MBP36S BABAMONITOR KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MBP36S BABAMONITOR KEZELÉSI ÚTMUTATÓ"

Átírás

1 MBP36S BABAMONITOR KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A manuálban ismertetett funkciók előzetes bejelentés nélkül változhatnak.

2 Üdvözöljük... az új Motorola babamonitora nevében! Köszönjük, hogy megvásárolta az MBP36S típusú készüléket. Ennek segítségével láthatja és hallhatja a másik szobában alvó kisbabáját, vagy figyelemmel kísérheti nagyobb gyermekeit a játszószobában. Kérjük, hogy őrizze meg a vásárlásról kapott számlát. Motorola termékének garanciális kezeléséhez a dátumozott számla másolatával kell igazolnia, hogy a készülékre érvényes a garancia. A garanciához nem szükséges regisztrálnia. A termékkel kapcsolatos kérdéseivel hívja az alábbi telefonszámot: USA és Kanada , Nagy-Britannia A világhálón: Ebben az útmutatóban megtalál minden tudnivalót, hogy a lehető legjobban tudja használni készülékét. Mielőtt használná a babamonitort, javasoljuk, hogy a szülői egység akkumulátorát helyezze be és teljesen töltse fel, hogy akkor is működjön, ha a tápegységről levéve egy másik helyiségbe magával viszi. Mielőtt telepíti az egységeket, olvassa el a biztonsági utasításokat a 6. oldalon. Mindent megkapott? 1 db szülői egység 1 db babaegység (kamera) 1 db újratölthető, Ni-MH akkumulátor a szülői egységhez 1 db hálózati tápegység a szülői egységhez 1 db hálózati tápegység a babaegységhez

3 A szülői egység áttekintése 1. Kijelző (LCD képernyő) 2. Up (fel) gomb: Normál üzemmód: Tilt up (billentés felfelé) Menü üzemmód: Up (fel) 3. Down (le) gomb : Normál üzemmód: Tilt Down (billentés lefelé) Menü üzemmód: Le 4. Left (bal) gomb: Normál üzemmód: Pan Left (fordulás balra) Menü üzemmód: Balra 5. Right (jobb) gomb: Normál üzemmód: Pan Right (fordulás jobbra) Menü üzemmód: Jobbra 6. Menü gomb: A menüpontok megnyitásához nyomja meg. 7. OK gomb. 8. Videó ON/OFF (be/ki) gomb: Ha megnyomja, kikapcsolja az LCD képernyőt. Ha ismét megnyomja, bekapcsolja az LCD képernyőt. 9. Talk (beszéd) gomb. Ha megnyomva tartja, beszélhet a babához. 10. Tápegység / akkumulátor LED KÉK fénnyel világít, ha a hálózati tápegységről működik. PIROS fénnyel világít, ha az akkumulátor merül. 11. ON/OFF (be/kikapcsolva) LED (zöld) 12. Hangerő szintjelző LED-ek (zöld, narancs, piros, piros) 13. Mikrofon 14. Be/kikapcsoló gomb. A készülék be- és kikapcsolásához tartsa megnyomva. 15. Antenna. Állítsa fel az antennát az optimális vételhez. 16. Akkumulátor fedél. 17. Tartó. 18. Hangszóró 19. USB csatlakozó. Csatlakozás az AV kimenethez. *AV kábel (opcionális tartozék, külön kell megvásárolni.) 20. Tápegység csatlakozója.

4 8 A babaegység áttekintése 1. Fényérzékelő (éjszakai üzemmódhoz) 2. Kamera lencséje 3. Infravörös LED-ek 4. Bekapcsolás jelző LED 5. Mikrofon 6. Hangszóró 7. ON/OFF (be/ki) kapcsoló 8. Tápegység csatlakozója 9. Antenna 10. Hőmérséklet-érzékelő 11. Párosító gomb Fontos tanácsok a babamonitor telepítéséhez Ahhoz, hogy együtt tudja használni a videó megfigyelő baba- és szülői egységét, a kettő között rádiókapcsolatot kell létrehoznia, és ennek hatókörét a környezeti feltételek befolyásolják. Bármely nagy fémtárgy, például hűtőszekrény, tükör, iratszekrény, fém ajtó vagy a baba- és szülői egység közötti vasbeton fal a rádiójelek útjában állhat. A jelek erősségét más szerkezetek, például falak, vagy rádió- és elektromos berendezések, például TV-k, számítógépek, vezeték nélküli és mobiltelefonok, fénycsövek és fényerő-szabályozó kapcsolók is csökkenthetik. Más 2,4 GHz-en működő termékek, például vezeték nélküli hálózatok (WiFi routerek), Bluetooth rendszerek, mikrohullámú sütők használata zavarokat okozhat a berendezésnek, ezért az ilyen berendezésektől legalább 1m-re helyezze el a készüléket, vagy kapcsolja ki azokat, ha zavarást észlel. Ha a jel gyenge, próbálja a szobán belül áthelyezni a szülői és/vagy babaegységet.

5 Tartalom 1. Biztonsági utasítások Első lépések Babaegység tápegysége Akkumulátor beépítése a szülői egységbe Szülői egység tápegysége Regisztrálás (párosítás) Videó megtekintése a TV készüléken Az MBP36S babamonitor használata Beállítás Pásztázás és billentés Éjszakai üzemmód Beszéd üzemmód MBP36S szülői egység menü lehetőségei Hangerő Fényerő Altatódal Zoom Ébresztés Kamera vezérlése Kamera hozzáadása (párosítás) Kamera képének megtekintése Multi-kamera mód a kijelzőn Kamera törlése Kamera szkennelés Hőmérséklet Energiatakarékos üzemmód A berendezés selejtezése (környezetvédelem) Tisztítás Súgó Kijelző Általános tudnivalók... 19

6 1. Biztonsági utasítások FIGYELEM: FULLADÁS VESZÉLYE - A tápegység vezetékét tartsa távol a babától. SOHA ne helyezze a kamerát vagy a vezetékeket a kiságyba vagy bölcsőbe! Rögzítse a vezetéket jóval azon kívül, ahol a baba elérheti! A hálózati tápegységhez ne használjon hosszabbítót! Csak a mellékelt tápegységet használja! KAMERA BEÁLLÍTÁSA ÉS HASZNÁLATA: Határozza meg úgy a kamera helyét, hogy az a legjobb képet adja a kiságyban/bölcsőben fekvő babáról. Helyezze a kamerát síkfelületre, például öltöztetőre, komódra vagy polcra. SOHA ne helyezze a kamerát vagy a vezetékeket a kiságyba vagy bölcsőbe! Rögzítse a vezetéket úgy a falhoz, hogy a baba ne érhesse el! FIGYELEM! Ez a babamonitor megfelel az elektromágneses mezőkre vonatkozó valamennyi szabványnak, és a kezelési útmutató szerint használva teljesen biztonságos. Ezért a készülék használata előtt olvassa el a kezelési útmutatót. A készüléket csak felnőtt szerelheti össze. Összeszerelés közben az apró alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől! Ez a termék nem játékszer. Ne engedje, hogy gyermekek játsszanak vele! Ez a babamonitor nem helyettesíti a szülői gondoskodást. Tartsa meg ezt a kezelési útmutatót. Ne tegye a babaegységet vagy a vezetékeket a kiságyba vagy bölcsőbe, illetve úgy, hogy a baba elérje (az egység legyen legalább egy méterre a babától). Tartsa távol a vezetékeket a gyermekektől! Ne takarja le a babamonitort törölközővel vagy terítővel!

7 A hálózati tápegységhez ne használjon hosszabbítót! Csak a mellékelt tápegységet használja! Mielőtt ténylegesen használni kezdené, ismerje meg a monitort és összes funkcióját. Ne használja a babamonitort víz közelében. Ne telepítse a babamonitort hőforrás közelébe. Csak a mellékelt akkutöltőt-tápegységet használja! Ne használjon más akkutöltőket és tápegységeket, mert károsíthatják a készüléket és az akkumulátort. Csak ugyanolyan akkumulátort használjon. Ne érintse meg a csatlakozót éles eszközzel vagy fémtárggyal. MAGYAR ÓVATOSAN! A nem megfelelő típus használata esetén az akkumulátor felrobbanhat. Az elhasználódott akkumulátorok megsemmisítésében kövesse az előírásokat.

8 2. Első lépések 2.1 Babaegység tápegysége 1. Csatlakoztassa a tápegység kis csatlakozóját a babaegységhez, a másikat pedig a hálózati aljzatba. MEGJEGYZÉS: Csak a mellékelt tápegységet (5V DC / 1000mA) használja. 2. Tolja az ON/OFF (be/ki) kapcsolót ON (be) állásba. A bekapcsolást jelző zöld LED világít. 3. A babaegység kikapcsolásához tolja az ON/OFF (be/ki) kapcsolót OFF (ki) állásba. 2.2 Akkumulátor beépítése a szülői egységbe Fekete - Piros 1. Illessze az akkumulátor csatlakozódugóját az aljzatba az ábra szerint, és helyezze az akkumulátort a helyére. Kisméretű kereszt, vagy lapos csavarhúzó 2. Helyezze vissza az akkumulátor fedelét, és jobbra forgatva enyhén húzza meg a csavart egy kisméretű kereszt vagy lapos csavarhúzóval.

9 2.3 Szülői egység tápegysége MAGYAR FONTOS! Javasoljuk, hogy mielőtt használja a készüléket, illessze a helyére az akkumulátort, és töltse fel teljesen. Így áramkimaradás esetén is működni a fog a készülék az akkumulátorról. 1. Csatlakoztassa a tápegység kis csatlakozóját a szülői egységhez, a másikat pedig a hálózati aljzatba. Csak a mellékelt tápegységet (6V DC / 500mA) használja. 2. A szülői egység bekapcsolásához tartsa 1 másodpercig megnyomva a BE/KI kapcsolót. 3. Ha bekapcsolta a babaegységet és a szülői egységet is, a szülői egység kijelzőjén látható a babaegység kamerájának képe. 4. Ha nincs kapcsolat, vagy hatókörön kívül van, akkor a videó képernyő kikapcsol, és az LCD kijelzőn a No Signal (nincs jel) felirat látható, és az egység 5 másodpercenként csipog. Vigye közelebb a szülői egységet a babaegységhez, míg újra létrejön a kapcsolat. 5. A szülői egység kikapcsolásához tartsa 1 másodpercig megnyomva a BE/KI kapcsolót, míg a kijelzőn az oszlopdiagram mozgása leáll. MEGJEGYZÉS: Az akkumulátor ikonja PIROS színű lesz, amikor az akkumulátor merül, és 16 másodpercenként csipogással jelez. Az akkumulátort fel kell tölteni. Az akkumulátor körülbelül 16 óra alatt töltődik fel teljesen. Töltés közben 1. Ha a készülék ki van kapcsolva, de bedugja a hálózati tápegységet, a képernyőn egy adapter szimbólum jelenik meg, és egy akkumulátor ikon villog 45 másodpercig. A készülék bal felső sarkában lévő kék LED jelzi, hogy a tápegységet bedugta.

10 2. Ha akkor dugja be a tápegységet, amikor a készülék be van kapcsolva, a képernyő bal felső sarkában az akkumulátor ikon jelzi, hogy az akkumulátor töltődik. A készülék bal felső sarkában lévő kék LED jelzi, hogy a tápegységet bedugta. 2.4 Regisztrálás (párosítás) A babamonitor a szülői egységhez előre párosítva van. Nem kell újra regisztrálnia, csak ha a babaegység elveszíti a kapcsolatot a szülői egységgel. A babaegység újra regisztrálásához, illetve egy új babaegység regisztrálásához kövesse az alábbi eljárást: 2. A és gombokkal léptessen addig, míg a kamera ikont jelöli ki, és megjelenik a del/add/view/scan menü. 3. A és gombokkal válassza ki az ADD (hozzáad) menüpontot, és az OK gombbal hagyja jóvá. 4. Megjelennek a CAM 1 / CAM 2 / CAM 3 / CAM 4 lehetőségek. A és gombbal válassza ki a kívánt kamerát, és nyomja meg az OK gombot a kamera keresésének megkezdéséhez. Keresés közben a zöld audio LED gyorsan villog. 5. Az OK gomb megnyomásával hagyja jóvá. 6. Tartsa megnyomva a babegység alján lévő PAIR (párosítás) gombot mindaddig, míg a szülői egység megtalálja a kamerát, csipog, és a képernyőn megjelenik a kamera képe. MEGJEGYZÉS: Ha egy adott babaegységet már korábban regisztráltak, annak újbóli regisztrációja felülírja a korábbi regisztrációt. 2.5 Videó megtekintése a TV készüléken Csatlakoztasson egy megfelelő AV kábelt a szülői egység oldalán lévő AV aljzat és a TV készülék AV bemenete közé. Válaszd ki a TV ikont a szülő egységen. Görgesse a TV készülék AV bemeneteit, míg meglátja a babamonitor képét. Az AV kábel opcionális tartozék, amelyet külön kell megvásárolni. MEGJEGYZÉS: Az AV kábel csatlakoztatása előtt a készüléket be kell kapcsolni, és ki kell választani a kamerát. Ha az AV kábelt csatlakoztatja, a monitor kezelőszervei hatástalanok. Mono módban a baba hallható is, ha a 3.5 mm-es dugóval rendelkező headset csatlakoztatva van az AV aljaztba.

11 3 Az MBP36S babamonitor használata 3.1 Beállítás Helyezze a babamonitort egy kényelmes felületre (pl. asztalra) és állítsa a kamerát a megfigyelni kívánt területre. Állítsa a babaegység kamerájának szögét a kamera fel-le és balra-jobbra forgatásával, míg elégedett a szülői egységen látható képpel. MEGJEGYZÉS: Ne helyezze el a babaegységet úgy, hogy a baba elérje! Ha zavarok vannak a képben vagy a hangban, próbálja úgy áthelyezni az egységeket, és ügyeljen arra, hogy ne legyenek közel más elektromos berendezéshez. 3.2 Pásztázás és billentés A kamera a szülői egységről táv vezérelhető. 1. A kamera fel- és lebillentéséhez nyomja meg a fel és le gombokat. 2. A balra és jobbra fordításhoz nyomja meg a balra és jobbra gombokat. 3.3 Éjszakai üzemmód A babaegységben 8 nagy fényerejű infravörös LED van, hogy a sötétben is éles képet kapjon. Ha a beépített fényérzékelő a környezeti megvilágítás hiányát érzékeli, automatikusan bekapcsolódnak a LED-ek, és a szülői egység képernyője fekete-fehér képre vált. A kijelzőn megjelenik a hold ikon. 3.4 Beszéd üzemmód Tartsa megnyomva a szülői egység TALK (beszéd) gombját, így beszélhet a babához a babaegység hangszóróján át. A mikrofon ikon jelenik meg az LCD képernyő tetején. 3.5 Videó be- és kikapcsolása A VIDEO ON/OFF (be/ki) gombbal be- és kikapcsolhatja az LCD kijelzőt, de a hangmonitor bekapcsolva marad. 3.6 Hőmérséklet kijelző (HH ºC / ºF vagy LL ºC / ºF) A babaegység hátlapján lévő hőmérsékletérzékelő által mért érték látható az LCD kijelző tetején. A kijelzett érték PIROS színű, ha a hőmérséklet magasabb, mint 29 ºC (84 ºF), illetve alacsonyabb, mint 14 ºC (57 ºF). A kijelző a HH ºC (ºF) értéket mutatja, ha a hőmérséklet magasabb, mint 36 ºC (97 ºF). A kijelző az LL ºC (ºF) értéket mutatja, ha a hőmérséklet alacsonyabb, mint 1 ºC (34 ºF). MAGYAR Az MBP36 babamonitor használata

12 4 MBP36S szülői egység menü lehetőségei 4.1 Hangerő 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a hangerő ikont. 3. A fel és le gombok segítségével állítsa be a kívánt hangerőt 1 és 8 között. (Az alapbeállítás 4. szint.) 4.2 Fényerő 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a fényerő ikont. 3. A fel és le gombok segítségével állítsa be a kívánt fényerőt 1 és 8 között. (Az alapbeállítás 4. szint.) 4.3 Altatódal 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a dallam ikont. 3. A fel és le gombok segítségével válassza ki a kívánt dalt az 5 altatódal közül, vagy válassza a ciklust, amelyben a készülék egymás után mind az 5 dalt lejátssza. Ha egy dalt választ ki, azt a készülék csak egyszer játssza le. (Az alapbeállítás szerint az altatódal lejátszása ki van kapcsolva) 4. A kiválasztott altatódalnál nyomja meg az OK gombot a lejátszás hangerejének beállításához. 4.4 Zoom 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a nagyító ikont. 3. A fel és le gombok segítségével válassza ki az 1X vagy 2X Zoom beállítást. (Az alapbeállítás 1X zoom.)

13 4.5 Ébresztés 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a csengő ikont. 3. A fel és le gombok segítségével válassza ki az ébresztés idejét (6 óra, 4 óra, 2 óra). (Az alapbeállítás szerint az ébresztés ki van kapcsolva.) 4. Ha beállítja valamelyik ébresztési időt, a szülői egység kb. 45 másodpercig csipog minden 6, 4 vagy 2 órás időszak után, és az ébresztés ikon piros színnel villog. MAGYAR 4.6 Kamera vezérlése Kamera hozzáadása (párosítás) 2. A balra és jobbra gombokkal léptessen addig, míg a kamera ikont jelöli ki, és megjelenik a del/add/view/scan menü. 3. A fel és le gombokkal válassza ki az ADD (hozzáad) menüpontot, és az OK gombbal hagyja jóvá. 4. Megjelennek a CAM 1 / CAM 2 / CAM 3 / CAM 4 lehetőségek. A fel és le gombbal válassza ki a kívánt kamerát, és nyomja meg az OK gombot a kamera keresésének megkezdéséhez. Keresés közben a zöld audio LED gyorsan villog. 5. Tartsa megnyomva a babegység alján lévő PAIR (párosítás) gombot mindaddig, míg a szülői egység megtalálja a kamerát, csipog, és a képernyőn megjelenik a kamera képe. MEGJEGYZÉS: Egy kamera egyszerre csak egy szülői egységhez lehet regisztrálva Kamera képének megtekintése 2. A balra és jobbra gombokkal léptessen addig, míg a kamera ikont jelöli ki, és megjelenik a del/add/view/scan menü. 3. A fel és le gombokkal válassza ki a VIEW (megtekintés) menüpontot, és az OK gomb megnyomásával hagyja jóvá. 4. Megjelennek a CAM 1 / CAM 2 / CAM 3 / CAM 4 lehetőségek. A fel és le gombbal válassza ki a kívánt kamerát, és nyomja meg az OK gombot a kamera képének megtekintéséhez.

14 TIPP: Gyors eljárás a kamerák kiválasztásához a menü kihagyásával. Nyomja meg többször az OK gombot a CAM 1, CAM 2, CAM 3, CAM 4, SCAN kiválasztásához Multi-kamera mód a kijelzőn 2. A balra és jobbra gombokkal léptessen addig, míg a multi-kamera jelzés meg nem jelenik. 3. Nyomja meg a fel és le gombokat hogy be vagy kikapcsolja a 4 felé osztott kijelzőt Kamera törlése 2. A balra és jobbra gombokkal léptessen addig, míg a kamera ikont jelöli ki, és megjelenik a del/add/view/scan menü. 3. A fel és le gombokkal válassza ki a DEL (törlés) menüpontot, és az OK gombbal hagyja jóvá. 4. Megjelennek a CAM 1 / CAM 2 / CAM 3 / CAM 4 lehetőségek. A fel és le gombbal válassza ki a kívánt kamerát, és nyomja meg az OK gombot a kamera regisztrációjának törléséhez. Megjegyzés: ha csak egy regisztrált kamera van a rendszerhez kapcsolva, azt nem lehet kitörölni Kamera szkennelés 2. A balra és jobbra gombokkal léptessen addig, míg a kamera ikont jelöli ki, és megjelenik a del/add/view/scan menü. 3. A fel és le gombokkal válassza ki a SCAN (szkennelés) menüpontot, és az OK gombbal hagyja jóvá. 4. A képernyőn ezután felváltva látja a CAM 1/CAM 2/CAM 3/CAM 4 regisztrált kamerák képét, körülbelül 12 másodpercenként vált a készülék. TIPP: Gyors eljárás a kamerák kiválasztásához a menü kihagyásával. Nyomja meg többször az OK gombot a CAM 1, CAM 2, CAM 3, CAM 4, SCAN kiválasztásához. 4.7 Hőmérséklet 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a hőmérő ikont. 3. A fel és le gombok segítségével válassza ki a ºC vagy ºF mértékegységet.

15 4.8 Energiatakarékos üzemmód 2. A balra és jobbra gombok segítségével válassza ki a videó időzítő ikont. 3. A fel és le gombok segítségével válassza ki az automatikus videó leállítását 5 perc, 30 perc, vagy 60 perces időtávban. 5. A berendezés selejtezése (környezetvédelem) A termék élettartamának végén ne dobja a terméket a háztartási hulladékgyűjtőbe. Vigye el a terméket egy elektromos és elektronikai hulladékokat újrahasznosító gyűjtőhelyre. A terméken, a kezelési útmutatóban és a dobozon lévő szimbólum is ezt mutatja. A termékben található egyes anyagok újrahasznosíthatók, ha elviszi egy gyűjtőhelyre. A használt termékek egyes alkatrészeinek vagy anyagainak újrahasznosításával védi a környezetet. A közelében található gyűjtőhelyekkel kapcsolatban további tudnivalókért forduljon a helyi hatóságokhoz. Az akkumulátort a helyi előírásoknak megfelelően, környezetbarát módon helyezze el a hulladékban.

16 6. Tisztítás Az MBP36S készüléket enyhén nedves, vagy antisztatikus ronggyal tisztítsa. Soha ne használjon ehhez tisztítószert vagy oldószert. Tisztítás és ápolás A termék egyik részét se tisztítsa hígítóval vagy más oldószerrel és vegyi anyaggal ezzel tönkreteheti a terméket, és ilyen esetben nem érvényes a garancia. Tartsa távol a MBP36 készüléket a forró, nedves helyektől és az erős napsütéstől, és ne engedje, hogy nedves legyen. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az MBP36 készülék kiváló minőségű és megbízható legyen. Ha azonban mégis elromlana benne valami, ne próbálja saját maga megjavítani, hanem forduljon a vevőszolgálathoz segítségért.

17 7. Súgó Kijelző Nincs kép Próbálja feltölteni vagy kicserélni az akkumulátort. Állítsa alaphelyzetbe az egységeket. Csatlakoztassa le a szülői egység akkumulátorát, és mindkét egység tápegységét, majd dugja vissza azokat. Bekapcsolódott a készülék? Tartsa megnyomva a szülői egység ON/OFF (be/ki) gombját a készülék bekapcsolásához A megfelelő kamerát választotta ki? Szükség szerint állítsa át a kamera számát. Be van kapcsolva a kijelző? Nyomja meg a VIDEO ON/OFF (be/ki) gombot a kijelző bekapcsolásához. Ha akkumulátorról működteti a készüléket, csak a kijelző kapcsolódik ki 2 perc múlva, hogy takarékoskodjon az energiával. Az egység bekapcsolva marad, és továbbra is ad hangjelzéseket. Bármelyik gomb megnyomásával ismét bekapcsolhatja a kijelzőt. MAGYAR Regisztrálás Ha a babaegység elveszíti a kapcsolatot a szülői egységgel Próbálja feltölteni vagy kicserélni az akkumulátort. Ha a babaegység túl messze van, kikerülhet a hatótávolságból, ezért vigye közelebb a babaegységet a szülői egységhez. Állítsa alaphelyzetbe az egységeket úgy, hogy lecsatlakoztatja róluk az akkumulátort és a tápegységeket. Mielőtt visszadugja azokat, várjon kb. 15 másodpercig. Hagyjon egy percet arra, hogy a babaegység és a szülői egység szinkronizálódjon. Ha az egységeket újra kell regisztrálnia, lásd a 2.4 Regisztráció (párosítás) szakaszt.

18 Zavarok Zavaró hangok a szülői egységen A babaegység és a szülői egység esetleg túl közel van egymáshoz. Tegye őket egymástól távolabb. Az audio visszacsatolás (gerjedés) megszüntetéséhez tegye őket egymástól legalább 1-2 méterre. Ha a babaegység túl messze van, kikerülhet a hatótávolságból, ezért vigye közelebb a babaegységet a szülői egységhez. Ügyeljen arra, hogy a babaegység és a szülői egység ne legyen más elektromos berendezés, például televízió, számítógép, vagy vezeték nélküli, illetve mobiltelefon közelében. Más 2,4 GHz-en működő termékek, például vezeték nélküli hálózatok (WiFi routerek), Bluetooth rendszerek, mikrohullámú sütők használata zavarokat okozhat a berendezésnek, ezért az ilyen berendezésektől legalább 1m-re helyezze el a készüléket, vagy kapcsolja ki azokat, ha zavarást észlel. Ha a jel gyenge, próbálja a szobán belül áthelyezni a szülői és/vagy babaegységet.

19 8. Általános tudnivalók Műszaki adatok MAGYAR Babaegység (Típus: MBP36BU) Frekvencia: 2,4GHz 2,48GHz Képfelvevő: színes CMOS 30 megapixel Lencse: f 2,5mm, F 2,8 Infravörös LED: 8 db Hálózati tápegység: SCE P; Bemenet: V, 50/60 Hz 300 ma; Kimenet: 5,9 V, 1000 ma VAGY Adapter: BLJ5W059100P; Bemenet: V, 50/60 Hz 150 ma; Kimenet: 5,9 V, 1000 ma FIGYELEM Csak a mellékelt tápegységgel használja! FCC azonosító: VLJ MBP36BU IC azonosító: 4522A MBP36BU

20 Szülői egység (Típus: MBP36PU) Frekvencia: 2,40-2,48 GHz Kijelző: 3,5"-os képátlójú TFT LCD Kijelző színei: 16,7 millió szín, LCD Hangerő szabályozás: 8 fokozatban Fényerő szabályozás: 8 fokozatban Hálózati tápegység: SCB P; Bemenet: V, 50/60 Hz 300 ma; Kimenet: 6,0 V, 500 ma VAGY Adapter: BLJ5W060050P; Bemenet: V, 50/60 Hz 150 ma; Kimenet: 6,0V, 500mA FIGYELEM Csak a mellékelt tápegységgel használja! Akkumulátor: Típus - GPI GPRHCH93C021 Ni-MH AAA 3.6V VAGY JUSTHIGH Ni-MH AAA 3.6V 900mAh újratölthető akkumulátor FIGYELEM Ne használjon nem újratölthető elemeket a szülői egységben. A nem megfelelő típus használata esetén az akkumulátor felrobbanhat. Az elhasználódott akkumulátorok megsemmisítésében kövesse az előírásokat.

21 Ha nem működik rendesen a termék Olvasd át a használati útmutatót mégegyszer. 2. Látogasd meg a Motorola weboldalát: 3. Keresd fel az ügyfélszolgálatot, vagy az importőrt. Magyarországon Anico kft Ha pótakksit szeretnél rendelni keresd fel az importőrt. JÓTÁLLÁS Ezen termék gyártója az importőrön és a kereskedőn keresztül a 151/2003 (IX.22.) Korm rendelet, valamint annak mellékletében felsorolt esetekben a terméknek a fogyasztó részére történő értékesítés napjától számított egy évig (365 nap) jótállást biztosít. Ezen időszak alatt fogyasztó jogosult a rendeltetésszerű használat és karbantartás ellenére bekövetkezett meghibásodás esetén elsősorban a hiba kijavítását, ha az nem lehetséges cserét esetleg árleszállítást kérni. Jogvita esetén fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi kamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. Fogyasztónak csak a természetes személy minősül. Nem minősülnek jótállási hibának a természetes elhasználódásból eredő kopások. Az elhasználódott alkatrészek cseréje jótállási időn belül sem ingyenes. Nem érvényesíthető a jótállás: ha a meghibásodást a nem rendeltetésszerű használat okozta ha a meghibásodást a karbantartás elmulasztása okozta ha a terméket szakszerűtlenül, vagy illetéktelenek javították ha nem tartotta be a kezelési útmutatás előírásait, nem megfelelő karbantartási anyagokat használt ha a gyártási szám nem egyezik meg a jótállási jegyen szereplő számmal ha a meghibásodást helytelen szállítás, tárolás, elemi kár, külső mechanikai és/vagy vegyi hatás okozta A fenti okokból meghibásodott termék javítási költsége a jótállási időtartamon belül is a fogyasztót terheli!

22 A rendeltetésellenes (szabálytalan) használat elkerülése céljából minden termékhez használati (kezelési) útmutatót mellékelünk. A jótállás érvényesítéséhez a szabályosan kitöltött jótállási jegy, annak elvesztése esetén a számla bemutatása szükséges. Gyártó neve: Binatone Electronics International Limited Importőr neve: Anico Kft Nyíregyháza Debreceni út 125 A jótállás érvényesítésének helyei: Anico Kft. központi szerviz: 4400 Nyíregyháza Debreceni út 125. Tel: , mail@anico.hu Anico Kft budapesti fióktelep: 1107 Bp. Ceglédi út 1-3. Tel: , mail@anico.hu Eladó vállalkozás neve címe:... A jótállás kezdete: A jótállásos időtartama vége: Az áru típusa: Megnevezése: Gyártási számai: Aláírás

23 Gyártotta, terjeszti vagy értékesíti a Binatone Electronics International LTD., a termék hivatalos jogtulajdonosa. A MOTOROLA és a stilizált M logó a Motorola Trademark Holdings, LLC. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei, és engedély alapján használjuk. A többi védjegy azok tulajdonosaié Motorola Mobility, Inc. Minden jog fenntartva. Magyar verzió 4.0

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MBP36S BABAMONITOR

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MBP36S BABAMONITOR KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MBP36S BABAMONITOR Üdvözöljük... az új Motorola babamonitora nevében! Köszönjük, hogy megvásárolta az MBP36S típusú készüléket. Ennek segítségével láthatja és hallhatja a másik szobában

Részletesebben

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv NannyCam V24 Felhasználói 1 Kézikönyv A csomag tartalma: Szülő egység (kijelzővel) + hálózati adapter Gyermek egység (kamerával) + hálózati adapter Felhasználói kézikönyv Gyermek egység felépítése: 1.

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! www.metroman.hu VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és őrizze meg késõbbi áttekintésre is. Műszaki jellemzők Jeladó készülék Frekvencia

Részletesebben

Üdvözöl... az új Motorola Babamonitorod!

Üdvözöl... az új Motorola Babamonitorod! 1 Motorola MBP16 Baby Monitor Üdvözöl... az új Motorola Babamonitorod! Köszönjük, hogy megvásároltad a Motorola MBP16 babafigyelőt! Mostantól hallani fogod, ahogyan alszik a babád a másik szobában. Kérjük,

Részletesebben

TV Használati útmutató

TV Használati útmutató TV Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Párosítás hallókészülékkel............................. 7 Jeltovábbítás........................................

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON 3,5 hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától

Részletesebben

Phone Clip Használati útmutató

Phone Clip Használati útmutató Phone Clip Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

Mini mikrofon Használati útmutató

Mini mikrofon Használati útmutató Mini mikrofon Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 A csomag tartalma Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlót választotta! A kezdés egyszerű. Bázisállomás Bázisállomás tápadaptere 100%-ban vezeték nélküli kamerák UTP hálózati kábel

Részletesebben

Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 98030AB5X5VIII

Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 98030AB5X5VIII LED-es éjszakai lámpa hálózati és USB aljzattal hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98030AB5X5VIII 367 048 2018-04 Kedves Vásárlónk! A beépített mozgásérzékelő automatikusan bekapcsol -

Részletesebben

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta!

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! H Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! AV 100 jelátadó segítségével vezeték nélkül továbbíthatja audio/video készülékeinek (videó lejátszó, DVD, dekóder/sat, videokamera) jelét egy második

Részletesebben

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Padló ventilátor JÓTÁLLÁS A készülékre 2 év garancia van. A garanciális időszakban a gyártó garanciát vállal minden gyártói hibára. A hiba előfordulása esetén a készüléket megjavítják

Részletesebben

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI MDZ-15-DA Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Felhasználói kézikönyv a b Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips által biztosított

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA Szünetmentes áramforrások Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA 1. Bemutatás Az UPS más néven szünetmentes áramforrás megvédi az ön elektromos berendezéseit, illetve a hálózat kimaradása

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O Használati útmutató Egység neve: BDMv3 / BDMv3O Egység tartalma: Külső modul / Kültéri külső modul, ami egyben az érzékelő is (1) Töltő adapter (5V 2A) (opcionális) Külső csatlakozások: Töltő csatlakozó

Részletesebben

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926 Használati útmutató Videó kaputelefon PNI DF-926 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Az áramütés elkerülése érdekében ne nyissa ki a készülék fedelét, csak egy erre szakosított személy jelenlétében.ha a készülék megköveteli

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

JBY 100. H Bébi videotelefon Használati utasítás 0413 TTD-41T, TTD-61R

JBY 100. H Bébi videotelefon Használati utasítás 0413 TTD-41T, TTD-61R H JBY 100 H Bébi videotelefon Használati utasítás 0413 TTD-41T, TTD-61R Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.de Magyar Tartalom 1 A készülék megismerése...

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. Jellemzők...3 2. A rendszer részei...4 3. Tartozékok...5 4. Telepítés...5 5. Bekötés...8 6. Működési leírás...11

Részletesebben

VDP-616 Használati útmutató

VDP-616 Használati útmutató VDP-616 Használati útmutató TARTALOM Tulajdonságok 1 A kültéri egység..2 A beltéri egység..3 A kijelzőn megjelenő információk.4-5 Kezelési útmutató..6 Szerelési útmutató. 7-8 Műszaki adatok... 8 Tartozékok,

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma A hálózati (220V)

Részletesebben

Gyors kezelési útmutató

Gyors kezelési útmutató Calisto 800 Sorozat P820/P825/P830/P835 Gyors kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu 1 Kihangosító és

