Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn november 1 4.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn 2012. november 1 4."

Átírás

1 Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn november 1 4. A varázslatos hangulatú Prágát a Városok Anyját hasonlították már Rómához is, Firenzéhez is, noha önmagán kívül nem hasonlítható semmihez. Patinás negyedeinek apró terein évszázadok találkoznak egymással, utcácskái pedig a múltba vezetnek. Prágát a turistának fel kell fedeznie! Utazás: légkondicionált autóbusszal. Elhelyezés: Prága külvárosában: EuroHotel *** 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban. Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora). ~ Program ~ 1. nap: Budapest Kutna Hora Prága (kb. 600 km) Reggel elutazás Budapestről Győr Rajka Pozsony útvonalon. Délután séta KUTNA HORA városában. A település gazdagsága, hatalma sokáig Prágáéval vetekedett. Akik Prágába utaznak, szívesen térnek be ide is, hiszen katedrálisa csodálatos, a csontkápolnája pedig bizarr. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 2. nap: Prága (kb. 50 km) Délelőtt városnézés PRÁGÁ-ban, amely már akkor Európa egyik fontos kereskedelmi csomópontjának számított, mielőtt elkezdték volna feljegyezni a város történetét. Ismerkedés az Óváros látnivalóival: Lőportorony, Tyn templom, Városháza, Orloj, Vencel tér, Károly-híd stb. A kiadós séta után szabadidő, fakultatív sörözési lehetőség a belvárosban. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 3. nap: Prága Karlštejn (kb. 150 km) Városnézés folytatása PRÁGÁ-ban. Séta a híres prágai várban, a Hradzsinban: Szent Vitus katedrális, Szent György-szobor, Loretoi Szűz Mária-templom. Délután kirándulás KARLŠTEJN-be, a cseh műemlékek egyik leghíresebb gyöngyszeméhez, mely a nagy uralkodó, Károly király nevét viseli. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 4. nap: Prága Brno Budapest (kb. 620 km) Reggeli után visszatérünk ismét PRÁGA belvárosába, s most a Zsidóvárost keressük fel. Napjainkban néhány építészeti alkotás őrzi az egykori közösség emlékét (Zsidótemető, Pinkász zsinagóga, Zsidó Városháza, Óúj zsinagóga, Maisel-zsinagóga, Spanyol zsinagóga stb.). Hazaútban városnéző séta BRNO / BRÜNN belvárosában. A település Csehország második legnagyobb városa és Morvaország fővárosa. Továbbutazás Magyarországra. Érkezés Budapestre az esti órákban. Részvételi díj: ,- Ft Egyágyas felár: ,- Ft CLUB Bonus: 2.700,- Ft A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb ,- CZK) nem foglalja magában. Kötelező útlemondási biztosítás: 1,5 %. BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! A változtatás jogát fenntartjuk!

2 Csehország - A cseh karsztvidék A szálláshely a Prágától mindössze 30 km-re délnyugatra elterülő, gyönyörű Karlstejn vidéken találhatók, a Moldva mellékfolyója, a Berounka mentén. Karlstejn vára a cseh műemlékek egyik leghíresebb gyöngyszeme. Innen északnyugatra terül el a Cseh Karszt természetvédelmi rezervátum nagyon szép sziklákkal és barlangokkal. Az Arany Prága, templomtornyok százaival, a híres Károly híddal, a romantikus történelmi központtal és utcai művészekkel pedig egyike Európa legnépszerűbb turistahelyeinek. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Ceske Budejovice és Telc Prága Kastélyok és várak Konepruske barlangjai Kutna Hora ezüstbányák Nizbor - üveggyár Karlovy Vary Cseh Paradicsom Kenuzás a Berounkán Vadvízi evezés, sziklamászás, kerékpárbérlés Hajókirándulás a Vltava folyón Turnusok és árak érkezés 21h-tól indulás 19h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Elő szezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

3 Ausztria - Tirol - A Lech folyó völgye Lechtal Tirol szívében, Innsbrucktól 100 km-re északnyugatra található. A gleccserekkel sűrűn körülvett völgy mélyén a Lech folyó folyik, két oldalról pedig a Lechtaler és az Algauer Alpok fogják közre. A völgy mindkét oldalán utak és ösvények vezetnek meredek oldalvölgyeken keresztül a magaslati nyári legelőkhöz és hegyi falucskákhoz. Ideális hely a változatos és aktív programot kereső csoportok számára, ezért 1960 óta ez a legnépszerűbb úti cél. A vendég-házak az ausztriai Tirol legfestőibb völgyében, elbűvölő kis tiroli falvakban találhatók. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Salzburg és Innsbruck Füssen és a királyi kastélyok Neuschwanstein és Hohenschwangau Garmisch Partenkirchen, Oberammergau, Linderhof és a Plansee Zugspitze Bregenz és környéke Reutte és az Ehrenbergi lovagvár Libegők és hegyi felvonók: Jöchelspitze, Alpesi virágoskert Vadvízi evezés, canyoning Sziklamászás, strandolás, kerékpárbérlés Tiroli est Elszállásolás Stanzach, Vorderhornbach, Elmen, Häselgehr, Elbigenalp, Bach, Stockach és Holzgau falvakban bérelt, több mint 20 szálláshelyet kisebb és nagyobb (akár 90 fős) csoportok részére. Turnusok és árak érkezés 19h-tól indulás 14h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft az ár a napok számától függ szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

4 Franciaország - A Tarn folyó völgye A középső, déli síkvidéken, az ún. Massif Central területén, Millau és Florac városai között a Földközi tengertől mindössze kétórányira fekvő Gorges du Tarn valóban fantasztikus látnivalókat kínál. Az idők során a Tarn folyó és forrásai méter mélységű kanyont vájtak a sziklában. Az égbenyúló sziklák, bizarr szirtek, kiterjedt fennsíkok, a tipikus francia chateau-k, régi romok, a szűk, macskaköves utcácskákból álló középkori faluk, homokos strandok és a napsütés mind, mind hozzájárul a Francia Nagy Kanyon világhíréhez és egy tökéletes nyaraláshoz. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Genova, Milánó Cseppkőbarlangok: Aven Armand, Dargilan Montpellier-le-vieux, Point Sublime Peyrelade-i vár Millau és a viadukt Sainte Enimie Mende Cevennes Nemzeti Park Avignon Montpellier Palavas - Földközi tenger Aqualand (Cap d Agde) Vadvízi evezés, kajakozás, kenuzás Sziklamászás Fürdőzés a Jonte és Tarn folyókban Turnusok és árak érkezés 21h-tól indulás 19h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

5 Párizs - A fények városa Franciaország Párizs Program 1. nap: Indulás Budapestről. Folyamatos utazás pihenőkkel Ausztrián és Németországon keresztül. 2. nap: Érkezés Párizsba a délelőtti órákban. Gyalogos ismerkedés a várossal: Eiffel-torony, Marsmező, Notre-Dame, Chaillot palota, Louvre Múzeum, Trocadero, Etoile, Diadalív, Champs Elysées, Grand Palais, Petit Palais, Concorde tér, Madeleine templom, Luxori obeliszk. Este érkezés a szálláshelyre. 3. nap: Délelőtt látogatás a versailles-i kastélyban. Délután barangolás Párizsban: Notre-Dame, Cité, Szt. Lajos sziget, Városháza, Sorbonne Egyetem, Pantheon, Luxemburg kert, Invalidusok dómja (Napóleon síremléke), vásárlási lehetőség a hangulatos Latin negyedben, esti séta a Szajna partján. Éjszaka a szálláshelyen. 4. nap: Délelőtt látogatás Párizs művésznegyedében, a Montmartre-on (Sacre-Coer, Festők tere) és a szórakozónegyedben (Moulin Rouge). Délután indulás vissza Budapestre. 5. nap: Visszaérkezés Budapestre a kora délutáni órákban. Időtartam: 5 nap/2 éjszaka Ellátás: önellátás Utazás módja: Busszal Tudnivalók Szállás: Párizs környékén Formula 1 szállodában. A szálláshely közvetlen környékén megoldható a kedvező árú és megfelelő étkezés. A szálláshelyen 3 ágyas, fürdőszobás szobákban történik az elhelyezés. Ellátás: önellátás. Reggeli előre történő foglalása lehetséges. Idegenvezetés: az utazás teljes tartama alatt Részvételi díj: Ft/fő Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + autóbuszos utazás + idegenvezetés Reggeli felára: Ft/fő/2 alkalom Variációs lehetőség: Kívánság szerint az utazás 4. napi programja beilleszthető a 2. és 3. napokra, így a 4. napon a csoport reggel Reimsbe utazik, ahol Európa egyik legszebb gótikus katedrálisát tekinti meg. Délután megállás Strassburg középkori városában, majd utazás Budapestre. Belépődíjak: kb. 25 EUR Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

6 Horvátország- Isztria, Pula Nap, tenger, egészséges levegő, gazdag történelem, kultúra, romantikus környezet, barátságos emberek, jó ételek és italok. Mindez megtalálható a zöld Isztriai-félsziget legdélebbi részén, Pula-ban, a történelmi városban és környékén. Az Adriai-tenger partján lévő Horvátország nagyon kedvelt a gyönyörű, köves tengerpartja miatt, melyet megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb sziget, öböl és kikötő tesz különlegessé. Ez a hely a romantikát és a kalandokat kedvelők minden elképzelésének megfelel. A levegő gyógyító hatású a tenger mélyéről feltörő ásványvíz miatt, ezért is kedvelik az adriai partokat mind a felnőttek, mind a gyerekek. A bámulatosan köves és színpompás víz alatti csendes világ teszi az adriai partokat igazán vonzóvá. Isztria ékszerét, Pula városát 3000 évvel ezelőtt alapították. Az elődök hihetetlen ügyességének jelképe az amfiteátrum, mely ma is meghatározza a város képét. Az ősi aréna számos városi múzeumnak, fesztiválnak és koncertnek ad otthont. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Plitvicei Nemzeti Park Pula Rovinj Baredine cseppkőbarlang Porec Limsky Fjord Postojna barlang, Lipicai lovarda Brijuni Nemzeti Park HAJÓKIRÁNDULÁSOK Elszállásolás Az elszállásolás Pulában és környékén férőhelyes kőházakban történik. Mindegyik ház közel van a tengerparthoz közvetlenül a parton vagy 5-20 perces sétára onnan. Turnusok és árak érkezés 16h-24h között indulás 15h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

7 Horvátország - Split Közép-Dalmácia festői szépségű tengerparti városai, megannyi kisebb-nagyobb szigete, természeti szépségei és gazdag történelmi öröksége révén Horvátország egyik leglátogatottabb turistaparadicsoma. Az 1700 éves főváros, Split szűk sikátoraival, pálmafákkal övezett tengerparti sétányával igazi mediterrán hangulatot áraszt. A római eredtű óváros legfőbb nevezetessége Diocletianus császár palotája. A palota falai közt bolyongva roppant méretű boltívek, magas oszlopok tükrözik a valamikori császári pompát. A dalmát tengerpart ékköve Trogir. A régi városrész egy igazi összefüggő múzeum, több mint száz román kori lakóház és tucatnyi régi templom maradt meg itt épségben. Splittől nem messze, Omisnál (régi kalózfalu) ömlik a tengerbe a Cetina folyó, mely meredek sziklafalai közt rohanva igazi vadvízi kalandozást nyújt. A karsztba vágott szorosban tombolva ömlik alá a Krka folyó. A szépség, a vadság s a természet ereje lenyűgözi a Krka Nemzeti Park lakóit. Látnivalók és programlehetőségek Split, Diocletianus császár palotája Marjon Park gyönyörű panorámájával Cetina hegyi folyó vadregényes kanyonja Trogir romantikus óvárosa Krka Nemzeti Park Hajókázás a közeli szigetekre Brac, Hvar, Vis, Korcula, Ciovo Fürdőzés, búvárkodás a tengerparti öblökben Elszállásolás Split mellett a tengerparton kínálunk szállást Turnusok és árak Érkezés 19h-24h között indulás 13h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

8 Székelyföld Pályázzon és utazzon Székelyföldre a "HATÁRTALANUL" program keretében Alig van ország, mely több természeti, történelmi és népéleti kinccsel bírna, mint a Kárpátok által körülölelt magyar haza. (Orbán Balázs, 1868) Programajánlatunk (5 nap/4 éj) - csillagtúrákkal: 1.nap: Indulás a kora reggeli órákban, útközben megállás Királyhágón illetve a Tordai hasadéknál, ahol 1-1,5 órás túrát tehetnek.esti órákban megérkezés a szálláshelyre (Székelyudvar környékére), a vendéglátók finom vacsorával várják Önöket. 2.nap: Látogatás Parajdra, ahol Áprily Lajos gyermekéveit töltötte - a költő emlékházának megtekintése, majd továbbutazás a sóbányába. Séta Székelyföld legjelentősebb fazekas központjában, Korondon - kirakodóvásár, népművészeti múzeum. Hazafelé megállás Máréfalván. Igazi galambdúcos Székelykapukból ebben a faluban látható a leggazdagabb "gyűjtemény". 3.nap: Kirándulás Szejkefürdőre. A híres "székelykapusor" alatt séta a dombtetőre Orbán Balázs síremlékéhez. Megemlékezés Farkaslakán Tamási Áronról - látogatás szülőhazában illetve sírjánál. Székelyföld természeti szépségeinek felfedezése - Gyilkos tó illetve a Békás szoros. Túra a torjai büdösbarlanghoz. 4.nap: "Kocsikázás" a Madarasi-Hargitára, a székelyek szent helyére. Délután kirándulás Csíksomlyóra, a híres zarándokhelyre, majd hazafelé látogatás Csíkszeredán a Makovecz Imre által tervezett Milleneumi templomba. 5.nap: Reggeli után indulás hazafelé, megállás Székelyudvarhelyen, kirándulás a szoborparkba. Megérkezés Budapestre az esti órákban. Ár ,-Ft/fő (szállás + félpanziós ellátás) Minden 10 fizető fő után 1 ingyenes helyet biztosítunk. A buszköltség függ az indulás helyétől. Kérésre árajánlatot adunk. Egyéni igények figyelembevételével rövidítés, hosszabbítás lehetséges.

9 Erdély - Gabriel Csűrpanzió Fenyőkúton Panziónkban 25 főt tudunk elszállásolni, 6.500,-Ft/fő/éj, teljes ellátással. Az étkezés a gyerekigényeknek teljesen megfelelő kínálatból választva. A panzió - fekvése miatt, 1100 m magasan - kitűnő kirándulóterületeket biztosít. Környéke biztonságos, a gyerekeket nem lehet szem elől téveszteni. Ezen kívül a panzió nagyterületű, körbezárt udvarral rendelkezik. Az udvari gyerekjátékok: tollas- és röplabdapálya lengő teke lengő tenisz labdák darc Igényelhető még az iskola foci és kultúrház is. Programok még: hintózás - 1 db 10 személyes - 1 db 5 személyes szekerezés utazás lovasszánon lovaglás íjászat biciklitúrák - a kerékpárokat mi biztosítjuk sajtkészítés, szőnyegszövés megtekintése az állattartás bemutatása - tehénfejés kipróbálása hazautazás előtti este tábortűzrakás A településen áfonyás-, medvehagymás terület található! A közelben 2 fatemplom tekinthető meg. A közeli Szencsed is látogatást tehetünk, mely a környék legrégebbi települése. Vásárlásra 2 élelmiszerbolt ad lehetőséget.

10 Németország - Szász-Svájc Németország egyik legcsodálatosabb vidéke Szász Svájc. Különleges természeti szépségéről kapta a nevét, bár a mintegy 300 négyzetkilométer kiterjedésű Elba-menti terület a legkevésbé sem hasonlít Svájcra. Kanyargós folyóvölgyeit meredek sziklafalak határolják, jellegzetességei az érdekes formájú táblás hegyek és a lenyűgöző homokkő-sziklaképződmények. Legszebb vidéke a híres Basteigebiet (Bástya-körzet). Magával ragadó a mintegy 200 méterrel a folyó fölé magasodó meredek sziklafalak látványa. A Basteire felvezető erdei út kitűnő túrázási lehetőséget nyújt a tiszta levegő és gyönyörű táj kedvelőinek. A környék legimpozánsabb, emberi kéz alkotta műemléke a Basteibrücke, egy fantasztikus kőhíd, amely hetvenhat méter hosszan nyúlik el a völgy fölött. Szász Svájc egy másik érdekes látványossága Königstein erődítményrendszere. Szász Svájc Nemzeti Parkkal szervesen egybekapcsolódó táj a Csehország területén található Cseh Svájc Nemzeti Park, a magyarok által kevésbé ismert terület. Ne hagyjuk ki! Látnivalók és programlehetőségek Szász Svájc kapuja, Pirna gazdag történelmi műemlékekkel Basteigebiet csodálatos sziklaalakzatai Lilienstein táblás hegyei Drezda, az Elba folyó két oldalán fekvő barokk város (Zwinger, Frauenkirche, Semperoper, Drezdai vár) Moritzburg Lipcse Berlin, az egyesített főváros Turnusok és árak érkezés 21h után indulás 19h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Főszezon Ft Utószezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

11 Spanyolország Sierra del Montseny a Spanyolország északi részén fekvő Katalónia tartományban lévő nemzeti park, mely csupán 100 km-re van a francia határtól és kb.40 km-re északra Barcelonától. Központjaink a de riu Tordera hegyi folyó völgyében találhatók. Házaink tipikus spanyol falvakban, mint St. Maria, St. Esteve és Montseny, helyezkednek el. Mivel a turisták még nem fedezték fel, e helyen valóban az igazi spanyol életmóddal találkozhat. A vidék állat- és növényvilága rendkívül gazdag, sűrű erdői meglepő módon még a hosszú száraz nyarakon is zöldek maradnak. Csupán félórányi buszútra van Arenys de Mar festői halászfalva és Calella üdülőhelye a Costa del Maresme tengerparton, ahol a vízi sportok kedvelői tölthetik el idejüket. Vegyenek részt egy hajókiránduláson, ahol a hajó üvegfenekén átnézve a tenger rejtelmeibe nyerhetnek bepillantást. Látnivalók és programlehetőségek Barcelona Figueres Salvador Dali Múzeum Girona Costa Brava, Blanes (botanikus kert), Tossa Montseny Nemzeti Park Arenys de Mar Montserrat Sant Sadurni d Anoia a pezsgőgyártás központja Isla Fantasia Tarragona Calella Port Aventura szórakoztatópark Hajókirándulások Vízi sportok, hegyi túrák Elszállásolás Sant Esteve, Santa Maria de Palautordera és Montseny elbűvölő, csendes falvaiban 11 házban kínálunk szállást csoportjaink részére. TURNUSOK ÉS ÁRAK érkezés 18h-24h között indulás 15h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

12 Svájc - Adelboden Adelboden Engstligental csodálatos völgyében fekszik, 1400 m magasban, varázslatos hegyóriások között, mint pl. a 3242 m-es Wildstrubels. A tipikus svájci hegyi házak, melyek elszórva láthatók a hegyek virágos mezőin, adják meg a táj hangulatát. A berni fennsík nyugati részében található falu déli fekvésének köszönhetően sok napsütést ígér a természet és a nap szerelmeseinek. Adelboden ideális kiindulópont éppúgy könnyebb sétákhoz, mint hosszú expedíciókhoz, hegyi túrákhoz. Felvonókkal juthatnak fel a több, 3000 m körüli magas csúcsok közelébe, ahonnan elkápráztató kilátásban lehet részük. Látnivalók és programlehetőségek Kandersteg, Oeschinen tó és a nyári bobpálya Choleren szurdok Thun és Brienz tavak, lovagvárak Interlaken Lauterbrunnen és Trümmelbach barlangi vízesés Niesenbahn 2362 m Jungfraujoch hegyi vasút 3454 m Bern Hegyi felvonók, alpesi kertek Canyoning, sziklamászás Elszállásolás Adelbodenben a JEKA 8 hegyi alpesi házban kínál szállást csoportjai részére. Turnusok és árak érkezés 16h-tól indulás 10h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Elő és utószezon Ft Főszezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

13 Svájc - Wallis Wallis, Svájc legszebb része melyet több mint ötven 4000 m-nél magasabb hegycsúcs vesz körül, sok-sok napsütéssel. Erdők, legelők, hó, gleccserek és tengerszemek teszik varázslatossá ezt a tájat, mely Svájc legmagasabb csúcsaival, a Matterhornnal, a Dommal és a Monte Rosa-val büszkélkedhet. A helyszínt a leg -ek birodalmának is nevezhetnénk: az Alpokban itt található a legtöbb 4000 m-nél magasabb hegycsúcs, a legelegánsabb üdülőhelyek Saas Fee, Crans Montana és Zermat, a leghosszabb gleccser, Európa legmagasabb duzzasztógátja és a világ egyik legszebb hegye, a Matterhorn. Ez a hegyvidéki paradicsom egyaránt alkalmas olyanoknak, akik szívesen túráznak, akik inkább pihenésre vágynak az igazi magaslati levegőn. Látnivalók és programlehetőségek Grand Dixence duzzasztógát Arolla, Evolene Moiry duzzasztógát Zinali rézbánya Grimentz, St. Luc, Chandolin, Vercorin Almagelerhorni élményútvonal Saas Fee, Saas Grund, Saas Balen St. Leonard barlangtó Sion és Sierre városok Zermatt Matterhorn Fiesch gleccser Hegyi vasutak, liftek, menedékházak Gleccsertúrák Canyoning Elszállásolás A házak a Val d Hérens, Val d Anniviers és a Saastalban találhatóak, m magasságban. Turnusok és árak érkezés 16h-tól indulás 11h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Főszezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

14 Szlovákia A Szlovák hegyek keleti részén található Nemzeti Park, a "Szlovák Paradicsom" a nyugati Kárpátok legismertebb, legjellegzetesebb területei közé tartozik, ahol vad sziklaszakadékok és csendes zugok váltják egymást. Kivételes szépségű táj völgyekkel, kanyonokkal, vízesésekkel és barlangokkal, mely könnyen bejárható a kiépített létrák, lépcsők és láncok segítségével. A természeti szépségek mellett a környéken megtalálhatók a román és gótikus kor kulturális és építészeti emlékei is, mely igazolja az ősi szepesi telepesek történelmét. Felfedezhetik a Szlovák Paradicsom rejtett szépségeit, a különleges és ritka faunát és flórát. Minden látogató egyet ért azzal, hogy e gyönyörű tájegység nem véletlenül kapta ezt a nevet. Látnivalók és programlehetőségek Útközben: Betliar kastély, Krasna Horka vára Szlovák Paradicsom Csingó (Chingov) Hernád áttörés Dobsinai jégbarlang Gombaszögi cseppkőbarlang (Gombasecká) Ochtinská aragonit barlang Dedinky Késmárk (Kezmarok), Lőcse (Levoca) Szepesi vár Igló (Spisská Nova Ves) és a többi szepesi település Magas Tátra Túrák, ülőliftes, kabinos felvonók Vadvízi evezés, sziklamászás Télen síelési lehetőség Elszállásolás A Szlovák Paradicsomban jelenleg 9 házat kínálunk csoportjainknak. A Raj és a Banik ház is romantikus környezetben található, jól felszerelt, szépen felújított házak. Turnusok és árak érkezés 18h-tól indulás 10h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

15 LJUBLJANA MARIBOR POSTOJNA PREDJAMA november 1 4. A Bledi-tó és a Bohinji-tó híres látványosságai a Szlovén, más néven, Júliai Alpoknak. Most ugyanúgy, mint az elmúlt esztendőkben is egy kellemes hosszú hétvégére invitáljuk Önt / Önöket! Utazás: légkondicionált autóbusszal Elhelyezés:BLED városában a Hotel Savica *** 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban. Vendégeink térítésmentesen használhatják a Hotel Golf **** szálloda uszodáját (40 m). Ellátás: félpanzió (büféreggeli a Hotel Savicaban*** és büfévacsora Hotel Golfban ****) ~ Program ~ 1. nap: Budapest Ptuj Ptujska Gora Bled (kb. 570 km) Utazás autópályán rövid pihenővel a hajdani Borostyánkő útvonalon települt városba. PTUJ a római időkben a Balti-tenger felé vezető kereskedelmi útvonal jelentős központja volt. Séta a belvárosban: Orfeusz emlékmű, Szent György-templom stb. PTUJSKA GORA nevezetessége a gótikus templom, legféltettebb kincse pedig a Mária-dombormű. BLED városa kedvelt gyógyhely, felkapott konferencia és kongresszusi központ. Ezt azonnal megértjük, ha elénk tárul a megkapó szépségű környék. Vacsora, szállás. 2. nap: Bledi-tó Bohinji-tó Száva forrás (kb. 90 km) Ismerkedés a Felső-Száva völgyével és csodálatos alpesi tavaival. Gondolázás a BLEDI-tavon a szigeten található búcsújáró templomhoz, látogatás a várban. Továbbutazás a TRIGLAV NEMZETI PARK területén található Bohinjitóhoz. Amennyiben az időjárás lehetővé teszi, akkor kb perces séta a Száva forráshoz. Vacsora, szállás. 3. nap: Postojna Predjama Ljubljana (kb. 230 km) Üdülés, pihenés, séta, szabad program vagy kirándulás POSTOJNA világhíres cseppkőbarlangjába. A barlangban kb. 2 km-es szakaszt kisvonatról csodálhatunk meg, majd kb. 1 km-es szakaszt sétálva járunk végig, hogy felfedezhessük a felszín alatt található mesevilágot. Továbbutazás a közeli PREDJAMA-ra, ahol a reneszánsz várkastélyban teszünk látogatást. A nap hátralévő részében ismerkedés a fővárossal LJUBLJANA-val, rövid séta keretében (Kongresszusi tér, Szt. Miklós Dóm, Városháza, Hármas-híd stb.). Vacsora, szállás. 4. nap: Škofja Loka Maribor Budapest (kb. 570 km) Reggeli után utazás Szlovénia legrégebbi műemlékvárosába. Városnézés ŠKOFJA LOKA-ban az egykori püspöki városban, melynek fekvése, műemlék épületei rabul ejti a turistákat. Továbbutazás MARIBOR-ba, a második legnépesebb szlovén városba. Séta keretében ismerkedés a belváros látnivalóival, amely 2012-ben elnyerte EURÓPA Kulturális Fővárosa címet. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban. Részvételi díj: Ft Egyágyas felár: Ft CLUB Bonus: 3.000,- Ft A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 55,- ) nem foglalja magában. Kötelező útlemondási biztosítás 1,5 %. BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Jó utazást kívánunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

16 Felvidék és Krakkó Szlovákia, Lengyelország Alacsony-Tátra, Magas-Tátra (lengyel) Krakkó, Wieliczka Program 1. nap: Találkozó 5.45 órakor Budapesten, a megrendelő által megadott helyen. Indulás 6 órakor. Határátkelés Parassapusztánál. Rövid pihenő a zólyomi várnál, majd utazás Besztercebányára, városnézés: Thurzó-ház, Beniczky-ház, vártemplom. Továbbutazás Rózsahegyen keresztül, vacsora és szállás Krakkóban. 2. nap: Egész napos városnézés Krakkóban (Piactér, Mária templom, Posztócsarnok, zsidó városrész, Wawel vára, Katedrális). Vacsora és szállás a szállodában. 3. nap: Reggeli után indulás haza. Útközben látogatás a híres Wieliczka sóbányában. Érkezés Budapestre az esti órákban. Időtartam: 3 nap/2 éjszaka Ellátás: reggeli Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Krakkóban, ágyas fürdőszobás szobákban. Részvételi díj: Ft/fő Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + reggeli + autóbuszos utazás Félpanziós felár: Ft/fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 4 EUR és 65 PLN Kedvezmény: minden 25. fő ingyenes

17 Róma Olaszország Program 1. nap: Elutazás Olaszországba Indulás Budapestről korán reggel Székesfehérvár - Veszprém - Rábafüzes - Ausztria útirányon át rövid pihenőkkel Olaszországba. Késő esti érkezés Rómába. 2. nap: Egy nap a Vatikán területén Egész napos városnézés a Vatikánban: Sixtusi kápolna, Vatikáni Múzeum, Szent Péter Székesegyház és az Angyalvár. 3. nap: Az Antik Róma Reggeli után egész napos városnézés Rómában: Spanyol lépcső, az aprópénzekkel teli Trevi-kút, Traianus oszlopa, Pantheon, Capitolium és a Forum Romanum. 4. nap: Búcsú Itáliától Korán reggel indulás Budapestre, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Időtartam: 4 nap/3 éjszaka Ellátás: reggeli Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Róma központjában a Termini pályaudvarnál 3 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban Részvételi díj: , és közötti csoportok esetében: Ft/fő és közötti csoportok esetében: Ft/fő és : Ft/fő Egyágyas felár: Ft Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + reggeli + autóbuszos utazás + Rómában helyi idegenvezetés Félpanziós felár: Ft/fő Részvételi díj autóbusz nélkül: , és közötti csoportok esetében: Ft/fő és közötti csoportok esetében: Ft/fő és : Ft/fő Kérhető idegenvezetés az utazás teljes tartamára: Ft/fő Belépődíjak: kb. 50 EUR Kedvezmény: minden 25. fő ingyenes

18 Velencei karnevál Non-stop 3 nap / 0 éj (Nyitó hétvége) (Záró hétvége) Egy szép maszk sokkal többet árul el a gazdájáról, mint maga az arca Oscar Wilde Program: 1.nap (péntek): Indulás Budapestről a késő esti órákban, Szlovénián keresztül utazás. Uunkat rövid pihenőkkel tesszük meg. (éjszakázás az autóbuszon). 2.nap (szombat): Érkezés a reggeli órákban a vasútállomásra, onnan vonattal megyünk Velencébe, a csoportkísérővel tartó utasoknak informatív városnézés. Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano program kb. 5 órát vesz igénybe). Részvétel a karnevál színes forgatagában, majd szabadprogram. Megtekintésre ajánljuk: Rialto híd,szent Márk tér,doge palota,bazilika,sóhajok hídja. Este 22 órakor visszaindulás Magyarországra, folyamatos utazás (éjszakázás az autóbuszon). 3.nap (vasárnap): Érkezés Budapestre a reggeli órákban. Részvételi díj: Ft / Fő A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal,buszon idegenvezetés, Velencében idegenvezetés nélkül. A részvételi díj nem tartalmazza: Hajójegy oda-vissza 18 euro, vonatjegy 10 euro,bbp biztosítást 500 Ft/Fő/nap Velencei karnevál Veronai kalandozással (Záró hétvége) Program 1.nap (péntek): Indulás Budapestről kora hajnali órákban, Szlovénián keresztül utazunk. Érkezés Veronába a déli órákban. Közösen elsétálunk az amfiteátrumhoz, majd ellátogatunk Júlia emlékműhöz. Két órás szabadprogram. Délután tovább indulás a szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása. 2.nap (szombat):indulás a reggeli után a vasútállomásra, onnan vonattal érkezés Velencébe, a csoportkísérővel tartó utasoknak informatív városnézés. Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano-a program kb. 5 órát vesz igénybe). Részvétel a karnevál színes forgatagában, majd szabadprogram. Indulás vissza a szállásra a késő esti órákban. 3.nap (vasárnap):reggeli után indulás hazafelé. Útközben megállunk Ljubjanában egy rövid sétára majd utunkat folytatjuk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Utazás: luxus autóbusszal Részvételi díj: /Fő A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal,buszon idegenvezetés, Velencében idegenvezetés nélkül. Egyéb költség: kb. 10 vonatjegy (kötelező)+hajójegy 18, BBP biztositás A belépőjegyekre és vonatjegyekre az árváltozás jogát fenntartjuk!

19 Délvidék - Al-Duna Délvidék - Szerbia Bácska, Bánát, Szerémség Galambóc, Zenta, Újvidék, Nagybecskerek, Belgrád Program 1. nap: Röszkei határátkelés után városnézés Szabadkán, majd Palicson, a híres üdülőhelyen átutazva elérjük Újvidéket. A Dunán átkelve, Péterváradon a vár és a híres óratorony megtekintése. Vacsora és szállás Székelykevén. 2. nap: Utazás Szerbia fővárosába, Belgrádba, az egykori Nándorfehérvárra. Zimony: a Millennium torony. Visszautazás szálláshelyünkre Hertelendyfalván át. Vacsora és szállás Székelykevén. 3. nap: Reggeli után utazás a szendrői várhoz, majd az al-dunai egykori zuhatagi szakasz mentén, a Kis- és Nagy-Kazán-, valamint a Vaskapu-szorosokhoz, egészen a Vaskapu I. erőműig. Pihenő Galambóc történelmi végváránál. Vacsora és szállás Székelykevén. 4. nap: Városnézés Nagybecskereken. Elemér: Kiss Ernő tábornok, aradi vértanú sírja. Zenta: a csata emlékhelye és a főtér. A röszkei határállomáson át érkezés Budapestre az esti órákban. Időtartam: 4 nap/3 éjszaka Ellátás: félpanzió Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Székelykevén, faluturizmusban, ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal Utazás + szállásköltség: Ft/fő Étkezés és programok: Ft/fő Teljes részvételi díj budapesti indulással: Ft/fő Létszám: min. 40 fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 8 EUR Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

20 Kárpátalja - Őseink nyomában Kárpátalja-Ukrajna Munkács, Ungvár, Vereckei-hágó Program 1. nap: Ungvár Kora reggeli indulás a megrendelő által megadott helyről. Folyamatos utazás a záhonyi határátkelőhöz. A határ átlépése után érkezés Ungvárra, városnézés: a vár, a skanzen, a görög katolikus bazilika, a belváros. Utazás az Ung völgyében az Uzsoki-hágó irányába. Nevicke: a pogány leány vára. 2. nap: Szolyvai - Vereckei-hágó - Munkács - Beregszentmiklós Reggeli után utazás Munkácsra, látogatás a Zrínyi Ilona és II. Rákóczi Ferenc által halhatatlanná vált várban. A belvárosi séta során felkeressük a Rákócziak uradalmi házát, a Fejér-házat, Munkácsy Mihály emléktábláját és szobrát, valamint a római katolikus templomot is. Délután kirándulás a Munkács - Szolyva (a sztálini lágerek áldozatainak emlékparkja) - Alsóverecke - Vereckei-hágó (841 m) útvonalon. Visszaútban Beregszentmiklóson a Schönborn-kastélyt keressük fel. 3. nap: Csetfalva - Beregszász Utazás Csetfalvára: XIV. sz-i református és a XXI. sz-i ökumenikus templom. Városnézés Beregszászon: emlékezés Bethlen Gáborra, Rákóczi Ferencre, Esze Tamásra, Illyés Gyulára, Kölcsey Ferencre, Széchenyi Istvánra, Petőfi Sándorra és Kazinczy Ferencre. Beregsurányi átkelés után folyamatos utazás a kiindulási helyre, érkezés az esti órákban. Időtartam: 3 nap/2 éjszaka Ellátás: félpanzió Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Beregszász környékén faluturizmusban, ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal Utazás + szállásköltség: Ft/fő (a Határtalanul pályázatban teljesen elszámolható) Étkezés és programok: Ft/fő Teljes részvételi díj budapesti indulással: Ft/fő Létszám: min. 40 fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 60 UAH Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Körutazások Városlátogatások Tengerparti nyaralások Belföldi utak GyŐri, Soproni, szombathelyi indulások H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel/Fax.: 0036/99/312-024, 99/523-792 Tel: 0036/99/328-109, 99/523-610,

Részletesebben

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza,

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Kulturális körutak, 12 éve utasainkért tengerparti nyaralások 2015 INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest Tisztelt Utastársunk!

Részletesebben

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI Kulturális KörutazásoK 2014 NÉHÁNY ÉRV A CARTOUR MELLETT, AMIERT ÉRDEMES VELÜNK UTAZNIA ÉS IDEJÉBEN LEFOGLALNIA UTAZÁSÁT Irodánk 23 éve szervez utazásokat mind bel-, mind pedig külföldre. Buszos utazásainkon

Részletesebben

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén!

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén! IDŐPONT PROGRAM* IDŐTART. ÁR (Ft/fő)* Old. Március 21. Bécsi tavasz 1. (Belvedere + Stadtpark + Óváros) 1 nap 8.600 2. Április 18. Tavasz az olasz Adrián: Trieszt 1 nap 14.500 3. Április 25. Bécsi tavasz

Részletesebben

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR!

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! 2015.Szeptember 12-20.(9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp 2015.Október 17-25. (9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp Eredeti ár : 78.900,-Ft/fő(-Bp-Catania

Részletesebben

Haris Travel Club KÖRUTAZÁSOK. www.haristravel.com. Ha szeretné bejárni a Földet s látni száz csodát!

Haris Travel Club KÖRUTAZÁSOK. www.haristravel.com. Ha szeretné bejárni a Földet s látni száz csodát! 1995 2015 Haris Travel Club www.haristravel.com KÖRUTAZÁSOK Ha sretné bejárni a Földet s látni száz csodát! KÖSZÖNTŐ Tisztelt Útitársak! Kedves Klubtagok! Páratlan esztendőben járunk idén. Nincs különleges

Részletesebben

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat.

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. 20 ÉV - NAGY IDÕ... egy hosszú, eseményekkel teli idõszak az életünkben. Katalógusunkban külön

Részletesebben

Adria Tours Utazási Iroda

Adria Tours Utazási Iroda MONTENEGRO Tivat H. Palma *** 1. Tivati apartmanok 2.-4. H. Mimoza** 5. Kute-Kamenari Dragica apartman 5. Kamenari luxus apartmanok 6. Kute magánapartman 7. Budva Adria I apartman 8. Adria II apartman

Részletesebben

KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL PROGRAM:

KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL PROGRAM: KIS GÖRÖG KÖRUTAZÁS ZAKINTHOSI ÜDÜLÉSSEL 1. NAP: Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban autóbusszal, Kecskemét és Szeged érintésével, (folyamatos utazás pihenőkkel) Katerini-Paralia üdülőhelyre. Késő

Részletesebben

Távoli TáJAKoN india - himalája európán Kívüli KöruTAzásoK dél-afrika JordáNiA 2009 AuszTráliA és új-zéland

Távoli TáJAKoN india - himalája európán Kívüli KöruTAzásoK dél-afrika JordáNiA 2009 AuszTráliA és új-zéland Távoli TÁJAKON európán kívüli körutazások 2009 india - himalája dél-afrika jordánia ausztrália és új-zéland Ég és föld határán t r a n s z - h i m a l á j a t ú r a é s z a k - i n d i á b a n Ladakh,

Részletesebben

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő MEX.52 FINO AMEX.52 csapatépítő inspiráló motiváló különleges Incentive egyedülálló felejthetetlen ösztönző páratlan utazások ösztönző egyedülálló Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. Igényeljen

Részletesebben

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK).

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK). előfoglalási kedvezmények Foglalja le utazását First Minute áron 2014. április 30-ig! A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz)

Részletesebben

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda 2015. évi egyéni utazások AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda Kedves Utasaink! Az Autoclub Travel országszerte 11 ügyfélszolgálati ponton várja a Magyar

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

5800 KILOMÉTER UTAZÁS EURÓPÁN KERESZTÜL SPANYOLORSZÁGI TENGERPARTI NYARALÁSSAL

5800 KILOMÉTER UTAZÁS EURÓPÁN KERESZTÜL SPANYOLORSZÁGI TENGERPARTI NYARALÁSSAL 5800 KILOMÉTER UTAZÁS EURÓPÁN KERESZTÜL SPANYOLORSZÁGI TENGERPARTI NYARALÁSSAL 2008. SZEPTEMBER 01-13. ÖSSZEÁLLÍTOTTA: KISKUN MAGDA SZERKESZTETTE: DR. KOCSIS EDIT E L Ő S Z Ó Köszönetet mondunk mindazoknak,

Részletesebben

SPANYOLORSZÁG. 84 www.grandtours.hu online-foglalás. www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org MADRID ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

SPANYOLORSZÁG. 84 www.grandtours.hu online-foglalás. www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org MADRID ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MADRID Tossa de Mar Lloret de Mar Malgrat de Mar Barcelona Santa Susanna www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org (pudingszerû édesség, többnyire karamellel). Érdemes alkalomadtán ezeket kipróbálni.

Részletesebben

indulási hónapok szerint

indulási hónapok szerint Tisztelt Útitársunk! Köszönjük, hogy kézbe vette az irodánk által tervezett és szervezett utak katalógusát, reméljük talál köztük kedvére valót. Törzsutasainknak és az egyedül utazóknak kedvezménnyel tudunk

Részletesebben

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás CONNEX HOTELCSEKK V I TA L & A K T I V V1400 Kiadás Meghívjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a hotelcsekk meghívó két személy részére egy 3-napos üdülésre egy magas kategóriájú szállodába. Válassza

Részletesebben

Guide. magyar nyelv. hivatalos. ingyenes. Budapest. Fesztiválok, események. M vészet és dizájn. Bulizóna. Budapest. Pihenés, feltölt dés.

Guide. magyar nyelv. hivatalos. ingyenes. Budapest. Fesztiválok, események. M vészet és dizájn. Bulizóna. Budapest. Pihenés, feltölt dés. hivatalos Guide magyar nyelv ingyenes Fesztiválok, események M vészet és dizájn Bulizóna Pihenés, feltölt dés Budapest környéke Nevezetességek Hasznos információk BTH Budapesti Turisztikai Nonpro t Kft.

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra.

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra. Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Aktív Pihenés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

A szekszárdi Béla tér új szökőkútja

A szekszárdi Béla tér új szökőkútja 2014.január 1 Negyedik évfolyam, első szám Baráti Társaság programajánlója A szekszárdi Béla tér új szökőkútja A szerkesztőbizottság tagjai: Gőry Attiláné, Véghelyi Józsefné, Véghelyi József A szerkesztőség

Részletesebben

AKTÍV TURIZMUS ÉSZAK-MAGYARORSZÁG

AKTÍV TURIZMUS ÉSZAK-MAGYARORSZÁG AKTÍV TURIZMUS ÉSZAK-MAGYARORSZÁG TARTALOM: 2-5 ÉREZZE MAGÁT NYEREGBEN! 22-23 ŐSI ÖSZTÖNÖK 6-9 KALANDOZÁSOK KÉT KERÉKEN 24-26 HORGÁSZ-CSALI 10-13 BAKANCSOS TÚRA HÁTIZSÁKKAL 27-29 VÉDETT VILÁG FOTÓSZAFARI

Részletesebben

tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25

tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25 tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25 településeink BADACSONYTOMAJ, BADACSONYÖRS, BADACSONY BADACSONYTÖRDEMIC, BADACSONYLÁBDIHEGY

Részletesebben

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N MÁR A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE Irodák 1137 Budapest, Katona József u. 15. (a Westend mellett) Tel.: 269-4744, 373-0454, 288-0714 Fax: 288-0724, 354-0931 E-mail: info@cartour.hu 1024 Budapest

Részletesebben

Fotók: Ujvári Sándor Kovács Attila

Fotók: Ujvári Sándor Kovács Attila Szerkesztette: Ballai Máté Ballainé Svébis Márta Illés Ferenc dr. Kecskés László Keresztes Teréz Ladányi-Kovács Zoltán Moiskó Csilla Molnár Verona Sörösné Boldoczki Tímea Varga István Fotók: Ujvári Sándor

Részletesebben

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE ÜDÜLÉSI ÉLMÉNYEK 4-CSILLAGOS SZÁLLODÁK- BAN HOTEL KUPON WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE Várjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a Hotel Kupon meghívó két személy részére egy rövid üdülésre a weboldalon található

Részletesebben

Dél-alföldi. Programajánló

Dél-alföldi. Programajánló 2014 Dél-alföldi Programajánló 2 Dél-Alföldi Programajánló 2014 Kedves Utazó! A Dél-Alföld számtalan ismert és kevésbé ismert látnivalója mellett az utazás megtervezésekor érdemes számba venni az utazási

Részletesebben

R.T.S. Reisen International GmbH 2010

R.T.S. Reisen International GmbH 2010 R.T.S. Reisen International GmbH 2010 Élje át az RTS Utazás világát, minket mindenhol megtalál! Olaszország Spanyolország Görögország Lengyelország Ausztria Anglia Skócia Franciaország Románia Egyiptom

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG. 80 www.grandtours.hu online-foglalás. www.horvatorszag.hr. Porecs

HORVÁTORSZÁG. 80 www.grandtours.hu online-foglalás. www.horvatorszag.hr. Porecs www.horvatorszag.hr LANTERNA-FÉLSZIGET PORECS ÓVÁROS Hor vát or szág ne künk, ma gya rok nak, tu risz ti ka i lag és gaz da sá gi lag egy aránt fon tos. Hos szú, vál to za tos és cso da szép ten ger part

Részletesebben