PLISZÉ 1 / 16. NOVA 529 napsárga R 42% A 18% T 40% REFLECT 761 fehér R 83% A 17% T 0% képességét mutatják.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PLISZÉ 1 / 16. NOVA 529 napsárga R 42% A 18% T 40% REFLECT 761 fehér R 83% A 17% T 0% képességét mutatják."

Átírás

1 KARNISCENTRUM 1 / 16 PLISZÉ A azánkban elterjedt árnyéklókkal (redőny, reluxa, rletta stb.) szemben legnagybb előnye, gy a szkványstól eltérő, a mai épülettervezésben divats, rendagyó ívű és alakzatú nyílászáró frmák, tetőtéri ablakk és átriumszerkezetek árnyéklása is megldató pliszével. A különleges alakra tervezett nyílászáró frmájáz igazdva rásimul az ablak, ajtó felületére, atására a rideg síküveg szinte életre kel. Pliszékkel még a leetetlennek látszó árnyéklási prblémák többsége is megldató. A pliszéfüggöny fő egységei: az alumínium vázszerkezet a rögzítő és a működtető alkatrészekkel, illetve a pliszírztt, őstabilizált textília. A rögzítő és mzgó alumíniumsínek alapkivitelben feér színben rendeletők, de RAL színre is festetők, a nyílászárókz vagy a textilez igazítatók. A műanyag alkatrészek feér vagy fekete színűek leetnek. A peelykönnyű textília belülről a megrendelő által kiválaszttt színű, míg a külső felülete ettől eltérő is leet pl. alupigment bevnatú vagy gyöngyázfényű, amely a napsugarak energiájának nagy részét visszaveri. Ez a reflexiós (R) képesség az árnyékló textíliáknak az egyik legfntsabb jellemzője. Azt mutatja, ány százalék az anyag fényviszszaverő ereje. A fényáteresztő tulajdnságt a transzmissziós (T) képesség jelöli. A armadik jellemző az abszrpciós (A) képesség, amely az elnyelt energia százalékát adja meg. A árm jellemző adat összege: R % + A % + T % = 100 % A mellékelt példák a NOVA 529 napsárga és a REFLECT 761 feér színű anyagk fényvisszaverő, fényáteresztő illetve energiaelnyelő képességét mutatják. NOVA 529 napsárga R 42% A 18% T 40% REFLECT 761 feér R 83% A 17% T 0% Télikertekben és üvegázakban a pliszéfüggönyök az erős napsugarak szűrése mellett megengedik a természetes szellőzést, mivel a bukó-nyíló ablak- és ajtószárnyakra erősítetők. Textilválasztékunk leetővé teszi a fényszűrő atásk tetszés szerinti és angulats élvezetét közel száz féle színárnyalatban. A pliszírztt anyag szélessége mm, egyszínű vagy mintás, illetve átlátszó, áttetsző vagy sötétítő textilből készület. Impregnált, prtaszító tulajdnsága miatt könnyen tisztán tartató. Műszaki leírás A 100% pliészter anyagú, pliszírztt textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumsínbe csúsztattt műanyagprfilz van zzáragasztva. A zsinórkat a kilyukaszttt textílián át a felső alumíniumprfilba gyűjtjük össze, majd a jbb vagy a bal ldaln lévő súlyzáras fékkel a kívánt magassági elyzetben rögzítetjük. A legalsó elyzetét a úzózsinórz erősített műanyag ütköző atárlja, felső elyzetét pedig az összeszríttt textília.

2 2 / 16 Működtetés A pliszét mzgatatjuk úzózsinórral, fgantyúval, gyöngylánccal, úzórúddal, ajtókarral, vagy mtrral. A zsinórfékes m űködtetést elsősrban fix üvegfelületek árnyéklására ajánljuk szabadnfüggő kivitelben. A felső alumíniumsínnel biztnságsan és szilárdan rögzített pliszé zsinórját magunk felé úzzuk, gy kb fks szöget zárjn be a nyugalmi függőleges elyzettel, majd kissé lefelé megúzva a rögzítő alkatrész kild és a pliszírztt textília leeresztető vagy felúzató. A kívánt magasságban az előző mzdulatt frdítva végezzük el, a zsinórzat függőleges elyzetében az önzáró fékrendszer rögzíti a textíliát. Teljesen felúztt állaptában célszerű finman másdszr is megúzni a zsinórzatt, gy a textilt teljesen összegyűjtsük minimális méretűre. A fgantyús működtetés a legnépszerűbb, mivel függőleges, ferde vagy akár vízszintes síkban is kényelmesen kezelető. A finman beállíttt rugók és a perselyekkel vezetett zsinórzat minden elyzetben stabilan rögzíti a textilt. Függőleges bukó-nyíló ablakkra, ajtókra textilzsinórral ajánljuk, míg befelé döntött tetőtéri ablakkra vagy mennyezetre, plafnra szerelt pliszé esetén textílzsinór és műanyagbevnatú acélkötél biztsítja a szükséges mértékű feszítést. Mzgatásukat végezetjük kézzel és egyenes vagy csuklós úzórúddal. Szerelés Az alumíniumsínek könnyedén bepattintatók a mennyezetre vagy knzlkra erősített rugós lemezekbe, míg a leszerelés kisméretű laps csavarúzó segítségével végezető az alábbiak szerint.

3 3 / 16 Az alábbi ábrák a pliszék felszereléséez, beépítéséez, működtetéséez adnak segítséget. Szerelés üvegszrítóra Szerelés ablakszárnyra Szerelés ablakmélyedésbe Szerelés üvegszrítóra Szerelés ablakmélyedés elé Több pliszé egymás mellett

4 4 / 16 Télikertek árnyéklása A pliszé a télikertek, üvegázak, tetővilágítók ideális árnyéklója. Az üvegfelületre simuló, tksztáskz igazdó, különleges alakzatkz is rögzítető pliszírztt textília angulats belső lakóterek kialakítására képes, megszűrve a transzparens felületeken gyakran akadálytalanul beáramló napsugarakat az emberek illetve növények számára ptimális értékre. Az alábbi ábrák szerint javasljuk az üvegtető és a textília között minimum 100 mm távlságt biztsítani, a felfgósín (szerelőprfil) és a függőleges ldalfal között pedig minimum 50 mm ézagt, gy a felmelegedett levegő részére a természetes cirkuláció ki tudjn alakulni. A télikertek lábazati szellőzőnyílásain keresztül beáramló ideg levegő az üveg és a pliszé között felmelegedve felemelkedik és a mennyezeti tetőablakkn keresztül flyamatsan szellőzteti a elységet, illetve eltávlítja a bejuttt őenergiát. Tisztítás A pliszét tisztítász kisméretű laps csavarúzó segítségével ki kell a rugós rögzítőlemezekből emelni (1. ábra), majd szétnyittt textíliával kb. 30 C-s, enyén msószeres vízbe kell többször mártani (2. ábra). A beáztattt szennyeződés zuannyal, pua szivaccsal msató le a legkönnyebben (3. ábra). A víz eltávlításáz a pliszét össze kell zárni (4. ábra) úgy, gy amikr visszatesszük a elyére, már ne is csöpögjön. A pliszé felszerelését még nedvesen, zárt állaptban végezzük el (5. ábra). A kb. 12 órás száradás alatt többször le kell engedni, majd összezárni, gy a pliszírzás ne tapadjn össze, de ne is egyenesedjen ki (6. ábra). Tvábbi aszns infrmációk: - Pliszét csak fűtött épületben, beltérben szabad felszerelni, kültéren, részben fedett elyiségben, uszdában tils! - Nem megfelelő szellőztetés esetén kndenzvíz keletkezet, ezért a szerelési távlság betartására ügyelni kell. - Tils a pliszírztt textíliát vasalni! - Kézi ajtókars illetve mtrs működtetésű pliszé fém alkatrészeit nem éreti víz! - Az alupigmentált és gyöngyázfényű textíliák nem tisztítatók a fentiek szerint csak pua textillel szabad letörölni. Dörzsölni tils! A vegyi illetve ultraangs tisztítást sem javasljuk, garanciát nem vállalunk érte! - A nyílászáró tkk, szárnyak és az üveg tisztításáz tils maró illetve lúgs vegyszert asználni, amivel a pliszé közvetlenül vagy közvetve (gőz) érintkezet. - Vízcsepp vagy rvark kzta textilsérülésért nem vállalunk garanciát. - Mtrs pliszé nem alkalmas nedves elyiségek, fürdőszba, uszda, melegáz árnyéklására. - Célszerű a pliszét minden nap asználni, engedje le, úzza fel, működtesse, akkr sszú időn át örömét leli benne!

5 5 / 16 A következő ldaln találató áttekintő táblázat segíti a rendszer megértését, a típusnként megadtt minimum és maximum méretekkel, műszaki paraméterekkel. 1. VS 1, 2, 3, SD típusk: függőleges bukó-nyíló ablakkra 0,8 mm textilzsinórral feszített, úgynevezett papucss rögzítésű pliszék mzgatását az igényektől függően végezetjük felülről lefelé, lentről felfelé illetve középről szétnyitva kézzel vagy úzórúddal. 2. VS 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 típusk: függőleges alaks (árm-, négy-, öt- vagy atszög alakú) ablakkz fgantyú feltlásával vagy leúzásával működtetjük a textilzsinórral feszített pliszéfüggönyt. 3. F 1, 3, 4, FE típusk: fix, függőleges, derékszögű ablakknál a bal vagy jbb ldaln beépített fékezető zsinórral mzgatjuk, és a kívánt magasságban állítjuk meg a textilt. A kezelőegység a könnyebb kezelés érdekében még jbbra-balra is billentető kb. 60 -ig. Az acélkötéllel megvezetett F 1A, F 3A, F 4A, FE A típusknál két szélén a feszítőkötelek látatók maradnak a textília összegyűjtésekr. 4. FS 1, 2, FD S3, FD S4 típusk: különleges alakú fix, függőleges ablakkz, ferde felső sínnel egy vagy kettő külön mzgatató zsinórfékes rendszerrel készülnek. 5. DF 10, 20, 30 típusk: tetőtéri döntött derékszögű ablakkra a két szélén feér, fekete vagy átlátszó (ezüst) színű 1 mm vastag műanyagbevnatú acélkötéllel feszített pliszé működtetető fgantyúval a szerkezettől függően alulról felfelé vagy felülről lefelé kézzel vagy úzórúddal. A két szélén lévő acél feszítőkötelek nem zavarják a kilátást, de a textília összegyűjtésekr látatók maradnak. 6. PL 11, 12, 13 típusk: a mennyezetre illetve plafnra szerelető típuskat a textilzsinórzat mellett teljes szélességében minden lyukasztásnál megfeszítjük acélkötéllel is, amelyek a textília összegyűjtött állaptában látatók. Az eléretőségtől és az igényektől függően úzórúddal, ajtókarral vagy mtrral (24 V) működtetetők. 7. PL 30, 31, 32, 33, 40, 41, 42 típusk: a árm-, négy-, öt- vagy atszög alakú mennyezetre textilzsinórral és acélkötéllel teljes szélességében minden lyukasztásnál megfeszítjük. úzórúddal, ajtókarral vagy elektrms mtrral működtetetők. 8. SD 2, 3, SR 1, 2 típusk: függőleges íves vagy ármszög alakú ablakkra nem mzgatató, fix kivitelben készítjük, de igény szerint mbil váltzatban is rendeletők, míg az SPD 2, 3 típusk döntött ablakkra vagy mennyezetre is szereletők.

6 6 / 16 1 Bukó-nyíló ablakk, erkélyajtók Feszített: (textilzsinórral feszítve) illetve VS 1 VS 2 VS 3 VS SD Alaks bukó-nyíló ablakk, erkélyajtók Feszített: (textilzsinórral feszítve) illetve / 2 VS 4 VS 5 VS 6 VS 7 / VS 8 VS 9 / VS 10 Ferde négyszög 5-60 Ötszög atszög Trapéz ármszög 3 Fix ablakk, függönyfalak Nrmál szabadnfüggő: 2* 260 cm F 1 / F 1A* F 3 / F 3A* F 4 / F 4A* FE / FE A* Zsinórfékes Zsinórfékes Gyöngyláncs Elektrms *Textilszélességtől függően 4 Alaks fix ablakk Nrmál szabadnfüggő: 80 / 2* 260 cm *Acélkötéllel megvezetve FS 1 FS 2 FD S3 FD S4 (5-35 ) (5-50 ) (5-50 ) (5-45 ) *Textilszélességtől függően 5 Döntött tetőtéri ablakk 6 Mennyezeti bevilágítók, télikertek 7 Alaks mennyezeti bevilágítók, télikertek 8 Íves és ármszög alakú ablakk Tetőtéri: (textilzsinórral és acélkötéllel feszítve két szélén) Mennyezeti: (textilzsinórral és acélkötéllel feszítve teljes szélességben minden lyukasztásnál) Íves és ármszög PL 11 PLK 13 PLE 12 úzórudas ajtókars Elektrms 400 cm Mennyezeti: (textilzsinórral és acélkötéllel feszítve teljes szélességben minden lyukasztásnál) DF 10 DF 20 DF / 400 cm PL 30 / PL 31 PL 32 / PL 33 PL 40 PL 41 PL 42 SD 2 SD 3 SPD 2 SPD 3 SR 1 SR 2 Trapéz ármszög Négyszög Ötszög atszög ármszög ármszög Mennyezeti ármszög Mennyezeti ármszög Íves Íves

7 7 / VS 1 VS 2 VS 1 / VS 2 illetve 1 2 VS 1 VS 2 VS 1 / VS 2 12 cm Magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 2 = 5 cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm VS SD VS 3 VS 3 / VS SD max.szélesség illetve cm VS 3 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 2 VS SD magasság = 7 cm = 50 cm = 8 cm = 8 cm = 100 cm = 9 cm = 9 cm = = 10 cm =10 cm = 200 cm = 11 cm =11 cm = 2 = 12 cm

8 8 / VS 4 max. ferde szélesség (B) () illetve (B) () VS 4 ferde négyszög kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) 2 (B) () 1 2 Dőlésszög: 5-60 VS 4 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 2 VS 5 ötszög kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) VS 5 / VS 6 ill cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm VS 6 atszög (asszimetrikus is leetséges) VS 5 / VS 6 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm

9 9 / 16 4 VS 8 trapéz kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) VS 7 trapéz (asszimetrikus is leetséges) 2 VS 7 / VS 8 ill cm VS 9 ármszög VS 9 illetve VS 7 / VS 8 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm VS 10 ármszög kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) VS cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm VS 9 / VS 10 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm 1 1

10 10 / F 3 zsinórfékes 2 mûködtetéssel éjjel-nappal típus: felsõ sötétítõ, alsó áttetszõ textil (acélkötéllel megvezetve F 3A kivitel) F 1 zsinórfékes (acélkötéllel megvezetve F 1A kivitel) mûködtetés: jbb vagy bal F cm 15 cm F 1 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 260 cm = 5 cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm F 4 gyöngyláncs (acélkötéllel megvezetve F 4A kivitel) mûködtetés: jbb vagy bal F3 260 cm 15 cm F 3 magasság = 50 cm = 9 cm = 100 cm = 11 cm = = 13 cm = 200 cm = 15 cm = 260 cm = 17 cm FE mtrs (acélkötéllel megvezetve FE A kivitel) 39,2 F cm 38 cm F 4 / FE magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 260 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm = 11 cm FE 280 cm 260 cm 60 cm

11 11 / FS 1 zsinórfékes ferde (5-35 ) mûködtetés: jbb vagy bal (tükörkép) FS cm 260 cm max. ferde szélesség 80 cm FS 2 zsinórfékes ferde (5-50 ) mûködtetés: jbb vagy bal (tükörkép) FS 1 / FS 2 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 260 cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm FS cm cm cm cm - 50 max. ferde szélesség 2 FD S3 zsinórfékes ferde (5-50 ) mûködtetés: jbb vagy bal (tükörkép) FD S4 zsinórfékes ferde (5-45 ) mûködtetés: jbb vagy bal (tükörkép) FD S3 2 max. ferde szélesség cm FD S4 100 cm 100 cm FD S3 magasság = 50 cm = 100 cm = 160 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm FD S4 magasság = 50 cm = 100 cm = 6 cm = 7 cm

12 12 / DF 10 DF 20 DF 10 DF cm DF 10 / DF 20 magasság = 50 cm = 100 cm = = 5 cm = 6 cm = 7 cm DF 30 DF cm DF 30 magasság = 50 cm = 100 cm = = 6 cm = 7 cm = 8 cm

13 13 / PL 11 PLK 13 ajtókars B PL 11 / PLK cm PL 11 / PLK 13 magasság = 100 cm = = 200 cm = 250 cm = 300 cm = 350 cm = 400 cm = 8 cm = 9 cm = 10 cm = 11 cm = 12 cm = 13 cm = 14 cm PLE 12 mtrs PLE cm 36 cm PLE 12 magasság = 100 cm = = 200 cm = 250 cm = 300 cm = 350 cm = 400 cm = 10 cm = 11 cm = 12 cm = 13 cm = 14 cm = 15 cm = 16 cm

14 14 / PL 30 trapéz PL 31 trapéz kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) PL 30 / PL cm PL 32 ármszög PL cm PL 30 / PL 31 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm PL 33 ármszög kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) PL 32 / PL 33 magasság = 50 cm = 100 cm = = 200 cm = 6 cm = 7 cm = 8 cm = 9 cm PL cm

15 15 / PL 40 ferde (5-60 ) kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) PL 40 max. ferde szélesség PL 40 magasság 2 (5-45 ) 110 cm (45-60 ) 400 cm = 50 cm = 100 cm = = 200 cm PL 41 ötszög kivitel: jbb vagy bal (tükörkép) PL 41 / PL cm = = = = 6 cm 7 cm 8 cm 9 cm PL 42 atszög PL 41 / PL 42 magasság = 100 cm = = 200 cm = 9 cm = 10 cm = 11 cm PL cm

16 16 / SD 2 ármszög SD 3 ármszög max. 1000, x. 2 ma x. ma 18, 5 11,6 B B max. B x = 160 x 160 cm min. B x = 20 x max. B x = 200 x 200 cm SDP 2 mennyezeti ármszög min. B x = 20 x SDP 3 mennyezeti ármszög max. 1000, x. 2 ma x ma , B B max. B x = 160 x 160 cm min. B x = 20 x max. B x = 200 x 200 cm SR 1 íves min. B x = 20 x SR 2 íves 11,6 B max. B x = 150 x 75 cm min. B x = 30 x 15 cm 11,6 B max. B x = 100 x 100 cm min. B x = 15 x 15 cm

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások A PLISZÉ belső árnyékoló A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz

Részletesebben

Általános információk ISOLINE. 27 x 19 ISOLINE. 25 x 19. RELUXA (hagyományos fejsínnel) ISOLINE ISOLINE ECO ISOLINE LOCO ISOLINE PRIM FARELUXA

Általános információk ISOLINE. 27 x 19 ISOLINE. 25 x 19. RELUXA (hagyományos fejsínnel) ISOLINE ISOLINE ECO ISOLINE LOCO ISOLINE PRIM FARELUXA Általános információk beltéri felhasználásra lamella: 5 mm-es, vagy 16 mm-es méretben alapkivitel: fehér fejsín, záróléc és zsinórzat, lamella színe választható színazonos kivitel: fejsín, záróléc, zsinórzat,

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Általános információk

Általános információk Általános információk SZLGFÜGGÖNY SZLGFÜGGÖNY beltéri felhasználás méretek megadásának sorrendje: szélesség x magasság megadott méret szalagfüggöny komplett mérete (sín+lamella) garancia 1 év kézi mozgatásnál,

Részletesebben

Áraink az általános forgalmi adót (27%) tartalmazzák. Érvényes től az új árlista kiadásáig.

Áraink az általános forgalmi adót (27%) tartalmazzák. Érvényes től az új árlista kiadásáig. Rugós és gyöngyláncos roletta kiskereskedelmi árlista Szélesség / magasság (cm ben) Fényáteresztő Natura Reflexiós Fényzáró Mintás Cortina Onda Alupigmentált Dekor Beltérinapháló Fólia SOLTIS napháló 000-062

Részletesebben

Árlista. Egyéb árnyékolók. Mozgatható szúnyogháló 2 Fix szúnyogháló 4 Ablakfólia 5

Árlista. Egyéb árnyékolók. Mozgatható szúnyogháló 2 Fix szúnyogháló 4 Ablakfólia 5 Árlista Egyéb árnyékolók Mozgatható szúnyogháló 2 Fix szúnyogháló 4 Ablakfólia 5 2 Szúnyogháló, Gnat Mobil típus [1 év teljes körű garanciával, általános esetben 15 (pliszé szúnyoghálónál 20) munkanapos

Részletesebben

konzolos szerelősínes DAY&NIGHT ÚJDONSÁG! fehér műanyag bézs műanyag szürke műanyag barna műanyag fekete műanyag

konzolos szerelősínes DAY&NIGHT ÚJDONSÁG! fehér műanyag bézs műanyag szürke műanyag barna műanyag fekete műanyag GYÖNGYLÁNCOS konzolos szerelősínes DAY&NIGHT ÚJDONSÁG! rendelhető szerkezet méretek XS (19 mm-es tengely) S (28/30 mm-es tengely) M (38/42/50 mm-es tengely) L (65 mm-es tengely) rendelhető szerkezet színek

Részletesebben

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista árlista Szúnyoghálók - R E D Ő N Y Ö K K A P U K Z S A L U Z I Á K S Z Ú N Y O G H Á L Ó K T E X T I L Á R N Y É K O L Ó K INSEKTO-F SOROZAT FIX KERETES SZÚNYOGHÁLÓ cm 40 50 60 70 90 100 110 130 140 160

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SZÚNYOGHÁLÓ

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:  SZÚNYOGHÁLÓ SZÚNYOGHÁLÓ Szúnyoghálóink széleskörű és legmesszebbmenőbb igények kielégítését szolgálják, legyen szó fix keretes, függőleges és vízszintes mozgatású, vagy esetleg pliszé szúnyoghálóról, amely kitűnő

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 320 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 300 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

tetõtéri roletta tetõtéri roletta Falcba szerelt FÜGGÕLEGES SÍKÚ, ÉS BUKÓ-NYÍLÓ ABLAKRA Merev hajtókaros roletta Gyöngyláncos roletta TEKERÕKAROS

tetõtéri roletta tetõtéri roletta Falcba szerelt FÜGGÕLEGES SÍKÚ, ÉS BUKÓ-NYÍLÓ ABLAKRA Merev hajtókaros roletta Gyöngyláncos roletta TEKERÕKAROS ROLETT T Í PUSOK FÜGGÕLEGES SÍKÚ, ÉS BUKÓ-NYÍLÓ BLKR TOKOZT NÉLKÜLI KIVITEL Rugós roletta Gyöngyláncos roletta TEKERÕKROS MOZGTÁS Motoros roletta Merev hajtókaros roletta TOKOZOTT KIVITEL Törhetõ hajtókaros

Részletesebben

BELSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS

BELSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS Az otthon az a hely, ahol a lelkünk lakik. Személyiségünk öltözteti, ízlésünk alakítja, szívünk tölti meg melegséggel. Ösztönösen a harmóniát keressük benne, azt a lelkiállapotot,

Részletesebben

Általános információk

Általános információk Általános információk SZLGFÜGGÖNY SZLGFÜGGÖNY beltéri felhasználás méretek megadásának sorrendje: szélesség x magasság megadott méret szalagfüggöny komplett mérete (sín+lamella) garancia 1 év kézi mozgatásnál,

Részletesebben

POLGÁRMESTERI HIVATAL ÁTALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE Építész kiviteli tervhez

POLGÁRMESTERI HIVATAL ÁTALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE Építész kiviteli tervhez 2,10 2,10 30 15 Ajtó konszignáció AJTLAP TÍPUSA, NYITÁSA : KÜSZÖB, KÖNYÖKLŐ : AJ1 Kültéri kétszárnyú ajtó 220/210 cm névleges méret Műanyag szerkezetű Nyíló, keretes üvegezett, 6, 5 cm szerkezeti vtgú

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM

ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM TÁBLÁZAT 1/1 F Fix (tokban Üvegezve) szél. 700 800 7652 8409 9318 mag. 2400 2300 2200 2100 2000 1900 1800 1700 1 1500 1400 1300 1000 900 800 700 8409 9242 9242 900 1000 1300 1400

Részletesebben

Napenergia Önnek! Napelem Rögzítéstechnika. Montáže s.r.o. valamennyi típusú napelem rendszerhez. Készlet 02/2013

Napenergia Önnek! Napelem Rögzítéstechnika. Montáže s.r.o. valamennyi típusú napelem rendszerhez. Készlet 02/2013 Mntáže s.r.. Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése, értékesítése Napelem Rögzítéstechnika valamennyi típusú napelem rendszerhez Napenergia Önnek! Készlet 0/013 4 fajta sín széles felhasználási spektrummal

Részletesebben

Az árak tartalmazzák az Áfát!!!

Az árak tartalmazzák az Áfát!!! 8700 Marcali Kossuth L. u 2 Tel: +36 30 826 3877 Email: megrendeles@balaton-ablak.hu Az árak tartalmazzák az Áfát!!! 1. Táblázat Fix ablak tokban 500-600 601-700 701-800 801-900 901-1000 1001-1100 1101-1200

Részletesebben

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft Árlistánkon csak néhány termék árait adtuk meg tájékoztató jelleggel. Szívesen készítünk az Ön részére részletes árajánlatot, ha megkeres bennünket bemutatótermünkben, ahol segítünk kiválasztani a műszakilag

Részletesebben

BARNA ZOLTÁN -ÉRDIREDŐNY.HU- ÁRLISTA

BARNA ZOLTÁN -ÉRDIREDŐNY.HU- ÁRLISTA Megrendelés: BARNA ZOLTÁN -ÉRDIREDŐNY.HU- ÁRLISTA Telefon: 06-20-942-9676 06-23- 368-016 Email: info@erdiredony.hu Az ár minden esetben tartalmazza a felmérés, szállítás, beszerelés költségeit Érd 30 km-es

Részletesebben

BARNA ZOLTÁN - ÉRDIREDŐNY.HU - ÁRLISTA

BARNA ZOLTÁN - ÉRDIREDŐNY.HU - ÁRLISTA Megrendelés: BARNA ZOLTÁN - ÉRDIREDŐNY.HU - ÁRLISTA Telefon: 06-20-942-9676 06-23- 368-016 Email: info@erdiredony.hu Az ár minden esetben tartalmazza a felmérés, szállítás, beszerelés költségeit Érd 30

Részletesebben

RÖVID GYÁRTÁSÚ AJTÓK

RÖVID GYÁRTÁSÚ AJTÓK RÖVID GYÁRTÁSÚ AJTÓK ARCO 60-90 II klasa Az ajtók ECO TOP felületű, kiváló minőségű MDF keret alapján épülnek. Függőleges, vízszintes panelek. A szárny felső és alsó széle fóliával van védve. ARCO ajtó,

Részletesebben

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK Műanyag ablakok: Műanyag bejárati ajtók: REHAU BASIC-DESIGN profilból REHAU THERMO-DESIGN profilból GBW ajtópanelekből Alkalmazási terület: A REHAU BASIC-DESIGN és THERMO- DESIGN profilból

Részletesebben

V KATALÓGUS 2014 RELUXÁK. - mûszaki információk - bemérés - felszerelés

V KATALÓGUS 2014 RELUXÁK. - mûszaki információk - bemérés - felszerelés V20140101 KATALÓGUS 2014 RELUXÁK - mûszaki információk - bemérés - felszerelés TARTALOM Általános információk Reluxa típusok Kapcsolat HZ 25x19/HZ 27x19 RELUXÁK ISOLINE (ISSO lánc) RELUXÁK - Alap összeállítás

Részletesebben

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes ÁRLISTA Korrekt Nívós Szélsebes tartalomjegyzék Számítási feltételek 2 Kiegészítők árlistája 3-4 Üveg felárak 5-6 Kiegészítők 6 Kiegészítők: Revento, Libris, Libris Plusz, Ergono Ablakokhoz 7 Fix ablak

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

Függőleges működtetésű mobil rendszer

Függőleges működtetésű mobil rendszer Függőleges működtetésű mobil rendszer SZÚNYOGHÁLÓ TOK I. SZÚNYOGHÁLÓ TOK II. VEZETŐSÍN I. VEZETŐSÍN II. HÁLÓAKASZTÓ I. HÁLÓAKASZTÓ III. ALSÓAKASZTÓ (Fix kampós) FÉKRENDSZER (Visszacsapódás csillapításra)

Részletesebben

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA TARTOZÉKOK CSOPORTKÓD TERMÉKNÉV 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 24XX 240X CSAPSZEG FÉSZKES ANYA 340.00.135 BÉKAZÁR 340.00.133

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: WinScreen Mini

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:  WinScreen Mini WinScreen Mini Textilárnyékoló, amely három funkciót hivatott ellátni: szúnyogháló, árnyékoló és kitűnő épületdekoráció egy termékben. Kül- és beltérbe egyaránt szerelhető, köszönhetően a minimális tokméretnek,

Részletesebben

BARNA ZOLTÁN ÉRDIREDŐNY.HU ÁRLISTA

BARNA ZOLTÁN ÉRDIREDŐNY.HU ÁRLISTA Megrendelés: BARNA ZOLTÁN ÉRDIREDŐNY.HU ÁRLISTA Telefon: 23 / 368-016 20 / 942-9676 Az ár minden esetben tartalmazza a felmérés, szállítás, beszerelés költségeit Érd 30 km-es körzetében. Az alábbi árak

Részletesebben

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap. redőnyrendszerek www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.hu - VakolHató tokos redőny és külső tokos redőny kivitelben

Részletesebben

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Fix keret Típus: SIR - A Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Felhasználási terület és alkalmazás Rögzített szúnyogháló keretek, rovarok elleni szezonális védekezéshez. Termékelőnyök Védelem a rovarok

Részletesebben

KATALOG BAMBUSZ ROLETTÁK

KATALOG BAMBUSZ ROLETTÁK KATALOG BAMBUSZ ROLETTÁK Általános információk - A táblázatban a méretek a miliméterben a területméretek m 2 -ben vannak feltüntetve. - A termékekre 2 év a garancia. A garancia nem vonatkozik a helytelen

Részletesebben

V KATALÓGUS 2014 PLISZÉ ÁRNYÉKOLÓ. - mûszaki információ - bemérés - felszerelés

V KATALÓGUS 2014 PLISZÉ ÁRNYÉKOLÓ. - mûszaki információ - bemérés - felszerelés V20140101 KTLÓGUS 2014 PLISZÉ ÁRNYÉKOLÓ - mûszaki információ - bemérés - felszerelés TRTLOM Általános információk Pliszé árnyékoló PLISZÉ ÁRNYÉKOLÓ - alap összeállítás - felárak - mûszaki információ TEXTIL

Részletesebben

Műanyag Mellékbejárati ajtó

Műanyag Mellékbejárati ajtó .1 Metszeti ábrák KF410, KF300, KF200, KF200 Kanto befelé nyíló és kifelé nyíló Rendelési méret További metszeti rajzokat talál az 1..3.1 IF ajtószárnyak és az 1.3.2 AF ajtószárnyak fejezetekben. KF400

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu TÉLIKERT árnyékolás A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web:

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web: Táblás kerítés árlista 3D táblás kerítéselem 4-4 mm huzalokból Merev táblás kerítés, amely a vízszintes és függőleges acél huzalok összehegesztésével készül. A tábla merevségét a képen illusztrált 100mm-es

Részletesebben

Rovarháló Árlista. A táblázatban szereplő árak forintban értendők! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket! Fix rovarháló Műanyag kerettel

Rovarháló Árlista. A táblázatban szereplő árak forintban értendők! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket! Fix rovarháló Műanyag kerettel Kovács XXII Árnyékolástechnikai Kft. 1221 Budapest, Tóth József utca 21. Tel/Fax: 06 1/229-38-86 Mobil: 06-30/944-70-84 vagy 06-30/627-87-78 e-mail: info@kovacsxxii.hu web: www.kovacsxxii.hu Rovarháló

Részletesebben

V KATALÓGUS 2013 FARELUXÁK. - mûszaki információk - bemérés - felszerelés

V KATALÓGUS 2013 FARELUXÁK. - mûszaki információk - bemérés - felszerelés V20130101 KATALÓGUS 2013 FARELUXÁK - mûszaki információk - bemérés - felszerelés TARTALOM Általános információk Fareluxák általános leírás Reluxa 25 mm vagy ISSO karnis - mûködtetés - alap összeállítás

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

A ab c. Roló. Roló EasyFix. EASYFIX Roló Uni. 300 fehér. 503 narancs struktur. 100% polyester, környezetbarát

A ab c. Roló. Roló EasyFix. EASYFIX Roló Uni. 300 fehér. 503 narancs struktur. 100% polyester, környezetbarát Roló Roló EasyFix EASYFIX Roló Uni 300 fehér 100% polyester, környezetbarát bevonattal, fényáteresztő, oldalhúzású gyöngyláncos szerkezettel, mini rolótengely átmérője Ø 18 mm, egyszerű szereléssel az

Részletesebben

NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS

NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS TOKOZAT NÉLKÜLI ROLETTA TEKERŐKAROS MOZGATÁSSAL TOKOZAT NÉLKÜLI ROLETTA MOTOROS MOZGATÁSSAL TOKOZOTT ROLETTA GYÖNGYLÁNCOS MOZGATÁSSAL

Részletesebben

CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK Az európai piacon az utóbbi évtizedekben tűző napsütés elleni védelemre a csuklókaros napellenzők terjedtek el leginkább. Ezek jellemzője, hogy hatékony védelmet biztosítanak az

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: WinScreen Mini

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   WinScreen Mini WinScreen Mini Textilárnyékoló, amely három funkciót hivatott ellátni: szúnyogháló, árnyékoló és kitűnő épületdekoráció egy termékben. Kül- és beltérbe egyaránt szerelhető, köszönhetően a minimális tokméretnek,

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató ROTO Centro 0 E /8- rendszer Beépítési útmutató ROTO ELZETT CERTA Vasalatgyártó és Kereskedelmi Kft. H- Lövõ, Kossuth L. u.. Tel.: 3 / 3 00, 3 3, 3 38 Fax: 3 / 37 3 Internet: http://www.roto-frank.com

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek fa szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Fa profilokhoz Tartalom 1 Cikkcsoport

Részletesebben

Árlista Mûanyag nyílászáró

Árlista Mûanyag nyílászáró Árlista Mûanyag nyílászáró Elérhetőségeink Beosztás Név Telefon Fax E-mail Ágazatvezető főmérnök Antal Ákos 20/395-7460 antal.akos@hevestherm.hu Irodavezető Bakos Tibor 20/454-6123 bakos.tibor@hevestherm.hu

Részletesebben

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni?

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni? Amennyiben nem tudom mit, és hogy kell megmérni a cserélendő ablakokkal kapcsolatban kijönnek felmérni? Igen. Veszprémen belül ingyenesen, Önre nézve mindenféle kötelezettség nélkül végezzük az ablakok,

Részletesebben

2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA

2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA 2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA TEKINTSE MEG RAKTÁRKÉSZLETI MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓINK ÁRAIT KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK Az árak 2013. október 10.-től visszavonásig érvényesek! Méret Nyitás Ár (bruttó) Méret Nyitás Ár

Részletesebben

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK KÖNNYU CSUKLÓKROS NPELLENZOK z egyedi piaci igények szerint gyártott napellenzők többi részegységéhez hasonlóan a csuklókarokat is építőszekrényrendszerben gyártjuk. Ez azt jelenti, hogy a különböző teherbírású

Részletesebben

É-8 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ

É-8 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ MEGJEGYZÉS: A tervek és a dokumentációk az Építtetővel egyeztetve, az Építtető által szolgáltatott adatok alapján készültek. A méretek a helyszínen ellenőrzendők! MUNKA MEGNEVEZÉSE: 4+4 lakásos társasház

Részletesebben

Függôleges harmónika tolóajtó vasalás 7.27

Függôleges harmónika tolóajtó vasalás 7.27 Függôleges harmónika tolóajtó vasalás.2 Függôleges harmónika tolóajtó vasalás lapszerkezetû második ajtó esetére. A szekrénytestre közvetlenül (a piktogrammon) a fogantyú nélküli ajtó van felpántolva.

Részletesebben

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság:

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság: KS műanyag kapcsolószekrények szélesség: 0 600, magasság: 00 600 T. KS műanyag kapcsolószekrények üvegszálerősítésű telítetlen poliészter GFK Szerelőlap: acéllemez Ablakos KS esetén: akrilüveg,,0, körben

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek müanyag szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Müanyag profilokhoz Tartalom 1

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Típus: IF 50 ES Kis és közepes méretü ajtók és ablakok költségkímélö belsö lamellás árnyékolója 6m² felületig. Termékelönyök - Belsö diszítöelem kinőségi alkatrészeknek

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SZALAGFÜGGÖNY

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   SZALAGFÜGGÖNY SZALAGFÜGGÖNY A belső textilárnyékolók egyik legnépszerűbb típusa az ismét reneszánszát élő szalagfüggöny. Funkciójukat tekintve, már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják,

Részletesebben

É-5 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ

É-5 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ MEGJEGYZÉS: A tervek és a dokumentációk az Építtetővel egyeztetve, az Építtető által szolgáltatott adatok alapján készültek. A méretek a helyszínen ellenőrzendők! MUNKA MEGNEVEZÉSE: 4+4 lakásos társasház

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk vagy ragasztott gerenda. Méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

É-6 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ

É-6 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ MEGJEGYZÉS: A tervek és a dokumentációk az Építtetővel egyeztetve, az Építtető által szolgáltatott adatok alapján készültek. A méretek a helyszínen ellenőrzendők! MUNKA MEGNEVEZÉSE: ÉPÍTTETŐ: Szombathelyi

Részletesebben

CSUKLÓS KAROK - TL TJ TS SOROZAT

CSUKLÓS KAROK - TL TJ TS SOROZAT A hegesztés nélküli szerelés egyszerűsége lehetővé teszi a megrendelő számára a szerelési időtartam és az átadási határidő csökkentését. CSUKLÓS KAROK - TL TJ TS SOROZAT őjű, AISI 304 rozsdamentes acélcsőből

Részletesebben

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V A FAKRO új tetőtéri ablaka a különleges vasalatrásegítő rendszernek köszönhetően egyesíti a felnyíló és billenő ablakok előnyeit. Az ablakszárny alsó része felnyíló

Részletesebben

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm FÉM AJTÓ WULKAN WULKAN ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás 2 3 CERES CERES ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek ACO felülvilágítás 2 A. - Kupolák 1.1 Fix kupola, Gfk lábazat, vízszigetelés csatlakozás kialakítás nélkül tört "K"/ egyenes "R" kivitelû, hõszigetelt üvegszál-erõsítésû

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Vezérdrót helye. 4-es önmetsző. 2-es kép A vezérdrótok közötti befoglaló távolság 1500mm-es fonathálótartót

Vezérdrót helye. 4-es önmetsző. 2-es kép A vezérdrótok közötti befoglaló távolság 1500mm-es fonathálótartót FONATOS KERÍTÉSEK TELEPÍTÉSE. A.) OSZLOPOK ELŐKÉSZÍTÉSE 1.- Az ALZIN TIPUSÚ oszlopokra gyárilag nem került felszerelésre a DR 30-as tip. hálótartó, ennek oka, hogy a különböző magasságú hálókhoz sok különböző

Részletesebben

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA 2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA TEKINTSE MEG RAKTÁRKÉSZLETI MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓINK ÁRAIT KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK BRÜGMANN ARTLINE MŰANYAG ABLAKOK Az árak 2014 április 7.-tól visszavonásig érvényesek! Méret Nyitás

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ RENDSZER MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA

FELÜLVILÁGÍTÓ RENDSZER MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA Lehetővé teszi a természetes fény bejutását kis méretű, elzárt terekbe. 15 -től 60 -os hajlásszögű tetőbe építhető be. Profilos (TWF) vagy sík (TLF) tetőfedő anyaghoz

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Budapest, 2012. MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átfolyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Budapest, 2012. MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átfolyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átflyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz VARA-FÉG Kft. 1139 Budapest, Fáy út 23. Tel.: (1) 262 7475, Fax: (1) 262 7471 Budapest, 2012 Tartalmjegyzék Üdvözöljük

Részletesebben

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A 000, 00, 500, 000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai

Részletesebben

FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL

FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL CLASSIC G A R Á Z S K A P U ÁRLIS T A FEHÉR KESKENYBORDÁS FEHÉR SZÉLESBORDÁS FEHÉR KAZETTÁS FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL Listaárak HUF 174000 184800

Részletesebben

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21.

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21. honlaphoz Ügyfélszám: 00058 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 200.09.2. ÁRAJÁNLAT No: A/0/069 Tisztelt honlaphoz! Örömmel vettük érdeklödését termékeink iránt, melyről üzleti feltételeink szerint

Részletesebben

FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása

FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása FLAP hajlékonyszárnyú nyílóajtó Szerelési utasítása Verzió: 02/2002 Dátum: 2002. október Fordította: Dvorák László -2 1. ábra. Kézi mûködtetésû flap Rögzítse az (A) helyezõ fülekkel szerelt (igény esetén

Részletesebben

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER R-M PLUSZ R-M PLUSZ EK BEMUTATÁSA Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

Fa - Alumínium Ablakok és erkélyajtók

Fa - Alumínium Ablakok és erkélyajtók .1 Metszeti ábrák NRCF metszet fix Zárható kivitelek és tolóajtók mindíg IF szárnnyal készülnek CRCF metszet fix IRCF metszet fix Kérésre a 21 mm-es körbefutó keretrész látható felület lehet. alap esetben

Részletesebben

TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Technikai adatok Mértékegység ROCK ROCK V ROCK 230

TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Technikai adatok Mértékegység ROCK ROCK V ROCK 230 TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Önzáró elektromechanikus motor. Motor áramellátása 24 V DC. Működés garantálva 115 fokig. Nagyobb nyitási szögre használja a speciális kiegészítő alkatrészeket a felszerelésnél.

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Inox vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: Anyagminõség AISI 304 és AISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3.

Részletesebben

3 Funkciós gondolás kerti hinta

3 Funkciós gondolás kerti hinta HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 3 Funkciós gondolás kerti hinta Hinta Gondola Lovagló hinta 01/10 1 READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma, kérjük forduljon

Részletesebben

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók Alumínium termékek Alumínium termékek Feszítőkeretek Alumínium klapp-keretek és állványok Prospektustartók 119 Alumínium termékek FESZÍTőKERETEK FESZÍTőKERETEK új! Feszítőkeret Különlegesen könnyű keret

Részletesebben

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ MEGNEVEZÉS AXONOMETRIKUS RAJZ NÉZET RAJZ MARÁSKÉP ANYAG, FELÜLET CIKKSZÁM HF-200 matt ezüst (műanyag) 11.200 ø44 13 ø35 11 HF-201 matt ezüst

Részletesebben

KLING lakossági garázskapuk. KLING hőszigetelt lakossági szekcionált garázskapuk

KLING lakossági garázskapuk. KLING hőszigetelt lakossági szekcionált garázskapuk KLING lakossági garázskapuk KLING hőszigetelt lakossági szekcionált garázskapuk www.kling.hu LINEA vízszintesen bordás mintázatú szekcionált garázskapuk LINEA törtfehér LINEA RAL9006 ezüst LINEA C17 barna

Részletesebben

Safe Home Kft. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája. Érvényes

Safe Home Kft. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája. Érvényes Safe Home Kft. 1108 Budapest, Kozma u. 4. Tel.: +36 1 264 2540 E-mail: Web: safehome@safehome.eu www.safehome.eu Safe Home Kft Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája Érvényes 2017.02.15.

Részletesebben

ACK4 Láncos ablakmozgató motor

ACK4 Láncos ablakmozgató motor 1 ACK4 Láncos ablakmozgató motor Telepítési telepítési útmutató Kérjük figyelmesen olvassa el a dokumentumot, mert helytelen beüzemelés okozta meghibásodásért a forgalmazó nem vállalja a garanciát! Amennyiben

Részletesebben

Bútorpántok C9-es önzáró kivetôpántok 7.3

Bútorpántok C9-es önzáró kivetôpántok 7.3 Bútorpántok C9-es önzáró ok.3 az ajtólap magassága Állítási tartomány L= 0. mm konstans Nyílásszög: 94 105 110 120 165-1.5 +5 mm (lsd. a pántok.) max ±2 mm +2.8 mm K= 3-8 mm a pántok száma Tájékoztató

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon.

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon. 1. Keret látható felületeinek védelme A keret felületének szennyeződés, szállítási és szerelési hibák, purhabok, stb. elleni védelem érdekében javasolt a látható felületeket védőfóliával letakarni, amennyiben

Részletesebben

KÜLÖNLEGES NAPELLENZOK

KÜLÖNLEGES NAPELLENZOK KÜLÖNLGS NPLLNZOK XT C S U K L Ó K O S N a p e l l e n z ő XT z típusú csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának különleges árnyékolója, amelyet négyzet alakú, vagy a szélességnél nagyobb méretű

Részletesebben