Részletesebben

B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Antenna PTT (Push to talk) gomb Jelek továbbításához, és fogadásához. FEL/LE gomb: csatornák váltása, hangerő beállítása, beállítások kiválasztása Power gomb: A készülék be-

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

Kezelési útmutató VOYAGER LEGEND CS BLUETOOTH SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató VOYAGER LEGEND CS BLUETOOTH SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: VOYAGER LEGEND CS BLUETOOTH SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma Headset irányítás

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell Gyorskalauz Powerline 1200 + extra kimenet PLP1200 modell A csomag tartalma Egyes országokban a tudnivalókat tartalmazó CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő

Részletesebben

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró Element T6 Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás 1. Funkció gombok 2. Töltés Az Avantalk BTCK-10b kihangosító készülék újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Használat előtt erősen

Részletesebben

CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta!

CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! A készülék használata előtt gondosan olvassa el a használati utasítást! A készülék fő egységei

Részletesebben

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében, tartsa

Részletesebben

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG MAGYAR Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D 90556 Cadolzburg NÉMETORSZÁG Tel.: +49 9103/71670 Fax.: +49 9103/716712 Email. info@woerlein.com Web: www.woerlein.com UR8600 1 1. Kivetítő BE/KI 180 -os

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához A doboz tartalma Arlo Baby kamera USBtápkábel USB hálózati adapter (országonként eltérő) Fali rögzítőlemez Tartócsavarok és rögzítők 3 Szerezze be az Arlo

Részletesebben

SWS 2 TS FELHASZNÁLÓI KÉZ IKÖNYV DRÓTNÉLKÜLI ÉRZÉKELŐ

SWS 2 TS FELHASZNÁLÓI KÉZ IKÖNYV DRÓTNÉLKÜLI ÉRZÉKELŐ SWS 2 TS FELHASZNÁLÓI KÉZ IKÖNYV DRÓTNÉLKÜLI ÉRZÉKELŐ SWS 2 TS DRÓTNÉLKÜLI ÉRZÉKELŐ Az érzékelő üzembehelyezése előtt gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót. A drótnélküli kinti érzékelő az SWS

Részletesebben

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás 14 SZÍNES MONITOR Használati utasítás Modell: LSM C114M LSM C114P Mielőtt bekapcsolja, beállítja vagy használja a terméket, kérjük olvassa el az utasításokat! Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Olvassa

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU HU Használati útmutató Kezelők és kijelző Tipp Ha ezt a jelet látja, akkor a vonatkozó rész a használat szempontjából fontos információt tartalmaz. 2. A csomagolás tartalma Bluetooth Audio Adapter 2-in-1

Részletesebben

Encore S2. Bluetooth sport fülhallgató WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft Budapest, Gubacsi út 6.

Encore S2. Bluetooth sport fülhallgató WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft Budapest, Gubacsi út 6. Encore S2 Bluetooth sport fülhallgató 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. 1 Bevezetés Köszönjük, hogy Tronsmart terméket választott!

Részletesebben

XIAOMI Mi (MDZ-15-DB)

XIAOMI Mi (MDZ-15-DB) XIAOMI Mi (MDZ-15-DB) Bluetooth hangszóró (US verzió) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást,

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 Mesteremberek vagyunk. Zenészek vagyunk. KitSound vagyunk És mindannyian

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

Használati útmutató PAN Aircontrol

Használati útmutató PAN Aircontrol Használati útmutató PAN Aircontrol Air Quality meter Tartalom 1. Bevezető... 2 2. Szállítmány tartalma... 3 3. Általános biztonsági útmutatások... 3 4. A készüléken lévő szimbólumok magyarázata... 4 5.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv BT55 Felhasználói kézikönyv Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Tartalomjegyzék 1 Fontos tudnivalók 2 2 Nyilatkozat 2 Megfelelőség 2 A környezet

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Minden itt említett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Hacsak másképp nem jelezzük, a védjegyek használata nem jelenti, hogy azok tulajdonosa kapcsolatban

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

GLOW SZÍNVÁLTÓS BLUETOOTH HANGSZÓRÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3501/Gyártás helye: Kína. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1

GLOW SZÍNVÁLTÓS BLUETOOTH HANGSZÓRÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3501/Gyártás helye: Kína. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 GLOW SZÍNVÁLTÓS BLUETOOTH HANGSZÓRÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JB. 3501/Gyártás helye: Kína. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 Mesteremberek vagyunk. Zenészek vagyunk. KitSound vagyunk És mindannyian

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Felhasználói kézikönyv

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 HU Felhasználói kézikönyv Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips

Részletesebben

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor Használati útmutató PNI JS10A külső akkumulátor 4 8 Termék leírása 1 2 3 4 5 6 7 8 1. LED lámpa 2. Hajtómű elindítási kimenet 3. LCD kijelző 4. Laptop feltöltési kimenet 5. Lámpa vezérlőgomb 6. USB 2.0

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

CMP-VOIP80. VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG

CMP-VOIP80. VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska

Részletesebben

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben