Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn november 1 4.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn 2012. november 1 4."

Átírás

1 Száztornyú Prága Kutna Hora - Karlstejn - Brünn november 1 4. A varázslatos hangulatú Prágát a Városok Anyját hasonlították már Rómához is, Firenzéhez is, noha önmagán kívül nem hasonlítható semmihez. Patinás negyedeinek apró terein évszázadok találkoznak egymással, utcácskái pedig a múltba vezetnek. Prágát a turistának fel kell fedeznie! Utazás: légkondicionált autóbusszal. Elhelyezés: Prága külvárosában: EuroHotel *** 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban. Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora). ~ Program ~ 1. nap: Budapest Kutna Hora Prága (kb. 600 km) Reggel elutazás Budapestről Győr Rajka Pozsony útvonalon. Délután séta KUTNA HORA városában. A település gazdagsága, hatalma sokáig Prágáéval vetekedett. Akik Prágába utaznak, szívesen térnek be ide is, hiszen katedrálisa csodálatos, a csontkápolnája pedig bizarr. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 2. nap: Prága (kb. 50 km) Délelőtt városnézés PRÁGÁ-ban, amely már akkor Európa egyik fontos kereskedelmi csomópontjának számított, mielőtt elkezdték volna feljegyezni a város történetét. Ismerkedés az Óváros látnivalóival: Lőportorony, Tyn templom, Városháza, Orloj, Vencel tér, Károly-híd stb. A kiadós séta után szabadidő, fakultatív sörözési lehetőség a belvárosban. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 3. nap: Prága Karlštejn (kb. 150 km) Városnézés folytatása PRÁGÁ-ban. Séta a híres prágai várban, a Hradzsinban: Szent Vitus katedrális, Szent György-szobor, Loretoi Szűz Mária-templom. Délután kirándulás KARLŠTEJN-be, a cseh műemlékek egyik leghíresebb gyöngyszeméhez, mely a nagy uralkodó, Károly király nevét viseli. Vacsora, szállás Prága külvárosában. 4. nap: Prága Brno Budapest (kb. 620 km) Reggeli után visszatérünk ismét PRÁGA belvárosába, s most a Zsidóvárost keressük fel. Napjainkban néhány építészeti alkotás őrzi az egykori közösség emlékét (Zsidótemető, Pinkász zsinagóga, Zsidó Városháza, Óúj zsinagóga, Maisel-zsinagóga, Spanyol zsinagóga stb.). Hazaútban városnéző séta BRNO / BRÜNN belvárosában. A település Csehország második legnagyobb városa és Morvaország fővárosa. Továbbutazás Magyarországra. Érkezés Budapestre az esti órákban. Részvételi díj: ,- Ft Egyágyas felár: ,- Ft CLUB Bonus: 2.700,- Ft A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb ,- CZK) nem foglalja magában. Kötelező útlemondási biztosítás: 1,5 %. BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! A változtatás jogát fenntartjuk!

2 Csehország - A cseh karsztvidék A szálláshely a Prágától mindössze 30 km-re délnyugatra elterülő, gyönyörű Karlstejn vidéken találhatók, a Moldva mellékfolyója, a Berounka mentén. Karlstejn vára a cseh műemlékek egyik leghíresebb gyöngyszeme. Innen északnyugatra terül el a Cseh Karszt természetvédelmi rezervátum nagyon szép sziklákkal és barlangokkal. Az Arany Prága, templomtornyok százaival, a híres Károly híddal, a romantikus történelmi központtal és utcai művészekkel pedig egyike Európa legnépszerűbb turistahelyeinek. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Ceske Budejovice és Telc Prága Kastélyok és várak Konepruske barlangjai Kutna Hora ezüstbányák Nizbor - üveggyár Karlovy Vary Cseh Paradicsom Kenuzás a Berounkán Vadvízi evezés, sziklamászás, kerékpárbérlés Hajókirándulás a Vltava folyón Turnusok és árak érkezés 21h-tól indulás 19h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Elő szezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

3 Ausztria - Tirol - A Lech folyó völgye Lechtal Tirol szívében, Innsbrucktól 100 km-re északnyugatra található. A gleccserekkel sűrűn körülvett völgy mélyén a Lech folyó folyik, két oldalról pedig a Lechtaler és az Algauer Alpok fogják közre. A völgy mindkét oldalán utak és ösvények vezetnek meredek oldalvölgyeken keresztül a magaslati nyári legelőkhöz és hegyi falucskákhoz. Ideális hely a változatos és aktív programot kereső csoportok számára, ezért 1960 óta ez a legnépszerűbb úti cél. A vendég-házak az ausztriai Tirol legfestőibb völgyében, elbűvölő kis tiroli falvakban találhatók. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Salzburg és Innsbruck Füssen és a királyi kastélyok Neuschwanstein és Hohenschwangau Garmisch Partenkirchen, Oberammergau, Linderhof és a Plansee Zugspitze Bregenz és környéke Reutte és az Ehrenbergi lovagvár Libegők és hegyi felvonók: Jöchelspitze, Alpesi virágoskert Vadvízi evezés, canyoning Sziklamászás, strandolás, kerékpárbérlés Tiroli est Elszállásolás Stanzach, Vorderhornbach, Elmen, Häselgehr, Elbigenalp, Bach, Stockach és Holzgau falvakban bérelt, több mint 20 szálláshelyet kisebb és nagyobb (akár 90 fős) csoportok részére. Turnusok és árak érkezés 19h-tól indulás 14h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft az ár a napok számától függ szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

4 Franciaország - A Tarn folyó völgye A középső, déli síkvidéken, az ún. Massif Central területén, Millau és Florac városai között a Földközi tengertől mindössze kétórányira fekvő Gorges du Tarn valóban fantasztikus látnivalókat kínál. Az idők során a Tarn folyó és forrásai méter mélységű kanyont vájtak a sziklában. Az égbenyúló sziklák, bizarr szirtek, kiterjedt fennsíkok, a tipikus francia chateau-k, régi romok, a szűk, macskaköves utcácskákból álló középkori faluk, homokos strandok és a napsütés mind, mind hozzájárul a Francia Nagy Kanyon világhíréhez és egy tökéletes nyaraláshoz. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Genova, Milánó Cseppkőbarlangok: Aven Armand, Dargilan Montpellier-le-vieux, Point Sublime Peyrelade-i vár Millau és a viadukt Sainte Enimie Mende Cevennes Nemzeti Park Avignon Montpellier Palavas - Földközi tenger Aqualand (Cap d Agde) Vadvízi evezés, kajakozás, kenuzás Sziklamászás Fürdőzés a Jonte és Tarn folyókban Turnusok és árak érkezés 21h-tól indulás 19h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

5 Párizs - A fények városa Franciaország Párizs Program 1. nap: Indulás Budapestről. Folyamatos utazás pihenőkkel Ausztrián és Németországon keresztül. 2. nap: Érkezés Párizsba a délelőtti órákban. Gyalogos ismerkedés a várossal: Eiffel-torony, Marsmező, Notre-Dame, Chaillot palota, Louvre Múzeum, Trocadero, Etoile, Diadalív, Champs Elysées, Grand Palais, Petit Palais, Concorde tér, Madeleine templom, Luxori obeliszk. Este érkezés a szálláshelyre. 3. nap: Délelőtt látogatás a versailles-i kastélyban. Délután barangolás Párizsban: Notre-Dame, Cité, Szt. Lajos sziget, Városháza, Sorbonne Egyetem, Pantheon, Luxemburg kert, Invalidusok dómja (Napóleon síremléke), vásárlási lehetőség a hangulatos Latin negyedben, esti séta a Szajna partján. Éjszaka a szálláshelyen. 4. nap: Délelőtt látogatás Párizs művésznegyedében, a Montmartre-on (Sacre-Coer, Festők tere) és a szórakozónegyedben (Moulin Rouge). Délután indulás vissza Budapestre. 5. nap: Visszaérkezés Budapestre a kora délutáni órákban. Időtartam: 5 nap/2 éjszaka Ellátás: önellátás Utazás módja: Busszal Tudnivalók Szállás: Párizs környékén Formula 1 szállodában. A szálláshely közvetlen környékén megoldható a kedvező árú és megfelelő étkezés. A szálláshelyen 3 ágyas, fürdőszobás szobákban történik az elhelyezés. Ellátás: önellátás. Reggeli előre történő foglalása lehetséges. Idegenvezetés: az utazás teljes tartama alatt Részvételi díj: Ft/fő Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + autóbuszos utazás + idegenvezetés Reggeli felára: Ft/fő/2 alkalom Variációs lehetőség: Kívánság szerint az utazás 4. napi programja beilleszthető a 2. és 3. napokra, így a 4. napon a csoport reggel Reimsbe utazik, ahol Európa egyik legszebb gótikus katedrálisát tekinti meg. Délután megállás Strassburg középkori városában, majd utazás Budapestre. Belépődíjak: kb. 25 EUR Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

6 Horvátország- Isztria, Pula Nap, tenger, egészséges levegő, gazdag történelem, kultúra, romantikus környezet, barátságos emberek, jó ételek és italok. Mindez megtalálható a zöld Isztriai-félsziget legdélebbi részén, Pula-ban, a történelmi városban és környékén. Az Adriai-tenger partján lévő Horvátország nagyon kedvelt a gyönyörű, köves tengerpartja miatt, melyet megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb sziget, öböl és kikötő tesz különlegessé. Ez a hely a romantikát és a kalandokat kedvelők minden elképzelésének megfelel. A levegő gyógyító hatású a tenger mélyéről feltörő ásványvíz miatt, ezért is kedvelik az adriai partokat mind a felnőttek, mind a gyerekek. A bámulatosan köves és színpompás víz alatti csendes világ teszi az adriai partokat igazán vonzóvá. Isztria ékszerét, Pula városát 3000 évvel ezelőtt alapították. Az elődök hihetetlen ügyességének jelképe az amfiteátrum, mely ma is meghatározza a város képét. Az ősi aréna számos városi múzeumnak, fesztiválnak és koncertnek ad otthont. Látnivalók és programlehetőségek Útközben Plitvicei Nemzeti Park Pula Rovinj Baredine cseppkőbarlang Porec Limsky Fjord Postojna barlang, Lipicai lovarda Brijuni Nemzeti Park HAJÓKIRÁNDULÁSOK Elszállásolás Az elszállásolás Pulában és környékén férőhelyes kőházakban történik. Mindegyik ház közel van a tengerparthoz közvetlenül a parton vagy 5-20 perces sétára onnan. Turnusok és árak érkezés 16h-24h között indulás 15h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

7 Horvátország - Split Közép-Dalmácia festői szépségű tengerparti városai, megannyi kisebb-nagyobb szigete, természeti szépségei és gazdag történelmi öröksége révén Horvátország egyik leglátogatottabb turistaparadicsoma. Az 1700 éves főváros, Split szűk sikátoraival, pálmafákkal övezett tengerparti sétányával igazi mediterrán hangulatot áraszt. A római eredtű óváros legfőbb nevezetessége Diocletianus császár palotája. A palota falai közt bolyongva roppant méretű boltívek, magas oszlopok tükrözik a valamikori császári pompát. A dalmát tengerpart ékköve Trogir. A régi városrész egy igazi összefüggő múzeum, több mint száz román kori lakóház és tucatnyi régi templom maradt meg itt épségben. Splittől nem messze, Omisnál (régi kalózfalu) ömlik a tengerbe a Cetina folyó, mely meredek sziklafalai közt rohanva igazi vadvízi kalandozást nyújt. A karsztba vágott szorosban tombolva ömlik alá a Krka folyó. A szépség, a vadság s a természet ereje lenyűgözi a Krka Nemzeti Park lakóit. Látnivalók és programlehetőségek Split, Diocletianus császár palotája Marjon Park gyönyörű panorámájával Cetina hegyi folyó vadregényes kanyonja Trogir romantikus óvárosa Krka Nemzeti Park Hajókázás a közeli szigetekre Brac, Hvar, Vis, Korcula, Ciovo Fürdőzés, búvárkodás a tengerparti öblökben Elszállásolás Split mellett a tengerparton kínálunk szállást Turnusok és árak Érkezés 19h-24h között indulás 13h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

8 Székelyföld Pályázzon és utazzon Székelyföldre a "HATÁRTALANUL" program keretében Alig van ország, mely több természeti, történelmi és népéleti kinccsel bírna, mint a Kárpátok által körülölelt magyar haza. (Orbán Balázs, 1868) Programajánlatunk (5 nap/4 éj) - csillagtúrákkal: 1.nap: Indulás a kora reggeli órákban, útközben megállás Királyhágón illetve a Tordai hasadéknál, ahol 1-1,5 órás túrát tehetnek.esti órákban megérkezés a szálláshelyre (Székelyudvar környékére), a vendéglátók finom vacsorával várják Önöket. 2.nap: Látogatás Parajdra, ahol Áprily Lajos gyermekéveit töltötte - a költő emlékházának megtekintése, majd továbbutazás a sóbányába. Séta Székelyföld legjelentősebb fazekas központjában, Korondon - kirakodóvásár, népművészeti múzeum. Hazafelé megállás Máréfalván. Igazi galambdúcos Székelykapukból ebben a faluban látható a leggazdagabb "gyűjtemény". 3.nap: Kirándulás Szejkefürdőre. A híres "székelykapusor" alatt séta a dombtetőre Orbán Balázs síremlékéhez. Megemlékezés Farkaslakán Tamási Áronról - látogatás szülőhazában illetve sírjánál. Székelyföld természeti szépségeinek felfedezése - Gyilkos tó illetve a Békás szoros. Túra a torjai büdösbarlanghoz. 4.nap: "Kocsikázás" a Madarasi-Hargitára, a székelyek szent helyére. Délután kirándulás Csíksomlyóra, a híres zarándokhelyre, majd hazafelé látogatás Csíkszeredán a Makovecz Imre által tervezett Milleneumi templomba. 5.nap: Reggeli után indulás hazafelé, megállás Székelyudvarhelyen, kirándulás a szoborparkba. Megérkezés Budapestre az esti órákban. Ár ,-Ft/fő (szállás + félpanziós ellátás) Minden 10 fizető fő után 1 ingyenes helyet biztosítunk. A buszköltség függ az indulás helyétől. Kérésre árajánlatot adunk. Egyéni igények figyelembevételével rövidítés, hosszabbítás lehetséges.

9 Erdély - Gabriel Csűrpanzió Fenyőkúton Panziónkban 25 főt tudunk elszállásolni, 6.500,-Ft/fő/éj, teljes ellátással. Az étkezés a gyerekigényeknek teljesen megfelelő kínálatból választva. A panzió - fekvése miatt, 1100 m magasan - kitűnő kirándulóterületeket biztosít. Környéke biztonságos, a gyerekeket nem lehet szem elől téveszteni. Ezen kívül a panzió nagyterületű, körbezárt udvarral rendelkezik. Az udvari gyerekjátékok: tollas- és röplabdapálya lengő teke lengő tenisz labdák darc Igényelhető még az iskola foci és kultúrház is. Programok még: hintózás - 1 db 10 személyes - 1 db 5 személyes szekerezés utazás lovasszánon lovaglás íjászat biciklitúrák - a kerékpárokat mi biztosítjuk sajtkészítés, szőnyegszövés megtekintése az állattartás bemutatása - tehénfejés kipróbálása hazautazás előtti este tábortűzrakás A településen áfonyás-, medvehagymás terület található! A közelben 2 fatemplom tekinthető meg. A közeli Szencsed is látogatást tehetünk, mely a környék legrégebbi települése. Vásárlásra 2 élelmiszerbolt ad lehetőséget.

10 Németország - Szász-Svájc Németország egyik legcsodálatosabb vidéke Szász Svájc. Különleges természeti szépségéről kapta a nevét, bár a mintegy 300 négyzetkilométer kiterjedésű Elba-menti terület a legkevésbé sem hasonlít Svájcra. Kanyargós folyóvölgyeit meredek sziklafalak határolják, jellegzetességei az érdekes formájú táblás hegyek és a lenyűgöző homokkő-sziklaképződmények. Legszebb vidéke a híres Basteigebiet (Bástya-körzet). Magával ragadó a mintegy 200 méterrel a folyó fölé magasodó meredek sziklafalak látványa. A Basteire felvezető erdei út kitűnő túrázási lehetőséget nyújt a tiszta levegő és gyönyörű táj kedvelőinek. A környék legimpozánsabb, emberi kéz alkotta műemléke a Basteibrücke, egy fantasztikus kőhíd, amely hetvenhat méter hosszan nyúlik el a völgy fölött. Szász Svájc egy másik érdekes látványossága Königstein erődítményrendszere. Szász Svájc Nemzeti Parkkal szervesen egybekapcsolódó táj a Csehország területén található Cseh Svájc Nemzeti Park, a magyarok által kevésbé ismert terület. Ne hagyjuk ki! Látnivalók és programlehetőségek Szász Svájc kapuja, Pirna gazdag történelmi műemlékekkel Basteigebiet csodálatos sziklaalakzatai Lilienstein táblás hegyei Drezda, az Elba folyó két oldalán fekvő barokk város (Zwinger, Frauenkirche, Semperoper, Drezdai vár) Moritzburg Lipcse Berlin, az egyesített főváros Turnusok és árak érkezés 21h után indulás 19h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Főszezon Ft Utószezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

11 Spanyolország Sierra del Montseny a Spanyolország északi részén fekvő Katalónia tartományban lévő nemzeti park, mely csupán 100 km-re van a francia határtól és kb.40 km-re északra Barcelonától. Központjaink a de riu Tordera hegyi folyó völgyében találhatók. Házaink tipikus spanyol falvakban, mint St. Maria, St. Esteve és Montseny, helyezkednek el. Mivel a turisták még nem fedezték fel, e helyen valóban az igazi spanyol életmóddal találkozhat. A vidék állat- és növényvilága rendkívül gazdag, sűrű erdői meglepő módon még a hosszú száraz nyarakon is zöldek maradnak. Csupán félórányi buszútra van Arenys de Mar festői halászfalva és Calella üdülőhelye a Costa del Maresme tengerparton, ahol a vízi sportok kedvelői tölthetik el idejüket. Vegyenek részt egy hajókiránduláson, ahol a hajó üvegfenekén átnézve a tenger rejtelmeibe nyerhetnek bepillantást. Látnivalók és programlehetőségek Barcelona Figueres Salvador Dali Múzeum Girona Costa Brava, Blanes (botanikus kert), Tossa Montseny Nemzeti Park Arenys de Mar Montserrat Sant Sadurni d Anoia a pezsgőgyártás központja Isla Fantasia Tarragona Calella Port Aventura szórakoztatópark Hajókirándulások Vízi sportok, hegyi túrák Elszállásolás Sant Esteve, Santa Maria de Palautordera és Montseny elbűvölő, csendes falvaiban 11 házban kínálunk szállást csoportjaink részére. TURNUSOK ÉS ÁRAK érkezés 18h-24h között indulás 15h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

12 Svájc - Adelboden Adelboden Engstligental csodálatos völgyében fekszik, 1400 m magasban, varázslatos hegyóriások között, mint pl. a 3242 m-es Wildstrubels. A tipikus svájci hegyi házak, melyek elszórva láthatók a hegyek virágos mezőin, adják meg a táj hangulatát. A berni fennsík nyugati részében található falu déli fekvésének köszönhetően sok napsütést ígér a természet és a nap szerelmeseinek. Adelboden ideális kiindulópont éppúgy könnyebb sétákhoz, mint hosszú expedíciókhoz, hegyi túrákhoz. Felvonókkal juthatnak fel a több, 3000 m körüli magas csúcsok közelébe, ahonnan elkápráztató kilátásban lehet részük. Látnivalók és programlehetőségek Kandersteg, Oeschinen tó és a nyári bobpálya Choleren szurdok Thun és Brienz tavak, lovagvárak Interlaken Lauterbrunnen és Trümmelbach barlangi vízesés Niesenbahn 2362 m Jungfraujoch hegyi vasút 3454 m Bern Hegyi felvonók, alpesi kertek Canyoning, sziklamászás Elszállásolás Adelbodenben a JEKA 8 hegyi alpesi házban kínál szállást csoportjai részére. Turnusok és árak érkezés 16h-tól indulás 10h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Elő és utószezon Ft Főszezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

13 Svájc - Wallis Wallis, Svájc legszebb része melyet több mint ötven 4000 m-nél magasabb hegycsúcs vesz körül, sok-sok napsütéssel. Erdők, legelők, hó, gleccserek és tengerszemek teszik varázslatossá ezt a tájat, mely Svájc legmagasabb csúcsaival, a Matterhornnal, a Dommal és a Monte Rosa-val büszkélkedhet. A helyszínt a leg -ek birodalmának is nevezhetnénk: az Alpokban itt található a legtöbb 4000 m-nél magasabb hegycsúcs, a legelegánsabb üdülőhelyek Saas Fee, Crans Montana és Zermat, a leghosszabb gleccser, Európa legmagasabb duzzasztógátja és a világ egyik legszebb hegye, a Matterhorn. Ez a hegyvidéki paradicsom egyaránt alkalmas olyanoknak, akik szívesen túráznak, akik inkább pihenésre vágynak az igazi magaslati levegőn. Látnivalók és programlehetőségek Grand Dixence duzzasztógát Arolla, Evolene Moiry duzzasztógát Zinali rézbánya Grimentz, St. Luc, Chandolin, Vercorin Almagelerhorni élményútvonal Saas Fee, Saas Grund, Saas Balen St. Leonard barlangtó Sion és Sierre városok Zermatt Matterhorn Fiesch gleccser Hegyi vasutak, liftek, menedékházak Gleccsertúrák Canyoning Elszállásolás A házak a Val d Hérens, Val d Anniviers és a Saastalban találhatóak, m magasságban. Turnusok és árak érkezés 16h-tól indulás 11h-ig éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) Főszezon Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

14 Szlovákia A Szlovák hegyek keleti részén található Nemzeti Park, a "Szlovák Paradicsom" a nyugati Kárpátok legismertebb, legjellegzetesebb területei közé tartozik, ahol vad sziklaszakadékok és csendes zugok váltják egymást. Kivételes szépségű táj völgyekkel, kanyonokkal, vízesésekkel és barlangokkal, mely könnyen bejárható a kiépített létrák, lépcsők és láncok segítségével. A természeti szépségek mellett a környéken megtalálhatók a román és gótikus kor kulturális és építészeti emlékei is, mely igazolja az ősi szepesi telepesek történelmét. Felfedezhetik a Szlovák Paradicsom rejtett szépségeit, a különleges és ritka faunát és flórát. Minden látogató egyet ért azzal, hogy e gyönyörű tájegység nem véletlenül kapta ezt a nevet. Látnivalók és programlehetőségek Útközben: Betliar kastély, Krasna Horka vára Szlovák Paradicsom Csingó (Chingov) Hernád áttörés Dobsinai jégbarlang Gombaszögi cseppkőbarlang (Gombasecká) Ochtinská aragonit barlang Dedinky Késmárk (Kezmarok), Lőcse (Levoca) Szepesi vár Igló (Spisská Nova Ves) és a többi szepesi település Magas Tátra Túrák, ülőliftes, kabinos felvonók Vadvízi evezés, sziklamászás Télen síelési lehetőség Elszállásolás A Szlovák Paradicsomban jelenleg 9 házat kínálunk csoportjainknak. A Raj és a Banik ház is romantikus környezetben található, jól felszerelt, szépen felújított házak. Turnusok és árak érkezés 18h-tól indulás 10h-ig Éjszakák szállás ellátással (utazás nélkül) szezonon kívül Ft Előszezon Ft Főszezon Ft Utószezon Ft szezonon kívül Ft Az árak a napok számától függően változhatnak! Külföldre szóló áraink a szállást és a kötelező ellátást (alapanyagok napi 3x-i étkezéshez) tartalmazzák. Az utazásra, a csoport létszámától függően, külön árajánlatot adunk.

15 LJUBLJANA MARIBOR POSTOJNA PREDJAMA november 1 4. A Bledi-tó és a Bohinji-tó híres látványosságai a Szlovén, más néven, Júliai Alpoknak. Most ugyanúgy, mint az elmúlt esztendőkben is egy kellemes hosszú hétvégére invitáljuk Önt / Önöket! Utazás: légkondicionált autóbusszal Elhelyezés:BLED városában a Hotel Savica *** 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban. Vendégeink térítésmentesen használhatják a Hotel Golf **** szálloda uszodáját (40 m). Ellátás: félpanzió (büféreggeli a Hotel Savicaban*** és büfévacsora Hotel Golfban ****) ~ Program ~ 1. nap: Budapest Ptuj Ptujska Gora Bled (kb. 570 km) Utazás autópályán rövid pihenővel a hajdani Borostyánkő útvonalon települt városba. PTUJ a római időkben a Balti-tenger felé vezető kereskedelmi útvonal jelentős központja volt. Séta a belvárosban: Orfeusz emlékmű, Szent György-templom stb. PTUJSKA GORA nevezetessége a gótikus templom, legféltettebb kincse pedig a Mária-dombormű. BLED városa kedvelt gyógyhely, felkapott konferencia és kongresszusi központ. Ezt azonnal megértjük, ha elénk tárul a megkapó szépségű környék. Vacsora, szállás. 2. nap: Bledi-tó Bohinji-tó Száva forrás (kb. 90 km) Ismerkedés a Felső-Száva völgyével és csodálatos alpesi tavaival. Gondolázás a BLEDI-tavon a szigeten található búcsújáró templomhoz, látogatás a várban. Továbbutazás a TRIGLAV NEMZETI PARK területén található Bohinjitóhoz. Amennyiben az időjárás lehetővé teszi, akkor kb perces séta a Száva forráshoz. Vacsora, szállás. 3. nap: Postojna Predjama Ljubljana (kb. 230 km) Üdülés, pihenés, séta, szabad program vagy kirándulás POSTOJNA világhíres cseppkőbarlangjába. A barlangban kb. 2 km-es szakaszt kisvonatról csodálhatunk meg, majd kb. 1 km-es szakaszt sétálva járunk végig, hogy felfedezhessük a felszín alatt található mesevilágot. Továbbutazás a közeli PREDJAMA-ra, ahol a reneszánsz várkastélyban teszünk látogatást. A nap hátralévő részében ismerkedés a fővárossal LJUBLJANA-val, rövid séta keretében (Kongresszusi tér, Szt. Miklós Dóm, Városháza, Hármas-híd stb.). Vacsora, szállás. 4. nap: Škofja Loka Maribor Budapest (kb. 570 km) Reggeli után utazás Szlovénia legrégebbi műemlékvárosába. Városnézés ŠKOFJA LOKA-ban az egykori püspöki városban, melynek fekvése, műemlék épületei rabul ejti a turistákat. Továbbutazás MARIBOR-ba, a második legnépesebb szlovén városba. Séta keretében ismerkedés a belváros látnivalóival, amely 2012-ben elnyerte EURÓPA Kulturális Fővárosa címet. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban. Részvételi díj: Ft Egyágyas felár: Ft CLUB Bonus: 3.000,- Ft A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 55,- ) nem foglalja magában. Kötelező útlemondási biztosítás 1,5 %. BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Jó utazást kívánunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

16 Felvidék és Krakkó Szlovákia, Lengyelország Alacsony-Tátra, Magas-Tátra (lengyel) Krakkó, Wieliczka Program 1. nap: Találkozó 5.45 órakor Budapesten, a megrendelő által megadott helyen. Indulás 6 órakor. Határátkelés Parassapusztánál. Rövid pihenő a zólyomi várnál, majd utazás Besztercebányára, városnézés: Thurzó-ház, Beniczky-ház, vártemplom. Továbbutazás Rózsahegyen keresztül, vacsora és szállás Krakkóban. 2. nap: Egész napos városnézés Krakkóban (Piactér, Mária templom, Posztócsarnok, zsidó városrész, Wawel vára, Katedrális). Vacsora és szállás a szállodában. 3. nap: Reggeli után indulás haza. Útközben látogatás a híres Wieliczka sóbányában. Érkezés Budapestre az esti órákban. Időtartam: 3 nap/2 éjszaka Ellátás: reggeli Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Krakkóban, ágyas fürdőszobás szobákban. Részvételi díj: Ft/fő Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + reggeli + autóbuszos utazás Félpanziós felár: Ft/fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 4 EUR és 65 PLN Kedvezmény: minden 25. fő ingyenes

17 Róma Olaszország Program 1. nap: Elutazás Olaszországba Indulás Budapestről korán reggel Székesfehérvár - Veszprém - Rábafüzes - Ausztria útirányon át rövid pihenőkkel Olaszországba. Késő esti érkezés Rómába. 2. nap: Egy nap a Vatikán területén Egész napos városnézés a Vatikánban: Sixtusi kápolna, Vatikáni Múzeum, Szent Péter Székesegyház és az Angyalvár. 3. nap: Az Antik Róma Reggeli után egész napos városnézés Rómában: Spanyol lépcső, az aprópénzekkel teli Trevi-kút, Traianus oszlopa, Pantheon, Capitolium és a Forum Romanum. 4. nap: Búcsú Itáliától Korán reggel indulás Budapestre, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Időtartam: 4 nap/3 éjszaka Ellátás: reggeli Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Róma központjában a Termini pályaudvarnál 3 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban Részvételi díj: , és közötti csoportok esetében: Ft/fő és közötti csoportok esetében: Ft/fő és : Ft/fő Egyágyas felár: Ft Létszám: min. 40 fő A részvételi díj tartalma: szállás + reggeli + autóbuszos utazás + Rómában helyi idegenvezetés Félpanziós felár: Ft/fő Részvételi díj autóbusz nélkül: , és közötti csoportok esetében: Ft/fő és közötti csoportok esetében: Ft/fő és : Ft/fő Kérhető idegenvezetés az utazás teljes tartamára: Ft/fő Belépődíjak: kb. 50 EUR Kedvezmény: minden 25. fő ingyenes

18 Velencei karnevál Non-stop 3 nap / 0 éj (Nyitó hétvége) (Záró hétvége) Egy szép maszk sokkal többet árul el a gazdájáról, mint maga az arca Oscar Wilde Program: 1.nap (péntek): Indulás Budapestről a késő esti órákban, Szlovénián keresztül utazás. Uunkat rövid pihenőkkel tesszük meg. (éjszakázás az autóbuszon). 2.nap (szombat): Érkezés a reggeli órákban a vasútállomásra, onnan vonattal megyünk Velencébe, a csoportkísérővel tartó utasoknak informatív városnézés. Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano program kb. 5 órát vesz igénybe). Részvétel a karnevál színes forgatagában, majd szabadprogram. Megtekintésre ajánljuk: Rialto híd,szent Márk tér,doge palota,bazilika,sóhajok hídja. Este 22 órakor visszaindulás Magyarországra, folyamatos utazás (éjszakázás az autóbuszon). 3.nap (vasárnap): Érkezés Budapestre a reggeli órákban. Részvételi díj: Ft / Fő A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal,buszon idegenvezetés, Velencében idegenvezetés nélkül. A részvételi díj nem tartalmazza: Hajójegy oda-vissza 18 euro, vonatjegy 10 euro,bbp biztosítást 500 Ft/Fő/nap Velencei karnevál Veronai kalandozással (Záró hétvége) Program 1.nap (péntek): Indulás Budapestről kora hajnali órákban, Szlovénián keresztül utazunk. Érkezés Veronába a déli órákban. Közösen elsétálunk az amfiteátrumhoz, majd ellátogatunk Júlia emlékműhöz. Két órás szabadprogram. Délután tovább indulás a szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása. 2.nap (szombat):indulás a reggeli után a vasútállomásra, onnan vonattal érkezés Velencébe, a csoportkísérővel tartó utasoknak informatív városnézés. Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano-a program kb. 5 órát vesz igénybe). Részvétel a karnevál színes forgatagában, majd szabadprogram. Indulás vissza a szállásra a késő esti órákban. 3.nap (vasárnap):reggeli után indulás hazafelé. Útközben megállunk Ljubjanában egy rövid sétára majd utunkat folytatjuk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Utazás: luxus autóbusszal Részvételi díj: /Fő A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal,buszon idegenvezetés, Velencében idegenvezetés nélkül. Egyéb költség: kb. 10 vonatjegy (kötelező)+hajójegy 18, BBP biztositás A belépőjegyekre és vonatjegyekre az árváltozás jogát fenntartjuk!

19 Délvidék - Al-Duna Délvidék - Szerbia Bácska, Bánát, Szerémség Galambóc, Zenta, Újvidék, Nagybecskerek, Belgrád Program 1. nap: Röszkei határátkelés után városnézés Szabadkán, majd Palicson, a híres üdülőhelyen átutazva elérjük Újvidéket. A Dunán átkelve, Péterváradon a vár és a híres óratorony megtekintése. Vacsora és szállás Székelykevén. 2. nap: Utazás Szerbia fővárosába, Belgrádba, az egykori Nándorfehérvárra. Zimony: a Millennium torony. Visszautazás szálláshelyünkre Hertelendyfalván át. Vacsora és szállás Székelykevén. 3. nap: Reggeli után utazás a szendrői várhoz, majd az al-dunai egykori zuhatagi szakasz mentén, a Kis- és Nagy-Kazán-, valamint a Vaskapu-szorosokhoz, egészen a Vaskapu I. erőműig. Pihenő Galambóc történelmi végváránál. Vacsora és szállás Székelykevén. 4. nap: Városnézés Nagybecskereken. Elemér: Kiss Ernő tábornok, aradi vértanú sírja. Zenta: a csata emlékhelye és a főtér. A röszkei határállomáson át érkezés Budapestre az esti órákban. Időtartam: 4 nap/3 éjszaka Ellátás: félpanzió Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Székelykevén, faluturizmusban, ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal Utazás + szállásköltség: Ft/fő Étkezés és programok: Ft/fő Teljes részvételi díj budapesti indulással: Ft/fő Létszám: min. 40 fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 8 EUR Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

20 Kárpátalja - Őseink nyomában Kárpátalja-Ukrajna Munkács, Ungvár, Vereckei-hágó Program 1. nap: Ungvár Kora reggeli indulás a megrendelő által megadott helyről. Folyamatos utazás a záhonyi határátkelőhöz. A határ átlépése után érkezés Ungvárra, városnézés: a vár, a skanzen, a görög katolikus bazilika, a belváros. Utazás az Ung völgyében az Uzsoki-hágó irányába. Nevicke: a pogány leány vára. 2. nap: Szolyvai - Vereckei-hágó - Munkács - Beregszentmiklós Reggeli után utazás Munkácsra, látogatás a Zrínyi Ilona és II. Rákóczi Ferenc által halhatatlanná vált várban. A belvárosi séta során felkeressük a Rákócziak uradalmi házát, a Fejér-házat, Munkácsy Mihály emléktábláját és szobrát, valamint a római katolikus templomot is. Délután kirándulás a Munkács - Szolyva (a sztálini lágerek áldozatainak emlékparkja) - Alsóverecke - Vereckei-hágó (841 m) útvonalon. Visszaútban Beregszentmiklóson a Schönborn-kastélyt keressük fel. 3. nap: Csetfalva - Beregszász Utazás Csetfalvára: XIV. sz-i református és a XXI. sz-i ökumenikus templom. Városnézés Beregszászon: emlékezés Bethlen Gáborra, Rákóczi Ferencre, Esze Tamásra, Illyés Gyulára, Kölcsey Ferencre, Széchenyi Istvánra, Petőfi Sándorra és Kazinczy Ferencre. Beregsurányi átkelés után folyamatos utazás a kiindulási helyre, érkezés az esti órákban. Időtartam: 3 nap/2 éjszaka Ellátás: félpanzió Utazás módja: Egyénileg, Busszal Tudnivalók Szállás: Beregszász környékén faluturizmusban, ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal Utazás + szállásköltség: Ft/fő (a Határtalanul pályázatban teljesen elszámolható) Étkezés és programok: Ft/fő Teljes részvételi díj budapesti indulással: Ft/fő Létszám: min. 40 fő Részvételi díj autóbusz nélkül: Ft/fő Idegenvezetés (kérhető): Ft/fő Belépődíjak: kb. 60 UAH Kedvezmény: minden 21. fő ingyenes

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

Beszámoló a londoni utazásról 2015.október 27 - november 02.

Beszámoló a londoni utazásról 2015.október 27 - november 02. Beszámoló a londoni utazásról 2015.október 27 - november 02. A Student Lines Diákutazási Iroda szervezésében 55 diák, 2 szülő 4 tanár tölthetett el 7 felejthetetlen napot az Egyesült Királyság fővárosában.

Részletesebben

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: 109.900.-Ft/fo London-Windsor-Oxford-Stonhenge-Salisbury / 6 nap 2016. augusztus 30-szeptember 04. 1. nap Békéscsaba-Budapest-Bécs-Köln Találkozás:

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény Mont Saint Michel Normandia D-Day Zarándoklat, Kaland, Élmény Társadalmi kapcsolatok Cseh és magyar fegyver barátság Légiparádé Falaiseban Fiatal érdeklődő Helyi hagyományőrzők Normandiai csendéletek

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel AZ AZTÉK KULTÚRA NYOMÁBAN Acapulco üdüléssel 2017. április 9 18.(10 nap, 8 éjszaka) 389.000.-Ft/fő + járulékos költség 145.000.-Ft/fő Az ősi maják egy varázslatos világot

Részletesebben

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén 2020. szeptember A Görög-szigetvilág északi szigete számunkra busszal is elérhető távolságban van. Ez a tündöklő ékkő évezredek óta vonzza a különböző kultúrákat

Részletesebben

UTAZÁSI IRODA www.missziotours.hu

UTAZÁSI IRODA www.missziotours.hu UTAZÁSI IRODA UTAZÁSI AJÁNLATAINK 2010 2011 ŐSZ I TÉL I és TAVASZ-ELŐZETES I 2 Jót, s jól! ZARÁNDOKLAT CZESTOCHOWABA FELVIDÉK ÉS DÉL-LENGYELORSZÁG NEVEZETESSÉGEIVEL 2010. október 14-17. (4 nap / 3 éj)

Részletesebben

A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!

A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak! A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak! Alpesi tájakon Szt. Wolfgang- templom 1 Berchtesgaden- busz- Kehlsteinhaus

Részletesebben

HOSSZÚ HÉTVÉGE AZ ISZTRIÁN. Hazafelé látogatás a Postojnai Cseppkőbarlangban! 2009. június 4-7. 4 nap / 3 éjszaka reggelivel

HOSSZÚ HÉTVÉGE AZ ISZTRIÁN. Hazafelé látogatás a Postojnai Cseppkőbarlangban! 2009. június 4-7. 4 nap / 3 éjszaka reggelivel HOSSZÚ HÉTVÉGE AZ ISZTRIÁN 1. nap utazás Budapestről rövid megállókkal Horvátországba. Érkezés délután Vrsarba. A szállás elfoglalása után séta a kivilágított óvárosban. 2. nap reggeli után egész napos

Részletesebben

Leonardo szülőföldjén

Leonardo szülőföldjén Leonardo szülőföldjén A festői toscan vidék és a Ligur-tenger Hajózás és séta a mesés Cinque Terre vidékén Olasz luxus a Ferrari gyár múzeumában Impozáns reneszánsz városok: Firenze és Pisa Utazás időpontja

Részletesebben

Február. Március. Program: Időpont: Részvételi díj: Április. Program: Időpont: Részvételi díj:

Február. Március. Program: Időpont: Részvételi díj: Április. Program: Időpont: Részvételi díj: Február Velencei karnevál NON-STOP Február 21-23. 16500 Ft/fő Velencei karnevál & Trieszt Február 21-23. 29900 Ft/fő Velencei karnevál Február 21-23. 35900 Ft/fő Velencei karnevál Február 28-Március 3.

Részletesebben

Brüsszel. Párizs. London

Brüsszel. Párizs. London 2014 Brüsszel Párizs London Indulás: 2015. március 14. Zalaegerszegről Érkezés: március 22. a kora délutáni órákban Zalaegerszegre Március 14. Program Utazás, majd éjszaka az autóbuszon AUTÓBUSZAINK Buszok

Részletesebben

(Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Program:

(Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Program: Időpont: 2013. március 15. (Egynapos túra sok látnivalóval) Útvonal: Budapest - Tata Győr - Enns Melk Krems a.d. Dunau Bécs Győr - Tata - Budapest Folyamatos utazással időnkénti megállókkal érkezünk Enns

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

Az előkészítő óra: Tanulmányi kirándulás - Beszámoló képekkel

Az előkészítő óra: Tanulmányi kirándulás - Beszámoló képekkel Az Istvánffy Miklós Általános Iskola 44 diákja és 5 pedagógusa a Határtalanul! Árpád vezér nyomdokain című program keretében négynapos Kárpátaljai kiránduláson vett részt 2018. augusztus 28-31. között.

Részletesebben

2019. július 1-je után induló utjaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható. 1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) BUDAPEST AUSZTRIA (800 km)

2019. július 1-je után induló utjaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható. 1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) BUDAPEST AUSZTRIA (800 km) Nagy svájci körút Svájc legszebb városai és a Pilatus Mesés tájak, miközben átszeljük Svájcot 4 éjszaka (két helyszínen) Svájcban Csokoládé- és sajtvásárlás, kóstolással Utazás időpontja Alapár Utazás

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül Kedves Alkotók! A Népművészeti Egyesületek Szövetsége negyedik szakmai tanulmányútját szervezi tagjai számára 2018-ban, ez alkalommal Szlovákiába és Dél-Lengyelországba. A korábbi tanulmányutak pozitív

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!

A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak! A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak! Alpesi tájakon Berchtesgaden- Kehlsteinhaus busz+lift 16 Kufstein-

Részletesebben

3-,4-,5-napos kárpátaljai körutazások, utazás: Busszal, szállás: ***HOTEL-ben vagy falusi vendégházakban. 3 nap/2éj

3-,4-,5-napos kárpátaljai körutazások, utazás: Busszal, szállás: ***HOTEL-ben vagy falusi vendégházakban. 3 nap/2éj F E D E Z Z E F E L K Á R P Á T A L J Á T 3-,4-,5-napos kárpátaljai körutazások, utazás: Busszal, szállás: ***HOTEL-ben vagy falusi vendégházakban. Kárpátalja 3 nap/2éj 29.900 Ft/fő Indulási időpont:2013.

Részletesebben

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába Program: 1. nap: április 10., csütörtök 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába 14.00 Ondrejovi Obszervatórium megtekintése Csehország legnagyobb csillagászati

Részletesebben

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN 2017. július 13-16. Szervező: Csuka István túravezető (Győri Vasutas Természetjáró Egyesület) Utazás: 50 személyes modern autóbusszal Időpont: 2017. július

Részletesebben

Szakmai utazás a Vajdaságba

Szakmai utazás a Vajdaságba Szakmai utazás a Vajdaságba Az Apáczai Közalapítvány Határtalanul! címmel kiírt pályázatán a Türr István Gazdasági Szakközépiskola sikeresen vett részt és 2010. augusztus 28. augusztus 31. között majdnem

Részletesebben

Nagy erdélyi körutazás

Nagy erdélyi körutazás Nagy erdélyi körutazás Erdély 18 történelmi települése Mátyás király szülőháza, és a Drakula kastély Erdély csodái: Tordai hasadék, Gyilkos-tó Hangulatos, zenés vacsoraest a csángóknál Utazás időpontja

Részletesebben

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK!

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! PONTOSSÁG, SZAKÉRTELEM, ALACSONY ÁRAK OLASZ SZÁLLÁS AJÁNLATAINK A következő akciós kempingeket ajánljuk az utószezonban: AZ ÁRAK MAXIMUM 4 FŐ/MOBILHOME ESETÉN ÉRVÉNYESEK! MINIMUM

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

Cseh paradicsom kirándulás

Cseh paradicsom kirándulás Cseh paradicsom kirándulás A különleges sziklák és homokkövek Kelet-Csehország különleges városai Barlangtúra és más természeti különlegességek Kirándulást, túrázást szeretőknek ajánljuk Utazás időpontja

Részletesebben

Dél-Toszkána június

Dél-Toszkána június Dél-Toszkána 2020. június Toszkána neve fogalommá vált az utazók körében. Legtöbbjük azonban a nyüzsgő északot ismeri, mely azonban nem hasonlítható a valódi toszkán életérzéshez. Ahol az idő megáll és

Részletesebben

A harmadik út Erdélybe. 2013. július 30-a és augusztus 4-e között a Wass Albert Irodalompártoló Egyesület ismét. Aradon, a 13 aradi vértanú

A harmadik út Erdélybe. 2013. július 30-a és augusztus 4-e között a Wass Albert Irodalompártoló Egyesület ismét. Aradon, a 13 aradi vértanú A harmadik út Erdélybe 2013. július 30-a és augusztus 4-e között a Wass Albert Irodalompártoló Egyesület ismét Erdélyben járt, ezúttal a Székelyfölddel ismerkedtünk. Utunk elején Aradon, a 13 aradi vértanú

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3 11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel 2011. május 30-június 3 Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az

Részletesebben

ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA

ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA UTAZÁSI ÉS ZARÁNDOKUTAZÁSI IRODA 1091 Budapest, Üllői út 7. BÍZZA MAGÁT A MEGBÍZHATÓRA! ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA Lelkivezető: Kálmán Antal pilismaróti atya autóbusszal 2-3 ágyas egyszerű szállodai szobákban

Részletesebben

Bulgária. facebook.com/eurolineshungary. Eurolines_logok_cmyk.pdf 1 1/22/15 10:47 AM

Bulgária. facebook.com/eurolineshungary. Eurolines_logok_cmyk.pdf 1 1/22/15 10:47 AM Eurolines_logok_cmyk.pdf 1 1/22/15 10:47 AM Bulgária A Napospart Bulgária legszebb partszakasza, ahol 8 km hosszan terül el az aranysárga homokos strand, néhol homokdűnékkel kiegészülve, a tenger vize

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Időpont: 2019. március 14-17. (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Étkezés: étterem lehetőség Szarajevóban, reggeli szálláson

Részletesebben

HATÁRTALANUL pályázat BGA-12-HA-01-0534 számú pályázat

HATÁRTALANUL pályázat BGA-12-HA-01-0534 számú pályázat A Magyar történelmi, irodalmi emlékek nyomában Erdély szép tájain című HATÁRTALANUL pályázat BGA-12-HA-01-0534 számú pályázat Készítette: Hódmezővásárhely Kertvárosi Katolikus Általános Iskola csapata

Részletesebben

A Tisza-part természeti szépségével, élővilágával ismerkedtünk, majd megvizsgáltuk a víz tisztaságát. Következő úti célunk Visk volt.

A Tisza-part természeti szépségével, élővilágával ismerkedtünk, majd megvizsgáltuk a víz tisztaságát. Következő úti célunk Visk volt. Őseink útján járva A vecsési Halmi Telepi Általános Iskola húsz hetedik osztályos tanulója 2012. május 10.- 2012. május 13. között Ukrajnába utazott tanulmányi kirándulásra a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Részletesebben

Nyaralás autóbusszal Montenegró 2019

Nyaralás autóbusszal Montenegró 2019 Nyaralás autó Montenegró 2019 Dátum: Tivat Tivat Budva Tivat Tivat Buszjegy 4 fős extra 3 fős ap. 2 fős st. Önellátás 3 fős stúdió 4 fős ap. Önellátás Hotel Grbalj 3* félpanzióval Hotel Kamelia 2* félpanzióval

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv)

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) 1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Figyelem: A túrák előtt

Részletesebben

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt 2016.05.13-05.21. További információk 1.nap: Budapest-Genova Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben

Részletesebben

Határtalanul! pályázat. Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése

Határtalanul! pályázat. Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése Határtalanul! pályázat Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése időpont: 2014. október 6 - október 8. A tanulmányi kirándulásunk úti célja Erdély volt. 2014. október 6-tól 8-ig

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

BGA-12-HA-01 sz. Pályázati adatlap 5. A HATÁRTALANUL! tanulmányi kirándulás

BGA-12-HA-01 sz. Pályázati adatlap 5. A HATÁRTALANUL! tanulmányi kirándulás BGA-12-HA-01 sz. Pályázati adatlap 5. A HATÁRTALANUL! tanulmányi kirándulás 5.1. Az utazás kezdő időpontja: Válassza ki a legördülő menüből az utazás kezdő időpontját (a magyarországi indulás dátumát év,

Részletesebben

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN.

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. HU AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY ÉS FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK PÁRATLAN SZÉPSÉGŰ TÁJON Salzkammergut térségben a WolfgangseeSchifffahrt

Részletesebben

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Az emeletes buszunk, mellyel utaztunk Így mentünk Kárpátaljára Elindultunk: 7 órakor, Budapestről Délkor elértük a határt, kis idő után

Részletesebben

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011.

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. Üdülőházak Utószezon Főszezon Megjegyzés 2 ágyas kőház 7 10 900 Ft 4 ágyas kőház 10 900 Ft 16 700 Ft 2 ágyas faház 4 900 Ft 7 4 ágyas faház 7 900 Ft 12 200 Ft 4 ágyas

Részletesebben

AUTÓBUSZOS KIRÁNDULÁS ERDÉLYBE Az MHTE tagjai részére 2015. augusztus 01-08.

AUTÓBUSZOS KIRÁNDULÁS ERDÉLYBE Az MHTE tagjai részére 2015. augusztus 01-08. AUTÓBUSZOS KIRÁNDULÁS ERDÉLYBE Az MHTE tagjai részére 2015. augusztus 01-08. Indulás: 2015. augusztus 01-én (szombat) reggel 6:30-kor a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. Gyülekezés,

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana München Salzburg

Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana München Salzburg 18 Városlátogatások Barcelona Róma Szentpétervár Prága Ljubljana München Salzburg Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

PIHENÉS NÉMETORSZÁGBAN A FEKETE- ERDŐ SZÍVÉBEN TRIBERGBEN, A KAKUKKOS ÓRÁK HAZÁJÁBAN

PIHENÉS NÉMETORSZÁGBAN A FEKETE- ERDŐ SZÍVÉBEN TRIBERGBEN, A KAKUKKOS ÓRÁK HAZÁJÁBAN PIHENÉS NÉMETORSZÁGBAN A FEKETE- ERDŐ SZÍVÉBEN TRIBERGBEN, A KAKUKKOS ÓRÁK HAZÁJÁBAN Az 58 m 2 alapterületű két szintes 43. számú apartman Tribergben, a Feketeerdő szívében, egy szálloda komplexum 2. emeletén

Részletesebben

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala India dél-nyugati részén fekvı állam, a Kókuszpálmák Földje-ként is emlegetik. A Backwaters a tengertıl a szárazföldbe nyúló lagúnák, csatornák, folyók,

Részletesebben

ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK

ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK ŐSZI KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁSOK FELVIDÉKI BÁNYAVÁROSOK SZEPTEMBER 27-ÉN Részvételi díj: 6.990 Ft/fő Kötelező BBP biztosítás: 440 Ft/fő Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Folyamatos utazás kisebb pihenőkkel,

Részletesebben

A pályázat adatai. 7.g osztály: 28 tanuló + 3 kísérőtanár. Az elnyert támogatás összege: ,- Ft

A pályázat adatai. 7.g osztály: 28 tanuló + 3 kísérőtanár. Az elnyert támogatás összege: ,- Ft A pályázat adatai keretében magyar diákok a szomszédos országok magyarlakta területeit, ill. az ott élő magyarság életét ismerhetik meg. A pályázati kategória kódja: HAT-17-01-2017-00968 Célország: Szlovénia

Részletesebben

ér 4 x: 4 2 / 4 4 3-5 1 9 ; 4 2 / 5 0 Erdély Ausztria Szlovénia Szlovákia Csehország Kárpátalja Horvátország Lengyelország KÖRUTAZÁSOK

ér 4 x: 4 2 / 4 4 3-5 1 9 ; 4 2 / 5 0 Erdély Ausztria Szlovénia Szlovákia Csehország Kárpátalja Horvátország Lengyelország KÖRUTAZÁSOK kló st ér 4 Te l. 2012 yíre /fa O x: 4 4-3 2 / 4 4 3-5 1 9 ; 4 2 / 5 0 DA DÁ400 N 7. VI ELFháIzNa, SUzeTnAt ZÁSI D Mi IR M gy 06 Erdély Ausztria Szlovénia Szlovákia Csehország Kárpátalja Horvátország Lengyelország

Részletesebben

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK 2008 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A BRDSZ két utazási irodával kötött szerzõdése alapján

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

Portugál repülős június

Portugál repülős június Portugál repülős 2020. június Az egykori hatalmas gyarmatbirodalom Európa nyugati szélén található, ahová busszal bizony nagy megpróbáltatás eljutni. Ezért repülünk mi is és töltünk 6 napot az Ibériai-félsziget

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

Körutazás Svájcban az Alpok szívében Schaffhausen- Rajna vízesés (csop. ár) 3 CHF

Körutazás Svájcban az Alpok szívében Schaffhausen- Rajna vízesés (csop. ár) 3 CHF A buszos körutazásainkhoz tartozó belépődíjak (az árak 1 személyre vonatkoznak) Az árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak! Az aktuális kedvezményekről és azok feltételeiről a helyszínen tájékozódhatnak.

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon A Határtalanul pályázat keretében 2016 áprilisában a kolozsvári Báthory István Elméleti Líceum két osztálya járt nálunk a Garay János Gimnáziumban,

Részletesebben

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Találkozó: Óváros tér/köd utcai parkoló Időtartam: 2-2,5 óra Ismerkedés Veszprémmel és a várnegyeddel Azoknak ajánljuk, akik előszőr járnak a városban,

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

ÚTI BESZÁMOLÓ A HATÁRTALANUL PÁLYÁZAT KERETÉBEN SZERVEZETT KIRÁNDULÁSRÓL 2016.MÁJUS 26-29

ÚTI BESZÁMOLÓ A HATÁRTALANUL PÁLYÁZAT KERETÉBEN SZERVEZETT KIRÁNDULÁSRÓL 2016.MÁJUS 26-29 ÚTI BESZÁMOLÓ A HATÁRTALANUL PÁLYÁZAT KERETÉBEN SZERVEZETT KIRÁNDULÁSRÓL 2016.MÁJUS 26-29 Tanulók, szülők és pedagógusok egyaránt nagy örömmel vettük, hogy a pályázat megnyerésével lehetőséget kaptunk

Részletesebben

Kladnoban jártunk november

Kladnoban jártunk november Kladnoban jártunk 2009. november 11-14. A négy napos program a Nemzeti Civil Alapprogram Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Európai Integráció Kollégiuma által hirdetett pályázaton elnyert 600.000 Ft támogatással,

Részletesebben

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon Barangolás a hangulatos toszkán tájakon A hegytetőre épült miniállam: San Marino A festői Toscana és pompás fővárosa: Firenze Szállások: minden éjszaka ****-os hotelekben A pisai Ferdetorony és Assisi

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Shanghai-Tibet-Yunnan-Hongkong 1. nap: Budapest ( 2012. október 20. ) Indulás Budapestről

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30.

Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30. Kastélydombi Általános Iskola 2015. április 27-30. Pályázat száma: HAT-14-01-0643 A pályázat címe: Kastélydombi gyerekek a Felvidéken A pályázaton nyert összeg: 1 022 700Ft Az felvidéki utazáson harminckét

Részletesebben

Az áramló körutak városa

Az áramló körutak városa párizs Az áramló körutak városa Párizs Oly pompás, oly édes az élet a Szajna partján, Párizs városában írta Heinrich Heine. Európa egyetlen más városát sem szeretik ilyen rajongással, mert egyik sem kínál

Részletesebben

SZLOVÉNIA GYÖNGYSZEMEI

SZLOVÉNIA GYÖNGYSZEMEI SZLOVÉNIA GYÖNGYSZEMEI 1. nap: Indulás ről a kora reggeli órákban Skofja Lokaba, Szlovénia műemlékekben leggazdagabb kisvárosába. Séta a középkori hangulatú óvárosban (Kapucinus templom és kolostor, Nepomuki

Részletesebben

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY A HELY A Keleti-Kárpátok havasainak a Gyergyói-, a Besztercei-, és a Kelemen-havasok ölelésében levő Borszék immár jó két évszázada Erdély egyik legszebb és méltán híres Európa szerte híres települése.

Részletesebben

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Átlagos csoportlétszám: 15 30 fő esetén. Célmeghatározás: Ismerkedés Magyarország egyik leghíresebb iskolavárosával,

Részletesebben

Utazó Naptár. www.kantavar.hu. Eng.szám: U-00598

Utazó Naptár. www.kantavar.hu. Eng.szám: U-00598 Utazó Naptár Utazó Naptár Március Balkán farsang Pécsett - 2 000 Ft Konjic-Tito bunkerboracko-tó Bejáró úti kedvezménnyel 7 900 Ft Február 19 Március 5 Felnőtt: 9 000 Ft Nyugdíjas: 8 500 Ft Pécs- PécsváradSzekszárd-

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással 7 országban városnézés (Monaco, Nizza, Genf, ) Egy hetes nyaralás a spanyol tengerparton Spanyol flamenco est, francia parfümgyár Gaudí Barcelonája a

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

További 25 körút ajánlata: www.vidamdelfin.hu

További 25 körút ajánlata: www.vidamdelfin.hu 2 Hasznos információk: Az ajánlatoknál feltüntetett árak tartalmazzák: a szállás, félpanziós ellátás, idegenvezetés, utaskíséret és a busszal utazás költségét. (min. 16 fô esetén 19 fôs busszal, min. 35

Részletesebben

AZ ÖKO-RURÁLIS VENDÉGFOGADÓ HÁZIGAZDÁK EGYESÜLETE/SZÉKELYKEVE BEMUTATKOZÁSA FATOSZ

AZ ÖKO-RURÁLIS VENDÉGFOGADÓ HÁZIGAZDÁK EGYESÜLETE/SZÉKELYKEVE BEMUTATKOZÁSA FATOSZ AZ ÖKO-RURÁLIS VENDÉGFOGADÓ HÁZIGAZDÁK EGYESÜLETE/SZÉKELYKEVE BEMUTATKOZÁSA 2014.03.20-21. FATOSZ Dani Ernő, az Egyesület elnöke DÉDAPÁINK, A BUKOVINAI SZÉKELYEK 1883-BA TELEPÜLTEK LE IDE AZ AL-DUNÁRA.

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

Sikerszéria - Nyeremények

Sikerszéria - Nyeremények A SIKERSZÉRIA ELNEVEZÉSŰ TIPPMIXPRO NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA TOPLISTA NYEREMÉNYEK Helyezés Nettó nyereményösszeg Nyeremény típusa 1. helyezett 2. helyezett 500 000 Ft 450 000 Ft

Részletesebben

Nagyvisnyó Sporttábor

Nagyvisnyó Sporttábor Nagyvisnyó Sporttábor Augusztus 17. Indulás: I. csoport 9.00 II. csoport 10.30 Tisza tavi hajókirándulás-poroszló Közös túra a Dédesi várromhoz 5 600 m (oda-vissza) kb. 2,5 óra Augusztus 18. A túra hossza:

Részletesebben