Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület"

Átírás

1 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2 Békés, boldog Új Esztendőt kívánunk Tagjainknak! Személyi jövedelemadó 1%-a: ,- Ft Adószám: Tájékoztatjuk horgászainkat, hogy a Debreceni és a Gólem-tó, Sajó, Hernád (Bársonyos,Csíkos), Bódva, Kis-Sajó, Szinva, Hejő, Bán-Csernely, Szuha, Jósva, Körömi-tó, Ormosbányai I-II-tó, Borsodsziráki-tó, Mályitó, Sajószentpéteri I-II-III.tó, Sajószentpéteri Új-tó, Szelesaknai I-tó, Szelesaknai II-tó, Szentsimoni bányató, Szirmabesenyői I-II-III.tó továbbra is az egyesület kezelésében marad. Újra az egyesület vizei között szerepel a Kurityáni-tó, így ismét horgászható tagjaink számára. Értesítjük horgászainkat, hogy az alsózsolcai Házgyári-tó, a Csincse patak és a Sajópetri Holt-Sajó január 1-től az egyesület területi engedélyével nem horgászható!!! AZ IRODA NYITVATARTÁSI RENDJE: Kedd: 8-12 Csütörtök: 8-11 Hétfő:8-12 Szerda:8-12 Péntek: Tájékoztatjuk Önöket, hogy ebben az évben a nyilatkozat kitöltése megszűnik. Így postai úton is be lehet küldeni a horgászigazolványt érvényesítésre. A borítékba szíveskedjenek komplett horgászigazolványt, befizetett csekkszelvényt, illetőleg válaszborítékot tenni és ajánlottan beküldeni. Az egyesület vizeinek víztérkódjai változtak. Erre kérjük figyeljenek a évi fogási adatok kitöltésénél. Az új víztérkódok a területi engedély hátoldalán megtalálhatóak.

3 Figyelmükbe ajánljuk, hogy ebben az évben már ügyfélirányítórendszer alapján történik az engedélyek érvényesítése 3 ügyintézői ablaknál. Az ügyfélirányítórendszer sorszámot az ügyfélfogadás befejezése előtt kb. félórával már nem ad az ügyintézés hossza miatt. Kérjük megértésüket a sorban álláskor, de az országos SZÁK-rendszerben azonnal rögzíteni kell az állami jegyek érvényesítését, a fogási napló leadását, és ez megnöveli az ügyintézési időtartamot. Türelmüket előre is köszönjük! Felhívjuk T. horgászaink figyelmét, hogy a fogási napló leadási határideje: február 28. Leadás személyesen, illetve tértivevényes küldeményként postai úton történhet. A postai feladásról a tértivevényt szíveskedjenek megőrizni! Ugyancsak szükséges megőrizni a leadást igazoló nyomtatványt, melyet engedély váltásakor kérünk bemutatni. Fokozottan felhívjuk tagjaink figyelmét a fogási napló helyes kitöltésére (horgászattal eltöltött napok száma, víztérkód helyes használata, a fogások napló végén történő összesítése). A helytelenül kitöltött, de időben leadott fogási napló, illetve a helyesen kitöltött, de időn túl leadott fogási napló is büntetést von maga után!!! A büntetés mértéke: 2.000,-Ft a halászati törvény értelmében. Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyesületünk újra MOHOSZ taggá vált, ezért más egyesületnél MOHOSZ tagságot igazoltatni a továbbiakban szükségtelen!!! Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben évben csak állami horgászjegyet váltottak egyesületünknél, de 2016-ban területi engedélyt is szeretnének váltani azok nem váltak automatikusan régi taggá, hanem a ,-Ft-os új belépő tagsági díjat kell megfizetniük. Állami horgászjegy megfizetése alól mentesül az a rokkant személy, aki a BAZ. Megyei Kormányhivatal halászati felügyelőjétől (Miskolc, Blaskovics u. 24.) határozattal rendelkezik, hogy erre jogosult. A határozat bemutatása engedély váltásakor szükséges.

4 2016. évi horgászengedélyek díjai: Engedély váltása: február 1-től Régi felnőtt tag: Régi felnőtt tag, aki Szept. 1-e után vált: Új belépő felnőtt tag: Új belépő felnőtt tag 70 év felett: ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft Régi ifi tag: Új belépő ifi tag: 70 év feletti régi tag: Régi felnőtt kettős tagság: Új belépő kettős tagság: Tagfenntartó felnőtt: Tagfenntartó ifi: Sajó csempelyes: Hernád csempelyes: Gyerekjegy: Állami jegy váltása régi tagoknak: Állami jegy váltása új tagoknak: ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft 2.000,-Ft 800,-Ft ,-Ft ,-Ft 3.000,-Ft 6.100,-Ft 8.500,-Ft 80 év feletti régi tagoknak az engedély INGYENES!! Felhívjuk figyelmüket, hogy az elvesztett vagy megsemmisült állami horgászjegyüket érvénytelenítettni kell a fent megadott hivatalnál és címen. A kapott határozat bemutatásával egyesületünk új állami horgászjegyet állít ki tagjainknak és pótolja az elveszett igazolványt, melynek ellenértéke: 2.500,-Ft Az engedélyek árát továbbra is a kiküldött csekken kérjük befizetni, egy csekken egy jogcím fizethető be.

