A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot:"

Átírás

1

2 A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance Étrend házhozszállítás FitBalance Coffee&Bistro FitBalance Awarad Gála Fitness Wellness Díjátadó

3 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ:

4 FitBalance nagyszínpad 2015

5 FitBalance Expó 2014

6 A rendezvény bemutatkozása A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek nyolcadik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2016 május 01-én. A legutóbbi rendezvényen a Hungexpón 2016 október 8-án, 4300 látogatót és 120 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2016 között megrendezett 23 FitBalance rendezvényen eddig közel résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók:

7 A rendezvény mondanivalója A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a Sztárok az egészségért programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2017 április 30-ai rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

8 FitBalance sztárok az egészségért

9 FitBalance Aréna Sport - Fitness - Expo A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre.

10 A FitBalance média /online, offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A a és a internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően példányban, ingyenesen jelennek meg. A oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

11 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1640 percnyi televíziós bejátszás,970 percnyi rádiós szpot, és 810 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: Symbol Budapest

12 FitBalance Aréna - Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : Ft, a helyszínen, Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketa hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető -en, valamint megvásárolható a helyszínen! A sétálójegy ára: ft, A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

13 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek, összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga Pilates Zumba Spinning színpad (kb100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Stb A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

14 Együttműködési ajánlat A KIállító számára : az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a Alapterület ára: ft+áfa/nm FitBalance Aréna (2017. április 30.) eseményen Továbbiakban: Kiállító

15 - Indoor megjelenések: FitBalance magazinban 1 db hirdetési felületet biztosítunk,(logó és rövid bemutatkozó szöveg) a magazin belső oldalán! db A FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

16 Helyszíni, színpadi megjelenések: - A színpadok hátsó falán ( 6 színpad) elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 2 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

17 Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára minimum 4nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal, székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve),további költséget jelent! Az áram 1-2 kw ft+áfa, az épített stand ft+áfa/nm ami tartalmaz 2 db széket, 1 db asztalt ( 80x100cm), valamint 1 db infó pultot is.

18 Helyszíni, kiállítói megjelenések: Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! Az IFBB Kupa, valamint az akivitási nagyszínpadon is! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínén kihelyezve, (max.1 db)

19 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) 1 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

20 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon, stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk!

21 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Symbol Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2017 április

22 Galéria

23

24

25

26

27

28

29 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: NACSA Zsanett Helga Marketing-, sales manager Mobil: mail: info@fitbalance.hu Web: Szpotunk megtekinthető:

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2013. május 11.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2013. május 11. A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2013. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/ FitBalance

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit).

Részletesebben

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal!

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Jelen lenne a jó szakemberek karrierépítési folyamatának minden állomásán? Közvetlenül és hatásosan kommunikálna feléjük? Igen? Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Mivel

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI Szponzoráció MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb.

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei Támogassa rendezvényeinket, és tegye sikeressé vállalkozását! Rendezvénytámogatás esetén a médiamegjelenéseket automatikusan biztosítjuk. Helyszíni megjelenések:

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre SZPONZORI KIAJÁNLÓ a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre Szeged, Kisszállás, Mórahalom, Ásotthalom 2011. augusztus 17-21. eseményére Tisztelt Török Tibor Úr! A Maccabi Vívó és

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online MindenegybenBlog Médiaajánlat online 2015 Napi és heti látogatottság A portál látogatottságáról a Google Analytics mérései biztosítanak auditált adatokat. A www.mindenegybenblog.hu népszerűségének dinamikáját

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2018. október 4-7. Várható látogatószám az előző évek alapján: 60.000 fő Belépődíj a szabadtéri

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

Miről és kinek szól a magazin?

Miről és kinek szól a magazin? Médiaajánló 2018 Miről és kinek szól a magazin? Bemutatjuk Önnek a Hirdetésben Hírverés Magazint! A formabontó külső előre vetíti gondolkodásunk irányát. Kulcsszavunk az INNOVÁCIÓ! A Hirdetésben Hírverés

Részletesebben

Terület bérleti díjak épületen belül. A terület bérleti díja épületen kívül

Terület bérleti díjak épületen belül. A terület bérleti díja épületen kívül Ajánlat kiállítóknak Zalaegerszeg Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok 2018. Szeptember 22-23. www.tft-zeg.hu Terület bérleti díjak épületen belül nagyterem n Oldalstand: 3.000 Ft+áfa / m2 / 2 nap (egy

Részletesebben

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C É L B A É R N

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA Mindenki meg fog lepődni Szponzori kiajánló 2014 A rendezvény célja: Bemutatni, hogy a hétköznapi emberekhez képest, ŐK milyen hihetetlen dolgokra képesek A legnagyobb esemény,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet Érvényes: 2016. december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve Tartalomjegyzék: 1. Gyulai óriásplakát... 2 2. Gyulai hengeroszlop... 3 3. Gyulai hirdetőtábla...

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést.

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést. I S M E R T E T Ő 2015 A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy MÉDIAAJÁNLAT Oxygen Wellness Naphegy M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C

Részletesebben

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ A RÉGI-ÚJ RENDEZVÉNY A Kölyökparádé nem új rendezvény a Hungexpo Zrt. kiállítási portfóliójában. 2010 és 2012 között a BNV mellett rendeztük meg. Alkalmanként

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó PARTNERI KIAJÁNLÓ 2 NAP 1000+ RÉSZTVEVŐ 100+ ELŐADÓ 100+ INFLUENCER 100+ PROGRAM 10+ WORKSHOP 1 MARKETING SAFARI ÉS FELEJTHETETTLEN KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK SZPONZORI ÉS PARTNERI LEHETŐSÉGEK 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye, hogy

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ!

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! Az Energia Nap céljai A rendezvénysorozat célja, hogy a lakosságot megismertesse az égészségtudatosság és a környezettudatosság

Részletesebben

BioTech USA FitBalance

BioTech USA FitBalance BioTech USA FitBalance IFBB Central Europe Cup Budapest 2014 május 11. Papp László Budapest Sportaréna A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére. Nevezési

Részletesebben

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV Otthonteremtési kiállítás és vásár Tematika: fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll Időzítés : kora ősz / hétvége / 3 nap (október 12-14.) Helyszín: HUNGEXPO

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ 2016 MÉDIAAJÁNLÓ

MÉDIAAJÁNLÓ 2016 MÉDIAAJÁNLÓ MÉDIAAJÁNLÓ 2016 MÉDIAAJÁNLÓ Impresszum Szerkesztette: Bolgár Zsolt Grafikai munka: Szitás István Felelős Kiadó: Universitas-Szeged Nonprofit Kft. TISZTELT PARTNERÜNK! A Szegedi Tudományegyetem egyike

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT TESZÜNK KIÁLLÍTÓINKÉRT, KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELÜK SIKERESSÉGÉÉRT? Több 10 000 e-dm-et küldünk ki adatbázisunkra a potenciális

Részletesebben

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2019 MÉDIAAJÁNLAT MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2 MAGAZIN 1991 alapítás éve 4000 példányszám 12 szám/év megjelenés 76 oldal terjedelem Olvasói csoport: előfizetők. Eloszlás: 3000 előfizető, 1000 további.

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Bemutatkozás Az angliai magyarok oldala az Angliai Kisokos egy 2015-ben alapított független információs és hirdető portál, ahol mindig a legfrissebb, legaktuálisabb információkat

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport MÉDIAAJÁNLAT 2014 i Tények, adatok A megújult mno.hu hírportál, a Magyar Nemzet Online, a Hír TV Online és a Lánchíd Rádió Online hírei mellett a Magyar Nemzet napilap egyes híreinek biztosít internetes

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek Médiaajánlat Szolgáltatás Megjelenési csomagok Minimál regisztráció Szállásfoglalási regisztráció Standard kiemelések Prémium kiemelések Szálláshely önálló adatlap ismertetővel, szolgáltatások bemutatásával

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPZENEI ÉS NÉPTÁNC FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2015. október 14. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök Termékprofil Az A/3-as alapú 16 oldalas napilap vasárnap kivételével a hét minden napján, kedden egy 16 oldalas színes rejtvény magazinnal, pénteken pedig egy 24 oldalas színes TV műsor melléklettel jelennek

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT. Ér vényes: től, vis szavonásig. kerub.hu

HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT. Ér vényes: től, vis szavonásig. kerub.hu HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT Ér vényes: 2019.05.01-től, vis szavonásig. kerub.hu TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozás Teljesítmény és látogatók számokban» 03» 04 Display felületek Bannerek Desktop bannerek

Részletesebben

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG A Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége egészségügyi ismeretterjesztô folyóiratának online változata ÚJDONSÁG Teljes körû gyógyszertárkeresô adatbázis található. ELÔNYÖK

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

INFO: +36 1 333 5656 SYMBOL BUDAPEST 1036 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 56. WWW.SYMBOLBUDAPEST.HU

INFO: +36 1 333 5656 SYMBOL BUDAPEST 1036 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 56. WWW.SYMBOLBUDAPEST.HU Minden év legvágyottabb presztizs eseménye a Hivatalos Forma 1 Afterparty. Symbol Budapest idén 5. alkalommal ad otthont a partynak, mint kizárólagos szervezési joggal rendelkező helyszín. A rendezvény

Részletesebben

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA A víz értéke A szolgáltatás díja Tapasztalatok Kihívások - Szakmai irányvonalak 2015 március 4-6., Budapest TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Támogatói felhívás A Budapesti

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPTÁNC ÉS NÉPZENEI FESZTIVÁL 2017 Megrendezés időpontja: 2017. október 58. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben