja a bőr szépségét. 8-órán át mély táplálást biztosít a bőrnek. Írisz virág: Segít megóvni a bőr kötőszövetének épségét, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, minimalizálja a bőr felületén a ráncokat. Csökkenti a bőr vízveszteségét, így megakadályozza annak kiszáradását. A vásárlók véleménye: A mély rétegekig táplálja a bőrt: 86% egyetért Fokozza a bőr erősségét és rugalmasságát: 22, a tesztelésre önként vállalkozó hölgy véleménye 4 heti alkalmazás után. Gazdag, a bőrbe beleolvadó, krémes. 50 ml. Üvegtégely kartondobozban. A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel a krémet minden este az arcára és a nyakára, majd könnyedén simítsa bele, a teljes felszívódásig. Alkalmazza mellette a Royal Velvet, krémes arclemosót (4638), a Royal Velvet, bőrpuhító tonikot (4639), a Royal Velvet+ hidratáló arctejet (4640), Royal Velvet, gazdag nappali krémet (4642) és a Royal Velvet szemránckrémet (4641).

37 Arcápolás 25 év felett Skindividual Nappali krém 1165 Éjszakai krém 1195 Szemfiatalító szérum 1105 Nappali arcápoló folyadék 15-ös fényvédővel 8165 Bőrtípus: Minden bőrtípusra Az első, személyre szabott bőrápoló sorozat, amely ott hat, ahol a bőrnek szüksége van rá, helyrehozva a bőr öregedésének legelső tüneteit. A hölgyek, 30-as éveikhez közeledve, egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak a bőrápolásnak, de még nem szívesen használnak komolyabb, a bőr öregedését ellensúlyozó készítményeket.viszont szükségét érzik annak, hogy speciális bőrproblémáikra, mint a bőr e- gyenetlensége, az apró ráncok megjelenése, a bőr rugalmasságának csökkenése, hatékony termékeket kapjanak. Az Oriflame kutatói megalkottak egy áttörést jelentő, úgynevezett Dermo-AdaptTM technológiát amely a lingonberry, vagyis a svéd vörösáfonya levelei és gyümölcse valamint a legkorszerűbb technológia kapcsolatából született. A svéd vörösáfonyának 50%-kal erősebb antioxidáns tulajdonságai vannak, mint az európai vörösáfonyának, és az Oriflame kutatói hasznosították ennek a növénynek a táperejét a Skindividual termékekben. Felveszi a harcot a szabadgyökökkel, lelassítja a bőr öregedési folyamatait, és ott fejti ki hatását, ahol a bőrnek arra szüksége van, személyre szabottan őrizve meg a bőr fiatalságát.

38 Arcápolás 25 év felett Skindividual Technológia Ezt az áttörést jelentő technológiát az Oriflame Kutató Központjában fejlesztették ki. Bebizonyosodott, hogy a Dermo-AdaptTM technológia több szinten fejti ki bőrfiatalító hatását a bőr hámrétegétől egészen az irharétegéig. Ott fejt ki védő, revitalizáló és regeneráló hatást, ahol a bőrnek arra szüksége van, így testre szabottan őrzi meg annak fiatalságát. Beazonosítja a bőr szükségleteit, és csak ott hat, ahol arra a bőrnek szüksége van. Helyrehozza a bőr öregedésére utaló legelső tüneteket Több szinten fejti ki a bőr öregedése elleni hatását, egészen a bőr mély rétegéig. A Skindividual termékek a bőr öregedésének 5 tünetét szüntetik meg: Kisimítják az apró ráncokat, barázdákat. Fokozzák a bőr rugalmasságát. Serkentik a sejtmegújulást. Egyenletessé teszik a bőr tónusát, fokozzák annak ragyogását. Finomítják a bőr felületét. V É D E L E M Csökkenti a szabadgyökök megkötődését. Véd a bőr öregedését előidéző külső faktorok ellen. REVITALIZÁLÁS Serkenti a sejtmegújulást. Késlelteti a bőr öregedési folyamatait. REGENERÁLÁS Védi a sejtek DNS-ét* Kisimítja a finom ráncokat, barázdákat.** * Laboratóriumi hatástanulmányok szerint ** 88, tesztelt személy véleménye A lingonberry, vagyis a svéd vörösáfonya Skandináviának az Északi-sarkra eső, viszonylag szennyezetlen területein terem. Erős antioxidáns tulajdonságairól ismert. Az Oriflame kutatói felismerték, hogy a vörösáfonya levelei és gyümölcse egymás hatását erősítve 50%-kal erősebb antioxidáns hatást érnek el, mint a többi, európai vörösáfonya. A lingonberry vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag és fontos antioxidáns egyben.

39 Arcápolás 25 év felett Skindividual Nappali krém 1165 Bőrtípus: Minden bőrtípusra Dermo-AdaptTM technológiával készült, a bőr szükségleteit felismerő nappali krém.véd, revitalizál és regenerál. Fokozza a bőr rugalmasságát. Intenzív hidratálást biztosít. Segít kisimítani a finom ráncokat, barázdákat. Technológia Az Oriflame kutatói által kifejlesztett Dermo- AdaptTM technológia beazonosítja a bőr szükségleteit.testre szabottan, a bőr mély rétegéig, több szinten fejti ki a bőr öregedése elleni hatását. Svéd vörösáfonya: Felveszi a harcot a szabadgyökökkel és megszünteti a bőr öregedésének legelső jeleit. E-vitamin: Fokozza a bőr felső rétegének hidratáltságát, a bőr megnyugszik. Vásárlók véleménye Kisimítja a finom ráncokat barázdákat: 85% egyetért. Fokozza a bőr rugalmasságát: 86% egyetért. Egyenletesebbé teszi a bőr tónusát, és fokozza a bőr ragyogását: 86% egyetért. Fokozza a bőr rugalmasságát: 86% egyetért. Finomabb lesz a bőr felszíne: 86% egyetért. 88, a felmérésben önként részt vevő hölgy véleménye a készítmény 4 heti alkalmazása után. Lágy, selymes.. 50 ml. Üvegtégely kartondobozban. Minden reggel vigye fel a krémet az arcra és a nyakra a bőr tisztítása és tonizálása után. Alkalmazza mellette a Skindividual éjszakai krémet (1195), a Skindividual, szemfiatalító szérumot (1105). A tisztításhoz és a tonizáláshoz válassza ki a bőrtípusának megfelelő Optimals termékeket.

40 Arcápolás 25 év felett Skindividual Éjszakai krém 1195 Bőrtípus: Minden bőrtípusra Dermo-AdaptTM technológiával készült, a bőr mély rétegéig ható, exkluzív éjszakai krém a bőr pihenés közbeni regenerálására. Éjszakai alvás közben táplálja és regenerálja a bőrt. Kisimítja a finom ráncokat, barázdákat. Technológia Az Oriflame kutatói által kifejlesztett Dermo- AdaptTM technológia beazonosítja a bőr szükségleteit.testre szabottan, a bőr mély rétegéig, több szinten fejti ki a bőr öregedése elleni hatását. Svéd vörösáfonya: Felveszi a harcot a szabadgyökökkel és megszünteti a bőr öregedésének legelső jeleit. E-vitamin: Fokozza a bőr felső rétegének hidratáltságát, a bőr megnyugszik. Vásárlók véleménye Kisimítja a finom ráncokat barázdákat: 81% egyetért. Fokozza a bőr rugalmasságát: 80% egyetért. Egyenletesebbé teszi a bőr tónusát, és fokozza a bőr ragyogását: 90% egyetért. Erősíti a bőrt: 82% egyetért. Finomítja bőr felszínét: 90% egyetért. 88, a tesztelést önként vállaló hölgy véleménye a készítmény 2 heti alkalmazása után. Soft and enriched texture. 50 ml. Üvegtégely kartondobozban. Az arcára és anyakára vigye fel minden este a bőr tisztítása és tonizálása után, majd simítsa bele a teljes felszívódásig. Alkalmazza mellette a Skindividual nappali krémet (1165), a Skindividual, nappali arcápoló folyadékot (8165) és a Skindividual, szemfiatalító szérumot (1105). A tisztításhoz és a tonizáláshoz válassza ki a bőrtípusának megfelelő Optimals termékeket.

41 Arcápolás 25 év felett Skindividual Szemfiatalító szérum 1105 Bőrtípus: Minden bőrtípusra Exkluzív szérum Dermo-AdaptTM technológiával, a- mely szebbé, üdébbé varázsolja a szem körüli területet, visszaadja annak fiatalos ragyogását Eltünteti a stressz és a fáradtság jeleit. Csökkenti a szem körüli duzzanatot és a sötét karikákat Erősíti és ragyogóbbá teszi a bőrt. Technológia Az Oriflame kutatói által kifejlesztett Dermo- AdaptTM technológia beazonosítja a bőr szükségleteit.testre szabottan, a bőr mély rétegéig, több szinten fejti ki a bőr öregedése elleni hatását. Svéd vörösáfonya: Felveszi a harcot a szabadgyökökkel és megszünteti a bőr öregedésének legelső jeleit. E-vitamin: Fokozza a bőr felső rétegének hidratáltságát, a bőr megnyugszik. Vásárlók véleménye Kisimítja a finom barázdákat: 80% egyetért. Csökkenti a szem körüli duzzanatot: 82% egyetért. Segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat: 73% egyetért Ellensúlyozza a stressz tüneteit: 80% egyetért Revitalizálja a szem körüli bőrt: 80% egyetért. 56, a tesztelést önként vállaló hölgy véleménye a készítmény 4 heti alkalmazása után. Könnyű szérum. 10 ml.tubus, metálszínű golyós applikátorral, kartondobozban. Vigye fel a szem körüli területre az applikátor segítségével naponta többször. Finoman simítsa bele a bőrbe a teljes felszívódásig. Minden reggel és este használja a bőr megtisztítása után. Alkalmazza mellette a Skindividual nappali krémet (1165), a Skindividual, nappali arcápoló folyadékot (8165) és a Skindividual éjszakai krémet (1195). A tisztításhoz és a tonizáláshoz válassza ki a bőrtípusának megfelelő Optimals termékeket.

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AMIKOR 1967-ben megalapítottuk a vállalatot, álmodni sem mertük volna, hogy a kis stockholmi vállalkozás 2005-re egy globális, multinacionális világcéggé növi ki magát, több

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével 18 ARCÁPOLÁS OPTIMALS RADIANCE, OPTIMALS HYDRA ROYAL VELVET ARCÁPOLÁS 19 Legyen bôre még RAGYOGÓBB! A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével C-VITAMIN Ez a fantasztikus antioxidáns harcba

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AMIKOR 1967-ben megalapítottuk a vállalatot, álmodni sem mertük volna, hogy a kis stockholmi vállalkozás 2005-re egy globális, multinacionális világcéggé növi ki magát, több

Részletesebben

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel.

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel. Piperecikkek fürdéshez, tusoláshoz NATURE fürdéshez, tusoláshoz Energizáló tusolózselé lime-mal és gyömbérrel 4204 Energizáló szappan lime-mal és gyömbérrel 4205 Hidratáló folyékony szappan aloe verával

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK AZ ÚJ T R PERFEC UE TION SOROZ ATTAL oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK 2015 Hogyan válassza ki a megfelelő bőrápolási termékeket? Az alábbi útmutató segítséget nyújt a vásárlók

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata!

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Az Oriflame új sorozata: Természetes, Etikus és Környezettudatos. Az első olyan kozmetikai márka, amely négy független nemzetközi szervezet tanúsítványával

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag Szeretnél örömet okozni egy olyan ajándékkal, amely praktikus és élvezetes? Akkor válogass az Afrodita Cosmetics 2018 as kiváló minőségű kozmetikai ajándékcsomagjaiból és lepd meg vele Szeretteidet! Kellemes

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

PRÉMIUM KATALÓGUS 2018/ /13 Érvényes: február 27-től szeptember 24-ig

PRÉMIUM KATALÓGUS 2018/ /13 Érvényes: február 27-től szeptember 24-ig PRÉMIUM KATALÓGUS 2018/04-2018/13 Érvényes: 2018. február 27-től 2018. szeptember 24-ig LUB Tudományosan bizonyított, hogy bőrünk öregedése 80%-ban személyes döntéseinktől függ és attól, hogyan ápoljuk

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

A letisztító páros: arctejek és tonikok

A letisztító páros: arctejek és tonikok A letisztító páros: arctejek és tonikok Hydra Fraicheur Hydra Confort MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 július Tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket Tisztítja a bört és eltávolítja a sminket: Hatásos

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban C O L L E C T I O N K o t a l a n s z é p s é g L u x u s á p o l á s a z é e t t b ő s z á m á a Aanykolloid szövetséges a múló idővel vívott hacban A Gold Regenesis exkluzív kozmetikai temékcsalád létehozásával

Részletesebben

DOSSIER MARKETING CRÉME NUTRIZONE TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD. Elérhető: 2010 január

DOSSIER MARKETING CRÉME NUTRIZONE TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD. Elérhető: 2010 január MARKETING ANYAG CRÉME NUTRIZONE DOSSIER MARKETING TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2010 január 1 NUTRIZONE Nélkülözhetetlen tápláltság a bőr sejtjeinek 2 A SZÁRAZ BŐR A KÜLSŐ LIPIDEK HIÁNYA A hidrolipid

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2014 január A bör öregedésének jelei Az öregedés jelei a vendég szemszögéböl Ráncok és barázdák megjelenése (szarkalábak, barázdák, szemöldök

Részletesebben