5 Területi jegyárak MOHOSZ tagsággal rendelkező tagok részére: Éves területi engedély érvényes állami jeggyel rendelkezők részére: Hetijegy MOHOSZ tagság esetén: Felnőtt általános napijegy MOHOSZ tagság esetén: Ifjúsági általános napijegy MOHOSZ tagság esetén: Debreceni-Gólem tó felnőtt napijegy ÉMHE állami jeggyel: Debreceni-Gólem tó ifjúsági napijegy ÉMHE állami jeggyel: Sajó éves MOHOSZ tagság esetén: Sajó felnőtt napijegy MOHOSZ tagság esetén: Sajó ifjúsági napijegy MOHOSZ tagság esetén: Hernád éves MOHOSZ tagság esetén: Hernád felnőtt napijegy MOHOSZ tagság esetén: Hernád ifjúsági napijegy MOHOSZ tagság esetén: Sajó 3 napra szóló napijegy: Hernád 3 napra szóló napijegy: ,-Ft ,-Ft 2.800,-Ft 1.300,-Ft 2.000,-Ft 1.000,-Ft ,-Ft 1.700,-Ft 800,-Ft ,-Ft 1.700,-Ft 800,-Ft 4.500,-Ft 4.500,-Ft Tájékoztatásul közöljük, hogy a napijegy ( általános, Sajó, Hernád ) 00 órától 24 óráig érvényes! évi taglétszám: Felnőtt tagok (tagfenntartóval együtt): Ifjúsági tagok (tagfenntartóval együtt): Összesen: 6267 fő 126 fő 6393 fő Rendezvényeink: Felhívjuk Tisztelt Horgászaink figyelmét, hogy minden hónap első csütörtökén, a helyi csoportok és a halőrök részére megbeszélést, eligazítást tartunk az egyesület klubhelyiségében, 16 órától. Az esetleges felmerülő problémákkal ezen időpontban kereshetik fel az egyesület vezetőségét!!

6 Környezetvédelmi napok: Sajószentpéteri I-II-III., valamint a Sajószentpéteri Új-tavon Telepítések napján: 8-12 óráig. Ormosbányai, Szelesaknai I.-II. tavakon Tavaszi és az őszi haltelepítés után a horgászati tilalom megszűnése napján. Továbbá Szeles I-II. tavakon május, július, augusztus, szeptember hónapok első szombatján reggel 7 órától. Szervező: Fiszter Ferenc Info: Szeretnénk a Te Szedd országos mozgalomhoz csatlakozni, kérjük horgászainkat figyeljék az ezzel kapcsolatos közleményeinket a sikeres akcióban való részvétel céljából. Kazincbarcikai közösségi helyiség nyitva tartása: Májusig minden páros hét hétfőjén, júniustól minden hónap első hétfőjén óra között. Kazincbarcika, Derkovits tér 1. Horgászvizsga: Érdeklődni az egyesületi irodában személyesen, vagy telefonon. Tel: Rakacai horgásztanya: Szeretettel várunk minden tagunkat a Rakacai-tó partján lévő horgásztanyánkra. Szobafoglalás az egyesület irodájában. Tel: Az Egyesület horgászrendje változik, ezért az új horgászrend a területi engedélyen és a napijegyen lesz megtalálható.

7 Fontos tilalmak, korlátozások! Csónakhasználat - A Debreceni és Gólem tavakon a bójával kijelölt helyeken a csónak használata megengedett, kivéve november 01. és március 15. közötti időszakot, amikor a szonárhasználata és a csónak használata is tilos! Az egyesület összes tavain a csónak használata tilos, kivétel a Debreceni, Gólem-tó. A Hernád és a Sajó folyón csónak használata engedélyezett. - A Gólem és Debreceni-tavak kivételével mindennemű behordásos helyhez szoktató etetés tilos! - Csónak használatnál a vízirendészeti szabályokat be kell tartani! A csónakhasználati szabályok be nem tartása szabálysértési eljárást, valamint fegyelmi eljárást von maga után. Működő bányatavak horgászatára vonatkozóan - Kikötő közelében 100 m-es határon belül valamint a hajózási útvonalakban horgászni TILOS! - Úszó munkagépek parti horgonykötelei által bezárt területen, valamint azok környezetében 10 méteren belül tartózkodni TILOS! - Emelőgépes kotrógépek hatósugarain belül tartózkodni TILOS! - A Gólem és a Debreceni-tavakon horgászni az eddigi normák alapján a bányadepók, valamint a kíméleti területek kivételével bárhol lehet. Járművel még a horgászok sem mehetnek be az üzemi területekre. - NYOMATÉKOSAN KÉRJÜK TISZTELT HORGÁSZAINKAT, HOGY A DEBRECENI ÉS GÓLEM-TAVAK HORGÁSZATÁNÁL A KAVICSBÁNYA ÁLTAL ELŐÍRT KORLÁTOZÁSOKAT SZIGORÚAN TARTSÁK BE. - - További Korlátozások! Sajószentpéteri I-II-III. tavakon kérjük az etetőanyag használatát, valamint a helyhez szoktató etetést, a vizek minőségének javítása érdekében mellőzni szíveskedjenek! A méretkorlátozással védett és megtartani kívánt halakat, fogás után

8 azonnal a horgászat folytatása előtt be kell jegyezni a fogási naplóba. - A Gólem és a Dereceni-tavakon január 1-től a Debreceni főútvonal (35-ös út) melletti m, valamint a kavicsosztályozó üzemterületének végéig terjedő iszapos terület kíméleti terület. Ezen a területen horgászni tilos! - A Jósva-patak a területi engedéllyel rendelkező tagjainknak, illetve napijegyes horgászainknak csak a Kecső-Jósva-Tohonya patakok összefolyásától horgászható! - Felhívjuk horgászaink figyelmét, hogy vizeink mentén az avar és a nád égetése szigorúan tilos! - Szemetes helyen horgászatot megkezdeni tilos! A horgászhelyet folyamatosan tisztán kell tartani! A horgászat befejeztével a keletkezett hulladékot el kell szállítani! - A horgász köteles az általa kifogott és megtartani kívánt halat saját, önálló szákban tartani! Víz és környezetszennyezés esetén kérjük a Környezetvédelmi Felügyelőséget hívni a as telefonszámon. Halpusztulás esetén az egyesületet vagy a horgásztájékoztatóban szereplő halőröket lehet értesíteni!!! Telepítések halfajonként összesen: Ponty 3+ Ponty 2+ Vegy.fehér hal Csukaivadék Pisztráng 1+ Pisztráng 2+ Enev.süllő Enev.vegy.keszeg Süllő 1+ Fehérhal kg 2 011kg 150kg db 150kg 100kg db 2 000db 400kg 1 300kg Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Összesen: Ft

9 Vízterület megnevezése Alsózsolcai Házgyári-tó Bódva Borsodsziráki-tó Csincse patak Debreceni-tó Gólem-tó Hejő patak Hernád Kis-Sajó Körömi-tó Mályi-tó Ormosbányai-tó Sajó Sajószentpéter I.II.III.tó Sajószentpéteri Új-tó Szelesakna I.tó Szelesakna II.tó Szentsimoni-tó Szirmabesenyői-tó Szinva Összesen: HALTELEPÍTÉS 2015 Telepítés időpontjáról és az ezzel kapcsolatos tilalomról az egyesület irodájában valamint az egyesület honlapján tájékozódhat. Ponty 3+ kg Ponty 2+ kg Vegy.fehér hal kg E.nev. csuka db Pisztráng 1+ kg Pisztráng 2+ kg E.nev. süllő db E.nev.vegy. keszeg db Fehérhal 3+ kg Süllő 1+ kg

10 2016. évi horgászversenyek: Törpeharcsafogó versenyek Nevezési díj nincs!!! Nevezni a helyszíneken! Verseny: 8-12-ig Sajószentpéteri Új-tó május 7. szombat Sajószentpéteri I-II-III-tó május 8. vasárnap Szelesaknai II-es tó június 25. szombat évi hagyományos horgászverseny Versenyszínhelyek: - - Szirmabesenyői-tó Szelesaknai I-es tó Sajószentpéteri Új-tó - Ideje: május 28. (szombat) A nevezés és a nevezési díj befizetése a helyszínen történik! Nevezés a helyszíneken: óra között. Verseny: óra évi XIV. Sajó Kupa Műlegyező Horgászverseny Ideje: augusztus 27. szombat Helye: Sajó folyó- Miskolc- Szirmabesenyői közúti-híd A helyszín és az étkezés biztosításához előzetes nevezést kérünk leadni az ÉMHE irodájához augusztus 19-ig! Étkezést csak a nevezettek részére tudunk biztosítani! Elérhetőség: Tel.: e.horgasz@chello.hu

11 Ózd és környéke Posta László Sipos Dénes Balogh Zoltán Spander Péter Baráth Imre Simon Attila Halőrök telefonszáma: csp Encs és környéke Szántó Róbert Luterán Péter Szarvas Lajos Sváb Róbert Takács Viktor Lipták Péter Jakab Martin csp. 70/ Sajószentpéter és környéke Halász Zoltán Kormos István Molnár István Vierg János Szerencsi András Béres Gábor Takács István Balogh Gábor csp /

12 Kazincbarcika és környéke Fiszter Ferenc csp. Fignár Nándor Tóth Lajos Baráth Barnabás Harangozó Gábor Márton Zoltán Szegény Barnabás Abóczki József Téglás Lucián , 70/ Miskolc és környéke Szarka Miklós Vadászi Tamás Veres Sándor Pukkel István Papp László Takács Ferenc Szabó Károly Rónai József Molnár Sándor csp

13 Miskolc NIMRÓD Horgászbolt (Vasárnap is nyitva! 9-12) Miskolc, Ady u.5. Tel: Napijegyek árusítása Mályi TÓ ABC Mályi, Madarász V.u. 21. Tel.: Avasi Horgászbolt Miskolc, Szentgyörgy u.74. Tel: Újgyőri Horgászbolt Miskolc, Kabók u.13. Tel: Sporigó Horgászbolt Miskolc, Szilágyi D.u.9. Tel: Kiliáni Horgászbolt Miskolc, Lórántffy u. 24. Tel: Cornex Horgászcentrum Miskolc, Soltész N.K. 30. Tel: Pukkel István Tel: (halőr) Alsózsolca Móra diszkont Alsózsolca, Móra u. 11. Tel: Nyékládháza Kovács Károlyné Nyékládháza, Szt.István u. 6. Állateledel bolt Tel: Sajószentpéter Halibut Horgászbolt Sajószentpéter, Kossuth u / Kazincbarcika Gebu Horgászbolt Kazincbarcika, Vasvári tér 1. Tel: Spéci Sporthorgászbolt Kazincbarcika, Vajda J.u.12. Tel.: Moby Dick Sporthorgászbolt Kazincbarcika, Pollack M.u.41. Tel.: Kéttó Horgászbolt (Új Spar mögött) Kazincbarcika, Mátyás K. 56/c Tel.:

