VDP-616 Használati útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VDP-616 Használati útmutató"

Átírás

1 VDP-616 Használati útmutató

2 TARTALOM Tulajdonságok 1 A kültéri egység..2 A beltéri egység..3 A kijelzőn megjelenő információk.4-5 Kezelési útmutató..6 Szerelési útmutató. 7-8 Műszaki adatok... 8 Tartozékok, Karbantartas, Hibakeresés. 9

3 Tulajdonságok - 2,4 GHz működő vezeték nélküli rendszer, mely akár méterig is használható akadályok nélkül. - Mikroprocesszor technológia automatikus irányítással. Kiváló teljesítménnyel és magas megbízhatósággal. A beltéri egységet falon és asztalon is használhatja. - A beltéri egységen 8,9 cm átmérőjű TFT LCD kijelző van. - A kültéri egység CMOS pixeles kamerával van ellátva. A függőleges látószöge 90 fok. - Esőálló kültéri egység - Éjjellátó kamera, folyamatos kapunyitási funkció (zár nem tartozék) kétirányú beszélgetés. - A kültéri egységhez max. 4 beltéri egység használható. - Jó minőségű többszólamú csengőhangok - Automatikus vagy manuális fénykép készítés a látogatókról (300 kép) - Beépített Litium-Ion akkumulátor - USB csatlakozó az akku töltéshez - Idő és hőmérséklet kijelzés 1.

4 Kültéri egység előlap 1. Kamera lencse 2. Mikrofon 3. Infra világítás (az éjszakai működéshez) 4. Hangszóró 5. Hívó nyomógomb 2.

5 Beltéri egység 1. TFT LCD kijelző (megjeleníti a látogatót és a készülék 2. Hangszóró 3. Mikrofon 4. Beszéd nyomógomb Talk (a beltéri és a kültéri egység közötti kommunikációt engedélyezi) 5. Monitor nyomógomb Monitor (video kapcsolat a két eszköz között) 6. Zárnyitó gomb Unlock 7. Fotó nyomógomb P (belépés a fotó üzemmódba) 8. Elfogad nyomógomb D (törli az aktuális képet) 9. Felfele gomb (kép megnézés előre léptet, kijelző fényerőnövelés, óra beállításnál előre léptet) 10. Lefele gomb (kép megnézés visszaléptet, kijelző fényerőcsökkentés, óra beállításnál visszaléptet) 11. Bal gomb (hangerőcsökkentés és óra beállítás) 12. Jobb gomb (hangerőnövelés és óra beállítás) 13. Tápegység csatlakozó (5V, 1A) 14. LED kijelző (az akku töltését jelzi, ha már nem világit a töltés befejeződött) 15. Ki és bekapcsoló 16. Kód nyomógomb 17. Hangerő nyomógomb (a csengőhang hangereje állítható 3 lépésben) 18. Csengőhang kiválasztó gomb 19. USB csatlakozó (csak az akku töltéséhez) 3.

6 1. Kipattintható tartó 2. Az asztalra letámasztható A kijelzőn megjelenő információk 1.Kapcsolja be a készüléket. A kijelzőn megjelenik a képen látható ábra hangjelzés kíséretében kb.2 másodpercig. Ha a kültéri egységet is bekapcsolta megjelenik a kamera által látott kép. Egy idő után a kijelző automatikusan kikapcsol 2.Az óra beállítása. A beltéri egység készenléti üzemmódjában nyomja meg a jobbra vagy a balra gombot, ezzel kiválasztja az időbeállítást. A beállítás a bal, jobb, fel, le, gombokkal végezhető el. 4.

7 3.A fényerő beállítása. A monitorgomb 1 másodperces megnyomása után a fel és le gombokkal állítható a kijelző fényereje. 4.A hangerő beállítása A monitorgomb megnyomása után a balra és jobbra gombokkal állítható a beszéd hangereje. 5.Fotó üzemmód kijelzése A P gomb megnyomásával belép a fotó üzemmódba A fel, le gombokkal megnézheti a kamera által készített képeket. A D gomb megnyomásával törli a kijelzőn látható képet. 6.Zárnyitás A zárnyitó funkció csak akkor működik ha a két egység között kommunikáció van. Ilyenkor az Unlock gomb megnyomásával a zár nyílik. Ezt a kijelzőn egy ikon jelzi. Figyelem! Csak olyan 12V zárat használjunk, melynek az áramfelvétele kisebb, mint 1 amper. Ajánlatos a készülékkel impulzus (memóriás) üzemmódú zárat működtetni. A különböző műveletek kiválasztását a kijelzőn ikonok jelzik. 5.

8 Kezelési útmutató Ajánljuk először az elektromos zárat bekötni a kültéri egységbe, majd utána feszültség alá helyezni és a beltéri egységet bekapcsolni. Ha sötét van, vagy a kezével eltakarja a a kameralencsét, automatikusan bekapcsolódnak az éjszakai üzemmódot segítő LED-ek. A kaputelefon használata A látogató megnyomja a kültéri egységen a hívógombot, a monitor kijelzője bekapcsol és az előzőleg beállított csengőhanggal jelzi a hívást. A beltéri egységen látható és hallható a látogató, anélkül hogy neki erről tudomása volna. A kommunikáció a Talk gomb megnyomásával engedélyezheti. A kapcsolat ideje alatt vezérelhető a zár az Unlock gomb megnyomásával. Ha 1 percig nem nyomja meg semelyik gombot a kijelző automatikusan kikapcsol és rögzít egy képet a látogatóról. A monitor használata A monitor akkor is használható, ha nincs hívás a kapuegységről. A készenléti üzemmódban, a Monitor gomb 1 másodperces megnyomása után, a kaputelefon 24 órás megfigyelő rendszerré válik, a kijelző bekapcsol es folyamatosan látható a kamera által továbbított kép. Ha újra megnyomja 1 másodpercre az egység visszaáll alap üzemmódra. A Talk nyomógomb megnyomásával kommunikálhat a kültéri egységgel, mely kétirányú kapcsolat. Az Unlock nyomógomb a zárat nyitja. A Monitor ismetelt megnyomása kikapcsolja a beltéri egységet. Fénykép rögzítés és törlés A készenléti üzemmódban, a Monitor gomb 3 másodperces megnyomása után, a beltéri egység fényképrögzítő üzemmódba kapcsol. A Talk gomb egyszeri megnyomásával fényképet készíthet. A tárolt képeket (300 darabot tárol) a bal, jobb, fel, le, nyomó gombokkal lehet megnézni. A D gomb megnyomásával a tárolt képek törölhetőek. A Talk gomb ismetelt megnyomásával, kiláp a képnéző üzemmódból és élő képre kapcsol. A Monitor gomb 3 másodperces nyomva tartása után kilép a képrögzítő módból. Zárnyitás Az Unlock gomb megnyomásával nyithatja a zárat. A beltéri egység jelet ad a kültéri egységhez csatlakoztatott elektromos zárnak. A zárnyitás csak akkor lehetséges ha a kommunikáció aktív. 6.

9 Szerelési útmutató a kültéri egységhez Először távolítsa el a csavarokat a rögzítő keretből, majd a rögzítő keret vízálló lyukán dugja át a kábeleket a tápegységhez és a zárhoz. Rögzítse a keretet a falra kb. 1.5 méter magasan. A kültéri egység hátuljába helyezze be a 3,7 V Litium-Ion akkumulátort. Kösse be a kábeleket a kültéri egység hátuljába a megfelelő helyre. Tápegység 1,2 csatlakozás Elektronikus zár nyitása történhet feszültséggel (5,6 csatlakozó) vagy a relé érintkezőjével (3,4 csatlakozó) attól függően milyen zárat kívánunk felszerelni. Ezután a kültéri egységet helyezzük a keretbe és rögzítsük. 1. A tápegység pozitív pontja (+) 2. A tápegység negatív pontja (-) 3. A relé kimenet egyik pontja (aktív, amikor a zárat nyitja) 4. A relé kimenet másik pontja 5. Zárnyitás pozitív (+) 6. Zárnyitás negatív (-) 7. Szerviz gomb (csak szakembereknek!) 8. Akkumulátor 7.

10 Beltéri egység A beltéri egység nem igényel telepítést. Az asztalra támasztható vagy a falra rögzíthető a mellékelt rögzítő keret segítségével. Tegye a helyére a beltéri egységet Csatlakoztassa a tápegységet. Az elhelyezésnél ellenőrizze, hogy adott helyről megfelelően működik a készülék A kijelző bal felső sarkában található a térerőmérő kijelzés. A legkedvezőbb helyen használja vagy szerelje a falra. Ha akkumulátorról szeretné használni, akkor előtte 5 órán keresztül töltse, és ezt a folyamatot ajánlatos 3 alkalommal megismételni. Műszaki adatok Külső kamera Belső monitor Bemeneti feszültség V 50/60 Hz Bemeneti feszültség V 50/60 Hz Kimeneti feszültség DC 12V / 1A Kimeneti feszültség DC 5 V / 1A Kamera CMOS pixel Képernyő átmérő 8,5 cm (3,5 ) TFT Függőleges látószög 90 fok 320 x 240 pixel Megvilágítás 6 db LED/infraled Akkumulátor (Li-ION) 3,7 V, 1350 mah Áramfogyasztás készenlét: 0.2W Áramfogyasztás készenlét: 0.1W működés közben: 12 W működés közben: 2 W Akkumulátor (Li-Ion) 3,7 V, 1000 mah Üzemidő teljes feltöltésnél 3 óra, készenlét 6 nap Modulációs mód GFSK Modulációs mód GFSK Kommunikációs frekvencia 2.4 GHz Kommunikációs frekvencia 2.4 GHz Csatornák száma 18 Csatornák száma 18 Méretek (Szél. x Mag. x Mély.) 103 x 150 x 30 mm Méretek (Szél. x Mag. x Mély.) 185 x 133 x 30 mm Üzemeltetési hőmérséklet -15- től + 55 ⁰C-ig 8.

11 Figyelem!! Ne használjon az eredetitől eltérő paraméterek rendelkező tápegységeket, mert az a készülékek meghibásodását okozhatják! Tartozékok: 1 db beltéri egység + fali tartó 1 db kültéri egység 1 db 12 V tápegység 1 db 5 V tápegység Az elektromos zár nem tartozéka a szettnek! Karbantartás A terméket stabil helyen használja. Ne tegye ki erős napsütésnek, mágneses térnek, víznek (beltéri egység) Ne tisztítsa semmilyen vegyszerrel, csak száraz puha ronggyal A készülék esetleges meghibásodása esetén forduljon a szakszervizhez. Ne próbálja házilag javítani. 9. Hibakeresés Hibajelenség A hiba lehetséges oka Megoldás Ellenőrizze le, majd kapcsolja A készülék nincs bekapcsolva ON helyzetbe a kapcsolót. A készülék nem Töltse fel a mellékelt Az akkumulátor lemerült üzemel tápegység csatlakoztatásával Az egységek valamelyike nem Csatlakoztassuk a megfelelő kap áramot. tápegységeket A töltő nem csatlakozik Ellenőrizze a csatlakozó megfelelően a készülékhez. dugókat. Nem tölti az akkumulátort A töltő nincs megfelelően Csatlakoztassa újra a csatlakoztatva a hálózathoz tápegységet. A hangerő minimumra van Nincs hang Állítsa be a megfelelő hangerőt állítva A beltéri közel van a TV készülékhez, neon világításhoz, A kép villog vagy Helyezze az egységet a zavart mobil telefonhoz vagy más zajos okozó forrástól távolabb. elektromos vagy mágneses teret kibocsátó készülékhez. Nincs térerő a kijelzőn A kültéri egység nem kap áramot A kültéri egység túl távol van a beltéri egységtől Erős mágneses tér van a közelben Ellenőrizze le a kültéri egység tápegységét, bekötését. Csökkentse a távolságot 60 m alá (az akadályok árnyékolják az eszközt) Változtassa meg a beltéri helyzetet amíg kikerül az erős térből

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 4 A kijelzın megjelenített információk 5 Kezelıi útmutató. 6 Technikai paraméterek 7

Részletesebben

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 3 A kijelzın megjelenített információk 4 Kezelıi útmutató. 5 Szerelıi útmutató 6 Technikai

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE 715 7 ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL Használati útmutató 1. Műszaki adatok: Beltéri egység Ÿ Anyag: műanyag +alumínium övezet Ÿ Telepítési mód: falra Ÿ TV rendszer:

Részletesebben

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926 Használati útmutató Videó kaputelefon PNI DF-926 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Az áramütés elkerülése érdekében ne nyissa ki a készülék fedelét, csak egy erre szakosított személy jelenlétében.ha a készülék megköveteli

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében, tartsa

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. Jellemzők...3 2. A rendszer részei...4 3. Tartozékok...5 4. Telepítés...5 5. Bekötés...8 6. Működési leírás...11

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-VK40S-VP KÜLTÉRI EGYSÉG CP-VK40S-VP Ajtózár Beltéri monitor 1: piros 2: kék 3: sárga 4: fehér 5: fekete Méretek: 58 x 135 x 39 mm SZÁM FUNKCIÓ Esővédő keret LED segédfény

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2

TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2 TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2 1. LEÍRÁS BEVEZETŐ Ez a video kaputelefon készlet egy monitorból a hozzá tartozó tápegységgel és egy kültéri egységből áll. Lehetővé teszi a beszélgetést a becsengető

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON 3,5 hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ 1. LEÍRÁS BEVEZETŐ Ez a video kaputelefon készlet egy monitorból a hozzá tartozó tápegységgel és egy kültéri egységből

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607C/S1 VDT-607C/S1 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Beállítások...4 3.1. Kaputábla címének beállítása...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Használati útmutató Vezeték nélküli videó kaputelefon PNI 3509W

Használati útmutató Vezeték nélküli videó kaputelefon PNI 3509W Használati útmutató Vezeték nélküli videó kaputelefon PNI 3509W 0 Bevezetés Ez a termék 2,4 GHz-es technológián működik, autódigitális vezeték nélküli jelátvételen keresztül, a videókészülék fényképez

Részletesebben

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9 3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 HU DF-629TS + OUT9 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Soha ne nyissa ki a készülék

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

www.global-export-import.hu

www.global-export-import.hu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv NannyCam V24 Felhasználói 1 Kézikönyv A csomag tartalma: Szülő egység (kijelzővel) + hálózati adapter Gyermek egység (kamerával) + hálózati adapter Felhasználói kézikönyv Gyermek egység felépítése: 1.

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-611/KP VDT-611F/KP VDT-611(F)/KP Leírás v1.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-611/KP felszerelése...4

Részletesebben

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer Használati Utasítás Tartalom 1 Rendszer ismertetése 1 2. Rendszer részei és paraméterei 1 3. Telepítési rajz 2 4. Bekötési rajz 2 5. Bekötési pontok 3 6. Vezeték

Részletesebben

BAX. Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50

BAX. Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50 BAX Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50 CE 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Tartalom 2 2 Előzetes megjegyzések 3 3. Tisztítás és karbantartás 3 4. Jellemzők 4 5. A készlet felépítése 4 6. Telepítés

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

1 LAKÁSOS VIDEO-KAPUTELEFON SZETT KÉPTÁROLÓS FUNKCIÓVAL. Szerelői és kezelői útmutató

1 LAKÁSOS VIDEO-KAPUTELEFON SZETT KÉPTÁROLÓS FUNKCIÓVAL. Szerelői és kezelői útmutató A monitoron megjelenített kép torz lehet eső után, ezt a lencse szélére összegyűlt vízcseppek okozhatják (nem a rendszer hibája). 9. HIBAMEGÁLLAPÍTÁS Abban az esetben, ha az alább felsorolt műveletek nem

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594. VDT594 v1.1.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594. VDT594 v1.1.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594 VDT594 v1.1.pdf Kérjük olvassa el figyelmesen a leírást mielőtt használatba veszi ezt a terméket és őrizze meg.

Részletesebben

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró DT591 DT592 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Zárnyitás műszaki paraméterei...4 4. Felszerelés...4 4.1 Felszerelés esővédő nélkül...4 4.2 Felszerelés esővédővel...5

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/KP VDT-601F/KP VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-601/KP felszerelése...4

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Műszaki adatok...11

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 595A VDT-595A Leírás v1.4.pdf Tartalom 1 Kaputábla és Funkciói... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Zárnyitás műszaki adatai... 4 4 Felszerelés... 4 5 Rendszer

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! www.metroman.hu VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk

Részletesebben

ELŐZETES MEGJEGYZÉSEK

ELŐZETES MEGJEGYZÉSEK 1 ELŐZETES MEGJEGYZÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a termék telepítése és használata előtt ezt a kézikönyvet. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának megértésében, kérjük, forduljon a forgalmazóhoz.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 2 vezetékes video kaputelefonokhoz Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt Biztonsági instrukció 1. Telepítse a berendezést a fő csatlakozó, vagy az eszköz csatlakozó könnyen

Részletesebben

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) sz. NGM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/KP VDT-601F/KP VDT-601(F)/KP Leírás v2.5 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-601/KP felszerelése...4

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592 VDT591_592 Leírás v2.2.pdf Tartalomjegyzék 1 Kaputábla és funkciói...3 2 Kaputábla leírása...3

Részletesebben

KÓDZÁRAS VIDEÓ KAPUTELEFON

KÓDZÁRAS VIDEÓ KAPUTELEFON KÓDZÁRAS VIDEÓ KAPUTELEFON 2 Tartalomjegyzék JELLEMZŐK... 3 A KÉSZÜLÉKEK BEMUTATÁSA... 4 TARTOZÉKOK FELSZERELÉSE... 5 TELEPÍTÉSI ÉS BEKÖTÉSI RAJZ... 7 A KIT MŰKÖDTETÉSE... 9 PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA... 10 TECHNIKAI

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 601/ID VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 1 Tartalom 1. Kaputábla és funkciói... 3 2. Kaputábla telepítése... 3 2.1. Rögzítés... 3 2.2. Névtábla beillesztése...

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607/ID/FE-S1 VDT-607/ID/FE-S2 VDT-607/ID/FE-S4 VDT-607 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Alap funkciók működése...4

Részletesebben

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

NHEA GB2. Audiós Beltéri Egység. Felhasználói Kézikönyv TECHNOLOGY

NHEA GB2. Audiós Beltéri Egység. Felhasználói Kézikönyv TECHNOLOGY TECHNOLOGY GB2 Audiós Beltéri Egység Felhasználói Kézikönyv GB2 AUDIÓS LTÉRI EGYSÉG 2 VEZETÉS Ez a legújabb fejlesztésű audiós kaputelefon beltéri egység számtalan funkcióval rendelkezik, ami megfelelő

Részletesebben

ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET. VDK-4361 Leírás v1.0

ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET. VDK-4361 Leírás v1.0 ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET VDK-4361 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla felépítése...3 2. Kaputábla felszerelés...4 3. Kaputáblán elvégezhető beállítások...4 3.1. Kaputábla címének

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e-mailek írásához,

Részletesebben

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O Használati útmutató Egység neve: BDMv3 / BDMv3O Egység tartalma: Külső modul / Kültéri külső modul, ami egyben az érzékelő is (1) Töltő adapter (5V 2A) (opcionális) Külső csatlakozások: Töltő csatlakozó

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Kiegészítő csatlakozó...12

Részletesebben

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás AC-MFP-X7 RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Telepítés... 3 2. Alkalmazás lehetőségek és funkciók... 3 3. Csatlakozás... 4 3.1 Elektromos zár csatlakoztatása...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK 18 VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK Quadra videó kaputelefon készlet, vezetékes A kültéri és beltéri egység (monitor) között csak egy kéteres vezetéket kell kilépíteni. Ezen a tekert érpárú tápvezetéken keresztül

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-47 Leírás v1.3.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-47 Leírás v1.3.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 47 VDT-47 Leírás v1.3.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Lakáskészülék felszerelése...

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

RX V. Műszaki jellemzők. 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz. Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS VEVŐ CSATLAKOZÓI

RX V. Műszaki jellemzők. 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz. Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS VEVŐ CSATLAKOZÓI RX 4331 12-24V 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS 1. ábra VEVŐ CSATLAKOZÓI Műszaki jellemzők ANTENNA RX 4331 12-24V Tápellátás 12v / 24V ac

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató www.concorde.hu Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD20 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607/ID/FE-S1 VDT-607/ID/FE-S2 VDT-607/ID/FE-S4 VDT-607 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Alap funkciók működése...4

Részletesebben

G-FG9V11 LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK KÜLTÉRI EGYSÉG SZERELÉSE NÉGY VEZETÉKES VIDEO KAPUTELEFON RENDSZER. YLI SIKMAGNESEK Kft

G-FG9V11 LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK KÜLTÉRI EGYSÉG SZERELÉSE NÉGY VEZETÉKES VIDEO KAPUTELEFON RENDSZER. YLI SIKMAGNESEK Kft LEÍRÁS A G-FG9V11 video kaputelefon szett egyetlen lakásnak készült. Kapcsolatot a kültéri és beltéri ek közt vezetéken valósítja meg. A rendszerben maximálisan két darab kültéri és négy beltéri foglalhat

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 27W. VDT-27 Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 27W. VDT-27 Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 27W VDT-27 Leírás v1.0.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék részei és funkciói... 4 4. Felszerelés fali

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/KP. VDT-601KP Leírás v1.5.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/KP. VDT-601KP Leírás v1.5.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 601/KP VDT-601KP Leírás v1.5.pdf 1 Tartalom 1. Kaputábla és Funkciói... 3 2. Kaputábla telepítése... 3 2.1. Rögzítés... 3 2.2. Névtábla beillesztése...

Részletesebben

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához!

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához! Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 500 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/KP. VDT-601KP Leírás v1.3.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/KP. VDT-601KP Leírás v1.3.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 601/KP VDT-601KP Leírás v1.3.pdf 1 Tartalom 1. Kaputábla és Funkciói... 3 2. Kaputábla telepítése... 3 2.1. Rögzítés... 3 2.2. Névtábla beillesztése...

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás 1. Funkció gombok 2. Töltés Az Avantalk BTCK-10b kihangosító készülék újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Használat előtt erősen

Részletesebben

RT6021. Felhasználói kézikönyve. Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz. Moduláció. Frekvencia stabilitás <+ 50 KHz.

RT6021. Felhasználói kézikönyve. Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz. Moduláció. Frekvencia stabilitás <+ 50 KHz. RT6021 Felhasználói kézikönyve Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz Csatornák Idő pontossága Moduláció 120 duplacsatornás 0 +2 ppm GFSK Frekvencia stabilitás

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

T4ML rev.0112. 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer. Felhasználói Kézikönyv

T4ML rev.0112. 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer. Felhasználói Kézikönyv T4ML rev.0112 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer Felhasználói Kézikönyv SÜLLYESZTETT DOBOZ TELEPÍTÉSE 1 2 KÜLTÉRI EGYSÉG TELEPÍTÉSE (A) (B) 1650 1850 1450 Eszköz....................... Süllyesztett

Részletesebben

T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK

T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK TECHNOLOGY T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK Felhasználói Kézikönyv 2 VEZETÉS Ez a legújabb fejlesztésű lakáskészülék számtalan funkcióval rendelkezik, ami megfelelő telepítés és használat mellett sok éven keresztül

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

Video kaputelefon beltéri/kültéri egység Vezetékes telepítési leírás

Video kaputelefon beltéri/kültéri egység Vezetékes telepítési leírás Video kaputelefon beltéri/kültéri egység Vezetékes telepítési leírás Biztonsági és kezelési leírás Megnevezés: NVM-802P/NVC-3102 Javasoljuk Az eszközöket képesített villanyszerelők, biztonságtechnikai

Részletesebben

DT596/ID Felhasználói és telepítő i kézikönyv

DT596/ID Felhasználói és telepítő i kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység DT596/ID Felhasználói és telepítő i kézikönyv DT596ID DT596ID Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Felszerelés...4

Részletesebben

4 sínre szerelhetô, 4 modul széles Piros katalógusszám: új termék. ÚJDONSÁG In One by Legrand Kaputelefon szettek

4 sínre szerelhetô, 4 modul széles Piros katalógusszám: új termék. ÚJDONSÁG In One by Legrand Kaputelefon szettek In One by Legrand Kaputelefon szettek audió és videó kaputelefonok házakhoz, lakásokhoz In One by Legrand Kaputelefon szettek audió és videó kaputelefonok házakhoz, lakásokhoz Bekötési rajz Videó kaputelefon

Részletesebben

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset-Con Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-37 Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-37 Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 47 VDT-37 Leírás v1.0.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Lakáskészülék felszerelése...

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben