Horgásztájékoztató

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013-2014 Horgásztájékoztató"

Átírás

1 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2 Köszönjük horgászaink személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlását! évben befolyt összeg: Ft Kérjük jövőre is tiszteljenek meg minket felajánlásukkal! Adószámunk: Általános tudnivalók Egyesületi iroda címe: 3525 Miskolc, Széchenyi I. u. 73.sz A 2014-ES ÚJ NYITVATARTÁSI REND: Hétfő: és Kedd: Szerda: és Csütörtök: és Péntek: Egyesületünk kizárólag csak készpénz elfogadóhely!

3 2014. évi horgászengedélyek díjai: Régi felnőtt tag: ,- Ft Régi felnőtt tag, akik szept. 1-e után váltják: ,- Ft Új belépő felnőtt tag: ,- Ft Régi ifi tag: 9.700,- Ft Új belépő ifi tag: ,- Ft 70 év feletti régi tag: ,- Ft Régi felnőtt kettős tagság: ,- Ft Új belépő kettős tagság: ,- Ft Tagfenntartó felnőtt: 2.000,- Ft Tagfenntartó ifi: 800,- Ft Sajó csempelyes: ,- Ft Hernád csempelyes: ,- Ft Gyerekjegy: 3.000,- Ft Állami jegy váltása régi tagoknak: 5.000,- Ft Állami jegy váltása új tagoknak: 7.000,- Ft Elveszett megrongálódott Igazolványok pótlása: 2.500,- Ft 80 év feletti régi tagoknak az engedély INGYENES!! Az állami horgászjegy váltásakor a nyilatkozat kitöltése továbbra is kötelező januárjától a postán történő ügyintézés megszűnik, mivel a nyilatkozattétel formája megváltozik. A halászati törvény értelmében az állami horgászjegy váltásakor személyes nyilatkozattétel szükséges. A részünkre postázott engedélyeket személyes megjelenésig visszatartjuk, illetve kérésre visszapostázzuk. Kérjük megértésüket. FELHÍVJUK T. HORGÁSZAINK FIGYELMÉT, HOGY AZ ÚJ HALÁSZATI TÖRVÉNY FONTOS MÓDOSÍTÁSOKAT TARTALMAZ. KÉRJÜK, FO- KOZOTT FIGYELEMMEL OLVASSÁK ÁT FOGÁSI NAPLÓJUKAT ÉS AZ ABBAN FOGLALTAKAT BETARTANI SZÍVESKEDJENEK. AZ ÚJ HALÁ- SZATI TÖRVÉNY EGYESÜLETÜNK HONLAPJÁN OLVASHATÓ.

4 Területi jegyárak: Területi engedély éves ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek : ,- Ft Területi engedély éves idegen állami jeggyel rendelkezőknek ,- Ft Hetijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Hetijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Felnőtt általános napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 2.500,- Ft Felnőtt általános napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 4.000,- Ft Ifjúsági általános napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 1.200,- Ft Ifjúsági általános napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 1.200,- Ft Sajó éves ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Sajó éves idegen állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Sajó felnőtt napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 1.500,- Ft Sajó felnőtt napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 2.500,- Ft Sajó ifjúsági napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 700,- Ft Sajó ifjúsági napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 700,- Ft Hernád éves ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Hernád éves idegen állami jeggyel rendelkezőknek: ,- Ft Hernád felnőtt napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 1.500,- Ft Hernád felnőtt napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 2.500,- Ft Hernád ifjúsági napijegy ÉMHE állami jeggyel rendelkezőknek: 700,- Ft Hernád ifjúsági napijegy idegen állami jeggyel rendelkezőknek: 700,- Ft TÁJÉKOZTATJUK NAPIJEGYET VÁLTÓ HORGÁSZAINKAT, HOGY JANUÁR 1-TŐL A NAPIJEGYEK A VÁLTÁSTÓL SZÁMÍTOTT 24 ÓRÁIG LESZNEK ÉRVÉNYESEK!!!

5 2013. évi taglétszám Felnőtt tagok (tagfenntartóval együtt): 6012 fő Ifjúsági tagok (tagfenntartóval együtt): 192 fő Összesen: 6204 fő A tagsági díjak folyamatos befizetése miatt a létszám még nem végleges! Rendezvényeink: Felhívjuk Tisztelt Horgászaink figyelmét, hogy minden hónap első csütörtökjén, a helyi csoportok és a halőrök részére megbeszélést, eligazítást tartunk az egyesület klubhelyiségében, 16 órától. Az esetleges felmerülő problémákkal ezen időpontban kereshetik az egyesület vezetőségét!! Környezetvédelmi napok: Sajószentpéteri I-II-III., valamint a Sajószentpéteri Új-tavon a telepítések napján 8-12 óráig. Ormosbányai, Szelesaknai I.-II. és a Herbolyai-tavakon a tavaszi és az őszi haltelepítés után, a horgászati tilalom megszűnése napján. Szelesaknai I-II-es tó Május, július, augusztus, szeptember hónapok első szombatján 7 órától. Szervező: Fiszter Ferenc Tel.: 70/ Kazincbarcikai közösségi helyiség nyitva tartása: Januártól-májusig minden páratlan hét hétfőjén óra között. Júniustól decemberig minden hónap első hétfőjén óra között. Kazincbarcika, Derkovits tér 1.