14 Nagyvisnyó Fapuma Büfé Nagyvisnyó Közvetlenül a Bán-patak partján Tel: Ózd Sipos Dénes halőr Tel: Horgászbolt Ózd, Vasvár u.29. Tel: Hangonyi Horgászbolt Ózd, Vasköz u / Putnok Posta László Halőr Tel: Szikszó Bringa Tanya és Horgászbolt Szikszó, Bolt u / Encs és környéke Tóth László Felsődobsza, Deák u.16. (Erőmű felé) Italbolt Tel: Vadvilág Horgászbolt Encs, Mérai u. 1. Tel: Híd Presszó Gibárt, Kossuth u. 1/a Tel: Halmaj Halmaji Gazdabolt Halmaj, Fő u. 29. Tel:

15 Kiadja: Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 3525 Miskolc, Széchenyi u. 73. Kereskedelmi forgalomba nem kerülő, tagoknak ingyenes információs kiadvány. Felelős szerkesztő: Laskó Miklós Az esetleges időpont és árváltoztatás jogát az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület fenntartja! További információ: Telefon: +36 (46) Honlap: Nyomdai hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk!

16

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 20162017 Horgásztájékoztató ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Az ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Elnöksége nevében köszöntöm a tagságot! Tisztelt Horgásztársak! Ebben az évben a korábbiaktól eltérően

Részletesebben

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 20182019 Horgásztájékoztató ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Az ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Elnöksége nevében köszöntöm a tagságot! Eredményekben gazdag békés boldog Új Évet és jó fogást kívánok:

Részletesebben

2014-2015. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2014-2015. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 2014-2015 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Köszönjük horgászaink személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlását! 2014 évben befolyt összeg: 197.465 Ft Kérjük jövőre is tiszteljenek

Részletesebben

2013-2014 Horgásztájékoztató

2013-2014 Horgásztájékoztató 2013-2014 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Köszönjük horgászaink személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlását! 2013. évben befolyt összeg: 153.585 Ft Kérjük jövőre is tiszteljenek

Részletesebben

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 20172018 Horgásztájékoztató ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Az ÉszakMagyarországi Horgász Egyesület Elnöksége nevében köszöntöm a tagságot! Tisztelt Horgásztársak! Ebben az évben ismét visszatértünk

Részletesebben

2012-2013 Horgásztájékoztató

2012-2013 Horgásztájékoztató 2012-2013 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2012-2013 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

2011-2012 Horgásztájékoztató

2011-2012 Horgásztájékoztató 2011-2012 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2011-2012 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

2010-2011. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület

2010-2011. Horgásztájékoztató. Észak-Magyarországi Horgász Egyesület 2010-2011 Horgásztájékoztató Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Észak-Magyarországi Horgász Egyesület Horgásztájékoztató 2010-2011 Az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület nevében köszöntjük tisztelt

Részletesebben

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező:

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: HOMOKBÁNYA-TÓ HORGÁSZRENDJE Érvényes: 2017.03. 01-től Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: A bányatavon

Részletesebben

Állami fogási napló kitöltési segédlet

Állami fogási napló kitöltési segédlet Állami fogási napló kitöltési segédlet Segédlet az állami fogási napló használatához A MOHOSZ és Tagszervezetei által a 2013-ban és az elmúlt években használt horgász fogási naplót - a halgazdálkodásról

Részletesebben

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre A tavon oda érvényes Teljes árú / állami jeggyel rendelkező/ és Kedvezményes /HOFESZ tagsággal rendelkező/ felnőtt éves, napi, ifi éves, ifi napi, megyei összevont

Részletesebben

MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET

MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET MUNKÁCSY HORGÁSZ EGYESÜLET 5700 Gyula, Vajda János u. 19. Telefon: +36 20/569-9227 TERÜLETI ÉVES HORGÁSZENGEDÉLY Ára:..Ft, sorszám:.. Érvényes: 2012 év 12. hó 31. 25 db békés hal (ponty, amur) maximum

Részletesebben

2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. október hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály október

Részletesebben

HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről

HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről 3/8/2016. HATÁROZATOK a 2016.október 14-i Intéző bizottsági ülésről I-30/2016. számú határozat: A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Intéző Bizottsága megismerte és elfogadta - az elhangzott

Részletesebben

BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE

BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET HATÁROZATOK KÖNYVE A társaság neve: BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET A társaság rövidített neve: BAHE A társaság székhelye: 6764 BALÁSTYA, SZEGFŰ UTCA 17. A cég

Részletesebben

A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje

A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje Oldal: 1 / 8 A Dunakeszi MÁV Sport Horgász Egyesület tavainak horgász és tórendje 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 2. TILALMI IDŐK ÉS KORLÁTOZÁSOK 3. NAPIJEGGYEL TÖRTÉNŐ HORGÁSZAT SZABÁLYAI 4. TŐZEGTAVAKON TÖRTÉNŐ

