11KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "11KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról"

Átírás

1 11KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról Nemzeti Adóés Vámhivatal [A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló évi CXXVI. törvény 6/C. (1) bekezdése alapján] A kedvezményezett azonosító adatai AZONOSÍTÁS (A 1) Kedvezményezett szervezet adószáma: Neve: Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért Székhelye: Budapest, Múzeum krt Szervezeti formája: 2 Bírósági nyilvántartási száma: 9875 AZONOSÍTÁS (A 2) Bírósági határozat jogerőre emelkedésének dátuma: Képviselője: Alapcél szerinti közhasznú tevékenysége: Dr. Szvák Gyula tudományos tevékenység, kutatás nevelés és oktatás, képességfejlesztés,ismeretterjesztés kulturális tevékenység kulturális örökség megóvása AZONOSÍTÁS (B) Közhasznúsági jogállást megállapító bírósági végzés jogerőre emelkedésének dátuma, ha a szervezet rendelkezik közhasznúsági fokozattal: Kitöltı verzió: Nyomtatvány verzió:1.0 Nyomtatva:

2 11KOZ 01 Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról Kedvezményezett szervezet neve: Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért Adószáma: Az átutalt összeg tárgyévi* felhasználására vonatkozó adatok * Tárgyévnek a rendelkező évet követő naptári évet kell tekinteni. Ugyanakkor a táblázat kitöltése során figyelembe kell venni azt az összeget is, ami a rendelkező évben már felhasználásra került az akkor átutalt összegből. 01. (A) A rendelkező évben (2011 ben) juttatott összeg: 02. (A1) Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg: 03. (A2) Ebből a tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált összeg: 04. (A3) Ebből tartalékolt összeg (A A1 A2): 05. (A4) A tartalékolás célja: (A5) A tartalékolás időtartama: 10. (B) 11. (B1) 12. (B2) 13. (B3) 14. (B4) A tárgyévet megelőző évben tartalékolt összeg: Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg: Ebből a tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált összeg: Ebből tovább tartalékolt összeg (B B1 B2): A tartalékolás célja: (Az adatokat forintban kell megadni.) év forint forint 18. (B5) A továbbtartalékolás időtartama: 0 év 19. (C) A tárgyévet megelőző második évben tartalékolt, tárgyévben felhasználható összeg: 20. (C1) Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg: 21. (C2) Ebből a tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált összeg: 22. (C3) Ebből tovább tartalékolt összeg (C C1 C2): 23. (C4) A tartalékolás célja: (C5) A továbbtartalékolás időtartama: 28. (D) A tárgyévet megelőző harmadik évben tartalékolt, tárgyévben felhasználható összeg: 29. (D1) Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg: 30. (D2) Ebből a tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált összeg: 31. (D3) Ebből fel nem használt összeg (D D1 D2): forint forint 0 forint forint év forint forint Kitöltı verzió: Nyomtatvány verzió:1.0 Nyomtatva:

3 11KOZ 02 Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról Kedvezményezett szervezet neve: Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért Adószáma: Az átutalt összeg tárgyévi* felhasználására vonatkozó adatok * Tárgyévnek a rendelkező évet követő naptári évet kell tekinteni. Ugyanakkor a táblázat kitöltése során figyelembe kell venni azt az összeget is, ami a rendelkező évben már felhasználásra került az akkor átutalt összegből. (Az adatokat forintban kell megadni.) 32. E A tárgyévben felhasználható teljes összeg (A+B+C+D): 33. (E1) Ebből a tárgyévben működésre fordítható teljes összeg (F*0,5): 34. (F) 35. (F1) 36. (F2) 37. (F3) 38. (F4) A tárgyévben felhasznált teljes összeg (F1+F2): A tárgyévben működésre felhasznált teljes összeg (A1+B1+C1+D1): A tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált teljes összeg (A2+B2+C2+D2): A tartalékolt teljes összeg (A3+B3+C3): Már fel nem használható összeg (D3): forint forint forint forint Az átutalt összeg felhasználásának szöveges ismertetése (max karakter) Az Alapítvány "Az év legjobb orosz dolgozata" címen meghirdetett pályázat díjazottjának fizetett ki , ot, amelyet , EHO terhelt évben évben a Ruszisztikai Könyvek sorozat új kötetének bemutatójául szolgáló helyiség bérleti díjának egy részét, , ot fedezte az Alapítvány az átutalt összegből Kitöltı verzió: Nyomtatvány verzió:1.0 Nyomtatva:

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 1 A Magyar Történelmi Társulat vendége volt a Ruszisztikai Központ január 17-én 17 órakor Mítoszok és ellenmítoszok az orosz történelemben címmel került sor a Magyar Történelmi Társulat első idei rendezvényére az ELTE BTK Kari Tanácstermében. A társulat főtitkára, Pók Attila történész elmondta, hogy idei rendezvényeik egyik kifejezett célja az, hogy hidakat teremtsenek a Magyarországon folyó egyetemes történeti kutatások részeredményei között. Ennek jegyében esett a választás elsőként a Ruszisztikai Központ tudományos tevékenységének bemutatására. Az orosz államiság kezdetei 1150 éve február 15-én a Ruszisztikai Módszertani Kabinet történész kerekasztal sorozatának idei első összejövetelén az orosz államiság kezdeteinek kérdését járta körbe Gyóni Gábor történész vezetésével Font Márta professzor a Pécsi Tudományegyetemről, Szili Sándor történész a Ruszisztikai Központ képviseletében, valamint a hallgatóság. Körkép a kortárs orosz filmről magyar szemmel februárjában, a Ruszisztikai Központ kultúrpillanatainak keretében Forgács Iván filmesztéta élvezetes és érdekfeszítő képet vázolt fel a hallgatóság előtt a kortárs orosz filmművészet aktuális tendenciáiról. A tatár-mongol kérdés a Ruszisztikai Kabinet napirendjén A beszélgetés díszvendége Vásáry István professzor, a Török Tanszék vezetője volt, valamint Szilágyi Zsolt, az MTA Néprajzi Intézetének főmunkatársa. Gyóni Gábor vezette a vitát, amelyben aktív részt vállalt Szili Sándor és Dobrovits Mihály történész is. Ismét megjelent az Orosz Negyed Végre ismét új lapszámot olvashatnak az Orosz Negyed iránt érdeklődők! Az emigráció mint a XX. század kultúrtörténeti paradigmája Dr. Schiller Erzsébet volt a vendége a Ruszisztikai Központnak március 30-án, az Orosz Kultúrpillanatok elnevezésű sorozat idei harmadik rendezvényén. Az orosz emigrációs kultúra szakértői megvilágítását az irodalomtörténésztől kaptuk, a művészi megvilágítást pedig Alekszej Ucsityel filmrendezőtől 2000-ben készült Felesége naplója című filmjének közvetítésével. Oroszországi könyvkiadók képviselői a Ruszisztikai Központban A delegációt Szergej Miturics, a moszkvai székhelyű Tri Kvadrata kiadó igazgatója vezette, vele tartott a jekatyerinburgi BASKO Kiadótól Szergej Szimakov vezérigazgató és Irina Korotkova marketing igazgató. Ruszisztikai Könyvek bemutatója a XIX. Nemzetközi Könyvfesztiválon április 20-án 17 órától mintegy 15 új könyvet mutatott be a Ruszisztikai Központ a Jövő Háza Szabó Magda termében, több mint félszáz érdeklődő előtt.