6 Horgászvizsga: Érdeklődni az egyesületi irodában személyesen, vagy telefonon. Tel: 46/ Horgászbörze: Időpontja: március 1. szombat óráig Helye: ÉMHE klubhelyisége Rakacai horgásztanya: Szeretettel várunk minden tagunkat a Rakacai-tó partján lévő horgásztanyánkra. Szobafoglalás az egyesület irodájában. Fontos tilalmak! Csónakhasználat - A Debreceni és Gólem tavakon a bójával kijelölt helyeken, a Mályi és - Házgyári-tavon valamint a Hernád és a Sajó folyón csónak használata engedélyezett. - A Házgyári, Mályi, Gólem és Debreceni-tavak kivételével mindennemű behordásos helyhez szoktató etetés tilos! - Csónak használatnál a vízirendészeti szabályokat be kell tartani! A csónakhasználati szabályok be nem tartása szabálysértési eljárást von maga után. Működő bányatavak horgászatára vonatkozóan - Kikötő közelében és a hajózási útvonalakban ( 100 méteres határon belül) horgászni TILOS! - Úszó munkagépek parti horgonykötelei által bezárt területen, valamint azok környezetében 10 méteren belül tartózkodni TILOS!

7 - Emelőgépes kotrógépek hatósugarain belül tartózkodni TILOS! - A Gólem és a Debreceni-tavakon horgászni az eddigi normák alapján a bányadepók, valamint a kíméleti területek kivételével bárhol lehet. Járművel még a horgászok sem mehetnek be az üzemi területekre. NYOMATÉKOSAN KÉRJÜK TISZTELT HORGÁSZAINKAT, HOGY A DEBRECENI ÉS GÓLEM-TAVAK HORGÁSZATÁNÁL A KAVICSBÁNYA ÁLTAL ELŐÍRT KORLÁTOZÁSOKAT SZIGORÚAN TARTSÁK BE. EZZEL NAGYBAN HOZZÁJÁRULNAK AHHOZ, HOGY A JELENLEG KI- ALAKULT HELYZET FENNTARTHATÓ LEGYEN, MELY A KAVICSBÁ- NYA JÓINDULATÚ HOZZÁÁLLÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐ. További korlátozások! - Sajószentpéteri I-II-III. tavakon kérjük az etetőanyag használatát, valamint a helyhez szoktató etetést, a vizek minőségének javítása érdekében mellőzni szíveskedjenek! - A méretkorlátozással védett halakat fogás után azonnal-a horgászat folytatása előtt- be kell jegyezni a fogási naplóba. - A Gólem és a Debreceni-tavakon január 1-től a Debreceni főútvonal (35-ös út) melletti m, valamint a kavicsosztályozó üzemterületének végéig terjedő iszapos terület kíméleti terület. Ezen a területen horgászni tilos! - A Jósva-patak a területi engedéllyel rendelkező tagjainknak, illetve napijegyes horgászainknak csak a Kecső-Jósva-Tohonya patakok összefolyásától horgászható! - Felhívjuk horgászaink figyelmét, hogy vizeink mentén az avar és a nád égetése szigorúan tilos! - Szemetes helyen horgászatot megkezdeni tilos! A horgászhelyet folyamatosan tisztán kell tartani! A horgászat befejeztével a keletkezett hulladékot el kell szállítani! - A horgász köteles az általa kifogott és megtartani kívánt halat saját, önálló szákban tartani!

8 VÍZ ÉS KÖRNYEZETSZENNYEZÉS ESETÉN KÉRJÜK A KÖRNYEZETVÉDEL- MI FELÜGYELŐSÉGET HÍVNI A 46/ AS TELEFONSZÁMON. ÉMHE HORGÁSZREND 1. Fekete sügér naponta 2 db fogható. 2. A Hernádon, a Sajón és a Bódván a fejes domolykó legkisebb kifogható mérete 25 cm. 3. A Hernád teljes szakaszán, valamint a Sajó-folyón (országhatártól a Kesznyéteni-hídig) a paduc legkisebb kifogható mérete 25 cm, de legfeljebb naponta 4 db hal. 4. Felnőtt horgász naponta, a méretkorlátozás alá tartozó halakból összesen 3 db-ot, de fajtánként legfeljebb 2 db-ot foghat. 5. A Hernád határszakaszán október 01-től március 31-ig: 07 órától 17 óráig, április 01-től szeptember 30-ig: 0 órától 24 óráig engedélyezett a horgászat. 6. A Szinván a forrástól a papírgyári vízkiemelőig-, a Jósván és a Bán-patakon csak műcsalis horgászat engedélyezett. 7. A Szinván a Lillafüredi vízeséstől, illetve a Hámori-tó túlfolyójától a Molnár csárda hídjáig tartó szakaszon, február 01. és július 15. között horgászni tilos! 8. A Házgyári, Mályi Gólem és Debreceni-tavak kivételével mindennemű behordásos helyhez szoktató etetés tilos! A jelző bólyákat a horgászat befejeztével el kell távolítani! 9. A Debreceni és Gólem tavakon a bójával kijelölt helyeken, a Mályi és Házgyári-tavon valamint a Hernád és a Sajó folyón csónak használata engedélyezett.

9 10. A Gólem és a Debreceni-tó kíméleti területein horgászni vagy akár ráhorgászni tilos! Kíméleti terület: a Debreceni (35-ös) főútvonal melletti m, valamint a kavicsosztályozó üzemterületéig terjedő iszapos terület. 11. A Debreceni, Gólem, Mályi és Házgyári tavakon 8 kg feletti pontyot fogás esetén, azonnal vissza kell helyezni a vízbe. Elvinni tilos! Amennyiben a horgász nem rendelkezik a hal méretének meghatározásához szükséges eszközzel a halat azonnal vissza kell engedni. 12. A Gólem és a Debreceni-tavakon a szigetről történő horgászat tilos! 13. Felszerelt és halfogásra alkalmas horgászfelszerelést őrizetlenül hagyni és más felügyeletére bízni tilos! 14. Az ifjúsági horgász a méretkorlátozás alá tartozó halakból naponta összesen 2 db-ot, de fajtánként legfeljebb 1 db-ot foghat! 15. Gyermekhorgászaink csak úszós készséggel (egy bot, egy horog) horgászhatnak, szülői felügyelet mellett! Gyermek felnőttre a felszerelést át nem ruházhatja! 16. A méretkorlátozással védett és megtartani kívánt halakat fogás után azonnal - a horgászat folytatása előtt - be kell jegyezni a fogási naplóba. A HORGÁSZREND BE NEM TARTÁSA FEGYELMI ELJÁRÁST VON MAGA UTÁN!!!

10 Haltelepítés 2013 Vízterület Ponty Süllő Csuka Pisztráng Alsózsolcai Házgyári-tó 2816 kg 2000 db Borsodsziráki-tó 1202 kg 1000 db Debreceni-tó 9612 kg 200 kg Gólem-tó 9704 kg 5000 db 84 kg Herbolyai-tó 1435 kg Hernád 2258 kg 3000 db Kis-Sajó 100 kg Körömi-tó 1621 kg Kurittyáni-tó 2110 kg 1000 db Mályi-tó 6520 kg 5000 db Ormosbányai-tó 1535 kg 1000 db 30 kg Sajószentpéteri Új-tó 3397 kg 2000 db Sajószentpérei I-II-III tó 3567 kg Sajó 2659 kg 3000 db Szelesakna I. tó 3430 kg 1000 db 36 kg Szelesakna II. tó 3443 kg 2000 db Szentsimoni tó 1142 kg Szirmabesenyői I.-II.-III. tó 3737 kg 4000 db Szinva 100 kg Szuha patak 100 kg Bódva 605 kg Összesen kg 200 kg 150 kg 100 kg Telepítések halfajonként összesen Ponty kg Ft Süllő 200kg db Ft Csuka 150 kg Ft Pisztráng 100 kg Ft Összesen Ft A telepítés időpontjáról és az ezzel kapcsolatos tilalomról az egyesület irodájában és az egyesület honlapján tájékozódhat.

11 2014. évi horgászversenyek: IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ VERSENY Ideje: április 19. szombat Helye: Szirmabesenyői-tó Nevezés: ig Verseny: ig Nevezési díj: Nincs! TÖRPEHARCSAFOGÓ VERSENYEK Nevezési díj nincs!!! Nevezni a helyszíneken! Verseny: 8-12-ig Sajószentpéteri Új-tó május 10. szombat Sajószentpéteri I-II-III-tó május 11. vasárnap Szelesaknai II-es tó június 14. szombat Szelesaknai I-es tó július 19. szombat ÉVI HAGYOMÁNYOS HORGÁSZVERSENY Versenyszínhelyek: - Szirmabesenyői-tó - Szelesaknai II-es tó - Sajószentpéteri Új-tó Ideje: május 31. (szombat) A nevezés és a nevezési díj befizetése a helyszínen történik. Nevezés ideje: óra között Verseny: óra ÉVI XII. SAJÓ KUPA MŰLEGYEZŐ HORGÁSZVERSENY Ideje: augusztus 30. szombat Helye: Sajó folyó- Miskolc- Szirmabesenyői közúti-híd A helyszín és az étkezés biztosításához előzetes nevezést kérünk leadni az ÉMHE irodájához augusztus 22-ig! Elérhetőség: Tel.: 46/ Kurityáni-tó 2014.augusztus 02. szombat

12 Halőrök telefonszáma: Miskolc és környéke Szarka Miklós csp. 70/ Molcsányi Péter h. 70/ Prókai József h. 70/ Vadászi Tamás h. 20/ Veres Sándor h. 70/ Pukkel István h. 70/ Papp László h. 20/ Takács Ferenc h. 30/ Faragó László h. 20/ Szabó Károly h. 70/ Rónai József h. 20/ Sajószentpéter és környéke Halász Zoltán csp. 20/ Kulcs Bertalan h. 70/ Kormos István h. 20/ Molnár István h. 70/ Vierg János h. 70/ Szerencsi András h. 70/ Béres Gábor h. 70/ Kazincbarcika és környéke Fiszter Ferenc csp. 70/ Fignár Nándor h. 20/ Tóth Lajos h. 20/ Baráth Barnabás h. 30/ Harangozó Gábor h. 30/ Márton Zoltán h. 70/ Szegény Barnabás h. 20/ Abóczki József th. 20/ Dombi Zoltán th. 20/ Téglás Lucián h. 20/ Vékony Zsolt h. 70/ Ózd és környéke Posta László csp. 30/ Sipos Dénes h. 30/ Balogh Zoltán h. 30/ Spander Péter h. 70/ Baráth Imre h. 30/ Encs és környéke Cservák Csaba csp. 70/ Lutián Imre h. 70/ Pecsenye Kristóf h. 30/ Luterán Péter h. 30/ Szarvas Lajos th. 70/ Sváb Róbert th. 70/ Szántó Róbert th. 70/ Takács Viktor th. 70/

13 Napijegyek árusítása Miskolc NIMRÓD Horgászbolt Miskolc, Ady u. 5. Tel.: 46/ Avasi Horgászbolt Miskolc, Szentgyörgy u.74. Tel.: 46/ Újgyőri Horgászbolt Miskolc, Kabók u.13. Tel.: 46/ Carpzone Horgászbolt Miskolc, Zsigmondi u.2. Tel.: 46/ ; 20/930/9449 Sporigó Horgászbolt Miskolc, Szilágyi D.u.9. Tel.: 46/ Kiliáni Horgászbolt Miskolc, Lórántffy u. 24. Tel.: 70/ Cornex Horgászcentrum Miskolc, Soltész N.K. 30. Tel.: 46/ Pukkel István (halőr) Tel.: 70/ Mályi Horgásztanya büfé Mályi, Madarász V.u. 31. Tel.: 30/ TÓ ABC Mályi, Madarász V.u. 21. Tel.: 30/ Nyékládháza Kovács Károlyné (Állateledel bolt) Nyékládháza, Szt. István u. 6. Tel.: 70/ Muhi Tök Alsó bár-söröző Muhi, Kossuth u.4. Tel.: 70/ Sajószentpéter Olinda Horgászbolt Sajószentpéter, Kossuth u.188. (Penny áruház mellett) Tel.: 20/ Kazincbarcika Gebu Horgászbolt Kazincbarcika, Vasvári tér 1. Tel.: 30/ Spéci Sporthorgászbolt Kazincbarcika, Vajda J.u.12. Tel.: 20/ Moby Dick Sporthorgászbolt Kazincbarcika, Pollack M.u.41. Tel.: 20/ Kéttó Horgászbolt (Új Spar mögött) Kazincbarcika, Mátyás K. 56/c Tel.: 20/

14 Nagyvisnyó Fapuma Büfé Nagyvisnyó, Közvetlenül a Bán-patak partján Tel.: 30/ Ózd Sipos Dénes halőr Tel.: 30/ Horgászbolt Ózd, Vasvár u.29. Tel.: 20/ Putnok Posta László Halőr Tel.: 30/ Lutra Kisállat és Horgászbolt Putnok, Bányász tér 1. Tel.: 30/ Szikszó Bringa Tanya és Horgászbolt Szikszó, Bolt u. 5. Tatár Béla Abaújszántó, Kazinczy sor 17. Tel.: 20/ Tóth László (Erőmű felé) Italbolt Felsődobsza, Deák u.16. Tel.: 30/ Gönc Vadvilág 2 Horgászbolt Gönc, Kossuth u. 61. Tel.: 46/ Halmaj Halmaji Gazdabolt Halmaj, Fő u. 29. Tel.: 46/ Encs és környéke Aranyhordó Panzió és Étterem Pere, Rákóczi u.23. Tel.: 46/ Vadvilág 1 Horgászbolt Encs, Mérai u. 1. Tel.: 46/ Híd Presszó Gibárt, Kossuth u. 1/a Tel.:46/ Hernád-party Üdülőház Pere, Rákóczi u. 20/b Tel.: 70/

15 Kiadja: Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 3525 Miskolc, Széchenyi u. 73 Kereskedelmi forgalomba nem kerülő, tagoknak ingyenes információs kiadvány. Felelős szerkesztő: Laskó Miklós Fotó: Tamási József Az esetleges időpont és árváltoztatás jogát az Észak Magyarországi Horgász Egyesület fenntartja! További információ: Tel.: (46) Honlap: Nyomdai hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk!

16

2014-2015. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2014-2015. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 2014-2015 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Köszönjük horgászaink személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlását! 2014 évben befolyt összeg: 197.465 Ft Kérjük jövőre is tiszteljenek

Részletesebben

2012-2013 Horgásztájékoztató

2012-2013 Horgásztájékoztató 2012-2013 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2012-2013 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 2015-2016 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Békés, boldog Új Esztendőt kívánunk Tagjainknak! Személyi jövedelemadó 1%-a: 206.996,- Ft Adószám: 19918819-2-05 Tájékoztatjuk horgászainkat,

Részletesebben

2011-2012 Horgásztájékoztató

2011-2012 Horgásztájékoztató 2011-2012 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2011-2012 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

2010-2011. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2010-2011. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 2010-2011 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2010-2011 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre A tavon oda érvényes Teljes árú / állami jeggyel rendelkező/ és Kedvezményes /HOFESZ tagsággal rendelkező/ felnőtt éves, napi, ifi éves, ifi napi, megyei összevont

Részletesebben

Jásztelek HORGÁSZREND

Jásztelek HORGÁSZREND HORGÁSZREND a jászteleki kezelésében levő Zagyva-holtágakra Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a holtág halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb

Részletesebben

MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET

MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET 5700 Gyula, Vajda János u. 19. Telefon: +36 20/569-9227 TERÜLETI ÉVES HORGÁSZENGEDÉLY Ára:..Ft, sorszám:.. Érvényes: 2012 év 12. hó 31. 25 db békés hal (ponty, amur) maximum

Részletesebben

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A víztározón csak oda érvényes Teljes áru /csak állami jeggyel rendelkező/, valamint Kedvezményes/szövetségi tagságilap-bélyeggel/, napijegy, éjszakai

Részletesebben

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok 1. Az Ölbői tóparton a horgászat elől elzárt területjelző táblák közötti szakaszokon és a Csülök Csárda

Részletesebben

Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND

Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Amely, az alapszabály 24. 1. bekezdése alapján annak kötelező melléklete, készült az 1997 évi XLI törvény (továbbiakban Hhtv.), a 73/1997. (X.28.) FM-KTM. együttes

Részletesebben

2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenörző Alosztály augusztus

Részletesebben

BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE

BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE A társaság neve: BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET A társaság rövidített neve: BAHE A társaság székhelye: 6764 BALÁSTYA, SZEGFŰ UTCA 17. A cég

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND 3. KIADÁS Kiadó: Sporthorgász Egyesület Tarján A Házirend jelen, 3. kiadását a Sporthorgász Egyesület 2010. január 24-i közgyűlése fogadta el. 2010. április - 2 -

Részletesebben

2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály október

Részletesebben

Jásztelek HORGÁSZREND

Jásztelek HORGÁSZREND HORGÁSZREND a jászteleki kezelésében levő Zagyva-holtágakra Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a holtág halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb

Részletesebben

ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK

ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK Állami halászjeggyel vagy állami horgászjeggyel rendelkező személy nyilvántartott hal gazdálko dá si vízterületen

Részletesebben

2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály november

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály január

Részletesebben

Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő

Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő NÉBIH - Halászati őri ismeretek Felkészülést elősegítő tananyag a halászati őri vizsgára (105 oldal). Alapvető tudás (halfajfelismerés)

Részletesebben

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Bónom-zug Vizéért Egyesület 5502 Gyomaendrőd, Apponyi u. 14. e-mail: bonomzugiegyesület@gmail.com www.bonom.atw.hu EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Általános szabályok: 1. A Bónom-zugi holtágon (halgazdálkodási

Részletesebben

HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről

HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről 3/8/2016. HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről I-30/2016. számú határozat: A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Intéző Bizottsága megismerte és elfogadta - az elhangzott

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes:

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes: Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE 2017. Érvényes: 2017. 02.01. 2018. 01.31. A Gébárti-víztározóra területi (napi, éves vagy féléves) jegyet váltó horgász elfogadja

Részletesebben

HORGÁSZREND. 18. életévüket betöltött az adott évre érvényes állami horgászjeggyel rendelkező

HORGÁSZREND. 18. életévüket betöltött az adott évre érvényes állami horgászjeggyel rendelkező Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Amely, alapszabály 24. 1. bekezdése alapján annak kötelező melléklete, készült a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény (továbbiakban

Részletesebben

HORGÁSZREND. Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig.

HORGÁSZREND. Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig. DIÓSJENŐI SORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2643 Diósjenő, Tópart 078/2 Hrsz. HORGÁSZREND Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig. A Diósjenői Sporthorgász Egyesület Taggyűlése 1 /2015. (II. 14.) számú

Részletesebben

2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály július

Részletesebben

2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye

2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye 2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály szeptember 1. kedd 04.00-06.00 Miskolc, József

Részletesebben

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY BÁTONYTERENYE - MACONKA, 2016. július 8. VERSENYKIÍRÁS XV. Országos Rendőr és IX. Rendészeti Meghívásos Horgászverseny (Nógrád megyei társszervek

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye

2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye 2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály február

Részletesebben

Mérés tervezett helye

Mérés tervezett helye 2015. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály november 01. vasárnap 07.00-08.00 Miskolc, József

Részletesebben

2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye. Nap Mérés tervezett ideje

2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye. Nap Mérés tervezett ideje 2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály június 01. hétfő 05.00-06.30 Miskolc, József Attila

Részletesebben

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET HORGÁSZRENDJE A Paksi Atomerőmű Horgászegyesület horgászrendje - 1. oldal Horgászegyesületünk vízterületén általánosságban a 2013. évi CII. törvényben foglaltak az érvényesek.

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2013-02-05 FELADATOK I. Feladat: Találjatok ki egy ötletes csapat logót (szimbólumot),

Részletesebben

A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje

A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje Oldal: 1 / 8 A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 2. TILALMI IDŐK ÉS KORLÁTOZÁSOK 3. NAPIJEGGYEL TÖRTÉNŐ HORGÁSZAT SZABÁLYAI 4. TŐZEGTAVAKON TÖRTÉNŐ

Részletesebben

szeptember 18. szerda

szeptember 18. szerda szeptember 18. szerda szeptember 19. csütörtök szeptember 20. péntek szeptember 21. szombat szeptember 22. vasárnap szeptember 23. hétfő szeptember 24. kedd szeptember 25. szerda szeptember 26. csütörtök

Részletesebben

Új horgászati és halászati szabályozás Magyarországon. Bardócz Tamás főosztályvezető

Új horgászati és halászati szabályozás Magyarországon. Bardócz Tamás főosztályvezető Új horgászati és halászati szabályozás Magyarországon Bardócz Tamás főosztályvezető Változó szabályozási környezet Új Btk. Új rendészeti tv. EU Közös Halászati Politika Változó társadalmi, gazdasági elvárások

Részletesebben

július 21. vasárnap Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út Miskolc, Hideg sor Miskolc, Soltész-nagy Kálmán út

július 21. vasárnap Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út Miskolc, Hideg sor Miskolc, Soltész-nagy Kálmán út Nap B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály-Forgalomellenőrző Alosztály július 1. hétfő 08.00-10.00 Miskolc, Andrássy út 11.00-13.00 Miskolc, Hegyalja út 15.00-17.00 Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út

Részletesebben

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. február 9-én, Zalaszentgyörgyön, a Kultúrházban. Jelen vannak: mellékelt jelenléti ív szerint 1. Tóth István elnök köszönti

Részletesebben

BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET

BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET Székhely, levelezési cím : 1224. Budapest, Diótörő út 61. Tel., Fax: 207-42-92 Mobil: 20/945-87-15 2011. december 06. Ó, gyönyörű szép, titokzatos éj! Égszemű gyermek, csöpp

Részletesebben

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.)

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Tisztelt horgásztársak! Köszöntök minden megjelent horgásztársat az elmúlt éves munkánkat értékelő közgyűlésünkön.

Részletesebben

35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a október 10-i Intéző Bizottsági ülésről.

35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a október 10-i Intéző Bizottsági ülésről. 35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a 2014. október 10-i Intéző Bizottsági ülésről. I-20/2014.sz. határozat: Az Intéző Bizottság a halászati őrzéssel kapcsolatos aktualitásokról szóló tájékoztatót megismerte

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Mérés tervezett helye

2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Mérés tervezett helye 2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály január 01. szerda 08.00-10.00 Miskolc, Andrássy

Részletesebben

2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye

2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye 2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály március 01. vasárnap 04.30-07.00 Miskolc, József

Részletesebben

Tisztelt Résztvevő! Az új Balatoni Horgászrendet 2012-ben vezettük be. Több módosítás után jelenleg 35 pontból áll. Az újabb módosítási tervek okai:

Tisztelt Résztvevő! Az új Balatoni Horgászrendet 2012-ben vezettük be. Több módosítás után jelenleg 35 pontból áll. Az újabb módosítási tervek okai: Ikt.szám: 687-1/2014. Tisztelt Résztvevő! Alább megküldjük a tihanyi konferencián elhangzott, az ott megbeszéltek szerint kialakított, 2015. évtől hatályba lépő balatoni horgászrend tervezett módosításait.

Részletesebben

A Látóképi-víztározó évi általános horgászrendje (érvényes között)

A Látóképi-víztározó évi általános horgászrendje (érvényes között) A Látóképi-víztározó 2016. évi általános horgászrendje (érvényes 2016. 05. 01 2017. 01. 31 között) A Látóképi-víztározó Debrecen és vonzáskörzetének egyik kiemelkedő környezeti adottságú horgászvize. A

Részletesebben

Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben

Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. megalkotta a 2012-es évre érvényes, új Balatoni Horgászrendjét, amely a korábbiakhoz képest jelentıs változásokat tartalmaz.

Részletesebben

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2016.. évii NAPIIJEGYES TÁJÉKOZTATÓ Felhívjuk a figyelmet, hogy e tájékoztató tartalmazza az egységes állami horgászokmány kitöltésére vonatkozó

Részletesebben

TISZA-TAVI HORGÁSZREND 2015

TISZA-TAVI HORGÁSZREND 2015 TISZA-TAVI HORGÁSZREND 2015 Általános horgászati előírások 1.A) A felnőttek részére kiadott horgászjegy birtokosa egyszerre maximum 2 bottal és botonként legfeljebb 3 db egyenként maximum 3 ágú horoggal

Részletesebben

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok 1. Az egyesül tagja által fizetendő vagyoni hozzájárulás egyes tételei: a) Egyesületi tagdíj: Általános tag esetében 4050 Ft. 70. életévét betöltött tag és

Részletesebben

2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap

2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap 2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály április 01. szerda 04.30-07.00 Miskolc, József

Részletesebben

SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17.

SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17. BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17. Sorszám Ellenőrzést végző rendőri szerv Ellenőrzés helyszíne Ellenőrzés kezdetének időpontja Ellenőrzés végének időpontja

Részletesebben

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület 2015. év HORGÁSZRENDJE A BKH Egyesület horgászrendjében meghatározott szabályok rendeltetése, hogy elősegítsék az Egyesület céljainak érvényesülését;

Részletesebben

FEGYELMI SZABÁLYZAT 2012. 11.10.

FEGYELMI SZABÁLYZAT 2012. 11.10. HATVANI HORGÁSZ EGYESÜLET Hatvan, Pázsit út 17. Pf. :45. FEGYELMI SZABÁLYZAT Érvényes : 2012. 11.10. Horgászegyesületünk tagjaira, a napijeggyel rendelkező vendéghorgászokra, a halászati törvényben meghatározott

Részletesebben

Mérés tervezett ideje

Mérés tervezett ideje Nap október 16. szerda október 17. csütörtök október 18. péntek október 19. szombat október 20. vasárnap október 21. hétfő október 22. kedd október 23. szerda október 24. csütörtök október 25. péntek október

Részletesebben

Jelentkező neve Épület neve Épület címe

Jelentkező neve Épület neve Épület címe Csikja Dávid Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Dobos Dániel Dominik Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Fekete Richárd

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2010-03-21 FELADATOK I. Feladat: A helyszíni forduló a vaskeresztesi tanpályán

Részletesebben

A Bácsbokodi Sporthorgász Egyesület Helyi horgászrend 1

A Bácsbokodi Sporthorgász Egyesület Helyi horgászrend 1 A Bácsbokodi Sporthorgász Egyesület Helyi horgászrend 1 A Bácsbokodi Sporthorgász Egyesület Vezetősége az Alapszabály 15. 1) h) pontja értelmében egységes szerkezetbe foglalta az eddigi gyakorlatnak megfelelően

Részletesebben

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség 5 000 17 000 35 000 52 000 58 000 93 000 133 000 240 000 298 000 320

Részletesebben

TERVEZET A TERMÉSZETES VÍZI HALGAZDÁLKODÁS ÚJ SZABÁLYOZÁSI KONCEPCIÓJÁRA. Bardócz Tamás Halgazdálkodási és HOP IH osztály

TERVEZET A TERMÉSZETES VÍZI HALGAZDÁLKODÁS ÚJ SZABÁLYOZÁSI KONCEPCIÓJÁRA. Bardócz Tamás Halgazdálkodási és HOP IH osztály TERVEZET A TERMÉSZETES VÍZI HALGAZDÁLKODÁS ÚJ SZABÁLYOZÁSI KONCEPCIÓJÁRA Bardócz Tamás Halgazdálkodási és HOP IH osztály Miért? Érdekeltek nem elégedettek a jelenlegi szabályozással Változó társadalmi

Részletesebben

védett halakból naponta összesen 2 db tartható meg, egy halfajból azonban legfeljebb

védett halakból naponta összesen 2 db tartható meg, egy halfajból azonban legfeljebb Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a Tisza-tó halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb legyen. Az igazi horgász sportszerű eszközökkel, szabályos

Részletesebben

b) akivel szemben halvédelmi bírságot szabtak ki,

b) akivel szemben halvédelmi bírságot szabtak ki, TISZABÁBOLNAI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2015. évi HORGÁSZ RENDJE Hhvtv. 5. (1) A halgazdálkodási vízterületek halgazdálkodási hasznosítása során a horgászat és a horgászturizmus fejlesztése elsőbbséget élvez

Részletesebben

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója XVI évfolyam - 11 szám 2015 November Programajánló óvoda, iskola, ápolóotthon, Tompaháti Közösségi Tér karácsonyi műsora, az estet a Szegedi Miniszínház műsora zárja Hozzon egy díszt a falu karácsonyfájára!

Részletesebben

Mérés tervezett ideje

Mérés tervezett ideje november 01. péntek november 02. szombat november 03. vasárnap november 18. hétfő november 19. kedd november 20. szerda november 21. csütörtök november 22. péntek november 23. szombat november 24. vasárnap

Részletesebben

A BESENYSZÖGI MILLÉRI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET HORGÁSZRENDJE

A BESENYSZÖGI MILLÉRI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET HORGÁSZRENDJE A BESENYSZÖGI MILLÉRI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET HORGÁSZRENDJE A Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület horgászrendjében meghatározott szabályok rendeltetése, hogy elősegítsék az Egyesület céljainak érvényesülését;

Részletesebben

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Szilvásvárad Állami Erdei Vasút: Október 31-ig naponta, az 1 -es jelzésű vonatok indulnak a Szalajka-völgybe: 10:30, 11:30, 13:00,

Részletesebben

314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet. a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról

314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet. a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról A Kormány a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 71. 2. pontjában, a 15. tekintetében a közigazgatási

Részletesebben

HIRDETMÉNY Miskolc, Blaskovics u. 24. Földszint 2. előadóterem

HIRDETMÉNY Miskolc, Blaskovics u. 24. Földszint 2. előadóterem Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA) mint Kiíró a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft.

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft. Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft. Tárgy: Javaslat a horgász területi engedélyek térítési díjának meghatározására,

Részletesebben

I. Debrecen Grappling Bajnokság

I. Debrecen Grappling Bajnokság I. Debrecen Grappling Bajnokság G4 Grappling Liga 2013-2014 4. forduló 2014.03.08 Végeredmény Gi Grappling leányok, nők Ifjúsági1 korosztály 48+ kg. 2 versenyző I. Tóth Anett Gracie Barra Orgovány II.

Részletesebben

I. Global Kupa Nyílt Grappling Verseny

I. Global Kupa Nyílt Grappling Verseny I. Global Kupa Nyílt Grappling Verseny Lezárt nevezési kategóriák 2012.05.25 péntek 20:00 I. Nevezések klubonként: Gi NoGi Combat Összes Fı Klub neve Grappling Grappling Grappling nevezés 1. Gracie Barra

Részletesebben

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon A Balatonra általános éves területi jegyet vagy behúzós heti területi jegyet váltott horgász köteles betartani a Balatoni Horgászrend rendelkezéseit,

Részletesebben

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület. 2012. évi munkájáról

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület. 2012. évi munkájáról Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2012. évi munkájáról Tisztelettel köszöntök minden megjelent horgásztársat az elmúlt évi munkánkat értékelő közgyűlésünkön. Az egyesület elnökségének elmúlt

Részletesebben

Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo

Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo -kitöltési segédlet- -2016-os évre- Bevezetés: A tárgyévi Állami Horgászjegy és Fogási Napló (továbbiakban: Napló) normál díja: A 70. életévüket betöltött horgászok

Részletesebben

I. Carpmania Bojlis Kupa

I. Carpmania Bojlis Kupa I. Carpmania Bojlis Kupa ahol a méret a lényeg Helye: Ideje: Díja: Lőrintei Nagy -Tó 2011. szeptember 05. 13 00 szeptember 10. 08 00 (115 óra) 99.000,- Ft, (49.500,- Ft/Fő) Felhívjuk a figyelmet, hogy

Részletesebben

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA 1.. A fegyelmi szabályzat célja A szabályzat szankciórendszerén keresztül biztosítani az egyesület tagsága számára az egyesületi élet zavartalan működését,

Részletesebben

szombaton (szabadnapon): vasár- és ünnepnap:

szombaton (szabadnapon): vasár- és ünnepnap: Hivatkozással a 213/2012. (VII.30.) Korm. rendelet 10. (5) bekezdésében foglaltakra, a mai napon - 2016. március 10. - közzétesszük az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közforgalmi menetrend

Részletesebben

A Miskolci Törvényszék illetékességi területén működő bíróságok elérhetőségei:

A Miskolci Törvényszék illetékességi területén működő bíróságok elérhetőségei: A Miskolci Törvényszék illetékességi területén működő bíróságok elérhetőségei: Miskolci Törvényszék Cím: 3525 Miskolc, Dózsa György út 4. szám 3550 Miskolc, Pf.: 370. Központi telefonszám: 06-46-353-411*

Részletesebben

A találkozó programja:

A találkozó programja: Tisztelt Sporttársak! 2016. 10. 10-től 2016.10. 14-ig megrendezésre kerül az I. Markazi Ponty és Amur fogó csapatverseny (96 órás), ami a horgászatot kedvelő sporttársak kikapcsolódását szolgálja. Szervezők:

Részletesebben

ÖSSZEVONT TERÜLETI JEGY

ÖSSZEVONT TERÜLETI JEGY ÖSSZEVONT TERÜLETI JEGY Az Összevont Területi Jegy szabályai 2016 1. A jegy tulajdonosa jogosult a feltüntetett vízterületeken a vonatkozó jogszabályok, az országos és a helyi horgászrendben meghatározott

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl Polgármesteri Hivatal... önkormányzat megnevezése NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl A nyilvántartás vezetése a 239/2009. (X.10.) Korm. rendelet 12. (1) bekezdése

Részletesebben

Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye

Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály január 01. csütörtök 04.30-07.00 Miskolc, József Attila út 08.00-09.00 Miskolc, Szilágyi D. u. 09.30-11.30 Felsőzsolca, Szent I.

Részletesebben

A MOHOSZ ORSZÁGOS HORGÁSZRENDJE

A MOHOSZ ORSZÁGOS HORGÁSZRENDJE A MOHOSZ ORSZÁGOS HORGÁSZRENDJE A Magyar Országos Horgász Szövetség, a Megyei és Területi Horgász Szövetségek és Egyesületeik vízterületein és mindazon más vizeken, ahol ennek betartását előírják a következők

Részletesebben

Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út sz. út Nyékládháza belterületi szakasza Miskolc, Csabavezér út

Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út sz. út Nyékládháza belterületi szakasza Miskolc, Csabavezér út Nap B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály december 01. vasárnap 08.00-10.00 Miskolc, Andrássy út 11.00-13.00 Miskolc, Hegyalja út 15.00-17.00 Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

(3) A halászati engedély, az állami halászjegy, az állami horgászjegy, valamint a turista állami horgászjegy nem ruházható át.

(3) A halászati engedély, az állami halászjegy, az állami horgászjegy, valamint a turista állami horgászjegy nem ruházható át. (3) A halászati engedély, az állami halászjegy, az állami horgászjegy, valamint a turista állami horgászjegy nem ruházható át. Egy személynek az adott típusból egy naptári évben csak egy adható, kivéve

Részletesebben

Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület 5071 Besenyszög, Dózsa György út 4

Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület 5071 Besenyszög, Dózsa György út 4 Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület 5071 Besenyszög, Dózsa György út 4 E-mail: millerihorgasz@upcmail.hu Facebook: http://facebook.com/millerihorgasz Web: http://millerihorgasz.lapunk.hu A BESENYSZÖGI

Részletesebben

Forrás: www.starity.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. szeptember

Forrás: www.starity.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. szeptember Forrás: www.starity.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. szeptember Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára

Részletesebben

A folyóvizek árvízvédelmi töltésein közlekedni csak a kiadott vízügyi engedélyek birtokában lehet.

A folyóvizek árvízvédelmi töltésein közlekedni csak a kiadott vízügyi engedélyek birtokában lehet. SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGÉNEK HORGÁSZRENDJE A KEZELÉSÉBEN LÉVŐ VAS ÉS DÉL ZALA MEGYEI HORGÁSZVIZEKRE. Érvényes: 2015. január 1 -től 1./ A vízjegyzékben felsorolt álló- és folyóvizeken

Részletesebben

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST VI. NYÍLT CSOCSÓVERSENY 2005. március 23-28. VI. Nyílt Csocsóverseny 2005. március 23-28. 2005. március 23. SZERDA VERSENYPROGRAM 15.00 Terem nyitás 16.00 Warm-up DYP 18.00 Rookie egyéni 20.00 Pro-Am 24.00

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. január 29-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. január 29-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. január 29-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 10/2015.(I.29.) sz. önkormányzati határozat: Az Alsóréti Holt-Tisza Halgazdálkodási Tervéről és Horgászrendjéről

Részletesebben

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00 Szajoli Polgármesteri Hivatal 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Tel.: 56/446-000 Fax: 56/446-447 E-mail: titkarsag@szajolph.t-online.hu Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

2014. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2014. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2014. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály október 01. szerda 04.00-06.00 Miskolc, József Attila

Részletesebben

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek 1. számú melléklet 1 16/2002. (VI. 21.) sz. önkormányzati rendelet 1. sz. melléklete (28/2012. (VII. 13.) sz. Ör. 1. számú melléklet) 1. számú körzet Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek Alkotmány utca,

Részletesebben

A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján

A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján Jogszabályi háttér 78/1997. (XI.4.) FM rendelet 13. (1) A jogosult vagy több jogosult együttesen a területi engedély adásával egyidejűleg

Részletesebben

Országos Horgászrend!

Országos Horgászrend! Országos Horgászrend! A halászatról, horgászatról szóló törvény és végrehajtási rendeletének néhány fontosabb tudnivalója a következő: - Horgászni csak az jogosult, akinek érvényes állami horgászjegye

Részletesebben