Részletesebben

2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. augusztus hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenörző Alosztály augusztus

Részletesebben

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. február 9-én, Zalaszentgyörgyön, a Kultúrházban. Jelen vannak: mellékelt jelenléti ív szerint 1. Tóth István elnök köszönti

Részletesebben

Jásztelek HORGÁSZREND

Jásztelek HORGÁSZREND HORGÁSZREND a jászteleki kezelésében levő Zagyva-holtágakra Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a holtág halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb

Részletesebben

2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B-A-Z Megyei Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály november

Részletesebben

A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei

A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei Nagy Gábor horgászati ágazatvezető 2017.04.07. Siófok Kit tekintünk horgászturistának a Balatonnál? Mi a horgászturizmus? Aki

Részletesebben

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG 2017 HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG HEBOSZ Ifjúsági és Versenysport Bizottság 2017.03.20. HORGÁSZ EGYESÜLETEK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI SZÖVETSÉGE Ifjúsági - és Versenysport Bizottság Ikt. sz.: Melléklet:

Részletesebben

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A víztározón csak oda érvényes Teljes áru /csak állami jeggyel rendelkező/, valamint Kedvezményes/szövetségi tagságilap-bélyeggel/, napijegy, éjszakai

Részletesebben

2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály január

Részletesebben

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok 1. Az Ölbői tóparton a horgászat elől elzárt területjelző táblák közötti szakaszokon és a Csülök Csárda

Részletesebben

Nagyközségi Horgász Egyesület Kevermes

Nagyközségi Horgász Egyesület Kevermes Nagyközségi Horgász Egyesület Kevermes HORGÁSZREND Jelen Horgászrend a Nagyközségi Horgászegyesület kezelésében lévő halgazdálkodási vízterületeken vagy a halgazdálkodási vízterület partjának minősülő

Részletesebben

2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye

2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye 2015. szeptember hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály szeptember 1. kedd 04.00-06.00 Miskolc, József

Részletesebben

35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a október 10-i Intéző Bizottsági ülésről.

35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a október 10-i Intéző Bizottsági ülésről. 35/6/2014. szám. HATÁROZATOK a 2014. október 10-i Intéző Bizottsági ülésről. I-20/2014.sz. határozat: Az Intéző Bizottság a halászati őrzéssel kapcsolatos aktualitásokról szóló tájékoztatót megismerte

Részletesebben

Mérés tervezett helye

Mérés tervezett helye 2015. november hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály november 01. vasárnap 07.00-08.00 Miskolc, József

Részletesebben

2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye. Nap Mérés tervezett ideje

2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye. Nap Mérés tervezett ideje 2015. június hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály június 01. hétfő 05.00-06.30 Miskolc, József Attila

Részletesebben

2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. július hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály július

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes:

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes: Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE 2017. Érvényes: 2017. 02.01. 2018. 01.31. A Gébárti-víztározóra területi (napi, éves vagy féléves) jegyet váltó horgász elfogadja

Részletesebben

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék Falukirándulás Tisztelt Lakosaink! Az idei falukirándulásra megfelelő létszámú résztvevő jelentkezett. Az úti cél: Pécs és környéke Időpont: 2017. 10. 07-08. (szombat vasárnap) Részvételi díj: 3.000,-

Részletesebben

A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján

A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján A Balatoni horgászfogások elemzése a fogási naplók adatai alapján Jogszabályi háttér 78/1997. (XI.4.) FM rendelet 13. (1) A jogosult vagy több jogosult együttesen a területi engedély adásával egyidejűleg

Részletesebben

HORGÁSZREND. Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig.

HORGÁSZREND. Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig. DIÓSJENŐI SORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2643 Diósjenő, Tópart 078/2 Hrsz. HORGÁSZREND Hatályos: 2015. február 14-től 2016. február 14-ig. A Diósjenői Sporthorgász Egyesület Taggyűlése 1 /2015. (II. 14.) számú

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye

2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap. Mérés tervezett helye 2015. február hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nap Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály február

Részletesebben

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA 1.. A fegyelmi szabályzat célja A szabályzat szankciórendszerén keresztül biztosítani az egyesület tagsága számára az egyesületi élet zavartalan működését,

Részletesebben

július 21. vasárnap Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út Miskolc, Hideg sor Miskolc, Soltész-nagy Kálmán út

július 21. vasárnap Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út Miskolc, Hideg sor Miskolc, Soltész-nagy Kálmán út Nap B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály-Forgalomellenőrző Alosztály július 1. hétfő 08.00-10.00 Miskolc, Andrássy út 11.00-13.00 Miskolc, Hegyalja út 15.00-17.00 Miskolc, Soltész-Nagy Kálmán út

Részletesebben

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők Kelet Zálog Kft Rózsa Gold Kft Fiókok száma 1 db 1 db 3900 Szerencs, Rákóczi út 106. Telefon:

Részletesebben

szeptember 18. szerda

szeptember 18. szerda szeptember 18. szerda szeptember 19. csütörtök szeptember 20. péntek szeptember 21. szombat szeptember 22. vasárnap szeptember 23. hétfő szeptember 24. kedd szeptember 25. szerda szeptember 26. csütörtök

Részletesebben

A Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek horgászrendje

A Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek horgászrendje A Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek horgászrendje I. A Horgászrend hatálya, alapvető rendelkezések 1. Jelen Horgászrend a KTVHESZ kezelésében lévő halgazdálkodási vízterületen vagy a halgazdálkodási

Részletesebben

Zala folyó HORGÁSZREND Elektronikus tájékoztató hivatkozása: Érvényes:

Zala folyó HORGÁSZREND Elektronikus tájékoztató hivatkozása:   Érvényes: Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Zala folyó HORGÁSZREND 2019. Elektronikus tájékoztató hivatkozása: http://zalaihorgasz.hu/horgaszrend/zala-2019.pdf Érvényes: 2019.02.01. 2020.01.31. A Zala folyó

Részletesebben

Jásztelek HORGÁSZREND

Jásztelek HORGÁSZREND HORGÁSZREND a jászteleki kezelésében levő Zagyva-holtágakra Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a holtág halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb

Részletesebben

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY BÁTONYTERENYE - MACONKA, 2016. július 8. VERSENYKIÍRÁS XV. Országos Rendőr és IX. Rendészeti Meghívásos Horgászverseny (Nógrád megyei társszervek

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND 3. KIADÁS Kiadó: Sporthorgász Egyesület Tarján A Házirend jelen, 3. kiadását a Sporthorgász Egyesület 2010. január 24-i közgyűlése fogadta el. 2010. április - 2 -

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Mura Plusz HORGÁSZREND 2019. Elektronikus tájékoztató hivatkozása: http://zalaihorgasz.hu/horgaszrend/muraplusz-2019.pdf Érvényes: 2019.02.01. 2020.01.31. A Mura

Részletesebben

Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo

Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo Á llami Horga szjegy e s Foga si Naplo -kitöltési segédlet- -2016-os évre- Bevezetés: A tárgyévi Állami Horgászjegy és Fogási Napló (továbbiakban: Napló) normál díja: A 70. életévüket betöltött horgászok

Részletesebben

2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Mérés tervezett helye

2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Mérés tervezett helye 2014. január hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály január 01. szerda 08.00-10.00 Miskolc, Andrássy

Részletesebben

Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND

Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Amely, az alapszabály 24. 1. bekezdése alapján annak kötelező melléklete, készült az 1997 évi XLI törvény (továbbiakban Hhtv.), a 73/1997. (X.28.) FM-KTM. együttes

Részletesebben

KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők

KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők Közvetítő cégneve Kelet Zálog Kft Rózsa Gold Kft Zafír Zálogház Kft Fiókok száma 1 db 1 db 1

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI- víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes:

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI- víztározó HORGÁSZRENDJE Érvényes: Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A GÉBÁRTI- víztározó HORGÁSZRENDJE 2018. Érvényes: 2018. 02.01. 2019. 01.31. A Gébárti-víztározóra területi (napi, éves vagy féléves) jegyet váltó horgász elfogadja

Részletesebben

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET HORGÁSZRENDJE A Paksi Atomerőmű Horgászegyesület horgászrendje - 1. oldal Horgászegyesületünk vízterületén általánosságban a 2013. évi CII. törvényben foglaltak az érvényesek.

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft.

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft. Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Juhász-Nagy Judit befektetés-szervezési vezető Barcika Centrum Kft. Tárgy: Javaslat a horgász területi engedélyek térítési díjának meghatározására,

Részletesebben

HORGÁSZREND. Hatályos: február 24-től február 25-ig.

HORGÁSZREND. Hatályos: február 24-től február 25-ig. DIÓSJENŐI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2643 Diósjenő, Tópart 078/2 Hrsz. HORGÁSZREND Hatályos: 2019. február 24-től 2020. február 25-ig. A Diósjenői Sporthorgász Egyesület Közgyűlése 1/2018. (II. 24.) sz. határozata

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE 2016.

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE 2016. Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A GÉBÁRTI-víztározó HORGÁSZRENDJE 2016. A Gébárti-víztározóra területi (napi, éves vagy féléves) jegyet váltó horgász elfogadja a tóra vonatkozó horgászrendet,

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A Mura folyó és Principális-csatorna HORGÁSZREND 2018. Elektronikus tájékoztató hivatkozása: http://zalaihorgasz.hu/horgaszrend/mura-2019.pdf Érvényes: 2019.02.01.

Részletesebben

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége

Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége A GÉBÁRTI- víztározó (víztérkód: 20-010-1-4) HORGÁSZREND 2019. Elektronikus tájékoztató hivatkozása: http://zalaihorgasz.hu/horgaszrend/gebart-2019.pdf Érvényes:

Részletesebben

FEGYELMI SZABÁLYZAT 2012. 11.10.

FEGYELMI SZABÁLYZAT 2012. 11.10. HATVANI HORGÁSZ EGYESÜLET Hatvan, Pázsit út 17. Pf. :45. FEGYELMI SZABÁLYZAT Érvényes : 2012. 11.10. Horgászegyesületünk tagjaira, a napijeggyel rendelkező vendéghorgászokra, a halászati törvényben meghatározott

Részletesebben

KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők

KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők KORONA TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET kézizálogtárgyak ellenében zálogkölcsön-nyújtást folytató függő közvetítők Közvetítő cégneve Kelet Zálog Kft Rózsa Gold Kft Zafír Zálogház Kft Fiókok száma 1 db 1 db 1

Részletesebben

Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek

Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek Ügyleírás A telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről,

Részletesebben

NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. ELőREFiZETőS MéRő KÁRTyAFELTÖLTéSi helyek. Borsod-Abaúj-Zemplén megye

NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. ELőREFiZETőS MéRő KÁRTyAFELTÖLTéSi helyek. Borsod-Abaúj-Zemplén megye NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. ELőREFiZETőS MéRő KÁRTyAFELTÖLTéSi helyek Borsod-Abaúj-Zemplén megye címe Abaújszántó Jászai tér 8. élelmiszer 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-14:00

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2013-02-05 FELADATOK I. Feladat: Találjatok ki egy ötletes csapat logót (szimbólumot),

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal. A 2012/2013 tanév tavaszi félévének FEBRUÁR. A 2012/2013 tanév őszi féléves

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal. A 2012/2013 tanév tavaszi félévének FEBRUÁR. A 2012/2013 tanév őszi féléves HASZNOS TUDNIVALÓK 2012/2013-as tanév tavaszi félév 1. kedd 2. szerda 3. csütörtök 4. péntek 5. szombat 6. vasárnap 7. hétfő 8. kedd 9. szerda 10. csütörtök 11. péntek 12. szombat 13. vasárnap 14. hétfő

Részletesebben

A halászati őr az ellenőrzés közben jogosult-e elkérni a személyi igazolványt? apple igen, minden esetben

A halászati őr az ellenőrzés közben jogosult-e elkérni a személyi igazolványt? apple igen, minden esetben A halgazdálkodási törvény alapján hány darab és milyen eszközöket használhat díj ellenében váltott állami horgászjeggyel és területi jeggyel rendelkező felnőtt horgász? apple kettő darab fenekező és egy

Részletesebben

2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye

2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett helye 2015. március hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály március 01. vasárnap 04.30-07.00 Miskolc, József

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

HORGÁSZREND. 18. életévüket betöltött az adott évre érvényes állami horgászjeggyel rendelkező

HORGÁSZREND. 18. életévüket betöltött az adott évre érvényes állami horgászjeggyel rendelkező Síkvölgyi Sporthorgász Egyesület HORGÁSZREND Amely, alapszabály 24. 1. bekezdése alapján annak kötelező melléklete, készült a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény (továbbiakban

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK 2012/2013-as tanév tavaszi félév

HASZNOS TUDNIVALÓK 2012/2013-as tanév tavaszi félév HASZNOS TUDNIVALÓK /-as tanév tavaszi félév 1 2 3 4 5 6 7 8 9 péntek 00 vasárnap JANUÁR A / tanév őszi féléves záróvizsga időszak első A leckekönyv leadásának első HKR 59 (1) (A leckekönyvek leadása a

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Értelmező rendelkezések

1. A rendelet hatálya. 2. Értelmező rendelkezések Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2015.(V.26.) sz. rendelete a vendéglátó üzletek éjszakai nyitva tartásának rendjéről Budapest Főváros IX. kerület Ferencvárosi

Részletesebben

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2016.. évii NAPIIJEGYES TÁJÉKOZTATÓ Felhívjuk a figyelmet, hogy e tájékoztató tartalmazza az egységes állami horgászokmány kitöltésére vonatkozó

Részletesebben

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok 1. Az egyesül tagja által fizetendő vagyoni hozzájárulás egyes tételei: a) Egyesületi tagdíj: Általános tag esetében 4050 Ft. 70. életévét betöltött tag és

Részletesebben

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY Vásárhelyi Pál Horgászegyesület EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY 2017 évi versenykiírás VERSENYKIÍRÁS 2017 1. A 2017. évi Egyesületi Horgászverseny megrendezési ideje: 2017.május 20. Helye : Domonyvölgy, Vásárhelyi

Részletesebben

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Bónom-zug Vizéért Egyesület 5502 Gyomaendrőd, Apponyi u. 14. e-mail: bonomzugiegyesület@gmail.com www.bonom.atw.hu EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Általános szabályok: 1. A Bónom-zugi holtágon (halgazdálkodási

Részletesebben

Szakértői vélemény A Duna folyam fkm, illetve Rókás vízállás Makád mentetlen holtág folyamszakasz kíméleti területeinek kijelöléséről

Szakértői vélemény A Duna folyam fkm, illetve Rókás vízállás Makád mentetlen holtág folyamszakasz kíméleti területeinek kijelöléséről Dr. Bokor Zoltán tudományos főmunkatárs, halászati szakértő szakértői névjegyzék száma: SZIF/16-3/2011. Szakértői vélemény A Duna folyam 1630-1564 fkm, illetve Rókás vízállás Makád mentetlen holtág folyamszakasz

Részletesebben

314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet. a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról

314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet. a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról A Kormány a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 71. 2. pontjában, a 15. tekintetében a közigazgatási

Részletesebben

Ügytípus tájékoztató. általános igazgatás

Ügytípus tájékoztató. általános igazgatás Ügytípus tájékoztató általános igazgatás Ózd Városi Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály 3600 Ózd, Városház tér 1., tel.: (48) 574-140, fax: (48) 574-149 Ügyfélfogadás rendje: hétfő szerda péntek 13-16

Részletesebben

SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17.

SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17. BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG SPEEDMARATHON 2015. ÁPRILIS 16-17. Sorszám Ellenőrzést végző rendőri szerv Ellenőrzés helyszíne Ellenőrzés kezdetének időpontja Ellenőrzés végének időpontja

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK 2013/2014-es tanév tavaszi félév

HASZNOS TUDNIVALÓK 2013/2014-es tanév tavaszi félév HASZNOS TUDNIVALÓK 2013/2014-es tanév tavaszi félév JANUÁR 1. szerda Újév 2. csütörtök 3. péntek Téli rektori szünet utolsó. 4. szombat 5. vasárnap 6. hétfő Záróvizsga időszak első 7. kedd 8. szerda 9.

Részletesebben

Mérés tervezett ideje

Mérés tervezett ideje Nap október 16. szerda október 17. csütörtök október 18. péntek október 19. szombat október 20. vasárnap október 21. hétfő október 22. kedd október 23. szerda október 24. csütörtök október 25. péntek október

Részletesebben

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség 5 000 17 000 35 000 52 000 58 000 93 000 133 000 240 000 298 000 320

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő

Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő Horgászvízkezelő-Tógazda Tanfolyam (Elméleti képzés) Halőri vizsga felkészítő NÉBIH - Halászati őri ismeretek Felkészülést elősegítő tananyag a halászati őri vizsgára (105 oldal). Alapvető tudás (halfajfelismerés)

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Mérés tervezett ideje

Mérés tervezett ideje november 01. péntek november 02. szombat november 03. vasárnap november 18. hétfő november 19. kedd november 20. szerda november 21. csütörtök november 22. péntek november 23. szombat november 24. vasárnap

Részletesebben

XXXVI. Miskolci Nemzetközi. Ásványfesztivál. Miskolc-Egyetemváros, március 3-4. Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából

XXXVI. Miskolci Nemzetközi. Ásványfesztivál. Miskolc-Egyetemváros, március 3-4. Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából XXXVI. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál Miskolc-Egyetemváros, 208. március 3-4. Fluorit, Orokusu Mine, Namíbia. Kupi László felvétele Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából Az év ásványa:

Részletesebben

FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017.

FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017. FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017. Szervezet neve: Címe: Fonyód Város Önkormányzat 8640 Fonyód, Fő u.19. Adószáma: 15731405-2-14 Képviseletre jogosult személy neve: Hidvégi József polgármester

Részletesebben

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00 Szajoli Polgármesteri Hivatal 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Tel.: 56/446-000 Fax: 56/446-447 E-mail: titkarsag@szajolph.t-online.hu Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán

Részletesebben

TAGEGYESÜLETI NYILVÁNTARTÁS

TAGEGYESÜLETI NYILVÁNTARTÁS 01. Alsószölnöki Sport és Turisztikai Sporthorgász ek Barabás Norbert elnök 9983 Alsószölnök, Fő u. 24. nbarbas@freemail.hu; (30) 298-0684 02. Büki HE Sporthorgász ek Szabó József elnök 9737 Bük, Széchenyi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA. Belvárosi helyiségek

PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA. Belvárosi helyiségek PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA Belvárosi helyiségek A helyiségek határozatlan időre vagy határozott időre illetve kedvezményes bérleti

Részletesebben

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület 2015. év HORGÁSZRENDJE A BKH Egyesület horgászrendjében meghatározott szabályok rendeltetése, hogy elősegítsék az Egyesület céljainak érvényesülését;

Részletesebben

Pályázati azonosító szám: GYHO Gyomaendrőd Város Önkormányzata Gyomaendrőd, Selyem út 124 HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Pályázati azonosító szám: GYHO Gyomaendrőd Város Önkormányzata Gyomaendrőd, Selyem út 124 HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS Pályázati azonosító szám: GYHO-2015 Gyomaendrőd Város Önkormányzata 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124 HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS a Gyomaendrőd Endrőd - Középső (Csókási), a Hantoskerti, a Fűzfás-zugi,

Részletesebben

Magyar joganyagok - 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet - a halgazdálkodási és a hal 2. oldal a) elektromos eszköz engedély hiányában történő vagy att

Magyar joganyagok - 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet - a halgazdálkodási és a hal 2. oldal a) elektromos eszköz engedély hiányában történő vagy att Magyar joganyagok - 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet - a halgazdálkodási és a hal 1. oldal 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról A Kormány a halgazdálkodásról

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2010-03-21 FELADATOK I. Feladat: A helyszíni forduló a vaskeresztesi tanpályán

Részletesebben

www.wiki.startlap.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. július

www.wiki.startlap.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. július www.wiki.startlap.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. július Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptárja

Részletesebben

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG Magyar Sakkszövetség 1055. Budapest, Falk Miksa u. 10. MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG 2013. 1. A bajnokság célja: a nevelőegyesületek közötti erőviszonyok felmérése, FIDE értékszám módosítása

Részletesebben

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZ EGYESÜLET

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZ EGYESÜLET A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZ EGYESÜLET HORGÁSZRENDJE Hatályba lépés időpontja: 2018. május 1. A Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület horgászrendje - 1. oldal Horgász egyesületünk vízterületén általánosságban

Részletesebben

2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap

2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mérés tervezett ideje. Nap 2015. április hónapra tervezett sebességmérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében helye B.-A.-Z. MRFK. Közlekedésrendészeti Osztály - Forgalomellenőrző Alosztály április 01. szerda 04.30-07.00 Miskolc, József

Részletesebben