Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira!"

Átírás

1 Partnertájékoztató

2 1. Általános információk Megtakarítási- és hiteltermékek Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira! Életünk talán legnagyobb és folyamatos kihívása, hogy ideális otthont teremtsünk magunknak. Ez a feladat egész életünket végigkíséri: az első lakás megvásárlásától egy tágasabb családi fészek megszerzésén át egy szebb, kényelmesebb otthon kialakításáig. Azért, hogy ezt az otthont megteremthesse, kössön Ön is Fundamenta lakásszámlát, hogy kihasználhassa a termékek által nyújtott egyes előnyöket 1 : TIPP: Egy családban (4 fő) akár Ft szerződéses összeg!

3 Mi az a lakásszámla? A lakásszámla olyan - államilag támogatott megtakarítási forma, amely havi, rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási időszak (jelenleg hónap között a kínált módozatok futamidejétől függően) végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít. Így az otthonteremtéssel kapcsolatos terveit nagyobb pénzügyi keretből tudja megvalósítani. A lakásszámla elemei: Mi az az áthidaló kölcsön? Az áthidaló kölcsönök (Megelőlegező és Lojalitás hitel) igénybevételekor - hitelképesség esetén a teljes szerződéses összeghez hozzájuthat még a megtakarítási időszak lejárta előtt. Mire használható a lakásszámla?

4 Széles paletta Ön kedvére dönthet a futamidők és a havi megtakarítások közül annak megfelelően, hogy mikor és mekkora pénzügyi keretből szeretné otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani. Az alábbi táblázatok részletesen bemutatják a 3,9-es számla egyes konstrukcióit. Gyors futamidő (4 év 4 hónap): Normál futamidő (6 év 7 hónap): Standard futamidő (8 év 4 hónap):

5 Hosszú futamidő (10 év 3 hónap):

6 2. A lakásszámla előnyei, érvek Számtalan előny lakásszámlával Megtakarításait az állam az Ön befizetésének 30%-ával támogatja 1 Kamatadó-mentes befektetési forma Egyes megtakarításaira akár évi 10,56%-os garantált hozam is elérhető 1 Forint alapú lakáskölcsön a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,23%) kamattól 2 Futamidőtől függően akár forinthoz is hozzájuthat megtakarításai és kölcsönünk segítségével, mely összeg családtagjaira kötött szerződésekkel egy négytagú család esetén- a forintot is elérheti Szükség esetén a megtakarítási idő lejárta előtt Megelőlegező hitelt igényelhet Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlására, vagy felújításra, modernizálásra, legyen szó ablakcseréről vagy új konyhabútor beépítéséről Új szerződést köthet családtagjai számára, így nem csak a rendelkezésre álló összeget többszörözheti meg, de ha időben megköti a szerződést, akkor gyermekét az iskola elvégzésekor akár egy kisebb lakáshoz is hozzásegítheti Kinek érdemes takarékoskodnia? Mindazoknak, akik első lakásuk megvásárlását tervezik, akik a jövőben lakást vagy házat szeretnének cserélni, akik jelenlegi otthonukat szeretnék felújítani, átalakítani, korszerűsíteni, akik gyermekeik jövőjéről szeretnének gondoskodni, a lakásszövetkezeteknek és társasházaknak, amelyek a közös tulajdonban lévő épületrészek felújítását, korszerűsítését tervezik.

7 A személyre szabható lakásszámla Ha Ön lakásszámla szerződést köt, a számlanyitás előtt igényei szerint megválaszthatja: hogy saját maga, vagy közeli hozzátartozója (pl. szülők, gyerekek), mint kedvezményezett számára köti meg lakásszámla szerződését; a számla típusát annak megfelelően, hogy melyik konstrukció az Ön igényeinek leginkább megfelelő; a megtakarítási időszak hosszát, vagyis azt az időszakot, amely alatt Ön rendszeresen befizeti megtakarításait lakásszámlájára (jelenleg hónap között); a szerződéses összeget, vagyis azt a pénzösszeget, amelyet a megtakarítási időszakot követően kézhez kaphat (egy szerződéssel akár már 8 millió Ft), valamint a vállalt havi megtakarítás összegét. ( Ft)

8 3. Termékinformációk Hiteltermékek Lakásszámla szerződés esetén lakáscéljai megvalósítására a megtakarítási idő leteltét követően kedvező, fix kamatozású forint alapú lakáskölcsön felvételére is van lehetősége, a 3,9-es számla esetében évi 3,9% (referencia THM 5,23%) kamattól. A lakáskölcsön felvehető a 3,9-es számlához. Az Ön igényeihez igazodva egyéb hiteltermékek is rendelkezésre állnak. Amennyiben a megtakarítási időszak lejárta előtt szeretne hozzájutni a teljes szerződéses összeghez, Megelőlegező hitel igénylésével már a szerződéskötés után 2 évvel megteheti ezt, amennyiben a lakásszámla egyenlege elérte a teljes szerződéses összeg 10%-át. Azon ügyfelek, akik lejáró lakásszámlájuk helyett újat kötnek, azonnal igényelhetik a kedvezményesebb kamatozású Lojalitás hitelt.

9 Gyorsított pénzhez jutás a megtakarítási időszak lejárta előtt Akár évi, fix 8,9% (THM 9,68%) kamatozású, forint alapú áthidaló hitel Kamatadó-mentesség Megelőlegezett beruházás! Azoknak, akik még a megtakarítási időszak lejárta előtt igényelnék a teljes szerződéses összeget, és meglévő lakásszámla szerződésük már elérte a 2 év megtakarítási időszakot, a lakásszámla egyenlege pedig a teljes szerződéses összeg 10%-át. Az alábbi példa szemlélteti ezt a hitelkonstrukciót. A konkrét példa esetén 3,9-es számlát nyitva (10 év megtakarítás) a szerződéses összeg Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege Ft. A szerződés hónapja között a hitelkamat mértéke évi fix 8,9% (THM 9,68%). A hitel teljes költsége: folyósítási díj: Ft; Egyéb költségek: Ft; A törlesztő részletek összege: Ft. Az első 90 hónap után a lakáskölcsön-kamat mértéke évi fix 3,9%; THM: 5,17%; 86 hónapos futamidőre. A lakáskölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft; Éves kezelési költség: a fennálló kölcsönegyenleg 1%-a, a törlesztő részletek összege: Ft.

10 Ha Ön lejáró lakásszámlája helyett újat nyit, azonnal kedvezményes kamatozású hitelhez juthat. Fix évi 9,9% (THM 10,71%) kamatozású, forint alapú áthidaló hitel Kamatadó-mentesség Értékeljük lojalitását! Azoknak, akik lejáró lakásszámlájuk után új szerződés kötésekor mihamarabb szeretnének hozzájutni a teljes szerződéses összeghez, csökkentett hitelkamat mellett. Az alábbi példa szemlélteti ezt a hitelkonstrukciót. A konkrét példa esetén 3,9-es számlát nyitva (10 év megtakarítás) a szerződéses összeg Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege Ft. A szerződés hónapja között a hitelkamat mértéke évi fix 9,90% (THM 10,71%). A hitel teljes költsége: folyósítási díj: Ft; Egyéb költségek: Ft; A törlesztő részletek összege: Ft. Az első 123 hónap után a lakáskölcsön-kamat mértéke évi fix 3,9%; THM: 5,17%; 87 hónapos futamidőre. A lakáskölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft; Éves kezelési költség: a fennálló kölcsönegyenleg 1%-a, a törlesztő részletek összege: Ft.

11 Megtakarítási termék A megtakarítási termék (azaz a lakásszámla) államilag támogatott, és kedvező hozamot biztosít az Ön számára így befektetésnek is kiváló; a megtakarítási időszak lejárta után pedig lehetősége van kedvezményes kamatozású lakáskölcsön felvételére is. Ön - igényeihez igazítva a megtakarítás különböző konstrukciói közül választhat. Csupán évi 3,9%-os fix kamatozású forinthitel (THM 5,42%) Kisebb megtakarítási önrész Akár 8 millió Ft szerződéses összeg Kamatadó-mentesség 3,9%-os forinthitel kamat! Azoknak, akik a megtakarítási időszak végén a piacon jelenleg elérhető legalacsonyabb fix kamatozású forinthitelt* szeretnék igénybe venni lakáscéljaik megvalósításához. A konkrét példa esetén 3,9-es számlát nyitva (10 év megtakarítás) a teljes szerződéses összeg Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege Ft; A lakáskölcsön-kamat mértéke évi fix 3,9%; THM: 5,42%; 86 hónapos futamidőre. A lakáskölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft; Éves kezelési költség: a fennálló kölcsönegyenleg 1%-a; Egyéb költségek: Ft; A törlesztő részletek összege: Ft. *A Fundamenta saját piackutatása alapján.

12 4. Minden esetben feltüntetendő, kötelező szövegek 1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi ,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi ,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza. A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdés a) pontja szerint számított referencia THM érték 5,23%, ahol a hitel összege 1 millió forint, futamideje 5 év, új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése. A jelen tájékoztatóban megjelölt THM érték tekintetében hivatkozással a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendeletre rögzítjük, hogy a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a 821. számú módozat (4 év 4 hónap megtakarítás) esetén Ft szerződéses összeg, ebből a lakáskölcsön teljes összege Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, THM: 5,28%, 53 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: ,- Ft, ügyleti kamat: ,- Ft. Havi törlesztő részlet ,- Ft, a törlesztő részletek összege ,- Ft. Az Ön tanácsadója mint pénzügyi közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt (1052 Budapest, Váci utca , cg.: ; tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ellenőrzi, tevékenységi engedély száma: 255/1997. számú ÁPTF-határozat) képviseletében és érdekében, annak pénzügyi közvetítőjeként jár el. A pénzügyi közvetítő a pénzügyi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül. OBA logó feltüntetése kötelező!

apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek

apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb

Részletesebben

PKM kiadványok 1. HITELEK. Lakossági tájékoztató kiadvány

PKM kiadványok 1. HITELEK. Lakossági tájékoztató kiadvány PKM kiadványok 1. HITELEK Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi Kultúra Munkacsoport

Részletesebben

Lakossági tájékoztató kiadvány

Lakossági tájékoztató kiadvány Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi Kultúra Munkacsoport 2012. szeptember

Részletesebben

Lakásszámla. Fundamenta Akadémia. Készítette: Dávid Szilvia, szakmai vezetô. 2013. július

Lakásszámla. Fundamenta Akadémia. Készítette: Dávid Szilvia, szakmai vezetô. 2013. július Fundamenta kadémia Készítette: Dávid Szilvia, szakmai vezetô 2013. július Tartalom Elôszó 3 Útmutató a tanuláshoz 4 1. lakás-elôtakarékosságról általában 5 1.1. Mi a lakás-takarékpénztár? 5 1.2. lakás-elôtakarékosság

Részletesebben

Pénzügyi Iránytű Program

Pénzügyi Iránytű Program A hónap témái, érintett témakörök: Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.05. havi tartalmakhoz 1. Szabad-e hitelből fogyasztani? Mit kell/lehet tenni a túlzott eladósodottság érdekében? Mi a hitel,

Részletesebben

Lakossági hiteltermékek kondíciói

Lakossági hiteltermékek kondíciói Hirdetmény Lakossági hiteltermékek kondíciói Hirdetmény módosítás okai, melyeket dőlt betűvel jeleztünk: Díjak módosítása, Takarék Kiváltó Hitel közzététele, TakaréPontos hitelek kondícióinak módosítása

Részletesebben

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási

Részletesebben

(Lakásvásárlási, Bővítési és Refinanszírozó jelzálogkölcsönök)

(Lakásvásárlási, Bővítési és Refinanszírozó jelzálogkölcsönök) LAKÁSCÉLÚ JELZÁLOGKÖLCSÖNÖK (Lakásvásárlási, Bővítési és Refinanszírozó jelzálogkölcsönök) Ügyféltájékoztató Érvényes: 2011. December 12-től benyújtott hitelkérelmek esetén Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

FHB RUGALMAS KÖLCSÖN

FHB RUGALMAS KÖLCSÖN FHB RUGALMAS KÖLCSÖN AMIT AZ FHB RUGALMAS KÖLCSÖNRŐL TUDNI ÉRDEMES. nincs árfolyamkockázat! Az FHB Rugalmas Kölcsön forint alapú, így a havi törlesztőrészlet nagyságát nem befolyásolja az árfolyam alakulása.

Részletesebben

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK LEVELEZŐ TAGOZAT GAZDASÁGDIPLOMÁCIA SZAKIRÁNY

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK LEVELEZŐ TAGOZAT GAZDASÁGDIPLOMÁCIA SZAKIRÁNY BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK LEVELEZŐ TAGOZAT GAZDASÁGDIPLOMÁCIA SZAKIRÁNY A LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK TRENDJEINEK ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON 2004-TŐL NAPJAINKIG

Részletesebben

5. vizsgatárgy: Hiteltípusok és hiteltermékek. Igénybe vehető-e állami kamattámogatás lakáscélú hitelre?

5. vizsgatárgy: Hiteltípusok és hiteltermékek. Igénybe vehető-e állami kamattámogatás lakáscélú hitelre? Vizsgatárgy Témakör Témakör Kérdések Válaszok 5. Vizsgatárgy: 5.1. Hiteltípusok 5.1.1. Lakáscélú Milyen célra lehet felhasználni a lakáscélú Válasz A: Bármilyen célra, a hitel neve csak azt jelzi, hogy

Részletesebben

Általános Szerzôdési Feltételek

Általános Szerzôdési Feltételek Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság Általános Szerzôdési Feltételek (Üzletszabályzat) Hatályos: 2011. március 1-jétôl A) A lakás-elôtakarékossági szerzôdés megkötése

Részletesebben

Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája

Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája KÜLÖNSZÁM 101 HORVÁTHNÉ KÖKÉNY ANNAMÁRIA 1 Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája A jelenlegi gazdasági helyzetben a háztartásoknak egyre nehezebb megtakarításokat felhalmozniuk, öngondoskodásukat

Részletesebben

Hatálybalépés napja: 2015. február 20.

Hatálybalépés napja: 2015. február 20. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: Hiteligénylő: a) Devizabelföldi, természetes személy,

Részletesebben

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában!

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! A Kisokos tartalma I. Mielőtt belefogna, érdemes átgondolni II. Milyen típusú hitelek léteznek a Raiffeisen Banknál? III. Mit érdemes figyelembe venni a hitel

Részletesebben

Általános Szerzôdési Feltételek

Általános Szerzôdési Feltételek Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság Általános Szerzôdési Feltételek (Üzletszabályzat) Hatályos: 2015. február 1-jétôl A) A lakás-elôtakarékossági szerzôdés megkötése

Részletesebben

47/1997. (III. 12.) Korm. rendelet. Bevezető rendelkezések

47/1997. (III. 12.) Korm. rendelet. Bevezető rendelkezések 47/1997. (III. 12.) Korm. rendelet a lakás-takarékpénztár általános szerződési feltételeiről A lakás-takarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény (a továbbiakban: Ltv.) 26. -ának b) pontjában kapott

Részletesebben

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei I. A lakás-előtakarékossági szerződés 1. A lakás-előtakarékossági szerződés fogalma A lakás-előtakarékossági

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : Akciós kezelési költség

Részletesebben

Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt.

Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt. Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt. ÁLTALÁNOS Ü Z L E T S Z A B Á L Y Z A T FÜGGELÉKEK Hatályos: 2014. október 1-től Tartalomjegyzék A Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt-nél forgalmazott betétformák... 3 Takarékszelvény...

Részletesebben

HIRDETMÉNY A Polgári Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója a NEM forgalmazott lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY A Polgári Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója a NEM forgalmazott lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY A Polgári Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója a NEM forgalmazott lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciókról Érvényes: 2014. január 01. A Hirdetmény közzététele: 2014. január 01.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT Lébény-Kunsziget Takarékszövetkezet 9155 Lébény, Fő út 85. ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT Egységes szerkezetben Jóváhagyta: 3/34/2015. sz. határozatával a Takarékszövetkezet Igazgatósága Hatálybalépés időpontja:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről készült a Fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény

Részletesebben

Hirdetmény. Fogyasztók részére nyújtott hitelek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Hirdetmény. Fogyasztók részére nyújtott hitelek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Hirdetmény Fogyasztók részére nyújtott hitelek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Érvényes: 2015.február 1-től Kiadva: Otthonteremtési támogtásra vonatkozó

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL TÁJÉKOZTATÓ FÜZET A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL Tájékoztató füzet a pénzügyi szolgáltatásokról Szerkesztette: Dr. Kispál Edit Kiadó: Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (1012 Budapest, Logodi

Részletesebben

Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó

Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó A jelen tájékoztatóban nyújtott adóügyi következményekre vonatkozó információk az idei évre szólnak, pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján

Részletesebben

3. a tulajdonában vagy az 1. pontnak megfelelõ jogcímen használatában

3. a tulajdonában vagy az 1. pontnak megfelelõ jogcímen használatában Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság (a továbbiakban: Lakás-takarékpénztár) Általános Szerzõdési Feltételek (Üzletszabályzat) A) A lakás-elõtakarékossági szerzõdés

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ LAKÁSVÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ LAKÁSVÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ LAKÁSVÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL (Érvényes 2013. május 3-ától) Tisztelt Érdeklődő, Tisztelt Lakásvásárló! A lakásépítési támogatásról szóló 256/2011.

Részletesebben

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezőbb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású

Részletesebben