transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer"

Átírás

1 transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer

2 2 / Rólunk / 1950 óta fejlesztünk innovatív komplett megoldásokat az ívhegesztéshez és az ellenállásponthegesztéshez. Ilyen pl. a Cold Metal Transfer (CMT) technológia. Ez a forradalmian új hegesztési folyamat megszüntetett egy előítéletet a világban: azt, hogy az alumíniumot és az acélt nem lehet egymással összehegeszteni. Napról napra dolgozunk víziónkon: az»ív DNS-ének«dekódolásán. Nem csoda, hogy a hegesztéstechnika területén világszerte technológia-vezetők, Európában pedig piacvezetők vagyunk. Az Ön robusztus partnere az acélszerkezet gyártásban ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ELJÁRÁS Mindig a biztonság oldalán / Az acélszerkezet gyártásban szükség van a megbízhatóságra. Magától értetődő, hogy robusztus eszközökre van szükség. Ugyanez vonatkozik az acélok hegesztésére. A TransSteel-t erre teremtették: egy robusztus és megbízható partner, mely kitűnik intelligensen kialakított berendezéseivel és azok nagyon egyszerű kezelhetőségével. A digitális szabályozású és szakmai tapasztalattal felvértezett TransSteel hegesztőrendszer úgy lett kialakítva, hogy a legjobb minőségű acélhegesztést biztosítja és garantálja a 100%-os teljesítőképességet! Digitális hegesztéstechnológia / A hegesztési folyamat digitális szabályozása következtében a TransSteel egyben azt jelenti, hogy 100%-ban reprodukálhatók a hegesztési eredmények. A Fronius, mint a digitális hegesztő áramforrások piacvezetője, garantálja acélhegesztéskor a rendkívül stabil ívet. / A hegesztési paraméterek egyszerű, pontos beállítása és letárolása gondoskodik a hegesztési folyamat precizitásáról. / A TransSteel időtálló és flexibilis: a digitális hegesztőrendszer moduláris kialakítású, hálózatba köthető és vezérelhető.

3 Rólunk / 3 Integrált Fronius know-how acélhegesztéshez / A Fronius komolyan veszi a tökéletes hegesztés igényét. A Steel Transfer Technology egy tudáscsomag, mely speciálisan az acélpiac számára lett összeállítva: a szakértők feladatra szabott hegesztési jelleggörbéket fejlesztettek ki, melyek pl. biztosítják a pontos ívgyújtást vagy a tökéletes cseppleválást. / Robusztus és megbízható / Egyszerűen kezelhető / Tökéletes acélhegesztés / A know-how egyedi készüléktechnikai kialakítást is magában foglal: pl. a tömlőköteg alaplaphoz való rögzíthetőségét, a huzalelőtolóba beépített csatlakoztató segítségével. A hegesztőhuzal megvezetése az előtolótól az áramátadóig tökéletesen biztosított. Ennek eredménye a rendkívül stabil huzalvezetés és a kopó alkatrészek kisebb mértékű elhasználódása.

4 Beépített a szakmai tapasztalat HEGESZTÉSI TULAJDONSÁGOK / A tökéletes hegesztési tulajdonság az ívgyújtás, az ív és a cseppleválási viselkedés összetett kombinációjából adódik. A Steel Transfer Technology által a TransSteel rendelkezik a Fronius szakmai tapasztalatával, mindenféle acélhegesztési alkalmazáshoz. A rendszer mindig az optimálisat biztosítja / Steel: Az univerzális jelleggörbe a hegesztési paraméterek gyors és egyszerű beállítását biztosítja. Segítségével megoldható az acél hegesztési feladatok nagy része. / Steel Root: Ez a jelleggörbe a lágy stabil rövidzárlatos ív beállítására szolgál, amely akár kényszerhelyzetben is jól kezelhető hegfürdőt eredményez. Mellette szól a tökéletes, egyenletes gyökhegesztés gyöktámasz nélkül és a nagyon jó résáthidaló képesség, mely minden hegesztőt meggyőz. 10 mm/ 0.39 hüvelyk 10 mm/ 0.39 hüvelyk / Steel Root: tökéletes résáthidaló képesség a jól kezelhető, viszkózus hegfürdőnek köszönhetően / Steel Dynamic: Ezalatt a jelleggörbe alatt a koncentrált és stabil ívtartást értjük. Ennek eredménye a mélyebb, keskenyebb beolvadás és a megnövekedett hegesztési sebesség. / A Steel Transfer Technology további tulajdonsága a kiváló varratkezdés - gyors és tiszta - és a kifogástalan hegesztésbefejezés. Ez javítja a következő hegesztési művelet megkezdésekor az ívgyújtási tulajdonságokat. / Steel Dynamic: megoldja a hozzáférési gondokat - egyoldalú áthegesztés. 10 mm/ 0.39 hüvelyk / A 25 m/perc huzalelőtolási sebességből 13,5 kg/óra leolvasztási teljesítmény adódik. / Legjobb ívgyújtási tulajdonságok Ívgyújtási energia hideg forró Huzalhőmérséklet / A huzalhőmérséklet függvényében megtörténik az ívgyújtási energia és a huzalelőtolási sebesség összehangolása. Ez garantálja a legjobb ívgyújtási tulajdonságokat.

5 Nagyteljesítményű hegesztés a TransSteel-lel / A nagyteljesítményű hegesztési eljárás - kézi és gépi változata is - már bizonyított az iparban. Az acélfeldolgozó iparágak, mint a gép- és készülékgyártás, a vasúti járművek gyártása, a hajógyártás követelik meg a megbízható varratokat. / A nagy huzalelőtolási sebességnek és az összehangolt TransSteel hegesztőrendszernek köszönhetően a kapott leolvasztási teljesítmény 13,5 kg/óra. / A TransSteel nagyteljesítményű üzemmód alkalmazásával a vastag lemezek gazdaságos hegesztésének lehetőségét kínálja, akár 30%-kal nagyobb leolvasztási teljesítménnyel. A TransSteel berendezéssel elérhető a 25 m/perc huzalelőtolási sebesség 1,2 mm átmérőjű acélhuzal esetén. / A nagyteljesítményű stabil és biztonságos hegesztési eljárást az összehangolt rendszerelemek biztosítják, úgy mint a nagy terhelhetőségű hegesztőpisztoly. A kétkörös hűtőrendszer gondoskodik a lehető legjobb hűtésről, a fokozat nélkül állítható áramátadó különféle szabad huzalhossz beállításokat tesz lehetővé. / Nagyteljesítményű hegesztéskor a kétkörös hűtőrendszer a lehető legjobb hűtést biztosítja.

6 Comfort Wire / Az önműködő huzalbefűzés megtakarítást jelent Egyedi beállítási segédletek / Az anyagvastagság szerinti alap paraméterek megkönnyítik a kézi beállítást Fronius System Connector / Központi csatlakozóval valamennyi közeghez / A tömlőköteg szerszám nélküli egyszerű és biztonságos reteszelésével garantálja az előírt áramátmenetet Hűtőfolyadék-szint jelző / A hűtőfolyadék mennyisége mindig látható

7 EasyJob / Egy gombnyomással eltárolhatók a teljesítmény, a dinamika és a korrekciók értékei Huzalelőtoló kémlelőablakkal / Egy pillantással felmérhető a rendelkezésre álló huzalmennyiség / Egyszerű felhasználóbarát kezelőpanel, időigényes betanulás nélkül is könnyen kezelhető. A robusztus védőlap hasznos kiegészítő. Gázterelő gyorsrögzítő / Forgatni és húzni: a gázterelő egyszerűen és biztonságosan cserélhető és reteszelhető Pisztolytartó / Bővíthető, hogy a hegesztőpisztoly mindig kéznél legyen / A System Connector a TransSteel gerince. Az összes közeg ezen a központi csatlakozón keresztül áramlik. A karos zárószerkezet gyorsan, hibátlanul és szerszám nélkül reteszeli a tömlőköteget. Funkciónális ipari kialakítás / Védett kezelőpanel / Egyszerű leolvasás még fekvő helyzetből is - robusztus és látványos kialakítás / Az ergonomikusan kialakított hegesztőpisztoly jól illik a kézbe. A gömbcsukló biztosítja a tehermentesítést, a markolat anyagbetétje pedig megakadályozza a hegesztőpisztoly csúszását. Az up/ down opcióval a paraméterek a hegesztőpisztolyról állíthatók.

8 transsteel robotics TransSteel Robot - teljes rendszer / A TransSteel Robot hegesztőrendszer magában foglalja az áramforrást az egyszerűtől az univerzális robot interfészig, az összekötő tömlőköteggel, a huzalelőtolóval, az új mágneses ütközésvédelemmel és a pisztolyfejjel. A komponensek mindenféle robottípushoz használhatók és az integrált kábelezésű robotokra is optimalizáltak. / A huzalelőtoló egy továbbfejlesztett motor alaplappal rendelkezik és a Fronius System Connector rendszerrel. Ezáltal lényegesen kisebb és kompaktabb, így a hozzáférhetőséget kevésbé akadályozza. A hátrahúzható előtoló megkönnyíti a huzalvezető cseréjét. Így tehát éppen az integrált kábelezésű robotoknál marad elég hely a gyors és egyszerű cseréhez. / A TransSteel Robot esetében új a mágneses ütközésvédelem is. A kisebb méret és a 6-os robottengely irányában a kisebb kinyúlás kevesebb meghibásodásról és jobb üzem- és munkabiztonságról gondoskodik. A mágneses gyűrűk egyszerűen cserélhetők, ezzel különböző kioldóerők érhetők el. / TransSteel Robot rendszerfelépítés. / Az interfész elhelyezhető közvetlenül az áramforrásra vagy a robot cellafalára. / Az új mágneses ütközésvédelemnek köszönhetően kevesebb a meghibásodás, nagyobb az üzem- és munkabiztonság.

9 vr 5000 case transsteel yard / A VR 5000 Case olyan huzalelőtoló, amely speciálisan tengeri környezetben érzi otthon magát: 10 kg-nál kisebb súlyával és minimális zavaró kontúrjaival, mely ergonomikus kialakítású műanyag házának köszönhető, minden 350 mm-nél nagyobb szerelőnyíláson átfér, és megfelel a legkeményebb követelményeknek is. A VR 5000 Case méretének köszönhetően mindenütt lehetővé teszi a munkát, ahol helyhiány van. / Kompakt, ütésálló, mobil / Tökéletesen védett kezelőelemek az optimalizált kialakítás következtében / 100%-osan szigetelt a magas páratartalom, por és fröccsenő víz ellen / Szinergikus és manuális, víz- vagy gázhűtéses termékváltozatokban kapható / A hajógyártásban, offshore területen, sínen közlekedő járművek gyártásában és különböző szerelési munkákhoz használható / VR 5000 Case a D300-as tekercsekhez613 x 244 x 437 mm mérettel negyedévében lesz kapható / A Yard Edition testreszabott hegesztőrendszer hajógyártáshoz és olajfúró szigetekhez lett tervezve. A TransSteel Yard hegesztőprogramok elsősorban a porbeles, ill. a tömörhuzalokhoz készültek és arra lettek optimalizálva. / Az ennek a szakterületnek megfelelő jelleggörbék a hegesztőrendszerben eltárolásra kerültek. A Yard Edition készülékei rendelkeznek a huzalelőtolóba beépített gázmennyiség szabályozóval továbbá egy áramcsatlakozó-aljzattal: bevontelektródás elektródafogó közvetlen használatához. A hajógyárakban szükséges fokozottabb mobilitás igényt a Yard Edition kielégíti a saját mozgatókocsival és a beépített daruszemekkel. A saját fejlesztésű, közvetlenül a huzalelőtolón lévő daruzó fül segíti a biztonságos mozgatást. / A VR 5000 Case 10 kg-nál kevesebb súlyával és minimális zavaró kontúrjaival átfér minden, a hajógyártásban előforduló, 350 mm-nél nagyobb szerelőnyíláson.

10 transsteel 3500 compact Helyet- és erőforrásokat kímélő / A kompakt változat mindenek előtt a műhelyekben történő használat esetén jelent helytakarékos és ennek ellenére nagyteljesítményű változatot a TransSteel sorozaton belül. A beépített előtolónak köszönhetően a TransSteel 3500 Compact jutányos árú opciót jelent, ha a források korlátozottak. / Tökéletes acélhegesztés, digitális szabályozással, beépített szakértői tudással. / A kompakt építési mód és az átgondolt készülék-kialakítás robusztus és megbízható partnerré teszi a TransSteel 3500c-t. / TransSteel 3500 Compact a helytakarékos és forráskímélő változat

11 GAZDASÁGOSSÁG BIZTONSÁG Hosszú élettartam, beleértve a következőket / Robusztus készülék-koncepció, valamennyi komponens hosszabb élettartama céljából / A porszűrő védi az áramforrás belsejét a szennyeződésektől / A vízszűrő tisztítja a hűtővizet és ezáltal megnöveli a teljes rendszer élettartamát / Törésbiztos huzalelőtoló a jó minőségű műanyagháznak és a teljeskörű szigetelésnek köszönhetően / A hőmérséklet-vezérlésű ventilátor csak szükség esetén működik és így kevésbé szennyezi a készülék belsejét Nezézipari használatra tervezett / A ferdén elhelyezett csatlakozólap védi az áramforrás csatlakozóit a sérülésektől / A huzalelőtoló oldalszánja lefedi a tömlőköteg csatlakozókat / A vízhűtőn a betöltőcsonk védett a mechanikus sérülések ellen / A hőmérséklet-érzékelő garantálja a hegesztőrendszer túlmelegedés elleni védelmét / A földáram figyelő megakadályozza a hegesztőáram földelésen keresztüli áramlását, ami megrongálná a védővezeték rendszert / Nemzetközi vizsgálati bizonyítványok világszerte történő alkalmazáshoz (S-jel, CE-jel, CSA, CCC) A VR 5000 CASE MŰSZAKI ADATAI VR 5000 Case Súly < 10 kg Méretek H x Sz x Ma 507 x 200 x 320 mm Huzalelőtolási sebesség max. 25 m/perc Huzalátmérő 1,6 mm Védettség IP 23 Az összekötő tömlőköteg kétféle lehetséges kivitele: - Standard Európa: robusztus húzásmentesítő bajonettzáras csatlakozóval - Észak-Amerika: rögzített csatlakozások kábellel együtt (kb. 50 cm hosszú) áramkábelhez és vezérlővezetékhez MŰSZAKI ADATOK transsteel 3500 transsteel 3500 compact transsteel 5000 Hálózati feszültség +/- 10% 380 V / 400 V / 460 V 380 V / 400 V / 460 V 380 V / 400 V / 460 V Hegesztési áramtartomány A A A Hegesztőáram 10 perc/25 C (77 F) esetén 350 A 60 % ED 500 A 55 % ED 10 perc/25 C (77 F) esetén 300 A 100 % ED 400 A 100 % ED 10 perc/40 C (104 F) esetén 350 A 40 % ED 350 A 40 % ED 500 A 40 % ED 10 perc/40 C (104 F) esetén 250 A 100 % ED 300 A 60 % ED 360 A 100 % ED 10 perc/40 C (104 F) esetén 250 A 100 % ED Üresjárati feszültség 60 V V 65 V Munkafeszültség 15,5 31,5V 14,5-38,6 V 14,5 39 V Védettségi fokozat IP 23 IP 23 IP 23 Méretek (h x sz x ma) 747 x 300 x 497 mm 747 x 300 x 497 mm 747 x 300 x 497 mm Súly 26,5 kg 36 kg 30,15 kg Huzalsebesség 1-25 m/min

12 Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Österreich Telefon Telefax sales@fronius.com Froweld Kft. Grassalkovich út Budapest Telefon Telefax info@froweld.hu HU v01 Jan 2014

TransSteel 3500 / 5000. MIG/MAG hegesztőrendszer

TransSteel 3500 / 5000. MIG/MAG hegesztőrendszer TransSteel 3500 / 5000 MIG/MAG hegesztőrendszer Az Ön robusztus partnere az acélszerkezet gyártásban ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Mindig a biztonság oldalán Az acélszerkezet gyártásban szükség van a megbízhatóságra.

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Somoskői Gábor Froweld Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi kft. Készülj a tökéletes hegesztésre Optimális hegesztési tulajdonságok: Steel Transfer

Részletesebben

LSC LOW SPATTER CONTROL

LSC LOW SPATTER CONTROL LSC LOW SPATTER CONTROL AZ A CÉLUNK, HOGY MINDEN ALKALMAZÁSHOZ MEGALKOSSUK A TÖKÉLETES ÍVET! JELLEMZŐK / 3 LSC: MÓDOSÍTOTT RÖVIDZÁRAS ÍV RENDKÍVÜL NAGY ÍVSTABILITÁSSAL. / Az eredmény: kiváló minőségű hegesztési

Részletesebben

COLD METAL TRANSFER. / A technológia.

COLD METAL TRANSFER. / A technológia. COLD METAL TRANSFER. / A technológia. 2 / A CMT hegesztési eljárás CMT: E MÖGÖTT A HÁROM BETŰ MÖGÖTT A VILÁG LEGSTABILABB HEGESZTÉSI ELJÁRÁSA REJTŐZIK. / A»hideg«CMT hegesztési eljárás minden anyagnál

Részletesebben

VIRTUAL WELDING. / A jövő hegesztőképzése

VIRTUAL WELDING. / A jövő hegesztőképzése VIRTUAL WELDING / A jövő hegesztőképzése 2 / Rólunk / 1950 óta fejlesztünk innovatív komplett megoldásokat az ívhegesztéshez és az ellenállás-ponthegesztéshez. Szeretnénk a képzésből is részt vállalni.

Részletesebben

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk.

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk. Az MM sorozatú hegesztőgépek továbbfejlesztett változataként gyártási programunkba került a SYNERGIKUS hegesztőgép család. Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok

Részletesebben

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja Virtuális hegesztés A jövő kiképzési módja Valósághű tanulás a szimulátorral 100%-ban biztonsági kockázat nélkül Erőforrás takarékos A sikeres oktatócsomag ÁLTALÁNOS TUNDNIVALÓK A jövő hegesztési kiképzésének

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600

QINEO QinTron 400, 500, 600 QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.de QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére Miért a MAHE? Innovatív hegesztési eljárások Egyedülálló Chip tuning lehetőség 2 év garancia Itt mindenki

Részletesebben

MMA/TIG DC Inverterek 230V

MMA/TIG DC Inverterek 230V MMA/TIG DC Inverterek 230V Caddy Arc 151i, 201i kezelőfelület A31, A33 A Caddy név a robusztus, tartós hegesztő berendezés szinonimája, amelyet professzionális hegesztőknek terveztek. A Caddy gépek ötödik

Részletesebben

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban A modern hegesztés és vágás mércéje TIGER AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban TIGER 170/210 DC vagy AC/DC kivitelben A TIGER, az új AVI primer inverter egy energiacsomag minden

Részletesebben

MIG/MAG hegesztőpisztolyok

MIG/MAG hegesztőpisztolyok Az Ön márkakereskedője B.L.Metál Hungária Kft. MIG/MAG hegesztőpisztolyok OK 150A - 500A Kiváló minőségű réz nyakkal, a maximális hőelvezetés érdekében MIG/MAG CE/3C minősítéssel ellátva A nikkel bevonatos

Részletesebben

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld Esseni vásári hírek A CLOOS cég 2013. szeptember 16-21. között, az esseni Schweissen und Schneiden vásáron mutatja be a hegesztés, vágás és felületfelhordás területén a legújabb eljárásokat, berendezéseket,

Részletesebben

Az ITM International Kft. bemutatja

Az ITM International Kft. bemutatja Az ITM International Kft. bemutatja EWM kézi hegesztő berendezések A feladat Önnél a megoldás nálunk. e-mail: itminternationalkft@gmail.com website: www.itmwelding.com 4 Az ITM Hungary Kft. azzal a céllal

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez Barabás Péter*, Klein, Markus**, Nagy Ferenc* *REHM Kft., **SKS Welding Systems

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

MIG/MAG Hegesztőeljárás MIG/MAG hegesztés-simon János 1

MIG/MAG Hegesztőeljárás MIG/MAG hegesztés-simon János 1 MIG/MAG Hegesztőeljárás 2013.12.03. MIG/MAG hegesztés-simon János 1 Fogalmak áttekintése Fogyóelektródás védőgázos ívhegesztő eljárás MIG= Metal Inert Gas ( inert gas= semleges gáz)= Fogyóelektródás semleges

Részletesebben

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i Intelligent revolution Trans Process Solution: TPSi A Fronius 1950 óta fejleszt innovatív komplett ívhegesztési és ellenállás-hegesztési megoldásokat. Nap mint nap teljes energiával dolgozunk víziónkon:

Részletesebben

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére!

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére! A MAHE által kifejlesztett, a világon egyedülálló HYPER Pulse, HYPER Force, HYPER Cold, HYPER Vdown hegesztési eljárásoknak köszönhetően rendkívül precíz, kevesebb utómunkát igénylő, minőségi varratok

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Ívhegesztéskor a kialakuló elektromos ívben az áram hőteljesítménye olvasztja meg az összehegesztendő anyagokat, illetve a hozaganyagot. Ha a levegő oxigénjétől az

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség Professzionális bevontelektródás inverteres hegesztőgép Liftes (emeléses) AWI gyújtással Megbízhatóság, precizitás, minőség MMA - Bevontelektródás inverteres hegesztőgépek Liftes (emeléses) AWI Gyújtással

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i Intelligent revolution Trans Process Solution: TPSi 2 Intelligent Revolution Intelligent Revolution: INTERACTION, INDIVIDUALITY ÉS IMPROVEMENT SZIMBIÓZISA A TPSi egy univerzális zseni. Alapvetően új tervezés

Részletesebben

COLD METAL TRANSFER. / A technológia.

COLD METAL TRANSFER. / A technológia. COLD METAL TRANSFER. / A technológia. 2 / A CMT hegesztési eljárás CMT: E MÖGÖTT A HÁROM BETŰ MÖGÖTT A VILÁG LEGSTABILABB HEGESZTÉSI ELJÁRÁSA REJTŐZIK. / A»hideg«CMT hegesztési eljárás minden anyagnál

Részletesebben

A TÖKÉLETES KÖTÉS MA MÁR LEHETSÉGES. MERT A TPS/i ROBOTICS TELJESSÉ TESZI AZ INTELLIGENS FORRADALMAT.

A TÖKÉLETES KÖTÉS MA MÁR LEHETSÉGES. MERT A TPS/i ROBOTICS TELJESSÉ TESZI AZ INTELLIGENS FORRADALMAT. A TÖKÉLETES KÖTÉS MA MÁR LEHETSÉGES. MERT A TPS/i ROBOTICS TELJESSÉ TESZI AZ INTELLIGENS FORRADALMAT. 2 A TÖKÉLETES KÖTÉS 1945 ÓTA / A Fronius 1945 óta fejleszt innovatív komplett ívhegesztési megoldásokat.

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL AZ A CÉLUNK, HOGY MINDEN ALKALMAZÁSHOZ MEGALKOSSUK A TÖKÉLETES ÍVET! JELLEMZŐK / 3 LSC: MÓDOSÍTOTT RÖVIDZÁRAS ÍV RENDKÍVÜL NAGY

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS MIG/MAG Impulzushegesztés Digitális processzortechnika A digitális REHM mikroprocesszortechnika karöltve az innovatív gépépítési és hegesztési folyamatirányítási-technikákkal

Részletesebben

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. BK rev01

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter.  BK rev01 Lincoln Electric EMEAR Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter www.lincolnelectric.eu BK 2016-02-01 rev01 Főbb jellemzői Kiváló ívtulajdonságok - Ötvözetlen és ötvözött acél, valamint alumínium alapanyagokhoz

Részletesebben

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. Nagysebességű Speed-Puls hegesztés Paszternák László Qualiweld Welding & Trade Kft.; 8800 Nagykanizsa, Szemere utca 3. info@qualiweld.hu

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően ÚJ! AZ INNOVATÍV CC-GRIN -SOLI A CC-GRIN rendszer A csiszolóprofi BIZZ A KÉKBEN A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően A használat

Részletesebben

AccuPocket 150/400. / Hálózattól független elektródás kézi hegesztés

AccuPocket 150/400. / Hálózattól független elektródás kézi hegesztés AccuPocket 150/400 / Hálózattól független elektródás kézi hegesztés / 1950 óta fejlesztünk innovatív komplett megoldásokat az ívhegesztéshez és az ellenállásponthegesztéshez. Mint pl. a világszerte első

Részletesebben

Cloos eljárásváltozatok

Cloos eljárásváltozatok Cloos eljárásváltozatok A Cloos, a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles tartományával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére. A már bevált MIG/MAG

Részletesebben

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350 QINEO Pulse A QINEO Pulse gépcsalád tagjai elsősorban fogyóelektródás védőgázas (MIG/MAG) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás kézi

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés www.reklamebuero.at Michael Zauner, szoftverfejlesztô, Philipp fiával A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés Aki a fejlesztésben is piacvezetô akar maradni, folyamatosan

Részletesebben

FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER

FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER / Akkumulátortöltő berendezések / Hegesztéstechnika / Napenergia hasznosító berendezések FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER A maximális hozambiztonsággal mindenre képes. / Fronius MIX -koncepció

Részletesebben

FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER

FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER / Akkumulátortöltő berendezések / Hegesztéstechnika / Napenergia hasznosító berendezések FRONIUS IG PLUS TRANSZFORMÁTOROS INVERTER A maximális hozambiztonsággal mindenre képes. / Fronius MIX -koncepció

Részletesebben

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat SILENT-100 sorozat Axiális fürdőszobai elszívóventilátorok 95 m³/h légszállítással 100 mm átmérőjű körkeresztmetszetű csővezetékhez. A motor silent-elastic-block-ra van építve, amely csillapítja a rezgéseket

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

/ A maximális hozambiztonsággal mindenre képes. FRONIUS IG PLUS MŰSZAKI ADATAI (25 V-1, 30 V-1, 35 V-1, 50 V-1, 55 V-1, 60 V-1)

/ A maximális hozambiztonsággal mindenre képes. FRONIUS IG PLUS MŰSZAKI ADATAI (25 V-1, 30 V-1, 35 V-1, 50 V-1, 55 V-1, 60 V-1) / Akkumulátortöltő berendezések / Hegesztéstechnika / Napenergia hasznosító berendezések FRONIUS IG PLUS / A maximális hozambiztonsággal mindenre képes. / Fronius MIX -koncepció átkapcsolás / NYÁK csere

Részletesebben

A Wacker Neuson áramfejlesztői megbízható gépek: Áramfejlesztők kompetensek a részletekig. Az áramfejlesztők áttekintése.

A Wacker Neuson áramfejlesztői megbízható gépek: Áramfejlesztők kompetensek a részletekig. Az áramfejlesztők áttekintése. Áramfejlesztők A Wacker Neuson áramfejlesztői megbízható gépek: Áramfejlesztők kompetensek a részletekig. 1. Teljes energiával minden felhasználáskor. A megbízható energia ellátás elengedhetetlen az építkezéseken.

Részletesebben

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL / 300 A AC Tetőventilátor kör- () vagy négyszögkeresztmetszetű 125W alatt van és nem vonatkozik rá az ErP direktíva. szigetelt csapágyazással rendelkezik. A fordulatszámszabályozáshoz transzformátoros

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

MOTOMAN ArcSystem ívhegesztő robotrendszerek a YASKAWA-tól

MOTOMAN ArcSystem ívhegesztő robotrendszerek a YASKAWA-tól MOTOMAN ArcSystem ívhegesztő robotrendszerek a YASKAWA-tól MOTOMAN ArcSystem Az ívhegesztő robotrendszerek bestsellere Az ArcSystem rendszerek globális szabvány szerint épülnek fel, ami idő és pénzmegtakarítást

Részletesebben

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók A plazmasugaras vágási technológiával olcsón, pontosan és jó minőségben darabolhatók a fémes anyagok (acélok, nemesacélok, réz és alumínium ötvöztek) 45 mm vastagságig.

Részletesebben

BROEN Ballomax teljes átömlésű gömbcsap DBDH szimpózium Budapest, Magyarország április 23.

BROEN Ballomax teljes átömlésű gömbcsap DBDH szimpózium Budapest, Magyarország április 23. BROEN Ballomax teljes átömlésű gömbcsap DBDH szimpózium Budapest, Magyarország 2018. április 23. BROEN bemutatja az új generációs gömbcsapjának műszaki megoldásait távfűtési rendszerekhez o Tartós, energia

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM:

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM: MIG/MAG Kompakt 230V Origo TM Mig C141, C151, Origo TM Mag C171, C201 Origo Mag széria egy olyan új generációjú egyfázisú hegesztőgépek, amely CO 2 vagy Ar/CO 2 gázkeverék használatánál az új teljesítmény

Részletesebben

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG MŰANYAGHEGESZTŐ EXTRUDEREK MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG - Egyedülálló szabadalmaztatott hőmérsékletkontroll közvetlenül a masszában. - Egymástól független hőmérsékletbeállítási lehetőség masszára és előmelegítésre.

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken Weld your way. Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken CROWN International Kft. CLOOS Képviselet 1163 Budapest, Vámosgyörk u. 31. Tel.: +36 1 403 5359 sales@cloos.hu www.cloos.hu

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

GRUNDFOS MQ. A nyugalom kora. Az új házi vízellátó rendszer

GRUNDFOS MQ. A nyugalom kora. Az új házi vízellátó rendszer GRUNDFOS MQ A nyugalom kora Az új házi vízellátó rendszer MQ: kompakt szivattyú házi vízellátási feladatokhoz A Grundfos MQ egy kompakt szivattyú és nyomásfokozó egység kifejezetten házi vízellátási, valamint

Részletesebben

Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás

Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás MOBIL ÉS ONLINE VÁSÁRLÁS! Mobil App: ios, Android Webáruház: www.schrack.hu SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK Raktárról Store www.schrack.hu ENERGIA IPAR Get Ready.

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Nagy Ferenc

Nagy Ferenc f DAIHEN Corporation profil és üzletágak Üzletágak éves forgalma OTC vállalati profil (2013, március) Név DAIHEN Corporation Alapítva 1919 december Tőke Forgalom Alkalmazottak száma 10.596 millió Japán

Részletesebben

Munkavédelem és hegesztőpajzsok

Munkavédelem és hegesztőpajzsok Tartalomjegyzék Munkavédelem és hegesztőpajzsok autodark hegesztőpajzsok autodark 560i 90 autodark 560x 91 autodark 660i 92 autodark 660x 93 autodark 760 94 autodark - automata hegesztőpajzsok Alkatrészek

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR.

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. ÖN ÉS A HELIARC. A HELIARC AZ AWI HEGESZTÉS EGYIK ÉLENJÁRÓJÁNAK SZÁMÍT, HOSSZÚ ÉVEK MUNKÁJÁVAL LETT TÖKÉLETESRE KIDOLGOZVA. AZ AWI AC ÉS DC HEGESZTÉS TERÉN KATEGÓRIÁJÁNAK

Részletesebben

Kompakt szűrős rács KG-F

Kompakt szűrős rács KG-F Kompakt szűrős rács KG-F Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

Kézi hegesztőkészülékek

Kézi hegesztőkészülékek Ponyvahegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.4.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók Eredeti gyári minőség Megbízható és stabil Maximális védelem külső behatásokkal szemben TERMÉKJELLEMZŐK A SUPERSEAL csatlakozók megfelelnek az IEC 529, valamint

Részletesebben

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g BEVONTELEKTRÓDÁS koppintós AWI GYÚJTÁSSAL BLM MINI INNovatív FejlesztésekNek, a NagyteljesítméNyű IgBt -Nek, sajtolt hűtőb ordáknak köszönhetően teljesítményben ugyanazt TuDJA MINT A NAGYOK! aggregátorról

Részletesebben

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK)

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) A leg egyszerűbbtől a minden igényt kielégítő változatig: - Kiosztó kocsi pumpával - Kiosztó kocsi adagoló pumpával és egysebességes keverőmotorral.

Részletesebben

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i

Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i Intelligent revolution Trans Process Solution: TPSi A Fronius 1950 óta fejleszt innovatív komplett ívhegesztési és ellenállás-hegesztési megoldásokat. Nap mint nap teljes energiával dolgozunk víziónkon:

Részletesebben

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 VORTEX NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 90 C 80 C 70 C 60 C 50 C EGYSZERŰEN MEGTAKARÍTANI A HATÁKONYABB ENERGIA TECHNIKÁVAL. TELJESÍTMÉNYFELVÉTEL 4 W-TÓL. 40 C C C ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Részletesebben

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA INNOVATION Socomec : intelligens átkapcsolás A SOCOMEC cég, mint az áramforrás átkapcsolás szakterületének piacvezetője

Részletesebben

Railtrac egy különleges, rugalmas, sokoldalú rendszer hegesztéshez és vágáshoz. G lobal solutions for local customers everywhere

Railtrac egy különleges, rugalmas, sokoldalú rendszer hegesztéshez és vágáshoz. G lobal solutions for local customers everywhere 1000 egy különleges, rugalmas, sokoldalú rendszer hegesztéshez és vágáshoz G lobal solutions for local customers everywhere 1 SAB Rugalmas válasz a merev igényekre Az ESAB komponens rendszer úgy konfigurálható,

Részletesebben

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex SZ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐ I LED MODULOK HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS VILÁGÍTÁSÉRT Ennél a típusnál a LED-ek egy síkban helyezkednek el, és különböző

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD SELECTION 2018. december MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD NÉGY VÁLTÓLAPKÁS FÚRÓRENDSZER, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TEAM CUTTING TOOLS A CERATIZIT szerszámkészítésre és a keményanyagú technológiákra szakosodott,

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben