Feszültségoldás, stressz oldás egyénileg? Saját kezűleg, és otthon? EFT Tanfolyam a Soluna szervezésében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Feszültségoldás, stressz oldás egyénileg? Saját kezűleg, és otthon? EFT Tanfolyam a Soluna szervezésében"

Átírás

1 Feszültségoldás, stressz oldás egyénileg? Saját kezűleg, és otthon? EFT Tanfolyam a Soluna szervezésében Csak egy hétvége, 16 óra tanulás, és gyakorlás, és máris kezében a megoldás! Elege volt már abból, hogy: minden nap tele van feszültségekkel a munkája, a családja, a magánélete, vagy bármi más miatt nem tud megszabadulni a stressztől minden nap csak újabb terheket, kötelességeket, feladatokat hoz nem tud megszabadulni a régi rossz, és káros emlékeitől akárhogy próbálkozik, képtelen továbblépni, elakadt az élete orvostól orvoshoz jár a betegségeivel, amire az orvosok azt mondják: pszichés eredetű, és tanuljon meg vele együtt élni (de Ön igazából már szeretne az egészségügyi problémáinak búcsút inteni)? Szeretne végre stressz mentesebb életet? Szeretne végre megszabadulni az állandó feszültségtől, vagy egy sor olyan emléktől, amit szívesen elfelejtene végre? Szeretne a kezébe kapni egy olyan technikát, ami mindezekhez hozzásegíti? Szeretné megtapasztalni, mi mindenre képes az EFT, és hogyan változhat meg tőle az élete? Akkor töltsünk együtt egy EFT-s hétvégét, ahol egy új képességgel, és új sikerekkel lehet gazdagabb. Stressz oldása EFT tanfolyam segítségével Végre megvédheti magát a mindennapok során Önre zúduló stressz káros hatásaitól, megszabadulhat régebbi problémáitól, és a jövőtől való szorongásaitól is. A tanfolyamon bárki előképzettség nélkül részt vehet, akit érdekel, hogyan szabadulhat meg a stressztől, és a stressz okozta kellemetlen fizikai, érzelmi, környezeti mellékhatásoktól. Az EFT2 után úgy éreztem, mintha magasabb lennék. Kihúztam magam, mert belülről eltűnt egy csomó olyan érzés, ami eddig összehúzott, ami azt akarta, hogy kicsi maradjak.

2 Felszabadító ez a technika, nagyon jó, hogy rátaláltam, és hogy másoknak is meg tudok mutatni valami hasonló élményt, mint amit én is átéltek általa! Edina Önnek valók az EFT tanfolyamaink, ha valamelyik az alábbiak közül Önre illik: keresi az útját, hiányérzete van, mert ugyan sok mindent elért már, de amit csinál, nem az igazi fél váltani, fél tovább lépni, és fél egy helyben maradni is nem a saját életét éli, csak meg akar felelni valaki másnak a saját kezébe akarja venni az élete irányítását, de nem tudja, hogyan csinálja ha segíteni szeretne saját magán, a családtagjain, vagy másokon, de nem tudja, hogyan ha bizonytalannak érzi magát, ha fél ha szeretne szabad lenni ha szeretne megszabadulni a stressztől, és a feszültségtől, és szívesen segítene másoknak is ebben ha szeretne megszabadulni a rossz emlékeitől, és traumáitól ha szeretne megszabadulni a betegségeitől, kellemetlen fizikai tüneteitől ha szeretne végre igazán felszabadult életet élni, amire eddig úgy érezte, nem volt elég lehetősége. Ha ezek közül több állítás is illik Önre, akkor szívből ajánljuk, hogy végezze el EFT tanfolyamainkat. Az EFT tanfolyamok előnyei Miért? Az EFT kiút az útvesztőből Mert minden előképzettség nélkül jelentkezhet és nagyon hasznos, azonnal használható dolgokat tanulhat. Mert az EFT kiút az útvesztőből. Nagyon mély összefüggéseket segít feltárni, és nagyon sok mély problémától szabadulhatunk meg. Szelíd problémamegoldást javasló, működő módszer, mely hozzásegít életünk minőségének javításához, fejlődéséhez.

3 Ragadja meg a lehetőséget még ma, hogy Ön is részesévé válhasson egy olyan csapatnak, akik: már nem útkeresők, mert megtalálták a saját, egyéni útjukat, már nem félnek megvalósítani a céljaikat, mert megtanulták, hogyan oldják a félelmeiket, és a céljaik útjában álló energia blokkokat az EFT segítségével végre izgalmas, teljes, kielégítő, szenvedélyes, és céltudatos életet élhetnek kiegyensúlyozottak, és boldogok, mert ismerik a módszert, amivel napi szinten oldani tudják fizikai és lelki problémáikat (saját maguknak, nem kell másokhoz szaladniuk segítségért) már tudják, milyen felemelő, és felszabadító érzés, mikor másokon segíthetnek, ahelyett hogy tehetetlenül néznék mások szenvedéseit. Nem Önnek szólnak a tanfolyamaink, ha azt várja tőlük: hogy egy csapásra, egy varázsérintésre megváltozik az élete, és Önnek ezért nem kell tennie semmit, hogy valaki más majd megoldja a problémáit, ha szeretne mindig valaki mást (vagy mindig saját magát) hibáztatni azért, hogy az élete így alakult, ha szereti rosszul érezni magát a bőrében, és ezen nem is szeretne változtatni. Miről szól az 1. szintű EFT tanfolyam? Többek között az alábbi témákról lesz szó: Az EFT (az Érzelmi felszabadítás Technikája) eredete és előzményei Hogyan és miért működik? Mi az az alapvető felfedezés, ami az EFT mögött áll? Bevezető film, amelyen Gary Craig mutatja be az EFT működését 4 élő példán: fóbia, gyermekkori trauma, dohányzás, testi érzések. Megtanuljuk az EFT Alapreceptet (azaz a kalibrálást, a Ráhangolódást, a kopogtatási sorozatot és a 9 fokozatú skálát). Miközben megtanuljuk az EFT alapokat, mindenki meggyógyít valamit saját magán. Az EFT alapfogalmai: specifikusság, aspektusok, központi probléma, általánosítás, tesztelés, kérdezési technikák. Testi érzések, fizikai fájdalmak kezelése (bemutató kezelés, páros gyakorlatok). Az EFT rövidített változatai, új kopogtatási pontok, amelyek nem szerepeltek az eredeti EFT-ben, de rendkívül hatékonyak Egy fájdalmas emlék megszüntetése (hogyan lehet az EFT-t alkalmazni lelki problémák kezelésére). Mindannyian át fogjuk élni, ahogyan megszabadulunk egy fájdalmas emléktől. Az EFT alkalmazása függőségek és fóbiák kezelésére, egyéni és csoportos gyakorlatok. Mit tegyünk, ha az EFT látszólag nem működik?

4 EFT eljárás a belső béke megteremtésére. És ezen kívül még sok gyakorlat, és példa mutatja be az EFT működését élőben, és működés közben. Miről szól a 2. szintű EFT tanfolyam? A 2. szintű EFT tanfolyammal a gyógyítás felhőkarcolójának földszintjére lépünk be. Ezen a tanfolyamon az EFT kíméletes technikáit tanuljuk meg, mint például: Könnymentes trauma technika Fájdalom üldözése A probléma becserkészése Mondd el a történetedet Az eredmények tesztelése És egyben belépünk a Lehetőségek Palotájába is, ahol foglalkozunk: a korlátozó hiedelmek kialakulásával a korlátozó hiedelmek felderítésével és a legfontosabb: a korlátozó hiedelmek átalakításával az EFT segítségével De lesz még szó: a kimondott szavak hatásáról Arról, hogyan lehet fejben, képről, távolból, telefonon keresztül kopogtatni, és gyógyítani másokat hogyan lehet az EFT-t csoportos terápiaként alkalmazni És tanulunk olyan technikákat is, melyek már az EFT továbbfejlesztéseként születtek, mint például: Előnyök kölcsönzése A Választás módszere Mi lenne, ha technika Miért érdemes eljönnie az EFT tanfolyamokra? Az alábbi lista csak néhány az EFT számtalan előnye közül. Már két nap után is látványos stressz csökkentésre lehet képes saját magán, és másokon is. Megtalálhatja a gyógyulásához, vagy a lelki jól-létéhez azt a láncszemet, ami eddig hiányzott. Már a tanfolyamon 4 lelki eredetű problémájától szabadulhat meg, miközben a módszert megtanulja alkalmazni.

5 Az EFT alapjai gyorsan megtanulhatók, már a kezdők is érhetnek el jelentős sikereket, amivel nagymértékben növekedhet az önbizalmuk. Ezentúl nem kell évet várnia arra, hogy egy traumától megszabaduljon, hanem már a kialakulása napján megszüntetheti a rossz érzéseit. Számtalan fizikai és lelki probléma megoldásában, a lelki egyensúly helyreállításában, az egészséges energia-áramlás visszaállításában segít mindenkinek. Olyan tudásra tehet szert, amely elengedhetetlen a mindennapi élet minőségének javításában. Olyan ismeretekre tehet szert, amelyek a mai nehéz helyzetben segítenek egészségesnek maradni, és a legtöbb helyzetben megőrizni a lelki nyugalmat. Ráadásul még arra is képessé válhat, hogy örömet varázsoljon a körülötte élők életébe. Mert már két nap alatt elsajátíthatja az egyik leghasznosabb probléma megoldó technikájának alapjait, amellyel akár %-os sikereket érhet el, már a tanfolyamot követő napon is! Mert azonnali megoldáshoz folyamodat mindig, amikor problémái vannak, rossz érzések gyötrik, fájdalmai, zaklatott álmai vannak, amikor felmegy a vérnyomása, stb. Mert bármi, ami a múltjában történt, lehet végre a múlt része anélkül, hogy ezentúl árnyékot vetne a jövőjére. Mert ezentúl minden gondjára kapásból tudhatja, hogyan találhat megoldást. Mert megtanulhatja, és megtapasztalhatja, hogy miért nem érte el eddig, amit szeretett volna, mi akadályozta ebben, és hogy ezután hogyan érheti rövid úton a kisebb-nagyobb vágyait. Miért érdemes eljönni az EFT tanfolyamokra Szeretne ezek közül az előnyök közül megtapasztalni néhányat? Mi volt a véleménye azoknak, akik már elvégezték az 1. és 2. szintű EFT tanfolyamot? Nem ajánlanám ezt a tanfolyamot pl. az ellenségeimnek, mert barátokká válnának. De ajánlanám másoknak, mert színvonalasan megtanít egy olyan tudásra, mellyel az élet bármely részét pozitív irányban tudják javítani, fejleszteni. Az EFT egy mindig kéznél lévő módszer! Számos problémánk van, s nagy könnyebbséget jelent, ha előkaphatunk egy ilyen gyógyszert, ami azonnal is segíthet. Sok zaklatott lelkű ember van, sajnos, nekik is könnyebb megélni a mindennapokat, ha érzik, van választásuk. Az EFT-vel mindenki érezheti ezt! A lelki problémák akupunktúrája tűk nélkül. Energetikai pszichológia, könnyen elsajátítható módszer, és egyszerűen alkalmazható. Nagyon jó hatásfokú önfejlesztő tanfolyam, amivel önmagam feltérképezésén / megismerésén kívül másoknak is segíthetek. Megoldódnak tőle az érzelmi blokkok, fóbiák, függőségek. Érzelmi gubancok eltűnnek, a traumák, sérülések behegednek.

6 Az EFT olyan módszer, mely a pszichoterápia mélységében működik, akár anélkül is, hogy a problémával konkrétan szembe kellene nézni. Mindenkinek felírnám receptre! Mindig kéznél van, és hatásos segítség lehet megoldandó problémáinkra. Nagyon mély összefüggéseket segít feltárni, és nagyon sok mély problémától szabadulhatunk meg. Hatásos, gyors, nem komplikált. Ártani nem tudsz vele. Jól éreztem magam a tanfolyamon, mert: Az előadás teljesen lekötött, sokat profitáltam az elhangzottakból. Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem ezt a módszert. Remek csapat jött össze, és újra tanultam egy használható módszert. Sokat megtudtam magamról, és összefüggésekre ébredtem rá. A mindennapi problémákon segítettek. Sokrétű, és színes volt. Sok, számomra értékes információt nyújtott. Úgy érzem, kaptam valami pluszt. Egyszóval: jó volt. Köszönöm. Vannak kérdései az EFT tanfolyamokkal kapcsolatban? Miért pont Takács Pétertől és Sághy Zsuzsannától kellene az EFT-ről tanulnom? Azért, mert nagyon lelkes, elkötelezett, és tapasztalt oktatókat ismerhet meg a személyükben. Mindannyian évek óta alkalmazzák már az EFT-t saját problémáikra, és klienseik problémáira egyaránt. Fantasztikus gyógyulásoknak és változásoknak voltak már szemtanúi, és az EFT segítségével kísérői. (A személyes tapasztalataikról a tanfolyamokon osztanak meg Önnel is többet.) Mindannyian Sághy András tanítványai, aki bízik bennük annyira, hogy átadta nekik az EFT módszer oktatásának lehetőségét is. (Sághy András az EFT felfedezőjétől, Gary Craig-től és sok EFT Mestertől tanulta meg az EFT csínját-bínját).

7 Attól, hogy egy-két pontot megkopogtatok, nem változik meg a világ. Ugyanannyi rossz dolog történik, az emberek nem változnak meg, miért érezném jobban magam? A világ nem változik meg. De megváltozik az, ahogy a világ eseményeire, az emberekre reagál. És ettől jobban fogja magát érezni. És ettől csodák csodája az Ön körül élő emberek is elkezdenek változni! Hogyan jelentkezhetek az EFT tanfolyamokra? Ha van kedve csatlakozni egy olyan csapathoz, akik már tudják, mihez fogjanak, ha elveszettnek éreznék magukat a hétköznapok világában, és ezt meg tudják mutatni másoknak is, akkor a tanfolyamoknál található JELENTKEZÉS ITT linkre kattintva tud jelentkezni arra a tanfolyamunkra, melyet a listáról kiválasztott. Mennyibe kerül a tanfolyam? 1. szintű EFT tanfolyam: Ft 2. szintű EFT tanfolyam: Ft De az 1. és 2. szintű EFT tanfolyam együtt olcsóbb: Ft Ez egy 16 órás tanfolyam esetében még a 2500 Ft-os óradíjat sem éri el. Mi az a tudás, amit ma ennyiért meg tud szerezni? Belegondolt már? Ha nyelvet tanul, 16 óra után biztos senki nem fogja azt mondani, hogy elmehet letenni a középfokú nyelvvizsgát, ugye? Ahhoz évek kellenek. És sok-sok órányi tanulás. És sokszorosan ennyi óradíj. Mi pedig 16 óra alatt megtanítjuk egy olyan alapkészségre, amit a tanfolyam elvégzése után akár élete végéig is használhat az aktuális stressz szintje csökkentésére. Bármikor lesznek eszközei ezentúl, ha még egyszer az életben érzelmileg bajba kerülne. Önnek nem érné meg ezt a tudást megszerezni olcsóbban, mint egy hétvégi wellness üdülés, aminek a hatása, ha nagyon-nagyon jól sikerült, akár két hétig is eltart? Kevesebbért időben és pénzben is, mint amennyibe egy nyelvvizsga, vagy egy szakma megszerzése kerül? Ráadásul egy egyre inkább elengedhetetlen készségért cserébe, amire a jövőbeli zavaros, és egyre hektikusabb világban bármikor szüksége lehet?

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT VIZSGÁRÓL

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT VIZSGÁRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT VIZSGÁRÓL A vizsga írásbeli és gyakorlati részből áll. Az írásbeli vizsga EFT1 és EFT2-ből 10-10 kérdést tartalmaz, amely felöleli az elméleti anyagot. A kérdésekre (röviden!), kifejtendő

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT4 VIZSGÁRÓL

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT4 VIZSGÁRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT4 VIZSGÁRÓL A vizsga, írásbeli és gyakorlati részből áll. Az írásbeli vizsga 10 kérdést tartalmaz, amely felöleli az elméleti anyagot. A kérdésekre (röviden!) kifejtendő válaszokat várunk,

Részletesebben

Kopogtass az egészségedre!

Kopogtass az egészségedre! Kopogtass az egészségedre! Mi az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája? Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az ősi kínai akupunktúra, és a modern pszichológia elképzeléseinek kombinációja. Ezzel az

Részletesebben

A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán)

A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán) A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán) 2002 óta Gary Craig másként csinálja a kopogtatást. A beállításnál hosszú pozitív mondatokat hallunk, de mindössze csak egyszer. Ezek a mondatok intuitívak,

Részletesebben

Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája

Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája Carol Tuttle gyakorlott EFT terapeuta, szerzı, elıadó, és rendszeres TV és rádió szereplı. Ebben a cikkben felfedi sokrétő képességeit

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 EFT Továbbképzés 2011. szeptember 21. Biztonságos-e megváltozni? Human Harmony Életmód Stúdió info@humanharmony.hu 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 Biztonságos-e

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész írta: Rue Ann Hass Tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek erıs érzéseket, képeket, emlékeket idéznek fel és kopogtass a kapott válaszokra Munkám során hasznosnak

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára. Célok. A képzés moduljai. Első modul. Önbecslés, önbizalom fejlesztése

Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára. Célok. A képzés moduljai. Első modul. Önbecslés, önbizalom fejlesztése Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára Célok Segíteni a megváltozott munkaképességű személyeket abban, hogy hatékonyan kezeljék a munkahelyi stresszt, változásokat, negatív

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

SZUPERTUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ (SSC)

SZUPERTUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ (SSC) SZUPERTUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ (SSC) Céltudatos, a fejlődés és a minőség mellett elkötelezett és határozott emberekn ek! Légy az elsők között, akik SCC Tanácsadó képesítést szerezhetnek! Időpont: 2016.februar.11-14,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT3 VIZSGÁRÓL

TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT3 VIZSGÁRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ EFT3 VIZSGÁRÓL A vizsga, írásbeli és gyakorlati részből áll. Az írásbeli vizsga 10 kérdést tartalmaz, amely felöleli az elméleti anyagot. A kérdésekre (röviden!) kifejtendő válaszokat várunk,

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát.

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát. SVT Alaptanfolyam Június 3-4-n és 10-11-n. Hasznos információk Mi történik egy alaptanfolyamon? Az alaptanfolyam önmagában is komplett egész. Az alaptanfolyam elvégzése után azonnal! alapvető változásokat

Részletesebben

Mohamed Aida* 58% 27% 42% EGYÉNI STRESSZLELTÁRA. (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT SZOKÁSOK /JELLEMZŐK

Mohamed Aida* 58% 27% 42% EGYÉNI STRESSZLELTÁRA. (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT SZOKÁSOK /JELLEMZŐK Mohamed Aida* EGYÉNI STRESSZLELTÁRA (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK 100-66% 65-36% 35-0% 27% EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT 0-35% 36-65% 66-100% 42% SZOKÁSOK /JELLEMZŐK 0-35% 36-65% 66-100% 58% Cégnév:

Részletesebben

keep talking E-talking Network TM You are not alone

keep talking E-talking Network TM You are not alone keep talking E-talking Network TM You are not alone Minden HR vezető rémálma, avagy hogyan tanítsuk meg angolul és németül beszélni a dolgozókat gyorsan, hatékonyan és garantált minőségben? keep talking

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

A gyász feldolgozása gyilkosság vagy vétkes emberölés után

A gyász feldolgozása gyilkosság vagy vétkes emberölés után A gyász feldolgozása gyilkosság vagy vétkes emberölés után A gyász feldolgozása A közeli hozzátartozó halála megrázó élmény. Különösen fájdalmas, ha megölnek egy hozzánk közel álló embert. Az ily módon

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

yymár meglévő csoport számára:

yymár meglévő csoport számára: 1. HÉT: FILIPPI 1,1 11 Tényleg Krisztushoz tartozom? Kezdjük a beszélgetést azzal, hogy feltesszük valamelyiket a következő kérdések közül a csoportnak: yykezdő csoport számára: Mi indított arra, hogy

Részletesebben

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket!

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Szeretnénk felkérni kérdőíves kutatásban való részvételre, melyet Dr. Oláh Attila vezetésével a Jobb Veled a Világ Alapítvány munkatársai és az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai

Részletesebben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Melyik okozhat stresszt? Bevezető A stressz olyan mint a borivás: kis mennyiségben jótékony hatása van, motivál és élénkebbé tesz. A túlzott és folyamatos

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz

Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz 1 Ha bizonytalannak látom gyermekem fejlődését, kihez fordulhatok? Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány H-8000 Székesfehérvár,

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

A Pénzügyi program 10 hetes online sorozat célja és szabályai

A Pénzügyi program 10 hetes online sorozat célja és szabályai A Pénzügyi program 10 hetes online sorozat célja és szabályai Gratulálunk, hogy elhatározta magát, hogy változtat életének ezen a meghatározó területén! 10 hetes online programunkon való részvételével

Részletesebben

Tartalom. BEVEZETÉS 13 A szerzô megjegyzése 16

Tartalom. BEVEZETÉS 13 A szerzô megjegyzése 16 Tartalom BEVEZETÉS 13 A szerzô megjegyzése 16 1. fejezet AZ ISKOLAFÓBIÁRÓL 19 Iskolakerülésrôl van-e szó? 19 Az iskolafóbia típusai 20 Az iskolafóbia szempontjából fontos három korcsoport 21 Szorongásos

Részletesebben

Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével. Taskó Tünde Anna

Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével. Taskó Tünde Anna Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével Taskó Tünde Anna Tartalom Előzmények Az alulteljesítés fogalma A metakogníció fogalma A metakogníció és tanulás A KATT kérdőív bemutatása Az alulteljesítés

Részletesebben

Hogyan választom ki azokat a mondatokat, amelyeket kopogtatás közben használok? John Freedom M.C., NLP.

Hogyan választom ki azokat a mondatokat, amelyeket kopogtatás közben használok? John Freedom M.C., NLP. Hogyan választom ki azokat a mondatokat, amelyeket kopogtatás közben használok? John Freedom M.C., NLP. a cikk Gary Craig honlapján (www.emofree.com) jelent meg Fordította: Sághy Zsuzsanna Gary Craig bevezetıje:

Részletesebben

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n?

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? A tanári pálya iránt érdeklődő felvételizőként valószínűleg gondoltál már arra, hogy ehhez a hivatáshoz nemcsak a tudás közvetítése, hanem

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

Beszélj úgy, hogy érdekelje

Beszélj úgy, hogy érdekelje Beszélj úgy, hogy érdekelje tanár-diák kommunikáció pedagógusoknak Tréning jellegű akkreditált pedagógus-továbbképzési program Alapítási engedély nyilvántartási száma: 82/194/2012. A nyolc alkalomból álló,

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

"Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá.

Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá. Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Hírlevelünk 2017/03-es számában beszámolunk klubalkalmainkról, Click4Skill

Részletesebben

Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, FODOR GÁBOR

Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, FODOR GÁBOR Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, 2016.04.14. FODOR GÁBOR Miről lesz szó? Problémafelvetés: A pedagóguspálya veszélyes üzem Tapasztalat A kiégés kockázata komolyan veendő

Részletesebben

Az alkalmazott sportpszichológia módszerei. Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus

Az alkalmazott sportpszichológia módszerei. Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus Az alkalmazott sportpszichológia módszerei Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus Sportpszichológiai tanácsadás - Professzionális segítő beszélgetés - Központjában a sportoló, vagy

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

AZ EFT MÓDSZER ALKALMAZÁSAI Esettanulmányok

AZ EFT MÓDSZER ALKALMAZÁSAI Esettanulmányok AZ EFT MÓDSZER ALKALMAZÁSAI Esettanulmányok Sokszor hallottátok tőlem: Próbáld ki mindenre! Erre példa az alábbi esettanulmány is. Ezt nem én írtam, nem is írhattam, hiszen a címe: Szülésem az EFT-vel.

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Miért válaszd a rekreációszervezés-és egészségfejlesztés alapszakot a JGYPK-n?

Miért válaszd a rekreációszervezés-és egészségfejlesztés alapszakot a JGYPK-n? Miért válaszd a rekreációszervezés-és egészségfejlesztés alapszakot a JGYPK-n? Az egészség, az egészséges életmód és a rekreáció olyan fogalmak, melyek a 21. században megkerülhetetlen témák és amelyeket

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést SZORONGÁS NAPLÓ Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! Mit tartalmazzon a szorongás-napló? Legjobb, ha egy füzetet vagy kifejezetten naplóírás céljából készített kis könyvet használsz erre

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is!

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! Párkapcsolat Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! A szerelem nekem azt jelenti, hogy Számomra nincs párkapcsolat anélkül, hogy Egy kapcsolatban szükségem van arra,

Részletesebben

3. A személyközi problémák megoldásának mérése

3. A személyközi problémák megoldásának mérése 3. A személyközi problémák megoldásának mérése Élete során ki ritkábban, ki gyakrabban mindenki kerül olyan helyzetbe, amikor nem egyezik véleménye a másik véleményével, más célokat fogalmaz meg, eltérő

Részletesebben

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek 32 Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek Kisnémet Mónika Nincs kockázat a szerelemben, és ezt te is meg fogod tanulni. Az emberek évezredek óta keresik és megtalálják egymást.

Részletesebben

100 beszélgetési téma

100 beszélgetési téma 100 beszélgetési téma azoknak, akik tudják, hogy igazán csak beszélgetéssel lehet mélyíteni a párunkkal a kapcsolatunkat 2009. Dr. Mészáros Ádám. Minden jog fenntartva. 100 beszélgetési téma Használati

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ 2012/13 tanév

TÁJÉKOZTATÓ 2012/13 tanév Angol általános nyelvi tárgyak Angol Kezdő 1 (A1) Angol Kezdő 2 (A1) TÁJÉKOZTATÓ 2012/13 tanév Kezdőknek, újrakezdőknek A tanfolyam célja az angol nyelv alapjainak megismerése korszerű tananyagokkal, beszéd

Részletesebben

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Kislányként sok álmom volt. Embereknek szerettem volna segíteni, különösen idős, magányos embereknek. Arrol

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

5 lépés a gyógyulásig

5 lépés a gyógyulásig Jacques Martel 5 lépés a gyógyulásig Gyakorlati tanácsok a Lelki eredetû betegségek lexikona címû könyvhöz 5 lepes a gyogyulasig H 200 press.indd 3 5/16/14 9:31 AM A mû eredeti címe: Les 5 étapes pour

Részletesebben

A kezelések helyszíne: Soluna Holisztikus Egészségközpont Debrecen, Széchenyi u. 11.1/9

A kezelések helyszíne: Soluna Holisztikus Egészségközpont Debrecen, Széchenyi u. 11.1/9 Ha a szürke hétköznapokból kiszakadva, kreatív időtöltésre és lelki feltöltődésre vágysz, mindezt közösségi élménnyel fűszerezve, akkor gyere és alkoss velünk! Foglalkozásokat tartja: Nagy Klára Mária

Részletesebben

A kompetencia terület neve

A kompetencia terület neve Pomáz Város Önkormányzata TÁMOP 3.1.4/08-1-2008-0024 Kompetencia alapú oktatás bevezetése Pomáz Város Önkormányzata nevelési oktatási intézményeiben A kompetencia terület neve SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

A földi munka szerepe a ló asszisztált terápia és tréningek módszertanában. Kardos Edina Kapcsolat Lovasterápia és Tréning Központ, Pilisszántó 2017

A földi munka szerepe a ló asszisztált terápia és tréningek módszertanában. Kardos Edina Kapcsolat Lovasterápia és Tréning Központ, Pilisszántó 2017 A földi munka szerepe a ló asszisztált terápia és tréningek módszertanában Kardos Edina Kapcsolat Lovasterápia és Tréning Központ, Pilisszántó 2017 Pszichológiai lovasterápia Alapvetően nonverbális Cselekvő

Részletesebben

Magamról. A munkámról. Az út és a cél. Könyvajánló. Magamról

Magamról. A munkámról. Az út és a cél. Könyvajánló. Magamról Magamról A munkámról Az út és a cél Könyvajánló Magamról 1969-ben születtem Kaposváron, és jelenleg is itt élek. Gyógypedagógiai tanulmányaim befejezése után kineziológiai végzettséget szereztem, majd

Részletesebben

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra November - A függőség elleni küzdelem hónapja Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség 40-60

Részletesebben

MEDIÁCIÓ. A viták békés rendezésének útja.

MEDIÁCIÓ. A viták békés rendezésének útja. MEDIÁCIÓ A viták békés rendezésének útja. Ha megtanulunk a szívünkből beszélni, az asztalra tenni a különbségeinket, és kölcsönös tisztelettel és méltósággal párbeszédet folytatni, annak a konfliktus megoldása

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA 1 BODÓ CSIBA GIZELLA: GONDOLATOK FÁJDALOMRÓL-SZERETETRŐL 2 A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA A szeretet gyökerei a fájdalom gumóiból

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon A könyvben előforduló magyar hivatkozásokat

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

Osztály: Tanév: 2017/2018. ÓRAVÁZLAT Óraszám:

Osztály: Tanév: 2017/2018. ÓRAVÁZLAT Óraszám: ISKOLA: Zrínyi Miklós-Bolyai János Általános Iskola Tantárgy: Magyar nyelv és irodalom Osztály: 3.-4. Tanév: 2017/2018 Műveltségi terület: - természettudomány - társadalomtudomány - művészetek - technika

Részletesebben

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain Ibiza, Spain Magyarországon először nálunk! 5 nap Coaching és gyakorlat, NLP, Meditáció, Hipnózis, Wellness Tölts velünk 5 csodálatos napot Ibizán! Ajándékozd meg magad egy életre szóló élménnyel, töltődj

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24.

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Nem lenne tanár, és azt is elmondja, miért nem. - Kipróbálná magát külföldön, de imád magyarul énekelni. - Interjú Molnár Ferenc Caramellel cigányságról, kirekesztésrõl,

Részletesebben

Emberi emlékezet. Ősz

Emberi emlékezet. Ősz Ősz 2013 Miért felejtünk, és néha miért vagyunk képtelenek felejteni? A kurzus túlmegy a Miért rossz a névmemóriám? szintű általános kérdéseken. A félév során azt járja körül, hogy mi minden tekinthető

Részletesebben

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje 173 Ecsédi Edit A diákok megismerése Az Egyéni Fejlődési Terv alkalmazásának tapasztalatai A Dobbantó program egyik fontos

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Erasmus beszámoló Finnország, Kokkola 2006

Erasmus beszámoló Finnország, Kokkola 2006 Erasmus beszámoló Finnország, Kokkola 2006 Kovács Szilvia Kovács Szilviának hívnak, a Budapesti Műszaki Főiskola, Keleti Károly Gazdasági Karának végzős hallgatójaként adatott meg számomra a lehetőség,

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program Valódi partner, valódi megoldások. TUDATOS VEZETÉS VEZETŐFEJLESZTŐ PROGRAM 60 ÓRÁS COACHINGGAL KOMBINÁLT MODULÁRIS TRÉNINGSOROZAT A Tudatos Vezetés Program tréningsorozat

Részletesebben

Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching?

Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching? Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching? "Coaching az innováció szolgálatában" szakmai konferencia HSZOSZ - MTA - ZSKF Budapest, 2013. április 17. (ISBN:

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Nonprofit márkapszichológia

Nonprofit márkapszichológia Nonprofit márkapszichológia avagy hogyan építsünk márkaszemélyiséget szervezetünknek Varga-Tarr Sándor www.varga-tarr.hu Reklámzaj Bizalmi deficit Limitált kommunikációs lehetőségek Növekvő igények Kommunikációs

Részletesebben

Még mindig szabotálom a fogyást

Még mindig szabotálom a fogyást KÉZ OLDALA: Annak ellenére, hogy idegesít, hogy egyszerűen képtelen vagyok időt szakítani önmagamra, szeretem és elfogadom magam és az érzéseimet. Annak ellenére, hogy szándékosan túlterhelem magam mindenféle

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10

2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10 HÍRLEVÉL 2014/I. 2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10 kiemelt projekt keretében az idén is indulnak térítésmentes, a továbbképzési kötelezettség

Részletesebben

Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója. Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába.

Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója. Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába. Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába. A tanító néni kedves mosolya bátorított minket, az első "o" betűnél még ő

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezető, és arról, hogy hogyan használd ezt a könyvet 7. Arról, hogy én hogyan találkoztam az ÉFT-vel... 10

Tartalomjegyzék. Bevezető, és arról, hogy hogyan használd ezt a könyvet 7. Arról, hogy én hogyan találkoztam az ÉFT-vel... 10 Tartalomjegyzék Bevezető, és arról, hogy hogyan használd ezt a könyvet 7 Arról, hogy én hogyan találkoztam az ÉFT-vel... 10 Mi is az Érzelmi Felszabadulás Technika (ÉFT)? 11 ÉFT elmélet 13 ÉFT Alaprecept

Részletesebben

Portfólió. Név: Szklenár Bence. Dátum: szeptember

Portfólió. Név: Szklenár Bence. Dátum: szeptember Portfólió Név: Szklenár Bence Dátum:. szeptember 1 A mobilitás adatai: A kiutazó neve, évfolyama: Szklenár Bence 1/13log. A küldő intézmény neve: Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma

Részletesebben