Mindenkinek van lakáscélja!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mindenkinek van lakáscélja!"

Átírás

1 3x 3x '09 '10 '11 Mindenkinek van lakáscélja! Ehhez tálcán kínáljuk a megoldást!

2 Újítsa meg otthonát! FELÚJÍTÁS 2 Mire használható: festés galéria internet szigetelés beépíthetô légkondicionáló beépíthetô háztartási gép konyhabútor biztonsági zár riasztó számos egyéb lakáscélra A legújabb és legmodernebb lakás is idônként felújításra, majd idôvel korszerûsítésre szorul. A lakásszámlát nem csak új ingatlan vásárlására lehet felhasználni. Akkor is megoldást kínál, ha felújítaná, bôvítené vagy éppen korszerûsítené lakását. Igénybe veheti a legkülönfélébb felújítási munkákhoz, legyen szó akár fûtéskorszerûsítésrôl, tetôfelújításról, az elektromos vezetékek cseréjérôl vagy éppen a fürdôszoba átalakításáról. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lakásszámla új ház, lakás építésekor a költségek körülbelül 30-50%-ára nyújt fedezetet. Felújítás, korszerûsítés esetén ez az arány akár 100% is lehet! Lakáscél Fürdôszoba felújítása Részleges felújítás Teljes felújítás Számításaink szerinti becsült költség Ft Ez magában foglalja a szaniter eszközök cseréjét (mosdó, fürdôkád), a járólapozást, a csempézést valamint a vezetékek cseréjét is Ft-tól Ft-ig Általában egy-két helyiség felújítását tartalmazza, és a magasabb igényeket is kielégíti. A nyílászárók cseréjét, festést, tapétázást, szônyegpadló, járólap, padlóburkolat lerakását, esetleg álmennyezet beszerelését valamint a munkadíjat foglalja magában. A lakás, vagy ház mindenkori értékének 70-80%-a lehet. A megoldás Könnyen összegyûjthetô, amennyiben négy év egy hónapon át havi 5000 Ft-ot megtakarít Fundamenta lakásszámláján, valamint igényli kedvezményes kamatozású lakáskölcsönünket is. Megoldható egy Ft-os havi megtakarítású Fundamenta-Lakáskassza szerzôdéssel és a szerzôdéshez kapcsolódó lakáskölcsönnel. Az ilyen mértékû felújításhoz már érdemes kihasználni azt a szerzôdéses összeget, amelyre a maximális állami támogatás jár. Egy lakásszámla nyitásával több, mint forinthoz is juthatunk. Sôt, mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit! (Az egyes beruházások költségei tájékoztató jellegûek, hozzávetôleges, becsült értékeket közöl.) Jó tudni! A lakáscél igazolásaként nemcsak az anyagszámlát, hanem a kivitelezéssel kapcsolatos munkadíjszámlát is elfogadjuk! Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit!

3 Rendezze be életét egy saját lakással! 3 Mire használható: telekvásárlás új lakás vásárlása használt lakás vásárlása házépítés önerô lakásvásárláshoz számos egyéb lakáscélra SAJÁT OTTHON A fiatalok számára a függetlenséget az önálló otthon megteremtése jelenti, amely csak keveseknek sikerül családi segítség vagy jelentôs hitel felvétele nélkül. Elôrelátó tervezéssel, kiszámítható takarékoskodással a kellô idôben rendelkezésünkre állhat az otthonteremtéshez szükséges pénz nagy része. Ebben segít a Fundamenta-Lakáskassza lakásszámlája, amely a fiatalok számára szinte egyedülálló, rugalmas és egyénre szabott megoldásokat kínál egy önálló otthon megteremtéséhez, akár Önnek is! Lakáscél Lakásvásárlás Telekvásárlás Számításaink szerinti becsült költség Vidéken: Ft-tól Budapesten: Ft-tól Vidéken: Ft-tól Budapesten: Ft-tól A megoldás Egy családon belül több maximális állami támogatással járó szerzôdésegyidejûfelhasználása, például 2 x Ft szerzôdéses összegû szerzôdéssel. Lakásszámlával ez is megvalósítható! Futamidôtôl függôen a megoldást havi Ft-os megtakarítás, illetve a szerzôdéshez kapcsolódó lakáskölcsön jelentheti. Amennyiben a megtakarítási idôszak lejárta elôtt szeretne hozzájutni a teljes szerzôdéses összeghez, lehetôsége van igényelni azt Megelôlegezô hitel vagy Azonnali hitel formájában. Nézzünk egy példát a maximális állami támogatás kihasználására! Ön 4 év és 1 hónapon át havi Ft-ot fizet be lakásszámlájára. Így az összes befizetése Ft, melyre összesen Ft 1 kamat és állami támogatás jár. Ez a befektetés 4 éven át Önnek évi 10,56% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási idôszak lejáratakor ezen felül Ön Ft összegû, forint alapú kölcsönt igényelhet fix évi 3,9%-os kamatra (THM 6,19%). Ebben az esetben Ön Ft szerzôdéses összegre köt szerzôdést. Az állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%. Fontos! Amennyiben Ön havonta 20 ezer forintnál többet szeretne félretenni, vagy a maximális szerzôdéses összegnél nagyobb összegre van szüksége, javasoljuk, hogy a többi családtagja részére is kössön szerzôdést. Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit!

4 Az én Házam, az én váram! 4 Mire használható: kerítés parkosítás házzal egybeépített garázs terasz beépített redôny szigetelés számos egyéb lakáscélra KÉNYELEM A lakásszámlán összegyûlt pénzét nemcsak a telek megvásárlására vagy ház építésére, hanem meglévô házának komfortosabbá tételére, felújításra, modernizálására vagy éppen környezetének, kertjének szépítésére is fordíthatja. Minden ember természetes vágya a saját otthon, ezáltal a biztonság, a függetlenség, a védettség megteremtése, mindez szép környezetben. Akár úgy dönt, hogy házat épít, akár meglévô házát, vagy annak környezetét szeretné felújítani, megszépíteni, a Fundamenta-Lakáskassza lakásszámla Önnek is megoldást jelent! Lakáscél Házépítés Kertrendezés Számításaink szerinti becsült költség Vidéken: Ft-tól Budapesten: Ft-tól. Az összegek nem tartalmazzák a mindenkori telekárakat! Ft-tól A megoldás Egy családon belül több maximális állami támogatással járó szerzôdés egyidejû felhasználása, egy négytagú család esetén, ha minden családtagra köt szerzôdést, a szerzôdéses összeg a Ft-ot is meghaladhatja. Egy szerzôdés segítségével pedig a szükséges építôanyagokat lehet megvásárolni. Már havi Ftmegtakarítással összegyûjtheti a szükséges összeget. Íme, egy példa arra, hogy Ön hogyan finanszírozhatja álmai otthonát: Ön 10 éven át havi Ft-ot fizet be lakásszámlájára. Így az összes befizetése Ft, melyre Ön összesen Ft kamatot és állami támogatást kap. Ez a befektetés tíz éven át Önnek évi 4,98% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási idôszak lejártakor ezen felül Ön Ft összegû lakáskölcsönt igényelhet évi fix 3,9%-os (THM 5,42%) kamatra. Mivel ez a kölcsön forint alapú és fix kamatozású, Önt nem terheli árfolyamkockázat, valamint a havi törlesztô részlet sem fog változni. Ebben az esetben Ön Ft szerzôdéses összegre köt szerzôdést. Az állami támogatással együtt számított EBKM értéke 4,98%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: 0,23%. Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit!

5 A gyerekek gyorsan felnônek! 5 Mire használható: gondoskodás a gyermekek, unokák lakáscéljáról lakásvásárlás önerô lakásvásárláshoz házépítés számos egyéb lakáscélra Anyagi megfontolásból elsô lakásnak sokan egy kisebb méretût választanak, majd mikor bôvül a család, hirtelen a helyigény is megnô, és egy nagyobb, kényelmesebb lakást vagy házat kell keresni. A Fundamenta-Lakáskassza lakásszámla új és használt ingatlan vásárlására is lehetôséget nyújt. Az évek múlásával pedig nemcsak a szülôk, de a gyerekek igénye is folyamatosan változik. Ahogy cseperednek, egyre nagyobb élettérre van szükségük, s amikor felnônek, már külön lakásra vágynak, ahol megkezdhetik saját, önálló életüket. Az Ön igényétôl, a gyermekek korától, a megoldandó lakásprobléma jellegétôl függôen többféle lehetôség közül választhat. Ha Önnek van Fundamenta lakásszámlája, gond nélkül köthet egy újat családtagjai számára. Ezzel nem csak a rendelkezésre álló összeg többszörözôdik meg, de ha idôben megköti a szerzôdést, akkor gyermekét az iskola elvégzésekor akár egy kisebb lakáshoz is hozzásegítheti. Nézzünk egy olyan példát, amikor Ön 4 év 1 hónapos megtakarítási idôvel maximális állami támogatáshoz juthat! Szerzôdéses Havi Saját befizetés támogatás Lakáskölcsön EBKM összeg megtakarítás összesen és kamat támogatás THM értéke (Ft/hó) támogatással nélkül Ft Ft Ft Ft Ft 10,56% - 0,72% 6,19% Ha hosszabb idô áll rendelkezésére, akkor 10 éves megtakarítási idôvel ugyancsak maximális állami támogatáshoz juthat. Szerzôdéses Havi Saját befizetés támogatás Lakáskölcsön EBKM összeg megtakarítás összesen és kamat támogatás THM értéke (Ft/hó) támogatással nélkül Ft Ft Ft Ft Ft 4,98% 0,23% 5,42% Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit! GYERMEKEK JÖVÔJE

6 KÖRNYEZETTUDATOSSÁG 6 A környezettudatosság nálunk nem divatkérdés. Választható életstílus! Mire használható: nyílászárócsere kútfúrás napkollektor kazáncsere hôszigetelés számos egyéb lakáscélra A folyamatosan növekedô energiaköltségek egyre több embert ösztönöznek arra, hogy korszerûsítsék otthonukat. Ha például szigeteljük lakásunkat, illetve környezetbarát fûtési módszert választunk, egy idôsebb házban is sok energiát takaríthatunk meg, és csökkenthetjük havi rezsiterheinket. Az alábbi ábra egy háztartás energiafelhasználásának átlagos megoszlását mutatja, így láthatja, hol mennyit spórolhat. fûtés 75% 1% fôzés 7% Ha egyszerre több helyen is javítja háza/lakása hôszigetelését, költségei jelentôs részét megtakaríthatja. 11% 1% 2% hûtés, fagyasztás 1% pc audio video melegvízelôállítás világítás mosógatógép Forrás: Számításaink szerint a nyílászárók cseréje mintegy 1 millió Ft-ból megvalósítható. Ha Ön havi Ft-ot fizet lakásszámlájára négy év és egy hónapon keresztül, akkor könnyen elôteremtheti a beruházáshoz szükséges összeget. Nem csupán a pénztárcáját, de a környezetet is kíméli az, aki energiatakarékos fûtési megoldásokat választ, és hôszigeteléssel látja el az otthonát. Jó tudni! Egyes energiatakarékos beruházások engedélyhez kötöttek, így kérjük, ezekrôl elôre tájékozódjon. Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit!

7 Cserélje le drága lakáshitelét! Garantáltan jól jár! 7 Mire használható: lakáscélú hitelfelvétel lakáscélú hitel kiváltása számos egyéb lakáscélra HITELCSERE Ön is nyilván tapasztalta, hogy a korábban vonzónak tartott devizahitelek kamat- és árfolyamváltozása komoly kockázatokat rejt, miközben azt is tudjuk, hogy a piacon elérhetô normál forinthitelek kamata jelenleg kevésbé versenyképes. A Fundamenta-Lakászkassza a nála megtakarító ügyfeleknek a feltételek teljesülése esetén évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,23%) kamatozású forint alapú kölcsönt nyújt lakáscéljaik megvalósulásához. Amennyiben Ön legalább négy év egy hónapig folyamatosan félretesz Fundamenta-Lakáskassza lakásszámlájára, akkor a kedvezô lakáskölcsön lehetôség mellett még állami támogatást is kap. Akár évi 30% állami támogatás 1 havi befizetései után Garantált hozam a teljes futamidôre, négy éves futamidônél akár évi 10,56% Megtakarításhoz kötött lakáskölcsön, évi fix 3,9%-os (THM 5,23%) kamatozással Forint alapú kölcsön árfolyamkockázat nélkül Rögzített törlesztô részletek, kiszámíthatóság A megtakarítási idôszak lejártával, hitelképesség esetén Ön megkapja a szerzôdéses összeget, amelybôl törlesztheti drága lakáshitelét, illetve megmaradó tartozását kedvezôbb kamatozásúra cserélheti. Ezáltal terhei fokozottan csökkennek! Nézzük meg mindezt egy konkrét példán keresztül! Ön 6 év 4 hónapon át havi Ft-ot fizet be lakásszámlájára. Így az összes befizetése Ft, melyre összesen Ft kamat és állami támogatás jár. Ez a befektetés több mint 6 éven át Önnek 7,26%garantált hozamot biztosít! A megtakarítási idôszak lejártakor ezen felül Ön Ft összegû, forint alapú kölcsönt igényelhet évi 3,9%-os kamatra (THM 5,69%). Ebben az esetben Ön Ft-ot tud kedvezményesen elôtörleszteni a magasabb terhekkel járó, illetve kockázatosabb lakáshitelébôl a hitelt kezelô bank, más pénzu gyi intézmény vagy biztosító igazolása alapján. Az állami támogatással együtt számított EBKM értéke 7,26%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,16%. Fontos! Amennyiben a megtakarítási idô lejárta elôtt szeretné magasabb terhekkel járó vagy kockázatosabb hitelét elôtörleszteni, lehetôsége van igényelni a szerzôdéses összeget Megelôlegezô illetve Azonnali hitel formájában.

8 Magas hozamú befektetés, nem akciós jelleggel? Igen! 8 Mire használható: befektetését számos lakáscélra elköltheti BEFEKTETÉS A Fundamenta- Lakáskasszánál elhelyezett megtakarításokra nem vonatkozik a kamatadó, így Ön bármely futamidôt választja, mentesül a 16%-os kamatadó megfizetése alól. A lakásszámla a magas hozam miatt a legjobb befektetések egyike, egyben számos lakáscélra felhasználható kiváló öngondoskodási lehetôség. Nincs szükség induló tôkére, hiszen havi rendszeres megtakarítással és az erre járó kamattal, illetve állami támogatással összegyûjthetô egy jelentôs összeg, amelyhez még kedvezô lakáskölcsön is igényelhetô. A Fundamenta-Lakáskassza lakásszámla azért is nagyszerû befektetési lehetôség, mert a magas hozam nemcsak néhány hónapig érvényes, hanem a teljes idôre vonatkozik. Így négy éves futamidônél akár évi 10,56%-os hozamot is elérhet, a tíz éves megtakarítási idô alatt pedig akár évi 4,98%-ot. A táblázatban feltüntetett éves hozam azt jelzi, hogy a megtakarítási idôszak alatt az Ön befektetett pénze évenként egyenlôen számítva garantáltan ennyi hozamot biztosít. Gyôzôdjön meg róla Ön is! Gyors Normál Standard Hosszú EBKM (havi Ft-os megtakarítás esetén) Futamidô Befizetések száma (hó) támogatással támogatás nélkül 4 év 4 hó (52) 6 év 7 hó (79) 8 év 4 hó (100) 10 év 3 hó (123) ,56% 7,26% 5,93% 4,98% -0,72% -0,16% 0,07% 0,23% Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit!

9 Töltse kényelemben nyugdíjas éveit! Mert megérdemli! 9 Mire használható: nyugdíjasházban élethosszig tartó bérleti vagy lakáshasználati jog számos egyéb lakáscélra Az idôskor nem egyenlô a lemondással és a magánnyal, engedje meg magának ugyanazt az életszínvonalat, amihez élete során hozzászokott! Tudta Ön például, hogy a Fundamenta- Lakáskassza lakásszámla arra is alkalmas, hogy közösségi életét finanszírozza egy szép otthonban? A lakásszámláján összegyûjtött összegbôl élethosszig tartó bérleti vagy lakáshasználati jogot vásárolhat egy nyugdíjasházban. Ráadásul megtakarítását vissza nem térítendô állami támogatással egészítheti ki, ami elérheti az évi 30%-ot! 1 Itt az alkalom, hogy ezt kihasználja és éljen a lehetôséggel! A számlanyitás elôtt Ön igényei szerint megválaszthatja: hogy saját maga, vagy egyik családtagja (pl. szülôk), mint kedvezményezett számára köti meg lakásszámla szerzôdését; a megtakarítási idôszak hosszát, vagyis azt az idôszakot, amely alatt Ön rendszeresen befizeti megtakarításait a lakásszámlájára (jelenleg hónap között); a szerzôdéses összeget, vagyis azt a pénzösszeget, amelyet a megtakarítási idôszakot követôen kézhez kap, valamint a vállalt havi megtakarítás összegét. Standard futamidô 8 év 4 hónap Havi megtakarítás (Ft/hó) Saját befizetés összesen támogatás és kamat Lakáskölcsön Szerzôdéses összeg Törlesztés 79 hónapon keresztül támogatással EBKM támogatás nélkül THM értéke % 5,87% 5,77% 5,45% 0,07% 0,02% -0,10% -0,43% 5,53% 5,64% 5,88% 5,18% Fontos! Mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerzôdések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla elônyeit! NYUGDÍJAS ÉVEK

10 Fundamenta-Lakáskassza lakás-elôtakarékosság 10 Ahány színre festheti otthonát, annyi féle megoldást kínálunk lakáscéljaira! Egy családban (4 fô) akár Ft szerzôdéses összeg! Életu nk talán legnagyobb és folyamatos kihívása, hogy ideális otthont teremtsu nkmagunknak. Ez a feladat egész életu nket végigkíséri: az elsô lakás megvásárlásától egy tágasabb családi fészek megszerzésén át egy szebb, kényelmesebb otthon kialakításáig. Azért, hogy ezt az otthont megteremthesse, kössön Ön is Fundamenta lakásszámla szerzôdést, hogy kihasználhassa az egyes termékeink által nyújtott legfôbb elônyöket: Mi az a lakásszámla? A lakásszámla olyan - államilag támogatott - megtakarítási forma, amely havi, rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási idôszak ( hónap) végén kedvezô kölcsönlehetôséget is biztosít. Így az otthonteremtéssel kapcsolatos terveit nagyobb pénzu gyi keretbôl tudja megvalósítani. A lakásszámla elemei: Havi megtakarítások ( Ft) Lakáscélú támogatás Betéti kamat = SZERZÔDÉSES ÖSSZEG kölcsön Mi az az áthidaló kölcsön? Áthidaló kölcsöneink igénybevételekor hitelképesség esetén megelôlegezzu könnek a teljes szerzôdéses összeget még a megtakarítási idôszak lejárta elôtt. Az igényekhez igazodva A szerzôdéses összeget rendkívül széles értelemben vett lakáscélra lehet elkölteni. A lakás-elôtakarékossági konstrukció rugalmasságát jól példázza az a sok lehetôség, amire konkrétan felhasználható:

11 Miért érdemes a Fundamenta-Lakáskasszát választania? 11 Megtakarításait az állam az Ön befizetésének 30%-ával támogatja 1 Kamatadó-mentes befektetési forma Egyes megtakarításaira akár évi 10,56%-os garantált hozam is elérhetô 1 Forint alapú lakáskölcsön a megtakarítási idô után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,23%) kamattól 2 Futamidôtôl függôen napi két kávé árából forinthoz juthat megtakarításai és kölcsönünk segítségével, mely összeg családtagjaira kötött szerzôdésekkel - egy négytagú család esetén - a forintot is elérheti Szükség esetén a megtakarítási idô lejárta elôtt Megelôlegezô hitelt vagy Azonnali hitelt igényelhet Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, vagy felújításra, modernizálásra, legyen szó ablakcserérôl vagy új konyhabútor beépítésérôl Mostantól gond nélkül köthet új szerzôdést családtagjai számára, így nem csak a rendelkezésre álló összeget többszörözheti meg, de ha idôben megköti a szerzôdést, akkor gyermekét az iskola elvégzésekor akár egy kisebb lakáshoz is hozzásegítheti Széles paletta Ön kedvére választhat a négy futamidô közül attól függôen, hogy mikor szeretné otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani. Az alábbi táblázatban bemutatjuk hogy a különbözô megtakarítási idôszakok végén havi 10, ill. 20 ezer Ft megtakarítás esetén mekkora (szerzôdéses) összeg állhat rendelkezésére, mellyel berendezheti új otthonát vagy kényelmesebbé teheti életét meglévô lakásában, házában. Havi megtakarítás (Ft/hó) Saját befizetés összesen támogatás és kamat Lakáskölcsön Szerzôdéses összeg támogatással EBKM támogatás nélkül THM értéke GYORS - 4 év és 4 hónap (befizetések száma: 49) NORMÁL - 6 év és 7 hónap (befizetések száma: 76) STANDARD - 8 év és 4 hónap (befizetések száma: 97) HOSSZÚ - 10 év és 3 hónap (befizetések száma: 120) ,56% 10,24% 7,26% 7,06% 5,93% 5,77% 4,98% 4,85% -0,72% -1,04% -0,16% -0,37% 0,07% -0,10% 0,23% 0,10% 6,19% 5,24% 5,69% 5,19% 5,53% 5,88% 5,42% 5,68% 1 Az állami támogatás mértéke, szerzôdésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi ,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételérôl szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi ,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idô változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthetô a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részérôl hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörû, a betéti szerzôdés részletes leírását az Általános Szerzôdési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza. 2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdés a) pontja szerint számított referencia THM érték 5,23%, ahol a hitel összege 1 millió forint, futamideje5év, újlakásszámlamegkötésénekfeltételeaszerzôdésesösszeg1%-ának abefizetése. AjelentájékoztatóbanmegjelöltTHMértéktekintetében hivatkozássalateljeshiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérôl szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendeletre rögzítjük, hogy a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a 821. számú módozat (4 év 4 hónap megtakarítás) esetén Ft szerzôdéses összeg, ebbôl a lakáskölcsön teljes összege Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, THM: 5,28%, 53 hónapos futamidôre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: ,- Ft, ügyleti kamat: ,- Ft. Havi törlesztôrészlet ,- Ft, a törlesztôrészletek összege ,- Ft. A kávé ára 340,- Ft/db.

12 További információ: Fundamenta-Lakáskassza ügyfélszolgálat telefonszáma: (06-1) Internet: Az Ön tanácsadója: A részletes feltételeket az Általános Szerzôdési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza. A kiadványban szereplô tartalom nem minôsül hivatalos ajánlattételnek, annak célja kizárólagosan a figyelem felkeltése. Az Ön tanácsadója mint pénzügyi közvetítô a Fundamenta-Lakáskassza Zrt (1052 Budapest, Váci utca , cg.: ; tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Felügyelete ellenôrzi, tevékenységi engedély száma: 255/1997. számú ÁPTF-határozat) képviseletében és érdekében, annak pénzügyi közvetítôjeként jár el. A pénzügyi közvetítô a pénzügyi szolgáltatás nyújtására irányuló szerzôdés megkötéséért közvetítôi díjazásban részesül.

Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira!

Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira! Partnertájékoztató 1. Általános információk Megtakarítási- és hiteltermékek Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira! Életünk talán legnagyobb és

Részletesebben

lakáscélú előtakarékosság Tervezzen előre Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását?

lakáscélú előtakarékosság Tervezzen előre Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását? Tervezzen előre lakáscélú előtakarékosság Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását? A megtakarítások mellett állami támogatáshoz is juthat,

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2017.12.15-től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet. Újonnan megkötött lakás-előtakarékossági szerződésekre a

Részletesebben

A kiutalási összeg részletezését a hatályos ÁSZF 3. (1) a.) és b.) pontja, valamint a 12. (2) pontja tartalmazza.

A kiutalási összeg részletezését a hatályos ÁSZF 3. (1) a.) és b.) pontja, valamint a 12. (2) pontja tartalmazza. Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. TRIPLÁZÓ BÓNUSZ akciót hirdet. Az akció keretében a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az újonnan megkötött lakás-előtakarékossági szerződésekre

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től áig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Kamatbónusz akciót hirdet.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től áig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Kamatbónusz akciót hirdet. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2017.09.19-től 2017.11.16-áig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Kamatbónusz akciót hirdet. Újonnan megkötött lakás-előtakarékossági szerződések első megtakarítási

Részletesebben

Tájékoztató a lakás-takarékpénztárak (ltp.) által nyújtott lakáscélú megtakarítási és hitellehetőségekről

Tájékoztató a lakás-takarékpénztárak (ltp.) által nyújtott lakáscélú megtakarítási és hitellehetőségekről Tájékoztató a lakás-takarékpénztárak (ltp.) által nyújtott lakáscélú megtakarítási és hitellehetőségekről A lakás-takarékpénztárakban elhelyezett megtakarítások és a megtakarításokhoz kapcsolódó hitelfelvétel

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A Békés Takarék Szövetkezet mint HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Tizes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Piaci, lakáscélú hitelek. Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Tizes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOG-FEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata,

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata,

Részletesebben

Készítette: Sojnoczki József Credithungary Kft.

Készítette: Sojnoczki József Credithungary Kft. Készítette: Sojnoczki József Credithungary Kft. Lakáshitelek Lakástakarékpénztár Kamattámogatott lakáshitel Zöld hitelek Zöld hitel - K&H Energia takarékos finanszírozás Erste Ökohitel UniCredit Új Széchenyi-terv

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A BÉKÉS TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata,

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek

Piaci, lakáscélú hitelek A Nyugat Takarék Szövetkezet, mint HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az alábbiakról tájékoztatja Ügyfeleit: A lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A TISZÁNTULI TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet

Részletesebben

Lakástakarék. válságálló megtakarítás mindenkinek 2010. Lakossági Igazgatóság

Lakástakarék. válságálló megtakarítás mindenkinek 2010. Lakossági Igazgatóság Lakástakarék válságálló megtakarítás mindenkinek 2010. Lakossági Igazgatóság Röviden a termékről A konstrukció pénzáramlása Szerződéses összeg (kiutalás) Betételhelyezés (49-96 hónap) Kölcsöntörlesztés

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság július 1-jétôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság július 1-jétôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság 2017. július 1-jétôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek (Üzletszabályzat) 6-13. sz. mellékletei 20 6. sz. melléklet

Részletesebben

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2016.10.17-től visszavonásig meghirdetett CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA akció Hirdetményét jelen Hirdetmény hatálybalépésével visszavonja. A 2016.10.17-től visszavonásig meghirdetett

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság október 17-étôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság október 17-étôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság 2016. október 17-étôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeknek (Üzletszabályzat) 9-13. sz. mellékletei 28 9. sz. melléklet

Részletesebben

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK Tiszavasvári Takarékszövetkezet 4440 Tiszavasvári, Kossuth L. út 1. H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK 2011. augusztus 01-től Kiegészítő Kamattámogatásos építési és új lakásvásárlási hitel 2008. november

Részletesebben

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2017.12.15-től visszavonásig a CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA akció keretében az egyes kuponok érvényességi idejét figyelembe véve az

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes A Pénzügyminisztérium és a deviza alapú hitelezésben meghatározó súlyt képviselő hitelintézetek között,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes A Pénzügyminisztérium és a deviza alapú hitelezésben meghatározó súlyt képviselő hitelintézetek között,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes Az UniCredit Bank Zrt. a fennálló hitel-, illetve kölcsönszerződések kapcsán az alábbi lehetőségeket

Részletesebben

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA A 2018.08.16-től visszavonásig hatályos Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2018.08.16-től visszavonásig a CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA akció keretében az egyes kuponok

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság 2015. február 1-tôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeinek

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság 2015. február 1-tôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeinek A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság 2015. február 1-tôl hatályos Általános Szerzôdési Feltételeinek (Üzletszabályzat) 9-13. sz. mellékletei 28 9. sz. melléklet

Részletesebben

milyen személyi kölcsön típusok közül választhat? a felhasználás célja és egyéb tényezők alapján az alábbi személyi kölcsönöket kínáljuk:

milyen személyi kölcsön típusok közül választhat? a felhasználás célja és egyéb tényezők alapján az alábbi személyi kölcsönöket kínáljuk: apró betűk helyett - amit a K&H személyi kölcsönökről tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

Érvényes: től ig Közzététel:

Érvényes: től ig Közzététel: TRIPLÁZÓ BÓNUSZ AKCIÓRÓL Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. TRIPLÁZÓ BÓNUSZ akciót hirdet. Az akció keretében a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az újonnan megkötött lakáselőtakarékossági

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek,

Részletesebben

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA

CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2016.03.21-től visszavonásig meghirdetett CSALÁDI PLUSZ LAKÁSSZÁMLA akció Hirdetményét jelen Hirdetmény hatálybalépésével visszavonja. A 2016.03.21-tól visszavonásig meghirdetett

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek,

Részletesebben

Nyilatkozat a lakáskölcsön igényléséről Magánszemélyek részére

Nyilatkozat a lakáskölcsön igényléséről Magánszemélyek részére Nyilatkozat a lakáskölcsön igényléséről Magánszemélyek részére Kérjük, csak abban az esetben töltse ki a jelen Nyilatkozatot, amennyiben a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-től (továbbiakban: Társaságunk) az

Részletesebben

Útmutató a Lakástakarék szerződéskötést megelőző igényfelméréshez és az Egyszerűsített termékválasztó segítségével történő ügyfél-tájékoztatáshoz

Útmutató a Lakástakarék szerződéskötést megelőző igényfelméréshez és az Egyszerűsített termékválasztó segítségével történő ügyfél-tájékoztatáshoz Útmutató a Lakástakarék szerződéskötést megelőző igényfelméréshez és az Egyszerűsített termékválasztó segítségével történő ügyfél-tájékoztatáshoz A táblázat használata előtt néhány kérdéssel célszerű az

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása Hirdetmény Akciók kondíciói A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása 51/2013. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek,

Részletesebben

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK Tiszavasvári Takarékszövetkezet 4440 Tiszavasvári, Kossuth L. út 1. H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK 2011. augusztus 01-től Kiegészítő Kamattámogatásos építési és új lakásvásárlási hitel 2008. november

Részletesebben

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 7.1. Piaci kamatozású lakáscélú hitelek

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 7.1. Piaci kamatozású lakáscélú hitelek PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 1 A jelen Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott piaci kamatozású lakáscélú hitelekre vonatkozó kamat, kezelési költség és egyéb

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: május 1-jétől

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: május 1-jétől Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? CIB UNO Lakáskölcsön Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB Végig FIX Lakáskölcsön CIB Új Otthon

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2014. 07. 22-től visszavonásig meghirdetett Lojalitás Ügyfélprogram hirdetményét jelen hirdetmény hatálybalépésével visszavonja. A 2014. 07. 22-től visszavonásig meghirdetett

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az alábbiakról tájékoztatja Ügyfeleit: Az éves 5% Kamatbónusz akció 2018. 10. 26.

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakosság éven túli hitelei

HIRDETMÉNY Lakosság éven túli hitelei Érvényes: 06..0től Forgalmazható hitelek Kamat (%) Egyszeri kezelési költség (%) Hitel összege (Ft) Személyi kölcsön havi BUBOR + 7 00.000.000.000 Személyi kölcsön csoportos hitelfedezeti életbiztosítás

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: augusztus 1-től Lakáshitelek

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: augusztus 1-től Lakáshitelek Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB UNO Lakáskölcsön CIB Végig FIX Lakáskölcsön CIB Minősített

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakosság éven túli hitelei

HIRDETMÉNY Lakosság éven túli hitelei Érvényes: 05.0.0től Forgalmazható hitelek Kamat (%) Egyszeri kezelési költség (%) Hitel összege (Ft) (max. hónap) Személyi kölcsön 3,65 9,50 00.000.000.000 (500.000 Ft 3 évre) 60 Személyi kölcsön csoportos

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: december 1-től Lakáshitelek

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: december 1-től Lakáshitelek Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB UNO Lakáskölcsön CIB Végig FIX15 Lakáskölcsön CIB Minősített

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: november 1-től

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: november 1-től Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? CIB UNO Lakáskölcsön Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB Végig FIX Lakáskölcsön CIB Otthonteremtési

Részletesebben

Személyi jellegű hitelek

Személyi jellegű hitelek BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM Személyi jellegű hitelek HATÁLYOS 2017.01.16-tól visszavonásig Személyi jellegű hitelek A személyi kölcsönt mindennapi használati tárgyakra,

Részletesebben

Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások. Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31

Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások. Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31 Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31 A válság tanulságai lakáshitelezés Mo.: 2008-2011 A pénzügyi válság a lakáshitelezésből indult

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos: től

HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos: től HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos 2016.03.21-től Az Ügyleti kamat mértékének és összetevőinek adatai/alakulása Kamatok Megnevezés Piaci kamatozású forint hitel lakáscélra Piaci kamatozású forint

Részletesebben

Lojalitás Ügyfélprogramról

Lojalitás Ügyfélprogramról A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2016.10.17-től visszavonásig meghirdetett Lojalitás Ügyfélprogram Hirdetményét jelen Hirdetmény hatálybalépésével visszavonja. A 2016.10.17-től visszavonásig meghirdetett

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2014. 03. 01-től visszavonásig meghirdetett Lojalitás Ügyfélprogram hirdetményét jelen hirdetmény hatálybalépésével visszavonja. A 2014. 03. 01-től visszavonásig meghirdetett

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től I. Hosszú lejáratú fogyasztási hitel Igényelhető hitelösszeg 300.000-1.000.000 Ügyleti kamat Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról 54-120 hónap Hitel - előkészítési díj 2% Folyósítási jutalék 1% Kezelési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ FORINT ALAPÚ LAKÁSCÉLÚ KAMATTÁMOGATÁSOS KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.08.01-től KAMATTÁMOGATOTT HITEL 134/2009. (VI.23) Kormányrendelet

Részletesebben

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató 2016. február 11-től a CSOK állami kedvezményeket jelent amit lakáscéljaink megvalósításához vehetünk fel meglévő vagy vállalt gyermekek

Részletesebben

H I R D E T M É N Y HITELEK

H I R D E T M É N Y HITELEK Tiszavasvári Takarékszövetkezet 4440 Tiszavasvári, Kossuth L. út 1. H I R D E T M É N Y HITELEK Kiegészítő Kamattámogatásos építési és új lakásvásárlási hitel Lakásszövetkezeti és társasházi lakóépületek

Részletesebben

Lojalitás Ügyfélprogramról

Lojalitás Ügyfélprogramról Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a Lojalitás Ügyfélprogram keretében, 2018.08.16-tól visszavonásig, az egyes kuponok érvényességi idejét figyelembe véve az újonnan

Részletesebben

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Érvényes: 2016.08.01-től Fix, 1 éves kamatperiódus Kamatozás Ügyleti (bruttó) kamat* 1/6 Adósok által fizetendő kamat** Ügyleti év Az első

Részletesebben

CIB EASY kedvezményprogram Kondíciós lista

CIB EASY kedvezményprogram Kondíciós lista A CIB EASY kedvezmények igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyban állnak olyan vállalkozással (továbbiakban: Partner) aki csatlakozott a CIB EASY kedvezményprogramhoz, azaz

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

Jelenleg: 4,50%- 7,50% Jelenleg: 5,15%- 8,15%

Jelenleg: 4,50%- 7,50% Jelenleg: 5,15%- 8,15% A TISZÁNTULI TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet

Részletesebben

HITELFOLYÓSÍTÁSI DÍJ AKCIÓRÓL

HITELFOLYÓSÍTÁSI DÍJ AKCIÓRÓL A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE a 2015.04.17-étől 2015.06.19-éig aláírt és befogadott hitelkérelmi nyomtatványon kérelmezett, lakás-előtakarékossági szerződésekhez igényelhető azonnali áthidaló

Részletesebben

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet 3200 Gyöngyös, Magyar út 1. 1 em 7. Telefon: 37/505-220, Fax: 37/505-225 email: kozpont@gyongyosmatra.tksz.hu, www.gyongyosmatratakarek.hu Nyilvántartó bíróság: Egri Törvényszék

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az alábbiakról tájékoztatja Ügyfeleit: az alább felsorolt, időszakos akciókról

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: január 1-jétől

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: január 1-jétől Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? CIB UNO Lakáskölcsön Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB Végig FIX Lakáskölcsön CIB Otthonteremtési

Részletesebben

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet 3200 Gyöngyös, Magyar út 1. 1 em 7. Telefon: 37/505-220, Fax: 37/505-225 email: kozpont@gyongyosmatra.tksz.hu, www.gyongyosmatratakarek.hu Nyilvántartó bíróság: Egri Törvényszék

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Bruttó kamat* Kamattámogatás 4,8810% 0,0000% 4,8810%

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Bruttó kamat* Kamattámogatás 4,8810% 0,0000% 4,8810% H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ FORINT ALAPÚ LAKÁSCÉLÚ KAMATTÁMOGATÁSOS KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.01.05-től KAMATTÁMOGATOTT HITEL 134/2009. (VI.23) Kormányrendelet

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Kondorosi Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Otthonteremtési kamattámogatásos lakáscélú kölcsönei 341/2011.(XII.29.) Korm. rendelet szerinti kölcsönök

HIRDETMÉNY. Otthonteremtési kamattámogatásos lakáscélú kölcsönei 341/2011.(XII.29.) Korm. rendelet szerinti kölcsönök Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet 8700 Marcali, Rákóczi u. 16. HIRDETMÉNY Otthonteremtési támogatásos lakáscélú kölcsönei 341/2011.(XII.29.) Korm. rendelet szerinti kölcsönök Hatálybalépés napja: 2015.

Részletesebben

Nem forgalmazott HUF alapú termékek Hirdetménye Engedményezett jelzálogkölcsönökre vonatkozóan

Nem forgalmazott HUF alapú termékek Hirdetménye Engedményezett jelzálogkölcsönökre vonatkozóan Nem forgalmazott HUF alapú termékek Hirdetménye Engedményezett jelzálogkölcsönökre vonatkozóan Futamidő Jövedelem alapú hitel esetén Egyéb esetben 5-40 év 5-30 év Termékjellemzők 1.a. BG GO lakásvásárlási,

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Békés Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Közzététel napja: 2018.03.31. Hatályos: 2018. április

Részletesebben

1. FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN THM* 20,87 % (500.000,- Ft hitelösszegre, 3 éves lejáratra számítva) 2,5 % Takarékszövetkezetnél számlával rendelkező ügyfél

1. FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN THM* 20,87 % (500.000,- Ft hitelösszegre, 3 éves lejáratra számítva) 2,5 % Takarékszövetkezetnél számlával rendelkező ügyfél Ügyleti kamat évi Éven belül: Éven túl: Egyszeri KISKUN TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY A KISKUN Takarékszövetkezetnél alkalmazott lakossági forint hitelek kondícióiról Érvényes: 2014. június 25. napjától

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Otthonteremtési kamattámogatásos lakáscélú kölcsönei 341/2011.(XII.29.) Korm. rendelet szerinti kölcsönök

HIRDETMÉNY. Otthonteremtési kamattámogatásos lakáscélú kölcsönei 341/2011.(XII.29.) Korm. rendelet szerinti kölcsönök 7500 Nagyatád, Kossuth Lajos u. 16. Telefon: (+36-82) 553-820 Fax: (+36-82) 553-821 E-mail: info@somogytakarek.hu www.somogytakarek.hu Cégjegyzékszám:14-02-000320 Adószám: 10115521-2-14 KSH: 10115521-6419-122-14

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: szeptember 15.

HIRDETMÉNY. a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: szeptember 15. HIRDETMÉNY a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén TARTALOMJEGYZÉK 1. MINŐSÍTETT FOGYASZTÓBARÁT LAKÁSHITEL... 3 1.1. Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel... 3 1.2. Ötös Minősített Fogyasztóbarát

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I.1. UniCredit Folyószámlahitel I. Biztosíték nélküli hitelek Akció 1 : Akciós kezelési költség

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. 01. 16. A a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Nyugat Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön Akciós Fix Takarék Személyi Kölcsön

Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön Akciós Fix Takarék Személyi Kölcsön A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

Természetes személy ingatlanfedezettel biztosított és ingatlanfedezettel nem biztosított kölcsöne:

Természetes személy ingatlanfedezettel biztosított és ingatlanfedezettel nem biztosított kölcsöne: A lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény 2018. 10. 17. napján hatályba lépő, a 2018. évi LXIII. törvénnyel kihirdetett módosítása értelmében az ezt követően megkötött lakás-előtakarékossági

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS A FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS A FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS A FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Közzététel napja: 2018.06.29. Hatályos: 2018. július 02. napjától Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy jelen Hirdetményt megelőzően

Részletesebben

CIB Megoldás Hitel Könnyített Törlesztési Időszakkal

CIB Megoldás Hitel Könnyített Törlesztési Időszakkal Mi az a CIB Megoldás Hitel? A CIB Bank a CIB Megoldás Hitel termékével azoknak az ingatlanfedezetes hitellel rendelkező ügyfeleinek kíván segítséget nyújtani, akiknek a gazdasági válság, árfolyamváltozás

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY ÉS KIVÁLTÓ HIRDETMÉNY Az AZÚR Takarék Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

FundiMini Gyerekszámla akcióról

FundiMini Gyerekszámla akcióról Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. FundiMini Gyerekszámla néven akciót hirdet. Az akció keretében a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2018.08.16-tól újonnan megkötött lakás-előtakarékossági

Részletesebben

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4 TARTALOMJEGYZÉK I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4 UNICREDIT KOMFORT II. HITEL ÉS UNICREDIT SZEMÉLYI KÖLCSÖN (2003. MÁJUS 16. ELŐTT FOLYÓSÍTOTT)...

Részletesebben

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A BÉKÉS TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata,

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4 TARTALOMJEGYZÉK I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 4 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 4 UNICREDIT KOMFORT II. HITEL ÉS UNICREDIT SZEMÉLYI KÖLCSÖN (2003. MÁJUS 16. ELŐTT FOLYÓSÍTOTT)...

Részletesebben

Aktív üzletág kondíciói. Lakossági. Már nem igényelhető hitelek. Hatályos től

Aktív üzletág kondíciói. Lakossági. Már nem igényelhető hitelek. Hatályos től Aktív üzletág kondíciói Lakossági Már nem igényelhető hitelek Hatályos 2019.01.01-től Jegybanki alapkamat 2016.05.25-től évi 0,90 3 havi BUBOR 2019.01.01-től 0,13 6 havi BUBOR 2019.01.01-től 0,27 jutalék

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Nyugat Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

HIRDETMÉNY Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön, valamint Fix Takarék Személyi Kölcsön Hatályos: 2017.

HIRDETMÉNY Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön, valamint Fix Takarék Személyi Kölcsön Hatályos: 2017. A Szigetvári Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi t, a Kiváltó Takarék Személyi t, a Fix Takarék Személyi t az alábbi feltételek szerint nyújtja: célja: A Takarék Személyi és a Fix Takarék

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : A 2008. március 10.

Részletesebben

CIB Pro Kedvezménycsomag Kondíciós lista

CIB Pro Kedvezménycsomag Kondíciós lista A igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyban állnak olyan vállalkozással (továbbiakban: Partner) akinek a Bankkal együttműködési megállapodása (továbbiakban: együttműködési

Részletesebben

FundiMini Gyerekszámla akcióról

FundiMini Gyerekszámla akcióról A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. HIRDETMÉNYE 2014.10.22-étől visszavonásig megkötött A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2015.03.18-ától visszavonásig meghirdetett FundiMini Gyerekszámla akció hirdetményét jelen

Részletesebben

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17 HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HITELEK Az UniCredit Bank Hungary Zrt. 2010. december 13-ától a deviza alapú, lakáscélú jelzáloghiteleknél

Részletesebben

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú)

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú) A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

1. FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN THM* 25,59-25,99 % (500.000,- Ft hitelösszegre, 3 éves lejáratra számítva)

1. FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN THM* 25,59-25,99 % (500.000,- Ft hitelösszegre, 3 éves lejáratra számítva) Ügyleti kamat évi Éven belül: Éven túl: Egyszeri KISKUN TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY A KISKUN Takarékszövetkezetnél alkalmazott lakossági forint hitelek kondícióiról Érvényes: 2014. július 10. napjától

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás fedezete mellett nyújtott hitelek III. Egyéb hitelek IV. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték

Részletesebben