18 2 A Puskin utca névadó ünnepsége Teret az orosz kultúrának! címmel programsorozat vette kezdetét a VIII. kerületi Puskin utcában. A III. Ruszisztikai Napok legvidámabb rendezvényére május 8-án 16 órakor került sor a Trefort kert Puskin utcai kijáratánál, egyetemi hallgatók és az orosz kultúra elkötelezett híveinek közreműködésével. Az A38as hajó a Ruszisztika fedélzetén Jövőre reményeink szerint fordítva lesz, idén azonban az A38as hajó állomásozott másfél óra erejéig a Ruszisztikai Központban, Kozlov Sándor programszervező közreműködésével. A Presznyakov fivérek másodszor is a Ruszisztikai Kabinetben Hogy a világ mennyire kicsi, de legalábbis mennyire kerek, azt a Presznyakov fivérek látogatása a Ruszisztikai Kabinetben ismét szépen bizonyította május 10-én, a III. Ruszisztikai Napok záró rendezvényének meglepetés vendége volt a kortárs orosz dráma európai hírű szerzőpárosa. A történészvilág egy darabja Budapesten A Ruszisztikai Központ A történész és a világ, a történész világa Oroszországban és Közép- Kelet-Európában című konferenciája számokban: kétévenként, idén nyolcadik alkalommal, V. hó én, 19 intézményből, 12 városból, 3 országból, 3 kontinensről 33 előadás, 11 magyar és 22+1 külföldi előadóval. A történész világa olyan kérdéseket rejt magában, amikről érdemes volt konferenciát tartani. Indulnak a 2012 őszi középiskolás orosztanfolyamok Újra teltházzal indulnak a tanfolyamok! Ruszisztikai tábor Visegrádon Szakítva a hagyományokkal, Balatonfüred helyett Visegrádon, nyár helyett ősz elején negyedszer is megrendezésre került az ELTE BTK ruszisztikai tábora, szeptember között, moszkvai, jekatyerinburgi és budapesti hallgatók részvételével. Nézetek az 1812-es Borogyinói csatáról szeptember 26-án kor kerekasztal beszélgetésre került sor a Ruszisztikai Kabinetben az 1812-es borogyinói ütközet kétszáz éves évfordulója kapcsán. A Szudaruski az ELTE BTK-n Az ELTE Ruszisztikai Központ vezetőjének, Szvák Gyula professzor úrnak a meghívására szeptember 28-án a Kutatók Éjszakája című rendezvénysorozat az Alfavit Alapítványnál már harmadik éve működő Szudaruski népi együttes koncertjével nyílt meg az ELTE BTK Ruszisztikai Központjában.

19 3 Kutatók Éjszakája a Ruszisztikai Központban másodszor Nem csak a pirogra gyűlnek az érdeklődők a Ruszisztikai Központ kutatói éjszakáján. Idén, szponzor híján, nem volt pirog, mégis több mint kétszázan voltak kíváncsiak arra, mi folyik szeptember 28-án éjszaka a Ruszisztikai Központban. Orosz bárka a Ruszisztikai Központban október 10-én orosz bárka úszott keresztül a Ruszisztikai Központon az októberi kultúrpillanat alkalmából. Projektindító szemináriumon részvétel A Tempus Közalapítvány által meghirdetett Az egész életen át tartó tanulás program Grundtvig alprogram keretében a projektindító szemináriumot Bordeaux-ban rendezték meg október között, melyen ketten vettek részt. A magyar lakosság az oroszokról 2012-ben Az ELTE Ruszisztikai Központ először 2006-ban rendelt a TÁRKI Zrt-től közvélemény kutatást az un. OMNIBUSZ-vizsgálat keretében, ami 1033 fős, reprezentatív mintán készült, nemi, életkori, iskolai végzettségi és település-típusú metszetekben az országos arányokat követte szeptemberében az ELTE Ruszisztikai Központ megbízásából a TÁRKI megismételte a kutatást hasonló vizsgálat keretében, hasonló mintán. A tizenkét legnagyobb oroszról oroszul Oroszul is megjelent a 2009-ben a Russica Pannonicana égisze alatt kiadott "A tizenkét legnagyobb orosz" című tanulmánykötet. Eötvösösök az ELTÉ-n Az Eötvös József Gimnáziumban évek óta folyik a PP, vagyis az úgynevezett pálya program Szabó Csilla pszichológus kezdeményezésére és szervezésében. Ennek a programnak a keretében kerültek az "eötvösösök" az Eötvösre. Ruszisztikai díjak 2012-ben Az Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért és a Ruszisztikai Központ által 2007-ben alapított ruszisztikai díjakat idén hatodszor, november 30-án 18 órakor ünnepélyes keretek között adta át az alapítvány Kuratóriuma az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Ruszisztikai díjak hatodszor Minden évben izgalommal várjuk, vajon megtelik-e a Kari Tanácsterem a díjátadó ünnepségen, hiszen valljuk be kétséges műfajról van szó. Aki érintett, az előtt a díjakat próbáljuk titokban tartani, aki nem érintett, az miért jöjjön el? Szerencsére azonban idén is száz fölött volt azoknak a száma, akik, ha nem is közvetlenül, mégis érintve érezték magukat

20 4 és kíváncsian vagy már eleve örömmel jöttek el, hogy tanúi lehessenek a díjazottak örömének. Pedig konkurens eseményekben nem volt hiány forradalmainak értelmezési vitái A Ruszisztikai Központ 2012-es történész kerekasztal beszélgetéseinek kronológiai sorát az 1917 februárjában és októberében Oroszországban lezajlott történelmi események megvitatása zárta december 12-én 17:30-kor a Ruszisztikai Módszertani Kabinetben. Budapest, Dr.Szvák Gyula a Kuratórium Elnöke

Orosz nyelvtanfolyamok középiskolásoknak 2013 elsı félévében. Mit ér az irodalom, ha magyar és oroszul szólal meg?

Orosz nyelvtanfolyamok középiskolásoknak 2013 elsı félévében. Mit ér az irodalom, ha magyar és oroszul szólal meg? Orosz nyelvtanfolyamok középiskolásoknak 2013 elsı félévében 2013 elsı felében folytatódtak az ingyenes orosz nyelvtanfolyamok középiskolásoknak az ELTE Ruszisztikai Központjában. 2013 januári metodikai

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszám olója és közhasznúsági m elléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszám olója és közhasznúsági m elléklete egyszerűsített beszám olója és közhasznúsági m elléklete Törvényszék: 17 Szekszárdi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról

13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról 13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról Nemzeti Adóés Vámhivatal [A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti

Részletesebben

Részletes fıkönyvi kivonat tól ig. a(z) 1 számlaszámtól számlaszámig.

Részletes fıkönyvi kivonat tól ig. a(z) 1 számlaszámtól számlaszámig. 2015.05.29 A JB-I BARÁTOK TEMPL.KÖZöS.AL 1. oldal QS Diamond Integrált Számviteli Rendszer (c) Számviteli Rendszer Kft Részletes fıkönyvi kivonat 2014.00.01-tól 2014.12.31-ig. a(z) 1 számlaszámtól 99999999

Részletesebben

Tartalmi beszámoló. Programok. Orosz nyelvtanfolyam középiskolásoknak 2015 első félévében

Tartalmi beszámoló. Programok. Orosz nyelvtanfolyam középiskolásoknak 2015 első félévében Tartalmi beszámoló Programok Orosz nyelvtanfolyam középiskolásoknak 2015 első félévében 2015-01-12 Ingyenes orosz nyelvi kurzus középiskolások számára 2015. február első hetétől. 2015 februári metodikai

Részletesebben

Tisztelt Kedvezményezett!

Tisztelt Kedvezményezett! Iktatószám: 3784584278 Azonosító szám: 18028001 Egyedi ügyintézés (ÜCC) Telefonszám: 40/20-21-22 Közlemény vonalkódja: 1135973475 Funkció: alap Időszak: 2013.01.01-2013.12.31 Tárgy: értesítés Nemzeti Adó-

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 09KOZ számú közleményhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 09KOZ számú közleményhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a 09KOZ számú közleményhez Ezen nyomtatványt (továbbiakban: közlemény), amely a személyi jövedelemadó meghatározott részében az adózó rendelkezése szerint részesített kedvezményezettnek

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 13KOZ számú közleményhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 13KOZ számú közleményhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a 13KOZ számú közleményhez Ezen nyomtatványt (továbbiakban: közlemény), amely a személyi jövedelemadó meghatározott részében az adózó rendelkezése szerint részesített kedvezményezettnek

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 14MKOZ közleményhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 14MKOZ közleményhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a 14MKOZ közleményhez A 14MKOZ elnevezésű nyomtatványt (továbbiakban: közlemény), amely a személyi jövedelemadó meghatározott részében az adózó rendelkezése szerint részesített, jogutód

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: A l a p í t v á n y a s z i g e t s z e n t m i k l ó s i Á d á m J e n ő Z e n e - i s k o l a t á m o g a t á s á é r t Szervezet székhelye: Település: S z i g e t s z e n t m i k l ó

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az. 2013.évi Működéséről

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az. 2013.évi Működéséről Adószám: 19151063-1-11 Bíróság: Tatabányai Törvényszék Statisztikai számjel: 19151063-9133-561-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az,,iskolánkért Közhasznú Alapítvány 2943 Bábolna, Toldi M.u.24. 2013.évi Működéséről

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: C O M P A S S E U R Ó P A I I F J Ú S Á G I K Ö Z Ö S S É G É R T E G Y E S Ü L E T Szervezet székhelye: Település: K A P O S V Á R Közterület neve: F Ü R E D I Irányítószám: 7 4 Szervezet

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az évi Működéséről

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az évi Működéséről Adószám: 19151063-1-11 Bíróság: Tatabányai Törvényszék Statisztikai számjel: 19151063-9133-561-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az,,iskolánkért Közhasznú Alapítvány 2943 Bábolna, Toldi M.u.24. 2012.évi Működéséről

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 14KOZ jelű közleményhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. a 14KOZ jelű közleményhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a 14KOZ jelű közleményhez Ezen nyomtatványt (továbbiakban: közlemény), amely a személyi jövedelemadó meghatározott részében az adózó rendelkezése szerint részesített kedvezményezettnek

Részletesebben

13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról

13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról 13KOZ Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról Nemzeti Adóés Vámhivatal [A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti

Részletesebben

Az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

Az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2017.04.21 09:12:18 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: I K O M M U N Á L I S K Ö Z H A S Z N Ú N O N P R O F I T K F T Szervezet székhelye: 2 1 1 8 Szervezet adószáma: Képviselő neve: 2 0 1 6 2 8 9 2 Keltezés: DÁNY 2 0 1 6 0 4 1 4 Képviselő

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 19 Veszprémi Törvényszék 2019.01.24 09:30:56 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 1. Szervezet azonosító adatai 1.1 Név 1.2 Székhely Irányítószám: 7 1 Település: Szekszárd Közterület neve: Béla király Közterület jellege: tér Házszám: Lépcsőház: Emelet: Ajtó: 9. 1.3 Bejegyző határozat

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 1 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 20 Zalaegerszegi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Skrabut Családi név Első utónév További utónevek Éva Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 20 Zalaegerszegi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Skrabut Családi név Első utónév További utónevek Éva Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 10 Egri Törvényszék 2018.09.28 10:55:03 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt - nem

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2014.

Közhasznúsági melléklet 2014. Adószám: Törvényszék: Bejegyzı határozat száma: Nyilvántartási szám: 19700557-1-42 01 Fıvárosi Törvényszék 12 PK 64414 /1990/36 01/03/001178 1075 Budapest, Wesselényi utca 44 2014. Oldal: 2 1. Tárgyévben

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év 1. Szervezet / Jogi személy szervezeti egység azonosító adatai 1.1 Név: Szervezet 1.2 Székhely: Szervezet Irányítószám: 1 0 6 5 Település: Budapest Podmaniczky K. utca 16 fszt 6 1.1 Név: Jogi személy szervezeti

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 20 Zalaegerszegi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 1 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: É N I S V A G Y O K! M o z g á s s é r ü l t G e n e r á c i ó k É r d e k v é d e l m i E g y e s ü l e t e Szervezet székhelye: S z o l n o k Irányítószám: 5 0 Szervezet adószáma: Képviselő

Részletesebben

Név: Modernkori Oroszország és Szovjetunió Történeti Kutatócsoport MOSZT. Rövidítésének jelentése: Híd

Név: Modernkori Oroszország és Szovjetunió Történeti Kutatócsoport MOSZT. Rövidítésének jelentése: Híd Összeállítás a MOSZT-ról Név: Modernkori Oroszország és Szovjetunió Történeti Kutatócsoport MOSZT. Rövidítésének jelentése: Híd Név angolul: Research for Modern Russia and Soviet History Név oroszul: Центр

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal H Á T R Á N Y O S H E L Y Z E T Ű T E H E T S É G E S F A J S Z I T A N U L Ó K É R T K Ö Z H A S Z N Ú A L A P Í T V Á N Y székhelye: Település: F a j s z Közterület P a p r i k a Irányítószám: 6 3 5

Részletesebben

Iskolaszanatórium Alapítvány 1118. Budapest, Rimaszombati u. 2-4. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Iskolaszanatórium Alapítvány 1118. Budapest, Rimaszombati u. 2-4. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Iskolaszanatórium Alapítvány 1118. Budapest, Rimaszombati u. 2-4. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. február 07. Az alapítvány vezetője 1 Az Iskolaszanatórium Alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település neve:

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Országos Bírósági Hivatal Közhasznúsági melléklet F ü g g e t l e n ü l E g y m á s s a l K ö z h a s z n ú E g y e s ü l e t Szervezet székhelye: Település: S z é k e s f e h é r v á r Közterület neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 18 Szombathelyi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Lukács Családi név Első utónév További

Részletesebben

A GÖRÖG KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY 1142 Budapest, Dorozsmai u. 45. Adószám: 18172564 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. ÉV. Tartalma:

A GÖRÖG KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY 1142 Budapest, Dorozsmai u. 45. Adószám: 18172564 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. ÉV. Tartalma: KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. ÉV Tartalma: Számviteli beszámoló (mérleg, eredmény kimutatás) A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás Célszerinti kifizetések kimutatása Támogatások kimutatása A közhasznúsági

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 04 Gyulai Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Tímár Családi név Első utónév További utónevek Ella Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Nyilas Családi név Első utónév További utónevek Éva Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 13 Budapest Környéki Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Németh Családi név Első

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 19 Veszprémi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Héhn Zsuzsanna Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az évi Működéséről

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az évi Működéséről Adószám: 1915163-1-11 Bíróság: Tatabányai Törvényszék Statisztikai számjel: 1915163-9133-561-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az,,iskolánkért Közhasznú Alapítvány 2943 Bábolna, Toldi M.u.24. 213.évi Működéséről

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: H F H I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y N o n p r o f i t K f t Szervezet székhelye: Település: B u d a p e s t Közterület neve: H a j ó s Irányítószám: 1 0 6 5 Szervezet adószáma:

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 1 8 5 2 1 1 7 1 9 4 9 9 5 6 9 0 1 PRO MIKOLÓGIA ALAPÍTVÁNY 1142 Budapest, Ungvár u. 43. Egyszerűsített éves beszámoló 2013.12.28-2013.12.31. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év 217. év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 1 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek

Részletesebben

L ~[ ) [ 1=-- ======

L ~[ ) [ 1=-- ====== Törvényszék: 102 Pécsi Törvényszék Tárgyév: Beküldo adatai Viselt név: Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település Születési ideje: Elotag c= neve:! I'--- --.f 1 [ 1 --' r [1

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 09 Debreceni Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18986594-1-08 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: PK.A.60.146/4.szám Győr-Moson-Sopron Megye Vadászati Kultúrájáért és Vadgazdálkodásáért Közhasznú Alapítvány

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 5 Miskolci Törvényszék 2 1 4 215.5.27 11:2:1 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 7 6 5 Település: Tornabarakony Közterület neve: Dózsa Közterület jellege: utca Házszám: 31 Lépcsőház:

Részletesebben

2015 évi Közhasznúsági jelentés

2015 évi Közhasznúsági jelentés Academia Humana Wagner Nándor Művész Hagyatékát Ápoló Alapítvány 1112 Budapest, Brassó út 26/a. 2015 évi Közhasznúsági jelentés Budapest, 2016. május 24. Elnök 2015 évi Közhasznúsági jelentés 1 1. A szervezet

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 1 Fővárosi Törvényszék 218.5.3 21:55:7 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt - nem

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2017.05.30 18:09:13 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 11 Tatabányai Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2017.04.24 20:17:57 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Szűcs Gáspár

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 7 Időszak terjedelme: egész év töredék év 2 0 1 7 0 1 0 1 2 0 1 7 1 2 3 1 időszak kezdete időszak vége Válassza

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2017.06.02 15:17:47 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2017.12.22 12:26:39 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szabó Családi név Első utónév További utónevek Csilla Születési név: Szabó Csilla Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 018 PIK. 08 Győri Törvényszék

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 018 PIK. 08 Győri Törvényszék Törvényszék: 08 Győri Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név: Anyja neve: Sallai Sallai Szőke Melinda Melinda Erzsébet Születési

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 5 0 5 9 6 9 4 9 9 5 6 9 0 6 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 2 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29

Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2016. év PK-242 A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2017.05.24 13:42:43

Részletesebben

Késő-Római Kikötőerőd Alapítvány beszámolója a es évekről Dunakeszi Késő-római Kikötőerőd Kiállítás

Késő-Római Kikötőerőd Alapítvány beszámolója a es évekről Dunakeszi Késő-római Kikötőerőd Kiállítás Késő-Római Kikötőerőd Alapítvány beszámolója a 2010-2011-es évekről Dunakeszi Késő-római Kikötőerőd Kiállítás A Dunakeszi, Horányi-révnél lévő, feltárt kikötőerőd az egyetlen magántulajdonban lévő bemutatott

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Anyja neve: Születési ország neve: Születési település neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 6 Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül melyikre vonatkozik! a. Szervezet b. Jogi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 15 Nyíregyházi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Szabó Családi név Első utónév

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 16 Szolnoki Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Farkas Családi név Első utónév További utónevek László Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.25 20:43:55 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 1 1 4 Település: Budapest Közterület neve: Villányi Közterület jellege: út Házszám:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Dr. Orosz

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Születési név: Előtag Nagy Nagy Családi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.31 13:08:43 Szervezet neve: Hajdú-Bihar Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Szervezet székhelye: Irányítószám: 4 0 2 5 Település:

Részletesebben

Az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

Az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Születési név: Anyja neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 04 Gyulai Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.30 19:44:46 Szervezet székhelye: Irányítószám: 5 6 3 0 Település: Közterület neve: Teleki László Közterület jellege: utca Házszám: 39 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.03 13:06:35 Szervezet neve: Nemzeti

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év (Adatok ezer forintban.) Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 16 Szolnoki Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Budai Családi név Első utónév További

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 11 Tatabányai Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Pethes Családi név Első utónév További utónevek Zoltán Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: Balassagyarmati Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 06 Szegedi Törvényszék 2017.05.27 16:34:47 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt -

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék 2018.05.30 20:44:57 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 1 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Vidó Tamás Születési név: Vidó Tamás Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek CSORDÁS ÁGNES KATALIN CSORDÁS ÁGNES KATALIN Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.03.21 08:30:01 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 0 2 1 Település: Tahitótfalu Közterület neve: Béke Közterület jellege: út Házszám:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 09 Debreceni Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Nemeskéri Ágnes Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2016. év PK-242 A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 04 Gyulai Törvényszék 2017.05.18 17:00:56

Részletesebben

Éves beszámoló 2012. A település élhetõbbé tétele szempontjából az itt élõk bevonása a község életébe az egyik legfontosabb célkitûzésünk.

Éves beszámoló 2012. A település élhetõbbé tétele szempontjából az itt élõk bevonása a község életébe az egyik legfontosabb célkitûzésünk. Éves beszámoló 2012 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Kapott támogatások és egyéb bevételek bemutatása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás 4. Vagyon kimutatás a 2012. évre 5. A cél szerinti

Részletesebben